PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و مصاحبه های باشگاه سپاهان در فصل 90-89

Aria.KD
26-05-2010, 20:14
فعلا تا قبل از شروع فصل 89 -90 اخبار و مصاحبه های باشگاه سپاهان ادغام شدن!

labkhande_ejbari20
28-05-2010, 10:46
قلعه‌نویی پس از تمدید قرارداد:
سپاهانی قدرتمندتر از گذشته می‌سازیم/ کادر فنی فعلی را حفظ می‌کنیم
سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از تمدید قراردادش گفت: با تیمی قدرتمندتر از سال گذشته در مسابقات شرکت می کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی روز پنشجنبه پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه سپاهان، قراردادش را به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد که البته سال دوم آن به صورت توافقی خواهد بود.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از تمدید قراردادش گفت: کادر فنی فعلی تیم را حفظ می کنیم و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم کرد.

قلعه‌نویی ادامه داد: حضور مجدد در سپاهان و اصفهان برای من یک افتخار بزرگ است و به یاری خدا در فصل آتی افتخارات بیشتری را با این باشگاه دنبال خواهیم کرد.

محمدرضا ساکت هم پس از تمدید قرارداد قلعه نویی اظهار داشت : در راستای سیاست ثبات و استمرار کاری در باشگاه و با توجه با تعاملات فی مابین قلعه نویی و سپاهان و اهتمام ویژه ایشان برای یک کار قوی و قدرتمند، هیئت مدیره سپاهان رای به تداوم همکاری با این مری ارزنده فوتبال کشورمان داد و با نهایی شدند مذاکرات و توافقات دو جانبه ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: قلعه نویی برنامه های کامل آماده سازی تیم برای آغاز مسابقات لیگ تیم شامل اردوهای خارج و داخل کشور و همچنین برنامه های تمرینات را با ذکر برنامه زمان بندی اعلام کرد و بلافاصله پس از جلسه با هیئت مدیره جلسه ای با سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی در این مورد برگزار کرد.

تیم فوتبال سپاهان در نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر با هدایت امیرقلعه نویی عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد اما در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا حتی از مرحله مقدماتی هم صعود نکرد و اولین نماینده حذف شده ایران لقب گرفت.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

اصفهان- امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان، قرارداد خود را با اين باشگاه براي مدت دو سال تمديد كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه خبري سپاهان، قلعه نوعي عصر پنچشنبه با حضور در دفتر مدير عامل باشگاه سپاهان و در جمع اعضاي هيات مديره اين باشگاه، درزمينه‌هاي اداري، فني، اجرايي و مالي با آنها به توافق رسيد و قراردادش را تمديد كرد.
اين منبع خبري اضافه كرد: تمديد همكاري قلعه نوعي براي مدت دو سال صورت پذيرفت، اما توافقات مالي آن يكساله و براي فصل آتي مي‌باشد.
قلعه نويي در خصوص برنامه‌هاي خود گفت: كادر فني فعلي تيم را حفظ مي‌شود و سپاهاني قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهيم نمود.
وي افزود: حضور مجدد درسپاهان و اصفهان براي من يك افتخار بزرگ است و به ياري خدا در فصل آتي، كسب افتخارات بيشتري را با اين باشگاه دنبال خواهيم كرد.
مدير عامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان نيز اظهار داشت: در راستاي سياست ثبات و استمرار كاري در باشگاه و با توجه با تعاملات مابين قلعه نويي و سپاهان و اهتمام ويژه وي براي يك كار قوي، هيات مديره سپاهان راي به تداوم همكاري با اين مربي ارزنده فوتبال كشورمان داد و با نهايي شدن مذاكرات و توافقات دو جانبه همكاريها ادامه خواهد يافت.
محمدرضا ساكت افزود: قلعه نويي برنامه‌هاي كامل آماده‌سازي تيم براي آغاز مسابقات ليگ، شامل اردوهاي خارج و داخل كشور و همچنين برنامه تمرينات را با ذكر زمان بندي اعلام و پس از جلسه با هيات مديره جلسه‌اي با ساير اعضاي كادر فني و سرپرستي در اين مورد برگزار كرد.
وي ابراز اميدواري كرد: كادر فني، هواداران، بازيكنان و مجموعه باشگاه سپاهان با تلاش و همدلي مضاعف، امسال موجبات سرافرازي بيشتر تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در رقابت‌هاي پيش رو بويژه مسابقات آسيايي را فراهم كنند.
ساكت گفت: از اصحاب عزيز رسانه هم مي‌خواهم با راهنمايي‌هاي سازنده خود ما را در اين راه ياري كنند.

labkhande_ejbari20
28-05-2010, 21:53
پايگاه خبري کنفدراسيون آسيا:پرچم فوتبال ايران در دست اصفهاني‌ها
قهرماني سپاهان و نايب قهرماني همشهري آنها در ليگ برتر 2010-2009 به جايگاه اصفهان در فوتبال ايران استحکام دوباره اي بخشيد.

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: تاريخ 10 ساله ليگ برتر ايران سنگيني سايه فوتبال اصفهان بر تهران را بيشتر از هميشه کرده است.

اگرچه در گذشته ميزباني هاي بزرگي مانند جام ملت هاي آسيا که دوبار در تهران برگزار شد، بازيهاي آسيايي تهران در سال 1974 يا اتفاقات مشابه ديگر تهراني ها را صاحب امکانات بهتر ورزشي کرد اما اصفهاني ها در سال هاي اخير و به دليل سرمايه هاي صنعتي در اين شهر دست کم رقابت داخل زمين را بارها از پايتخت نشينان گرفتند.

هنوز اصفهان امکانات فيزيکي تهران را پيدا نکرده است اما سپاهان و ذوب آهن با همان ورزشگاه مهجور نمايش داخلي و خارجي قابل توجهي در مقايسه با تهراني ها داشته اند.

سپاهان و ذوب آهن تنها تيم غير تهراني هستند که دوبار قهرمان و چهار بار نايب قهرمان ليگ برتر شده اند.

آنها نه تنها در تربيت بازيکن بلکه در جذب ستاره ها نيز جلوتر از ديگران بودند و بنابر اخباري که پيش از آغاز فصل منتشر شد با آوردن سيد مهدي رحمتي و امير قلعه نويي برخي معادلات پرداختي در فوتبال را تغيير دادند.

سپاهان که بيشتر از هر باشگاه ديگر ايراني در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته بهترين رکورد را هم بدست آورده و در سال 2009 به نايب قهرماني رسيده است.

حالا هم تنها بازمانده ايران در ليگ قهرمانان آسيا ذوب آهن است که در انتظار قرعه کشي مرحله يکچهارم باقي مانده است.

اين دو براي حضور در سال آينده ليگ قهرمانان هم وضعيت خوبي دارند. پس جاي نگراني ندارد که بازيکنان و مربيان براي آينده خود بخواهند به اصفهان بيايند.

ممکن است آنها به اندازه اي که با پوشيدن پيراهن استقلال و پرسپوليس روي صفحات روزنامه ها، سايت ها و آنتن تلويزيون مي روند موفق نباشند اما اين شانس را دارند که زندگي حرفه اي بهتري در اين دوباشگاه داشته باشند.

فشار رواني کمتري تحمل کنند، فوتبال باشگاهي با ثبات و مديريت مطمئن تري را ببينند و البته در سطح بالاي رقابت هاي ليگ و آسيا باشند.

فوتبال ايران نمي توانست بدون پيشرفت اقتصادي و صنعتي در اصفهان صاحب چنين پايگاه جديدي شود. پيشرفت در اصفهان محدود به حضور چند کارخانه مهم صنعتي و ايجاد سرمايه نقدي نبوده است. اين شهر داراي ويژگي هايي شده که مي تواند فاصله اش را با شهرهاي ديگر بيشتر کند.

اصفهان پيشرفت شهري نسبتاً خوبي در اين سال ها داشته است. امکاناتي مانند هتل ها، فضاهاي تمريني و باشگاهي و زندگي شهري اصفهان فضاي کار و تحرک را در قياس شهرهاي ايراني در رده بهتري قرار داده است.

براي مثال فرودگاه اصفهان محل رفت و آمد پروازهاي بيشتر داخلي است و از معدود فرودگاه هاي ايران است که روي چند پرواز خارجي اش در هفته حساب کرد.

اين شهر داراي سابقه و تجربه مداوم در فوتبال است که توانسته دانش و مهارت کار را در بين اهالي اين منطقه بالا ببرد و نخبه هاي کار در زمينه هاي متفاوت مديريت، مربيگري و .... بوجود آورد که حالا توانايي حفظ ثبات و موفقيت را پيدا کرده اند.

داشتن پتانسيل طرفداراني که اصالت قومي و تاريخي دارند و به باشگاه شهرشان متعهد مي مانند نيز پشتوانه قابل اعتمادي ديگري براي اصفهاني هاست.

اصفهان بدليل قدمت کار و شرايط مناسب آموزشي در داشتن نيروي انساني آموزش ديده در مقايسه ظرفيت بالايي دارد که اين ها به تشکيلات اداري هر کاري مثل فوتبال کمک مي کند.

در کنار مجموعه اي از اين عوامل به علاوه ثبات کار سال هاي اخير فوتبال اصفهان را به موفقيت هاي جديدي رسانده است.

mahsa_saina
29-05-2010, 14:07
امیر قلعه نوعی با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، قلعه نوعی امروز عصر در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و در جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه حاضر شد و مذاکرات طرفین در زمینه های اداری ، فنی ، اجرایی و مالی نهایی شد .
با انجام توافقات لازم قرارداد وی به عنوان سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تمدید شد.
این تمدید همکاری برای مدت 2 سال صورت پذیرفت ، اما توافقات مالی آن یکساله و برای فصل آتی می باشد.
قلعه نوعی در گفتگویی کوتاه با پایگاه خبری سپاهان گفت : کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود.حضور مجدد در سپاهان و اصفهان برای من یک افتخار بزرگ است و به یاری خدا در فصل آتی افتخارات بیشتری را با این باشگاه دنبال خواهیم کرد.
محمد رضا ساکت هم پس از پایان این نشست د رگفتگویی اظهار داشت : در راستای سیاست ثبات و استمرار کاری در باشگاه و با توجه با تعاملات فی مابین قلعه نوعی و سپاهان و اهتمام ویژه ایشان برای یک کار قوی و قدرتمند، هیئت مدیره سپاهان رای به تداوم همکاری با این مربی ارزنده فوتبال کشورمان داد و امروز با نهایی شدن مذاکرات و توافقات دو جانبه، همکاری مان ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد : قلعه نوعی برنامه های کامل آماده سازی تیم برای آغاز مسابقات لیگ شامل اردوهای آمای خارج و داخل کشور و همچنین برنامه های تمرینات را با ذکر برنامه زمان بندی اعلام نمود و بلافاصله پس از جلسه با هیئت مدیره جلسه ای با سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی را در این مورد برگزار کرد.
ساکت در پایان گفت : امیدوارم کادر فنی ، هواداران ، بازیکنان و مجموعه باشگاه با یک تلاش و همدلی مضاعف امسال موجبات سرافرازی های بیشتر فولاد مبارکه سپاهان در رقابت های پیش رو به ویژه مسابقات آسیایی را فراهم کنند . از اصحاب عزیز رسانه ها هم می خواهم با راهنمایی های سازنده خود ما در این راه یاری کنند.

labkhande_ejbari20
29-05-2010, 20:34
می‌خواهند به زور من و عماد را از تیم بیرون کنند
هادی عقیلی: با سپاهان قرارداد دارم نه با قلعه‌نویی!
ورزش > فوتبال داخلی - هادی عقیلی کاپیتان تیم فوتبال سپاهان می گوید که حاضر است برای همیشه در سپاهان بازی کند.
خیلی وقت است که شایعات زیادی درباره اش شنیده می شود.اینکه دوست ندارد در سپاهان بماند،با امیر قلعه نویی مشکل دارد و از پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد.

بدون شک دراین بازار شایعه تنها کسی که می تواند خط قرمزی روی آنها بکشد فقط و فقط خود هادی عقیلی است.او اشاره به اظهارات قلعه نویی می کند و در این مورد می گوید«آقای قلعه نویی گفته که من دوست دارم به پرسپولیس بروم اما هیچ حرفی یا صحبتی در این باره با من نشده است. شاید ایشان زیاد روزنامه می خواند و این گناه من نیست.

بنده هیچ مذاکره ای با پرسپولیسی ها نداشتم و هیچ وقت دوست ندارم از سپاهان جدا شوم حاضرم برای همیشه در سپاهان فوتبال بازی کنم و در حال حاضر قصد جدایی از سپاهان را ندارم مگر اینکه آنها من را نخواهند که در این صورت شرایط فرق می کند.»

عقیلی آب پاکی را روی دست همه می ریزد و ادامه می دهد« اگر قصد جدایی از سپاهان را داشتم 3 سال پیش به پیشنهاد 850 میلیونی النصرامارات جواب مثبت می دادم. من دین خود را نسبت به تیمم ادا کرده ام و به همین خاطر است که در آسیا نماد زرد پوشان اصفهانی هستم. در مراسمی که به مقرر AFC رفته بودم همه من را با نام سپاهان می شناختند.»

مدافع ملی پوش سپاهان در پایان با اشاره به خبر جدایی خودش و عماد رضا از سپاهان می گوید«: من یک بازیکن حرفه ای هستم و برای باشگاه بازی می کنم نه برای مربی، چون با باشگاه قرار داد دارم و پول را از باشگاه دریافت می کنم نه از کس دیگری. من از ته دل عماد رضا خبر دارم مطمئنم که عماد به هیچ عنوان دوست ندارد از سپاهان جدا شود. من تصور می کنم عده ای می خواهند من و عماد رضا را به زور از سپاهان جدا کنند.

labkhande_ejbari20
30-05-2010, 18:22
شکايت واعظ آشتياني از باشگاه سپاهان
واعظ آشتياني،مديرعامل استقلال پس از حضور "فابيو جان واريو" در تيم سپاهان به علت پيشنهاد مبلغي دو برابر پيشنهاد باشگاه استقلال از باشگاه سپاهان اصفهان شکايت کرد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال، مديرعامل اين تيم معتقد است که مذاکرات باشگاه سپاهان با بازيکنان بزرگ قانوني و طبق مقررات ليگ نيست و مسئولان اين تيم با پيشنهاد هاي نجومي، بازيکنان تيم بزرگي مانند استقلال را به اصفهان مي برند وشرايط را براي اين تيم و ديگر باشگاه ها سخت مي کنند.

شکايت نامه باشگاه استقلال براي ارائه به وزرات صنايع تنظيم شده است تا هر چه سريعتر به اين شکايت نامه رسيدگي شود./ب

mahsa_saina
31-05-2010, 17:14
سپاهانيوز ، به نقل از خبرگزاري فوتبال ایران : امیرقلعه‌نویی در مورد وضعیت سپاهان و تمدید قراردادش با این تیم اظهار داشت:‌ پس از اینکه یک سال بسیار خوب را در سپاهان سپری کردم، من و خانواده‌ام تصمیم گرفتیم یک سال دیگر در اصفهان باشیم تا این بار موفقیت‌های خودمان را در جام‌های دیگر به نمایش بگذاریم.

وی افزود: واقعا دوست داشتم یک سال دیگر در سپاهان باشم. بدون هیچ حرف و حدیثی اعلام می‌کنم سپاهان ایده‌آل امیر قلعه‌نویی تیمی است که امسال در سه جام به میدان می‌رود. علیرغم اینکه در سال گذشته نیز تیم خوبی بود.

قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: در فصل اولی که به سپاهان آمدم این تیم 50 درصد تغییر پیدا کرده بود اما امسال اجازه ندادیم این اتفاق بیفتد و تغییرات کمتری داشتیم. من قول می‌دهم سال آینده سپاهان با اقتدارتر نسبت به گذشته در سه جام خواهد بود تا ثابت کنیم همه چیز در اصفهان با حمایت هوادارانش بسیار خوب رو به جلو می‌رود.

سرمربی سپاهان در باره جذب بازیکنان جدید گفت: با هماهنگی که با مدیریت باشگاه داریم قراردادهای بازیکنان ما طبق چارچوب باشگاه است. ما بازیکنی می‌گیریم که در افکار تاکتیکی باشگاه سپاهان و کادر فنی جا داشته باشد. مثلا خسرو حیدری وقتی دو سال پیش به استقلال آمد شاید خیلی‌ها تصور نمی‌کردند این گونه پله‌های ترقی را طی کند اما چون بازیکن با تکنیکی بود به حقش رسید.

وی یادآور شد: در ادامه جذب بازیکنان خود دو بازیکن لیگ یکی در لیست من حضور دارند که متعاقبا آنها را اعلام می‌کنم. البته باید اعلام کنم از جذب جان واریو که بازیکن با تکنیک و خوبی است بسیار خوشحال هستم.

قلعه‌نویی در خصوص تمدید قرارداد هادی عقیلی و عماد رضا گفت:‌ این دو بازیکن برای سپاهان زحمت کشیده‌اند و هیچ کس منکر لیاقت‌های آنها نیست. آنها در لیست من حضور دارند و باید با حرف‌های بیشتری که بین آنها و باشگاه زده می‌شود توافقات انجام شود.

من سعی خواهم کرد در فصل جاری 19 بازیکن ایده‌آل و هم سطح داشته باشم تا در سالی که بسیار پرفشار است دچار مشکل نشویم.

rozhina
31-05-2010, 22:19
آل‌نعمه: به علت جابه‌جایی پستی از عملکردم راضی نبودم/ جان‌واریو یکی از خریدهای خوب سپاهان است
هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: در فصلی که گذشت زیاد از بازی و عملکرد خودم راضی نبودم. اگر نتوانستم مانند دوران فولاد عملکرد خوبی از خودم به معرض نمایش بگذارم به علت جابه‌جایی پستم بود.
"احمد آل نعمه" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: قراردادم با سپاهان 2 ساله است اما مشروط بسته شده بود بنابراین یک سال دیگر در این تیم ماندگار هستم.
وی افزود: اولین بار بود که همراه با یک تیم لیگ برتری قهرمان می‌شدم که بسیار خوب و شیرین بود اما در فصلی که گذشت زیاد از عملکرد خودم راضی نبودم و مانند گذشته نتوانستم برای تیمم مثمرثمر باشم. علتش هم در این بود که در پست تخصصی خودم بازی نمی‌کردم اما با این حال کادر فنی از نحوه بازیهای من رضایت داشت.
هافبک سپاهان ادامه داد: چند پیشنهاد از تیمهای لیگ برتری داشتم اما چون با سپاهان قرارداد داشتم نمی‌توانستم با تیمهای دیگر مذاکره کنم. همچنین کار کردن با آقای قلعه‌نویی تجربه بسیار خوبی بود. البته من در زمان استقلال اهواز با وی کار کرده بودم.
آل‌نعمه خاطرنشان ساخت: در فولاد با جان‌واریو همبازی بودم. وی بازیکن خیلی خوبی است که پارسال به استقلال کمکهای زیادی کرد. اطمینان دارم که او به درد سپاهان هم می‌خورد و می‌تواند برای این تیم بسیار مثمرثمر باشد.
منبع: حبرگزاری فوتبال ایران

Aria.KD
01-06-2010, 07:39
سپاهان، قلعه امن آبی های ناراضی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

خبرگزاری فوتبال ایران - بعد از قهرمانی ساده سپاهان در لیگ سایه سیاه حذف از لیگ قهرمانان آسیا بر سر امیر قلعه نوعی کمتر شد .حذف استقلال و مس کرمان نیز تا حدودی خیال سرمربی و مدیران سپاهان را از آنچه که حملات رسانه ای و قضاوت های مغرضانه می خوانند راحت کرد....
اما فراموش نمی کنیم که حذف این تیم به عنوان یکی از پر افتخارترین تیم های ایران از زمان آغاز لیگ برتر، بزرگتر از آن چیزی بود که بتوان به همین سادگی از کنار آن گذشت.سابقه شش ساله سپاهان در این رقابت ها هم نتوانست کمکی برای زردپوشان اصفهانی باشد تا طمع قهرمانی این تیم در لیگ برتر را به کام هوادارانش تلخ کند . همانگونه که هواداران استقلال نیز با وجود موفقیت این تیم در آسیا و کسب رتبه سوم در لیگ همچنان از نتایج و مدیریت این تیم ناراضی اند. این جا یک دوگانگی مدیریت را شاهد هستیم . یکی تفکرات نتیجه گرایانه ای دارد که برای رسیدن به قهرمانی دست به هر تلاشی می زند و دیگری تنها به فکر ارائه فوتبالی پاک و علمی است. اما واکنش هواداران هر دو تیم نسبت به عملکرد مدیریت این دو باشگاه تا حدودی یکسان بوده است. هر دو جبهه از خودخواهی و خودکامگی مدیرانی که کمترین توجه را به رای هواداران دارند رنج می برند.

" این تیم ها متعلق به مردم اند "
هواداران فوتبال ایران اینقدر این جمله تکراری را شنیده اند که اکنون این امر بر آنان مشبه شده است که هر تغییری در باشگاه باید به دلخواه آنان صورت پذیرد. موضوعی که چندان هم غیر معقول نیست چرا که از میان همه ارکان موجود در یک باشگاه تنها هواداران هستند که بدون دریافت وجهی به تیم خود خدمت می کنند. ماجرای بازی جنجالی با راه آهن در ورزشگاه آزادی نقطه عطف تاثیر هواداران در تصمیمات یک باشگاه است .مقبولیت فرهاد مجیدی در میان هواداران استقلال باعث شد تا صمد مرفابی که محبوبیت چندانی در میان هواداران نداشت باالاجبار تصمیم به ترک استقلال بگیرد تا از تیرس انتقادات هواداران به دور باشد. مشابه همین اتفاق در سپاهان در حال وقوع است. هادی عقیلی که به واسطه سابقه طولانی اش در سپاهان محبوب طرفداران شده بر سر اختلافی جزئی در حال ترک تیم محبوب خود است. با این تفاوت که او در میان اصفهانی ها محبوب تر از امیر قلعه نوعی است اما از آنجا که قلعه نوعی پشتیبانی تیم مدیریت باشگاه را در پشت سر دارد اوست که تصمیم به رفتن گرفته است. اتفاقی کاملا بر عکس آنچه در استقلال رخ داد.
شاید تنها راه حل برای برون رفت از این معادله پیچیده بازگشت قلعه نوعی به تهران است. حضور امیر قلعه نوعی در سپاهان ضربه های جبران ناپذیری را بر پیکره هر دو تیم استقلال و سپاهان زده است. از یکسو سایه سنگین نام او بر سر استقلال باعث شده تا این تیم در طول یک سال گذشته هرگز رنگ آرامش را به خود نبیند. خروج ستاره های استقلال به مقصد سپاهان قطعا منجر به ضعف بیش از پیش این تیم خواهد شد و از سوی دیگر برای باز شدن جای آنان در تیم سپاهان این باشگاه اصفهانی مجبور به فروش ستاره های محبوب خود است.

سپاهان ، خانه امن استقلالی های ناراضی ...
اکنون هر دو تیم فرصت این را دارند تا همه چیز را از نو شروع کنند. اما هر دو مدیر با اقداماتی عجیب گره این معادله پیچیده را روز به روز کورتر می کنند. به نظر می رسد سناریو فصل قبل یکبار دیگر در لیگ برتر اکران شود. قلعه نوعی بعد از خروج از استقلال هرگز میل باطنی اش به این تیم را کتمان نکرد به طوری که بعد از حضور در سپاهان عنوان کرد هیچ بازیکنی را به همراه خود از استقلال جدا نمی کند. صحبتی که هم برای هواداران استقلال خوشایند بود و هم برای هواداران سپاهان. اما تنها گذشت یک فصل کافی بود تا امیر دچار فراموشی مزمن شود و قول و قرار خود با هواداران استقلال را به دست فراموشی بسپارد. اکنون او به پشتوانه مالی خوب سپاهان و با اقدامی شبیه به رفتارهای تلافی جویانه یکی پس از دیگری ستارگان استقلال را به اصفهان می آورد. جان واریو اولین صید او از دریای آبی استقلالی ها بود. شاه ماهی آبی ها در دو سال گذشته خیلی ساده تهران را به مقصد اصفهان ترک کرد. این پایان کار نیست و مذاکرات با خسرو حیدری برای حضور در سپاهان هم چنان ادامه دارد. شاید اگر استیل آذین در تهران ظهور نمی کرد اکنون سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی و وحید طالب لو نیز در سپاهان بودند. ژنرال در تدارک ارتشی است تا به محض لرزش واعظ در استقلال دست به کودتایی ورزشی زده و بار دیگر با ستارگان خود راهی تهران شود. از این رو سعی دارد تا یاران گذشته خود را که در میان تیم های لیگ برتری پراکنده اند را در اصفهان گرد هم آورده تا برای رسیدن به مقصودش دست خالی پای به میدان کارزار نگذارد.سپاهان اکنون به قلعه امنی مبدل شده که ناراضی های استقلال می توانند برای مدتی دلخواه در آن بسر برند تا استقلال آماده میزبانی آنان گردد.

labkhande_ejbari20
01-06-2010, 18:47
در جدید ترین رده بندی بهترین باشگاه های جهان اعلام شد: سپاهان بهترین تیم فوتبال ایران
دراسيون جهاني تاريخ و آمار رده‌بندي برترين تيمهاي

فدراسيون جهاني تاريخ و آمار رده‌بندي برترين تيمهاي باشگاهي دنيا را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي نام تيمهاي فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن، استقلال و مس ايران مشاهده مي‌شود.
امروز (سه‌شنبه) فدراسيون جهاني تاريخ و آمار تازه‌ترين رده‌بندي تيمهاي باشگاهي دنيا را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي سپاهان با كسب 91 امتياز، 19 پله صعود كرد و با قرار گرفتن در مكان 181 به عنوان بهترين تيم ايران انتخاب شد.
ذوب آهن كه به مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان آسيا صعود كرده است، با كسب 89.5 امتياز و با 45 رده سقوط نسبت به رده‌بندي ماه گذشته، در جايگاه 192 قرار گرفته است! استقلال با 10 پله سقوط نسبت به رده‌بندي پيشين و با كسب 81 امتياز در جايگاه 231 ايستاده و مس هم با كسب 65 امتياز و با 83 پله صعود، در رده 330 قرار گرفته است. نام پرسپولیس در این رده بندی دیده نمی شود.
در اين رده‌بندي اينترميلان ايتاليا پس از قهرماني در اروپا با 297 امتياز، به عنوان بهترين تيم دنيا انتخاب شده و بارسلونا هم با همين امتياز در كنار اين تيم ايتاليايي ايستاده است.
رده‌بندي 10 تيم برتر دنيا در ماه "جون":
1ـ اينتر ميلان ايتاليا 297 امتياز
1ـ بارسلونا اسپانيا 297 امتياز
3ـ استوديانست آرژانتين 286 امتياز
4ـ بايرن مونيخ آلمان 257 امتياز
5ـ رم ايتاليا 248 امتياز
6ـ كوروزيرو برزيل 239 امتياز
7ـ چلسي انگليس 236 امتياز
7ـ وردربرمن آلمان 236 امتياز
8 ـ فولام انگليس 236 امتياز

هافبک جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: بعد از سنجیدن شرایط تنها تیمی که از لحاظ مدیریتی و از هر لحاظ برای ادامه فوتبالم مناسب دیدم سپاهان بود و از اینکه به این تیم پیوستم بسیار خوشحالم
هافبک جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: بعد از سنجیدن شرایط تنها تیمی که از لحاظ مدیریتی و از هر لحاظ برای ادامه فوتبالم مناسب دیدم سپاهان بود و از اینکه به این تیم پیوستم بسیار خوشحالم.

"رضا ناصحی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: قلعه‌نویی به من لطف داشت و نام من را در لیست خرید این تیم قرار داد. با سپاهان قرارداد 3 ساله بستم تا راحت‌تر به فکر ارائه بازیهایم باشم.

وی ادامه داد: می‌خواهم از سپاهان به تیم ملی برسم و تمام هدفم را روی این موضوع گذاشتم. با تمام احترامی که به پرسپولیس و مدیران این تیم قائلم اما با توجه به اینکه بعد از سالها می‌خواستم از مشهد خارج شوم به دنبال یک تیم بی‌حاشیه بودم؛ بنابراین احساس کردم در پرسپولیس نمی‌توانم زیاد با آرامش کار کنم و سپاهان را انتخاب کردم.

هافبک سابق ابومسلم خاطرنشان ساخت: از اینکه می‌خواهم کنار این همه بازیکن خوب بازی کنم بسیار خوشحالم. اگر به این تیم پرستاره آمدم به خاطر این بود که به تواناییهای خودم اعتقاد دارم و فکر می‌کنم با حمایت قلعه‌نویی و بازی در کنار بازیکنان خوب بتوانم به موفقیتهای زیادی برسم.

rozhina
02-06-2010, 16:08
هافبک جديد تيم فوتبال سپاهان اصفهان ([Only registered and activated users can see links]): ([Only registered and activated users can see links])حضور در تيم فوتبال سپاهان که هميشه چهره يک مدعي و قهرمان را با خود به همراه دارد آرزوي بسياري از بازيکنان ايراني است ([Only registered and activated users can see links])
"هاشم بيک‌زاده" , هافبک جديد تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با توجه به شرايط نامساعد استقلال تصميم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم. بیک زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهارداشت: باتوجه به شرايط فعلي استقلال، مذاکراتم را با سپاهاني‌ها آغاز کردم و به توافق رسيدم. پيش از اين نيز سابقه کار با قلعه‌نويي را داشتم و با توجه به شرايط نامساعد استقلال تصميم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم.
وي همچنین در مورد حضورش در سپاهان گفت: حضور در تيم فوتبال سپاهان که هميشه چهره يک مدعي و قهرمان را باخود به همراه دارد آرزوي بسياري از بازيکنان ايراني است که بتوانند با حضور در آن به رشد فوتبالي شان کمک کنند. حضور مداوم اين باشگاه در رقابت‌هاي آسيايي نيز به تجربه بين المللي بازيکنان کمک مي کند تا به بازيکناني فرا ملي تبديل شوند
منبع:ایپنا

rozhina
02-06-2010, 16:26
کریمیان:می خواهم به عشق مردم اصفهان سال آینده هم مانند امسال از هیچ تلاشی برای موفقیت در سپاهان کوتاهی نکنم.

به گزارش خبرگزاری مهر،مهدی کریمیان در مورد تمدید قرارداد خود با سپاهان گفت: "با توافقات انجام شده دو سال دیگر در خدمت سپاهان هستم و می خواهم به عشق مردم اصفهان سال آینده هم مانندامسال از هیچ تلاشی برای موفقیت در سپاهان کوتاهی نکنم."
منبع: مهر

labkhande_ejbari20
03-06-2010, 18:14
قلعه نویی با سعیدلو توافق کرد به استقلال برگردد؟
ورزش > فوتبال داخلی - امیر قلعه نویی پس از دیدار ظهر امروز با علی سعیدلو ، جدی ترین گزینه بازگشت به استقلال است.

قلعه نویی که به نوشته یکی از نشریات ورزشی به بهانه حضور در یک برنامه تلویزیونی به تهران آمده بود ، ظهر امروز به دفتر علی سعیدلو رفت تا در رابطه با حضور در باشگاه استقلال با او صحبت کند.

قلعه نویی اگرچه با سپاهان قراردادی داخلی را امضا کرده اما چون بیش از72 ساعت از این قرارداد گذشته و هنوز این برگه در هیات فوتبال استان اصفهان به ثبت نرسیده ، قلعه نویی می تواند به هر تیمی که دوست داشته باشد بپیوندد. البته هنوز جزئیات دقیقی از حاصل نشست قلعه نویی و سعیدلو منتشر نشده است اما کنسرسیومی که قصد سرمایه گذاری در استقلال را دارد همگی از دوستان صمیمی قلعه نویی هستند و حضور آنها بی شک سبب بازگشت او می شود. قلعه نویی و ساکت در سپاهان اگرچه فصلی موفق را سپری کردند اما اختلافات زیادی را بر سر بازیکنان شاخص تیم دارند و البته این حقیقتی غیر قابل کتمان است که هیچ کس چون قلعه نویی نمی تواند رضایت خاطر طرفداران استقلال را برای هدایت این تیم جلب کند.

labkhande_ejbari20
05-06-2010, 00:06
با نظر قلعه نویی/
تمرینات سپاهان با دو روز تاخیر آغاز می‌شود
تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای حضور در دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور با دو روز تاخیر از روز سه شنبه هفته پیش رو آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که قرار بود تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای حضور در دهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از روز یکشنبه شانزدهم خردادماه در اصفهان آغاز شود، با نظر قلعه نویی آغاز تمرینات زردپوشان اصفهانی با دو روز تاخیر مواجه شد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان پنجشنبه شب در تماس با مسئولان این باشگاه اصفهانی با بیان اینکه بعضی از بازیکنان اصلی این باشگاه در سفر هستند و تعدادی از آنها هم قرارداد خود را با باشگاه تمدید نکرده‌اند، اعلام کرد دور جدید تمرینات تیم با دو روز تاخیر آغاز شود.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان با کسب 67 امتیاز به عنوان قهرمانی نهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور دست یافت که پس از دومین دوره لیگ برتر، این دومین عنوان قهرمانی آنها در این مسابقات محسوب می شود.

labkhande_ejbari20
05-06-2010, 09:34
پورسینا در گفتگو با مهر:
قلعه‌نویی قطعا در سپاهان می ماند/ هدف نخست‌مان جبران ناکامی در آسیاست
رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با صراحت از ادامه حضور قلعه‌نویی در تیم فوتبال این باشگاه به عنوان سرمربی خبر داد.

محسن پورسینا در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار امیر قلعه نویی با علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی که احتمال جدایی این مربی از سپاهان و حضورش در استقلال را قوت بخشید، گفت: پس از آن جلسه با قلعه نویی صحبت کردیم و وی گفت به عنوان یکی از پیشکسوتان استقلال در این نشست حضور یافته است.

قلعه‌نویی به قراردادش با سپاهان متعهد است
وی با بیان اینکه قلعه نویی نگران آینده استقلال است و از سعیدلو خواسته هرچه سریعتر به وضعیت آن سروسامان دهد، ادامه داد: قلعه‌نویی همچنین به ما تاکید کرد به سعیدلو گفته است به سپاهان برنامه داده و درحال بستن این تیم است. ضمن اینکه اگر قراردادش رسما با این تیم ثبت نشده اما به مسئولان سپاهان دست مردانه داده و به این مسئله متعهد است.

قطعا قلعه‌نویی سرمربی سپاهان خواهد بود
رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان با بیان اینکه قلعه نویی پیگیر جذب بازیکنان جدید و تمدید قرارداد بازیکنان است، با اشاره به اینکه این مربی روزدوشنبه به اصفهان می آید تا از سه شنبه تمرینات آماده سازی سپاهان را بصورت رسمی آغاز کند، تاکید کرد: قطعا قلعه‌نویی سرمربی سپاهان در دهمین دوره لیگ برتر خواهد بود.

کادرفنی تغییر نمی کند
وی در مورد احتمال تغییرات در کادرفنی این تیم هم اظهار داشت: در این مورد هم نظر قلعه‌نویی را جویا شدیم که وی تاکید کرد نباید به ترکیب تیم قهرمان دست زد و یا حداقل تغییرات را در آن ایجاد کرد، به همین دلیل تمام اعضای کادرفنی از مربی گرفته تا ماساژور به کارشان با باشگاه سپاهان ادامه خواهند داد.

اولویت ما جبران ناکامی در آسیاست
پورسینا در مورد هدفگذاری باشگاه سپاهان برای فصل فوتبالی پیش رو افزود: در مجموع هدفگذاری مدعی بودن در هر 3 جام است. البته اولیت ما پس از سه دوره متوالی نتیجه نگرفتن در لیگ قهرمانان آسیا، صعود از مرحله گروهی این مسابقات است و در صورت حضور در جمع 8 تیم پایانی، تقویت تیم برای رسیدن به رده‌های بالای این جام است تا ناکامی گذشته را جبران کنیم.

امسال هم شرایط موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا را داشتیم
وی با بیان اینکه تیم سپاهان امسال شرایط موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا را داشت، تصریح کرد: در مسابقات امسال در دور رفت امتیازات خوبی را کسب نکردیم اما در دور برگشت با پیروزی برابر پاختاکور و الشباب عربستان، بازیکنان پیش از دیدار با العین فکر می کردند، کار تمام شده است اما از یکسو بازی خوب تیم العین و از سوی دیگر بدشانسی باعث ناکامی ما در امارات شد اما امسال با برنامه ریزی صورت گرفته قصد داریم نتایج خوبی را در لیگ قهرمانان آسیا کسب کنیم.

قول قهرمانی نمی دهیم اما می خواهیم سنت شکنی کنیم
رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان با اشاره به اینکه در لیگ برتر نیز مانند همه تیم‌ها برای قهرمانی وارد مسابقات می شود اما قول قهرمانی نمی دهیم، خاطرنشان کرد: می خواهیم با نفرات مطرحی که به خدمت گرفتیم و تلاش همه اعضای کادرفنی و بازیکنان در لیگ برتر سنت شکنی کرده و تیمی باشیم که برای نخستین مرتبه طی دو سال متوالی جام قهرمانی لیگ را از آن خود می کند.

وی ادامه داد: برای فصل آینده تیم‌های استیل آذین و پرسپولیس بازیکنان خوبی را جذب کرده اند. ذوب آهن هم در دو سال گذشته رقیب سختی برای همه تیم‌ها بوده است و باید برای موفقیت در ادامه لیگ قهرمانان آسیا هم بیش از این تقویت شود. استقلال هم یکی از پرمهره ترین تیم‌های لیگ است، البته از تیم‌هایی مانند مس، فولاد و غیره هم نباید غافل شد.

عمادرضا قرارداد ببندد، خارجی دیگری جذب نمی شود
پورسینا در مورد جذب بازیکنان خارجی تاکید کرد: در حال حاضر قرارداد توره و جانواریو بسته شده است و منتظر هستیم تا وضعیت عمادرضا مشخص شود که درصورت تداوم حضور این مهاجم مطرح عراقی، نیازی به بازیکن خارجی دیگری نداریم. ضمن اینکه توره هم پیش از سفر به کشورش قول داده به موقع به ایران بازگردد تا مشکلات فصل گذشته فراموش شود.

از هفته نخست لیگ را با قدرت آغاز کنیم
وی با اشاره به اینکه قلعه‌نویی بارها تاکید کرده است که باید خط حمه تیم را تقویت کرد، افزود: با توجه به اینکه تیم ما زودتر از اکثر تیم‌ها بسته می شود، کادرفنی و بازیکنان برخلاف سال گذشته از همان هفته نخست می توانند با همدیگر هماهنگ شده و این مسئله به ما کمک می کند از همان هفته نخست لیگ را با قدرت آغاز کنیم.

نه تیم ملی متضرر شود و نه تیم‌های باشگاهی
رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان با ابراز امیدواری از اینکه تماشاگران در لیگ دهم شاهد رشد کیفی مسابقات، رقابت نزدیک تیم‌ها و قضاوت بهتر داوران باشند، در پایان گفت: امسال به علت برگزاری مسابقات جام ملت‌های آسیا و مسابقات قهرمانی جوانان و نوجوانان آسیا، فشار زیادی به تیم‌ها وارد خواهد شد. البته توجه به مصالح ملی اولویت همه خواهد بود اما از مسئولان تیم ملی انتظار داریم بازی‌های تدارکاتی خود را در فیفا دی‌ها برگزار کنند تا نه تیم ملی و نه تیم‌های باشگاهی متضرر شوند.

labkhande_ejbari20
05-06-2010, 14:30
قلعه‌نویی و استقلال؟ رویای شیرین و امکان‌ ناپذیر

وقتی امیر قلعه‌نویی در برنامه 90 آگاهانه و از سر اختیار تأکید کرده بین مربیگری در استقلال و کشاورزی دومی را انتخاب خواهد کرد، به هیچ عنوان "بلوف" نمی‌زند...
- وقتی امیر قلعه‌نویی در برنامه 90 آگاهانه و از سر اختیار تأکید کرده که تحت هیچ شرایطی به استقلال برنمی‌گردد و به هیچ عنوان هیچ پیشنهادی را از این تیم نخواهد پذیرفت و بین مربیگری در استقلال و کشاورزی دومی را انتخاب خواهد کرد، به هیچ عنوان "بلوف" نمی‌زند. او حتی در آن شرایط هم می‌دانست که دست واعظی در پوست گردوی مشکلات مالی است و می‌دانست که اگر به عنوان یک وزنه به یکی از اردوگاه‌های "ضدواعظی" بپیوندد می‌تواند دوباره به تیم قدیمی خود بازگردد اما این کار را نکرد.

2- وقتی امیر قلعه‌نویی در برنامه 90 تأکید کرد که به هیچ عنوان به استقلال برنمی‌گردد حواسش به استاد قدیمی‌اش علی پروین بود. قلعه‌نویی آدم زیرکی است و یادش هست وقتی علی پروین در برنامه 90 علیه علی دایی حرف زد و روز بعد دست در گردن او تمام صحبتهای قبلی را تکذیب کرد چقدر پایگاه مردمی خود را تضعیف نمود.

قلعه‌نویی اگر میلی برای برگشت داشت، بازگشت خود به استقلال را منوط به جدایی واعظی می‌کرد تا سازمان تربیت بدنی را به فکر و شک فرو ببرد.

او اما سپاهان را انتخاب کرد. با سپاهان ماند و قید استقلال را زد. مذاکراتش با استیل‌آذین را هم جدی نگیرید. او سر قضیه پاختاکور نشان داد که اهل تبلیغ کردن هست و از این هنر برای بالا بردن قیمت قرارداد بهره می‌برد.

3- بازگشت قلعه‌نویی به استقلال برای او چه سودی خواهد داشت غیر از ضرر؟ آیا استقلال بیش از استیل‌آذین و سپاهان به این مربی پول پرداخت می‌کند؟ آیا استقلال نفرات بهتری را برای او جذب خواهد کرد؟ وقتی سپاهان با جذب 2 بازیکن ابومسلم و جان‌واریو نفرات مورد نیاز قلعه‌نویی را فراهم کرده او برود به جایی که نه بودجه لازم را دارد و نه توان رقابت با سپاهان و استیل‌آذین را؟

4- استقلال و امیرقلعه‌نویی رویای شیرین میلیونها هواداری است که به او امید بسته‌اند. این وسط اما امیر قلعه‌نویی در سپاهان آرزوهای خود را دنبال خواهد کرد. او زرنگ هست و با علی سعیدلو هم گفتگو می‌کند اما برنمی‌گردد. برگردد به جایی که مثل سپاهان و استیل‌آذین پول و بودجه و نفر و امکانات ندارد؟

هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: 2 سال است بحث حضور من در استقلال مطرح می‌شود. پارسال مربی این تیم مشخص نبود اما امسال کل تیم نامعلوم هستند و به همین دلیل تصمیمم را گرفتم.
هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: 2 سال است بحث حضور من در استقلال مطرح می‌شود. پارسال مربی این تیم مشخص نبود اما امسال کل تیم نامعلوم هستند و به همین دلیل تصمیمم را گرفتم.

"مهدی کریمیان" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: پیش از این به همه گفته بودم اولویتم تمدید قرارداد با سپاهان است، چون من در 95 درصد بازیهای تیم حضور داشتم و در این تیم جا افتاده‌ام و تنها مشکل من مسأله مالی بود.

وی افزود: من پیشنهاد مالی‌ام را به سپاهانی‌ها دادم و در جلسه‌ای که برگزار کردیم به نتیجه نرسیدیم و با رد پیشنهادم حتی خانه‌ام را نیز تحویل دادم تا به تهران بیایم اما به من زنگ زدند و گفتند که با پیشنهادت موافقت شده است.

هافبک سپاهان تصریح کرد: من بحث استقلال را مطرح نکردم تا بازارگرمی کنم چون شاید روزی بازیکنان با نام تیمهای استقلال و پرسپولیس بازارگرمی می‌کردند اما حالا شرایط فرق دارد. سپاهان قهرمان لیگ است و حالا اگر بازیکنی بگوید از سپاهان پیشنهاد دارم به نوعی بازارگرمی کرده است!

وی در پایان گفت: 2 سال است بحث حضور من در استقلال مطرح می‌شود. پارسال مربی این تیم مشخص نبود اما امسال کل تیم نامعلوم هستند و به همین دلیل تصمیمم را گرفتم. درست است که زود تصمیم گرفتم اما همه اینها برای این بود که استرس را از خودم دور کنم و حالا با مطمئن شدن وضعیتم تنها به موفقیت با سپاهان در فصل بعد می‌اندیشم. این تصمیم باعث شد تا حالا با خیال آسوده تمریناتم را پیگیری کنم و آماده فصل بعد شوم.

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: محسن مسلمان و احسان حاج ‌صفي در ليگ برتر فقط مي‌توانند در تيم ما حضور داشته باشند.
حسين غلامي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: سردار باران چشمه رئيس تربيت بدني نيروهاي مسلح به صراحت اعلام كردند كه فقط ملوان، مقاومت سپاسي و نيروي زميني و يك تيم ديگر كه اكنون نامش يادم نيست مي‌توانند بازيكنان سرباز جذب كنند و با توجه به سقوط تيم مقاومت به ليگ دسته يك، بازيكنان سرباز در ليگ برتر فقط مي‌توانند در ملوان بازي كنند.

وي عنوان كرد: اين در حالي است كه بازيكناني كه اكنون سرباز هستند مدام در روزنامه‌ها مصاحبه مي‌كنند و از قول مديران عامل باشگاه‌هايشان مي‌گويند كارشان براي ادامه حضور در آن تيم‌ها درست خواهد شد.

سرپرست ملوان با اشاره به نام دو بازيكن سرباز ليگ برتري گفت: گفته مي‌شود محسن مسلمان به تيم پاس اصفهان رفته و قرار است از آن تيم به ذوب آهن مامور شود. اگر اين گونه باشد ما هم مي‌توانيم بسياري از بازيكنان سرباز مانند مهرداد اولادي را به تيم‌هاي ليگ برتري بزرگتر بفرستيم اما سرباز مانند كارمند نيست كه مامور شود تا در جايي ديگر فعاليت كند.

وي گفت: حاج صفي هم مصاحبه مي‌كند و مي‌گويد كارش براي حضور در سپاهان درست مي‌شود.ظاهرا اين بازيكنان بر روي قول‌هاي مديران عامل باشگاه‌ها حساب مي‌كنند.من 22 سال است كه در ارتش خدمت مي‌كنم و سرباز بايد پرونده خدمتي داشته باشد و اگر غيبت نداشته باشد 18 ماه خدمت كند و در غير اين‌صورت 3 ماه به اين مدت اضافه مي‌شود.از بازيكنان سرباز مي‌خواهم بدون غيبت به خدمت سربازي بروند.تيم‌هايي نظير ملوان بر روي جذب بازيكنان سرباز حساب كرده‌اند. دوست دارم يكبار ديگر سردار باران چشمه در اين زمينه مصاحبه كند و اعلام كنند كدام تيم‌ها مي‌توانند بازيكنان سرباز جذب كنند.

labkhande_ejbari20
06-06-2010, 22:00
مرا سپاهانی بدانید
عقیلی: با دایی حرفی از کاپیتانی نزدم

خبرگزاری فوتبال ایران- هادی عقیلی مدافع ملی‌پوش سپاهان علی رغم همه حرف و حدیث‌ها با تیمش به توافق رسید تا سال آینده هم در اصفهان باشد. او فصل آینده نیز در نبود محرم نویدکیا کاپیتان سپاهان خواهد بود. اگر امیر قلعه‌نویی در سپاهان بماند، رویارویی او و قلعه‌نویی که اختلافشان در آخر فصل قبل به وجود آمد یکی از پرحرف‌وحدیث‌ترین و حاشیه‌دارترین اتفاقات لیگ دهم خواهد بود.

آقاهادی با سپاهان قرارداد بستی؟
ه، هنوز قرارداد نبستم و فقط به توافق رسیدیم. اما شما من را سپاهانی بدانید.

صحبت از پرسپولیس و استیل آذین بود. چرا قراردادت را تمدید کردی؟

یکسری احتمالات وجود داشت که به دلیل آنها قصد داشتم جدا شوم و یکسری اتفاقات هم رخ داد که قراردادم را تمدید کنم.

قراردادی با سپاهان امضا کرده‌ای؟

وقتی حرفی بزنم پای حرفم هستم. توافق من یعنی امضای قرارداد.

یکسری حرف و حدیث‌ها پیش آمد که گفته می‌شد شما برای پرسپولیس شرط گذاشتید که به شرط کاپیتانی این تیم به پرسپولیس می‌آیید؟

می‌توانید این سوال را از دایی بپرسید.چنین چیزی فقط زاییده ذهن آدم‌های مشکل‌دار است، کسانی که خودشان آرزو و عقده کاپیتانی دارند و به این و آن خط می‌دهند تا بخواهند به خاطر کاپیتانی من را خراب کنند. وقتی من به پرسپولیس می‌رفتم، بازیکن تازه‌ این تیم می‌شدم، چه انتظاری بود که کاپیتان تیم شوم. من همین الان هم زورکی بازوبند کاپیتانی سپاهان را می‌بنددم و علاقه‌ای به کاپیتانی ندارم. قبلاً‌ هم این را نشان دادم. اما برخی از دوستان علاقه دارند برای من حرف و حدیث درست کنند. کاپیتانی برای یک بازیکن نه پول می‌شود نه شهرت، کسی هم به خاطر کاپیتانی به تیم ملی دعوت نمی‌کنند.

برخی‌ها نوشته‌اند که شما با وساطت قلعه‌نویی با سپاهان قرارداد بسته‌ای؟

جواب این حرف‌ها را باید آقای قلعه‌نویی بدهد. باشگاه از من خواست قراردادم را تمدید کنم من هم پیشنهاد را پذیرفتم و قرارداد را امضا کردم.

قبول دارید اگر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان بماند برخوردهای شما دو نفر سوژه لیگ دهم می‌شوید.

اصلاً اینطور نیست و من مشکلی با آقای قلعه‌نویی ندارم، ایشان مربی من بودند و احترامش واجب است، اما آقای قلعه‌نویی هم باید جواب این حرف‌ها را بدهد. ما در سپاهان کار سختی داریم و نباید از امروز اینگونه برداشت‌ها از حضور من و آقای قلعه‌نویی در سپاهان شود.

آینده سپاهان را چطور می‌بینید؟

کار سختی داریم. حفظ قهرمانی کار بسیار سختی است، از طرفی باشگاه می‌خواهد به قهرمانی آسیا برسد. امسال خیلی بدشانس بودیم و اگر تیرک دروازه کمی با مهربان‌تر بود اکنون اوضاع فرق می‌کرد.
اميرقلعه نويي، سرمربي تيم فوتبال سپاهان، ضمن بيان مطلب فوق، تاکيد کرد: شايد هنوزقرارداد خود را با سپاهان ثبت نکرده ام ولي اين دليل نمي شود که برسرتمرينات حاضرنشوم و هرگز به تيم ديگري نيزفکر نمي کنم ومعتقد هستم که سپاهان بااين پتانسيل مي تواند موفقيت هاي گذشته را دوباره تکرارنمايد والبته براي جام باشگاه هاي آسيا نيزبرنامه ريزي مناسبي دراختيارداريم.
قلعه نويي به خبرنگارآريا گفت: با بازيکنان سپاهان اعتقاد دارم ومي خواهم تمرينات آماده سازي رابه زودي وبا انگيزه لازم شروع کنيم وباايجاد هماهنگي دوباره دراين فصل نيزبه دنبال قهرماني خواهيم بود ولي بدون شک اينباربا اقتداروشايستگي بيشتروارد ميدان خواهيم شد.
خبرگزاري آريا ([Only registered and activated users can see links])

rozhina
07-06-2010, 11:13
باز هم حکایت, حکایت دولتمردان مغرض:
سعيدلو به امير: تو بيا استقلال, سكوت سپاهان با من!!!

امير قلعه‌نويي‌ پيش از عقد قرارداد داخلي با باشگاه سپاهان از سعيدلو توصيه‌اي گرفت مبني بر اينكه «عجله نكن» ... كه شايد در همان راستا هم بود كه امير قراردادش را در هيات فوتبال استان اصفهان به ثبت نرساند و بلافاصله پس از آن راهي تهران شد. ديدار روز پنجشنبه امير و رييس سازمان تربيت بدني اما بار ديگر نويد اتفاقاتي را داد كه ممكن است طي امروز و فردا در مورد باشگاه استقلال رخ بدهد.
ديدار اول ژنرال و سعيدلو
ظاهراً امير قلعه‌نويي‌ گزينه اول رييس سازمان تربيت بدني براي سرمربيگري تيم فوتبال استقلال است. چرا كه پس از استعفاي دسته‌جمعي مديران استقلال و لبيك نگفتن اعضاي مستعفي هيات مديره اين باشگاه به دعوت سازمان تربيت بدني براي بازگشت به تيم‌شان، علي سعيدلو پنجشنبه گذشته با امير قلعه‌نويي‌ ديدار كرد. اينكه سعيدلو در اين جلسه در چه ارتباطي با قلعه‌نويي حرف زده است را به راحتي مي‌توان حدس زد. رييس سازمان تربيت بدني در اين جلسه خواهان حضور ژنرال در راس كادر فني استقلال شده است كه در صورت تاييد باشگاه سپاهان مي‌توان بازگشت قلعه‌نويي به تيم محبوبش را انتظار كشيد.
ژنرال نگران قولش است
امير قلعه‌نويي‌ در اين ديدار از تعهدات اخلاقي‌اش نسبت به باشگاه سپاهان گفته و اينكه نمي‌داند جواب محمدرضا ساكت را چطوربدهد. از يكي از نزديكان امير قلعه‌نويي شنيديم سعيدلو در پاسخ به اين شرايط امير قلعه‌نويي‌ گفته كه ساكت و كنار آمدن با جدايي امير را برعهده او (رييس سازمان تربيت بدني) بگذارد و در مورد چگونگي بازگشت به استقلال بينديشد. در واقع سعيدلو به ژنرال قول داده كه بابت جدايي‌اش از سپاهان نگران هيچ مساله‌اي نباشد.
با توجه به شرايط نامشخص استقلال در فصل نقل و انتقالات و خروج بازيكنان قرارداد تمام شده، قرار است امروز جلسات مهمي در سازمان تربيت بدني برگزار شود كه يكي از آنها در ارتباط با تعيين هيات مديره و مديرعامل جديد باشگاه استقلال است. قرار است امروز در دفتر رييس سازمان تربيت بدني جلسه مهمي در همين ارتباط برگزار شود.
ديدار دوم ژنرال با سعيدلو
پس از گذشت 48 ساعت از ديدار اول قلعه‌نويي‌ با سعيدلو كه پنجشنبه گذشته رخ داد قرار است امروز راس ساعت 15 بار ديگر اين مربي محبوب استقلالي‌ها به دفتر سعيدلو رفته و با او جلسه داشته باشد. شنيده‌ها حاكي از آن است كه در واقع اين جلسه، جلسه نهايي كردن تكليف امير و استقلال است و در پايان اين جلسه پذيرفتن يا عدم پذيرفتن سرمربيگري استقلال در فصل بعد از سوي امير قلعه‌نويي‌ مشخص خواهد شد.
تكذيب مشكوك امير
امير قلعه‌نويي‌ اما به رغم همه اين اخبار، روز گذشته اعلام كرد كه به تعهداتش به باشگاه سپاهان پايبند است. سه‌شنبه ضمن حضور در هيات فوتبال اصفهان و ثبت قراردادش تمرينات اين تيم براي شركت در ليگ دهم برتر را آغاز خواهد كرد: «صراحتاً اعلام مي‌كنم كه حضورم در استقلال منتفي است.»
تابش: امير زير قولش نمي‌زند
با شدت گرفتن انتشار اخبار مربوط به حضور احتمالي قلعه‌نويي در استقلال صداي قائم مقام باشگاه سپاهان هم درآمد: «ما به اتفاقات باشگاه استقلال كاري نداريم. ما با قلعه‌نويي‌ به توافق رسيده‌ايم و طبق برنامه با اين مربي كارمان را از ساعت 10 صبح سه‌شنبه آغاز مي‌كنيم. ما در اين شرايط روي حرف و قول امير قلعه‌نويي‌ حساب باز كرده‌ايم و دليلي وجود ندارد كه او بخواهد زير همه آنها بزند. با شناختي كه از او داريم بعيد است چنين كاري بكند.» تابش همچنين دليل عدم ثبت قرارداد قلعه‌نويي را گرفتاري‌هاي شخصي او و حضورش در تهران عنوان مي‌كند.
منبع : روزنامه ورزشی گل

مجيد بصيرت امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تمرينات تيم سپاهان به منظور حضور پر قدرت در ليگ برتر از روز سه‌شنبه هفته جاري آغاز مي‌شود و امير قلعه‌نويي نيز اعلام كرده از تمام بازيكنان براي حضور در اين تمرين دعوت به عمل آيد.
وي با بيان اينكه قلعه‌نويي سپاهان را خانه خودش مي‌داند، افزود: تمام شايعات مبني بر رفتن وي صحت ندارد و قلعه‌نويي سرمربي سپاهان در اين فصل به حساب مي‌آيد، اگر افرادي هستند كه شك دارند بهتر است در تمرين روز سه‌شنبه تيم سپاهان در زمين تمريني آرارات حضور يابند.
سرپرست طلايي‌پوشان اصفهان با اشاره به يارگيري اين تيم براي فصل جاري، افزود: بازيكنان مورد نظر آقاي قلعه‌نويي نيز در حال جذب هستند و تا به امروز توانستيم با آوردن بازيكنان مورد نظر ايشان نقاط ضعف تيم را در اين زمينه برطرف كنيم، البته با بازيكنان ديگري نيز در حال مذاكره هستيم كه در صورت انعقاد قرارداد از طريق سايت باشگاه اعلام مي‌شود.
بصيرت به اردوي سپاهان در تركيه اشاره كرد و افزود: در اين اردو قصد داريم با تيم‌هاي مطرح تركيه‌اي بازي كنيم كه مذاكرات ادامه دارد، اما هنوز قطعي نشده است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه براي جذب مهاجم برنامه‌اي داريد، گفت: توره قرارداد خود را تمديد كرده و عماد رضا نيز ظرف روزهاي آينده با سپاهان تمديد مي‌كند، به دنبال يك مهاجم ديگر نيز هستيم كه البته نمي‌توانيم نام بازيكنان مورد نظر را اعلام كنيم، اما ظرف روزهاي آينده هواداران در اين باره خبرهاي خوشي مي‌شنوند.
سرپرست تيم قهرمان ليگ برتر در دوره نهم، افزود: سياست كلي باشگاه بر اين بوده كه دخالتي در كار ديگر تيم‌ها نكند و تنها در مورد تيم خودمان اظهار نظر كنيم، در فصل نقل و انتقالات نيز برخي تيم‌ها به دنبال جذب ستاره‌هاي متعددي هستند كه البته ارتباطي به ما ندارد و ترجيح ما بر اين است در اين موضوع اظهار نظري نكنيم.
بصيرت هدف سپاهان در فصل جديد ليگ برتر را تكرار قهرماني دانست و افزود: به دنبال بستن يك تيم قوي و بدون ضعف هستيم تا ضمن تكرار قهرماني در ليگ برتر، ناكامي فصل قبل در ليگ قهرمانان آسيا را جبران كنيم، در اين فصل فينال ليگ قهرمانان آسيا نيز مد نظر كادر فني قرار دارد.
وي ادامه داد: تا به حال سابقه نداشته تيمي در ليگ برتر براي دو سال پياپي قهرمان ايران شود، اما در اين فصل سپاهان به دنبال نقض اين معادله است و مي‌خواهد دوباره با قدرت قهرمان ليگ برتر ايران شود.
وي به اظهار نظر قلعه‌نويي در مورد كادر فني سپاهان اشاره كرد و افزود: قلعه‌نويي نظر مثبتي بر كادر فني فعلي تيم دارد و به باشگاه اعلام كرده در اين فصل نيز با همين كادر فني به كار خود ادامه مي‌دهد.
منبع: فارس

labkhande_ejbari20
07-06-2010, 17:31
يك منبع آگاه در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

حضور قلعه نوعي در سپاهان حتمي است

يكي از دوستان نزديك قلعه نوعي گفت: ماندن قلعه نوعي در سپاهان حتمي بوده و در فصل آينده قلعه نوعي حتما روي نيمكت سپاهان خواهد بود.

اين منبع آگاه در گفت وگو با خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به جلسه قلعه نوعي با مسئولان باشگاه سپاهان گفت: با توجه به گفت وگويي كه چند ساعت قبل من و قلعه نوعي با هم داشتيم، ماندن وي در سپاهان حتمي بوده و در فصل آينده قلعه نوعي حتما روي نيمكت سپاهان خواهد بود./انتهاي پيام/

احسان حاج صفی به ادعای مسئولان سپاهان، فصل آینده نیز با پیراهن این باشگاه به میدان می رود.
درحالی که گفته می شد حاج صفی به دلیل سربازی باید سپاهان را ترک و این فصل در ملوان بازی کند، مسعود تابش قائم مقام باشگاه سپاهان در این مورد می گوید«دو ماهی است که حاج صفی از سوی روزنامه ها سرباز شده است. درحالی که این بازیکن محصل است و امسال هم می تواند برای سپاهان بازی کند.
او چون در دبیرستان فنی و حرفه ای درس می خواند، هنوز محصل است و این فصل هم در سپاهان می ماند.»

rozhina
08-06-2010, 14:21
اولين تمرين تيم فوتبال سپاهان براي فصل جديد برگزار شد.

به گزارش ايرنا، در اين تمرين که پيش از ظهر امروز (سه شنبه) در مجموعه فرهنگي ورزشي فردوس اصفهان برگزار شد، 16 بازيکن زير نظر امير قلعه نويي سرمربي تيم به تمرين پرداختند.
برخي از بازيکنان سپاهان نيز به دليل اينکه در مرخصي به سر مي برند در اين تمرين حضور نداشتند.
تعدادي از هواداران سپاهان نيز با حضور در محل برگزاري تمرين تيم، ضمن ذبح گوسفند به تشويق شاگردان قلعه نويي پرداختند.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان پيش از شروع تمرين در سخناني يادآور شد: تيم سپاهان در فصل جديد سعي خواهد کرد بازيهاي بهتري نسبت به فصل گذشته از خود به نمايش بگذارد تا رضايت هواداران و دوستداران اين تيم فراهم شود.
اميرقلعه نويي افزود: به هواداران سپاهان اطمينان مي دهم امسال بازي هاي بهتري از تيم محبوبشان ببينند و باز هم سپاهان کام مردم اصفهان را شاد کند.
وي اظهار داشت: اين جلسه به دليل اينکه برخي از بازيکنان با هماهنگي باشگاه در مرخصي به سر مي برند با 16 نفر برگزار شد و با حضور ساير بازيکنان تمرينات روزهاي آتي را با ترکيب کامل تري برگزار خواهيم کرد.
منبع : ایرنا

labkhande_ejbari20
08-06-2010, 19:27
گلزنان 21 مليتي در تاريخ ليگ برتر
527 گل سهم گلزنان خارجي از ليگ برتر فوتبال ايران

خبرگزاري فارس: ليگ برتر در حالي نهمين فصل خود را پشت سر گذاشت كه 121 گل و به عبارتي 15 درصد گل‌هاي ليگ نهم را بازيكنان خارجي به ثمر رساندند و 3 گلزن برتر نيز خارجي‌ها بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در تاريخ ليگ برتر، 88 بازيكن خارجي موفق به گلزني شده اند كه اين بازيكنان از 21 مليت مختلف بوده اند. برزيلي ها با معرفي 28 گلزن به ليگ برتر بيشترين سهم را داشته اند و پس از آن عراق با 11 بازيكن، ارمنستان با 7 بازيكن و نيجريه با 6 بازيكن در رده هاي بعدي قرار دارند.
همچنين بوسني و صربستان(4 بازيكن) اروگوئه، سوريه و آذربايجان(3 بازيكن) مالي،كامرون، ازبكستان، كرواسي و گرجستان( 2 بازيكن)آلمان، پرو، موزامبيك، توگو، سنگال، آرژانتين و مولداوي( يك بازيكن) در جمع گلزنان تاريخ ليگ برتر ايران دارند.البته يك آمار كلي هم وجود دارد كه مي تواند قابل توجه باشد.عماد رضا با زدن 58 گل در ليگ برتر به تنهايي 11 درصد كل گل هاي خارجي ليگ برتر را به ثمر رسانده است.
بازيكنان خارجي حاضر در تاريخ ليگ برتر ايران تاكنون موفق به ثمر رساندن 527 گل براي تيم هاي خود شده اند كه اين ميزان گل حدود 16 درصد كل گل هاي به ثمر رسيده در 9 دوره ليگ برتر را شامل مي شود.
گلزنان خارجي ليگ برتر دو بار موفق به كسب عنوان آقاي گلي نيز شده اند: دني اولروم در فصل 85-86 و عماد رضا در فصل 88-89. اما در ميان 88 بازيكن خارجي كه موفق به گلزني در ليگ برتر شده اند، فقط 15 بازيكن موفق به زدن بيش از 10 گل شده اند. عماد رضا با زدن 58 گل در ليگ برتر به تنهايي 11 درصد كل گل هاي خارجي ليگ برتر را به ثمر رسانده است.

labkhande_ejbari20
09-06-2010, 17:51
آل‌نعمه: به خاطر مراسم ازدواجم در تمرینات سپاهان حضور نیافتم/ بازیکن کوچکی نیستم که برای بازگشت به فولاد التماس کنم

هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان در فصل گذشته گفت: اینکه نوشتند من در حال تلاش برای بازگشت به فولاد هستم به هیچ وجه صحت ندارد و من این خبر را صراحتا تکذیب می‌کنم
هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان در فصل گذشته گفت: اینکه نوشتند من در حال تلاش برای بازگشت به فولاد هستم به هیچ وجه صحت ندارد و من این خبر را صراحتا تکذیب می‌کنم.

"احمد آل‌نعمه" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: با سپاهان قرارداد دارم و فکر نکننم با وجود چنین موردی تلاشم برای بازگشت به فولاد یا رفتن به هر تیم دیگری حرفه‌ای باشد.

وی ادامه داد: البته آن طور که من شنیدم مردم و هواداران فولاد خیلی دوست دارند که من به این تیم برگردم اما خودم هیچ صحبتی با مسئولان این تیم برای بازگشت به فولاد نداشتم و بازیکن کوچکی هم نیستم که بخواهم به شخصی بگویم با من قرارداد ببندد. با هیچ رسانه‌ای هم مصاحبه نکردم که بگویم می‌خواهم به فولاد برگردم.

آل‌نعمه در خصوص شرایطش در سپاهان گفت: از حضورم در این تیم بسیار راضی‌ام و ظرف یکی، 2 روز آینده در تمرینات این تیم حاضر می‌شوم. البته تمرینات سپاهان از دیروز شروع شده که من به خاطر مراسم ازدواجم در تمرینات حاضر نشدم و از مسئولان و کادر فنی مرخصی گرفته بودم.

مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: از منزل خودمان هم پیشنهاد ندارم، چه رسد به تیمهای لیگ برتری! سپاهان در حال تمرین کردن است اما کسی هنوز به ما زنگ نزده است.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: از منزل خودمان هم پیشنهاد ندارم، چه رسد به تیمهای لیگ برتری! سپاهان در حال تمرین کردن است اما کسی هنوز به ما زنگ نزده است.

"علی مولایی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، وی در مورد پیشنهاد استقلال اظهارداشت: این پیشنهاد مال زمان واعظی بود؛ البته رضایتنامه بنده در اختیار سپاهان است و برای حضور در هر تیمی نیاز به دریافت تسویه حساب دارم.

وی در مورد جدایی از سپاهان افزود: قلعه‌نویی گفت بروم جایی که بتوانم بازی کنم. ایشان گفت با توجه به نفراتی که امسال جذب کرده‌ایم به شما بازی نمی‌رسد.

هافبک فصل قبل سپاهان با بیان اینکه اولویتش حضور در تهران است،‌ یادآور شد: دوست دارم در تیمی حضور داشته باشم که با مربی آن تیم قبلا کار کرده باشم. اگر مظلومی به استقلال بیاید شاید به این تیم بروم.

مولایی در پایان گفت: به احتمال فراوان وضعیتم تا اوایل هفته آینده مشخص خواهد شد.

labkhande_ejbari20
09-06-2010, 21:37
كريميان:
صحبت در مورد گذشته،سپاهان را وارد حاشيه مي كند
بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: پس از ثبت قرارداد با سپاهان فقط به موفقيت اين تيم فكر مي كنم به نظر من صحبت درمورد گذشته سپاهان را وارد حاشيه مي كند.

مهدي كريميان بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: من هم مانند بسياري از بازيكنان از چند تيم پيشنهادهايي داشتم اما پس از مذاكرات بسيار بارديگر سپاهان را به عنوان تيم فصل آينده انتخاب كردم زيرا فكرمي كنم مي توانم در اين تيم به موفقيتهاي بيشتري دست پيدا كنم و به نظر من صحبت در موردگذشته سپاهان را وارد حاشيه مي كند.

وي خاطرنشان كرد: استقلال يكي از گزينه هايي بود كه در مورد پيوستن من به آن صحبت شد اما همانطور كه گفتم اولويت من سپاهان بود.

كريميان گفت: سپاهان با حضور مكرر خود در آسيا توانايي بالايي به دست آورده است امسال هم با حضور در سه جام مي خواهيم يكي از مدعيان باشيم./ب

MU Lover
10-06-2010, 15:41
مخالفت رسمي سپاهان با حضور قلعه‌نويي در استقلال

باشگاه سپاهان با درخواست علي فتح‌الله‌زاده براي حضور امير قلعه‌نويي در استقلال مخالفت کرد.

[Only registered and activated users can see links]

قائم مقام باشگاه سپاهان درباره اظهار نظر فتح‌الله‌زاده که گفته بود قلعه‌نويي گزينه اصلي استقلال است و او هم در صورت کسب رضايت سپاهان حاضر به بازگشت به تهران است،‌گفت: ممکن است قلعه‌نويي گزينه اصلي آقاي فتح‌الله‌زاده باشد اما او کارش را با سپاهان شروع کرده و چند روزي است که تيم را تمرين مي‌دهد. من تعجب مي‌کنم که چرا چنين اظهارنظري صورت گرفته چرا که ما بر اساس برنامه قلعه‌نويي يارگيري کرديم و برنامه‌هايمان را هم تنظيم کرديم.
تابش درباره ابراز علاقه قلعه‌نويي براي بازگشت به استقلال در صورت رضايت باشگاه سپاهان گفت: قلعه‌نويي چون مي‌دانسته که باشگاه سپاهان رضايت نمي‌دهد چنين حرفي زده است. همان قدر که استقلالي‌ها قلعه‌نويي را دوست دارند ما هم او را دوست داريم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نمي‌کنيد ثبت نشدن قرارداد قلعه‌نويي در هيات فوتبال اصفهان چنين صحبت‌هايي را مطرح کرده است گفت: تا اوايل هفته آينده قرارداد قلعه‌نويي ثبت مي‌شود. ضمن اينکه ما براي قول شفاهي قلعه‌نويي از صد تا سند ارزش بيشتري قائل هستيم.
تابش در پايان گفت: مطمئن باشيد تحت هيچ شرايطي ما با حضور قلعه‌نويي در استقلال موافقت نمي‌کنيم اما در عين حال براي استقلال هم آرزوي موفقيت داريم.

labkhande_ejbari20
13-06-2010, 16:34
ساکت : تماسي از سازمان با ما نگرفتند اما برخي نهادها دنبال قلعه‌نويي بودند
مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه گفت

مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: به رغم تماس‌هاي مختلف از سوي وزارتخانه‌ها و برخي نهادهاي مسوول، باشگاه سپاهان به زودی قرارداد امير قلعه‌نويي را ثبت خواهد كرد.

محمدرضا ساكت در گفت‌وگو یی پيرامون به ثبت رساندن قرارداد امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان با اين تيم اظهار كرد: قرارداد قلعه‌نويي حداكثر در این هفته در هيات فوتبال استان اصفهان با باشگاه سپاهان ثبت بسته خواهد شد.

در حال حاضر صورت‌جلسات مربوط به اين قرارداد آماده شده و ما منتظر زمان مد نظر و تعيين شده از سوي هيات فوتبال استان اصفهان هستيم تا قرارداد قلعه‌نويي را ثبت كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سازمان تربيت بدني براي حضور امير قلعه‌نويي در تيم استقلال از شما درخواستي نداشته است، تصريح كرد: از سازمان تربيت بدني شخصي با من تماس نگرفت اما از برخي وزارتخانه‌ها و نهادهاي مسوول تماس‌هايي بخصوص با پورسينا رييس هيات مديره باشگاه سپاهان گرفته شد كه درخواست داشتند تا قلعه‌نويي به استقلال بازگردد اما در اين راستا مخالفت كرديم. قلعه‌نويي هم خود انسان متعهدي است و روي صحبت‌ها و توافقاتي كه با ما داشته، پايبند است و مي‌خواهد قراردادش را با ما تمديد كند. اگر تاكنون قرارداد اين مربي ثبت نشده به خاطر عدم حضور قلعه‌نويي در اصفهان يا تعطيل بودن هيات فوتبال در بعضي از روزها بوده است. روال برنامه‌هاي ما در عقد قرارداد با تمام مربيان و بازيكنان، از يك سري فرمول‌هاي اداري مشخصي تبعيت مي‌كند كه ما بايد مقدمات كارها را انجام داده و سپس قرارداد را به ثبت نهايي برسانيم.

ساكت ادامه داد: اين مساله مهمي است كه در باشگاه سپاهان رعايت مي‌شود و تمام امور بر اساس مصوبات هيات مديره و طبق ساختار تشكيلاتي مجموعه سپاهان پيش مي‌رود. همه اقدامات باشگاه از فرآيند تصميم‌گيري‌ها تا مرحله اجرا، بر اساس مصوبات هيات مديره است و بودجه لازم براي هر اقدامي در اين هيات تصويب مي‌شود لذا فرآيند برخي از كارها با توجه به اين رويه منطقي و منظم، كمي طول مي‌كشد.

ساكت در پاسخ به اين سوال كه آيا براي بستن تيم فوتبال سپاهان در ليگ دهم نسبت به سال گذشته افزايش بودجه داشته‌ايد، گفت: امسال به هيچ وجه افزايش بودجه در اين زمينه نداشتيم و البته گمان مي‌كنم همه باشگاه‌هاي كشور هم چنين شرايطي را داشته باشند و همگي بايد به دنبال تعديل هزينه‌ها باشيم.

ساكت درباره آخرين وضعيت نقل و انتقالات تيم سپاهان گفت: بازيكناني كه تاكنون قراردادشان ثبت شده كه هيچ؛ اما با برخي از نفرات هم به توافق رسيديم اما هنوز قراردادهايشان ثبت نشده است. ضمن اينكه در حال مذاكره با بازيكنان ديگري كه در ليست سرمربي تيم جاي داشتند، هستيم.

labkhande_ejbari20
13-06-2010, 20:22
پس از ساعاتي بستري شدن؛ محمدرضا ساكت از بيمارستان مرخص شد
محمدرضا ساكت كه امروز (يكشنبه) به دليل ناراحتي قلبي چند ساعتي در يكي از بيمارستان‌هاي اصفهان بستري شده بود، پس از انجام درمان‌هاي لازم مرخص شد.

مديرعامل باشگاه سپاهان در این باره گفت: مشكلي داشتم كه از 20 سال پيش تاكنون همراهم است و باعث بيماري قلبي شده است.

وي ادامه داد: اين مسائل خاص، از سالها پیش و از دوران انقلاب همراهم است و هر زمان فشار كارم زياد مي‌شود، اذيتم مي‌كند. چند ماهي مي‌شود كه بيش از پيش برايم مشكلاتي را به وجود آورده است و از ابتداي امسال اين مرتبه دوم است كه اين بيماري حاد مي‌شود.

وي در پايان گفت: به توصيه پزشك تصميم دارم مدتي استراحت كنم و از فشار كاري‌ام بكاهم تا سلامتي بيشتري پيدا كنم.

rozhina
13-06-2010, 22:35
بوستانى مربى درواز ه بان هاى سپاهان شد

كريم بوستانى مربى دروازه بان هاى تيم فوتبال سپاهان اصفهان شد.پس از انصراف حميد بابازاده از همكارى با سپاهان به دليل شرايط تحصيلى فرزندانش، امير قلعه نويى براى مربيگرى دروازه بان ها، كريم بوستانى را به باشگاه سپاهان معرفى كرد. بوستانى كه سابقه همكارى با امير قلعه نويى در تيم ملى را دارد، با باشگاه سپاهان به توافق رسيده و فردا قرارداد خود را با اين تيم امضا مى كند.

كريم بوستاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تيم فوتبال سپاهان از تجهيزات و امكانات بسيار بالايي برخوردار است و به جديت مي‌توان گفت حرفه‌اي ترين باشگاه ليگ برتر است .
وی ادامه داد : بسيار خوشحال هستم در اين تيم فعاليت خواهم كرد ، زيرا بازيكنان بزرگ و كادر فني بسيار خوبي دارد به طور حتم به بهترين نحو تجربه هایم را به دروازه بان‌هاي سپاهان انتقال خواهم داد.
وی افزود : در گذشته نيز سابقه مربيگري در كنار امير قلعه نوعي را داشتم و با درخواست وي من به سپاهان آمدم .
وی گفت: شرايط در تيم سپاهان بسيار خوب است و به اعتقاد من ليگ دهم بسيار قوي‌تر و با ثبات‌تر از ليگ نهم خواهد بود .
بوستاني خاطرنشان كرد: قرارداد من با سپاهان يك ساله است مبلغ قرارداد براي من مهم نيست، زيرا آرامش و كادر مجرب و مسئولان خوبي كه در سپاهان وجود دارد سبب آمدن من به اصفهان شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

labkhande_ejbari20
20-06-2010, 08:27
خبر های متفاوت در مورد یک رویداد در یک رسانه واقعیت ها را نمایان می کند
ظاهرا نشر خبر های دروغ در مورد قراردادهای تیم فوتبال سپاهان تمامی ندارد

ظاهرا نشر خبر های دروغ در مورد قراردادهای تیم فوتبال سپاهان تمامی ندارد. در آخرین مورد برخی دوستان بی اطلاع ،از رقم قرارداد امیر قلعه نوعی با سپاهان بنا به تعریف و تصور خود خبر داده اند و در ادامه نیز به این رقم نیز قانع نشده اند و قابلیت افزایش قرارداد سرمربی سپاهان را طبق مد دروغ های امسال تا مرز های میلیاردی برای یک فصل دانسته اند!!!

این اخبار غیر موثق که همیشه طبق شنیده ها و گمانه ها انتشار می یابد و هر روز نیز با درج رقم های متفاوت در مورد قرارداد یک مربی یا بازیکن در برخی رسانه ها منتشر می شود جز اینکه از اعتماد مخاطبان به یک رسانه می کاهد و نوسان و تزلزل های ادامه دار آن رسانه را در درج یک خبر که ناخواسته خود را بلندگوی شایعه پراکنان قرار داده را هویدا می کند سودی ندارد .

توجه به اخبار این تعداد معدود رسانه ها در یک ماه گذشته و خبرهای متفاوت شان در مورد رقم قرداد مربی و بازیکنان سپاهان و سایر تیم ها که هر بار از یک مبلغ و رقمی سخن می رانند باز هم این نکته را برای ما و مخاطبان نمایان می کند که کوچکترین استنادی در درج این خبر ها مورد نظر نیست و همه چیز بسته به نظر و گمانه نگارنده خبر در هنگام نوشتن دارد که ای کاش چنین نبود.

labkhande_ejbari20
20-06-2010, 08:28
خبر های متفاوت در مورد یک رویداد در یک رسانه واقعیت ها را نمایان می کند
ظاهرا نشر خبر های دروغ در مورد قراردادهای تیم فوتبال سپاهان تمامی ندارد

ظاهرا نشر خبر های دروغ در مورد قراردادهای تیم فوتبال سپاهان تمامی ندارد. در آخرین مورد برخی دوستان بی اطلاع ،از رقم قرارداد امیر قلعه نوعی با سپاهان بنا به تعریف و تصور خود خبر داده اند و در ادامه نیز به این رقم نیز قانع نشده اند و قابلیت افزایش قرارداد سرمربی سپاهان را طبق مد دروغ های امسال تا مرز های میلیاردی برای یک فصل دانسته اند!!!

این اخبار غیر موثق که همیشه طبق شنیده ها و گمانه ها انتشار می یابد و هر روز نیز با درج رقم های متفاوت در مورد قرارداد یک مربی یا بازیکن در برخی رسانه ها منتشر می شود جز اینکه از اعتماد مخاطبان به یک رسانه می کاهد و نوسان و تزلزل های ادامه دار آن رسانه را در درج یک خبر که ناخواسته خود را بلندگوی شایعه پراکنان قرار داده را هویدا می کند سودی ندارد .

توجه به اخبار این تعداد معدود رسانه ها در یک ماه گذشته و خبرهای متفاوت شان در مورد رقم قرداد مربی و بازیکنان سپاهان و سایر تیم ها که هر بار از یک مبلغ و رقمی سخن می رانند باز هم این نکته را برای ما و مخاطبان نمایان می کند که کوچکترین استنادی در درج این خبر ها مورد نظر نیست و همه چیز بسته به نظر و گمانه نگارنده خبر در هنگام نوشتن دارد که ای کاش چنین نبود.

labkhande_ejbari20
20-06-2010, 12:06
اردوی تیم ملی مغایر با اصول بدنسازی باشگاه ها و مقررات فیفا است ، آنرا لغو کنی
مدیر عامل باشگاه سپاهان در نامه ای به رئیس فدراسیون

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه ای به رئیس فدراسیون فوتبال با ابراز نگرانی از اخبار رسیده در مورد برنامه های آماده سازی تیم ملی در تیرماه به جهت آسیبی که به باشگاه ها می رسد خواستار توقف این برنامه شده است .

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، در این نامه آمده است :

اخیرا درج اخبار رسانه ها مبنی بر برنامه آماده سازی تیم ملی فوتبال ایران در تیرماه موجبات نگرانی و اعتراض کادر فنی و بعضی از مدیران باشگاه های کشور را موجب شده است. با عنایت به این موضوع توجه شما را به این موارد ذیل جلب می کنم:

1-دهمین دوره مسابقات لیگ حرفه ای ایران در هفته اول مردادماه 1389 آغاز خواهد شد و تیم ملی فوتبال کشورمان در دهه سوم تیرماه برای چند مسابقه قصد عزیمت به کشور اتریش را دارد. چنین برنامه ای برای تیم ملی آنهم در غیر از روزهای فیفادی و در شرایطی که برنامه ای برای تیم های ملی هیچ کشوری طراحی نشده است قابل تامل و سئوال برانگیز است .

2-از دهه سوم خرداد تا پایان تیرماه همه تیم های لیگ حرفه ای در دوره بدنسازی و آماده سازی و هماهنگی تیمی به سر می برند و برگزاری اردو برای تیم ملی و جدا نمودن بازیکنان شاخص باشگاه ها از تمرینات تیمی و باشگاهی غیر فنی و موجب نگرانی شدید کادر فنی و مدیریت این باشگاه می باشد و قطعاباعث بروز مشکلات جدی جسمانی برای بازیکنان و آسیب به هماهنگی های تاکتیکی و تیمی بر می گردد.

از شما در خواست می کنیم دستور فرمائید سریعا نسبت به بازنگری در برنامه آماده سازی تیم ملی ، الزام سرمربی تیم ملی به برنامه ریزی در روزهای فیفادی و توجه به ابتدایی ترین مسئله در آغاز لیگ دهم یعنی برنامه آماده سازی باشگاه ها توجه لازم صورت گیرد تا زمینه تعامل بهتر باشگاه ها با تیم ملی در یک برنامه ریزی دو جانبه صورت گیرد و از تداوم زیر پا گذاشتن مقررات بین المللی فوتبال و اصول ابتدائی فنی ورزشی در امر آماده سازی باشگاه ها جلوگیری شود.

ضمن اینکه یادآور می شویم در برنامه قبلی تیم ملی در خارج از روزهای فیفادی که سال گذشته برای تورنمنت قطر صورت گرفت مسئولان آن فدراسیون و کمیته تیم های ملی صراحتا بر تعهد خود نسبت به انجام برنامه های تیم ملی در روزههای فیفا دی پس از تورنمنت قطر تاکید کرده بودند و برنامه احتمالی تیم ملی در اتریش فراموشی و زیر پا گذاشتن آشکار این تعهدات است .

labkhande_ejbari20
20-06-2010, 15:59
بصیرت دوره A مربیگری فوتبال را پشت سر گذاشت / سپاهان امسال قدرتمند تر از فصل پیش است
مجید بصیرت با پشت سر نهادن دوره حرفه ای مربیگری A کنفدراسیون فوتبال آسیا

مجید بصیرت با پشت سر نهادن دوره حرفه ای مربیگری A کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز به اصفهان بازگشت تا مجدا همراه باتیم فوتبال در تمرینات و برنامه های آماده سازی باشد.

وی در مورد این دوره به پایگاه خبری سپاهان گفت : این دوره مربیگری از بیست و دوم تا سی ام خردادماه در آکادمی ملی المپیک و با تدرس مرتضی محصص و مسعود اقبالی برگزار شد. مدیزیت باشگاه شرایط حضو من در این دوره را فراهم نمود و خوشحالم که در این دوره فشرده تجارت و آموزش های ارزنده ای را پشت سر گذاشتم.

بصیرت در ادامه به شرایط تیم فوتبال سپاهان اشاره کرد و گفت: با تلاش مسئولان باشگاه ضمن حفظ استخوان بندی تیم بازیکنان شایسته ای به ما اضافه شده اند و قطعا همگان امسال سپاهانی قدرتمند تر از فصل گذشته را شاهد خواهند بود .

سرست سپاهان اضافه می کند : تمرینات تیم هر روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می شود. ما ششم تا شانزدهم تیرماه به ترکیه می رویم و اردوی آماده سازی تیم را در کمپ گلباشی در 30 کیلومتری آنکارا برگزار می کنیم . ضمن اینکه برگزاری چند بازی تدارکاتی در این اردو مد نظر ما خواهد بود و سپس ادامه تمرینات در اصفهان و در ورزشگاه فردوس فولاد مبارکه سپاهان را پیگیری خواهیم نمود.

وی در پایان گفت: همه بازیکنانی که در فصل دهم سپاهان را همراهی می کنند در اردوی ترکیه حاضر خواهند بود.

labkhande_ejbari20
21-06-2010, 11:19
در پي حضور در كلاس هاي مربي گري درجه A آسيا؛
بصيرت: انگيزه ام كمك به كادر فني است
سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: انگيزه ام از حضور در كلاس هاي مربيگري درجه A آسيا كمك به كادر فني است.

مجيد بصيرت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: روز گذشته كلاس هاي مربي گري درجه A آسيا در تهران تمام شد، انگيزه من از حضور در اين كلاس ها كمك به كادر فني و مربي تيم فوتبال سپاهان از لحاظ فني بود.

وي در ادامه گفت: پس از بازگشت به اصفهان بلافاصله در تمرينات شركت مي كنم تا تيم فوتبال سپاهان برترين تيم ليگ باشد.

بصيرت تأكيد كرد: اردوي آماده سازي تيم فوتبال سپاهان خارج از كشور و در تركيه انجام خواهد شد كه از 6 تير تا 16 تير است

labkhande_ejbari20
23-06-2010, 13:40
دعوت چهار بازيكن فولاد مباركه سپاهان به اردوي تيم ملي فوتبال اميد
طی نامه ای از طرف دبیر کل فدراسیون فوتبال چهار بازیکن باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به اردوی تیم ملی فوتبال امید دعوت شدند ...

شهریار شیروند ، احسان حاج صفی ، علی مرزبان و سید رضا طلبه طلائی پوشان دعوت شده به این اردو هستند .

اردوی تیم ملی فوتبال امید هشتم لغایت دوازدهم تیرماه در کمپ تیم های ملی برگزار می شود .

labkhande_ejbari20
25-06-2010, 19:26
شاهین خیری تسویه کرد/ تمرین سپاهان تحت تاثیر حضور مهاجم جدید و صرب
تیم فوتبال سپاهان در شرایطی تمریناتش را آغاز کرده است که همچنان ابراهیم توره و فابیو جانواریو غایبین بزرگ این تیم هستند.تمرینات تیم فوتبال سپاهان دو هفته ای می شود که آغاز شده و بازیکنان این تیم زیر نظر کریم قنبری و سایر دستیاران امیر قلعه نویی که در آمریکا به سر می برد خود را آماده حضور در لیگ دهم حرفه ای می کنند.

* میوراد یانیوش مهاجم جدید و صرب تیم فوتبال سپاهان که دو سه روزی می شود با سپاهان تمرین می کند، توجهات را در تمرینات متوجه خود ساخته است. او به نظر فوتبالیست قابلی می آید که به گفته یکی از بازیکنان سپاهان می تواند یکی از بازیکنان خوب خارجی تاریخ لیگ برتر شود.

* شاهین خیری که گویا با خریدهای پرشمار سپاهان در این فصل جایی در ترکیب اصلی سپاهانی ها نداشت، رضایت نامه اش را از باشگاه دریافت کرده و احتمالاً راهی پیکان خواهد شد.

* سپاهانی ها یک هافبک دفاعی از تیم شهرداری بندرعباس خریداری کرده اند که احتمالاً ذخیره احمد جمشیدیان در این پست خواهد بود، جمشیدیانی که با توجه به خریدهای این فصل سپاهان در پست هافبک دفاعی برای سپاهان بازی خواهد کرد.

* سید مهدی رحمتی دیروز به اصفهان آمده و قرار است از بعد از تعطیلات آخر هفته تمریناتش را با سپاهان آغاز کند.

* گفته می شود کاظمیان از هفته آینده تمریناتشان را با سپاهان پی خواهد گرفت و ابراهیم توره، فابیو جانواریو و امیر قلعه نویی در ترکیه به تیم سپاهان اضافه خواهند شد.

* کاروان سپاهان هفتم تیر ماه برای برگزاری تمرینات بدنسازی راهی ترکیه خواهد شد.

labkhande_ejbari20
26-06-2010, 10:51
جان واریو در تمرینات سپاهان حاضر شد، حیدری فردا به تیم ملحق می‌‌شود
هافبك برزيلي سپاهان اصفهان از روز پنجشنبه در تمرين اين تيم حاضر شد.

جان واريو كه به برزيل بازگشته بود از روز پنجشنبه در تمرينات سپاهان شركت كرد. اين بازيكن به همراه اين تيم به تركيه خواهد رفت.

* سپاهان پنجشنبه آخرين تمرين خود را در اصفهان انجام داد و امروز به تهران مي آيد تا فردا ساعت 5 صبح راهي تركيه شود.

*ابراهيم توره قرار است در تركيه به جمع بازيكنان سپاهان ملحق شود.

*خسرو حيدري كه به تازگي به جمع بازيكنان سپاهان پيوسته است فردا صبح در فرودگاه به جمع تيم اصفهاني ملحق مي شود.

khaf Esteghlali
27-06-2010, 15:21
ساکت: بازیکنان سپاهان به باندهای حاشیه ساز توجه نکنند

مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان خطاب به اعضای کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه گفت: بدون توجه به ‌سناریوهای‌ تدوین شده رقبا و باندهای مافیایی حاشیه ‌ساز، برای اهداف تیمی تمرکز کنید. محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه سپاهان پیش از سفر این تیم به ترکیه در نشستی با اعضای کادرفنی، سرپرستی و بازیکنان تیم حضور یافت و با اشاره به اینکه فصل پیش رو یکی از پرکارترین فصل مسابقات است از آنان خواست خود را برای مبارزه در سه جبهه لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا آماده کنند.
همچنین وی از بازیکنان سپاهان خواست با تمام قوا پا در عرصه مسابقات بگذارند تا افتخاراتی جدید را به ویترین افتخارات این باشگاه اصفهانی در دهه هشتاد اضافه کنند.
وی افزود: در حال حاضر انتظار هواداران، علاقمندان و مردم اصفهان این است که جمع گرم و صمیمی تیم فوتبال که هم اکنون گرد هم آمده اند، از روز نخست با اقتدار کامل وارد مسابقات شده و در نبردهای سنگین که پیش رو دارند بجنگند و خنثی کننده نبردهای داخل و خارج زمین باشند.
مدیرعامل باشگاه سپاهان تاکید کرد: به غیر از نبرد داخل مستطیل سبز وظیفه سنگین دیگری در این فصل برعهده کادر فنی، سرپرستی و بازیکنان است و آن مبارزه با خبرهای کذب، حاشیه سازی‌هاست که باید در جنگ رسانه ای با هوشیاری کامل عمل کرده و همه اعضای تیم بدون توجه به سناریوهای تدوین شده رقبا و باندهای مافیایی حاشیه ساز، برای اهداف تیمی تمرکز کنند.
از سوی دیگر باشگاه سپاهان اصفهان از محمد اصفهانی چهره برجسته موسیقی کشور پس از برگزاری کنسرت در شهر اصفهان تجلیل کرد.
در دومین شب برگزاری این کنسرت ذاکر اصفهانی استاندار اصفهان، پورسینا رئیس هیئت مدیره و محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان و جمعی از مسئولین استانی انجام شد، یادمان‌های ویژه باشگاه طلایی پوشان به محمد اصفهانی و اعضای گروهش اهدا شد.
تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای برگزاری اردوی آماده سازی 10 روزه و انجام چند دیدار تدارکاتی بامداد امروز یکشنبه ششم تیرماه راهی ترکیه شد.

Masoud Golden
29-06-2010, 01:19
سانچز دعوت کرد : سپاهان ، اسپانیول ، تاتنهام و یک تیم ایتالیایی در تورنمنت چهارجانبه اسپانیا

مدیر عامل باشگاه اسپانیول اسپانیا در نامه ای به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ار تیم فوتبال این باشگاه دعوت نمود تا در تورنمنت چهارجانبه ای که به منظور نکوداشت دومین سال افتتاح ورزشگاه اختصاصی این باشگاه (استادی کورنلال) برگزار میشود حاضر شود.

به گزارش روابط بین الملل باشگاه ، دانیل سانچز لیبر در این نامه از سپاهان ایران با توجه به مراودات قبلی دو باشگاه و به عنوان قهرمان ایران و نائب قهرمان اسبق آسیا دعوت نموده تا در این تورنمنت چهارجانبه و مراسم جشن دومین سال افتتاح ورزشگاه 40 هزار نفری اختصاصی اسپانیول برپا می شود شرکت نماید.

تیم های تاتنهام – اسپانیول – یک تیم از سری A ایتالیا و فولاد مبارکه سپاهان از تیم های دعوت شده به این تورنمنت می باشند.

باشگاه سپاهان پس از بررسی این پیشنهاد و قطعیت زمان آن و در صورتی که این تورنمنت با مسابقات لیگ تداخل نداشته باشد به دعوتنامه اسپانیول پاسخ مثبت می دهد

labkhande_ejbari20
30-06-2010, 10:48
بدقولی های توره ادامه دارد
بازیکن سنگالی سپاهان اصفهان در اردوی ترکیه حضور ندارد.

"ابراهیم توره" بازیکن سنگالی تیم فوتبال سپاهان اصفهان که سال گذشته در گلزنی عملکرد خوبی داشت، بعد از تمدید قراردادش با زرد پوشان با اجازه از کادرفنی تصمیم گرفت برای استراحت و تعطیلات به کشورش بازگردد اما فعلا در تمرینات تیمش در ترکیه حضور پیدا نکرده است.

گویا کماکان بدقولی های توره ادامه دارد و باید دید مسئولان باشگاه چه تصمیمی برای وی خواهند گرفت.

بازیکنان تیم فوتبال سپاهان اصفهان تمرینات خود را در ترکیه برای حضور در لیگ برتر آغاز کرده اند که گزارش کوتاهی از آن را در ذیل می خوانید:

- زرد پوشان پس از ورود به آنکارا در هتل پاتالیا واقع در کمپ گلباشی در 30 کیلومتری آنکارا مستقر شدند.

- شاگردان امیر قلعه نویی هرر روز 3 نوبت تمرینات آماده سازی خود را در این کمپ برگزار می کنند.

- امیر قلعه نویی با ابراز رضایت از شرایط و امکانان کمپ گلباشی گفت این کمپ شرایط و امکانات لازم را برای یک اردوی آماده سازی سنگین قبل از شروع لیگ داراست و می تواند نقطه آغاز خوبی برای شروع مسابقاتمان در فصل جدید باشد.

- مجید بصیرت سرپرست تیم هم می گوید: کمپ گلباشی محل مناسبی برای این اردو است. ما سال گذشته هم اردوی آماده سازی لیگ را در این کمپ بزرگ برگزار کردیم و از شرایط آن رضایت کامل داریم.

- بازیکنان سپاهان در مدت حضور در ترکیه 2 دیدار تدارکاتی را با تیم های لیگ برتری ترکیه برگزار می کنند.

- کاروان تیم سپاهان تا چهارشنبه هفته آینده در این اردوی آماده سازی حضور دارند.

rozhina
30-06-2010, 13:27
گزارشی از تمرینات سپاهان در ترکیه

تمرینات سپاهان در حال حاضر روزانه در سه نوبت انجام می شود.
ساعت 6 صبح سپاهانی ها در تمرینات هوازی حضور می یابند. ساعت 11 صبح کار با وزنه در دستور کار شاگردان قلعه نویی است و ساعت 15 نیز کار با توپ و برنامه های تاکتیکی از سوی کادر فنی سپاهان اجرا می شود.
از دیگر نکات جالب توجه در بین بازیکنان سپاهان حضور جانواریو با قیافه کاملاً متفاوت نسبت به فصل قبل است. هافبک برزیلی سپاهان با موهای به مراتب کوتاهتر از فصل پیش در تمرینات زردپوشان حضور یافته است. گفته می شود ابراهیم توره در تماس با امیر قلعه نویی از او خواسته است که ظرف روزهای آتی در ترکیه یا اصفهان به جمع بازیکنان این تیم اضافه شود. این در حالی است که سایر خریدهای این فصل سپاهان، یعنی فابیو جانواریو، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، میوراد یانیوش، جواد کاظمیان، امید ابرهیمی، رضا ناصحی و محمدحسن رجب زاده به همراه سایر بازیکنان سپاهان مشغول تمرینات پرفشار در ترکیه هستند.
منبع: سایت گل

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: تمامی بازیکنان مدنظر سرمربی تیم جذب شده‌اند و سپاهان را برای موفقیت در آسیا آماده شده است. حاج‌صفی در مورد بازیکنان جذب شده گفت: تیم ما برای بازیهای آسیایی بسته شده است و باشگاه توانست تمام بازیکنان مد نظر مربی را جذب کند. بازیکنان جدید مثل خسرو حیدری، کاظمیان، بیک‌زاده همگی از جمله بازیکنان خوب ما می‌باشند که می‌توانند به ما کمک زیادی بکنند. امیدوارم که امسال بتوانیم نتایج خوبی در آسیا بگیریم. وی در ادامه افزود: خدمت سربازی مسأله‌ای است که دیر یا زود باید آن را انجام بدهم اما در شرایط فعلی سپاهان به من احتیاج داشت و به همین خاطر در این تیم ماندم.
منبع: سایت هورااسپرت

labkhande_ejbari20
30-06-2010, 16:44
شجاعی :به گلزنی هایم ادامه می دهم / سپاهان نقش پر رنگی در پیشرفتم داشته است
آقای گل رقابت های فوتبال جام آزادگان گفت : جهش و پیشرفتم در فوتبال را مدیون باشگاه سپاهان هستم

آقای گل رقابت های فوتبال جام آزادگان گفت : جهش و پیشرفتم در فوتبال را مدیون باشگاه سپاهان هستم .

مصطفی شجاعی مهاجم تیم فوتبال سپاهان نوین که در پایان رقابت های جام آزادگان با 17 گل عنوان آقای گلی این رقابت ها را از آن خود نمود در گفتگویی کوتاه با پایگاه خبری سپاهان گفت : حضور در تیم فوتبال جوانان فولاد مبارکه سپاهان جرقه حضور من در فوتبال سطح بالا بود . درخشش در تیم های پایه سپاهان و حضور در تیم سپاهان نوین که رقابت های سختی را در جام آزادگان برگزار کرد باعث شد که بتوانم خود را به عنوان یک مهاجم موثر در این رقابت ها معرفی کنم.

وی افزود : در این 3 سال چرخابی ، رالف برزیلی و امرا... سلطانی کمک های زیادی به من کردند تا رشد کنم و بتوانم خود را به عنوان یک بازیکن با آتیه مطرح کنم. در این باره از این 3 مربی و همچنین مسئولان باشگاه سپاسگزارم.

شجاعی ادامه داد : مصمم هستم تا به زودی بتوانم به سطح اول فوتبال ایران در لیگ برتر بیایم و در این رقابت ها هم درخشان ظاهر شوم . به عنوان یک سپاهانی هیچگاه فراموش نمی کنم که عامل و اساس پیشرفت و حیات فوتبالی ام این باشگاه بزرگ اصفهانی بوده است .

labkhande_ejbari20
03-07-2010, 20:14
تساوی قهرمانان ایران و مولداوی / سنول گونش مهمان ویژه دیدار سپاهان

دیدار دوستانه تیم های فولاد مبارکه سپاهان و اف . سی . شریف مولداوی با تساوی بدون گل پایان یافت

دیدار دوستانه تیم های فولاد مبارکه سپاهان و اف. سی. شریف مولداوی با تساوی بدون گل پایان یافت.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، این دیدار امروز عصر در ورزشگاه سیرنی شهر اسپارتا ترکیه برگزار شد و قهرمانان ایران و مولداوی در پایان نود دقیقه تلاش به تساوی بدون گل رضایت دادند.

سید مهدی رحمتی ، سید هادی عقیلی ، سید جلال حسینی، محرم نوید کیا و هادی جعفری در این دیدار غایب بودند.

سنول گونش مربی نامدار ترکیه ای مهمان ویژه این دیدار بود و بعد از پایان بازی در دیدار کوتاه حضور سپاهانی ها در ترکیه را خوش آمد گفت. وی همچنین در گفتگویی با امیر قلعه نوعی با تبریک قهرمانی سپاهان در لیگ برتر ایران برای وی و تیم متبوعش در مسابقات لیگ قهرمانان اسیا آرزوی موفقبت کرد.

این دیدار بنا به دعوت باشگاه اف .سی. شریف مولداوی در شهر اسپارتا ترکیه محل برگزاری اردوی آماده سازی این تیم برگزار شد . تمامی هزینه های اسکان ایاب و ذهاب و پرواز چارتر سپاهان را باشگاه مولداویایی پرداخت نمود.

زرد پوشان امشب با پرواز اختصاصی اسپارتا را به مقصد آنکارا ترک می کنند تا دوباره در کمپ گلباشی مستقر شوند.

ArtesheSorkh
04-07-2010, 11:42
بازیکن تیم فوتبال استقلال دلایل جدایی‌اش از این تیم و پیوستن به سپاهان را اعلام کرد و گفت: به خاطر پول به سپاهان نرفتم چرا که پرسپولیس و استیل آذین پول بیشتری به من می دادند.

خسرو حیدری درباره جدایی خود از باشگاه استقلال تهران و رفتن به سپاهان اصفهان گفت : پس از پایان لیگ برتر با آقای آشتیانی به توافق رسیدیم و پس از آن 12 روز به مسافرت رفتم. این قدر به آقای واعظ اعتقاد و اطمینان داشتم که حاضر بودم سفید با باشگاه استقلال امضاء کنم، ولی تغییر و تحولاتی در استقلال به وجود آمد که متاسفانه آقای واعظ از استقلال رفتند و آقای فتح الله زاده به این باشگاه آمدند.

وی ادامه داد: خیلی صبر کردم تا وضع باشگاه درست شود و ببینم که وضع باشگاه به چه صورتی می شود. حتی از پرسپولیس یک پیشنهاد مالی خیلی خوب داشتم ولی به خاطر هواداران استقلال، حتی با این تیم مذاکره هم نکردم. اما بسیاری از بازیکنان استقلال تا دقیقه 90 در باشگاه پرسپولیس بودند ولی ناگهان با استقلال قرارداد بستند چون می خواستند پول بیشتری بگیرند.
حیدری تاکید کرد: از قبل هم گفته بودم اولویت اول من، مسائل مالی نبود. تا دیروز هم که با سپاهان قرارداد بستم هیچ فرد مسئولی از طرف استقلال یا هیچ کس دیگری با من تماس نگرفت. قبل از اینکه آقای فتح الله زاده به استقلال بیاید، آقای نظری جویباری فقط یک بار با من تماس گرفت و دیگر هیچ کس با من تماسی نداشت؛ فقط آقای دکتر نوروزی و آقای بهتاش فریبا با من تماس گرفتند.

بازیکن جدید سپاهان گفت: خیلی از پیشنهادات خود را جواب ندادم چون می خواستم در استقلال باقی بمانم و اگر برای پول بود، استیل آذین و پرسپولیس بیشتر از سپاهان به من پول می دادند.

حیدری گفت: پیش تر هم با آقای مظلومی کار کرده ام. ایشان خیلی به من اعتقاد نداشت و ندارد و وقتی ایشان سرمربی تیم ملی فوتبال بود در بازی های غرب آسیا فقط 5 دقیقه به من بازی داد و حتی بازیکنانی که در جناح چپ بودند در جناح راست بازی می کردند تا به من بازی نرسد.
خسرو حیدری گفت: شاید مقامات باشگاه سپاهان از این حرف من ناراحت شوند ولی بر خلاف میل باطنی خود با سپاهان قرارداد بستم و اگر شرایط در استقلال فراهم بود قطعا با استقلال قرارداد می بستم.

خسرو حیدری درباره مبلغ قراردادش با سپاهان تصریح کرد : قرارداد 750 میلیون تومانی با سپاهان دروغ بزرگی است چون اگر در پی این پول بودم پرسپولیس و استیل آذین بیشتر به من پرداخت می کردند و قرارداد من با سپاهان خیلی کمتر از اینهاست.

rozhina
04-07-2010, 13:10
سيد مهدى رحمتى: بايد ناكامى درآسيا را جبران كنيم

مهدى رحمتى دروازه بان تيم فوتبال سپاهان كه از ناحيه قوزك پا دچار آسيب ديدگى شده است گفت: تمرينهاى خود را تا چند روز آينده آغاز خواهم كرد. سنگر بان تيم ملى كه به همراه تيم سپاهان در اردوى آنكارا به سرمى برد ، افزود: با كمك پزشك تيم وضعيت خوبى دارم و تا چند روز آينده تمرين هاى خود را آغاز خواهم كرد. وى در مورد وضعيت سپاهان گفت: اصلى ترين كار حفظ استخوان بندى تيم است و با اضافه شدن ۶ بازيكن جديد به تيم , به طور حتم موفقيت هاى سپاهان در فصل جارى نيز تداوم خواهد داشت. فصل گذشته مقتدارنه قهرمان ليگ ايران شديم و امسال مى خواهيم با تمام قوا و انگيزه به آسيا برويم و ناكامى فصل گذشته در قاره كهن را فراموش كنيم
منبع: جهان ورزش

وي که به همراه تيم سپاهان در اردوي آمادگي در آنکارا بسر مي‌برد روز پنجشنبه با اشاره به اين که متاسفانه همه ساله به دليل بدشانسي آسيب مي‌بينم، گفت: در حال حاضر هيچ مشکل جسماني ندارم و در تمرين‌هاي آمادگي به طور مستمر شرکت مي‌کنم.
بازيکن سرشناس سپاهان با اشاره به جذب بازيکنان جديد براي تيم سپاهان نسبت به هماهنگي آن با ساير هم تيمي‌ها و نيز تمرينات سپاهان ابراز اميدواري کرد و گفت: اعضاي جديد تيم همگي فوتباليست‌هاي درخور و شايسته اي هستند و با هماهنگي ميان آنان با ساير بازيکنان قدرت سپاهان افزايش خواهد يافت.

labkhande_ejbari20
04-07-2010, 16:17
تيمداري نارنجي‌پوشان در ليگ برتر فوتبال ساحلي
ديدار تداركاتي سايپا و سپاهان در تركيه

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سايپا روز سه‌شنبه در ديداري تداركاتي به مصاف سپاهان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، سايپا كه راهي اردوي تداركاتي در كشور تركيه شده است ساعت 19 امروز به وقت تهران( 17:30 به وقت آنكارا) به مصاف مس كرمان خواهد رفت.
بازيكنان سايپا در ديدار دوم تداركاتي خود روز سه‌شنبه به مصاف سپاهان خواهد رفت. سپاهان و مس كرمان نيز در تركيه اردو زده‌اند.
بازيكنان سايپا در كمپي به نام پاتاليا در 90 كيلومتري آنكارا اقامت دارند و روزانه دو نوبت تمرين مي‌كنند.

خبر ديگر از باشگاه سايپا اينكه مسئولان اين باشگاه اعلام كرده‌اند در ليگ برتر فوتبال ساحلي در اين فصل تيمداري خواهند كرد و مسئولان باشگاه در حال رايزني براي انتخاب مربي و بازيكنان اين تيم هستند.
انتهاي پيام/

ArtesheSorkh
04-07-2010, 17:19
[Only registered and activated users can see links] (javascript:tsz('article_body','16px')) [Only registered and activated users can see links] امیر قلعه‌نویی به قول خودش آنقدر مشغول تمرین با سپاهان است که حتی وقت نمی‌کند مسابقات جام جهانی را آنطور که خودش دوست دارد تماشا کند. این سبک همیشگی امیر قلعه‌نویی است. مربی‌ای که به تیم بستن و تمرینات پیش فصل نگاه ویژه‌ای دارد و این رمز موفقیت اوست، اما مصاحبه ما با او ارتباط چندانی به موضوع سپاهان نداشت.

بحث ما، بحث ناراحتی هواداران استقلال از وی بود، آنها فکر می‌کنند قلعه‌نویی با استخدام خسرو حیدری قصد داشته استقلال را تضعیف کند و ما هم از همین‌جا شروع کردیم.

آقای قلعه‌نویی ماجرای حضور کاظمیان در استقلال حقیقت دارد؟

بله، ما در فصل‌های گذشته هم این کار را کرده‌ایم. همین پارسال تیم مس حمید عزیززاده را از ما خواست و ما هم با توجه به احترام و علاقه‌ای که به مس داشتیم، او را به مس دادیم و حمید هم خیلی به آنها کمک کرد. ماجرای کاظمیان و استقلال هم همین بود. ما فکر کردیم اگر استقلال بخواهد جواد می‌تواند به آنها خیلی کمک کند که ظاهراً‌ آنها نخواستند این اتفاق بیفتد.

الان در تهران و همه ایران بین استقلالی‌ها جو خیلی علیه شماست. بحث خسرو حیدری خیلی سرو صدا کرده.

در مورد خسرو حیدری این موضوع را بگویم که خسرو از همان اول در لیست من بود، اما وقتی در استقلال تغییر و تحولات شد من قید این بازیکن را زدم با وجود آنکه خیلی بازی او را قبول دارم. اما موضوع طور دیگری پیش رفت. شما می‌توانید از آقای نظری یا آقای رضایی سوال کنید. خسرو خودش نمی‌خواست با پرویز مظلومی کار کند. من هم گفتم اگر خسرو بازیکن آزاد است او را بگیرید. او نمی‌خواست در استقلال کار کند. آیا من مقصرم؟

به هر حال این فرضی است که وجود دارد.

به هر حال من حرف‌های اصلی‌ام را می‌گذارم برای وقتی که آمدم تهران. اما نکته مهم این است که خدا باید از شما راضی باشد و من مطمئنم که او نیت من را می‌داند. من متأسفم برای کسانی که ادعای مسلمانی می‌کنند اما رفتارشان دقیقا خلاف مسلمانی است.

شما از آقایان پورحیدری و مظلومی دلخور هستید؟

من مصاحبه‌ای خواندم که آقای پورحیدری گفته بود با جدایی خسرو حیدری از استقلال کمر این تیم شکست که البته من واقعا برایم عجیب است. اگر آقای پورحیدری این حرف زده باشد، باید به ایشان بگویم مگر زمانی که من مربی استقلال شدم 9 بازیکن از این تیم نرفتند؟ تیم آقای پورحیدری سیزدهم شده بود و خیلی از بازیکن‌ها مثل سهراب بختیاری‌زاده، سیروس دین‌محمدی و خیلی‌های دیگر از استقلال رفتند و من بازیکنان جوان و جدیدی را به تیم آوردم که ستاره‌های استقلال شدند. اما این آقایان تیم سهمیه آسیا را تحویل گرفته‌اند و البته تیمی که بازیکنان خوبی هم گرفته است. پس چرا واقعیت‌ها را تحریف می‌کنند؟

در مورد پرویز مظلومی هم چیزهایی گفته بودید.

بله، ایشان پنج بازیکن من را به صبا باتری برد. آن موقع این کارها خوب بود و حالا بد است؟ مگر موقعی که در مس بود امیرحسین صادقی را به مس نبرد؟ مگر همین امسال فرزاد آشوبی را از ذوب آهن به استقلال نکشاندند؟ مگر خود ایشان قبل از استقلال با شاهین بوشهر قرارداد نبسته بود؟ این کارها خوب است و کارهای قلعه‌نویی بد؟ من مانده‌ام که این آقایان چطور می‌خواهند در یک متر جا بخوابند. خدا را شکر استقلال یک مدیر کار بلد به اسم فتح‌الله‌زاده دارد و شرایط کلی تیم هم به نظر خوب است. به نظر من آقایان به جای انحراف افکار کارشان را انجام بدهند.

یک بحث هم، بحث شرایط مالی سپاهان برای خسرو حیدری است.

اگر خسرو به خاطر پول به سپاهان می‌آمد می‌توانست به تیم‌های دیگری برود که خیلی پول بهتری به او می‌دادند ... نه، این حرف‌ها نیست. بحث، بحث خراب کردن قلعه‌نویی است، اما آن بالایی هوای من را دارد. پارسال هم زمین و زمان دست به دست هم دادند تا سپاهان قهرمان نشود اما ما برخلاف همیشه با اقتدار و قبل از هفته آخر قهرمان شدیم. من خدا را شکر می‌کنم که عزت را از او گرفتم.

labkhande_ejbari20
06-07-2010, 09:18
ابراهيم توره از امروز در تمرينات سپاهان/ بصيرت: قهرمان مولداوي هواپيمايي اختصاصي براي ما فرستاد!
سرپرست تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: ابراهيم توره از امروز در تمرينات سپاهان شركت مي‌كند.

مجيد بصيرت درباره‌ي اردوي سپاهان در تركيه گفت: خوشبختانه شرايط بسيار خوبي در اردو مهياست. اردويي است كه همه بازيكنان را در اختيار داريم. ديدار با قهرمان مولداوي هم بازي بسيار خوبي براي ما بود. ضمن اين كه قهرمان مولداوي هواپيمايي اختصاصي را براي حضور ما در اين بازي فرستاده بود كه از اين بابت بسيار خوشحاليم كه براي ما اين قدر ارزش قائل شدند.

وي درباره حضور بازيكنان جديد در اردوي تركيه گفت: خوشبختانه اين بازيكنان هم به لحاظ اخلاقي و هم به لحاظ فني ويژگي‌هاي بسيار خوبي را از خود به نمايش گذاشتند كه البته از آن‌ها همين هم انتظار مي‌رفت.

بصيرت درباره وضعيت ابراهيم توره هم گفت: اين بازيكن از امروز به اردوي سپاهان خواهد پيوست.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا غيبت او در تمرينات موجه بود، گفت: او مشكلي داشت كه نمي‌توانست زودتر در تمرينات حاضر شود و او با ما در تماس بود.

labkhande_ejbari20
06-07-2010, 21:12
پیروزی فولاد مبارکه سپاهان بر سایپا در دیداری تدارکاتی / گلزنی یانوش و رجب زاده
تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و سایپا کررج که اردو های آماده سازی خود را در ترکیه برگزار کرده اند ...

تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و سایپا کرج که اردو های آماده سازی خود را در ترکیه برگزار کرده اند امروز عصر در دیداری تدارکاتی به مصاف هم رفتند.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، در این دیدار که ورزشگاه گلباشی در مجاورت کمپ سپاهان برگزار شد در پایان 90 دقیقه زرد پوشان اصفهانی موفق شدند با نتیجه 3 بر 2 سایپا را شکست دهند.

گلهای فولاد مبارکه سپاهان را در این دیدار میلوراد یانوش در دقایق 50 و 70 و مهدی رجب زاده در دقیه 85 به ثمر رسانید.

ایرانیان مقیم آنکارا استقبال قابل توجهی را از این دیدار به عمل آوردند و در بیشتر اوقات مسابقه سپاهان را تشویق می کردند.

شاگردان امیر قلعه نوعی فردا شب به ایران باز می گردند.

ArtesheSorkh
06-07-2010, 21:33
مدیرعامل باشگاه سپاهان به علت عارضه قلبی و برای انجام معاینات پزشکی در بیمارستان خورشید اصفهان بستری شد.

عارضه قلبی محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان طی هفته‌های اخیر باعث شده است وی چندین مرتبه بصورت مقطعی در بیمارستان خورشید اصفهان بستری شود و پس از انجام معاینات کامل از بیمارستان مرخص شود.

ساکت روز دوشنبه نیز به علت مشکلات فلبی در بیمارستان بستری شد و پس از معاینات لازم دوشنبه شب مرخص شد. در این شرایط پزشکان از مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان خواسته اند از حجم کارهای خود بکاهد زیرا این مسئله باعث تشدید بیماری اش خواهد شد.

بر این اساس ساکت قرار است برای انجام استراحت پزشکی و سفری غیر کاری، چهارشنبه شب راهی شهر مکه شود تا هم مدتی را بدور از مشکلات کاری به استراحت بپردازد و هم سفر زیارتی را پشت سر بگذارد.

labkhande_ejbari20
07-07-2010, 18:56
برنامه كامل دهمين دوره ليگ برتر فوتبال اعلام شد
ایلنا: مراسم قرعه‌كشي رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ايران انجام شد و تيم هاي شركت كننده برنامه كامل دور رفت را دريافت كردند.
به گزارش ايلنا، برنامه كامل دور رفت ليگ برتر به شرح زير است:

* هفته اول 5 مرداد
فولاد خوزستان- استيل آذين
سايپا - صبا
پرسپوليس- تراكتورسازي
شهرداري تبريز - استقلال تهران
راه‌آهن- سپاهان
ملوان- نفت تهران
شاهين بوشهر- (نفت آبادان- داماش گيلان)
پاس همدان- مس كرمان
ذوب آهن اصفهان -پيكان

* هفته دوم 10 مرداد
استقلال تهران - فولاد خوزستان
(نفت آبادان- داماش گيلان)-سايپا
استيل‌آذين- پاس همدان
صباي قم- پرسپوليس
تراكتورسازي- راه‌آهن
نفت تهران- شهرداري تبريز
پيكان- شاهين بوشهر
مس- ذوب‌آهن
سپاهان- ملوان انزلي

* هفته سوم 15 مرداد
فولادخوزستان- سپاهان
پرسپوليس - سايپا
استيل‌آذين- نفت تهران
ذوب‌آهن- استقلال
راه‌آهن- (نفت آبادان- داماش گيلان)
شاهين بوشهر- صباي قم
ملوان- مس كرمان
پاس همدان- پيكان
تراكتورسازي- شهرداري تبريز

*هفته چهارم 22 مرداد
نفت تهران- فولاد
سايپا- ذوب‌آهن
استيل‌آذين- استقلال
(نفت آبادان- داماش گيلان)- پرسپوليس
صباي قم- راه‌آهن
سپاهان- شاهين بوشهر
مس كرمان- شهرداري تبريز
پيكان-ملوان انزلي
پاس همدان- تراكتورسازي

*هفته پنجم 26 مرداد
فولاد- صباي قم
ملوان- سايپا
استيل‌آذين- مس
راه‌آهن- پرسپوليس
استقلال- پيكان
پاس همدان- نفت
شاهين بوشهر- تراكتورسازي
ذوب‌آهن- سپاهان
شهرداري تبريز- (نفت آبادان- داماش گيلان)

*هفته ششم 31 مرداد
مس كرمان- فولاد
سايپا- راه‌آهن
پيكان قزوين -استيل‌آذين
پرسپوليس- شاهين بوشهر
نفت تهران- استقلال
تراكتورسازي- ملوان
(نفت آبادان- داماش گيلان)-ذوب‌آهن
صباي قم- شهرداري تبريز
سپاهان- پاس همدان

*هفته هفتم 5 شهريور
فولاد- پرسپوليس
پاس همدان- سايپا
استيل آذين- تراكتورسازي
استقلال- سپاهان
شاهين بوشهر- راه‌آهن
نفت تهران- مس كرمان
ملوان -(نفت آبادان- داماش گيلان)
شهرداري تبريز- پيكان قزوين
ذوب‌آهن- صباي قم

*هفته هشتم 19 شهريور
(نفت آبادان- داماش گيلان)- فولاد خوزستان
سايپا- شاهين بوشهر
استيل آذين- صباي قم
پرسپوليس- پاس همدان
مس كرمان- استقلال
راه‌آهن- ملوان
پيكان قزوين- نفت تهران
تراكتورسازي- ذوب‌آهن
سپاهان - شهرداري تبريز

*هفته نهم 26 شهريور
فولاد- پيكان
سايپا- استقلال
استيل‌آذين- (نفت آبادان- داماش گيلان)
شهرداري تبريز- پرسپوليس
ذوب‌آهن- راه‌آهن
نفت- سپاهان
ملوان- شاهين
مس- تراكتورسازي
صباي قم- پاس

*هفته دهم 23 مهر
راه‌آهن- فولاد خوزستان
سايپا- شهرداري تبريز
سپاهان- استيل‌آذين
پرسپوليس - ملوان
صباي قم- استقلال
(نفت آبادان- داماش گيلان)- پاس همدان
تراكتورسازي - نفت تهران
شاهين- ذوب‌آهن
پيكان- مس كرمان

*هفته يازدهم 30 مهر
فولاد خوزستان- تراكتورسازي
استيل‌آذين- سايپا
استقلال- پرسپوليس
راه‌آهن- شهرداري تبريز
نفت تهران- صبا
پاس همدان- شاهين
مس كرمان-(نفت آبادان- داماش گيلان)
ملوان- ذوب‌آهن
پيكان - سپاهان

*هفته دوازدهم 4 آبان
سايپا- فولاد خوزستان
شاهين - استيل آذين
پرسپوليس- ذوب‌آهن
تراكتورسازي - استقلال
راه‌آهن - پاس
نفت- (نفت آبادان- داماش گيلان)
سپاهان- مس
ملوان- شهرداري
صبا- پيكان

*هفته سيزدهم 9 آبان
فولاد- شاهين
نفت تهران- سايپا
استيل‌آذين - پرسپوليس
استقلال- راه‌آهن
مس كرمان- صبا
پاس همدان- ملوان
پيكان- (نفت آبادان- داماش گيلان)
شهرداري تبريز- ذوب‌آهن
سپاهان- تراكتورسازي

*هفته چهاردهم 14 آبان
فولاد- ملوان
سايپا- مس
راه‌آهن- استيل آذين
پرسپوليس- نفت تهران
(نفت آبادان- داماش گيلان)- استقلال
شاهين بوشهر- شهرداري
تراكتورسازي- پيكان
ذوب‌آهن- پاس
صباي قم- سپاهان

*هفته پانزدهم 18 آبان
فولاد- ذوب‌آهن
پيكان- سايپا
استيل‌آذين- ملوان
مس كرمان- پرسپوليس
استقلال- شاهين بوشهر
راه‌آهن- نفت تهران
پيكان - سايپا
سپاهان-(نفت آبادان- داماش گيلان)
شهرداري تبريز- پاس

*هفته شانزدهم 7 آذر
پاس - فولاد
سايپا- تراكتورسازي
شهرداري تبريز - استيل‌آذين
پرسپوليس - سپاهان
ملوان- استقلال
راه‌آهن- پيكان
ذوب‌آهن- نفت
شاهين- مس
صباي قم- (نفت آبادان- داماش گيلان)

*هفته هفدهم 12 آذر
فولاد- شهرداري تبريز
سپاهان -سايپا
استيل‌آذين - ذوب‌آهن
پيكان - پرسپوليس
استقلال- پاس
مس- راه‌آهن
نفت تهران- شاهين
صباي قم- ملوان
تراكتورسازي- (نفت آبادان- داماش گيلان)

rozhina
08-07-2010, 20:52
بازگشت تیم سپاهان از ترکیه

بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان پس از برگزاري اردوي 10 روزه خود در كشور تركيه بامداد امروز چهارشنبه (17 تیر) وارد ايران شدند.
زرد پوشان در اين اردو هر روز سه نوبت تمرين كرده و با تيم‌هايي همچون تيم اف‌سي شريف قهرمان كشور مولداوي و سايپاي كرج به مسابقه پرداختند كه اولي با نتيجه تساوي و دومي با برد سپاهان به پايان رسيد.
بازيكنان و کادر فنی سپاهان پس از استراحتي كوتاه، تمرينات خود را از از اول هفته در مجموعه فردوس اصفهان پيگيري می کنند.
برپایی اردوی تدارکاتی 3 روزه در شهرستان چادگان نیز در دستور کار تیم قبل از آغاز رقابت های لیگ می باشد.
منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

منصور ابراهيم زاده سرمربى ذوب آهن با حضور در هيات فوتبال اصفهان قراردادش را به طور رسمى ثبت كرد.او ديروز به هيات فوتبال اصفهان رفت و به مدت يكسال ديگر قراردادش را به طور رسمى با ذوب آهن تمديد كرد. پيش از اين دستياران ابراهيم زاده قرارداد خود را ثبت كرده بودند.
«آندرسون دوسانتوس» مهاجم برزيلى استقلال ديروز قراردادش را با استقلال در هيات فوتبال ثبت كرد.دوسانتوس در تست پزشكى استقلال نمره قبولى گرفت و ديروز هم قراردادش را ثبت كرد، سپس راهى اردبيل شد تا به اردوى استقلال در اين شهر بپيوندد. گفتنى است؛ قرارداد دو سانتوس با استقلال ۲ ساله است.
منصور پورحيدرى، سرپرست و مديرفنى تيم فوتبال استقلال در مورد آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال صحبت كرد. سرپرست تيم استقلال در مورد اتفاقات اخير پيرامون باشگاه استقلال گفت: قبلا اشاره كردم در فوتبال حرفه اى هر فردى مى تواند براى خودش تصميم بگيرد و اين مسائل در فوتبال حرفه اى وجود دارد و كسى نمى تواند در تصميم يك بايزكن دخالتى بكند. هر بازيكنى براى آينده اش و تامين زندگى خود بايد تصميم درستى بگيرد.قلعه نويى هم تصميم گرفت كه امسال به استقلال نيايد با وجود همه اصرارهايى كه شد بيايند بنا به هر دليلى تشخيص دادند كه در سپاهان بماند. اين بحث ها در فوتبال حرفه اى كاملا طبيعى است.
منبع: ابرار ورزشی

labkhande_ejbari20
10-07-2010, 14:53
ختصاصي/ رييس هيات مديره باشگاه سپاهان: توره تا فردا فرصت دارد خود را معرفي كند
اصفهان - رييس هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت: ابراهيم توره براي حضور در تمرينات تيم سپاهان تا يكشنبه هفته جاري فرصت داد و چنانچه اين بازيكن فردا خود را به كادرفني تيم معرفي نكند از ليست بازيكنان اين تيم حذف خواهد شد.

محسن پورسينا روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين بازيكن بي‌نظمي هاي خود را همچون سال گذشته ادامه داد و به تعهداتش براي حضور به موقع در تمرينات تيم سپاهان عمل نكرده است.

وي گفت: بازيكن بايد نظم داشته باشد و بي‌نظمي و بي‌تفاوتي نسبت به تيم براي باشگاه سپاهان پذيرفتني نيست.

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان ادامه داد: در ليست تيم سپاهان از سهميه ليگ برتري ‪۲‬جاي خالي وجود دارد و در صورتي كه توره تا فردا بر سر تمرينات حاضر نشود، قرارداد اين بازيكن فسخ و بازيكن ديگري را به جاي وي جذب مي‌كنيم.

وي به تنبيهات در نظر گرفته شده براي توره اشاره كرد و افزود: به ازاي هر روز غيبت براي اين بازيكن ‪۷‬هزار دلار جريمه در نظر گرفته شده است و اين مبلغ از قرارداد وي كسر مي‌شود.

پورسينا، انتقال تيم فوتبال سپاهان نوين به فولاد نطنز را تاييد كرد و گفت : فولاد نطنز مالكيت تيم سپاهان نوين را به مبلغ ‪۲‬ميليارد تومان خريداري كرد و از اين پس تيم سپاهان نوين با نام فولادنطنز در ليگ دسته اول باشگاههاي كشور حضور مي‌يابد.

وي همچنين اظهار داشت: شرايط استقرار تيم فولاد نطنز در اين شهرستان فراهم نبود، لذا باشگاه سپاهان متعهد شد در قبال دريافت ‪۱۵۰‬ميليون تومان اين تيم را به مدت يك سال در اصفهان اداره كند، لذا تمامي بازيهاي فولاد نطنز در فصل آتي ليگ دسته اول باشگاههاي كشور در اصفهان برگزار مي‌شود.

"سیدجلال حسینی" در ارتباط با شرایط سپاهان گفت: مثل سال گذشته تمرینات خود را زودتر از سایر تیمها شروع کردیم و برای انجام تمرینات بدنسازی راهی ترکیه شدیم و با انجام 2 بازی تدارکاتی و رسیدن به هماهنگی نسبی به ایران بازگشتیم. این اردو خیلی برای ما مفید بود و باعث شد تا از لحاظ روحی و روانی نیز شرایط مساعدی پیدا کنیم.

وی در ارتباط با بازیکنان جدید و میزان هماهنگی آنها با تیم اظهار داشت: سپاهان از تیمهای بزرگ ایران است و بازیکنان جدیدی که جذب کرده نیز از جمله بازیکنان بزرگ و حرفه‌ای لیگ می‌باشند. توانایی آنها آنقدر بالا بود که خیلی سریع با سایر بازیکنان هماهنگ شدند و با وجود آنها با قدرت هرچه بیشتر به پیشواز مسابقات لیگ خواهیم رفت.

مدافع تیم سپاهان در رابطه با اینکه اردوی تیم ملی قبل از شروع لیگ ممکن است آماده‌سازی تیمها را دچار اختلال کند خاطرنشان کرد: موفقیت تیم ملی برای همه مردم ایران ارزش زیادی دارد به خصوص بعد از حذف شدن از جام‌جهانی ما باید به دنبال این باشیم که در مسابقات غرب آسیا و جام ملت‌های آسیا نتایج درخشانی را بدست بیاوریم تا مردم با تیم ملی آشتی کنند.

وی ادامه داد: اردوی تیم ملی حداقل برای سپاهان هیچ ضرری نخواهد داشت چراکه بازیکنان خط دفاع و دروازه‌بان ما در تیم ملی تمرینات خود را انجام می‌دهند و یک بازیکن حرفه‌ای باید خود را با هر شرایطی تطبیق دهد و آمادگی این اردوهای ناگهانی را داشته باشد.

مدافع تیم سپاهان در پایان با اشاره به ثبت قراردادش گفت: من به تیم سپاهان تعهد داشتم و هیچگاه به دنبال بازارگرمی نبودم و این صحبتهایی که می‌گویند من برای سپاهان شرط گذاشتم درست نیست. فقط بعضی توافقات نهایی مانده بودکه باید انجام می‌شد و به همین علت ثبت قراردادم تا به حال طول کشید.

labkhande_ejbari20
11-07-2010, 12:42
صعود تیمهای ایرانی در رده بندی باشگاههای جهان

خبرگزاری فوتبال ایران- فدارسیون بین المللی تاریخ و آمار رده بندی برترین تیمهای باشگاهی جهان در ماه ژوئن را اعلام کرد که بر این اساس سه تیم ایرانی سپاهان، ذوب آهن و استقلال در این رده بندی نسبت به ماه قبل صعود چند پله ای داشته اند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، سپاهان قهرمان لیگ برتر با 91 امتیاز در رده 178 جهان قرار گرفته است و نسبت به ماه قبل 3 پله صعود داشته است. ذوب آهن نایب قهرمان لیگ برتر با 89.5 امتیاز در رده 183 قرار گرفته و 5 پله صعود کرده است و استقلال تهران نیز با 81 امتیاز در رده 227 ایستاده است و 3 پله صعود نسبت به ماه قبل داشته است.

گفتنی است حضور در رقابتهای قاره ای امتیاز زیادی برای حضور در این رده بندی دارد و عدم حضور سایر تیمهای باشگاهی ایران در این رده بندی به دلیل عدم حضور آنها در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیاست.

labkhande_ejbari20
14-07-2010, 12:53
سپاهانیها امروز به چادگان می‌روند

تیم فوتبال سپاهان اصفهان در ادامه روند آماده‌سازی خود پیش از شروع رقابتهای لیگ امروز(چهارشنبه) به چادگان می‌رود.
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در ادامه روند آماده‌سازی خود پیش از شروع رقابتهای لیگ امروز(چهارشنبه) به چادگان می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، تیم فوتبال سپاهان اصفهان که به تازگی از اردوی ترکیه به اصفهان بازگشته امروز راهی چادگان خواهد شد تا اردویی 5 روزه را در این منطقه برگزار کند. پیش از این تیم ذوب‌آهن نیز اردویی را در این منطقه برگزار کرده بود.

rozhina
14-07-2010, 23:28
پایان ماجراجویی توره
مهاجم فراری پنجشنبه در تهران

خبرگزاری فوتبال ایران - ابراهیم توره مهاجم سنگالی تیم سپاهان که به تأخیر تمرینات این تیم عادت دارد فردا از سنگال به ایران برمی‌گردد تا کارش را با این تیم شروع کند.
ابراهیم توره مهاجم سنگالی تیم سپاهان که به تأخیر تمرینات این تیم عادت دارد فردا از سنگال به ایران برمی‌گردد تا کارش را با این تیم شروع کند.
توره طی تماس با مدیران سپاهان گفته است که پنجشنبه به ایران باز می‌گردد. این بازیکن در اردوی ترکیه و تمرینات پیش فصل سپاهان حضور نداشت و هنوز یکسال با این تیم قرارداد دارد.

labkhande_ejbari20
15-07-2010, 08:21
پورسينا: پاسپورت توره را ضبط مي‌كنيم!
پورسينا در پاسخ به اين سئوال كه سپاهان در سال گذشته با وجود حضور ستارگان قدرتمند نتوانست حضور خود در آسيا را قطعي كند، افزود: جام جهاني و مسابقات مختلف نشان داد كه فوتبال ما از كشورهايي مثل ژاپن و كره عقب است و در سال گذشته حتي اگر از گروه خود صعود مي‌كرديم، در مراحل بعدي دچار مشكل مي‌شديم.
رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: مهاجم سنگالي تيم فوتبال فولاد مباركه عصر امروز از تركيه وارد كشور مي‌شود و زماني‌كه توره وارد ايران شود، پاسپورتش را ضبط مي‌كنيم.

به گزارش فارس، اين بازيكن سنگالي پس از تاخير 12 روزه خود و پرداخت جريمه 7 هزار دلاري به ازاي هر روز عصر امروز وارد كشور مي‌شود.

رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان دقايقي پيش در گفت‌وگو با فارس با بيان اينكه اين بازيكن به دليل تاخير خود جريمه سنگيني را متحمل مي‌شود، افزود: اين بازيكن ديشب از سنگال وارد تركيه شد و بعدازظهر امروز با پروازي از تركيه وارد كشور مي‌شود.

محسن پورسينا با اشاره به بدقولي‌هاي مكرر اين بازيكن تصريح كرد: زماني‌كه توره وارد ايران شود، پاسپورتش را ضبط مي‌كنيم و ديگر اجازه خروج از ايران را به اين بازيكن نمي‌دهيم.

وي به وضعيت جذب رضا عنايتي در تيم سپاهان اشاره كرد و اظهار داشت: طبق اصول كاري، سرمربي تقاضاي حضور يك بازيكن در تيم را به هيئت‌مديره تسليم مي‌كند و هيئت مديره بر اساس آن ليست اقدام به جذب بازيكنان مورد نظر سرمربي مي‌كند و امشب با عنايتي مذاكراتي داريم و اميدواريم با اين بازيكن به توافق برسيم.

رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان با اشاره به لزوم حضور قدرتمند سپاهان در مسابقات آسيايي خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم در اين مسابقات درخشش خوبي داشته باشيم بايد تيم كاملي آماده كنيم و وقتي قرارداد يك بازيكن با تيمي به پايان مي‌رسد، اين بازيكن متعلق به تيم نيست و حضور بازيكنان استقلالي در سپاهان مسئله مهمي نيست.

وي با بيان اينكه بازيكناني چون خسرو حيدري و جان‌واريو بازيكنان بزرگي به شمار مي‌روند كه در حال حاضر متعلق به سپاهان هستند، بيان داشت: اين بازيكنان از بهترين بازيكنان هستند و آنها را جذب تيم كرده‌ايم، رضا عنايتي استقلالي به حساب نمي‌آيد، زيرا سال‌ها در ابومسلم بازي كرده و در امارات نيز كارنامه درخشاني دارد.

پورسينا در پاسخ به اين سئوال كه سپاهان در سال گذشته با وجود حضور ستارگان قدرتمند نتوانست حضور خود در آسيا را قطعي كند، افزود: جام جهاني و مسابقات مختلف نشان داد كه فوتبال ما از كشورهايي مثل ژاپن و كره عقب است و در سال گذشته حتي اگر از گروه خود صعود مي‌كرديم، در مراحل بعدي دچار مشكل مي‌شديم.

وي با بيان اينكه اگر امسال به مراحل بعدي صعود كنيم بايد تيم تقويت شود، اضافه كرد: براي اينكه در بازي‌هاي آسيايي موفقيت كسب كنيم بايد تيم را تقويت كنيم و بازيكنان خوبي جذب تيم كنيم.

labkhande_ejbari20
15-07-2010, 12:57
ابراهیم توره وارد اصفهان شد / کمیته انضباطی سپاهان هفته آینده تشکیل جلسه می دهد

مهاجم سنگالی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان دیروز وارد اصفهان شد

مهاجم سنگالی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان دیروز وارد اصفهان شد.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، ابراهیم توره که در پایان مسابقات فصل گذشته به مرخصی رفته بود پس از غیبت های طولانی مدتش بالاخره به ایران و اصفهان بازگشت .

کمینه انضباطی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان برای رسیدگی به بی نظمی ها و غیبت های طولانی مدت توره هفته آینده تشکیل می شود.

ArtesheSorkh
16-07-2010, 12:56
[Only registered and activated users can see links] (javascript:tsz('article_body','16px')) [Only registered and activated users can see links] سرمربي تيم سپاهان با بيان اين كه اردوي تيم ملي در اتريش به كل فوتبال ايران ضربه زد، گفت: ما اصرار داريم كه بگوييم فوتبال‌مان حرفه‌اي است، در حالي كه تنها در حرف فوتبال ايران حرفه‌اي است.

امير قلعه نويي در گفت‌وگو با خبرنگاران با تبريك ايام شعبانيه درباره اردوي تيم ملي در اتريش گفت: برگزاري اين اردو نه تنها به ما بلكه به كل فوتبال ايران ضربه زد. شما مي‌دانيد از زمان برگزاري فينال جام جهاني تا اولين روزي كه بازي‌هاي فيفادي برگزار مي‌شود، يك ماه زمان مي‌برد و تيم ملي ايران تنها تيمي در دنياست كه الان در حال برگزاري اردوست. ما و ساير تيم‌ها تمرين‌هاي بدنسازي را پشت سر گذاشته‌ايم و مي‌خواهيم چند بازي هماهنگي انجام دهيم اما بازيكنان ملي‌پوش‌مان را در اختيار نداريم.

وي افزود: مدام دم از فوتبال حرفه‌اي مي‌زنيم اما فوتبال‌مان فقط در حرف حرفه‌اي است. آيا نمي‌توانيم فوتبال كشوري مانند تركيه را الگو قرار دهيم؟ آيا تيم ملي تركيه هم براي جام ملت‌هاي اروپا مدت‌ها ليگ‌اش را تعطيل مي‌كند.

قلعه نويي با بيان اينكه قانون فيفا مي‌گويد باشگاه تنها 48 ساعت پيش از بازي‌هاي رسمي موظف به در اختيار گذاشتن بازيكنانش است، گفت: اين يك قانون بين‌المللي است. نمي‌توانيم اين قانون را در داخل ناديده بگيريم و تنها براي باشگاه‌هاي خارجي كه بازيكنان‌مان را در اختيار دارند آن را رعايت كنيم.

وي در ادامه با ابراز رضايت از اردوي سپاهان در تركيه، گفت: چندين سال است كه من تيم‌هايم را به تركيه مي‌برم. شرايط درآنجا كاملا براي تمرين فراهم است و يكي از دوستان من در آنجا امكانات خوبي را براي سپاهان فراهم كرد. در مدت حضور در تركيه دو بازي بسيار خوب انجام داديم و بازيكنان محك بسيار خوبي خوردند و توانستيم از بازيكنان تازه وارد شناخت خوبي پيدا كنيم.

قلعه نويي در پاسخ به اين سوال كه آيا از فعاليت باشگاه سپاهان در فصل نقل و انتقالات رضايت داريد، گفت: واقعا بله. بايد از مدير عامل وهمچنين فتاحي تشكر كنم كه تمامي خواسته‌هاي من را برآورد كردند. ما بازيكنان بسيار خوبي را گرفتيم كه آنها قطعا مي‌توانند در طول فصل جديد به ما كمك كنند و من امسال مي‌توانم با اطمينان بگويم كه بين تيم اصلي و ذخيره‌هاي سپاهان هيچ فاصله‌اي وجود ندارد.

وي درباره جذب رضا عنايتي به ايسنا، گفت: دنبال يك مهاجم باتجربه بوديم، به همين خاطر رضا عنايتي را كه از مهاجمان بسيار خوب و باتجربه فوتبال ايران است را جذب كرديم.

قلعه نويي در پاسخ به اين سوال كه جذب اين بازيكنان انتظارات هواداران سپاهان را از شما بالا مي‌برد؟ به ايسنا گفت: تيم‌مان نسبت به سال گذشته خيلي بهتر شده است و ما توانايي هر كاري را در زمين خواهيم داشت و ان‌شاالله تيم‌مان را براي قهرماني آماده مي‌كنيم.

وي درباره حضور سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا با توجه به شكستي كه فصل قبل متقبل شده بود، گفت: پارسال آخر بدشانسي بود و بازيكنانمان نمي‌توانستند در گلزني موفق باشند اما امسال اميدوارم كه بتوانيم نتايج خوبي كسب كنيم.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سوال كه حريف امسال شما چه تيمي خواهد بود، گفت: بدون اغراق مي‌گويم، همه براي ما حريف هستند و ما به همه تيم‌ها احترام مي‌گذاريم اما به هر حال چند تيمي كه در يارگيري موفق‌تر عمل كرده‌اند در كورس قهرماني هستند.

قلعه‌نويي درباره نخستين بازي سپاهان در ليگ برتر برابر راه‌آهن هم گفت: طبعا تا تيم‌ها بخواهند شكل اصلي‌شان را پيدا كنند چند هفته‌اي زمان مي‌برد اما تلاش‌مان اين است كه از هفته اول قدرتمند وارد مسابقات شويم.

وي در رابطه با مباحث مطرح شده بين وي و منصور پورحيدري و پرويز مظلومي گفت: اين دو بزرگوار مربيان من بوده‌اند و بگومگويي هم در كار نبوده است. من براي پورحيدري احترام زيادي قائلم و معتقدم كه او جزو نوادر تاريخ باشگاه استقلال است و قهرماني‌هايي كه او با استقلال آورده بسيار زياد و ارزشمند است. من هيچ‌وقت حرف توهين آميزي نزدم. تنها اين را يادآوري كردم كه در سالهاي قبل و زماني كه پرويز مظلومي سرمربي صبا بود، 5 بازيكن از استقلال گرفت و صداي ما در نيامد. سال قبل هم مظلومي اميرحسين صادقي را گرفت و باز هم ما هيچ چيز نگفتيم. من حتي درباره مديريت فتح‌اله زاده هم حرفي نزدم و گفتم فتح‌اله زاده در اين مقطع ايثار كرد و در همين زمان كوتاه هم به همراه جويباري تيم خوبي بست.

قلعه نويي افزود: نمي‌دانم چرا آقايان از حرف من ناراحت شده‌اند. وقتي مظلومي 5 بازيكن استقلال را گرفت من جار و جنجال نكردم و همين موضوع را يادآوري كردم. ضمن اينكه وقتي بازيكني دلش با تيم نيست، نبايد آن بازيكن را نگه داشت. تيم ما كه در تركيه بود خسرو حيدري به من گفت كه با پرويز مظلومي مشكل داشته است و با توجه به توصيه واعظي آشتياني سپاهان را انتخاب كرده است. آشتياني به او گفته كه سپاهان را انتخاب كند، در حالي كه تيم‌هاي ديگري هم بودند كه پول بيشتري به او مي‌دادند. نمي‌دانم چرا اين موضوع را آن قدر بزرگ مي‌كنند. من حتي زماني كه پيش سعيدلو رفتم به سعيدلو گفتم فتح‌اله زاده با توجه به تجربه‌اش در مديريت بحران و پورحيدري با توجه به جايگاهش در بين هواداران و توانايي‌هايش مي‌توانند بهترين گزينه‌ها باشند. نمي‌گويم سعيدلو حرف من را گوش كرد اما او از من مشاوره خواست و من نظرم را دادم. به هر حال براي استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم.

قلعه نويي با ابراز بي‌اطلاعي از هشدار سازمان ليگ به او پورحيدري و مظلومي به خاطر مصاحبه‌هايشان گفت: من از اين تذكر اطلاعي ندارم اما اگر قرار باشد حرفي بزنم، مي‌زنم و به توصيه‌ها كاري ندارم.

labkhande_ejbari20
17-07-2010, 08:43
پورسینا : سپاهان هفته بیست و ششم قهرمان می شود/ کسر بخش عمده ای از قرارداد توره

رئیس هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: طبق ابلاغ پیشین بخش عمده ای از قرارداد توره بابت جریمه تاخیر

رئیس هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: طبق ابلاغ پیشین بخش عمده ای از قرارداد توره بابت جریمه تاخیر در بازگشت به ایران کسر خواهد شد.

محسن پورسینا در گفتگو یی در مورد بازگشت ابراهیم توره به اصفهان گفت: پس از اتفاقات فصل گذشته، ما در قرارداد این بازیکن آیتم‌های جریمه‌ای را در نظر گرفتیم که با توجه به این آیتم‌ها توره باید بخش عمده ای از قراردادش را بابت جریمه به باشگاه پرداخت کند.

وی با بیان اینکه پیش از سفر توره به کشورش این موارد به این بازیکن ابلاغ شده و هفته آینده هم کمیته انضباطی در مورد این بازیکن تصیم گیری می کند، افزود: تعهد اخلاقی و الزامات دیگر فایده‌ای ندارد و فکر می‌کنم تنها پارامتری موثر برای توره بحث جریمه است.

رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان خاطرنشان کرد: فصل پیش هم کل جریمه توره را نبخشیدیم ولی این بازیکن سال گذشته هم که دیرتر از زمان مقرر به تیم آمد، از نظر آمادگی بدنی در شرایط خوبی قرار داشت و سریع خود را با شرایط تیم تطبیق داد و فکر می کنم امسال هم از نظر آمادگی بدنی با مشکل خاصی مواجه نشود.

وی در مورد جذب عنایتی اظهار داشت: ما در تمام پست‌های بازیکنان مطرحی داریم اما ما یانوش و توره با این عملکرد و کاظمیان را در اختیار داشتیم که 3 مهاجم برای یک تورنمنت با 50 بازی کم بود، به همین دلیل عنایتی را جذب کردیم. ضمن اینکه قلعه نویی هم روی این بازیکن نظر مثبتی داشت.قرارداد عنایتی به زودی رسمی می شود.

پورسینا در ادامه با مثبت ارزیابی کردن شرایط تیم سپاهان تاکید کرد: امسال همه شرایط برای قهرمانی تیم مهیاست مگر اینکه بازیکنان به خودشان ببازند و دچار غرور شده و فکر کنند حتما قهرمان می شوند، این مسئله ای است که می تواند به سپاهان ضربه بزند. همان اتفاقی که فصل گذشته برابر تیم حذف شده و بدون تماشاگر العین رخ داد و مانع از صعود تیم به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا شد.

وی اضافه کرد: تیم به گونه ای برای فصل جاری بسته شده است که می توانیم با ارائه بازی‌های به مراتب بهتر از فصل گذشته دوباره قهرمان لیگ برتر شویم. در این بین هدفگذاری ما قهرمان شدن در پایان هفته بیست و ششم لیگ است که امیدواریم با تلاش مدیریت، کادرفنی و بازیکنان به این هدف دست یابیم.

رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان در پایان گفت: تیمی که برای قهرمانی بسته شده است نباید به نوع برگزاری مسابقات و اینکه در کدام هفته با چه تیمی بازی می کند، فکر کند. این مسائل برای ما مفهومی ندارد زیرا تیم باید از همان روز نخست مقتدرانه رقابت‌ها را آغاز کند و امتیازات لازم را برای قهرمان جمع کنند.

labkhande_ejbari20
17-07-2010, 20:08
معاونت ورزشی باشگاه سپاهان در مورد قرارداد علی دایی با پرسپولیس اظهار نظری نداشته است

برخی از رسانه ها از موضع گیری مسعود تابش معاونت فنی ورزشی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در مورد قرارداد نجومی علی دایی با پرسپولیس خبر داده بودند

برخی از رسانه ها از موضع گیری مسعود تابش معاونت فنی ورزشی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در مورد قرارداد نجومی علی دایی با پرسپولیس خبر داده بودند .

این در حالی است که تابش هیچگونه مصاحبه ای را در این مورد انجام نداده است و هیچگونه گفتگویی نیز از وی در رسانه ها راجع به قرارداد علی دایی منتشر نشده است .

از سویی دیگر علیپور مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با استناد به این مصاحبه انجام نشده در اظهار نظری عنوان نموده بود که تابش را نمی شناسد و به دنبال پاسخگویی به او نیست .

مدیر روابط عمومی پرسپولیس که ظاهرا اطلاعاتشان از اهالی فوتبال بسیار کم است لازم است تا با رجوع به پیشکسوتان و بزرگان پرسپولیس اطلاعاتی را در مورد بزرگان ورزش و فوتبال ایران کسب کند تا مجبور نباشد در مواجهه با سئوالات رسانه ها از واژه نشناختن استفاده نماید. استفاده از این واژه ها قطعا در شان مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس که لازم است با اشراف کامل بر وقایع و موقعیت افراد به موضع گیری بپردازد نیست .

labkhande_ejbari20
18-07-2010, 16:19
جمشیدیان: فقط استقلال می تواند همپای سپاهان برای قهرمانی بجنگ
هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: اگر قرار باشد تیمی پا به پای سپاهان بجنگد آن تیم استقلال است.

"احمد جمشیدیان" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در خصوص اردوی ترکیه و شرایط فعلی سپاهان اظهارداشت: اردوی خوبی را در ترکیه پشت سر گذاشتیم و با توجه به حضور تمامی نفرات فکر می‌کنم بدنسازی خوبی انجام دادیم.

از روز گذشته نیز کارهای تاکتیکی را آغاز کرده‌ایم اما متأسفانه عدم حضور ملی‌پوشان در این دوره به ضرر ما و تمام تیمها تمام می‌شود.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم به دلیل عدم انجام بازی تدارکاتی چند هفته اول لیگ ناهماهنگ باشیم چون با اینکه چند بازی در ترکیه انجام دادیم اما ما با ترکیب کامل در این دیدارها نبودیم و مصدومیتهای جزئی و...در نهایت منجر به این شد که چندان به هماهنگی نرسیم.

جمشیدیان در خصوص اینکه باوجود بازیکنان جذب شده، امسال کار سختی برای حضور در ترکیب خواهد داشت،‌ اظهارداشت: من هیچ رقیبی ندارم اما رقیب کل بازیکنان تیم هستم. من سال گذشته در پستهای هافبک راست، چپ، دفاعی، وسط و مهاجم برای سپاهان بازی کردم اما با توجه به شرایطی که امسال تیم دارد فکر می‌کنم در پست هافبک دفاعی به میدان بروم. البته ما 3 مهاجم به تیم اضافه کرده‌ایم و ترافیک خوبی در خط حمله داریم. با این حال من در تمام پستهای هافبک بازی کرده‌ام و امیدوارم امسال هم برای سپاهان مفید باشم.

هافبک سپاهان در پایان در خصوص تیمهای مدعی قهرمانی گفت: هرچند سپاهان را شانس اول قهرمانی می‌دانم اما معتقدم اگر قرار باشد تیمی پا به پای سپاهان بجنگد آن تیم استقلال است. بعد از استقلال هم تیمهای پرسپولیس، استیل‌آذین و ذوب‌آهن شانس دارند.

labkhande_ejbari20
20-07-2010, 14:26
شکایت باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از سایت و روزنامه گل

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به خاطر در ج مصاحبه تحریف شده حجت الاسلام علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به خاطر در ج مصاحبه تحریف شده حجت الاسلام علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی توسط سایت گل و اتهاماتی که علیه این باشگاه در این رسانه در ج شده بود از این سایت خبری شکایت مینماید.

همچنین این باشگاه امروز از روزنامه گل به خاطر درج کاریکاتور توهین آمیزش که در روزنامه امروز مورخ 29 اسفند ماه منتشر شد به دادگاه مطبوعات شکایت کرد .

حجت الاسلام علیپور در گفتگویی اظهارات منتسب به خود علیه سپاهان در سایت گل را قویا نموده بود.

خبرگزاری فوتبال ایرن- فصل نقل و انتقالات لیگ برتر روز دوشنبه به پایان رسید و تیم ها فهرست حود را به فدراسیون ارائه دادند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،اسامی کامل بازیکنان راه‌آهن،سپاهان،ذوب‌اهن،پ رسپولیس و استقلال را می‌خوانید.

لیست بازیکنان راه آهن

فرشید کریمی، حسن رودباریان، مجید باجلان، ابوذر رحیمی، میرهانی هاشمی،محسن میرابی، علی اکبر مهدی پور، مهدی زارعی،حمید هدایتی،حسین پاشایی، بهادر عبدی،ابراهیم کریمی، محسن زاهدی، حسین کوشکی، حامد نورمحمدی،محمود امنه، میثم خداشناس، ایمان رزاقی راد، امین متوسل زاده، ریکاردینهو، رودریگو لوپز

زیر 23 سال

صالح خلیل آزاد،کمال الدین کامیابی نیا،میثم آقایی

زیر 21 سال

محمدصادق بارانی

لیست بازیکنان ذوب آهن

شهاب گردان، محمد حسینی، فرشید طالبی، محمدعلی احمدی، احمد محمدپور، محمد قاضی، محمدرضا خلعتبری، قاسم حدادی‌فر، اسماعیل فرهادی، ایگور کاسترو، حمید باجلوند، عباس قاسمی،‌حسین ماهینی، مهدی رجب‌زاده،‌ جلال رافخایی، مجید نورمحمدی،‌ شاهین خیری،‌ بابک رضی، محمد صلصالی، سینوس لاکچونی

زیر 23سال

سینا عشوری، باقر صادقی، امید ابوالحسنی،‌ محمد شفاعت، حمید پرواز و پیام صادقیان (بخش جوانان و امید)

لیست بازیکنان سپاهان

مهدی رحمتی، هادی عقیلی، محسین بنگر، سیدجلال حسینی، مهدی جعفرپور، هادی جعفری، جواد ماهری، حسین پاپی، مهدی کریمیان، محرم نویدکیا، احمدجشمیدیان، ابراهیم توره،‌ خسرو حیدری، رضا عنایتی، هاشم بیک‌زاده، فابیو جان واریو، رضا ناصحی، حسن رجب‌زاده،‌جواد کاظمیان، محمد سواری، میلاردو یانوش

بازیکنان زیر 23

احسان حاج‌صفی، امید ابراهیمی و مهدی نصیری

لیست بازکنان پرسپولیس

رحمان احمدی، علیرضا محمد، سپهر حیدری، مجتبی شیری، شیث رضایی، علیرضا نورمحمدی، جلال اکبری، ابراهیم شکوری، مهدی شیری،کریم باقری، تیاگو آلوز، مازیار زارع، حسین بادامکی، محمد پروین، محمد نوری،محمد منصوری، اشپیتم آرفی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی، مجتبی زارعی، امیرحسین فشنگچی

بازیکنان زیر 23 سال

علیرضا حقیقی،سامان آقازمانی،حمیدرضا علی عسگر، سعید حلافی،هروه اوساله

بازیکنان زیر 21 سال

محمد مهدی الهایی، مسعود داستانی

لیست بازیکنان استقلال

وحید طالب لو، محمد محمدی، امیر حسین صادقی، مهدی امیرآبادی، بیژن کوشکی، هادی شکوری، فرهاد مجیدی، مجتبی جباری، آرش برهانی، میلاد میداودی، دوس سانتوس، محسن یوسفی، کیانوش رحمتی، دسوزا، لوئیز، امید روانخواه، جواد شیرزاد، ایمان مبعلی، پژمان منتظری، فرزاد آشوبی، حنیف عمران زاده

بازیکنان زیر 23 سال

مهرشاد مومنی، فریدون رضایی، احسان پیرهادی

بازیکنان زیر 21 سال

مجتبی محبوب مجاز، یعقوب کریمی، توحید غلامی و فردین عابدینی

labkhande_ejbari20
21-07-2010, 21:43
پشت خط حاج صفی نمی مانم!
پشت خط حاج صفی نمی مانم!

رضا ناصحی بازیکن موفق تیم ناموفق ابومسلم خراسان گفت: من که تا الان در تمرینات تیم چیزی ندیده ام. با احسان هم بیشتر دوست هستم تا رقیب. آقای قلعه نویی همیشه آمادگی بازیکنان را ملاک قرار می دهد و همین عامل انگیزه ای است که باعث می شود نه من بلکه تمام بازیکنان با قدرت در تمرینات حاضر شوند. به نظر من قلعه نویی شخصیتی دارد که هر کس با ایشان کار می کند باز هم دوست دارد کنارشان باشد. من و احسان نداریم مهم موفقیت تیم است. من به سپاهان آمده ام تا بدرخشم و آن قدر به خودم اطمینان دارم که پشت خط کسی نمانم.

خبرگزاری فوتبال ایران – امیر قلعه‌نویی روز پنجشنبه (فردا) شاگردانش را در آستانه شروع بازی‌های لیگ برتر در یک بازی تدارکاتی محک خواهد زد.

به‌ گزارش خبرگزاری فوتبال ایران سپاهانی‌ها که خود را آماده حضور در لیگ برتر می‌کنند فردا در ورزشگاه باغ فردوس مقابل نفت و گاز گچساران قرار خواهند گرفت. این تیم در دسته دوم لیگ آزادگان قرار دارد و حریف ساده‌ای برای شاگردان قلعه‌نویی خواهد بود تا آنها با گلباران کردن این تیم، برای شروع لیگ برتر روحیه داشته باشند. سپاهان در اولیه هفته این مسابقات مقابل راه‌آهن قرار خواهد گرفت.

labkhande_ejbari20
22-07-2010, 14:59
مصاحبه فوق العاده جذاب قلعه نوئی
مصاحبه فوق العاده جذاب قلعه نوئی

- نسبت به‌برگزاری اردوی تیم‌ملی در اتریش به‌شدت معترض هستند، بنده هم انتقاد دارم شما در حال حاضر در هیچ جای دنیا نمی‌بینید که یک تیم ملی در اردو باشد و به نظر من برگزاری این اردو بدون کارشناسی بود.
- اگر من جای سرمربی تیم‌ملی بودم و این اردو را برگزار می‌کردم اعدامم می‌کردند، تازه من تیم‌ملی را اول آسیا تحویل دادم ولی ۳۳۰ مقاله علیه قلعه‌نویی نوشتند.
- من در اردوی ترکیه شنیدم که بعضی از بازیکنان، اردوی تیم امید را ترک کردند ولی من نگذاشتم «احسان حاج‌صفی» این اردو را ترک کند، چون احترام خاصی برای «غلامحسین پیروانی» قایلم.
- ما ۳۴ فینال در پیش داریم و باید مقابل راه‌آهن اولین گام را محکم برداریم، البته باید بگویم که راه‌آهن یک تیم ریشه‌دار است و ما بازی آسانی در پیش نداریم.

labkhande_ejbari20
22-07-2010, 22:40
ستاره سابق سپاهان ناپدید شد.
ستاره سابق سپاهان ناپدید شد.

عماد محمد رضا بازیکن تیم فوتبال الزمالک مصر به طور ناگهانی ناپدید شده است. این فوتبالیست عراقی که بر سر انتقال او به پرسپولیس مدتها جدل بود به یکباره به فوتبال مصر منتقل شد اما حالا شبکه العربیه گزارش داد امروز به صورت ناگهانی ناپدید شده است .
مسئولان این تیم مصری وقتی صبح امروز برای بیدار کردن عماد رضا به اتاق وی در یکی از هتل های بندر اسکندریه رفتند موفق به یافتن وی نشدند و تاکنون هیچ خبری از از این بازیکن عراقی به دست نیاورده اند .

labkhande_ejbari20
25-07-2010, 20:47
تداوم حضور امیر حاج رضایی به عنوان مشاور فنی در تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان

امیر حاج رضایی همچنان به عنوان مشاور فنی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با این باشگاه همکاری می کند

امیر حاج رضایی همچنان به عنوان مشاور فنی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با این باشگاه همکاری می کند.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، این کارشناس خبره فوتبال ايران پیش از این در يکي از برنامه هاي تلوزيوني گفته بود با پايان يافتن فصل نهم از بطن فوتبال خارج مي شود و تنها به عنوان کارشناس به فوتبال کشور خدمت خواهد کرد و ديگر پستي را در فوتبال ايران قبول نمي کند.

با در خواست امیر قلعه نوعی مبنی بر تداوم حضور این کارشناس بر جسته به عنوان مشاور فنی تیم هیئت مدیره باشگاه از امیر حاج رضایی خواست تا در تصمیم خود تجدید نظر نماید و همچنان در بطن فعالیت های فوتبال حضوری فعال داشته باشد.

محمد رضا ساکت نیز در جلساتی با این کارشناس فوتبال ایران از وی در خواست کرد به عنوان یک معلم نقش آموزشی خود را فقط در رسانه ها خلاصه نکند و همچنان در فوتبال کشور حضور پررنگی داشته باشد که در نهایت این کارشناس و مشاور برجسته فوتبال متقاعد شد تا همچنان به عنوان مشاور فنی سپاهان به کار خود ادامه دهد و در تصمیمش تجدید نظر کند.

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت :

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت : امسال رقابت های سنگینی را پیش رو داریم اما با زهم قهرمانی می خواهیم

محمدرضا ساكت پس از جشن معارفه بازيكنان سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه سال گذشته و امسال در قالب فعاليت‌هاي خودمان، جشن پيراهن و مراسم معارفه را در حضور مسئولان ارشد ورزش كشور و همچنين استان اصفهان برگزار كرديم. اين كار به عنوان حركتي نمادين برگزار شد تا بازيكنان تيم فوتبال سپاهان بدانند كه چشم‌هاي مردم اصفهان و حتي ايران و آسيا به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي آنها است تا بتوانند در بازي‌هاي داخلي و خارجي از كيان فوتبال كشور و كيان ملي در حوزه آسيايي دفاع كنند.

وي ادامه داد: قرار بود جشن 20 هزار نفري برگزار كنيم و تدارك آن نيز ديده شده بود. همچنين مي‌خواستيم جشن قهرماني تيم‌هاي هندبال، كاراته و فوتبال را در كنار تيم‌هاي بدمينتون و شنا برگزار كنيم، اما به جهت درگذشت علي شاطرزاده، قهرمان ملي و سرمربي تيم كاراته سپاهان در 4 دوره قهرماني پياپي به احترام وي اين جشن را لغو و به همين مراسم معارفه بسنده كرديم.

ساكت تاكيد كرد: جشن پيراهن سپاهان را برگزار كرديم تا مردم با چهره‌هاي اين عزيران آشنا شوند و همچنين با اين كار به رسانه‌ها و خبرنگاران احترام گذاشتيم تا بازيكنان را در قالب تيم امسال به مطبوعات و صدا و سيما معرفي كنيم.

وي در پاسخ به اين سؤال كه حفظ قهرماني سخت تر از تكرار قهرماني است گفت: مجموعه‌اي كه امروز فراهم شده، تشكيل شده از كادر فني خوب و هماهنگ و بازيكنان شايسته اي است كه امروز كنار يكديگر قرار گرفته‌اند. از آنها انتظار مي‌رود فوتبالي زيبا و قدرتمند ارائه دهند. البته ما براي تمام 17 تيم ديگر ليگ احترام قائل هستيم و همه آنها را تيم‌هايي شايسته و ارزشمند مي‌دانيم.

ساكت افزود: معتقديم كه تيم‌هاي خوبي امسال آماده شده‌اند و سرمايه‌گذاري خوبي كرده‌اند كه اين مورد رقابت سنگيني را به وجود مي‌آورد. اميدوارم در يك فضاي سالم و كاملا اخلاقي به دور از هرگونه بداخلاقي‌هاي زباني، قلمي و رفتاري شاهد يك ليگ قدرتمند باشيم.

مديرعامل سپاهان يادآور شد: امسال يكي از سخت‌ترين سال ها به جهت تداخل با بازي‌‌هاي تيم ملي اميد، بازي‌هاي آسيايي، باشگاه‌هاي آسيا و جام ملت‌ها است و عملا بازيكنان بايد با جديت خود را براي يك دوره قهرماني آماده كنند.

وي در مورد مباحثي كه قهرماني سپاهان را زير سؤال برد؛ گفت: آن بحث را عليپور تكذيب كرده و از آن رسانه نيز به خاطر انتشار خبر جعلي شكايت كرد. البته ما هم اين اقدام را انجام داديم. منشور اخلاقي و ستاد آن نگاهي فرهگي، ديني و اخلاقي به فوتبال و پالايش آن دارد و نبايد از آن استفاده ابزاري شود. رسانه‌اي كه اين كار را انجام داد سعي كرد از اين كار استفاده ابزاري كند كه خوشبختانه توسط مسئولان ذيربط موضوع و خبر از بنيان تكذيب شد.

ساكت تصريح كرد: امروز اخباري را مي‌بينيم كه بعضا مبناي درستي ندارد كه اين باعث مي‌شود بين مردم بي اعتمادي به وجود بيايد.

وي در مورد روند آماده‌سازي سپاهان گفت: ما براي شروع فصل برنامه خاص خود را با توجه به اردوي نامناسب اتريش اجرا كرديم. كفاشيان اعلام كرد كه ما 4 ماه قبل به باشگاه‌ها اين برنامه را اعلام كرديم كه باشگاه‌ها خواب بودند. من تلفني به وي گفتم كه در جامعه تنها كساني كه نمي‌توانند بخوابند مديران باشگاه ها هستند، زيرا آنها هميشه در حال بيداري و پيگيري هستند. به وي گفتم اين خبري كه 4 ماه قبل به ما اعلام كردند، دروغ بود و به هيچ وجه به باشگاه‌ها اعلام نشده بود.

ساكت با اشاره به اينكه با محصص، حاجيلو و معيني در مورد زمان اردوي اتريش صحبت كردم كه آنها هم نظرات من را تأييد كرده اما اين مورد را به نظر مربي تيم ملي منوط كردند، ادامه داد: از مربي تيم ملي خواهش مي‌كنم اجازه ندهد باشگاه‌‌ها تعاملات خود را با شما كاهش دهند.

مديرعامل سپاهان گفت: همه براي فوتبال ملي تلاش مي‌كنيم، اما شما هم بايد درك كنيد كه كادرفني همه تيم‌ها در حال پرورش بازيكنان هستند تا تيم ملي قدرتمندي داشته باشند. بايد برنامه‌هاي تيم ملي طبق استانداردهاي فني باشد.

ساكت با اعلام اينكه نبايد به صورت قلدرمآبانه با باشگاه‌ها برخورد شود و اين كار به هيچ وجه منطقي نيست؛ گفت: خوشبختانه كفاشيان انساني منطقي است كه انتقادات را با آغوش باز مي‌پذيرد. اميدوارم خود كفاشيان بيشتر وارد ميدان شود و نظارتش را بيشتر كند. مطمئن باشيد اين مورد دروغ است كه 4 ماه قبل به باشگاه‌ها اردوي اتريش را اطلاع داده‌اند و اين كارها قشنگ نيست.

وي افزود: اول تيرماه اين اردو اعلام شد كه مغاير با قوانين فيفا بود. مربيان تا به حال اين شرايط را تحمل كرده‌اند. همين جا اعلام مي‌كنم براي اينكه يك تعامل سازنده بين باشگاه‌ها و فدراسيون باشد تا بتوان به فوتبال ملي كمك كرد، حتما بايد برنامه‌ريزي‌هاي تيم ملي حساب شده و دقيق و بر اساس استانداردهاي فني باشد، نه اينكه در اوج بدنسازي تيم ها بازيكنان را براي 3 مسابقه سنگين به خارج ببريم.

ساكت با اشاره به اينكه اميدوارم روزي عدم تعامل بين مربيان تيم ملي و مربيان باشگاهي به اتمام برسد؛ تأكيد كرد: يك سري تضاد را بين تيم ملي اميد و تيم ملي بزرگسالان مي‌بينيم. به طور مثال حاج صفي 10 روز در تيم اميد بوده است و پس از آن به اتريش رفته است. وي يك ماه است كه در تيم ما نيست و جالب است كه پيرواني از ما گله مي‌كند كه چرا حاج صفي در اردوي دوم تيم اميد غايب است. اين تضادها باعث مي‌شود نقش تاج و كفاشيان اجرايي تر شده و به اين موضوع پايان دهند.

وي در مورد هدف گذاري سپاهان در ليگ دهم گفت: در ليگ دهم 18 تيم مبارزه خود را براي قهرماني انجام مي‌دهند. همه تلاش مي كنند بالاترين سكوها را به دست بياورند. ما هم مثل 17 تيم ديگر هستيم و به همه آنها احترام مي‌گذاريم.

مدير عامل سپاهان در مورد داوري‌ها گفت: مسلماً هر تيمي كه بزرگ مي‌شود دشمني‌ها عليه آن نيز بزرگ‌تر مي‌شود. ما فوتبال قدرتمند و پاك را مانند ساير باشگاه‌ها در دستور كار قرار داديم.اما طبيعتا بعضي از افرادي كه تمايلات خاصي به بعضي باشگاه‌ها دارند، سعي مي كنند موفقيت‌هاي تيمي را تخطئه كنند. ما تا به حال اين نگاه را نداشته‌ايم و هر زمان قهرمان شده‌ايم به لطف خدا و همت بازيكنان و كادرفني اين اتفاق افتاده است.

وي ادامه داد: به هرحال هميشه اشتباهات داوري بوده است. در جام جهاني هم اين مورد كاملا نمايانگر بود و ديديد كه جز ويژگي‌هاي فوتبال است. امسال هم ممكن است مطالب جديد را فراهم كنند، اما مهم است كه خودمان وارد اين معركه نشويم. البته پيگيري مي‌كنيم و انتظار داريم كميته انضباطي فدراسيون به اين مهم دقت كند.

ساكت در مورد جلسه با فتح‌الله‌زاده اظهار داشت: هم ما و هم مديرعامل استقلال آدم‌هاي حاشيه‌اي و جنجال ساز نيستيم و تمركزمان به كار خودمان است. يك مقدار از اين تنش به دليل پردازش‌هاي بيروني بود و اين جلسه نشان مي‌دهد كه هم فتح‌الله زاده حسن نيت دارد و هم ما. وي آدمي باتجربه و قابل احترام است و ما هم بايد از كيان باشگاه خود دفاع كنيم.

هافبک برزیلی سپاهان اتیم متبوعش را مدعی اول قهرمانی در رقابت های امسال دانست

فابيو جان‌واريو در گفت‌وگو یی با اشاره به شرايط تمرينات تيم سپاهان اظهار داشت: وضعيت تمرينات بسيار خوب است و بازيكنان در تمرينات تيم با قدرت شركت كردند؛ در برنامه‌هاي اردويي و بدنسازي تلاش بسياري براي افزايش توان خود انجام داديم و براي قهرماني مي‌جنگيم.
وي در مورد مصدوميت خود و احتمال نرسيدنش به بازي نخست سپاهان در ليگ برتر تصريح كرد: به دليل مصدوميت جزئي خود از آمادگي 100 درصد برخوردار نيستم و به بازي نخست سپاهان در مسابقات ليگ برتر با راه‌آهن تهران نمي‌رسم اما اميدواريم در بازي‌هاي بعدي بتوانم خودم را نشان دهم.
هافبك برزيلي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان قلعه‌نويي را بزرگ‌ترين مربي ايراني دانست و بيان داشت: قلعه‌نويي مربي بزرگي است و كارنامه درخشاني دارد، اين سرمربي قهرماني‌هاي بسياري نيز در كارنامه خود دارد و سال گذشته در سپاهان به قهرماني دست يافت؛ به نظر من كار كردن با امير قلعه‌نويي افتخار است و از كار كردن با او راضي و خوشحال هستم.
جان‌واريو در مورد مدعيان قهرماني امسال در مسابقات ليگ برتر و تيم‌هاي ايراني حاضر در اين مسابقات خاطرنشان كرد: امسال همه تيم‌هاي ليگ برتري با قدرت بسياري در مسابقات مختلف حاضر شدند اما به نظر من سپاهان به عنوان بهترين تيم است و تنها تيم مدعي اصلي قهرماني است و با بازيكنان و كادر فني خود شانس بسياري براي كسب قهرماني اين مسابقات دارد.
وي پيرامون ساير تيم‌ها و شانس آنها براي دست يافتن به قهرماني افزود: استقلال و استيل‌آذين ديگر تيم‌هاي مدعي در ليگ برتر كشور به شمار مي‌روند و انتظار دارم اين تيم‌‌ها در مسابقات ليگ برتر درخشش بسياري داشته باشند.
وی به ليگ برتر ايران و تيم‌هاي ليگ برتري اشاره كرد و گفت: ايران تيم‌هاي بزرگي دارد كه سپاهان يكي از اين تيم‌هاست.
وي ادامه داد: بازيكنان تكنيكي بسياري در كشور ايران حضور دارند كه مي‌توانند در مسابقات مختلف درخشش داشته باشند.

labkhande_ejbari20
26-07-2010, 00:04
از سوی باشگاه سپاهان ؛
هشتمین کتاب "جام برتر خلیج فارس در یک نگاه" منتشر شد
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان هشتمین کتاب " جام برتر خلیج فارس در یک نگاه" ویژه نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب که در پایان هشت دوره گذشته رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور توسط باشگاه فرهنگی ، ورزشی فولاد مبارکه سپاهان اصفهان منتشر شده است، حاوی اطلاعات کامل و جامعی از فصل 88 - 89 لیگ برتر است.

هشتمین کتاب آماری لیگ برتر فوتبال ایران که در 516 صفحه منتشر شده است، شامل پیام استاندار اصفهان، مدیرعامل سپاهان، رئیس فدراسیون فوتبال، عکس ها و گزارش های آماری دیدارهای تیم های مختلف لیگ برتر، نمودارهای مقایسه ای ، اسامی بازیکنان، مربیان تیم های مختلف و ... است.

تیم فوتبال سپاهان در پایان نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد تا یکی از نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا باشد.

mahsa_saina
05-07-2011, 16:19
امید ابراهیمی بازیکن تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان برای دو فصل دیگر با زردپوشان قرارداد دارد و اعتقاد دارد با حضور در سپاهان دور جدیدی از دوران فوتبال خود را همراه با افتخارات تازه آغاز کرده است.
به گزارش سپاهان نیوز وی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان در مورد حضورش در این تیم اصفهانی گفت : قبل از فصل دهم کریم قنبری مربی سپاهان که در دیدار سپاهان نوین - شهرداری بندرعباس حاضر شده بود بازی مرا پسندید و مرا به باشگاه و سرمربی وقت سپاهان معرفی کرد که لازم می دانم از ایشان تشکر کنم.
وی اضافه کرد : با اعتماد کادر فنی و تلاش و انگیزه ای که از خود نشان دادم در ترکیب ثابت سپاهان قراگرفتم و سال گذشته خاطرات خیلی خوب و لذت بخشی برایم رقم خورد.
ابراهیمی در مورد آینده سپاهان و برخی تغییرات به وجود آمده اظهار داشت : سپاهان آن قدر پتانسیل ، عظمت و ظرفیت دارد که با هر تغییر و تحولی دچار افت و بحران نمی شود. با آمدن لوکا و مدیریت خوبی که در فصل نقل و انتقالات در مورد تیم اعمال شد هیچ جای نگرانی نیست و مطمئن باشید سپاهان در آسیا و لیگ برتر همچنان مدعی جدی و همیشگی خواهد بود.
وی در مورد ادامه همکاری خود با سپاهان اظهار داشت : دو فصل دیگر با سپاهان قرارداد دارم و اوج گیری خود را مدیون این باشگاه هستم. دوست دارم سال ها در این تیم بمانم از طریق سپاهان جایگاه ثابتی را در تیم ملی داشته باشم.