توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طوفان زرد آسیا | فصل 89-90 - سپاهان قهرمان
.
.
.
موضوعات ارسالی طوفان زرد آسیا در فصل 88-89 به آرشیو انتقال یافت،
برای ارسال موضوعات جدید در فصل 88-89 می تونید از اینجا استفاده کنید.
ضمن آرزوی موفقیت و سر افرازی برای سپاهان و طرفداران با تعصب سپاهان،
امیدوارم فصل 88-89 برای سپاهان و هواداران گل سپاهان فصلی خوب و توأم با موفقیت باشه.
من نمیدونم با اینکه با قلعه نویی قرارداد ثبت نشده این بازیکنا از کجا میاند سپاهان!
این بیک زاده کیه ورداشته اورده! سپاهان نیاز به 1 مهاجم 6دونگ ایرانی داره! مهدی رجب زاده از توره هم بدتر بود!
فکر کنم داره نیمکت رو میبنده! بیک زاده میتونه جا حاج صفی باشه گه گداری و همچنین رجب زاده هم میتونی اولتیماتومی واسه آقای گلنزنا :دی باشه!
من خودم به شخصه منتظره کریم انصاری فرد بودم ویا رضا عنایتی
ببینیم چی میشه... به امید تکرار موفقیت های سپاهان
niloofar_yellow girl
05-06-2010, 00:50
والا تا جایی که من خبر دارم کسی که اومده محمد حسن رجب زاده هافبک ابومسلم بوده.
به نظر من خرید ناصحی و رجب زاده به مراتب بهتر از خرید جانواریو و بیک زاده هست...
ناصحی که نفر اول ابومسلم بود و واقعا عالیه و رجب زاده با 3-2 تا بازی که من ازش دیدم بازیکن به درد بخوریه...
البته چون نیم فصل احسان باید بره سربازی هنوز معلوم نیست که قراره کی به جاش بازی کنه با این ترافیک!
در مورد جانواریو به نظر من هرچند بازیکن خوبیه ولی با خریدنش یکی از بین محرم-احمد-مهدی کریمیان باید روی نیمکت بشینه که این اصلا خوب نیست.
جالبه که مشکل اصلی ما یه مهاجم خوبه که توی همه پست ها تقویت شدیم جز حمله!البته زمزمه های یه مهاجم خارجی به گوش می رسه!
در کل ما که نفهمیدیم این می خواد نیمکت رو تقویت کنه یا کلا ترکیب رو عوض کنه؟!
ایشالا این مدت باقی مونده خوب هامون بخصوص هادی تمدید کنن و با خرید یه مهاجم خوب پرونده نقل و انتقالا بسته بشه بره پی کارش
mohsen_s337
06-06-2010, 15:45
بابا درسته تو اسیا خط حمله خوب نبود ولی رکورد گلای لیگو همین خط حمله زد قبول یه فروارد باید بخره ولی مشکل ما تو حمله نیست به نظر من شاهین خیری در حد سپاهان نیست ما تو هافبک دفاعی مشکل داریم منتظر حسین کاظمی بودم که رفت استیل اذین
من که فکر نکنم بعضی از بازیکنا بذارند کارا خوب پیش بره.......
همین هادی عقیلی امیدوارم به عنوان بزرگتر و یه بازیکن حرفه ای اختلافش با سرمربی رو حل کنه و بمونه دوما هم عماد رضا نفر دومه که گفته منتظر بازگشت علی داییه تا بره پرسپولیس....من دوست دارم این مهاجم عرب بره..... درسته خوب بازی کرد اما خوب در یه بازیی که نبرد ما ایرانیا با عربا بود به طور عجیبی گل نزد.... که من هنوز در شوکم......
امیدوارم سریعتر دوتا مهاجم بیاند
قرارداد اکبرپور و کاظمی تا وقتی که هیت مدیره استقلال مشخص نشه رسمیت نداره چون باید برگه تسویه حساب با استقلال رو ببرن به هیئت استان تهران برای ثبت که کسی نیست ازش تسویه حساب بگیرند پس امید به اینکه سپاهانی بشند هست....
تا اونجایی که من میدونم احمد جمشیدیان نقش اصلیش هافبک دفاعی بوده که به خاطر مصدومیت محرم
این فصل در پست هافبک مهاجم جا افتاد.... که با اومدن فابیو هم محرم هم فابیو رقابت سختی رو خواهند داشت.... و اومدن فابیو یه مفهوم دیگه هم داره و اونم برگشت به سیستم 3-5-2 هستش....
mohsen_s337
08-06-2010, 14:13
خرید جواد کاظمیان اشتباه محضه اون یه ستاره سوختست یادتون بیاد وقتی خطیبی برگشت چه قدر حرص خوردیم الان با اینم همینه واسه هافبک راست من جعفرپورو خیلی قبول دارم اصفهانی هم که هست اگه خسرو حیدری هم بیاد که دیگه عالی میشه:2::2::2:
مطلب زیر از سایت آبیها هم جالب توجه است:
ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻟﻴﮓ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩﻫﺎﻯ ﺭﻗﻴﺒﺎﻥ :ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ ﺑﻤﺐ ﺧﺒﺮﻯ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ!!!
ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻪ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺗﻴﻢﻫﺎﻯ ﭘﺮﺗﻼﺵ ﻭ ﻣﻮﻓﻖ ﺩﺭ ﻓﺼﻞ ﻧﻘﻞ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻻﺕ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﺫﻋﺎﻥ ﻧﺰﺩﻳﻜﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻤﺐﻫﺎﻯ ﺧﺒﺮﻯ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻟﻴﮓ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺷﺎﻫﺪ ﺣﻀﻮﺭ ﭼﻨﺪ ﻣﻬﺮﻩ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺯﺭﺩﭘﻮﺷﺎﻥ ﻧﺼﻒ ﺟﻬﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﺑﻮﺩ. ﺩﺭ ﺷﺮﺍﻳﻄﻰ ﻛﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﺟﺎﻥﻭﺍﺭﻳﻮ، ﺑﻴﻚﺯﺍﺩﻩ، ﺭﺿﺎ ﻧﺎﺻﺤﻰ ﻭ ﻣﺤﻤﺪﺣﺴﻦ ﺭﺟﺐﺯﺍﺩﻩ ﺩﺭ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﻗﻄﻌﻰ ﺷﺪﻩ ﺍﺯ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﺧﺒﺮ ﻣﻰﺭﺳﺪ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺑﺎ ﺳﻪ، ﭼﻬﺎﺭ ﻣﻬﺮﻩ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻣﻠﻰﭘﻮﺵ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﻬﺎﻳﻰ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭ ﻃﺮﻓﻴﻦ ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﺍﻣﻀﺎﻯ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻧﺎﻣﺶ ﻓﺎﺵ ﺷﻮﺩ ﺑﺎ ﺗﺄﻳﻴﺪ ﺍﻳﻦ ﺧﺒﺮ ﮔﻔﺖ: ﻣﺬﺍﻛﺮﺍﺕ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺟﺪﻯ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﺍﻓﻘﺎﺕ ﻛﻠﻰ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﻴﺎﺳﺖ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭ ﻧﻘﻞ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻻﺕ ﺑﻮﺩ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺑﻪ ﺛﺒﺖ ﻧﺮﺳﺪ ﺍﻳﻦ ﺧﺒﺮ ﻭ ﻧﺎﻡ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻋﻼﻡ ﻧﻜﻨﻴﻢ ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺗﺎ ﻳﻜﻰ، ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺧﺒﺮﻫﺎﻯ ﺟﺎﻟﺒﻰ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺷﻨﻴﺪ. ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﻧﻔﺮﺍﺗﻰ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﺧﻠﻌﺘﺒﺮﻯ، ﺟﻮﺍﺩ ﻛﺎﻇﻤﻴﺎﻥ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﻴﺪﺭﻯ ﻭ ﺍﺩﻳﻨﻬﻮ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻧﻔﺮﺍﺕ ﻣﺪﻧﻈﺮ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
به خدا من نمیدونم مگه مهاجم ایرانی کمه که اینا میرند دنبال ادینهو؟؟؟؟؟؟؟؟ اه!
خرید جواد کاظمیان اشتباه محضه اون یه ستاره سوختست یادتون بیاد وقتی خطیبی برگشت چه قدر حرص خوردیم الان با اینم همینه واسه هافبک راست من جعفرپورو خیلی قبول دارم اصفهانی هم که هست اگه خسرو حیدری هم بیاد که دیگه عالی میشه:2::2::2:
دوست عزیز یادت نره که ارش برهانی هم یه مهره سوخته بود که امیرقلعه نویی اقای گلش کرد........
10-06-2010, 13:16
[QUOTE=f4fabregas;425218]به خدا من نمیدونم مگه مهاجم ایرانی کمه که اینا میرند دنبال ادینهو؟؟؟؟؟؟؟؟ اه!
فرزاد آشوبي كه با پايان قرارداد خود با تيم مس كرمان به عنوان بازيكن آزاد شناخته ميشد، طي مذاكرات خود با مسئولان باشگاه ذوبآهن بر سر حضور در اين تيم به توافق رسيد.
وي كه پيشنهاد باشگاه استقلال را به دليل تغييرات مديريتي رد كرده بود با پيوستن به تيم ذوبآهن، بخشي از نگرانيهاي منصور ابراهيمزاده را به دليل از دست دادن برخي مهرههاي تاثيرگذار اين تيم برطرف كرد.
تاكنون مصطفي صالحي نژاد، حسن اشجاري و محمدرضا خلعتبري تيم ذوبآهن را ترك كردهاد و حسين ماهيني، سيد جلال رافخايي و فرزاد آشوبي به اين تيم اضافه شدهاند.
پيش از اين ايگور كاسترو و قاسم حداديفر نيز با حضور در باشگاه ذوبآهن، قرارداد خود را با اين تيم اصفهاني به مدت يك فصل ديگر تمديد كرده بودند.
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان تنها نماينده ايران در مرحله يك چهارم پاياني رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست كه در اين مرحله بايد به مصاف پوهانگ استيلرز كرهجنوبي برود.
خلعتبري و فرهادي با ذوب آهن تمديد كردند
زمان ارسال خبر : يکشنبه 23/03/1389 ساعت 6 عصر
محمد رضا خلعتبري به مدت يک فصل ديگر قراردادش را با باشگاه ذوب آهن تمديد کرد. اين در حالي است که خلعتبري در روزهاي گذشته اعلام کرده بود از تيمهاي اتريشي و اماراتي پيشنهاد دارد و پرسپوليس نيز خواهان او بود.
اسماعيل فرهادي نيز قراردادش را براي دو فصل ديگر با ذوب آهن تمديد کرد.
چه اشکال داره خارجی باشه 3 تا گل زن اول لیگ خارجی بودنا.
تمام تیمای بزرگه اروپایی هم بازیکنای بزرگشون خارجین همین ارسنال اصلا 11 نفر اصلیش انگلیسی نیستند
اشکالش اینه که توی ارسنال ارسن ونگر رو همه به عنوان BOSS صداش میکنند و باهاش رابطه قلبی دارند و به خاطر نام ارسنال و عرقه به پیرهن بازی میکنند و غیرت دارند نه مثل ایران که یارو 2تا دروازه خالی نزده تیمش هم حذف شده نیششم بازه یه چیزیم طلب داره.... بازیکنا خارجی تو ایران غیرت نداره....
همین جانواریو سه سوت تیمش رو فروخت....
17-06-2010, 21:22
سلام
خوب تقریبا چهار چوب اصلی تیم حفظ شده فقط از بازکینهای تاثیر گذار فقط مهدی رحمتی و محسن بنگر موندن که تمدید نکردند از بابت محسن بنگر که خیالمون راحته تمدید مدید میکنه البته نمیدونم قرارداد داره یا نه
امیدوارم این فصل هم بتونیم قهرمان بشیم و اولین تیمی باشیم که دو سال پشت سر هم قهرمان میشه و اولین تیم سه جامه لیگ برتر باشیم
خسرو حیدری بیاد قهرمانی در هر سه جام سال بعد قطعیه! از طرفیم ای اف سی سال پیش گفت که این دوره جام ملت ها تو همون سال تموم میشه! یعنی امسال اگه از گروهمون بیایم بالا تا تهش رو میریم و نصفش نمیوفته واسه سال بعد.
چه تیمی بشه!
گلر : مهدی رحمتی_____ (گلر دوم حتما لازمه)
مدافع: ال نعمه هادی عقیلی ناصحی رجب زاده بنگر بیک زاده
هافبک: حاج صفی محرم کریمیان خیری جمشیدیان فابیو جعفر پور خسرو حیدری -+ جواد کاظمیان که جانشینی خسرو ممکنه بشه
مهاجم : امیدوارم اقای عرب تشریف ببرند و 2 مهاجم درست اضافه بشند! فکر کنم ادینهو و توره تا قطعی باشه میمونه یه بازیکن ایرانی که مهاجم باشه! خیلی منتظر وحید هاشمیان یا رضا عنایتیم
گلر دوم هم لازمه که یه وقت اقای رحمتی مثل توره ی این فصل نشه و......:-&
Masoud Golden
17-06-2010, 22:31
خسرو حیدری بیاد قهرمانی در هر سه جام سال بعد قطعیه!
بله 100% :177::781:
پسر این یارگیری امسال بد جور رو مخمه! 5تا دفاع چپ 1 مهاجم! چی داره میگذره؟؟؟؟؟؟ گلر دوم هم که....! همه چی بد داره پیش میره بر خلاف تفکرات عمومی در مورد سپاهان!:no:
niloofar_yellow girl
18-06-2010, 01:00
گلر : مهدی رحمتی_____ (گلر دوم حتما لازمه)
مدافع: ال نعمه هادی عقیلی ناصحی رجب زاده بنگر بیک زاده
هافبک: حاج صفی محرم کریمیان خیری جمشیدیان فابیو جعفر پور خسرو حیدری -+ جواد کاظمیان که جانشینی خسرو ممکنه بشه
مهاجم : امیدوارم اقای عرب تشریف ببرند و 2 مهاجم درست اضافه بشند! فکر کنم ادینهو و توره تا قطعی باشه میمونه یه بازیکن ایرانی که مهاجم باشه! خیلی منتظر وحید هاشمیان یا رضا عنایتیم
گلر دوم هم لازمه که یه وقت اقای رحمتی مثل توره ی این فصل نشه و......:-&
والا اینجوری که شما ترکیب رو چیدی امکان اینکه رحمتی فوروارد باشه هست چه برسه به 5 تا دفاع چپ!!!
ناصحی تو ابومسلم هم دفاع نبوده بعد بیاد سپاهان دفاع بازی کنه؟
ممکنه یه بازیکن توانایی دروازه بانی هم داشته باشه که اتفاقابین اینا محسن تجربه دروازه بانی هم داره...
چیزی که واضحه اینه که همه اینا رو نخریده که دفاع چپ بازی کنن.ناصحی و رجب زاده هر دو هافبک هستن.تا نیم فصل اول که خود احسان هست خودش دفاع چپ بازی می کنه اگه نیم فصل دوم به خاطر سربازیش رفت بین بیک زاده و آل نعمه یکی ثابت میشه...
در ضمن ادینهو با مس تمدید کرد...
در حال حاضر مشکل مهاجم داریم و یه گلر به درد بخور که جنبه نیمکت نشینی داشته باشه...
M-Nerazzurri
18-06-2010, 09:49
خسرو حیدری بیاد قهرمانی در هر سه جام سال بعد قطعیه! از طرفیم ای اف سی سال پیش گفت که این دوره جام ملت ها تو همون سال تموم میشه! یعنی امسال اگه از گروهمون بیایم بالا تا تهش رو میریم و نصفش نمیوفته واسه سال بعد.
دوست عزیز منظورتون جام باشگاهای آسیاست؟؟؟؟
یعنی تا پایان فصل لیگ ایران قهرمان جام باشگاهای آسیا هم مشخص میشه؟؟؟؟مثل لیگ قهرمانان اروپا که قهرمانش نهایتا آخر هر فصل فوتبالی مشخص میشه؟؟؟واقعا ای اف سی میخاد اینکار را بکنه؟؟؟؟از چه منبعی میگید؟؟؟؟
اگر واقعا اینجور باشه که خیلی عالیه یعنی بهتر از این نمیشه:13:
من نمیفهمم منظور از اینکه مهاجم خارجی تو ایران غیرت نداره یعنی چی؟:297:
ببخشید ! باید یادآوری کنم که آقای گل لیگ نهم یه مهاجم خارجی بود از سپاهان.
آوردن یه مهاجم خارجیه خوب هیچ ایرادی نداره ولی حالا اینکه ادینهو مورد مناسبی هست یا نه......!!!!؟؟؟:1b56b5:
اینکه مسلمه اینه که سپاهان به یه مهاجم سرعتی نیاز داره که بتونه تو ضد حمله ها موثر باشه.
من نمیفهمم منظور از اینکه مهاجم خارجی تو ایران غیرت نداره یعنی چی؟:297:
ببخشید ! باید یادآوری کنم که آقای گل لیگ نهم یه مهاجم خارجی بود از سپاهان.
آوردن یه مهاجم خارجیه خوب هیچ ایرادی نداره ولی حالا اینکه ادینهو مورد مناسبی هست یا نه......!!!!؟؟؟:1b56b5:
اینکه مسلمه اینه که سپاهان به یه مهاجم سرعتی نیاز داره که بتونه تو ضد حمله ها موثر باشه.
یعنی اینکه بازی دو - صفر باخته رو یه دروازه خالی نمیزنه و دو تا تیرک میزنه و اخرشم شاکی بازی در میاره که چرا من رو تعویض کردی یا.... تیمشم میبازه نیششو وا میکنه! قاعدتا منم اگه تو یه تیم عربی جلو یه ایرانی بازی میکردم دروازه خالی رو میزنم تو اوت!
اقای عماد رضا تو لیگ گل میزنه میره اسیا جلو هم خونش فلج میشه! من نمیدونم! خدا کنه که اینطوری نباشه! به هر حال عربا رو همه شناختند دیگه!
حاج صفی هم تا درسش تموم نشه سرباز نیست و میتونه یه ترم بیوفته و یه فصل دیگه بمونه در تیم. حاج صفی هم فکر کنم هافبک چپ بازی میکرد و در چند بازی به اصرار قطبی که گفت از این بازیکن در دفاع چپ استفاده کنید که برا تیم ملی اماده شه اومد دفاع چپ!
خلاصه بازم اگه حاج صفی بره بیک زاده میاد هافبک چپ ال نعمه هم پشتش ! ناصحی و رجب زاده هم جانشیناشون رو نیمکت!
به همین سادگی.
ببین داداش این حرفا رو در مورد کسی میزنن که یه سال تو یه کشور بازی کرده نه عماد رضا که چندساله داره تو سپاهان بازی میکنه!!!!
تازه هر سالم تو آسیا بازی میکرده!!!پس خواهشا دیگه واسه بچه مردم حرف در نیار !!!!:34:
M-Nerazzurri
19-06-2010, 13:39
بیخیال بابا عماد رضا دمش گرم تو این چند ساله برای ما خیلی زحمت کشید ولی این آخریا خیلی دلش با تیم نبود یک کاری کرده بود که همه از این که تعویض بشه بترسن بالاخره دیر و زود عماد رضا از سپاهان میرفت که آخرم رفت حالا ما باید دو تا مهاجم بیاریم یک خارجی درجه یک و یک ایرانی فعلا که امیر رفته آمریکا که فکر نکنم دست خالی برگرده احتمالا اونجا حتما یک مهاجم خوب پیدا میکنه میاره البته نه اینکه مهاجم آمریکایی بیاره منظورم اینه که اونجا یک مهاجم برزیلی میبینه و اگر پسندید میاره و دیگر گزینه مون هم غیر از این مهاجم خارجی باید یک ایرانی دیگه هم بیاریم که با توره بشن سه مهاجم درجه یک ظاهرا با میداوودی مذاکره کردن گزینه خیلی خوبیه احتمال اومدنش به سپاهان بیشتر از استقلاله چون آدم عاقل نمیاد یک تیم بی حاشیه و حرفه ای و قدرت مند را ول کنه بره استقلال که نه امسال قدرتمنده نه بازیکنهای خوبی داره و هم حاشیه هم زیاد داره
به هر حال ما میتونیم با آوردن میداوودی و یک مهاجم خارجی رسما پرونده نقل و انتقالاتمون تو این فصل را ببندیم
خریدها حرید خوبی نبود عماد رضا از یه هفته پیش گفت با تیم مصری سه سال بستم که تازه تی وی بعد از یه هفته خبر رو گفت اینطور که بزرگوار داره یاری گیری میکنه میخواد فصل بعد کل یوم تاکتیک تیم رو ببره روی 3 5 2 و دوباره روشهای روز دنیا (سیستم علی اصغری ) داره اسبابش جور میشه (سیستم چند سال اخیر استقلال )127fs3556139
من دعا میکنم این شماره 9 پاختاکور بیاد سپاهان خیلی عالیه..... به نظرم جا عماد رو پر میکنه!
نیازی به یارگیری نداره تیم همون سال پیش رو حفظ کنه عمادم که رفت خدارو شکر ایشالله این پاختاکوریه بیاد که تابش گفته باهاش وارد مذاکره شدیم.
در کل اوضاع بد نیست..... من که صفحه اول گفتم اومدن جانواریو= 3-5-2!
بازیکنان خارجی تیم فوتبال سپاهان اصفهان اوایل تیرماه با بازگشت به ایران در تمرینات گروهی این تیم شرکت خواهند کرد ابراهیم توره مهاجم سنگالی و فابیو جانوآریو هافبک برزیلی تیم فوتبال سپاهان که برای استراحت و دیدار با خانواده به کشورشان بازگشته اند، قرار است روز اول تیرماه به ایران بازگردند.
همچنین “یانس میلروب” مهاجم صربستانی پیشین تیم فوتبال پاختاکور ازبکستان هم مورد توجه کادر فنی تیم فوتبال سپاهان قرار گرفته است، شنبه شب در محل این باشگاه با مسئولان تیم زردپوش اصفهانی مذاکره کرد.
این بازیکن قرار است در تست پزشکی تیم سپاهان حضور یابد و درصورتیکه مشکل خاصی نداشته باشد، مذاکرات نهایی را برای عقد قرارداد دائم با مسئولان این تیم اصفهانی انجام خواهد داد.
از سوی دیگر تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان در حال حاضر در باغ فردوس برگزار می شود که طبق برنامه ریزی صورت گرفته این تیم از ششم تیرماه به مدت ۱۰ روز برای برپایی اردوی آماده سازی راهی ترکیه خواهد شد.
niloofar_yellow girl
21-06-2010, 00:40
هنوز سایت رسمی باشگاه خبر رفتن عماد رو اعلام نکرده هنوز کور سوی امیدی هست که شایعه باشه...
اما در مورد اینکه عماد به عربا گل نمی زنه حرف بی اساس و بی نهایت خنده داریه چون چندین مورد نقضش می کنه...
هوادارای قدیمی سپاهان حتما یادشون میاد که تنها تیم ایرانی که تونسته الاتحاد رو تو زمین خودش ببره سپاهان بوده اونم با گل عماد.
از این اتفاقا فقط تو ایران می افته که یه بدبخت ایرانی اگه با تیم باشگاهیش بیاد اینجا از ترس تماشاگرا بازی کردن یادش میره نه یه بازیکن حرفه ای مثل عماد
از دست دادن موقعیت گل خیلی مسئله غیر قابل هضمی نیست که بخوایم بخاطر اون بهش لقب بدیم.
عماد 5 ساله تو سپاهان بازی می کنه و بی نهایت مورد علاقه طرفدارای سپاهانه و رفتنش مساله خوشایندی نیست...
اگر هم رفت به احترام گلای مهم و حساسی که برامون زده و بازیای خوبش و از اونجایی که ما نمک نشناس نیستیم برامون محترمه.
زوردتر باید پرونده نقل و انتقالا رو ببندن که فرصت هماهنگی از دست نره
خوب خسرو حیدری هم که اومد.......:laugh4:
خوب یه دروازه بان دوم مطمئن لازم داریم که پرونده این فصل بسته بشه. البته اندرانیک تیموریان هم گفته اگه تو اروپا کار پیدا نشه میام ایران در سپاهان.....
هنوز سایت رسمی باشگاه خبر رفتن عماد رو اعلام نکرده هنوز کور سوی امیدی هست که شایعه باشه...
عماد 5 ساله تو سپاهان بازی می کنه و بی نهایت مورد علاقه طرفدارای سپاهانه و رفتنش مساله خوشایندی نیست...
اگر هم رفت به احترام گلای مهم و حساسی که برامون زده و بازیای خوبش و از اونجایی که ما نمک نشناس نیستیم برامون محترمه.
زوردتر باید پرونده نقل و انتقالا رو ببندن که فرصت هماهنگی از دست نره
به گزارش سایت رسمی باشگاه الزمالک مصر، عماد محمد رضا مهاجم عراقی فصل طلایی پوشان سپاهان با امضای قراردادی 3 ساله به تیم فوتبال الزمالک مصر پیوست.
عماد رضا که سابقه 4 سال بازی کردن در ایران را در کارنامه داشت قرار بود فصل جدید را در یکی از تیمهای پرسپولیس،استقلال و یا استیل آذین بازی کند.او حتی با این تیم ها وارد مذاکره هم شده بود اما شرایط عجیب و غریب عماد که یکی از آنها بازی نکردن در ماه مبارک رمضان بود باعث شد تا این بازیکن با فوتبال ایران خداحافظی کند.
با امضای قرار داد با این تیم مصری این مهاجم عراقی رسما به حضور ش در ایران پایان داد. قرارداد عمادرضا با این تیم 3 ساله و طوری تنظیم شده است که برای سال اول 150 هزار دلار،برای سال دوم 200 هزار دلار و برای سال سوم 250 هزار دلار به او پرداخت خواهد شد.
منبع: خبر آنلاین
عمادرضا در مصاحبهاي كه پس از انعقاد قرارداد انجام داده و روي خروجي سايت باشگاه مصري قرار گرفته، علت اصلي انتقال خود به تيم مصري را عربزبان بودن اين كشور و راحتي اعضاي خانوادهاش بابت وضعيت زبان عنوان كرده و از بابت حضور در كنار برادران عرب زبان مصري ابراز خوشحالي ميكند اما در اين قرارداد و پيامدهاي بعدي آن 2 نكته بسيار مبهم وجود دارد و نميتوان پاسخي براي آن دريافت كرد:
1- عمادرضا روز پنجشنبه قرارداد خود با الزمالك را به عنوان بازيكن آزاد امضا كرده و رسماً عضو اين تيم مصري ميشود ولي مدير برنامههاي وي در ايران حتي روز جمعه هم مشغول رايزني با مسوولان باشگاه استقلال بود و آبيها حتي تا ظهر ديروز هم منتظر او بودند تا مذاكرات نهايي را انجام دادند و حالا ابهام اينجاست وقتي كه قرارداد نهايي اين بازيكن با تيم مصري روز پنجشنبه امضا شده، آقاي مدير از ادامه مذاكراتش چه هدفي را تعقيب ميكرده است؟
2- و اما مساله مهمتر مبلغ قرارداد عمادرضا با الزمالك است. در سايت رسمي اين باشگاه مصري اعلام شده كه كل مبلغ قرارداد 3 ساله عمادرضا با اين تيم 600 هزار دلار است كه 150 هزار دلار در سال اول و 200 هزار دلار براي سال دوم و 250 هزار دلار براي سال سوم است. اين در حالي است كه پيشنهادعمادرضا براي قرارداد بستن با پرسپوليس و استيلآذين آن هم براي يك سال 600 ميليون و به استقلال هم 550 ميليون تومان بوده است. مهاجمي كه تا همين چند روز پيش ارقام 600 و 550 ميليوني را درخواست ميكرد چگونه حاضر شده با 150 ميليون براي يك سال پاي قرارداد با الزمالك مصر را امضا كند؟ احتمالات زير را مرور كنيد:
الف- شرايط زندگي در ايران آنقدر سخت بوده كه عمادرضا حاضر شده با نزديك به يك چهارم دريافتياش در ايران، در يك تيم مصري بازي كند.
ب- از رقم 550 يا 600 ميليون قرارداد عمادرضا همين 150 ميليون نصيب او ميشده و بقيه به جيب دلالان و مدير برنامه و ... ميرفته است.
ج- مصريها سقف قرارداد دارند و به همين خاطر رقم اعلام شده يعني 150 هزار دلار صوري است و تحت عنوان كارانه، حق بازي، حق تمرين و ... 3 برابر اين مبلغ به حساب عماردضا واريز خواهد شد.
ميتوانيم يكي از اين 3 احتمال را قبول كنيد يا براساس باورهاي خودتان احتمال ديگري به اين 3 گزينه اضافه كنيد ولي هرچه هست نميتوانيد قبول كنيم مهاجمي كه حدود 600 ميليون براي يك فصل ميخواست، حاضر شود با يك چهارم اين مبلغ در تيم و كشوري ديگر بازي كند.
Masoud Golden
25-06-2010, 13:28
این سپاهان امسال 1 جام هم نمیگیره میگی نه نگاه کن
امسال دیدن داره بهونه های اقای سر مربی
داور و گل نشدن توپها دیگه تکراری شد
این سپاهان امسال 1 جام هم نمیگیره میگی نه نگاه کن
امسال دیدن داره بهونه های اقای سر مربی
داور و گل نشدن توپها دیگه تکراری شد
حتما اگه هرکی دیگه باشه باشه هر 3 جام رو میگیرید!!!!!
من خیلی خوشم میاد اول هر فصل تیما قلعه نویی مخالف زیاد داره و روضه خونی میکنند که امسال ال میشه بل میشه اما اخرش بازم اون تیم قهرمان میشه:*:84:*:
به هر حال امیدوارم پا رو غیرتت نذاری و به خاطر اینکه از مربی خوشت نمیاد ارزو باخت سپاهان رو نکنی! اخه بعضیا اینطورین!:1b56b5:
در کل امسال سال جالبیه! شاید افشا بشه که چرا تیم قهرمان هرسال سال بعدش جام نمیگیره شایدم معلوم بشه که اگه سپاهان دوباره قهرمان بشه قلعه نویی حتما پول میده و قهرمانش میکنند!!!!
Masoud Golden
25-06-2010, 22:32
قلعه نویی حتما پول میده و قهرمانش میکنند!!!!
مگه شک داری
آقاي love_sepahan&real و آقاي f4fabregas لطفا از همين ابتداي فصل دعواتونو از سر نگيريد، اين دعوا براي همه تكراري و خسته كننده شده، لطفا ادامه نديد! اجازه بديد بحث ها به صورت فني دنبال بشه!
در ضمن آقاي مسعود خان شما هم در مورد سرمربي با احترام بيشتري صحبت كن! به هر حال امير قلعه نويي يه فصل ديگه هم سرمربي سپاهانه پس بايد از سرمربي مون حمايت كنيم.
.:AoShiMa SaN:.
26-06-2010, 11:42
ویرایش شد
امسال که قلعه نویی تو آسیا ... ، خیلی مسخره میشه اگه بعضیا ادعا کنن تجربه نداشته ، بابا آدم اینقد بی استعداد؟؟ خلاصه فوتبالی که امیرخان و شهرام خان و ... آقایی کنن توش و دکتر شریفی امر به معروف کنه و فدراسیونش این باشه وضعش همینه باید بشینیم از رقابت تیمای رقیبمون تو جام جهانی حض ببریم
ویرایش Aria.KD:
آقای .:AoShiMa SaN:. کل کل بی موردت رو تموم کن اگه بحث فنی داری می تونی انجام بدی، من تذکری که به دو تا از دوستامون دادم منظورم تمامی کاربرا بود، که به این قضیه توجه کنن! ([Only registered and activated users can see links])
Masoud Golden
26-06-2010, 14:41
در ضمن آقاي مسعود خان شما هم در مورد سرمربي با احترام بيشتري صحبت كن! به هر حال امير قلعه نويي يه فصل ديگه هم سرمربي سپاهانه پس بايد از سرمربي مون حمايت كنيم.
سخته ولی چشم
خسرو حیدری_ حمایتت میکنیم!!!!
جناب اقای علی فتح الله زاده شما هم راه کور کورانه ی امیر واعظ اشتیانی را در پیش گرفتی و بدون که عاقبتت از اونم بدتر میشه.... ایا شکست سال پیش استقلال در نبرد استقلال و قلعه نویی کافی نبود؟؟؟
niloofar_yellow girl
27-06-2010, 02:05
امیدوارم درک کنید که تو فصل جدید کسی حوصله اظهارنظر های فکورانه شماها رو نداره!
دقیقا منظورم با f4fabregas و .:AoShiMa SaN:. ([Only registered and activated users can see links])بود که سوء تفاهم نشه.
لازم به یادآوریه که تو این سایت قسمتی هست به نام صفحه شخصی.می تونید اونجا تو سر و کله هم بزنید.خدا رو شکر جفتتون دغدغه مشترکی به اسم قلعه نوعی دارید. ولی اینجا رو خلوت کنید که از توش 4 تا حرف درست و حسابی در بیاد لطفا...
امیدوارم سرپرست باردیگه به زبون خودشون باهاشون برخورد کنه
27-06-2010, 13:35
بابا بحث فنی ! اینقدر جوش نزن :6qwup3:
منم امیدوارم شما درک کنی که به عنوان یه کاربر اجازه دارم تو هر بخشی از این سایت پست بدم و قطعا اگه پستم اسپم باشه یا توهین آمیز مسئولین سایت برخورد می کنند ، پس شما اینقدر به خودت زحمت نده و فشار خونتو کنترل کن ، بذار کار مدیریتو مدیرا انجام بدن :1b56b5:
به نظر من امسال سپاهان شانسی برا قهرمانی لیگ نداره ، چون اولا ترکیبش نسبت به فصل قبل تغییر زیادی داشته و برا رسیدن به ثبات نیاز به زمان داره ، دوما به تجربه ثابت شده تیمی که قهرمان لیگ میشه حداقل تو ایران دیگه فصل بعد اون انگیزه و انرژی لازمو نداره ولی پیش بینی می کنم امسال تو آسیا هر چهار تیم حداقل بین تیمای غربی نتیجه ی خوبی می گیرن ، به نظر من اگه با فساد ورزشی برخورد شه فصل بعد دو تیممون تا نیمه نهایی میرن
بابا بحث فنی ! اینقدر جوش نزن :6qwup3:
منم امیدوارم شما درک کنی که به عنوان یه کاربر اجازه دارم تو هر بخشی از این سایت پست بدم و قطعا اگه پستم اسپم باشه یا توهین آمیز مسئولین سایت برخورد می کنند ، پس شما اینقدر به خودت زحمت نده و فشار خونتو کنترل کن ، بذار کار مدیریتو مدیرا انجام بدن :1b56b5:
مسئله بحث فنی رو من گفتم! اگه از نظر شما من مسئول نیستم اون بحثش جداست!
به نظر من امسال سپاهان شانسی برا قهرمانی لیگ نداره ، چون اولا ترکیبش نسبت به فصل قبل تغییر زیادی داشته و برا رسیدن به ثبات نیاز به زمان داره ، دوما به تجربه ثابت شده تیمی که قهرمان لیگ میشه حداقل تو ایران دیگه فصل بعد اون انگیزه و انرژی لازمو نداره ولی پیش بینی می کنم امسال تو آسیا هر چهار تیم حداقل بین تیمای غربی نتیجه ی خوبی می گیرن ، به نظر من اگه با فساد ورزشی برخورد شه فصل بعد دو تیممون تا نیمه نهایی میرن
قهرمان این فصل رو نظر شما تأیین نمی کنه، قهرمان توی زمین و بعد از انجام 34 بازی مشخص میشه، حتی کارشناسا هم پیش از شروع فصل در مورد اینکه کدوم تیم قهرمان میشه صحبت نمی کنن! در مورد ترکیب سپاهان و بازیکنان جدید هم، سپاهان پارسال دقیقا وضعیت مشابه امسال رو داشت!
27-06-2010, 20:09
مسئله بحث فنی رو من گفتم! اگه از نظر شما من مسئول نیستم اون بحثش جداست!
قهرمان این فصل رو نظر شما تأیین نمی کنه، قهرمان توی زمین و بعد از انجام 34 بازی مشخص میشه، حتی کارشناسا هم پیش از شروع فصل در مورد اینکه کدوم تیم قهرمان میشه صحبت نمی کنن! در مورد ترکیب سپاهان و بازیکنان جدید هم، سپاهان پارسال دقیقا وضعیت مشابه امسال رو داشت!
ببینید آقای آریا خان ، طبق قوانین سایت نظراتی که من اینجا میدم هیچ منعی نداره ولی برخورد توهین آمیز کاربرا قطعا مورد داره این یعنی اینکه یه کاربر به صرف اینکه سپاهانیه نباید تصور کنه چنین حقی براش فرض شده که می تونه تو روم سپاهان به کاربرای غیر سپاهانی توهین کنه ، منظورمو خوب می رسونم؟ البته من خودم از این موضوع اطلاع نداشتم وقتی سرپرست بخشمون با من برخورد کرد و گفت حق ندارم کاربرای غیر پرسپولیسی رو به خاطر پستاشون تو بخشمون سرزنش کنم و اگه پست توهین آمیز باشه خود سرپرسته که برخورد می کنه ، البته شما مدیر جوون و بی تجربه ای من دلگیر نمیشم ولی به عنوان یک مدیر باید بدون تعصب تیمی و صرفا تاکید می کنم صرفا بر اساس قوانین از اختیارات مدیریتیتون استفاده کنید !
به عنوان یه کاربر جواب نظرمو دادید ، خب البته قهرمانی رو نه نظر من نه نظر کس دیگه تعیین نمی کنه همه فقط می تونن پیش بینی کنن :D
سپاهان امسال هم مثل آب خوردن قهرمان میشه یعنی اگه هماهنگ نباشند بازم تیمای رقیبش تیم نیستند (چی بگم که به کسی برنخوره آخه واقعیته)فعلا سپاهان دغدغه های مهمتری برای قهرمانی در آسیا داره بحث درمورد لیگ ایران هم باشه برای تیمهایی که یه دو سالی هست دارند حسرتش رو میخورند
ببینید آقای آریا خان ، طبق قوانین سایت نظراتی که من اینجا میدم هیچ منعی نداره ولی برخورد توهین آمیز کاربرا قطعا مورد داره این یعنی اینکه یه کاربر به صرف اینکه سپاهانیه نباید تصور کنه چنین حقی براش فرض شده که می تونه تو روم سپاهان به کاربرای غیر سپاهانی توهین کنه ، منظورمو خوب می رسونم؟ البته من خودم از این موضوع اطلاع نداشتم وقتی سرپرست بخشمون با من برخورد کرد و گفت حق ندارم کاربرای غیر پرسپولیسی رو به خاطر پستاشون تو بخشمون سرزنش کنم و اگه پست توهین آمیز باشه خود سرپرسته که برخورد می کنه ، البته شما مدیر جوون و بی تجربه ای من دلگیر نمیشم ولی به عنوان یک مدیر باید بدون تعصب تیمی و صرفا تاکید می کنم صرفا بر اساس قوانین از اختیارات مدیریتیتون استفاده کنید !
اگه کسی توهین آمیز برخورد کنه قطعا باهاش برخورد می کنم، ولی تا اینجا که می بینم به شما توهینی نشده، در مورد کاربرهای روم سپاهان و اینکه چطوری باهاشون برخورد کنم به من مربوط میشه، پس لطفا اجازه بدید بنده راجع به این موضوع تصمیم بگیرم، در ضمن بنده نسبت به کاربرها با تعصب برخورد نمی کنم قطعا اگه توهینی باشه برخورد می کنم، ولی شما به جای اینکه با طرز صحبتت احساسات طرفدارای دیگه رو جریحه دار کنی بهتر نیست با منطق صحبت کنی و به احساسات بقیه احترام بیشتری بگذاری تا اینکه باعث جنجال نشه!
به عنوان یه کاربر جواب نظرمو دادید ، خب البته قهرمانی رو نه نظر من نه نظر کس دیگه تعیین نمی کنه همه فقط می تونن پیش بینی کنن :D
قطعا! به عنوان یه کاربر جوابتونو دادم!
Sepahan 4 Ever
28-06-2010, 00:06
به نظر من امسال سپاهان شانسی برا قهرمانی لیگ نداره ، چون اولا ترکیبش نسبت به فصل قبل تغییر زیادی داشته و برا رسیدن به ثبات نیاز به زمان داره ، دوما به تجربه ثابت شده تیمی که قهرمان لیگ میشه حداقل تو ایران دیگه فصل بعد اون انگیزه و انرژی لازمو نداره ولی پیش بینی می کنم امسال تو آسیا هر چهار تیم حداقل بین تیمای غربی نتیجه ی خوبی می گیرن ، به نظر من اگه با فساد ورزشی برخورد شه فصل بعد دو تیممون تا نیمه نهایی میرنخب ما سپاهانیا به نظر هر کاربری احترام میذارم حتی اگر نظرش چرت باشه!!!
به عقیده این آقا پسر فصل بعد پرسپولیس 10 هفته زودتر قهرمان میشه و سپاهان و ذوب آهن هم به ترتیب 18 و 17 میشن
استیل آذین(تیم دومشونم(!)) دوم میشه
تو آسیا هم چون پرسپولیس حضور داره به برکت حضور این تازه وارد همه تیماهی ایران صعود میکنن و پرسپولیس هم سال بعدش تا فینال میره و مقتدرانه(!) قهرمان میشه!!!
دایی هم آقای گل میشه(!)
ای خدا بدشانسی تا چه حد؟؟؟!!! [Only registered and activated users can see links]
عمادرضا با الزمالک در اردوی آلمان است
پس از ایجاد شایعاتی مبنی بر حضور عمادرضا در تهران و آغاز مذاکره های او با استقلال و مس کرمان، مسئولان الزمالک مصر اعلام کردند عمادرضا کار خود را در این باشگاه آغاز کرده است.
عمادرضا پیش از سفر به کشور مصر، با مسئولان استقلال به علت مسایل مالی به توافق نرسید و عازم لیگ کشور مصر شد، اما شایعه شده که این بازیکن به ایران بازگشته و خواستار فسخ قراردادش با تیم الزمالک مصر شده است.این در حالی است که مسئولان این تیم عربی اعلام کردند، هم اکنون هیچ تیم ایرانی نمی تواند عمادرضا را به خدمت بگیرد زیرا وی با این تیم قرارداد امضا کرده و هم اکنون در اردوی کشور آلمان و پس از آن سوئیس، تیمش را همراهی می کند.
منبع: خبرگزاری فوتبال ایران
تیم فوتبال ذوب آهن که در اردوی تدارکاتی خود در کشور ترکیه به سر می برد، ظهر امروز در کمپ گل باشی دیداری را با تیم منتخب این شهر برگزار کرد که این دیدار با نتیجه پر گل و یک طرفه 17 بر صفر به سود شاگردان منصور ابراهیم زاده پایان یافت.
تیم ذوبآهن که هم اینک در غیاب 4 بازیکن ملی پوش خود در اردوی ترکیه به سر می برد، فردا نیز در سومین دیدار تدارکاتی خود، به مصاف تیم تازه لیگ برتری شده کنیا اسپرت ترکیه دیدار خواهد رفت.
این دیدار قرار است در ساعت 12 ظهر پنجشنبه به وقت تهران برگزار شود.
منبع: خبرگزاری فوتبال ایران
آقای گل این فصلم که معلوم شد دیگه! رضا عنایتی!
آقای گل این فصلم که معلوم شد دیگه! رضا عنایتی!
اول میخواستم بگم ببین بهش بازی میرسه یا نه که بخواد آقای گل بشه؟
بعد گفتم نه! مربی که ایشون باشند حتما این پیرمرد رو میذارند نوک حمله!
labkhande_ejbari20
06-08-2010, 12:54
شبکه اصفهان بازی را پخش میکنه؟؟؟؟
بازی فولاد سپاهان از شبکه اصفهان یا خوزستان پخش میشه بریم نگاه کنیم ؟؟
Sepahan 4 Ever
22-08-2010, 00:03
آ چرا اینجا انقده خلوت شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
Masoud Golden
23-08-2010, 00:25
آ چرا اینجا انقده خلوت شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
به خودت باید بگی 2 دستی چسبیدی به فرم
mahsa_saina
28-08-2010, 08:29
دیدار جذاب و پر گل تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران در هفته هفتم
دیدار جذاب و پر گل تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران در هفته هفتم رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران به سود تیم تهرانی پایان یافت.
گل هاي اين ديدار را 'ميلاد ميداودي ' در دقايق 18 و 43 ، ' فرهاد مجيدي' در دقيقه 25 و 'آرش برهاني' در دقيقه 81 براي تيم استقلال به ثمر رساندند.
'هاشم بيگ زاده ' در دقيقه 61 و میلوراد 'يانوش' دردقايق 71 و 74 براي تيم سپاهان گلزني كرد.
تيم هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان در ادامه رقابت هاي ليگ برتر و ازهفته هفتم اين مسابقات با يكديگر مصاف كردند، دردقايق ابتدايي نيمه نخست اين ديدار هر 2 تيم سعي در تسلط بربازي داشته و از اين رو توپ بيشتر در ميانه زمين جريان داشت.
با گذشت زمان تيم استقلال به لطف حمايت هواداران خودي بربازي مسلط و در دقيقه 18 با ضربه سر ميلاد ميداودي به گل نخست خود دست يافت.
ميداودي اين گل را از روي ارسال آندره لويز بازيكن برزيلي اين تيم از جناح راست به ثمررساند.
دومين گل تيم استقلال نيز از روي حركت انفرادي فرهاد مجيدي درمحوطه جريمه سپاهان در دقیقه 25 بدست آمد.
درادامه بازيكنان تيم سپاهان حملات گسترده اي بر روي دروازه استقلال طراحي كردند اما مدافعان استقلال و دروازه بان استقلال جندین مرتبه مانع فروپاشی دروازه شدند
در دقايق پاياني نيمه اول بارديگر آندره لويز ميلاد ميداودي را درمحوطه جريمه صاحب توپ كرد تا اين بازيكن ضمن به ثمر رساندن گل دوم خود سومين گل استقلال را وارد دروازه سپاهان كند.
سپاهانیها در دقایقی از این دیدار با دست کم گرفتن حریف به گونه ای باز می کردند که انگار برای مصاف با تیمی گمنام به تهران و آزادی آمده اند.
قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان نيمه دوم را با تغييراتي در خط حمله و مياني اين تيم آغاز كرد كه طي آن غلامرضا عنايتي به جاي جواد كاظميان و يانوش به جاي عقيلي وارد بازي شدند.
با اين تغييرات حملات سپاهان بر روي دروازه تيم استقلال تهران بسیار شدت گرفت و اين تيم رفته رفته بر بازي مسلط شد.
آتش حملات گسترده تيم سپاهان در دقيقه 61 به ثمر رسيد و اين تيم توسط هاشم بيگ زاده به نخستين گل خود دست يافت.
پيش از اين نيز ضربه احسان حاج صفي به ديرك افقي تيم استقلال تهران اصابت كرده بود.
درادامه حملات تيم سپاهان برروي دروازه تيم استقلال شدت گرفت واين تيم 2 بار ديگر دردقايق 71 و 74 توسط يانوش ازبكستاني به گل رسيد.
میلوراد بانوش در این دیدار نمایش فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت .
در ادامه توپی که توسط ضربه سر محسن بنگر می رفت وارد در وازه شود بار دیگر توسط مدافع استقلال بیرون کشیده شد. سپاهانی ها ا در این صحنه اعتقاد داشتند که توپ وارد دروازه شده و از خط عبور کرده است .
در دقيقه 81 بر روي اشتباه سپاهانی ها توسط برهاني دروازه رحمتی براي چهارمين بار گشوده شد.
دقايق پاياني اين ديدار توپ بيشتر برروي دروازه تيم استقلال به گردش در آمد اما بازيكنان تيم سپاهان نتواستند از موقعيت هاي بدست آمده استفاده كنند و ستقلالی ها همانند بسیاری از دقابق نیمه دوم با دفاع همه جانبه و پر تعداد از دروازه خود با چنگ و دندان دفاع کرد تا بازي با همان نتيجه 4 بر 3 به سود استقلال به پايان رسيد.
سعيد مظفري زاده قضاوت اين ديدار را برعهده داشت.رضا سخندان و مرتضي كريمي كمك هاي مظفري زاده در اين بازي بودند.
داور اين ديدار مهدي اميرآبادي،امير حسين صادقي و فرزاد آشوبي بازيكنان تيم استقلال و احسان حاج صفي از تيم سپاهان را با نشان دادن كارت زرد جريمه كرد.
اين بازي درحضور بيش از 70 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي برگزارشد.
منبع[Only registered and activated users can see links]
mahsa_saina
14-09-2010, 16:04
روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در بیانیه ای ضمن بر شمردن برخی اعتراضات و انتقادات خود به برنامه نود از اصحاب رسانه اصفهان بابت اتفاقاتی که در نشست خبری دیدار فولاد مبارکه سپاهان – شهرداری تبریز رخ داد عذر خواهی نمود.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، در این بیانیه آمده است : این باشگاه بر خود لازم می داند بابت عدم توجیه و هماهنگی های لازم مسئولان اتاق کنفرانس ورزشگاه فولاد شهر در سازماندهی لازم و مناسب سالن کنفرانس ورزشگاه که در نهایت منجر به عدم حضور آقای قلعه نوعی سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در نشست خبری شد از همه اصحاب رسانه استان که در این نشست حاضر شده بودند عذر خواهی نماید و به این بزرگواران اطمینان دهد تا با در نظر گرفتن تمهیدات لازم نشست های خبری آتی همانند گذشته با حضور سرمربی تیم و همه خبرنگاران صادق و ارزنده رسانه ها به خوبی برگزار خواهد شد .
بر این نکته نیز تاکید می کنیم مدیریت و روابط عمومی باشگاه جایگاه خبرنگاران صادق و زحمت کش اصفهان و حاضر در سالن کنفرانس را از وابستگان به برنامه نود که به عملکرد تخریبی آن برنامه معترضیم کاملا جدا می دانند و همانگونه که پیشتر نیز اعلام نموده ایم بخش قابل توجهی از افتخارات مان را مدیون اصحاب عزیز رسانه ها به ویژه بزرگواران رسانه های اصفهان می باشیم.
در این بیانیه لازم می دانیم برخی از موارد انتقادی مان به برنامه نود را به اطلاع همگان بر سانیم و مادامی که این برنامه بر تاکید و اصرار افراطی خود بر روی حواشی منفی ادامه دهد همچنان به تعلیق همکاری های مان با خبرنگاران و دست اندرکاران محترم این برنامه ادامه خواهیم داد...
-فراموش نمی کنیم برنامه نود و تهیه کننده محترم آن که تا به حال به خوبی نشان داده اند همیشه با چشم بستن بر روی زیبایی های فوتبال تاکیدی مفرط بر پخش و پردازش موارد منفی در فوتبال دارد و در بیشتر اوقات با عینک دودی به همه اتفاقات می نگرد در برنامه ای که سرمربی تیم قهرمان را دعوت نموده بود بی آنکه از سیر قهرمانی سپاهان و همه فراز و نشیب های این واقعه سخن گوید با فلاش بک به اتفاقات دو سه سال قبل از همه چیز سخن گفت جز رویداد شیرین قهرمانی سپاهان که البته به عادل فردوسی پور حق می دهیم این رویدار برای وی هیچگونه شیرینی نداشته باشد
آشتی دو اسطوره فوتبال ایران محمد مایلی کهن و امیر قلعه نوعی در ورزشگاه فولاد شهر که همگان به احترام این دو بزرگوار ایستادند و برای این رخداد شیرین شادمانی کردند به تعریف برنامه نود تصنعی و الکی است . آقای مایلی کهن این آشتی را قلبی میداند اما باز هم مجری نود اصرار بر انکار این آشتی دارد.
بهترین تصاویر از آشتی این دو بزرگمرد ثبت و ضبط شده اما همچنان عادل دوست دارد تا در حضور سرمربی سپاهان سخنان قلعه نوعی و مایلی کهن علیه یکدیگر و مربوط به گذشته را در این برنامه دوباره پخش و تداعی نماید.
-گذر از بسیاری از صحنه های مشکوک داوری علیه سپاهان با پیشدستی های مجری برنامه با استدلالاتی همچون عدم داشتن تصاویر مناسب از این صحنه و تبدیل مجری برنامه در برخی اوقات به یک کارشناس داوری و باز هم اصرار فردوسی پور بر سود و بهره سپاهان از اشتباهات داوری به دو یا سه مسابقه از همه سی و چهار رقابت سپاهان در لیگ نهم
در آخرین برنامه نود نیز مجددا صحنه گل سالم سپاهان در دیدار با شهرداری تبریز که از سوی داور آفساید اعلام شد در این برنامه حذف و به بینندگان نشان داده نشد.
-چشم بستن بر روی بسیاری از حواشی زیبای فوتبال که باشگاه سپاهان خالق آن بوده است .
یک شعار منفی هواداران در چند لحظه بسیار مورد توجه قرار می گیرد اما اقدام زیبای هوادران سپاهان در تشویق بازیکنان سابق سپاهان که به همراه تیم رقیب به ورزشگاه فولاد شهر می آیند – تقدیر باشگاه سپاهان از بزرگان و پیشکسوتان فوتبال ایران – برنامه های فرهنگی هنری که از طریق تریبون و اسکوبورد ورزشگاه قبل از هر مسابقه به اجرا در می آید و بسیاری از برنامه های دیگر از دیدگاه نود مسئله ی مهمی نیست و نیازی به توجه ندارد.
-بزرگنمایی بر روی صحنه های چند ثانیه ای عصبانیت سرمربی تیم و تکرار آن در برنامه هفته بعدی در حالی که می شد از این رخداد گذر کرد و با شخصیت افرادی که در اوج عصبانیت بوده اند بازی نکرد.
آقای فردوسی پور !!
شما و برنامه نود قرار بود یار و پشتیبان فوتبال ایران باشید اما با تکیه یک سویه در تخریب شخصیت افراد فقط و فقط عینکی را بر چشم نهاده اید که زشتی ها را می بیند تا بر روی آنان بنشیننید و فریاد سر دهید. چرا برخی اوقات سعی نمی کنید همانند زنبور عسل بر روی شیرینی ها ، پاکی ها و خوبی ها مستقر شوید. اگر نگران بیننده ها و آمار بیننده های خود هستید به این نکته توجه کنید که این خاصیت عبور از خط های قرمز و توجه به زشتی هاست که مخاطبان برای دیدن و مشاهده اینگونه برنامه تحریک شوند و متاسفانه باید اعلام کنیم که بیننده های شبکه های (..................)و(................) هم کم نیستند. افتخار و تکیه به داشتن مخاطب با پردازش های صرفا منفی هنر جذب مخاطب نیست. ای کاش می توانستید با ایجاد تعادل و منطق بدور از پرده دری ها، در نهی از بدی ها و ترویج زیبایی ها همچنان مخاطبان میلیونی و زیادی داشته باشید. این کار دور از دسترس نیست و از شخصیت های توانمند این برنامه بر می آید . فقط کافی است تا کمی عینک دودی همیشگی را از چشمانتان برداریدو با دوری از کاشتن بذرهای کینه از ابزارهای بهتری برای رشد و مخاطب پروری این برنامه ای که با ارتزاق از بودجه صدا و سیمای دولتی ایران به مخاطبان تزریق می شود استفاده نمائید.
در پایان با احترام به مدیران ارشد صدا و سیما جناب مهندس ضرغامی رئیس سازمان ، جناب آقای دکتر پور محمدی مدیر محترم شبکه سه و جناب آقای آقا زمانی مدیر محترم ورزش شبکه سه از این عزیزان در خواست می نمائیم ضمن بررسی همه جانبه اقدامات جانبدارانه و مخدوش موجود در این برنامه با اختصاص فرصت مناسب زمینه ارائه مستندات لازم را برای باشگاه فولاد مبارکه سپاهان برای موارد انحرافی این برنامه فراهم آورند.
ذکر این مهم را هم ضروری می دانیم که با توجه به اعتراضات گستره هواداران سپاهان به برنامه نود و شدت گرفتن روند تخریبی و جانبدارانه و غیر عادلانه این برنامه کلیه بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان از این تاریخ تا اطلاع ثانوی هیچ گونه گفتگو و همکاری را با خبرنگاران این برنامه نخواهند داشت .
منبع:
[Only registered and activated users can see links]
Sepahan 4 Ever
24-09-2010, 13:53
به خودت باید بگی 2 دستی چسبیدی به فرم
من اونجا مثلا ناظرم باید بیشتر وقت بذارم:دی
سلام دوستان
من یه گله از آریا جان دارم. دیگه تاپیک بحث در مورد بازی شده طوفان زرد آسیا و چون یه آدمی (!) اونجا پست گذاشته بود، ما هم نخواستییم بخونیم اومدیم این طرف پستمون رو بدیم.
تو سپاهان نیوز یه بچه ها مطلب باحالی گذاشته بود. خبر زیر رو بخونید، نقل قول بعدش مطلب دوستمون رو تو نقل قول میذارم:
سابقه نداشته ابومسلم 3 گل از نساجي بخورد
عباسي: بودجه سپاهان از خراسان تامين ميشود اما ابومسلم بيپول است
خبرگزاري فارس: قائم مقام سابق باشگاه ابومسلم گفت: ميدانم كه بخشي از بودجه باشگاهي مثل سپاهان از استان خراسان تامين ميشود اما باشگاهي مثل ابومسلم بيپول است...
خبرگزاری فارس
اینم نظر دوستمون:
ای بابا من نمیدونم چرا هر کی کم میاره پای سپاهانا میکشه وسط . با این اوضاع اگه پس فردا گفتن مقصر شروع جنگ جهانی دوم سپاهان بوده نباید تعجب کنیم .[Only registered and activated users can see links]
سلام بروبکس سپاهانی
یه سوال ازتون دارم:
چقدر به سپاهان امسال امیدوارید؟
به نظرتون میتونه قهرمان شه؟
labkhande_ejbari20
09-10-2010, 21:58
سلام بروبکس سپاهانی
یه سوال ازتون دارم:
راستش از نظر مهره کم نداریم اما یکمی بد شانسی اوردیم و یکمی هم تیم تو حاشیه رفته من به شخصه 70% امید دارم
سلام بروبکس سپاهانی
یه سوال ازتون دارم:
ما کل یوم همیشه باید منتظر نیمه های دوم این فصل باشیم :Dمثل نیمه دوم بازیها و نیمه دوم فصل نیمه دوم بعد از تعطیلات و مخصوصاً امسال که دیگه نیمه دوم کمرکش لیگ که ببینیم چی بر سر تیمها میاد :6: فعلاً بزرگوار با عقیلی و نوید کیا در افتاده و اونها هم کسایی نیستن که جلوش کوتاه بیان به نظر من خیلی اشتباه بزرگیه اخه این دوتا که مهاجم نیستن مثل سامره باهاشون رفتار کنه هم پست سامره بازیکن خوب زیاد بود اگه کسی آشتیشون نداده اوضاع تیم خراب میشه :hanghead:
این پیروزی با ارزش مقابل استیل را به همه هواداران عزیز سپاهان تبریک عرض میکنم
Sir.Pooyan
23-10-2010, 19:14
سلام...از طرف خودم و بقیه آبی ها تولد سرمربیتون رو تبریک میگم...
امیر قلعه نوعی متولد1/8/89 هست...
Masoud Golden
24-10-2010, 01:09
:-& مبارکش باشه
N A V I D
24-10-2010, 02:02
مبارک صاحابش باشه:thankyou:
باز هم بولدوزر سپاهان تراکتور را له کرد
کسب سه امتیاز بازی با تراکتور خیلی مهم بود. این پیروزی ارزشمند بر همه عزیزان هوادار مبارک!
labkhande_ejbari20
30-10-2010, 19:58
گلزنان تيم تا پایان هغته 13
۴ گل میلاردو یانوش ([Only registered and activated users can see links] popup.html)
۳ گل ابراهیم توره ([Only registered and activated users can see links] opup.html)
۳ گل رضا عنایتی ([Only registered and activated users can see links] popup.html)
۲ گل احمد جمشیدیان ([Only registered and activated users can see links] opup.html)
۲ گل جواد کاظمیان ([Only registered and activated users can see links] popup.html)
۲ گل محرم نویدکیا ([Only registered and activated users can see links] pup.html)
۱ گل فابیو جانواریو ([Only registered and activated users can see links] opup.html)
۱ گل محسن بنگر ([Only registered and activated users can see links] pup.html)
۱ گل هادی عقیلی ([Only registered and activated users can see links] pup.html)
۱ گل هاشم بیک زاده ([Only registered and activated users can see links] opup.html)
labkhande_ejbari20
31-10-2010, 19:27
سلام
خوب هستین دوستان عزیز
چرا اینجا اینقدر خلوت شده کسی دیگه پست نمیده ؟:125e:
دوستان به نظر شما امسال ما قهرمان میشیم؟
به نظر من که امسال هردوتا جام تو اصفهان حالا زیاد فرقی نمیکنه کدوم ماله ما باشه کدوم ماله ذوب آهن
labkhande_ejbari20
31-10-2010, 20:29
مربي سرشناس خطاب به ادينهو : فصل بعد بيا تيم من، يك ميليارد بگير! ([Only registered and activated users can see links])
احتمالا منظورش قلعه نوعی نبوده؟؟؟؟
نظرتون راجعبه این خبر چیه:
قلعهنويي و زارع از كفاشيان حكم گرفتند
در حکم امير قلعه نويي آمده است: "به استناد ماده 57 اساسنامه فدراسيون و با عنايت به مصوبه مورخ 18 مهر 89 هيات رئيسه فدراسيون و با توجه به تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالي و به موجب اين ابلاغ به سمت عضو کميته فني فدراسيون فوتبال منصوب مي شويد.اميد است با اتکال به خداوند منان و با سعي و تلاش جنابعالي و ساير همکاران در انجام کليه امور محوله موفق و مويد باشيد. "
منبع: football3.ir
Masoud Golden
07-11-2010, 00:54
سلام
خوب هستین دوستان عزیز
چرا اینجا اینقدر خلوت شده کسی دیگه پست نمیده ؟:125e:
دوستان به نظر شما امسال ما قهرمان میشیم؟
به نظر من که امسال هردوتا جام تو اصفهان حالا زیاد فرقی نمیکنه کدوم ماله ما باشه کدوم ماله ذوب آهن
من که تو قهرمانی لیگ شک ندارم
لیگ مال سپاهانه بی برو برگرد
ذوب پرو میشه جام نگیره بهتره
labkhande_ejbari20
07-11-2010, 13:37
خدایش واسه من فرقی نداره که کدوم قهرمان بشند اما اگه سپاهان بشه خوب بیشتر خوشحال میشم
اما ذوب هم خوب داره نتیجه میگیره سرسخت ترین رقیب واسه قهرمانی ذوب اهن.
پرسپولیس و استقلال واسه 3-4 امسال باید بجنگند
مربي سرشناس خطاب به ادينهو : فصل بعد بيا تيم من، يك ميليارد بگير! ([Only registered and activated users can see links])
احتمالا منظورش قلعه نوعی نبوده؟؟؟؟
پشنهاد پیشنهاد خوبی برای فصل بعد خواهد بود :D منتها بیاردش جای کی جای حیدری ؟ خودش که فصل بعد میره استقلال چون مظلومی جام بیار نیست و اخر فصل باید بره
این حرفها اصلاٌ حرفهای خوبی نیست که ذوب آهن قهرمان نشه ببازه تا سپاهان قهرمان شه سپاهان اگه عرضه داره بیاد قهرمان شه دلیل نمیشه که دعا کنید ذوب آهن بباز تا سپاهان قهرمان شه برای من هیچ فرق نمیکنه سپاهان قهرمان سه یا ذوب آهن
انفاقاً ذوب آهن خیلی بهتر و تکنیکیتر از تیم بزرگوار بازی میکنه برای کل مسابقه برنامه داره نه مثل تیم بزرگوار با سیتمهای نوین دنیا و متکی به ستاره ها بازی کنه
حالا احیانا ذوب اهن قهرمان شه چه فرقی میکنه بهتره تا تیم دیگه ای قهرمان شه ذوب آهن این چند هفته فکر و ذکرش معطوف فینال آسیا بود دو هفته بعد از برگشتن از فینال دوباره میوفته روی دور و فاصله خودش رو با بفیه زیاد میکنه
mahsa_saina
29-11-2010, 17:56
هفته شانزدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر در شرایطی به پایان رسید که در حساس ترین دیدار این هفته تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران شکست سنگینی را برابر سپاهان پذیرفت و از جمع صدرنشینان عقب افتاد. به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای هفته شانزدهم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 15 امروز تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان سپاهان اصفهان بود که در پایان این دیدار را با نتیجه 4 بر یک به حریف خود واگذار کرد.
در این دیدار که به قضاوت محسن قهرمانی و در حضور کمتر از 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی ابتدا شاگردان علی دایی در دقیقه 31 توسط تیاگو به گل برتری دست یافتند اما ابراهیم توره در دقیقه 41 بازی را به تساوی کشاند.
در نیمه دوم و در شرایطی که پرسپولیس شرایط بهتری نسبت به مهمان خود داشت، علی دایی و امیرقلعه نویی دست به تعویض زدند که در این بین قلعه نویی موفق تر بود و پس از به میدان فرستادن نویدکیا و یانوش تیمش به دو گل دست پیدا کرد. ابتدا در دقیقه 66 هادی عقیلی از روی یک ضربه پنالتی دروازه علیرضا حقیقی را باز کرد. در این صحنه که پرسپولیسی ها اعتراض زیادی به قضاوت محسن قهرمانی داشتند، مجتبی شیری پشت محوطه جریمه روی پای توره تکل زد اما داور با این توجیه که داخل محوطه جریمه بوده است اعلام پنالتی کرد.
دقایقی بعد خسرو حیدری از بهم ریختگی خط دفاعی پرسپولیس استفاده کرد و گل سوم تیمش را وارد دروازه پرسپولیس کرد. در دقیقه 86 بازهم محسن قهرمانی به سود سپاهان اعلام ضربه پنالتی کرد که رضا عنایتی این ضربه را به گل چهارم سپاهان تبدیل کرد.
علی دایی که اوایل هفته جاری با حکم کمیته انضباطی محرومیتش برای انجام مصاحبه ها لغو شد، شروع خوبی در دوره جدید نداشت و با 4 گل برابر سپاهان شکست خورد تا سنگین ترین شکست سرخپوشان در ورزشگاه آزادی در لیگ دهم رقم بخورد. با این شکست پرسپولیس فاصله اش با تیم های ذوب آهن و استقلال در صدر جدول را کمی بیشتر کرد و روند نزولی اش را آغاز کرد.
labkhande_ejbari20
29-11-2010, 19:10
سلام برد شیرین سپاهان را تبریک میگم به یاد برد 4-1 فینال جام جذفی
منم تبریک میگم , برد بسیار شیرینی بود.
:177::177::177::177::177::177::177::177:
Sepahan 4 Ever
03-12-2010, 23:14
دموی کلیپ "برای سپاهان کری نخونید".[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کلیپ کامل:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
جدول رده بندی لیگ برتر؛ صدر جدول اصفهانی شد!
ذوب آهن با پیروزی مقابل استقلال برای چهاردهمین هفته متوالی صدرنشین باقی ماند و سپاهان نیز با برد میلیمتری اش به رده دوم رسید. سپاهان دو بازی معوقه نیز دارد که در صورت پیروزی در هر دو بازی همچنان در رده دوم باقی خواهد ماند. به جز سپاهان، تیم های مس، تراکتورسازی و استقلال نیز 34 امتیازی هستند. پرسپولیس با برد مقابل سایپا 30 امتیازی شد و در دره ششم قرار گرفت. اما در قعر جدول نیز استیل آذین با 19 امتیاز همچنان هجدهم باقی ماند. شهرداری، پاس، سایپا و نفت تهران نیز با 20 امتیاز در رده های هفدهم تا چهاردهم قرار گرفته اند.
1.ذوب آهن اصفهان 12 برد/ 6 مساوی/ 2 باخت/28 گل زده-14 گل خورده/ 42 امتیاز
2. سپاهان اصفهان 9 برد/ 7 مساوی/ 2 باخت/ 33 گل زده- 17 گل خورده/ 34 امتیاز
3. مس کرمان 9 برد/ 7 مساوی/ 4 باخت/ 28 گل زده- 18 گل خورده/ 34 امتیاز
4. تراکتورسازی 9 برد/ 7 مساوی/ 4 باخت/ 23 گل زده- 14 گل خورده/ 34 امتیاز
5. استقلال تهران 9 برد/ 7 مساوی/ 4 باخت/ 30 گل زده- 26 گل زده/ 34 امتیاز
6. پرسپولیس 9 برد/ 3 مساوی/ 8 باخت/ 25 گل زده- 27 گل خورده/ 30 امتیاز
7. نفت آبادان 9 برد/ یک مساوی/ 9 باخت/ 23 گل زده- 21 گل خورده/ 28 امتیاز
8. فولاد اهواز 6 برد/ 8 مساوی/ 6 باخت/ 35 گل زده- 23 گل خورده/ 26 امتیاز
9. صبای قم 6 برد/ 7 مساوی/ 6 باخت/ 24 گل زده- 21 گل خورده/ 25 امتیاز
10. راه آهن تهران 7 برد/ 4 مساوی/ 9 باخت/ 21 گل زده- 25 گل خورده/ 25 امتیاز
11. ملوان انزلی 5 برد/ 8 مساوی/ 7 باخت/ 16 گل زده- 22 گل خورده/ 23 امتیاز
12. شاهین بوشهر 5 برد/ 7 مساوی/ 8 باخت/ 20 گل زده- 22 گل خورده/ 22 امتیاز
13. پیکان قزوین 6 برد/ 3 مساوی/ 11 باخت/ 24 گل زده- 33 گل خورده/ 21 امتیاز
14. سایپا کرج 5 برد/ 5 مساوی/ 10 باخت/ 27 گل زده- 33 گل خورده/ 20 امتیاز
15. نفت تهران 3 برد/ 11 مساوی/ 6 باخت/ 17 گل زده- 23 گل خورده/ 20 امتیاز
16. پاس همدان 4 برد/ 8 مساوی/ 8 باخت/ 18 گل زده- 26 گل خورده/ 20 امتیاز
17. شهرداری تبریز 4 برد/ 8 مساوی/ 8 باخت/ 26 گل زده- 36 گل خورده/ 20 امتیاز
18. استیل آذین 4 برد/ 7 مساوی/ 9 باخت/ 18 گل زده- 35 گل خورده/ 19 امتیاز
منبع: گل
محرم نويدكيا هيچ مصدوميتي نداردمجيد بصيرت سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با گفت: محرم نويدكيا هيچ مصدوميتي ندارد و فقط براي مشاوره با دكترش در آلمان حضور دارد وي روز شنبه 18 دي در تمرينات تيم فوتبال سپاهان حضور پيدا خواهد كرد.منبع: باشگاه خبرنگاران
سپاهانی اصیل
02-02-2011, 21:07
هیهات منه الذوبی
mahsa_saina
24-02-2011, 11:51
دیدار تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران با گرامیداشت یاد و خاطره سردار رشید اسلام ، شهید حاج حسین خرازی برگزار می شود.
حمید باقری مدیر روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ضمن بیان این مطلب افزود : با توجه به اعلام سازمان لیگ از آنجایی که در آستانه سالروز شهادت این سردار بزرگ هشت سال دفاع مقدس قرار داریم ، به پاس رشادت ها و جانفشانی های این شهید گرانقدر و 23 هزار شهید استان ، ویژه برنامه ای را قبل از دیدار تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان ، اداره کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سازمان بسیج ورزشکاران اصفهان خواهیم داشت .
شهید حاج حسین خرازی به سال 1336 در اصفهان دیده به جهان گشود و در هشتم اسفند ماه 1365 در عملیات کربلای 5 ، روح عاشورایی او به ملکوت اعلی پرواز کرد و در جوار قرب الهی ماوا گزید .
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 8%AA-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
کسی از مصدومیت محرم خبر داره!؟؟؟
labkhande_ejbari20
05-03-2011, 15:26
کسی از مصدومیت محرم خبر داره!؟؟؟
ظاهرا 2 مهی بازی نمیکنه
میدوارم هرچه زودتر به بازی برسه
سلام
تیم قدرتمند سپاهان سال نود رو با صدر نشینی شروع کرد و با شکست پیکان صدرنشینی خودش رو تثبیت کرد.
حیف که بازی های آخر رو ندیدم ولی خوشحالم که سپاهان اختلاف خودش رو با تیم دوم به 5 امتیاز رسونده . ایشالله که توی بازی های آینده این اختلاف اولا حفظ و دوما بیشتر میشه.
سپاهان الان 21 هفته است که شکست نخورده و 5 برد پیاپی داشته و فقط 4 تا برد دیگه نیازه که رکورد خودش رو بشکنه. و نکته ی جالبتر اینکه سپاهان در مجموع بازی های لیگ برتر الان 492 امتیاز داره که رکورد بیشترین امتیاز لیگ برتر 495 هست که سپاهان به راحتی میتونه این رکورد رو بشکنه و وارد 500 تایی ها بشه...
سپاهان الان 58 امتیاز داره و 6 بازی سخت دیگه هم پیش روی اونه:
مس - سپاهان
تراكتورسازي - سپاهان
سپاهان - صباي قم
نفت آبادن - سپاهان
سپاهان - پرسپولیس
سايپا - سپاهان
و اما... ناداوری ها... این جو صدا و سیما که بدجوری به ضد سپاهانه..
برای یه دربی مسخره کلی تبلیغ الکی میکنند که آخرش هم ورزشگاه خوشگلشون که میلیاردی براش خرج میکنند و دوربین میخرند در حالیکه اصفهان یه ورزشگاه نداره(!!!!!!!!!!!!!!!) ، پر نمیشه....
داوری ها هم که تا بوده همین بوده و نباید الکی فکر و ذهنمون رو درگیر این جور مسایل کنیم.
ما می توانیم چون سپاهانی هستیم....
بنقل از:
Masoud Golden
05-04-2011, 00:50
سلام
تیم قدرتمند سپاهان سال نود رو با صدر نشینی شروع کرد و با شکست پیکان صدرنشینی خودش رو تثبیت کرد.
حیف که بازی های آخر رو ندیدم ولی خوشحالم که سپاهان اختلاف خودش رو با تیم دوم به 5 امتیاز رسونده . ایشالله که توی بازی های آینده این اختلاف اولا حفظ و دوما بیشتر میشه.
سپاهان الان 21 هفته است که شکست نخورده و 5 برد پیاپی داشته و فقط 4 تا برد دیگه نیازه که رکورد خودش رو بشکنه. و نکته ی جالبتر اینکه سپاهان در مجموع بازی های لیگ برتر الان 492 امتیاز داره که رکورد بیشترین امتیاز لیگ برتر 495 هست که سپاهان به راحتی میتونه این رکورد رو بشکنه و وارد 500 تایی ها بشه...
سپاهان الان 58 امتیاز داره و 6 بازی سخت دیگه هم پیش روی اونه:
مس - سپاهان
تراكتورسازي - سپاهان
سپاهان - صباي قم
نفت آبادن - سپاهان
سپاهان - پرسپولیس
سايپا - سپاهان
و اما... ناداوری ها... این جو صدا و سیما که بدجوری به ضد سپاهانه..
برای یه دربی مسخره کلی تبلیغ الکی میکنند که آخرش هم ورزشگاه خوشگلشون که میلیاردی براش خرج میکنند و دوربین میخرند در حالیکه اصفهان یه ورزشگاه نداره(!!!!!!!!!!!!!!!) ، پر نمیشه....
داوری ها هم که تا بوده همین بوده و نباید الکی فکر و ذهنمون رو درگیر این جور مسایل کنیم.
ما می توانیم چون سپاهانی هستیم....
بنقل از:
با صبا تو اصفهان داریم
با نفت چند بار بازی کردیم این فصل :دی!؟؟
4تا بازی خارج خونه داریم که باید کم کم 7 امتیاز بگیریم!! کارمون سخته ! به امید شکست ذوب و تیمای زیریش:دی!!! تراکتورو ببریم پرسپولیس هم از ذوب امتیاز بگیره خیلی خوب میشه
mahsa_saina
08-04-2011, 17:55
بچه ها 2تا سوال دارم توي بازيه سپاهان والغرافه چرا عقيلي بازوبندا به محرم نداد؟؟؟؟؟؟؟؟
2-بازي با مس چه ساعتيه؟
مرسي:72:
بچه ها 2تا سوال دارم توي بازيه سپاهان والغرافه چرا عقيلي بازوبندا به محرم نداد؟؟؟؟؟؟؟؟
2-بازي با مس چه ساعتيه؟
مرسي:72:
1. چون تو قوانین وجود داره که بازیکنی که از ابتدای بازی کاپیتان بوده فقط در صورتی که تعویض بشه بازوبند رو به فرد دیگری میده و اگه تعویض نشه باید تا آخر بازوبند رو دست همون بازیکن باشه فقط تو ایران مرسوم هست که بازیکن با سابقه تر به بازی میاد بازوبند رو زود بهش میدن :دی
سپاهان جوانمردانه ترين تيم آسيا
نماينده فوتبال ايران در صدر رده بندي بازي جوانمردانه ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اینترنتی کنفدراسیون فوتبال آسیا ، در این رده بندی تیم سپاهان اصفهان ایران به همراه ناگویا گرامپوس ایت ژاپن با گرفتن کمترین کارت زرد و قرمز در صدر قرار گرفته اند.
بازیکنان این دو تیم در دور رفت مرحله گروهی تنها یک بار از داوران کارت زرد گرفته اند.
تیم سپاهان با سه پیروزی در صدر گروه یک قرار گرفته و در مقابل ناگویا با یک امتیاز در رده سوم گروه قرار دارد.
تیمهای ججو یونایتد کره جنوبی ، العین امارات ، کاشیما آنتلرز ژاپن با 2 اخطار در رده دوم و ملبورن ویکتوری و اف ث سیدنی استرالیا ، اف ث سئول کره جنوبی و هانگژو چین با 3 اخطار در رده سوم قرار دارند.
در این فهرست بیشترین کارت را تیم النصر عربستان با 13 کارت زرد و یک کارت قرمز دریافت کرده و شاندونگ چین با 12 کارت زرد و یک کارت قرمز در رده دوم بی انضباط ترین تیمها قرار دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
mahsa_saina
11-04-2011, 12:48
1. چون تو قوانین وجود داره که بازیکنی که از ابتدای بازی کاپیتان بوده فقط در صورتی که تعویض بشه بازوبند رو به فرد دیگری میده و اگه تعویض نشه باید تا آخر بازوبند رو دست همون بازیکن باشه فقط تو ایران مرسوم هست که بازیکن با سابقه تر به بازی میاد بازوبند رو زود بهش میدن :دی
ولي اگه اين قانونه فكر كنم فقط تو يه اين بازي رعايت شده چون يادم هست كه تو يه بازي هاي ديگه هم چنين اتفاقي افتاده
كه بازيكن بازوبند و به اون شخص ديگه داده
ولي اگه اين قانونه فكر كنم فقط تو يه اين بازي رعايت شده چون يادم هست كه تو يه بازي هاي ديگه هم چنين اتفاقي افتاده
كه بازيكن بازوبند و به اون شخص ديگه داده
گفتم که فقط تو ایران ما همچین چیزی میبینیم و حتی تیمهای ایرانی تو بازیهای آسیایی هم اجازه همچین کاری رو ندارند.
امیدوارم به زودی این رسم مسخره از لیگ ایران هم برداشته بشه. :31:
mahsa_saina
14-04-2011, 14:01
دیدار تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و تراکتور سازی تبریز از هفته سی ام رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور به طور مستقیم از شبکه استانی اصفهان پخش می شود .
این دیدار جمعه 26 فرودین ماه ساعت 17 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.
mahsa_saina
16-04-2011, 11:45
با این پیروزی فرار بزرگ خود را برای قهرمانی انجام داد.
سپاهان نیوز:در هفته سی ام لیگ برتر عصر امروز از ساعت 16:45 دو تیم تراکتور سازی و سپاهان به مصاف هم رفتند که در پایان این سپاهان بود که با پیروزی اش گام بلندی به سمت قهرمانی بردارد.
در این دیدار که قضاوت آن بر عهده علیرضا فغانی بود ابتدا سپاهان در دقیقه 26 توسط ابراهیم توره به گل اول دست یافت.نیمه اول نیز با همین نتیجه به پایان رسید.
در نیمه دوم اما با تعویض های کمالوند تراکتور بازی بهتری به نمایش گذاشت و توانست در همان دقایق اولیه نیمه دوم روی ارسال خطرناک کرار به گل تساوی دست یابد.گل تراکتور را حاج صفی به اشتباه درون دروازه خودی جای داد.
اما این پایان کار نبود در دقیقه 69 روی کرنری که محرم نوید کیا فرستاد محسن بنگر گل پیروزی بخش سپاهان را به ثمر رساند.دقایقی بعد ابراهیم توره روی یک ضد حمله در دقیقه 80 تیر خلاص را زد و این بازی با نتیجه 3-1 به پایان رسید.
سپاهان با این پیروزی 61 امتیازی شد و فاصله 5 امتیازی خود را با تیم همشهری حفظ کرد.سپاهان 4 دیدار دیگر پیش رو دارد که در بدترین حالت نیاز به کسب 8 امتیاز برای قهرمانی دارد.
لازم به ذکر است باشگاه تراکتور سازی و هواداران این تیم به بهترین نحو میزبانی کردند.جامعه مجازی هواداران سپاهان به نوبه خود ازمیزبانی مطلوب باشگاه تراکتور سازی تشکر می کند.
ساكت: نشان مى دهيم بى جهت بهترين تيم آسيا در دور رفت انتخاب نشديم
محمدرضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان ديدار فرداى اين تيم برابر الغرافه قطر را بسيار دشوار توصيف كرد. وى در رابطه با ديدار تيم هاى فوتبال سپاهان و الغرافه اظهار كرد: ديدار بسيار دشوارى را پيش رو داريم. با اين وجود به چيزى جز پيروزى و كسب هر ۳ امتياز فكر نمى كنيم. او افزود: مى خواهيم پيروزى هاى پى در پى خود در ليگ قهرمانان آسيا را ادامه و نشان دهيم كه بى جهت به عنوان بهترين تيم آسيا در دور رفت ليگ قهرمانان انتخاب نشديم. مديرعامل سپاهان خاطرنشان كرد: بازيكنان الغرافه چيزى براى از دست دادن ندارند و سعى مى كنند شكست دور رفت را جبران كنند اما ما نيز با انجام يك بازى حساب شده و منطقى در پى كسب هر ۳ امتياز هستيم.
mahsa_saina
02-05-2011, 08:45
به علت نامساعد بودن شرایط جوی آبادان پرواز کاروان تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با ساعت ها تاخیر انجام شد .
در حالی که صدها تن از هواداران و مردم اصفهان و همینطور اصحاب رسانه اصفهان برای استقبال از کاروان تیم فوتبال سپاهان راهی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان شده بودند ، پرواز این تیم از آبادان با ساعت ها تاخیر و در ساعت 1 بامداد امروز انجام شد.
گفتنی است پیش از این قرار بود پرواز سپاهان ساعت 17 دیروز صورت گیرد که به علت نامساعد بودن شرایط آب و هوایی آبادان این پرواز در ساعت مذکور لغو شد.
روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعیه ای از همه هوادارانی که دیروز به فرودگاه اصفهان آمدند و ساعت ها در انتظار تیم محبوبشان بودند سپاسگزاری نمود و اعلام داشت که به زودی در 25 اردیبهشت ماه همه زردپوشان فولاد مبارکه سپاهان جشن قهرمانی خود را در کنار مردم اصفهان برگزار می نمایند.
مصدومان سپاهان در بازي با الهلال
تيم سپاهان چهارشنبه هفته جاري بايد مقابل الهلال عربستان بازي کند. اين تيم اصفهاني براي اين بازي احمد جمشيديان و يانوش را به طور حتم در اختيار ندارد اما وضعيت احسان حاج صفي هنوز مشخص نشده است.
جمشيديان به دليل تحريک سياتيک بايد همچنان استراحت کند و يانوش با وجودي که در تمرينات حاضر است هنوز آماده بازي نيست
[Only registered and activated users can see links]مصدومان_سپاهان_در_بازي_ب ا_الهلال
mahsa_saina
04-05-2011, 15:14
روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعیه ای از هواداران بی شمار این باشگاه در خواست نمود تا در دیدار قهرمانان ایران وعربستان حضور شکوهمندی داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان در این اطلاعیه آمده است : اینک که به لطف خدا و با تدبیر و درایت کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال و همه خانواده پر تلاش فولاد مبارکه سپاهان ، این تیم در آستانه قهرمانی دهمین دوره رقابت های لیگ برتر قرار گرفته و از آنجا که در کنار قهرمانی ایران ، برای سرافرازی در آسیا نیز با هواداران مان هم قسم شده ایم لذا از همه مردم اصفهان دعوت می نمائیم تا در دیدار حساس چهارشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه و رقابت قهرمانان ایران و عربستان حضور باشکوهی داشته باشند.
دیدار تیم های فوتبال سپاهان ایران و الهلال عربستان به عنوان قدرت های اول دو کشور قطعا حساسیت ها و زیبایی های خاص خود را دارد و پیروزی شاگردان قلعه نوعی در این دیدار می تواند تا حدود زیادی میزبانی سپاهان در مرحله پلی آف این رقابت ها را تضمین کند و این میسر نیست مگر با حضور پرشور و تشویق های کوبنده هواداران متعصب سپاهانی.
در پایان این اطلاعیه تاکید شده است :
از همه هواداران سپاهان و تماشاگران این دیدار درخواست می نمائیم با توجه به میزبانی و مهمان نوازی مطلوب باشگاه الهلال از سپاهانی ها در دیدار رفت مان در ریاض ، همچون همیشه در ارائه یک میزبانی خوب و خاطره انگیز از نماینده عربستان ما را همراهی نمایند و فقط و فقط با شعارهای ورزشی خود و با حفظ احترام کامل به رقیب ، به تشویق قهرمان ایران فولاد مبارکه سپاهان بپردازند و فرهنگ بالای اسلامی و ایرانی هواداران طلایی پوش را باز هم به نمایش گذارند .
وعده ما چهارشنبه 14 اردیبهشت ماه ساعت 20 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
mahsa_saina
09-05-2011, 09:39
سپاهان نیوز به نقل از ایمنا: دروازهبان تیم سپاهان که این روزها به دلیل مصدومیت وضعیت چندان مناسبی ندارد، گفت: کشاله رانم 4 سانتی متر پاره است و با این وجود باید برای تیم بازی کنم.
سید مهدی رحمتی، دروازهبان اول تیم ملی فوتبال که این روزها به دلیل مصدومیت نمیتواند به خوبی گذشته از مهارتهای خود استفاده کند، پس از پیروزی سپاهان مقابل الهلال در گفتگویی کوتاه با ایمنا اظهار داشت: به دلیل مصدومیت وضعیت خوبی ندارم و نمیتوانم به طور قطع در مورد وضعیت خودم سخن بگویم.
وی که به نظر میرسید از وضعیت خود در این دوران لیگ رضایت چندانی ندارد، ادامه داد: کشاله رانم 4 سانتی متر پاره شده و در هفتههای گذشته با وجود این پارگی برای سپاهان به میدان رفتهام؛ میدانم که تیم در این دوران به من احتیاج دارد بنابراین مجبورم برای سپاهان بازی کنم.
دروازهبان سپاهان در مورد بازی تیمش مقابل الهلال اضافه کرد: اگرچه نتوانستیم با پیروزی در این بازی، صدرنشینی خود را قطعی کنیم اما مطمئن باشید در بازی آینده برای پیروزی به میدان خواهیم رفت تا صدرنشینی خود را در گروهمان قطعی کنیم.
سپاهان نیوز به نقل از ایمنا: مدافع تیم سپاهان در پاسخ به سئوالی پیرامون شایعات مذاکره با باشگاه استقلال گفت: این مسئله مسخره است زیرا به عنوان یک بازیکن حرفهای تا پایان فصل با هیچ باشگاهی مذاکره نمیکنم و به قراردادم پایبندم.
خسرو حیدری در گفتگو با ایمنا پیرامون شایعات مختلف پیوستنش به باشگاه استقلال در فصل آینده اظهار داشت: این شایعات مسخره است زیرا من با سپاهان قرارداد دارم و به عنوان یک بازیکن حرفهای تا پایان فصل و تمام شدن قراردادم صحبتی با باشگاه دیگری نمیکنم، ضمن اینکه قرارداد من با سپاهان دو ساله است.
وی با بیان اینکه سپاهان باید به عنوان صدرنشین گروه خود از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعود کند، تصریح کرد: در بازی با الهلال برای پیروزی به میدان آمده بودیم و میخواستیم با کسب 3 امتیاز این بازی، صدرنشینی خود در گروه a را قطعی کنیم اما نتوانستیم از موقعیتهای خود استفاده کنیم.
مدافع سپاهان در مورد بازی تیمش مقابل الجزیره امارات گفت: مطمئن باشید در این بازی هم برای 3 امتیاز به میدان میرویم و میخواهیم پیروزی دور رفت خود را در مقابل الامارات تکرار کنیم بنابراین با هوشیاری کامل به پیروزی در مسابقه آینده خود میاندیشیم.
وی در مورد امیر قلعهنویی و کار کردن با این مربی در اصفهان اضافه کرد: قلعهنویی یکی از مربیان بزرگ ایران است و بیشترین سابقه قهرمانی را در مربیان ایرانی دارد؛ از کار کردن با این مربی لذت میبرم و خوشحالم که امسال با قلعهنویی جام قهرمانی را بالای سر میبرم.
mahsa_saina
11-05-2011, 15:32
كرهايها با مجموع37امتياز توسط 4نمايندهشان موفقترين كشور آسيايي هستند. عربستان با 36، ژاپن با 35 و ايران با 33امتياز در رتبههاي بعدي قرار دارند.
سپاهان نیوز به نقل از سايت گل- سهشنبه و چهارشنبه همين هفته آخرين بازيهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا برگزار ميشود تا 16تيم برگزيده براي مرحله يكهشتم نهايي مسابقات شناسايي شوند. در آستانه برگزاري اين دور، نگاهي داريم به آمار و ارقام تيمها در 5هفتهاي كه از ربرگزاري اين رقابتها گذشته است.
بيشترين برد: ذوبآهن(ايران)، چونبوكموتورز(كره) با 4 برد
كمترين برد: الجزيره(امارات)، الوحده(امارات)، الريان(قطر)، آرمنا(اندونزي) و شانگهاي(چين) بدون برد
بيشترين تساوي: السد(قطر)، الوحده، سامسونگ(كره) و كاشيما(ژاپن) با 3تساوي
كمترين تساوي: الامارات، چونبوكموتورز، ججويونايتد(كره) و سرزو اوزاكا(ژاپن) بدون تساوي
بيشترين باخت: الجزيره، الريان، آرمنا با 4باخت
كمترين باخت: ذوبآهن(ايران)، السد(قطر)، سامسونگ(كره)،كاشيما(ژاپن) بدون باخت
بهترين خط حمله: گامبا اوزاكا(ژاپن) با 11گل و سپاهان(ايران) با 10گل زده
ضعيفترين خط حمله: العين(امارات) با يكگل و الريان(قطر) با 2گل زده
بهترين خط دفاع: ذوبآهن، چونبوك(كره) و كاشيما(ژاپن) با 2گل خورده
ضعيفترين خط دفاع: الجزيره امارات و آرمنا اندونزي با 16گل خورده
بالاترين امتياز: ذوبآهن ايران با 13امتياز
پرگلترين بازي: الغرافه قطر- الجزيره امارات (5-2)
سپاهان نیوز به نقل از فارس، كاروان تيم سپاهان براي بازي با الجزيره شب گذشته ساعت 21 به وقت امارات به دبي رسيد. اعضاي سپاهان در اين سفر 50 نفر هستند. بازيكنان اين تيم پس از رسيدن به دبي با اتوبوس راهي ابوظبي شدند.
* به دليل تصادفي كه در فرودگاه دبي شده بود هواپيماي حامل كاروان سپاهان مجبور شد 30 دقيقه در هوا معطل بماند و سپس اجازه فرود گرفت. در اين ميان به دليل شلوغي فرودگاه ساك يكي از خبرنگاران ناپديد شد اما مسئولان سپاهان در حال پيگيري هستند تا ساك وي را پيدا كنند.
* خلبان هواپيما در طول مسير براي اعضاي تيم سپاهان بارها آرزوي موفقيت كرد و در پايان با خواندن طوفان زرد آسيا باعث به وجد آمدن ساير مسافران شد و آنها براي اعضاي اين تيم دست زدند.
* كتاب خواندن جانواريو و بازي رايانه اي يانوش در هواپيما قابل توجه بود.
* بازيكنان سپاهان در مورد بازي جام حذفي و ليگ برتر با پرسپوليس صحبت مي كردند. آنها همچنين مشغول خواندن اظهار نظر پرسپوليسي ها در مورد اين دو مسابقه بودند و حتي برخي از آنها به اظهار نظر هادي نوروزي كه گفته بود براي ذوب آهن دو بار سر سپاهان در ليگ و جام حذفي را مي بريم خنديدند.
* در فرودگاه اصفهان در لحظات آخري كه بازيكنان منتظر بودند تا سوار هواپيما شوند از تلويزيون مشغول تماشاي بازي هاي ليگ دسته اول شدند و اين مسابقات را به دقت تماشا مي كردند.
* در فرودگاه دبي سه نفر از مسئولان باشگاه الجزيره با گل هاي قرمز به استقبال كاروان سپاهان آمده بودند.
سپاهان با برد الجزيره امارات مقتدرانه صدرنشين شد
ديدار تيمهاي الجزيره امارات و سپاهان ايران از هفته ششم رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه بنزايد ابوظبي برگزار شد که اين ديدار با برتري 4 بر يک زردپوشان سپاهان همراه شد.
در نيمه اول اين ديدار و در دقيقه 14 بارو برزيلي گل اماراتيها را به ثمر رساند، اما جواد کاظميان در دقيقه 32 کار را براي شاگردان امير قلعهنويي به تساوي کشاند.
در ادامه کار و در نيمه دوم ابراهيم توره در دقايق 60 و 71 با به ثمر رساندن 2 گل ديگر براي سپاهان کار را براي پيروزي تيمش تمام کرد. در دقيقه 90+2 نيز سپاهان توسط عنايتي گل چهارم را به ثمر رساند تا نماينده زردپوش اصفهان به عنوان صدرنشين گروه اول مقتدرانه به دور بعد صعود کند.
سپاهان که با 13 امتياز صعودش به عنوان صدرنشين را قطعي کرد در تک بازي مرحله يک هشتم نهايي در فولادشهر از بنيادکار ازبکستان پذيرايي ميکند.
همچنين داور کرهاي اين ديدار به محمد مرزوق، بارو و ياسر مطر از الجزيره و خسرو حيدري و ابراهيم توره از سپاهان کارت زرد نشان داد.
*ترکيب سپاهان
سيد مهدي رحمتي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيد جلال حسيني، اميد ابراهيمي، هاشم بيکزاده (46-محرم نويدکيا)، فابيو جانواريو، خسرو حيدري (90-محمدحسن رجب زاده)، احسان حاجصفي، ابراهيم توره و جواد کاظيمان (62-رضا عنايتي)
ديگر ديدار اين گروه را امشب تيمهاي الهلال عربستان و الغرافه قطر برگزار ميکنند که در صورتي که الهلال موفق شود در خانه مقابل حريف قطري تنها به يک تساوي برسد به عنوان تيم دوم گروه اول راهي مرحله حذفي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا خواهد شد.
[Only registered and activated users can see links]سپاهان_با_برد_الجزيره_ام ارات_مقتدرانه_صدرنشين_شد
Hassan_Bar3lona
12-05-2011, 01:47
برنامه مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا مشخص شد برنامه مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا مشخص شد
برنامه مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا با پايان ديدارهاي مرحله گروهي اين مسابقات مشخص شد.
پرونده مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته (چهارشنبه) با برگزاري 8 ديدار بسته شد و چهره هر 16 تيم مرحله يک هشتم نهايي اين رقابتها مشخص شد.
بر اين اساس و پس از حذف تيمهاي مطرح و پرطرفدار استقلال و پرسپوليس ايران از اين رقابتها در مهمترين ديدارهاي مرحله يک هشتم نهايي سپاهان ايران، صدرنشين گروه اول به مصاف بنيادکار ازبکستان تيم دوم گروه سوم ميرود و ذوبآهن ايران صدرنشين گروه چهارم با النصر عربستان تيم دوم گروه دوم بازي ميکند. اين ديدارها در اصفهان برگزار ميشود.
طبق قوانين کنفدراسيون فوتبال آسيا در اين مرحله تنها يک بازي آن هم به ميزباني کشوري برگزار ميشود که تيمش با سرگروهي به مرحله بعدي صعود کرده است. ضمن اينکه از مرحله يک چهارم نهايي به بعد مسابقات به صورت رفت و برگشت برگزار ميشود.
*برنامه کامل مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است:
غرب آسيا:
السد قطر - الشباب عربستان (ورزشگاه جاسم بن حمد)
ذوبآهن ايران - النصر عربستان (ورزشگاه فولادشهر اصفهان)
سپاهان ايران - بنيادکار ازبکستان (ورزشگاه فولادشهر اصفهان)
الاتحاد عربستان - الهلال عربستان (ورزشگاه ملک فيصل)
شرق آسيا:
چونبوک موتورز کرهجنوبي - تيانجين تدا چين (ورزشگاه جامجهاني جنجو)
گامبا اوزاکا ژاپن - سرزو اوزاکا ژاپن (ورزشگاه اوزاکا اکسپو 70)
سوان بلووينگز کرهجنوبي - ناگويا گرامپوس ژاپن (ورزشگاه جام جهاني سوان)
اف سي سئول کره جنوبي - کاشيما انتلرز ژاپن (ورزشگاه جام جهاني سئول)
پ.ن : ذوب اهن سه شنبه 2 هفته دیگه و سپاهان چهارشنبه 2 هفته دیگه
mahsa_saina
12-05-2011, 23:26
به گزارش سپاهان نیوز وبه نقل از خبرنگار فارس از ابوظبي، آبل براگا پس از شكست تيمش مقابل سپاهان در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: نتيجه عادلانه نبود چون مستحق شكست نبوديم. چند فرصتسوزي شد كه در نهايت به پيروزي سپاهان خاتمه يافت.
وي با بيان اينكه در آسيا بدشانس بوديم، ادامه داد: كار براي ما تمام شد و بايد از اين به بعد تمركزمان روي مسابقات داخلي باشد. ما باز هم مانند بيشتر رقابتهايي كه شركت كردهايم خوب شروع كرده و كار را بد به پايان رسانديم و البته فراموش نكنيد كه در سختترين گروه قرار داشتيم و دو همگروهي ما سابقه حضور در مراحل پاياني آسيا را دارد.
سرمربي تيم فوتبال الجزيره امارات تأكيد كرد: چند بازيكن مصدوم داشتم كه موجب شد به جوانان ميدان بدهم. ضمن اينكه دستم روي نيمكت خالي بود و يكي دو بازيكن كليدي را در اين ديدار نداشتم. من ميخواستم براي بازيهاي داخلي چند بازيكن اصلي تيمم استراحت كند و با اين حال معتقدم نتيجه عادلانه نبود.
وي در پاسخ به اين سؤال خبرنگار خبرگزاري فارس مبني براينكه شانس قهرماني سپاهان در آسيا را تا چه اندازه ميداند و همچنين آيا از اميرقلعهنويي، سرمربي سپاهان شناختي داشته است، گفت: سپاهان تيمي خوب با كادر فني و بازيكناني خوب است به نظر من از اين گروه سپاهان و الهلال شانس رسيدن به فينال را دارد. سپاهان با وجود اينكه دو بازيكن كيلدياش مانند جمشيديان و يانوش را نداشت باز هم خوب ظاهر شد.
براگا ادامه داد:من هم قلعهنويي را ميشناسم او مربي خوبي است و ميداند چطور از بازيكنان استفاده كند. ضمن اينكه دستوراتش در زمين مسابقه پياده ميشود.
وي در مورد شرايط الجزيره گفت: ما كارمان تمام شد، اما سعي ميكنيم در بازي دوشنبه مقابل الوصل در جام رياست جمهوري براي قهرماني بجنگيم.
2 بازيكن پرسپوليس بازي مقابل سپاهان را از دست دادند
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس تهران از غيبت تياگو و سکوبرت در بازي مقابل سپاهان خبر داد.پزشک تيم پرسپوليس اعلام کرد، تياگو و سکوبرت به دليل مصدوميتهاي که دارند بازي مقابل سپاهان را از دست دادهاند.
به گفته زرينه تکليف نهايي وحيد هاشميان فردا مشخص خواهد شد که آيا ميتواند در بازي مقابل سپاهان به ميدان برود يا خير
[Only registered and activated users can see links]بازيكن_پرسپوليس_بازي_م ابل_سپاهان_را_از_دست_دادند_
من طرفدار تراختور هستم اما امیدوارم که سپاهان بازی که در مقابل تراختور انجام داد در مقابل پرسپولیس به نمایش بزاره که میتونه به راحتی 6 تاییش کنه در ضمن بردتون را در اسیا تبریک می گم و امیدوارم سال بعد نمایندگان اصفهانی و تبریز در اسیا موفق شون تا نشان بدیم تبریز و اصفهان قطب فوتبال ایرانه نه تهران به امید قهرمانی سپاهان در اسیا و صعود تراختور به اسیا
با تشكر از همه دوستاني كه دراين تاپيك فعاليت ميكنند و با اجازه آريا عزيز
بچهها لطفاً اخبار رو در اين تاپيك قرار ندين چون اين تاپيك براي بحث و تبادل نظر هست.
اخبار رو در تاپيك اخبار باشگاه ([Only registered and activated users can see links]) ، مصاحبهها رو در تاپيك مصاحبهها ([Only registered and activated users can see links]) بذاريد. درباره بازيهاي سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا هم لطفاً به اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links]) هم سر بزنيد تا اونجا هم يه كم رونق بگيره چون الان بعد از صعود سپاهان دو سه نفر اونجا پست دادند فقط.
:72:
خوب امیر خان هم رفتنی شد و طبق قاعده روزگار ما هم از اینجا رفتنی شدیم تا ببینیم مقصد بعدیمون کجاست...
به هر حال تو ایران پاداش قهرمانی همیشه اخراج بوده و این داستان چه با استقلال چه با سپاهان تکرار شده و به قول امیرخان همه جا سر نخواستن امیرقلعه نویی دعواست.
خیلی از دوستان و کاربران مثل نیلوفر خانم دندون رو جیگر گذاشتند و حرفی نزدند و نتایج ضعیف قلعه نویی رو تحمل کردند 2 تا قهرمانی و صعود مقتدرانه به جمع 8 تیم واقعا جز نتایج قابل تامل بود.
روزیم که ما گفتیم داستان سپاهان و قلعه نویی تموم شده، همه اومدن به ما توپیدند که چرا قهرمانی رو خراب کردی در صورتی که من حقیقت رو گفتم. امیدوارم پروژه ای سه ساله که امیرخان از روز اولش گفته بود سال سوم سپاهان رو قهرمان آسیا میکنم امسال توسط یه مربی دیگه عملی بشه زیرا که مجموعه سپاهان چه با قلعه نویی چه بی قلعه نویی شایسته این عنوان خواهد بود...
یه حلالیت هم از دوستان میطلبم خیلی روزا پر تنش رو اینجا داشتم خیلی روزا آرومی هم داشتم و موفق و خوشالم که امیرخان من رو روسفید از این جمع اورد بیرون و شرمندتون نشدم و نشون دادیم با حمایت میشه کارا غیر ممکن رو ممکن کرد. اگه توهینی حرفی حدیثی این وسط به کسی زدم معذرت میخوام. نیلوفر خانم، سعید عزیز ، آریا ، محمد عزیز و تک تک دوستان رو ازشون معذرت میخوام اگه عصبیشون کردم و ازشون تشکر میکنم. ما دیگه کارمون اینجا تموم شد خیلی دوست داشتم قهرمانی سپاهان با قلعه نویی تو آسیا رو میدیدم که ظاهرا قسمت نمیشه. ما هم کم کم دیگه اینجاها آفتابی نمیشیم مگر اینکه بازی رو در رویی در آینده پیش بیاد :دی
انشالله هر جا که باشید موفق و پیروز باشید.
خرد نگهدارتان.
عماد موسوی - 04.06.2011
mahsa_saina
07-06-2011, 13:08
خوب امیر خان هم رفتنی شد و طبق قاعده روزگار ما هم از اینجا رفتنی شدیم تا ببینیم مقصد بعدیمون کجاست...
به هر حال تو ایران پاداش قهرمانی همیشه اخراج بوده و این داستان چه با استقلال چه با سپاهان تکرار شده و به قول امیرخان همه جا سر نخواستن امیرقلعه نویی دعواست.
خیلی از دوستان و کاربران مثل نیلوفر خانم دندون رو جیگر گذاشتند و حرفی نزدند و نتایج ضعیف قلعه نویی رو تحمل کردند 2 تا قهرمانی و صعود مقتدرانه به جمع 8 تیم واقعا جز نتایج قابل تامل بود.
روزیم که ما گفتیم داستان سپاهان و قلعه نویی تموم شده، همه اومدن به ما توپیدند که چرا قهرمانی رو خراب کردی در صورتی که من حقیقت رو گفتم. امیدوارم پروژه ای سه ساله که امیرخان از روز اولش گفته بود سال سوم سپاهان رو قهرمان آسیا میکنم امسال توسط یه مربی دیگه عملی بشه زیرا که مجموعه سپاهان چه با قلعه نویی چه بی قلعه نویی شایسته این عنوان خواهد بود...
یه حلالیت هم از دوستان میطلبم خیلی روزا پر تنش رو اینجا داشتم خیلی روزا آرومی هم داشتم و موفق و خوشالم که امیرخان من رو روسفید از این جمع اورد بیرون و شرمندتون نشدم و نشون دادیم با حمایت میشه کارا غیر ممکن رو ممکن کرد. اگه توهینی حرفی حدیثی این وسط به کسی زدم معذرت میخوام. نیلوفر خانم، سعید عزیز ، آریا ، محمد عزیز و تک تک دوستان رو ازشون معذرت میخوام اگه عصبیشون کردم و ازشون تشکر میکنم. ما دیگه کارمون اینجا تموم شد خیلی دوست داشتم قهرمانی سپاهان با قلعه نویی تو آسیا رو میدیدم که ظاهرا قسمت نمیشه. ما هم کم کم دیگه اینجاها آفتابی نمیشیم مگر اینکه بازی رو در رویی در آینده پیش بیاد :دی
خرد نگهدارتان.
عماد موسوی - 04.06.2011
1-کسی امیر خان واز جایی اخراج نکرد وخودش سر ناسازگاری رو باز کرده سر پول
2-شمااز کوچ نشینی خسته نشدین دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟امیدوارم اگه امیرخان ماندنی شد توسپاهان شمارو دیگه تو جمع سپاهانی ها نبینیم و شما هم لطفا برین یه وب واسه امیرخان درست کنین وهرچه دل تنگت خواست اونجا بنویس
Masoud Golden
08-06-2011, 00:40
خرد نگهدارتان.
عماد موسوی - 04.06.2011
عماد
امیر که موندنی شد
اما تو خداحافظی کردی
مرد باش رو حرفت بمون
1-کسی امیر خان واز جایی اخراج نکرد وخودش سر ناسازگاری رو باز کرده سر پول سر پول نه! سر سقف قرارداد.
شک نکن اگه بازیکنا همه جا قرار باشه 350 میلیون بگیرند ترجیح میدند در پایتخت اون پول رو بگیرند اون هم به دلیل راحتی خانوادشون. مهدی رحمتی اگه قرار باشه 350 میلیون از سپاهان و تراکتور و تیما تهران بگیره! قطعا تهران رو برا راحتی خانوادش انتخاب میکنه.
باشگاه السد میره به پیرلو پیشنهاد میده 30 میلیون دلار، بعد باشگاه سپاهان حرف از سقف قرار داد میزنه.
امیر قلعه نویی مربی خوبیه حقش هم از 350 میلیون بیشتره.
اصلا فرض کن قلعه نویی بمونه با 350 میلیون.
80% بازیکنایی که از سرخابی اومدند بر میگردند! سایر تیما که سقف قرارداد رعایت نمیکنند مثل داماش و چنتا باشگاه دیگه، بازیکنا تو لیست فصل بعد قلعه نویی هم نمیتونند بگیرند
شما که نه با امیرخان رابطه ای داری نه چیزی میدونی نگو سر پول رفت. امیر برا این رفت که گفتند بازیکنا لیستت رو نمیتونیم بخاطر سقف قرار داد بیاریم... اینم دلیل رسمی جداییه امیره. بازیکن نمیتونید بیارید به تبعش، مشکلات دیگه ای هم بر خواهید خورد. خط دفاعتون که تو لیست پرسپولیسه هدایتی هم داره بر میگرده، پس شک نکنید به خاطر پول و امکانات بیشتر باشگاه رو ترک میکنند اگه به همین رویه سقف قرارداد ادامه بده باشگاه. ما هم هرچی گفتیم صلاح خودتون بوده.
به هر حال ما دیگه اینورا نمیایم اگه امیرخان بره، اگه هم نرفت چون یه سری از دوستان احساس تنفر نسبت به ما دارند به خاطر قهرمانیا و حقانیت هایی که ثابت کردیم قول میدیم حرفی نزنیم اینجا همونطور که قبلا این قولو دادیم و عملی کردیم.
کسی حرفی داره بیاد تو پروفایل بگه که ما نیایم برگردیم جواب بدیم.
niloofar_yellow girl
08-06-2011, 02:36
در اینکه سقف قرارداد کاملا من درآوردیه که شکی نیست...
پارسال به سپاهان که رسید یاد سقف افتادن اما کدوم تیم می تونه ادعا کنه به هیچ بازیکنی بالای 350 نداده؟
مس برای ادینهو,استقلال برای مبعلی و مجیدی و ...,پرسپولیس برای نوری و فشنگچی و رضایی و...,تراکتور برای نصرتی و کرار و حتی شاهین برای عمادو هزارتا مورد دیگه زیر 350 دادن؟
ما میگیم اگه سقفتون سقفه کرار چه جوری سر از استقلال در آورده؟حتما اینم از بچگی استقلالی بوده!
در ثانی مگه تو اصفهان پا روی حلق خانوادشونه که راحت نیستن؟اگه منظورت از پایتخت همین تهرانه با اصفهان فرقی نداره که هی داد امکاناتشو میدی...همچین مقایسه کردی انگار اصفهان دهه نه شهر!
بازیکنی که امروز من 10 تا بدم مال منه فردا تو 20 تا بدی مال تو ارزش فکر کردن نداره...
هر کسی می خواد بره به سلامت...
سپاهان جای منت گذاشتنه نه منت کشیدن...
NEYMAR JR
08-06-2011, 02:54
خوشم آومد ازتون . آقا بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم .
سقف قرارداد بهونس مسئولین سپاهان سالهست می خوان رو به جوون گرایی و آکادمی بیارن نمونش همین حاج صفی که سپاهانیا دوسش دارن چون هم اصفهانیه هم سپاهانی . بازیکنی یا مربی ای که برا پول کار می کنه بدرد ما نمی خوره ما امسال محرم و کریمی رو داریم که همین 3 یا 4 ساله مربیای سپاهان می شن نه این قلعه نوعی بی هویت .
Moein-Chelsea
08-06-2011, 07:29
من امیدوارم این مسائل حاشیه ای باعث نشه که تیم خوب سپاهان که نماینده شایسته ایران در جام قهرمانان هست وارد چالش بشه و من به شخصه دوست دارم قهرمانی آسیا رو در دستان سپاهانیها ببینم که این امر دور از ذهن نیست
آرزو دارم تیمهای پایتخت هم مثل تیمهای اصفهانی روند رو به رشدی در آسیا داشته باشند
با آرزوی موفقیت روز افزون برای سپاهان:thankyou:
لیورپول پرست
08-06-2011, 10:04
رفتن قلعه نوعی هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد!البته من فکر نکنم به این راحتیا بتونه از سپاهان دل بکنه مخصوصا با این قرعه ی تقریبا راحتی که تو لیگ قهرمانان بهمون خورده می دونه که میتونه تیم رو تا فینال ببره بالا و حتی قهرمان کنه.به نظر من میتونه با موندن توی تیم و تقویت این تیم هم خودش و هم سپاهان رو پر افتخار تر از قبل کنه.
ولی چیزی که برای ما سپاهانیا مهم تر از رفتن یا نرفتن قلعه نوعی هست حفظ مدیریت باشگاه و شخص ساکت هست!که البته این مهم به خوبی داره پیش میره و ساکت به امید خدا موندنی شده....به امید قهرمانی در اسیا...
در اینکه سقف قرداد برای خود بزرگوار سنگین می نمود شکی نیست ( مخصوصاً الان که دو قهرمانی اورده دیگه بی تیم نمیمونه) ولی دلیل اصلی اینکه میخواد بره اینکه که انتظارها از سپاهان رفته بالا و بزرگوار هم کسی نیست که بتون یه فصلو بدون موفقعیت پشت سر بگذره برای همین وقتی فهمید قراره سقف قراردادها در مورد بازیکنان رعایت بشه فوری عواقب کار رو سنجید چون مربی کار بلدیه و میفهمه چی به چیه .از اول هم خود قلعه نویی برای تمدید دو دل بود وقتی هم فهمید قراره بازیکنها برن بی خیال شد و گفت خداحافظ
قلعه نویی برا تمدید دو تا شرط اصلی جدای پول خودش داشت....
بازیکنایی که تو تیم هستن بمونند
بازیکنایی که میخواد اضافه بشند
شک نکن اگه به شرطش عمل بشه قهرمان آسیا خواهد شد. با توجه به شناخت و رابطه ای که با قلعه نویی دارم، همیشه موفقیتش بیشتر از پول اهمیت داره براش. برا همین دید با سقف قرارداد بازیکنا نمیموند و تیم نمیتونه موفق بشه رفت...
به هر حال شرطه عقله که جایی بری که مدعی جام باشه.
سایپا و استقلال هم که گزینه ها بعدی رحمتیند.
حاج صفی هم که رفت. فعلا سمت چپ تیم و با دروازه تیم تعطیل شده!!!
بنظر میرسه وضعیت نقل و انتقالات خیلی قمر در عقربه! کسانی که جذب شدند همه با هم نمیتونند حتی جای رحمتی تنها رو بگیرند. چرا وضعیت اینجوری شده؟ چرا همه ستاره ها دارند میرند استقلال؟ قراره فوتبال دوباره تک قطبی بشه؟
faezeh10
05-07-2011, 22:51
بله من هم با نظر روژینا موافقم. مثله اینکه از وقتی همه ی ستاره هامون رفتند دیگه هیچ ستاره ای جذب نکردیم. واقعن دارم همه ی امیدمو واسه فصل بعد از دست می دم. فقط دعا کنید دوباره رحمان احمدی نیاد چون قبلن که دروازه بان سپاهان بود هیچ وقت نشد یه حرکت قشنگ ازش ببینیم.
Masoud Golden
07-07-2011, 00:43
ستاره میخاییم چیکار
بزار برند
مربی باید از بازیکن فوتبالیست بسازه که لوکا کارشو بلده
دوره امیر که بازیکن براش بازی میکرد تموم شد
یک اظهار نظر از ابرار ورزشی:
هفته اول ليگ يازدهم براى هر ۲ تيم اصفهانى سپاهان و ذوب آهن با نتيجه مساوى به پايان رسيد. البته از ۹ مسابقه روز اول ۷ مسابقه با نتيجه مساوى تمام شد و در واقع سپاهان و ذوب آهن خيلى هم ضرر نكرده اند. به طور كلى بازى هاى آغازين ليگ سنگ محك خوبى براى سنجش عيار تيم ها به شمار نمى رود چون همه چيز حاكى از ناهماهنگى است. دست خوردن تركيب تيم ها و به كارگيرى بازيكنان جديد و مربيان از راه رسيده اين ناهماهنگى را اجتناب ناپذير مى كند و بايد چند هفته بگذرد تا مربيان تركيب ايده ال خود را پيدا كنند عيوب تاكتيكى را مرتفع نمايند. به همين دليل نوعى احتياط و محافظه كارى در اركان تيم ها رخنه كرده و ترس از باخت در روزهاى اول ريشه دوانده و بنابراين بازى ها كم گل و بدون هيجان به پايان مى رسد. باتوجه به اين ديدگاه كسب نتيجه مساوى براى سپاهان و ذوب آهن تا حدى قابل قبول به نظر مى رسد هر چند براى هر دو تيم كه بر حسب سابقه مدعى قهرمانى هستند نتيجه جالبى نيست. با اين تفاصيل براى ارزيابى كل بازى نمايندگان فوتبال اصفهان بايد صبر كنيم تا بازى هاى بيشترى از آن ها به نمايش درآيد.ذوب آهن در خانه راه آهن به نتيجه مساوى دست يافت و اين در حالى است كه راه آهن مهره هاى چندان كارآمدى را در اختيار ندارد و دست على دايى تقريباً خالى است. اما سپاهان قهرمان ليگ در فولادشهر با نايب قهرمان ليگ مساوى كرد و تا حدودى هر دو تيم از نتيجه راضى بودند. اين كه سپاهان - ذوب آهن هر دو گل اول را زدند و تا دقايق پايانى پيروز بودند و گل خوردند بايد لوكا و ابراهيم زاده را هوشيار كرده باشد كه آيا تيم هايشان در اواخر مسابقه دچار افت بدنى مى شوند؟ آيا بدنسازى و آماده سازى تيم ها ايراد دارد و هنوز به نقطه اوج نرسيده اند؟ البته اين امرى طبيعى است و بسيارى از مربيان طورى برنامه ريزى مى كنند كه با شروع مسابقه تيم هايشان كم كم به اوج آمادگى بدنى برسند.
يك بازى پر از حساسيت
مسابقه سپاهان و استقلال امسال حساس تر شده كركرى هايى كه بين دو باشگاه ايجاد شد و مسايلى كه در مورد استقلال سيد مهدى رحمتى و خسرو حيدرى از سپاهان به استقلال پيش آمد بر حساسيت ها افزود. به همين خاطر مسابقه كه مى توانست بزرگ باشد با دستپاچگى شروع شد و با همين روال به پايان رسيد.اين بازى سرعت خوبى داشت و توپ در تمام نقاط زمين مى چرخيد اما همه چيز توام با شتابزدگى و اميد بستن به اتفاقات بود. سپاهان هنوز خيلى كار دارد تا خود را به عنوان مدعى قهرمانى ليگ برتر بر مدعيان ديگر تحميل كند. در همه خطوط از دروازه تا نوك حمله بايد اصلاح حركتى صورت بگيرد و اين كه توپ با هدف گل زدن يا گل نخوردن به گردش درآيد.رحمان احمدى كه روز نسبتاً خوبى را پشت سرگذاشت هنوز اعتماد به نفس براى سنگربانى از دروازه قهرمان ليگ را ندارد. او بايد از عجله و شتاب براى خروج از دروازه پرهيز كند و چنانكه در اين مسابقه ديديم چند بار خروج هاى بى موقع و شتابزده داشت. خط دفاع با تركيب جديد در پوشش كامل موفق نيست و چند بار كه آرش برهانى صاحب موقعيت شد و حتى گل مساوى استقلال را به ثمر رساند نشانه نداشتن پوشش مناسب در خط دفاع سپاهان بود. در ميانه ميدان هر چند وجود جان واريو يك غنيمت است اما فقدان يك هافبك تاكتيكى، بازيساز و خلاق احساس مى شود و شايد محرم نويدكيا در صورت آمادگى بتواند در ميانه ميدان سپاهان هنرنمايى كند.
در خط حمله جاى خالى ابراهيم توره احساس مى شود و عمادرضا هم آن عمادرضاى سريع و فرصت طلب دو سال قبل نيست و بسيار افت كرده است. در اين خط يانوش با تكيه بر بازى فيزيكى يك مهره موثر در زدن سانترهاست اما او چهارچوب دروازه را نمى شناسد، به نظر مى رسد كه يانوش مى تواند توپ ها را براى يك فوروارد تيز چنگ و گلزن ديگر ساخته و پرداخته كند كه حالا آن بازيكن را در سپاهان نمى بينم اما تيم لوكا نكات مثبتى هم داشت از جمله اين كه بازيكنان سپاهان جنگنده بودند و مخلصانه بسيار با انگيزه به دنبال توپ مى دويدند. اما در كناره ها با غيبت خسرو حيدرى و احسان حاج صفى هنوز آن صلابت لازم ديده نمى شود مرور زمان با حضور جعفرپور، بيك زاده و اين خطوط هم فعال مى شوند.
مسئوليت پذيرى طرفداران سپاهان
طرفداران مشتاق سپاهان سنگ تمام گذاشتند و ورزشگاه فولادشهر را انباشته كرده اند. آن ها مى دانستند كه تيم شان قهرمان ليگ است و امسال چند بازيكن اصلى و كارسازش را از دست داده و حالا احتياج به حمايت بيشترى دارد.
زردپوشان با هر وسيله اى كه در اختيار داشتند روانه فولاد شهر شدند و ۹۰ دقيقه تمام سپاهان را يكصدا تشويق كردند. همين ده سال قبل كه پرسپوليس و استقلال به اصفهان مى آمدند تا با سپاهان يا ذوب آهن بازى كنند در حقيقت از لحاظ تعداد طرفدار صاحبانه بودند. اما حالا ديگر چنين نيست و چهارشنبه شب ورزشگاه فولادشهر در تصرف طرفداران سپاهان بود و طرفداران تيم آبى پايتخت چندان محلى از اعراب نداشتند. استقلال با اين همه بازيكن جديد كه به خدمت گرفته مغرور به نظر مى رسيد و ۳ امتياز اين مسابقه را براى خودش كنار گذاشته بود و پيشداورى در مورد ضعيف شدن سپاهان آن ها را به بيراهه برد و زمانى بيدار شدند كه يك گل خورده بودند. در هر حال قهرمان و نايب قهرمان ليگ دهم همچنان در ليگ يازدهم براى همديگر خط و نشان مى كشند.
خوب مثل اینکه ساکت هم از مدیر عامل باشگاه رفت کنار البته خودش گفته خسته شدم و کشیدم کنار و استعفام رو دادم .کم کم مثل اینکه باید تیم رو بکشن کنار :D گل بود حالا چمن هم اومد نشست روش
امسال تو نقل و انتقالات خیلی ضعیف بودیم. بنظر تیم خیلی ضعیفتر شده. تو دو تا بازی هم فقط دو امتیاز گرفتیم. نمیدونم چطور میخوایم تو آسیا قهرمان بشیم.:sad2:
لیورپول پرست
12-08-2011, 11:53
خب امروز بازی داریم با نفت آبادان به چند دلیل میتونه نقطه ی اوجمون باشه
اول اینکه با نفت ابادان بازی داریم که خب نفت آبادان حریف قابلی نیست برامون
دوم اینکه بازی تو فولاد شهر هست و من مطمئنم هوادارا پر میکنند ورزشگاه رو
سوم اینکه انگیزه ی بچها بالاست
چهارم اینکه نفت هیچ وقت تو اصفهان نتیجه نگرفته و این میتونه روحیه بده بچها...به امید برد و شروع طوفانیِ طوفان زرد آسیا ...
من متاسفانه در جایی هستم که نمیتوانم بازیها را ببینم و فقط از طریق اینترنت در جریان بازی ها قرار میگیرم. لطفا کسی که بازیها رو دیده در مورد عملکرد بچه ها بخصوص بازیکنان کمتر شناخته شده مثل مهدی نصیری, اکبر ایمانی و امید ابراهیمی نظر بدهد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1