توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار نقل و انتقالات باشگاه سپاهان در فصل 90-89:
.
.
اخبار نقل و انتقالات فصل جدید (89-90) رو می تونید داخل این تاپیک قرار بدید ضمن اینکه قوانین ارسال ([Only registered and activated users can see links]) رو هم فراموش نکنید!
ضمنا از دوستان خواهشمندم برای اضافه کردن موضوع جدید حتما با بنده هماهنگ کنن!
Masoud Golden
26-05-2010, 23:29
جانواریو رسما با سپاهان 2 ساله بست / هدف جدیدم قهرمانی با سپاهان در آسیاست
[Only registered and activated users can see links]
هافبک فصل گذشته تیم فوتبال استقلال تهران با عقد قراردای 2 ساله رسما به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، این هافبک برزیلی امروز با حضور در دفتر باشگاه سپاهان قرادداد خود را امضاء نمود.
عصر امروز قراداد وی در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رسید.
فابیو جانواریو در گفتگویی با پایگاه خبری سپاهان با ابراز خشنودی از حضور در این تیم اصفهانی گفت : خوشحالم که به تیم قهرمان ایران که از تیم های بزرگ ایران است پیوسته ام. سپاهان همیشه نامی بوده که در سال های اخیر با عث هراس رقیبان بوده و همیشه شخصیت قهرمانی را داشته و دارد .
وی اضافه می کند : می دانم که که با حضورم در سپاهان انتظارات از من بیشتر می شود ولی مطمئن باشید که همه تلاشم را خواهم کرد که سپاهان قهرمانی اش را در لیگ ایران تکرار کند و در آسیا هم تا مراحل پایانی پیش رویم. قهرمانی در آسیا با سپاهان هدف جدید من در فصل پیش رو است که می خواهم به آن برسم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
29-05-2010, 20:35
جلال حسيني:
در عين تعصب به سپاهان از استقلال پيشنهاد دارم
مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: من هم از استقلال و هم از استيل آذين پيشنهاد دارم اما سپاهان در اولويت من قرار دارد.
سيد جلال حسيني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من از چند تيم بزرگ ليگ برتر پيشنهاد دارم و اين طبيعي است که هر روز خبر پيوستن و به توافق رسيدن من به تيمي در مطبوعات منعکس مي شود.
وي عنوان کرد: من مذاکره با پرسپوليسي ها را تکذيب نمي کنم حتي از استقلال و استيل آذين هم پيشنهاد هايي دارم. اما هنوز به هيچ تيمي به توافق نرسيده ام.
حسيني در ادامه گفت: من به سپاهان علاقه خاصي دارم و اگر به توافق نهايي با مديران سپاهان برسم دوست دارم يک فصل ديگر نيز در کنار اين تيم باشم./ت
خبرگزاری فوتبال ایران - وقتی امیر قلعهنویی از استقلال جدا شد، پیروز قربانی نیز جایی در این باشگاه نداشت و علیرغم اینکه تمایل داشت در استقلال بماند. مدیران آبیهای پایتخت حاضر نشدند قرارداد قربانی را تمدید کنند تا او راهی کرمان شود.
پیروز همواره فصل خوبی را در کرمان پشت سر نگذاشت و همواره از علاقهاش به استقلال صحبت میکرد. اما گویا تا زمانی که واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال است این بازیکن نمیتواند به تیم سابقش بازگردد.
اگرچه آشتیانی علاقهای به پیروز ندارد اما در اصفهان مربیای هست که بسیار به این مدافع علاقمنداست، امیرقلعهنویی علاقه بسیاری به قربانی نشان میدهد و حتی تلاشهای خود را برای حضور او در سپاهان آغاز کرده است.
اگر هادی عقیلی با سپاهان به توافق نرسد، پیروز جانشین این مدافع در تیم قهرمان ایران خواهد شد.
Sir.Pooyan
30-05-2010, 13:28
مهدی کریمیان در خصوص وضعیت قراردادش با سپاهان اظهارداشت: قرارداد من با سپاهان تمام شده است. قبل از بازی با پرسپولیس نشستی با آقای ساکت داشتم و پیشنهادم را به آنها دادم. ماحتی پیشنویس قرارداد را هم نوشتیم اما فردا جلسهای با ساکت خواهم داشت تا در نهایت تصمیم نهایی مشخص شود.
وی در خصوص اینکه گفته میشود او مبلغی 2 برابر قرارداد قبلیاش از سپاهان خواسته، اظهارداشت: بحث 2 برابر نیست. من رقمم را اعلام کردهام و حالا در انتظار جلسه فردا هستم تا تکلیفم روشن شود.
کریمیان در پایان در خصوص مذاکرهاش با استقلال بعد از پیوستن جانواریو به سپاهان گفت: وضعیت من با سپاهان ربطی به آمدن جانواریو ندارد.
اگر با باشگاه به توافق برسم همین جا میمانم و اگر نشود به سایر پیشنهاداتم فکر میکنم. مذاکراتی نیز با استقلال داشتهام و اگر در سپاهان نمانم به استقلال فکر میکنم. با این حال وضعیت من با سپاهان هنوز 50-50 است.
اميرقلعهنويي در مورد وضعيت سپاهان اظهار داشت: پس از اينکه يک سال بسيار خوب را در سپاهان سپري کردم، من و خانوادهام تصميم گرفتيم يک سال ديگر در اصفهان باشيم تا اين بار موفقيتهاي خودمان را در جامهاي ديگر به نمايش بگذاريم.
وي افزود: واقعا دوست داشتم يک سال ديگر در سپاهان باشم. بدون هيچ حرف و حديثي اعلام ميکنم سپاهان ايدهآل امير قلعهنويي تيمي است که امسال در سه جام به ميدان ميرود. عليرغم اينکه در سال گذشته نيز تيم خوبي بود.
قلعهنويي تاکيد کرد: در فصل گذشته متاسفانه اختلافاتي ميان سپاهان و استقلال رخ داد که کمي باعث شد کار خود را نتوانيم به خوبي انجام دهيم. به همين دليل امسال ميخواهم با آرامش بيشتر به سپاهان کمک کنم و از تجارب قبل که مثبت بود استفاده کنم.
قلعهنويي خاطرنشان کرد: در فصل اولي که به سپاهان آمدم اين تيم 50 درصد تغيير پيدا کرده بود اما امسال اجازه نداديم اين اتفاق بيفتد و تغييرات کمتري داشتيم. من قول ميدهم سال آينده سپاهان با اقتدارتر نسبت به گذشته در سه جام خواهد بود تا ثابت کنيم همه چيز در اصفهان با حمايت هوادارانش بسيار خوب رو به جلو ميرود.
سرمربي سپاهان در باره جذب بازيکنان جديد گفت: با هماهنگي که با مديريت باشگاه داريم قراردادهاي بازيکنان ما طبق چارچوب باشگاه است. ما بازيکني ميگيريم که در افکار تاکتيکي باشگاه سپاهان و کادر فني جا داشته باشد. مثلا خسرو حيدري وقتي دو سال پيش به استقلال آمد شايد خيليها تصور نميکردند اين گونه پلههاي ترقي را طي کند اما چون بازيکن با تکنيکي بود به حقش رسيد.
وي يادآور شد: در ادامه جذب بازيکنان خود دو بازيکن ليگ يکي در ليست من حضور دارند که متعاقبا آنها را اعلام ميکنم. البته بايد اعلام کنم از جذب جان واريو که بازيکن با تکنيک و خوبي است بسيار خوشحال هستم.
قلعهنويي در خصوص تمديد قرارداد هادي عقيلي و عماد رضا گفت: اين دو بازيکن براي سپاهان زحمت کشيدهاند و هيچ کس منکر لياقتهاي آنها نيست. آنها در ليست من حضور دارند و بايد با حرفهاي بيشتري که بين آنها و باشگاه زده ميشود توافقات انجام شود. من سعي خواهم کرد در فصل جاري 19 بازيکن ايدهآل و هم سطح داشته باشم تا در سالي که بسيار پرفشار است دچار مشکل نشويم.
قلعهنويي تاکيد کرد: در فصل گذشته در ليگ قهرمانان آسيا دو مهاجم بسيار خوب داشتيم اما متاسفانه مهاجمان سوم و چهارم ما با اين دو مهاجم فاصله داشتند به همين دليل دچار مشکلاتي شديم.
وي در خصوص برنامههاي سازمان ليگ در سال آينده گفت: ابتدا بايد باز هم از سازمان ليگ در خصوص زحماتش در فصل گذشته تشکر کنم. ما فقط يک مشکل بزرگ در برنامهريزي خود داشتيم که يک ماه به خاطر بازي با سنگاپور مسابقات ما تعطيل شد. اين موضوع واقعا سؤال برانگيز بود. اميدوارم امسال اين مشکل پيش نيايد. براي اين موضوع که سال شلوغي را در پيش داريم برنامهريزيهايي دارم.
منبع=football3.ir
labkhande_ejbari20
30-05-2010, 18:20
اساس کشی هادی عقیلی از اصفهان
در حالی که امیر قلعه نویی در لیست پیشنهادی خود به باشگاه سپاهان نام هادی عقیلی و عمادرضا را قرار داده است گویا هادی عقیلی خیلی مایل نیست در فصل آینده هم با امیر قلعه نویی کار کند
گفته می شود هادی عقیلی مدافع سپاهان دو روز پیش به تهران عزیمت کرده و حتی اسباب و وسایل خود را نیز به همراه برده است.
از طرفی عمادرضا، مهدی کریمیان و حسین پاپی بازیکنان تیم فوتبال سپاهان که قصد داشتند امروز با محمدرضا ساکت در مورد وضعیتشان صحبت کنند به دلیل سفر ساکت به تهران موفق به انجام این کار نشدند.
جلال حسینی مدافع سپاهان نیز همچنان در کیش مشغول سفر تفریحی است و فعلاً گوشی او خاموش است.
از طرفی به احتمال فراوان رحمان احمدی از جمع سپاهانی ها خواهد شد..
به گزارش خبرنگاران باشگاه خبرنگاران به نقل از يك مقام آگاه حاضر در باشگاه استقلال، اين بازيكن كه در فهرست اصلي امير قلعه نوعي در تيم سپاهان براي حضور فصل آينده قرار دارد، انجام هر گونه مذاكره با مسئولان اين باشگاه و شخص امير قلعه نوعي را شايعه دانست و عنوان كرد قصد ندارد در اين تيم به فوتبال خود ادامه دهد.
گفتني است،هافبك استقلال به مدير عامل تيمش قول داد كه در صورت ناموفق بودن مذاكراتش تيمهاي تركيه قرارداد خود را با تيم استقلال تمديد ميكند و در ايران تنها براي تيم استقلال به ميدان خواهد رفت و به حضور در تيمهاي ديگر فكر نميكند./ب
labkhande_ejbari20
30-05-2010, 21:20
ستاره سپاهان در راه استقلال
پیوستن ستاره برزیلی استقلال به سپاهان اصفهان برای مدیران و طرفداران این تیم بسیار سنگین آمده است یه همین دلیل مدیران استقلال تصمیم گرفته اند با جذب یکی از ستارگان زردپوشان اصفهانی جوای محکمی به خرید جانواریو توسط این تیم بدهند. شنیده ها حاکی از آن است که مدیران استقلال با این ستاره سپاهانی به توافقات اولیه رسیده اند ولی ستاره تصمیم گرفته برای آخرین بار بر سر رقم قرارداد خود با مدیران اصفهانی به مذاکره بنشیند هرچند که بعید است توافقی حاصل شود. باید منتظر پیوستن ستاره سپاهان به استقلال طی روزهای آینده بود مگر آنکه استیل آذین وارد این جنگ 2طرفه شود
labkhande_ejbari20
31-05-2010, 07:21
عماد رضا در باشگاه استقلال
عماد رضا در باشگاه استقلال!
دیروز باشگاه اسنقلال مهمان ویژه ای داشت. عماد رضا مهاجم عراقی سپاهان میهمان مدیر عامل استقلال بود. پاتک استقلال به خرید جان واریو توسط سپاهان خیلی زود رسانه ای شد. هر چند که احتمال پیوستن عماد رضا به استقلال 50 درصد است ولی این مذاکرات می تواند زنگ خطری برای مدیران سپاهان باشد که بعد از جان واریو به دنبال توافق با خسرو حیدری هستند.
mahsa_saina
31-05-2010, 17:11
رضا ناصحی و محمد رجب زاده بازیکنان سایق تیم ابومسلم مشهد با عقد قراردای به تیم فوتبال فولادمبارکه سپاهان پیوستند.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، رضا ناصحی و محمد رجب زاده به عنوان دو بازیکنی که در لیست خرید امسال سرمربی سپاهان برای فصل جدید بودند با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه و انجام مذاکرات نهایی با عقد قرادادی 3ساله رسما به جمع زرد پوشان فولاد مبارکه سپاهان پیوستند.
قراداد این دو بازیکن امروز در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رسید.
رضا ناصحی در مورد حضورش در سپاهان گفت : خوشحالم که مورد اطمینان و توجه باشگاه بزرگ سپاهان قرار گرفته ام و در دور جدید فوتبالم حضور در اصفهان و تیم قهرمان ایران سپاهان را تجربه می کنم.
این مدافع چپ پا ادامه داد : حضور در سپاهان که از کادر مدیریتی و فنی سرشناسی سود می برد بهترین فرصت برای من است تا یک جهش ویژه در فوتبالم ایجاد کنم و به سادگی این فرصت طلایی را از دست نمی دهم. مطمئن باشید که برای موفقیت سپاهان و هوادران متعصب این باشگاه که تعصب و عشق شان به سپاهان زبانزد همگان است همه تلاش خود را خواهم کرد.
محمد رجب زاده هافبک سال گذشته ابومسلم نیز در مورد حضورش در سپاهان می گوید : تیم فوتبال سپاهان در دهه 80 همیشه در رقابت هایی که حاضر بوده شخصیت و اعتبار قهرمانی داشته است و حضور در این تیم قطعا به رشدفوتبال هر بازیکنی کمک می کند.
وی ادامه می دهد : حضور در تیم مطرح سپاهان با سرمربی بزرگی که دارد یک افتخار است و البته در کنار این افتخار وظیفه ما رابرای رقابت هایی که در پیش رو داریم بیشتر و بشتر می کند . به همه هوادران عزیز اصفهانی اطمینان می دهیم که یک مهره تاثیر گذار برای این باشگاه محبوب اصفهانی باشم و همانطور که امیرخان قول داده اند سپاهان امسال از سپاهان پارسال قدرتمند تر ظاهر شود .
labkhande_ejbari20
31-05-2010, 17:48
کریمیان از سپاهان جدا شد
مهدی کریمیان با سپاهان به توافق نرسید و از این تیم جدا شد
مهدی کریمیان با سپاهان به توافق نرسید و از این تیم جدا شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، "مهدی کریمیان" امروز (دوشنبه) با حضور در باشگاه سپاهان با مدیر عامل این تیم در خصوص وضعیت فصل آینده اش به توافق نرسید و از سپاهان جدا شد.
گفتنی است؛ کریمیان برای حضور در استقلال برای فصل آینده ابراز علاقه کرده و هیچ بعید نیست که وی سال آینده استقلالی شود.
او ترجیح می دهد فصل بعد نیز در لیگ امارات بازی کند اما به گفته خودش، هنوز از این کشور پیشنهادی ندارد. کاظمیان می گوید، عجله ای برای تمدید قرارداد ندارد و تا روز آخر نقل و انتقالات منتظر می ماند و تیم جدیدش را انتخاب می کند. او می گوید: «فعلا مشغول بررسی پیشنهادها هستم. اما عجله ای برای انتخاب تیمم ندارم.»
کاظمیان ترجیح می دهد در ایران برای استیل آذین بازی کند. او این مسئله را تائید می کند: «اگر به امارات رفتم که هیچ اما اگر در ایران ماندم فقط می خواهم در تهران بازی کنم تا به خانواده ام نزدیکتر باشم.» او با این جمله، به نوعی پیشنهاد سپاهان را رد می کند و نشان می دهد در صورت حضور در لیگ برتر، استیل آذین را انتخاب خواهد کرد.
تلاش آبیها برای جذب کریمیان
استقلاليها خيلي دوست دارند حالا که ستاره برزيليشان را از دست دادند با يکي از ستارههاي سپاهان به توافق نهايي دست يابند. اين اتفاق هم چندان دور از ذهن نيست چرا که آبيها با مهدي کريميان، هافبک مياني تيم سپاهان به توافق اوليه دست يافتهاند و به زودي اين بازيکن را جذب خواهند کرد. کريميان فصل قبل يکي از ارکان اصلي سپاهان بود و تنها در يک بازي به ميدان نرفت. اين بازيکن با تاييد مذاکره استقلاليها ميگويد: «من اهل بازارگرمي نيستم اما چند روز پيش يعني پنجشنبه هفته قبل باشگاه استقلال با من مذاکره کرد و خودم هم خيلي دوست دارم اين انتقال صورت بگيرد. پيشنهاد مالي باشگاه استقلال خيلي خوب بوده و به شخصه علاقهمندم در اين تيم بازي کنم. به هرحال همه بازيکنان دوست دارند در تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي کنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم.»
کريميان درباره اينکه چه زمان با آبيها به توافق نهايي ميرسد هم توضيحاتي ميدهد: «قرار است امروز به باشگاه سپاهان بروم و درباره ماندن يا نماندن در اين تيم گفتوگو کنم. با اينحال خودم فکر ميکنم احتمال استقلالي شدنم بيشتر است. به احتمال فراوان يک روز پس از مذاکره با باشگاه سپاهان به تهران ميآيم تا با مسوولان باشگاه استقلال مذاکرات نهاييام را انجام بدهم.»
مهدي کريميان با 28 سال سن و توانايي بازي در پستهاي مختلف ميتواند گزينه خوبي براي خط مياني آبيها باشد. به خصوص اينکه او فصل قبل هم در تيم سپاهان بازي کرده و با توجه به اينکه زردپوشان نصف جهان توانستند جانواريو را با پيشنهادي اغواکننده از چنگ استقلال دربياورند، جذب مهدي کريميان ميتواند اندکي ميان استقلال و سپاهان تعادل برقرار کند هرچند که همه ميدانند مهدي کريميان با وجود همه شايستگيهايش اما براي استقلال جانواريو نميشود.
منبع: سایت هواداران استقلال
labkhande_ejbari20
01-06-2010, 18:43
بیکزاده در گفتگو با مهر:
چهارشنبه با مسئولان سپاهان مذاکره میکنم
بازیکن فصل پیش تیم فوتبال استقلال از انجام مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان برای پیوستن به این تیم اصفهانی خبر داد.
هاشم بیک زاده عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیتش برای حضور در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر گفت: از چند تیم پیشنهاد داشتم اما هنوز با هیچکدام به طور جدی وارد مذاکره نشده ام.
بیک زاده که در حال سفر به اصفهان بود به احتمال حضورش در سپاهان اشاره کرد و گفت: فردا نشستی با مسئولان این باشگاه خواهم داشت و در صورتیکه با این تیم به توافق برسم فصل بعد را در اصفهان سپری خواهم کرد.
با جدایی صمد مرفاوی از کادر فنی تیم فوتبال استقلال و کناره گیری امیررضا واعظ آشتیانی از مدیریت این باشگاه، بازیکنان آبی پوش نیز رفتن را بر ماندن ترجیح داده اند و یکی یکی از این تیم می روند.
«من در حال استراحت هستم و فعلاً زمان تمدید قرارداد نیست، عجلهای هم برای این کار ندارم، چون چند هفتهای بیشتر از لیگ نگذشته است. حتی از اینکه ستارههای لیگ خیلی سریع قرارداد امضا میکنند تعجب میکنم. وقتی که زمانش فرا برسد تیم آیندهام را انتخاب خواهم کرد.»
البته مدافع چون عقیلی باید هم خیالش راحت باشد، چون هر تیمی حاضر است یک سهمیه خود را به او اختصاص دهد.
تمام تیمهای بالای جدول او را میخواهند و مذاکراتی با او داشتهاند. «چند تیم با من مذاکرهاند اما هنوز هیچ تصمیمی برای آیندهام ندارم، اما به چند تیم بیشتر فکر نمیکنم که از بین این تیمها برای آینده فوتبالیام انتخاب خواهم کرد.»
وي در مورد تمديد قرارداد خود گفت: خوشحالم كه در ليست امير قلعه نويي بري فصل جديد حضور دارم. هميشه آرزويم اين بوده كه با موفقيت هاي سپاهان مردم متعصب اصفهان را شاد و خوشحال كنيم و در سالي كه گذشت به اين هدف رسيديم.
جعفرپور عنوان كرد: در سال جديد با توجه با قهرماني مان در ليگ نهم انتظارات از سپاهان بالاتر مي رود و قطعا وظايف تك تك بازيكنان هم سخت تر مي شود. لازم است در فصل جديد تلاش و جنگندگي دو چنداني باري فتح جام هاي داخلي و آسيايي داشته باشيم. آرزويم قهرماني با سپاهان در آسياست. اين خواسته و مطالبه همه هواداران از سپاهان است و اميدوارم در ليگ قهرمانان 2011 بتوانيم اين كاپ را به تالار افتخارات باشگاه اضافه كنيم.
بیکزاده با سپاهان قرارداد بست
هافبک فصل گذشته تیم فوتبال استقلال با سپاهان اصفهان قرارداد ۲ ساله امضا کرد.
هاشم بیک زاده که قراردادش با استقلال به پایان رسیده بود صبح امروز با حضور در باشگاه سپاهان با این تیم قرارداد داخلی امضا کرد.
مدت این قرارداد ۲ ساله است و به زودی در هیات فوتبال اصفهان ثبت می شود.
بیک زاده پس از جان واریو دومین بازیکن استقلال است که به سپاهان می پیوندد
منبع: بردوباخت
خبر عالی:
کریمیان هم تمدید کرد!!!
مهدي کريميان امروز با حضور در باشگاه سپاهان و توافق نهايي با مسئولان قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر تمديد کرد.
کريميان احتمالا بعد از ظهر امروز در هيات فوتبال اصفهان حاضر مي شود تا قرارداد خود را به ثبت برساند.
اخیرا در بین هواداران شایعات نگران کننده زیادی در مورد جدایی این بازیکن مطرح بود.
footbal3.ir
labkhande_ejbari20
02-06-2010, 17:39
صبح امروز؛
عقیلی با سپاهان مذاکره کرد
خبرگزاری فوتبال ایران - هادی عقیلی کاپیتان دوم سپاهان که به دلیل اختلاف با امیر قلعهنویی هنوز قراردادش را با قهرمان لیگ تمدید نکرده است، صبح امروز به اصفهان بازگشت تا مذاکراتش را با این تیم آغاز کند.
امروز جلسات طولانی مدتی را با محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان برگزار کرد که در این جلسه طرفین برای تمدید قرارداد رضایت کامل داشتند، اما هیچ قراردادی بین آن امضا نشد و شاید اگر امیرقلعهنویی مربی سپاهان نبود و اختلافات بین او و عقیلی وجود نداشت، این قرارداد خیلی راحت امروز به امضا میرسید.
عقیلی از دو باشگاه پرسپولیس و استیل آذین هم پیشنهاد دارد، اما اینگونه که از شواهد پیداست او علاقمند به ماندن در سپاهان است.
labkhande_ejbari20
03-06-2010, 18:13
خلعتبری در 3راهی ذوب ، پرسپولیس و سپاهان!
محمد رضا خلعتبری بیش از همه بازیکنان لیگ برتر مشتری دست به نقد دارد و همین موضوع باعث شده که در انتخاب به مشکل بربخورد. اشنایی به جو ...
خلعتبری در 3راهی ذوب ، پرسپولیس و سپاهان!
محمد رضا خلعتبری بیش از همه بازیکنان لیگ برتر مشتری دست به نقد دارد و همین موضوع باعث شده که در انتخاب به مشکل بربخورد. اشنایی به جو باشگاه ذوب آهن ، وسوسه پوشیدن پیراهن تیم مورد علاقه دوران جوانی ( پرسپولیس) و پیشنهاد وسوسه انگیز سپاهان استیل اذین. باید منتظر سورپرایز خلعتبری ماند زیرا او هیچگاه عادت به تصمیمات درست در لحظه های حساس ندارد مگر لحظاتی که توپ زیر پای اوست.
labkhande_ejbari20
05-06-2010, 09:32
عقيلي به پيشنهاد پرسپوليس پاسخ منفي داد
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش سپاهان با توجه به شرايط خانوادگي از حضور در پرسپوليس صرف نظر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هادي عقيلي با توجه به مذاكراتي كه با علي دايي داشت از او مهلتي جهت بررسي شرايط انتقال به پرسپوليس را خواستار شده بود. وي ديشب در تماسي با حبيب كاشاني اعلام كرد به دليل شرايط خانوادگي و سكونت در شهر اصفهان از پيوستن به پرسپوليس صرف نظر كرده است.
هادي عقيلي همچنين در اين تماس از هواداران پرسپوليس عذرخواهي كرد.
labkhande_ejbari20
06-06-2010, 21:59
دینهو، جایگزین عمادرضا در سپاهان
باشگاه سپاهان اصفهان قصد دارد"لوسیانو ادینهو" مهاجم فصل گذشته مس کرمان را به خدمت بگیرد.
باشگاه سپاهان اصفهان قصد دارد"لوسیانو ادینهو" مهاجم فصل گذشته مس کرمان را به خدمت بگیرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، باتوجه به جدایی قریبالوقوع عمادرضا از سپاهان و پیوستن احتمالی این بازیکن به پرسپولیس مسئولان سپاهان قصد دارند، ادینهو را برای فصل آینده جذب کنند.
طبق شنیدهها مسئولان مس کرمان برای تمدید قرارداد به ادینهو مبلغ 850 میلیون پیشنهاد دادهاند که هنوز این بازیکن پاسخی به این درخواست نداده است.
گفتنی است؛ در زمان سرمربیگری قلعهنویی در مس کرمان ادینهو نیز در این تیم عضویت داشت.
جواد کاظمیان با سپاهان به صورت تلفنی به توافق رسید.
جواد کاظمیان بازیکن تیم فوتبال الامارات روز گذشته (یکشنبه) با مسئولان سپاهان به صورت تلفنی به توافق رسید.
براساس این خبر گویا کاظمیان که قصد حضور در فوتبال ایران را دارد با باشگاه سپاهان مذاکراتی را داشته و به توافق ابتدایی نیز دست یافته است.
قرار است این بازیکن جلسهای را با مسئولان سپاهان برگزار کند تا در صورت رسیدن به توافقات نهایی قرارداد امضاء شود.
گفتنی است کاظمیان فصل موفقی را در فوتبال امارات سپری نکرد و در اکثر بازیهای تیمش نیمکتنشین بود.
منبع: انلاین خبر
labkhande_ejbari20
07-06-2010, 17:26
حیدری 3روز به استقلال فرصت داد!
این در حالی است که حیدری پیشنهاد 600 میلیونی سپاهان را در جیب خود خود دارد و چشم انتظار شرایط استقلال است تا برای فصل اینده خود تصمیم بگیرد
یدری 3روز به استقلال فرصت داد!
ستاره استقلال تهران از شرایط نا مناسب باشگاه استقلال ناراضی است و عدم رضایت خود را با مصاحبه های پیاپی نشان می دهد. در حالیکه صبح امروز ، خسرو حیدری در مصاحبه با یک خبرگزاری از تمایل اش به ماندن در استقلال گفت، ساعاتی بعد از فرصت 3روزه استقلال برای تعیین تکلیف او گفت.
این در حالی است که حیدری پیشنهاد 600 میلیونی سپاهان را در جیب خود خود دارد و چشم انتظار شرایط استقلال است تا برای فصل اینده خود تصمیم بگیرد.
سید جلالی حسینی یکی از شاه ماهی های فصل نقل و انتقالات ایران است که اکثر تیم های لیگ برتری آرزوی به دام انداختن او را دارند ولی در این میان شانس سپاهان و پرسپولیس بیش از سایر تیم ها است. حسینی در مذاکره با علی دایی با توجه به رابطه دوستانه ای که با او دارد ، نظر موافق خود را برای پیوستن به پرسپولیس اعلام کرده است ولی پیشنهاد مالی سپاهان او را در انتخاب تیم بعدی خود دو دل کرده است. باید دید که حسینی کدام راه را انتخاب می کند.
مسعود تابش در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت باشگاه سپاهان در فصل نقل و انتقالات گفت: فابیو جانواریو، هاشم بیگ زاده، رضا ناصحی و محمدحسن رجبزاده بازیکنان جدید تیم هستند، ضمن اینکه قرارداد مهرداد کریمیان را هم تمدید کردیم.
وی در مورد بازیکنانی که از جمع نفرات سپاهان جدا شده اند، اظهار داشت: رحمان احمدی، بهمن طهماسبی، آرماندو و علی مولایی که در این فصل کمتر به آنها بازی رسید، از جمع نفرات ما جدا شدند که امیدوارم در تیمهای بعدی بیشتر به آنها بازی برسد ولی سایر بازیکنان سپاهان در این تیم می مانند.
قائم مقام باشگاه سپاهان اصفهان با تاکید بر اینکه تمرینات سپاهان از روز سه شنبه با حضور امیر قلعه نویی آغاز می شود، اضافه کرد: ما بر اساس نظرات ایشان بازیکنان جدید خود را به خدمت گرفتیم و زودتر از همه تیمها هم تمرینات خود را شروع می کنیم. ضمن اینکه دو بازیکن لیگ برتری دیگر را هم بر اساس نیازهای تیم و نظرات قلعه نویی جذب خواهیم کرد.
وی در مورد آخرین وضعیت عمادرضا هم تاکید کرد: عمادرضا دوست دارد در سپاهان بماند و اگر با وی به توافق نهایی دست یابیم این بازیکن فصل آینده هم با پیراهن سپاهان در لیگ برتر به میدان می رود.
تابش در پایان در مورد آخرین وضعیت کادرفنی تیم سپاهان گفت: قطعا ثبات در کادر فنی می تواند عامل موفقیت باشد. البته امیر قلعهنویی هم مشکلی با کادر فنی سال گذشته نداشت و همه نفرات کادر فنی را هم برای فصل آینده حفظ کردیم.
جذب این بازیکن که هنوز نامش از قوطی باشگاه بیرون نیامده، در راستای توصیههای امیر قلعهنویی برای اضافه شدن یک بازیکن بینالمللی به خط حمله سپاهان در دستور کار قرار گرفت و در نهایت با ارسال فیلم این بازیکن و او.کی قلعهنویی مراحل عقد قرارداد طی شده و بعد از عقد توافقنامه این بازیکن به سپاهان خواهد پیوست. این احتمال وجود دارد که محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان خود به برزیل سفر کند. در تیم سپاهان، ابراهیم توره به طور قطع باقی خواهد ماند ولی عماد رضا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است
Masoud Golden
08-06-2010, 13:59
سيد جلال حسيني باسپاهان تمديد كرد / تکرار قهرمانی و کامیابی در آسیای 2011 هدف امسال
سید جلال حسینی مدافع تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خودرا با این باشگاه تمدید کرد .
به گزرش پایگاه خبری سپاهان ، این بازیکن ملی پوش سپاهان با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه و انجام توافقات نهایی قراداد خود را برای یک فصل دیگر تمدید کرد.
وی در باره تداوم حضورش در سپاهان می گوید: در سپاهان آرامش و نظم و انضباط خوبی حکمفرماست و می خواهم در این فضا همچنان به فوتبالم ادامه دهم.
حسینی اضافه می کند : فصل گذشته شرایط بسیار خوبی را در لیگ داشتیم و با قهرمانی مان توانستیم هواداران مان را شادکنیم ، اما امسال مصممیم با تکرار قهرمانی لیگ که قطعا کار سختی خواهد بود ااکامی در آسیا را جبران کنیم و این بار سپاهان ایران را همگان در مرحله نهایی لیگ قهرمانان ببینند.
وی در پایان می گوید : هر سال حریفان به خاطر نام سپاهان با عزم ویژه ای به مقابله با ما می آمدند اما امسال با توجه به قهرمانی مان رقبا با تمام قوایشان و با تمام انگیزه رو در روی ما قرار بگیرند تا بتوانند قهرمان لیگ را مغلوب کنند. با توجه به این مسئله لازم است تا ما هم جنگندگی مان را بیشتر کنیم تا فصل آینده هم یک فصل شیرین برای سپاهان و اصفهان باشد.
labkhande_ejbari20
09-06-2010, 17:52
كاظميان سپاهاني شد
جواد كاظميان بعد از مذاكره با امير قلعه نوعي سپاهاني شد و به زودي راهي اصفهان مي شود تا قراردادش را با اين تيم زردپوش امضا كند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از يك مقام آگاه درباشگاه سپاهان، اين بازيكن كه به نظر مي رسيد در صورت حضور در ايران درپرسپوليس يااستيل آذين توپ بزند در ملاقاتي غير منتظره با امير قلعه نوعي به توافق رسيدو فصل بعد را در اين تيم توپ مي زند.
همچنين، كاظميان كه مايل بود به جمع پرسپوليسيها ملحق شود وقتي توسط سرخپوشان تمايلي نديد فرصت را غنيمت شمرد و باب مذاكره با سپاهاني ها را باز كرد.
براساس اين گزارش، درفرصتي كه قلعه نوعي در تهران به سر مي برد اين دو با هم ملاقاتي داشتند و با توجه به پيشنهاد مالي سرمربي سپاهان به اين بازيكن كاظميان نيز فرصت را مناسب ديد و به سپاهاني ها قول همكاري داد.
يادآور مي شود،قرار است ابتدا قرارداد علي قلعه نوعي باتيم سپاهان قطعي شده و سپس فرهاد كاظميان نيز سپاهاني شود./ج
احتمال جدایی عماد رضا از سپاهان افزایش یافته است و قلعه نوعی آنقدر باهوش است که قبل از رسمی شدن توافق عماد رضا با سایر تیم ها ، جانشین او را مشخص کند. نماینده قلعه نوعی برای استقبال از ادینهو به فرودگاه رفته است تا به این ستاره برزیلی علاقه وافر قلعه نوعی و شرایط مناسب سپاهان را گوشزد کند. ادینهو قبل از سفر با مدیران مس به توافقات ضمنی دست یافته است ولی شرایط مالی و غیر مالی سپاهان می تواند هر بازیکنی را وسوسه کند. ادینهو به سپاهان نزدیک است .
حمید بابازاده مربی دروازه بان های سپاهان به دلیل مسائل خانوادگی از حضور در این تیم برای فصل جدید انصراف داد.
این مربی به دلیل تحصیل فرزندانش در تهران و حضور در کنار خانواده فصل آینده با سپاهان اصفهان همکاری نمی کند.
labkhande_ejbari20
09-06-2010, 21:37
نويدكيا با سپاهان تمديد كرد
تمرينات سپاهان براي دهمين دوره ليگ برتر از صبح روز گذشته زير نظر امير قلعهنويي آغاز شده است.
هافبك تيم فوتبال سپاهان براي 2 سال ديگر قرارداد خود را تمديد كرد.
به گزارش فارس، محرم نويدكيا امروز با حضور در باشگاه سپاهان قرارداد خود را براي 2 سال ديگر با اين تيم تمديد كرد تا زردپوشان اصفهاني را در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا همراهي كند.
تمرينات سپاهان براي دهمين دوره ليگ برتر از صبح روز گذشته زير نظر امير قلعهنويي آغاز شده است.
mahsa_saina
10-06-2010, 17:22
محرم نوید کیا با حضور در دفتر باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با باشگاه محبوبش تمدید کرد .
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، کاپیتان محرم نوید کیا دیروز با انجام توافقات نهایی با مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه برای 2 سال دیگر تمدید کرد.
وی در مورد تداوم حضورش در سپاهان گفت : بهترین سال های زندگی ام را در کنار سپاهان بوده ام و عمده افتخاراتم با این تیم بوده است . هواداران متعصب و خونگرم باشگاه که همیشه مرا مورد لطف و محبت قرار می دهند و مدیریت قوی و منسجم باشگاه از عواملی است که باعث می شود هیچگاه به جدایی از تیم محبوبم فکر نکنم.
وی اضافه می کند : در فصل جدید در کنار انگیزه فتح دوباره لیگ برتر با توپ پر به لیگ قهرمانان آسیا می رویم. مطمئن باشید سال 2011 سال ویژه و موفقیت آمیزی برای سپاهان در آسیا خواهد بود و با درایت ساکت و تدابیر قلعه نوعی و جنگندگی بیشتر به خواسته و شعار همیشگی هواداران مان مبنی بر فتح کاپ آسیایی بهترین پاسخ را خواهیم داد.:wavesmile:
labkhande_ejbari20
13-06-2010, 10:33
احتمال بازگشت جان واریو به استقلال
خبرگزاری فوتبال ایران - فابیو جانواریو که در آشفته بازار هفته های اخیر استقلال به سپاهان اصفهان پیوسته بود به احتمال فراوان به استقلال باز خواهد گشت.
طبق شنیده ها قرار داد این بازیکن برزیلی با سپاهان رسمی نیست و فاقد اعتبار است و چون در هیات فوتبال اصفهان ثبت رسمی نشده است نمی تواند برای بازگشت فابیو به استقلال مشکل ساز شود.
این در حالی است که منابع غیر رسمی گزاراش می دهند که به امیر قلعه نویی هم توصیه شده تا اگر کمکی از دستش بر می آید به استقلال بکند و اگر بازیکنی از استقلال را در فهرستش دارد آنها را از آن لیست حذف کند.
هنوز مسئولان باشگاه سپاهان نسبت به این قضیه واکنشی نشان نداده اند اما شاید ظرف چند روز آینده خبر استقلالی شدن دوباره جان واریو روی سایت های مختلف قرار بگیرد.
پس از انصراف حمید بابازاده از همکاری با سپاهان به دلیل شرایط تحصیلی فرزندانش، امیر قلعه نویی برای مربیگری دروازه بان ها، کریم بوستانی را به باشگاه سپاهان معرفی کرد.
بوستانی که سابقه همکاری با امیر قلعه نویی در تیم ملی را دارد، با باشگاه سپاهان به توافق رسیده و فردا قرارداد خود را با این تیم امضا می کند.
labkhande_ejbari20
14-06-2010, 20:24
پس از مذاکره با حبیب کاشانی
توافق مهدی رحمتی با پرسپولیس
خبرگزاری فوتبال ایران – مهدی رحمتی دروازهبان فصل پیش سپاهان پس از مذاکره با حبیب کاشانی با عقد قرادادی به باشگاه پرسپولیس پیوست.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران سید مهدی رحمتی دروازهبان تیم ملی و سابق باشگاه سپاهان پس از مذاکره با حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس برای حضور در لیگ دهم پیراهن پرسپولیس را به تن خواهد کرد. رحمتی در روزهای آینده با حضور در هیات فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت خواهد کرد.
قرارداد قلعه نوعی 2 ساله است . اما توافقات مالی آن برای یک سال و فصل آتی می باشد
labkhande_ejbari20
14-06-2010, 20:59
آخرين وضعيت نقل و انتقالات باشگاه استقلال
مبعلي، ميداودي، عمادرضا، حيدري و برهاني در نوبت امضاي قرارداد
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال براي فصل نقل و انتقالات با بازيكنان مطرحي وارد مذاكره شده است
به گزارش خبرگزاري فارس، با انتخاب علي فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال مسئولان اين تيم براي جذب بازيكن مذاكرات جديدي را آغاز كرده اند.
آخرين وضعيت نقل و انتقالاتي اين باشگاه به شرح زير است:
* تكليف مبعلي بعد از امارات مشخص ميشود
ايمان مبعلي براي دريافت برگه تسويه حساب خود از باشگاه الشباب راهي امارات شده و جمعه به تهران باز مي گردد.
وي كه از دو باشگاه فولاد خوزستان و استقلال با پيشنهاد جدي روبرو است بعد از اين سفر تصميم خود را خواهد گرفت.
پيش بيني براي پيوستن اين بازيكن به استقلال يا فولاد راحت نيست. مبعلي شرايط دو باشگاه را مناسب مي داند و به گفته خودش براي انتخاب تيم فصل آينده ترديد دارد.
* ميداودي شرايط دارد
ميلاد ميداودي كه مذاكرات تلفني با مسئولان استقلال داشته ادامه صحبت با اين باشگاه را به مشخص شدن وضعيتش در امارات موكول كرد.
با اين حال ظاهرا رفتن او به تيم هاي اماراتي منتفي شده و وي آمادگي خود براي حضور در استقلال را به اطلاع مسئولان اين باشگاه رسانده است.
اين بازيكن براي پيوستن به جمع آبي پوشان تهراني شرايطي دارد كه قرار است امروز اين شرايط را اعلام كند. در عين حال ممكن است ميداودي فصل آينده هم در استقلال اهواز بماند.
* عمادرضا با قيمتي متفاوت در استقلال
عمادرضا در شرايطي با مسئولان استقلال مذاكره داشته كه گفته مي شود مبلغ 800 ميليون تومان خواسته اما مسئولان استقلال اين موضوع را رد كرده و مدعي هستند عمادرضا با قيمتي كمتر از اين مبلغ حاضر است به استقلال بيايد.
قرار است امروز مديربرنامه هاي اين بازيكن عراقي مذاكراتي با باشگاه استقلال داشته باشد.
* خسرو حيدري در سفر شمال
خسرو حيدري هافبك ملي پوش استقلال اكنون در شمال بسر مي برد و پس از بازگشت از سفر مسئولان اين تيم بلافاصله براي تمديد قرارداد با وي وارد مذاكره مي شوند.
حيدري مورد توجه سپاهان نيز قرار دارد.
* استقلال به دنبال حفظ برهاني
آرش برهاني كه روز گذشته از تركيه به ايران بازگشته، از جمله بازيكناني است كه مسئولان استقلال مي خواهند قرارداد وي را تمديد كنند.
اين مهاجم با پيشنهاد استيل آذين هم روبرو است. به زودي مذاكرات استقلال با شماره 9 آغاز مي شود.
labkhande_ejbari20
15-06-2010, 18:07
رحمتی و پرسپولیس دروغ است
بعید است که سید مهدی رحمتی به پرسپولیس بپیوندد و مطمئنا بازهم او را در لباس تیم سپاهان خواهیم دید و نقش پرسپولیس در این بازگشت دوباره ، تنها افزایش دهنده قرارداد است...
رحمتی و پرسپولیس دروغ است
داستان خلعتبری و عماد رضا اینبار قرار است با هنرمندی مهدی رحمتی تکرار شود. همانطور که خلعتبری با رسانه ای کردن مذاکرات و توافقات خود با پرسپولیس توانست پیشنهاد ذوب آهن را به قیمت پیشنهادی خود نزدیک کند ، اینبار نوبت رحمتی است که با رسانه ای کردن توافق خود با کاشانی ، سپاهانی ها را مجبور کند تا دوباره سر کیسه را برای او شل کنند.
بعید است که سید مهدی رحمتی به پرسپولیس بپیوندد و مطمئنا بازهم او را در لباس تیم سپاهان خواهیم دید و نقش پرسپولیس در این بازگشت دوباره ، تنها افزایش دهنده قرارداد است.
labkhande_ejbari20
15-06-2010, 20:29
احمدی در شهرداری تبریز
ایسکانیوز: دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان با مسئولین تیم شهرداری تبریز برای حضور در این تیم به توافق اولیه رسید.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ، رحمان احمدی بازیکن فصل قبل تیم سپاهان اصفهان با انجام مذاکراتی فصل آینده به احتمال فراوان در تیم شهرداری تبریز که به لیگ برتر صعود کرده فعالیت خود را ادامه می دهد.
گفته می شود توافقات لازم بین احمدی و مسئولین باشگاه شهرداری تبریز انجام شده و این بازیکن برای حضور در این تیم با مشکل خاصی مواجه نیست.
رحمان احمدی فصل گذشته با حضور رحمتی در درون دروازه سپاهان فرصتی برای خود نمایی پیدا نکرد که همین امر باعث ایجاد دلخوری شدید او از امیر قلعه نویی شد.
labkhande_ejbari20
16-06-2010, 12:58
اختصاصي/ آشوبي و عماد رضا در آستانه پيوستن به تيم فوتبال استقلال
تهران - مسئول جذب بازيكنان باشگاه استقلال گفت: طي چند روز گذشته مذاكراتي با فرزاد آشوبي هافبك فصل گذشته تيم مس و عماد رضا مهاجم سپاهان انجام داده ام و تا حدود زيادي با اين بازيكنان به توافق رسيده ايم.
علي نظري جويباري روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: در چند روز اخير با بازيكنان مورد نظر پرويز مظلومي از جمله فرزاد آشوبي مذاكراتي انجام دادهايم و كار پيوستن وي به جمع آبي پوشان تا حدود زيادي نهايي شده است.
وي با تاييد مذاكرات اين باشگاه با عماد محمد رضا مهاجم تيم سپاهان نيز يادآور شد: اين بازيكن در كربلا به سر ميبرد، اما مذاكراتي با مدير برنامههاي او انجام شده و در صورتي كه مشكل خاصي پيش نيايد تا اواخر هفته جاري با اين بازيكن قرارداد امضا خواهيم كرد.
نظري جويباري در خصوص حفظ بازيكنان قديمي تيم استقلال خاطر نشان كرد: خسرو حيدري، وحيد طالب لو و مجتبي جباري از جمله بازيكنان فصل گذشته استقلال هستند كه تلفني با آنها صحبتهايي انجام داده ايم، اما هنوز جلسه حضوري با آنها برگزار نكرده ايم.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال جدايي اين بازيكنان از تيم استقلال تاكيد كرد: با توجه به اين كه فرصت چنداني براي شروع تمرينات باقي نمانده و زمان زيادي پيش از اين از دست رفته است، بعيد ميدانم بازيكنان فصل گذشته استقلال از اين تيم جدا شوند.
نظري جويباري يادآور شد: شنبه هفته آينده تمرينات آمادهسازي تيم استقلال آغاز ميشود و بايد قرارداد تمام بازيكنان مورد نظر تا روز جمعه با باشگاه به امضا برسد تا سرمربي تيم بدون مشكل خاصي تمرينات و برنامههاي مورد نظر خود را اجرا كند.
وي در پايان گفت: آرش برهاني مهاجم فصل گذشته استقلال نيز روز گذشته با حضور در باشگاه قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با ما تمديد كرد تا فصل آينده هم در جمع بازيكنان استقلال باقي بماند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، مسعود تابش درباره اينكه گفته مي شود باشگاه استقلال از سپاهان درخواست كرده جان واريو را به آبي پوشان بازگردانند، اظهار داشت: تا كنون چنين درخواستي از باشگاه استقلال نداشته ايم و اگر هم داشته باشيم، موافقت نمي كنيم. جان واريو اكنون بازيكن تيم سپاهان است و روي اين بازيكن برنامه ريزي كرده ايم.
وي در خصوص اينكه ظاهرا مهدي رحمتي با پرسپوليس مذاكراتي داشته و در تمرينات سپاهان شركت نمي كند، عنوان كرد: رحمتي در مرخصي بسر مي برد و به زودي در تمرينات شركت مي كند. رحمتي سال گذشته با سپاهان قرارداد دو ساله امضا كرده و فقط شرايطي براي سال دوم است كه بايد با او صحبت كنيم.
تابش در مورد برنامه هاي تمريني اين تيم در روزهاي آينده گفت: به احتمال فراوان از 6 تير براي مدت 12 روز راهي تركيه خواهيم شد.
labkhande_ejbari20
17-06-2010, 19:08
هادی عقیلی قرارداد خود را باسپاهان تمدید کرد/ آب سردی بر پیکره شایعه پراکنان
هادی عقیلی مدافع ملی پوش تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان
هادی عقیلی مدافع ملی پوش تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که از مهره های شاخص لیست قلعه نوعی برای فصل پیش رو بود امروز قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، هادی عقیلی با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه براییک فصل دیگر تمدید کرد.
امیر قلعه نوعی سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان بارها بر تمدید قرارداد با عقیلی تاکید بود.
هادی عقیلی در مورد تداوم حضورش در سپاهان گفت : نمی توانم بهترین خاطرات خوب زندگی ام را که با سپاهان گذرانده ام را فراموش کنم و خوشحالم که باز هم در کنار سپاهان و مردم دوست داشتنی اصفهان خواهم بود.
وی ادامه داد: پیشنهادات دیگری هم از سایر تیم ها داشتم ولی با توجه به اینکه دوران حساس و بیادماندنی فوتبالم را در سپاهان گذراندم و با این تیم رشد کرده ام می خواهم همچنان با این تیم اصفهانی افتخار آفرینی کنم.
عقیلی ابراز امیدواری کرد : به عنوان پر سابقه ترین تیم ایرانی در آسیا تا زمانی که در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان نشویم و مردم اصفهان را با کاپ آسیایی شاد نکنیم دست از جنگندگی در این تیم محبوب بر نمی داریم. هر چند بعد از آن باز هم به دنبال اهداف بزرگتری با سپاهان خواهم بود.
نکته : با تمدید قراردا هادی عقیلی با سپاهان آب سردی بر پیکره شایعه پراکنان و برخی تیم هایی که برای جذب این بازیکن هیاهوهای تبلیغاتی کاذبی راه انداخته بودند ریخته شد تا همچنان عقیلی و سپاهان در کنار یکدیگر به افتخار آفرینی بپردازند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، عماد محمدرضا روز پنجشنبه در گفت و گو با روزنامه "استاد" قطر، اظهار داشت: با باشگاه الزمالک مصر براي مدت سه سال به توافق رسيده ام که براين اساس در سال اول مبلغ 150 هزار دلار ، سال دوم 200 هزار دلار و 250 هزار دلار در سال سوم دريافت خواهم کرد.(که البته این ارقام با پولی که عماد در ایران می گیر قابل مقایسه نیست)
اين بازيکن عراقي افزود: از اينکه در ليگ فوتبال مصر بازي کنم بسيار خوشحالم زيرا ليگ فوتبال مصر قوي است و در سطح بالايي برگزار مي شود، ضمن آنکه اين ليگ از تماشاگران زيادي برخوردار است.
عماد محمدرضا تاکيد کرد: از هيچ کوششي براي موفقيت تيم الزمالک فروگذار نخواهم بود.
وي اظهارداشت: از تيم هاي عربستان سعودي ، امارات و ايران پيشنهاد داشتم اما قرارداد با تيم الزمالک مصر برايم جالب توجه تر است.
امروز مسئولان استقلال اعلام کرده اند در آستانه توافق با این بازیکن دمدمی مزاج عراقی اند. آیا عماد700 میلیون استقلال را رد می کند و با 150 میلیون به مصر می رود؟ بعید است!
khaf Esteghlali
19-06-2010, 13:49
كاظميان براي مذاكره با سپاهان به اصفهان سفر ميكند
جواد كاظميان كه هفته گذشته از امارات به ايران بازگشت هنوز تصميم نهايي خود براي فصل آينده را نگرفته است.
وي كه از سپاهان پيشنهاد دارد در تهران به همراه ايمان مبعلي تمرينات انفرادي خود را انجام مي دهد و قصد دارد ظرف روزهاي آينده براي نهايي شدن مذاكراتش به اصفهان برود.
كاظميان از استيل آذين هم پيشنهاد دارد.
mahsa_saina
19-06-2010, 17:28
هادی عقیلی مدافع ملی پوش تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که از مهره های شاخص لیست قلعه نوعی برای فصل پیش رو بود امروز قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، هادی عقیلی با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه برای یک فصل دیگر تمدید کرد.
امیر قلعه نوعی سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان بارها بر تمدید قرارداد با عقیلی تاکید کرده بود.
هادی عقیلی در مورد تداوم حضورش در سپاهان گفت : نمی توانم بهترین خاطرات خوب زندگی ام را که با سپاهان گذرانده ام را فراموش کنم و خوشحالم که باز هم در کنار سپاهان و مردم دوست داشتنی اصفهان خواهم بود.
وی ادامه داد: پیشنهادات دیگری هم از سایر تیم ها داشتم ولی با توجه به اینکه دوران حساس و بیادماندنی فوتبالم را در سپاهان گذراندم و با این تیم رشد کرده ام می خواهم همچنان با این تیم اصفهانی افتخار آفرینی کنم.
عقیلی ابراز امیدواری کرد : به عنوان پر سابقه ترین تیم ایرانی در آسیا تا زمانی که در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان نشویم و مردم اصفهان را با کاپ آسیایی شاد نکنیم دست از جنگندگی در این تیم محبوب بر نمی داریم. هر چند بعد از آن باز هم به دنبال اهداف بزرگتری با سپاهان خواهم بود.
نکته : با تمدید قراردا هادی عقیلی با سپاهان آب سردی بر پیکره شایعه پراکنان و برخی تیم هایی که برای جذب این بازیکن هیاهوهای تبلیغاتی کاذبی راه انداخته بودند ریخته شد تا همچنان عقیلی و سپاهان در کنار یکدیگر به افتخار آفرینی بپردازند
labkhande_ejbari20
19-06-2010, 20:17
تداوم حضور عقاب آسیا در سپاهان / رحمتی : با توپ پر به آسیای 2011 می رویم
سید مهدی رحمتی امروز با حضور در باشگاه
سید مهدی رحمتی امروز با حضور در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان تداوم همراهی اش با تیم فوتبال این باشگاه را برای فصل دهم قطعی نمود.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، سید مهدی رحمتی که سال پیش قراردادی 2 ساله را با سپاهان به امضاء رسانیده بود و تداوم حضورش در سال دوم یعنی لیگ دهم مشروط بود امروز به همه شایعات پایان داد و با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه حضور قطعی خود برای لیگ دهم را تثبیت کرد.
وی در گفتگو با سایت سپاهان در این باره می گوید : من امسال هم با سپاهان قرارداد داشتم که مشروط بود. با جمع بندی های نهایی که داشتم با توجه به وجود مدیر یت با درایتی همچون ساکت در این باشگاه ، حضور امیر قلعه نوعی و کادر فنی شایسته و از همه مهمتر هواداران متعصب و دوست داشتنی سپاهان که همیشه مرا مورد لطف و محبت قرار داده اند باز هم تصمیم گرفتم زرد پوش بمانم و فصل آتی را نیز در سپاهان سپری کنم.
رحمتی اضافه می کند : فصل گذشته مقتدارنه قهرمان لیگ ایران شدیم امسال می خواهیم با تمام قوا و انگیزه به آسیا رویم و ناکامی در آسیای 2010 را فراموش کنیم . حیف است که سپاهان با همه افتخاراتش کاپ لیگ قهرمانان را در مجموعه جام هایش نداشته باشد و امسال با توپ پر می رویم تا این جای خالی را پر کنیم .
به گزارش خبرگزاري فارس، نيوارد يامور بازيكن شماره 9 فصل گذشته پاختاكور ازبكستان از روز گذشته در اصفهان حضور پيدا كرده است تا با باشگاه سپاهان مذاكرات خود را نهايي كند.
اين بازيكن مهاجم است و در صورت توافق با سپاهان جاي عمادرضا را خواهد گرفت.
مسعود تابش، قائم مقام باشگاه سپاهان درباره حضور اين بازيكن در سپاهان به خبرنگار فارس اظهار داشت: درحال مذاكره با اين بازيكن هستيم و ظرف روزهاي آينده روند مذاكرات با او مشخص مي شود. اين بازيكن را از زمان ليگ قهرمانان آسيا زير نظر داشته ايم.
انتهاي پيام/
khaf Esteghlali
20-06-2010, 09:06
رحمتي در تيم فوتبال سپاهان ماندگار شد
روابط عمومي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان روز شنبه اعلام کرد: سيد مهدي رحمتي امروز با حضور در دفتر مديرعامل اين باشگاه براي تداوم همراهي اش با تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آتي به توافق رسيد.
براساس اين گزارش، قرارداد رحمتي با تيم فوتبال سپاهان که سال گذشته منعقد شد دوساله بود اما تمديد اين قرارداد به توافق مالي طرفين بستگي داشت.
labkhande_ejbari20
20-06-2010, 12:04
پيشنهاد سرخپوشان به دروازهبان سپاهان
احمدي: امروز با پرسپوليس مذاكره ميكنم
خبرگزاري فارس: دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان از مذاكره با مسئولان پرسپوليس خبر داد.
رحمان احمدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره پيشنهاد پرسپوليس گفت: روز گذشته صحبت تلفني با اين باشگاه داشتم و مديربرنامه هايم را در جريان گذاشتم و قرار شد امروز مذاكرات رسمي شود. اكنون شهرستان هستم و براي همين به تهران مي آيم تا نتيجه اين مذاكره مشخص شود.
وي درباره اينكه گفته مي شود شايد سر مسائل مالي با آنها به توافق نرسند، اظهار داشت: هنوز هيچ مذاكره رسمي با اين باشگاه نداشتم و چطور مي شود كه سر مسائل مالي به توافق نرسيده باشم؟
جواد کاظمیان" بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال الامارات امارات که با اتمام رقابتهای لیک امارات از این باشگاه عربی جدا شد صبح امروز برای انجام مذاکرات نهایی با تیم فوتبال سپاهان اصفهان راهی اصفهان شد تا با این تیم قرارداد رسمی امضا کند.
به گزارش شبکه ایران، پس از آن که بازیکن سابق الامارات به این نتیجه رسید که حضورش در این باشگاه اماراتی برای وی سودی نخواهد داشت تصمیم گرفت برای ادامه فوتبالش به لیگ ایران بازگردد و در لیگ ایران توپ بزند.
"جواد کاظمیان" برای بازی در لیگ ایران با پیشنهادهای مختلفی رو به رو بود اما وی تصمیم گرفت از بین پیشنهادهای خود به پیشنهاد سپاهان پاسخ مثبت دهد و فصل آینده برای این تیم اصفهانی توپ بزند، بر همین اساس بازیکن فصل گذشته تیم الامارات راهی اصفهان شد تا مذاکرات نهایی را با مدیران این باشگاه اصفهانی انجام دهد.
نکته جالب توجه اینجا بود که مسووولان اصفهانی سپاهان برای وی بلیت هواپیما گرفتند تا او صبح امروز با سفر هوایی به اصفهان مذاکرات خود را با این باشگاه اصفهانی صورت دهد اما وی سفر هوایی را نپذیرفت و اعلام کرد صبح امروز با ماشین شخصی راهی اصفهان میشود تا قراردادش را امضا کند.
به نظر میرسد اگر " جواد کاظمیان" با سپاهان به توافق برسد و قراردادش را با قهرمان لیگ نهم به ثبت برساند یک مشکل جدید در اردوی سپاهان به وجود خواهد آمد چرا که بازیکن تازه وارد اصفهان از سفر هوایی واهمه دارد.
labkhande_ejbari20
20-06-2010, 17:46
نقل و انتقالات لیگ دهم /
رحمان احمدی به پرسپولیس پیوست
دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان با قراردادی یکساله به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست.
به گزارش خبرنگار مهر، رحمان احمدی پس از مذاکراتی که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشت امروز یکشنبه برای حضور در تیم فوتبال این باشگاه به توافق رسید و قرارداد یکساله ای را امضا کرد.
قرار است این دروازه بان پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال استان تهران برای شرکت در تمرینات پرسپولیس راهی اردبیل، محل برپای اردوی آماده سازی سرخپوشان شود.
علیرضا حقیقی و میثاق معمارزاده دو دروازه بان فصل پیش پرسپولیس هستند که در این بین معمارزاده هنوز قراردادش را تمدید نکرده است.
labkhande_ejbari20
21-06-2010, 10:40
مهاجم پاختاكور در تمرين سپاهان حاضر شد
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پاختاكور در تمرين سپاهان حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نيوارد يامور بازيكن فصل گذشته تيم پاختاكور كه از مدت هاي قبل مورد توجه كادرفني سپاهان قرار گرفته بود، روز گذشته با لباس شخصي در محل تمرين سپاهان حاضر شد.
ظاهرا روند مذاكرات باشگاه سپاهان با اين بازيكن مثبت بوده و اگر مشكلي پيش نيايد به زودي اين مهاجم با سپاهان قرارداد امضا مي كند.
* تنها غايبان تمرين سپاهان مهدي رحمتي، جان واريو و ابراهيم توره هستند. ظاهرا قرار است جان واريو در اردوي تركيه به جمع طلايي پوشان اضافه شود.
* سپاهان براي افزايش قدرت خط حمله خود همچنان به دنبال بازيكن است. ميلاد ميدوادي يكي از گزينه هاي اين باشگاه است. البته ميداودي مذاكرات مثبتي هم با باشگاه استقلال داشته است.
* جواد كاظميان همچنان يكي از گزينه هاي مورد نظر سپاهان در سمت راست است. اين بازيكن احتمالا ظرف روزهاي آينده با مسئولان اين باشگاه وارد مذاكره مي شود.
هر چند سال گذشته به این دو بازیکن شایسته و با اخلاق فوتبال کمتر مجال بازی رسید اما در طول دو فصل قبل هرگاه بهمن و رحمان در زمین حاضر میشدند آنقدر متعصب و جنگنده بودند که همیشه تحسین و تشویق هواداران را برای خود بر می انگیختند.
احمدی و طهماسبی که همیشه با عناوین رحمان دست طلایی و بهمن با تعصب از سوی هواداران تشویق می شدند از سپاهان رفتند تا باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و هواداران این باشگاه ممنون و سپاسگزار از زحمات دو ساله شان برای این تیم محبوب اصفهان باشد.
از پروردگار برای این دو عزیز فوتبال ایران آرزوی سربلندی و افتخار آفرینی در همه مراحل زندگی را خواستاریم.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، در این اطلاعیه آمده است : عماد محمد رضا ستاره عراقی فوتبال ایران که روزها و سال های درخشانی را در فوتبال ایران و در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گذراند از فوتبال کشورمان با خاطره ای خوش خداحافظی کرد تا در جایی دیگر برای تداوم و رشد فوتبالش تلاش کند.
عماد رضا که آخرین فصل حضورش با عنوان اقای گلی در لیگ برتر ایران رقم خورد از جمله بازیکنان محبوب و با اخلاقی بود که در قهرمانی سپاهان در لیگ نهم و افتخارات سال های پیش نقشی ستودنی داشت . سپاهان و عماد رضا در کنار هم خالق سربلندی ها و روزهای زیبایی برای فوتبال اصفهان شدند.
باشگاه سپاهان و هواداران بی شمار این باشگاه تلاش های بی وقفه و عطش های سیرابی ناپذیر عماد را برای گلزنی در رقابت های داخلی ، لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه های جهان و موفقیت فولاد مبارکه سپاهان هیچگاه از خاطر نمی برند واطمینان داریم این مهاجم دوست داشتنی هم تا ابد همه خاطرات زیبایش در اصفهان و در کنار هواداران سپاهان را با خود زنده نگه می دارد.
عماد محمد رضا همیشه بوی گل می داد و در آینده نیز این عطر فوتبالی را با خود به همراه خواهد داشت. امیدواریم در میادین ملی و باشگاهی بتواند همچون قبل توانایی های خود را به رخ همگان بکشاند و همچنان سفیر و نماینده ی شایسته مردم عزیز و ستمدیده عراق در مستطیل سبز باشد.
از تلاشهای این عزیزی که نامش در تالار افتخارات سپاهان جاودانه و ثبت گردیده سپاسگزاریم و باز هم چشم انتظار دیدارش خواهیم بود.
labkhande_ejbari20
21-06-2010, 15:49
میلوراد یانوش به فولاد مبارکه سپاهان پیوست / هوادران سپاهان را خوشحال می کنم
مهاجم سابق تیم های فوتبال پاختاکور ازبکستان و اسپارتاک صربستان با عقد قراردادی به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
مهاجم سابق تیم های فوتبال پاختاکور ازبکستان و اسپارتاک صربستان با عقد قراردادی به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، این بازیکن 27 ساله صربستانی با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قراردادی 3 ساله رسما به جمع زرد های ایرانی پیوست .
وی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان در مورد حضورش در اصفهان و فوتبال ایران می گوید : در مورد باشگاه سپاهان اطلاعات خوبی دارم . این باشگاه از قدرت های برتر ایران است که حضور چندین ساله در لیگ قهرمانان و همینطور جام باشگاه های جهان را در کارنامه خود دارد و قطعا حضور در این تیم می تواند آغاز دور تازه ای از فوتبال من در قاره آسیا باشد.
یانوش اضافه می کند : با مطالعه ای که داشتم مطمئنم این باشگاه ایرانی می تواند به موفقیت های متوالی اش در میادین داخلی ادامه دهد و امسال در کنار مبارزه با سایر تیم های ایرانی ، در رقابت های آسیایی ظهور و رویش دوباره ای داشته باشد.
این مهاجم سپاهان در پایان می گوید : آمده ام تا سهم عمده و قابل توجهی در تداوم قهرمانی های سپاهان داشته باشم و مطمئنم که در این راه هواداران این قدرت زرد ایران انتظارات زیاد و البته درستی از من دارم . همه تلاش خود را میکنم تا با گلزنی آنها را خوشحال کنم و مدیران ، مربیان و هواران سپاهان از جذب من رضایت کامل را داشته باشم و با همه سپاهانی ها روزهای بهتری را برای این باشگاه رقم بزنیم .
labkhande_ejbari20
22-06-2010, 19:33
كاظميان: دست خودم بود، تا نيم فصل بازي نميكردم / با سپاهان میبندم
جواد كاظميان باز هم عزادار شد و اين بازيكن احساسي مثل زماني كه برادرش را از دست داده بود، غمگين است و وقتي كاظميان غمگين ميشود ديگر تمايلي براي صحبت درباره فوتبال ندارد و بيشتر علاقمند به اين است تا در تنهايي خودش قراربگيرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، غم از دست دادن پسرعمويش براي او كمتر از غم از دست دادن برادر نبود در حالي اين اتفاق براي او افتاد كه كاظميان بايد تيم آيندهاش را مشخص كند. او با سپاهانيها صحبت كرده است اما اتفاق رخ داده مذاكرات را نيمه تمام گذاشت:«اصلا دوست ندارم درباره فوتبال حرف بزنم آنقدر ناراحت هستم كه فعلا فوتبال برايم مهم نيست، اگر دست خودم بود تا نيم فصل بازي نميكردم تا با غم بزرگم كنار بيايم اما اميد پدر و مادر و خانوادهام من هستم ودلخوشي آنها در اين زندگي بازي كردن من است و اگر بازي ميكنم براي پدر و مادرم هست. من امروز به تهران يا اصفهان ميروم تا با سپاهانيها صحبت كنم و فكر نميكنم كه مشكلي باشد كه قراردادم با سپاهان امضا شود من پيشنهادم را گفتهام وهيچ مشكلي تصور نميكنم وجود داشته باشد، فصل بعد در سپاهان نباشم.»
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، آلنعمه که در لیست مازاد این تیم قرار گرفته بود امروز با دریافت رضایتنامه از این تیم جدا شد.
گفتنی است؛ آلنعمه از 4 تیم تراکتورسازی، مس کرمان، شهرداری تبریز و فولاد خوزستان پیشنهاد دارد و به زودی به یکی از این 4 تیم ملحق خواهد شد که شانس فولاد خوزستان با توجه به اینکه تیم سابق وی میباشد بیشتر است.
khaf Esteghlali
23-06-2010, 11:00
كاظميان: تا چند روز ديگر سپاهاني ميشوم
جواد كاظميان در گفت و گویی اظهار داشت: به دليل فوت ناگهاني پسرعمويم هنوز نتوانسته ام تيم فصل آينده ام را انتخاب كنم اما به احتمال زياد در دو سه روز آينده تكليفم را روشن مي كنم.
وي كه شنيده مي شود از استقلال نيز پيشنهاد دريافت كرده است، گفت: من از بازار گرمي خوشم نمي آيد و نمي خواهم با چند تيم مذاكره و بعد يك تيم را انتخاب كنم. از همان اول پيشنهاد تيم سپاهان به اين دليل كه آقاي قلعه نويي با من صحبت كرد را جدي گرفتم و برايم خيلي با ارزش بود كه آقاي قلعه نويي خودش با من تماس گرفت.
كاظميان ادامه داد: به زودي به اصفهان مي روم و با سپاهان مذاكرات نهايي را انجام مي دهم. اين تيم در خارج از كشور به عنوان بهترين تيم ايراني شناخته مي شود و من فكر مي كنم مي توانم در سپاهان موفق شوم.
labkhande_ejbari20
23-06-2010, 11:17
علی مولایی در تراکتور
خبرگزاری فوتبال ایران - علی مولایی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان، به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست.
علی مولایی بازیکن خوش تکنیک تیم سپاهان اصفهان که سابقه عضویت در تیم مس کرمان را نیز دارد، به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست. وی یکی از بازیکنان خوش تکنیک فوتبال ایران است و از او به عنوان مسی فوتبال ایران یاد می شود.
labkhande_ejbari20
23-06-2010, 17:20
خسرو حیدری با سپاهان قرارداد می بندد
خبرگزاری فوتبال ایران- خسرو حیدری بازیکن فصل گذشته استقلال با سپاهان اصفهان به توافق رسید و فصل آینده پیراهن این تیم را بر تن خواهد کرد.
او امروز قرارداد خود را با سپاهان امضا میکند و تماشاگران استقلال باید حسرت این بازیکن خوب را بخورند که علی فتحاللهزاده نتوانست او را در اختیار بگیرد. در حالی که امیر قلعهنویی ادعا میکرد از استقلال بازیکن نمیگیرم، سه بازیکن این تیم که دو بازیکن کلیدی که در استقلال نقش تعیینکنندهای را داشتند را به سپاهان آوردند. فابیو جان واریو و خسرو حیدری بازیکنانی هستند که نقش تعیینکنندهای در تیم استقلال داشتند و به آنها هاشم بیکزاده را هم اضافه کنید که امیر قلعهنویی این سه بازیکن را از استقلال جذب کرده است.
جواد کاظمیان نیز امروز با مدیران سپاهان جلسه دارد تا قرارداد خود را با این تیم امضا کند. سپاهان تاکنون 5 بازیکن جذب کرده است که رضا ناصحی و رجبزاده از ابومسلم و هاشم بیکزاده، خسرو حیدری و فابیو جان واریو از استقلال هستند.
labkhande_ejbari20
23-06-2010, 19:38
واد کاظمیان به سپاهان پیوست / بقیه تیم ها به نائب قهرمانی فکر کنند
جواد کاظمیان با عقد قراردادی به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست .
جواد کاظمیان با عقد قراردادی به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست .
کاظمیان امروز با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قراردادی 1 ساله به جمع زرد های ایرانی پیوست تا در حضور مجددش در فوتبال ایران استان اصفهان را به عنوان استان زادگاه خود برای تداوم درخشش در فوتبال ایران و آسیا انتخاب کرده باشد.
وی در گفتگو در پایگاه خبری سپاهان در مورد حضورش در تیم قهرمان ایران گفت : برای باعث مسرت است که برای تداوم فوتبالم در ایران سپاهان را انتخاب کرده ام . امیر قلعه نوعی مربی بزرگ و محبوب ایران در مورد حضورم دراین باشگاه با من صحبت کرد و با توجه به شخصیت سپاهان و اقتداری که در فوتبال ایران دارد این تیم را به عنوان تیم امسالم انتخاب کرده ام.
کاظمیان اضافه کرد : من در استان اصفهان متولد شده ام و امیدوارم با حضور در سپاهان بتوانم دینم را به مردم عزیز این استان که هواداران متعصب فولاد مبارکه سپاهان هستم ادا کنم.
وی در مورد اهدافش از حضور در سپاهان و فوتبال ایران گفت : امسال همه با هم باز هم اقتدار تمام ناشدنی سپاهان در فوتبال ایران را نشان می دهیم و بهتر است سایر تیم های مدعی به نائب قهرمانی فکر کنند.
ضمن اینکه غیر از قهرمانی در لیگ ایران سال 2011 را سالی ویژه برای موفقیت سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا بدانید. در پایان مسابقات یکه امسال پیش رو داریم مردم اصفهان باز هم خود را اماده برپایی جشنهای قهرمانی کنند.
labkhande_ejbari20
23-06-2010, 21:38
با توجه به عدم ثبت رسمی قرارداد با سپاهان؛ استقلالیها به دنبال عقیلی!
پرويز مظلومي سرمربي استقلال، پس از تمديد قرارداد امير حسين صادقي و پژمان منتظري با استقلال اعلام كرد كه براي بهبود خط دفاعي استقلال تنها يك مدافع ديگر جذب مي كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان به نقل از يك مقام آگاه حاضر در باشگاه استقلال، سرمربي اين تيم همچنان درانتظار پاسخ هادي عقيلي مدافع سپاهان اصفهان است كه همچنان قرارداد نهايي خود را با تيم سپاهان به ثبت نرسانده است.
گفتني است، سرمربي استقلال خواستار جذب اين مدافع است كه پيش از اين طي تماسي به مسولان استقلال قول داد در صورت مهيا شدن شرايط فصل بعد را در تيم استقلال سپري كند.
البته عقيلي از جانب مسئولان سپاهان با اصرار بسيار براي تمديد قرارداد با اين تيم روبه رو شده است.
جمشیدیان , کاظمیان و حسینی ثبت کردند.
روابط عمومي هيات فوتبال استان اصفهان اعلام کرد: جواد کاظميان چهارشنبه شب با حضور در اين هيات ، قرارداد خود با تيم فوتبال سپاهان به مدت يک سال را ثبت کرد.
براساس اين گزارش ، احمد جمشيديان و سيد جلال حسيني بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان نيز با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان قرارداد خود را به ترتيب به مدت سه و يک فصل با اين تيم تمديد کردند
منبع : ایرنا.
ROBINSON
24-06-2010, 14:04
خسرو سپاهاني شد
به گزارش خبرگزاري فارس خسرو حيدري هافبك فصل گذشته تيم استقلال كه طي روزهاي گذشته شايعاتي مبني بر حضورش در تيم سپاهان شنيده ميشد سرانجام ظهر امروز با عقد قراردادي دو ساله به عضويت اين تيم اصفهاني درآمد.
قرارداد حيدري با تيم سپاهان دو ساله است و در هيئت فوتبال استان اصفهان به ثبت رسيد.
منبع : فارس نيوز
labkhande_ejbari20
26-06-2010, 10:52
سپاهان عنايتي را هم ميخواهد
تيم سپاهان براي جايگزين كردن عمادرضا به يك مهاجم نياز دارد و امير قلعهنويي به دنبال بازيكني است كه با او كار كرده و از كارهاي تاكتيكي او شناخت داشته باشد.
در روزهاي گذشته بحث حضور فرهاد مجيدي در سپاهان مطرح بود، اما گويا رضا عنايتي هم مدنظر قلعهنويي قرار دارد، عنايتي مهاجم مورد علاقه قلعهنويي است و اينكه او فصل آينده در سپاهان بازي كند اصلا بعيد نيست.
سپاهان تنها يك سهميه دارد و از بين عنايتي و مجيدي بايد يكي را انتخاب كند. عنايتي فصل گذشته فصل را با پيراهن استقلال آغاز كرد و در نيم فصل با مديران اين باشگاه به مشكل برخورد و از اين باشگاه اخراج شد او نيز فصل دوم را در باشگاه الامارات امارات بازي كرد.
labkhande_ejbari20
05-07-2010, 00:42
احسان حاج صفی قرارداد خود را باسپاهان تمدید کرد/ تا قهرمانی آسیا بی وقفه می جنگیم
احسان حاج صفی بازیکن تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه برای دو فصل دیگر تمدید نمود
احسان حاج صفی بازیکن تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این باشگاه برای دو فصل دیگر تمدید نمود.
وی امروز عصر با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را برای دو فصل دیگر تمدید کرد تا همچنان با این تیم کهن اصفهانی به افتخار آفرینی بپردازد.
حاج صفی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان در مورد تداوم حضورش در سپاهان گفت : وقتی که فوتبالم را مدیون نام سپاهان هستم قطعا وظیفه دارم که با تداوم حضور در این تیم برای دست یابی به افتخارات بیشتر تلاش کنم. د فکر دوری از سپاهان و هوادارانش برای من یک تصور تلخ است که امیدوارم این اتفاق هیچگاه رخ ندهد.
وی افزود : با سپاهان به افتخارات زیادی دست پیدا کرده ام و با این تیم ملی پوش شده ام . آرزویم باسپاهان قهرمانی لیگ قهرمانان آسیاست که با وجود موفقیت ها و کسب جام های زیاد هنوز موفق به فتح این کاپ معتبر نشده ایم. امسال باید با یک جنگندگی بی وقفه این جام را به تالار افتخاراتمان اضافه کنیم.
حاج صفی ادامه داد : مدیریت باششگاه امسال بازیکنان شایسته دیگری را به ترکیب تیم اضافه کرده اند و بیش از هر زمانی همه ابزارهای لازم را برای قهرمانی آسیا فراهم نموده اند. و نباید این فرصت طلایی را از دست بدهیم . سال 2011 سال شادی آسیایی ماست . این خواسته همه اصفهانی ها و هواداران سپاهان است که وظیفه تحقق آن را داریم.
labkhande_ejbari20
14-07-2010, 12:52
اميد ابراهيمي قرارداد خود را با سپاهان ثبت كرد / این یک فرصت بزرگ است
امید ابراهیمی رسما قرارداد خود را با تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به ثبت رسانید
امید ابراهیمی رسما قرارداد خود را با تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به ثبت رسانید .
به گزارش پایگاه خبری سپاهان این هافبک دفاعی سابق تیم فوتبال شهرداری بندرعباس با عقد قراردادی 3 ساله رسما به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست .
قرارداد ابراهیمی در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رسید.
ابراهیمی در اردوی ترکیه زرد پوشان را همراهی کرد و رضایت سرمربی و کادر فنی را جلب نموده بود.
وی در گفتگو با سایت سپاهان در مورد حضورش در سپاهان گفت : حضور در سپاهان قهرمان ایران یک فرصت بزرگ برای من است که بتوانم جهشی بلند در فوتبال داشته باشم و نمی گذارم این فرصت گرانبها به راحتی از دست برود .
ابراهیمی افزود : هم سپاهان تیم بزرگیست و هم سرمربی که این تیم را هدایت می کند. برای بسیاری از بازیکنان ایران حضور در این تیم و بازی در تیمی که امیرخان آن را هدایت می کند یک آرزوست. به خصوص که این تیم فولادمبارکه سپاهان باشد . بابت این موضوع بسیار خوشحالم و تلاشم را برای موفقیت های جدید چندین برابر خواهم کرد .
وی در پایان گفت : از مدیران سپاهان و کادر فنی بابت اعتماد به من سپاسگزارم . در فصل جدید سپاهان با اقتداری بیش از سالهای گذشته پا به میدان مسابقات گذاشته و قطعا هوادارن سپاهان بیش از سال گذشته بابت موفقیت های تیم محبوبشان راضی و خشنود خواهند شد.
بازیکن آرژانتینی در اردوی ذوبآهن
دانیل روز گذشته تمرینات خود را با تیم ذوب آهن اصفهان در کمپ گل باشی کشور ترکیه آغاز کرده و قرار است این تیم را تا پایان این اردو همراهی کند.
همچنین از اردوی تیم فوتبال ذوب آهن در ترکیه خبر می رسد که سید احمد محمد پور هافبک این تیم از ناحیه عضله پشت پا دچار کشیدگی شده و تمرینات گروهی این تیم را از دست داد تا در کنار محمد صلصالی دیگر بازیکن مصدوم این تیم حرکات درمانی خود را آغاز کند.
تیم ذوب آهن، نائب قهرمان فصل گذشته رقابتهای لیگ برتر ایران که خود را برای حضور در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران و همچنین برای حضور در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا آماده می کند، در کمپی در 40 کیلومتری آنکارا ترکیه به اردو نشسته است و پنجشنبه نیز سومین دیدار تدارکاتی خود را با تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر ترکیه -کنیا اسپرت- برگزار خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری فوتبال ایران
labkhande_ejbari20
15-07-2010, 19:22
عنایتی با سپاهان یک ساله قرارداد بست
مهاجم فصل گذشته تیمهای استقلال تهران و الامارات امارات با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم سپاهان اصفهان درآمد.
به گزارش مهر، این مهاجم 36 ساله که سابقه بازی در تیمهای ابومسلم مشهد، استقلال تهران، النصر و الامارات امارات را دارد، با نظر و درخواست امیر قلعه نویی به عضویت تیم سپاهان اصفهان در آمد.
عنایتی امروز پنجشنبه قراردادی یک ساله با باشگاه سپاهان به امضا رساند و روز شنبه هفته پیش رو با حضور در هیئت فوتبال استان اصفهان این قرارداد را به ثبت می رساند.
رضا عنایتی در گفتگو با مهر، ضمن تایید خبر انتقال خود به باشگاه سپاهان اصفهان ابراز امیدواری کرد با این تیم ضمن دستیابی به عناوین داخلی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیز به افتخاراتی تازه دست یابد.
تا به امروز بازیکنانی چون فابیو جانواریو، خسرو حیدری، محمدرضا رجب زاده، رضا ناصحی، هاشم بیک زاده، امید ابراهیمی، جواد کاظمیان و "میلوراد یانوش" را به خدمت درآورده است
منیع ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
18-07-2010, 16:20
علی مولایی به تراکتورسازی تبریز پیوست
بازیکن پیشین تیم فوتبال سپاهان اصفهان با عقد قراردادی به عضویت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز درآمد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی مولایی با عقد قراردادی 2 ساله به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست. این بازیکن که فصل پیش در سپاهان حضور داشت، تنها در چند بازی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد. این بازیکن پیشینه حضور در مس کرمان را نیز در کارنامه دارد.
پیش از این رسول خطیبی از گسترش فولاد تبریز، میثم منیعی وعباس محمدی از مس کرمان، محمد نصرتی از النصر امارات، محمدرضا مامانی و داود دانش دوست با ثبت قراردادهایشان در هیئت فوتبال استان تبریز به تراکتورسازی پیوستند.
labkhande_ejbari20
19-07-2010, 15:20
شکایت باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از علیپور / سازمان لیگ باید توضیح دهد
در پی مصاحبه اخیر حجت الاسلام علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی ، باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
در پی مصاحبه اخیر حجت الاسلام علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی ، باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه ای به سازمان لیگ راجع به اظهارات و تهمت های وی علیه این باشگاه که در بخشی از این مصاحبه آمده است سریعاتوضیح خواست .
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان چنانچه علیپور نتواند ادعای واهی خود را ثابت کند از نامبرده شکایت می نماید تا اشخاصی که ادعاهای کذب و واهی می نمایند بدانند که لازم است برای این ادعاها مدرک داشته باشند و آن را ثابت کنند.
علیپور در قسمتی از حرفهای خود به اولین قهرمانی فولاد مبارکه سپاهان در دومین سال لیگ حرفهای اشاره کرده و به نوعی آن را زیر سئوال برده است. علیپور در این مصاحبه ادعا کرده که آن قهرمانی با شیرینی و سکه لای گز و پرداخت 25 میلیون تومان به دست آمده است !!!!!!!!!!!
محسن پورسینا رئیس هیات مدیره فولاد مبارکه سپاهان در واکنش به حرفهای علیپور گفت :«این صحبتها باید از سوی آقای علیپور ثابت شود و از این فرد شکایت می کنیم.واحد حقوقی باشگاه سپاهان این موضوع را زیر نظر دارد و اقدام لازم را در مورد سخنان وی انجام می دهد.
اطمینان داشته باشید ما این صحبتها را بی پاسخ نخواهیم گذاشت.کسی که این حرفها را زده است باید پای صحبتی که زده است بایستد تا پاسخ قاطع ما را در یافت کند.
وی ادامه میدهد:«ما تاکنون دو بار قهرمان لیگ برتر شدیم که در هر دو مرتبه با اقتدار، بهترین خط حمله، بهترین خطوط دفاع و سایر عناوین را به خود اختصاص دادیم. ما درفصلی که آقای علیپور عنوان کرده اند و اولین قهرمانی لیگ برتر را از ان خود نمودیم در 11 بازی اول 10 برد و یک تساوی کسب کردیم و یک آمار بی نظیر برجای گذاشتیم.شاید دلیل این صحبتها در آستانه لیگ برتر جوسازی علیه سپاهان باشد ولی یقین بدانید ما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و شکایت هم انجام خواهیم داد.آقایان اگر می خواهند به موارد مشکوک اشاره کنند بروند ماجرای 7 دقیقه وقت اضافه را پیگیری کنند.»
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1