PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ¤~ تقدیر از همکاران سایت در فصل 1388/89 ~¤

Clemenza
25-05-2010, 20:32
بسمه تعالی

چند روزی بیشتر از پایان فصل 2009/10 نمی گذرد. مدت زیادی نیست که دومین سالگرد تأسیس فوتیران و تاپگل رو در ورژن فعلی پشت سر گذاشته ایم و وارد سومین سال فعالیت خود شده ایم. مسلماً ایجاد یک سایت (علیرغم سختی های خاص خود) کار راحتی است اما حفظ ثبات، برنامه ریزی و تحقق اهداف آن، تنها به تلاش، پشتکار، اشتیاق و البته حمایت شما دوستان نیاز دارد. به لطف شما کاربران عزیز و کلیه همکاران به موفقیت های خوبی رسیده ایم و بر همگان واضح است تا رسیدن به سطح مطلوب همچنان باید تلاشی دو چندان را به کار بریم.

اما در این راه اندکی که پشت سر گذاشتیم، عزیزان بسیاری در بخش های مختلف با قبول مسؤولیت های بزرگ و کوچک اما حیاتی، نقش بزرگی در ارتقای کیفیت و برقراری نظم در بخش های مختلف سایت ایفا کردند که بنده به عنوان نماینده ی تیم مدیریت سایت وظیفه دارم تا در این تاپیک فقط تقدیری کوچک از همه ی عزیزانی که در فصل اخیر در سایت مسؤولیتی را به عهده داشتند، به عمل آورم.

[Only registered and activated users can see links]

همکاران ما در سال اخیر در دو گروه مسؤولیت های مختلف را به عهده داشتند:

سرپرستان و همکاران:

در سال اخیر 44 نفر در بخش های مختلف مسؤولیت سرپرستی و همکاری را بر عهده داشتند.

* بخش فوتبال ملی، لیگ قهرمانان آسیا و مباحث عمومی داخلی: در بخش فوتبال ملی و لیگ قهرمانان آسیا این فصل در ابتدا در خدمت Scouser ([Only registered and activated users can see links]) بودیم و پس از آن Ghermezeteh ([Only registered and activated users can see links]) این مسؤولیت را متقبل شد. البته مباحث عمومی داخلی در ید قدرت سرپرست و آچار فرانسه ی سایت Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) بود که جهت سبک شدن مسؤولیت لاوربوی عزیز این بخش نیز به Ghermezeteh ([Only registered and activated users can see links]) واگذار شد که همگی این عزیزان در بخش های فوق الذکر زحمات قابل تقدیری داشتند.

* باشگاه استقلال: در این بخش در خدمت قدیمی ترین سرپرست (در قید حیات:دی) سایت، Retex ([Only registered and activated users can see links]) بودیم که به علت مشغله شخصی از این سمت استعفا داد و پس از آن Marco ([Only registered and activated users can see links]) و Armin ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست مشغول به فعالیت شدند که هر یک با تیزبینی های خود سعی در فنی تر کردن بخش استقلال داشتند و انصافاً در انجام این مهم هم موفقیت هایی رو به دست آوردند.

* باشگاه پرسپولیس: همکار عزیز و خستگی ناپذیر سایت Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) این فصل را به عنوان سرپرست یکی از پرمراجعه ترین بخش های سایت پشت سر گذاشت و نظمی قابل تحسین رو برقرار کرد.

* باشگاه سپاهان: پس از چندین تغییر بالاخره بخش سپاهان سرپرستی بلند مدت پیدا کرد و او کسی نبود جز Mahmata ([Only registered and activated users can see links]) که بخش سپاهان رو به ثبات رسوند و پس از استعفای ایشان Aria.KD ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست مشغول به فعالیت شد.

* لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس و گفتگوی آزاد: در این دو بخش در خدمت Rossonery ([Only registered and activated users can see links]) بودیم که مرتضای عزیز با تسلط کامل نظارت بر فعالیت های دوستداران تیم های مختلف لیگ برتر و همچنین رسیدگی به بخش پر مشغله ی گفتگوی آزاد رو به نحو احسن انجام داد. در بخش گفتگوی آزاد همکارانی هم در کنار مرتضی برای این بخش زحمت کشیدند که ابتدا Farhad ([Only registered and activated users can see links]) و پس از فرهاد هم Fenrir Greyback ([Only registered and activated users can see links]) تحت نظارت مرتضی:D زحمات زیادی برای این بخش کشیدند.

* لیگ قهرمانان اروپا، مباحث عمومی خارجی و Fan vs Fan: در این بخش دوست عزیز Sabina ([Only registered and activated users can see links]) و همچنین Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان کمک سبینا در بخش لیگ قهرمانان مدیریت بر این بخش پر التهاب و پر بازدید رو بر عهده داشتند که با توجه به استعفای عزیزانمان مردی از آن سوی آب ها:laugh4: به نام Jigsaw ([Only registered and activated users can see links]) یکه و تنها مدیریت این دو بخش رو بر عهده گرفت.

همچنین بخش fan vs fan که مدتی رو با همت Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) و پس از اون مدیریت Scouser ([Only registered and activated users can see links]) در فعالیت بود در ید Jigsaw ([Only registered and activated users can see links]) قرار گرفت.

* فوتبال انگلیس: در این بخش همکار اسبق بخش منچستریونایتد SIR ([Only registered and activated users can see links]) مدتی کوتاه ولی مؤثر رو به عنوان سرپرست بخش انگلیس سپری کرد و پس از اون Amir United ([Only registered and activated users can see links]) عزیز به عنوان سرپرست بخش منصوب شد.

در بخش منچستریونایتد که دو نفر فوق هم به عنوان سرپرست بر کل بخش و هم در بخش منچستریونایتد مسؤولیت سرپرستی را به عهده داشتند.

در بخش آرسنال در این فصل در خدمت Sir_MKH ([Only registered and activated users can see links]) بودیم.

در بخش لیورپول Scouser ([Only registered and activated users can see links]) ،Roozbeh ([Only registered and activated users can see links]) و Liverpudlian ([Only registered and activated users can see links]) مدیریت بخش لیورپول رو به عهده داشتند.

در بخش چلسی نیز در این بخش FrankinG ([Only registered and activated users can see links]) مسؤولیت همکاری در این بخش رو به عهده داشت.

* فوتبال اسپانیا: در بخش فوتبال اسپانیا در خدمت دو سرپرست بودیم. Mortezaa ([Only registered and activated users can see links]) و Valencia ([Only registered and activated users can see links]) که هر دو عزیز تلاش خوبی در ارتقای این بخش داشتند.

در بخش رئال مادرید Mahdi ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان همکار در این بخش فعالیت کرد.

در بخش بارسلونا در خدمت AriaN-B ([Only registered and activated users can see links]) و Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links]) بودیم و خواهیم بود.

در بخش والنسیا نیز خود پویا که همکار بود پس از سرپرستی نظارت بر این بخش رو نیز مستقیماً به عهده داشت.

* فوتبال ایتالیا: در این بخش در خدمت دوست عزیز و قدیمی Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) بودیم که به علت مشغله های زیادش از جمع ما به ناچار جدا شد. پس از اون Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) مدیریت این بخش پر بازدید رو به عهده گرفت و هر دو عزیز تلاش های بسیاری جهت ارتقای این بخش انجام دادند.

در بخش یوونتوس ابتدا Sabina ([Only registered and activated users can see links]) همکار بخش یوونتوس بود که پس از سبینا، Atomic Ant ([Only registered and activated users can see links]) فعالیت مؤثر خودش رو در این بخش آغاز کرد و شاهد تحولات مثبتی در دوره همکاری ایشون در بخش یووه بودیم.

در بخش آ.ث.میلان قدیمی ترین همکار سرپرست Alireza59sg ([Only registered and activated users can see links]) مدت ها زحمت همکاری فوتبال ایتالیا در این بخش رو به عهده گرفت و پس از ایشان همکار تازه واردمان ACMilan ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش به عنوان همکار مشغول به فعالیت شد.

در بخش اینترمیلان ابتدا siya_paul ([Only registered and activated users can see links]) همکار فوتبال ایتالیا بود و پس از ایشان دو دوست عزیز دیگر یعنی Keyvan360 ([Only registered and activated users can see links]) و Mehryar ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش همکاری کردند.

در بخش رم نیز Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) نظارت مستقیم داشت.

* فوتبال آلمان: در فوتبال آلمان شاهد فعالیت دوست قدیمی دیگه که بالاخره امروز به استودیو رفت بودیم. Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش با تاپیک های مختلف و فعالیت موثر خودش، به بخش فوتبال آلمان رونق بخشید.

*برنامه پخش مسابقات و ورزش های دیگر: در بخش برنامه پخش مسابقات Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ابتدا قبول زحمت کرد که به علت مشغله های بسیار دوست عزیزمان DR.DISH ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش مسؤولیت رو به عهده گرفت. در بخش ورزش های دیگر نیز در خدمت Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز بودیم که پس از استعفای فابیو، ابتدا Spyro ([Only registered and activated users can see links]) و پس از او هم DR.DISH ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش فعالیت کردند.

* پیش بینی مسابقات: در بخش طاقت فرسای پیش بینی مسابقات Retex ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست بخش (و مسؤول بخش لیگ برتر ایران) فعالیت کرد و همکاران عزیزی که بدون چشمداشت در این بخش مسؤولیت قبول کردند عبارت بودند از:

Ali_ChelseaFC ([Only registered and activated users can see links])، db 7 ([Only registered and activated users can see links])، Spyro ([Only registered and activated users can see links]) در بخش لیگ برتر انگلیس

Yasin Gunner ([Only registered and activated users can see links]) در بخش سری آ ایتالیا

David villa 7 ([Only registered and activated users can see links]) در بخش لالیگا اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا

allianz ([Only registered and activated users can see links]) در بخش بوندسلیگا آلمان

همکاری نمودند.

* فوتبال فانتزی و بازی های کامپیوتری: در بخش پر هیاهوی فوتبال فانتزی ابتدا Farhad ([Only registered and activated users can see links]) و پس از او Spyro ([Only registered and activated users can see links]) مسؤولیت رو بر عهده گرفتند. در مقطعی Mohammad_AcMilan ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان همکار حامد و پس از او هم همکار فعلی این بخش یعنی Orange ([Only registered and activated users can see links]) قبول مسؤولیت نمودند.

در بخش بازی های کامپیوتری هم ابتدا Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) و پس از او هم Spyro ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست فعالیت کردند و HoseinBallack13 ([Only registered and activated users can see links]) نیز مدتی است به عنوان همکار در این بخش فعالیت خود را آغاز کده است.

همکاران تاپگل:

Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) = فضلی به خصوص در قسمت لیگ انگلیس ویدئوهای با کیفیتی رو در خدمت شما قرار داد.

Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) = متأسفانه زیاد نتونستیم در این فصل از ویدئوهای فابیو به خصوص در فوتبال ایتالیا استفاده کنیم.

Loverboy =همون آچار فرانسه ای که بالا گفتم. یه آماری هم در بخش اسپانیا گذاشته بود که چند گل رو پوشش داده و این فصل همه ازش ویدئوهای HD می خواستند.

Inter Mirifica = به دلیل مشغله ای که داشت نتونستیم زیاد ازش استفاده کنیم. اما همچنان امیدواریم بالاخره با فراغ بال به جمع ما بپیونده.

Rossonery = سرپرست چند کاره سایت این فصل مشکلاتی برای پوشش بازی ها داشت اما هر موقع به میدان اومد در زمینه کیفیت نهایت تلاشش رو کرد و موفق هم بود.

Mohsen_Bar3lona = محسن هم هفته ها برنامه نود رو برای شما پوشش داد. در مواقعی هم بازیهای لیگهای اروپایی رو از شبکه سه میذاشت و البته در ویدئوهایی که از شبکه سه میذاره کیفیت های خوبی رو ارائه داد.

FrFane ([Only registered and activated users can see links]) = مدت کوتاهی در اختیار این دوست مصری بودیم که به علت این که نتونست در کیفیت کارها خودش رو با ما منطبق کنه محبور به قطع همکاری باهاش شدیم.

Hanrish ([Only registered and activated users can see links]) = هم از دیگران همکارانی بود که در بخش لیگ ایران خیلی زود رضایت کاربران رو جمع کرد اما به دلیل مشکلاتش فعلاً از فعالیت به دوره.

Magic 8 ([Only registered and activated users can see links]) = شروین هم این فصل لیگ های مختلف رو به عهده گرفت و ویدئوهای HD رو برای بوندسلیگا هم افتتاح کرد.

MAN_UNITED ([Only registered and activated users can see links]) = علی عزیز که به همراه دو دوست بعدی، از نسل جدید همکاران محسوب میشه هم در طی مدت فعالیت خود به عنوان همکار تاپ گل، عملکرد رضایت بخشی از خودش داشته و الان هم به دلیل ترکیدگی:دی سیستمش بسیار کمرنگ هست که امیدواریم بتونه خودش رو به جام جهانی برسونه.

papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links]) = انزلی چی دوست داشتنی:دی، او هم به مانند همکاران هم نسلش فعالیت مفید و بدون حاشیه ای رو داشته.

Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links]) = رضای عزیز در ابتدا بیشتر به منظور پوشش دیدارهای تیم چلسی به جمع همکاران اضافه شد اماعلاوه بر اون، نقش عمده ای درپوشش مناسب بوندسلیگا هم ایفا کرد و به نظر میرسه که توانسته علاوه بر جلب رضایت کاربران طرفدار چلسی، در سایر زمینه ها هم موفق باشه.

البته Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان هماهنگ کننده همکاران فعالیت کرد که چون بنای سایت بر تقدیر از همکاران هست ایشون اسمش اینجا به نوعی زیادیه:6qwup3:

در پایان باز هم از تمامی نفرات فوق تشکر می کنم و باز هم عرض می کنم قطعاً نقص هایی در کار این عزیزان و سایت بود که امیدوارم به حول و قوه الهی فصل بعد کامل تر و بهتر در خدمت شما باشیم.

با تشکر از کاربران فهیم سایت فوتیران - تاپ گل

Mehdi
25-05-2010, 20:47
عجب وروره جادوییه این علی:781:

خب حالا که بساط تقدیر و تشکر به راهه، منم جا داره از همه دوستانی که همکاری کردند تشکر کنم. از اون افرادی که در تحریریه فعالیت داشتند و متون سنگینی رو ترجمه کردند یا به رشته تحریر در آوردند (نزن علی، یادم نبود اون موقع بگم:2qcmh45:)، از دوستان و عزیزانی که در برگزاری فوتبال فانتزی نقش داشتند و بازی ها رو برگزار می کردند.

از اینجا به بعد هر کسی رو که یادم بیاد و حرفی داشته باشم در مورد بزنم، نام میبرم. دیگه از کسی که طبق معمول به دلیل کم خوابی هوش و حواسش سر جاش نیست زیاد نمیشه توقع داشت، اونهایی که جا میمونن پیشاپیش عذر تقصیر من رو بپذیرند:72::

Ali_Chelsea_FC که عقب موندگی پیش بینی لیگ انگلیس رو با سرعت خیره کننده ای پشت سر گذاشت، دستش درد نکنه. دست اردلان هم درد نکنه که تا اونجاش رو انجام داد. اون دو تایی که هیچ نسبت خاصی با هم ندارن:دی هم که دیگه رسماً مردان پیش بینی لقب گرفتند و فکر کنم اگه دو هفته پیش بینی محاسبه نکنن، رسماً دچار مالیخولیا میشن:6qwup3:. رضا هم که سید و سالار پیچونندگان هست:دی و بی شوخی سرش خیلی شلوغه و تا همین جاش هم خیلی زحمت کشیده. الان یادم افتاد پدر معنوی بخش پیش بینی کسی نیست جز Roozbeh که اون قدیم ندیما با خلوص نیت خاصی امتیازای لیگ ایران رو مینشست و محاسبه میکرد که بعداً تعمیم داده شده به سایر بخش ها.

allianz عزیز که بی سر و صدا کارش رو انجام میده، جای تقدیر داره.

از همکارای سرپرست، Atomic Ant منشا خدمات خیر زیادی بوده و بخش یووه رو از این رو به اون رو کرده.

مهریار که در جریان اختلافات بین مدیران و کاربران اینتری الحق برخورد خوب و منصفانه ای داشته و نقش پر رنگی در آروم شدن اون بخش تا به اینجا داشته.

و البته خود کیوان که بخشی که تحویل گرفت قابل مقایسه با بخشی که تحویل داد، نیست و در بخش تحریریه هم کم زحمت نکشید.

مسعود فنریر که بخش سینما رو راه اندازی کرد و به خوبی از پس کارهای اونجا بر اومده.

از همکارای تاپ گل، ممد لاور که دیگه جای هیچ تعریفی رو باقی نمیذاره ولی متاسفانه، متاسفانه، باید بگم با وجود تمام خدماتی که ارائه کرده و بی طرفی ای که در فعالیتش موج میزنه، هنوزم که هنوزه توسط برخی کاربران اذیت میشه:no:. در طراحی لوگوها و پرچم هایی که الان برای جام جهانی قرار داده شده زحمت کشیده. اگه نبود نصف سایت شاید میلنگید.

papa-Arsne و Sir.Armando و MAN_UNITED عزیز که با اضافه شدنشون خون تازه ای به رگهای بخش تاپ گل دمیده شد.

فضلی دوست داشتنی که نقش غیر قابل انکاری داشت در پیشرفت بخش تاپ گل، امیدوارم هر جا هست موفق باشه.

مری هم که همش این فصل دیشش میفتاد وسط کوچه یه نفر رو 24 ساعته گذاشته گویا که براش جمع کنه اون کاسه بشقاب رو بیاره تحویلش بده:دی. این فصل بدشانسی زیاد آورد اما فصل بعد جبران میکنه:flirtysmile2:

Magic 8 که بی سر و صدا میاد و کارش رو انجام میده و بعد، مدتها در پرده غیبت مستتر میشه:دی.

محسن بارسلونا که سر نود هفته ای یک مرتبه پاره میشه:دی که آخرین موردش رو از نزدیک شاهد بودم صدای دلنشینی داشت:34:

هانریش عزیز که با این نتش پیر کرد ما رو معلوم نیست دقیقاً چیکار داره میکنه هر کی بود فک صاب آی اس پی رو تا حالا ده دفعه آورده بود پایین:دی

خشایار ملقب به خشی:دی که در پوشش نود کمک می کنه و فعالیت جانبی در مورد پوشش برنامه ورزش 7 هم داره، جای تقدیر داره.

دوستانی که خلاصه بازیها رو قرار میدادند، یاسر عزیز در این مورد خیلی زحمت کشید و امین تولیت، ممنونم ازشون.

امین هم که به طرز عجیبی دوپینگی به نظر میاد:دی، معلوم نیست چطوری کل سری آ رو در چند هفته به همراه خلاصه یه تنه قرار داد. واسه خودش یلی شده:Green: و مثل بولدوزر ویدئو آپ میکنه:دی

از سرپرستان عزیز هم یکی دو مورد رو بگم. آرمین عزیز که با وسواس خاصی بالاخره و در دومین باری که سراغش رفتم، جام زهر رو سر کشید و با احتیاط سرپرستی رو پذیرفت:دی و حس مسئولیت پذیریش مثال زدنیه.

شهید زنده:دی، Ghermezeteh که با تموم شدن سربازیش هنوز نتش مشکل داره و هی از هوش میره:دی

مهدی بایرن که به وسیله ثبات مدیریتی ای که با تدبیر ما مدیران:دی در اون بخش ایجاد شد تونسته بخش آلمان رو از اون حالت منفعل و کمرنگ نجات بده و البته هنوز کار داره.

جیگسو شبهای بازیهای UCL من نگرانش بودم سکته نزنه:دی و به قول مسعود قشنگ تا صبح شقیقه هاش سفید میشه، خیلی زجر کشید شبهای بازیها اما بقیه سال رو میتونه طول درمان بگیره:دی چون فعلاً خبری نیست دیگه اونورا.

دوستانی که بودند بینمون و الان دیگه مسئولیت ندارند و خیلی زحمت کشیدند. فابیو، GBH ، سبینا، حامد اسپایرو، مارکو و ...

و در پایان یک تشکر ویژه از Clemenza که خیلی سختی کشیده در طول این مدت مدیریتش و طوری جای خودش رو به عنوان یک مدیر انجمن باز کرده که فروم رو بدون حضورش اقلاً من یکی نمیتونم تصور کنم:72:

چقدر فک زدم به صورت فی البداهه:دی. باز هم معذرت از کسانی که اسمشون از قلم افتاد:72:

و مجدداً تاکید میکنم، این تقدیر و تشکرها به هیچ عنوان به معنی این نیست که کارمون بی نقصه. مطمئناً نقص هست اما اطمینان داشته باشید تمام تلاش مدیران بر اینه که نقایص روز به روز کمتر بشند.

Sir_MKH
25-05-2010, 21:32
در بخش آرسنال در این فصل در خدمت Sir_MKH ([Only registered and activated users can see links]) بودیم.

روت نشد بگی چه گندی زدم127fs3556139بگو خجالت نکش!!!من تحملشو دارم:6qwup3:

RealMadrid7
25-05-2010, 21:41
سلام به همه عزیزان و زحمتکشان فوتیران:72:

خوب این تایپیک رو دیدم دلم نیومد از مجموعه ی کادر مدیریتی زحمتکش و دلسوز فوتیران تشکر نکنم.من یه دوره ای رو سعادت داشتم در کنار دوستان عزیز شاگردی کنم و شخصا از نزدیک شاهد فعالیت و دلسوزی بالاشون بودم.خدا رو شکر از بنای سایت فوتیران توفیق همراهی با دوستان رو داشتم و میتونم به جرات بگم این سایت جامع و کامل ورزشی که الان در اختیار دوستان و کاربران عزیز هست محصول تلاش بعضا شبانه روزی یک مجموعه ی مدیریتی در طول 3 سال بوده.

امیدوارم با قدر دونستن زحمات این عزیزان و همکاری باشون تو ارتقاء روز افزون سایت سهیم باشیم.امیدوارم انجمن یه سال دیگه رو هم با موفقیت پشت سر بذاره و به چیزهای بهتری برسه.

در پایان هم از همه ی دوستانی که اسمشون رو علی آقا و آقا مهدی عزیز دو مدیر زحمتکش و دوست داشتنی انجمن آوردن یه بار دیگه تشکر میکنم:72:

Ali Chelsea
25-05-2010, 21:42
Ali_Chelsea_FC که عقب موندگی پیش بینی لیگ انگلیس رو با سرعت خیره کننده ای پشت سر گذاشت، دستش درد نکنهخیلی خواهش می کنم!! :6qwup3: ولی اسم من رو اشتباه نوشتید!!! آندِرلاین دومی رو نداره!

من هم از همه مخصوصا خود Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) تشکر می کنم واقعا خیلی زحمت می کشه و خیلی وقت میزاره!! دم همگی گرم که این سایت رو سر پا نگه داشتید و واسش زحمت کشیدین!! واقعا ممنون!!!

خیلی استفاده کردیم ....:72:

sio1983
25-05-2010, 21:59
**منم به نوبه خودم از همه بچه های گلی که واسه پویایی و هر چه بهتر شدن سایت انصافا بدون هیچ چشمداشتی زحمت میکشن تا ما جوونایی این مرز و بوم نریم دنبال دود و مواد وخلاف! :D و جدا از شوخی اقلا یکی دو ساعت از هر روز زندگیم اینجا بگذرونم و یه چیزی یاد بگیرم یا شاید یاد بدم ، عکسی ، شعری ، لبخندی و یا .... کمال تشکر رو دارم. دست تک تک بچه ها رو خالصانه میفشارم و بازم میگم بهشون: دستتون درد نکنه ، امید که همیشه شاد ، موفق و سرحال باشید....
خــــیــــــــر پیـــــش :72:

alireza77777m
25-05-2010, 22:08
من هم از همه ی مدیران و سرپرستان سایت تشکر و قدردانی می کنم.مخصوصاً از عزیزانی که دانلود ها رو قرار می دهند من جمله Loverboy.البته من امسال تقریباً چیزی دانلود نکردم ولی می دونم که چه زحمتی می کشند.از زحمات retex و spyro هم برای بخش هایشان تشکر می کنم.امیدوارم هر جا که هستند،موفق و پیروز باشند.
امیدوارم سایتمون همیشه خوب باشه و مثل سال 1387 بتونه یه عنوان خوب رو تو کشور تصاحب کنه.

The Better One
26-05-2010, 08:23
منم در حق بعضي ها (يكي از همكاران تاپگل) كم لطفي كردم و ازشون معذرت ميخوام ! اميدوارم مارو ببخشه و بيخيال شه ديگه :دي :72:

در بخش لیورپول Scouser ([Only registered and activated users can see links]) ،Roozbeh ([Only registered and activated users can see links]) و Liverpudlian ([Only registered and activated users can see links]) مدیریت بخش لیورپول رو به عهده داشتند.

در بخش اینترمیلان ابتدا siya_paul ([Only registered and activated users can see links]) همکار فوتبال ایتالیا بود و پس از ایشان دو دوست عزیز دیگر یعنی Keyvan360 ([Only registered and activated users can see links]) و Mehryar ([Only registered and activated users can see links]) در این بخش همکاری کردند.گيج شدم :دي چرا اين بالايي ها سبز شدند ولي پاييني ها نشدند ؟ :دي

MeHDi ArSeNaL
26-05-2010, 09:58
خوب علی همه رو نام برد و من هم از زحماتشون تشکر میکنم ولی باید از خود علی که آچار فرانسه سایته تشکر کنم که مصداق واقعی علی کلی اینجا علی کلی اونجا علی کلی همه جا:6qwup3:هستش یه تشکر ویژه کنم و براش آرزوی موفقیت دارم

ArtesheSorkh
26-05-2010, 14:29
سلام...!

واقعا جا داره اینجا از Mehdi ([Only registered and activated users can see links]) به خاطر بی نظمی هایم در این مدت تشکر کنم کا با صبر وافر دونه دونه پیام خصوصی های منو جواب میداد ...

باید یه تشکر ویژه از Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) عزیز کرد که واقعا برای این جا زحمات زیاد کشید و 24 ساعته در حال خدمته

باید از تمامی همکاران تاپگل که در امر گذاشتن گلها کمک میکردن به خصوص Loverboy و Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) که واقعا برای این کار وقت میزاشتن و ...

باید از Loverboy تشکر کنم که یک فصل هر روز میبایست کل کل بین هواداران کریمی و دایی رو پاک میکرد و با متانت و صبر فقط تذکر میداد و موضوع رو حل میکرد ...

باید یه تشکر اساسی از Fenrir Greyback ([Only registered and activated users can see links]) کرد چون بخش عالی و پرمحتوا سینما رو ایجاد کرد .. واقعا دمش گرم ...

و در آخر از حامد عزیز Spyro ([Only registered and activated users can see links]) تشکر کرد که در این فصل برای فانتزی زیاد زحمت کشید ...

در کل از همگی که کمک کردند فرومی با این محتوای فراوان و عالی و درجه یک پایدار بمونه تشکر میکنم...

به امید یک سال درخشان دیگر

FrankinG
26-05-2010, 15:18
خـب فـرصت خـوبي شـد كه منم بيام اينجا و از دوستان تـشكر كنم .

اول از همه ، از همكـاراي گذاشتن گـلها تشكر ويژه ميكنم كه واقـعاً بدون هيچ چشم داشتي ، واقـعاً كار سـختي رو ميكنن ، هـزينه گرفتن شبكه ها ، هزينه اينترنت ، آپـلود كردن ويدئوها با اين اينترنتهاي فـكستني ، مـخصوصاً گلهاي HD واقعاً كار سـختيه . به خصوص اينكه هيچ انگيـزه مالي اي هم پـشت اين كار وجود نداره . كارشون واقعاً قابل تحسينه . اميـدوارم كيفيت كارها هر روز بهتر از قبل بشه .

از تـمام سرپـرست ها ، و همكاراي سرپـرستها تشـكر ميكنم بخاطر مسئوليتهاي زيادي كه توي بـخش هاي خودشون دارن .
ميخوام تشـكر ويژه بـكنم از اميـر عزيز ( Amir United ([Only registered and activated users can see links]) ) كه توي اين مـدت بعد از عيـد كه مـن واقـعاً گرفتار درس و كنكور و كوفت و زهرمار بودم ، خيــلي كمكم كرد ، خيلي به بخش من رسيدگي كرد . واقـعاً بعضي وقتها كه ميومدم توي سايت و ميديدم به تاپيكمون رسيدگي كرده خجالت ميكشيدم . اميـدوارم ايشالا بتونم زحمتاشو جـبران كنم ! و تـشكر اصـلي هم از عـلي ( Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) ) هسـت كه واقعـاً پيشرفت بزرگي توي سايت ايجاد كرده . آمـارها ، تـرجمه ها ، رسيدگي به تاپيك ها و ... . فـرد از اين پـركار تر امكان نداره پيدا بشه . واقـعاً موندم كه چطوري اين همه كار رو ميتونه انجام بده . خدا قــوت :دي

اما فـكر ميكنم اعـضاي تـحريريه از ليست اول تاپيك جاموندن . از وقتي كارهاي تحريريه نظم گرفته ، واقعاً ترجمه ها و مقاله هاي خوندني اي رو از اين گـروه ميبينيم . اميدوارم با يه فـكر جديد ، يه تحولي توي بخش تحريريه ايجاد بشه . وقـتي كه مهمترين منبع خبر ورزشي صدا و سيماي ما ، سـايت football3 باشه و اكثر گـزارشگرا داراي كـمترين اطلاعات ممكن از فوتبال روز دنيا هستن ، يه همچين گروههايي ، مثل هيئت تحريريه اين سايت ميتونن با گــسترش دادن فعاليتشون يخورده اطلاعات موثق تري به مخاطب برسونن .

و در آخـر هم از مـديران كـل تشـكر ميكنم كه فـرصت آشـنايي با خيـلي از دوستان خـوب رو براي ما فـراهم كردن و اميـدوارم پـيشرفت هاي سايت روز به روز ادامه داشته باشه .

Ramin1886
26-05-2010, 15:24
واقعا 4تا از مسئولین papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links]) Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) Sir_MKH ([Only registered and activated users can see links]) Yasin Gunner ([Only registered and activated users can see links]) که خیلی زحمت می کشند و از جووووون اینجا مایه گذاشتند متشکرم
واقعا بهشون خسته نباشید می گم

Mohammad_AcMilan
27-05-2010, 16:56
من هم به نوبه خودم از همه ی دوستان و زحمت کشان، تشکر کنم.
اول از همه از Alireza59sg که خیلی واسه قسمت میلان زحمت کشید، مرصاد هم در انتهای سال خوب کمک کرد.
بعد از Clemenza تشکر می کنم که همه جای سایت رو نظارت می کرد، از امیر Jigsaw به خاطر فعالیت خیلی خوبش توی قسمت جام باشگاه ها و از امین تاپگل و لاوربوی و مرتضی و MAN_UNITED و papa-Arsene و همه ی همکارا که تو گذاشتن گل ها زحمت کشیدن.
از محسن SIR_MKH هم به خاطر پست های فنی و جنجالیش:دی تشکر می کنم، ما که زیاد سمت حوزه استحفاظیش نرفتیم:دی
و البته از حامد عزیز و دوست داشتنی که امیدوارم هرجا هست موفق باشه و بعدش Orange که خیلی برای بخش فانتزی زحمت کشید.
در آخر هم از همه ی همکارا و سرپرستان و مدیران که اسمشون رو نیووردم تشکر می کنم که به بار فنی سایت کمک کردن، چون باهاشون برخورد زیاد نداشتم اسم تک تک رو نیووردم. شرمنده دیگه:72:

Sir.Armando
27-05-2010, 17:37
ســلام به همه ی زحمت کشـان عزیز تاپ گـل . عزیزانی که از یک وبــلـاگ ساده یک سایت جهــــانی ساختند و به زودی شهـرت و پیشرفت سایت با کمک عزیزان بیشتر و بیشتر هم خـواهد شد و تنهـا اسم تاپگـل و فوتیـران در حوزه ی دنیای مجـازی شنیده نخـواهد شد و به دنیای مطبوعـات هم سرایط خواهد داشت .

مـن توی تاپگـل در قسمت های کمی سرک می کشم و تا اونجـایی که زحمـات عزیزان رو مشـاهده کردم ازشون تشکر ویژه به عمل میارم .
اول از همه SuperHero ــی سایت ، Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) عزیز کـه واقعـاً عملکردش جـای تحسین داره و می تونم بگم بهترین و فعـال ترین و فنی ترین کـاربر سایت و همچنین تمـام سایت هـایی که من به شخصه دیدم هست . عـلی توقف توی کـارش نیست ، خستگی ناپذیره ، به واقع میتونم بگم اگـه الان علی اینجـا نبود شاید نصف بیشتر مـا و یا حتی کـل سایت اینجـا نبودن . واقعـاً یک تشکر برای علی Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) کمــه . زحمـاتی که برای سایت و مـا کشید تا بتونیم محیط خوبی را داشته باشیم مثال زدنی نیست . گرچـــه امین_تاپگـل ، مهـدی عزیز ، محمــد عزیز هم در پیشرفت و بالارفتن سطح سایت تأثیرگذار بودند و مدیریت این سه تفنگدار و استعداد یابی هـاشون :D از نوع خودش قابل تحسین هست ، همین که این سه عزیز دست به دست هم دادن و چنین سایتی رو ساختن و از جون براش مـایه گذاشتن تـا امثال من در اینترنت اوقات خوبی رو بگذرونیم و واقعـاً استفاده ی بهینه و مثبت بکنیم کـار بسیار بزرگی هست .

در مرحـله ی بعـدی جـا داره از راهنمـایی هـا ، زحمـات ، ترجمـه هـا ، پست هـای پربار و ارزشمند Amir United ([Only registered and activated users can see links]) یک تشکــــر ویــژه بکنم . به عنوان یک دوست ، یک برادر بزرگتر خیلی براش احتـرام قائلم . امیـر عزیز هم قدم به عرصـه های مهم سایت گذاشته و پشت به پشت علی کلمنزا در پیشرفت سایت سهیم بوده . مدیریت امیر هم خیلی قدرتمندانه بوده و نظــم خیلی خوبی در قسمت لیـگ انگلیس و قسمت هـای مـهم دیگـر از سایت بجـا گذاشته .

در ادامـه از دوستـان خیلی خوبم ، M.Ballack ([Only registered and activated users can see links]) ، Ali_ChelseaFC ، Chelsea London , FranKinG و ... تشکر می کنم که در این یکی دو ســال کمک سرشاری به من و بچـه ها چلسی و تاپیک چلسی کردند .

و در پـایان از همـه و همـه چه رنگیهـا ، چه کاربر هـای معمولی تشکر می کنم و امیدوارم سال های سال در کنار هم خوش و خرم باشیم و به پیشرفت سایت تداوم ببخشیم .

ویرایش : من یــادم رفت از یکی از بهترین دوســـتام تشکر کنم ، برادر امیر Jigsaw کـه بی نهـایت با عقاید و سلیقـه اش لذت می برم . امیر جون هم در عرصه ی هــای خیلی مهمی در سایت زحمت کشید به خصوص در لیگ قهرمانان که در این قسمت نظم خیلی خوبی داده . از ایران دوستیش خیلی خوشم میـاد ، به نظر من یکی از سه سرپرست برتر سایت هست . طرز برخورد و پست هـای خیلی با ارزشش باعث شده همه بهش احترام بزارند . واقعـاً ممنونتم امیر جـون .

موفق باشیـــد :72:

Clemenza
27-05-2010, 18:01
پست من رو مهدی کامل کرد و باز هم اگر کسی از قلم افتاده من معذرت می خوام اما یهو یادم افتاد یک عزیزی رو چه ساده همه فراموش کردیم.

Totti10hr ([Only registered and activated users can see links]) مدیر قبلی انجمن. سرپرست اسبق بخش ایتالیا و مرد کم ادعای سایت. هیچ چیزی جز شرمندگی ندارم که بگم حسن جان و ببخش این قصور رو. به شخصه از زحماتت قدردانی می کنم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی.

Raha
27-05-2010, 20:01
من از همه مدیران،همکاران،کاربران و . . . تشکر ویژه می کنم.
نام نمی برم چون می ترسم بعضی ها از قلم بیوفتند.

The Better One
27-05-2010, 20:17
منم از Sir.Armando به خاطر گذاشتن گل هاي چلسي در اسرع وقت و از FrankinG عزيز كه كنترل پخش چلسي رو بر عهده داشتن تشكر ميكنم :دي بسيار :دي

همچنين واقعا شرمنده ي Loverboy هستم كه خيلي اذيتش كردم با پ.خ :دي و از بس كه از DVB و دانلود آفلاين ازش پرسيدم بنده خدا به جوش اومد :دي و هر وقت بش پيام ميدم ميگه باز اين اومد :دي

آچار فرانسه ي واقعا عالي اي هست كه تاپگل بدون اون واقعا دچار مشكل ميشه :دي
اميدوارم سربازي بهت خوش بگذره كه داره ميگذره :دي

با تشكر از بقيه :دي

POUYA
27-05-2010, 20:21
منم از مهدی (Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]) ) تشکر میکنم! که همه تلاششو واسه رونق بخش آلمان انجام میده!
امیدوارم همیشه موفق باشه!

Sabina
01-06-2010, 02:28
بر حسب وظیفه و به عنوان یه کاربر لازم دونستم از زحمات همگیتون تشکر کنم
مدیرها که هر کاری کردن وظیفشون بوده
محمد حسین تو بخش یووه واقعا عالی بوده از وقتی که نیمچه شده بخش همیشه فعال و به روز هستش فک نکنم کسی بهتر از اون نمیتونست بخش رو داره کنه ممنونم ازت
کلکلپتور خودمون هم واقعا کارش فوق العاست تمام فروم رو زیر نظر داره محاله جایی از دستش در بره
مثل زمانی که بخش ارسنال رو داشت, مدیریتی که اونجا داشت رو الان داره تو کل فروم اجرا میکنه این همه وقت گذاشتن جای تقدیر داره ممنون علی
و همچنین تشکر از همه کادر مدیریتی فروم اعم از سرپرستها و نیمچه ها که واسه فروم وقت میزارن
همکارهای تاپ گل هم خسته نباشن چه قدیمیها و چه عزیزانی که تازه اومدن
امیدوارم همگیتون با قدرت ادامه بدین

ArtesheSorkh
13-07-2010, 10:52
خب جام جهانی هم تموم شد و اینجا داره از یکی سری از عزیزان که واقعا 1 ماهی شدیدا کار کردند تشکر کرد ...

اول از همه یک تشکر اساسی از Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) میکنم که یک تنه کل بخش جام جهانی رو به دوش میکشید و کارهاشو رو به راه میکرد ...

دوم از Amir United ([Only registered and activated users can see links]), Valencia ([Only registered and activated users can see links]), Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]), Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) تشکر میکنم چون علاوه بر وظیفه خودشون در تاپیکهایمربوط این کار رو هم بهشون سپوردند که الحق و الانصاف کارشون عالی بود واقعا خسته نباشید

سومین تشکر رو از Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) چون در این مدت واقعا برای کلیپهای جام جهانی و خلاصه ها و گلها خیلی خیلی زحمت کشید ... دمش گرم

چهارمین تشکرم مال 3 همکار موفق تاپ گل Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) و Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) و Magic 8 ([Only registered and activated users can see links]) که با خیلی زحمت کشیدند...

آخرین تشکرم هم برای سایر همکاران زیر هست که شبانه روزی به مدت 1 ماه بدون هیچ چشم داشتی ویدئوهای مسابقات رو آماده میکردند

MAN_UNITED ([Only registered and activated users can see links])
Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links])
Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links])
papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links])

واقعا همتون خسته نباشید!!!

JaSeM
14-07-2010, 11:16
سلام
من هم به نوبه ی خودم از این کاربران تشکر ویژه دارم
، ([Only registered and activated users can see links])Mohsen_Bar3lona، ([Only registered and activated users can see links])
Sir.Armando، ([Only registered and activated users can see links])MAN_UNITED، ([Only registered and activated users can see links])Valencia ([Only registered and activated users can see links])،Loverboy ([Only registered and activated users can see links])،Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links])،
از امین جان به دلیل پوشش کامل بازی های جام جهانی و... وهمچنین آقا مرتضی هست نمیدونم کیه همین لووری بای:دی خیلی از ایشون تشکر میکنم خیلی آقای گلی هست
همچنین از محسن جان عزیز
از والنسیا هم به دلیل شرکتش در بخش بارسلونا و...اسپانیا ازش تشکر میکنم زحمت میکشید
از منچسترمون هم تشکر میکنم ایشون هم خیلی آقای گلی هستند
Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links])مهدی جان هم خیلی آدم با معرفتی هستند وتو بخش جام جهانی چیزی کم نذاشتند وهمچنین چیز های دیگه...
از مهریار عزیزمون هم تشکر میکنم به دلیل فعالیت زیادشون در بخش اینتر
وهمچنین از آقا مهدی مدیر کل سایت هم همچنین توی سایت فعالیتهاشون خیلی عالیه
Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) از ایشون هم به دلیل فعالیتشون در تمام بخش ها تشکر میکنم
این گل هم واسه همتون چیزی نیست که بهتون بدم:72:

RealMadrid7
15-07-2010, 11:56
1 ماه جام جهانی 64 بازی و 145 گل و کلی کلیپ و فایلای درخواستی که به شکل بی نظیری توسط دوستای عزیزمون در بخش تاپگل تحت پوشش قرار گرفت.

علی جان Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) طبق معمول بی نهایت زحمت کشید.کلا اگه علی نباشه یه چیزی کمه تو سایت حضورش همیشه فوق العادس واقعا ازش تشکر میکنم:72:

رئیس بزرگ امین عزیز Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) که واقعا با قراردادن کلیپهای فوق العاده ای در سراسر جام جهانی همیشه یه چیز خیلی عالی برای عرضه به کاربرا داشت.هرچند به دلیل حجم بالای فایلا متاسفانه نتونستم خیلی دانلود کنم ولی دیدن عکساش هم جذاب بود!واقعا دست امین درد نکنه خیلی زحمت کشید:72:

محمد جان عزیز دل انگیز خودم Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) که با قراردادن گلها با کیفیت فوق العاده مثل همیشه سنگ تموم گذاشت.واقعا امیدوارم روزی رو نبینم که محمد عزیز تو سایت فعالیت نمیکنه!ازش صمیمانه تشکر میکنم:72:

دوستای عزیز و زحمتکشم Magic 8 ([Only registered and activated users can see links]) - MAN_UNITED ([Only registered and activated users can see links]) - Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links]) - papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links]) - Yasin Gunner ([Only registered and activated users can see links]) و Rossonery که فوق العاده زحمت کشیدن یه ماه با مهربونی و بدون منت بزرگترین تورنمنت فوتبال جهان رو به شکل بینظیری پوشش دادن.قراردادن اینهمه گل با کیفیتها-زبانها و حجمای مختلف واقعا کار سختی بود و وظیفم میدونم به شکل بسیار ویژه ای ازین عزیزان تشکر کنم.

و اما محسن عزیز Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) که یکی از دوستای بسیار خوب من هست و براش احترام بسیار زیادی تو همه زمینه ها قائلم.کار بسیار جالب و بزرگی انجام داد.گلها رو تونستیم با گزارش داخلی هم داشته باشیم با یه کیفیت خوب و حجم مناسب که واقعا جای تشکر ویژه ای داره.از محسن عزیز هم صمیمانه به خاطر تلاشهای بی چشم داشتش تشکر میکنم:72:

و در نهایت هم یه تشکر بسیار ویژه از دوستای گلم Amir United - ([Only registered and activated users can see links]) Valencia - ([Only registered and activated users can see links]) Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]) و Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) که زحمت زیادی تو کنترل کردن بخشای مختلف کشیدن دارم.یه سری از مقاطع خیلی همه چی احساسی میشد برای هوادارا و این کارو سخت تر میکرد و من خیلی خوب درک میکنم کنترل کردن این بخشا و این بحثا چقدر انرژی میخواد.از همشون از صمیم قلب تشکر میکنم:72:

یه بار دیگه از همه تشکر میکنم و امیدوارم تو تمام مراحل و مقاطع زندگیتون شاد و سلامت و پیروز و موفق و سرافراز باشید:72:

VCF BATS
15-07-2010, 13:13
دوستان ديگه گفتني ها رو گفتن و من تنها ميتونم يه تشكر خشك و خالي كنم .
واقعا از زحمات شما ممنونيم و يه خسته نباشي و اي ول بايد به شما ها دوستان عزيزم بگم .
اميدوارم در اينده از اين هم بهتر بشيد هر چند همين الان هم سنگ تمام گذاشتيد.:72:
انشاالله در تمام مراحل زندگيتون موفق و پيروز باشيد:72:

Prison Break
15-07-2010, 13:30
خب منم لازم می دونم از مدیران و همکاران عزیز این سایت قدردانی کنم.

Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) عزیز که همیشه و همه جا بار سایت بر دوششه و در همه زمینه ای فعالیت داره. فکر نمی کنم تاپیکی باشه که نبینه. در جام جهانی هم زحمت خیلی زیادی کشید... واقعاً جا داره یه تشکر جانانه ازش بکنم.:72:

Amir United - ([Only registered and activated users can see links]) Valencia - ([Only registered and activated users can see links]) Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]) - Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) : این 4 نفر هم از سرپرستان خوب و زحمتکش هستند که در جام جهانی هم مسئولیت داشتند و خیلی خوب تاپیک هارو به همراه کلمنزا اداره کردند. جا داره یه خسته نباشید هم به این عزیزان بگم.

Magic 8 ([Only registered and activated users can see links]) - MAN_UNITED ([Only registered and activated users can see links]) - Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links]) - papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links]) - Yasin Gunner ([Only registered and activated users can see links])

Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) - Rossonery

این دوستان عزیزم واقعاً همیشه در حال زحمت کشیدن هستند. ضبط کردن گل ها و آپلود آن ها کار سختی که انجام می هند و در جام جهانی هم مثل همیشه بی نقص کار کردند جا داره یه خسته نباشید هم به این عزیزان بگم...

برای همه ی شما و تمام کسانی که برای سایت زحمت می کشند آرزوی موفقیت دارم.:72:

H U N T E R
25-01-2011, 20:46
من به شخصه از مدیران فعال سایت یعنی : Mehdi و Amin-TopGoal تشکر میکنم

همچنین از مدیر بخش گفتگوی آزاد Rossonery

ایشالا همیشه موفق باشن!

Yaghoub2000
25-01-2011, 21:54
من بعد از فصل پیش و جام جهانی دنبال همچین تشکری بودم حالا پیدا کردم....نمیشه اسم برد اگه بخوام اسم ببرم میشه یه چیز تو مایه های پست اول:D....
از بالا سایت که دوستان گلها و خلاصه های بیشتر بازی های ممکن رو پوشش میدن تا پایین سایت که گفتگو آزاد کاملا معلومه وقت زیادی و زحمت زیادی کشیده شده .....به عنوان یک کاربر به تمام درخواست هام جواب دادید...و از همه ممنونم.....امیدوارم هر سال بیام تشکر و خسته نباشید بگم....:heart::heart::heart:

DaNiOK
25-01-2011, 21:55
میدونین اگه بخوام بروبچ سایت رو تحلیل کنم اینجوری تحلیل میکنم:

Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) تا حالا نشده بازی ای از دستش در بره :heart:

Mehdi ([Only registered and activated users can see links]) تا حالا نگذاشته سوالی رو بی جواب بزاره

Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) دیده نشده کسی نشناستش, سرتو بالا بگیری میبینیش!

Loverboy کسی نبوده از ویدئوهای HDش فیض نبرده باشه

Mahdi ([Only registered and activated users can see links]) خیلی با مرام عمل میکنه

Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links]) کمتر دیده شده ولی نگاه تیزبینی داره

AriaN-B ([Only registered and activated users can see links]) احساسی و مهربون

Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) هیییی کجایی داش فابیو از بچای قدیم

ACMilan ([Only registered and activated users can see links]) گرم و صمیمی و خیلی مواقع تو سایت هست

siya_paul ([Only registered and activated users can see links]) عین فابیو یه موقع گل کرد و رفت...

Mehryar ([Only registered and activated users can see links]) عشق ایبرا :5:

===========

باقی دوستان هم قسمت نشده بشناسیم, ایشالا آینده آشنا میشم

ولی از زحماتی که برا سایت کشیدن تشکر و قدردانی میشه

MOSSI 19
06-02-2011, 15:29
سلام بر دوستان عزیز
از زحماتی که شما برای سایت میکشید واقعا قدردانی میکنم و واقعا ممنون هستم که تک تک پست ها کنترل میشه که خدایی نکرده حاشیه ای برای سایت پیش نیاد و ... :6:
چون در این سالهایی که عضو این سایت بوده ام و اندک فعالیتی نیز انجام دادم بسیار راضی بودم از این جهت که این در سایت بخشهایی مثل تبادل اطلاعات و آشنایی با نظرات و ... وجود داره که واقعا این سایت رو مثل یک جامعه کرده . حتی سرگرمی هاش. و از همه مهمتر اینکه ورزشیه... به همین جهت سایت به وجود آورنده خاطرات زیبایی برای ما بوده . :thankyou:
دوباره متشکرم .
دوست شما MOSSI 19

Soul Survivor
06-02-2011, 18:10
یه فوتیران و یه Atomic Ant ([Only registered and activated users can see links])!!!
میخوامت محمد جون!!!

Carleto
06-02-2011, 19:04
خوب بدلیل لوگوهای زیر اواتار باید اینارو تشکر کنم چون دمشون خیلی گرمه.:دی

ACMilan ([Only registered and activated users can see links])
Ali Chelsea ([Only registered and activated users can see links])
Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links])
Valencia ([Only registered and activated users can see links])
Yasin Gunner ([Only registered and activated users can see links])
Special Two
Rossonery

ضمن اینکه روزی نیست که موسسین این سایتو دعا نکنم چون اگه نبود احتمالا من الان گوشه خیابون به دام اعتیاد گرفتار بودم:دی

Clemenza ([Only registered and activated users can see links])از ایشونم به خاطر فعالیت بی وقفه و بنا نهادن این تاپیک ممنونم.

Ali Chelsea
06-02-2011, 19:11
آقا این تاپیک مال پارساله :دی !! چرا شروع کردید به تشکر کردن ؟! :دی

صبر کنید تاپیک جدید که باز شد اون وقت :دی