PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} مشکلات باشگاه پرسپولیس در سالی که گذشت ، از نظر شما چه بود ؟ {::}

Loverboy
23-05-2010, 11:27
به نام خدا

دوستان این نظرسنجی رو گذاشتم تا ببینیم مشکلاتی که امسال داشتیم ، از دید کاربران فهیم سایت چی بوده ؟ درسته فینالیست جام حذفی شدیم ولی در لیگ مشکلات زیادی داشتیم ! خواهشاً فقط و فقط مطالبی که به سال گذشته یعنی از لحظه ی اتمام لیگ 87-88 تا پایان لیگ 88-89 اتفاق افتاده رو بیان کنید و به این مسائلی که سال 76 دایی زد زیر گوش کریمی و به خاطر اون مسئله الان تیم نتیجه نگرفت نپردازید چون بشدت برخورد میشه ! شاید بشه گفت هر چهار مورد باشه ولی شما مهمترین و تاثیرگذارترین مورد رو انتخاب کنید

Loverboy
23-05-2010, 11:40
امسال میشه گفت یکی از بدترین سالها بود ! مدیریت فوق العاده ضعیف که تواناییه هیچ گونه کاری رو نداشتند و فقط ستاره های تیمو پر پر کردند ! بعد از اون همه معطلی و بازی با اسامی کرانچار رو یک هفته قبل از شروع لیگ آوردند ! بهترین دوران تیم یعنی دوران بدنسازی رو مفت مفت از دست دادیم و نتیجش این شد که تیم دقیقه 60 به بعد آف میشد ! ستاره هم نداشتیم و اون دو سه تایی هم که بودند مثل خلیلی همون بدنسازیهای الکی هم پیچوندند و ثمرش شد 6 تا گل زده برای آقای گل سابق لیگ ! کرانچار اومد ولی دردی دوا نشد ! تیم شخصیت قهرمانیشو با نبود ستاره هاش از دست داده بود و به یه تیم متوسط تبدیل شده بود که بازیهاشو بسختی و با حداقل گل میبرد ! انصاری فرد رفت و کاشانی اومد جاش و باز هم حاشیه دور تیمو گرفت ! با اومدن دایی حواشی بیشتر هم شد و مشکلاتی که با عابدزاده پیش اومد و حاشیه هایی که واسه تیم درست شد ! با اومدن دایی مقادیری شخصیت برتری طلبی به تیم اومد ولی دایی معجزه نمیتونه بکنه چون تیم بازیکن نداره ! مهدی شیری که تو برق شیراز هم نیمکت نشین بود ستاره ما شده بود و ... ! با چاشنی شانس تونستیم فینالیست شیم و دلمون به فصل بعد خوش باشه که تو آسیا شرکت میکنیمو دایی تیمو میسازه ! به امید فردایی بهتر

.:AoShiMa SaN:.
23-05-2010, 12:13
فکر کنم همه گزینه ها یه جورایی درستن ، مهمترینش دلیل اوله ، ما یه سرمربی در پیت رو این کلمه تاکید می کنم در پیت رو اونم با کلی تاخیر و وقتی که دیگه فرصتی برای آماده سازی تاکتیکی و حتی آشنا شدن سرمربی با بازیکنا نبود آوردیم ، نتیجش ترکیب مزخرف کرانچار شد و فقر تاکتیکی ، بدنسازی هم که قصه ی تکراری شده ، تو فصل نقل و انتقالاتم بمب ما انتقال بائو و اکبری! بود که پول و انرژیمونو الکی گرفت

در کنار همه ی این مشکلات کرم ریزی هدایتی رو هم اضافه می کنم ، این آدم از کوچکترین فرصت بر علیه پرسپولیس نهایت بهره برداری رو کرد ، نیکبخت رو علم کرد تو روز انصاریفرد وایسه جورشو تیم کشید ، کریمی رو علم کرد تو روی دایی وایسه ، چند روز قبل از بازی دو تیم هم عابدزاده رو برد باشگاه و قصه های تلخی که همه می دونیم... قطعا اگه هر بازیکنی هم با تیم مشکل پیدا می کرد و اخراج میشد این آقا می خریدش و ... البته پیشکسوتای دیگه هم کم مایه نذاشتن ، از پیروانی و استیلی گرفته تا پنجعلی و ...

Behnam
23-05-2010, 12:15
عامل دوم یعنی نبود بازیکن درست و حسابی تو تیم ، پرسپولیسو تو لیگ به این روز انداخت. دلیل اصلیشم جناب آقای عباس انصاری فرد بود که نمیدونم چی نثار ایشون کنم. فقط همینو میگم انشالا دیگگه هیچوقت نبینم ایشونو.
تیم ما امسال بازیکن نداشت و فقط یه مشت اسم تاریخ مصرف گذشته توش جمع شده بودن. از مهدی شیری و میثم بائو بگیر تا جلال اکبری و عادل کلاه کج و حسین بادامکی و مجتبی زارعی و ....
مهم ترین عامل نتیجه گیری یه تیم هم بازیکنه. وقتی بازیکن نباشه میشه مثل کف دستی که مو نداره، حالا چه جوری مو رو میخوای بکنی؟ حتی اون زمانی که دنیزلی مربی تیم بود هم دو سه تا استعداد خیلی خوب تو تیم بود که کمکش کردن حسابی اما امثال دریغ از یه نیم استعداد.
البته من کاملا با گزینه اول مخالفم، چرا؟ چون بالفرض مدیریت تیم ثبات داشت و جناب آقای انصاری فرد و جناب عابر بانک تو تیم میموندن، نتیجه بدتر از اینی میشد که فکرشو میکنیم. البته اگه منظورتون از عدم ثبات مدیریت اینی باشه که من برداشت کردم وگرنه عامل اول هم تاثیر داره. در کل عامل مدیریت در طول تاریخ تیمها موثر بوده و فقط مربوط به امسال نمیشه.عامل مدیریت هر سال جز گزینه های ناکامی هر تیمی هست و معمولا هم بیشترین رای رو میاره اما سال بعد و سالهای بعد بازم همون آش و کاسه، پس به نظر من بحث کردن راجع به مدیریت سودی نداره تو این شرایط.

ss_ss gahreman
23-05-2010, 12:53
عدم ثبات مدیریت در ابتدای فصل و دیر انتخاب کردن مربی100%

اگر از همون اول علی دایی رو برای پرسپولیس میاوردن قطعا پرسپولیس الان بالای رده چهارم بود و حاشیه سازی ستارگان با سابقه میشه گفت که برای پیرسپولیس حاشیه درست کردن این هم یکی دیگه از مشکلات بود

RVN10
23-05-2010, 23:51
فکر کنم همه گزینه ها یه جورایی درستن ، مهمترینش دلیل اوله ، ما یه سرمربی در پیت رو این کلمه تاکید می کنم در پیت رو اونم با کلی تاخیر و وقتی که دیگه فرصتی برای آماده سازی تاکتیکی و حتی آشنا شدن سرمربی با بازیکنا نبود آوردیم ، نتیجش ترکیب مزخرف کرانچار شد و فقر تاکتیکی ، ...
کرانچار خیلی هم مربی بزرگی بود و از سر فوتبال این مملکت زیاد بود!
تو فوتبال این مملکت گاس هیدینک هم بیاد نتیجه نمیگیره چون چیزی به عنوان فوتبال در جریان نیست!
کرانچار مربی خیلی خوبی بود که به فرصت نیاز داشت و اگه میموند وضعیت فعلی ما فوق العاده بهتر بود!

24-05-2010, 00:20
کرانچار خیلی هم مربی بزرگی بود و از سر فوتبال این مملکت زیاد بود!
تو فوتبال این مملکت گاس هیدینک هم بیاد نتیجه نمیگیره چون چیزی به عنوان فوتبال در جریان نیست!
کرانچار مربی خیلی خوبی بود که به فرصت نیاز داشت و اگه میموند وضعیت فعلی ما فوق العاده بهتر بود!

درسته که عامل اصلی ناکامی سرمربی نبود و خیلی مشکلات عین بختک چسبیده بود به باشگاه ولی کرانچار هم سهم کمی نداشت ، سیستم بازی تیم کرانچار چی بود؟ اساسا چیزی به اسم تاکتیک داشتیم؟ درسته که الانم تقریبا نداریم و کلا لیگ ما همینه ولی بالاخره سرمربی اگه خوب باشه مثل دنیزلی یا لوکا با همین اوضاع که مایه سرافکندگیه هم خیلی حرفا برای گفتن داره ، میگن سرباز خوب یا بد وجود نداره نتیجه رو ژنرال خوب مشخص می کنه

از بعد فنیش که بگذریم ، این آقا ارنج بازیکناش عادی بود؟ من همیشه سعی می کنم از حق سرمربی برای استفاده از اختیارات فنیش دفاع کنم و دفاع هم کردم همیشه ولی خیلی مسائل غیرقابل هضم بود ، نیمکت نشینی خلیلی و بازی دادن زارعی و منصوری علی رقم گند بازی کردنشون ، فیکس گذاشتن بائو و پروین و ... ، خب ما از این مسائل ضربه نخوردیم؟؟ آرفی با یه نیمفصل نیمکت نشینی اونم وقتی تو تمرینات آماده ترین بازیکن بود از بین رفت ، برای چی؟ به خاطر ملیتش و ناسیونالیسم آقای سرمربی؟ حالا این بحثا نبش قبره ولی کارنامه ی کرانچار به نظرم نقطه منفیاش بیشتر از مثبتشه

Mohsen_Bar3lona
24-05-2010, 02:27
از نظر من هر 4 گزینه مشکل تیم بود.میدونم باید مهمترین رو انتخاب کنیم ولی هر یک از این 4 تا (که البته 3-4 گزینه دیگه هم میشه اضاف کرد) همه و همه در جایگاه خودشون به طرز زیبایی به این تیم ضربه زدن.من نمیتونم گزینه 4 رو بخاطر گزینه یک انتخاب نکنم.یا هر گزینه دیگه ای رو بخاطر دیگری.

به نظرم باید نظرسنجی میذاشتیم که امسال پرسپولیس چه مشکلی "نداشت" !!!

ممنونم از محمد عزیز بخاطر ایجاد این تاپیک پرمحتوا.اگه بخوام مثل یه کاربر فهیم پست بدم گزینه یک رو انتخاب میکنم چون هر تیمی که توی لیگ ما قهرمان شده مشکلاتش توی گزینه یک نگیم صفر بوده ولی کمتر بوده.کجای دنیا تیمی بسته میشه که هنوز سرمربی نداره؟کجای دنیا یک مربی به تیمی میره که بازیکنانش رو خودش انتخاب نکرده؟کرانچار این کارو کرد به یک دلیل.درست حدس زدید... "پول" ... حالا انتظار دارید این مربی بیاد و دل بسوزونه؟! کار از ریشه غلطه !
همونطور که گفتم گزینه های دیگه هم نقش خودشون رو در ناکامی این فصل ایفا کردن.دکتر صدر در محدود حرفای درستش یه جا یادمه که میگفت : این اشک های دایی بعد از برد در برابر استقلال و نیمه نهایی جام حذفی در برابر صبا بیشتر به این دلیله که داره دست خالی نتیجه میگیره.شما خودتون نیم نگاهی به فهرست تیم بکنید.یه عده چلمنگ بَبو که تازه باز اگه توی روز های اوجشون میبودن قابل قبول بود! ولی بازیکنان تاریخ مصرف گذشته ای مثل بائو ، شیری، اون یکی شیری ، آرفی (اصلا فکر نمیکردم اینقدر آماتور باشه) ، اکبری و حتی همین مردک خنگ کلاه کج ...

در هر صورت با این سبک مدیریت (هم اس اس هم پرسپولیس) شاید این 2 تیم به صورت مقطعی موفق بشن و به قهرمانی برسن ولی توی آسیا که عیار اصلی تیم ها مشخص میشه ما همیشه یک بازنده خواهیم بود.هر وقت تیم ها بصورت خودمختار و خصوصی اداره شد (مثل چیزی که بشکل نادرست البته ، در استیل آذین داره انجام میشه) میتونیم امیدوار به پیشرفت دائمی و همیشگی تیم مورد علاقمون باشیم.حتی همین سپاهان هم موفقیتش موفقتیه چون شیرازه سیستم مدیریت اون ها هم با اینکه چندساله مدیرعامل ثابتی دارن ، فرقی با تیم های بزرگ پایتخت نداره چون از تهش وصل میشن به خزانه دولت.بودجه داشته باشن مثله امسال موفق خواهند بود و اگه نداشته باشن میرن تو قوطی.

در انتها امیدوارم وعده وعید های این دفعه جناب دکتر سعیدلو در رابطه با خصوصی سازی این 2 باشگاه مثل قبلی ها نباشه تا یه حرکت جدید در فوتبال رقم بخوره.تا تیم های باشگاهی لیگ ما درست نشن تیم ملی ما بهتر ازین نخواهد شد...

بدرود رفقا

24-05-2010, 03:09
خصوصی سازی تو فوتبال غیر پاک یعنی خودکشی بدون درد ، یه چیزی مثل قضیه برلوسکونی تو سری آ ، تو فوتبال ما خصوصی سازی یعنی هدایتی یعنی تبانی یعنی هرکی پولش بیشتره زورش بیشتره ، البته خصوصی سازی و حرفه ای گری لازم و ملزوم همن ولی نه برا یه لیگ ناپاک ، پاکسازی فوتبالمون یعنی پی ساختمونو زدن اونوقت یه برجم میشه ساخت

آرفی طفلک یه پاس خوب امسال بش رسید؟ بازیکنی که پارسال همه جور گلی زد سرعت و چارچوب شناسیش فوق العاده بود ، برا پیام تیم ته جدولی از جون مایه میذاشت و یه بازی کم کاری نکرد چرا امسال اینجوری شد؟ من فکر می کنم یه جور بایکوت بود ، بازیکنا آرفی رو بایکوت کردن به شکل عجیبی هیچ پاس مفیدی به آرفی نمی رسید وقتی تو زمین بود

sajad_shahin999
24-05-2010, 07:49
نظر من شاید با دوستان فرق داشته باشه ولی من مشکل پرسپولیسو انتخاب علی دایی میدونم
بنده خدا کرانچار هفته اول مسابقات وارد ایران شد تا یه کم خودشو با فرهنگ و تیم وفق داد اونو از تیم بیرون کردن و نظر من اینه که تیم کرانچار واقعا تیم تر از تیم دایی بود
و تنها خاصیت علی دایی شوکی بود که همراه شد با نتیجه و من فکر میکنم این نتیجها مقطعی بود وحالا اگه به نتایج چند هفته گذشته نگاه کنید میبینید که اصلا نتایج اوایل حضورش نمیگیره
و اگه قرعه مناسب تو جام حذفی نمیخورد چه بسا همان دور اول حذف میشد

ArtesheSorkh
24-05-2010, 18:25
واقعا به نظر من تغییرات مدیرتی و کادر فنی یکی از مشکلات تیم بود ...

از اون اول به جای سرمربی ... مدیرعامل بازیکن گرفت و بدون توجه به بازیکنان مورد نیاز این کار رو کرد ... و تمامی ستارگان فصل قبل رو از دست داد ...

یکی از دیگر از مشکلات سخنرانی و مصاحبه سایر بازیکناتن سایر سالیان پرسپولیس بودند که با حرفهاشون شایعاتی رو ایجاد کردند و ...

ولی با همه اینها امیدوارم فصل بعد این مشکلات رو نداشته باشیم ...

POUYA
01-06-2010, 11:10
به نظر من نبود بازیکن خوب مهمترین دلیلش بود!
تو یه سری از پستا مثل دفاع چپ ---هافبک بازی ساز و بال چپ و راست واقعا مشکل داشتیم!
و همونطور که دیدیم با تعویض مربی و اومدن دایی هم عملا تغییر تاکتیکی چشمگیری تو تیم بوجود نیومد!