PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [\+/] گلهای بازی خیریه در ورزشگاه المپیکو [\+/]

Amin-TopGoal
13-05-2008, 13:52
بسم الله الرحمن الرحیم

دیدار دوستانه و خیریه در ورزشگاه المپیکوی شهر رم

UNICA VS NAZIONALE

ترکیب اصلی تیم نازیوناله ( سرمربی: ساندروگیاکوبه )

د.روسی ( دروازبان ) - موگول - پائولو بلی - جانی مورندی - لاوتزی - لوکا بارباروسا - کلاودیو ماریانی - انریکو پروجری - آنتوناچی - مارادونا - راماتزوتی

ترکیب اصلی تیم اونیکا ( سرمربی: فرانچسکو توتی )

لوکتا ( دروازبان ) - مارکو کارتا - سباستیانو سوما - لوچانو اسپالتی - کلادیو آمندولا - انریکو فابریس - برونو کونتی - پلوتو آلدایر - جان کارلو فیزیکلا - آرتور زیکو - آنجلو پروتزی

برای مشاهده عکسهایی از بازی کلیک کنید ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] تمامی ویدئوها اختصاصی تاپ گل و فوت ایران می باشند [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

معرفی تیم نازیوناله ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

معرفی تیم اونیکا ([Only registered and activated users can see links])

اونیکا 6-6 نازیوناله

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه RAI 1 | گزارش ایتالیایی [Only registered and activated users can see links]

فیزیکلا ([Only registered and activated users can see links])

راماتزوتی ([Only registered and activated users can see links]) :loudlaff:

راماتزوتی ([Only registered and activated users can see links]) :13:

آمندولا ([Only registered and activated users can see links]) ( P )

راماتزوتی ([Only registered and activated users can see links]) :5:

دوویزیوسو ([Only registered and activated users can see links])

فیزیکلا ([Only registered and activated users can see links])

آنتوناچی ([Only registered and activated users can see links])

موئـلـگ ([Only registered and activated users can see links])

مارادونا ([Only registered and activated users can see links]) ( P )

راماتزوتی ([Only registered and activated users can see links]) :10:

فابریس ([Only registered and activated users can see links])

همه گلها در یک فایل ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

ITALIANO
13-05-2008, 15:22
داش امین دستت درد نکنه فقط میتونی خلاصه بازی و صحنه های جالبی که قطعا زیاد داشته رو بزاری؟
خلاصه رو بزاری ممنون میشم:13:

ITALIANO
13-05-2008, 15:29
میبینم که Eros Ramazatti هتریک کرده:5:عشق است خواننده مورد علاقه من:D
مارادونا هم انگار نه انگارقبلا فوتبالیست بوده ، امیر نوری از مارادونا بهتر فوتبال بازی می کنه:D البته مارادونا رو خیلی دوست دارم.

MamadMunchen
13-05-2008, 16:23
:loudlaff::loudlaff::loudlaff:

دروازه بان تيم اونيكا چيپ خورش چه ملسه :32:

اين راماتزتوتي چقدر چيپ زده ! چيپ زدنش از دو حالت خارج نيست :
1- يا اينكه زمان بازيش يه چيپ زن قهار بوده
2- يا اينكه اون موقع عقده چيپ زدن داشته سره اين دروازه بانه خالي كرده :loudlaff:

میتونی خلاصه بازی و صحنه های جالبی که قطعا زیاد داشته رو بزاری؟
خلاصه رو بزاری ممنون میشم:13:

خلاصه بازي :10:
ديدن خلاصه بازي با ديدن همه گلها هيچ فرقي نداره :D

اين چه جور كيفيت 700 بود كه اندازه 1000 كيفيت داشت ؟!؟؟!! :-?

Amin-TopGoal
13-05-2008, 17:10
اين چه جور كيفيت 700 بود كه اندازه 1000 كيفيت داشت ؟!؟؟!! :-?

چند تا دلیل داره. یکی اینکه از شبکه رای ضبط شده که کیفیتش خیلی عالیه. دوم اینکه نرم افزار سونی وگاس فرق چندانی بین کیفیت 700 و 1000 نداره و حتی بیشترش هم با کیفیت 700 فرق زیادی نداره. تنها فرقش اینه که تو کیفیتهای بالاتر اون تکه تکه شدن تصویر که در بعضی جاهای کیفیت 700 هست دیگه وجود نداره و رنگ تصویر هم بهتره

romanista
13-05-2008, 20:58
توتی سرمربی؟ اصلا بهش نمی یاد.

Mehdi.A
13-05-2008, 21:45
بي خود نبوده كه اسپالتي در دوران بازيگري هيچ پخي نشده.در ضمن فيزيچلا درسته نه فيزيكلا.از بابت گلها و ... هم دمت گرم.

Amin-TopGoal
13-05-2008, 22:05
بي خود نبوده كه اسپالتي در دوران بازيگري هيچ پخي نشده.در ضمن فيزيچلا درسته نه فيزيكلا.از بابت گلها و ... هم دمت گرم.
گزارشگرای بازی می گفتن فیزیکلا ...

Mehdi.A
13-05-2008, 22:12
گزارشگرای بازی می گفتن فیزیکلا ...
تا آنجا كه من مي دانم جان كارلو فيزيچلا است و اگر اشتباه نكنم راننده فرمول يك هم هست.

Amir Argentina
16-05-2008, 02:13
امین جون دمت گرم اگه صحنه های جالب بازی هم بزاری دیگه گل کاشتی

ssr_70
16-05-2008, 08:06
سلام دستت درد نکنه گل مارادونا رو که دانلود کردم منم متوجه کیفیت خوب نسیت به حجمش شدم و نظرات که نگاه می کردم نوشته بودی سونی وگا می خواستم ببینم که این چیه کنورتر یا چیز دیگری

Amin-TopGoal
16-05-2008, 09:34
سلام دستت درد نکنه گل مارادونا رو که دانلود کردم منم متوجه کیفیت خوب نسیت به حجمش شدم و نظرات که نگاه می کردم نوشته بودی سونی وگا می خواستم ببینم که این چیه کنورتر یا چیز دیگری
من همه گلها رو با همین نرم افزار تبدیل می کنم. یه نرم افزار ویرایش تصویره که امکانات زیادی داره اما من فقط برای تغییر حجم و کیفیت ازش استفاده می کنم.