توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::/+\:: Bayern - Inter | UCL Final 2009-10 ::/+\::
Loverboy
22-05-2010, 21:10
[Only registered and activated users can see links]
In The Name Of God
UEFA Champions League 2009 - 10
Final | Santiago Bernabeo Madrid
[Only registered and activated users can see links] Bayern Munchen 0-2 Internationale [Only registered and activated users can see links] ء
ء[Only registered and activated users can see links] MKV x264 | 1280 x 720 | HD Suisse | Persian/Stadium |~ 4 Mbps [Only registered and activated users can see links]
ء
Screenshot
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
D. Milito 0-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
D. Milito 0-2 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
توضیح : گلهای HD دو زبانه هستند و می توانید گلها رو هم با گزارش فارسی فردوسی پور و صدای زنده استادیوم مشاهده کنید.
برای تغییر زبان در برنامه Media Player Classic، از تب Navigate روی گزینه Audio Language رفته و هر کدام از گزارشها رو انتخاب کنید!
در برنامه Windows Media Player هم از منوی Play روی گزینه Audio And Language Tracks رفته و یکی از زبانها را انتخاب کنید!
در نرم افزار KmPlayer با فشردن همزمان کلیدهای Ctrl+X میتونید زبان دلخواه رو انتخاب کنید
» دانلود جشن قهرمانی، به صورت غیر اختصاصی ([Only registered and activated users can see links])«
Mohsen_Bar3lona
22-05-2010, 21:11
In The Name Of God
[Only registered and activated users can see links] Bayern Munchen - Internationale [Only registered and activated users can see links] ء
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]
ء
Screenshot
DOWNLOAD | RAPIDSHARE | MULTIUPLOAD
papa-Arsene
22-05-2010, 21:34
In The Name Of God
[Only registered and activated users can see links] Bayern Munchen 0-2 Internationale [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] AVI - x264 | JSC Sports +3 | English Comm | 1400 Kbps [Only registered and activated users can see links]
D. Milito 0-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
D. Milito 0-2 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
سلام ..يك خلاصه كامل از قبل ورود تا انتها حتما براي دانلود بزار........كامل كامل
ALi ReZa
23-05-2010, 01:08
مرسی ولی گلها صدا نداره :دی
Sir.Pooyan
23-05-2010, 01:19
آقا من از کانال الجزیره بازی رو دیدم...قبل از بازی یه جشن در حد افتتاحیه المپیک گرفته بودن..لطفا اون رو هم بزارین.....جشن آخر بازی رو هم بزارین...مهم نیست حجمش چقدره فقط کامل بزارینش...ممنون
papa-Arsene
23-05-2010, 01:22
مرسی از اینکه گفتی نمیدونم چرا اینجوری شده تا فردا تصحیح میکنم!!
ویرایش:گل دوم صدا داره:6qwup3:
iranboy007
23-05-2010, 02:03
با سلام و تبریک به اینتری ها
بالاخره بعد از 13سال انتظار برای من لحظه ای به یاد موندنی رقم خورد
لینک جشن قهرمانی - جشن توی شهر میلان - هواپیما - رختکن و ... خلاصه هرچی گیرتون امد اختصاصی یا غیر اختصاصی بذارین خیلی ممنون میشم - خدا خیرتون بده بابت تمام لینک ها تا کنون
Loverboy
23-05-2010, 02:03
گلها به صورت HD به پست اول اضافه شد . از اونجایی که صدا و سیما فوتبالها رو میدزده و صدای گزارشگر و استادیوم رو قطع میکنه و یه صدای مرده میندازه رو تصویر من فایل صدای گزارش فارسی که محسن عزیز زحمتشو کشید رو با صدای استادیوم ادغام دادم و گلها با صدای فردوسی پور و هیجان تماشاچیای اینتر همراهه . صدای استادیوم هم بصورت جداگانه گذاشتم !
mohsen121
23-05-2010, 02:06
Hd با گزارش فارسي واقعا تر كونديد . ممنون
Baggio-Inter
23-05-2010, 07:44
ضمن تبريك به همه اينتري ها
آقا اين جشن قهرماني :2:
زحمتش و بكشيد
خلاصه بازي و هم
مرسيييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ي:d0s69thbefhifftitrz
:اینتر::اینتر::pinkglassesf:
سلام
plz اگه میشه گلهای HD رو روی mediafire آپ کنین
PAZZA INTER
مرسی
جشن قهرمانی رو هم بذارید لطفا
Milinium
23-05-2010, 10:31
لطفا جشن قهرمانی هم HD بزارید:wavesmile::d0s69thbefhifftitrz
peiman_zanetti
23-05-2010, 10:44
با سلام خدمت هواداران عزیز
دوستان عزیز امشب برای همه ما یک شب رویایی خواهد بود شبی به یاد ماندنی شبی که از 45 سال پیش تا به الان فقط یک بار اتفاق افتاده است.پس از مدت ها بالاخره تیم محبوب خود را بر بام اروپا دیدیم و از این بابت در پوست خود نمیگنجیم.هواداران عزیز این قهرمانی غرور انگیز را به همه شما تبریک میگویم و امیدوارم که همیشه مانند امشب غرق شادی باشید و تیم محبوب خود را همیشه قهرمان ببینیم.
به مناسبت این قهرمانی و به درخواست تعدادی از هواداران متعصب اینتر و همچنین برای تکمیل شادی شما هواداران قرار شد تا در تهران جشنی با حضور شما برگزار شود و ما هم در کنار اینتر و هواداران این تیم در سراسر جهان به پایکوبی بپردازیم.
این جشن با حضور همه هواداران اینتر برگزار خواهد شد و شبی به یادماندنی رقم خواهد خورد و غیرت خود را به همه ثابت خواهیم کرد.این جشن فقط مخصوص سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و یا سایتfc-inter.ir نمی باشد و همه هواداران اینتر از هر قشر و عضو هر سایتی که باشند میتوانند در این جشن حضور داشته باشند.یک نکته دیگر هم اضافه کنم که این جشن جنبه تبلبغاتی نخواهد داشت و فقط و فقط بخاطر هواداران برگزار خواهد شد در ضمن خبر این جشن در تمام وبلاگ ها و سایت های اینتری گذاشته خواهد شد تا همه هواداران در این جشن حضور داشته باشند و لذت ببرند.
مکان:تهران-میدان ونک-اتوبان حقانی-چهارراه جهان کودک-پارک آب و آتش-کنار آب نمای موزیکال
زمان: روز یک شنبه 2 خرداد راس ساعت 19:00
امیدواریم که همه شما هواداران عزیز با پرچم های سیاه و مشکی خود در این جشن حضور پیدا کنید تا جشنی به یادماندنی و غرور انگیزی داشته باشیم.
composer
23-05-2010, 11:14
هایلات این بازی رو لطفا قرار بدید.
NERAZZURRII
23-05-2010, 11:44
ما که تهران نیستیم چیکار کنیم؟
آقا از اول که بازیکنا از خونشون میان بیرون می خوان برن فرودگاه تا الان که دارن برمی گردنو HD بزارین لطفا:D
من هم از صمیم قلب به همه دوستای گلم تبریک میگم.ایشالا 6 جام میشیم امسال
[Only registered and activated users can see links] Wmv| JSC Sports +3 | Arabic Comm | 1400 Kbps [Only registered and activated users can see links]
Bayern Munchen vs Internationale
First Half ([Only registered and activated users can see links]) | Second Half ([Only registered and activated users can see links])
سوت پایان مسابقه و خوشحالی بازیکنان
mediafire ([Only registered and activated users can see links])
جشن قهرمانی
multiupload ([Only registered and activated users can see links])
credit_kooora
iransima
23-05-2010, 15:41
خلاصه نمیه دوم رو میشه از سرور های دیگه هم بدید
ممنون واقعا عالی بود
Sir.Pooyan
23-05-2010, 15:52
با سلام خدمت هواداران عزیز
دوستان عزیز امشب برای همه ما یک شب رویایی خواهد بود شبی به یاد ماندنی شبی که از 45 سال پیش تا به الان فقط یک بار اتفاق افتاده است.پس از مدت ها بالاخره تیم محبوب خود را بر بام اروپا دیدیم و از این بابت در پوست خود نمیگنجیم.هواداران عزیز این قهرمانی غرور انگیز را به همه شما تبریک میگویم و امیدوارم که همیشه مانند امشب غرق شادی باشید و تیم محبوب خود را همیشه قهرمان ببینیم.
به مناسبت این قهرمانی و به درخواست تعدادی از هواداران متعصب اینتر و همچنین برای تکمیل شادی شما هواداران قرار شد تا در تهران جشنی با حضور شما برگزار شود و ما هم در کنار اینتر و هواداران این تیم در سراسر جهان به پایکوبی بپردازیم.
این جشن با حضور همه هواداران اینتر برگزار خواهد شد و شبی به یادماندنی رقم خواهد خورد و غیرت خود را به همه ثابت خواهیم کرد.این جشن فقط مخصوص سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و یا سایتfc-inter.ir نمی باشد و همه هواداران اینتر از هر قشر و عضو هر سایتی که باشند میتوانند در این جشن حضور داشته باشند.یک نکته دیگر هم اضافه کنم که این جشن جنبه تبلبغاتی نخواهد داشت و فقط و فقط بخاطر هواداران برگزار خواهد شد در ضمن خبر این جشن در تمام وبلاگ ها و سایت های اینتری گذاشته خواهد شد تا همه هواداران در این جشن حضور داشته باشند و لذت ببرند.
مکان:تهران-میدان ونک-اتوبان حقانی-چهارراه جهان کودک-پارک آب و آتش-کنار آب نمای موزیکال
زمان: روز یک شنبه 2 خرداد راس ساعت 19:00
امیدواریم که همه شما هواداران عزیز با پرچم های سیاه و مشکی خود در این جشن حضور پیدا کنید تا جشنی به یادماندنی و غرور انگیزی داشته باشیم.
یه فیلم از جشنتون بگیر و بزار برا دانلود تا ما که تهران نیستیم هم ببینیم چه خبره اونجا.....:6qwup3:
میدونم جشن قهرمانی و همه این صحنه های قشنگو میذارید. ولی خیلی ممنون میشم اگه صحنه ای که تو جشنا مورینیو پسرش رو بغل کرده بود و داشت گریه میکرد رو بذارید. الجزیره اینجاها رو دیگه نشون نداد. اسکای ولی من خودم دیدم این صحنه رو پخش کرد.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بذارید این صحنه رو .... :d0s69thbefhifftitrz اگر جشن قهرمانی هم HDبذارید که دیگه فوق العادست... :2:
در ضمن مبارک همه اینتریا و طرفدارای خوزه کبیر :13:
اینهلا با صدای زنده ی ورزشگاه هستش.:2qcmh45:
hossein66
23-05-2010, 17:50
های لایت بازی و جشن قهرمانی از سرورهای دیگه ای هم بزارین
.:HoomaN:.
23-05-2010, 20:21
اقا این فیلم جشنمون تو تهران رو بذارید ببینیم من نتونستم خودم رو برسونم ایشاالله نراتزوریها همیشه شاد باشن
Ahmad16820
23-05-2010, 20:26
سلام
با اجازه همه مدیران و دوستان عزیز فول مچ بازی به همراه مراسم قبل و بعد از اون رو از شبکه Sky براتون میزارم
22 May 2010 - UCL - Bayern Munich v. Inter Milan - English
Coverage from Sky Sports 1
vs
-------------------------------------------------------------------------
SOURCE: DVB-C / FORMAT: XViD / AUDIO: MP3 128Kbps / VIDEO: 640x368 - 1100Kbps
Size: 1GBish
مراسم قبل از بازی 1 ساعت و نیم بود که خوب من دو پارتش کردم
:Part 1 (30 MINS) (Pre Match was 1h30m so i made it into 2 parts)
Part 2 (40 MINS)
Part 1 (30 MINS) (Pre Match was 1h30m so i made it into 2 parts)
Part 2 (40 MINS)
مراسم اهدای جام
Penalties AND/OR Trophy Presentation (If Any)
Mohsen_Bar3lona
23-05-2010, 20:40
گلها به صورت HD به پست اول اضافه شد . از اونجایی که صدا و سیما فوتبالها رو میدزده و صدای گزارشگر و استادیوم رو قطع میکنه و یه صدای مرده میندازه رو تصویر من فایل صدای گزارش فارسی که محسن عزیز زحمتشو کشید رو با صدای استادیوم ادغام دادم و گلها با صدای فردوسی پور و هیجان تماشاچیای اینتر همراهه . صدای استادیوم هم بصورت جداگانه گذاشتم !
صدا گذاری این بازی بشدت افتضاح بود.حالم داشت بهم میخورد.شما فکرش رو بکنید اینتر توی فینال لیگ قهرمانان گل میزنه اون وقت ما فقط باید شاهد بال بال زدن عادل باشیم.نه تغییر صدای تماشاچی ای نه هیجانی هیچی که هیچی.باز قبلا صدای ورزشگاه با گزارشگرش زیر صدای مرده ای که میذارن یه زمانی پخش میشد و یه نیمچه حالی به بازی میداد.این دفعه که کامل زدن همه چیو قطع کردن گند زدن به همه چی.من احساس میکنم شبکه 3 و دست اندر کارانش و خصوصا مجری احمقش یعنی شخص جناب آقای محترم رضا جاودانی ، ملت رو بلانسبت الاغ فرض کردن که اینجوری بازی تحویل ملت میدن.میشینن اونجا جلوی دوربین عین این تازه عروس ها از همدیگه تعریف میکنن و لی لی به لالای هم میذارن.کلی هم تشکر میکنه جاودانی از همکارانش بخاطر پخش (دزدی) این بازی ها.
شرمنده اعصاب ما خورد بود سرتون رو درد آوردیم.
من دیدم محمد با صدای فردوسی پور گذاشته دیگه دلیلی ندیدم منم بذارم.چون کیفیت محمد هم اچ دی هست و هم چند زبانه.دیگه کی میاد واسه مارو دانلود کنه.دلیل خالی بودن پست من همین بود.ممنون از محمد عزیز که وقت میذاره و این کار ارزشمند رو انجام میده.
امیدواریم با افتتاح شبکه ورزش شاهد چنین مسخره بازی هایی نباشیم مجددا ... البته گویا امتیاز پخش بازی های جام جهانی از سوی شبکه 3 از یکی از شرکت های واسطه انجام شده و در جام جهانی شاهد این شیرین کاری ها نخواهیم بود:177:
وقت بخیر بچه ها:72:
Ramin1886
23-05-2010, 21:00
اگه لطف کنید جشن کامل قهرملنی را بذارید ممنون می شم
اخه به لطف شبکه گل و بلبل 3 من ندیدم کی زانتی کاپ را بلند کرد
Alfa_mosbat
24-05-2010, 00:59
[QUOTE=Cactus;417755][Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] Wmv| JSC Sports +3 | English Comm | 1400 Kbps [Only registered and activated users can see links]
First Half ([Only registered and activated users can see links]) | Second Half ([Only registered and activated users can see links])
جشن قهرمانی
multiu ([Only registered and activated users can see links])
credit_kooora
سلام دوست عزیز
جشن قهرمانی ادامه پایان مسابقه است یا دو تا قسمت باهم داره
dashtekahe
24-05-2010, 04:54
[QUOTE=Cactus;417755][Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] Wmv| JSC Sports +3 | English Comm | 1400 Kbps [Only registered and activated users can see links]
جشن قهرمانی
multiupload ([Only registered and activated users can see links])
credit_kooora
با گزارش عربیه و نه انگلیسی.
جشن آخر بازی رو با کیفیت hd بزارید
تبریک به همه اینتری ها و هرنان کرسپو
ای بابا پس چرا این جشن قهرمانی رو نمیذارید.:72:
Majid_4553
24-05-2010, 12:23
سلام
میبخشید برای کسایی که شبکه های دیگه رو میدیدن موقع بالا بردن جام تصویر بود؟ :دی
شبکه سه یهو صحنه اهسته رو نشون داد :susel:
منتظر جشن قهرمانی هستیم
dashtekahe
24-05-2010, 19:45
سلام
میبخشید برای کسایی که شبکه های دیگه رو میدیدن موقع بالا بردن جام تصویر بود؟ :دی
شبکه سه یهو صحنه اهسته رو نشون داد :susel:
منتظر جشن قهرمانی هستیم
-----------------------------------------------------------------------
بله دوست عزیز موقع بالا بردن جام تصویر مشکلی نداشت و کسی اون موقع تصاویر آهسته نشون نمیده.من از شبکه Super sport 3 دیدم و فکر کنم همون شبکه ای هست که ایران ازش میدزده.مثل اینکه شبکه 3 در امتداد طرح امنیت اجتماعی اون لحظه رو قطع کرده.خدایا این دوری از ایران رو از ما نگیر.:177:
soroush8801
24-05-2010, 20:21
لطفاً لينک دانلود بازی فينال اينتر و بايرن رو بزاريد
با تشکر
:13:
composer
25-05-2010, 18:10
آقا هایلات نیمه دوم رو از آپلودسنتر دیگری میشه قرار بدین؟ بجز مدیافایر که قرار دادین.
Baggio-Inter
26-05-2010, 07:46
زحمت كشيديد مراسم يك ساعته قبل بازي و گذاشتيد ممنون
ميشه به مديا فاير بزاريد چون رپيد نمي شه حال گيري داره
ممنونم
allvllir15
27-05-2010, 19:58
ما كه فقط واسه دانلود از لينك مستقيم رفتيم پول ريخيتم و عضو ويژه شديم، حالا هم كه سه تا جام رو برديم، هيچ لينك مستقيمي از هيچ كدوم از جشن ها و .. قرار نگرفت!!!!
27-05-2010, 21:52
چرا جشن قهرمانی رو به صورت hd نمیذارید؟ اگه تیم دیگه قهرمان میشد بازم نمیذاشتید؟ 5روز گذشته انگار نه انگار ما اینتریها هم دل داریم لااقل تو محصولی که جشن قهرمانیها رو میذارید برای فروش به صورت hd بذارید
The Better One
28-05-2010, 09:48
In The Name Of God
[Only registered and activated users can see links] Bayern Munchen - Internationale [Only registered and activated users can see links] ء
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]
ء
Screenshot
DOWNLOAD | RAPIDSHARE | MULTIUPLOAD
ملت كه زرشك نيستن آقا محسن !!! يادته با ماركو دعوات شده بود ؟؟ چه الكي از خودت طرفداري ميكردي ؟ 3 سال گذشت هنوز اينا رو نذاشتي !! فكر كنم فقط دليل اون پستت اين بوده كه 16 نفر ازت تشكر كنن تو هم بشيني به ساده لوحي اينا بخندي !! همين FrankinG خوبه كه تا وقتي گل ها آپلود نشده و گذاشته نشده از هيچكي تشكر نميكنه !
ماشالا مديرا كه هيچي هم بهش نميگن ! :viannen_38:
Loverboy
28-05-2010, 10:23
ملت كه زرشك نيستن آقا محسن !!! يادته با ماركو دعوات شده بود ؟؟ چه الكي از خودت طرفداري ميكردي ؟ 3 سال گذشت هنوز اينا رو نذاشتي !! فكر كنم فقط دليل اون پستت اين بوده كه 16 نفر ازت تشكر كنن تو هم بشيني به ساده لوحي اينا بخندي !! همين FrankinG خوبه كه تا وقتي گل ها آپلود نشده و گذاشته نشده از هيچكي تشكر نميكنه !
ماشالا مديرا كه هيچي هم بهش نميگن ! :viannen_38:
خیلی دیگه داری پاتو از گلیمت درازتر میکنیا ! مدیرا اتفاقاً به نظر من با یکی مثل تو باید برخورد کنند که خودشونو نخود هر آشی میکند ! به مدیرا گیر میدن که نه اینی که من میگم درسته و و و و !
حتماً مشکلی پیش اومده که گلها رو نذاشته ! اگه مشکل تو اون تشکرهاست خب تو تشکر نکن ! شاید یکی دوست داشته باشه الکی از یکی تشکر کنه به شما چه ارتباطی داره ؟ دفعه ی آخرت هم باشه به همکاران تاپگل گیر میدی چون با مدیرا کاری ندارم و خودم باهات برخورد میکنم تا بفهمی که تو هر کاری نباید بپری وسط !
The Better One
28-05-2010, 12:09
خیلی دیگه داری پاتو از گلیمت درازتر میکنیا ! مدیرا اتفاقاً به نظر من با یکی مثل تو باید برخورد کنند که خودشونو نخود هر آشی میکند ! به مدیرا گیر میدن که نه اینی که من میگم درسته و و و و !
حتماً مشکلی پیش اومده که گلها رو نذاشته ! اگه مشکل تو اون تشکرهاست خب تو تشکر نکن ! شاید یکی دوست داشته باشه الکی از یکی تشکر کنه به شما چه ارتباطی داره ؟ دفعه ی آخرت هم باشه به همکاران تاپگل گیر میدی چون با مدیرا کاری ندارم و خودم باهات برخورد میکنم تا بفهمی که تو هر کاری نباید بپری وسط !
خب من شايد بخوام از شبكه ي 3 گل ها رو دانلود كنم ! و ميام ميبينم بعله محسن قراره بازي رو بزاره ولي خب الان اينهمه گذشته و هنوز نذاشته ! اگه قراره نذاره و مشكلي براش پيش اومده بره پستشو پاك كنه !
مدیرا اتفاقاً به نظر من با یکی مثل تو باید برخورد کنند که خودشونو نخود هر آشی میکند !آره . مديرا بايد با يكي برخورد كنن كه رنگي نيست !! بعدش مگه مسئله چيه كه من خودم رو نخود هر آشي ميكنم ؟ مگه مثلا قراره آقا محسن گل هارو براي يه دسته ي خاصي به غير من بزاره كه من الان اومدم اعتراض كردم كه چرا نزاشتي ؟
منم اسمي از شما نياوردم و خيلي هم متشكرم كه گلارو HD هم گزاشتي ! حرفي موند ؟
FrankinG
28-05-2010, 12:50
همين FrankinG خوبه كه تا وقتي گل ها آپلود نشده و گذاشته نشده از هيچكي تشكر نميكنه !منم اسمي از شما نياوردم اسـم منو كه آوردي ؟
فـكر نميــكنم بـه كسـي ربـطي داشته باشه كه من از كـي تشـكر ميكنم ، از كي تـشكر نميكـنم . كـلاً بازي اي مثـل بازي اينتر - بايرن اهميت چـنداني براي من نداشته كه بـخوام وارد تاپيك گـلهاش بشم و گـلهاش رو دانـلود كنم . پـس طبيعتاً از كسي هم توي اين تاپـيك تشـكر نميكـنم .
تو هـم بد نيست يـخورده بيشتـر توي سايت بـگردي ([Only registered and activated users can see links]) ، ببيـني من از همه هـمكارا تشـكر كردم . و قـطعاً هيـچ شـكي نيـست كه من خيـلي نسبت به زحمتهايي كه ميكشن ، از تو قـدرشناس ترم . شــما هم بد نيست ، فقط براي يك هفـته ، اين وسايل و اينترنت و هزار كوفت و زهرمار ديگه براي گذاشتن ويدئوها رو براي خودت مهيا كن ، ببينيم ميتوني فقـط گـلهاي 1 دونه بازي رو بذاري يا نه ؟
بـعدش ميتوني بياي نسـبت به همكارا اينطور طـلبكارانه صـحبت كني ...
Loverboy
28-05-2010, 12:54
1- خب من شايد بخوام از شبكه ي 3 گل ها رو دانلود كنم ! و ميام ميبينم بعله محسن قراره بازي رو بزاره ولي خب الان اينهمه گذشته و هنوز نذاشته ! اگه قراره نذاره و مشكلي براش پيش اومده بره پستشو پاك كنه !
2- آره . مديرا بايد با يكي برخورد كنن كه رنگي نيست !! بعدش مگه مسئله چيه كه من خودم رو نخود هر آشي ميكنم ؟ مگه مثلا قراره آقا محسن گل هارو براي يه دسته ي خاصي به غير من بزاره كه من الان اومدم اعتراض كردم كه چرا نزاشتي ؟
3- منم اسمي از شما نياوردم و خيلي هم متشكرم كه گلارو HD هم گزاشتي ! حرفي موند ؟
1- این به ما مربوطه که بره پستش رو پاک کنه یا نه ، این یعنی دخالت تو کار مدیران !
2- مسئله رو تو شماره 1 توضیح دادم که به هیچ کسی ربطی نداره ! مشکل براش پیش اومده و نذاشته و یک مسئله ی ساده است ! حالا این بازی رو نذاشته ، چطور روزهای قبل که گلها رو میذاشت شما نمیومدی اظهار نظر کنی ؟ حق اعتراض هم نداری چون محسن نوکر کسی نیست که باید بذاره گلها رو و الان داره لطف میکنه به شما ! اگر هم خیال میکنی که رنگی نیستی و حقت داره خورده میشه کسی برای شما دعوتنامه ارسال نکرده که بیای زحمت بچه های تاپگل رو زیر سوال ببری !
3- من و محسن نداره چون ما همکار همدیگه ایم ! وقتی صحبتی میشه طرف حساب شما تیم تاپگل نه یک نفر ! من نیازی به تشکر شما ندارم چون همون زحمتی که من کشیدم محسن خیلی بیشترشو واسه این سایت کشیده ! حرفی نمونده اگه واسه ما حرف در نیاری !
The Better One
28-05-2010, 13:04
1- این به ما مربوطه که بره پستش رو پاک کنه یا نه ، این یعنی دخالت تو کار مدیران !
2- مسئله رو تو شماره 1 توضیح دادم که به هیچ کسی ربطی نداره ! مشکل براش پیش اومده و نذاشته و یک مسئله ی ساده است ! حالا این بازی رو نذاشته ، چطور روزهای قبل که گلها رو میذاشت شما نمیومدی اظهار نظر کنی ؟ حق اعتراض هم نداری چون محسن نوکر کسی نیست که باید بذاره گلها رو و الان داره لطف میکنه به شما ! اگر هم خیال میکنی که رنگی نیستی و حقت داره خورده میشه کسی برای شما دعوتنامه ارسال نکرده که بیای زحمت بچه های تاپگل رو زیر سوال ببری !
3- من و محسن نداره چون ما همکار همدیگه ایم ! وقتی صحبتی میشه طرف حساب شما تیم تاپگل نه یک نفر ! من نیازی به تشکر شما ندارم چون همون زحمتی که من کشیدم محسن خیلی بیشترشو واسه این سایت کشیده ! حرفی نمونده اگه واسه ما حرف در نیاری !
باشه ، باشه ! تو درست ميگي !
اسـم منو كه آوردي ؟
فـكر نميــكنم بـه كسـي ربـطي داشته باشه كه من از كـي تشـكر ميكنم ، از كي تـشكر نميكـنم . كـلاً بازي اي مثـل بازي اينتر - بايرن اهميت چـنداني براي من نداشته كه بـخوام وارد تاپيك گـلهاش بشم و گـلهاش رو دانـلود كنم . پـس طبيعتاً از كسي هم توي اين تاپـيك تشـكر نميكـنم .
تو هـم بد نيست يـخورده بيشتـر توي سايت بـگردي ([Only registered and activated users can see links]) ، ببيـني من از همه هـمكارا تشـكر كردم . و قـطعاً هيـچ شـكي نيـست كه من خيـلي نسبت به زحمتهايي كه ميكشن ، از تو قـدرشناس ترم . شــما هم بد نيست ، فقط براي يك هفـته ، اين وسايل و اينترنت و هزار كوفت و زهرمار ديگه براي گذاشتن ويدئوها رو براي خودت مهيا كن ، ببينيم ميتوني فقـط گـلهاي 1 دونه بازي رو بذاري يا نه ؟
بـعدش ميتوني بياي نسـبت به همكارا اينطور طـلبكارانه صـحبت كني ...
نخواستم سو تفاهم بشه ! شرمنده ! كلي گفتم ! ربطي به اين بازي نداشت :-t
در ضمن من خودم ميدونم اين كارا چه وسايلي ميخواد و چه كوفت و زهرماري به قول خودت !
Majid_4553
28-05-2010, 15:57
شرمنده میپرم وسط دعواتون اما خود محسن اعلام کرده بود که نمیزارم :34:
من دیدم محمد با صدای فردوسی پور گذاشته دیگه دلیلی ندیدم منم بذارم.چون کیفیت محمد هم اچ دی هست و هم چند زبانه.دیگه کی میاد واسه مارو دانلود کنه.دلیل خالی بودن پست من همین بود.ممنون از محمد عزیز که وقت میذاره و این کار ارزشمند رو انجام میده.
صفحات دیگه رو هم بقیه دوستان یه دیدی بزنن بد نیست :72:
Amin-TopGoal
28-05-2010, 17:45
البته جا داره یه عذرخواهی از هواداران اینتر انجام بدیم که نتونستیم جشن قهرمانی این تیم در لیگ ایتالیا و لیگ قهرمانان رو اختصاصی پوشش بدیم.
البته هر دو جشن در DVD جشن های قهرمانی 2010 قرار دارن که به زودی در فروشگاه عرضه خواهند شد.
28-05-2010, 22:38
البته جا داره یه عذرخواهی از هواداران اینتر انجام بدیم که نتونستیم جشن قهرمانی این تیم در لیگ ایتالیا و لیگ قهرمانان رو اختصاصی پوشش بدیم.
البته هر دو جشن در DVD جشن های قهرمانی 2010 قرار دارن که به زودی در فروشگاه عرضه خواهند شد.
ببخشید اینو میپرسم میخواستم ببینم همه جشن های قهرمانی تیمها رو به صورت hdدر محصول قرار میدید؟ و سوال دیگه اینکه همه جشن های قهرمانی هست مثلا جشن قهرمانی چلسی در جام حذفی و کارلینگ کاپ و یا جشن قهرمانی اینتر در جام حذفی.ممنون میشم پاسخ بدید
با عرض سلام به تمام کاربران
جشن قهرمانی اینتر را با کیفیت HD بگذارید
با تشکر:2::41:
دوستان میشه بی زحمت گلهای این بازی رو دوباره توی مدیا فایر آپ کنید
داداش لينك هاش موجود نيست
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1