PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| انتقاد، پیشنهاد و تبادل نطر درباره "بخش استقلال" |★|

Armin
21-05-2010, 13:26
با سلام خدمت همه کاربران محترم بخصوص آبی دلان عزیز و باصفا.

در ابتدا لازم می دونم که خودم رو معرفی کنم.

من آرمین هستم ، سرپرست باشگاه استقلال و مخلص همه شما.

امیدوارم با کمک و همکاری هم بتوانیم این بخش را هر روز بهتر و به روزتر و پربارتر از روز قبل کنیم.

دوستان اگر نظر ، پیشنهاد یا انتقادی درباره این بخش دارند اینجا مطرح کنند. چون سعی ام بر این هست که تا حد امکان بخش با مشورت و همفکری شما عزیزان اداره بشه.

با سپاس. خوش باشید. :72:

ss_ss gahreman
28-05-2010, 14:31
با سلام خدمت ارمین گل گلاب

من یه انتقاد داشتم از خبر دادن بچه ها توی تایپیک ها

شما یا اقا رضا توی قوانین بخش استقلال نوشته بودید که وقتی دارید خبر میگذارید متن اول نارنجی یا ابی و متن دوم نارنجی یا ابی اما هیچکس به غیر از من توی تایپیک این کار رو انجام نمیده

به نظر من متن ها باید همه رنگی باشه تا تایپیک رو خوشرنگ و زیبا کنه

ممنون از همه ی زحمات شما:72:

Armin
29-05-2010, 12:11
با سلام خدمت ارمین گل گلاب

من یه انتقاد داشتم از خبر دادن بچه ها توی تایپیک ها

شما یا اقا رضا توی قوانین بخش استقلال نوشته بودید که وقتی دارید خبر میگذارید متن اول نارنجی یا ابی و متن دوم نارنجی یا ابی اما هیچکس به غیر از من توی تایپیک این کار رو انجام نمیده

به نظر من متن ها باید همه رنگی باشه تا تایپیک رو خوشرنگ و زیبا کنه

ممنون از همه ی زحمات شما:72:

سلام. وقت بخير. ممنون از توجه و دقتت به قوانين ارسال پست در اين بخش.

بله! حق با شماست. از اين به بعد سخت گيري بيشتري انجام ميشه!

موفق باشي. :72:

Majid_4553
29-05-2010, 14:13
به نظر من نباید سخت گیری بشه. معمولا خبرها رو کپی پیست میکنیم. بعضی از دوستان چندتا پست پشت سر هم خبر میزنن اینطوری یه مقدار وقت گیر میشه.

Armin
29-05-2010, 20:37
به نظر من نباید سخت گیری بشه. معمولا خبرها رو کپی پیست میکنیم. بعضی از دوستان چندتا پست پشت سر هم خبر میزنن اینطوری یه مقدار وقت گیر میشه.

دوست عزیز. بحث سخت گیری نیست بلکه بحث رعایت قوانین هر بخش و تاپیک هست که متاسفانه تا الان کمتر بهش توجه شده و در نتیجه با بی نظمی مواجه هستیم که حتما باید رفع بشه!

afshin54
20-07-2010, 15:06
به نظر من اطلاع رسانی خوب نیست و کمی سخت گیری میشه

Armin
21-07-2010, 07:08
به نظر من اطلاع رسانی خوب نیست و کمی سخت گیری میشه

در ابتدا لازم ميدونم كه بخاطر ارائه اين انتقاد از شما تشكر كنم. توقع من از بقيه كاربران محترم اينه كه مثل اين دوست عزيز اگه نكته يا مشكلي به نظرشون ميرسه حتما اينجا مطرحش كنن.

اما در مورد مسئله مطروحه منظورتون از اطلاع رساني چيه؟ در كدوم قسمت اين ضعف رو ديدين؟ فكر مي كنم در اين مورد توضيح بيشتري بايد بدين!

اما در مورد سخت گيري اصلا با شما موافق نيستم! چون از ابتدا هم بحث سخت گيري مطرح نبود بلكه مسئله اصلي رعايت قوانين انجمن هست. اگر قرار بر سخت گيري بود حداقل 3 يا 4 كاربر بايد به دليل ارسال اسپمهاي متعدد يا به كار بردن الفاظ توهين آميز محروم ميشدن اما تا به حال چنين اتفاقي نيفتاده و به يك يا چند! تذكر خالي اكتفا شده! اينم اضافه كنم بشخصه از سخت گيري بيجا متنفرم و معتقدم بايد فضاي باز و آزاد براي حضور و فعاليت كاربران در اينجا فراهم بشه اما در چهارچوب قوانين انجمن و به گونه اي كه نظم و ترتيب اون به هم نريزه و در عين حال حرمتها هم حفظ بشه.

موفق باشيد. :72:

Sir.Pooyan
21-07-2010, 14:18
سلام..به نظر من برای اینکه در بخش آبی دلان بی نظمی به وجود نیاد و هر کس یه جور مطلب رو بنویسه باید Armin یه موضوع رو انتخواب کنه و بگه تا بقیه بچه ها دربارش نظرشون رو بگن..البته این بخش به همین شکلی که الان هستش هم خوبه:2qcmh45:

Armin
22-07-2010, 10:00
سلام..به نظر من برای اینکه در بخش آبی دلان بی نظمی به وجود نیاد و هر کس یه جور مطلب رو بنویسه باید Armin یه موضوع رو انتخواب کنه و بگه تا بقیه بچه ها دربارش نظرشون رو بگن..البته این بخش به همین شکلی که الان هستش هم خوبه:2qcmh45:

پيشنهاد خوبيه اما اجازه بدين ليگ شروع بشه و تنورش يواش يواش گرم بشه تا مطالب هم با تنوع بيشتري طرح بشه.

ممنون. :72:

mehrdadnakhaei
17-12-2010, 23:59
[Only registered and activated users can see links]

این مایه ی افتخار و خوش اقبالیست
عرش از تب و تاب رنگ دیگر خالیست
آبی ست تـمـام آسـمـان ای گـل مـن
شاید که خدای ما هم استقلالیست...

سلام. وقت بخير. ممنون از توجه و دقتت به قوانين ارسال پست در اين بخش

به نظر من متن ها باید همه رنگی باشه تا تایپیک رو خوشرنگ و زیبا باشند
ممنون از زحمات شما
:177::177:

kayvanking
11-09-2011, 13:13
سلام خدمت اقا ارمین من می خواستم یه درخاست کنم :twiddle:
چون موضوعات درباره مرحوم ناصر خان حجازی زیاده یه بخش به عنوان ناصر خان یا یه عنوان دیگه ای بزنید که همه هر چی در رابطه با اون مرحوم دارن بزارن تا همه مطلع بشن باور کنید جای ناصر خان تو این قسمت خالیه من خودم می تونم مسئولیتش رو بر عهده بگیرم کلی هم اطلاعات درباره ایشون دارم نمیدونم تو کدوم قسمت بزارم اگه موافقت کنید ممنون میشم:31:
اگر هم کسی با من موافقه دکمه تشکر رو بزنه تا یه جور رای گیری هم شده باشه مرسی:heart:

Raha
15-10-2011, 18:13
آقـا پیشنهـاد ایـن دوسـت بالایـی جـواب بـدید، پیشنهـاد عالـی ای هـست!

Capitan Vieira
20-10-2011, 13:59
سلام خدمت همه عزیزان :d0s69thbefhifftitrz

آقا یه پیشنهاد هم من دارم : موافق هستید که یه تاپیک درباره خاطراتمون از استادیوم و بازیهای استقلال ایجاد بشه ؟ به نظرم خیلی خیلی میتونه جالب باشه :13: خاطرات تلخ و شیرینی که از استادیوم رفتن برامون مونده میتونه واسه بقیه هم مهیج و قشنگ باشه !

البته میدونم که این کار فکر کنم تو سایت آبی دلان انجام شده و شاید بعضی ها ایراد بگیرن که به نوعی یه کار تقلیدیه ، ولی من به شخصه مشکلی تو این مساله نمی بینم !

خواهش میکنم که بقیه دوستان آبی دل و البته سرپرست عزیز نظرشون رو راجع به این پیشنهاد بیان کنن :twiddle: