توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| نظرسنجی های باشگاه استقلال تهران |★|
ITALIANO
01-01-2010, 13:32
با عرض سلام خدمت همگي دوستان
در اين نظرسنجي شما ميتونيد بهترين بازيكن استقلال در دهه اخير رو از ديد خودتون انتخاب كنيد . اگر احياناً گزينه مورد دلخواهتون در ليست قرار نداشت شما ميتونيد با توضيحات جامع و كامل در مورد بازيكن مورد علاقتون ، وي رو به معرفي كنيد .
[Only registered and activated users can see links]
از دادن پست هاي اسپم ، اكيداً خودداري كنيد ، چون حذف خواهند شد .
در ضمن وقتي نام بازيكني رو انتخاب كردين فقط با ذكر دليل و توضيحات كامل ، ميتونيد در موردش نظر بدين ، در غير اين صورت اسپم محسوب ميشه.
از كل كل هاي بي مورد هم پرهيز كنيد .
hitman47
01-01-2010, 14:09
معلومه منصوریان، اصلاً هیچ بازیکنی اندازه اون بین طرفدارهای هر دوتیم آبی وقرمز محبوبیت داره، حتی پرسپولیسیها هم اونو دوست دارن، واقعاً نماد یک بازیکن متعصب به تیمشه.
من علی سامره رو به خاطر بازیهاش توی اون فصل رویایی اول که با امیرخان قهرمان شدیم خیلی دوست دارم.
علی منصوریان هم که جای خودشو داره!همیشه هر وقت ذخیره هم به میدون اومده بود واقعاً موثر بازی میکرد.
از یه کم قدیمی ترها هم سیروس دین محمدی و علیرضا اکبرپور رو خیلی دوست داشتم.
من محمود فکری رو انتخاب کردم بازیکنی که با تموم وجود برای اس اس بازی میکرد
همیشه هم متعصب بود..نماد یه استقلالی کامل و این روزها نبودش داره کاملا به چشم
میاد...یاد گلی که تو نیمه نهای جام باشگاههای آسیا به دالیان زد بخیر
به شخصه فکر می کنم منصوریان بهترین شخص برای این عنوان هست
از خصوصیات بارز علیرضا می تونم به رعایت اخلاق حرفه ای ، احترام به هواداران ، احترام به هواداران تیم حریف ، یارویاور مربی بودن در روزهای سخت ، برخورد مناسب با رسانه ها ،گذشت و............. اشاره کنم
بهترین ها از نظر من
1.علیرضا منصوریان
2.محمود فکری
3.وحید طالب لو
CraZy Man
01-01-2010, 19:11
من به رضا عنایتی رای دادم توی اون سه سال اولی که توی استقلال بازی می کرد خیلی عالی بود و تونست یک رکورد در لیگ بزنه و همین طور بهترین گل زن تاریخ استقلال شد ولی اون 21 گل رو ارش هم سال قبل زد:32:
Ali Chelsea
01-01-2010, 21:27
به نظر من هم منصوریان بهترین گزینس
ولی فکری هم خوبه و سامره
ولی من خودم می خواستم طالبلو رو انتخاب کنم ولی این حاشیه های اخیرش باعث شد این کارو نکنم!:1:
Rezvanak
02-01-2010, 01:47
1-منصوريان
2-طالب لو
3-کاظمي
Esteghlal
03-01-2010, 20:58
1- علیرضا منصوریان
2- محمود فکری
3- فرهاد مجیدی
علیرضا منصوریان.................................. ..........
Ricardo Kaká 10
03-01-2010, 22:24
من به پیروز قربانی رای دادم ولی اینا محبوبترین هستن!:D
1-منصوریان
2-مجیدی
Navid TT
08-01-2010, 21:26
به نظر من وحید طالب لو در حال حاضر بین طرفدارا خیلی محبوبه
Reza_Borriello
08-01-2010, 22:01
فقط داش فرهاد
saeed_cris
08-01-2010, 23:09
خوب گزينه هاي اصلي ميتونه بين علي منصوريان.فرهاد مجيد و طالب لو باشه..
از نظر اخلاقي هر 3 تاشون بي نظيرن وبه يه اندازه نزد هواداران محبوبن.
ولي به نظر من داش علي منصوريان ميتونه بهترين گزينه باشه چون واقعا يه استقلاليه به تمام معنا بود..
kiankachal
20-01-2010, 18:53
جان واریو و طالب لو
بين مجيدي و منصوريان واقعا انتخاب سخت بود...
ولي من فرهاد رو بيشتر دوست دارم
ITALIANO
20-01-2010, 20:01
1_ عليرضا منصوريان (18 راي)
2_ فرهاد مجيدي (14 راي)
3_ وحيد طالب لو (5 راي)
با تشكر از شركت كنندگان محترم.
بسته شد.
سلام. وقت بخیر.
خدمت همه دوستان بخصوص آبی دلان عزیز عرض کنم که تنها یک بازی دیگه از لیگ برتر برای اسنقلال تهران یعنی دیدار با پیکان قزوین باقی مونده تا مشخص بشه که در مسابقات سال 89-88 بر سکوی دوم می ایسته یا سوم.
فارغ از این مسئله با توجه به نتایج پرفراز و نشیب استقلال در جامهای مختلف یعنی لیگ برتر - جام حذفی و لیگ قهرمانا آسیا تصمیم گرفتم که یک نظرسنجی مهم رو ترتیب بدم و در اون نظر شما عزیزان رو در مورد صمد مرفاوی بدونم! اینکه آیا تمایل دارید در فصل آینده هم صمد سرمربی باقی بمونه یا نه؟ البته برای شرکت در نظرسنجی و پاسخگویی دو گزینه بیشتر ندارید اما میتونید مطالب تحلیلیتون رو در همین تاپیک بیارید.
ممنون. موفق باشید. :72:
ssghahreman
14-05-2010, 01:35
برکناری صمد کار صددرصد اشتباهیه
به هیچ وجه نباید سرمربی عوض شه تیم از نظر تاکتیکی مشکلی نداشته
و این تیم با اضافه شدن یه هافبک چپ و یه مهاجم کارش ردیفه
بزرگترین عامل هرج و مرج تیم و سر پیچی بازیکنان اختلاف بازیکنان بزرگ استقلال مثل طالبلو و برهانی و مجیدی و عنایتی با تیم همه و همه متوجه شخص اقای مرفاویه
این مرب به هیچ عنوان کاریزماتیک نیست و اصلا در حد مربیگری استقلال نیست
مربی که وقتی دقایق ظاخر یک بازی با زدن گل مساوی دست به دعا میشه و گریه میکنه
و مربیی که در دربی حقیقتا ترس رو در چشمانش میشد دید مربی نیست
مربی استقلال باید علاوه بر بار فنی زیاد (چیزی که صمد مرفاوی از اون عاریه) به طوریکه همیشه با تعویض های ناشیانش بازی برده رو در نیمه مربیان میبازه باید شخصیت کاریزماتیک و تندی داشته باشه نه آدم ضعیفی مثل مرفاوی که حتی یک بازیکن استقلال از اون حمایت نمیکنه و حرف شنوی نداره
همه ما قطعا میدونیم استقلال به چه کسی نیاز داره
سلام.
به نظرم اگه مرفاوی رو نگه دارند بهتره دلیلش هم تو بحث داغ تاپیک آبی دلان گفتم.
ولی اگه می خوان برکنارش کنند به نظر من بهتره یه مربی خوب،نترس و با بار فنی بالا(خارجی بهتره چون این ویژگی بار فنی بالا و نترس بودن رو داره) بیاریم.مربی ای که وقتی 1 گل زد عقب نکشه و تیم رو تو لاک دفاعی نبره تا وقتی گل خورد دوباره حملات شروع بشه.مربی ای که بتونه نتیجه بازی رو تا دقیقه 65 به نفع استقلال تموم کنه تا هواداران تا دقیقه نود سکته نزنند.مربی ای که بتونه از یک ثانیه هم استفاده کنه.مربی ای که مرد لحظات باشه. و خیلی چیزای دیگه . . .
CraZy Man
14-05-2010, 06:24
من موافق حضور صمد در تیم هستم.
امسال به نظر من صمد با استقلال در حد قهرمانی بازی کرد و به نظر من قهرمانی باید به استقلال داده میشد و واقعا ما از نیم فصل دوم فوق العاده بودیم ولی نیم فصل اول بازی خوبی نمی کردیم ولی نتیجه می گرفتیم تا اینکه کار رسید به دعوای مرفاوی و قلعه نوعی و جدایی مولر و حاشیه های بازیکن ها و صمد یعنی به این شکل شک کار ها:
قلعه نوعی+بازیکن های حاشیه ساز+جدایی مولر+توقع بالای هوادار ها در این موقعیت=صمد
یعنی صمد باید با این همه مشکلات در دوران کوتاهی کنار میومد که به نظر من توی اون دوران هم موفق بود درسته که از اون بازی های خانگی توی ازادی نتایج خوبی نگرفت ولی انصافا هم بد کار نکرد شاید اگر هوادار ها بجای بی احترامی به صمد اون رو تشویق می کردن کار بهتر پیش میرفت و می تونستیم نتایج بهتری از اون بازی های انگی بگیریم.
به نظر من با حفظ صمد و پشتیبانی از اون می تونیم برای سال های بعد هم از اون استفاده کنیم و در تیم نگهش داریم واقعا صمد این دومین سالش بود که به عنوان سر مربی برای تیم کار می کرد امیدوارم در سومین سالش که سال بعد باشه برای تیم قهرمانی رو به ارمغان بیاره و با این تجربه ی اسیایی که بدست اورد بتونه توی اسیا هم موفق باشه.
Forza Inter
14-05-2010, 08:29
نه . صمد 100% باید بمونه ..
امسال بدشانسی اوردیم تو اسیا واقعا حیف بود خوب بازی می کردیم ..
تو لیگ هم جایگاه بدی نداریم و دومیم
Milad Peser
14-05-2010, 09:10
ولي من كاملا با بركناري صمد مرفاوي موافقم.
مربي كه نشون داده هنوز براي سر مربي گري تيم هاي بزرگ براش زوده اين كار رو هم 3 ساله قبل نشون داده.
نتيجه هاي اين فصل استقلال هيچ ربطي به مربيگريش نداره من تاثير خاصي تو روند استقلال نديدم.
به جز اينكه با بازيكناني لج كنه و اونا رو بازي نده از جمله كاظمي، اكبرپور ،صادقي،عنايتي ، برهاني، و وحيد طالبلو و اخيرا هم با فرهاد مجيدي
اين همش برميگرده به سياست يك مربي كه هيچ وقت صمد اين سياست رو نداشت.
از لحاظ ديگه صمد هنوز از نظر فني به اون درجه نرسيده اين رو به طور واضح ميشه تو بازي ها ديد بدترين كوچ ممكني كه يك مربي ميتونست انجام بده رو ميكرد.
غير از تسبيح دست گرفتن و دست تو جيب گذاشتن كار خاص ديگه اي نميكرد.
اواخر هم كه تيم يكم به اوضاح ساماني رسيد عاملش رو محصص و نامجو مطلق ميدونم.
من عامل اصلي باخت الشباب رو صمد مرفاوي ميدونم وقتي مربي الشباب مياد ميگه وقتي صمد جانواريو رو بيرون كشيد من از بردم مطمئن شدم وقتي مياد ميگه صمد با اين كارش خودكشي كرد ديگه چيزي براي گفتن ميمونه....... ليگ قهرمانان جاي اشتباهي وجود نداره اونم مربي...............
به نظر من واعظ بايد روي مربي اعتماد داشته باشه كه بتونه استقلال رو به موفقيت برسونه.
من مجيد نامجو مطلق رو يكي از بهترين گزينه هاي مربي گري ميدونم چون واقعا مربي زوج نامجو مطلق و محصص ميتونه براي فصل بعد كمك زيادي به ما كنه.
Prison Break
14-05-2010, 09:38
به جز اينكه با بازيكناني لج كنه و اونا رو بازي نده از جمله كاظمي، اكبرپور ،صادقي،عنايتي ، برهاني، و وحيد طالبلو و اخيرا هم با فرهاد مجيدي
چه لجی ؟ اون موقعی که کاظمی رو بازی نداد واقعاً بد بازی میکرد . اکبرپور رو قبول دارم . صادقی بازیکنی مطمئن نیست . هی سوتی میده و هی خطا میکنه . وحید طالب لو هم کمی افت کرده بود که در یه بازی از محمدی استفاده کرد که محمدی نشون داد حقشه دروازه بان اول تیم بشه .
من از نیمکت نشینش ناراحتم اما صلاحه محمدی دروازه بان باشه .
این تیکه آخرتو نفهمیدم. مجیدی رو اواخر بازی نداد؟؟؟
من با موندن مرفاوی کاملاً موافقم ...
مربی خوب و بدون حاشیه ای هست . اون سالی که توی استقلال بود واقعاً حال آدمو بهم میزد اما الان به یه مربی کامل و با تجربه تبدیل شده .
مقام دومی یا حداقل سومی برای تیمی که سال قبلش قهرمان شده باشه واقعاً عالیه . با این سیا-ستی که توی ایران هست واقعاً مقام دومی برای تیمی که سال قبلش قهرمان شده عالیه!
هر تیمی قهرمان میشه بلافاصله افت میکنه و سال بعدش زیر سه تیم بالای جدوله!
مرفاوی توی جام حذفی هم واقعاً خوب کار کرد اما مثل اینکه از قبل تایین شده بود که استقلال باید حذف شه . به هر حال مرفاوی خوب کار کرد در هر صورت ...
در لیگ قهرمانان هم انصافاً عالی کرد و اگر به الجزیره نباخته بودیم الان مرحله ی بعد بودیم . اینم بگم واقعاً در بازی با الشباب حقمون باخت نبود .
واقعاً آدم انقدر نباید نمک نشناس باشه . مرفاوی کم زحمت نکشید برای تیم ...
فوتبالمون داره میشه شبیه عربا انقدر مربی عوض کردیم . وقتی مربی توی این فصل خوب کار میکنه دیگه چه لزومی داره عوض بشه ؟؟ مطمئن باشید مربی بهتری هم میشه .
به هر حال صمدم اشتباهاتی داره نمیگم نداره ولی در کل مربی خوبی توی این فصل نشون داده و من دلیلی نمیبینم که عوض بشه .
در ضمن در حال حاضر هیچ مربی خوبی نیست که هدایت استقلال رو بر عهده بگیره . مربی های خوب همه تیم دارن . در ضمن مربی های دیگه معلوم نیست توی استقلال موفق باشند و کی جا بی افتند .
بدون شک رفتن صمد به ضررمونه !
Milad Peser
14-05-2010, 10:03
وحید طالب لو هم کمی افت کرده بود که در یه بازی از محمدی استفاده کرد که محمدی نشون داد حقشه دروازه بان اول تیم بشه .
ميشه بدونم محمدي كجاش خوب بود فكر كنم اولين بازي كه بازي كرد مقابل استقلال اهوار بود كه كاملا افتضاح بود همون بازي شروع حاشيه ها بود
این تیکه آخرتو نفهمیدم. مجیدی رو اواخر بازی نداد؟؟؟
درباريه اين تيكه هم بگم كه مرفاوي جرات ذخيره كردن مجيدي رو نداشت وگرنه همين كارو ميكرد.
مرفاوي به جز حاشيه درست كردن براي استقلال كاري نكرد
Forza Inter
14-05-2010, 10:59
ميشه بدونم محمدي كجاش خوب بود فكر كنم اولين بازي كه بازي كرد مقابل استقلال اهوار بود كه كاملا افتضاح بود همون بازي شروع حاشيه ها بود محمدی تو اون بازی بخاطر این فیکس بود که طالب لو تازه از اردوی تیم ملی مرخص شده بود و کاملاً آماده نبود. ... الان هم که فوق العاده عالی هست به نظرم با این که طالبلو رو دوست دارم محمّدی باید دروازه بان فیکس باشه.
بعدش هم ، هی مربی عوض کردن به ضرر تیمه ... تا وقتی که تیمشو جمع و جور کنه یه نیم فصل طول میکشه ، الان هم صمد تو این اواخر بعد از شناخت تیم واقعا عالی کرد و مطمئناً سال بعد هم همین نتایج اخر فصل امسال رو میگیره.
بعدش هم یه چی می دونید ؟
تو لیگ برتر ایران سال بعد از قهرمانی ، دوم شدن یعنی قهرمانی !!!
===================
راستی یه سوال ؟
کجا باید تو کلوب اختصاصی هوادارای استقلال ثبت نام کنم ؟:D
من با بودن صمد در استقلال کاملا مخالفم
دلایلم رو هم بارها چه در تبادل نظر در بخش استقلال و چه در آبی دلان گفتم و اگه باز هم بخوام
بازش کنم میشه تکرار مکررات
وقتی همه از تیم صمد توقع نتیجه گرفتن دارن و باید ببره صمد آشمز میشه و هیچ کاری نمیتونه بکنه
چه از لحاظ علم فوتبال و چه از لحاظ مدیریتی صمد در حد استقلال نیست.
یادمون نره تیم صمد در هفته های پایانی خوب نتیجه گرفت که دلیلش فقط برداشته شدن فشار
از تیم استقلال بود و از همه مهمتر اینکه تقریبا همه مطمئن بودن دیگه استقلال قهرمان نمیشه
یعنی در شرایطی که دیگه دهمی با دومی فرقی نداشت و تیم قهرمان نمیشد تیم صمد خوب نتیجه
گرفت.یادمون نره تیم ما استقلاله یکی از پر افتخارترین و پر تماشاگرترین تیمهای آسیا و نیاز به سرمربی
در حد استقلال داره....امیدوارم سال آینده برای یکبار هم شده پرویز مظلومی رو نیمکت آبی بشینه
البته اگه امیرخان هم برگرده که میشه نور علی نور
Rahavard
14-05-2010, 11:33
مخالف حضور مرفاوی در استقلال هستم از اول هم اشتباه بود حضور مرفاوی در استقلال---مرفاوی مربی خوبیه ولی باید در تیمهای کوچک کار کنه تا بتونه تجربه کسب کنه همین امیر قلعه نویی در برق و استقلال اهواز مربی گری کرد تا به استقلال اومد---یک فصل گذشت بدون هیچ نتیجه ای
ronaldo9ghadimi
14-05-2010, 11:39
نگاه كنيد . يه مربي مثل رافا بنيتز بد كار كرد ولي بايد باقي بمونه . به دو دليل : 1 - تورس كه نصف بازي ها شايدم بيشتر مصدوم بود جرارد هم تنهايي هيچ كاري نميكرد 2 - نفرين ما پشت سر ليورپول بود . ولي صمد بهترين بازيكن ها توي ليگ و توي اين سطح رو داشت ولي نتونست . اينقدر بيچاره بود كه مصاحبه نميكرد . در ضمن نفرين پرسپوليسي ها كه نميگيره . ميان فحش ميدن جاي نفرين :d
من هم نظرم روی حفظ کادر و بازیکنها هست اما باید محاجم و هافبک چپ .و دفاع چپ و راست داشته باشیم تا بتونیم توی 3 جام ساله دیگه مطرح باشیم مجیدی یک مکمل می خواهد که فکر کنم کسی مثل عماد رضا عالی باشه
یا بازکنان جوانی که در راه آهن و سایپا بازی می کنند هم می تونند خیلی موئثر باشند اما ساله دیگه با این تیم 13 می شیم
Mehdi Bayern
14-05-2010, 11:54
صمد به درد استقلال نمیخوره اینو بارها تو بازی های مهم و حساس نشون داده و همیشه تو بازی های بزرگ نیمه مربیان رو واگذار کرده، وسط بازی که نشونش میده از ترس و استرس زیاد داره میلرزه خیلی عصبیه ،خوب معلومه همچین مربی نمیتونه درست بازی رو آنالیز کنه یه جورایی غرق بازی میشه و تعویض های عجیب غریب انجام میده که تیم رو به فنا میده
مساله ی اصلی اینه که اگه مرفاوی بره چه کسی جانشینش باشه؟
قلعه نویی که با سپاهان تمدید کرد.
به شخصه هیچ کس دیگه ای رو توی مربیهای داخلی شایسته ی نیمکت استقلال نمیبینم جز مجید جلالی(از معدود مربیان ایرانی که قبولش دارم)که اون هم با فولاد تمدید کرد.تجربه هم نشون داده که مربیهای خارجی در تیمهای باشگاهی ما نمیتونن موفق باشن به هزار و یک دلیل که الان حوصله ی گفتنش رو ندارم!میمونه پرویز مظلومی که شخصاً مرفاوی رو به اون ترجیح میدم.رای من ابقای مرفاویه.
مشکل از جای دیگست.... نه مرفاوی.
مرفاوی با اون تیم داغون 3 4 سال پیش 4م شد....
به نظر من اگه کسی قرار باشه بره کسی نیست جز واعظ اشتیانی.
تا روزی که این ادم دوروغ گو در باشگاه استقلال هستش هیچ مربی توش موفق نمیشه....
khaf Esteghlali
14-05-2010, 13:02
به نظر من استقلال فصل موفقی رو پشت سر گذاشت تنها جایی که کمی ضعیف ظاهر شدیم جام حذفی بود که اونجا هم خیلی بد شانسی اوردیم پس من نمره ی خوبی به مرفاوی می بینم و هیچ دلیلی برای اخراج اون وجود نداره و به نظر من سال بعد با اوردن محمد نوری و فشنگی و میداوودی می تونیم یک تیم کامل داشته باشیم
برکناری صمد کار صددرصد اشتباهیه
به هیچ وجه نباید سرمربی عوض شه تیم از نظر تاکتیکی مشکلی نداشته
و این تیم با اضافه شدن یه هافبک چپ و یه مهاجم کارش ردیفه
دیگه به این تیم چی اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :*:84:*:
هافبک چپ: یوسفی-بیک زاده-رینالدو-امیر ابادی اینا میتونند بازی کنند تو چپ!!
مهاجم و هافبک از سر و کول تیم میباره! بعدش میان میگن سپاهان پر مهرس!
مهاجم: محیدی-صالحی-محبوب مجاز-برهانی-اکبرپور-عنایتی (خود واعظ بیرون کردش)!
صمد باید نتیجه میگرفت! ایراد از اون نیست! از یه بنده خدای دیگس! استقلال کم مهره تر از اینا بوده که تو اوج خودش بود!
Mohsen_Bar3lona
14-05-2010, 13:11
من استقلالی نیستم ! ولی صندلی مربیگری استقلال واسه صمد خیلی بزرگه ! حالا حالاها باید کمک باشه تا تجربه کافی کسب کنه.
نمونش نیمه دوم همین با توی عربستان.قفل تاکتیکی !!! ...
قلعه نوعی+بازیکن های حاشیه ساز+جدایی مولر+توقع بالای هوادار ها در این موقعیت=صمد
یعنی صمد باید با این همه مشکلات در دوران کوتاهی کنار میومد که به نظر من توی اون دوران هم موفق بود
دقیقآ من با این حرف شما موافقم . در صورتی که قلعه نوعی امسال پول داشت ، بازیکن داشت ، حاشیه نداشت ! حمایت هواداران هم داشت . اما تو آسیا هیچی نشد ! هیچی !!!!!
سال گذشته هم در صورتی که هواداران هم حامی اون بودند استقلال رو در آسیا سرافکنده کرد !
مطمئنآ اگر امسال در این معادله :
جای قلعه نوعی و صمد عوض میشد ، اون موقع سپاهان باید با مقاومت برای سقوط نکردن میجنگید ! مشکلاتی که مرفاوی امسال در استقلال داشت برای هیچ مربی لیگ برتری سابقه نداشت . روبروی الشباب هم هزار مرتبه بهتر از سپاهان بازی کرد و مستحق برد بود ! با این همه مشکل هم الآن تیم رو به دوم جدول رسونده . پس عملکرد کاملآ مثبتی داشته . حداقل نسبت به بعضی ها ...:1:
SASAN TORRES
14-05-2010, 13:33
به نظر من مشکل اساسی مرفاوی اینه که توانایی رهبری نداره و بازیکنا ازش حساب نمیبرن مخصوصا بازیکنای بزرگ استقلال مثل مجیدی و طالب لو.
حرفاش هم بین بازیکنا و هوادارا دوزار نمی ارزه.
اگه بعد از اون مصاحبه ای که کرد و گفت که مجیدی در اختیار منه بهش بازی نمیداد اون موقع نشون میداد که حد اقل یه کارایی میتونه انجام بده و تو باشگاه هیچ کاره نیست.
از نظر من مرفاوی فقط اسم سرمربی رو یدک میکشه و کار اصلی رو نامجو مطلق و مظلومی و محسس انجام میدن.
خبببب... تا اینجای کار نظرسنجی با استقبال خوبی مواجه شده و جا داره تا به همین خاطر از همه کاربران آبی دل و غیره که با علاقه و وسواس خاصی مورد مطروحه رو پیگیری می کنند سپاسگزاری کنم. البته امیدوارم و انتظارم اینه که با توجه به حساسیت موضوع اکثریت قریب به اتفاق کاربران محترمی که علاقه مند هستن در این بحث و نظرسنجی شرکت کنند.
اما مطالب عزیزانی که تا این ساعت وارد بحث شدن رو مطالعه کردم. بعضا تحلیلهای جالبی رو هم بیان کردن اما یه نکته رو به نظرم رسید که به صورت یه تذکر آئین نامه ای! :D مطرح کنم.
دوستان عزیزم توجه داشته باشن که با توجه به بازیها و نتایج استقلال بحث سر مفید بودن یا نبودن مرفاوی در فصل آینده هست. حال چرا دوستان صحبتی از جانشین براش می کنند و اسمهای خاصی رو میارن برای من به شخصه معلوم نیست! حقیقتا هدف از این تاپیک و نظرسنجی این نیست که بگیم افرادی نظیر قلعه نوعی و ... نسبت به مرفاوی بهترند! بلکه هدف نقد خود مرفاوی هست و بس! در اینکه امیر قلعه نوعی در لیگ عالی نتیجه می گیره هیچ شکی نیست اما در آسیا دو ساله که بسیار ضعیف ظاهر میشه و به نظرم با توجه به وضع موجود و درگیریهای مدیریتی اصلا به صلاح نیست که به تیم برگرده! پس خواهش می کنم دوستان اگر قصد نقد و بحثی رو دارن روی امیر قلعه نوعی و اینکه در استقلال پارسال چی کار کرد و امسال با سپاهان چه نتایجی گرفت و اگه برگرده به اس اس چه می کنه و یا اسامی مربیان دیگه انرژی نذارن! چون هدف اصلی من از طرح این موضوع تعیین میزان کارائی مرفاوی و میزان لیاقت و شایستگیش برای حضور در روی نیمکت داغ استقلال و سرمربیگریش هست.
ضمنا در مورد اینکه در صورت لزوم چه کسی میتونه جانشین مرفاوی باشه تا از اون بهتر نتیجه بگیره ان شاء الله به زودی و البته با اتمام مسابقات لیگ برتر یه بحث جداگانه ترتیب میدم.
موفق باشید. :72:
البته به نظر من نظرسنجی این تاپیک به هیچ وجه ملاک خوبی برای جویا شدن نظر استقلالیها نیست!چون کاربرهایی هم که طرفدار استقلال نیستند در اون میتونن شرکت کنن و احتمالاً هیچ کدوم موفقیت استقلال رو نمیخوان!تا اونجایی هم که من میدونم امکان ایجاد نظرسنجی ای که فقط طرفدارهای یک تیم خاص بتونن در اون شرکت کنن نیست.پس بهتره نظرسنجی بسته شه.
جای قلعه نوعی و صمد عوض میشد ، اون موقع سپاهان باید با مقاومت برای سقوط نکردن میجنگید ! مشکلاتی که مرفاوی امسال در استقلال داشت برای هیچ مربی لیگ برتری سابقه نداشت . روبروی الشباب هم هزار مرتبه بهتر از سپاهان بازی کرد و مستحق برد بود ! با این همه مشکل هم الآن تیم رو به دوم جدول رسونده . پس عملکرد کاملآ مثبتی داشته . حداقل نسبت به بعضی ها ...:1:
ببین قلعه نویی سومین تجربه اسیاییش بود تو سن 46.5 سالگیش که یه سن خیلی جوونیه! شما توقع بالا داری! امیر قلعه نویی کجا سال پیش بازیکن داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امسال کجا بازیکن داره؟
بازیکنای سال پیش اولا همه اومدند رو نیمکت.......... دوما فرض کن ارش برهانی سال پیش یه گل نمیزد... میخواست بیارتش رو نیمکت. کیو میذاشت جاش؟؟؟؟ علیزاده؟ اگه امسال تو سپاهان یه نیمکت مثل نمیکت استقلال داشت مهاجماش جرات گل نزدن داشتند؟ با اولین سوتیه توره یه بازیکن میومد بیرون..... همه شکست های قلعه نویی در دوسال متوالی به نیمکت ضعیف کم بازیکنش بر میگرده. یه بازیی عماد رضا نبود تیم به خاک سیاه نشست اما تو استقلال اینجا نبود یکی مثل حسین کاظمی و اکبر پور و عنایتی اصلا به چشم نمیاد.... تو که سال پیش میگی ابرو استقلال رو برده ابروشو با بازیکنایی برده که کنار اقا مربیه مورد علاقت رو نیمکت میشینه! یعنی: کوشکی-طالبلو-برهانی-بیک زاده-جباری-روانخواه....
شما هم در زمره مخالفین قلعه نویی هستی و قصد تخریب داری مثل یکی دیگه از دوستانمون.
چطور امیر قلعه نویی که هم سن مرفاویه بهش فرصت بدند باعث ننگ و به مرفاوی فرصت بدند باعث افتخار و عظمته؟؟؟؟ مربی که این همه بازیکن داره وای میسه ناخونش رو میجوئه انتظار بیشتری ازش نمیره! باز سپاهان و قلعه نویی حذف شدند چون دیگه قلعه نویی کاری به جز تماشا کردن گلنزنی توره و عماد نداشت.... اما اقای مرفاوی چی؟!!!!:1::1::1:
انگ تبانی و ارتباط با سکو!
فشار عده ای درون باشگاه برای نتیجه نگرفتن....
مصاحبه ها و بیانیه های طلایی اقای مایلی کهن که بعد اون وقایع اقای اشتیانی میاد گل میندازه گردنش!!!
اینا اصلا سختی نبود که به قلعه نویی سال پیش اومد! اما مرفاوی به دلیل حذف پر مهره ترین تیم ایران انتظارات ازش بالائه!!!!!!
درضمن قلعه نویی چیکار به صمد داره؟؟؟؟ 200000تا بیانیه واعظ همین فصل داد یه دونه جوابم به خاطر اینکه نگند استقلال رو تو حاشیه برد نداد!
فکر کنم این جوابا دندون شکن بوده و در یک کلام بگم:
کتمان امیر=کتمان حقیقت
دقیقآ من با این حرف شما موافقم . در صورتی که قلعه نوعی امسال پول داشت ، بازیکن داشت ، حاشیه نداشت ! حمایت هواداران هم داشت . اما تو آسیا هیچی نشد ! هیچی !!!!!
سال گذشته هم در صورتی که هواداران هم حامی اون بودند استقلال رو در آسیا سرافکنده کرد !
مطمئنآ اگر امسال در این معادله :
با حرفتون مخالفم امسال قلعه نویی فوق العاده از نظر روحی تو فشار بود
اون اقای آشتیانی که مثل بچه دبستانی ها هر جا مینشست پشت سر قلعه نوی حرف میزد دعوا را ه مینداخت از طرفی اوائل فصل هواداران اصفهانی با قلعه نویی مشکل داشتند
تمام مربیا این مشکلات پیش روشونه فقط باید انقدر با نظم و مقتدر باشن که از سد مشکلات بگذرن
مرفاوی فوق العاده ضعیفه و هیچ اقتداری نداره
به نظرم باید تحمل داشته باشیم.
چه جوری به امیرخان سه فصل فرصت دادیم که کارش رو انجام بده.
ببینید همین صمد مرفاوی تیم امید استقلال بود و با خیلی از بازیکن ها آشنا هست.
اما واقعا چرا اینقدر ما هواداران عجول هستیم؟چرا بعد از یک باخت فکر میکنیم که باید همه چیز عوض بشه.؟؟
درست اصلا مرفاوی تعویض بلد نیست بکنه ؛ اما خوب امسال نشون داده نسبت به فصلی که قبلا بوده پیشرفت چشمگیری داشته و این هم واقعا قبوله که نامجو مطلق و محصص نقش پر رنگی داشته اند.
اما واقعا استقلال امسال زیبا بازی میکنه.امسال به نظرم ما از سپاهان هم بهتر بودیم و شایسته تر !
اگر این همه پنالتی و اشتباهاتی که داوران انجام دادند ، نبود الان با اختلاف زیادی قهرمان بودیم و این همه حرف و حدیث نبود.
این رو هم نمیشه انکار که امیرخان اینقدر تو استقلال خوب کار کرده که محبوبیتش تموم نمیشه ...
اما بنده خودم به شخصه فکر میکردم آشتیانی با کنار زدن قلعه نویی و آوردن مرفاوی اشتباه بزرگی کرده - اما الان می بینم که من اشتباه میکردم.
دوستان در ضمن نباید نظر همدیگر رو نقد کنیم ؛ چون که نظر هر کسی مربوط به خودشه و قابل احترام.
اما به نظرم مشکل اصلی امسال زیاد بودن بازیکن های خوب و ستاره بود روی نیمکت که صمد خان تجربه کنترل این ستاره ها رو نداشته.
البته خیلی ها مثل وحید ، سکوت اختیار می کنند و بعضی ها هم ...
به هر حال امیدوارم فصل بعد اونقدر خوب باشیم که آبروی رفته ایران توی آسیا رو برگدونیم ...
یا علی
3سال به قلعه نویی وقت دادیم سال به سال بهتر شدیم! بازیکنای استقلال در سال اول حضور قلعه نویی کیا بودند؟؟؟؟؟فگر کنم ته ستارمون علی سامره بود که امیر اوردش رو نیمکت امیر سه ساله 1 تیم ساخت! یه بنا رو خراب کرد و از نو ساخت! اومد دست حجازی حجازی هم چون فکر میکرد بازیکنایی مثل اکبرپور و کاظمی جاسوس امیرقلعه نوییند این بنا رو خراب کرد! دوباره امیر اومد و رو تیم حجازی کار کرد و بهترین تیم ایران تحویلش داد......
بعدش هم که دوباره اومده دست مرفاوی! حالا میخوایند فرصت بدیم که چی بشه !؟ دوباره مرفاوی پایه تیم رو به هم بزنه و 13م بشه و امیرقلعه نویی رو بیارند دوباره؟؟؟؟
استقلال جایی نیست که بخواند به امثال مرفاوی موقعیت بدند.
به قلعه نویی سه سال وقت دادند! درست اما اگه همون فصل اول پرسپولیس رو دبل نمیکرد نگهش میداشتند؟
امیر قلعه نویی در اون سه سال بهترین خاطرات رو با استقلال داشت یه نایب قهرمانی لیگ +رسیدن به فینال خذفی در همون فصل
هر سال هم تا اخرین هفته امید رو تو دل استقلالیا روشن نگه داشته...
من نظرات خودم رو گفتم.
وقت رو به یکی بدند که ارزشش رو داشته باشه. نه یکی که هیچ کاری نمیتونه بکنه
قبول اما من هم خودم عاشق امیرخان هستم اما ببخشیدا امیرخان دیوونه نیست که پول و راحتی و امکانات رو ول کنه و بیاد استقلال که از نظر مالی کارش لنگه.
البته نمیشه تعصب امیرخان رو هم انکار کرد ولی خوب عاقلانه فکر کنید ...
قلعه نویی به خاطر استقلال همه کاری کرده.
همین امسال 400میلیون ازمجموعه چک داشت داده بود اپارتمان بخره چکه برگشت خورد بنده خدا سکوت کرد و
از جیب خودش پولو داد.
قلعه نویی نیاز پولی نداره! مشکل قلعه نویی اسمشه!
قلعه نویی موقعیتاش چه با استقلال چه هر تیمی دیگه هدر رفته میگند بین المللی نبوده هر مربی دیگه از جمله همین مرفاوی که توپاش تو گل نمیره همه وبلاگ نویسان و روزنامه نگار ها میگند به حقش نرسید و آخی و سرش بریده شد و خسته نباشید و از این حرفا!!!!!! هیچ کسی موفقیت قلعه نویی رو به جز خود استقلالیا که هوادارند نمیخواند بقیه همه سنگ جلو پاش میندازند واینم به دلیل عظمتیه که داره تو این سن کم اندازه یه مربی 60 ساله افتخار داره
CraZy Man
14-05-2010, 21:13
به نظر من کیفیت صمد فوق العاده خوب بود این فصل تیم رو بعد از قهرمانی تحویل گرفت و شروع به کار کرد و به نظر من نتایج قابل قبولی رو هم کسب کرد باید به این توجه کرد که لیگ ایران از دو قطبی بودن یعنی استقلال و پرسپولیس در اومده و نباید انتظار داشت تیم هر سال مقام بیاره به نظر من تیم ما این فصل خوب بازی کرد و به هماهنگی تاکتیکی مورد نظر رسید و هماهنگی هم بین کادر فنی به وجود اومد اما یکم این هماهنگی دیر حاصل شد و شاید اگه نامجو زود تر به کمک مرفاوی میومد و مرفاوی از تنهایی و فشار یکم زود تر خلاص میشد تیم ما بهتر نتیجه می گرفت و می تونستیم مقام کسب کنیم.
واقعا ما داریم در حق صمد ظلم میکنم انصافا تیم ما این یکی دو ماه گذشته کاملا توی فشار و خستگی بوده و شاید بگیم بعضی بازیکن ها مثل خسرو واقعا به زور دیگه بازی می کردن و حتی توی بازی با استیل توی جام حذفی ما بازیی رو که با اختلاف زیاد عقب افتاده بودیم رو جبران کردیم و اون موقع دیگه بازیکن ها داشتن از غیرت خودشون می زاشتن و بسیار خسته بودن و حتی توی وقت های اضافه این استیلی ها بودن که کم اوردن با اینکه از ما بازی کمتر کرده بودن و این نشون میده صمد تیم رو کاملا اماده نگه داشته توی شرایط سخت مسابقات و همین طور یادمون نره ما به سپاهان توی اصفهان باختیم با یه بازی سفت و سخت و حتی شانس بردمون هم زیاد بود اما توپ هامون گل نشد و یه پنالتی اشتباه داور به نفع سپاهان گرفت ولی ما توی ازادی بدون حمایت طرفدارانمون بازی رو بردیم.
شما بیشتر فقط میشینید و بازی رو میبینید و کاری به چیز دیگه ای ندارید روانخواه یه بازیکن فوق العاده سرعتی و با تکنیکی هستش اما از شانس بد ما همون ابتدای فصل مصدوم شد،مورد بعدی اینکه عمران زاده از نیم فصل به تیم ما اضافه شد که مطمئن هستم اگه از همون ابتدای لیگ بود گل های خورده ی تیم ما کمتر میشد چون الان دیگه باید قبول کرد بهترین مدافع تیم ماست،هادی شکوری مدافع ثابت تیم ما بود و با مصدومیتش باعث شد که دوباره صادقی روی کار بیاد و با اشتباهات فردی و بچه گانش چندین امتیاز رو از تیم ما بگیره نمونش بازی مقابل صبا یه پنالتی مفت به حریف داد،محسن یوسفی هم که از وسطای فصل به تیم اضافه شد و یکم دیر با تیم هماهنگ شد در ضمن مصدومیت امیر ابادی در موقعی که همزمان با مصدومیت بیگ زاده بود واقعا به تیم اسیب زد کلا این فصل خیلی سختی کشیدیم و به نظر من همین دومش شدن هم خیلی خوبه فکرش رو بکنید شما سر مربی باشید و بخواین با این همه مشکل و مشکل های دیگه که اگه بخوام بگم قصه ی طولانی داره پس با این شرایط صمد خوب نتیجه گرفته و به نظر من مستحق اینکه سال دیگه هم روی نمیکت مربی گری استقلال بشینه و مربی گری کنه.
البته به نظر من نظرسنجی این تاپیک به هیچ وجه ملاک خوبی برای جویا شدن نظر استقلالیها نیست!چون کاربرهایی هم که طرفدار استقلال نیستند در اون میتونن شرکت کنن و احتمالاً هیچ کدوم موفقیت استقلال رو نمیخوان!تا اونجایی هم که من میدونم امکان ایجاد نظرسنجی ای که فقط طرفدارهای یک تیم خاص بتونن در اون شرکت کنن نیست.پس بهتره نظرسنجی بسته شه.
علی جان. اگه بخوایم با این دید به قضیه نگاه کنیم هیچ یک از نظرسنجی هایی که بطور روزمره چه در این انجمن و چه در سایتهای دیگه ترتیب داده میشه نباید انجام بگیره!
اینکه شما میگی اونهایی که طرفدار استقلال نیستن پس موفقیت ما رو نمیخوان درست اما فکر می کنی در حال حاضر در بین هواداران استقلال (خدای نکرده سوء تفاهم نشه چون منظورم به هیچ وجه در رابطه با کاربران آبی دل و عزیز این انجمن نیست.) دو دستگی یا چند دستگی وجود نداره؟ آیا خیلی از هواداران به دلایل خاص راضی به باخت استقلال با صمد نبودن؟ آیا تصور می کنی که اگه شرایط نظرسنجی رو طوری طراحی می کردیم که فقط کاربران استقلالی در بحث شرکت می کردن نتیجه حاصله دقیق میشد؟! مطمئنا اینطور نیست.
در مورد نظرسنجی این انجمن و بخصوص نظرسنجی اخیر در بخش استقلال باید خدمتت عرض کنم که مطمئنا طبق فرموده شما این یک آمار دقیق نیست اما خب بطور نسبی و تقریبی میشه فهمید که اوضاع از چه قراره! دقیقا مثل مسابقه اس ام اسی برنامه 90 که خودم با چشمام دیدم یه فرد با 10 تا خط پیامک! میده. اونجا هم آمار هر مسابقه بیانگر وضعیت نسبی مورد مطروحه هست.
در ضمن در کنار نظرسنجی سعی کردم که بحث و تبادل نظر در این مورد رو قرار بدم تا دوستان نظراتشونو بگن و به یه جمع بندی برسیم.
Ronaldinho80
14-05-2010, 22:13
سلام به همگي
به نظر من دو فصلي كه صمد در دو مقطع مختلف سرمربيگري استقلال رو برعهده داشت عيار اين سرمربي رو براي همه مشخص كرد. تو اين مدت به نظر من عملكرد مرفاوي به عنوان سرمربي در تيم بزرگي مثل استقلال اصلا قابل دفاع نبود و باعث شد تا همه متوجه بشن كه صمد در براي پست سرمربي گري كمي كوچيكه و شايد كمك مربيگري بهترين انتخاب براش باشه.
تصميمات احساسي و نادرست در مواقع حساس و همچنين ادبيات نامناسب در مواجهه با مشكلاتي همچون برخورد با بازيكنان و همچنين هواداران از جمله دلايل من براي عدم پذيرش صمد براي فصل بعديه .
نتايج تقريبا خوب استقلال در اين فصل هم ابتدا برميگرده به بازيكنان اين تيم كه تقريبا همون بازيكنان فصل قبل بودند كه كاملا باهم مچ شده بودند و همچنين اضافه شدن مربيان ديگه به كادر فني بود.
اگه استقلال براي فصل بعد قهرماني مي خواد باشد به فكر يه مربي بزرگتر باشه.
جواب من خير
دلايل
1.استفاده نكردن از ستاره ها و مهره هاي كليدي تيم وبازي دادن به بازيكنان مورد علاقه
2.نرسيدن به يك تركيب واحد در طول سال
3.حذف شدن در جام حذفي و باخت تحقير اميز در زمين خود
4.از دست دادن امتياز هاي حساس و از دست دادن جام ليگ برتر
5.حذف از جام باشگاه اسيا به علت تعويض هاي بي اثر
(دقيقه 89بازيكن مهاجم اضاف نكي با 2تعويضي كه هم داشته)
6.ترسو بودن
7.از دست دادن 3جام
احتمالا اين چند دليل براي من طرفدار كافي باشه تا از مربي تيم مورد علاقم ناراضي بااشم
واقعا ما داریم در حق صمد ظلم میکنم انصافا تیم ما این یکی دو ماه گذشته کاملا توی فشار و خستگی بوده و شاید بگیم بعضی بازیکن ها مثل خسرو واقعا به زور دیگه بازی می کردن و حتی توی بازی با استیل توی جام حذفی ما بازیی رو که با اختلاف زیاد عقب افتاده بودیم رو جبران کردیم و اون موقع دیگه بازیکن ها داشتن از غیرت خودشون می زاشتن و بسیار خسته بودن و حتی توی وقت های اضافه این استیلی ها بودن که کم اوردن با اینکه از ما بازی کمتر کرده بودن و این نشون میده صمد تیم رو کاملا اماده نگه داشته توی شرایط سخت مسابقات و همین طور یادمون نره ما به سپاهان توی اصفهان باختیم با یه بازی سفت و سخت و حتی شانس بردمون هم زیاد بود اما توپ هامون گل نشد و یه پنالتی اشتباه داور به نفع سپاهان گرفت ولی ما توی ازادی بدون حمایت طرفدارانمون بازی رو بردیم.
اولا در ازادی هم یه پنالت واسه سپاهان نگرفتند
دوما تو اون شرایط واعظ خودش خواست بازی در ازادی و بی تماشاگر باشه.... چون کمیته انظباطی گفت در حومه شهر با تماشاگر یا در ازادی بی تماشگر واعظ هم با علم بر اینکه میدونست عده ای زیادی میرند استادیوم و حتی استادیوم پرمیشه فقط به عشق تشویق امیرخان جلوی واعظ و هواداری امیر رو بکنند! پس حمایت هوادار تو اون بازی به نفع استقلال نبود.....بلکه میتونست به ضررشم باشه
وقتی 500تا استقلالی هر بازی میرند بازیای سپاهان رو ببینند هر بازی....!
من نمیدونم من که ارزو موفقیت قلعه نویی رو همیشه دارم و از هر استقلالیه دیگه بیشتر دوستش دارم... با صمد هم مشکلی ندارم.... صمد رو واعظ انتخاب کرد که اگه پس فردا تو نبرد امیر و خودش شکست خورد (که همینم شد)! بره پشت مرفاوی قایم بشه الانم اگه استقلال دوم هم نشه واعظ میاد پشتش قایم میشه!!!
همون طوری که تو تیم ملی مدیران پشت قلعه نویی و دایی و در اینده قطبی قایم میشند
من راجع به مرفاوی نظر نمیدم چون فکر میکنم کمتر کسی خواهان موندن اون باشه به دلایلی که هممون میدونیم.فقط امیدوارم واعظ عوض نکنن چون مدیرعامل مقتدر وخوبی و تازه راه و رسم باشگاه داری دستش اومده.
javadjtv
15-05-2010, 18:36
Please go Samad
L . F . C
15-05-2010, 19:03
به نطر من مرفاوی برای بدتر نکردن وضع خود در استقلال باید این فصل برود . حتی به خاطر هواداران هم که شده !!!
Loverboy
15-05-2010, 19:50
امروز واعظ آشتیانی توی رختکن به بازیکنها گفت فصل بعد من هستم سرمربی تیم هم آقای مرفاوی هستش ! تمام طلبتونم پرداخت میکنم تا آخرش پولتونم بالا نمیکشم ! هر کی هم دوست داره بمونه قدمش روی چشم هر کی هم دوست داره بره ایشالله موفق باشه ! بازی با الشباب هم عالی بودید و فوتبال هستش و همونجور که ژاپنیها 4 تا نمیایندشون اوت شد ما ( استقلال ) هم اوت شد که طبیعت فوتباله ! در آخر هم از آقای صمد مرفاوی خواست که طی روزهای آتی برای عقد قرارداد به دفتر باشگاه بره ! صمد هم آخرش گله کرد که آقای واعظ فرهاد مجیدی چرا 2 روزه تمرین نمیکنه ؟
این خبر کاملاً موثقه و فردا هم توی خبر ورزشی چاپ خواهد شد !
من راجع به مرفاوی نظر نمیدم چون فکر میکنم کمتر کسی خواهان موندن اون باشه به دلایلی که هممون میدونیم.فقط امیدوارم واعظ عوض نکنن چون مدیرعامل مقتدر وخوبی و تازه راه و رسم باشگاه داری دستش اومده.
کی بهتر از صمد؟؟؟؟؟؟؟ نه زبون داره که افشا گری کنه! نه عظمت داره! رسم باشگاه داری این نیست که مربی تیم قهرمان اخراج بشه و مربی تیمی که از تیم سال پیشش از نظر مهره ای دوبرابر قوی تره ابقا بشه! ابقای مرفاوی یه معنا بیشتر نداره اونم به این معنیه که اگه سال بعد استقلال خدایی نکرده اومد 13م شد این اقا بره پشت صمد!
وسلام!!
Loverboy
15-05-2010, 22:09
به نظر من خیلی دارید احساسی میگید صمد باید بره صمد باید بره ؟ نمیخوام وارد جزئیات بشم که قهرمانیهایی که بدست میومد چجوری بوده ولی با این تفاصیر شما باید خوشحال باشید که یک آدم پاک سرمربیتون بوده ! بله با اطمینان میگم پاک چون از نزدیک شاهد کارهاش بودم که چه فشاری روش بوده ! چه شبها که توی هتل نمیخوابید چون نگران بازی فردا بود و چه استرسهایی داشت که خنده رو براش حروم کرده بود ! شاید به عنوان سرپرست بخش پرسپولیس جالب باشه که دارم این حرفها رو میزنم ولی مشکل امسال استقلال بازیکنهایی بودند که واقعاً تیمتونو نابود کردند ! از اون طرف دعواهای واعظ و قلعه نوعی پیکره ی تیمتونو نابود کرد ! از این رفتار قلعه نوعی اصلاً خوشم نمیاد . هواداراش ناراحت نشن ولی اگه استقلالیه واقعی بود این همه واسه تیمی که عاشقشه ( به قول خودش ) حاشیه درست نمیکرد ! اون سال هم میگفت استقلال عشق و زندگیه منه ولی پایان بازی با مس تو کرمان اون مشتهای گره کرده اصلاً نشانه ی عشق و علاقه نبود ! به خدا قسم اگه من جای شما بودم تا آخرین لحظه ازش حمایت میکردم ! لیدر هایی که از سمت قلعه نوعی شارژ میشدند ( افشار از لیدرهای قدیمی ) و الان گندش در اومده خودشو به یک گرمکن Lotto سپاهان فروخته و میاد تماشاچیان رو علیه کادر فنی تحریک میکنه و الانم سپردند که سر تمریناتم دیگه نذارند بیاد ! میگید از پارسال پر مهره تر بود ولی من اعتقاد ندارم ! بازی با ملوان که صادقی توپو لو داد و 2-2 شد بازی ! وحید طالبلویی که افتش باعث شد استقلال وارد بحران شه و چه گلهایی خورد که به نظرم بعضیهاشو گلرهای آماتور هم نمیخوردند ! واسه این حرفم مدرک دارم و مدرکشم همون فیلمهای گلهای خورده ی استقلال بود که امروز به یکی از مسئولان تیمتون نشون دادم و دو دستی میزد تو سرش ! استقلال بعد از بازی با پرسپولیس احیا شد و کم کم طالبلو جاشو داد به محمدی و خیال صمد رو از بابت خط دروازه تا حدی راحت کرد ولی در آخر تو بازی الشباب مشکل اصلی تیم استقلال رو من نبود بازیکن با کیفیت رو نیمکت میدونم چون هوای عربستان جوریه که بازیکنی مثل فابیو نمیتونه 90 مین بازی کنه ! کیانوش رحمتی شده نقطه ی اتکای صمد چون مهره ای نداره جاش بذاره ! شکوری و روانخواه که حالا حالاها نیستند جباری هم 2 ساله که کلاً نیست و الان با یک بازیکن آماتور فرقی نداره !
در کل شاید نظر منه پرسپولیسی براتون مهم نباشه چون قلعه نوعی با قهرمانیهایی که آورده حالا به هر نحوی که شده باعث شده که فشار زیادی رو صمد باشه ولی آینده ی صمد خیلی روشن تر از برخی آقایونه ! اگه از پستم خوشتون نیومد آرمین عزیز لطف کن پاکش کن !
یا حق ! به امید شکوفایی فوتبال این مرز و بوم:72:
.:HoomaN:.
15-05-2010, 23:38
هم موافقم هم نیستم دلایل موافق بودن1.هیچ تیمی تا الان بعد از قهرمان شدن سال بعد تو لیگ موفق نبوده ولی استقلال سهمیه اسیا رو هم گرفته2.تو اسیا از سال قبل بهتر نتیجه گرفته - دلایل موافق نبودن1.توانایی مدیریت تیم رو نداره مثل گرم نکردن اکبرپور در بازی با استیل اذین-دعواش با مجیدی که بدون هیچ تنبیهی به تمرینات برگشت-مصاحبه های طالب لو و محمدی که هیچ برخوردی نکرد و...2.عدم تنوع تاکتیکی :همیشه تو بازیهای بیرون از خونه بادوتا هافبک دفاعی بازی میکردیم و تو خانه با تک هافبک که این رویه هیچ وقت تغییر نکرد حتی با تیمهای خیلی ضعیف3.اصلا تعویضهای خوبی انجام نمیده نمونه ی بارزش همین بازی با الشباب بود که به جای این که رحمتی که گند زده بود رو بیاره بیرون جانواریو رو تعویض کرد3.ذر طی دو فصلی که سرمربی استقلال بود به پرسپولیس باختیم که این خیلی به ضرش تموم شد و از محبوبیتش کم شد با این تفاسیر فکر کنم موندنش نه به نفع خودشه نه استقلال در مورد قهرمانیهای استقلال با قلعه نویی مستر پرسپولیسی فکرکنم شما یادت رفته چجوری قهرمان شدید من اینو قبول دارم استقلال و قهرمانیهاش با قلعه نویی زیاد فنی نبوده ولی همین پرسپولیس این فصل فینال حذفی داره با گسترش بازی میکنه که از پرسپولیس تو بازی رفت خیلی سرتر بود ولی خداوکیلی اگه گسترش بهترین بازی رو هم بکنه به نظر شما میذارن گسترش بره اسیا؟ مسلمه نه چون این فوتبال ایران کثیفه وخود منم هر کار میکنم که بازیهای استقلال رو دنبال نکنم به دلیل تعصبی که دارم نمیتونم پس شما هم بهتره اینطوری درباره قهرمانیهای استقلال صحبت نکنید با تشکر از نظراتون
به نظر من خیلی دارید احساسی میگید صمد باید بره صمد باید بره ؟ نمیخوام وارد جزئیات بشم که قهرمانیهایی که بدست میومد چجوری بوده ولی با این تفاصیر شما باید خوشحال باشید که یک آدم پاک سرمربیتون بوده ! بله با اطمینان میگم پاک چون از نزدیک شاهد کارهاش بودم که چه فشاری روش بوده ! چه شبها که توی هتل نمیخوابید چون نگران بازی فردا بود و چه استرسهایی داشت که خنده رو براش حروم کرده بود ! شاید به عنوان سرپرست بخش پرسپولیس جالب باشه که دارم این حرفها رو میزنم ولی مشکل امسال استقلال بازیکنهایی بودند که واقعاً تیمتونو نابود کردند ! از اون طرف دعواهای واعظ و قلعه نوعی پیکره ی تیمتونو نابود کرد ! از این رفتار قلعه نوعی اصلاً خوشم نمیاد . هواداراش ناراحت نشن ولی اگه استقلالیه واقعی بود این همه واسه تیمی که عاشقشه ( به قول خودش ) حاشیه درست نمیکرد ! اون سال هم میگفت استقلال عشق و زندگیه منه ولی پایان بازی با مس تو کرمان اون مشتهای گره کرده اصلاً نشانه ی عشق و علاقه نبود ! به خدا قسم اگه من جای شما بودم تا آخرین لحظه ازش حمایت میکردم ! لیدر هایی که از سمت قلعه نوعی شارژ میشدند ( افشار از لیدرهای قدیمی ) و الان گندش در میومده خودشو به یک گرمکن Lotto سپاهان فروخته و میاد تماشاچیان رو علیه کادر فنی تحریک میکنه و الانم سپردند که سر تمریناتم دیگه نذارند بیاد ! میگید از پارسال پر مهره تر بود ولی من اعتقاد ندارم ! بازی با ملوان تو دور رفت که صادقی توپو لو داد و 2-2 شد بازی ! وحید طالبلویی که افتش باعث شد استقلال وارد بحران شه و چه گلهایی خورد که به نظرم بعضیهاشو گلرهای آماتور هم نمیخوردند ! واسه این حرفم مدرک دارم و مدرکشم همون فیلمهای گلهای خورده ی استقلال بود که امروز به یکی از مسئولان تیمتون نشون دادم و دو دستی میزد تو سرش ! استقلال بعد از بازی با پرسپولیس احیا شد و کم کم طالبلو جاشو داد به محمدی و خیال صمد رو از بابت خط دروازه تا حدی راحت کرد ولی در آخر تو بازی الشباب مشکل اصلی تیم استقلال رو من نبود بازیکن با کیفیت رو نیمکت میدونم چون هوای عربستان جوریه که بازیکنی مثل فابیو نمیتونه 90 مین بازی کنه ! کیانوش رحمتی شده نقطه ی اتکای صمد چون مهره ای نداره جاش بذاره ! شکوری و روانخواه که حالا حالاها نیستند جباری هم 2 ساله که کلاً نیست و الان با یک بازیکن آماتور فرقی نداره !
در کل شاید نظر منه پرسپولیسی براتون مهم نباشه چون قلعه نوعی با قهرمانیهایی که آورده حالا به هر نحوی که شده باعث شده که فشار زیادی رو صمد باشه ولی آینده ی صمد خیلی روشن تر از برخی آقایونه ! اگه از پستم خوشتون نیومد آرمین عزیز لطف کن پاکش کن !
در ابتدا باید تشکر کنم از محمد عزیز بخاطر دقت - حساسیت و حسن توجهش به بخش استقلال و بیان مطالب تحلیلیش.
اما در مورد بحث بودن یا نبودن صمد باید عرض کنم که خب به هر حال هر کاربری از منظر خودش به موضوع نگاه می کنه و این نگرش می تونه جنبه احساسی هم داشته باشه! چه بسا معتقدم فوتبال در ایران چه از طرف مدیرانش و چه از طرف مربیان و بازیکنانش و چه از طرف هواداراش احساسی دنبال میشه و علت اصلی افت این ورزش پرطرفدار در کشورمون هم همین مسئله هست!
اما در مورد مطالب مطروحه باید خدمت محمد خان لاوربوی (که به دو دلیل برام بسیار شخص قابل احترامیه: اول به خاطر سابقه اش در انجمن و دوم بخاطر زحماتی که در این 3-2 سالی که من از نزدیک شاهد بودم و شاید قبل از اون برای آماده کردن گلهای بازیهای مختلف فوتبال کشیده) عرض کنم که فکر می کنم شما خودت هم در تحلیل صمد کمی تا قسمتی دچار احساسات شدی! به مطالبت توجه کن:
( چه شبها که توی هتل نمیخوابید چون نگران بازی فردا بود و چه استرسهایی داشت که خنده رو براش حروم کرده بود ! )
شما این جمله رو برای این آوردی که بگی صمد پاکه؟ یا بگی مربی خوبیه؟ یا بگی کاردانه؟ و یا ... شاید من متوجه نشدم اما در تعصب و پاکی صمد هیچ شکی نیست! همه ما استقلالیها این رو می دونیم اما آیا فقط تعصب و پاکی برای سرمربیگری دو تیم پرطرفدار پایتخت کافیه؟ پس بحث فنی و لیاقت و کاردانی و مدیریت چی میشه؟
( از اون طرف دعواهای واعظ و قلعه نوعی پیکره ی تیمتونو نابود کرد ! )
شما در مطالبت برای صمد از یه آلترناتیو معکوس استفاده کردی و اونو با امیر قلعه نوعی مقایسه کردی. اما سوال اینجاست امیر قلعه نوعی چقدر در دعواهای یک سال اخیر با واعظ مقصر بود؟ آیا امیر قلعه نوعی شروع کننده این اتفاقات بود؟ من به عنوان کسی که مدتهاست قضایای استقلال رو دنبال می کنم باید اعتراف کنم که مقصر اصلی حاشیه ها و درگیریهای اخیر شخص واعظی آشتیانی بود نه امیر. این واعظی بود که هر بار با مصاحبه های جنجالی و ادعاهای پوچ برای امیر در سپاهان حاشیه درست می کرد غافل از اینکه دود آتشی که روشن کرده اول تو چشم خودش - تیمش و صمد میره و تمرکز اونها رو از بین می بره؟
( از این رفتار قلعه نوعی اصلاً خوشم نمیاد . هواداراش ناراحت نشن ولی اگه استقلالیه واقعی بود این همه واسه تیمی که عاشقشه ( به قول خودش ) حاشیه درست نمیکرد ! اون سال هم میگفت استقلال عشق و زندگیه منه ولی پایان بازی با مس تو کرمان اون مشتهای گره کرده اصلاً نشانه ی عشق و علاقه نبود ! )
در ابتدا باید بگم که من هم از رفتار اون روز امیر اصلا خوشم نیومد و باید اعتراف کنم لکه تاریک و سیاهی رو در کارنامه رفتاریش در خاطر هواداران آبی دل باقی گذارد. حرفی رو که الان میخوام بگم توجیه به حساب نیارین اما یه مقدار به گذشته اون بازی و اتفاقات حاشیه ایش توجه کنین! میخوام حرفمو با یه مثال ادامه بدم. از شما محمد عزیز سوال می کنم؟ در بین پرسپولیسیها متعصب تر از علی پروین سراغ دارید؟؟؟ بعید میدونم کسی باشه! علی آقا همیشه و در همه حال و در هر دوره با هر مربی طرفداری تیم رو کرده و ازش حمایت کرده! حالا یه فلاش بک بزنیم به دوره وینگو بگویچ! یادته که پرسپولیس مسابقات رو طوفانی شروع کرد؟ اما بخاطر اختلافات با مدیریت و خود وینگو و حتی یه سری از بازیکنان علی پروین شروع کرد به بدگویی و عدم حمایت و بالطبع هواداراش هم در استادیوم سنگ اندازی کردن و شعارهای مخالف سر دادن و در نهایت چی شد؟ تیم کامل زمین خورد و به قهقرا کشیده شد! حالا سوال اینه که آیا بخاطر اون حرکات و رفتارها باید بگیم علی پروین یا خیلی از هواداری تیم بی تعصبن و نباید دیگه به عنوان یه پرسپولیسی بهشون نگاه کرد؟ آیا نباید ریشه یابی کرد که علت این حرکات و رفتارها چه بوده که باعث شده علی پروین به پرسپولیس پشت کنه؟!
( میگید از پارسال پر مهره تر بود ولی من اعتقاد ندارم ! )
چرا شما چنین اعتقادی نداری؟ اگه تمایل داشته باشی استقلال پارسال رو با امسال نفر به نفر مقایسه کنیم.
---در درون دروازه وحید طالب لو و اشکان نامداری و امسال وحید طالب لو و محمد محمدی (که مطمئنا از نامداری به مراتب بهتره.)
---در خط دفاعی ما پارسال ابراهیم تقی پور و پیروز قربانی رو داشتیم اما امسال حنیف عمران زاده و امیرحسین صادقی و محسن یوسفی رو داریم و بقیه هم همون افرادن که مسلما افت نفر نداشتیم بلکه بهترم شدیم.
---در هافبک هم کیانوش رحمتی رو به جمعمون اضافه کردیم و کسی رو هم از دست ندادیم.
---اما در خط حمله علیزاده و عباسفرد رو فروختیم ولی به جاشون عنایتی و سیدصالحی رو گرفتیم که بسیار بسیار بهتر و آماده تر از دو مورد پارسالی بودند.
با یه حساب سرانگشتی مشخص میشه که تیم امسال صمد نه تنها مشکلی از بابت مهره نداشت بلکه به مراتب پرمهره تر از تیم پارسال بود. حالا اگه صمد نتونسته ازشون بازی بگیره این یه بحث دیگست!
( بازی با ملوان تو دور رفت که صادقی توپو لو داد و 2-2 شد بازی ! وحید طالبلویی که افتش باعث شد استقلال وارد بحران شه و چه گلهایی خورد که به نظرم بعضیهاشو گلرهای آماتور هم نمیخوردند ! واسه این حرفم مدرک دارم و مدرکشم همون فیلمهای گلهای خورده ی استقلال بود که امروز به یکی از مسئولان تیمتون نشون دادم و دو دستی میزد تو سرش ! استقلال بعد از بازی با پرسپولیس احیا شد و کم کم طالبلو جاشو داد به محمدی و خیال صمد رو از بابت خط دروازه تا حدی راحت کرد )
اما در مورد اشتباهات بازیکنان هم اتفاقا به نظر من سرمربی تیم مسئول اصلی رفع این نقیصه بزرگ هست! حالا این کار می تونه با نیمکت نشین یا سکو نشین کردن بازیکن باشه تا به خودش بیاد یا میخواد با برگزاری تمرینات مستمر و بیشتر انجام بگیره به هر حال سرمربی بعد از یکی دو اشتباه باید بازیکن رو به خودش بیاره اما آیا صمد این کار رو تونست امسال به نحو احسن انجام بده؟! اینکه طالب لو به عمد یا غیر عمد گلهای ساده رو خورد با خداست اما آیا مربی باید بازی به بازی اون رو در ترکیب ثابت بذاره و شاهد وقوع این مشکلات باشه؟! مگه خود صمد این بازیکنان رو اول فصل انتخاب نکرد؟ مگه نمی دونست که اکثر اینها قبلا با امیر کار کردن؟ پس چرا اونها رو از لیست کنار نذاشت؟ پس حالا که این کارها رو نکرد و اونها رو حفظ کرد باید مدیریتشو نشون میداد و از اونها بازیکن قابل اعتمادی میساخت ولی...!!!
( ولی در آخر تو بازی الشباب مشکل اصلی تیم استقلال رو من نبود بازیکن با کیفیت رو نیمکت میدونم چون هوای عربستان جوریه که بازیکنی مثل فابیو نمیتونه 90 مین بازی کنه ! کیانوش رحمتی شده نقطه ی اتکای صمد چون مهره ای نداره جاش بذاره ! شکوری و روانخواه که حالا حالاها نیستند جباری هم 2 ساله که کلاً نیست و الان با یک بازیکن آماتور فرقی نداره ! )
اتفاقا من باهات موافق نیستم و دلیل اصلی باخت برابر الشباب رو ضعف کادر فنی در نیمه مربیان می دونم! همونطور که در توضیحات بعد از بازی گفتم سرمربی الشباب با تعویض و آوردن بازیکن شماره 15 جناح چپ مارو اتوبان کرد و کل 45 دقیقه دوم ما رو از اونجا یعنی جائیکه محسن یوسفی خسته و بی رمق حضور داشت تحت فشار قرار داد! گل دوم و سوم الشباب هم از همونجا به ثمر رسید. میخوام بدونم صمد خان چه فکری برای این معضل کرد؟! چه تدبیری داشت؟ اصلا تدبیری داشت؟!!!! یا همه حتی بینندگان آماتور متوجه ضعف فنی شدید کیانوش رحمتی شدند! حال چرا صمد بعد از نتیجه مساوی اون رو در زمین نیگر داشت و به آرش برهانی زودتر بازی نداد فقط خودش میدونه! به هر حال ضعف فني صمد نه تنها در آسيا بلكه در بازيهاي حساس ليگ برتر هم كاملا مشهود بود و نشون داد كه براي نيمكت استقلال آدم بزرگي نيست! سوالي كه هميشه در ذهنم بوده اينه كه آيا اگر الان مرفاوي از استقلال كنار گذاشته بشه كدوم هيات مديره ديگه راضي ميشه هدايت تيمشو به صمد بده! واقعا دوست دارم بدونم اگه هدايت تيمهاي ديگه اي مثل مقاومت سپاسي شيراز يا استقلال اهواز و يا همين مس كرمان رو به مرفاوي بدن (البته اگه بهش بدن!!!) آيا ميتونه اونجا هم موفق باشه؟! بحث مسائل فني يه طرف بحث مديريت در تيمهاي بزرگ و برخورد با بازيكنان هم يه طرف! به عنوان نمونه برخورد اخير صمد با بازيكنان رو چطور ارزيابي مي كنيد؟ به نظر من بهتر بود صمد مديريت به خرج ميداد و حرفه اي تر عمل مي كرد يعني ميذاشت چند دقيقه بگذره اونوقت با آرامش بيشتر اما كاملا جدي فرهاد رو به گوشه اي مي كشوند و بهش تذكر ميداد! تا اينكه جلوي دوربينهاي تلويزيوني اونطور سرش داد و بيداد كنه! هرچند حركات فرهاد در پاسخگويي به صمد هم اصلا زيبنده كاپيتان استقلال نبود!
( چون قلعه نوعی با قهرمانیهایی که آورده حالا به هر نحوی که شده باعث شده که فشار زیادی رو صمد باشه ولی آینده ی صمد خیلی روشن تر از برخی آقایونه ! )
خبببب... در مورد قهرمانیهای امیر قلعه نوعی هم دوستان زیادی چه استقلالی و چه پرسپولیسی مطالبی رو عنوان کردن اما میخوام بگم اگه امیر با زدوبند قهرمان میشه چرا در 4 سالی که در استقلال کار کرد فقط در یه سالش اونم سال 84 راحت قهرمان شد؟ چرا در سال اولش یعنی 1382 در هفته ماقبل پایانی به استقلال اهواز باخت و قهرمانی رو در آخرین لحظات از دست داد؟ استقلال اهوازی که سال قبلش به لطف حضور قلعه نوعی در لیگ موند و ارادت بازیکنان و مسئولینش به امیر واضح بود! یا چرا پارسال قهرمانیش تا روز پایانی به تاخیر افتاد و با گل دقیقه 74 محمد قاضی با پیراهن فولاد به ذوب آهن تثبیت شد؟! چرا زودتر و چند هفته مونده به پایان بازیها استقلال با زد و بند قهرمان نشد؟!
((( پ.ن: این همه گفتم بحث رو به سمت امیر نبرین اما بردین خودمم افتادم توش...!!! 127fs3556139 ))))
شاید خودم از خیلی از خصوصیات امیر خوشم نیاد اما به شخصه عاشق مدیریتشم. در کنار اون معتقدم امیر به طرز شگفت انگیزی در تیم و بازیکنان تحول فنی ایجاد می کنه!شما ّبه آرش برهانی - وحید طالب لو - پیروز قربانی افت کرده در زمان حجازی و فیروز کریمی توجه کنین که در زمان امیر چقدر تغییر کردن؟! فابیو جانواریو رو چه کسی در استقلال رو کرد؟ همین سیاوش اکبرپور در زمان چه کسی پیشرفت کرد و تبدیل به پاسورترین فوروارد ایران شد؟ (بازیکنی که با پاسهای طلائیش فورواردهای همبازیش (عنایتی - برهانی) رو آقای گل لیگ کرد)
و اما در انتها اگه بخوام بحثم رو جمع بندی کنم باید بگم که نیمکت استقلال نیاز به افراد بزرگ داره که ابتدا مدیریت قوی داشته باشن و از لحاظ فنی در سطح بالایی باشن و توانایی تصمیم گیری صحیح در مواقع خاص و بحرانی رو هم داشته باشن! در کنار اون خوب مسلما باید متعصب باشن و حساسیتهای هواداران رو درک کنند و به قول محمد خان ما پاک هم باشن و اهل زد وبند نباشن که متاسفانه باید بگم چنین فرد کاملی با این مشخصات در فوتبال ما فعلا وجود نداره!!!
درود و دوصد بدرود. :72:
من هم به عنوان یه پرسپولیسی نظرمو بدم.
نظر من اینه که فوتبال ایران فردی که با دانش مربیگری بالا در حد نام تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال باشه نداره. این هم یه چیز کاملا مشخص و مبرهنه. مهمترین عاملی که یه مربی باید برای این دو تیم داشته باشه علاوه بر داشتن دانش نسبی فن مدیریت بالاست و اینکه بازیکن رو بشناسه. شما ببینید، من حاضرم شرط ببندم مرفاوی همین الانش که کلی سابقه تو استقلال داره و یکی از بهترین بازیکنهای تاریخ این تیمه و چندین سال مربی و سرمربی بوده هنوز نمیتونه روی بازیکنهاش مدیریت کنه. به قول آقای قلعه نوعی شما ببین! مرفاوی هنوز که هنوزه از این میناله که حسین کاظمی رو هر چی بهش توصیه میکنه بازم کار خودشو میکنه!! خب این خیلی بده برای یه تیم. یا اینکه من حاضرم با قاطعیت بگم آوردن مجتبی جباری تو بازی با الشباب صرفا به این خاطر بود که باز دوباره جباری اعتراض نکنه و جو تیم بهم نریزه.
من کاری به حرفایی که پشت قلعه نوعیه ندارم اما همین قلعه نوعی از اون دسته مربیهایی بود که تیمش رو با فن مدیریت موفق کرد، حتی علی پروین، و حتی در حال حاضر علی دایی. شما یه تیم بزرگ پر از حاشیه رو بده دست مجید جلالی، اگه تونست موفق باشه هر چی میخواین به من بگین.
در کل من نظرم اینه:
تیم بزرگ: مربی مقتدر با دانش نسبی
تیم معمولی و کم حاشیه: مربی با دانش تر(مدیریت هم اگه قوی نبود موردی نیست زیاد)
من بعید میدونم استقلال اگه مرفاوی رو نگه داره و از اون ور هم بازیکنانی مثل کاظمی و جباری و صادقی و .. که کم سابقه و حاشیه ندارن برای فصل بعد تو تیمش بمونن موفق شه.
در کل اینکه اگه استخون بندیه استقلال برای فصل بعد همین باشه مرفای نمیتونه نتیجه بگیره و فکر میکنم با این شرایط(تاکید میکنم این شرایط) رفتنش بهتر از موندنشه.
yasin007
16-05-2010, 01:06
به نظر من واعظ باید بره که امیر خان برگرده.استقلال با ژنراله که قرمزا هنوز نبردنش, بردن که خیلی چیز زیادیه , قرمزا تو بازیای رودر رو تا بحال حتی جلو هم نیفتادن از ژنرال چه برسه که ببرنش.
دوای درد آبی...........رفتن آشتیانی
Mohsen_Bar3lona
16-05-2010, 02:47
به نظر من خیلی دارید احساسی میگید صمد باید بره صمد باید بره ؟ نمیخوام وارد جزئیات بشم که قهرمانیهایی که بدست میومد چجوری بوده ولی با این تفاصیر شما باید خوشحال باشید که یک آدم پاک سرمربیتون بوده ! بله با اطمینان میگم پاک چون از نزدیک شاهد کارهاش بودم که چه فشاری روش بوده ! چه شبها که توی هتل نمیخوابید چون نگران بازی فردا بود و چه استرسهایی داشت که خنده رو براش حروم کرده بود ! شاید به عنوان سرپرست بخش پرسپولیس جالب باشه که دارم این حرفها رو میزنم ولی مشکل امسال استقلال بازیکنهایی بودند که واقعاً تیمتونو نابود کردند ! از اون طرف دعواهای واعظ و قلعه نوعی پیکره ی تیمتونو نابود کرد ! از این رفتار قلعه نوعی اصلاً خوشم نمیاد . هواداراش ناراحت نشن ولی اگه استقلالیه واقعی بود این همه واسه تیمی که عاشقشه ( به قول خودش ) حاشیه درست نمیکرد ! اون سال هم میگفت استقلال عشق و زندگیه منه ولی پایان بازی با مس تو کرمان اون مشتهای گره کرده اصلاً نشانه ی عشق و علاقه نبود ! به خدا قسم اگه من جای شما بودم تا آخرین لحظه ازش حمایت میکردم ! لیدر هایی که از سمت قلعه نوعی شارژ میشدند ( افشار از لیدرهای قدیمی ) و الان گندش در اومده خودشو به یک گرمکن Lotto سپاهان فروخته و میاد تماشاچیان رو علیه کادر فنی تحریک میکنه و الانم سپردند که سر تمریناتم دیگه نذارند بیاد ! میگید از پارسال پر مهره تر بود ولی من اعتقاد ندارم ! بازی با ملوان که صادقی توپو لو داد و 2-2 شد بازی ! وحید طالبلویی که افتش باعث شد استقلال وارد بحران شه و چه گلهایی خورد که به نظرم بعضیهاشو گلرهای آماتور هم نمیخوردند ! واسه این حرفم مدرک دارم و مدرکشم همون فیلمهای گلهای خورده ی استقلال بود که امروز به یکی از مسئولان تیمتون نشون دادم و دو دستی میزد تو سرش ! استقلال بعد از بازی با پرسپولیس احیا شد و کم کم طالبلو جاشو داد به محمدی و خیال صمد رو از بابت خط دروازه تا حدی راحت کرد ولی در آخر تو بازی الشباب مشکل اصلی تیم استقلال رو من نبود بازیکن با کیفیت رو نیمکت میدونم چون هوای عربستان جوریه که بازیکنی مثل فابیو نمیتونه 90 مین بازی کنه ! کیانوش رحمتی شده نقطه ی اتکای صمد چون مهره ای نداره جاش بذاره ! شکوری و روانخواه که حالا حالاها نیستند جباری هم 2 ساله که کلاً نیست و الان با یک بازیکن آماتور فرقی نداره !
واسه اولین باره که دارم با داش محمد عزیز مخالفت میکنم :6qwup3: ... البته اولش بگم که تمام حرفایی که زدی درسته محمد جان.اینکه مرفاوی آدم پاکیه و قلعه نویی و واعظ و اون مشکلات لیدر ها و آنتریک شدنشون توسط قلعه نویی و خلاصه همش ... درسته !!!
ولی سوال نظر سنجی اینه که فصل بعد صمد باشه یا بره.بحثی که شما کردی جنبه ی احساسی و تقریبا حاشیه ایه کادر فنی استقلال بود.ولی حرفی که میخوام بزنم در برابر شما محمد عزیز شاید جسارت باشه.چون از نظر فنی و منطق فوتبال من توی جیبه پشتیه کیف پولت هم نیستم.میخوام بگم که صمد از نظر فنی از نظر منه نوعی که فوتبال رو به شیوه خودم تماشا میکنم در حد نام استقلال نیست.به نظرم صمد باید چند سال توی تیم های رده پایین تر مثله همین اس اس اهواز یا پیکان یا ملوان یا پاس سرمربی گری کنه آب دیده بشه بعد بیاد سرمربی تیمی مثله اس اس.حالا باز اگه توی همین اس اس مثلا اگه کنار یه مربی کله گنده خارجی کار کنه و 4 تا چیز یاد بگیره هم خوبه.ولی با سابقه دستیاری کنار آدمی مثله قلعه نویی که نمیشه یه شبه ره چند ساله رو طی کرد.همین موضوع اختلافات داخلی باشگاه ! به نظرم اگه مرفاوی مربی بزرگ و با تجربه ای بود نمیذاشت یه بازیکن فوتبال مثه طالبلو یا اکبرپور یا مجیدی به خودش اجازه بده که بر ضد سرمربی حتی فکر بکنه چه برسه به اظهار نظر و ایجاد حاشیه !!! توی تیمی مثه پرسولیس با سرمربیگری دنیزلی کسی جرات داشت از نیمکت نشینی انتقاد کنه؟ یا همین علی دایی !!! به نظره من اگه مرفاوی یه جنتلمنه واقعی باشه باید فرهاد مجیدی رو از تیمش بذاره کنار.به خاطر حرکت زشت و بسیار ناشیانه ای که انجام داد.مطمئنم 99% هواداران استقلال پشت مجیدی ایستادن ولی این مربیه که اینجور جاها حق داره نه بازیکن.ولی من مطمئنم با یه جعبه شیرینی و چند تا شاخه گل نا قابل به سادگی ماهیت مربیگری مرفاوی زیر سوال میره و فراموش میشه و میره ... حالا این بخش به کنار...
بحثی که اینجا هست بیشتر به مسائل فنی برمیگرده.مشکل 95% مربی های ایرانی اینه که نمیتونن توی "یک بازی" 2 تاکتیک کاملا متفاوت و مجزا رو توی زمین پیاده کنن.یعنی اگر خدایی نکرده ضد ارنج نوش جان کنن توی زمین هیچ کاری نمیتونه بکنن.در بازی با الشباب شما اگه به بازی توجه کنید دقیق.می بینید که نقطه عطف استقلال در نیمه اول که حرکات مجیدی ، کاظمی و حیدری بود در نیمه دوم کاملا خنثی شد.مجیدی و کاظمی رو که دیگه نذاشتن جوم بخورن.حداقل میتونم بگم مربی الشباب 2 نفر رو به خط میانی اضافه کرد و به کل میانه زمین رو از اس اس گرفت و روی همین برتریش هم به سادگی 2 گل زد.مرفاوی در نیمه اول همون تاکتیکی رو به اجرا گذاشت که آنالیزور هاش بهش گوشزد کردن که البته کارساز هم بود ولی وقتی ضد ارنج خورد نتونست برای حفظ نتیجه رویه بازی تیمش رو تغییر بده و حتی بعد از دریافت گل تساوی ، تیم رو احیا کنه و بتونه به تیم تاکتیک جدید القا کنه.توی فرهنگ فوتبال ما بازیکن حرفای مربی رو فقط توی رختکن دریافت میکنه و توی زمین نه مربی توانایی القا افکار جدیدش به بازیکنان رو داره و نه بازیکنان ما عادت دارن که چنین پتانسیلی داشته باشن...استقلال در نیمه دوم فقط سعی کرد توپ رو به کناره ها ببره.کاری که اکثر مربی های ایرانی بهش رو میارن.چون این تنها راهیه که حتی تیمی مثله بارسلون یا اینتر هم ممکنه روش آسیب پذیر باشه ولی دریغ از اینکه ممکنه راه های بهتری برای به گل رسیدن وجود داشته باشه.از نظر من ارسال از جناحین در دقیقه 50 بازی بیشتر به آزمون و خطا شبیه هست تا یه تاکتیک تیمی.
احتمالا محمد داره بهم پوز خند میزنه :6qwup3: ولی خب من برداشتم رو از مرفاوی و بازی با الشباب گفتم ... کلاس 2 تا مربی توی اون بازی مشخص شد در حالی که من فکر میکنم بازیکنان استقلال از الشبابی ها از هر نظر سر تر بودن...
خلاصه امیدوارم بهترین تصمیم ممکن برای استقلال گرفته بشه.چون دیگه تیم های اصفهانی دارن صدر جدول رو از تهرانی ها میگیرن و وقتشه دوباره هم استقلال و هم پرسپولیس یه جون تازه ای بگیرن.ولی اس اس با صمد ... نمیدونم :no: :164: ولی امیدوارم که صمد نتیجه بگیره و خلاف حرف من ثابت بشه چون اگه واعظ موندگار باشه صمد هم هست.
پیروز باشید دوستان :72:
khaf Esteghlali
16-05-2010, 05:55
اینقدر نگین قلعه نوعی بیاد تیم می شه گلستون ~x(~x(~x(~x(
فکر کردین قلعه موعی کیه یک مربی که یکی از باند باز ترین مربیا ی ایرانه و جالب تر اینکه و فقط می تونه تو لیگ قهرمان شه نمی خوام دلیلش رو بگم که چرا فقط تو لیگ می تونه فکر کنم خودتون بدونید بعدش نتیجه اش تو فصل واقعا افتضاح بو چون 20 برابر استقلال خرج کرد و کل مدافعین تیم ملی و دروازه بان تیم ملی و 2 تا بهترین مهاجم های لیک رو خرید بازم فقط تونست تو لیگ قهرمان بشه ولی استقلا که دست صمد بود واقعا تیم کاملی نبود چون جانشینی برای خسرو نداشت تمام و در تمام بازی ها خسرو 90 دقیقه دوید یک مهاجم درست حسابی نداشت و روانخواه و جباری ه که مصدوم بودن و هاشم بیم زاده هم که مصدوم شد واقعا مرفاوی دستش آنچنان پر نبود که جای این بازیکنا بازیکن بهتر و آماد تری بذاره من نظر دوستمون اقا محمد رو قبول دارم واقعا فوتبال ایران فوتبال کثیفی شده و مربی پاک و صادق توش گیر نمی یاد و مرفاوی واقعا صاف و ساده بود با برد تیم می خندید و با باخت تیم می گریست ولی این هوادارای نامرد که معلوم بود از قلعه نوعی پول گرفتن با برد تیم یا باخت تیم فرق نداشت از مرفاوی انتقاد و به بیچاره فحش می دادن واقعا یک بار خودتون رو بذارید جای صمد یک آدم لایق هستی و تمام طرفدارا به خاطر وجود داشتن یک آدم دیگه مثل قلعه نوعی تو رو نخوان واقعا من نمی دونم صمد چه جوری تا آخر فصل دوام اورد و اینقدر هم خوب نتیجه گرفت حتی از سپاهان هم بهتر
قلعه نویی تیم رو برد تو حاشیه؟! :imoksmiley:
اون بنده خدا تا دو تا بازی سپاهان میبرد واعظ یه بیانیه و مصاحبه میکرد! قلعه نویی اگه واعظ این فصل 10تا بیانیه داده باشه 2تاش رو بیشتر جواب نداده!
حتما قضیه حوله به دست در سونا هم که شب بازی با الشباب در رسانه ملی اعلام شد رو قلعه نویی گفت؟
جمع کنید این حرفا رو همه دیگه میدونند این واعظ بود که میخواست جلو پا استقلال سنگ بندازه!!!!
در ضمن اینو بدونید! هرکی که امیرقلعه نویی رو انکار کنه داره حقیقت رو انکار میکنه! خقیقتی که میگه!:
امیر قلعه نویی در حالی که هنوز دو هفته به پایان لیگ باقی مانده قهرمانی تیمش را مسجل کرده است،این برای اول بار است که یک مربی در لیگ برتر موفق به کسب دو جام در دو سال متوالی میشود.امیر که پیش از این همه رکورد ها را همراه با استقلال در اختیار داشت حالا به عنوانی تازه دست مییابد که از اهمیت بسیاری برخورداراست. هر چند که بسیاری سعی کردند در لیگ نهم نتایج سپاهان را به ارتباطهای پنهانی مدیران این تیم با داوران نسبت بدهند_ادعایی که هیچ گاه به اثبات نرسید_اما باید پذیرفت که زرد پوشان سپاهان در لیگ نهم شایستهترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی بودند.شاید استقلال هم میتوانست امروز به جای سپاهان بر بام لیگ قرار بگیرد و اولین تیمی باشد که در دو سال پی در پی جام قهرمانی را بالای سر میبرد اما سیر نزولی این تیم در میانههای فصل سبب شد سپاهان گوی سبقت را از مدافع عنوان قهرمانی ربوده و سر انجام جام نهم را بالای سر ببرد.
در این اثنا اما حذف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا دستمایهای شده برای عدهای تا امیر قلعه نویی را مورد انتقاد قرار داده و زیر پا له کنند. رویهای که چندان هم غیر قابل پیش بینی نبود و به نظر میرسید پس از حذف احتمالی سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا اجرا بشود.اما چگونه می توان امیر قلعه نویی را کتمان کرد ،مربی بین المللی نخواند و او را مورد نقدهای غیر منصفانه قرار داد؟کتمان امیر قلعه نویی نادیده گرفتن حقایق فوتبال است.
آیا سپاهان در فصل جاری شایسته کسب عنوان قهرمانی نبود؟تردیدی نیست سپاهان امروز از لحاظ فنی جزو بهترین تیمهای لیگ محسوب میشود و از نتایجی که در لیگ بر جا ماند کاملا پیدا است که سپاهان شایسته ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی بود.سپاهان در لیگ نهم که هنوز به پایانش نرسیدیم بهترین خط حمله را به خود اختصاص داد.
سپاهان در فاز دفاعی هم تیمی قابل ستایش بود.همین امروز آن ها با 28 گل خورده در رتبه اول قرار دارند و این موید تواناییهای تیمی و گروهی آن ها است.امیر قلعه نویی در حالی نام خود را در تاریخ لیگ برتر جاودانه میکند که عدهای بر این باورند او با ویژگیهای یک مربی بین المللی فاصله دارد و اساسا در عرصه رقابتهای خارجی مربی بزرگی نیست.این اظهارت ما را نا خود آگاه متوجه دیگر مربیان می کند.
آیا از آغاز پیدایش لیگ برتر سابقه داشته مربیان وطنی در رقابتهای برون مرزی بتوانند به توفیق آن چنانی دست یابند؟نه در عرصه باشگاهی و نه در عرصه بازیهای بین المللی هیچ مربی توجه ما را به سوی خود جلب نمیکند.بایستی مدافع کدام یک از مربیان بود؟آن ها در عرصه مسابقت برون مرزی به چه توفیق قابل ذکری دست یافتهاند؟امروز امیر قلعه نویی را می کوبیم تا دیگر مربیان را مقابل او قرار بدهیم؟کدام یک شایسته قرار گرفتن مقابل امیر هستند؟علی دایی ؟افشین قطبی؟و یا گزینه های دیگر؟در عرصه باشگاهی هیچ یک مربیان داخلی در سال های گذشته به دستاورد مهمی نرسیده اند.
تنها نقطه روشن در عرصه باشگاهی به حضور تیم سپاهان همراه با لوکا بوناچیچ در فینال لیگ قهرمانان مربوط می شود و به جز آن فوتبال ایران دیگر نتوانسته در میدان های آسیایی کار شاقی را انجام بدهد.حتی مصطفی دنیزلی هم که این روزها دوباره نامش برای حضور در تیم ملی سر زبان ها افتاده همراه با تیم پاس نتوانست در لیگ قهرمانان آسیا عملکرد مطلوبی داشته باشد و همراه با این تیم حذف شد.
شاید این تحلیل که امیر قلعه نویی مربی بین المللی نیست امروز در قبال مصطفی دنیزلی هم صادق باشد چون او نیز در لیگ قهرمانان آسیا نتوانست کارنامه درخشانی از خود بر جا بگذارد.اول بار که شنیدیم می گویند امیر مربی بین المللی نیست به پس از حذف تیم ملی از جام ملت های آسیا بر می گردد.
آن روز تیم ملی که در ضربات پنالتی نتوانست از سد کره جنوبی بگذرد همه امیر را کوبیدند و او را فاقد دانش لازم دانستند امروز نیز باید به واسطه این تعابیر علی دایی را هم کوبید و او را از دایره مربیان بین المللی بیرون گذاشت.می توانیم این کار را در قبال افشین قطبی هم انجام بدهیم چرا که او نیز در عرصه بین المللی هنوز نتوانسته فوتبال مارا به سر منزل مقصود برساند.
بسیاری با تحلیل های رنگی شان سعی در کوچک کردن افتخارات امیر قلعه نویی دارند؛مردی که همواره در دل هوادران استقلال _که امروز هوادارن سپاهان را هم باید به آن ها افزود_جا دارد.متر و معیار ها برای تعریف صادقانه و منصفانه از بین رفته است وتحلیل های آنی و بی پروا جا ی تحلیل های اصولی را گرفته است.آیا نباید برای فضایی که در فوتبال ما حاکم شده افسوس خورد؟
اینقدر نگین قلعه نوعی بیاد تیم می شه گلستون ~x(~x(~x(~x(
فکر کردین قلعه موعی کیه یک مربی که یکی از باند باز ترین مربیا ی ایرانه و جالب تر اینکه و فقط می تونه تو لیگ قهرمان شه نمی خوام دلیلش رو بگم که چرا فقط تو لیگ می تونه فکر کنم خودتون بدونید بعدش نتیجه اش تو فصل واقعا افتضاح بو چون 20 برابر استقلال خرج کرد و کل مدافعین تیم ملی و دروازه بان تیم ملی و 2 تا بهترین مهاجم های لیک رو خرید بازم فقط تونست تو لیگ قهرمان بشه ولی استقلا که دست صمد بود واقعا تیم کاملی نبود چون جانشینی برای خسرو نداشت تمام و در تمام بازی ها خسرو 90 دقیقه دوید یک مهاجم درست حسابی نداشت و روانخواه و جباری ه که مصدوم بودن و هاشم بیم زاده هم که مصدوم شد واقعا مرفاوی دستش آنچنان پر نبود که جای این بازیکنا بازیکن بهتر و آماد تری بذاره من نظر دوستمون اقا محمد رو قبول دارم واقعا فوتبال ایران فوتبال کثیفی شده و مربی پاک و صادق توش گیر نمی یاد و مرفاوی واقعا صاف و ساده بود با برد تیم می خندید و با باخت تیم می گریست ولی این هوادارای نامرد که معلوم بود از قلعه نوعی پول گرفتن با برد تیم یا باخت تیم فرق نداشت از مرفاوی انتقاد و به بیچاره فحش می دادن واقعا یک بار خودتون رو بذارید جای صمد یک آدم لایق هستی و تمام طرفدارا به خاطر وجود داشتن یک آدم دیگه مثل قلعه نوعی تو رو نخوان واقعا من نمی دونم صمد چه جوری تا آخر فصل دوام اورد و اینقدر هم خوب نتیجه گرفت حتی از سپاهان هم بهتر
من همین جا اعلام میکنم خودمم تو اون سکو های هدایت شده بودم ولی یه قرون پول هم نگرفتم............... هیچکس هم پول نگرفته! اگه از سپاهان بهتر نتیجه گرفته پس 8امتیاز اختلاف از کجا اومده!؟؟؟؟؟؟؟.
تیمی که 7بازی 9 امتیاز میگیری نمیشه بگی از سپاهانی بهتره که دو هفته زودتر قهرمان شد.
سپاهان بهترین تیم حال حاضر ایرانه چه امیر قلعه نویی باشه چه نباشه! فقط بد شانس بود که توپاش گل نشد!
استقلال هم که تو اسیا شانسی نتیجه گرفت!
در همون بازی با الاهلی توپ الاهلی در عربستان گل شد بعد داور پنالت گرفت! در صورتی که خطای گل گل محسوب میشه.
مرفاوی رو من به عنوان لوک خوش شانس شناختم!:6: تو یه گروه خیلی اسوووون با یه تیم خیلی پر مهره!!!!!!!!!!!!!!1
میتونستند جا سد صالحی برن یه هافبک راست بخرند! مرفاوی اگه میفهمید که این همه مهاجم جمع نمیکرد دور خودش.
روانخواه مصدمه!
دست مرفاوی خالیه!: میشه بپرسم زمان قلعه نویی اگه حسین کاظمی 3 هفته مصدوم میشد کی میومد جاش؟!
در دفاع وضعیت فرقی نکرده اما یادتونه تا وقتی مولر بود استقلال 7تا بازی اول 2تا گل خورده بود؟ اقا مولر که رفت 3 تا 3تا خوردنا شروع شد تا نامجو مطلق برسه!
خودتون مقایسه کنید!!!!
خببب... به سلامتي لحظاتي پيش مطلع شدم كه صمد مرفاوي با حضور در دفتر مديرعامل مردمي! و محبوب! استقلال تهران قراداد خودش رو تمديد كرده و يكسال ديگه به عنوان سرمربي و نفر اول كادر فني فعاليت خواهد كرد. به هر حال با تموم انتقاداتي كه به مرفاوي وارد هست اما الان ديگه بايد به عنوان سرمربي ازش حمايت بشه. اميدوارم اتفاقات امسال براي او درس و تجربه خوبي شده باشه و سال آينده رو با موفقيت به اتمام برسونه.
ضمنا جا داره تا از همه كاربران عزيزي كه فعالانه در اين بحث شركت كردن و نظرات تحليلي خودشون رو بيان كردن سپاسگزاري كنم.
(( پ.ن: دوستان در صورت صلاحديد تحليلهاشون رو همين جا بگن. چون به زودي اين تاپيك رو مي بندم. ممنون.))
Loverboy
16-05-2010, 13:39
خب دیروز که خدمتتون عرض کردم صمد تو این روزها تمدید میکنه و امروز هم همین کار رو کرد ! در مورد پست قبلی هم من نظرات خودمو گفتم و قطعاً نظرات با همدیگه متفاوته و من هم به نظرات شما احترام میذارم و نقل قولی از پستهاتون نمیکنم ! به هر حال نظره و هر کسی نظر خودش رو داره با هر طرز فکری ولی شک نکنید من آینده ی استقلال و پرسپولیس رو روشنتر از سایر تیمهایی که میلیاردی خرج میکنند میبینم !
به امید موفقیتهای بیشتر دو تیم مردمی سرخابی !
پس از جلسه با مديرعامل
مرفاوي با استقلال تمديد كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود را تمديد كرد.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، از حدود ساعت 9 صبح امروز جلسه اي بين واعظ آشتياني و صمد مرفاوي در دفتر مديرعامل تشكيل شد و در نهايت قرارداد مرفاوي در سمت سرمربيگري استقلال تمديد شد.
تيم فوتبال استقلال، روز چهارشنبه آخرين مسابقه فصل خود را در قزوين و مقابل پيكان اين شهر برگزار مي كند.
به گزارش فارس در خبر سايت باشگاه استقلال مدت زمان تمديد قرارداد مرفاوي اعلام نشده است.
انتهاي پيام/
پیشاپیش....... :-(
به امید قهرمانی استقلال در فصل آینده و نایب قهرمانی در این فصل!
Loverboy
16-05-2010, 13:54
به گزارش فارس در خبر سايت باشگاه استقلال مدت زمان تمديد قرارداد مرفاوي اعلام نشده است.
مدت زمانش یک ساله هست ! یعنی تا پایان لیگ 89/90 و جام حذفی و مرحله ی گروهی جام باشگاههای آسیا
khaf Esteghlali
16-05-2010, 13:57
من همین جا اعلام میکنم خودمم تو اون سکو های هدایت شده بودم ولی یه قرون پول هم نگرفتم............... هیچکس هم پول نگرفته! اگه از سپاهان بهتر نتیجه گرفته پس 8امتیاز اختلاف از کجا اومده!؟؟؟؟؟؟؟.
تیمی که 7بازی 9 امتیاز میگیری نمیشه بگی از سپاهانی بهتره که دو هفته زودتر قهرمان شد.
سپاهان بهترین تیم حال حاضر ایرانه چه امیر قلعه نویی باشه چه نباشه! فقط بد شانس بود که توپاش گل نشد!
استقلال هم که تو اسیا شانسی نتیجه گرفت!
در همون بازی با الاهلی توپ الاهلی در عربستان گل شد بعد داور پنالت گرفت! در صورتی که خطای گل گل محسوب میشه.
مرفاوی رو من به عنوان لوک خوش شانس شناختم!:6: تو یه گروه خیلی اسوووون با یه تیم خیلی پر مهره!!!!!!!!!!!!!!1
میتونستند جا سد صالحی برن یه هافبک راست بخرند! مرفاوی اگه میفهمید که این همه مهاجم جمع نمیکرد دور خودش.
روانخواه مصدمه!
دست مرفاوی خالیه!: میشه بپرسم زمان قلعه نویی اگه حسین کاظمی 3 هفته مصدوم میشد کی میومد جاش؟!
در دفاع وضعیت فرقی نکرده اما یادتونه تا وقتی مولر بود استقلال 7تا بازی اول 2تا گل خورده بود؟ اقا مولر که رفت 3 تا 3تا خوردنا شروع شد تا نامجو مطلق برسه!
خودتون مقایسه کنید!!!!
عزیزم کسی قرار نیست به هواداره پول بده به لیدر ها پول می دن
به نظر من اگه صمد ترسشو بریزه مربی بزرگی میشه تو لیگ قهرمانان هم به ترس صمد تیم باخت اگه بتونه این ترسشو بذار کنار اره وگرنه بره بهتره :d0s69thbefhifftitrz
سلام. وقت بخیر.
با توجه به استقبال کاربران عزیز و محترم از نظرسنجی های برگزار شده در بخش استقلال ضمن مشورت با مدیران ارشد انجمن تصمیم گرفتم که از این پس بیش از گذشته به این مورد توجه داشته باشم.
در راستای تحقق این امر موضوع بالا رو در نظر گرفتم و از همه کاربران محترم هم خواهشمندم ضمن انتخاب بازیکن مورد نظر بدور از هیاهو و حاشیه فقط به بحث و تبادل نظر در مورد گزینه های داده شده بپردازند. در غیر اینصورت پست ارسالیشون اسپم به حساب میاد و حذف میشه!
در ضمن كاربران عزيز مجازند كه نام بازيكن منتخب خود را هم اعلام كنند.
ممنون. موفق باشید. :72:
Milad Peser
21-05-2010, 14:22
من کیانوش رحمتی رو بدترین بازیکن استقلال میدونم
بازیکنی که به کمک تیم نیومد هیچ به ضرر تیم هم کار کرد بازی های مزخرفش در زمانی که کاظمی محروم بود و همه به یاد دارن بازی بدی که در مقابل استیل اذین کرد رو همه دیدند اون بازی بدی که در مقابل الشباب کرد رو همه دیدند دیگه فقط متاسفم که بازیکنی به این بدی رو به خدمت گرفته بودیم .
در ضمن من از این متحیر شدم که چرا اسم وحید طالبلو در این لیست قرار گرفت البته فکر نکنم به خاطر اون اشتباه اخرش در این لیست قرار گرفته باشه چون این بازیکن یک استقلالی دوست داشتنی همیشه برای تیم بوده.
البته این دوست داشتنی تا زمانی ادامه داره که به این تیم وفادار بمونه و به تیم های دیگه ای از جمله استیل اذین نره.
با تشکر از آرمین عزیز
بدون شک بدترین بازیکن این فصل استقلال امیرحسین صادقی بود.
هر چند امیر آبادی هم میتونه نفر بعدی باشه
امیرحسین صادقی در این فصل به تنهایی نزدیک به 12 امتیاز رو از استقلال گرفت.
گل به خودی ، اشتباه منحر به گل و پنالتی های بچه گانه همه و همه رو تو این فصل داشت
ESTEGHLAL F.C
21-05-2010, 14:45
به نظر من مهدی امیر آبادی بود.که هم تو دربی موجب باخت استقلال شد و هم کلا چپ استقلال رو فلج کرد.
در ضمن بازیکنایی مث رینالدو یا آرش برهانی یا میلاد نوری هم میتونستن باشن
دوستان اشتباه نکنید از کیانوش رحمتی و امیر ابادی بیشتر از این انتظار نمی رفت حدشون همین و اکثر بازیا رو نیمکت بودن و از اول جذبشون اشتباه بود اما امان از طالب لو و صادقی که این فصل چه کردن با استقلال.در مورد طالب لو زود فهمیدن اما چه طور یک فصل تمام به صادقی بازی دادن و اثری از این بازیکن در لیست مازاد نیست در عجبم!
ss_ss gahreman
22-05-2010, 14:47
از بین همشون هیچ کدومشون مثی بیک زاده بازی نکرد و اینقدر فرط نداد
اخه بازیکن به این اسکلی رو اوردن تو استقلال که چی؟ اونوقت بازیشم میدن شما بگو کدوم حرکت بیک زاده توی همه ی بازی ها تاثیر گذار بود؟؟
SASAN TORRES
22-05-2010, 19:15
کیانوش رحمتی از بدترین خریدای استقلال تو ای فصل بود.
اگه دقت کرده باشین تو بازیهایی که فیکس بود تو کل بازی دوبار هم گزارشگر اسمشو نمیگفت.
اصلا توپ به پاش نمیخورد تو بازی.
و هیچ کار مثبتی هم انجام نداد به جز اینکه هی پشت محوطه جریمه خطا میکرد. تو بازی سازی هم که صفر بود. پاس گلی هم که نداد. گلی هم نزد.
اگه امسال بزارنش تو لیست فروش خیلی خوب میشه.
به نظر من اول امیرحسین صادقی که چندتا سوتی بد داد و آماده نبود و بعدش طالب لو که هم رو فرم نبود هم گل به خودی زد.رینالدو هم می تونست باشه.با اینکه خیلی کم بازی کرده بود.
Mohsen_Bar3lona
22-05-2010, 22:08
- امیرحسین صادقی فصل متوسطی رو پشت سر گذاشت ، نباید توی این لیست باشه ...
- کیانوش رحمتی هم کاملا بی حاشیه و معمولی بود ، نباید توی این لیست باشه ...
- به مهدی امیر آبادی هم فرصتی داده نشد به اون صورت.نمیشه روی اشتباهش توی دربی کل فصلش رو زیر سوال برد ولی در کل ، ایشون هم نباید توی این لیست باشه ...
- وحید طالبلو هم تا نیم فصل گلر بسیار خوب و مطمئنی توی دروازه استقلال بود.ولی به خاطر حواشی که ساخت شاید بشه توی این لیست قرارش داد ولی از نظر من بدترین نیست به هیچ عنوان ...
- هاشم بیگ زاده ای که اصلا بازی نکرد رو چجوری میشه بدترین قلمداد کرد ؟؟؟ من به خودم اجازه نمیدم در مورد بازیکنی که بازیش رو ندیدم نظر بدم.هاشم فقط این فصل بد شانس بود.مصدومیت و پرمهره بودن پستی که توش بازی میکنه ...
حالا نکات جالب :
- تعجب میکنم که چرا نامی از اکبر پور ، عنایتی ، اون بازیکن برزیلیه که از بس آماتوره که حتی اسمش رو هم بخاطر ندارم ، و از همه مهمتر جباری.شاید الان بگید اونم مثل هاشم بیگ زاده بازی نکرد !!! به نظر من جباری همینکه دچار چنین مصدومیت های مزحکی در ابتدای هر فصل میشه و بین 50 تا 95% لیگ رو از دست میده این خودش یه نقص به حساب میاد .گزینه آخر برهانی هست.برهانی یکی از بدترین فصولش رو (حتی به گفته خودش) پشت سر گذاشت.نمیدونم روی چه دیدگاه فنی ای توی این لیست قرار نگرفته ... اکبر پور و عنایتی که خدای حاشیه هستن.خصوصا عنایتی که از نظر فنی هم باری نداشت.بازیکن برزیلیه هم که تمام بازیکنای هم پستش حدقال یه سرو گردن ازش بالاتر هستن ...
به نظرم گزینه های این نظر سنجی کاملا سلیقه ای و یه جورایی تعصبی انتخاب شده و بر اساس واقعیت نیست.البته آقا آرمین از بروبچه های خوب و همیشگی و کلفت انجمن هست.ولی نمیدونم چرا این گزینه ها انتخاب شده ...
ولی در کل باید این ها رو توی نظر سنجی میذاشتید :
عنایتی
جباری
(بازیکن برزیلی)
برهانی
طالبلو
- امیرحسین صادقی فصل متوسطی رو پشت سر گذاشت ، نباید توی این لیست باشه ...
- کیانوش رحمتی هم کاملا بی حاشیه و معمولی بود ، نباید توی این لیست باشه ...
- به مهدی امیر آبادی هم فرصتی داده نشد به اون صورت.نمیشه روی اشتباهش توی دربی کل فصلش رو زیر سوال برد ولی در کل ، ایشون هم نباید توی این لیست باشه ...
- وحید طالبلو هم تا نیم فصل گلر بسیار خوب و مطمئنی توی دروازه استقلال بود.ولی به خاطر حواشی که ساخت شاید بشه توی این لیست قرارش داد ولی از نظر من بدترین نیست به هیچ عنوان ...
- هاشم بیگ زاده ای که اصلا بازی نکرد رو چجوری میشه بدترین قلمداد کرد ؟؟؟ من به خودم اجازه نمیدم در مورد بازیکنی که بازیش رو ندیدم نظر بدم.هاشم فقط این فصل بد شانس بود.مصدومیت و پرمهره بودن پستی که توش بازی میکنه ...
حالا نکات جالب :
- تعجب میکنم که چرا نامی از اکبر پور ، عنایتی ، اون بازیکن برزیلیه که از بس آماتوره که حتی اسمش رو هم بخاطر ندارم ، و از همه مهمتر جباری.شاید الان بگید اونم مثل هاشم بیگ زاده بازی نکرد !!! به نظر من جباری همینکه دچار چنین مصدومیت های مزحکی در ابتدای هر فصل میشه و بین 50 تا 95% لیگ رو از دست میده این خودش یه نقص به حساب میاد .گزینه آخر برهانی هست.برهانی یکی از بدترین فصولش رو (حتی به گفته خودش) پشت سر گذاشت.نمیدونم روی چه دیدگاه فنی ای توی این لیست قرار نگرفته ... اکبر پور و عنایتی که خدای حاشیه هستن.خصوصا عنایتی که از نظر فنی هم باری نداشت.بازیکن برزیلیه هم که تمام بازیکنای هم پستش حدقال یه سرو گردن ازش بالاتر هستن ...
به نظرم گزینه های این نظر سنجی کاملا سلیقه ای و یه جورایی تعصبی انتخاب شده و بر اساس واقعیت نیست.البته آقا آرمین از بروبچه های خوب و همیشگی و کلفت انجمن هست.ولی نمیدونم چرا این گزینه ها انتخاب شده ...
ولی در کل باید این ها رو توی نظر سنجی میذاشتید :
عنایتی
جباری
(بازیکن برزیلی)
برهانی
طالبلو
در ابتدا بايد بگم كه از چند جهت به محسن عزيز بسيار علاقه مندم:
1- اول اينكه از كاربراي باسابقه و البته بسيار زحمتكش اين انجمن در بخشهاي مختلف بخصوص بخش 90 هست.
2- دوم اينكه يه بارسايي تموم عياره و اين علاقه منو بهش دوچندان مي كنه. :winksmiley02:
3- سوم اينكه اخيرا توجهش به بخش استقلال زياد شده و بيشتر بهمون افتخار ميده و در بحثها شركت مي كنه و گهگداري هم اينجوري لطف مي كنه و مارو متهم به جانبداري از طيف خاصي مي كنه. :D
اما در مورد نظر سنجي بالا و گزينه هاي انتخابي خدمت داش محسن خودمون عرض كنم كه شما نظرات شخصي خودت رو بيان كردي و كاملا هم برام محترمه اما توجه داشته باش كه انتخاب گزينه هاي اين نظرسنجي از روي هوا و هوس نبوده! :lol: بلكه هر گزينه بنا به دلايلي انتخاب شدن و حكمتي در كار بوده! :301:
اول از همه اينكه به بازيكنهايي كه دقايق بيشتري در طول فصل بازي كردن و البته تا پايان فصل در ليست بازيكنان استقلال باقي موندن توجه شده.
تعداد بازيهاي يه سري از بازيكنان مثل رينالدو (كه البته اصليتش پرويي هست نه برزيلي...!!! :6qwup3:) يا مجتبي جباري در اين فصل كمتر از تعداد انگشتان يك دست بود! حالا بر چه اساسي ميشه اونها رو در بين گزينه ها گذاشت و در مورد نحوه بازيشون اظهارنظر كرد فقط خود داش محسن ميدونه! :D
مسئله ديگه اينكه بعضي بازيكنان در ميانه راه از تيم جدا شدند مثل رضا عنايتي. از نظر اصول و قواعد برگزاري نظرسنجي در كل فصل هم اگه به مسئله نگاه كنيم هيچ وقت بازيكني كه در ميانه فصل از تيم جدا ميشه رو نميشه در بين بدترين بازيكنان كل فصل قرار داد!
در مورد سياوش اكبرپور هم هرچند نيم فصل اول هرچند بازي يكبار به ميدان ميرفت اما از اوائل نيم فصل دوم تقريبا بصورت ثابت در همه بازيها حضور داشت. در مورد تحليل بازي سياوش هم نه من بلكه به گواه كاربراي همين انجمن 2 بار به عنوان بازيكن برتر انتخاب شد و در چند بازي (آمار دقيقش هم در صورت درخواست قابل ارائه هست) هم جزو بهترينها در رتبه دوم يا سوم قرار گرفت.
اين از نظر كاربراي آبي دلاي عزيز در مورد سياوش اكبرپور اما در مورد خودم بايد بگم ممكنه از بازيكني خوشم بياد اما هيچ تعصبي روي هيچ بازيكني ندارم چه برسه به سياوش. اما انصافا از زماني كه سياوش در ميانه ميدان و تركيب ثابت استقلال قرار گرفت خط هافبك ما جون گرفت و صلابت بيشتري پيدا كرد. اين مسئله نه تنها در ليگ برتر بلكه در جام قهرمانان آسيا هم كاملا واضح بود.
اما در مورد هاشم بيك زاده هم بايد خدمتت عرض كنم كه كل نيم فصل اول رو ثابت بود و در نيم فصل دوم هم چند بازي در ميون به ميدان اومد. قضاوت در مورد بازدهي و تاثيرات مثبت و منفي بازي بيك زاده در استقلال رو واگذار مي كنم به كاربراي عزيز. فقط توجه شما رو جلب مي كنم به كيفيتي رو كه در مقاومت سپاسي و تيم ملي داشت و كيفيتي رو كه امسال در استقلال نشون داد. تنها نكته مناسب بازي هاشم فيزيك بدني مناسب و دوندگي در دفاع بود كه متاسفانه از همين خصوصيت هم نتونست به خوبي استفاده كنه! در مورد بازيسازي از جناح چپ و پاسهاي كوتاه و بلند و سانترهاي روي دروازه اش هم صحبت نكنم بهتره.
در مورد آرش برهاني هم اينكه بدترين فصلش رو به گفته خودش پشت سر گذاشته بايد توجه كنيم كه منظورش چي بوده؟! آيا از بعد فني بوده يا ابعاد غيرفني يعني نيمكت نشيني؟! در مورد آرش همين بس كه توجه داشته باشيم با اين مقدار دقايق بازي بهترين گلزن استقلال در جدول رده بندي گلزنان ليگ برتر بود. هنوزم معتقدم صمد مرفاوي نتونست حداكثر استفاده رو از توانايي هاي مهاجميني نظير آرش برهاني بكنه و بي دليل اون رو نيمكت نشين كرد! و اين مسئله هيچ ربطي به ضعف فني خود آرش نداره!
در مورد اميرحسين صادقي و كيانوش رحمتي و وحيد طالب لو هم چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است!
به گواه آمار اميرحسين صادقي با اشتباهات مرگبار خودش 12 امتياز كامل رو از استقلال گرفت و در واقع به تنهايي نقش مهمي رو در عدم قهرماني استقلال ايفا كرد! در بقيه بازيها هم(البته به جز چند بازي) يك مدافع بي تمركز و عصبي و پرخطا نشون داد كه از تجربه و سابقه و تعصبش بسيار بعيد بود! :-w
كيانوش رحمتي هم كه جز تخريب اعصاب هواداران كار مثبت ديگه اي انجام نداد! بازيكني بسيار بسيار پراشتباه چه در دفاع و چه در حمله! بازيكني كه هيچ كدام از وظايف خودش در نقش هاقبك دفاعي رو به خوبي انجام نمي داد! بايد اعتراف كنم براي من و بسياري از هوادار ان كه بازيهاي استقلال رو امسال بطور كامل تعقيب كرديم مثل يه كابوس بود! :2mo5pow:
در مورد وحيد طالب لو هم بايد بگم چه از نظر فوتبالي و چه از نظر اخلاقي و شخصيتي علاقه عجيبي بهش دارم اما امسال از بعد فني بسيارضعيف ظاهر شد و گلهاي عجيب و غريب بسياري دريافت كرد و با اين نوع بازي خودش رو به عنوان يه گزينه در انتخاب بدترين بازيكن فصل اس اس مطرح كرد! :no:
ميمونه مهدي اميرآبادي! مهدي هم با وجوديكه در گذشته نوع بازيش مورد پسندم بود اما امسال هر وقت به ميدان رفت با اعصاب هواداران بازي كرد و به شدت ناآماده و سنگين نشون داد! به نظرم بهتره كه مهدي اميرآبادي با اين افت شديد در فصل آينده به فكر يه تيم جديد باشه!
در پايان تا يادم نرفته بگم كه رضا عنايتي هم تا پايان نيم فصل با توجه به حاشيه هاي اطراف تيم در بازي گرفتن مهاجمين و مدت دقايق بازيش و البته تعداد 3 گلي كه به ثمر رسوند و تاثير مثبتش در جريان بازي استقلال (به گواه فيلم بازيها) فوتبال نسبتا قابل قبولي رو به نمايش گذاشت. اين رو هم اضافه كنم كه اگه صمد به جاي سيدصالحي به رضا عنايتي اعتماد بيشتري مي كرد و بهش بازي ميداد نتايج بهتري عايد تيم ميشد!
با بيان اين توضيحات بايد خدمت داش محسن گلم عرض كنم:
(( تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل...!!! ))
درود و دوصد بدرود. :72:
Mohsen_Bar3lona
23-05-2010, 20:27
من هم پرسپولیس رو دوست دارم هم استقلال رو.
ممنونم از آرمین عزیز بخاطر جواب کوبنده ای که نثار بنده کردن خصوصا خط آخرش :*:84:*: ... پست زیبایی بود انصافا.کاملا فنی.ولی خب با خیلی جاهاش موافق نیستم.ولی خب شما به عنوان یه استقلالی خفن کیش قطعا بازی های استقلال رو دقیق تر از من دنبال میکنید و با این اوصاف این احتمال رو میدم که خیلی از مسائل از زیر ذره بین دیدگاه من عبور نکرده باشه و احترام میذارم به نظرات شما.همانطور که گفتید هر کس نظر خودش رو داره و هم قابل احترام و هم قابل تامل.اما نظر من مبنی بر انتخاب گزینه های این نظر سنجی همانی است که در پست قبلیم گفتم با این تفاوت که دلایلتون مبنی بر عدم انتخاب اکبرپور منو راغب کرد که در لیست قرار نگیره.ولی در مورد بقیش مصرانه پافشاری میکنم روی نظراتم.حالا از اینها که بگذریم ...
اگر سهمیه ایران در آسیا کم بشه که امیدوارم به هیچ .جه کم نشه ، به احتمال زیاد دلایل ناکامی استقلال برای گرفتن سهمیه آسیا به احتمال زیاد از چندین سو مورد بررسی قرار خواهد گرفت.شاید اون موقع خیلی جاها بشه حس کرد مشکل استقلال کجا بوده که چنین اتفاقاتی رخ داده ...
آرمین جان ممنونم مجددا ازت بخاطر بحث سالمی که با من کردی.موفق باشی دوست گرامی.
ضمن عرض تشكر و سپاسگزاري از همه كاربران عزيزي كه در اين نظرسنجي شركت كردن. نتيجه اون به شرح ذيل اعلام مي گردد:
--- بدترین بازیکن استقلال در فصل 89-88 از نظر كاربران انجمن :
1- كيانوش رحمتي (19 راي )
2- وحيد طالب لو ( 9 راي )
3- اميرحسين صادقي ( 7 راي)
4- مهدي اميرآبادي (6 راي)
5- هاشم بيك زاده (4 راي)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1