توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| آبی دلان: فصل 90-89 |★|
بروبچه های استقلالی و آبی دلان عزیز در این تاپیک میتوانید به بحث و تبادل نظر در مورد همه مسائل باشگاه استقلال (اعم از فنی و حاشیه ای از هیات مدیره گرفته تا بازیکنان) و ابراز احساسات بپردازید. فقط خواهشم اینه که بحثها فقط در مورد باشگاه استقلال تهران باشه و بس.
در ضمن احترام به نظرات سایر کاربران بسیار مهمه و با بی حرمتی و لفظهای دور از ادب به شدت برخورد خواهد شد.
خوش باشید. :72:
CraZy Man
21-05-2010, 10:34
ایول تایپیک جدید :دی
در مورد نقل و انتقالات هنوز در مورد تیم کنونیمون که معلوم نیست کی بره یا کی بمونه.
ولی به نظر من یه بازیکن در دفاع مرکزی می خوایم و یه هافبک متوسط که نه سطح بازیش بالا باشه و نه زیاد پائین و هم چنین دوتا مهاجم خوب می خوایم یکی برای ترکیب اصلی و یکی هم برای ذخیره.
خب به نظر من برای مدافع وسط بهتره که صادقی رو بفروشیم و با پولش قربانی رو بخریم یا اگه خود مس قبول کرد صادقی رو با قربانی معاوضه کنیم و دوباره این مداقع قددرت مندمون رو به تیم برگدونیم و همچنین حنیف رو هم حفظ کنیم و نزاریم از تیم بره چون واقعا یکی از بهترین های ما بود توی این فصل و فکر میکنم با قربانی زوج موفقی رو تشکیل بدن و یه خوبی دیگه ای که هر دوی اینا دارن اینکه در کار های هجومی بسیار موفق هستن و موقعی که برای تیم بازی می کردن گل های خوبی زدن.
اما در خط هافبک بازیکن زیاد قوی نیاز نداریم البته با این شرایط که حسین کاظمی از تیم نزه اگه اون بره باید یه هافبک قدرت مند جایگزینش کنیم در ضمن بازیکنی مثل رحمتی هم به درد استقلال نمی خوره و باید فروختش و الان یه بازیکن جوان روی نیمکت داریم همونی که بازی با ذرت کاران اومد تو گل هم زد فکر کنم اسمش میلاد نوری بود فکر می کنم البته اون هم روش کار بشه خوبه.
مهاجم فرهاد چه امسال بره و یا چه بمونه دیگه بدرد تیم نمی خوره چون یک ساله دیگه به سنش اضافه شده و نمی تونه توی زمین کاملا فعال باشه و بدنش نمی کشه و همین طور بازیکنی مثل صالحی رو هم باید بفروشیم زیاد کارایی نداره ولی بازیکنی مثل ارش رو باید نگه داریم چون توانایی های زیادی داره و باید به مهاجم خوب برای اینکه کنار ارش بازی کنه براش بخریم مثل محمد غلامی مهاجم استیل یا بریم یه خارجی خوب بیاریم یا اگه نشد سیاوش رو در تیم نگه داریم و دوباره برش گردونیم به خط حمله.
فعلا همینا کافیه :دی
pandora tomorrow
21-05-2010, 10:42
گویا این مبعلی هم داره مذاکره میکنه و انشالله به زودی استقلالی میشه! خوشم ازش میاد خیلی بدرد استقلال میخوره...
تاپیک جدید هم مبارک.
خیلی به موقع بود زدن این تاپیک.
امیدوارم تاپیک خوب و پر محتوایی بشه.
با تشکر از آرمین عزیز:72:
اشتباهات داوری به ضرر استقلال
سایت رسمی باشگاه استقلال پس از پایان رقابتهای لیگ برتر گزیده ای از اشتباهات مسلم داوری را كه به ضرر این تیم در فصل گذشته تمام شده را به صورت یك فیلم كوتاه در اختیار عموم قرار می دهد .
پیش از تماشای این فیلم به چند نكته توجه نمایید :
1 - باشگاه استقلال با انتشار این فیلم به هیچ وجه قصد ندارد كه نقاط ضعف خود را در فصلی كه گذشت نادیده بگیرد .
2 - افكار عمومی بهترین قاضی برای قضاوت هستند .
3 - باشگاه استقلال می توانست این فیلم را در خلال مسابقات به نمایش بگذارد اما ممكن بود این حركت موجب تولید حاشیه هایی شود كه به نفع جامعه داوری و باشگاه استقلال نبود !
4 - اشتباهات داوری در فوتبال دنیا امری اجتناب ناپذیر است اما گاهی اوقات افزایش این خطاها به تیم ها ضربات جبران ناپذیری وارد می كند .
5 - به یقین در دو یا سه مورد اشتباهات داوری به نفع تیم استقلال بود كه درباره آنها كارشناسان نظرات متفاوتی داشتند اما آن صحنه ها در مسابقاتی رخ داد كه تیم استقلال بدون اشتباهات داوری هم برنده مسابقه بوده است .
6 - جمع و تفریق امتیازها در پایان این فیلم كاری خواهد بود كه هر هواداری انجام می دهد اما این كار به دلیل مسائل مختلف در این فیلم انجام نشده و قضاوت در این مورد بر عهده مخاطبان است .
برای تماشای این فیلم بر روی یكی از دو گزینه زیر طبق سرعت اینترنت خود كلیك كنید :
نمایش فیلم برای كاربرانی كه از اینترنت پر سرعت ( ADSL ) استفاده می كنند . ([Only registered and activated users can see links])
نمایش فیلم برای كاربرانی كه از اینترنت كم سرعت ( DIALUP ) استفاده می كنند . ([Only registered and activated users can see links])
استقلال امسال به هر شکلی هست باید : فرهاد مجیدی - خسرو حیدری - فابیو جانواریو - عمران زاده باهاشون 2 ساله تمدید کنه . وگرنه تیم از بین میره
یه هافبک چپ سرعتی و خوب هم حتما میخواد
من که دعا میکنم پرویز مظلومی و بیارن استقلال تا تیم دوباره جون بگیره
دوستان کسی این فیلم رو برای دانلود داره؟
من که کلیک می کنم یک صفحه خالی میاد ! لینک ها درسته؟
لینک ها درست هستند. اما برای استفاده باید از مرورگر Internet Explorer استفاده کنید.
fioviola98
21-05-2010, 15:07
مبعلی بازیکنه خوبیه ولی استقلال با وجود جباری بهش نیازی نداره،
خریدهای ایده آل استقلال به نظر من ایناس:
مهدی رحمتی، نوری، فشنگچی، میداوودی.
و مطمئنا حفظ جانواریو، حیدری و عمران زاده.
دوست عزیز فلش پلیرت نصبه؟
ESTEGHLAL F.C
21-05-2010, 15:29
سلام.
پس این سرمربی جدید کی میخواد انتخاب شه؟
امیدوارم که تا فردا(شنبه)اینکار صورت بگیره.
گزینه های سرمربیگری استقلال هم عبارت است از:پرویز مظلومی , لوکا , خداداد عزیزی , ذولفقار نسب ,نامجو مطلق , فیروز کریمی و شاید یه مربی خارجی.
ولی من فکر کنم پرویز مظلومی نزدیکترین گزینه برای سرمربیگری استقلال باشه.
فکر کنم از نظر بازیکنا هم:فشنگچی , ادینهو , نوری,میداوودی و ... تو لیست خرید باشگاه باشه.
همچنین اگر فتح الله زاده بجای واعظ بیاد اوضاع خیلی بهتر میشه.
همچنین اگر فتح الله زاده بجای واعظ بیاد اوضاع خیلی بهتر میشه.
این خبر رو بخون.امکانش هست بیاد.
آخرین خبر :موافقت ضمنی هیات مدیره استقلال با مدیر عاملی فتح الله زاده !
در جلسه گذشته هئیت مدیره باشگاه استقلال که با حضور اکثریت اعضا شکل گرفت،" علی فتح الله زداه خویی "به عنوان مدیر عامل جدید مطرح و به طور ضمنی رأی اعضا را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از یک منبع آگاه حاضر در جلسه به احتمال زیاد فتح الله زاده خویی قبل از نقل و انتقالات فصل آتی لیگ برتر جایگزین واعظی آشتیانی مدیر عامل فعلی این تیم میشود.
گفتنی است، فتح الله زاده خویی بعد از جلسه هئیت مدیره عازم آذربایجان شد
منبع ([Only registered and activated users can see links])
مذاکره مدیر برنامه جان واریو با سپاهان:29:
فابیو جان واریو هافبک برزیلی استقلال قراردادی با این تیم ندارد و بعنوان بازیکن آزاد با مسئولان تیم سپاهان وارد مذاکره شده است.
جانواریو در سپاهان.این خبری است که امروز حول و حوش این باشگاه اصفهانی شنیده شده است.فابیو که رابطه بسیار خوبی با امیر قلعه نوعی دارد به احتمال فراوان فصل آینده را در اصفهان توپ خواهد زد.
در حال حاضر مدیر برنامه های این بازیکن برزیلی مذاکرات را با سپاهانی ها آغاز کرده اما هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.
طبق شنیده ها اگر جان واریو با آبی پوشان به توافق نرسد بدون شک مقصد بعدی اش سپاهان خواهد بود.او پیش از این برای تمدید قرار داد 800 میلیون تومان از باشگاه استقلال درخواست کرده بود.
* منبع ([Only registered and activated users can see links]) *
خوب فابیو هم تا بهش انگ کم کاری و چیز های زاده ی تفکرات بعضیا هست رو بهش نزنند بهتره برند.....
از طرفی هم شنیده میشه محرم در بلک لیست امیرخانه.... احتمال معاوضشون هستش...
فکر کنم اکبر پور و کاظمی هم به سپاهان بیایند.
.:AoShiMa SaN:.
22-05-2010, 00:21
محرم و استقلال؟؟ شوخی می کنی ، حسین کاظمی اتفاقا تو لیست دایی هم هست منتها پیارسال سپاهان که بود با ساکت مشکل پیدا کرد بعید می دونم دوباره پاشه بره اونجا ، حالا مگه مشکلی با استقلال داره؟ البته من بدم نمیاد بیاد پرسپولیس بازیکنیه که سرش به کار خودشه و بازیشو می کنه ، بازیشم جالبه
ss_ss gahreman
22-05-2010, 02:28
نه بابا کی میگه کاطمی میره سپاهان!! عمرا کاطمی بره تازشم کاطمی که چیزیرو کم نداره تو اس اس؟ همیشه هم بازی میکنه
ولی من نمیدونم که چرا این هیئت مدیره به جای انتخاب سرمربی نمیره فتح الله زاره رو جای این کرگدن بیاره؟
اگه حاج علی بیاد عالی میشه هم بمب نقل انتقالاته هم واسه اوردن امیر خان بهتره
اگر هم امیر خان بیاد اس اس با خودش ایمان مبعلی و چندتا از بازیکنای خوب سپاهان رو میاره
امیدوارم اینجوری بشه
تا حالا کسی فکر کرده چرا استقلال چندین ساله که نمیتونه یک مربی بزرگ خارجی بیاره حتی امسال که مرفاوی استعفا داده و قلعه نوعیم گفته برنمیگردم بازم اسمهای تکراری داخلی میشنویم!ولی پرسپولیس دنیزلی و اری هان و کرانچارو هر کی خواسته اورده میلیارد میلیارد پول داده اینجاست که متوجه میشیم استقلال تیم دوم سازمان تربیت بدنی و همیشه تبعیض میذارن به خصوص بعد از اومدن اقای سعیدلو که عاشق پرسپولیس.
به قول دوستمون کرگدن تا الان 7تا رو تو فروش گذاشته و آرش و فرهاد هم که میرند!!!!!!!!!!! نمیدونم با کی میخواد تمدید کنه!پیشاپیش منتظر رتبه دو رقمی باشید!:109b:
ESTEGHLAL F.C
22-05-2010, 21:46
aarefp_b ([Only registered and activated users can see links]) دوست عزیز مرفاوی از استقلال استفا داده در ضمن رحا غلط(رها درسته).
f4fabregas ([Only registered and activated users can see links]) بهتره برهانی بره چون قراره ادینهو رو بیارن و میداوودی.
6369849 ([Only registered and activated users can see links]) مربی های خارجی در ایران جواب نمیدن نمونش : کرانچار . وینگادا .کوخ . وینگو و ...
به غیر از لوکا.به نظر من پرویز مظلومی یا لوکا گزینه های خوبیند.(شنیده ما میگه که همین امروز فرداست که مظلومی میاد.کاری که باید خیلی وقت پیش انجام میشد.)
امیدوارم هر چه زودتر این سرمربی جدید رو انتخاب کنن که بازیکناش رو ببنده.هرچند یه سری شایعات مبنی بر مذاکرات استقلال با نامجو و مهابادی انجام شده که اینا اگر بیان بهتره مرفاوی رو حفظ میکردیم.
SASAN TORRES
23-05-2010, 01:09
حسین کاظمی به احتمال زیاد میره اما نه به سپاهان میره استیل آذین.................
فرهادو نمیدونم ولی چون صمد نیست شاید بمونه...................
برهانی که بود و نبودش فرقی نداره................ سید صلحی هم همینطور..............طالب لو هم رفتنیه..............
جانواریو هم که قراردادش تموم شده..................
اکبرپور هم 600میلیون از استیل آذین پیشنهاد داشته که احتمالا میره.................
شما هم زیاد دلتونو به اومدن مبعلی خوش نکنین پارسالم بحث سر اومدن مبعلی بود که دو هفته مونده بود به شروع لیگ گفتش نمیام به استقلال. امسال هم صد در صد نمیاد.
مگه مغز خر خورده که اون عربای خرپولو ول کنه بیا اینجا!!!
رتبه ی دو رقمی که حتمیه فقط باید زور بزنیم نریم دسته یک.
کلا فصل بعد فکر نکنم 11تا بازیکن داشته باشیم که بزاریم تو زمین:laugh4:
برو بچز هم ببخشند اگه نا امیدشون کردم.:41:
CraZy Man
23-05-2010, 01:55
مطمئن باشید هر چه قدر بازیکن هم بره استقلال همون استقلاله قدرت منده :دی
خوب وقتی داریم بازیکن می فروشیم لابد از اون ور هم می خوایم بازیکن بخریم در ضمن با یکسری ها هم حتما به توافق رسیدیدم که نگهشون داریم و در ضمن این رو هم بدونید خیلی از بازیکن ها هستن که دوست دارن توی استقلال بازی کنن و مطمئن باشید با ارائه پیشنهاد می تونیم سریع بازیکن های خوب بخریم.
مربی هم باز هم میگم یا قلعه نوعی هستش یا مطلق یا یکی دیگه از بازیکنان سابق استقلال رو میارن که به تیم تعصب داشته باشه مثلا محمود فکری و یا کسان دیگه همین طور توی یه مصاحبه از مرفاوی خوندم که گفته اگه دوباره بهم پیشنهاد بشه بر می گردم به تیم.
امیدوارم توی نقل و انتقالات بازیکن های گران قیمت نخریم و بیشتر بازیکن های تعصبی بخریم تا از جون برای تیم مایه بزارن درباره ی لیست فروش هم خب فرهاد رو اگه بفروشیم انصافا بهتره امسال دیگه توی بازی های سخت بدنش کم میاورد و حرکتی نداشت و همچنین برای سال دیگه به نظر من بدن خوبی نداره چون یک ساله دیگه به سنش اضافه میشه و بره به نظر من بهتره.
ارش هم اگه بره به احتمال زیاد جاش یه مهاجم خوب میارن و احتمال داره که عنایتی برگرده و با سیاوش زوج طلایی خودشون رو تشکیل بدن و سیاوش با دوندگی هاش کم کاری عنایتی رو در دوندگی پر کنه و همین طور رضا هم از قدرت گل زنی فوق العادش استفاده کنه.
ESTEGHLAL F.C
23-05-2010, 09:35
فکر کنم برخی از دوستان از شرایط فوتبال استقلال خبر ندارن که میگن عنایتی میاد , قلعه نویی میاد اکبرپور , میمونه و ... .
ولی مطمئا باشید نام استقلال برای این که این تیم رتبش دو رقمی نشه کافیه(حالا یه سال 13 شدیم که بدترین سال تاریخ فوتبالمون بود ولی در هنمون فصل جام حذفی رو گرفتیم)
امیدوارم بازیکنایی مث اکبرپور که واسه یه شماره پیراهن با عالم و آدم جنگید , مث برهانی که به خاطر نیمکت نشینی استقلال رو برد تو حاشیه و ... از استقلال برن و دیگه هیچوقت برنگردن.
هرچند یه سری شایعات مبنی بر مذاکرات استقلال با نامجو و مهابادی انجام شده که اینا اگر بیان بهتره مرفاوی رو حفظ میکردیم.
دوست عزیز قبل اینکه نامجو مطلق بیاد استقلال،مرفاوی داشت نتایج بد میگرفت.همین نامجو مطلق به استقلال سروسامون داد.
راستی سال بعد استیل آذین قهرمانه.با این پولهایی که داره خرج می کنه:
چک سفید امضای استیلآذین در جیب قلعهنویی !
عادل فردوسیپور به امیر قلعهنویی گفت در حال حاضر همه تیمها دنبال به خدمت گرفتن بهترین مربی لیگ برتر هستند و امیر قلعهنویی هم خندهای از سر تواضع کرد و پاسخ داد که: «هیچ کس من را نخواسته غیر از سپاهان»... و البته فردوسیپور درست حدس زده بود. چون طبیعی هم هست که یک سرمربی با کارنامهای درخشان طالب و خواهان داشته باشد. جالب است بدانید امیر قلعهنویی ساعاتی پیش از حضور در برنامه نود با پیشنهادی مطلوب از سوی باشگاه متمول استیلآذین مواجه شده بود و در این باره دو، سه روایت هم نقل شده بود.
چک سفید هدایتی
حسین هدایتی و حشمت مهاجرانی در تماسهای جداگانه با امیر قلعهنویی سعی داشتهاند تا ژنرال را ترغیب به در دست گرفتن هدایت تیمشان در فصل بعد کنند. حتی شنیدیم به امیر پیشنهاد شده برای عقد قرارداد با وی حاضر هستند یک چک سفید امضا هم در اختیارش بگذارند تا قلعهنویی با خیال راحت کارش را با استیلآذین شروع کند. منابع خبریمان حتی خبر دادند که مهاجرانی از قلعهنویی خواسته روی چک سفید رقمی ننویسد که باشگاه استیل آذین بابت آن خیلی تحت فشار قرار گیرد. هر چند که به قلعهنویی اطمینان داده بودند از این پیشنهادشان هرگز پشیمان هم نخواهند شد. البته شنیدیم امیر قلعهنویی در واکنش اولیه به این پیشنهاد از طریق یکی از دوستانش به استیلیها پاسخ داده که چون تیم استیلآذین به نوعی در ذهن طرفداران فوتبال به عنوان تیم دوم پرسپولیس جا افتاده است و او نیز یک مربی صددرصد استقلالی محسوب میشود پذیرفتن چنین پیشنهادی برایش کاری دشوار است.
ادغام سرخ و آبی به خاطر امیر
با توجه به حضور دو، سه بازیکن پیشین استقلال در جمع استیلآذینیها این احتمال هم دور از ذهن نیست که امیر قلعهنویی به ندای حشمت مهاجرانی لبیک گفته و چک سفید هدایتی را قبول کند چرا که با حضور وحید طالبلو، حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور در استیلآذین این تیم دیگر شعبه دوم پرسپولیس نخواهد بود.
و در واقع میتوان آن را تیم دوم سرخابیها لقب داد. از این سو هم هست که حسین هدایتی به طراح لباس تیم استیلآذین پیشنهاد کرده که لباس قرمزرنگ استیلآذین را به رنگ بنفش یعنی تلفیقی از قرمز و آبی تغییر بدهد. بنابراین با کنار هم قراردادن این اخبار میتوان گفت که این احتمال هم دور از ذهن نیست که قلعهنویی با پیشرو بودن با سه گزینه دلخواهش یعنی چک سفید امضاء سرمربیگری یک تیم تهرانی و هدایت تیمی با حضور آبیها و قرمزها چنین پیشنهادی را رد نکند.
همه فاکتورهای دلخواه ژنرال
در عین حال یکی از دوستان نزدیک امیر قلعهنویی که خودش هم از او در برنامه نود پنجشنبه شب به عنوان یکی از رفقایش نام برد در تایید این خبر گفت که کار امیر و استیلآذین در مراحل پایانی است و با این وصف باید منتظر باشیم تا استیلی شدن قلعهنویی به زودی به شکل قطعی اعلام شود. تیمی که بازیهایش از شبکه پنجم سیما هم به صورت زنده و مستقیم پخش میشود. یعنی همه چیز برای این انتقال مهیاست و از آنجا که حسین هدایتی درصدد است تا در فصل بعد یکی از سهمیههای آسیایی ایران را از آن استیلآذین کند قطعا بیش از اینها با خواستههای قلعهنویی کنار خواهد آمد. در نهایت هم امیر قلعهنویی با پذیرفتن هدایت استیلآذین میتواند در تهران و در کنار اعضای خانوادهاش به ویژه مادرش که در برنامه نود هم بابت محبتها و زحماتش به صورت جداگانه از او تشکر کرده بود. از همه اینها گذشته امیر قلعهنویی به قول فردوسیپور هوشمندتر از آن است که پس از قهرمان کردن یک تیم فصل بعد در همان تیم بماند. توجه داشته باشید که او اطمینان داد تحت هر شرایطی به استقلال هم برنمیگردد پس استیلآذین گزینه مناسبی برای اوست.
* منبع ([Only registered and activated users can see links]) *
ss_ss gahreman
23-05-2010, 12:58
تا موقعی که این واعظ گور به گور شده توی تیم باشه رویای قهرمانی رو از سرتون بیرون بندازید
khaf Esteghlali
23-05-2010, 13:10
رحا کشتی منو مجید جان دلبندم رحا نه رها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین امسال شما ها کاری کردین که صمد بیچاره مجبور شد بره
مطمئن باشید هر چه قدر بازیکن هم بره استقلال همون استقلاله قدرت منده :دی
خوب وقتی داریم بازیکن می فروشیم لابد از اون ور هم می خوایم بازیکن بخریم در ضمن با یکسری ها هم حتما به توافق رسیدیدم که نگهشون داریم و در ضمن این رو هم بدونید خیلی از بازیکن ها هستن که دوست دارن توی استقلال بازی کنن و مطمئن باشید با ارائه پیشنهاد می تونیم سریع بازیکن های خوب بخریم.
مربی هم باز هم میگم یا قلعه نوعی هستش یا مطلق یا یکی دیگه از بازیکنان سابق استقلال رو میارن که به تیم تعصب داشته باشه مثلا محمود فکری و یا کسان دیگه همین طور توی یه مصاحبه از مرفاوی خوندم که گفته اگه دوباره بهم پیشنهاد بشه بر می گردم به تیم.
امیدوارم توی نقل و انتقالات بازیکن های گران قیمت نخریم و بیشتر بازیکن های تعصبی بخریم تا از جون برای تیم مایه بزارن درباره ی لیست فروش هم خب فرهاد رو اگه بفروشیم انصافا بهتره امسال دیگه توی بازی های سخت بدنش کم میاورد و حرکتی نداشت و همچنین برای سال دیگه به نظر من بدن خوبی نداره چون یک ساله دیگه به سنش اضافه میشه و بره به نظر من بهتره.
ارش هم اگه بره به احتمال زیاد جاش یه مهاجم خوب میارن و احتمال داره که عنایتی برگرده و با سیاوش زوج طلایی خودشون رو تشکیل بدن و سیاوش با دوندگی هاش کم کاری عنایتی رو در دوندگی پر کنه و همین طور رضا هم از قدرت گل زنی فوق العادش استفاده کنه.
بابا از زمونه عقبی سال پیش عنایتی رو اوردن که قلعه نویی و رضا رو تخریب کنند و بگند این همون بازیکنی بود که قلعه نویی میگفت ناجیه اسیاست....
CraZy Man
24-05-2010, 19:28
بابا از زمونه عقبی سال پیش عنایتی رو اوردن که قلعه نویی و رضا رو تخریب کنند و بگند این همون بازیکنی بود که قلعه نویی میگفت ناجیه اسیاست....
چرا همه چيز رو ربط ميدي به قلعه نوعي :دي
لابد پرسپوليس هم قهرمان جام حذفي شد براي اين شد که قلعه نوعي خراب بشه.
به نظر من اومدن و همين طور رفتن عنايتي هيچ ربطي به قلعه نوعي و اينا نداشت رضا مهاجم دوست داشتني و گل زني هستش ولي متاسفانه به دليل مهاجمين زياد در تيم نتونست خودش رو نشون بده.
عنايتي توي همون چند بازي هم که بود گل زني کرد اما صبر و طاقت نداشت که به نظر من اگه مي موند مثل سياوش به ترکيب اصلي مي رفت اکبرپور هم روي نيمکت بود اما صبر کرد و به موقع به ترکيب اصلي تيم رفت و بازيکن بسيار موثري هم شد اما رضا يکم زود رنج بود و صبر نکرد.
شايد اگه مي موند توي اسيا ازش استفاده ي زيادي مي کرديم و از قدرت گل زنيش استفاده مي کرديم همون طور که از تيم ما به تيم الامارات فکر ميکنم رفت در اين تيم گل زني خوبي کرد و جزو بهترين هاي تيمش بود واقعا حيف شد رفت اگه مي موند توي آسيا يه مهره سنگين برامون بود.
اما در مورد قلعه نوعي و استيل اذين مطمئن باشيد هر چه قدر هم پول خرج کنن و بازيکن هاي بزرگ بخرن به راحتي نمي تونن قهرمان بشن البته امسال استيل از نظر دروازه بان خيلي ضربه خورد و شايد با طالب لو بهتر نتيجه بگيرن و هم اينکه اگه قلعه نوعي مربيشون بشه شانس قهرمانيشون بيشتر ميشه ولي قطعي نميشه چون استقلال،پرسپوليس،ذوب آهن و سپاهان به راحتي ليگ رو ول نمي کنن.
KiAn MuNiCh
24-05-2010, 20:14
من نميدونم مسئولان تيم دارن چه ---------- ميكنن ولي اينطوري كه اخبار يا شايعه ها يا هرچي كه هست ميگه و طالب لو و جانواريو و مجيدي و اكبرپور و كاظمي و x و y دارن از تيم ميرن بايد بگم كه سال سختي رو درپيش خواهيم داشت.جمله آخر:لعنت به اين واعظ
ویرایش شد: حرمتها رو حفظ کنید!
SASAN TORRES
24-05-2010, 21:45
راس دیگه میگه بابا معلوم نیس این واعظ داره چیکار میکنه. همه بازیکنای تاپمون دارن میرن استیل آذین یه بازیکنم که تا حالا نگرفتیم.
فقط قرار بود میلاد زنیدپور و میلاد میداوودی رو بیاره که انقدر دست دست کرد که حالا علی دایی رفته تو کارشون میخواد ببره پرسپولیس.
مربی هم هنوز مشخص نیست کیه.
کلا تیم رو بی خیال شده مثل اینکه.
فوری:
قلعه نویی با سپاهان به توافق نرسید....
امیرخان برای بازگشتت به استقلال با خدا لابی میکنیم
امیرخان برای بازگشتت به استقلال با خدا لابی میکنیم
با توجه به اخبار چند روز اخیر به نظر میاد که امیر قلعه نوعی با استیل آذین به توافقات اولیه رسیده و اینطور که میگن مبلغ قرادادش برای یکسال بالغ بر یک میلیارد تومان هست که اگه این اتفاق بیفته تبدیل به گرانترین مربی تاریخ لیگ برتر میشه!
.:HoomaN:.
24-05-2010, 23:46
ای بابا این واعظ داره چه غلطی میکنه؟ نصف تیم رفت استیل اذین مربی هم که معلوم نیست بدبخت شدیم رفت امیر خان هم که اینقدر استقلال بدبخت شده که حاضره بره کشاورزی کنه ولی استقلال نیاد دیگه نمیدونم کدام بازیکن رو میخوایم بگیریم؟واعظ استقلال رو بیخیال شو
ای بابا این واعظ داره چه غلطی میکنه؟ نصف تیم رفت استیل اذین مربی هم که معلوم نیست بدبخت شدیم رفت امیر خان هم که اینقدر استقلال بدبخت شده که حاضره بره کشاورزی کنه ولی استقلال نیاد دیگه نمیدونم کدام بازیکن رو میخوایم بگیریم؟واعظ استقلال رو بیخیال شو
واعظيآشتياني ميماند
استعفاي "صمد مرفاوي" پذيرفته شد
مديرعامل: تاكنون با هيچ كس مذاكره نكردهايم ([Only registered and activated users can see links])
hadis blue girl
25-05-2010, 10:01
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
خوشحالم که صمد مرفاوی هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراطور. این القاب متعلق به خداوند است. من نمیخواهم ژنرال، سلطان و امپراطور باشم. کارشناسانی در تلویزیون علیه من موضع گرفتند که مشاور تیمهای دیگر بودند. همه میخواستند من را خراب کنند و چون با من مشکل داشتند علیه استقلال موضع میگرفتند اما به عنوان یک خدمتگزار میگویم که دیگر سرمربی استقلال نیستم و استعفا میدهم. با این حال برای هر کسی که بعد از من هدایت استقلال را به عهده میگیرد آرزوی موفقیت میکنم و چوب لای چرخش نمیگذارم چون دلم با استقلال است
این جملات آخرین جملات مرد بی ادعا فوتبال ایران در استقلال است مردی که پاک بودنش زبانزد خاص و عام است
آقای آشتیانی علاقه خاصی به فوتبال پاک دارند وپافشاری زیادی بر این موضوع دارد شاید همین مهم باعث تمدید قرار داد مرفاوی بود ولی در طول فصل او و صمد تنها بودند ومرفاوی به جرم سالم بودن باید با این فوتبال خداحافظی کند
زمانی که مرفاوی برای فصل بعد قراردادش را تمدید کرد به ناگاه پیکان های انتقاد به سوی او روانه شد ناگهان همه چیز برای او تمام شد کسانی که آقای آشنیانی رو تشویق به حمایت از او میکردند نظر خود را 180 درجه چرخش دادند واز همه انتقاد کردند حتی اعضا هییت مدیره هم پشت مدیرعامل را خالی کردند و از انتخاب مرفاوی احضار بی اطلاعی کردند
صمد که یک فصل گوشش از حیا کن و رها کن پربود چرا به یکباره تصمیم به جدایی از تیم مردمی وپرطرفدار استقلال گرفت؟
او از ابتدا فصل یا مشکلات زیادی وارد استقلال شد تحویل تیم قهرمان کار ساده ای نیست ولی این کار را قبول کرد و بجای ژنرال آبی پوشان مرد اول نیمکت استقلال شد از همون زمان زمزمه هایی چون بستن تیم توسط مربی آلمانی وبازیکن سالاری و ... او را آزار میداد ولی میدونست برای دستیابی به اهدافش باید یک گوش را در و دیگری را دروازه کند
برای سرمربی فصل به بهترین نحو شروع شد وبه بدترین حالت ممکن برای او و استقلال تمام شد پیروزی مقابل سپاهان در اولین دیدار مرفاوی را در مصدر قدرت قرار داد ودر هفته های آتی همه چیز برای تکرار قهرمانی آماده بود و استقلال با بازی زیبای که انجام میداد همه را بوجد آورده بود حضور 8 بازیکن در تیم ملی گواه این قضیه بود. در همان زمان سکه روی دیگرش را به مرفاوی نشان داد و اشتباهات فاحش داوری و مصدومیت بازیکنان کلیدی وحاشیه و ... گریبانگیر سرمربی شد و شعار روی سکو بلند تر شده بود و واضح به گوش سرمربی میرسیدو ناکامی در سه جام او را هرچه بیشترمحکوم به جدایی از استقلال میکرد
شخصیت مرفاوی بگونه ای است که حس ترحم مخالفان و منتفدانش را هم بر می انگیزد مصاحبه های بعد از بازیها و مبارزه با ناپاکی فوتبال او را هفته ها روی سکو ها بیمه میکردو منتقدانش هم میگفتند حمله به این انسان با این مظلومیت انصاف نیست
لیگ نهم برای مرفاوی بستر مناسبی داشت او علاوه بر بازیکنان کلیدی که نقش پررنگی در قهرمانی فصل گذشته داشتند دست به تقویت تیم هم زده بود زمین تمرین مناسب وحمایت بی چون و چرای واعظ هم مزید بر علت شده بود تا هواداران بیش از پیش از تیمشان خواسته قهرمانی داشته باشند و مرفاوی را پلی می دیدند برای رسیدن به آرزوهایشان که همان قهرمانی در یکی از جام ها بود
واگذار کردن بازی دربی مرفاوی را در بین هواداران فنا کرد وموفقیت در بازی های گروهی آسیایی هم نتوانست از خشم آنها بکاهد و همین مسائل باعث تشدید شعار روی سکوها بود.
هیچ کس نفهمید در طول فصل در پشت درهای بسته رختکن در بین او و بازیکنان چه گذشت که بسیاری از اوقات بازی برده را واگذار کرد و همین مهم باعث ناکامی در نیمه مربیان بود.
ولی ازحق نباید گذشت که نشانه های بازی تیمی و هدفمند در استقلال بیشتر از هر زمانی در تیم مرفاوی بچشم میخورد پس از مدت ها تیمی را دیدیم که برای حفظ فاصله استاندارد بین خطوط و بازی تک ضرب واجرای برنامه های ترکیبی تلاش میکند و صرفأ به هیاهوی تماشاگران و بازی مستقیم تکیه نمی کند. پیشرفت تاکتیکی استقلال در طول فصل ملموس بود و در 10 بازی آخر از هربازی حدود 2/3 امتیاز کسب کرد.
در استقلال صمد بازیکنانی که با پاس دادن بیگانه بودند عادت جدیدی به نام از خود گذشتگی را به نمایش میگزاشتند و استقلال در مصاف با تیم های آسیایی دیگر آن تیم ناتوان نبود.
این فصل هم برای استقلال با فرازو نشیب فراوان به پایان رسید . فصلی که وقتی آنرا مرور میکنیم پر از شادی و ناراحتی و افسوس و کامیابی بود.
حال با ین تفاصیر قضاوت را بشما واگزار میکنیم و امیدوار آینده را می نگریم .
آبی بی انتها
ESTEGHLAL F.C
25-05-2010, 11:47
ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﻴﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﻓﻪﺍﻯﺷﺪﻥﻣﺴﺎﺑﻘﺎ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻫﺎﻯﭼﻨﺪﺻﺪﻣ ﻠﻴﻮﻧﻰﺑﺴﺘﻪﻭ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺷﻜﻞ ﻗﺪﻡ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﻴﺴﺖﻫﺎﻯ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﺩﻧﻴﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪﺍﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﺑﺎ ﻋﻠﻢ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻫﺎﻯ ﻧﺠﻮﻣﻰ ﺗﻨﻬﺎﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﻭﺍﻡ ﺩﺍ رﺩ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻛﺴﺐ ﻭ ﻛﺎﺭﻯ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﺸﺎﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﺼﺪﺍﻕ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻛﻪ »ﭘﻮﻝ، ﭘﻮﻝ ﻣﻰﺁﻭﺭﺩ« ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﺑﺒﻴﻨﻨﺪ.
ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﻋﻼﻗﻪﻣﻨﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﺟﺎﻟﺐ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﻭ ﺳﺘﺎﺭﻩﻫﺎﻯ ﻣﺤﺒﻮﺑﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺰ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﻪ ﭼﻪﺷﻐﻞﻭﻛﺎﺭﻯﻣﺸﻐﻮﻝ ﺴﺘﻨﺪ،ﺍﺯﻫﻤﻴﻦﺭﻭﺗﺼﻤ ﻢﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺟﺎﻟﺒﻰ ﺍﺯ ﺗﻌﺪﺍﺩﻯ ﺍﺯ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﻴﺴﺖﻫﺎﻯ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻣﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻳﻚ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻔﺼﻞ ﮔﻨﺠﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻃﻼﻉ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺳﺎﻧﻴﻢ، ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻰ ﻛﻪ ﺑﺮﺧﻰ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﺑﻌﻀﻰ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻡ ﻭ ﺗﻔﺮﻳﺤﻰ ﺍﺳﺖ.
* ﻋﻠﻰ ﻛﺮﻳﻤﻰ: ﺟﺎﺩﻭﮔﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺁﺳﻴﺎ، ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﻰ ﻛﻪ ﺩﺭﺧﺸﺶﺧﻮﺩﺭﺍﺍﺯ ﺗﻴﻢ ﻓﺘﺢ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺁﻏﺎﺯﻛﺮﺩﻭﺩﺭﭘﺮﺳﭙﻮﻟ ﺲﺑﻪ ﺍﻭﺝ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺳﺮ ﺍﺯ ﺗﻴﻢ ﺑﺎﻳﺮﻥﻣﻮﻧﻴﺦ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺷﺮﺍﻛﺘﻰ ﻛﺎﺭ ﻣﻰﻛﻨﺪ. ﺩﺭ ﺷﺮﻛﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻤﻪﮔﻮﻧﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺷﻰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﻣﺴﻜﻦ ﻭﺳﺎﺧﺖﻭﺳﺎﺯﮔﺮﻓﺘﻪﺗ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕﻭﻭﺍﺭﺩﺍﺕﻟﻮﺍ ﻡﺗﺰﺋﻴﻨﻰﻭﺧﺎﻧﮕﻰ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﺎﺩﻭﮔﺮ ﻋﻼﻗﻪ ﺧﺎﺻﻰ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﺳﻴﻢﻛﺎﺭﺕ ﺗﻠﻔﻦﻫﻤﺮﺍﻩﺁﻥﻫﻢﺍﺯ ﻮﻉ ﺷﻤﺎﺭﻩﻫﺎﻯﺭﻧﺪﺵﺩﺍﺭﺩ ﻫﺮﻛﺲﺧﻂ ﺭﻧﺪ ﻣﻰﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﺳﺮﻯ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ ﺷﺮﻛﺖ ﺍﻭ ﻣﻰﺯﻧﺪ.
*ﻋﻠﻰ ﺩﺍﻳﻰ: ﻛﻤﺘﺮ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺗﻮﻟﻴﺪﻯ ﭘﻮﺷﺎﻙ ﻭﺭﺯﺷﻰ ﺍﻭ ﺑﻰﺧﺒﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﺳﺮﻣﺮﺑﻰ ﻣﻄﺮﺡ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﺩﺭ ﻳﻜﻰ، ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﻴﺮ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺖﻭﺳﺎﺯ ﻣﺴﻜﻦ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﻰ ﺑﺮ ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺣﺘﻰ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺭﻛﻮﺩ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺑﺎ ﺿﺮﺭ ﻭ ﺯﻳﺎﻥﻫﺎﻳﻰ ﻫﻢ ﺭﻭﺑﻪﺭﻭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
*ﺍﻣﻴﺮ ﻗﻠﻌﻪﻧﻮﻳﻰ: ﭘﺮﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺗﺮﻳﻦ ﻣﺮﺑﻰ ﺍﺩﻭﺍﺭ ﻟﻴﮓﺑﺮﺗﺮ ﻛﻪﺑﺤﺚﺧﺮﻳﺪﻫﻮﺍﭘﻴﻤ ﻯﺍﺧﺘﺼﺎﺻﻰﺍﺵﻫﻨﻮﺯﺳﺮ ﺑﺎﻥﻫﺎﺳﺖ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺳﺎﺧﺖﻭﺳﺎﺯ ﻣﺴﻜﻦ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﭘﺮﻭژﻩ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻭﺭﺯﺷﻰ ﻭ ﺗﻔﺮﻳﺤﻰﺍﺵ ﺩﺭ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺧﻮﺏ ﭘﺎﻳﺘﺨﺖ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺷﺎﻣﻞ ﺍﺳﺘﺨﺮ ﻭ ﺳﻮﻧﺎ، ﺳﺎﻟﻦ ﺑﻴﻠﻴﺎﺭﺩ، ﭘﻴﻨﺘﺎﻝ ﻭ... ﺍﺳﺖ.ﮔﻔﺘﻪﻣﻰﺷﻮﺩﺍﻭﻋ ﻭﻩﺑﺮﺭﺍﻩﺍﻧﺪﺍﺯﻯﻓﺮﻭ ﺷﮕﺎﻩﻟﻮﺍﺯﻡﺧﺎﻧﮕﻰ ﺩﺭ ﺳﻪﺭﺍﻩ ﺍﻣﻴﻦﺣﻀﻮﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ، ﻳﻚ ﻣﺰﺭﻋﻪ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯﻯ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺣﻮﻣﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﺩﺍﺭﺩ.
*ﻣﻬﺪﻯ ﻣﻬﺪﻭﻯﻛﻴﺎ: ﻣﺮﺩ ﻣﺤﺠﻮﺏ ﺍﺳﺘﻴﻞﺁﺫﻳﻦ ﻛﻪ ﺳﺎﻝﻫﺎ ﺩﺭ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﻣﻰﻛﺮﺩ ﻭ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺳﻨﮕﻴﻨﻰ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭگﻭﺍﻳﻨﺘﺮﺍﺧﺖ ﻓﺮﺍﻧﻜﻔﻮﺭﺕﺩﺍﺷﺖﺑﺎﻫ ﻜﺎﺭﻯﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻧﺶ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪﻯ ﭘﻮﺷﺎﻙ ﻭ ﺍﻟﺒﺴﻪ ﻛﻮﺩﻛﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻛﻪ ﻣﺎﺭﻙ ﭘﻮﺷﺎﻙ ﺍﻭ ﺧﻴﻠﻰ ﺯﻭﺩ ﺑﻪ ﺷﻬﺮﺕ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﮔﻰﻫﺎﻯ ﻓﻌﺎﻟﻰ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﻯ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ.
*ﺟﻮﺍﺩ ﻧﻜﻮﻧﺎﻡ: ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻓﻜﺎﺭﺵ ﺩﺭ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻭ ﺩﺭﺁﻣﺪﺯﺍﻳﻰ ﺭﺍ ﻣﻌﻄﻮﻑ ﺑﻪ ﭘﺮﻭژﻩ ﺳﺎﺧﺖ ﻫﺘﻞ ﭘﻨﺞﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﭘﺮﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻣﺪ ﺷﻤﺎﻝ ﻛﺸﻮﺭ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻩ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬﺍﺭﻯ ﮔﺴﺘﺮﺩﻩﺍﻯ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ ﺗﻴﻢﻣﻠﻰ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺩﺭ ﺧﺮﻳﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﺴﻜﻦ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﻰ ﺑﺮ ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺭﺩ.
*ﻋﻠﻴﺮﺿﺎﻣﻨﺼﻮﺭﻳﺎﻥ:ﺧ ﻮﺩﺵﺍﻋﺘﺮﺍﻑﻛﺮﺩﺳﺎﻝﻫ ﺳﺖ ﺩﺭ ﻗﺸﺮ ﭼﺎﭘﺨﺎﻧﻪﺩﺍﺭﺍﻥ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺗﻔﺮﻳﺤﻰ ﻭ ﺳﻴﺎﺣﺘﻰ ﺩﺭ ﺟﺰﻳﺮﻩ ﻛﻴﺶ ﻫﻢ ﺷﺮﺍﻛﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﻓﺖﻭﺁﻣﺪﻫﺎﻳﺶ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺟﺰﻳﺮﻩ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺳﺖ. ﻣﺮﺑﻰ ﺗﻴﻢﻣﻠﻰ ﮔﻬﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﻭ ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﻫﻢ ﺳﺮﻙ ﻣﻰﻛﺸﺪ.
*ﺳﻴﺪﻣﻬﺪﻯ ﺭﺣﻤﺘﻰ: ﺍﻭ ﻛﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮔﺮﺍﻥﻗﻴﻤﺖﺗﺮﻳﻦ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﺑﺎﻥ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻳﺪﻙ ﻣﻰﻛﺸﺪ، ﻋﻼﻗﻪ ﺧﺎﺻﻰ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺯﻣﻴﻦ ﻭ ﻣﺴﺘﻐﻼﺕ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﻪ ﻧﺤﻮﻯ ﻛﻪ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬﺍﺭﻯ ﻭﺳﻴﻌﻰ ﺑﺎ ﺧﺮﻳﺪ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺑﻪ ﻫﺸﺖ ﻫﻜﺘﺎﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
*ﺧﺪﺍﺩﺍﺩ ﻋﺰﻳﺰﻯ: ﺟﺰ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺳﻬﺎﻣﺪﺍﺭ ﻳﻚ ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪﻯ ﻟﺒﺎﺱ ﻭﺭﺯﺷﻰ ﺍﺳﺖ ﮔﻮﻳﺎ ﺑﺎ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻃﻼﻯ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﺳﻬﻤﻰ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻃﻼﻓﺮﻭﺷﻰ ﺍﺍﻭ ﺩﺭ ﺎ ﺘﺨﺖ ﺟﺰﻭ ﻣﻄﺮﺡﺗرین ﻃﻼﻓﺮﻭﺷﻰﻫﺎ ﻃﻼﻓروشهایﺩ ﭘﺎﻳﺘﺨﺖ ﻗﻠﻤﺪﺍﺩ ﻣﻰﺷﻮﺩ. ﻣﺮﺩ ﺣﻤﺎﺳﻪﺳﺎﺯ ﻣﻠﺒﻮﺭﻥ ﮔﻬﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺗﺰﺋﻴﻨﻰ ﻭ ﺧﺎﻧﮕﻰ ﻫﻢ ﻧﻘﺸﻰ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﻳﻔﺎ ﻣﻰﻛﻨﺪ.
*ﻣﻬﺮﺩﺍﺩ ﻣﻴﻨﺎﻭﻧﺪ: ﺷﻮﺥﺗﺮﻳﻦ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻮﻋﻰ ﺑﺎﻧﻤﻚﺗﺮﻳﻦ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﻰ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﻴﺮ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻗﻠﻤﺪﺍﺩ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﻻﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﻭﻗﺎﺗﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻋﻄﺮ ﻭ ﺍﺩﻛﻠﻦﻓﺮﻭﺷﻰﺍﺵ ﺩﺭ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﻣﺠﺘﻤﻊﻫﺎﻯ ﺗﺠﺎﺭﻯ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﭘﺎﻳﺘﺨﺖ ﺳﭙﺮﻯ ﻣﻰﻛﻨﺪ.
*ﺣﺴﻴﻦﻛﺎﻇﻤﻰﻭﻣﺠﺘﺒﻰ ﺒﺎﺭﻯ:ﺍﮔﺮﺳﺮﻯﺑﻪﺑﺎﺯ ﺭ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﺯﺩﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﭘﻰ ﻣﻰﺑﺮﻳﺪ ﻛﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺭﺍﻩﺍﻧﺪﺍﺯﻯ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻓﺮﻭﺵ ﺗﻠﻔﻦﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﻪ ﻧﻮﻋﻰ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺗﺠﺎﺭﻯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺻﻨﻒ ﺟﺴﺖﻭﺟﻮﻣﻰﻛﻨﻨﺪ.
*ﺳﻴﺎﻭﺵﺍﻛﺒﺮﭘﻮﺭ:ﺑﺮﺧ ﻼﻑ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻫﺎﻟﻰ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﻭ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻭ ﺳﻔﺮﻩﺧﺎﻧﻪﻫﺎﻯ ﺳﻨﺘﻰ، ﻛﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭﺵ ﺑﻪ ﺗﺎﺯﮔﻰ ﺩﺍﻍ ﺷﺪﻩ، ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺳﻔﺮﻩﺧﺎﻧﻪ ﺳﻨﺘﻰ ﺍﻭ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﭘﺎﺗﻮﻕ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﻫﺎ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪ.
*ﻫﺎﺩﻯ ﺍﺻﻐﺮﻯ: ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﺩﺭ ﺳﻠﻤﺎﺱ ﺯﺍﺩﮔﺎﻫﺶ ﻣﺠﺘﻤﻌﻰ ﺗﺠﺎﺭﻯ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻛﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻً ﻇﺮﻑ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ. ﺧﻮﺩﺵ ﻣﺪﻋﻰ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺩﻳﻨﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺸﻬﺮﻯﻫﺎﻳﺶ ﺍﺩﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
*ﻣﺤﺴﻦ ﺑﻨﮕﺮ: ﺳﺎﻝﻫﺎ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﺭ ﻧﺼﻒ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﻣﺎﺯﻧﻰ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﺶ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺎ ﺳﻨﮓﻫﺎﻯ ﺗﺰﺋﻴﻨﻰ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺯﻣﻴﻨﻪﺳﺎﺯ ﻭﺭﻭﺩ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺳﻨﮓ ﺷﻮﺩ. ﺑﻨﮕﺮ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻝﻫﺎ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺳﻨﮓ ﺍﺯ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎﻯ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
*ﺣﻤﻴﺪ ﺑﺎﺑﺎﺯﺍﺩﻩ: ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﻝ ﻛﻨﺪﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﺮﺵ ﻭ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺣﺎﻻ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﺷﺮﻛﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﻨﺠﺮﻩﻫﺎﻯ upvc ﺭﺍﻩﺍﻧﺪﺍﺯﻯﻛﺮﺩﻩﺗﺎ ﻭﻫﻢﺳﻬﻤﻰﺍﺯﺑﺎﺯﺍﺭﻣﺴ ﻦﻭﺳﺎﺧﺖﻭﺳﺎﺯﺵ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ESTEGHLAL F.C
25-05-2010, 12:04
خوشحالم که این صمد رفت(استعفاش پذیرفته شد).
واعظ هم بمونه مدیریت خوبی داره.
اکبرپور و کاظمی(بی غیرتای استقلال هم رفتن)نصف خسرو حیدری و فرهاد مجیدی بازی ندارن ولی واسه ی استقلال که فوتبالشون رو مدیون اونن ناز میکنن
ولی به نظر من نمیشه یه جایگزین مناسب واسه کاظمی پیدا کنیم.
ولی جای اکبرپور بازیکنای زیادی داریم.
و شکی نیست که مربی استقلال بین لوکا و پرویز مظلومی یا شاید نامجو.
گفته میشه سوشا مکانی با استقلال داخلی بسته.
خبرای مبنی بر مذاکره استقلالبا فشنگچی هم شنیده میشه.
khaf Esteghlali
25-05-2010, 12:20
استقلال داره چی کار می کنه هر روز می شنوم یکی از تیم رفت مثل سیاوش و طالب لو و حسین کاظمی جانواریو برهانی حالا که می گن خسرو رفته لیگ ترکیه تو نقل و انتقالات هم که نرکوندیم نوری و فشنگچی که قرار بود حتما بیان استقلال می گن با پرسپولیس تمام کردن فقط یک لیست از پرسپولیس می گم بریم بمیریم میگن::imoksmiley:
پرسپولیس تقریبا تمام بازیکن های فصل پیشش رو حفظ می کنه و علاوه بر اون ها می گن با محمد نوری و فشنگچی تمام کرده و غلامرضا رضایی هم قرارداد امضا کرده
khaf Esteghlali
25-05-2010, 12:21
ولی به نظر من نمیشه یه جایگزین مناسب واسه کاظمی پیدا کنیم.
ولی جای اکبرپور بازیکنای زیادی داریم.
و شکی نیست که مربی استقلال بین لوکا و پرویز مظلومی یا شاید نامجو.
گفته میشه سوشا مکانی با استقلال داخلی بسته.
خبرای مبنی بر مذاکره استقلالبا فشنگچی هم شنیده میشه.
میگن فشنگچی با پرسپولیس تمدید کرده و دیگه زیاد امیدی بهش نیست:-t
ESTEGHLAL F.C
25-05-2010, 12:31
بازیکن صبا بوده و جالب بدونی که گفته بود در صبا نمی مانم
واقعا متاسفم که افراد غیر فوتبالی در اینجا فعالیت میکنن.
SASAN TORRES
25-05-2010, 13:34
فشنگچی احتمالا میره پرسپولیس.
قلعه نوعی هم که رفت استیل آذین.
حالا ببینید من کی گفتم.... تا وقتی که این واعظ تو تیم باشه اوضاع همینه.
خداکنه فتح الله زاده بیاد که به قول یکی از بچه ها بمب نقل و انتقالاته............اگه بیاد شاید مخ قلعه نوعی رو هم بزنه بیارتش استقلال..............قلعه نوعی هم که بیاد چند تا بازیکن با خودش میاره...........بعضی از بازیکنایی که دارن میرن هم به خاطرش میمونن.
فقط مشکل ما واعظ آشتیانیه
KiAn MuNiCh
25-05-2010, 17:37
مربي كي ميخواد بشه اين همه بازيكن از دست ديدم كي ميخواد بياد آخه اي خدااااااااااااااااااااااا اااااا كمكمون كن.
فيليپ آلوز دسوزا در استقلال
یکی به من بگه باشگاه با نظر کی داره با این بازیکن ها قرار داد می بنده؟
alireza77777m
25-05-2010, 21:27
یکی به من بگه باشگاه با نظر کی داره با این بازیکن ها قرار داد می بنده؟
معلومه واعظ و مشاورش تمام این امور را به عهده گرفته اند.البته فکر می کنم از مرتضی محصص و نامجو مطلق که مشاوره می گیرند.
SASAN TORRES
25-05-2010, 21:38
بالاخره این واعظ هم یه بخاری از خودش نشون داد.
با آلوز دسوزا دوساله بست....................دیگه اکبرپور و کاظمی از امروز استیل آذینی شدن.
سوشا مکانی هم که میخواست به جای طالب لو بیاد رفت استیل آذین.
زنید پور هم رفته استیل آذین.................چیکار داره میکنه این استیل آذین معلوم نیست سی چهل تا بازیکن تاپ خریده به کدومشون میخواد بازی بده معلوم نیست..........واسه خودش شده یه پا رئال مادرید.
یه دفعه میبینی سر بلاتر پیام میده میگه استیل آذین داره با خریداش فوتبال جهان رو نابود میکنه:laugh4:
KiAn MuNiCh
26-05-2010, 11:10
اگه دسوزا دفاع وسط باشه كه جاي صادقي يا عمران زاده مياد و اگه گوشه باشه جاي يوسفي يا منتظري رو ميگيره.
اگه دسوزا دفاع وسط باشه كه جاي صادقي يا عمران زاده مياد و اگه گوشه باشه جاي يوسفي يا منتظري رو ميگيره.
فيليپ آلوز دسوزا هافبك دفاعي هست و در اين پست با توجه به وضعيت نامعلوم حسين كاظمي (در آستانه پيوستن به استيل آذين) و كيانوش رحمتي (در حال مذاكره با ذوب آهن) در استقلال فكر ميكنم كه خريد منطقي بوده! اما اينكه كيفيت فني و ميزان كارائيش در چه حديه و آيا ميتونه به كار استقلال بياد يا نه معلوم نيست و بستگي به نظر كادر فني آينده داره!
پ.ن: بر اساس عرف تيمداري جذب بازيكن بايد با نظر مستقيم و مساعد سرمربي انجام بشه و در واقع طبيعيه كه هر مربي بازيكنهاي باب ميل خودشو جذب كنه! حال با وضعيت اخير استقلال اين سوال مطرح ميشه كه جذب دسوزا با نظر فني چه كسي انجام شده؟!
آيا واعظي آشتياني كه در طي اين دو سال ثابت كرده اهل مشورت با پيشكسوتان باشگاه و ... نيست سرخود اين كار رو انجام داده يا اتفاقاتي در پشت پرده باشگاه صورت گرفته كه من هوادار از اون بيخبرم الله اعلم...!!!
khaf Esteghlali
26-05-2010, 11:51
[QUOTE=mak24mehr;418657]:292::292::292:
فشنگچی مگه پرسپولیس بوده ککه بخواد تمدید کنه:-L
بازیکن صبا بوده و جالب بدونی که گفته بود در صبا نمی مانم
واقعا متاسفم که افراد غیر فوتبالی در اینجا فعالیت میکنن.[/QUOTE
ببخشید منظورم این بود که تموم کرده:D
ss_ss gahreman
26-05-2010, 14:06
امیدوارم فشنگچی و ادینهو لا اقل به استقلال بیان
حسین کاظمی رو دیگه از دست دادیم
هیچکس مثل کاظمی هافبک دفاعی استقلال رو نمیتونه به خوبی اداره کنه امیدوارم این الوز دسوزا بهترش باشه
اخر کی میخوان سرمربی استقلال رو مشخض کنن؟
هافبك برزيلي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به توافق اوليه رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فابيو جانواريو هافبك برزيلي فصل پيش تيم فوتبال استقلال تهران صبح چهارشنبه (امروز) با حضور در باشگاه سپاهان، با محمدرضا ساكت مديرعامل اين باشگاه گفتوگو كرد و پس از چندين ساعت بحث و گفتوگو براي پيوستن به اين تيم اصفهاني به توافقاتي دست يافت.
جانواريو پس از اين جلسه براي انجام تست پزشكي باشگاه سپاهان را ترك كرد.
جان واريو كه در هتل آسمان اصفهان اقامت دارد، در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر به توافق رسيدن براي حضور در سپاهان تنها گفت: 99درصد من را سپاهاني بدانيد.
جانواريو پس از نشست با مسوولان استقلال براي ادامهي حضور در اين تيم به توافق نرسيد و راهي اصفهان شد. جانواريو مبلغ يك ميليون و صد هزار دلار از استقلال طلب كرده بود!
انتهاي پيام
ESTEGHLAL F.C
26-05-2010, 14:40
ستارههایی که با نیامدن به پرسپولیس و استقلال سفیدبخت شدند !
در تاریخ فوتبال ایران بودند ستارههایی که هرگز پیراهن استقلال و پرسپولیس را بر تن نکردند و تا پایان فوتبال خود سرخابی نشدند. قبل از این فوتبال ایران دو قطب به نامهای تاج و شاهین داشت که دارایی و عقاب هم با آنها رقابت میکردند. دکتر امیرمسعود برومند و حمید شیرزادگان یا همان پا طلایی فوتبال ایران هم هرگز پیراهن استقلال یا پرسپولیس را بر تن نکردند اما چون رقابت آن زمان میان شاهین و تاج کمتر از پرسپولیس و استقلال نبود و پرسپولیس در آن زمان وجود نداشت آنها در این لیست قرار نمیگیرند.
غلام وفاخواه: در تیمهایی چون عقاب و پاس توپ زد اما هرگز به استقلال یا به پرسپولیس نیامد. مهاجم فیکس تیم ملی در اواخر دهه چهل و اوایل دهه پنجاه از معدود ستارههایی است که هرگز سرخابی نشد.
علیرضا خورشیدی: او هم مانند وفاخواه ستاره عقاب و پاس و البته تیم ملی بود. این مهاجم هم هرگز در استقلال یا پرسپولیس توپ نزد.
رضا قفلساز: دروازهبان ملیپوش پاس در دهه پنجاه هم در این لیست قرار میگیرد. او گلر تیم ملی ارتش ایران هم بود.
حسین کازرانی: این مدافع ملیپوش هم فوتبال خود را در پاس گذراند. او یک دفاع وسط مطمئن بود.
مجید حلوایی: این مدافع جنوبی و ملیپوش هم هرگز سرخابی نشد. او مدتی را در تیمهای جنوبی سپری کرد و سپس به پاس رفت. در دهه پنجاه حلوایی مدافع فیکس تیم ملی بود.
محمود حقیقیان: او در پست هافبک بازی میکرد و بازوبند کاپیتانی تیم ملی را هم بر بازو بست. تیمهای باشگاهی او را پاس، شاهین و پیام تهران تشکیل میدادند.
غفور جهانی: مهاجم اسطورهای ملوان به رغم ملیپوش بودن و ستاره شدن در فوتبال ایران هرگز راهی پایتخت و یکی از تیمهای سرخابی نشد.
مهدی دینورزاده: او هم سابقه بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی را دارد اما در فوتبال باشگاهی مدافع مستحکم پاس و شاهین بود.
مهدی مناجاتی: مهاجم ملیپوش تیم ملی در دهه چهل و پنجاه هم یک پاسی محسوب میشود.
عبدالرضا برزگری: هافبک تهاجمی تیم ملی در تیمهای جنوبی به ویژه نفت آبادان فوتبال باشگاهی خود را سپری کرد.
محمدحسین ضیایی: هر چند سابقه ملی زیادی ندارد اما یک هافبک دفاعی خوب بود. او در وحدت و شاهین توپ میزد. پس از این راهی اروپا شد و برای واشاش مجارستان بازی کرد.
ابراهیم قاسمپور: هافبک آبادانی ایران از ستارههای فوتبال ایران در دهه پنجاه و شصت بود. البته او با 41 سال سن در دهه هفتاد هم سابقه بازی دارد. در سالهای آخر او به یک مدافع تبدیل شده بود.جم آبادان، نفت آبادان، شاهین و پاس تیمهای ایرانی قاسمپور بود. او 12 سال هم در تیمهای اماراتی و قطری توپ زد.
حمید علیدوستی: این مهاجم ملیپوش یک گلزن تمام عیار بود.او پیش از این که به فوتبال آلمان برود در هما توپ میزد. سایپا آخرین تیم باشگاهی علیدوستی بود.
مهدی ابطحی: هافبک چپ پای تیم ملی فوتبال و فوتسال هم هرگز به استقلال و پرسپولیس نیامد. او در وحدت بازی میکرد. البته ابطحی در مرحله مقدماتی جام باشگاههای آسیا در سال 90 میلادی که استقلال قهرمان شد به عنوان یار کمکی با آبیپوشان بود. البته او در بازیهای نهایی غایب بود. در سال 91 هم او یار کمکی و قرضی بود و با استقلال نایب قهرمان آسیا شد. اما هرگز بازیکن رسمی این تیم نشد.
سیروس قایقران: اسطوره فوتبال گیلان و باشگاه ملوان هم هرگز پیراهن قرمز و آبی پایتختنشینها را بر تن نکرد. مرحوم قایقران، هافبک ثابت و کاپیتان تیم ملی در اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد به شمار میرود. ملوان، کشاورز و استقلال انزلی تیمهای سیروس بودند.
احمد سجادی: دروازهبان تیم ملی در بازیهای آسیایی 1986 سئول و جام ملتهای آسیا 1378 هرگز به استقلال و پرسپولیس نیامد. او گلر تیمهای هما و بهمن بود.
علی اصغر مدیرروستا: آقای گل فوتبال ایران و مهاجم گلزن تیم ملی هم هرگز سرخابی نشد. او در تیمهای پاس، بهمن و پیکان توپ زد.
ابراهیم تهامی: مهاجم ملیپوش خوزستانی کشورمان هم فوتبال خود را در تیمهای جنوبی به ویژه استقلال اهواز سپری کرد. او در سال 75 به همراه سیروس نعمتینژاد به عنوان یار کمکی استقلال را در آسیا همراهی کرد. پاس گل دوم به استرالیا و صعود ایران به جامجهانی یکی از ماندگارترین خاطرات مربوط به تهامی است.
خداداد عزیزی: غزال تیزپای فوتبال ایران هر چند به عنوان یار قرضی و کمکی پرسپولیس را در آسیا همراهی کرد اما او هم هرگز یک پرسپولیسی یا استقلالی نشد. ابومسلم، فتح، بهمن، پاس و راهآهن تیمهای ایرانی خداداد بودند. آلمان، امارات و آمریکا هم لیگهایی بودند که او در آنها بازی کرد.
آرمناک پطروسیان: دروازهبان آن زمان تیم ملی ارمنستان یکی از بهترین بازیکنان خارجی بود که به فوتبال ایران آمد. او با وجود سالها درخشش خیرهکننده در تیمهای اصفهانی سپاهان و ذوبآهن هرگز به استقلال یا پرسپولیس نیامد.
نفراتی چون ابراهیم میرزاپور، وحید هاشمیان و جواد نکونام هم در این لیست قرار میگیرند اما چون هنوز عمر فوتبالی آنها به پایان نرسیده و احتمال قرمز یا آبیشدن آنها وجود دارد در این لیست قرار نمیگیرند.
فوتبال پدیدهای شگفتانگیز و بسیار جذاب برای نسل معاصر است. این رشته ورزشی آنقدر برای آدمهای سراسر جهان پراهمیت است که ستارههایش روی چشم مردم جا خوش میکنند. خوب یا بد، ساکنان کرهزمین جان میدهند برای سوپراستارهای فوتبال و آنقدر این موضوع برایشان مهم است که مثلا در چین اتاقی که قبلا فقط برای یک شب در اختیار دیوید بکام بوده، با 30 برابر قیمت به اجاره نفر بعدی درمیآید!
در این میان چه از طرف توده و چه از سوی ژورنالیستها، ستارههای فوتبال هر کشور با القاب جالبی خطاب میشوند که بد ندیدیم به بهانه جابهجا شدن لقب «افشین امپراتور» از قطبی به پیروانی، نگاهی به این جریان در فوتبال یک دهه اخیر ایران بیندازیم. شما هم با ما در این گشتوگذار کوتاه و جالب همراه شوید!
لقب ستارههای خارجی
اگر فکر کردهاید فقط ایرانیها جوگیر میشوند و ستارههایشان را راهی عرش میکنند، سخت در اشتباهید، زیرا پروژه اعطای لقب به سوپراستارهای مستطیل سبز، وسعت جهانی دارد. در انگلیس پل گاسکویین را «گازا» و وین رونی را به خاطر شباهت اخلاقیاش به گازا، «وازا» مینامند! در آلمان گرد مولر را «بمب افکن» میخواندند و به مهدی مهدویکیا و وحید هاشمیان خودمان لقبهای «موشک» و «هلیکوپتر» دادند. در آرژانتین مارتین پالرمو را پس از خراب کردن سه پنالتی در جریان یک مسابقه به کسب لقب «اللوکو» به معنای دیوانه مفتخر کردند و لیونل مسی – بهترین بازیکن فعلی جهان- به خاطر جثه بسیار کوچکش لقب «کک» دریافت کرد، هر چند در اسپانیا او را «الدیگو» و «مسیح» میخوانند!
عشق فروشی روی سکو!
سالهاست هواداران فوتبال روی سکوهای داغ استادیومهای ورزشی با هیجان و حلاوت ستارههای محبوبشان را فریاد میکنند و برایشان لقب اختراع میکنند. این قصه نه مال امروز و دیروز است که از دوران جباریها و شیرزادگانها و بهزادیها آغاز شده و با پا طلاییها و سر طلاییها و سیمخاردارها به حیاتش ادامه داده است. با این وصف امروز اما انگار بوی گند مدرنتیه، سکوها را هم تسخیر کرده است و لقبها و شعارها بیشتر از آنچه از قفسه سینه و موجود تپندهاش بیرون بجهند، از لابهلای تراولهای رنگارنگ سربرمیآورند. شما هم حتما آوازه بازیکنان زیادی را شنیدهاید که بیشتر از استحقاقشان روی سکوها تحویل گرفته میشوند تا محبوبیت را بخرند! ای امان که لقب هم فروشی شد...!
بخشی از مصاحبه ی رضا عنایتی............ دندان پوسیده انهایی هستند که یک جام هم نگرفتند
[Only registered and activated users can see links]
KiAn MuNiCh
26-05-2010, 17:49
از چپ و راست داره برامون ميباره جانواريو كه انصافا يكي از بهترنيامون بود هم كخ رفت.من نميدونم جاي خالي اين بازيكنا رو كي ميخواد پر كنه!فكر كنم چون كه نامجو مطلق داره به واعظ خط ميده كيارو بخره شايد خودش مربي شه.
26-05-2010, 22:06
به به اینم از جانواریو که رفت سپاهان دیگه داره گریم میگیره معلوم نیست تو این استقلال چه خبره خدایا این واعظ چی کار داره میکنه؟ مثل این که اقای سعیدلوی پرسپولیسی داره برنامه نابود شدن استقلال رو پیاده میکنه اونور پرسپولیس رو قهرمان میکنن با این که کاشانی 500 شغلست ولی برکنار نمیشه اونوقت استقلالیها التماس میکنن واعظ رو بردار انگار نه انگار خدا به خیر بگذرونه این فصلو با این وضع بازیهای استقلالو نگاه نکنیم بهتره چون اینطوری از حرص و جوش سکته میکنیم به همه بروبجچ اس اسی پیشنهاد میکنم همه از امضای من استفاده کنن
ESTEGHLAL F.C
26-05-2010, 22:08
بيانيه هواداران استقلال ....
معاونت محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان تربیت بدنی – جناب آقای سعیدلو:
باسلام ، دقیقا اطلاع نداریم که جنابعالی تاچه اندازه درجریان جزئیات امور باشگاه استقلال دراین فصل قراردارید و یا باچه دیدگاهی رخدادها و معضلات این باشگاه ریشه دار، پرافتخار و مردمی را می نگرید... آنچه که درذیل می آید اشاره ای مختصر به مسایل یک فصل اخیر باشگاه از دیدگاه هوادارانی است که از وضعیت نابسامان تیم محبوبشان گلایه داشته وبه تنگ آمده اند و بیش از این ***** های اعمال شده مدیریت باشگاه را در پاره ای از موارد با اهمیت برنمی تابند... لذا ضروری است به عقب برگردیم و بطور مختصر و اجمال به بررسی و تحلیل برخی از موارد کلیدی درفصل جاری بپردازیم:
1 - در زمانیکه جنابعالی به این سمت منصوب نگردیده بودید و کشور عزیز ما درتب و تاب انتخابات ریاست جمهوری قرار داشت اتفاقاتی عجیب در این باشگاه که در کمتر از یکسال 2 جام قهرمانی را فتح کرده بود بوقوع پیوست که حاصل آن درحال حاضر سر خوردگی هواداران بیشمار است... شاید فضای موجود درسال گذشته وعدم تمرکز مسئولین ورزش کشور براین باشگاه مردمی باعث کم توجهی نسبت به اتفاقات مزبور بوده است زیرا دلایل قانع کننده و توجیهات دیگری را نمی توان برای رخدادهای این باشگاه و غفلت مسئولین محترم بیابیم.
2 – اولین اقدام شگفت انگیز مدیریت استقلال پس از قهرمانی درلیگ برتر باحذف سرمربی تیم قهرمان شکل گرفت... اقدامی عجیب و باور نکردنی که در دنیای فوتبال حرفه ای بی سابقه و یا حداقل کم سابقه است. مدیریت استقلال با این وعده که سرمربی بزرگتری را برای تیم قهرمان جذب خواهدکرد زمینه حذف سرمربی موفق باشگاه را فراهم ساخت... همان سرمربی که درلیگ اول و پنجم استقلال را صاحب دوجام قهرمانی ( حذفی و لیگ برتر) کرده بود و در زمان آخرین حضور خود دومین جام قهرمانی لیگ برتر را فتح کرده بود و درفصل ماقبل آن نیز تیم بحران زده استقلال را تحویل گرفت تا جام قهرمانی حذفی را که تضمینی برای سهمیه آسیایی باشگاه بود برای هواداران استقلال به ارمغان آورد.
3 – هواداران استقلال ازاین شوک خارج نشده بودند اما در انتظار تحقق وعده مدیریت باشگاه مبنی برجذب یک سرمربی بزرگتر و کارنامه دارتر بودند که علاوه برموفقیت در لیگ داخلی قادر باشد درعرصه بین المللی هم موفق باشد. اما اقدام شگفت انگیز بعدی زمانی رقم خورد که مدیریت باشگاه در کنار بی توجهی مطلق هیئت مدیره و نماینده مجمع ومسئولین مافوق ، دستیارسرمربی سابق را به رهبری کادرفنی استقلال انتخاب نمود تا ایشان انتظارات مزبور و وعده های مدیریت را دراین فصل برآورده ساخته و اهداف داخلی و آسیایی استقلال را تحقق بخشد.
4 – گام بعدی مدیریت استقلال ایجاد درگیری های شخصی و جنجال های رسانه ای ایشان و سایت منتسب به باشگاه با سرمربی سابق و تیم جدید تحت هدایت ایشان بود... این اقدام بگواهی تمامی مستندات حتی قبل از شروع فصل نهم استارت خورد تا زمینه های ایجاد حاشیه های مخرب برعلیه باشگاه استقلال شکل بگیرد و هواداران را دچار تفرقه و دو دستگی نماید... حاشیه هایی که طبیعتا برروی تمرکز کادر فنی و نتایج بازی های استقلال اثر می گذاشت و پیامدهای منفی اش باعث نارضایتی و خشم هواداران می گردید... این قضایا درحالی رخ می داد که سرمربی سابق استقلال بارها و بارها اعلام کرده بود تمرکز خویش را برروی تیم تحت هدایتش قرار می دهد و در مسایل داخلی باشگاه استقلال دخالت نخواهد کرد.
5 - قطعا جنابعالی واقفید که باشگاههایی همچون استقلال و پرسپولیس ابتدا به ساکن و حتی بدون زمینه های قبلی آبستن حوادث ، حاشیه ها وجریان سازی های مختلف قرار دارند و مدیران این باشگاه ها بایستی بتوانند در کنار حل و فصل امورات باشگاه به " مدیریت بحران " نیز مجهز باشند و فضا را برای کادرفنی مساعد نمایند... حال اگر این حاشیه ها و جریانهای مخرب " خودساخته " و " تولید داخل " هم باشد و خصوصا از جانب مدیریت و رسانه رسمی باشگاه به آن دامن زده شود چه وضعیتی بوجود خواهد آمد؟... همان وضعیتی که هواداران استقلال در بیشتر زمان های فصل نهم شاهد و ناظرش بودند و تاوان آن را پس می دادند ولی متاسفانه ازجانب هیئت مدیره و یا سازمان ورزش اقدامی بعمل نیامد که اگر اینگونه بود این ماجراها تا آخر فصل تداوم نمی یافت.
6 – خلاصه و مجمل عرض میکنیم که حاصل عملکرد مزبور در بعد انتخاب کادرفنی و جنگ و جدال های رسانه ای ، درکنار بحران نتیجه گیری در مقطعی ازفصل و رنگ باختن امیدهای قهرمانی درلیگ برتر و جام حذفی و... واکنش هایی را از جانب برخی ازهواداران ورزشگاهی بدنبال داشت که گاه و بیگاه برروی سکوها اعتراضات خود را با شعارهای مختلف بروز می دادند... همینجا لازم است تاکید نماییم که قصد نداریم تمامی حرکتهای اعتراضی هواداران را توجیه کرده ( حتی اگر بقصد دلسوزی باشد ) و اصل مسلم " حمایت درهرشرایطی " را مخدوش کنیم اما لازم است به زمینه های ایجادکننده این اعتراضات توجه کرد ودلایل واقعی آن را یافت... هوادار وقتی متوجه شود که در تعیین سرنوشت تیم محبوبش دخالتی ندارد و اعتراضاتش نیز موءثر نیست و حتی با " تهمت " پاسخ دریافت می کند طبیعی است به خروش می آید وعصیان می کند...
از حضرتعالی سئوال می کنیم در این سیستم باشگاه داری که هوادار حق انتخاب ندارد و اعتراضاتش نیز با تهمت پاسخ داده می شود و با حاکمیت یافتن چنین تفکری بر مدیریت باشگاه که هواداران معترض را با القابی نظیر " مواجب بگیر" ، " اجیرشده " ،" خبیث " و "پابرهنه" مفتخر می کنند ، آیا راهی به جز سکوهای ورزشگاه ها برای درخواست مطالبات به حق هواداران باقی می ماند؟!...
7 – دراین حالت یک مدیر " مردمی " روشهایی را انتخاب می کند که هوادار را " متقاعد " کند و اشتباهاتش را ازموضع " ارشادی " ونه از " موضع قدرت و تهمت " تصحیح کرده و آنان را هدایت نماید اما مدیریت باشگاه دراقدامی عجیب و با قلدری تمام از رسانه باشگاه به آنان اتهام وارد کرده و القاب مزبور را بارها و بارها تکرار می نماید... حکایت استقلال و هواداران معترض دراین فصل اینگونه بود و شگفتی ما از این است که چرا مسئولین مافوق برای حفظ حرمت هواداران و رفع اتهام ازآنها اقدامی نکرده اند؟
8 – جناب آقای سعیدلو:
اعتراض هواداران باشگاه مختص این فصل نیست... به گواهی تاریخ این اعتراضات همواره وجود داشته است و در مقاطعی حتی شدت گرفته و باعث تغییر و تحولات مدیریتی و کادرفنی در باشگاه گردیده است... همانگونه که تاکید کردیم در پی توجیه اعتراضات مزبور با روش های موجود نیستیم ولی نمی توان ادعاکرد که اعتراضات مزبور تماما هدایت شده بوده اند... طبیعی است درشرایطی که معترضین محمل مناسبی را برای انعکاس نظرات و اعتراضات خود نداشته باشند سکوهای ورزشگاهها محل مناسبی برای بیان اعتراضات می گردد و باز هم طبیعی است که در این فضای احساسی شعارهایی هم سرداده می شود که مورد تایید هیچکس نیست اما دلیل نمی شود که همه آنها را با یک چوب برانند و به تمام آنها انگ بزنند و معترضین را درمقابل اشخاص و تیم محبوب خود قرار بدهند... در زمان همان سرمربی سابق هم که برای این باشگاه افتخارات متعددی کسب کرده است ، سکوهای ورزشگاه درمواقع بحرانی آرامش نداشت و بعضا به خشم و خروش می آمد ، اما بیاد نداریم ایشان و یا مدیریت های وقت استقلال معترضین را با " تهمت " بدرقه نمایند. وقتی به هوادار وعده ای می دهند و برخلاف آن عمل می کنند و درقبال عملکرد خویش نیز پاسخگو نیستند و... چه راهی برای درخواست مطالبات هوادار باقی می ماند؟
9 – این توضیح لازم است که هدف ما دراین نوشتار ورود به جزئیات بحث فنی نیست که البته درجای خود قابل طرح خواهدبود... به هرحال در کنار حاشیه های خود ساخته و برخودهای طلبکارانه باهواداران که یکی ازعوامل افت استقلال دراین فصل گردیده است ضعف های فنی هم وجود داشته است که استقلال نتوانسته است در لیگ برتر حتی درکورس قهرمانی قرار داشته باشد و جام حذفی راهم ازدست بدهد و برای سهمیه آسیا هم در انتظار و اضطراب تعیین تکلیف سهمیه آسیا باقی بماند. در این فصل استقلال با وجود جذب مهره های کارآمد و تقویت تیم قهرمان حتی نتوانست دربازی تک حذفی آسیایی موفق عمل نماید و حذف شد درحالیکه وعده های مدیریت استقلال و تبلیغات ایشان برخلاف واقعیتی است که اکنون رخ داده است.
10 - جناب آقای سعیدلو:
قصد ما حمایت کورکورانه از برخی اشخاص و یا دشمنی با دیگران نمی باشد... هوادار استقلال بدنبال موفقیت و تعالی تیم محبوبش می باشد و برای افتخار آفرینان باشگاه ( هرکه باشد ) حرمت قائل است و به پیشکسوتان احترام می گذارد... هوادار استقلال اعتقاد دارد که " اشخاص " با تمام افتخاراتشان به این باشگاه می آیند و می روند اما این " استقلال " است که باقی می ماند و به حیات خود ادامه می دهد... اگربه سرمربی سابق اشاره کرده ایم بدلیل کارنامه پرافتخارش در لیگ برتر است ولی نه عقد اخوت با ایشان بسته ایم و نه از ایشان و یا دیگران مواجب گرفته ایم!... و اگر از سرمربی فعلی و یا مدیریت استقلال هم سخن گفتیم و انتقاد کرده ایم به عملکرد فنی و رفتاری آنها دراین فصل نگریستیم و قضاوت نمودیم.
11 - البته اذعان داریم که مدیریت فعلی باشگاه استقلال در اداره امورباشگاه دارای محاسنی بوده است و قصد نداریم با بیان نقاط ضعف و تعمیم آن به تمامی موارد سیاه نمایی کنیم اما نقاط قوت ایشان را برای اداره باشگاهی مانند استقلال کافی نمی دانیم ... استقلال با وجود پیچیدگی های مسایل و معضلاتش به مدیرانی نیاز دارد که علاوه بر توانمندی های لازم از خصوصیات " مردم داری " و " حاشیه گریزی " برخوردار باشند و سرنوشت باشگاه را فدای اختلافات شخصی خود با دیگران نکنند و علاوه بر آن حرمت هواداران را نگهدارند... حفظ حرمت هواداری که معترض نیست و به وضعیت موجود راضی می باشد هنرنیست!... برخورد مناسب با هوادار معترض و متقاعدکردن وی با ارزش است.
12 – جناب آقای سعیدلو:
هشدار می دهیم که ادامه این روند فرصت های باقیمانده استقلال را برای تجهیز فصل آینده از هواداران سلب می کند که دراینصورت ناکامی های دیگری برای این تیم رقم خواهد خورد... راستی این سئوال را چه کسانی جواب خواهند داد که چرا پس ازقهرمانی های این تیم ریشه دار و مردمی بایستی درانتظار یک فصل زجر آور و کابوس وار برای هواداران باقی بمانیم؟!... براستی چرا؟.
صراحتا می گوییم که بزعم ما تفکرات و دیدگاههای فعلی حاکم بر باشگاه در فصل آتی هم جواب نخواهد داد مگر اینکه معجزه ای رخ دهد و تفکرات و دیدگاه های مزبور دچار تغییر و تحولات اساسی گردد... ما بنا نداریم برای آینده استقلال از اشخاصی تحت عناوین مدیریت و یا سرمربی نام ببریم اما در عین حال برای رقم خوردن آینده ای روشن جهت باشگاه محبوبمان احساس مسئولیت کرده و لذا راهکارمان را ارائه میدهیم:
پیشنهادما این است که تافرصت ها ازدست نرفته است زمینه تشکیل جلسه ای با حضور حضرتعالی و جمعی از پیشکسوتان دلسوز و باتجربه استقلال فراهم گردد و نظرات مشاوره ای آن عزیزان را در انتخاب اعضای هیئت مدیره یکدست و مدیرعامل جمعبندی کرده و لحاظ فرمایید... بازهم تاکید میکنیم که ازنظرما آنچه در اولویت قرار دارد انتخاب مدیرعامل است و بعد از عبور از این مرحله بایستی تکلیف کادرفنی جدید مشخص گردد... طبیعتا نمی توان انتظار داشت که نظرات مشاوره ای آن عزیزان یکسان و مشابه باشد اما می توان با جمعبندی آن و مصلحت سنجی های رایج به نتایج مطلوبی رسید... قطعا درانتخاب کادر فنی جدید هم مدیرعامل استقلال با توجه به سوابق و تجربیات خود و لحاظ کردن مشاوره های پیشکسوتان می تواند با یک انتخاب بهینه به انتظارات پایان دهد و با انتخاب یک کادر فنی قوی و با دانش راه را برای اوج گیری استقلال عزیز که پرافتخارترین باشگاه ایران در آسیا است هموارنماید..... انشاا...
به امید روزی که هواداران استقلال که صاحبان اصلی باشگاه می باشند قادر گردند بدست خود سرنوشت تیم محبوبشان را رقم زده و درچنین موارد با اهمیتی حق انتخاب داشته باشند..... والسلام.
با احترام ... جمعي از هواداران استقلال
hadis blue girl
27-05-2010, 07:52
به به اینم از جانواریو که رفت سپاهان دیگه داره گریم میگیره معلوم نیست تو این استقلال چه خبره خدایا این واعظ چی کار داره میکنه؟ مثل این که اقای سعیدلوی پرسپولیسی داره برنامه نابود شدن استقلال رو پیاده میکنه اونور پرسپولیس رو قهرمان میکنن با این که کاشانی 500 شغلست ولی برکنار نمیشه اونوقت استقلالیها التماس میکنن واعظ رو بردار انگار نه انگار خدا به خیر بگذرونه این فصلو با این وضع بازیهای استقلالو نگاه نکنیم بهتره چون اینطوری از حرص و جوش سکته میکنیم به همه بروبجچ اس اسی پیشنهاد میکنم همه از امضای من استفاده کنن
جانوآریو 1,200,000,000 میخواست!!!!!!! اینقدر می ارزید ؟؟؟!!!!
خببب... در فصل نقل و انتقالات هستيم و استقلال نيز مثل بقيه تيمها مشغول مذاكره با بازيكنان مورد نظرشه!
هرچند معتقدم اخبار خوشايندي از اين تيم به گوش نمي رسه! بازيكنان كليدي تيم در حال جدا شدن از تيم هستند و در مقابل بازيكنان مطرح و در حد نام استقلال هم جذب نشدند!
اما در اين بين خبر جدا شدن فابيو جان آريو از استقلال خيلي من رو تحت تاثير قرار داد و در نااميدي و ياس فرو برد!
فابيو جان آريو از اون دست بازيكناني بود كه شايد تا مدتها ديگه استقلال و هواداران نظيرش رو به خودشون نبينن! يه هافبك تكنيكي و خلاق و خوش فكر - باهوش و سريع - پاسور و بازيگردان - شوت زن - ايستگاهي زن و ... خلاصه همه خصوصيات لازم براي يه هافبك تهاجمي استاندارد و سطح بالا رو داشت! بازيكني كه در مقابل پرسينگ حريف هيچ وقت باري به هر جهت به توپ ضربه نمي زد و در طي اين دو سال كمتر شاهد افت فني اون بوديم! (به نظرم اصلا افت نداشت و اين نكته در طي 2 سال حضورش در استقلال اگه نگيم بي نظير بوده لااقل كم نظير بود!)
به هر حال اين اتفاق بد افتاد و فابيو با همه تاثيرپذيريش از تيم جدا شد! (هرچند معتقدم كه با كمي بحث بيشتر و به اصطلاح چانه زني مي شد رقم بالاي پيشنهادي فابيو رو شكست و پايين آورد و اون رو راضي كرد چه بسا يه همچين موردي رو درباره ادينهو ميشنويم كه مديران استقلال به مدير برنامه هاش گفتن كه نگران رقم قرارداد نباشن چون راضيشون مي كنند!) اما نكته اصلي اينه كه آيا مديران لجباز استقلال ميتونن جاي خالي فابيو رو در فصل آينده پر كنن يا نه معلوم نيست اما به هر حال حتي اگه هافبك بزرگي رو هم جذب كنن حداقل يه نيم فصل وقت لازم هست تا خودش رو با سيستم تيم و تفكرات سرمربي فرضي (تيم هنوز سرمربي آينده خودش رو نميشناسه اونوقت در بازار نقل و انتقالات داره فعاليت مي كنه و بازيكنان كليدي خودش رو كه شايد سرمربي آينده بهشون نياز داشته باشه رو از دست ميده!!!) هماهنگ كنه!
شايد آقاي واعظي آشتياني نمي دونه كه بهترين حالت براي حضور موفق آميز استقلال و پرسپوليس در ليگ برتر اينه كه اسكلت اصلي تيم حفظ يشه و يا با كمترين تغيير نفري مواجه بشه! به هر حال حداوند متعال آخر و عاقبت من و همه هواداران آبي دل عزيز رو با اين مديريت به خير كنه!!!
اما نكته مهم ديگه اي رو مي خواستم عنوان كنم در مورد قرارداد يك ساله صمد مرفاوي با مس كرمان هست! قراردادي كه من رو از دو جهت خوشحال كرد: اول اينكه خب به هر حال صمد امسال بدون تيم نموند و دوم اينكه فرصت مناسبي براي من و خيلي از هواداران فراهم شد تا توانايي هاي فني صمد رو در يه تيم شهرستاني ببينن!
حقيقتا به شخصه خيلي دوست داشتم كه اين مسئله اتفاق بيفته! چون بحثهاي زيادي رو در ليگ گذشته با هواداران آبي دل و فهيم استقلال در اين مورد داشتيم كه صمد دانش فني و لياقت لازم رو داره يا نه! و دلايل متعددي مثل حاشيه ها - تماشاگران و اشتباهات داوري و بازيكنان براي عدم توفيق صمد در استقلال هم مطرح شد! و الان اين فرصت فراهم شده!
درود و دوصد بدرود. :72:
hadis blue girl
27-05-2010, 08:01
طالبلو در حال مذاکره با مسئولان تراکتور هست و به احتمال زیاد به توافق می رسن !!! ( خدانکنه ) !
جانو آریو با سپاهان 2 ساله بست !
آرش برهانی با استیل تمام کرد !
سیاوش و کاظمی هم احتمال خیلی زیاد با استیل به توافق می رسن !
فرهاد هم یه پیشنهادعالی 1.5 میلیاردی ازیه تیم قطری ( احتمالا الغرافه ) داره ، الانم قطره و بعید نیست همین روزها خبر ثبت قراردادش به گوش برسه اما اگر به قطر یا امارات نره در ایران فقط لباس استقلال رو می پوشه و این فصل اگر انشاا... با استقلال بمونه قرارداد سفید امضا می کنه !!
خسرو هم منتظره پیشنهادهای خارجی هست ، اگه بتونه لژیونر بشه حتما میره ، در غیر اینصورت با استقلال می مونه ! ( انشاا... )
استقلال در حال مذاکره بافرید عابدی از راه آهن و پوریا غفوری زاده از پاس همدان هست و احتمال آبی پوش شدن این دو در فصل بعد خیلی زیاده !!
ادینهو هم به نظر می رسه در حال مذاکره با استقلالی هاست !!!!
دسوزا هم که رسما آبی پوش شد !
پژمان منتظری هم تمدید کرد !
CraZy Man
27-05-2010, 08:26
اما نكته اصلي اينه كه آيا مديران لجباز استقلال ميتونن جاي خالي فابيو رو در فصل آينده پر كنن يا نه معلوم نيست اما به هر حال حتي اگه هافبك بزرگي رو هم جذب كنن حداقل يه نيم فصل وقت لازم هست تا خودش رو با سيستم تيم و تفكرات سرمربي فرضي (تيم هنوز سرمربي آينده خودش رو نميشناسه اونوقت در بازار نقل و انتقالات داره فعاليت مي كنه و بازيكنان كليدي خودش رو كه شايد سرمربي آينده بهشون نياز داشته باشه رو از دست ميده!!!) هماهنگ كنه!
آرمین جان آشتیانی مدیریت خوبی کرده برای ما و به نظر من دلیلی داشته که زیاد به جانواریو بها نداده برای نگه داشتنش مثلا اینکه توی یه مصاحبه ی جباری خبر نگار بهش گفت برنامتون برای سال دیگه چیه؟
جباری گفت فعلا قصد دارم با استقلال تمدید قرار داد کنم و در این تیم بمونم البته اگه من رو بخوان و گفت اگه نخواستن اون وقت به تیم دیگری میرم شاید یکی از برنامه های واعظ تمدید قرار داد با جباری باشه و اینکه بخواد جباری رو جای فابیو بذاره چون اگه جانواریو می موند نمیشد اون پست فابیو و پست جباری یکی و ما هم که با ترکیب چهار هافبک لوزی بازی می کردیم و در نوک این خط هافبک یا باید جباری قرار می گرفت یا جانواریو که به نظر من جباری بهتره ولی خب این رو هم بگم توی چند سال اخیر فابیو جزو بهترین های ما بوده یادش بخیر گلی رو که پیام خراسان زد و قهرمان شدیم.
خرید ادینهو هم اگه بتونیم بخریمش فوق العاده خوبه چون امسال توی خط حمله مس عالی بازی کرد و گل های خوبی رو هم زد و به نظر من می تونه یه مهاجم گل زن برای سال دیگه تیم باشه البته باید سعی کنیم یه مهجام دیگه برای کنارش بخریم که اون مهاجم هم سرعتی باشه یا گل که بتونن هماهنگ کار کنن و این طور نشه که سید صالحی بیاد ترکیب اصلی کنار ادینهو :دی
KiAn MuNiCh
27-05-2010, 08:55
100% الان در حال حاظر جامواريو بهتر از جباريه ولي خب خداوكيلي اين جانواريو هم اذيت كرد و 1200000 خواست تا بمونه شايد تيمهاي صنعتي توانايي پرداخت اين مبلغو داشته باشن ولي اس اس و پرسپوليس خداوكيلي نميتونن براي يه بازيكن اينقدر پرداخت كنن،وضع جانواريو هم كه از نظر مالي بد نبود و به قول معروف بازيكن خارجيه ديگه،غيرت اينا نداره و يه همچين تماشاگرني مثل استقلاليها عمرا اگه پيدا كنه.
Majid_4553
27-05-2010, 09:12
این بیانیه رو کی نوشته؟ منبع خاصی داره یا خود ایشون نوشته؟
جانوآریو 1,200,000,000 میخواست!!!!!!! اینقدر می ارزید ؟؟؟!!!!
جباری فصلی 500 تا هر فصل میگیره ارزشش رو داره؟ تازه دو فصل چقدر بازی کرده؟ جان واریو واقعا یکی از تاثیر گزار ترین بازیکنهای استقلاله. به این مجتبی جباری زیاد نمیشه اعتماد کرد دوباره تقی به توقی میخوره مصدوم میشه کل فصل رو.
واقعا از دست دادن جان واریو اشتباه محض بود
ESTEGHLAL F.C
27-05-2010, 09:15
سلام به همه ی دوستان آبی دل.
منم مث هر استقلالی از شنیدن خبر جدایی جانواریو ناراحت شدم.ولی انصافا رقم قراردادش بالاست.استقلال توان دادن اون پول حتی جورایی کمتر از اون رو هم به این هافبک پر توان برزیلی نداشت در ضمن ما جباری رو داریم که بازیش به مراتب از جانواریو بهتره.
صادقی هم بره بهتره چون شنیدم پیروز قربانی با صمد مشکل داره و به زودی این کاپیتان با تعصب مس رو ترک میکنه.و احتمالا بیاد استقلال.
ولی نکته قابل توجه اینه که آلوز دسوزا با نظر فنی کی جذب شده در حالی که تیم هنوز سرمربی نداره!!!به هر حال از واعظ انتظار نمیرفت.
به نظر من واعظ مدیر عامل خوبیه(زمانی که تو فدراسیون دوچرخه سواری کار میکرد ایران اول آسیا و سوم جهان بود ولی الان ... استقلال بعد از 6 سال دوباره قهرمان لیگ شد,استقلال بعد از مدتها از گروهش تو آسیا صعود کرد در حالی که حتی میتونست الشباب رو بزنه , خیلی از حاشیه ها در نظفه به خفه کرد ,امسال مشکلات مالی استقلال رو حل کرد و ...)ولی خوب امیدوارم هر چه زودتر سرمربی رو انتخاب کنه تا بتونه شاید با موفقیتش دوباره جایگاه خوبی در بین هوادارا پیدا کنه.
ضمن احترام فراوانی هم که به قلعه نویی قائلم نباید اینطوری با استقلال تا میکرد.تو بازی با ابومسلم با استقلال(بازی برگشت)وقتی که با مظلومی مصاحبه کردن تعصبش رو نسبت به تیم نشان داد و گفت:من دوست ندارم استقلال ببازه و همیشه این تیم در قلب من جا داره و امیدوارم استقلال در این بازی محروم و مصدوم ندهد.(برای دربی)و بعد از گل مشتهایش رو گره نکرد تا به صورت استقلال بزنه و هیچوقت علیه استقلال مصاحبه نکرده و هیچوقت به سکوها خط نداده و ... .
شاید الان سرمربی انتخاب شده و کسی نمیداند به هر حال من اطلاع زیادی ندارم
در ضمن سقوط مس کرمان رو خدمت همه ی مسی ها تسلیت میگم
به امید موفقیت استقلال
Milad Peser
27-05-2010, 11:23
خوب تغییرات گسترده ای در این تیم داره به وجود میاد که نمیدونم به نفع این تیمه یا به ضرر این تیم
شنیده ها نشون میده واعظ اشتیانی جاش رو به علی فتح الله زاده میده شاید کمتر کسی به این فکر بود ولی مطمئنن این اتفاق میافته و طبق معمول باید منتظر بمب و ساختن ورزشگاه و از این جور حرفا باشیم
میثم منیعی که قراردادش رو با استقلال بست مهدی امیرابادی و هاشم بیگ زاده این باشگاه رو ترک میکنند احتمال موندن کیانوش رحمتی با توجه به رفتن حسین کاظمی بیش از پیش شده
جانواریو رو که با قردادی دو ساله به سپاهان رفت الان هدف اصلی استقلال برای جیگزینی جانواریو حفظ جباری به خدمت گرفتن لوسیانو ادینهو هست
اون طور که گفته میشه مربی خارجی تو اولویت قرار داره
باید نشست و دید چه اتفاقی میفته ..........
khaf Esteghlali
27-05-2010, 12:24
واقعا ما هوادارا خجالت نمی کشیم بسه دیگه یک فصل تمام استقلال رو علی رغم اینکه به نظر من نتایج تقریبا برابری با قلعه نوعی گرفت کوبیدیم بسه دیگه واقعا خجالت نمی کشید صمد بیچاره از دل و جون برای تیممون زحمت کشید ولی تا حالا شد بعد برد هاش تشویقش کنیم یا اینکه منتظر بودیم ببازه بعد بهش فحش واقعا این فصل هوادارا ی استقلال خیلی خراب کردند بازیکن و مربی به پشت همین هواداراست که بازی می کنن پس وقتی پشتشون خالیه ازشون چه امید داریم حالا ببینید همین لحظه حاضرم با همتون شرط ببندم که مس فصل بعد می ترکونه و جزو بهترین های لیگ می شه (اگر بازیکناش حفظ شن)
به نظر من تو این وضعیت که واعظ با مربی داخلی موافقه بهترین گزینه مجید جلالی است
از جانواریو انتظار نداشتم چون واقعا بازیکن خوش غیرتی بود ولی گفته به خاطر پول از استقلال نرفته و تا اصفهان مدام گریه می کرده و آرش هم می گن تقریبا با استیل تموم کرده حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور هم که رفتن می گن کیانوش شاید بمونه و صادقی هم گفته فقط پول براش مهمه:susel:منتظری تمدید کرد ای ول چقدر این بازیکن خوش غیرته و مثل بعضی ها ناز نمی کنه
حیف از فابیو
واقعا جاش خیلی تو فصل آینده خالی خواهد بود.امیدوارم زودتر از شر این کادر مدیریت لجباز راحت بشیم
من از همین الان مطمئن هستم این فیلیپ دسوزا نصف کیانوش رحمتی هم برای استقلال کارایی نداره
یه چیزی میشه تو مایه های سان جان!!!
سیاوش و کاظمی هم احتمالا رفتنی هستن.فقط خدا رو شکر صمد رسما به مس پیوست و سال دیگه
میتونیم ببینیم چند مرده حلاجه.از اولش هم باید مثل قلعه نوعی مراحل رو پله پله طی میکرد.اول دستیاری
بعد سرمربی گری یکی دو تا تیم لیگ یکی بعد یه تیم معمولی لیگ برتر بعد استقلال نه اینکه یه دفعه بیاد
رو نیمکت استقلال.
نمیدونم با این وضع جدا شدن مهره ها سال دیگه چه اتفاقی تو تیم میفته ولی فقط امیدوارم مربی خارجی
نیارن چون امکان نداره تو استقلال که همه منتظر قهرمانی هستن نتیجه بگیره.چون فشار رو نمیتونه تحمل
کنه.
امیدوارم امیرحسین صادقی از استقلال بره و پیروز با تعصب به تیم برگرده
ss_ss gahreman
27-05-2010, 13:18
بابا اینقدر حیف شد حیف شد نکنید جانواریو رفت که رفت جباری رو که داریم یادتون رفته جباری چه بازیایی رو واسه اتقلال میکرد مطمئن باشید فصل بعد توی اوج میره و دوباره با تمرینات زیاد امید رو به استقلال برمیگردونه
اینقدر هم به گذشته نپردازید الان بهترین وقت که بتونیم به تیممون بها بدیم و اینقدر انتقاد نکنیم و حمایتشون کنیم
اما از اینکه برهانی و سیاوش رفتن مهم نیست چون فصل بعد اتقلال فرهاد و ادینهو رو داره فقط باید سید صالحی رو عوض کنن با یه مهاجم حرفه ای تر .
اینقدر هم به این صادقی بدبخت انتقاد نکنید بیشتر بازیکنایی که امسال برای استقلال بد بازی کردن به خاط ر لجبازی و تخریب کردن مرفاوی بود مطمئن باشید اونایی که بد بازی کردن مثل فصل دوم ارش و صادقی و بعضیهای دیگه امسال بهترین بازی رو میکنن و من امیدوارم با بازگشت سلطان پیروز و زوج دفاعی پیروز و امیرحسین استقلال به روز های اوج خودش برسه
محمدیاش صلوات
Majid_4553
27-05-2010, 13:48
شنیده ها نشون میده واعظ اشتیانی جاش رو به علی فتح الله زاده میده شاید کمتر کسی به این فکر بود ولی مطمئنن این اتفاق میافته و طبق معمول باید منتظر بمب و ساختن ورزشگاه و از این جور حرفا باشیم
کجا شنیدید که کسی نشنیده تا حالا؟
به نظر من تو این وضعیت که واعظ با مربی داخلی موافقه بهترین گزینه مجید جلالی است
به نظرم بهترین گزینه داخلی الان مظلومیه. (البته اگه تیم رو ندن به نامجو)
امیدوارم امیرحسین صادقی از استقلال بره و پیروز با تعصب به تیم برگرده
برعکس امیدوارم صادقی بمونه پیروز هم برگرده :34:
اما از اینکه برهانی و سیاوش رفتن مهم نیست چون فصل بعد اتقلال فرهاد و ادینهو رو داره فقط باید سید صالحی رو عوض کنن با یه مهاجم حرفه ای تر .
4تا مهاجم داشتیم اینقدر گیر بودیم حالا سیاوش که این اواخر خیلی خوب بازی میکرد بره دیگه کی رو میخواد بیاره؟ یحتمل میره یکی تو مایه های سیدصالحی می اره :125e:
ss_ss gahreman
27-05-2010, 13:53
بازم دارید انتقاد میکنی
د بابا یکم وقت بدین و تیم رو حمایت کنید ببینید بعدش چی میشه مطمئن باشید که استقلال بجز ادینهو یکی دوتا بازیکن حرفه ای تر از سید سالحی میاره
ESTEGHLAL F.C
27-05-2010, 14:24
جدایی پیاپی ستارگان ; هدف واعظ چیست ؟! [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])جدایی پیاپی ستارگان استقلال خبر از روزهای بد این تیم می دهد.صمد مرفاوی چند روز پس از تمدید قرارداد خود استعفا داد و هیئت مدیره و مدیر عاملی که همیشه پشت سر او ایستاده بودند , راحتتر از حد تصور استعفای او را قبول کردند
جدایی پیاپی ستارگان استقلال خبر از روزهای بد این تیم می دهد.صمد مرفاوی چند روز پس از تمدید قرارداد خود استعفا داد و هیئت مدیره و مدیر عاملی که همیشه پشت سر او ایستاده بودند , راحتتر از حد تصور استعفای او را قبول کردند.
جان وارویو , اکبرپور, کاظمی و برهانی بدون هیچ ممانعتی از استقلال جدا شدند و هیچ مسئولی از استقلال حاضر نشد در برابر تمام اخباری که حاکی از جدایی ستارگان استقلال است حتی یکبار آنها را برای گفتگو در مورد تمدید قرارداد به باشگاه دعوت کند.
در برابر تمام این جدا شده ها فقط هافبک معمولی تیم ملوان به استقلال پیوست تا هم یک سهمیه لیگ برتری را پر کند و هم یک سهمیه بازیکن خارجی را بسوزاند آنهم در حالیکه دسوزا هیچ گاه بازیکن متفاوتی از سایر بازیکنان ملوان نبوده است.
همه چیز حاکی از تاکتیک جدید واعظ آشتیانی و دوستان دارد که می خواهند سرزمین سوخته ای را تحویل تیم مدیریتی بعدی و مخصوصا سرمربی احتمالی بعدی یعنی امیر قلعه نوعی دهند. سقوط قلعه نوعی و مدیریت بعدی با این تیم به معنای افزایش ارزش واعظ اشتیانی و صمد مرفاوی است. تاکتیک هوشمندانه ای است ولی باید دید که آیا مرد باهوشی مانند قلعه نوعی اسیر تاکتیک واعظ و دوستان میشود یا خیر؟
با توجه به اینکه تکلیف بسیاری از بازیکنان استقلال در فصل آینده مشخص نیست و فقط 11 بازیکن با این تیم قرارداد دارند و حضور دیگر بازیکنان هم هنوز قطعی نشده میتوان ترکیب احتمالی آبیها در فصل آینده را به نوعی حدس زد! جالب اینکه اگر استقلالیها در اولین روز فصل نقل و انتقالات فیلیپ آلوز دسوزا از ملوان را جذب نمیکردند مجبور میشدند با 10 بازیکن در رقابتهای لیگ برتر ظاهر بشوند! البته این مطلب بیشتر برای آگاهی هواداران استقلال از تعداد بازیکنانی است که با این تیم قرارداد دارند یا اخیرا قرارداد بستهاند اما دیگر بازیکنان که تعدادشان کم نیست هنوز تکلیفشان روشن نشده است و احتمال دارد اغلب آنها از استقلال جدا بشوند. در خوشبینانهترین حالت ممکن میتوان به ماندن هادی شکوری، مجتبی جباری، امید روانخواه -که هر 3 با مصدومیتهایی روبرو هستند-رینالدو و ایمان صادقی خوشبین بود. به این ترتیب ترکیب احتمالی استقلال را میتوان اینگونه نوشت و این بازیکنان که احتمال حضورشان بیش از دیگران است را روی نیمکت ذخیرهها گذاشت و آمادهترین بازیکنان را وارد ترکیب اصلی کرد. در این تیم بیژن کوشکی به دلیل سابقه بیشتر نسبت به دیگر بازیکنان کاپیتان خواهد شد.البته می توان با نگاه طنز نیز به این ترکیب نگریست.
انشاالله در فصل آینده برای رتبه 13 می جنگیم:-L
آخه این چه بازیکنایین
آلوز دسوزا؟؟؟!!!
فرید عابدی!!!!؟؟
وریا غفوری!!!؟؟؟
انشاالله با مدیریت خوب جناب آقای واعظ و جذب بازیکنان برجسته!!!ای مثل دسوزا فصل آینده برای نیفتادن تلاش می کنیم
و به احتمال 99 درصد سناریوی فصل 86-87 تکرار خواهد شد
KiAn MuNiCh
27-05-2010, 17:13
هنوز معلوم نيست كه اس اس ميخواد كيارو بگيره و مهمترين بدبختي كه داريم اين معلوم نبودن مربيه و من همونطور كه تو پستاي قبليم گفتم نامجو به واعظ خط ميده اونم ميخره و خود نامجر رو مربي ميكنن.درمورد مربي داخلي هم بهترين گزينه مظلوميه و مربي خارجي در دسترس و عجله اي هم لوكا بوناچيچ كه فوق العاده است و درضمن مظلومي خيلي هم با غيرته هم قبلا استقلال بوده و بازي ابوموسلم هم قبل بازي گفت دوست دارم استقلال در اين بازي برنده شه ولي تمام تلاشمونو ميكنيم تا جلوشو بگيريم.
منطقی باشید اخه 1 میلیاردو 200 میلیون کم؟معلوم که استقلال نمیتونه مثل سپاهان و استیل بازیکن بگیره چون پو لش نداره.اگر ادینهو بگیرن باور کنید از جانواریو هم بهتره دسوزا هم انصافا بازیکن بدی نیست حداقل حالا که کاظمی داره میره از رحمتی خیلی بهتره ولی امیدوارم امثال غفوری و عابدی شایعه باشه.
Majid_4553
27-05-2010, 17:47
راسته یا دروغه؟
حسین کاظمی به باشگاه پرسپولیس رفت! ([Only registered and activated users can see links])
KiAn MuNiCh
27-05-2010, 17:50
اگه راست باشه پس...
كاظمي= بي غيرت خائن
ESTEGHLAL F.C
27-05-2010, 19:51
قسمت آخر بیانیه آبی دلان:
و ......اما سخن آخر با واعظ آشتياني :
در روزگاري كه سرمايه گذاري هاي مادي و معنوي براي حرفه اي شدن تيم ها عرصه رقابت را در ميان مديران باشگاهها تنگ و تنگ تر مي كند، البته هستند كساني كه هنوز تاريكند .
زوايايي كه يا طبق معمول فراموششان كرديم يا مجالي براي ديدنشان نداريم.
قطعا طبع لطيف نكته سنج هر مديرلايقي بايد سرمايه هاي اوليه باشگاه كه همانا در همه ي كشورها و هر سطح از فوتبال ( چه حرفه اي وچه مبتدي) هواداران تيم هستند، ببيند ونيم نگاهي هر چند اندك به براوردن خواسته ها و تمايلات آنها بيندازد.
مديران پشت ميز نشسته اند و دايه ي احترام به هواداران در بوق و كرنا مي كنند ، مديراني كه بر منطق بي منطق خويش مُهر مَنيت مي زنند و ملك شخصي شان را با همان دردهاي آشناي پشت پرده خويش بنا كردند ، آنها كه به راحتي سه جام رسمي را از هواداران استقلال دريغ كرده اند ، آنها كه خود حاشيه بودند دم از حاشيه سازان ديگر مي زدند و صد البته آن مديراني كه بارها در طول فصل و در تقابل با رسانه هاي ديداري و شنيداري اعتراف به مهم نبودن نظرخيل عظيم هواداران نموده اند و اصل را بر تدبير خود گذاشته اند و. . .
بايد بدانند و فراموش نكنند كه اكنون هيچ جايگاهي در هيچ قلب آبي براي آنها نيست و ورزش دوستان به خوبي مي فهمند كه كسي كه محبوب نيست بايد از تيم محبوب هواداران برود.
KiAn MuNiCh
27-05-2010, 21:46
2تا خبر،اول دوميو ميگم:
1-استقلاليهاي عزيز تر از جان ميتونن برن سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و به استقلال و در ليگهاي ديگه به هر تيمي كه حال كردند راي بدند فعلا تو ايران پرسپوليس با نهايت تاسف اوله و اس اس دومه.پس برين و راي بدين.
2-ميتونين برين سايت رسمي باشگاه يعني : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و ويدئويي رو كه از اشتباهات داوري بر ضد استقلال ساخته شده رو ببينين.خدا رو شكر به ذهنشون هم رسيده كه يه عده بدبخت dial up دارن و سختشونه به خاطر همين هم 2نوع داره:براي adsl و dial up .
به نظرم جانواریو فصلی 550 میلیون براش کم هم هست.... :no:
SASAN TORRES
27-05-2010, 23:14
بابا جان واریو یه میلیاردو دویست میلیون رو واسه دوسال میخواست
میشه سالی 600 میلیون
این جباری سه ساله تو تیمه هر سال 5تا بازی هم نمیکنه داره 500 میلیون میگیره سالی
روانخواه سه تا بازی کرد امسال(البته بازیکن خوبیه ولی ما که چیزی ازش ندیدیم) دویست و خوردی داره میگیره.
هر شش ماه یه بازی میکنه تو همون بازی هم آخراش رباط صلیبی پاره میکنه میره شش ماه دیگه میاد.
آقا یه چیز دیگه...........این واعظ این همه بازیکن فروخت به استیل آذین، مفت که نفروخت پولشو ور میداشت میداد به جانواریو
رفته غفوری و عابدی رو آورده بالای 200تا به هر کدومم داده حتما.
یکی نیس بگه میری بازیکنای بیخود میخری اول مربی رو مشخص کن بعد.
به نام خدا
آقای واعظ سلام :
من هم مثل بیست ملیون نفر دیگر یک هوادارم ، هوادار استقلال و شما هم روز اول همین را گفتید که یک هوادار استقلال هستید اما ...
نه ما هوادار ها رسممان اینگونه نیست ما:
نه تیم را به حاشیه میکشیم نه بیانیه میدهیم ، ما آقای گلمان را اخراج نمیکنیم...به هر بهانه ای آنوقت که دیگری پیش چشم میلیون ها نفر سرمربی مان را تحقیر میکند و بازی بعد فیکس میشود ، ما هوادار ها یکی یکی ستاره هایمان را دور نمیریزیم ، ما از صعود به دور حذفی خوشحال میشویم اما جشنی برپا نمیکنیم که همه فکر کنند اولین بار است ، ما هوادار ها توی اوج بازی های لیگ کسی را از تیممان اخراج نمیکنیم، یک تنه به قاضی نمیروم شما هم مثل ما از تیم حمایت کردید شما هم مثل ما همه ی بازی ها را دیدید و ...
اما فرق ما با شما این است که :
ما هواداریم و هوای تیممان را داریم
شما مدیر هستید و باید تدبرتان اندازه ی دو ستاره ی روی پیراهن و نام استقلال بزرگ و بلند باشد.
نویسنده:قلم آبی
Majid_4553
28-05-2010, 02:38
مربی که مشخصه. شک نکنید نامجو مربی فصل بعد هستش.
در مورد بازیکن خریدن هم مشکل اینه که خود واعظ تیم رو ارنج میکن هبرای همین خودش بازیکن میخره :2mo5pow:
ss_ss gahreman
28-05-2010, 14:13
واااااااااااااااااااااای خدا یکی دیگه از سهمیه هامون واسه یه بازیکن بدرد نخور هدر رفت (جواد شیرزاد)
اخه واعظ مگه امسال چی دیدیم از این جواد شیرزاد که گرفتیش اوردیش توی استقلال؟؟ چرا فقط ما باید سهمیمون رو به هدر بدیم خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
Milad Peser
28-05-2010, 14:36
درسته به کاظمی انگ تبانی زدند ولی این دلیل نمیشه که به پرسپولیس بره این بدترین کاری که یک بازیکن میتونه بکنه هست واقعا اگه این اتفاق بیفته نمیدونم هوادارا چه بلایی سرش میارن همون کاری که با نیکبخت کردند مطمئنن بااون هم این کار رو میکنند.
در ضمن به احتمال 99% واعظ اشتیانی جای خودش رو به علی فتح الله زاده میده اگه این اتفاق بیفته فکر نکنم نامجو مطلق سرمربی این تیم بشه چون هیچ اعتقادی بهش نداره.
Majid_4553
28-05-2010, 15:55
در مورد بازیکن خریدن هم مشکل اینه که خود واعظ تیم رو ارنج میکن هبرای همین خودش بازیکن میخره :2mo5pow:
فکر کنم حرف من رو خود واعظ تایید کرد :
واعظی آشتیانی: با هماهنگی سرمربی، بازیکن جذب می کنیم ([Only registered and activated users can see links])
metzelder
28-05-2010, 16:13
اگه فتح الله زاده بشه مدير عامل شك نكنيد
قلعه نويي رو دوباره تو استقلال ميبينيم و بازيكناني مثل عنايتي رو
خريدهاي فتح الله زاده هم كه همه عالي هستند بعيد نيست فتح الله زاده مسي رو به استقلال بياره :6qwup3:
خدا كنه فتح الله زاده برگرده :41:
KiAn MuNiCh
28-05-2010, 16:39
به نظرم جانواریو فصلی 550 میلیون براش کم هم هست.... :no:
بابا جان واریو یه میلیاردو دویست میلیون رو واسه دوسال میخواست
میشه سالی 600 میلیون
این جباری سه ساله تو تیمه هر سال 5تا بازی هم نمیکنه داره 500 میلیون میگیره سالی
روانخواه سه تا بازی کرد امسال(البته بازیکن خوبیه ولی ما که چیزی ازش ندیدیم) دویست و خوردی داره میگیره.
هر شش ماه یه بازی میکنه تو همون بازی هم آخراش رباط صلیبی پاره میکنه میره شش ماه دیگه میاد.
آقا یه چیز دیگه...........این واعظ این همه بازیکن فروخت به استیل آذین، مفت که نفروخت پولشو ور میداشت میداد به جانواریو
رفته غفوری و عابدی رو آورده بالای 200تا به هر کدومم داده حتما.
باهات كاملا موافقم ماها همه فكر ميكرديم كه جانواريو باري 1سال 1.200 ميخواست ولي انصافا سالي 600 ارزشش رو داره چون ما بدون جانواريو هيچيم چون بازيكن طراح آماده نداريم البته اگه جباري آمادگيشو بدست بياره و مصدوم نشه داريم ولي جباري شكننده كجا و برزيلي باتكنيك كجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:2mo5pow::2mo5pow::2 mo5pow::2mo5pow::2mo5pow::2mo5pow:
ESTEGHLAL F.C
28-05-2010, 17:48
سلام به همه دوستان.
امروز خبری شنیدم که از شنیدنش هم خوشحال شدم هم ناراحت:جذب جواد شیرزاد.
شیرزاد پارسال تو فولاد توپ میزد و جزو بهترین چپ پاهای ایران محسوب میشه و هر چند در کارهای هجومی تخصص نداره وی کارهای دفاعیش حرف نداره و زمانی که در پاس همدان بازی می کرد بعد از حنیف عمران زاده و امید خورج بهترین بازکن پاس حساب میشد و خلاصه که بازیکن خیلی خوبیه و میتونه مشکل چپ استقلال رو برطرف کنه.ولی این بازیکن با نظر چه کسی جذب شد؟؟!!!اگر یه مربی بخواد با سه دفاع خطی بازی کنه تکلیف چیه.اگه یه مربی از هافبک دفاعی نخواد استفاده کنه تکلیف دسوزا چی میشه؟؟؟!!
واقعا هدف واعظ چیه؟؟؟چرا داره بلایی که پارسال انصاریفرد سر پرسپولیس آورد سر ما استقلال بیاره؟چرا؟
اید وارم زود تر سرمربی جدید رو انتخاب کنه تا مث پرسپولیس نشیم تا دیر نشده.ای کاش نامجو رو سرمربی نکنه چون استقلال آزمایشگاه نیست که نامجو بی تجربه سرمربیش بشه که به استقلال تعصب نداره(چون رفت پرسپولیس).بهترین گزینه ها در حال حاضر برای استقلال اگر با تجربه میخواد پرویز مظلومی و فیروز کریمی و اگر جوان میخواد کاپیتان با تعصب این تیم یعنی داش علی منصوریان.امیوارم که ذولفقارنسب و خداداد عزیزی و ... به استقلال نیان
KiAn MuNiCh
28-05-2010, 19:20
درسته كه منصوريان از نامجو بهتره و با تعصبتر ولي در حال حاظر امكان پيوستنش به تيم وجود نداره چون كمك مربي قطبي در تيم ملي هست.
ESTEGHLAL F.C
28-05-2010, 19:41
درسته كه منصوريان از نامجو بهتره و با تعصبتر ولي در حال حاظر امكان پيوستنش به تيم وجود نداره چون كمك مربي قطبي در تيم ملي هست.
هر چند که آوردنش سخته ولی غیر ممکن نیست.چون میتونه فسخ کنه
khaf Esteghlali
29-05-2010, 09:35
هر چند که آوردنش سخته ولی غیر ممکن نیست.چون میتونه فسخ کنه
چون هنوز 3 ماه هم از قراردادش نگذشته فسخ اون یعنی بدترین فحش به فدراسیو و بی احترامی به جامعه فوتبال پس اومدن منصوریان کاملا و قطعا غیر ممکنه:34:
.بهترین گزینه ها در حال حاضر برای استقلال اگر با تجربه میخواد پرویز مظلومی و فیروز کریمی و اگر جوان میخواد کاپیتان با تعصب این تیم یعنی داش علی منصوریان.امیوارم که ذولفقارنسب و خداداد عزیزی و ... به استقلال نیان
یعنی منصوریان در مربیگری از عزیزی و ذولفقارنسب بهتره ؟
درسته منصوریان یک استقلالی هست ولی مگه چقدر تجربه مربیگری داره ؟ حالا یک دفعه بیاد هدایت تیم به این بزرگی رو بهش بدن:no:
SASAN TORRES
29-05-2010, 11:47
نامجو اگه بیاد که اوضاع خیته.:11234:
خبر جدید اومده که مجید جلالی احتمال داره بیاد استقلال.
اگه بیاد مربی بدی نیست به نظر من
khaf Esteghlali
29-05-2010, 11:56
واقعا تو ایران اگه بخواین 3 مربی توپ انتخاب کنیم مجید جلالی و قلعه نوعی و مرفاوی(به عقیده من)انتخاب می شن پس مجید بهترین گزینه است
Majid_4553
29-05-2010, 12:06
اینو توی یکی از فرومها داده بودن
سلام
ببنید جانوآریو تو فیس بوک برام چی پ.خ کرده:
Hi Mr. ********,
I appreciate your message and your respect for me.
I appreciate that very much.
I would also like to tell the truth about my departure from Esteghlal, as the club is trying to tarnish my image, for not having accepted to stay at the club.
Are publishing in the press that I went out for money.
This is a lie and a way to take the responsibility of the club.
The real reason was the desreipeito the club dealt with the contractual responsibilities it has for me.
Not complying with almost all legal obligations that they owed me.
Even the club threatened me saying he will not meet over the completion of the obligations it has to do with myself if I do not get more in Esteghlal.
I apologize, because I respect the most are the people at Esteghlal, fans of the club, who both treated with great affection and respect.
It was very difficult for me to leave, but was unable to stay, lack of respect for people working in the club.
Best regards and I hope your understanding.
Well, I felt very sad to be leaving.
Big hug.
Fabio Januario
فرصت نکردم به متن روان ترجمه کنم، با گوگل ترنسلیت تقریبا میشه فهمید چی گفته برین خودتون ترجمه کنید اینجا ([Only registered and activated users can see links]) D:
نامجو اگه بیاد که اوضاع خیته.:11234:
خبر جدید اومده که مجید جلالی احتمال داره بیاد استقلال.
اگه بیاد مربی بدی نیست به نظر من
جلالی بار فنی زیادی داره اما نمیتونه تیم رو جمع کنه به خاطر حاشیه هاش. بهترین گزینه داخلی قلعه نوعی و مظلومی هستن. قلعه نوعی که تا وقتی واعظ باشه نمی اد. میمونه مظلومی
CraZy Man
29-05-2010, 12:26
خب اول چه چند تا خبر داغ از نقل و انتقالات تیم بهتون بدم:
قرار بود وحید بره و با مسئولان استیل آذین صحبت کنه و از تیم جدا بشه ولی وقتی دید که جدایی صمد قطعی و دیگه سرمربی تیم نیست به ملاقات با مسئولان استیل نرفت و باز هم صبر کرد تا ببینه چی میشه اما وقتی برای مذاکره با مسئولان تیم خودمون رفت براش یکسری اما و اگر و شرایطی رو گفتند که هنوز تصمیم وحید معلوم نیست ولی باز نظر قطعیش رو نگفته ولی با مسئولان سایپا هم مذاکره کرده.
بعد از اینکه سیاوش اکبرپور و کاظمی خواستن به استیل برن آرش هم قرار بود به این تیم بره اما مثل اینکه از سوی آشتیانی تماسی گرفته شده و گفته که بیا توی تیم بمون :دی ارش هم مثل اینکه قبول کرده و مذاکره با استیل رو قطع کرده و فعلا در استانه ی تمدید قرار داد تیم خودمونه :دی
فعلا هم خرید های تیم از روی لیستی هستش که مرفاوی داده بوده قبلا و همین طور به احتمال فوق العاده قوی قربانی به تیم خودمون میاد بیشتر نشریه ها نوشتن که قربانی در حال مذاکره با یه تیم بزرگ تهرانی هستش که به احتمال زیاد تیم خودمونه و تا چند رو دیگه تمدید می کنه یکی از عوامل جدایی قربانی از مس هم مرفاوی هستش که قربانی گفته ما با هم مشکل داریم.
ESTEGHLAL F.C
29-05-2010, 13:01
سلام به همه ی دوستان.
به احتمال 80% جلالی سرمربی تیم استقلال شد.مربی که به نظر من یکی از بهترین مربیهای ایران که از علم فوتبالی بسیار بالایی برخوردار که یادم نمیره یه قهرمانی از ما هم گرفت و یک قهرمانی به ما هدیه داد و کلا تیمهایی که میبنده با وجودی کهکم هزینه میبنده ولی قدرتمند و اگر سرمربی استقلال بشه بهترین خط دفاع لیگ رو میسازه هر چند که تفکرات هجومیش کمتر از دفاعیش و بیشتر تیمهاش دفاع میکنن.
ولی به نظر من پرویز مظلومی گزینه بهتری. مربی با اخلاق که تفکرات هجومی فوق العاده ای داره و تیمهایی که میبنده بهترین خط حمله رو صاحب میشن و تعصب زیادی به استقلال داره و همین تعصب میتونه کمک کنه که از جلالی بهتر باشه و مطمئنا طرفداران از سبک فوتبال مظلومی بیشتر از جلالی لذت میبرن و مظلومی یه جورایی ضد پرسپولیس هم هست و میتونه اونا و دایی رو تو بازی رفت و برگشت شکست بده.
با جرات میگم بهترین گزینه بعد قلعه نویی.(قلعه نویی که تمدید کرد)
به امید آمدن مظلومی به استقلال و وفقیت این تیم
SASAN TORRES
29-05-2010, 13:03
جلالی بار فنی زیادی داره اما نمیتونه تیم رو جمع کنه به خاطر حاشیه هاش. بهترین گزینه داخلی قلعه نوعی و مظلومی هستن. قلعه نوعی که تا وقتی واعظ باشه نمی اد. میمونه مظلومی
جلالی بنده خدا حاشیه اش کجا بود.
خیلی مربی خوبیه اگه بیاد عالی میشه امسال هم رفت به فولاد و این تیم رو از سقوط نجات داد.
اما قلعه نوعی یه چیز دیگه است اگه به امید خدا واعظ بره قلعه نوعی میاد.
Majid_4553
29-05-2010, 14:15
جلالی بنده خدا حاشیه اش کجا بود.
خیلی مربی خوبیه اگه بیاد عالی میشه امسال هم رفت به فولاد و این تیم رو از سقوط نجات داد.
اما قلعه نوعی یه چیز دیگه است اگه به امید خدا واعظ بره قلعه نوعی میاد.
نگفتم جلالی حاشیه داره. به خاطر حاشیه های باشگاه نمیتونه خوب تمرکز کنه. :6qwup3:
احتمال حضورخسرو حيدري در سپاهان
خسرو به استيل آذين700 ميليون پيشنهاد داده بودجدا اگه اینو هم واعظ از دست بده دیگه باید فاتحه تیم رو امسال کامل بخونیم.
هممون قبول داریم جلالی مربی با دانشی ولی فکرش بکنید 2 تا بازی تیم نتیجه نگیره شعار هوادارا شروع بشه جلالی می تونه با روحیه ی ارومی که داره تو تیم پر حاشیه ای مثل استقلال دوام بیاره؟؟
29-05-2010, 18:34
نامجومطلق، ابراهیمزاده، لوکا و گزینه چهارم واعظ آشتیانی در تازهترین مصاحبه خود با سایتهای خبری اعلام کرده که استقلال تا یکشنبه این هفته سرمربی خود را خواهد شناخت
واعظ آشتیانی در تازهترین مصاحبه خود با سایتهای خبری اعلام کرده که استقلال تا یکشنبه این هفته سرمربی خود را خواهد شناخت. به این ترتیب استقلال هم به جرگه تیمهایی خواهد پیوست که تکلیف خود را میداند و میتواند به زودی تمرینهای خود را زیر نظر سرمربی جدید آغاز کند. با پیوستن صمد مرفاوی به باشگاه مس کرمان اگر اندک احتمالی در بازگشت این گزینه وجود داشت هم از بین رفت. در این اثنا شایعاتی درباره بازگشت امیر قلعهنویی هم شنیده میشد اما این گزینه که بازگشتاش به استقلال بسیار دور از ذهن به نظر میرسید سرانجام با سپاهان قرارداد بست تا از دایره احتمالات خارج شود. با روشن شدن تکلیف این دو مربی اما این سوال به وجود میآید که سرمربی آینده استقلال چه کسی است. با توجه به اینکه واعظ آشتیانی اعلام کرده سرمربی آینده استقلال ایرانی است چه کسی میتواند گزینه آبیها برای فصل بعد باشد؟
مجید نامجومطلق 60 درصد
نزدیکترین فرد به نیمکت استقلال مجید نامجومطلق است. هرچند که افراد نزدیک به باشگاه استقلال اعلام کردهاند مطلق در میان گزینههای آنها جایی ندارد اما عقل حکم میکند احتمال حضور آقا مجید روی نیمکت استقلال را بیشتر از سایر گزینهها بدانیم. مطلق این روزها مصاحبه نمیکند و سیاست سکوت را پیش کشیده. شاید او از مدتها قبل میدانسته پس از رفتن مرفاوی نیمکت استقلال را تصاحب خواهد کرد. برای همین سعی میکند حرفی نزند تا اوضاع خراب نشود. احتمال حضور مطلق روی نیمکت استقلال از آنجا افزایش پیدا میکند که میبینیم فصل قبل هم رویه انتخاب دستیار به عنوان سرمربی در تفکرات واعظ آشتیانی جا داشت. امروز نیز ادامه حضور واعظ در باشگاه استقلال کفه ترازو را به نفع نامجو مطلق سنگینتر کرده است. انتخاب نامجو به عنوان سرمربی استقلال چندان دور از ذهن نیست چرا که این روزها انتخاب بازیکنان استقلال با تأیید او بیش از گذشته شنیده میشود و میگویند باشگاه در حال جذب بازیکنانی است که در لیست مطلق قرار دارند.
منصور ابراهیمزاده 30 درصد
او هم یکی از گزینههایی است که طی روزهای اخیر بارها شایعه حضورش در باشگاه استقلال شنیده شد. گفته میشد چند روز پیش ابراهیمزاده با مسوولان باشگاه استقلال گفت و گو کرده و با آنها به توافقهای اولیه هم رسیده است. ابراهیمزاده در طول لیگ نهم هم بارها و بارها به تمجید از سیاستهای باشگاه استقلال پرداخت. هماهنگی 2 باشگاه در انتقاد از برنامهریزی سازمان لیگ نیز نشان میداد افکار دو طرف بیاندازه به هم نزدیک است. حتی اواسط فصل قبل هم شایعاتی درباره حضور ابراهیمزاده در استقلال شنیده میشد اما احتمال انتخاب ابراهیمزاده به عنوان سرمربی آینده استقلال چندان هم به واقعیت نزدیک نیست. او اخیراً از مسوولان باشگاه ذوبآهن خواسته بودجه کافی برای فصل بعد را در اختیارش قرار دهند تا او یک فصل دیگر در خدمت این تیم باشد. یکی دیگر از شروط ابراهیمزاده برای ماندن در ذوبآهن حضور دلیلی مدیرعامل این تیم است که با توجه به شرایط موجود خیلی دور از ذهن به نظر میرسد که دلیلی از ذوبآهن جدا شود البته مشخص نشدن وضعیت ابراهیمزاده سبب شده همچنان او به عنوان یکی از گزینههای مربیگری در استقلال مطرح شود.
لوکا بوناچیچ 9 درصد
واعظ آشتیانی معتقد است سرمربی آینده استقلال خارجی نخواهد بود اما لوکا را نمیتوان خارجی دانست! او سالها است در فوتبال ایران فعالیت میکند و خیلیها او را در زمره مربیان داخلی لیگ میدانند. شاید او طی هفته جاری ناگهان سر از باشگاه استقلال درآورد. لوکا پس از آنکه شنیده شد به سپاهان برمیگردد یا ممکن است با استیلآذین به توافق برسد، به عنوان یکی از گزینههای استقلال هم مطرح شد اما آبیپوش شدن لوکا چندان هم ساده نیست و به همین دلیل شانس او را نسبت به سایر رقبا کاهش میدهد. لوکا از درجه اخلاقی مربی تند مزاجی است و حاشیههای فراوانی پیرامونش وجود دارد. استقلال نیز به خودی خود آنقدر حاشیه دارد که نیازی به لوکا و امثالهم نباشد. شاید یکی از دلایلی که باعث بشود او از میان گزینههای احتمالی جدا شود همین موضوع باشد البته نمیتوان احتمال حضور او در استقلال را هم نادیده گرفت. با توجه به اینکه هنوز این مربی کروات با تیمی قرارداد رسمی امضا نکرده ناخودآگاه نامش مطرح میشود. شاید به زودی او سر از باشگاه استقلال درآورد و قراردادش را امضا کند؟!
گزینه چهارم: یک درصد!
این 3 مربی تنها کسانی هستند که در میان گزینههای داخلی باقی ماندهاند اما ممکن است مربی خوشبختی که به زودی روی نیمکت آبیها خواهد نشست خارج از این دایره باشد اما نامش را چه کسی میداند؟ ناصر حجازی، پرویز مظلومی، علیرضا منصوریان، منصور پورحیدری، غلامحسین مظلومی و داود مهابادی همه گزینههایی هستند که میتوان نامی از آنها برد. شاید هم مجید جلالی سرمربی آینده استقلال باشد؟!
۱۳۸۹/۰۳/۰۸
۱۹:۱۶
تقسیم نابرابر بودجه میان تیمهای دولتی! [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])جدایی جانواریو از استقلال و پیوستن این بازیکن برزیلی به باشگاه سپاهان با دریافت رقمی بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان بیش از هر چیز نگاهها را متوجه بودجهای که در باشگاه سپاهان وجود دارد، میکند. امروز میتوانیم این پرسش را مقابل خود قرار دهیم که چرا باشگاهی با وسعت و تأثیرگذاری استقلال از این سرمایه اقتصادی برخوردار نیست تا بازیکنانی که خود ساخته را حفظ و نگهداری کند؟
جدایی جانواریو از استقلال و پیوستن این بازیکن برزیلی به باشگاه سپاهان با دریافت رقمی بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان بیش از هر چیز نگاهها را متوجه بودجهای که در باشگاه سپاهان وجود دارد، میکند. امروز میتوانیم این پرسش را مقابل خود قرار دهیم که چرا باشگاهی با وسعت و تأثیرگذاری استقلال از این سرمایه اقتصادی برخوردار نیست تا بازیکنانی که خود ساخته را حفظ و نگهداری کند؟ اما در باشگاهی که وسعت و تأثیرگذاریاش به اندازه باشگاه استقلال نیست این سرمایه عظیم اقتصادی وجود دارد؟ رفتن جانواریو از استقلال اگرچه از درجه فنی تأثیر آنچنانی در این تیم نمیگذارد اما از نگاه هواداری، شکستی بزرگ در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر محسوب میشود. استقلال یکی یکی بازیکنان سرشناس خود را از دست میدهد، آن هم به دلیل اینکه از بودجه مکفی برای حفظ ستارههای خود برخوردار نیست. گویا زمان در جهت معکوس حرکت میکند. پیشتر شاهد بودیم دیگر باشگاهها با ساختن و پرورش بازیکنان و تزریق بازیکنان شاخص خود به باشگاههای بزرگی مانند استقلال و پرسپولیس به پروسه تقویت این تیمها کمک میکردند اما امروز زمان چنان در حال وارونه حرکت کردن است که میبینیم استقلال و پرسپولیس در جهت تقویت دیگر باشگاهها گام برمیدارند. آنها بازیکنان گمنام را جذب میکنند یا گاهاً از تیمهای پایه پرورش میدهند – کاری که چند سالی است استقلال انجام میدهد – و بعد از اینکه در فوتبال ایران نامی برای خود دست و پا میکنند به تیمهای متمول میروند. شاید امروز به دلیل اینکه باشگاه استیلآذین از جیب حسین هدایتی ارتزاق میکند و جزو معدود باشگاههای خصوصی فوتبال محسوب میشود، نتوان این تیم را به خاطر پرداختهای میلیاردی به بازیکنان شاخص لیگ مورد انتقاد قرار داد اما درباره باشگاه سپاهان نمیتوانیم این تفاوت را قایل شویم. باشگاه سپاهان یک باشگاه دولتی است؛ با بودجهای که از کارخانههای زیر نظر دولت تأمین میشود، مثل باشگاه پیکان، ذوبآهن و باشگاه سایپا. فولاد خوزستان، تراکتورسازی تبریز، شاهین پارس و راهآهن نیز جزو باشگاههای دولتی محسوب میشوند اما تفاوت آشکاری است میان بودجهای که هر سال در اختیار سپاهان قرار میگیرد و به تیمهای دیگر پرداخت میشود. این تفاوت وقتی آشکارتر جلوه میکند که میبینیم باشگاه استقلال که خود جزو یکی از باشگاههای دولتی است نه از سرمایههای سخت افزاری آنچنانی بهرهمند است و نه از بودجه کافی که با باشگاه سپاهان برابری کند. به همین دلیل جانواریو با تفاوت آشکاری که میان پیشنهاد باشگاه استقلال و سپاهان وجود داشت به این تیم اصفهانی پیوست...
رویهای که امروز فوتبال ما را تحت تأثیر قرار داده در دراز مدت باشگاههای بزرگ و مردمی استقلال و پرسپولیس را با چالشهای جدی روبرو خواهد کرد. هرچند که سپاهان هم طی سالهای اخیر نشان داده از پتانسیل لازم برای رشد و کسب عناوین آسیایی برخوردار است اما هرچه باشد این باشگاه را نمیتوان با سرخابیها قیاس کرد. بنابراین هیچ توجیه محکمه پسندی برای تقسیم نابرابر بودجه دولتی میان تیمهایی که از منابع دولتی اعتبار مالی میگیرند وجود ندارد. در عین حال شاهد پیشرفت چشمگیر بودجه دیگر تیمها – در رأس همه آنها سپاهان – در قیاس با استقلال هستیم و روشن نیست سرانجام این رویه چه خواهد شد و باشگاهی با تأثیرگذاری استقلال از این سیاست چقدر لطمه خواهد خورد. رقمی که هر ساله در اختیار باشگاه سپاهان قرار میگیرد به تقریب 2 برابر آن بودجهای است که وارد باشگاه استقلال میشود. به همین دلیل واعظ آشتیانی در جلسهای که با جانواریو داشت، نتوانست و البته نخواست رقمی بالغ بر 800 میلیون تومان را به بازیکن برزیلی تیمش پیشنهاد بدهد چرا که او قبل از آنکه رخ در رخ واعظ بنشیند با پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیونی سپاهان روبرو بود.
■ ■ ■
تردیدی نیست اصلیترین علتی که باعث کوچ بازیکنان نامدار به اصفهان شده به دست آوردن پول و دستمزد بیشتر است. شاید حضور این بازیکنان در اصفهان سبب افزایش تعداد هواداران سپاهان بشود هرچند که خیلی بعید به نظر میرسد این قبیل ریخت و پاشها پاسخ داده و سپاهان بتواند به اندازه یکی از کمتماشاگرترین بازیهای استقلال در همه دوران فعالیت خود، هوادار جذب کند و از درجه محبوبیت نیز شانه به شانه استقلال حرکت کند. حال اینکه چرا بخش قابل توجهی از بودجهای که دولت برای صرف در ورزش به تصویب رسانده سر از باشگاه سپاهان در میآورد خود سؤالی است که طی سالهای گذشته همواره بیپاسخ مانده و هیچ مقام مسوولی هم در جهت شفافسازی افکار عمومی قدمی برنداشته است. هواداران استقلال که تعدادشان افزون بر 20 میلیون نفر است امروز از خود سؤالهای بسیاری را میپرسند و به دنبال چرایی این تبعیض هستند اما پاسخی برایش نمییابند. تقسیم نابرابر بودجه میان تیمهای دولتی مسألهای است که حتی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را به واکاوی بیشتر فرا میخواند چرا که خواست هواداران تیم استقلال و حتی پرسپولیس این است که امروز پاسخی شفاف و قانعکننده به این نابرابریها داده شود.
منصور ابراهیمزاده 30 درصد
او هم یکی از گزینههایی است که طی روزهای اخیر بارها شایعه حضورش در باشگاه استقلال شنیده شد. گفته میشد چند روز پیش ابراهیمزاده با مسوولان باشگاه استقلال گفت و گو کرده و با آنها به توافقهای اولیه هم رسیده است. ابراهیمزاده در طول لیگ نهم هم بارها و بارها به تمجید از سیاستهای باشگاه استقلال پرداخت. هماهنگی 2 باشگاه در انتقاد از برنامهریزی سازمان لیگ نیز نشان میداد افکار دو طرف بیاندازه به هم نزدیک است. حتی اواسط فصل قبل هم شایعاتی درباره حضور ابراهیمزاده در استقلال شنیده میشد اما احتمال انتخاب ابراهیمزاده به عنوان سرمربی آینده استقلال چندان هم به واقعیت نزدیک نیست. او اخیراً از مسوولان باشگاه ذوبآهن خواسته بودجه کافی برای فصل بعد را در اختیارش قرار دهند تا او یک فصل دیگر در خدمت این تیم باشد. یکی دیگر از شروط ابراهیمزاده برای ماندن در ذوبآهن حضور دلیلی مدیرعامل این تیم است که با توجه به شرایط موجود خیلی دور از ذهن به نظر میرسد که دلیلی از ذوبآهن جدا شود البته مشخص نشدن وضعیت ابراهیمزاده سبب شده همچنان او به عنوان یکی از گزینههای مربیگری در استقلال مطرح شود.
لوکا بوناچیچ 9 درصد
واعظ آشتیانی معتقد است سرمربی آینده استقلال خارجی نخواهد بود اما لوکا را نمیتوان خارجی دانست! او سالها است در فوتبال ایران فعالیت میکند و خیلیها او را در زمره مربیان داخلی لیگ میدانند. شاید او طی هفته جاری ناگهان سر از باشگاه استقلال درآورد. لوکا پس از آنکه شنیده شد به سپاهان برمیگردد یا ممکن است با استیلآذین به توافق برسد، به عنوان یکی از گزینههای استقلال هم مطرح شد اما آبیپوش شدن لوکا چندان هم ساده نیست و به همین دلیل شانس او را نسبت به سایر رقبا کاهش میدهد. لوکا از درجه اخلاقی مربی تند مزاجی است و حاشیههای فراوانی پیرامونش وجود دارد. استقلال نیز به خودی خود آنقدر حاشیه دارد که نیازی به لوکا و امثالهم نباشد. شاید یکی از دلایلی که باعث بشود او از میان گزینههای احتمالی جدا شود همین موضوع باشد البته نمیتوان احتمال حضور او در استقلال را هم نادیده گرفت. با توجه به اینکه هنوز این مربی کروات با تیمی قرارداد رسمی امضا نکرده ناخودآگاه نامش مطرح میشود. شاید به زودی او سر از باشگاه استقلال درآورد و قراردادش را امضا کند؟!
به نظر من الآن لوکا و ابراهیم زاده که مربی های شجاعی هستند و وقتی تیم گل زد عقب نمی کشند بهترین گزینه ها برای استقلال هستند.نامجو مطلق هم خوبه ولی من لوکا یا ابراهیم زاده رو ترجیح میدم.
باشگاه استیلآذین پیش از شروع فصل نقل و انتقالات مدعی شده بود برای فصل آینده با 9 بازیکن اسمی به توافق رسیده و این بازیکنان در اولین روز نقل و انتقالات با حضور در هیات فوتبال تهران قراردادهای خود را رسماً ثبت میکنند. با برگزاری فینال جام حذفی و بسته شدن پرونده رقابتهای این فصل فوتبال ایران، سهشنبه هفته گذشته فصل نقل و انتقالات استارت خورد و خبری از ستارههای اسمی در هیات فوتبال نشد و فقط سوشا مکانی دروازهبان فصل گذشته پاس همدان در اولین روز با استیلآذین ثبت کرد. میلاد زنیدپور هافبک فصل پیش راهآهن و سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی بازیکنان فصل پیش استقلال بازیکنانی بودند که پیش از شروع فصل نقل و انتقالات با استیلآذین به توافق رسیدند و با این تیم قرارداد داخلی امضا کردند اما سهشنبه هفته گذشته به هیات فوتبال نرفتند تا حرف و حدیثهای فراوانی مطرح شود. باشگاه استیلآذین کماکان مدعی است این بازیکنان حضورشان در این تیم قطعی است اما اینطور که شنیده میشود این بازیکنان با استیلآذین به مشکل خوردهاند و قراردادشان به این زودیها ثبت نمیشود.
جدا از داستان تصادف میلاد زنیدپور و نرسیدن او به هیات فوتبال، ماجرای حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور به قانون جدید فدراسیون درباره قراردادها برمیگردد. اینطور که شنیده میشود اکبرپور و کاظمی بعد از آخرین بازی استقلال در قزوین مقابل پیکان با استیلآذینیها وارد مذاکره میشوند و بعد از چند جلسه با مدیران این باشگاه به توافقاتی میرسند. در کمتر از یک هفته مذاکرات این 2 استقلالی به نتیجه میرسد و آنها با عقد قراردادهایی یکساله به استیلآذین میپیوندند. بعد از امضای قراردادهای داخلی هر دو طرف ماجرا را تمام شده میدانند و قرار میشود این دو بازیکن سهشنبه هفته قبل به هیات فوتبال بروند و قراردادهای خود را رسماً ثبت کنند. یک روز قبل از شروع فصل نقل و انتقالات هیات رییسه فدراسیون قانون قراردادهای دو ساله را تصویب میکند تا تمام برنامههای این دو بازیکن و استیلآذین به هم بریزد. سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی که دنبال این بودند تا با قراردادهایی یکساله به استیلآذین بروند با قانون جدید فدراسیون شوکه شدند.
با توجه به اینکه هیات فوتبال تهران هیچ قرارداد یکسالهای را ثبت نمیکند، مسوولان استیلآذین از کاظمی و اکبرپور میخواهند تا قرارداد 2 ساله ثبت کنند اما آنها این کار را انجام نمیدهند و پیشنهاد مذاکره مجدد را میدهند. سایت باشگاه استیلآذین بعد از این داستان درخصوص عدم ثبت قرارداد کاظمی و اکبرپور مدعی شد دلیل عدم ثبت قراردادها قانون جدید فدراسیون بوده است.
سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی مهرههای کلیدی استقلال در این چند فصل اخیر که تصمیم به جدایی از این تیم داشتند حالا با این اتفاقات حسابی مردد شدهاند و میخواهند با فکر و بررسی بیشتری تیم آینده خودشان را انتخاب کنند. اینطور که شنیده میشود استقلالیها هنوز این دو بازیکن را میخواهند و حاضرند با آنها تمدید کنند البته از سوی دیگر اکبرپور و کاظمی چند پیشنهاد دیگر هم از جمله سپاهان دارند که میتواند وضعیت آینده آنها را تحت تأثیر قرار دهد.
به هر حال با توجه به تمام این مسائل هواداران استقلال میتوانند امیدوار باشند که اکبرپور و کاظمی به این تیم بازگردند و در فصل آینده هم پیراهن آبی بر تن کنند البته اگر تیمهای دیگر این اجازه را بدهند! بیشک مشخص شدن نام سرمربی استقلال در هفته جاری تأثیر فراوانی در آینده اکبرپور و کاظمی خواهد داشت. در این میان از رابطه خوب اکبرپور و کاظمی با امیر قلعهنویی، سرمربی سپاهان هم نمیتوان گذشت و شاید اتفاقات آینده تحت تأثیر این رابطه قرار بگیرد و این بازیکنان راهی اصفهان شوند.
KiAn MuNiCh
29-05-2010, 20:00
من احتمال اومدن ابراهيم زاده رو صفر ميدونم و مطمئنم كه تو همين ذوب آهن ميمونه.تو 90 هم كه اومده بود همش برنامه هاي آينده رو ميگفت و با مسئولان هم كه مشكلي نداره و خودشم كه اصفهانيه پس اصلا نمياد.تازه من مايلي كهن رو هم شنيدم كه ميخواد بياد استقلال.فكر كنم از بين جلالي و مايلي كهن و نامجو و مظلومي يكي مياد استقلال كه سرمربي شدن نامجو رو بيشتر از همه درصدشو ميدونم.
تازه من مايلي كهن رو هم شنيدم كه ميخواد بياد استقلال.فكر كنم از بين جلالي و مايلي كهن و نامجو و مظلومي يكي مياد استقلال كه سرمربي شدن نامجو رو بيشتر از همه درصدشو ميدونم.
نه مایلی کهن نمیاد.این ها شایعه بود که تو سایت استقلال هم این رو تکذیب کردن.
ضمنا فکر کنم مایلی کهن با سایپا تمدید کرده.
KiAn MuNiCh
29-05-2010, 22:12
پس پيش به سوي نامجو...از اول هم معلوم بود اين يارو رو ميذاره اصلا ازش خوشم نمياد حداقل اينه كه غيرت نداشت و از اس اس رفتش پرسپوليس.
Hi Mr. ********,
I appreciate your message and your respect for me.
I appreciate that very much.
I would also like to tell the truth about my departure from Esteghlal, as the club is trying to tarnish my image, for not having accepted to stay at the club.
Are publishing in the press that I went out for money.
This is a lie and a way to take the responsibility of the club.
The real reason was the desreipeito the club dealt with the contractual responsibilities it has for me.
Not complying with almost all legal obligations that they owed me.
Even the club threatened me saying he will not meet over the completion of the obligations it has to do with myself if I do not get more in Esteghlal.
I apologize, because I respect the most are the people at Esteghlal, fans of the club, who both treated with great affection and respect.
It was very difficult for me to leave, but was unable to stay, lack of respect for people working in the club.
Best regards and I hope your understanding.
Well, I felt very sad to be leaving.
Big hug.
Fabio Januario
ترجمه اش تو گوگل:
سلام آقای ********،
من درک پیام خود و احترام به خود را برای من.
من که قدر خیلی متشکرم.
من همچنین می خواهم حقیقت را در مورد خروج من از استقلال به به ، به عنوان باشگاه در حال تلاش برای لکه دار کردن تصویر من ، برای نداشتن پذیرفته در این باشگاه بماند.
در حال انتشار در مطبوعات است که من از برای پول رفتند.
این دروغ و راه را به عهده باشگاه است.
دلیل واقعی desreipeito باشگاه سر و کار داشتن با مسئولیت قراردادی آن برای من است بود.
هنوز مطابق با تقریبا تمام تعهدات قانونی که به من بدهکار.
حتی در باشگاه را تهدید به من گفت که او نمی خواهد بیش از دیدار با اتمام تعهدات آن است تا با خودم انجام میدم اگر من در استقلال بیشتر می کنید.
من عذر خواهی ، چرا که اغلب مردم در استقلال ، طرفداران تیم ، که هر دو با محبت و احترام به بزرگ تحت درمان با من احترام بگذارند.
خیلی سخت بود برای من ترک بود ، اما قادر به اقامت ، عدم احترام به افراد شاغل در باشگاه.
بهترین توجه و امیدوارم درک کنید.
خوب ، من احساس خیلی ناراحت می شود می روم.
آغوش بزرگ.
فابیو Januario
ESTEGHLAL F.C
29-05-2010, 22:57
پس پيش به سوي نامجو...از اول هم معلوم بود اين يارو رو ميذاره اصلا ازش خوشم نمياد حداقل اينه كه غيرت نداشت و از اس اس رفتش پرسپوليس.
پرویز مظلومی میشه سرمربی تو یه نظر سنجی هم که تو سایت باشگاه استقلال صورت گرفت کمتر کسی به آوردن مربی جوان رای داد
مجبور میکنند بره بعد می گن به خاطر پول رفته!!!
با مربی ها همچنان مذاکره می کنند و بازیکن جذب میکنند بعد می گن داریم با نظر مربی آینده بازیکن جذب می کنیم!!!
و در آخر پیشکسوت می گوید: فصل سختی انتظار استقلال را می کشد . . .
ولی همچنان واعظ تیم رو داره با قدرت جادویی:6qwup3: خودش،بدون سرمربی،بدون ستاره ها و چیز دیگری به پیش می بره . . .
ولی همچنان واعظ تیم رو داره با قدرت جادویی خودش،بدون سرمربی،بدون ستاره ها و چیز دیگری به پیش می بره . . .
شاید خودشم می خواد سرمربی تیم بشه.:D شایدم تو تیم به عنوان یه ستاره نو ظهور:D بازیکنه.
پس کی می خواد این مربی رو معرفی کنه؟
زمان خاصی رو برای تعیین مربی نگفته بود؟
ESTEGHLAL F.C
30-05-2010, 09:38
مجبور میکنند بره بعد می گن به خاطر پول رفته!!!
با مربی ها همچنان مذاکره می کنند و بازیکن جذب میکنند بعد می گن داریم با نظر مربی آینده بازیکن جذب می کنیم!!!
و در آخر پیشکسوت می گوید: فصل سختی انتظار استقلال را می کشد . . .
ولی همچنان واعظ تیم رو داره با قدرت جادویی:6qwup3: خودش،بدون سرمربی،بدون ستاره ها و چیز دیگری به پیش می بره . . .
تمام این روزنامه ها , روزنامه هایی اند که سایت رسمی باشگاه استقلال هر روز خبراشون رو تکذیب میکنه.من شرط میبندم واسه دو فصل به شیرزاد 400 تا دادند.ولی من با این مشکل دارم که اینا با نظر کی جذب میشن.همین خبر ورزشی میگه استقلال خواهان جذب فلان بازیکن ولی میبینه فردا از یه تیم دیگه سر در میاره.(غلامی , فشنگچی , محمد نوری و ...)حالا حسش نیست بقیه رو هم بنویسم
30-05-2010, 13:45
جاي تاسف داره،بهترين هافبك دفاعي چند سال اخير رو از دست داديم.جنگنده ترين بازيكنمون رو ازدست داديم.بهترين هافبك طراحمون رو از دست داديم.بهترين دروازه بانمون رو از دست داديم.ولي به جاش حالا چند بازيكن كه تا حالا اسمشونو نشنيديم يا بازيشونو كم ديديم اومدن.اين هم از 3ومين نفر كه معلوم نيست با نظر كي اين واعظآورده.صالحي نژاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SASAN TORRES
30-05-2010, 14:13
این واعظ دیگه داره شوره شو در میاره .:125e:
بابا همه هافبک های طراحمون رفتن (جانواریو کاظمی اکبرپور جباری هم داره میره استیل آذین اون کیانوش رحمتی هم از ذوب آهن پیشنهاد داره)
اونوقت این واعظ میره پول مفت میده دفاع راست و چپ میاره توتیم.
بابا اول مربی رو مشخص کن با نظر مربی برو بازیکن بخر
یه خبر بد هم اینکه پیروز قربانی هم که شایعه بو میاد استقلال الان داره با سپاهان مذاکره میکنه
*barcelona*
30-05-2010, 14:23
یا علی دیگه تموم شد استقلال این فصل باید بجنگیم که جزء تیمهای فانوس بدست نباشم
اینا کین که میخره این صالح نژاد کیه بابا من اولین باره که اسمشو میخونم
سه سهمیه همین جوری رفت تو چاه !!!!!!!!!!!
این مدیر چی کار میکنه بابا اعصابمونو خورد کرد
راستی دوستان میداودی ضاهرا" گفته میخواد بیاد استقلال ای خدا چی میشه بیاد خدایش بازیکن خوبیه
دوستان سیا و کاضمی دیگه رفتن؟؟؟ یعنی قرارداد ثبت شد؟؟؟؟
جباری رو بی خیال مطئنا" روز اخر نقل انتقالات میاد فیلم تکراریشه
Tannaz_ss_love
30-05-2010, 16:03
واعظ این كاره نیست خودتونو اذیت نكنید
بازار نقل و انتقالات عین كاسبی تو بازار میمونه عین قمار باید بدونی به كی پیشنهاد بدی و چجوری. این فتح اله زاده با جیب خالی و چكهایی كه دو زار نمی ارزید بهترین بازیكنا رو برای استقلال می خرید و اصلآ به كسی راه نمی داد. وقتی حاجی فتل مدیر عامل بود ما حداقل می دونستیم كه تو خرید بازیكن هیچ مشكلی نداریم.
واعظ تو برنامه كوثری اومده بود میگفت به جان واریو گفتم 400 تا بیشتر نمیدم نمی خوای برو هر جایی میخوای به بقیه هم همینو میگم. یكی نیست بگه مرد حسابی مگه اینجا فجر سپاسیه كه بگی من انقدر بیشتر ندارم بدم. هر چی مهره آسه كاشانی و هدایتی گرفتن آخرش یه مشت بازیكن درجه دو باقی می مونه كه تو بخوای با سقف قراردادت دنبالشون بدویی.
استقلال تیم مدعی قهرمانیه مثل همه جای دنیا باید بازیكن درجه 1 بخره. نه میتونه مربی بیاره نه میتونه یه بازیكن بیاره هر روز یكی میخواد از باشگاه جدا بشه.
metzelder
30-05-2010, 18:06
احتمال زياد واعظ ازشون تست دوچرخه سواري ميگيره هر كي بلد بود باهاش قرارداد ميبنده
ولي خودمونيم پارسال با اون همه ستاره هيچي نكرديم امسال شايد با اين بازيكنها قهرمان شديم كي ميدونه ؟؟؟ :6qwup3:
ولي من شك ندارم اين سرمربي بعدي از همين كادر فني قبليه يا نامجو مطلقه كه من 90 درصد ميگم همينه يا...
Majid_4553
30-05-2010, 19:49
پ.ن:چطوری در حالی که با جلالی ا دیروز مذاکره میکرد با نظر سرمربی آینده بازیکن جذب کردن.اصلا حالا که انقدر حضورش در استقلال قطعی شده که بازیکن میگره چرا اسمش رو فاش نمیکنن.:297:
مشخصه. به همین دلیلی که مرفاوی رو نزدیکهای شروع لیگ معرفی کرد نامجو رو هم همینطوری معرفی میکنه. چون میدونه طرفدارا موافق نیستن.
اینم از سومین سهمیه ی استقلال مصطفی صالحی نژاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟کم کم دارم به این نتیجه می رسم که راجع به واعظ اشتباه فکر میکردم !یکی بگه اقای مدیر عامل تیم بزرگ بازیکن بزرگ می خواد
آقا من میگم شاید به عنوان پاداش زرینچه سرمربی بشه! از کجا معلوم :دی؟!
SASAN TORRES
30-05-2010, 22:47
شایدم دیدی ناصرخان حجازی اومد.
ولی بروبچ راس میگن احتمال زیاد همین نامجو مطلق رو نزدیکای شروع فصل معرفی میکنه.:2qcmh45:
الان خبر جدید اومده که قراره با عماد رضا مذاکره کنیم خدا کنه شرایط جور شه
ss_ss gahreman
31-05-2010, 00:28
با سلام به بچروبچ با حال استقلالی
من یه خبی دیدم توی سایت ایپنا نمیدونم صحت داره یا نه امیدوارم صحت داشته باشه نوشته که واعظی آشتیانی، نفریه و دانشجو از سمت خود در استقلال کناره گیری کردند
اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links])
فکر کنم که فصل بعد ادینهو میداودی و مجیدی مهاجمامون باشن که امیدوارم اینجوری بشه و قید عماد رضا رو بزنن و جاش همون میداوودی و ادینهو رو بیارن فقط هافبک های خوبی نداریم امیدوارم که سپاهان خسرو رو نبره توی تیمش . ختم کلام انشالله که استقلال قهرمان بشه
Majid_4553
31-05-2010, 01:24
کم کم دارم به این نتیجه می رسم که راجع به واعظ اشتباه فکر میکردم
کم کم داری به این نتیجه برسی؟ ما که خیلی وقته به این نتیجه رسیدیم :دی
توی جهان ورزش از قول یکی از بازیکنا زده بود :
«امیررضا واعظی آشتیانی خودش می داند که رفتنی است و از روی حب و بغض قصد دارد تیشه به ریشه استقلال بزند و این باشگاه را به مزرعه ای سوخته تبدیل کند تا نفرات بعدی هم نتوانند از ثمره آن استفاده کنند. حرف هایی که واعظ در برنامه دیشب جهانگیر کوثری زد چیزی جز تحقیر هوادارام و بازیکنان استقلال نبود.» ([Only registered and activated users can see links])
اگه قراره بیرونش کنن چرا نمیندازنش سریعتر بیرون؟
متی جون عجب خبر مرتبی گزاشتی :دی یعنی اگه واقعیت داشته باشه خدا کنه این سعید لو نه نیاره توش. سریع شوتش کنه.
KiAn MuNiCh
31-05-2010, 09:33
خب هيئت مديره هم كه استعفا دادند.كفاشيانم كه گفته واعظرو به طور كلي از فوتبال شوت ميكنيم بيرون.نظرتون چيه؟
javadjtv
31-05-2010, 10:25
خب شکر خدا واعظ و رفقاش رفتند
تا هیئت مدیره جدید هم اعلام شه یه یکی دو ماهی وقت می بره !
کم کم هم آماده بشیم واسه سقوط به لیگ یک
بای بای لیگ برتر...!
SASAN TORRES
31-05-2010, 10:55
ای ولله یه کار درست که واعظ انجام داد همین استعفا دادنش بود.......فقط اگه زودتر این کار رو میکرد خیلی بهتر بود.
الان دیگه باید منتظر باشیم ببینیم کی میاد مدیرعامل شه .
حالا هرکی هست خدا کنه فقط زودتر بیاد تا این چند تا بازیکن خوب که موندن از دستمون نرن و یه چند تا خرید خوب داشته باشیم.
امیدوارم قبل از همه چیز سرمربی تیم انتخاب شه تا تیم از این وضعیت در بیاد.
Proffesor
31-05-2010, 11:06
استقلال بد موقعی وضش ریخت بهم !!! 3 تا از سیهمیه های لیگ برتری رو آقا واعظ ریخت تو خلا ... الانم که استعفا داده !!
فقط من یه چیزی رو دقیق نمیدونم که دسوزا و شیرزاد و صالحی نژاد تو هیات فوتبال ثبت کردن یا داخلی بستن ؟؟؟
CraZy Man
31-05-2010, 11:12
آشتیانی هم رفت و به احتمال زیاد جاش فتح الله زاده میاد.:دی
البته توی یه برنامه تلوزیونی فتح الله زاده گفتش که اگه من بیام قول نمیدم تیم مقامی رو کسب کنه چون قرار داد بیشتر بازیکن ها تموم شده و تیم احتمال اینکه افت کنه خیلی زیاده الان هم که فعلا سرمربی نداریم و لیست بازیکنان از روی لیست خرید مرفاوی هستش ولی تا اینجا خوب بازیکن خریدیم در صورتی که هنوز مربی مشخصی نداریم.
فقط این بازیکن آخریه که خریدیم نمی دونم اسمش چی بود ولی اخبار اعلام کرد که خریدیم زیاد مشهور نبود ولی خرید دسوزا نشون داد که به احتمال خیلی خیلی قوی کاظمی رفتنیه و باهاش به توافق نرسیدن و همچنین خرید مدافع شیرازی برای سمت راست خط دفاع کار خوبی بود که در نبود خسرو یه بازیکن نفوذی خوب داشته باشیم این فصل این آخری ها چون خسرو خیلی خسته بود یکم کم کاری می کرد در بعضی از بازی ها و خسرو همیشگی نبود این مدافع کناری خیلی می تونه کمک کنه.
به به هر دم از این باغ بری میرسد عجب فوتبالی شده!چه میکنه این سعید لو وقتی به عقب بر میگردم ریاست سعیدلو تو با شگاه رقیب و اغاز افت استقلال از بازی استقلال اهواز (دور رفت) درست زمانی که سعید لو انتخاب شد به عنوان رییس سازمان و بر کناری مدیریت درست تو زمان یارگیری تیمها و حساس ترین زمان وحرفهای خسرو دانشجو می بینم حدسم از ابتدا درست بوده.حالا پرسپولیس و سپاهان با خیال راحت بازیکن بگیرن .
Milad Peser
31-05-2010, 12:12
هنوز هیچ یک از بازیکنان تو هیئت فوتبال ثبت نکردند و فعلا فقط قرارداد داخلی بستند
تا زمانی که واعظ به فکر یارگیری بود فتح الله به فکر جذب مربی و بازیکن بود واقعا عجیب هر کی داره برای خودش بازیکن میگیره واعظ که این افراد رو گرفت حاجی که رفته سراغ میثم منیعی و میداوودی معلوم نی کی به کیه
فقط امیدوارم هر کی که میاد یا باقی میمونه اول به فکر جذب مربی باشه بعد بازیکن.
اخه من نمیفهمم مدیری که یکم فوتبال حالیش نیست بر چه اساس داره بازیکن میگیره
تا قبل فصل که گفته بودند ما به فکر زنیدپور و میداوودی و مبعلی و .... هستیم ولی الان به دنبال کی میرن
اول تیم باید جای خالی جانواریو رو پر کنه بعد به فکر یک مهاجم خوب و در صورت رفتن طالبلو به فکر یک دروازه بان خوب باشه.
فقط تا اخرین خبری که من میدونم کسی هنوز ثبت نکرده پس باید امیدذوار بود چون قرارداد داخلیه و هیچ ارزشی نداره...............
Proffesor
31-05-2010, 12:28
خب خیلی خوبه که ثبت نکردن چون خداییش 2 تا از بازیکنای جدید (صالحی نژاد و شیرزاد) خیلی پیرن و اصن جواب نمیدن ...
ESTEGHLAL F.C
31-05-2010, 12:38
جناب آقای فتح الله زاده خوش اومدی به استقلال.
بمب نقل و انتقلات بزودی منفجر میشه.بزودی یه بار دیدین مسی هم اومد استقلال.
روی هدایتی هم کم میشه.
خداحافظ واعظ.
قصه ی واعظ بسر رسید
ss_ss gahreman
31-05-2010, 12:54
تبریک به بربچ اس اسی بلاخره شر این کرگدن کنده شد!!
انسالله که هر چه سریعتر فتح الله زاده به جای اصلی خودش برگده و با بازیکنان توپ سال جدید رو اغاز کنیم
خدا رو شکر هنوز صالحی نژاد و شیرزاد هنوز ثبت نکردن فکر کنم که اگر فتح الله زاده بیاد شیرزاد و صالحی نژآد پرت کنه بیرون بجاش مبعلی و میداوودی و ادینهو شاید هم فرزاد مجیدی
خببب... متاسفانه هرچقدر دندون رو جیگر گذاشتم و سعی کردم در مقابل تغییر و تحولات اخیر در باشگاه استقلال موضع گیری نکنم نشد!!!
ابتدا باید یه تشکر ویژه داشته باشم از جناب آقای سعیدلو رئیس محترم! سازمان تربیت بدنی که با حضورشون در باشگاه استقلال به بهانه بازدید! اون رو کن فیکن! کردن و به هدف نهایی خودشون که همانا از هم پاشیدن اوضاع مدیریتی این تیم بود دست پیدا کردن!
متاسفم برای شما جناب آقای سعیدلو که در گذشته بارها تمایل عجیبتون به رنگ قرمز رو ثابت کردین و البته با این کار دیشبتون خوش خدمتی خاصی رو به جامعه فوتبالی بالاخص قرمزدوستان تقدیم کردین!!!
شمایی که بعد از روی کار اومدنتون ورق فوتبال ایران به طرز مشکوکی برگشت و پرسپولیسی که در بحران کامل به سر می برد با اومدن کاشانی و دایی به ناگه از بحران دراومد و به صدر نزدیک شد ولی استقلال دقیقا از همین زمان وارد حاشیه شد و در سراشیبی سقوط قرار گرفت!
شمایی که همراه با فدراسیون مسخره و مضحک فوتبالتون و اون رئیس بی لیاقتش (که بیشتر شبیه مترسک داخل زمینهای زراعتی هست!!!) قبل از دربی حرف از برد و پیروزی قاطع یکی از حریفان می زدید و برای افرادی که از گذشته شما مطلع بودند (سعیدلو در طی سالهای گذشته به عنوان رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس فعالیت می کرد و بارها از علاقه و تعصبش به این تیم صحبت کرده بود!) پیش بینی اینکه برنده دربی تیمی جز پرسپولیس نیست کار چندان سختی نبود! شاید بخواهید تموم این موارد رو انکار کنید اما آیا میتونید شادی و خوشحالی عجیبتون رو (در روز دربی زمانی که در ورزشگاه حضور داشتید) پس از گل کریم باقری به استقلال کتمان کنید؟
آری! و اینگونه جو رو به نفع دایی و کاشانی برگردوندین و سبب شدین که قرمزهای پایتخت جون بگیرن و بالا بیان اما استقلال با مرفاوی وارد حاشیه بشه و سقوط کنه!
و بازدید دیشب تیر خلاص رو به شقیقه باشگاه استقلال شلیک کردین در حالیکه پیکره بی جان این باشگاه مردمی و پرطرفدار در حال دست و پا زدن برای حضور آبرومند در لیگ برتر آینده بود!!!
مگر نمی دونید که در فصل نقل و انتقالات هستیم و قرارداد بیش از نیمی از بازیکنان اصلی و خبره تیم به پایان رسیده و در حال ترک اون هستند! مگر نمی دونید که باشگاه استقلال در این زمان و لحظات بیش از هر زمان دیگه ای به حضور هیات مدیره و مدیرعامل و البته آرامش و پرهیز از حاشیه نیاز داره؟!
هرچند به شخصه انتقادهای فراوانی رو به واعظی آشتیانی دارم اما اصول مدیریتی اون رو کاملا می پسندیدم! حال با تمام این موارد فرض بر اینکه تصمیم گرفته شد که ایشون از تیم برن! آیا الان زمان برکناری و عزل و نصب هست؟ الان که همه تیمها با مربیان و بازیکنان مورد نظرشون به توافق رسیدند...؟!! پس تکلیف استقلال چی هست؟! چرا باید با بازدید شما از مجموعه دو باشگاه بزرگ پایتخت یکی با قدرت به کار خودش ادامه بده و یکی دیگه دچار سقوط آزاد بشه؟!! چرا باید کمکهای سازمان و پول بیت المال به باشگاه پرسپولیس داده بشه تا این تیم تقویت بشه اما زمانی که حرف کمک مالی به استقلال مطرح میشه سازمان بی پول میشه و هیچ کمکی نمی کنه؟! و هزاران چراهای دیگه که مطرح کردن اونها از حوصله بحث خارج هست...
و اینک سخنی با واعظی آشتیانی... روز اولی که مصاحبه شما رو در تلویزیون به عنوان مدیر عامل باشگاه دیدم خوشحال شدم که بالاخره بعد از مدتها تیم دارای یک فرد مدیر به معنای واقعی کلمه شده! الحق و الانصاف تا چند ماه اول هم همینطور بود اما هیچ وقت فکر نمی کردم که با گذشت زمان شما کم کم اصل رو رها کنید و به حاشیه بپردازید و با این کارتون روز به زوز استقلال رو از رسیدن به اهدافش دور کنید! متاسفم اما باید به عنوان یه برادر کوچکتر خدمتتون عرض کنم که مدیریت با لج و لجبازی پیش نمی ره! شما در طی این چند ماه آخر بارها از حاشیه های گوناگونی حرف زدید که برای مرفاوی ایجاد کردند اما توجه نکردی که شما خودت و اون سایت بیخودت بیشترین نقش رو در ایجاد حاشیه برای مجموعه تیم داشتین!
و اکنون باید هم به راحتی از استقلال و حتی فوتبال بری و باید هم بگی دیگه از این پس با استقلال و فوتبال هیچ کاری ندارم! این مسئله برای من هوادار قدیمی به راحتی قابل پیش بینی بود! ولی الان جواب ذهن مشغول و چشمان منتظر و نگران و سرشار از غم و غصه این هواداران رو چه کسی میده؟ چرا با لج و لجبازی سبب شدی که بازیکنان متعصب و خوب استقلال مثل فابیو جان آریو - وحید طالب لو - سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی و ... از تیم جدا بشن؟! آیا فصل بعد اگر تیم به همین دلیل یعنی حضوری ضعیف در فصل نقل و انتقالات (که به نظر من مهمترین نقش رو در قهرمانی یک تیم داره.) نتونست نتیجه بگیره شما پاسخگو میشی؟ میتونی جواب اشکهای میلیونها هوادار رو بدی؟!
و در پایان نمی دونم که از این تغییرات خوشحال باشم یا ناراحت؟ خندان باشم یا گریان؟ تنها موردی که باید بگم اینه که متاسفم برای این فوتبال و نا مدیران غیر فوتبالی اون که خواست و حس و حال هواداران این رشته ورزشی کمترین اهمیتی براشون نداره!!!
درود و دوصد بدرود! :72:
اینم استقلال تیمی بدون بازیکن،سرمربی و مدیرعامل.
خدا به دادمون برسه.دیگه چیزی نمونده تیم رو منحل کنن.
این هم از واعظ و این هم از استقلال بی صاحب
نه بازیکن نه سرمربی نه مدیرعامل.....
آرمین جان تمام حرف حساب رو زد....سعیدلو کاملا مشخصه که قرمزه...و واعظ در آخرین مصاحبش در
سایت استقلال گفته سعیدلو گفته تیم ما دهم بود (یعنی پرسپولیس) !!!!انقدر آشکار از قرمزها حمایت
کردن واقعا نهایت بی شرمیه....
کلا سعی میکنم از این به بعد نه به خبرگزاری ها سر بزنم نه روزنامه بخونم چون هر روز خبر رفتن یه بازیکن
محبوب و قدیمی رو میشنوم و نمیتونم تحمل کنم...مسلما سال آینده سالی سخت برای استقلال و
آبی دلای عزیز خواهد بود.
یه نکته رو هم به سعیدلوی قرمزدوست و بقیه قرمزدوست ها عرض کنم که با این شرایط نا عادلانه
که بری استقلال بوجود میارن رقابت و برتری در دربی هیچ ارزشی براشون نباید داشته باشه.
مثل این میمونه که در مسابقه کشتی بیای و دست و پای حریفت رو ببندی و به پل ببریش و برنده بشی.
متاسفم برای این فوتبال و متولیان این فوتبال...تیم بزرگ و پر قدرت استقلال 87- 88 که لرزه بر اندام
هر حریفی مینداخت رو تبدیل کردن به تیمی که نه بازیکن داره نه سرمربی نه مدیرعامل و تیم حریف رو
از هر لحاظ بهش میرسن و قهرمان جام حذفیش میکنن و با ما اینطوری تا میکنن....
KiAn MuNiCh
31-05-2010, 18:24
واقعا ديگه ميشه گفت كلمه تاسف رو دارم درك ميكنم.تاسف براي نداشتن هيچ كس در تيم.نه مربي و نه مدير عامل و نه بازيكنان خيلي خوب و محبوب.مشخصه كه سازمان ليگ پرسپوليسيه و اين رو از سالها قبل همه ميدونن و فكر ميكنين كه پرسپوليس شانسي به آلومينيوم و شوشتك سازي و تشك سازي و آفتابه سازي و كاسه توالت سازي خورد تو جام حذفي.آيا سپاهان نميتونست صبا رو شكست بده؟آيا ذوب نميتونست گسترش رو سكشت بده؟(البته اون بازي داور به نفع گسترش گرفت و ...)
فكر كنم سال بعد استقلال فقط يه چيز داره:
هوادار باغيرت
Proffesor
31-05-2010, 18:38
واقعا ديگه ميشه گفت كلمه تاسف رو دارم درك ميكنم.تاسف براي نداشتن هيچ كس در تيم.نه مربي و نه مدير عامل و نه بازيكنان خيلي خوب و محبوب.مشخصه كه سازمان ليگ پرسپوليسيه و اين رو از سالها قبل همه ميدونن و فكر ميكنين كه پرسپوليس شانسي به آلومينيوم و شوشتك سازي و تشك سازي و آفتابه سازي و كاسه توالت سازي خورد تو جام حذفي.آيا سپاهان نميتونست صبا رو شكست بده؟آيا ذوب نميتونست گسترش رو سكشت بده؟(البته اون بازي داور به نفع گسترش گرفت و ...)
فكر كنم سال بعد استقلال فقط يه چيز داره:
هوادار باغيرت
خیلی قشنگ گفتی ! خیلی ... :d0s69thbefhifftitrz
داداش استقلال تا وقتی ما هوادارارو داری هیچی کم نداره ! هیچی .. غصه هیچی و نخور .. غصه چی و میخوری ؟؟؟ اینکه پرسپولیس داره خوب بازیکن میگیره ؟؟؟ اینکه سپاهان و استیل دارن خوب بازیکن میگیرن ؟؟؟ رئال م خوب بازیکن گرفت ولی آخرش چی شد ؟؟؟؟؟ هیچی !
ایشالله فتح الله زاده میاد ، تموم این گندایی که این یارو زده رو پاک میکنه و یه استقلال و درست و حسابی میسازه ! یه استقلالی میسازه همه اینجوری =====> :2: شن ! :D
من ناراحتم واعظ رفت!!!
دوستداشتم میموند و میدید که با بقیه هم نمیتونه تمدید کنه تا حالش جا میومد! امیدوارم نابودیه استقلال رو از مدیر بعدی نبینید(هوادارا استقلال)
Majid_4553
31-05-2010, 19:33
فتح الله زاده اگه بیاد خودش خود به خود حاشیه می اره اما الان که قرارداد کلی از بازیکنها تموم شده باید سریعتر بیاد تا تیم رو ببنده.
metzelder
31-05-2010, 20:00
اين سعيدلو ------------------ همش طرف پيروزي رو ميگيره ديگه همه فهميدن پرسپوليسيه
معلوم نيست ميخواد چي سر استقلال بياره
KiAn MuNiCh
31-05-2010, 21:21
داش فتل هم كه گفت نمياد استقلال عمرا.فكر كنم نامجو هم سرمربي شه و هم مدير عامل و هم رئيس هيئت مديره و هم...ديگه شورشو درآوردن،انگار نه انگار اس اس پرافتخار ترين تيم ايرانه.
ESTEGHLAL F.C
31-05-2010, 21:29
وضعیت استقلال سرسام آور.
حتی من میگم تیمهایی که فصل بعدی میخوان از سقوط فرار کنن چنین وضعیتی ندارن.
واقعا ناراحتم.
آقای آشتیانی حرف دل هواداران را میشنوی؟
همه از شما تشکر میکنن:
دستت درد نکنه با این تیمی که امسال ساختی.
دستت درد نکنه که انقدر زود استعفا دادی.
دستت درد نکنه با بازیکنای درجه یک و ملی پوشی که هماهنگی مربی آینده آوردی.
دستت درد نکنه که به قولت مبنی بر حل کردن مشکلات مالی عمل کردی.
دستت درد نکنه که نگذاشتی هیچ یک از بازیکنا این تیم رو ترک کنن.
دستت درد نکنه که این همه بدهی بالا نیاوردی.
دستت درد نکنه با تیمی که امسال بستی و سه جام رو گرفتیم و دربی رو هم بردیم.
دستت درد نکنه چون سایت رسمی استقلال نشده بود جایی برای مسخره بازی.
دستت درد نکنه که بخاطر مشکلات شخصی استقلال رو به چالش نکشیدی.
دستت درد نکنه سرمربی موفق این تیم که در یک سال دو جام رو گرفته بود رو برکنار نکردی و یه مربی که هیچ چیز از فوتبال نمیفهمه رو جایگزینش نکردی.
دستت نکنه با وجودی که همیشه انتظار داشتی هوادارا این تیم رو تو روزهای پر حاشیه و بحرانی ترک نکنن خودت در این روز ها استقلال را تنها نگذاشتی.
دستت درد نکنه ...
هر جا که هستی خدا به همراهت آقای مهدی واعظی آشتیانی.
واعظ که استعفا داد رفت ولی هنوز یه سوال تو ذهن من مونده چه طور سعید لویی که این همه از واعظ حمایت میکرد تو شرایطی که همه میگفتن باید این اقا بره و او باز حمایت میکرد چه طور شد 48 ساعت بعد از حرفهای واعظ (ورزش از نگاه 2) که گفت نباید پرسپولیس با 4 تا بازی به عنوان قهرمان حذفی بره اسیا یه دفعه بر کنارش کرد؟(شما بخوانید استعفا کرد)ایا کاشانی این قدر پارتیش کلفت که دستور برکناری میده یا این حرفها به مذاق رییس وقت سازمان خوش نیومده؟ایا باید فکر کنیم این برکناری ربطی به صحبتهای جمعه شب واعظ نداشت؟امیدوارم این طور نباشه اما...
CraZy Man
31-05-2010, 22:53
صعود یا سقوط
1_خب سرمربی تیم نداره
2_مدیر عامل نداره
3_قرار داد بیشتر بازیکن ها تموم شده
4_حواشی هم در پایان فصل زیاد بوده و چهره ی بعضی ها رو نابود کرد
خب با این عوامل برای فصل بعد زیاد نمیشه امید داشت الان یکی از مهم ترین زمان هایی هستش که تیم باید خودش رو جمع و جور و قدرت خودش رو برای فصل بعد جمع کنه تا بتونه با قدرت بیشتر ظاهر بشه اما وقتی تیم نه مدیر عامل داره نه سر مربی واقعا چه کسی می خواد تیم رو هدایت کنه.
یکی باید به آقای سعید لو بگه وقتی میبینی تیم سرمربی نداره نیا سریع مدیر عامل رو هم عوض کن یا اگر این کار رو می کنی از قبل یه مدیر عامل در نظر داشته باش که سریع جایگزین کنی، که تیم قدرت مندی چون استقلال از قافله خرید و فروش بازیکن ها عقب نیوفته و مانند سال پیش پرسپولیس نشه که معلوم نبود بازیکن ها روی چه حسابی به تیم اضافه میشدن.
واقعا باید تاسف خورد توی فوتبال ایران فقط و فقط این تماشاگر ها هستن که ضرر میبینن و حرس می خورن بازیکن پولش رو می گیره به موقع تعصبش رو میفروشه سر مربی هم همین طور میاد تیم رو قهرمان می کنه خودش رو محبوب می کنه بعدش میزاره به خاطر اختلاف سر چیز های جزئی از تیم میره و براش دیگه نه تیم مهمه نه تماشاگر واقعا چرا همه به فکر خودشون هستن سعید لو الان با استعفای واعظ موافقت هم کرد ولی این فکر رو نمی کنه که فردا عاقبت این تیم بزرگ پایتخت چی میشه؟
امیدوارم حد اقل مدیر عاملی که برای ما میاد یه استقلالی باشه که تمام سعی خودش رو به کار بگیره تا تیم رو به مقام های بالا برسونه در ضمن باید سعی کنیم یه اسپانسر خوب و قوی هم پیدا کنیم مثل استیل که اسپانسرش 3 میلیارد هزینه کرده یا اگه تونستیم همین بازار موبایل ایران رو حفظ کنیم پارسال هم انصافا خیلی خوب برای تیم پول خرج کردن و سریع هزینه ها رو تامین می کردن :دی
SASAN TORRES
01-06-2010, 09:15
دم این سعید لو گرم حالا هرچی میخواد باشه :استقلالی پرسولیسی استیلی..................واعظو به هر حال برکنارش کرد اگه نمیکرد این کارو واعظ حالا حالاها نمیرفت...
الانم با این وضعیتی که واعظ تو تیم درست کرده هر کی بیاد جاش خدایی نباید ازش انتظار زیادی داشت..... حالا میخواد فتح الله زاده باشه یا هر کس دیگه....
ولی فتح الله زاده صراحتا گفته که چون وضعیت کنونی استقلال خوب نیست من نمیام.......
به نظر من هم راس میگه دیگه بیاد چیکار کنه با این وضعیت که همه بازیکنا رفتن یه بازیکن خوبم نداریم.
یه خبر بد دیگه هم میدم بهتون تا حال کنین............... مجیدی هم میخواد بره امیر حسین صادقی هم با مس داره مذاکره میکنه.
از همین الان باید منتظر بازگشت دوران فلاکت بار استقلال باشیم!یه چیزی در همون حد تیم رولند کخ!یعنی نهم جدول!!این استقلال امسال که به اعتقاد خیلیا از سپاهان هم مهره های بهتری داشت این شد!وای به حال امسال.....همه چی آماده س!نه مربی داریم نه مدیر عامل:781:بهترین بازکنامون هم که رفتن.یعنی جانو آریو و سیاوش.همین روزا خسرو حیدری هم سر از سپاهان در میاره.فرهاد هم از امارات!
راستی!به نظر شما میشه باز این استیل آذین رقابت کرد؟استیل آذینی که امسال هم با وجود اینکه تازه از لیگ 1 اومده بود اینقدر خوب عمل کرد حالا دیگه این همه ستاره هم خریده!
با پرسپولیس دایی چی؟میشه رقابت کرد؟میدونید چرا این حرف رو میزنم؟چون دایی مربی تیم ملی بوده و با خیلی از بازیکنا رابطه ی خوبی داره و به راحتی آب خوردن میاره پرسپولیس البته با الطاف آقای سعیدلوی پرسپولیسی!
واقعاً باید از رفتن واعظ و مرفاوی با این وضعیت خوشحال بود؟من نمیدونم!
مطمئن باشید هیچ چیزی به اندازه ی تغییر مدیریت به یک تیم ضربه نمیزنه!تغییر مدیر عامل تیم رو نابود میکنه!تا کی باید شاهد این تغییرات پیاپی مدیر عامل بود؟واعظ اشتباهاتی داشت ولی مطمئن باشید که موندنش خیلی مفید تراز رفتنش میتونست باشه.
فقط یه چیز میشه گفت:گند بزنن به این فوتبال دولتی مسخره ایران که چیزی به عنوان ثبات و عقلانیت و مدیریت درش دیده نمیشه.
خانه از پای بست ویران است.
SASAN TORRES
01-06-2010, 10:05
واقعاً باید از رفتن واعظ و مرفاوی با این وضعیت خوشحال بود؟من نمیدونم!
اگه یه کم زودتر استعفاشو میداد الان میتونستیم خوشحال باشیم اما ورداشت تیم رو با خاک یکسان کرد و گذاشت رفت.
الان دیگه این فتح الله زاده هم داره ناز میکنه هی میگه نمیام:2mo5pow:
فکر کنم امسال دسته یک حتمیه
ESTEGHLAL F.C
01-06-2010, 10:52
سلام خدمت دوستان آبی دل.
یه سری شایعات در مورد مدیریت استقلال شنیده میشه.
یه عده میگن فتح الله زاده میاد یه عده میگن قریب میاد و...
اما یه موضع قابل توجه درباره ی سایت گل که یه مصاحبه ی جعلی رو تو سایتش قرار داده.(با فتح الله زاده که گفته بود به استقلال نمیام)
و جالب خیلی ها این رو باور کردن ولی شما میتونید به سایر خبر هایی که در این سایت قرار گرفته نگاه کنید میبینید که 80 درصدش دروغه!!!
کسانی که امروز روزنامه استقلال جوان(که مال خود فتح الله زاده ست و طبیعتا دیگه راجع به فتح الله زاده دروغ نمینویسه)رو خوندن میفهمن که در مصاحبه ای که
فتح الله زاده کرده گفته مشکلات استقلال زیاده ولی در ولی در صورتی که سازمان با من مذاکره کنه برمیگردم و در جای دیگر گفته من فقط به عنوان مدیرعامل به استقلال بر میگردم.
ولی این سوال تو ذهن منه آیا اگر فتح الله زاده بیاد میتونه مشکلات انبوه استقلال رو حل کنه؟؟؟
بدرود
وضع استقلال دیگه بهتر از این نمیشه،نه سرمربی داریم،نه مدیرعامل،نه بازیکن خوب و نه چیز دیگه ای.
الآن این بازیکنا جذب شدند می خوان با کی قراردادشون رو ثبت کنن؟
Proffesor
01-06-2010, 12:11
خدا فقط خودت به داد استقلال امسال برس ... همه بازیکنا ی دیگه قرارداد بستن همه بازیکنای تیم خودمون دارن میرن ... فک کنم استقلال امسال فقط با امیداش تیم و ببنده !
خدا شاهده هر موقه میام تو نت ارزو میکنم که ببینم سرمربی و مدیرعامل انتخاب شدن .. ولی هیچی که هیچی . عوضش هر چی خبر بد و مذخرفه از این خبرگزاریا داره میریزه !
با خودم میگفتم هر کی بره دیگه فرهاد مجیدی نمیره ! اینم داره میره .. الان با این وضع فک میکنید خسرو حیدری تمدید میکنه ؟؟
فک کنم خدا هم پشتشو کرده به ما داره از در و دیوار برامون میفرسته !
به قول این رفیقمون فقط تو فوتبال ایران ما تماشاگرا داریم چوب میخوریم و حرص و جوش الکی میزنیم !از ساعت 5 صب به عشق استقلال بلند میشیم میریم استدیوم به امیده اینکه دربی و میبره خستگیمون در میره ! حالا میبازه هیچی تا دربی بعدشم باید حرف بشنویم ..
چی بگم دیگه ؟؟:29::29:
واعظ که استعفا داد رفت ولی هنوز یه سوال تو ذهن من مونده چه طور سعید لویی که این همه از واعظ حمایت میکرد تو شرایطی که همه میگفتن باید این اقا بره و او باز حمایت میکرد چه طور شد 48 ساعت بعد از حرفهای واعظ (ورزش از نگاه 2) که گفت نباید پرسپولیس با 4 تا بازی به عنوان قهرمان حذفی بره اسیا یه دفعه بر کنارش کرد؟(شما بخوانید استعفا کرد)ایا کاشانی این قدر پارتیش کلفت که دستور برکناری میده یا این حرفها به مذاق رییس وقت سازمان خوش نیومده؟ایا باید فکر کنیم این برکناری ربطی به صحبتهای جمعه شب واعظ نداشت؟امیدوارم این طور نباشه اما...
داداش کاشانی که ته مافیائه! مراسم اهدای جام والیبال اسیا: کاشانی صف اول بود!
مراسم دادگاه حوادث بعد انتخابات: کاشانی در دادگاه حضور داره!
من نمیدونم چیکارس!:1b14:
danger barca
01-06-2010, 17:47
سلام.....چه خبره اونجا ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر روز که نت میام یه ستاره از تیم رفته و هیچکی نیومده!!!!!!!!!!!!!!
Proffesor
01-06-2010, 17:59
یا پیغمبر ...
من که دیگه به خدا صبرم سر اومده ! این چه وضعیتیه ؟؟؟؟ سعیدلو داره از قصد دیر هیات مدیره رو تعیین میکنه ؟؟؟؟
اکبرپور ، جانواریو ، کاظمی ، در آینده هم عمران زاده و طالب لو و صادقی و حیدری و .... با چه بازیکنایی میخوان جای اینایی که رفت رو پر کنن ؟ :39:
همه بازیکنامون پشت هم دارن میرن کجا رفتن اون بازیکنایی که تعصب پیراهن استقلال و با پول عوض نمی کردن:39:
خببببب... حسین کاظمی هم مثل فابیو جانواریو و سیاوش اکبرپور از استقلال رفت! و البته با این وضعیت نامعلوم باشگاه و بی صاحب بودنش جدایی بازیکنانی مثل طالب لو - فرهاد مجیدی - حنیف عمران زاده و ... هم تا حد زیادی قطعیه تا بیشتر از گذشته به این شعار تبلیغاتی نزدیک بشیم:
هر روز بدتر از دیروز... :2mo5pow:
نمی دونم چه باید کرد؟! باید به حال این استقلال زار زار گریست یا ...
فقط میتونم بگم دلم از این بی توجهی عجیب و تاحد زیادی مشکوک! نسبت به احساسات هواداران بی گناه و معصوم استقلال خونه!
و معین عزیز چقدر قشنگ خوند این شعر زیبا رو که دقیقا متناسب با حال و روز اوضاع اخیر استقلال و هواداران معصومشه:
همه رفتند کسی دور و برم نیست ......... چنین بی کس شدن در باورم نیست
اگر این آخرای عاقبت بود....................... به جز افسوس هوایی در سرم نیست
همه رفتند کسی با ما نموندش .............. کسی خط دل ما رو نخوندش
همه رفتند ولی این دل ما رو ................ همون که فکر نمی کردیم سوزوندش
درود و دوصد بدرود! :39::39::39:
به نظرم بهتره اسم این تاپیک رو به اخبار خروجی های باشگاه استقلال تغییر بدیم! و از زبان استقلال عزیز مرثیه سرایی کنیم: :27:
آرمین هم می تونی بزاری اخبار خروجی های استقلال هم می تونی بزاری اخبار نقل و انتقالات استیل آذین.هرچی بازیکن داشتیم استیل آذین و سپاهان گرفتند دیگه.
نباید به خاطر این بازیکنای نامرد و بی غیرت حرص بخوریم و گریه کنیم بزار هر کجا که میخوان برن.با این کارشون دستشون پیش هوادارا رو شد که به خاطر پول از استقلال رفتند.بعد با پر رویی تمام می گن به خاطر پول نرفتم.
آرمین هم می تونی بزاری اخبار خروجی های استقلال هم می تونی بزاری اخبار نقل و انتقالات استیل آذین.هرچی بازیکن داشتیم استیل آذین و سپاهان گرفتند دیگه.
نباید به خاطر این بازیکنای نامرد و بی غیرت حرص بخوریم و گریه کنیم بزار هر کجا که میخوان برن.با این کارشون دستشون پیش هوادارا رو شد که به خاطر پول از استقلال رفتند.بعد با پر رویی تمام می گن به خاطر پول نرفتم.
علی جان. ناراحتی من به خاطر اوضاع نابسامان و نامشخص باشگاهه نه رفتن بازیکنای پولکی ما...
Proffesor
01-06-2010, 18:40
به خدا اگه امیر قلعه نوعی بیاد ورق بر میگرده ! :N_aggressive:
ناراحتی من به خاطر اوضاع نابسامان و نامشخص باشگاهه نه رفتن بازیکنای پولکی ما...
برای اوضاع باشگاه که همه ناراحت هستند.اگه امیر قلعه نوعی با قریب یا فتح الله زاده بیان اوضاع باشگاه رو به راه میشه.کسی میدونه این بازیکنایی که از استقلال رفتند استیل آذین داخلی بستند یا تو هیئت فوتبال ثبت کردند؟
به نظر من بازیکنای مثل شیرزاد که گفته با عشق اومدم استقلال هزار مرتبه می ارزند به بازیکنای میثل کاظمی،اکبرپور و . . .
javadjtv
01-06-2010, 18:53
حنیف هم رفت استیل آذین
استقلال یک راه حل داره:بازگشت امیــر و بس!
خدا مشترکا لعنت کند واعظ و سعیدلو را...
برای اوضاع باشگاه که همه ناراحت هستند.اگه امیر قلعه نوعی با قریب یا فتح الله زاده بیان اوضاع باشگاه رو به راه میشه.کسی میدونه این بازیکنایی که از استقلال رفتند استیل آذین داخلی بستند یا تو هیئت فوتبال ثبت کردند؟
به نظر من بازیکنای مثل شیرزاد که گفته با عشق اومدم استقلال هزار مرتبه می ارزند به بازیکنای میثل کاظمی،اکبرپور و . . .
سیاوش ثبت کرده
اما کاظمی و عمران زاده داخلی بستند
جانواریو هم ثبت کرده
Proffesor
01-06-2010, 18:55
داداشی کاظمی و اکبر پور ثبت کردن . ولی حنیف در شرف رفتنه ! :viannen_38:
من میگم بیام برای همدردی یه امضای متحد تشکیل بدیم.من امضای زیر رو پیشنهاد میدم.نظرتون چیه؟
همه رفتند کسی دور و برمون نیست ***** چنین بی کس شدن در باورمون نیست
اگر این آخرای عاقبت بود ***** به جز افسوس هوایی در سرمون نیست
همه رفتند کسی با ما نموندش ***** کسی خط دل ما رو نخوندش
همه رفتند ولی این دل ما رو ***** همون که فکر نمی کردیم سوزوندش
SASAN TORRES
01-06-2010, 22:04
بابا بازیکنم بازیکنای قدیم به خاطر پول تیم رو ترک نمیکردن.
هرچی داره زمان میگذره بازیکنا پولکی تر میشن.
ولی این حسین کاظمی هم دستش دیگه برای من یکی کامل روشده........دوفصل قبل هم یه سال رفت به سپاهان و بعدش دست از پا درازتر برگشت.........این دفعه هم میره و با دماغ سوخته ایشالله بر میگرده.
یه خبر بدم به شما جیگرا تا یه کم آروم شین..........اعلام شده که سهمیه کهکشانی ها(استیل آذین) برای نقل و انتقالات خدارو شکر تموم شده.:6qwup3:
Milad Peser
01-06-2010, 22:07
متاسفانه هر لحظه داریم خبر های بد میشنویم اگه دقت کرده باشید همون بلایی که سر پرسپولیس اوردند دارن سر استقلال میارن.
واعظ رفتنش از همون اول مشخص بود ولی نامردی بزرگی در حق استقلال کرد و چند سهمیه مفت رو با خرید بازیکنان مفت و بی ارزش از دست داد تیم داره به نابودی میره این مردک بی شعور میره دفاع هایی رو میخوره که دوران فوتبالشون چند ساله که تموم شده.
سعید لو هم بدترین رفتار ممکن رو با استقلال کرد و فقط چیزی جز مصاحبه کردن وعده های خصوصی و از این چرتا پرتا نگفت. تیم به چند تا بازیکن قوی تو پست های هافبک و مهاجم نیاز داره .
تو خبر هایی شنیده شد استقلال به دنبال ماتیوس الونسو مدافع وسط نساجی هستش تیمی که چند تا دفاع وسط داره چرا باز میخواد مدافع بگیره نمیدونم چرا میخوان این بلا رو سر استقلال بیارن
.
.
.
.
.
از چند هفته قبل اتفاقاتی که داره میافته مشخصه
فقط میتونم بگم تف بر این فوتبال سیاسی
من دیگه هیچ انگیزه ای برای طرفداری یک تیم ایرانی ندارم
یک هوادار چه طور میتونه با این همه دورغ بازی و سیاست رو تیمش تعصب داشته باشه
برای این فوتبال متاسفم
sara lampard
02-06-2010, 00:37
ولی حسابی دارند خراب میکنند استقلال رو همه دارند میرند اون طالبو که اصلا من شوکه شدم که رفت
چیزی هم مونده از استقلال
فوتبال ایران به تمام معنا شده سیاسی
hadis blue girl
02-06-2010, 07:34
ولی من ترجیح می دم پرویز مظلومی بیاد !
صادقی یه فصل هم قرارداد داره نمیتونه بره ، اما پیروز احتمالا برمیگرده!
Proffesor
02-06-2010, 09:16
خدار و شکر ! امروز کله صبی به جای خبر رفتن این و اون خبر اومدن پرویز مظلومی :d0s69thbefhifftitrz رو شنیدیم !
Ronaldinho80
02-06-2010, 10:34
من كه درام گيج ميشم تو رو خدا يكي به من بگه چي داره سر اين اسا اس مياد ؟
اركان اصلي يك تيم تماشاگران ، سرمربي ، مديرعامل و بازيكنانش هستند كه استقلال 3 تا از اين اركانش رو بجز هوادران از دست داده.
مديرعامل كه خدارو شكر رفت ولي هنوز جانشينش مشخص نيست.
سرمربي هم كه نداريم.
ستاره هامون هم كه دارن يكي يكي ميرند.
حالا ميخوايم واسه فصل بعد قهرمان هم بشيم !
ESTEGHLAL F.C
02-06-2010, 12:48
بعد از سالها عشق به استقلال امروز واقعا دلم شکست.واقعا ناراحتم.
خستم!حسی برای نوشتن ندارم.عجب وضعی داره این استقلال.
خوشحالم که بازکنای بی غیرتی مث اکبرپور و کاظمی از استقلال رفتن.رفتن گورشون رو گم گم کردند در حالی که هردو دوران اوجشان تو استقلال بود و استقلال اونا رو کرد بازیکن.امروز فهمیدم وحید طالبلو و و به خصوص خسرو حیدری چقدر تعصب دارند.خسرو گفته بود یه گزینه دارم آن هم استقلال است.وحید هم که عمرا از استقلال بره.
من تعجم که این هیات مدیره کی میخواد انتخاب شه.
راستی یه خبر اونم اینکه سهمیه لیگ برتری استیل تموم شد.
ولی فراموش نکنین خیانت به استقلال عاقبت خوشی نداره.نیکبخت که به کلی از فوتبال محو شد.
اعلام شده که سهمیه کهکشانی ها(استیل آذین) برای نقل و انتقالات خدارو شکر تموم شده.
تموم هم بشه با انتقال بازیکن به لیگ دسته یک و بعد انتقال بازیکن به استیل آذین مشکل رو حل می کنند.
VECCHIA SIGNORA
02-06-2010, 13:08
خدا لعنتشون کنه اینا وظیفه شون خراب کردن این دو تیم بزرگه وهر فصل هم نوبت یکیشونه . اصلا این تیم استقلال بی صاحب شده هیچکی بالاسرش نیست در حساس ترین برهه ی فصل ببین چه بلایی سر تیم آوردن!!
یاد اون زمانی بخیر که استقلال وپرسپولیس برای خودشون برو وبیایی داشتند وآرزوی هر بازیکن ایرانی بود که تو این تیم ها بازی کنه وتو جام باشگاهها هم لرزه به اندام حریفان می نداختند.!!1 اما صد حیف....
khaf Esteghlali
02-06-2010, 13:12
استقلال گنگ زده ماشاالله همه دارن میرن کی مونده؟؟؟؟؟
فکر کنم فصل بعد با 18 تا بازیکن تیم امید +منتظری باغیرت شروع کنیم
ESTEGHLAL F.C
02-06-2010, 19:42
پیام مرگ باشگاه استقلال تهران (حتما بخونید ) بسیار غم انگیز
بسم تعالی
انا لالله و انا الیه راجعون
با نحایت تاثر و تالم درگذشت باشگا مردمی استقلال تهران را خدمت عزیزان در سازمان تربیت بدنی و واعظ آشتیانی تبریک و تهنیت عرض میکنیم از عزیزانی که تمام توان خود را در راه نابودی استقلال بسیج کرده بودند تقاضا میکنیم در مراسمی که به مناسبت درگذشت این باشگاه بزرگ بود با شرب و شیرینی حضور به هم رسانند
پا ورقی
* سعید لو : تیم ما وقتی دهم بود مربی عوض کرد !
*شانزده بازیکن آزاد بلا تکلیف و جدایی بزرگترین ستاره های تیم
*تیم بدون مربی و مدیر عامل
*مطابق با قوانین هر تیم در فصل نقل و انتقالات فقط میتواند پنج بازیکن لیگ برتری بگیرد
*حنیف عمران زاده به استیل آذین رفت و بازیکن نیمکت نشین ذوب آهن به استقلال آمد
*با خرید دسوزا هم یک سهمیه از بازیکنان لیگ برتری کم شد هم از بازیکنان خارجی !
نکته ی مهم : پیام تسلیت فقط برای درک عمق فجعه بود !
عمران زاده قرارداد 2 ساله داره نمیتونه بره.به نظر من امثال جباری و عمران زاده با توجه به شرایط پارسالشون اگه برن بیشتر از کاظمی اکبر پور خیانت کردن.
CraZy Man
02-06-2010, 22:25
خب حسین کاظمی و بیگ زاده هم که رفتند:109b:
پس تا الان به این ترتیب شد که سیاوش اکبرپور،حسین کاظمی،وحید طالب لو،فابیو جانواریو،فرهاد مجیدی،هاشم بیگ زاده از تیم جدا شدن و به تیم های دیگه پیوستن واقعا وضعیت داره اشفته تر میشه ولی خب اون بازیکن هایی که خریدیم یکم روزنه ی امید رو باز می کنه و می تونیم امیدوارم باشیم که سال دیگه اون ها بتونن جای ستارگان امسال تیممون رو بگیرن و بتونن شگفتی خلق کنن به قول خودمون.
تیم نه سر مربی داره نه مدیر عامل خیلی خنده داره راستی مربی هم نداریم نامجو گفته من دیگه به عنوان مربی توی استقلال کار نمی کنم یعنی نه استقلال در کل لیگ و گفته دوست دارم سر مربی بشم خب فکر کنم گزینه ی خوبی باشه چون واقعا تفکراتش همه جوره هجومی هستش چون قبل از اینکه بیاد باید قبول کنیم تیم ما یکم روی کار های انفرادی یا ضربه های سر مدافعین و یا گل هایی که کمتر اتفاق میوفته گل می زد ولی موقعی که نامجو اومد تیم ما کاملا هجومی تر شد نسبت به قبل و تونست در خط حمله کار های و حرکت های گروهی بهتری انجام بده و بتونه گل های زیبایی رو بزنه و همین طور بازی هایی زیایی رو هم هم در آسیا و هم در لیگ به نمایش بزاره.
الان باید ابتدا مدیر عامل برای تیم انتخاب بشه که به احتمال صد در صد گزینه ی اول فتح الله زاده هستش البته اگه خودش قبول کنه چون واقعا یک ریسکه چون تیم بیشتر بازیکن های دارن میرن و اسکلت تیم از بین رفته الان هم که مربی و سرمربی نداره و تماشاگر ها برای فصل بعد انتظار زیاد دارن چون امسال جامی رو نبردیم و انتظار دارن این فصل که میاد جامی رو بگیریم.
خدا کنه امسال هم دستگاه فکس خراب شه نتونند برای آسیا لیست بدهند البته اگر بشه لیستی از تو این تیم در اورد
اطلاعیه ی جذب بازیکن::از تمام فوتبال دوستان عزیز که حتی درصدی استعداد در خود می بینند خواهشمندیم به باشگاه استقلال رجوع بفرمایند و به دلیل نبود هیچ مدیر فلرم را از کشوی سمت راست برداشته و بعد از تکمیل به هیئت فوتبال استان تهران رجوع و قرارداد خود را به ثبت برسانند از شما متشکریم
امضاء
مش ماشا.....(آبدارچی باشگاه)
sara lampard
03-06-2010, 07:39
با کبوترهای نامه برمی برندولی احتمالا وقتی که قهرمان مشخص بشه بدستشون بزسه
وضعیت استقلال خیلی خرابه خدافقط صبر بده:125e:به ما هوادارا
hadis blue girl
03-06-2010, 08:00
ستاره های استقلال هواداراش هستن !
شنیدین هوادارا دیروز تو بازی دربی امید سعیدلوی ... رو تشویق کردن؟!
راستی دکتر نوروزی هم بعد از 15 سال می خواد بره استیل آذین !!!!!!!!!!!!!
به نظر میاد فاجعه تازه داره شروع میشه و حالا حالاها ادامه داره ....
یک منبع آگاه که خبرنگار روزنامه است و اخبار نقل و انتقالات رو یکی دو روز قبل از خبرگزاریها به من میگه ، دیروز گفت دکتر نوروزی هم داره با استیل آذین مذاکره می کنه و خیلی احتمال داره بعد از بیش از 10 سال از استقلال بره ...
Proffesor
03-06-2010, 08:50
ای باباااااااااااااااااااااا اااااا ~x( این خبرای بد کی تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والله پرسپولیسم پارسال وضع الان مارو داشت ولی زود سر و سامون گرفت ..... چرا دارن با ما و احساساتمون بازی میکنن ؟؟
عمران زاده هم گفته میرم چون نیمخوام حرص خوردن تماشاگرارو ببینم ! :39::39::29:
sara lampard
03-06-2010, 09:02
همش سیاست بازیه دارند داغون میکنند احساسات هوادارن رو:-L
ناصر حجازی اگه بره هیئت مدیره استقلال قلعه نویی کلاهش هم بیفته دم باشگاه نمیره ورداره! بی هیئت مدیره بمونیم این حجازی نیاد! اه :Green:
hadis blue girl
03-06-2010, 09:16
از خاطرات شیرین رایکوف 33 سال می گذرد !!
نگاهی به مربیان موفق تاریخ باشگاه استقلال از سال 1324 تاکنون نشان میدهد فقط 4 مربی توانستهاند در این تیم موفق باشند و به دستاوردهای چشمگیری دست یابند. در میان این 4 مربی تنها زدراکو رایکوف روسی توانسته نامی برای خود دست پا کند و به عنوان یک مربی غیربومی یا غیر استقلالی در استقلال موفق باشد. رایکوف حدفاصل سالهای 1348 تا 1355 در باشگاه استقلال فعالیت داشت. او مقطعی هم سرمربی تیم ملی ایران بود و در همه سالهای حضورش در باشگاه استقلال توانست یک عنوان قهرمانی در لیگ و یک قهرمانی در جام باشگاههای آسیا به دست آورد. این دو عنوان کافی بود تا رایکوف در تاریخ پرافتخارترین مربیان باشگاه استقلال معرفی بشود. پس از او اما هیچگاه دیگر مربیان غیربومی و غیراستقلالی نتوانستند در این تیم موفق باشند. تاریخ هیچگاه سقوط استقلال در دوران مربیگری بیژن ذوالفقارنسب را از یاد نخواهد برد. مردی که باسابقه بازی در پرسپولیس ناگهان سر از نیمکت استقلال درآورد. بعد از او شانس یک بار هم به رولند کخ آلمانی لبخند زد. مردی که از نام و اعتبار مطلوبی در فوتبال آلمان برخوردار بود و آلمانها او را به عنوان گزینهای کاربلد میشناختند. کخ نیز هیچگاه نتوانست در استقلال به توفیق دست یابد و ماحصل حضور او در استقلال کسب رتبه نهمی در لیگ و در نهایت حذف از رقابتهای قارهای بود. کخ باعث شد تا مدتها مدیران وقت استقلال به گزینههای دیگر فکر نکنند و همواره به دنبال استخدام مربیان بومی، به خصوص با پیشینه استقلالی باشند. در لیگ هفتم اما یک بار دیگر قرعه به نام گزینهای غیراستقلالی افتاد. پس از آنکه ناصر حجازی نتوانست نتایج خوبی بگیرد و استقلال در نیم فصل لیگ هفتم در رتبه ششم جا گرفت سکان هدایت آبیها به دست فیروز کریمی سپرده شد. او سالها در آرزوی تصاحب نیمکت استقلال به سر میبرد تا اینکه سرانجام به خواستهاش رسید و سرمربی استقلال شد. خیلیها تصور میکردند دانش فنی فیروز به کار استقلال میآید و او وضعیت این تیم را سر و سامان میدهد.
■ ■ ■
فیروز پس از ورود به اولین تمرین استقلال جملهای تاریخی را به زبان آورد: «25 جلسه دیگر استقلال مثل منچستر یونایتد بازی میکند. بگذارید 25 جلسه تمرین را پشتسر بگذاریم تا تیم رویایی من را ببینید!» 25 جلسه از تمرینهای استقلال گذشت اما نه خبری از منچستریونایتد بود و نه سایهاش! استقلال تا اندازه تیمی محلی نزول کرد و پیش از پایان فصل مدیران استقلال مجبور شدند فیروز را اخراج کنند و به ناچار صادق ورمزیار را به جایش قرار بدهند. این بار نیز پروسه ساختن یک مربی جدید در استقلال به بنبست خورد و استقلالیها دوباره دست یاری به سوی امیر قلعهنویی دراز کردند تا او سکان هدایت تیمشان را عهدهدار شود. قلعهنویی به مجرد ورود به استقلال توانست بخش اعظمی از مشکلات این تیم را مرتفع کند. او سرانجام در عرض کمتر از 6 ماه 2 جام به دست آورد؛ یکی در حذفی و دیگری لیگ هشتم. فصل نهم نیز به دلایل بسیار برای استقلال آنچنان خوش یمن نبود و سرانجام آبیها به سرمربیگری صمد مرفاوی در رتبه سوم قرار گرفتند اما این نتیجه سبب شد مرفاوی هم از استقلال برود تا دوباره نگاهها متوجه یک گزینه غیراستقلالی شود. با گذشت یک هفته از عقد قرارداد مرفاوی با مس کرمان زمزمههایی در جذب مجید جلالی شنیده شد. گزینهای که هیچ بعید نیست نتایجی بدتر از آنچه فیروز کریمی رقم زد را باعث شود.
■ ■ ■
000 اما راه برون رفت از این وضعیت چیست؟ در برهه کنونی به نظر میرسد مجید نامجومطلق بهترین گزینه برای هدایت استقلال باشد. اگرچه او از تجربه کافی برخوردار نیست اما از لحاظ سابقه نسبت به بسیاری از بازیکنان قدیمی این تیم برتر نشان میدهد و میتواند نظر موافق سکوها را هم به سوی خود جلب کند. البته اگر مدیران استقلال تغییر عقیده نداده و نسبت به استخدام یک گزینه خارجی خوب از خود میل و علاقه نشان ندهد. شاید اگر آبیها با یک مربی نامدار بزرگ وارد مذاکره بشوند و او را جذب کنند پس از 33 سال خاطره شیرین رایکوف در استقلال زنده بشود. غیر از این استقلال باید قید جذب مربیان درجه دو را بزند و تیمش را به یک گزینه کاملا استقلالی بسپارد.
منبع : پایگاه اطلاع رسانی استقلال تهران
SASAN TORRES
03-06-2010, 09:53
خبر اومده که یه شرکت صنعتی گفته که 4 میلیارد میخواد بده به استقلال........
سعیدلو هم گفته که فدراسیون هم میخواد 4 میلیارد به استقلال بده که جمعا میشه 8 میلیارد...........
ولی اینا تابیان هماهنگ کنن و یه مدیرعامل برای استقلال انتخاب کنن دیگه بازیکنی باقی نمیمونه که بخریم.
فقط اگه یه کاری کنن که 11 تا بازیکن داشته باشیم که بذاریم تو زمین خیلی خوبه.:6qwup3:
بازیکنا همه تموم شدن~x(ای خدا
sara lampard
03-06-2010, 10:12
چه بدبخته استقلال که دارند براش گدایی میکنند ولی منکه میگم مخصوصا میخواند استقلال رو خراب کنند فوتباله سیاسی بهتراز این نمیشه
چه جالب :دی یه چیز میگم هیچ ربطی نداره!!!!!!!!!
امروز الاهلی با فابیوکاناوارو ثبت کرد ما هنوز بازیکن نداریم.......
سپاهان میره ناصحی و میخره و نمیتونه با یه هادی عقیلی تمدید کنه!
پرسپولیسم هم که بازیکنایی که گرفته چندان بزرگ نبوده.....
متاسفم برا فوتبالی که از توقع هم داریم! همین بقل با کسایی مثل سوبیس و ویلهلمسون و کاناوارو میبندند! ما که پر قدمت تریم داریم و پر ادعا تر با دسوزا و اشوری زاد و صالحی نژاد میبندیم.....
metzelder
03-06-2010, 10:53
سلام به همه
دوستان 4 نفر گزينه مربي گري هستن كه 100% يكي از اين 4 تا هستن و بقيه رو بيخيال شك نكنيد
1- امير قلعه نويي >>>> احتمالش 30% هست
2- حجازي >>>> 20 %
3- وينفرد شفر >>>>> 40%
4- پرويز مظلومي >>>> 10%
شك نكنيد يكي از اينها هستن
ميداوودي هم گفته منتظرم كه تكليف استقلال مشخص بشه
دوستان فعلا زود قضاوت نكنيد همين كه واعظ رفت ارششو داره سال بعد دهم بشيم اين مرتيكه دوچرخه سوار استقلال رو به اين روز انداخت
من كه ميگم امسال از پارسال بهتر ميشيم
hadis blue girl
03-06-2010, 11:02
حسین کاظمی گفته پشیمونم ، نمی دونستم مدیرعامل عوض می شه وگرنه نمی رفتم !
یکی یکی همه شون پشیمون میشن ، همه هم به خاطر پول رفتن ، خالی می بندن !!
حنیف هم خالی می بنده که برای اینکه ناراحتی هوادارا رو نبینم می رم !!!!!!
khaf Esteghlali
03-06-2010, 11:16
همشون برن یک مشت بی غیرت :susel:
فصل بعد با تیم امید شرکت کنیم بهتره تا اینکه طرفدار این بی غیرت ها باشیم:susel:
pandora tomorrow
03-06-2010, 11:33
غیرت ؟! غیرت تو فوتبال ایران یه کلمه ی کاملا ناشناخته هست....
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بيكزاده با سپاهان قرارداد بست
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
كلي خوشحال شدم خدائيش...
بهترين خبر نقل و انتقالات بوده...
اس اس بازيكن هرچي بفروشه بهتره...
به جاش يه 1-2 تا بازيكن خوب بخره...
محمدي
يوسفي - صادقي - عمران زاده - شكوري
رحمتي
يه نفر براي اينجا بخره - حيدري
جباري
مجيدي - برهاني
:d0s69thbefhifftitrz اين تركيب مورد علاقه من براي فصل آينده استقلاله... :d0s69thbefhifftitrz
يه بر هم امروز ديدم كه همچين به حال بروبچ مستعفي اس اس سوخت:دي :
سعيدلو به دنبال راهكارهاي ديگر براي بهبود وضعيت استقلال است. رئيس سازمان تربيت بدني با پيشنهادي از سوي يك شركت محصولات غذايي معتبر مواجه شده است كه اين شركت عنوان كرده كه حاضر است مبلغ 4 ميليارد تومان به استقلال كمك كند و با كمك 4 ميلياردي سازمان شرايط استقلال بهبود پيدا كند.
الان بیشتر بازیکن ها فقط به خاطر پول بازی می کنن.نه برای تعصب به تیم.
دیگه گذشت اون زمانی بازیکن ها فقط به خاطر تیم و هواداراش بازی می کردن نه به خاطر پول.
الان تا یه تیم میاد با بازیکنش تمدید کنه ، یه تیم میاد پول بیشتری بهش میده،اونم سریع به خاطر پول میره اونجا دیگه با تیم سابقش تمدید نمیکنه.
نمیبینه میتونه اونجا پیشرفت کنه یا نه.نمیبینه هواداران تیم قبلیش برای رفتنش ناراحت میشن.نمیدونه تعصب و غیرت یعنی چی. فقط به فکر پوله.
Majid_4553
03-06-2010, 12:09
حسین کاظمی گفته پشیمونم ، نمی دونستم مدیرعامل عوض می شه وگرنه نمی رفتم !
غلط کرده. مردک فکر کرده طرفدارا **** هستن؟ همین دیروز تازه ثبت کرده. الان 3-4 روزه مدیرعامل عوض شده. یه مشت بی غیرت که برای پول فقط بازی میکنن. همین بهتر که رفتن
alireza77777m
03-06-2010, 13:32
متاسفم برا فوتبالی که از توقع هم داریم! همین بقل با کسایی مثل سوبیس و ویلهلمسون و کاناوارو میبندند! ما که پر قدمت تریم داریم و پر ادعا تر با دسوزا و اشوری زاد و صالحی نژاد میبندیم.....
استقلال با شیرزاد قرارداد بسته نه اشوری زاد !:D
بعد هم شما زیاد سخت می گیرید.این اوضاع سالهای پیش هم که فروم وجود نداشت،بود و مدیران نالایق سازمان در حق استقلال کوتاهی می کردند ولی همیشه چه تیم قوی چه ضعیف چه بازیکن امید چه بازیکن پیر حق خودش رو می گیره.خودتون قضاوت کنید مگه هر سال هر تیمی تو لیگ ایران قهرمان شده حقش بوده !!؟
به نظر من بیش از این اسپم ندید و وقت خودتون رو تلف نکنید.برین درسهاتون رو بخونید و امتحاناتتون رو بدین که تابستان راحت باشین.هر موقع مربی و مدیرعامل تعیین شد بیایید و بحث کنید.
([Only registered and activated users can see links])
محمدي
يوسفي - صادقي - عمران زاده - شكوري
رحمتي
يه نفر براي اينجا بخره - حيدري
جباري
مجيدي - برهاني
:d0s69thbefhifftitrz اين تركيب مورد علاقه من براي فصل آينده استقلاله... :d0s69thbefhifftitrz
یوسفی: در اون پست نهایت سوتیه! بیک زاده واقعا برای دقاع چپ مناسبه
صادقی: به مس کرمان پیوست
عمران زاده: در راه استیل اذین
جباری: شرط 600میلیونیه اقای همیشه مصدوم
حیدری: در ترکیه هستش..... شک نکنید به سپاهان میره چون 1میلیارد و 600میلیون پیشنهاد داشته
مجیدی: درحال حاضر در قطره وبا الغرافس.... الغرافه هم رفت راند بعد مجیدی هم با اقای گلی در اسیا میتونه بهترین بازیکن قاره بشه و به خاطر همین احتمالا میره!
آره نسبتا موافقم يوسفي اونجا بازي نكنه و يه خط بياد جلو تر و يه نفر كه تا حالا تو اس اس نداشتيم بياد اون عقب رو ببنده...
صادقي و باقي بازيكنان هم هنوز از تيم جدا نشدن...
و با اومدن مديرعامل جديد و هيئت مديره ميشه به راحتي با همشون توافق كرد...
SASAN TORRES
03-06-2010, 18:44
الان سعیدلو به احتمال زیاد ناصر حجازی رو میخواد بیاره به عنوان مدیرعامل تیم.
مشکل بزرگی داریم .......تیم به این بزرگی سه چار روزه مدیرعامل نداره و رو هواست اما کسی نیس به دادش برسه............فتح الله زاذه هم هی میگه نمیام.
اگه ناصرخان بیاد چون اسطوره باشگاست و پیشکسوت دوست داشتنی ماست احتمال داره این بازیکنای باقی مونده نرن.
راستی این عمران زاده چقد موزماره به خدا ....... میترسیده فصل بعد که میاد آزادی هوادارا بهش فحش ناموسی بدن گفته که به خاطر هوادارا دارم میرم.................................زرشک
KiAn MuNiCh
03-06-2010, 19:11
عمران زاده دست پيش گرفته پس نيفته،خواسته كه پلهاي پشت سرش رو خراب نكنه،البته سياستمدار خوبيه ولي تو اين وضعيت هيچكس نميبخشتش.
ESTEGHLAL F.C
03-06-2010, 19:16
هیچ خبری مبنی بر اومدن ناصر حجازی به استقلال در پست مدیرعامل صحت نداره.هر چند که میاد ولی به عنوان عضوی در هیات مدیره.
هیچ خبری هم مبنی بر اینکه فتح الله زاده گفته نمیاد صحت نداره.خودش دیروز در مصاحبه با استقلال جوان گفت که 40% بودجه خیلی هم خوبه.(معلومه دیگه 10% بودجه واسه حاجی کافیه)
فقط الان من ناراحتم از این که بهترین تیم رو هم ببندیم باز هم چپمون مشکل داره.بیگ زاده اصلا بازیکن خوبی نبود ولی باز میتونست یه نیمکت نشین خوب باشه.دو تا چپ خوبم(فشنگچی و اشجاری)هم که تیمشون رو انتخاب کردن.هرچند که به نظر من حاجی اگر بیاد میتونه این بار فشنگچی رو از چنگ پرسپولیس درآره.(یادش بخیر آرش رو خیلی قشنگ در آورد)
راستی کسی مدونه چرا قلعه نویی با سعیدلو دیدار کرد؟؟؟
یه چیز جالبی هست که عمران زاده نمیتونه بره استیل.
1
قرارداد داره و قراردادش هم مشروط نیست.
2
فکر نکنم استیل اون یه خرید لیگ برتریش که براش باقی مونده صرف خرید دفاع و اونم عمران زاده نکنه.
ESTEGHLAL F.C
03-06-2010, 19:25
اقایون دقیقا کیا رسما رفتند از استقلال؟؟؟؟؟
دیوانگی هر کی الان مسئولیت استقلال رو قبول کنه.
لیست خرید داده به سپاهان که جانواریو و ناصحی و بیگ زاده و ... رو جذب کردن.
لیست خرید داده به سپاهان که جانواریو و ناصحی و بیگ زاده و ... رو جذب کردن.
اگر هم هر دو با هم باشند که پدر تیم در میاد.
چون عین کارد و پنیر می مونند!
اما الان فکر کنم هیچ کسی جز امیرخان - پرویز مظلومی - نامجو مطلق نمی تونه تیم رو نجات بده.
اما خدا وکیلی این نامجو مطلق خیلی مرده دوستان.
خداوکیلی از دیوار صدا در میاد از ایشون نمیاد.
بعضی ها تعصب شون رو با سکوت نشون میدن.بعضی ها هم با مصاحبه ها.اما به نظرم اولیه قشنگ تر هست
یا علی
پرویز مظلومی - نامجو مطلق: برای بقا خوبند!
امیر به قلعه برگرده قهرمان میشیم :دی!
SASAN TORRES
04-06-2010, 00:28
راستی کسی مدونه چرا قلعه نویی با سعیدلو دیدار کرد؟؟؟
قلعه نویی در دیدار با سعیدلو: مشکلی برای هدایت استقلال ندارم
جلسه 20 دقیقه امروز امیرقلعه نویی و علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی ممکن است تمام معادلات فعلی فوتبال ایران را تحت تاثیر خود قراردهد.
قلعه نویی گه پس از توافق اولیه با سپاهان در منزل سردار آجورلو مدیر استیل آذین برای پذیرش هدایت این تیم به گفت و گو نشست امروز به عنوان بهترین گزینه برای هدایت استقلال با رئیس سازمان تربیت بدنی به مذاکره نشست تا خاطره مذاکرات قیبی اش با محمد علی آبادی رئیس پیشین سازمان در ذهن ها زنده شود.
امیر در ین گفت و گو در پاسخ به سئوال سعیدلو درباره حضور در استقلال اعلام کرده که مشکلی برای این کار ندارد. او که در شبکه 3 سیما گفته بود دز سپاهان خواهد ماند در نهایت با توجه به اراده سازمان استقلالی خواهد شد. قلعه نوییو حضور وی در ستقلال در حایل حاضر بی دردسر ترین و کم هزینه ترین گزینه برای حضور در استقلال به نظر می رسد. البته سازمانی ها بیم ان را دارند که علی پروین جدیدی این بر در استقلال متولد شود.
در حال حاضر ناصرحجازی گزینه حضور در هیئت مدیره است و مشخص نیست که با حضور امیر او بازهم این سمت را خواهد پذیزفت ی نه؟ ،
منبع ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])بیا امین جون
به نظرم اگه قلعه نویی برگرده خودش رو خراب کرده.... من واقعا یه حس درونی داره بهم میگه که پشت این قضیه یه تخریب بزرگ تو کاره...
ایا سعید لو که چند با پرسپولیسی بودن خودش رو ثابت کرده به فکر و صلاح استقلال و قلعه نوییه؟؟؟؟
امیدوارم اگه بنا به تخریب قلعه نوییه در همون سپاهان بمونه نه استقلال :N_aggressive:
H a m i D
04-06-2010, 10:15
دوستان می شه یکی یکم در مورد گذشته سعید لو تو پرسپولی یه چیزایه دقیقی بگه!
alireza77777m
04-06-2010, 12:56
دوستان می شه یکی یکم در مورد گذشته سعید لو تو پرسپولی یه چیزایه دقیقی بگه!
سعید لو چند سالی در هیئت مدیره پرسپولیس عضویت داشت.
دوستان بار دیگر بهتون میگم که انقدر بحث بیهوده نکنید.این اتفاقات در فوتبال ایران عادی و وقتی هم که سایتی نبود که شما بحث کنید،این اتفاقات رفع و رجوع می شد.به نظر من تا قبل از تعیین مدیر عامل جدید و سرمربی اصلاً بحث نکنید و برین بشینید برای امتحانات خرداد بخوانید.:1:
پ.ن:من برای خودتون گفتم !:winksmiley02:
SASAN TORRES
04-06-2010, 14:07
یه خبر جدید آوردم که قلعه نوعی مربی میشه ...
قریب هم مدیرعامل...
ناصر خان حجازی هم عضو هیئت مدیره...
سعید لو تو ملاقاتش با قلعه نوعی بهش پیشنهاد داد که برگرده استقلال و امیرخان هم گفت که دوست دارم برگردم و قراردادم با سپاهان قابل فسخه.
قریب هم که تا دیروز ناز میکرد، به خاطر سعیدلو قبول کرده.
احتمال اینکه با اومدن ژنرال جان واریو هم بیاد زیاده.
واقعا این سعیدلو چقدر در فوتبال ایران قدرت داره
هرکاری بخواد داره میکنه..........فکر کنم با شروع فصل سیستم تیم ها رو هم خودش بچینه به جای مربیا:2qcmh45:
گزارش ويژه:قريب – قلعهنويي؛ تيم جديد استقلال از دوشنبه آغاز ميكند. ([Only registered and activated users can see links]):13:
چیزی متاسفانه فعلا قطعی نیست و امیدوارم که ژنرال:d0s69thbefhifftitrz برگرده به همراه قریب:41::*:84:*:
04-06-2010, 15:31
ای ول ای ول داش امیر رو ای ول مثل اینکه برگشتن امیر خان تقریبا قطعی شده فقط اومدن قریب یه خورده کار داره ولی اگه بشه چی میشه با امیدامون هم بازی کنیم امر خان میدونه چجوری تیم رو بچرخونه فکر کنم اکثر استقلالیها با اومدن قلعه نویی موافقیم چون تو ایم وضعیت اون فقط به دادمون میرسه
Proffesor
04-06-2010, 15:48
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااای خر کیف شدمم اساسی ... دیشب بابامم بهم گفت ! گفت سعید لو به خاظر اون گندی که زده یه جوری باید لا پوشونی کنه ... حالا چه با اوردن قلعه نوعی چه با اوردن گواردیولا ! فقط با این کار میتونه دل هوادارارو به دست بیاره :d0s69thbefhifftitrz
چیزی متاسفانه فعلا قطعی نیست و امیدوارم که ژنرال:d0s69thbefhifftitrz برگرده به همراه قریب:41::*:84:*:
و البته بدون حجازی........
من صمد و واعظ رو به قلعه نویی و حجازی ترجیح میدم... چون زوج دوم یعنی حجازی و امیر هیچ چیزی به جز درد سر و جنگ داخلی نداره
ای ول ای ول داش امیر رو ای ول مثل اینکه برگشتن امیر خان تقریبا قطعی شده فقط اومدن قریب یه خورده کار داره ولی اگه بشه چی میشه با امیدامون هم بازی کنیم امر خان میدونه چجوری تیم رو بچرخونه فکر کنم اکثر استقلالیها با اومدن قلعه نویی موافقیم چون تو ایم وضعیت اون فقط به دادمون میرسه
اره قبول دارم ولی اومدنش جلوی یه فاجعه رو میگیره!
تا قراردادی ثبت نشه بهتره به شیکمامون صابون نمالیم/:)
05-06-2010, 11:32
خب بچه ها خوشحالی بسه امیر خان نمیاد باید دنبال یکی دیگه باشیم اینم از شانس ماست
خب بچه ها خوشحالی بسه امیر خان نمیاد باید دنبال یکی دیگه باشیم اینم از شانس ماست
کجا خوندی امیر نمیاد.من دیروز تو Live Channel دیدم خبر ورزشی می خوند گفت قلعه نوعی برگشته.
عمرانزاده: آنقدر در استقلال ميمانم تا بيرونم كنند :72:
وقتي پيراهن تيمي را سخت به دست آوردم راحت آن را فراموش نكرده و از دست ندهم. به همين خاطر با صراحت ميگويم آنقدر در استقلال ميمانم تا روزي من را از اين تيم بيرون كنند.
آقا اين بشر از امروز بدجوري رفت بين بازيكناي مورد علاقه من... :d0s69thbefhifftitrz
KiAn MuNiCh
05-06-2010, 14:53
اگه اينطور باشه كه واقعا بازيكن باغيرتيه و ازش خوشم اومد.بازيكن استقلال بايد اينطوري باهش نه اينكه به خاطر پول و مشكلات مديريت و ... از تيم بذاره بره.
ss_ac.milan
05-06-2010, 15:55
سلام یه مدتی نبودم
یک چیز عجیب در مورد سعید لولو:1: اینه که پرسپولیس رو تیم ما قلمداد میکنه:164:
جالبه نه؟
آخه من موندم جان شما
چطور فکر میکنین قلعه نوعی بر میگرده؟:1b56b5:
اون وقتی که برگشت تیم رتبه ی 13 رو داشت درسته ولی مدیر عامل داشت و امیرخان مطمئن بود میتونه بازیکن جذب کنه
ضمنا اگر میخواست برگرده که نمیومد لیست خرید بده و برای سپاهان بازیکن جذب کنه؟
ولی اینا احتماله در فوتبال ایران همه چیز امکان داره.........
ولی فکر نکنم بیاد:29:
تا حالا همچین تخریبی رو ندیده بودم
سعیدلو میره دست میذاره روی نقطه ضعف واعظ که همانا بله قربان گو شدنه و وادارش میکنه استعفا بده
و یکباره استقلال میشود تیمی بدون مسئول!!!!!!
تیمی که تا روز قبل ار آن واقعه داشت با بازیکنان مورد علاقه ی تیم آقای سعیدلو مذاکره میکرد و با چند بازیکن دیگر هم به توافق رسیده بود
ولی و صد ولی که الان یک سرپرست موقت هم برای ثبت قرارداد وجود ندارد......
ولی دم عمران زاده گرم خوب زدتو دهان حاشیه سازا و خاله زنکا
به نظر من از این حنیف یه هاشمی نسب دیگه در میاد
چه کنیم دیگه دست سعید لو.....
یه روز تیم رو به هم میریزه یه روز با قریب و قلعه نوعی مذاکره میکنه
در دورانی که پرسپولیس با محمد نوری و فشنگچی و غلامرضا رضایی قرارداد میبندد ما استقلالی ها باید فکر بکنیم مدیر عامل بعدی کیست و چند بازیکن دیگر از دست میدهیم:125e:
آقای سعیدلو این رسمش نیست:no:
05-06-2010, 18:46
ای ول میدونستم حنیف بی غیرت نیست وحید هم میخواد بمونه به نظر من هر بازیکنی که امسال استقلال بمونه محبوبیت خاصی بین هوادارا پیدا میکنه احتمال میدم خسرو هم بمونه فکرکنم فصل بعد خسرو هم باید سانتر کنه خودشم بزنه تو گل:laugh4:
سعید لو نامرد ترین آدم رو کره خاکی
ببینین با استقلال داره چیکار می کنه.هر چی بازیکن خوب بود پرید.یه دونه میداوودی و مبغلی هستند که می گن منتظر روشن شدن تکلیف استقلال هستند.باور کنید سعیدلو انقدر طول میدی تعین مدیر عامل و هیئت مدیره رو تا این دوتا هم بپرند:N_aggressive:
سعید لو نامرد ترین آدم رو کره خاکی
ببینین با استقلال داره چیکار می کنه.هر چی بازیکن خوب بود پرید.یه دونه میداوودی و مبغلی هستند که می گن منتظر روشن شدن تکلیف استقلال هستند.باور کنید سعیدلو انقدر طول میدی تعین مدیر عامل و هیئت مدیره رو تا این دوتا هم بپرند:N_aggressive:
نه بابا! ناصر حجازی که معرفی شد گقتند یکشنبه هم کل یوم هیئت مدیره و مربی معلوم میشه!:wavesmile:
ESTEGHLAL F.C
06-06-2010, 08:42
یه خبر بد:اولیایی برای مدیر عاملی شانسش از فتح الله زاده بیشتر.
اولیایی یکی از بی غیرتای استقلال که موجب محرومیت عمران زاده شد! همچنین اولیایی موجب شد پاس امسال تا مرز سقوط پیش بره و جالب بدونید به نیم فصل نکشیده اخراجش کردند.
مطمئنا باشید بین اولیایی و فتح الله زاده مدیرعامل انتخاب میشه.
KiAn MuNiCh
06-06-2010, 10:09
خوب آسيايي شدن استقلال رو تبريك ميگم يعني كه سهميه ايران همون 4تاست وسال بعد هم باز ميريم آسيا.البته اميدوارم با اين وضع آبرومون نره.
خدایا به این تیم رحم کن.اخه اولیایی از کجا اوردن؟چرا یه نظر سنجی نمیذارن تا ببینن هوادارا کی میخوان؟این یارو بیاد تیم کلا نابود.
khaf Esteghlali
06-06-2010, 10:59
بچه ها به نظرتون رفتنمون به آسیا در این دروه تبریک داره؟؟؟؟؟
با وجود این مدیر های ...:34:چز اینکه در اسیا آبروی استقلال کبیر رو ببریم کار دیگری هم می کنیم؟؟؟؟؟؟
خرید ها پرسپولیس:نوری -فشنگچی-رضایی-شاید انضاریفرد
خرید ها استقلال:- (چون شیرزاد و بقیه با واعظ امضا کردن قراردادشون خود به خود فسخه)
لیست مرود علاقه ی من:شیرزاد-میداوودی-مبعلی-عماد رضا -قربانی
و ماندن همه ی بازیکنان به جز کاظمی و اکبرپور(بی غیرت)بمونن
یه خبر خوب فرهاد گفته قید تیم قطری رو می زنه:2:
SASAN TORRES
06-06-2010, 11:36
بابا این حجازی هم اومده کاسه داغ تر از آش شده وا........
میگه من فقط میخوام سرمربی بشم...
قلعه نوعی هم اعصابش خورد شده دوباره شاید نیاد معلوم نیست...
ولی من اگه بخوام بین ناصرخان و ژنرال یکی رو انتخاب کنم. با وجود احترام زیادی که به ناصر حجازی به عنوان اسطوره باشگاه قائلم، قلعه نوعی رو انتخاب میکنم...
چون قلعه نوعی نشوند داده که میتونه تیمهایی که مربیشونه رو قهرمان کنه...
حالا امسال که ما توقع قهرمانی ازش نداریم اگه بیاد........همینجوریشم عزیزه.
فقط خداکنه یه جوری شه امیرخان بیاد:41:
ss_ac.milan
06-06-2010, 11:36
اولیائی:مردی در جهت اهداف سعید لولو:Green::Green::Green:
سوابق:بردن شرف و آبروی یک جوان خوب و آینده دار و صد البته بیگناه به اسم حنیف عمران زاده
رکورد دار نابود کردن یک تیم مردمی و ریشه دار در نیم فصل به نام پاس همدان
این یارو رو ببرن تو سیرک درآمد زایی داره هاااااا:laugh4::laugh4::laugh4:
ولی بچه ها به خدا توکل کنین و مطمئن باشین سر همچین آدمائی مثل سعید لولو بلای بدتر از بلائی که سر استقلال آورد میاد
سعیدلو:باکتری مضر:people_blagube:در فوتبال ایران
این گل هم تقدیم به شما تا یکم این نامردی ها رو فراموش کنید:thankyou:
ESTEGHLAL F.C
06-06-2010, 12:00
اینطور که از شواهد پیداست امروز هم مدیرعامل انتخاب نمیشه.
مربی هم رفت واسه سال آینده انتخاب شه.
ولی فراموش نکنید هر وقت استقلال وضعیتش این بوده بهتر نتیجه گرفته دلیلش هم رفتن بازیکنای بی غیرت و موندن بازیکنای با غیرت.
CraZy Man
06-06-2010, 12:04
سال دیگه من اصلآ با این وضع استقلال امیدی ندارم که حتی به دوره بعدی توآسیا بریم یا به مرحله بعدی تو لیگ آسیا هم سعود کنیم!
باید تو تیم رفاقت باشه!اگه رفاقت بود بازیکنان نمی رفتند!یه تیمی مثل اینتر رو ببین میلیتو یه ستاره هست وقتی زانتی گفت نرو ،نرفت!
استقلال اول باید عجله کنه واسه بازیکنان بزرگ همش رو دایی مثل آهن ربا گشیده به تیم پرسپولیس!
ما نباید میزاشتیم اکبر پور وجانوریو میرفتند!
حالا کاظمی رو ولش کنیم این سال دیگه میاد تو استقلال!
جاسم جان من با حرفات مخالفم :دی
درسته که الان تیم روی هواس ولی مطمئن باش دست خود استقلالی های سابق میوفته مثل قریب و فتح الله زاده و اینا مربی هم بالاخره یکی میاد شاید همین نامجو بشه ولی در کل من فصل بعد رو بهتر از این فصل می بینم چون حاشیه های تیم تموم شد بازیکن های حاشیه ساز و بزرگ تیم رفتن و من به فصل بعد خیلی امیدوار تر هستم چون تیم کاملا بدون حاشیه هست و همین طور فشار ها کمتر شده..
درسته وقتی بازیکن های بزرگ تیم میرن تیم ضعیف میشه اما خب وقتی تیم جنجال و حاشیه نداشته باشه خیلی بهتره ولی خب جای کاظمی یه بازیکن گرفتیم و پستش رو پر کردیم جای صادقی که احتمالا میره داریم قربانی رو میاریم و در حال مذاکره باهاشیم و همین طور بیشتر روزنامه گفتن که داره صحبت میکنه ولی نامی از استقلال نبردن گفتن یکی از دو تیم بزرگ پایتخت خب قربانی خیلی تعصبی قطعا با پرسپولیس مذاکره نکرده و حتما داره با تیم خودمون مذاکره می کنه این با عمران زاده چی میشن.
بابا این حجازی هم اومده کاسه داغ تر از آش شده وا........
میگه من فقط میخوام سرمربی بشم...
قلعه نوعی هم اعصابش خورد شده دوباره شاید نیاد معلوم نیست...
قلعه نوعی که نمیاد چون توی یه مصاحبه که بهش گفتن فصل بعد توی استقلال هستین یا نه گفتش که من با مسئولان سپاهان حرف زدم و قول دادم و به قولم عمل می کنم و توی سپاهان میمونم وهمین طور در مورد جلسش با سعید لو گفت من فقط به سعید لو یکسری مشاوره دادم در مورد استقلال اون هم به خاطر اینکه یه طرفدار استقلال هستم ولی گفت من قطعا توی سپاهان هستم به نظر من حجازی هم سر مربی بشه خوبه اون دوره ای که سر مربی بود تیم خوب کار می کرد و بازی زیبایی رو به نمایش می زاشت اما توپ هامون گل نمیشد ولی من که با حضورش موافق هستم بین هوادار ها هم که کاملا محبوبه:دی
قربانی رو میاریم و در حال مذاکره باهاشیم
الآن هیچ چیز تیم مشخص نیست این قربانی داره با کی مذاکره میکنه . . . ؟ ؟ ؟:297:
mohsennikbakht
06-06-2010, 13:57
سلام منم بعد از مدتها دوري برگشتم البته شما منو نميشناسيد.(خنده)
متاسفانه اون چيزي كه سره استقلال نبايد ميومد اومده ميشه گفت اركان اصلي استقلال رفتن سياوش با اون هم تعصب و بازي جنگنده اي كه انجام ميداد من موندم چرا رفت حالا بايد دلمون رو خوش كنيم به ميداودي . عماد رضا . شيرزاد كه اميدوارم بيان استقلال و روي يك سري رو كم كنند امير خان هم دلش با استقلال ولي مسئولين دير جنبيدن يعني با استعفاي صمد و هيئت مديره استقلال ، يه جورايي راهها رو بر استقلال بستن حالا همه بشينيد و دعا كنيد من كه مطمئنم استقلال از پيش قوي تر ميشود .
سلام منم بعد از مدتها دوري برگشتم البته شما منو نميشناسيد.(خنده)
متاسفانه اون چيزي كه سره استقلال نبايد ميومد اومده ميشه گفت اركان اصلي استقلال رفتن سياوش با اون هم تعصب و بازي جنگنده اي كه انجام ميداد من موندم چرا رفت حالا بايد دلمون رو خوش كنيم به ميداودي . عماد رضا . شيرزاد كه اميدوارم بيان استقلال و روي يك سري رو كم كنند امير خان هم دلش با استقلال ولي مسئولين دير جنبيدن يعني با استعفاي صمد و هيئت مديره استقلال ، يه جورايي راهها رو بر استقلال بستن حالا همه بشينيد و دعا كنيد من كه مطمئنم استقلال از پيش قوي تر ميشود .
عماد هم گفته که تیمی که مدیر و مربی نداره نمیرم! البته خرید خوبی نیست! مهاجم عربه! بنده پوله فقط در رقابتا داخلی بازی میکنه! بی غیرته! مگه ندیدید سپاهان رو از اسیا چطوری حذف کرد؟ البته توره هم بی تاثیر نبود!
عرب عربه! غیرت صفر! به نظرم 4تا بازیکن تراکتورو بخریم از نظر غیرتی تامینیم:ugly_wink::ugly_wink:
CraZy Man
06-06-2010, 19:24
احتمال اینکه هست که شما دوست داشته باشی سال دیگه از پرسپولیس شش تا بخوری !درست میگم؟
خوب آدم عاقل شما کی داری در قیاس با پرسپولیس وتیم های دیگه !
شما امسال که دوم شدیم امیدوار نبودی میخای واسی سال دیگه که آیا دوم میشیم !یا اصلا آسیایی میشیم یا نه!
احتمالش هست که این فکر رو نکرده باشی من به فکر هیچی نیستم الا این که از پرسپولیس شکست نخوریم!
خوب در مورد این بحثت وقتی ما بازیکن نداریم (احتمالش هست فرهاد هم بره)میخایی با مربی بازی کنیم:D
استقلال سال گذشته خیلی اشتباه کرد.نیومد با بازیکنان 2ساله ببنده اومد یک ساله بست وخلاص شد ورفت.
استقلالجوری شده امسال که اگه سال دیگه بتونیم مثل پرسپولیس نشیم خیلی کار کردیم به خدا!
در مورد پیروز جون هم بگم ما سال گذشته 40 درصد گل های خوردمون رو بابت اشتباه دفاع خوردیم.خدا وکیلی غیر از این هست؟
اگه بیاد من یکی که خوشحال میشم وامیدوارم که با گل های به موقعش تیم رو نجات بده!
خب عزیز دل اوضاع که همین طوری نمیمونه :دی
بالاخره مدیر عامل جدید میاد یه مربی میاریم یکی دوتا بازیکن هم می خریم الان چیزی که مهمه اینکه ساختار دفاعی تیم سر جاشه یعنی دروازه بان همون محمدی و مدافع ها منتظری و عمران زاده و یوسفی و احتمالا قربانی که به جمعشون اضافه میشه هافبک و مهاجم ها یکم زیاد تغییر کردن که اون هم میشه درست کرد الان یه مهاجم و دوتا هافبک خوب دیگه بگیریم تیم از نظر من یه جورایی کامله و دیگه نیاز به بازیکن نداریم ولی در مورد 6 تا خوردن از پرسپولیس اصلا فکر نمی کنم این طوری بشه:دی
فرهاد هم اگه بره که رفته اگر هم بمونه که مونده این رو بدون تیم هیچ وقت بدون بازیکن نمی مونه اخرش اینکه از امیدها بازیکن میاریم مگه محبوب مجاز بد کار کرد والا با اینکه دقایق کمی بهش بازی رسید با انگیزه بازی کرد و همچنین در خط هافبک میلاد نوری بازی کن خوبیه الان در حاضر هم بازیکن های خوبی داریم و می تونن سال دیگه برای تیم بازیکن های موثری باشن:دی
SASAN TORRES
06-06-2010, 19:44
اخرش اینکه از امیدها بازیکن میاریم مگه محبوب مجاز بد کار کرد
نه....خیلی خوب کار کرد:laugh4:
حالا همینمون مونده که بریم از امید بازیکن بیاریم.
مگه فجر سپاسیه...........اسمش استقلاله با چند میلیون هوادار و همیشه باید مدعی باشه.
از امید و اینا بازیکن آوردن توهین به طرفداراست.
Proffesor
06-06-2010, 20:45
بر پدر و مادرشون لعنت ! مگه قرارررررررر نبووووووووود امروز هیات مدیرورو انتخاب کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا همه بازیکنا ی آزاد قرارداشونو ثبت کردن اینا میخوان کیو بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیو میخوان بذارن سرمربی ؟؟؟؟؟؟؟
به خدا اینا همش برنامس که استقلال و خراب کنن !
واسه خوودم متاسفم که تو مملکتی زندگی میکنم که حتی تفریح جووناشم تحت تاثیر سیاسته ! :11234:
بچه ها پرسپولیس رو از همین الان قهرمان لیگ دهم بدونید ... علاوه بر نوری و فشنگچی و رضایی (3تا بازیکن تاااااااااااااااپ) و حفظ تموم بازیکنای فصل قبلشون به جز وسلی .. گفتن که پول رضایت نامه انصاری فردم میدن !
کاشانی هم گفته بود با 3 تا بازیکن فوق تاپ دیگه داریم مذاکره میکنیم و تماشاگرارو سورپرایز میکنیم :39:
این فصل از اون فصلاییه که همش خونمون تو شیشه باشه و حرص بخوریم ! با کخ بازیکن خوب داشتیم و 13هم شدیم .. با این تیم که هیچی نداریم و هیچیش معلوم نیست دیگه خدا به دادمون برسه !
فک کردی کی میاد این ریسک و میکنه و استقلال و دوباره سرپاش میکنه ؟؟؟ هیشکی بخدا هیشکی ... هر کی این کارو کنه علاوه بر این که موفق نمیشه خودشم خراب کرده :N_aggressive:
KiAn MuNiCh
06-06-2010, 20:55
خيلي خيلي نگرانم.باز اگه بازيكن نميگرفتيم و بازيكنم ازدست نميداديم هيچي ولي اينهمه بازيكن توپ از دست داديم و فقط 3تا بازيكن درجه 2 و 3 خريديم.درضمن با proffesor(اسمتو نميدونم)جان موافقم.هم دراينكه فقط ميخوان استقلالو خراب كنن و يه تيم ديگه مثل استيل آذين رو علم كنن و اصلا داربي بزرگ تهران بشه پرسپوليس و استيل آذين و اينكه مطمئن باشيد كه ايندفعه يا ذوب قهرمانه يا پرسپوليس.
pandora tomorrow
06-06-2010, 21:02
امروز احمدی نژاد و کاشانی هم باهم دیدار کردن!!!!!! تو گل که نوشته بود بیشتر برای مسائل مالیه استقلال و پرسپولیس بوده این دیدار ! ولی خب تابلوئه واسه پرسپولیس بوده دیگه.....
خیلی پستن خیلی....
Proffesor
06-06-2010, 21:03
من دانیالم ! :72:
ولی یه چیزیم هستا ! این که قراردادای دسوزا و صالحی نژاد و شیرزاد که فقط داخلیه و هیچ ارزشی نداره ! (البته دسوزا خوووبه و به درد سبک بازی اس اس میخوره ...)
قرارداد کاظمی و اکبرپورم چون برگه تصویه حساب نداشتن فعلا ملغی است !
KiAn MuNiCh
06-06-2010, 21:08
اي بابا يعني تا الان هر چي پست داديم و صحبت كرديم كشك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هيچكدوم رسمي نشدند؟؟؟؟؟الله اكبر
بعدم اينكه سعيدلو و احمدي نژاد با هم جلسه داشتند كه بگن چطوري پرسپوليسو قهرمان كنن؟مثلا تو هفته هاي آخر يا اينكه روز آخر مثل اس اس كه هيجان داشته باشه.
خيلي خيلي نگرانم.باز اگه بازيكن نميگرفتيم و بازيكنم ازدست نميداديم هيچي ولي اينهمه بازيكن توپ از دست داديم و فقط 3تا بازيكن درجه 2 و 3 خريديم.درضمن با proffesor(اسمتو نميدونم)جان موافقم.هم دراينكه فقط ميخوان استقلالو خراب كنن و يه تيم ديگه مثل استيل آذين رو علم كنن و اصلا داربي بزرگ تهران بشه پرسپوليس و استيل آذين و اينكه مطمئن باشيد كه ايندفعه يا ذوب قهرمانه يا پرسپوليس.
هاااااااااااااا سپاهان و امیرخان رو دست کم نگیر.
فهمیدی؟؟؟؟؟
امیرخان سال بعد به عنوان نماینده ی استقلاله و تیم دومه ما محسوب میشه!:-L
khaf Esteghlali
06-06-2010, 21:35
واقعا نمی دونم چی بگم خرید های پرسپولیس:
خرید قطعی:غلامرضا رضایی- محمد نوری-امیر حسین فشنگچی
خرید های محتمل (نزدیک به وقوع):محمد رضا خلعتبری - نیسانی -رسول خطیبی
خریدی در حد پیشنهاد :مازیار زارع
و حفظ تمام بازیکنان قبلی به جز وسلی برازیلیا
سر مربی: علی دایی
از همین لحظه قهرمانی تیم رقیب رو به خودمون تسلیت می گم:1:
به نظر من دسوزا می تونه کاملا جای حسین کاظمی رو پر کنه و همینطور شیرزاد می تونه جای بیک زاده و حتی بیشتر از اون رو ایفا کنه در ضمن میداوودی هم جانشین عالی برای سیاوش است
mohsennikbakht
07-06-2010, 01:47
آقا بازيكني كه رفت بذار بره نبايد چشممون دنبالش باشه جانواريو براش مهم نيست تو چه تيمي بازي كنه اون يه خارجي و بيشتر ازش نميشه انتظار داشت در خصوص تعصب حسين كاظمي هم كه من چيزي نگم بهتره بعدا اگر وقط شد يه كليپ تصويري از گزارشش ميذارم خودتون قضاوت كنيد ولي توي رفتن سياوش - امير حسين من هنوز ناراحتم
fioviola98
07-06-2010, 09:40
ترکیب:طالب لو، کوشکی، عمران زاده، شیرزاد، منتظری، رحمتی، حیدری، جباری، روانخواه، صالحی، مجیدی.
ذخیره:محمدی، صادقی، امیرآبادی، یوسفی، دسوزا، برهانی...
خرید های احتمالی: مبعلی، میداوودی، قربانی ...
شرایط خیلی هم بد نیست، به آینده امیدوار باشید، مثبت فکر کنید!
ان شا ا... تا آخر هفته مدیر عامل و سرمربی مشخص میشه و تیم برای قهرمانی بسته میشه، هنوز دیر نشده.
مثبت فکر کنید تا به نتایج مثبت برسید!
Milad Peser
07-06-2010, 11:06
نظر من دسوزا می تونه کاملا جای حسین کاظمی رو پر کنه و همینطور شیرزاد می تونه جای بیک زاده و حتی بیشتر از اون رو ایفا کنه در ضمن میداوودی هم جانشین عالی برای سیاوش استبه نظرت میتونه جای دفاع چپ استقلال بازی کنه جواد شیرزاد فوتبالش 4چند ساله پیش تو پاس تموم شده بود بازیکن بالای 30 سال به درد ما نمیخوره استقلال در سمت چپ به دنبال میثم منیعی و از این بازیکن در سمت چپ استفاده مسکنه به نظر منم که خوبه فقط الان باید به میداوودی دلخوش باشیم تا بیاد استقلال.
دسوزا دردی دوا نمیکنه چون زیاد بازیکن درجه 1 نیست
امیدوارم جباری اماده شه و روانخواه برسه تا در صورت ناکامی خرید خوب بتونیم ازشون جای جانواریو استفاده کنیم.
خرید های احتمالی: مبعلی، میداوودی، قربانی ...
مبعلی با النصر امارات قرارداد بست.
khaf Esteghlali
07-06-2010, 11:10
به نظرت میتونه جای دفاع چپ استقلال بازی کنه جواد شیرزاد فوتبالش 4چند ساله پیش تو پاس تموم شده بود بازیکن بالای 30 سال به درد ما نمیخوره استقلال در سمت چپ به دنبال میثم منیعی و از این بازیکن در سمت چپ استفاده مسکنه به نظر منم که خوبه فقط الان باید به میداوودی دلخوش باشیم تا بیاد استقلال.
دسوزا دردی دوا نمیکنه چون زیاد بازیکن درجه 1 نیست
امیدوارم جباری اماده شه و روانخواه برسه تا در صورت ناکامی خرید خوب بتونیم ازشون جای جانواریو استفاده کنیم.
مبعلی با النصر امارات قرارداد بست.
دسوزا خیلی هم بازیکن تاپی هست در حالی که هافبک دفاعی بسیار خلاق بازی می کنه پیشنهاد می کنم بری و بازی هاش رو فقط جلوی استقلال مشاهده کنی:winksmiley02:
شیرزاد درسته کمی پیره ولی همین عدم تجربه این فصل به ما ضربه زد:29:
Proffesor
07-06-2010, 11:21
تا آخره هفته هیات مدیره اتنخاب میشه ؟؟؟ اصن دیگه انتخاب نشه ... به جه دردی میخوره وقتی همه بازیکنا قرداد بستن ؟؟؟ :29::29:
ss_ac.milan
07-06-2010, 11:26
هاااااااااااااا سپاهان و امیرخان رو دست کم نگیر.
فهمیدی؟؟؟؟؟
امیرخان سال بعد به عنوان نماینده ی استقلاله و تیم دومه ما محسوب میشه!:-L
چییییییییییییییییییییییی ؟؟؟:1b56b5::292::2mo5pow:
لابد پارسال هم مس و ابومسلم زمانی که پرویز مظلومی رو داشتن تیم سوم ما بودن:laugh4::laugh4::laugh4:
دلیل نمیشه چون امیر قلعه نوعی استقلالی بوده ما سپاهان رو تیم دوممون بدونیم:no:
اگر سپاهان 7-6تا به پرسپولیس بزنه من از باخت پرسپولیس خوش حال میشم:177:ولی از برد سپاهان خوش حال نمیشم چون امکان داره با همون سه امتیاز جایگاه ما رو توو جدول بگیره127fs3556139:-L
هنوز اونقدر خار و خفیف نشدیم که یه تیم اصفهانی:Green: تیم دوم ما بشه:ugly_wink: و برای بردن رقیبامون به امید به قول شما تیم دوممون:laugh4::2mo5pow:بشینیم
ضمنا اگر استقلال تیم دومی داشته باشه اون تیم امیدشه و یا یکی از تیم های پایه
نه تیم سپاهان:t2::54::52:
این فکر چه جوری به ذهنت رسید؟:297::-?
از دست شما قلعه نوعی پرست ها~x(
Milad Peser
07-06-2010, 11:32
دسوزا خیلی هم بازیکن تاپی هست در حالی که هافبک دفاعی بسیار خلاق بازی می کنه پیشنهاد می کنم بری و بازی هاش رو فقط جلوی استقلال مشاهده کنی:winksmiley02:
شیرزاد درسته کمی پیره ولی همین عدم تجربه این فصل به ما ضربه زد:29:
به نظرت میشه با حسین کاظمی مقایسه اش کرد از نظر من که در حد کیانوش رحمتی تیست چه برسه به کاظمی.
من بازیش رو خیلی خوب میشناسم اگه بخوای اینو بگی همه ی بازیکنان جلوی استقلال و پرسپولیس خوب بازی میکنند
بازیکنی که نمیتونه 2 بار طول زمین رو بره بیاد به درد استقلال نمیخوره شیرزاد فوتبالش خیلی وقته که تموم شده فقط تجربه کافی نیست سرعت و تاکتیک هم مهمه.
khaf Esteghlali
07-06-2010, 13:24
عزیز من همین کیانوش خیلی خوبه!
مخصوصآ با این حرفی که زده به هیچ وجه از استقلال نمیرم تا بیرونم کنن!
این بازیکن با این حرفش شد بازیکن محبوب هوادارها!خیلی خوب میتونه خودش رو نشون بده از هر نظر!
در ضمن با دفاع چپ به شدت مخالفم!:-&
این هم این بازیکن 1
دفاع چپ یه پستی هست که بازکن باید تحرک داشته باشه !مگه میشه بدون تحرک توپ ها رو سانت کرد یا به کس دیگه واگذار کرد!یا اصلآ دفاع کرد؟!
همین مهدی جون خیلی خوب هست!
در کل امسال داره از هر نظر واسمون بد میباره مگر اینکه معجزه بشه وبازیکن از لیگ های دیگه بگیریم!
راستی کسی به جاسم کرار فکر کرده؟!
اون خیلی گزینه ی خوبیه واسه جایگزینی جانواریو:39:
راستی غیرت به غیرت آرش میگن !
آرش با اینکه فصل گزشته بیشتر بازی ها رو روی نیکت نشیته بود باز امسال مون!
غیرت غیرت آرش!
مَرده به خدا:d0s69thbefhifftitrz
عزیزم این حرف رو کیانوش نزده بلکه حنیف گفته:34:
ESTEGHLAL F.C
07-06-2010, 14:26
هر کس به استقلال تعصب داشته باشه تو همه ی شرایط استقلال رو قبول میکنه نه فقط وقتی استقلال تو دوران اوجش.پس قلعه نویی به استقلال تعصب نداره.
Majid_4553
07-06-2010, 14:37
سلام
چرا پس معلوم نمیکنن مدیرعامل کیه. کل تیم بلاتکلیف موندن. مسخره کردن اینها
هر کس به استقلال تعصب داشته باشه تو همه ی شرایط استقلال رو قبول میکنه نه فقط وقتی استقلال تو دوران اوجش.پس قلعه نویی به استقلال تعصب نداره.
:laugh4::laugh4::laugh4::laugh4:
فکر کنم مرفاوی بود که تیم رو 13 جدول تحویل گرفت نه؟ :6qwup3:
KiAn MuNiCh
07-06-2010, 14:43
من نميدونم كه جريان پشت پرده چيه ولي شايد به زندگي قلعه نوعي ضرر جبران ناپذير ميزنه.نميخوام از قلعه نوعي طرفداري كنما!و اصلا هم قلعه نوعي پرست نيستم ولي ما كه از شرايط خبردار نبستيم ولي خب...
دم داش خسرو هم گرم كه موندش.البته خبرا يه كم ضد و نقيضه درموردش و من يه جا خوندم كه با فرهاد ميخوان برن الغرافه.حالا ديگه ما نميدونيم.بايد ببينيم چي پيش مياد.!
برو بابا!
اون موقع که قلعه نویییی تیم رو از فیروز کریمی گرفت اول لیگ بود و فینال جام حذفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1b56b5::1b56b5::1b56b5::1b56b5::1b56b5::1b56b5::1 b56b5::1b56b5:
این را بدون که سپاهان یه اسمه! وگرنه سال پیش که محمود کریمی هم داشتند و عباس محمدی تو گل بود!!!!
این رو بدون که تا ابد در تاریخ این میمونه:
قلعه نویی سپاهان را قهرمان کرد!
Proffesor
07-06-2010, 17:33
خسرو حیدری گفته تا 3 روز دیگه بیشتر منتظر استقلال نمیمونم !!! :29::29: اینجوری که باد میاد و شاخه میجنبه حالا حالا ها باید حرص بخوریم و خبری از مدیر عامل و سرمربی نیست ! :29:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1