توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| آبی دلان: فصل 90-89 |★|
باید هفته دیگه همه بریم استادیوم باید سنگ تموم بزاریم باید بعد از مدتها ورزشگاه رو پرکنیم. حساس تر از این بازی دیگه نیست با برد النصر یه تیم عربی منفور جشن صعود میگیریم. انشا الله. من که بعد از 2 سال میخوام برم امیدوارم خیلی ها مثل من باشن و بعد از مدتها دلشون بخواد برن تشویق تیمشون اونم تو روزی که جشن صعود میگیریم.
منم اخرین بار بازی استقلال الاتحاد زمان امیرخان رفتم. الانم میخوام دوباره برم... آبیاش بیاند جایگاه 8
.:HoomaN:.
05-05-2011, 19:48
اقا جو ندید:d من میگم ته تهش 30 تا بیان ما زیاد این فصل اهل استادیوم نشون ندادیم!!!
alireza77777m
05-05-2011, 20:53
اولین تمرین استقلال بعد از بازی با السد قطر از ساعت 5 امروز در ورزشگاه صنایع دفاع برگزار شد.
گزارش تمرین:
1-30 نفر از هواداران تیم استقلال در تمرین امروز حضور داشتند.
2-یکی از توپ های لیگ قهرمانان استقلال امروز توسط یک فرد با ماشین پژو مشکی به سرقت رفت.ما هر چه به دنبال این فرد رفتیم او را پیدا نکردیم.
3-ابتدا بازیکنان دور زمین دویدند،سپس آقا وسط بازی کردند و بازیکنانی که در قطر بازی کرده بودند زودتر زمین را ترک کردند و بقیه ی بازیکنان در قالب دو تیم صورتی و سفید در نیمی از زمین فوتبال بازی کردند.
4-وحید طالب لو در پایان بازی از ناحیه ی کتف آسیب دید و تمرین را ترک کرد.
5-فلیپ آلوز دسوزا تنها غایب امروز تمرین استقلال بود.
6-در پایان بازیکنان به همراه دکتر نوشادی سرد کردند.تمرین ساعت 19 به پایان رسید.
7-خیابان ها نسبتاً شلوغ بود و من ساعت 15/20 به خانه رسیدم.
پایان
[Only registered and activated users can see links]
این عکس معنی های زیادی رو داره...
سرویس ورزشی برنا – حمید ترابپور
قرار ملاقات اواسط هفته گذاشته شد؛ امیر می خواست زودتر به تهران بیاید و به بیمارستان کسری برود اما بازی روز چهارشنبه سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا مانعی بود برای تحقق این خواسته او.
حجازی از این ملاقات غیرمنتظره خبری نداشت اما امامیان و اسدی دو تن از دوستان صمیمی وی که در تمام روزهای زندگی ناصرخان – به ویژه این روزها – یارو یاور او بوده اند، می دانستند که "امیر" قصد ملاقات با حجازی را دارد.
اصغر حاجیلو هم در جریان بود، اما هر سه نفر تصمیم گرفته بودند این موضوع رسانه ای نشود تا حجازی و قلعه نویی با کمترین هیاهو یکدیگر را ببینند.
امیر چندین بار قصد داشت به دیدار حجازی برود و ضمن ملاقات با او، بگوید که با وجود جدال های رسانهای سالهای اخیر میان آنها، برایش آرزوی سلامتی دارد.
در روزهای ابتدایی بیماری حجازی، یکبار امیر عزم خود را جزم کرد تا به منزل حجازی برود؛ آن روز حتی دسته گل زیبایی برای ناصرخان سفارش داد اما یک سری اتفاقات عجیب و یک پیغام عجیب تر مانع دیدار آنها شد.
ماهها از آن اتفاق گذشت و قلعه نویی درباره حوادث آن روز حرفی نزد و حتی در محافل خصوصی نگفت که چه کسی پیغام داده بود به منزل حجازی نرود.
در آخرین روزهای سال 89، پرونده آشتی کنان حجازی و قلعه نویی بار دیگر به جریان افتاد و دوستان مشترک این دو نفر تلاش کردند تا بانی جالب ترین ملاقات سال شوند که این بار هم فاصله ها برداشته نشد تا خیلی ها بر این نظر باشند که دیگر آنان با هم آشتی نخواهند کرد.
در ادامه، مصاحبه حجازی با سایت اختصاصی اش و حرفهای تازه وی درباره قلعه نویی نیز مزید بر علت شد تا دیگر همه بی خیال آشتی کنان این دو نفر شوند.
اواسط هفته جاری وقتی خبر وخیم شدن حال حجازی در ایران پخش شد، خیلی ها نگران او شدند که امیر قلعه نویی نیز در زمره آن خیلی ها قرار داشت.
سرمربی سپاهان تصمیم گرفت به تهران بیاید و یک راست به بیمارستان کسری – جایی که حجازی در آن بستری بود – برود اما بازی حساس چهارشنبه سپاهان – الهلال موجب شد تا این ملاقات به امروز پنج شنبه موکول شود.
آنها دقایقی پیش در حضور دوستان مشترک خود با یکدیگر دیدار کردند تا سوژه پر سروصدای این سالها دیگر برای رسانه ها بیات شود.
سالن انتظار بیمارستان شلوغ بود؛ در حد انفجار! تعدادزیادی از طرفداران ناصر حجازی که این روزها نگران حال او هستند در سالن، انتظار ترخیص وی را می کشیدند؛ این در حالی بود که حجازی به دستور پزشکان فعلا باید در بخش عمومی بستری باشد.
باهماهنگی رییس بیمارستان، قلعه نویی که از فرودگاه سریعا خودش را به محل قرار رسانده بود از طریق یک آسانسور ویژه به طبقه پنجم رفت؛ جایی که حجازی بستری بود.
خانم شفیعی همسر ناصرخان به اتفاق آتیلا داخل اتاق بالای سر او بودند؛ حضور قلعهنویی آنها و حتی پرستاران بیمارستان را متعجب کرد زیرا هیچکس انتظار این میهمان ناخوانده را نداشت.
حجازی با صدای امیر سرش را چرخاند و لبخندی زد و برق شوق در نگاه هردو نفر نمایان شد.
ناصرخان خیلی زود با دستیار اسبق خود گرم گرفت و گفت: چطوری شما؟ تیمت دیروز چیکار کرد؟
قلعهنویی در حالیکه دست حجازی را گرفته بود پاسخ داد: مساوی شد ولی صعود کردیم، این ابراهیم توره آخرش ما را دق می دهد ناصرخان.
حجازی خندید و گفت: آره، بعضی وقتها توپهای خوبی را هدر می دهد.
قلعهنویی سپس جویای حال حجازی شد و گفت: شما همیشه استاد من هستی؛ ان شالله بزودی از روی این تخت بلند می شوی و به فوتبال برمیگردی.راستش چند ماه قبل می خواستم خدمت برسم اما پیغام دادند که نیا!
سرمربی سپاهان دقایقی نیز با آتیلا درباره تیمش(گسترش فولاد تبریز) حرف زد و از او پرسید که با لوکا بوناچیچ چگونه کنار می آید؟
آتیلا هم پاسخ داد: بعضی وقتها خیلی عصبانی میشود؛ اما با هم کنار می آییم.
ازدحام داخل اتاق دلیلی شد تا قلعه نویی به حجازی بگوید: ناصرخان برای شما این شلوغی خوب نیست؛ اجازه مرخصی بدهید؛ انشاالله بعد از بازگشت از دوبی می آیم منزل دیدنتان.
سپس دوستان مشترک حجازی و قلعهنویی در کنار آنها عکس یادگاری گرفتند.
امیر در آخرین لحظه بار دیگر به کنار تخت حجازی رفت و صورت او را بوسید و گفت: انشاالله همیشه سایه تان بالای سر ما باشد و حجازی نیز که قطره های اشک گونه هایش را تر کرده بود با تکان دادن سر تشکر کرد.
آنها در یک فضای گرم و خاص و در حضور رفقای صمیمی خود، کدورت ها را کنار گذاشتند تا نشان دهند فوتبال همیشه عامل فاصله افتادن میان آدمها نیست و ...
نمیدونم چرا جلو اشکام رو نمیتونم بگیرم.....
داشتم یه چند تا وبلاگ رو می دیدم تو یکی ـشون نوشته بود ناصر حجازی درگذشت !!
دلم هُری ریخت . تو اینترنت گشتم فهمیدم تکذیب شده .
لعنت به اونی که این شایعه رو پخش کرده ...
hadis blue girl
08-05-2011, 08:00
به نام خداوند دلهای آبی
خیلی گذشته از آن روزی که خبر تلخ بیماری ات همه را شوکه کرد ، خیلی روز رفته از آن روزی که ناباورانه پشت درب های بیمارستان جمع شدیم تا تو را ببینیم ؛ روی تخت بودنت را که البته کسی ندید ، هیچ عکاسی از تو در بستر عکس نگرفت ، هیچ کس عقاب را افتاده و زخمی ندید ...
خیلی گذشته از آن روز که اشک هایمان دست دعا شدند به سوی خدا برای سلامتی اسطوره ی محبوبمان !
خیلی روز گذشته از آن روز که بردهای استقلال را به تو تقدیم کردیم و عکس قشنگت روی پیراهن فرهاد و اسم پر صلابتت روی پیراهن وحید حک شد ، به نشانه ی قدرشناسی و ابراز ارادت ...
بعد از آن روز تاریک ، بهترین خبری که شنیدیم ترخیص اسطوره از بیمارستان بود و زیباترین تصویری که هنوز وقتی چشم روی هم می گذاریم می بینیم ، عکس تو با لبخندی مثل همیشه دلنشین و دوست دوشتداشتنی و چشم هایی که تا عمق جانمان نفوذ می کند و عجیب آراممان می کند !
خیلی روز گذشته اما انگار همین دیروز بود ... هنوز آن روزهای پر درد از یادمان نرفته که باز خبر تلخ ناخوشی ات را می شنویم !
چطور تحمل کنم درد کشیدن تو را ؟! تویی که دوستت دارم و تمام امید من هستی اما می گویند پزشک ها امید از تو برداشته اند ... چگونه تحمل کنم این همه ناامیدی را این همه نگرانی و تشویش را ؟ این سکوت سردی که حاکم شده همه جا ، تنم را می لرزاند ، این مهربانی ها و مهمانی ها می ترساندم !
من باور نمی کنم اسطوره ی محبوب من ، عقاب همه دروازه های دنیا ، اسطوره ی آبی تمام خوبی ها و راستی ها ، روزی از پا بیافتد ...
از پا نیفت مرد ، من هر روز دعایت می کنم و هر روز آرزو می کنم ، روزی بیاید که ناصرخان محبوب همه فوتبالی ها ، باز مهمان و کارشناس یک برنامه زنده تلویزیون باشد و من ببینمش و حظ ببرم از نگاه مهربانش ، برای من حرف بزند ، یک نفس و بی وقفه ، بدون سرفه بدون خستگی و گوش جانم لبریز شود از حرف های مثل همیشه دلنشینش !
ما هنوز هر روز برای سلامتی اسطوره ای دعا می کنیم که بودنش آبروی این فوتبال پر هیاهو و پر هرج و مرج است !
نامه ای از طرف یک استقلالی ۴ روز دیگه روز حماسه استقلال هست روزیست که همهٔ تیمها تو آسیا و جهان میفهمن که بازی کردن جلوی استقلال تو آزادی یعنی جهنم یعنی باختن یعنی ۱۰۰ هزار نفر تماشاچی یعنی ... یادتونه اول اردیبشت رو که یکی از بزرگترین حماسه های یک دهه اخیر فوتبال ایران شکل گرفت یادتونه 100هزار تماشاچی آزادی رو تبدیل به جهنم کردن؟و قهرمانی تیم محبوبمون ساعت 12ظهر(که تلویزیون اعلام کرد ورزشگاه پر شده و کسی نره استادیوم)قطعی به نظر میرسید؟100هزار اس اسی داخل ورزشگاه و حدود 30 هزار نفر بیرون یادتونه که امسال پرسپولیس رو شکست دادیم ، اس اسِ رفت برگشتو یادتونه، کاپیتان مجیدی رو چی؟ آرشِ آقای گل ؟ دیدید که چجوری صادقی بازی قبل خودشو جلوی توپ نگهداشت که استقلال گل نخوره ، و با حال خرابش باز بازی کرد تا اونجوری تو زمین بیهوش شد ،غیرت استقلالی رو دیدید؟ همهٔ اینا رو گفتم تا حرف آخرمو خوب گوش کنید،ای استقلالی میخوایم چهارشنبه استادیومِ آزادی رو واسه حریف به یک جهنم تبدیل کنیم ، میخوایم همهجا رو آبی کنیم ، میخوایم دل ناصر خان رو شاد کنیم ، میخوایم استقلال رو همراهی کنیم ، میخوایم یکی بشیم همه با هم ،تا صعود کنیم. پس همراه شو ای دوست استقلالی تا در جشن صعود استقلال در روز چهارشنبه همه باهم جشن بگیریم milad
اختصاصی استقلالی _ زمان به سرعت در گذر است و ثانیه ها برای وصال کشته میشوند. چیزی به زمان موعود نمانده است . محبوب آبیمان بی قرار دیدن من وتوست . فریاد های عاشقانه مان را بی صبرانه طلب میکند . با هم و برای هم بودن را از زمانهای دور تجربه داریم .ما عاشق و حامی آبی بیکران تاجیم. و هم اکنون زمان آزمون ما فرا رسیده است . عجیب آزمونی شده است . معشوق در پی عاشق . میگویند و مینویسند که استقلال منتظر استقلالی است . مگر نه اینکه من استقلالی عاشق و شیفته ی استقلال هستم . مگر نه اینکه بیشتر ما عمر و جوانی مان را با این عشق زیبا زندگی کرده ایم. پس چگونه است که در گذر زمان اسیر شده و عشقمان را تنها گذاشته ایم . لشگری از سرزمین عرب آهنگ فتح خانه مان دارد. آه که چه ضیافتی میشود .روزی که لشگریان آبی پارس لشگر تازی را با شکست بدرقه کنند. من , تو, او , ما میشویم . یازده سردار آبی پوش پیشاپیش ما و با حمایت ما قلعه مان را از نفوذ تازیان در امان نگه خواهند داشت . ما آرش داریم که وارث آرش کمانگیر است و فرهاد مان که فرزند سرزمین فرهاد کوه کن است . چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد . . 21 اردیبهشت آوردگاهی دیگر است تا همه با هم مشق عاشقی کنیم. باید یکبار برای همیشه تکلیفمان را با خودمان روشن کنیم . ما که هستیم . کجاییم؟ اگر ادعا میکنیم عاشق استقلالیم که قطعا چنین است پس رواست که رسم عاشقی را به جا آوریم و عاشقانه بسوی معشوق خود برویم . نگذاریم محبومان غریب و تنها در آورگاه آسیا با رقیب دیرینه روبرو شود . ما عاشقان اسطوره هایی چون ناصر خان و منصور خان و پرویز و امیر هستیم . هر کدام از ما به یکی از این اسطوره ها تعلق خاطر داریم و نکته ی ظریف اینجاست که تمامی این اسطوره ها نام و جایگاه و محبوبیتشان را مدیون تاج کبیر هستند. 90 دقیقه ی رویایی در پیش رو داریم .همت کنیم و آزادی را به جهنمی آبی برای عرب ها بدل کنیم .کاری کنیم تمام بازیکنانشان تا پایان دوران بازیگریشان یاد و خاطره ی بازی در آزادی را به یاد داشته باشند. اینجا ایران است و ایرانی نمیگذارد اجنبی در خاکش به او دهن کجی کند . نباید بگذاریم جواز صعودمان را سعودی ها با خود ببرند. از سهم خود دفاع میکنیم و مردانه میجنگیم . با هر گل آبی که در درون دروازه ی النصر رویید سرود شادی سر میدهیم و عشق و انگیزه را به ساقهای لشگریان عشق تزریق میکنیم. استقلالی عزیز غیرتت را عشق است .وعده ی ما چهار شنبه 21 اردیبهشت ورزشگاه آزادی . این دیگر به خودمان بستگی دارد . جواز صعود در ایران است نباید بگذاریم از ایران خارجش کنند.شاید قسمت این بوده که ما هم در ضیافت صعود کنار محبوب آبیمان باشیم . پس همت کنیم با غیرت استقلالی جواز صعودمان را بگیریم . به امید پیروزی لشگریان آبی .....
از تمام آبی های ساکن تهران و حومه انتظار دارم و میخواهم که ورزشگاه رو یک دست آبی کنند و النصر بفهمه که فوتبال فقط پول و وقت کشی و جنگ روانی نیست.چیزی که هیچ وقت عرب های نداشت = تماشاگر.
پس می تونه عامل وحشت و باخت شون بشه
هر چند با صعود به مرحله بعد به ذوب آهن برخورد میکنیم.اما مهم رد شدن از سدّ این اعراب هست.
آرزو می کنم استقلال و هوادارانش یکی از زیباترین شب های فوتبال رو رقم بزنند.
موفق باشید
یا علی
:thankyou:
MOSTAFA012
10-05-2011, 11:47
من دیشب تو یه خبرگزاری خوندم اما اینترنتم قطع شد امروز که وصل شدم نتونستم سایتشو پیدا کنم.استقلال پیرلو رو میخواد کسی میدونه حقیقت داره یا نه؟؟؟منبع خبرشو بزاره
من دیشب تو یه خبرگزاری خوندم اما اینترنتم قطع شد امروز که وصل شدم نتونستم سایتشو پیدا کنم.استقلال پیرلو رو میخواد کسی میدونه حقیقت داره یا نه؟؟؟منبع خبرشو بزاره
این خبر که کلا کذب هست.
باشگاه السد فکر کنم پیشنهاد داده.استقلال پول این بازیکن ها رو نداره که ...
تازه پیرلو از چلسی و چند تیم دیگه هم پیشنهاد داره
بعید میدونم بره قطر.
hadis blue girl
10-05-2011, 12:59
به نام خداوند دلهای آبی
می دانم فردا بهترین چهارشنبه تاریخ من خواهد بود ، من تمام دلم پر است از آرزو و امید صعود ، همه فکرم به جشن صعودمان است ،
نکند غفلت کنی ، نکند ورزشگاه خالی بماند و حواس تو پرت شود ، دلت بگیرد ؟!
نکند ورزشگاه پر شود اما تو ... نه خدا نکند کم بیاوری ، خدا نکند چیزی به ضرر ما باشد ، خدا نکند اشک های ما جز برای شوق ِ صعود باشد ...
خودت می دانی این فصل چه بر ما گذشته ، خودت می دانی چه کشیدیم ... و حالا امیدمان به صعود توست !
مبادا در مقابل عرب ها سر خم کنی ؟ مبادا باز این سعودی ها در آزادی رقص صعود بگیرند ؟ مبادا تو باشی و ما باشیم و صدهزار پرچم آبی در اهتزاز باشد و ... نه هرگز هرگز !
قهرمان من ! تیم برتر تمام رویاها و آرزوهای من !
هیچ کدام ما تحمل چیزی جز صعود و اشکی جز شوق صعودت نداریم ، خودت می دانی ، می دانی طاقت نمی آوریم هلهله ی عرب ها را ، طاقت نمی آوریم شکستت را ، طاقت نمی آوریم اندوه سقوط را ... خودت می دانی !
آی محبوبم ! پر صلابت و مقتدر باش تا همه ببینند و بدانند استقلال ِ قهرمان ِ من همان است ، که آسیا در مقابلش تعظیم می کند !
صعود کن تا آشتی دهی با ورزشگاه ، همه ی آنها را که روزها و ماههاست با پرچم های آبی شان قهر کره اند !
ستاره باش و مثل ستاره های روشن روی پیراهنت بدرخش و آسمان آزادی را آبی تر از همیشه کن !
فردا حضور آبی تر و عاشقانه تر از همیشه با ما ، اقتدار و صعود غرور آمیز با تو !
نکند بهانه بیاوری گل نزنی مهاجمانت را ؟ نکند بهانه بیاوری غفلت مدافعانت را ؟ نکند بهانه بیاوری سستی هافبک ها را ؟ که من از این بهانه جویی ها می میرم ، خدا می داند می میرم ! همه می میریم اگر این فرصت از دست برود ...
قلبم برای تو ، قلبم پیشکشت برای اینکه گامهایت استوار شود و دلت قرص ! محکم باش و ببر ... ببر استقلال با اختلاف بیش از 2 گل ببر ... می خواهم برایت جشن صعود بگیرم ، ببر؛ می خواهم به خاطرت از عمق دل شادی کنم ، ببر؛ می خواهم اقتدارت را ببینم ، ببر ...
ببر و غرور ملی مرا ترمیم کن ! ببر استقلال با اختلاف بیش از 2 گل ببر ...
احتمالا تا اومدی بخونی اینترینتت پریده!
نه باو تو اون تیتر هم حتما زده که "حریف استقلال" به دنبال پیرلو هست...که منظورش اسد بوده...
MOSTAFA012
10-05-2011, 18:45
کسی میدونه تقریبا این فصل استقلال چه بازیکنایی رو میخواد بگیره؟؟؟اکبرپور و ادینهو هم هستن؟؟؟یا کاظمی؟؟؟
والا من که اخبار رو دنبال میکنم میگند که ادینهو رو هرجوری هست نگهش میدارند ولی من فکر نکنم ادینهو موندنی باشه تو کرمون!
یا میاد استقلال یا میاد سپاهان...
چون پول همه چیز واسه یه فوتبالیست نی....به هر حال اون بازیکن خوبیه و دلش میخواد تو جام باشگاها بازی کنه!
در مورد اکبر پور بحثش هست که بیاد سپاهان ولی با این جوی که بین سپاهانیا راه افتاده فکر نکنم امسال ساکت بذاره بازیکن سرخابی بگیرند!اکبرپور احتمال بالا میاد استقلال ولی یه جا گفته بود که اگه آبیپوش نشدم یه سوپرایز دارم!حالا سوپرایزش چیه خودش میدونه و خدای خودش!
اکبرپور احتمال بالا میاد استقلال ولی یه جا گفته بود که اگه آبیپوش نشدم یه سوپرایز دارم!حالا سوپرایزش چیه خودش میدونه و خدای خودش!
سوپرایزش احتمالـا رفتن به پرسپولیسه ! :-L
در مورد نقل و انتقالات صحبت این بازیکنان هست : اکبرپور ، کاظمی ، شهاب گردان ، مهدی رحمتی ، ادینهو ، رجب زاده ! ، زنیدپور ، آندو ، جانواریو و خسرو حیدری:-&
البته رحمتی احتملـا 900 میلیون تا 1 میلیارد میخواد ! خسرو حیدری هم عمرا برگرده ، جانواریو شاید ، زنیدپور احتمال اومدنش 75 درصدِ ، آندو شاید بمونه تو تراکتور شهاب گردان با وجود محمدی و طالبلو نمیاد مگه اینکه یکی از اینها جدا بشن از باشگاه ، ادینهو احتمال اومدنش هست ، کاظمی و اکبرپور هم صد درصد میگن غلط کردیم و بر میگردند . خلـاصه هر اتفاقی ممکنه بیوفته .
pandora tomorrow
11-05-2011, 07:38
بچه ها امروز هر کی میتونه بره ورزشگاه واقعا حیثیتیه ها !
MOSTAFA012
11-05-2011, 09:48
اومدن اکبرپور و کاظمی کمک استقلاله درسته پارسال اونطوری از استقلال رفتن اما پشیمون شدن همین کافیه واسشون اومدن ادینهو هم که واقعا کارسازه.زنیدپور و جانواریو هم بدرد استقلال میخورن اما رجب زاده و اندو بدرد نخورن مگه استقلال چندتا هافبک دفاعی میخواد؟؟؟با اومدن خسرو حیدری بی غیرت هم کاملا مخالفم
11-05-2011, 10:12
دوستان هر کی تهرانه نیاد استادیوم واقعن نامردیه!!! من امروز بعد از یه سال دارم میرم به امید خدا سربلند برمی گردیم:13:
اومدن اکبرپور و کاظمی کمک استقلاله درسته پارسال اونطوری از استقلال رفتن اما پشیمون شدن همین کافیه واسشون اومدن ادینهو هم که واقعا کارسازه.زنیدپور و جانواریو هم بدرد استقلال میخورن اما رجب زاده و اندو بدرد نخورن مگه استقلال چندتا هافبک دفاعی میخواد؟؟؟با اومدن خسرو حیدری بی غیرت هم کاملا مخالفم
به نظر من رفتن سياوش اكبرپور و حسين كاظمي و البته فابيو جان آريو از استقلال با رفتن خسرو حيدري خيلي فرق داشت!
چون اكبرپور و كاظمي در زمان مديريت واعظي آشتياني خبيث و مغرض! از تيم جداشدند و اين در حالي بود كه مديريت اون زمان استقلال واقعا باهاشون مشكل داشت و نميشه انگ بي تعصبي رو بهشون زد! نكته مهم هم به قول مصطفي اينه كه الان پشيمون هستند و دوست دارن برگردن!
در مورد فابيو جان آريو هم بايد بگم استقلال با رفتن اين بازيكن به جرات يكي از بهترين هافبكهاي بعد از انقلالبش رو مفت و مسلم از دست داد! هافبكي تكنيكي - پاسور - خلاق و خوش فكر - باهوش - شوت زن - ضربه آزاد زن و خلاصه يه هافبك هجومي تموم و كمال... در موردرفتن فابيو هم واعظي نقش اصلي و مهم رو داشت كه با گذاشتن يه قراداد مسخره وغيرحرفه اي (به نام قرارداد كارانه اي: به اين معنا كه بازيكن به ميزاندقايق حضورش در زمين پول ميگيره!!!!) در مقابل يه بازيكن حرفه اي اون رو رسما به سمت تيمهاي ديگه و رفتن از استقلال هل داد! ( به نظرم بزرگترين خيانت در حق استقلال رو همين واعظي آشتياني با عملكرد ضعيفش در نقل و انتقالات پارسال بروز داد و سبب شد مجموعه اي از بهترين بازيكنان آبي ازش جدا بشن!)
اما بحث جدا شدن خسرو حيدري (كه برخلاف ميل باطنيم ناچارم دوباره بحثشو باز كنم!) كاملا فرق ميكرد و اين بازيكن خوش غيرت! و البته متعصب!!!!! در حساسترين شرايط و درحاليكه استقلال بهش نياز مبرم داشت و مي دونست كه با رفتنش جناح راست تيم فلج ميشه و فرصتي براي گرفتن بازيكن جديد در اين پست وجود نداره از تيم رفت و دست مديران و كادر فني رو در پوست گردو گذاشت! يادمه كه با خوندن خبر انتقالش به سپاهان به شدت شوكه شدم و تا چند روز از فوتبال بدم ميومد! به هر حال معتقدم بازيكني با اين وصف لياقت حضور دوباره در استقلال و تشويق هواداراي عاشقش رو نداره و اصلا حتي نبايد ديگه مجددا بهش فكر كرد چه برسه به اينكه باهاش مذاكره كرد!
در مورد بازيكنان جديد و يارگيري براي فصل آينده هم بايد بگم قبل از هر منطقه اي ابتدا بايد فكري به حال جناح راست خودمون كنيم. استقلال در فصل گذشته (البته هنوز نگذشته! جون 2 بازي باقيمونده!) به همراه پرويز مظلومي به شدت از نبود يك مدافع راست كلاسيك و تخصصي و حتي يك هافبك راست يا بال راست تهاجمي تخصصي رنج برد و عملا در اين منطقه فلج كامل بوديم! به نظرم اولين گزينه براي اين منطقه ميتونه علي حمودي مدافع راست تكنيكي فولاد خوزستان باشه! و يا حتي ميشه نيم نگاهي به ستار زارع بازيكن باتجربه شاهين بوشهر داشت.
اما منطقه ديگه اي كه تيم امسال در اون ضعف داشت هافبك دفاعي بود! جائيكه بيشترين گلها رو به دليل ضعف در اين منطقه و در نيمه دوم از تيمهاي ديگه دريافت كرديم! كيانوش رحمتي و فرزاد آشوبي نه از نظر تكنيكي نه از نظر بدني و نه از نظر تاكتيكي مناسب بازي در اين پست نبودند!!! اين دو (كه البته به نظر نگارنده فرزاد آشوبي تا حدي از كيانوش رحمتي بهتر بود!) به اولين وظيفه يك هافبك دفاعي يعني درگيري فيزيكي و خراب كردن جريان بازي حريف يا آشنا نبودن يا توانايي انجام اون رو نداشتن و البته در زمينه بازيسازي و پاسينگ هم بسيار بسيار ضعيف و دور از انتظار ظاهر شدن! مخصوصا كيانوش رحمتي كه معلوم نيست روي چه حسابي تا الان در استقلال حضور داره و فيكس بهم بازي مي كنه! بازيكني كه با انجام خطاهاي متعدد و بي دليل و غير ضروري! روي بازيكنان حريف فرصتهاي گلزني بيشماري رو تقديم حريفان مي كنه! (ياد اون خطاي بچه گانه رحمتي روي جاسم كرار كه منجر به گل دوم تراكتورسازي شد افتادم...!!!) و البته تعداد پاسهاي اشتباهش هم گهگاه آنفدر زياد ميشه كه از حساب خارجه!!! به نظرم بهتره به فكر بازيكنان جديدي در اين پست باشيم مثل حسين كاظمي و يا آندو تيموريان و ...
در بقيه خطوط اوضاع تيم بسيار خوبه! االبته تمديد قرارداد هوارملامحمد هم بسيار مهم و حياتيه. يه بازيكن چپ پاي تخصصي و باهوش و تكنيكي كه بسيار به كمك استقلال مياد.
در درون دروازه و خط دفاع و خط حمله هم با تعدد بازيكن مواجهيم اما خب دو بازيكن نخبه ليگ امسال بسيار نظرمو جلب كردن كه با اومدنشون به تيم شرايط رويايي رو فراهم مي كنند. يكي ادينهو ي برزيلي مس كرمان و ديگري آرش افشين فوروارد جوان و سرعتي فولاد خوزستانه كه به نوع بازيشون بسيار علاقه مندم.
MOSTAFA012
11-05-2011, 10:43
راستی میداوودی که به میادین برمیگرده؟؟؟فصل اینده بازم روانخواه تو لیست استقلال میمونه؟؟؟همش و همش مصدومه.اندره لوئیز هم فقط یکی دوتا بازی بدرد استقلال خورد.کوشکی.مومنی هم که اصلا هیچی بازی نکردن حالا مومنی سنش کمه اما کوشکی اصلا بدرد نخوره
Javid_Chelsea
11-05-2011, 10:51
راستی میداوودی که به میادین برمیگرده؟؟؟فصل اینده بازم روانخواه تو لیست استقلال میمونه؟؟؟همش و همش مصدومه.اندره لوئیز هم فقط یکی دوتا بازی بدرد استقلال خورد.کوشکی.مومنی هم که اصلا هیچی بازی نکردن حالا مومنی سنش کمه اما کوشکی اصلا بدرد نخوره
اره باو میلاد از بازی با ملوان میاد یه انتقامی بگیره ازشون که دیگه یه همچین بازی کثیفی نکنند
MOSTAFA012
11-05-2011, 10:55
تو پست دروازه بانی بنظرم اگه گردان بخواد جای طالب لو روبگیره خوبه تو خط دفاع کوشکی بره بجاش یه مدافع بهتر بیاد بهتره مثلا سید محمد حسینی(ذوب اهن)خوبه نظرتون چیه؟تو پست دفاع راست حمودی خوبه.هافبک دفاعی کاظمی بجای رحمتی بیاد خوبه رو نکونام حتی میشه حساب کرد درسته سنش بالاست اما با تجربه هستش البته اگه نرفته تیم دیگه ای هافبک چپ هم زنیدپور گزینه خیلی خوبی هستش.موندن هوار و اومدن جانواریو حتی میتونه جای جباری رو بگیره بنظرم.تو پست مهاجم هم اکبرپور و ادینهو و افشین گزینه های خیلی خوبین کسی دیگه هم هست که احتیاج داریم و نگفتم؟؟؟
واقعا میلاد بازی با ملوان بازی میکنه؟؟؟امیدوارم بلایی که سر روانخواه و خلیلی بعد از پاره شدن رباط صلیبی سرشون اومد سر میداوودی نیاد منظورمو باید بدونین چیه بچه ها درسته؟؟؟
pandora tomorrow
11-05-2011, 11:04
البته فکر نمیکنم بازی کنه میدواوودی ولی روی نیمکت میشینه که این نشون میده کم کم داره اماده میشه میلاد !
پ.ن: از آرمین گلم واسه پستش ممنون
MOSTAFA012
11-05-2011, 11:08
فکرشو بکنین اگه اکبرپور بیاد زوج مهاجم فصل بعد بشه اکبرپور.مجیدی.میداوودی یا پست هافبک زوج هوار و جانواریو.چی میشه البته قرارداد جانواریو باسپاهان دوساله هستش
MOSTAFA012
11-05-2011, 12:36
راستی چند روز پیش یه جا نوشته بود با ادینهو به توافق رسیدن شایعه بوده یا راسته؟؟؟
اهمیت بازی امروز رو با این صحبت ها در مورد نقل و انتقالات فراموش نکنید!
واقعا حیثیت ملی و تیمی مون به این بازی بستگی داره :1187:
امیدوارم که رو سیاه نشیم.
اگر عبدالغنی بازی کنه برای النصر اوضاع خیلی سخت میشه.وگرنه کار چندان سختی ندارن آبی ها.
مربی شون هم دقیقا نگفته که عبدالغنی به بازی می رسه یا نه. :-L:2mo5pow:
همچنین امیدوارم از اون تعداد تماشاگری که توی ذهنم انتظار دارم ، کمتر نباشه.چون هر چی بیشتر ؛ بهتر! :32:
موفق باشید
یا علی
:13:
hadis blue girl
11-05-2011, 14:25
درسته بازی امروز خیلی سخته ، اما با حضور هوادارا و غیرت و همت بچه ها انشاا... می تونیم با بیش از 2 گل ببریم و صعود کنیم ! امیدوارم حواس بچه ها کاملا جکع باشه و حسابی توجیه باشن !
Sir.Pooyan
11-05-2011, 14:51
کسی از استادیوم خبر نداره ببینه چند هزار نفر رفتن؟
ببینیم مظلومی که تو این بازی صد در صد برد میخواد بازم همون سیستم دفاعی و محتاتانشو میچینه یا نه با این همه مهره حجومی که استقلال داره و ضعف مدافعانش بهترین دفاع همون حملست.امیدوارم تو این بازی و با کمک مردم این تیم کثیف عربی رو حذف کنیم
فقط یک کلمه میشه درباره این بازی گفت :
برد تلخ !
Javid_Chelsea
11-05-2011, 19:21
خوب بازی کردیم وقتی خدا چیزی رو نخواد نه پرویز میتونه کاری بکنه نه بقیه ... خیلی خوب بودیم بازیکنا استرس داشتن واقعا باید برای استقلال دست زد آفرین به تماشاگرا آفرین به بازیکنا و کادر فنی امروز همه با غیرت بودن !!!!!!!!
pandora tomorrow
11-05-2011, 20:11
باختیم ولی مثل یه قهرمان...
khaf Esteghlali
11-05-2011, 20:28
به نظرم خیلی حال داد خصوصا آخرش که بعد از حذف استقلال همه گفتند استقلال متشکریم و اینکه استقلال با غیرت واقعا ایول همه ی آبی دل ها:winksmiley02:
واقعا از دست مظلومی ناراحتم
به راحتی میتونستیم ببریم
من نمیدونم مظلومی چه بلایی سر این تیم آورده که با این همه بازیکن از یه حمله حساب شده عاجزه ٰ واقعا یه مربی وقتی هافبک هایی مثل جباری و مبعلی و هوار و مهاجمایی مثل مجیدی و برهانی رو داشته دیگه چی میخواد ؟
با داشتن این بازیکنا چرا نباید بتونه تیم حریفو تحت فشار شدید قرار بده ٰ اونم با 70هزارتا تماشاچی ٰ به نظرم امروز استقلال دوتا گلشم با فشار هوادارا تونست بزنه و عملا برنامه مشخصی نداشت
hameddaf
11-05-2011, 21:07
من استادیوم بودم الان اومدم ...همه چی خوب بود همه چی زود زود میگذشت وتنها غم من غم این روز بود .......
mehrnoosh
11-05-2011, 21:36
خوب بوديم اما خيلي سرعتي نبوديم و اون طور كه بايد روي دروازه حريف فشار نياورديم در مقابل هم النصر 11 نفره دفاع ميكرد.به هر حال ما بايد از بازي هاي قبل امتياز مي گرفتيم تا به اين روز نيافتيم.ولي با سربلندي حذف شديم.بازم بايد غيرت هوادارا ستود كه تا اخر تيمشون رو تنها نذاشتند و تشويقشون كردند.
MOSTAFA012
11-05-2011, 21:47
واقعا متاسفم بردیم و حذف شدیم فقط همینو میتونم بگم
من استادیوم بودم الان اومدم ...همه چی خوب بود همه چی زود زود میگذشت وتنها غم من غم این روز بود .......
خستگی راه هنوز تو تنمه... به خدا به این بی حالی هوادار ندیده بودم میخواستم چند بار با لیدرا درگیر شم.... به خدا 80000تا هوادار هستند اندازه 5000تا هم تشویق نمیکردند....
اقای مظلومی هم که هافبک دفاعی میذاره تو بازی و مهاجم میکشه بیرون واقعا باید این آدمو...
به خدا علیرضا منصوریان رو بیارند جا پرویز 3 سال بهش وقت بدند یه چیز تو مایه ها قلعه نویی خفن تر در میاد.
King Becks
11-05-2011, 23:16
من امروز استادیوم بودم. واقعا به خودم افتخار می کنم که هوادار استقلالم. درست که ما حذف شدیم ولی فقط 85 هزار نفری که تو 1 روز وسط هفته اومدن به عشق استقلال.شاید اگه کاپتان فرهاد یکی از اون تک به تک ها رو گل می کرد من دیگه این حرف رو نمیزدم ولی این حرف من رو اون کسانی میفهمن که استادیوم بودند. به نظر من مقصر حذف استقلال اون ادم هایی بودند که استادیوم رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن و به جای این که استقلال رو تشویق کنند نوکری ادم های وطن فروشی رو میکنند که اصلا نمیدونند فوتبال چیه! چون دقیقا استقلال زمانی گل خورد که اون ها داشتن شعار های سیاسی میدادند در حالی که اگه ذره ای دلشون به حال مسلمون های دیگر کشورها می سوخت این کارها رو نمی کردند و تمرکز بازیکن ها رو بهم نمیریختن. ولی بازم دم هواداران استقلال که هم جواب اون وطن فروش ها رو دادند و هم در اخر بازی همگی بازیکن ها رو ایستاده تشویق کردند.
من قبل از بازی هم با شک و تردید نگاه میکردم به قضیه و احتمال کمی میدادم که با اختلاف 2 گل ببریم که متاسفانه اینطور هم شد!
ما 6 بازی کردیم و قدر تک تک بازیها رو باید میدونستیم - نه اینکه 2 بازی مونده به آخر به تکاپو بیوفتیم. :imoksmiley:
من برای هواداران گلی که تا استادیوم کوبیده بودن برا تماشای جشن صعود ناراحت شدم!!
خداوکیلی کسی جز فرهاد مجیدی تو تیم تاثیرگذار نیست در چنین بازیهایی. اصلا یه چیز دیگست. جای میداوودی خالی واقعا... شریفات , برهانی , همه اینا کُپ کرده بودن :huhsmileyf:
به نظرم روی گلی که خوردیم هم محمدی مقصر بود (تا حد زیادی) اون چه چیپ مسخره ای بود که ازون فاصله خورد ؟؟
CraZy Man
12-05-2011, 05:23
دیروز رفته بودم استادیوم تا دقیقه 30 هنوز مردم به ورزشگاه میومدن و استادیوم رو پر می کردن.
گلی که خوردیم قشنگ دقت نکردم ولی فک کنم تقصیر محمدی بود زیاد اومده بود جلو که بازیکن حریف تونست با ضربه چیپ گل بزنه.
بعد گلی که خوردیم تماشاگر ها ابتدا شروع به فحاشی به مظلومی شدن اما چند ثانیه بعد سکوت کردن (لیدر ها مانع این کار شدن)از دقیقه 58تا70 انصافا یه کله دیگه تشویق کردن هواداران بازیکن هامون هم تو اون دقایق بود که دیگه بازی رو تو دست گرفتن و تونستن تا فشار رو روی النصر زیاد کنن حیف شد که نتونستیم صعود کنیم اگه شکوری اون توپ آخر بازی رو درست شوت می کرد شاید الان صعود کرده بودیم.
نکات جالب:
تا دقیقه 30 هوادار اومد به ورزشگاه :دی
قسمتی از ورشگاه پرچم های بحرین رو آورده بودن که بین جمعیت درگیری هایی هم به وجود اومد(معلوم نبود این اشخاص کی هستن که پرچم بحرین رو آوردن)
هوادار ها هم مدتی در حال شعار دادن به آن ها بودن.
قبل از اینکه هوار گل بزنه تماشاگرها داشتن ورزشگاه رو ترک می کردن اما وقتی هوار گل رو زد هم از بیرون به سمت داخل استادیوم میدوییدن و دوباره برگشتن به ورزشگاه کسی دیگه بیرون نرفت و همه تا آخر بازی نشستن.
وقتی 6 دقیقه وقت اضافه اعلام شد جایگاه ما با چند جایگاه دیگه 6 دقیقه رو بطور کاملا یا علی مدد و یا زهرا گفتن.
نمی دونم چرا ولی مامور ها نذاشتن پرچم بزرگی که از ایران تهیه کردن بودن هوادار ها در استادیوم به معرض نمایش در بیاد و وقتی پرچم رو روی صندلی ها پهن کردن اومدن و پرچم رو به زور بردن.!!!
واقعا دم استقلالی جماعت گرم از مدیریت باشگاه گرفته تا سر مربی و مربی ها و بازیکنها و از همه مهمتر تماشاگرهایی که به استادیوم اومده بودن تا بعد از مدتها استقلال یه بازی پرشور و عالی رو به نمایش بزاره. کاری به حذف یا صعود تیم ندارم چون در مقابل دریای محبت 80 هزار استقلالی و غیرت مربی و اشکهای بازیکنهای تیم ارزشی نداره و ارزش این چیزها خیلی بالا تر از نتیجه است. این بازی باو جود تلخیش مثل بازی چند سال پیش با الاتحاد که صعود کریدم یا بازی با دالیان یا بازی با برق شیراز تاریخی شد و با وجود اینکه صعود نکردیم حماسه ساز و تاریخ ساز شد. این نکته وقتی به وقوع پیوست که هوار گل دوم رو زد از اونجا حماسه شروع شد تماشاگرایی که اومده بودن تا صعود تیمشون رو ببینن و لی داشتن ورزشگاه رو ترک میگردن برگشتن به استادیوم از دقیقه 88 تا پایان وقت اضافه انگار یه بازی دیگه شروع شده بود کل استادیوم تشویق میکرد و استقلال هم به اندازه همه ی فصل حمله کرد و لی افسوس ........ . بی خیال به چسب به زمانی که سوت پایان بازی زده شد اول یه چند ثانیه ای سکوت همه جا رو گرفت بعد از چند ثانیه همه شروع کردن به تشویق تیم و بازیکنها و مربی شعارهای استقلال با غیرت . ایو لا ای ولا . اس اس خسته نباشی ووووو بین همه ی تیمهای دنیا عشق است استقلال در فضای استادیوم تنین انداز شد جای همه کسایی که نیومدن خالی حسی رو که در این دقایق حس کردم هیچ وقت تجربه نکرده بودم حتی بعد از قهرمانی در بازی با برق شیراز حتی بعد از اون قهرمانی.
آره دل بچه های آبی دیروز پا ک و صاف بود این رو میشد از اشکهای کاپیتان فرهاد و امیرحسین و سید صالحی و ............ و حتی صدای لرزان پرویزخان مظلومی در کنفراس مطبوعاتی حس کرد پرویز خانی که واقعا امسال مظلوم بود واقعا مظلوم.
Sir.Pooyan
13-05-2011, 11:55
بعد از این که گل خوردیم هوادارها میگفتن بکش بیرون ک.......کش رو...
منظورشون کی بود؟
هوار محمد بود فکر کنم. در کل خیلی بهش اعتراض کردند. میگفتند جلو عربا بازی نمیکنه و از این حرفا! منم موافقم! سال پیش با عماد رضا تو سپاهان هم همین مشکل بود.
13-05-2011, 12:36
نه اقا به هوار نمیگفتن به همونایی که داشتن الکی شلوغ میکردن گفتن!! هوار دیگه باید چی کار میکرد به جز گل زدن و پاس گل دادن؟؟؟
بابا من ورزشگاه بودم نزدیک اون جماعتی هم بودم که شعار سیاسی میدادن بعد گل اعصاب همه خورد شد به نیروهای ضد شورش میگفتن ببر بیرون ...... منظورشون این بود که اونها رو ببرن بیرون چون همون موقعی که همه داشتن بر علیه اونها شعار میدادن تیم تمرکزش رو از دست داد و گل خورد.
هورا محمد یه پاس گل داد یه گل زد دیگه باید چیکار کنه تا شماها دست از سرش بر دارید
دیشب در برنامه ی پارازیت با رای مردم عادل فردوسی پور به عنوان شخصیت خوب هفته انتخاب شد. اما من به عنوان یک پرسپولیسی به احترام تماشاگران عزیز استقلال کلاه از سر برمیدارم، و از صمیم قلب حسرت میخورم که روز بازی استقلال - النصر در ورزشگاه حاضر نبودم تا مثل تماشاگران استقلال به خودم افتخار کنم. (لینک ([Only registered and activated users can see links]))
hadis blue girl
14-05-2011, 15:48
به نام خداوند دلهای آبی
افسوس افسوس ، افسوس که حسرت های مان را پایانی نیست ؛ افسوس که افسوس های مان را پایانی نیست ...
آه ... تو نیستی و من بدون تو چگونه بمانم ، بدون تو مگر می شود ؟ بدون تو .. باور نمی کنم ... باور نمی کنم ...
سوت پایان بازی که بلند می شود ، دست های داور که بالا می رود سقوط می کنم ! سقف آرزوهای آبی ام پایین می آید ؛ دیوار دلخوشی هایم خراب می شود ... آه دست های داور که بالا می آید خورشید رویاهایم غروب می کند ؛ صدای سوت داور که بلند می شود ، صدای هق هق من از همه فریادها بلندتر است ... نه نگاه هایی که روی چشم های اشکبار من خیره مانده برایم مهم است نه انگشت های اشاره ای که رو به من نشانه رفته اند ؛ هیچ کس مهم نیست جز تو که این دل بی قرار را دردمندانه شکستی ...
چطور دلت آمد دل نود هزار هواداری که یکصدا تو را فریاد می کردند بشکنی ؟ مردان عاشقی که 90 دقیقه تو را استقلال قهرمان صدا کردند ...
دلم گرفته است و آن حسرت ناتمام که می ترسیدم آخر دلم را شکست ، دلم شکست و حس می کنم هق هق گریه هایم را هرگز پایانی نیست !
تماشای صعود عربها در میان انبوهی از هواداران آبی و عاشق دردناک است ، قبول کن درد دارد ... و همین درد جان مرا می کاهد !
و آنچه در این میان ، در میان این همه درد این همه داغ دلم را آرام می کرد ، تشویق نود هزار پرجم بدست آبی پوش بود که یکصدا تو را فریاد می کردند ، صدای استقلال قهرمان شان که از اشک خیس شده بود به قلبم تلنگر می زد که : استقلال هنوز هم عشق است ، هنوز هم سالار است ، هنوز هم محبوب قلبهاست ...
خدا می داند حضور شما و دیدار عاشقانه سکوهای آزادی با پرچم های آبی قلبم را لبریز عشق و امید کرد . خدا می داند فقط خدا می داند ، حتی دل سکوهای سرد آرادی چقدر برای پرچم های آبی تان تنگ شده بود ، خدا می داند من چقدر بی تاب تماشای رقص پرچم های آبی تان بودم ...
دلم از استقلال گرفته است ، سنگین و سخت غمگینم اما ؛ حضور شما و تشویق های آخر بازی تان مرهمی ست بر این همه زخم !
14-05-2011, 20:26
این هوار به نظرم تو استقلال عالی بود اصلن وقتی توپ دستشه من خیالم راحته این توپ رو الکی به فنا نمیده اصلن طرز استپش حرکتش با توپ زمین تا اسمون با بازیکن هایی مثل شریفات و امیر ابادی و مبعلی فرق داره!!
اگه بتونیم نگهش داریم از هافبک چپ خیالمون راحته باید دنبال دفاع چپ باشیم. بازیکن هایی که اصلن در سطح استقلال نیستن و باید برن مشخصن: امیر ابادی- رحمتی-شیرزاد-دسوزا-اندر لوئیز-
تو گلرها هم هیچ کدومشون این فصل قابل اطمینان نبودن هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشتن. طالب لو که اصلن خوب نبود ولی باز محمدی قابل اطمینان تر نشون داد ولی من اگر بودم عذر هر دوشون رو میخواستم!!!! تا کی باید منتظر باشیم تا طالب لو دوباره به اوج بگرده؟؟ مگه محمدی چند سال دیگه میتونه با توجه به شرایط سنیش واسه ما بازی کنه؟؟؟ من میگم باید گردان یا رحمتی جذب بشن و گلر دوممون هم همون ایمان صادقی باشه . بابا دیگه این این ایمان صادقی بهتر از طالب لو و محمدی و نباشه بدتر هم که نیست!!حداقل بد هم بازی کنه میدونیم که داریم به جوون های تیم میدون میدیم هزینه الکی هم نکردیم !! والا دیگه همه تیمها از خداشونه همچین گلری تو تیمشون باشه اونوقت به عنوان دروازه بان دوم هم قبولش نداریم!!
مبعلی نسبت به این که اولین فصل بازگشتش به ایران بود درسته فوق العاده نبود ولی کم واسه ما پاس گل نداده!! جباری هم هیچ جا نمیره از خداشم هست تمدید کنه.
CraZy Man
15-05-2011, 05:14
فصل داره تموم میشه و کم کم باید منتظر نقل و انتقالات باشیم.
از نظر من برای فصل بعد تیم ما برای سمت چپ و راست دفاع کنار باید بازیکن بخره امسال ما از کناره های استقلال خیلی ضربه خوردیم موقع حمله ها نه منتظری توان این رو داشت که دریل بزنه نه امیرابادی و شیرزاد،توپ رو حتما باید به یکی از بازیکن های کنار که برهانی یا هوار بودن میرسوندیم در غیر این صورت از کناره نفوذ نمی کردیم باز موقعی که میداوودی بود بیشتر کار های تیم به مرکز حمله بود و سعی می کردیم میداوودی و مجیدی رو تو موقعیت تک به تک قرار بدیم.
امسال وقتی بازی های ابتدایی تیم رو دیدم مخصوصا بازی فوق العاده ی میداوودی رو گفتم امسال قطعا قهرمانیم ولی مصدومیت میداوودی همه چیز رو بهم ریخت نبود میلاد و همین طور سید صالحی تا مدت ها به تیم ضربه ضد چون مهاجمی نداشتیم که تو ترکیب بزاریم غیر فرهاد و آرش امسال بد شانسی هم خیلی داشتیم بزرگترین بدشانسیمون هم صعود نکردن از مرحله گروهی تو آسیا بود.
امسال خط دفاع تیم هم خیلی بد کار کرد از نظر من آمار بسیار ناامید کنند ای داشت ما تقریبا تو هر بازی گل خوردیم ولی باز جای شکر هست که مهاجم هامون خوب گل زدن ولی خط دفاع خیلی آشفته بود و سال خوبی رو سپری نکرد.
به نظر من برای فصل بعد اشجاری و کاظمی رو باید از استیل بگیریم و یه مدافع کنار خوب دیگه هم بگیریم حله.
hameddaf
15-05-2011, 20:42
رفتن کیانوش رحمتی ..داشتن یه دفاع راست خوب و حفظ خط هافبک فعلی خیلی به استقلال کمک میکنه ..در ضمن اومدن شهاب گردان رو هم به فال نیک میگیریم ..
من نظرم تقریبا برعکس همه دوستانه! محمدی فعلا میتونه بازی کنه.
طالبلو تو معدود بازیهایی که بود از جمله سپاهان تو اصفهان نمایشاش عالی بود و به نظر من بهتر از محمدی عمل میکرد.
پس نباید یه مهره از 5مهره بازیکن لیگ برتریمونو برا فصل نقل و انتقالات بسوزونیم.
خط دفاع که حرف نداره میدونم بعیده اما در صورت لزوم باید پیروز برگرده.
خط هافبک بدون شک حسین کاظمی یا جاسم کرار میتونند گزینه خوبی باشند اگه حسین کاظمی به سپاهان یا تیم بعدی قلعه نویی نپیونده
هافبک تهاجمی مثل جانواریو یا احمدجمشیدیان خط هافبک رو تکمیل میکنه.
حضور سیاوش اکبر پور هم میتونه مثمر ثمر باشه.
همین 4 5 بازیکن تیم رو از این رو به اون رو میکنه. قطعا بازگشت اکبرپور و کاظمی و قربانی استخوان بندی تیم لیگ 8م رو تکمیل میکنه.
در هر حال حرف من فقط نظر شخصیم بود هر چند تصمیم گیرنده نهایی اقای مظلومیست.
hadis blue girl
16-05-2011, 07:44
به نام خداوند دلهای آبی
امروز این مطلب زیبا رو تو سایت باشگاه خوندم ، واقعا به دلم نشست دوست داشتم شما هم بخونید :
از خبر ورزشی انتظار میرود که منصف باشد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ،گفتمان این روزها به ندرت یافت میشود. نگاهی به همه گوشهها به ما مینمایاند که این واژه، واژه غریبی است و معمولاً گفتهها نه شبیه به «گفتمان» که شبیه به قهر کردن و فریاد زدن و دعوا کردن است اما با نگاهی به قامت رعنای خبر ورزشی، علی جوادی عزیز و روزنامهنگارهای باتجربه و سالم آن به ما تأکید میکند که «گفتمان» بهترین و رساترین مسیر برای پیشرفت است شاید به همین دلیل بود که قلم به دست گرفتم تا به روش روزنامهنگاران گفتمان را با نوشتن آغاز کنم و با دوستان خوبم در آن روزنامه وزین مباحثهای را باز کنم تا طرفین از این مباحثه سالم سود ببریم و البته نگارنده بیشتر از محضر عزیزان استفاده میکنم.
بحث را از مطالب صفحه یک که توسط آرتین زهرابی عزیز و باتجربه نوشته شده شروع میکنم که با تیتر زیبای «70 هزار نفر فریاد زدند شما هنوز زندهاید» مزین شده است.
در لابهلای نوشتههای زهرابی استقلال با پرسپولیس هم ردیف شمرده شده است که بهزعم نگارنده این مسئله آن هم در حالی که استقلال تا این لحظه نایب قهرمان لیگ برتر و در مرحله نیمه نهایی جام حذفی است چندان جالب نبود.
اما این مهمترین نکته آن مقال نبوده و نیست بلکه مهمترین نکته این روزهای فوتبال ایران جملهای است که آرتین چنین آن را مینگارد:
«بودجه 10 میلیاردی سرخابیها کمتر از تیمهای اصفهانی نیست».
پرسش این است:
آیا در دنیای واقعی هم این جمله درست است؟
یعنی سپاهان و ذوبآهن بودجه ده میلیاردی دارند؟! و تازه نیمی از آن را هم باید خودشان تهیه کنند؟
پاسخ را به وجدان پاک آرتین واگذار میکنم و تنها به یک نکته بسنده میکنم و درخواست میکنم که پول و مبلغ قرارداد رحمتی، سیدجلال، عقیلی و بنگر را محاسبه کند!
و آن را با بازیکنان استقلال و پرسپولیس در خط دفاعی و دروازه مقایسه کند و سری هم به باشگاه استقلال یا پرسپولیس بزند و ببیند که مدیران این دو چگونه پول تهیه میکنند و آن دو چطور؟
در مطلب وزین آرتین از عشق ناتمام هم حرف به میان آورده شده که بهزعم نگارنده عشق هواداران در دیدار استقلال با النصر تمامیت پیدا کرد. در واقع عشق را این مردم با 10 دقیقه تشویق بلاانقطاع پس از بازی معنی کردند! این به راستی کجایش ناتمام است؟
استاد روزنامهنگاری جناب اردشیر لارودی همیشه میگفت روزنامهنگاری که به ورزشگاه نمیرود نمیتواند درستترین نقد را بنویسد! اتفاقاً خبرنگارها و روزنامهنگارهایی که در آن شب زیبا به ورزشگاه آمده بودند اشک شوق مردم را دیدند و بعضاً با همراهی آنها به احترام تلاش مضاعف استقلال ایستادند و برای نماینده ایران دست زدند. این اتفاق بهزعم من برترین اتفاق همه تاریخ فوتبال ایران بود که تحسین مهدی تاج و عزیزمحمدی را هم برانگیخت.
فتحالهزاده پیش از بازی به همین نکته اشاره داشت و اعلام کرد که اگر نمایش دلپذیر باشد حتی در صورت شکست هم مردم بازیکنان و کادر فنی را تشویق خواهند کرد و دیدید که چنین هم شد. مظلومی درخواست کرده بود که استقلالیها با پا به توپ شدن حریف سوت بزنند و کاش بودید و همراهی این مردم را با سوتهای کرکننده میدیدید!
آن همبستگی را باید درشت کرد: همیشه نباید نیمه خالی لیوان را دید که دیدن این همه نیمه خالی یکی از – تنها یکی – دلایل قهر تماشاگران با ورزشگاههاست.
باید هیجان ورزشگاه آزادی و ثبت رکورد جدید و همبستگی مردم در این دیدار را بارها نوشت تا دیگرانی که نیامدند هم بدانند که چه فضای دلپذیر و هیجان انگیزی را از دست دادهاند.
بله بهزعم نگارنده آنها عشق را تمام کردند و آن را ناتمام نگذاشتند.
مردم در سراسر دنیا فوتبال را به خاطر هیجانات آن و نمایشهای زیبا دوست دارند و نه فقط به خاطر اعدادی که در پایان بازی روی اسکوربورد نوشته میشود و استقلال آرام آرام طی امسال بهتر شده و اوج آن در نیمه دوم بازی با النصر رقم خورد جایی که شاید به شانس و شاید بیدقتی عددها را عوض نکرد. اما مردم را راضی به خانهها فرستاد بله شاید در بازی با ملوان آن همه هوادار به ورزشگاه نیاید اما دلیلش کم اهمیتتر بودن آن بازی است نه نارضایتی و شما خواهید دید که در صورت به فینال رسیدن استقلال باز هم دهها هزار هوادار ورزشگاه آزادی را پرخواهند کرد.
نکتهای که از قلم افتاد پیروزی استقلال در دیدار حیثیتی مقابل نماینده عربستان بود که خود بخشی مهم از بازی چهارشنبه شب بود که به رجزخوانی فوتبال ایران و عربستان که آرتین عزیز بهتر از من آن را میشناسد باز میگردد!
بله استقلال در این مأموریت کاملاً ناکام نبود و اگر اندکی شانس داشت حالا استقلال صعود هم کرده بود.
با اجازه علی جوادی عزیز از «ژنرال در شب باخت استقلال برد!» میگذریم؛ از تیتر ستون سمت راست صفحه 4 که صد هزار نفر استقلال را تشویق کرده بودند اما تیتر این بود: آقای فتحالهزاده! مظلومی میترسد، قلعهنوعی را بیاور، هم عبور میکنم؛ از تیتر مصاحبه فتحالهزاده در همان صفحه روزنامه شنبه 24 اردیبهشت که فتحالهزاده به صراحت از سال آینده و ادامه راه با مظلومی سخن گفته اما تیتر این است: «دوست دارم قلعهنوعی سرمربی استقلال شود» هم عبور میکنیم. از نظر سنجی صفحه 12 هم رد میشوم و همه اینها را به حساب تصادف و اتفاق میگذارم و آن را حمایت از قلعهنوعی به حساب نمیآورم اما روی مطلب فرهاد اشراقی مکث میکنم. در این مقال نیز قلعهنوعی با مظلومی مقایسه شده است. پیش از ورود تیتر «وای اگر تماشاگر به این استقلال راضی باشد» را مرور میکنم.
فرهاد اشراقی را سالهاست میشناسم. او صادق، صریح و پاک است اما از فرهاد میپرسم: مردم راضی هستند؛ یعنی راضی بودند؛ البته که انتقادهایی هم دارند که به جا است و بحثی در این رابطه نداریم و تنها باید آنها را بشنویم، یاد بگیریم و اجرا کنیم. اما وقتی مردم میایستند و از تلاش مردانشان تقدیر میکنند باید بگوییم: «وای اگر تماشاگر به این استقلال راضی باشد؟»
این روزها هر کسی میخواهد حرف بزند متأسفانه خودش را به جای مردم قرار میدهد و میگوید: «مردم این را میخواهند و مردم آن را میخواهند!» مردم هم فقط حرص میخورند! در نتیجه من به جای مردم حرف نمیزنم! اما مردم را میبینم؛ آنها انتقاد دارند اما باهوش هستند. آنها میدانند که شرایط استقلال در ابتدای فصل چگونه بود! فکر میکنم برخی از آنها استقلال را با پرسپولیس، سپاهان، ذوبآهن، مس و تراکتورسازی قیاس کردهاند که امروز با توجه به آن عقبه برای استقلال پس از حذف شدن میایستند و دست میزنند! وگرنه هوادار استقلال که به کمتر از قهرمانی راضی نیست.
بله دیگر تیمها بدنسازی و اردوهای خارجی و نقل و انتقالات را تمام کرده بودند که استقلال فتحالهزاده و مظلومی رسمیت پیدا کرد! در آن ته ماندههای بازار چند مهره کلیدی باقی مانده بود که جذب شد و تیم سرپا شد اما «زمان» قابل برگشت نیست و آن را باید در لابهلای مسابقات به چنگ میآوردیم. در این مسیر بدشانسیهایی از قبیل مصدومیت روانخواه، میداودی، جباری و ... را هم داشتیم که شبیه به دستانداز و سرعتگیر بودند. از تیتر عبور میکنیم و به مقایسه میرسیم! مقایسهای که میگوید امیر قلعهنوعی طی 5 سال5، جام آورده است.
مظلومی که تازه چند ماه است که به استقلال آمده است؟ طبیعتاً او در عرض چند ماه نمیتواند 5 جام بیاورد و برای مقایسه باید 5 سال در استقلال و سپاهان و تیمهایی مثل اینها کار کرده باشد تا مقایسه صحیح باشد.
در اینکه امیر قلعهنوعی پرافتخارترین مربی لیگ برتر ایران است شکی نیست. در اینکه ایشان کاربلد است تردیدی وجود ندارد. اما همین امیر قلعهنوعی هم سال اول در استقلال جام نگرفت؛ سال دوم هم ایضاً؛ تنها در سال سوم حضور بود که قلعهنوعی اولین جام را برای استقلال کسب کرد (اولین جام در قامت مربیگری جام حذفی بود که در دو بازی آخر ایشان به جای منصور پورحیدری نشست که طبیعتاً این جام کاملاً به پای قلعهنوعی نوشته نمیشود.
برنامه سه ساله قلعهنوعی یک جام در بر داشت و پس از آن با تجربه حضور در استقلال و مجرب شدن امیر اردشیر قلعهنوعی سرعت این مربی افزایش پیدا کرد و به اینجا رسید که امروز رسیده است یعنی پرافتخارترین مربی لیگ برتر!
اما مظلومی سال اول را سپری میکند و چه بسا حتی جام را در همین سال اول بگیرد!
آن هم در شرایطی که از استقلال چیزی باقی نمانده بود!
در واقع باید مظلومی را هم در یک بازه زمانی 3 ساله ارزیابی کرد و هرگونه مقایسهای به غیر از شرایط برابر، مقایسهای است که انتها ندارد چون هر یک از طرفین استدلالهای خود را میآورند.
نکته پایانی اینکه، عزیزانمان آنجا در خبر ورزشی حتماً خیر و صلاح استقلال را میخواهند که دوست دارند قلعهنوعی سرمربی استقلال باشد. اما یادآور میشوم که گزینه اول استقلال و فتحالهزاده در ابتدای همین امسال امیر قلعهنوعی بود اما ایشان به استقلال نیامدند و طبیعتاً استقلال با توجه به کارنامه، مظلومی را انتخاب کرد و قرارداد دو ساله هم با ایشان منعقد کرد. در چنین شرایطی است که باید صبر کرد. هم تا پایان قرارداد مظلومی و هم تا پایان حضور امیر قلعهنوعی در سپاهان!
بله قلعهنوعی سرمایه استقلال است که برخی او را از استقلال دور کردند اما استقلال با قدمت 65 سال باید به دیگر پتانسیلهای خود هم اجازه حضور و رشد بدهد. امیر یکی از سرمایههای مکتب استقلال است و شاید بهترین آنها! اما اگر فرصت باشد استقلال سرمایههای دیگری را هم به فوتبال این مملکت ارائه میکند پس در این راه منتظر راهنماییهای خبر ورزشی، علی جوادی، فرهاد اشراقی، آرتین زهرابی، مهدی همدانی، محمدرضا تاجدوزیان، مهران کاظمی و همه دیگر روزنامهنگاران قهار هستیم. پاینده باشید .
محمد سررشتهداری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال
Sir.Pooyan
20-05-2011, 21:28
کسی میدونه چرا کارلوس کرش، فرهاد رو به تیم ملی دعوت نکرده؟
pandora tomorrow
20-05-2011, 22:39
واسه اینکه سنش زیاده و نمیشه روش سرمایه گزاری کرد واسه جام جهانیه بعدی...
21-05-2011, 13:01
بچه ها خواهش میکنم همتون واسه ناصر خان دعا کنید حالش خیلی بده :29:
اقای حجازی به کما رفت....
_____
امین مثلا رو علی کریمی میشه حساب باز کرد و سرمایه گذاری کرد :دی!؟!؟
hadis blue girl
22-05-2011, 14:37
برای آبی ترین اسطوره دنیا که اگر بماند از این پس فقط با نگاهش برای مان از فوتبال پاک خواهد گفت ... آبی ترین اسطوره دنیا ، بمان و فقط نگاه کن !
به نام خداوند دلهای آبی
خبر به سرعت پخش می شود ، هر که می شنود با ناباوری دنبال منبع خبراست ، به امید اینکه دروغ باشد ، شایعه باشد ! به امید اینکه موثق نباشد اما متاسفانه هست !
دست به دعا می برم و به همه آنها که دوستش دارند می گویم دعایش کنند ، دیشب دقایق زیبای اذان را به دعای زیر لب و اس ام اس هایی که به استقلالی ها و به دوستداران ناصر خان می فرستم می گذرانم !
می خواهم با این کار دلم را آرام کنم ، حتی اندازه ی لحظه ای آرام؛ اما فاطمه برایم می نویسد : کار از دعا گذشته ! ، زانوانم سست می شود ، نفسم می گیرد و باز بغضی سخت و نشکن گلویم را چنگ می زند ... می نویسم باور نمی کنم ، می نویسد او را امروز دیده ، می نویسد خونریزی مغزی کرده و در کماست ، می نویسد امیدی نیست اما اگر هم برگردد نه حرف می تواند بزند ، نه کسی را می شناسد نه ... هیچ هیچ ، اگر بماند فقط می تواند نگاه کند همین !
قلبم فرو می ریزد ، چشم هایم سیاه می شود و دردمندانه ناله می کنم : بمان بمان مربی ، بمان حتی اگر دیگر هرگز کسی را نشناسی ،چه اهمیتی دارد تو ما را بشناسی ؟ ما همانیم که همه عمر دوستت داشته ایم ، چه اهمیتی دارد کسی را نشناسی وقتی همه دنیا تو را می شناسند ؟!
بمان حتی اگر فقط نگاه کنی ، بمان حتی اگر صدایت را و حرف های پاکت را هرگز نشنویم ، بمان حتی اگر دست هایت دیگرپرده دار هیچ دروازه ای نشود ، بمان حتی اگر عقاب پیر ما دیگر هرگز نتواند پرواز کند ... بمان حتی اگر همیشه فقط نگاه کنی ، بمان و نگاه کن که بی نگاه تو ، بی نفس های تو تب فوتبال پاک می میرد ، بمان و نگاه کن ، نگاه تو ما را بس است .
آااااااااااااااه مربی بماااااااان !
حال گریه دارم اما اشک هایم نمی ریزند ، حال دلم مظلومانه ، غریب است ... مدام زیر لب دعا می کنم ؛گاهی قلبم می گیرد وقتی می اندیشم فردا چه خواهد شد ؟ خدایا ! تیتر روزنامه های فردا چیست ؟ صفحه اول شان چه می نویسند ، تو نباشی دیگر چه دارند بنویسند ؟ تو نباشی ... آه نفرین به من ! خدا نکند روزی بیاید که تو نباشی ...
CraZy Man
22-05-2011, 19:02
ابتدا جا داره ما هم یادی از ناصر حجازی اسطوره ی دروازه بانی فوتبال کشورمون کنیم که حال بسیار بدی داره و شاید تا دقایقی دیگه ما رو ترک کنه.
یادش بخیر همین چند وقت پیش بود که ناصر خان به ورزشگاه اومد و بازی استقلال و النصر رو از نزدیک دید همه فک می کردم دیگه حالش خوب شده اما مثل اینکه همه در اشتباه بودیم و ناصر خان شاید اون روز فقط امید و عشق به استقلال حالش رو مساعد نگه داشته بود.:27::27:
آخرین خبر فعلا اینکه مثل اینکه حجازی چشم هایش رو باز کرده:d0s69thbefhifftitrz
خب بریم سراغ تیم:
امروز شایعاتی بود درباره ی اینکه حنیف صحبت هایی درباره ی رفتن به سپاهان کرده البته مثل اینکه حنیف به دنبال تمدید قرار داد هستش ولی خب احتمالاتی هم داده که اگه تمدید نکن باهاش به سپاهان میره البته این رو هم گفته که بعد از جام حذفی در مورد رفتن یا موندن صحبت می کنه.
از نظر من هر جور که ممکنه باید حنیف رو نگه داریم یکی از بهترین بازیکن های فصل تیم همین حنیف بود که دفاع رو بخوبی جمع کرد سال های قبل از نظر من بهترین مدافع تیم فکری بود بعد که فکری رفت رقابت بین صادقی و قربانی شروع شد من شخصا قربانی رو ترجیح می دادم ولی وقتی قربانی رفت دیگه مدافع وسطی زیاد به چشمم نیومد تا اینکه حنیف اومد و باز هم برای من در خط دفاع استقلال یک مدافع همه چیز تموم ظهور کرد و فک می کنم بدون حنیف دفاع تیم خیلی ضعیف میشه این رو هم میشه از چند بازی که حنیف نبود فهمید بازی با النصر،بازی با پاس همدان گل نخوردیم و ولی خیلی سوتی دادیم و این نشون داد در بین مدافع وسط های تیم یعنی صادقی و منتظری نقاط مشترک نیست و همین خاطر باعث میشه هماهنگ نشن.
تو تمام تیم های بزرگ مدافعان وسط خصوصیات مشابهی دارن چه از نظر فیزیکی چه بازی تو منچستر مثلا ویدیچ و فردیناند مشابه هم هستند یا در اینتر که لوسیو و ساموئل هستن تقریبا هم قدرت بدنی در یک سطح سر زنی ها قوی اما در تیم ما منتظری و صادقی اگه مقایسه کنیم تفاوت های زیاد دارن:
از لحاظ پوشش صادقی کمتر پشت مدافع وسط کناری خودش رو پوشش میده و بیشتر موقع حمله تیم حریف میره برای توپ گیری منتظری هم اون قدرتی رو نداره که بخواد دفاع رو پوشش بده بدن خیلی قوی نداره و از لحاظ قدی هم زیاد مناسب نیست در ضمن منتظری خیلی وقته که در پست مدافع کنار داره بازی می کنه و اینکه بخواد دوباره برگرده به پست مدافع وسط طول میکشه اما وقتی صادقی و حنیف با هم زوج دفاع میشن خصوصیت ها سازگار میشه قدرت بدنی در یک سطح قد هر دو بلند و پرش های خوبی هم دارن و خیلی وقت هم هست که کنار هم هستن اگه حفظ بشن میتونن فصل بعد بهتر عمل کنن مثل سپاهان که عقیلی و حسینی رو زوج ثابت دفاع کرد و نتیجه خوبی هم گرفت.
امیدوارم تو نقل و انتقالات حنیف رو از دست ندیم.
حال و هواي بازيكنان پس از نايبقهرماني
خـوشـحـال نـبـودنـد، شـادی نـكـردنـد
ايران ورزشي - وقتي فرهاد مجيدي گل دوم را زد خيال استقلال بابت نايبقهرماني آسوده شد. پرويز مظلومي آرام آرام لب خط آمد و به شاگردانش گفت: «تمام شد، حالا فقط حريف را دنبال دوپ بدوانيد!» پاس هم دويد اما هرگز به خواستهاش كه باز كردن دروازه استقلال بود نرسيد. مظفريزاده كه سوت پايان مسابقه را زد، كادر فني استقلال به سوي نيمكت پاس رفت تا ماندنشان را در ليگ تبريك بگويند اما ناگهان با چهره اشكآلود عبدالحميد رمضاني سرپرست پاس روبرو شدند. بهتاش فريبا از سرپرست پاس پرسيد چه اتفاقي افتاده و او گفت: «نفت تهران بازي را برد و ما سقوط كرديم.» فريبا همانجا راهش را كج كرد و به سمت رختكن رفت. وقتي خبر سقوط پاس به بازيكنان استقلال رسيد، آنها هم ناراحت شدند اما سقوط پاس تنها دليل ناراحتي بازيكنان استقلال نبود! پرويز مظلومي تصور ميكرد با پايان بازي شاگردانش بابت نايب قهرماني شادي ميكنند و روي سر و كول هم ميپرند اما هرگز چنين نشد. فرهاد مجيدي سرش را پايين انداخت، جباري دستش را جلوي صورتش گرفت و آرش برهاني تا رختكن استارت زد تا زودتر از مقابل اندك تماشاگران استقلال حاضر در ورزشگاه دور شوند.
ساعت 10 از همدان راه افتادند
معطلی يک ساعته به خاطر تست پژمان
به محض ورود بازيكنان استقلال به رختكن، ماموران مبارزه با مواد نيروزا از جواد شيرزاد و پژمان منتظري خواستند براي تست دوپينگ به اتاق مخصوص بروند. جواد شيرزاد رفت و خيلي زود برگشت اما پژمان منتظري به دليل آنكه استرس زيادي در بازي متحمل شده بود نتوانست آزمايشهاي مورد نظر را به سرعت انجام دهد! به همين دليل استقلاليها در همان ورزشگاه مفتح ماندند تا منتظري هم آزمايش بدهد و برگردد. در نهايت اتوبوس حامل بازيكنان ساعت 10 شب از همدان راه افتاد و به سوي تهران حركت كرد. جالب اينكه بازيكنان حتي در اتوبوس هم حرفي از نايب قهرماني نميزدند. انگار همه بابت از دست رفتن قهرماني فصل دهم ناراحت بودند و نميخواستند بابت دومي ليگ دهم شادي كنند. با اينحال در حين بازگشت كاروان استقلال از همدان كادر فني به بازيكنان گفت كه پاداش ويژهاي برايشان در نظر گرفته خواهد شد. در نهايت اتوبوس حامل بازيكنان استقلال ساعت 4 صبح به تهران رسيد و بازيكنان از هتل المپيك سوار ماشينهاي خود شدند و به منزل رفتند.
chelse2011
22-05-2011, 22:21
مشکل امسال استقلال بازی کردن با دو هافک دفاعی بود کاری که نظلومی روی اون خیلی اسرار میکرد مثلا کیانوش رحمتی فقط توپ خراب میکنه وخطا میکنه استقلال در 4 بازی لیگ قهرمانان گل اول رو زد ولی در نهایت یا بازی رو مساوی کرد یا باخت. اولین کاری که استقلال در فصل جدید با انجام بده خرید دو بازیکن چپ وراست است که امسال اصلا نداشتیم این اندره لوئیز که من شک دارم فوتبالیس باشه. از کجا اوردنش. شیرزاد هم که در حد استقلال نیست
red bavaria
23-05-2011, 10:42
یادداشت ویژه به مناسبت درگذشت ناصرحجازی - خداحافظ گلبرگ مغرور
ناصر حجازي اسطوره اي بود كه اعتبارش از مردم گرفت و تا آخرين روزهاي عمر فراموش نكرد، محبوبيتش را مديون چه كساني است.
سايت گل- نفرين بر سرطان! نفرين بر مرض لاعلاجي كه پير و جوان نمي شناسد، نفرين بر مرضي كه بر جان ناصر حجازي، اسطوره فوتبال ايران افتاد. اسطوره اي كه اعتبارش از مردم گرفت و تا آخرين روزهاي عمر فراموش نكرد، محبوبيتش را مديون چه كساني است.
حجازي در طول دوران بازيگري، به تمام افتخاراتي كه يك بازيكن آسيايي مي تواند دست يابد، رسيد. او همراه با تيم ملي ايران، قهرمان جام ملت هاي آسيا و بازي هاي آسيايي شد و حضور در المپيك و جام جهاني را تجربه كرد. همراه با تيم باشگاهي اش هم، قهرمان آسيا و ليگ تخت جمشيد شد. اما عناوين و افتخارات متعدد، براي اسطوره شدن كافي نيست. براي اينكه بتواني دل هاي مردم را تسخير كني، بايد دغدغه هايت، دغدغه هاي مردم باشد.
مصداق مرد هميشه معترضي بود كه بدون مصلحت انديشي، از «حق» و «حقيقت» دفاع مي كرد. حجازي در دوران مربيگري اش، با استقلال قهرمان ليگ و نايب قهرمان آسيا شد و اگر مي توانست كمي چشم هايش را ببندد و اهل سازش باشد، سال هاي بيشتري را روي نيمكت تيم محبوبش مي گذراند. اما او اعتبار و محبوبيتش را فداي اين چيزها نكرد و به همين خاطر «ماندگار» شد.
حجازي حتي در روزهايي كه به بستر بيماري افتاد، صراحت كلامش را از ياد نبرد و در پاسخ به يكي از مسئولان كه به او وعده كمك داده بود، گفت: من آن گلبرگ مغروم كه مي ميرم ز بي آبي/ ولي با خواري و ذلت پي شبنم نمي گردم....
هيچ كس نمي خواست باور كند ناصر حجازي، ستاره خوش لباس و جذاب فوتبال ايران، اينگونه تمام شود. نفرين بر اين مرض لاعلاج!
منبع ([Only registered and activated users can see links] B%8C-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8-%DA%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D8%BA%D8%B1%D9%88%D8%B1)
نگاهي به زندگي ورزشي و شخصي ناصر حجازي
ناصرخان، اين بار هم پرواز كردي اما پرواز آخرت فرود نداشت؛ چرا وقتي اين بار به بالا پريدي، همان جا ماندي؟
به گزارش خبرگزاري فارس، خبر كوتاه اما تلخ و گزنده بود؛ اسطوره فوتبال سرطان دارد. شايد اين اولين خبري بود كه همه دوست داشتند زود تكذيب شود و شايعه باشد اما متاسفانه واقعيت داشت.
دروازهبان اسطورهاي فوتبال ايران و آسيا اسير چنگال زشت و كريه سرطان شده بود.
شمارش معكوس زندگي براي حجازي دومين دروازهبان قرن آسيا آغاز شد. سرآلكس فرگوسن مربي پرافتخار منچستريونايتد به احترام حجازي كلاه از سر برداشت و زماني كه شنيد او بيمار است دست به قلم شد و در نامهاي كوتاه براي اسطوره دروازهباني فوتبال ايران نوشت: " همه منچستريها برايت دعا ميكنند. "
علاقه حجازي به منچستريونايتد غير قابل انكار است چرا كه زماني از همين باشگاه پيشنهاد خوبي داشت اما او آنطور كه خودش در خاطراتش ميگويد به عشق مردم و ايران قيد اين پيشنهاد رويايي را زد و در دوران طلايي فوتبالش كشور را ترك نكرد.
حجازي اسطوره بود نه براي اينكه فقط دروازهباني بي همتا بود؛ او مردمي بود و مردم را دوست داشت طوري كه جمشيد مشايخي پير و استاد سينماي ايران او را تختي فوتبال ناميد. حجازي از نسل فوتباليستهاي عاشق بود، نسل شاهرخ مهرابيها، پرويز دهداريها و... آنهايي كه نه به عشق پول و شهرت كه به عشق فوتبال وارد زمين سبز چمن شده بودند.
حجازي قرار بود بسكتباليست شود و به تيم ملي جوانان بسكتبال هم دعوت شد اما يك اتفاق او را به ميدان سبز فوتبال كشاند .بسكتباليستي كه فوتبال، تفريحش بود روزي براي تماشاي مسابقات فوتبال مدارس رفت و مصدوميت دروازهبان مدرسه باعث شد او براي اولين مرتبه تجربه حضور در ميدان جدي فوتبال را پيدا كند. اين مسابقه سرآغاز حضور جدي او در ميدان فوتبال بود.
حجازي پس از آن تا قله افتخارات فوتبال پيش رفت و محبوب مردم و فوتبالدوستان شد. او هم مثل هر آدمي ديگر اشتباهاتي داشت اما اشتباهات اسطورهها هم دوست داشتني است. بزرگي در فوتبال ميگويد "مردم وقتي يك فوتباليست را دوست داشته باشند اشتباهاتش را ميبخشند و فراموش ميكنند. "
حجازي در عرصه مربيگري هم موفق عمل كرد. مربيگرياش را در يك تيم گمنام و در كشوري كه فوتبال قابل اعتنايي نداشت آغاز كرد؛ او سرمربي تيم محمدان بنگلادش بود و توانست با اين تيم پرسپوليس را شكست دهد و نام خود را در تاريخ فوتبال بنگلادش جاودانه كند.
او سپس به استقلال آمد و توانست اين تيم را تا فينال جام باشگاههاي آسيا برساند و در نهايت با استقلال نايب قهرمان آسيا شود.
بر سرصفحه سايتش كه در حين بيماري راه اندازياش كرد اين جملات با خط خود ناصر حجازي خودنمايي ميكند:
"سپاس ايزد بيهمتايي كه با مشعل فروزان ايمان به او و عشق خويش به سرزمين پارس مرا مورد لطف هموطنانم قرار داد. "
حجازي ها سال هاي در درون دروازه تيم ملي ايران و استقلال درخشيد و بارها با پروازهايش نگاه ها را به خود خيره كرد و مرد اسطوره اي لقب گرفت، اما پرواز ناصر خان در روز دوم خرداد ديگري فرودي نداشت و سنگربان نام آشناي فوتبال ايران در بيمارستان كسري براي هميشه پرواز كرد و فقط خاطراتش را جا گذاشت و رفت.
نگاهي به زندگي شخصي و افتخارات و كارنامه ورزشي او مياندازيم:
*زندگي شخصي؛ يك خانواده كاملا ورزشي
پدرش متولد تبريز بود و آژانس املاك داشت. وي با چهار خواهر و يك برادر در خانوادهاي هشت نفري زندگي ميكرد. ناصر دوره دبستان را در مدرسه هخامنش و دوره دبيرستان را در مدارس سعادت، سينا، سهند و شرق طي كرد.
در سال 1350 وارد مدرسه عالي ترجمه شد و در سال 1356 ليسانس خود را دريافت كرد. حجازي داراي دو فرزند به نام هاي آتيلا و آتوسا بود كه هر دو از بازيكنان فوتبال بودهاند. آتيلا سابقه بازي در تيم استقلال تهران را دارد. وي داراي يك دختر به نام جانان است. آتوسا نيز بهترين گلزن فوتسال زنان ايران بود و همسر وي سعيد رمضاني نيز بازيكن فوتبال است كه در حال حاضر براي تيم فولاد خوزستان بازي مي كند. فرزند آنها امير ارسلان نام دارد.
*دوران مربيگري
اولين تجربه مربيگري حجازي در محمدان بنگلادش بود. نقطه اوج اين باشگاه در سال 1367 با پيروزي بر پرسپوليس و صعود به يك چهارم نهايي جام باشگاههاي آسيا رقم خورد. حجازي در سال 1375 سرمربيگري استقلال را پذيرفت و در زماني كمتر از سه سال، موفق شد اين تيم را به مقام نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا، قهرماني و نايب قهرماني ليگ ايران برساند.
در اين دوران حجازي توانست تيم استقلال را بعد از شكست يك بر صفر در تاريخ بيست و پنجم تير ماه 1376مقابل تيمي از كشور آذربايجان در مسابقات جام خزر، در سي و دو ديدار متوالي داخلي و خارجي بدون شكست هدايت كند. اولين شكست استقلال بعد از سي و دو ديدار متوالي بدون باخت، مقابل تيم فولاد خوزستان در تاريخ 4 مرداد 1377از سري مسابقات ليگ كشور ودر حالي كه قهرماني استقلال از چند هفته مانده به پايان مسابقات مشخص شده بود، اتفاق افتاد.
حجازي بعد از قهرماني استقلال در جام باشگاه هاي ايران در تاريخ دوم شهريور 1377 (ماه جولاي )از سوي كنفدراسيون آسيا AFC به عنوان مربي برتر ماه اين قاره انتخاب شد.در بيانيه AFC آمده بود: حجازي توانسته است هم به عنوان مربي و هم بازيكن استقلال را به مقام قهرماني ليگ باشگاه هاي ايران برساند.
وي در ايران هدايت تيم هاي بانك تجارت تهران، شهرداري كرمان، سپاهان اصفهان، ماشين سازي تبريز، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت، استقلال اهواز و نساجي قائمشهر را نيز عهده دار بود.
حجازي در سال 1386 مجدداً هدايت استقلال تهران را پذيرفت اما به دليل عدم حمايت هيات مديره وقت و دخالت در كار وي، قبل از اتمام نيم فصل از سرمربيگري استقلال كناره گيري كرد تا به عنوان مدير فني نظاره گر عملكرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تيمي كه حجازي ساخته بود و تا صعود به مرحله نيمه نهايي وي را در كنار خود ميديد توانست مقام قهرماني جام حذفي كشور را بدست آورد.
ناصر حجازي در سال 1387 با پيشنهاد ابومسلم مواجه شد و با وجود نظارت بر عملكرد اين تيم در چند بازي، بدليل مشكلات مالي پيشنهاد و هدايت اين تيم را نپذيرفت. وي در سال 1388(2009) به سمت مديرفني تيم فوتبال دي استرادا اسلواكي منصوب شد و توانست اين تيم را راهي مرحله نيمه نهايي جام حذفي كشور اسلواكي كند اما به دليل مبتلا شدن به بيماري سرطان ريه، نتوانست هدايت دي استرادا در اين مرحله از مسابقات را عهده دار باشد.
وي به عنوان رئيس كميته فني باشگاه استقلال فعاليت ميكرد و در باشگاه گسترش فولاد تبريز نيز با سمت نماينده تام الاختيار مالك باشگاه به اين تيم مشاوره ميداد.
*افتخارات ناصر حجازي
در سمت بازيكن باشگاهي:
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1348 )
قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1348 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1349 )
نايب قهرماني جام حذفي تهران- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني باشگاههاي ايران- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني جام باشگاههاي آسيا- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1349 )
مقام سوم جام باشگاههاي آسيا- تيم تاج ( 1350 )
قهرماني جام چهار جانبه فوتبال تهران - تيم تاج( 1350 )
مقام سوم جام باشگاههاي ايران- تيم تاج ( 1350 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1350 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1351 )
قهرماني جام دوستي- تيم تاج ( 1351 )
نايب قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1351 )
قهرماني جام اتحاد- تيم تاج ( 1352 )
نايب قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1352 )
نايب قهرمان جام علم- تيم تاج ( 1352 )
قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1353 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1361 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1362 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1364 )
*در سمت بازيكن ملي:
حضور در بازهاي المپيك مونيخ 1972 ( 1350 )
قهرماني جام ملتهاي آسيا 1972 ( 1350 )
قهرماني در مسابقات جام ايران ( 1351 )
قهرماني بازيهاي آسيايي 1974 ( 1352 )
قهرماني جام ملتهاي آسيا 1976 ( 1354 )
كسب سهميه حضور در بازيهاي المپيك 1976 ( 1354 )
حضور در جام جهاني 1978 آرژانتين ( 1356 )
مقام سومي جام ملتهاي آسيا 1980 ( 1358 )
*در سمت سرمربي:
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران - تيم استقلال (1361)
صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا - تيم محمدان بنگلادش
مقام چهارم جام در جام باشگاههاي آسيا - تيم استقلال( 1375 )
قهرماني جام خزر- تيم استقلال ( 1376 )
نايب قهرماني جام دوستي امارات - تيم استقلال ( 1376 )
قهرماني جام پرچم تركمنستان- تيم استقلال ( 1376 )
قهرماني جام چهار جانبه كيش - تيم استقلال (1376)
قهرماني جام آزادگان- تيم استقلال ( 1376 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا1999 - تيم استقلال(1377)
نايب قهرماني جام آزادگان - تيم استقلال(1377)
صعود به مرحله نيمه نهايي جام حذفي كشور اسلواكي - تيم دي استرادااسلواكي 2009 (1388)
--- منبع ([Only registered and activated users can see links]) ---
روحش شاد و یادش گرامی براش فاتحه بفرستین کسی که دستش از دنیا کوتاه فقط چشم به فاتحه و صلوات و قرآن داره بسم الله الرحمن الرحیم ..............
وعده ما مجلس ختم 120 هزار نفری در ورزشگاه آزادی فینال جام حذفی به خاطر ناصر خان هم که شده جام مال ماست جامرو تقدیم میکنیم به خانواده حجازی
سلام به همه عزیزان استقلالی. درگذشت اسطوره فوتبال کشور و باشگاه استقلال،مردی که از لحاظ ورزشی ،استقلال شخصیت،تعصب و مردانگی و حتی چهره سرآمد و سرور تمامی ورزشکاران کشور بود و هرگز زیر بار حرف زور نرفت و پیش هیچ قدرتی سر خم نکرد رو به همه دوستدارانش تسلیت میگم.روحش شاد و یادش گرامی.:72:
The Legend26
23-05-2011, 12:35
یادداشت ویژه به مناسبت درگذشت ناصرحجازی - خداحافظ گلبرگ مغرور نفرين بر سرطان! نفرين بر مرض لاعلاجي كه پير و جوان نمي شناسد، نفرين بر مرضي كه بر جان ناصر حجازي، اسطوره فوتبال ايران افتاد. اسطوره اي كه اعتبارش از مردم گرفت و تا آخرين روزهاي عمر فراموش نكرد، محبوبيتش را مديون چه كساني است. حجازي در طول دوران بازيگري، به تمام افتخاراتي كه يك بازيكن آسيايي مي تواند دست يابد، رسيد. او همراه با تيم ملي ايران، قهرمان جام ملت هاي آسيا و بازي هاي آسيايي شد و حضور در المپيك و جام جهاني را تجربه كرد. همراه با تيم باشگاهي اش هم، قهرمان آسيا و ليگ تخت جمشيد شد. اما عناوين و افتخارات متعدد، براي اسطوره شدن كافي نيست. براي اينكه بتواني دل هاي مردم را تسخير كني، بايد دغدغه هايت، دغدغه هاي مردم باشد. او مصداق مرد هميشه معترضي بود كه بدون مصلحت انديشي، از «حق» و «حقيقت» دفاع مي كرد. حجازي در دوران مربيگري اش، با استقلال قهرمان ليگ و نايب قهرمان آسيا شد و اگر مي توانست كمي چشم هايش را ببندد و اهل سازش باشد، سال هاي بيشتري را روي نيمكت تيم محبوبش مي گذراند. اما او اعتبار و محبوبيتش را فداي اين چيزها نكرد و به همين خاطر «ماندگار» شد. حجازي حتي در روزهايي كه به بستر بيماري افتاد، صراحت كلامش را از ياد نبرد و در پاسخ به يكي از مسئولان كه به او وعده كمك داده بود، گفت: من آن گلبرگ مغروم كه مي ميرم ز بي آبي/ ولي با خواري و ذلت پي شبنم نمي گردم.... *** هيچ كس نمي خواست باور كند ناصر حجازي، ستاره خوش لباس و جذاب فوتبال ايران، اينگونه تمام شود. نفرين بر اين مرض لاعلاج!
hadis blue girl
23-05-2011, 13:20
به نام خداوند دلهای آبی
در حالیکه مستحق تر از همه ایم به تسلا ، به هم تسلیت می گوییم ، اما فقط خدا می داند دیگر هیچ تسلیتی تسلای مان نمی دهد ...
ناصر خان رفت چون دیگر طاقت دورویی و دروغ این فوتبال را نداشت ؛
ناصرخان ؛ بعد از تویی که دیگر هیچ کس مثل تو نیست چه باید بگویم ، چه باید بنویسم ؟؟؟؟
آه ... خدای من ! هرگز تصور نمی کردم شنیدن این خبر این همه سخت و دردناک باشد ؛ بسیار بیشتر از تحمل من !
اشک امانم نمی دهد برای نوشتن ، اصلا راستش را بخواهی مغزم هنگ کرده کار نمی کند ... چهارشنبه روز وداع آخر با ناصر خان ، روزی که باید فریاد کنیم :
آبی ترین اسطوره ی دنیا ؛ خداحافظ ...
hameddaf
23-05-2011, 13:39
[SIZE="4"][ز که نالم که تو آزاد شدی ...آه عقاب ...ز قفس رستی و رفتی ..
نوش جانت پرواز ...به خدا پیر شدی از نگه زاغ سیاه ..نوش جانت پرواز ...که چه آرام و قریبانه تو رفتی ..تو عقاب
نوش جانت پرواز... ناصر قصه ی آبی هایم ........... /SIZE]
واسه اولین باره دارم تو این تاپیک پست میزارم .... چشام خیلی پره هر وقت پای نت میام دوباره گریم میگیره
به هممون تسلیت میگم این غم و .... خیلی سخته نبودنش .... اسطوره مون همیشه بینمون می مونه ... تو یادمونه ... کاش میشد تو مراسمش شرکت کنم .... از ته دل می خوام اونجا باشم.... حتما جاش بهشته .... نمی دونم دارم چی می نویسم.... خیلی داغونم
red bavaria
23-05-2011, 15:00
عکس های به یاد ماندنی ناصر حجازی؛ از روزگار رفته حکایت دارد!
ایت گل- ناصر حجازی، دروازه بان بزرگ فوتبال ایران امروز درگذشت
در لباس دامادی
همراه با آتیلا
درون دروازه استقلال
با جام قهرمانی تخت جمشید
با سبیل چخماقی
روحش شاد
منبع ([Only registered and activated users can see links])
منم این مصیبت جانسوز رو به همه دوستان و طرفدارای ناصر خان حجازی تسلیت میگم،واقعا امروز روزی سراسر غمه من که به هر سایتی سر میزنم خبر فوت اسطوره تکرار نشدنیه ایران و آسیاست و هر وقت عکساش رو میبینم بغض گلومو میگیره که چه حیف و چه زود ازبین ما رفت.روحش شاد و خدایش بیامرزد(دوستان فاتحه نثار روح آن مرحوم)
KiAn MuNiCh
23-05-2011, 17:14
لازم بود در تاپيك تيمي كه ناصر حجازي،جوونيش رو براش گذاشت هم تسليت بگم.
اميدوارم در حال حاضر زندگي خوبي داشته باشه.
لازم بود در تاپيك تيمي كه ناصر حجازي،جوونيش رو براش گذاشت هم تسليت بگم.
اميدوارم در حال حاضر زندگي خوبي داشته باشه.
r.p.barca
23-05-2011, 18:27
خیلی سخت باور کردن این قضیه ولی ....
ادمهای بزرگ هیچوقت نمیمیرند .ادمهایی که تو دل مردم جا دارند و همه دوستشون دارند .شاید حجازی الان نباشه ولی هیچوقت یادش و خاطره هاش به عنوان یک انسان صادق از یاد ها نمیره -تو فوتبال ما اینجور ادمها کمند که حالا با رفتن حجازی نمیدونم شاید دیگه نسل این جور ادمها تموم شد همه میدونند ناصر حجازی فقط به خاطر قهرمانیهاش نبود که محبوب بود دل ابی و پاکی که داشت و یه عاشق واقعی استقلال بود و همیشه حرفهایی رو میزد که حرف مردم بود و هیچوقت راهش رو از مردم جدا نکرد بزرگترین افتخار حجازی به حرفهایی بود که از صداقت بیان میکرد و هیچوقت استقلال رو با هیچ چیز عوض نکرد روحش شاد
fahimehabi
24-05-2011, 09:35
بالاخره بعد 24 ساعت بغضم شکست و براش گریه کردم حالا دیگه نمی تونم اشکامو نگه دارم!
khaf Esteghlali
24-05-2011, 09:54
منم به نوبه ی خودم این مصیبت عظیم رو به جامعه فوتبال خصوصا استقلالیای عزیز تسلیت می گم ولی هر چند سخت بود ولی به نظرم باید خوش حال باشیم که با سربلندی و کنار طرفداراش رفت و راحت شد:27:
hadis blue girl
24-05-2011, 10:42
چهارشنبه 7 صبح از بیمارستان کسری ، به سمت ورزشگاه آزادی و سپس آرامگاه ابدی اش !
چقدر باور نکردنیه ! چقدر سخته پذیرش نبودنش ! چقدر سنگینه داغش !!
منم به عنوان یه سپاهانی این مصیبت بزرگ رو تسلیت میگم...واقعا حالی که وقتی خبر ناصر خان رو دیدم نمیتونم وصف کنم فقط همین حد بهتون بگم که اینقدر به مانیتور زل زدم بودم که شبش از چشم درد نخوابیدم!
اما چیز جالبی که امروز من دیدم این بود،خب همونطور که میدونید امروز بازی سپاهان پاختاکور توی اصفهان هست و من امروز وقتی داشتم از کنار باشگاه رد میشدم گوشم به حرفای لیدرایی که دم در بودن خورد و داشتن هماهنگ میکردن که امروز برای شادی روح ناصر خان تو ورزشگاه قبل بازی و تو بازی مرتبا تشویقش کنند....وقتی این حرفا رو شنیدم به ناگه اشکم سرازیر شد....واقعا یکی چقدر میتونه بزرگ باشه؟؟
گریه های پرویز مظلومی رو دیشب که تو نود دیدم واقعا تو دلم بهش آفرین گفتم.دمه مظلومی گرم که چقدر معرفت داره
و بلافاصله رفت بیمارستان و از ته دل اشک میریخت.
تسلیت میگم بابت فوت حجازی.......
24-05-2011, 13:31
اصلن به فکرم هم نمیرسید روزی باید به مراسم عزاداری ناصر خان برم:29: بچه های تهران هر کی میتونه فردا بیاد نباید بذاریم خانوادش احساس تنهایی کنن. یه پشنهاد دارم تاپیک ابی دلان رو بزنید یادواره ی ناصر خان حجازی :heart:
hadis blue girl
24-05-2011, 15:15
دلم می خواد فریاد بزنم ناصر خان دوستت دارم ...
هر بار عکسش رو می بینم ، اشک هام جاری می شه و زار می زنم ؛ با اینکه خیلی دوستش داشتم اما هرگز تصور هم نمی کردم داغش این همه سنگین باشه ... زیر سنگینی این داغ دارم خرد می شم ، دارم می سوزم !
فردا همه مون در کنار خانواده ی حجازی هستیم ، تا آتیلا و آتوسا بدونن ، ناصر حجازی تنها دو فرزند نداشت ، همه ما ایشون رو اندازه پدرمون دوست داریم !
fahimehabi
24-05-2011, 19:39
ناصرخان عزیز یادت همیشه با ماست لحظه هایی که شادمون کردی لحظه ای که با گریه هات گریه کردیم
گرچه نبودنت سخته و همش گریه ام می گیره از رفتنت
اما
پروازت از سرزمین کلاغ ها مبارک
عقاب تیز پرواز!
ADEL OFFROAD
24-05-2011, 21:07
از اونجایی که برخی از دوستان ازم خواسته بودن که عکس امضام را بهشون بدم .. منم این عکس زیبا از ناصر خان حجازی رو اینجا میذارم تا هرکدوم از دوستتان خواستن استفاده کنن ...:72:
reza_1388
25-05-2011, 14:14
و اما این جمله که چه زود دیر می شود.روحش شاد یادش گرامی باد.
strongman
25-05-2011, 15:18
سلام.
متاسفانه به استادیوم نرسیدم ولی بهشت زهرا که رفتم واقعا شگفت زده شدم.
دست همه اونایی که اومده بودن درد نکنه.سنگ تموم گذاشتن.
من ایمان دارم که روحش در شادی بسیار به سر میبره.
من هم به همه ایران تسلیت میگم.
mehrnoosh
26-05-2011, 00:34
پرهاي عقاب ريخته شد
با نام عقاب مهر اميخته شد
بر تيرك دروازه ي عشق
تنها يك نام .ناصر اويخته شد
alireza77777m
26-05-2011, 21:47
آبی پوشان تمرینات خود را عصر امروز از ساعت 17 در ورزشگاه صنایع دفاع پیگیری کردند.
گزارش تمرین:
1-10 نفر از تماشاگران استقلال امروز در تمرین حضور داشتند.
2-آرش برهانی با لباس شخصی چند دقیقه ای در تمرین امروز حضور داشت.
3-فرهاد مجیدی و سید مهدی سید صالحی در تمرین امروز غایب بودند.
4-بازیکنانی که در اردوی تیم ملی به سر می بردند دقایقی با محمود فکری دور زمین دویدند سپس تمرین را ترک کردند.
5-بازیکنان در این تمرین ابتدا به کارهای سرعتی پرداختند سپس در قالب دو سفید و نارنجی فوتبال بازی کردند.
6-استقلال فردا تعطیل است و تمرین بعدی شنبه در ورزشگاه صنایع دفاع برگزار می شود.
7-تمرین ساعت 32/18 به پایان رسید و من ساعت 12/20 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
سلام
واقعافرها مجیدی از فوتبال خداحافظی کرده؟:thinking:
pandora tomorrow
27-05-2011, 14:49
از فوتبال نه از بازی های ملی...
Sir.Pooyan
27-05-2011, 17:22
قطعا روزی که از بازی ملی خداحافظی کرد بر سر لج قطبی بود...الان هم شاید روش نشه بگه میخوام برگردم...باید حاجی فتح الله زاده پیش قدم بشه...
fahimehabi
27-05-2011, 23:16
از نظر من زیاد مهم نیست که فرهاد از بازی های ملی خداحافظی کنه چون اگه دعوت بشه حرف می زنن که چرا دعوت شده نشه هم می گن چرا دعوت نشده در هر حال حرف می زنن و روحیه شو خراب می کنن. بهتره بمونه و برای اس اس بازی کنه که هوادارا قدرشو می دونن!
hadis blue girl
31-05-2011, 11:46
مراسم هفتمین شب درگذشت ناصر حجازی با حضور اهالی فوتبال و جمعی از هنرمندان برگزار شد.
به گزارش خبرآنلاین در این مراسم که از سوی خانواده زنده یاد ناصر حجازی و در مجموعه فرهنگی ورزشی سرخپوشان آریا برگزار شد غیر از اقوام و آشنایان خانواده اسطوره تازه درگذشته فوتبال کشورمان ، علی پروین مرد محبوب سرخ ها که البته خود یکی از سهامداران این مجموعه فرهنگی ورزشی است و جمعی از ستارگان سرشناس ادوار فوتبال ما چون منصور پورحیدری ، علی دایی ، احمد عابدزاده ، مهدی رحمتی ، وحید طالب لو ، آرش برهانی ، برادران مظلومی و جمعی از مدیران فوتبالی چون مصطفی آجورلو ، مهدی تاج ، علی فتح الله زاده و حسین هدایتی حضور داشتند.
همچنین چهره های سرشناسی از جامعه هنر چون پوری بنایی ، مهناز افشار و رضا یزدانی را می شد در جمع مهمانان دید.
به دلیل پرهیز از ازدحام جمعیت ، مراسم یادبود ناصرخان بدون دعوت عمومی از مردم و تنها برای حضور مهمانان ویژه خانواده حجازی برگزار شد. البته مردم فوتبالدوست کشورمان در مراسم تدفین و سوم ناصرخان سنگ تمام گذاشتند و با حضورشان یاد اسطوره فوتبال ایران را گرامی داشتند
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Masoud Arena
31-05-2011, 11:57
به امید قهرمانی اس اس که شاید با این قهرمانی و تقدیمش به ناصر خان بتونیم آروم تر بشیم!
راستی قلعه نوعی هم واسه همیشه برای من مرد! مردک .... دیشب اومده تو 90 میگه که "من باعث شدم حجازی بیاد استقلال" ! این جملش رو که شنیدم حالم ازش بهم خورد. یه آدم چقدر می تونه نمک نشناس و نامرد باشه دیگه!
اونو خودمون ژنرال کردیم و خودمون هم دیگه نباید راش بدیم به استقلال.
حتی حاضر نشد یه لباس مشکی بپوشه واسه بازی با پیروزی.
70 هزار پرسپولیسی به یاد ناصر خان بودن بعد این آقا که این همه ادعاش میشه....
دیگه متعلق به استقلال نیست! استقلال به همچین آدمایی نیاز نداره...
MOSTAFA012
31-05-2011, 12:28
من یه جا شنیدم محمد حسینی احتمال اومدنش به استقلال زیاده.راستی کسی میدونه لیست مظلومی برای فصل بعد کیا هستن؟؟؟چه کسایی احتمال زیاد از تیم میرن؟؟؟یا تمدید میکنن؟؟؟
به امید قهرمانی اس اس که شاید با این قهرمانی و تقدیمش به ناصر خان بتونیم آروم تر بشیم!
راستی قلعه نوعی هم واسه همیشه برای من مرد! مردک .... دیشب اومده تو 90 میگه که "من باعث شدم حجازی بیاد استقلال" ! این جملش رو که شنیدم حالم ازش بهم خورد. یه آدم چقدر می تونه نمک نشناس و نامرد باشه دیگه!
اونو خودمون ژنرال کردیم و خودمون هم دیگه نباید راش بدیم به استقلال.
حتی حاضر نشد یه لباس مشکی بپوشه واسه بازی با پیروزی.
70 هزار پرسپولیسی به یاد ناصر خان بودن بعد این آقا که این همه ادعاش میشه....
دیگه متعلق به استقلال نیست! استقلال به همچین آدمایی نیاز نداره...
حرکت قلعه نوعی در روز بازی سپاهان با پرسپولیس به هیچ وجه قابل توجیه نیست! چون بحث شخص نیست و امیر اگه عاقلانه به قضایا نگاه می کرد مطمئنا اینطوری برخورد نمی کرد! اما خب از طرف دیگه برخورد هواداران هم با قلعه نوعی (کسی که به هر حال به خانواده آبی تعلق داره و برای این تیم افتخار کسب کرده) چه پیش از فوت ناصر خان در بیمارستان کسری و چه بعد از فوتش و در جلوی خونه ناصرخان اصلا قشنگ و زیبنده نبود! به اعتقاد من بهتر بود که این برخورد با امیر صورت نمی گرفت ولی امیر باید به این نکته هم توجه کنه که هیچ وقت نمیشه انتظار داشت همه جماعت فوتبالی در ایران خوب و باب میلش رفتار کنند!
به نظر من این وظیفه انسانی و تیمی قلعه نوعی بود که روز یکشنبه با لباس مشکی و ظاهری عزادار در ورزشگاه ظاهر بشه! چون رفتار زشت عده ای معدود رو نباید به حساب ناصرخان عزیز (خدا رحمتش کنه هنوز که هنوزه وقتی یادش میفتم اشک توی چشام جمع میشه...) و طرفداران بیشمارش گذاشت.
در هر صورت من معتقدم که اون عده اندک اشتباه کردن ولی اشتباه بزرگتر رو خود امیر کرد که به نظر غیرقابل جبران میاد! اشتباه اول زمانی بود که در کسوت مربیگری مس کرمان بعد از برد برابر استقلال دستانش رو بصورت مشت گره کرده به علامت پیروزی تکون داد و اشتباه بزرگتر رو هم همونطور که گفتم دیروز در ورزشگاه آزادی مرتکب شد! اشتباهاتی که به راحتی از خاطر میلیونها استقلالی آبی دل پاک نمیشه و اون رو روز به روز دورتر از دل هواداران می کنه!
MOSTAFA012
31-05-2011, 12:36
درسته از قلعه نوعی خوشم میاد اما از این کارش واقعا ناراحت شدم این کار یعنی اینکه تنفرشو داره نسبت به بزرگترین اسطوره ابی نشون میده و نشون داد فکر کنم حتی بعضیا هم بعنوان ضاهرنمایی احترام گذاشتن اما این ادم خیلی رک و ساده اینو نشون داد منظورم به پرسپولیسیای عزیز نبود واقعا بهش احترام گذاشتن شعورشونو نشون دادن اما قلعه نوعی بی شعوریشو نشون داد
31-05-2011, 13:20
امیر تقریبن اون موقع که گفت کشاورزی میکنه ولی به استقلال بر نمیگرده واسه من یکی تموم شد. یه کور سوی امیدی بود که اونم با این کاراش داره از بین میره!! همون بهتر که بمونه اصفهان و دیگه به استقلال برنگرده.
ما الان منصوری خانی رو داریم که همراه با ناصر خان اون موقعی که بعد از انقلاب داشتن تاج رو منحل میکردن استقلال رو نگه داشتن و نذاشتن از بین بره. ناصر خان که از بین ما رفت بهتره قدر منصور خان و اسطوره هایی که هیچ وقت به ما پشت نکردن رو بدونیم.
hadis blue girl
31-05-2011, 15:21
معرفت کلاغ اندازه آن هوادار پرسپولیس هم نبود که در روز پرواز عقاب بر روی پارچه ای نوشته بود :
"خدایا حاضرم تمام دربی ها را ببازم ولی حجازی را به ما برگردان"
منم فکر می کنم در شان هوادارای ناصر حجازی نیست که به این بحث ها ادامه بدیم ، به قول آتیلا ، نباید خودمون رو درگیر این چیزهای کوچیک کنیم !!
alireza77777m
31-05-2011, 22:00
تمرینات استقلال امروز از ساعت 17 در ورزشگاه نوبنیاد پیگیری شد.
گزارش تمرین:
1-40 تماشاگر از این تمرین دیدن کردند.
2-پیش از شروع تمرین پرویز مظلومی چند دقیقه ای برای بازیکنان صحبت کرد.
3-پس از صحبت های مظلومی بازیکنان استقلال با بازیکنان های نونهالی که لباس استقلال به تن داشتند عکس یادگاری گرفتند.
4-سید مهدی سید صالحی تنها غایب تمرین بود.
5-بازیکنان ابتدا دور زمین دویدند سپس کمی کار سرعتی کردند و سپس به آقا وسط پرداختند.پس از این تمرینات بازیکنان به فوتبال پرداختند.
6-بازیکنان در پایان تمرین،تمرین ضربات پنالتی کردند.
7-تمرین در ساعت 36/18 به پایان رسید.
8-خیابان ها بسیار شلوغ بود و من ساعت 30/20 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
واقعایادناصرخان گرامی باد
کسی میدونه چه بازیکن هایی ازاستقلال جدامیشن؟
kurosh-z
01-06-2011, 01:44
گزارش تمرين استقلال
تمرين تيم استقلال عصر امروز برگزار شد و وحيد طالبلو در ضربات پنالتي عملکرد قابل قبولي از خود به جاي گذاشت.
استقلال از ساعت 17 امروز در ورزشگاه نوبنياد در حالي تمريناتش را جهت آماده سازي براي ديدار مقابل ملوان برگزار کرد که سيدمهدي صالحي تنها غايب بود.
* پرويز مظلومي در ابتداي تمرين بازيکنان را دور هم جمع کرد و از آنها خواست براي ديدار مقابل ملوان تلاش خود را به کار گيرند و تنها به فکر مغلوب کردن ملوان باشد.
* تعدادي از نوجوانان مدرسه فوتبال صنايع دفاع قبل از آغاز تمرين در ورزشگاه حاضر شدند و با بازيکنان استقلال عکس يادگاري گرفتند.
* دکتر امين نوروزي مسئول کادر پزشکي تيم استقلال روند آماده سازي ميلاد ميداودي و محسن يوسفي را زيرنظر داشت.
* هوار ملا محمد پس از 20 دقيقه کار اختصاصي در کارهاي گروهي تيمش شرکت کرد.
* گرم کردن دور زمين و ارسال از جناحين از آيتمهاي تمرين امروز آبيپوشان بود. مظلومي در سانتر از جناحين تأکيد بسيار زيادي داشت و از بازيکنان کناري ميخواست در ارسالها دقت کنند.
* کادر فني تيم استقلال به دنبال شرايط جوي شهر انزلي در ساعت برگزاري ديدار با ملوان بود.
* بخش پاياني تمرين امروز آبي پوشان ضربات پنالتي بود که وحيد طالب لو روي اين ضربات و مهار آنها درخشيد و عملکرد خوبي داشت.
* آخرين تمرين استقلال فردا از ساعت 11:45 برگزار ميشود و آبي پوشان ساعت 17 راهي انزلي خواهند شد.
استقلال از مرحله نيمه نهايي جام حذفي ساعت 17 روز پنجشنبه در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف ملوان ميرود و در صورت پيروزي بايد با برنده ديدار پرسپوليس و فولاد در فينال بازي کند.
hameddaf
01-06-2011, 11:48
امیدوارم که فردا بچه ها واقعا بازی کنن ...و نتیجه از قبل تعیین نشده باشه......
ان شاءالله فردا میلاد دوباره از همون زمین شروع کنه به بازی............
راستی امیدوارم پیگیری کنن تا از این به بعد خانومها هم بتونن به ورزشگاهها بیان...
تو مراسم فوت ناصر حجازی بعد 30 سال این اتفاق افتاد ........
واقعا اگه اجازه حضور دخترها داده بشه استقلال تو هر بازی 1/5 برابر تماشاگر داره
به خدا پیر شدی از نگه زاغ سیاه ...مرگ بادش آنکه زخمت را بشورانید و رفت....نوش جانت پرواز
که چه آرام و غریبانه تو رفتی...تو عقاب
ناصر قصه ی آبیهایم ...نوش جانت پرواز
hadis blue girl
01-06-2011, 15:14
به نام خداوند دلهای آبی
نمی دانی نوشتن این حرف ها چقدر سخت است ، برای انگشت هایم برای دلم برای همه وجودم ... نمی دانی چقدر رنج می کشم برای نوشتنش !
نمی دانی چه بغضی را فرو می خورم تا تمرکزم از دست نرود و بتوانم بنویسم ، نمی دانی فرو خوردن این بغض ، در گلو نگه داشتنش ، نشکستنش ، چقدر سخت و دردناک است ؛
اما ؛
اما نمی شود نگفت !
کسی نیست که از حال پریشان ما این روزها بی خبر باشد ، کسی نیست نداند ، چه داغی در دل داریم از رفتنش و چگونه می سوزیم از درد دوری اش . وقتی حتی هواداران سرخ همپای ما اشک می ریزند و همراه ما عزاداری می کنند ، پس حال ما معلوم است ؛
اما ... باید برخاست ، سر از روی این خاک باید بلند کرد ، باید زندگی کرد ... با همین درد بی انتهای مانده در دل باید لبخند زد به روی زندگی ، به روی آفتاب به سمت آسمان ، که منزلگه اوست ...
باید قوی بود مثل او که به خاطرش زانو زده ایم ؛ باید قوی بود مثل او که از رفتنش داغ بر دل داریم ؛ باید قوی بود مثل او که تا روز آخر قوی و ایستاده بود ... مثل او که ایستاده مرد ؛ باید به خاطر او بایستیم ، به جای او بایستیم ، تا همه بدانند عاشقان اسطوره هنوز زنده اند ، گرچه خودش نیست ... باید بایستیم تا فرصت پرواز برای زاغ هایی که جانش را گرفتند نباشد !
سر بلند کن عزیز ، سر بلند کن و مگذار شکوه آبی آسمان را پرواز سیاه کلاغ ها از ما بگیرد ؛ مگذار آسمان که آینه دلهای آبی ماست ، جولانگه کلاغ ها شود ... مگذار بی اویی ، از زمین و آسمان به دلهای مان زخم بزند ؛ سربلند کن عزیز و برخیز ، به جای اسطوره ای که هر چه صدایش زدیم برنخاست ، برخیز و بایست و مگذار آنانکه داغدارمان کردند ، ز سرمستی آواز پیروزی بخوانند ، مگذار قار قار کلاغ ها سوهان روح و جان مان شود ، مگذار با رفتن ناصر حجازی رنگ و بویش از شهر بپرد ؛ نام و یادش از دل ها بیرون شود ...
داغ مانده روی دلهای مان می دانم به خدای آسمان ها قسم می دانم تا ابد ماندگار است ؛ می دانم دلهای مان تا همیشه سیاهپوش نبودن آبی ترین مرد دنیاست ، اما برخیز و پیراهن آبی ات را به تن کن به افتخار اسطوره ای که تا ابد ماندگار است ؛ برخیز ُ بایست و اشک هایت را بگذار برای پنج شنبه ها ، در قطعه نام آوران هنگام درد دل با او ؛ آنجا زانو بزن ، سر بر سنگ بگذار و تا دلت می خواهد اشک بریز و از دلتنگی ها و بی تابی ها و بی قراری هایت بگو ...
برایش بگو که ایستاده ای ، بگو می خواهی راهش و مرامش را ادامه دهی ، بگو می خواهی بایستی ، همچون ایستادن او ؛ بگو می خواهی از این پس هر کس هر جا چشم می اندازد ، کسی را ببیند که مثل ناصر حجازی ایستاده است ، مثل ناصر حجازی که تا پای جان پای زندگی ایستاد . بگو ناصر حجازی تمام نمی شود هرگز تمام نمی شود !
برخیز و لباس آبی ات را به تن کن و بایست ، همچون ایستادن آبی ترین اسطوره ی دنیا ؛ برخیز ُ بایست و از این پس آن کن که او اگر بود می کرد ...
اینگونه باش تا همه بدانند اگر ناصر حجازی رفت ، اسطوره تا ابد ماندنی ست !
ماندگاری او به ایستادن ماست ، به اینکه حتی داغ سخت و سنگین رفتنش ، زمین گیرمان نخواهد کرد ، که آشیانه ی عقاب ها دل آبی آسمان است ، برخیز و فریاد کن : بلند آسمان جایگاه من است ؛ من که مثل اسطوره ام مثل عقاب ایستاده ام و پروازم بر فراز آبی آسمان همچون عقاب چشم ها را خیره خواهد کرد ...
برخیز و فرصت بال و پر زدن را از کلاغ ها بگیر .
نمـی دونم چـرا استقلـالی های سـابق دارن دل هواداران استقلـال رو می شکونند ؟
اون از امیـر قلعه نویی که حرفـاش تنـد و زننـده بود ایـنم از پیـروز قربـانی که مصـاحبه کرده
اگـه پرسپولیس پیشنهـاد بده بررسی می کـنم و اگه خوب بود میرم پرسپولیـس .
تُـف تو ذاتِ همه ـشون ، حـالم ازشون بهم می خـوره .
hadis blue girl
01-06-2011, 15:46
مراسم یادبود ناصر حجازی درمسجد ارشاد شهر اهواز، روز چهارشنبه یازدهم خرداد ماه از ساعت 16 الی 19 با حضور خانواده و دوستان وی برگزار می شود.
خُـب فـردا تولد کاپیـتان فـرهـاد مـجـیـدی(:heart: :d0s69thbefhifftitrz)هستش که تبـریک مـی گم :72:
فرهاد مجیدی (زادهٔ ۱۳ خرداد ۱۳۵۵ در تهران) بازیکن فوتبال ایرانی است. او هماکنون (۱۳۸۹) عضو باشگاه استقلال تهران و کاپیتان این تیم است.
مجیدی پس از زدن دو گل به تیم الاهلی عربستان سعودی در بازی استقلال برابر این باشگاه در لیگ قهرمانان آسیا در چهارم اسفند ۱۳۸۸، با ۱۳ گل از فرشاد پیوس و محمود کریمی که ۱۱ گل زده بودند، پیشی گرفت و رکورددار گلزنی در بین بازیکنان ایرانی در باشگاههای آسیا شد.مجیدی تاکنون 21 گل در رقابت های آسیایی به ثمر رسانده است. وی تنها بازیکنی است که در ۳ دربی متوالی گلزنی کردهاست. همچنین در نظرسنجي سايت فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال، فرهاد مجيدي به عنوان محبوبترين بازيکن جهان در سال 2010 شناخته شد.
مجیدی اولین بار در سن ۲۰ سالگی برای بازیهای جام ملتهای آسیا ۱۹۹۶ در امارات توسط محمد مایلیکهن به تیمملی دعوت شد و در ۲۶ شهریور ۱۳۸9 در حالی که یکی از بهترین بازیکنان تیمش استقلال تهران به شمار میرفت از تیم ملی خداحافظی کرد.
ایـنم یه بیـوگرافی بـی نهـایت مختصـر :32: از کاپیتانِ مـا
KiAn MuNiCh
02-06-2011, 14:29
نمـی دونم چـرا استقلـالی های سـابق دارن دل هواداران استقلـال رو می شکونند ؟
اون از امیـر قلعه نویی که حرفـاش تنـد و زننـده بود ایـنم از پیـروز قربـانی که مصـاحبه کرده
اگـه پرسپولیس پیشنهـاد بده بررسی می کـنم و اگه خوب بود میرم پرسپولیـس .
تُـف تو ذاتِ همه ـشون ، حـالم ازشون بهم می خـوره .
خيلي وقته كه غيرت از فوتبال رفته و جاشو به پول داده...:27:
kurosh-z
02-06-2011, 18:19
واقعا عجب بازی ضعیفی.این استقلال بود
بازی استقلال که خوب بود بیچاره داور هم خیلی کمک بهش کرد اما شانس هم نداشت 2 تا توپ به تیرک زدن و ...
این ملوانیها هم بیخود خوشحال هستا چون سیاست فوتبال نخواهد گذاشت این تیم قهرمان بشه از قبل قهرمانی جام حذفی برای پرسپولیس نوشته شده...:fkr:
چیز جالب این بازی این بود که داور هادی تامینی رو اخراج کرد اما تماشاگرای ملوان علی رو تشویق می کردن :15479: اینم تماشاگرای 2آتیشه
یه چیز جالب دیگه اینه که برعکس همه کشورها بازیهای جام حذفی 2 بازی و فینال تک بازی اما ایران همه تک بازیه به جز فینال که رفت و برگشت داره واقعا جالبه :1r0n6:
اَه حـالم گرفـته شد .
منتظـر بازی بودم خوابـم برد سـی ثانـیه آخر بازی بلنـد شدم سریـع تلـویزیون رو
روشـن کردم دیدم عقبـیم :27: بحث فنی نمی تـونم بکنم چون خواب بـودم ، خواستید
خوابـم رو تـعریف میکنم :32: . ولـی عجـب پیراهنـی بود ، پـیراهن استقلـال ، کیـف کردم .
نمـیشه بجای پیراهـن آبی ، سیـاهِ یک دسـت بپـوش ـن ؟ خیلی قشـنگه . مـن دوست دارم
فـولـاد قهـرمان جـام حذفی بشـه چو حق ـشه ! هر چیـه از پرسپولـیس بهـتره !
پـرسپولیس قهـرمان بشه به رکـورد ما میـرسه که اصلـا خوب نیسـت ..!
یـه چیـزی من رو اذیـت می کنه ! اونم قولـی هست ـش که به ناصرخـان داده بـودند برای قهـرمانی تو جام حـذفی .
alireza77777m
02-06-2011, 18:48
حالا که بازیهای استقلال در این فصل تمام شده میخوام حرفهایم را درباره ی استقلال در این فصل بزنم.
امسال از لحاظ کادر فنی واقعاً ضعیف بودیم.در بخش پرسپولیس دیدم نوشته شده عوامل ناکامی تیم پرسپولیس چیست ؟ بعد دیدم واقعاً پرسپولیس در این فصل ناکام نبود.با اون همه مصدوم و بازیکنانی که در حد این تیم نبودند توانست مقام چهارم لیگ و الان هم قهرمانی جام حذفی را بدست آورد.به نظرم امسال استقلال ناکام بود و باید دلایل ناکامی استقلال بررسی می شد.با خرید این همه بازیکن خوب با یک امتیاز نایب قهرمان لیگ شد در صورتی که اگر کادر فنی واقعاً خوب کار می کرد می تونستیم با اختلاف چند امتیاز بیشتر از سپاهان قهرمان لیگ برتر بشیم.
در لیگ قهرمانان آسیا یک تساوی بی جهت مقابل السد در تهران،یک تساوی در ورزشگاه تیم پاختاکور ازبکستان و تساوی دیگر بخاطر نابلد بودن مربی در بازی برگشت با السد اینها همگی دست به دست هم داد تا از گروه خود بالا نرویم.در بازی آخر هم انقدر ترکیب را بد چیده بود که نتوانستیم با اختلاف 2 گل النصر را شکست دهیم.راجع به تساوی مقابل پاختاکور باید بگم که این تساوی تقصیر باشگاه بود.در این سفر فقط یک تدارکات در اختیار داشتند و حتی دکتر نوشادی رو هم با خود نبرده بودند ولی با خود به تاشکند لیدر برده بودند،خب باید هم این بازی را نبرند.
درباره ی جام حذفی هم باید بگم که متاسفانه استقلال قربانی تیم پرسپولیس شد و از ملوان در مرحله ی نیمه نهایی شکست خورد.پرسپولیس با این قهرمانی به رکورد قهرمانی های استقلال در جام حذفی رسید.
امیدوارم در فصل بعد کادر فنی تقویت بشه و یک مربی در حد نام و اسم استقلال در این تیم مربیگری کند.:72:
Sir.Pooyan
02-06-2011, 19:13
چرا یکی مظلومی رو با تیپا نمیدازه بیرون؟ تا کی باید زجر بکشیم از دستش؟ آخه مربی از این خنگ تر...؟ هر آدمی که یه بار فوتبال دیده باشه بهتر از این نامرد هست...آقا جون چون پرسپولیس رو بردی دلیل نمیشه هر غلطی خواستی تو این تیم بکنی...ای خداااااااااااااااااااااا
Masoud Arena
02-06-2011, 19:21
فصل مسخره به مسخره ترین شکل تموم شد!
اینم از اس اس !
کلا سال فوتبالی مضخرفی بود!
The Legend26
02-06-2011, 19:52
بابا ول کنین این فوتبال ایرانو قبلاً یه استقلال پرسپولیس داشتیم الان اونم نداریم یکی بره این ریشه ی فوتباله ایرانو از جا بکنه بره بابا مسخرشو درآوردن حساس ترین بازیشونم که نتیجش بیرون زمینه مردمو دارند الکی عصبی میکنند تا فحش هم بخورند همین 3 شب پیش بودا فینال ومبلی بارسلونا 2 بار جلو افتاد یه بار نشد بیوفتند روی زمین یا با بازیکن حریف درگیر بشن چرا؟ چونکه بازیکن حرفه ای بهشون میگن اونوقت اینجا ما رفتیم آرایشگا میبینیم شبکه 3 بازی اس اس - ملوان نشون میده آرایشگره هی عصبی میشد برای استقلال یکی نبود بهش بگه ای بابا بغله موهامونو خراب کردی:-L اخر سر هم که سوت پایان زد کنترلو محکم زد زمین گفت***********ملوان :2qcmh45: من همینجور تو دلم داشتم میخندیدم به این شخص و همینجا اعلام میکنم لعنت بر فوتبالی که نتایجش بیرون زمین هست و دویدن بازیکناش برای پول.
باید یه فکری واسه فصل بعد واسه استقلال بکنن
این بازی بود اعصابم خیلی خوردشد باید مظلومی عوض بشه
hamidjalab
02-06-2011, 21:48
********!
میام پستمو کامل میکنم....:-Lالان حوصله تایپ ندارم!
بابا ول کنین این فوتبال ایرانو قبلاً یه استقلال پرسپولیس داشتیم الان اونم نداریم یکی بره این ریشه ی فوتباله ایرانو از جا بکنه بره بابا مسخرشو درآوردن حساس ترین بازیشونم که نتیجش بیرون زمینه مردمو دارند الکی عصبی میکنند تا فحش هم بخورند همین 3 شب پیش بودا فینال ومبلی بارسلونا 2 بار جلو افتاد یه بار نشد بیوفتند روی زمین یا با بازیکن حریف درگیر بشن چرا؟ چونکه بازیکن حرفه ای بهشون میگن اونوقت اینجا ما رفتیم آرایشگا میبینیم شبکه 3 بازی اس اس - ملوان نشون میده آرایشگره هی عصبی میشد برای استقلال یکی نبود بهش بگه ای بابا بغله موهامونو خراب کردی:-L اخر سر هم که سوت پایان زد کنترلو محکم زد زمین گفت***********ملوان :2qcmh45: من همینجور تو دلم داشتم میخندیدم به این شخص و همینجا اعلام میکنم لعنت بر فوتبالی که نتایجش بیرون زمین هست و دویدن بازیکناش برای پول.
ببین تا روزی که فوتبال ما تو 30 تیم برتر دنیا بود آقایون گفتن: لاکن تیم های شهرستانی قوی شوند تیم ملی ایران قوی تر میشود و استقلال و پرسپولیس نباید فقط در تیم ملی باشد!
الانم اومدند میگند استقلال و پرسپولیس ضعیفند و تیم ملی ضعیف میشه!
فوتبال ایران درش خیلی وقته بسته شده رفته!
حالا که بازیهای استقلال در این فصل تمام شده میخوام حرفهایم را درباره ی استقلال در این فصل بزنم.
امسال از لحاظ کادر فنی واقعاً ضعیف بودیم.در بخش پرسپولیس دیدم نوشته شده عوامل ناکامی تیم پرسپولیس چیست ؟ بعد دیدم واقعاً پرسپولیس در این فصل ناکام نبود.با اون همه مصدوم و بازیکنانی که در حد این تیم نبودند توانست مقام چهارم لیگ و الان هم قهرمانی جام حذفی را بدست آورد.به نظرم امسال استقلال ناکام بود و باید دلایل ناکامی استقلال بررسی می شد.با خرید این همه بازیکن خوب با یک امتیاز نایب قهرمان لیگ شد در صورتی که اگر کادر فنی واقعاً خوب کار می کرد می تونستیم با اختلاف چند امتیاز بیشتر از سپاهان قهرمان لیگ برتر بشیم.
در لیگ قهرمانان آسیا یک تساوی بی جهت مقابل السد در تهران،یک تساوی در ورزشگاه تیم پاختاکور ازبکستان و تساوی دیگر بخاطر نابلد بودن مربی در بازی برگشت با السد اینها همگی دست به دست هم داد تا از گروه خود بالا نرویم.در بازی آخر هم انقدر ترکیب را بد چیده بود که نتوانستیم با اختلاف 2 گل النصر را شکست دهیم.راجع به تساوی مقابل پاختاکور باید بگم که این تساوی تقصیر باشگاه بود.در این سفر فقط یک تدارکات در اختیار داشتند و حتی دکتر نوشادی رو هم با خود نبرده بودند ولی با خود به تاشکند لیدر برده بودند،خب باید هم این بازی را نبرند.
درباره ی جام حذفی هم باید بگم که متاسفانه استقلال قربانی تیم پرسپولیس شد و از ملوان در مرحله ی نیمه نهایی شکست خورد.پرسپولیس با این قهرمانی به رکورد قهرمانی های استقلال در جام حذفی رسید.
امیدوارم در فصل بعد کادر فنی تقویت بشه و یک مربی در حد نام و اسم استقلال در این تیم مربیگری کند.:72:
با تموم احترامی که برای علیرضای عزیز قائلم و خودش می دونه که چقدر بهش علاقه دارم اما باید اعتراف کنم که با نظراتش اصلا موافق نیستم!
به نظر من اصلا نمیشه به استقلال امسال لقب ناکام رو داد! اتفاقات اول فصل رو مطمئنا دوستان خیلی خوب یادشونه! چندین نفر از بهترین بازیکنانمون رو به دلایل مختلف از دست دادیم مثل حسین کاظمی - سیاوش اکبرپور - فابیو جان آریو و خسرو حیدری و ... کادر فنی و هیات مدیرمون هم که تا یک هفته مونده به لیگ مشخص نبود کیا هستن! در مورد بازیکنان جایگزین هم اتفاقا اصلا خریدهای خوبی نبودن! میخوام از علیرضا سوال کنم کدوم یکی از خریدهای امسالمون به دردمون خورد و جای خالی بازیکنان رفته رو پر کرد؟؟!! جواد شیرزاد؟ آلوز دسوزا؟ فرزاد آشوبی؟ آندره لوئیز؟ یا اون فوروارد بلند قد برزیلی که اسمش الان به خاطرم نیست؟ یا ایمان مبعلی؟ تنها میلاد میداودی در حد فوق ستاره بود که متاسفانه اون رو هم به دلیل مصدومیت در اواسط فصل از دست دادیم!
واقعا به نظر شما آندره لوئیز تونست جای خالی خسرو حیدری رو پر کنه؟! یا فرزاد آشوبی تونست جای حسین کاظمی رو پر کنه؟ یا همین ایمان مبعلی که با یه دنیا سر و صدا به اس اس اومد و در بازی امروز برابر ملوان جزو ضعیف ترینها بود و تموم سانترها و ضرباتش به در و دیوار بود چقدر در پر کردن جای فابیو جان آریو در میانه میدان موفق بود؟ اگه از من بپرسن من میگم اصلا و به هیچ وجه موفق نبودن!
اینا رو یاداوری کردم تا بگم که امسال شرایط لازم و مناسبی برای محک و سنجش پرویز مظلومی نبود! هرچند اشتباهاتی رو هم در کارش داشت و بعضی از تاکتیکها و تعویضهاش غلط بود اما این در دنیای مربیگری امری کاملا طبیعیه.
اینکه علیرضا تیم امسال استقلال رو با سپاهان مقایسه کرده هم بسیار عجیبه. چون سپاهان یک باشگاه کاملا حرفه ای و بابرنامه و کادر مدیریتی قوی هست که در بسیاری از رشته های ورزشی غیر از فوتبال هم تیمداری می کنه و اتفاقا موفق هم هست اما ما که فقط اسم باشگاه رو یدک می کشیم اما در عمل فقط تیم فوتبال رو داریم اونم بصورت نصفه و نیمه در نتیجه نمیتونیم و نباید خودمون رو باهاشون مقایسه کنیم!
در مورد آسیا هم معتقدم ما امسال اسیر بی تجربگی کادر فنیمون و اشتباهات بچه گانه بعضی بازیکنامون شدیم!
پرسپولیس هم امسال رو بسیار خوب و بدون دغدغه و حاشیه شروع کرد و کادر مدیریتی و فنی اش هم از ابتدا مشخص بود و به راحتی فصل نقل و انتقالات و بدنسازی رو پشت سر گذاشتن حالا اینکه در طول فصل چه اتفاقاتی افتاد که ناکام موندن رو اینجا بحثشو باز نمی کنم! اما به اعتقاد من از همه تیمهای بالای جدول ما امسال فصل رو بدتر و به سختی شروع کردیم و این نکته کوچکی نیست!
در هر صورت ضمن احترام دوباره به نظر همه دوستان عزیز آبی دلم باید بگم که امسال با توجه به شرایط مدیریتی زمان مناسبی برای سنجش پرویز مظلومی هست چون بازیکنها با نظر مستقیم او جذب خواهند شد و فرصت کافی برای برنامه ریزی فصل آینده وجود داره.
به امید اینکه شاهد موفقیت دوباره آبی پوشان در همه میادین و رقص زیبای پرچمهای خوش رنگ آبی هواداران باوفا و صمیمی این تیم باشیم.
درود و دوصد بدرود. :72:
انصافا این استقلال با شرایط امسال ، خیلی خوب نتیجه گرفت.
به فکر اکثریت هواداران هم نمی رسید این تیم نایب قهرمان بشه.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اول فصل به خاطر کمبود بازیکن ، فقط واسه اینکه توی هر پست یکدونه داشته باشیم ، مظلومی مجبور بود که بازیکن بخره.حالا چی باشه مهم نیست.اندرسون و لوئیز برزیلی هم در همین راستا بودند.ما سمت راست جز مهرشاد مومنی بازیکن دیگه ای نداشتیم.بر عکس چندین سال اخیر که همیشه قدرت هافبک استقلال زبان زد خاص و عام بود ، امسال اوضاع اصلا خوب نبود.
آشوبی توی کل فصل نتونست یک شوت خوب بزنه.در دفاع بد نبود.از رحمتی بهتر بود.
مبعلی تلاش خودش رو کرد.خیلی بازی ها تاثیر گذار بود.اما هیچ وقت اونی که هوادارها انتظار داشتند نبود.با جباری هم که توی 5 بازی آخر تازه هماهنگ شده بود.
شیرزاد هم انصافا بد نبود.درسته اشتباه زیاد میکرد.اما با امیرآبادی مقایسه کنید.خدایی می ارزه . سانتر کردنش خیلی خوب بود.گل های زیادی زد استقلال.
میداوودی هم که دیگه هیچ!باور کنید فصل بعد که میلاد برگرده همه متوجه می شوند که اگه این فصل میلاد صحیح و سالم بود ما الان کجا بودیم.
شریفات! توی اون اوضاع بی فوروادی استقلال و مصدومیت روانخواه و سیدصالحی و بعدشم میداوودی خرید بدی نبود.رفته رفته جا افتاد.اما اصلا بدرد تاکتیک استقلال نمی خورد.چون اولا فیزیک خوبی نداره و دوما خیلی جوون و بی تجربه هست.از سرعتشم اصلا خوب استفاده نمی کنه.حالا شاید بعدا با میداوودی چفت بشه.
دسوزا هم که یک دهم اون چیزی که توی ملوان بود ، نبود.حالا نمی دونم چی شد.اما کل فصل ثابت و بی انگیزه بود و اصلا هیچ تعهدی نسبت به تیم در حین بازی نداشت.یکی دو بازی خوب داشته اما کلا بدرد هیچ چیزی نخورد.
منصفانه نگاه کنید.استقلالی بی در و پیکر ، بدون مدیرعامل و پول و کلی بدهی و بازیکن های پا در هوا ، که از نفت آبادان هم دیرتر بسته شد ، الان نایب قهرمان شده.می تونست بهتر باشه ؛ اما شاید گذشت زمان ما رو بی انصاف کرده.
به هر حال اینکه قبل از شروع هر فصل آرزوی خریدهای خوب و اصولی رو بکنیم ، دیگه شده یه عادت.یه آرزویی که برآورده شدنش رویاست.اما باز هم امیدواریم به امسال تا شاید فرجی بشه ...
موفق باشید
یا علی
Sir.Pooyan
03-06-2011, 09:20
آرمین جان با بعضی حرفات موافقم و با بعضی هاش هم مخالف...دلایلم رو هم میگم...
وقتی میگی که ناکام نبودیم باید به نظر من یکم روشن تر حرف بزنی و بگی که منظورت چی بوده تا حداقل خود من بدونم که برای چی میگی ناکام نبودیم...آیا دوم شدن در لیگ با این همه ستاره و حذف شدن در جام حذفی و حذف شدن در لیگ قهرمانان آسیا را ناکامی نمیدونی؟ فقط چون این آقا اومده دوبار پیروزی رو با هزار اما و اگر شکست داده و این در حالی بود که در هر دو بازی عملا ما تاکتیکی نداشتیم و پرسپولیس هزار حمله داشت رو دروازه ی ما...
بله آرمین جان...این ها خلاصه ی کارهای آقای مظلومی بود که در این فصل باعث شد نام بزرگ استقلال کوچک شمرده بشه...اینها اشتباهات آقای فتح الله زاده بود که باعث شد همچین روزی رو ببینیم...
در ضمن این رو هم بگم که من از اول فصل منتقد مظلومی بودم و نه برای این که دیروز حذف شدیم دارم اینها رو میگم...
===============
حالا بریم سر خرید بازیکنها...
فرزاد آشوبی: یعنی آدم هر چقدر هم که فوتبال ندیده باشه میدونه که فرزاد آشوبی فوتبال بلد نیست و همونطور که پژمان نوری بلد نیست...این مدل بازیکنها اصلا تو زمین فکر نمیکنن...همینطوری بازی میکنن و هر چقدر هم که سعی کنی نمیشه هماهنگشون کرد...
دسوزا: دیگه برای دسوزا توضیح نمیدم چون همه میدونیم که چه سابقه ی آشغالی در خرید بازیکنهای خارجی داریم( جانواریو یک استثنا بود)
میلاد میداوودی: نمونه ی یک خرید بسیار عالی که هر چقدر هم ازش تعریف کنیم کم بوده...میلاد یک بازیکن سرعتی و گلزن و کاشته زن و در کل همه ی خواص خوب و از همه مهمتر حفظ شرایط خوبش در بازیهای بزرگ...
شریفات: این هم یک خرید خوب بود که همه دیدیم که این بازکین چقدر در لحظات آخر کمک میکرد به تیم...
لوییز: همون توضیح دسوزا رو برای این هم در نظر بگیرین...
مبعلی: مبعلی نیاز داره که راه و چاه رو نشونش بدی و همینطوری مثل الان نمیشه گفت که خوب بوده و یا نه...منظورم اینه که یه کار خاصی رو ازش بخوای...با جباری در بعضی صحنه ها خیلی خوب بودند...
شیرزاد: دور ریختن پول
===========
حالا بریم سر این که از نظر من کیا باید بمونن و کیا باید برن:
دروازه بان: هر دو باید بمونن ولی یه تذکر سفت و سخت هم به محمدی و هم به طالب لو باید داده بشه تا در بازی اینقدر شل و ول نباشن...البته در صورت توانایی جذب رحمتی باید طالبلو رو از تیم خارج کرد
مدافعین: در مرحله ی اول باید حنیف+شیرزاد بدون توضیحات بیشتر از تیم بیرون برده بشن...سعی کنیم قربانی رو برگردونیم...در صورتی که جانشین خوبی برای صادقی و منتظری پیدا کردیم اینها هم باید بیرون بشن...
هافبک: آشوبی باید اخراج بشه...در صورت پیدا کردن جانشین باید رحمتی و مبعلی ه بیرون بشن...
مهاجمین: سید صالحی باید بیرون بشه در صورت پیدا کردن جانشین خوب
====
و اما مربی رو هم باید اخراج کنیم و دلیلم رو هم بعدا در پستی جداگانه میگم...چون الان خیلی خسته هستم...
alireza77777m
03-06-2011, 12:39
به نظر من اصلا نمیشه به استقلال امسال لقب ناکام رو داد! اتفاقات اول فصل رو مطمئنا دوستان خیلی خوب یادشونه! چندین نفر از بهترین بازیکنانمون رو به دلایل مختلف از دست دادیم مثل حسین کاظمی - سیاوش اکبرپور - فابیو جان آریو و خسرو حیدری و ... کادر فنی و هیات مدیرمون هم که تا یک هفته مونده به لیگ مشخص نبود کیا هستن! در مورد بازیکنان جایگزین هم اتفاقا اصلا خریدهای خوبی نبودن! میخوام از علیرضا سوال کنم کدوم یکی از خریدهای امسالمون به دردمون خورد و جای خالی بازیکنان رفته رو پر کرد؟؟!! جواد شیرزاد؟ آلوز دسوزا؟ فرزاد آشوبی؟ آندره لوئیز؟ یا اون فوروارد بلند قد برزیلی که اسمش الان به خاطرم نیست؟ یا ایمان مبعلی؟ تنها میلاد میداودی در حد فوق ستاره بود که متاسفانه اون رو هم به دلیل مصدومیت در اواسط فصل از دست دادیم!
واقعا به نظر شما آندره لوئیز تونست جای خالی خسرو حیدری رو پر کنه؟! یا فرزاد آشوبی تونست جای حسین کاظمی رو پر کنه؟ یا همین ایمان مبعلی که با یه دنیا سر و صدا به اس اس اومد و در بازی امروز برابر ملوان جزو ضعیف ترینها بود و تموم سانترها و ضرباتش به در و دیوار بود چقدر در پر کردن جای فابیو جان آریو در میانه میدان موفق بود؟ اگه از من بپرسن من میگم اصلا و به هیچ وجه موفق نبودن!
اینا رو یاداوری کردم تا بگم که امسال شرایط لازم و مناسبی برای محک و سنجش پرویز مظلومی نبود! هرچند اشتباهاتی رو هم در کارش داشت و بعضی از تاکتیکها و تعویضهاش غلط بود اما این در دنیای مربیگری امری کاملا طبیعیه.
اینکه علیرضا تیم امسال استقلال رو با سپاهان مقایسه کرده هم بسیار عجیبه. چون سپاهان یک باشگاه کاملا حرفه ای و بابرنامه و کادر مدیریتی قوی هست که در بسیاری از رشته های ورزشی غیر از فوتبال هم تیمداری می کنه و اتفاقا موفق هم هست اما ما که فقط اسم باشگاه رو یدک می کشیم اما در عمل فقط تیم فوتبال رو داریم اونم بصورت نصفه و نیمه در نتیجه نمیتونیم و نباید خودمون رو باهاشون مقایسه کنیم!
در مورد آسیا هم معتقدم ما امسال اسیر بی تجربگی کادر فنیمون و اشتباهات بچه گانه بعضی بازیکنامون شدیم!
با تشکر از آرمین عزیز که نظرات خود را اعلام کرد.:72:
به نظر من استقلال در این چند سال اخیر انقدر قوی بوده که میشه با سپاهان مقایسه اش کرد.حتی بعد از این فصل ضعیف نقل و انتقالات به نظر من استقلال از سپاهان قوی تر بوده.خود من قبول دارم حتی ذخیره ی سپاهان هم از چند بازیکن ثابت ما بهتره ولی شما نگاه کنید اگه سپاهان از ما بهتر بود با اون همه خرید بازیکن خوب با اختلاف یک امتیاز با استقلال قهرمان لیگ نمی شد این نشون میده مربیگری قلعه نویی از مظلومی هم ضعیف تر بوده که نتونسته اون تیم با اون قدرت رو با اختلاف چند امتیاز قهرمان کنه و در بازی های رو در رو هم نا موفق بوده.من خودم با توجه به ضعف در کادر فنی گفتم که حاضرم این فصل قهرمان نشیم ولی سپاهان رو شکست بدیم انقدر به قدرت سپاهان اطمینان داشتم.
با توجه به این که شما می گویید ما پارسال بازیکن های خوبی را جذب نکردیم امیدوارم مظلومی در استقلال با بازیکن های خوب تر از امسال بمونه و بهتون ثابت بشه که این مربی مربیگری بلد نیست.الان اگه بخوام بگم خیلی مثال برای نابلدی مظلومی هست که مهمترینش بازی استقلال-النصر بود که آرش برهانی رو از ابتدا آن هم در پست هافبک راست قرار داده آن وقت شریفات که به درد همچین بازی می خوره دقیقه ی 70 وارد زمین می کنه.کسی که پست بازیکنان رو نشناسه دیگه همون بهتر که مربیگری نکنه.در اواسط فصل اون همه مجتبی جباری رو بیرون گذاشت و به دسوزا و رحمتی بازی می داد،مربی که نتونه بین این دو نوع بازیکن تشخیص بده کدوم بهتره واقعاً باید براش تاسف خورد.تازه انتهای فصل فهمید که چقدر مجتبی جباری مهره ی تاثیر گذاری در تیم هست.امیدوارم هر اتفاقی به صلاح استقلال هست اتفاق بیوفته.:72:
وقتی میگی که ناکام نبودیم باید به نظر من یکم روشن تر حرف بزنی و بگی که منظورت چی بوده تا حداقل خود من بدونم که برای چی میگی ناکام نبودیم...آیا دوم شدن در لیگ با این همه ستاره و حذف شدن در جام حذفی و حذف شدن در لیگ قهرمانان آسیا را ناکامی نمیدونی؟ فقط چون این آقا اومده دوبار پیروزی رو با هزار اما و اگر شکست داده و این در حالی بود که در هر دو بازی عملا ما تاکتیکی نداشتیم و پرسپولیس هزار حمله داشت رو دروازه ی ما...
بله آرمین جان...این ها خلاصه ی کارهای آقای مظلومی بود که در این فصل باعث شد نام بزرگ استقلال کوچک شمرده بشه...اینها اشتباهات آقای فتح الله زاده بود که باعث شد همچین روزی رو ببینیم...
در ضمن این رو هم بگم که من از اول فصل منتقد مظلومی بودم و نه برای این که دیروز حذف شدیم دارم اینها رو میگم...
ببین پویان جان. مطمئنا شما و همه برو بچ عزیزی که فوتبال رو تعقیب می کنند میدونن که یک تیم فوتبال برای شرکت در چند تورنمنت مهم و سنگین و البته رسیدن به موفقیت نیاز به چندین فاکتور داره!
اول از همه اینکه باید کادر مدیریتی قوی و توانمندی بالا سر تیم باشه. چون همه چیز یک تیم از کادر فنی و بازیکن گرفته تا ساز و کار و تدارکات و امکانات... به این عامل مهم که گفتم بستگی داره. میخوام ازت بپرسم آیا کادر مدیریتی ما در ابتدای لیگ گذشته شرایط مناسبی داشت؟! تا یک هفته مونده به شروع مسابقات حتی خود حاجی فتح الله زاده نمی دونست که تیم رو قراره بهش بسپارن! آیا واقعا تیمی با این مشخصات در این مدت اندک میتونه برنامه ریزی درستی برای مسابقات سنگین پیش رو و نبرد در چندین جبهه رو داشته باشه؟! چطور میشه انتظار قهرمانی رو از استقلال در لیگ برتر و جام حذفی و موفقیت در آسیا رو داشت در حالیکه یک هفته مونده به شروع لیگ هنوز سرمربی نداره! بازیکنان کلیدی این تیم رو ترک کردن! و تمرینات بدنسازی و تاکتیکی پیش فصل هنوز شروع نشده!
حالا به نظر شما آیا میشه به چنین تیمی که در مقایسه با رقبای تا دندان مسلح خودش مثل سپاهان - ذوب آهن - تراکتور - مس کرمان و حتی پرسپولیس (که البته این آخری جای بحث داره!) رتبه دوم لیگ برتر رو کسب کرده لقب ناکام رو داد؟!
نباید هواداران در همه حال از تیم توقع قهرمانی داشته باشند! درسته که مظلومی اشتباه داشت و بعضا روی اعصاب همه ما می رفت اما باید قبول کرد که در بعضی پستها در مقایسه با تیمهای دیگه دستش خالی بود! امسال اولین سالی بود که استقلال در دو جناح راست و چپ فلج بود! یادش بخیر! در سالهای دور همیشه بازیکنان کارامدی در این پستها بازی می کردند. مثل: شاهین بیانی - اصغر حاجیلو - جواد زرینچه - صادق ورمزیار - محمد تقوی - محمد نوازی - علیرضا نیکبخت واحدی و ... اما امسال تیم در جناحین کاملا تعطیل بود! در میانه میدان کیا رحمتی و فرزاد آشوبی هم دائم رو اعصاب بودن و بیشتر بازی استقلال رو خراب می کردن تا حریف رو...!!! در خط حمله هم میلاد در حد یه فوق ستاره بود که متاسفانه با مصدومیت در اواسط فصل از ترکیب تیم کنار رفت و دست مظلومی رو در پوست گردو گذاشت! آرش برهانی هم با تموم گلزنیهاش معتقدم نمیشه در شرایط حساس بهش دل بست! مجتبی جباری که چهار بازی در میون بازی می کرد! ایمان مبعی هم بسیار ضعیفتر از حد تصور بازی کرد! نکته جالب اینکه در تموم فصل قبل حتی یک گل هم به ثمر نرسوند! ضربات ایستگاهیش هم که مثلا متخصصش هست بر خلاف تصور از هر چند تا یکیش خوب و با ارتفاع مناسب روی دروازه ارسال میشد!
باید قبول کرد که همه مربیان فوتبال حتی طراز اولاشون هم وقتی که هدایت تیمی رو به عهده می گیرن برای هماهنگی و رسیدن به موفقیت و پیاده کردن تفکرات نیاز به زمان دارن. هیچ مربی نمی تونه در اولین فصل حضورش در یه تیم اون رو قهرمان کنه مگه اینکه مثل سپاهان همه بازیکنان نخبه کشور رو در خودش جمع کنه و علاوه بر 11 نفر اصلی یه تیم کامل هم رو نیمکت داشته باشه.
به هر حال همچنان معتقدم یک سال دیگه باید به مظلومی فرصت داد تا با وقت کافی و آرامش تیم قدرتمندی رو روانه مسابقات کنه و البته مطمئنم وقتی با این تیم نصفه و نیمه امسال با یه امتیاز اختلاف نایب قهرمان میشه اگه شرایط کار در فصل بعدی براش فراهم بشه و بازیکنان مدنظرش جذب بشن به راحتی قهرمانی فصل بعد رو برامون به دست میاره.
به امید اون روز... :72:
CraZy Man
03-06-2011, 13:53
خب الان می خوام تو این پستم عوامل نتیجه نگرفتن رو بگم و امیدوارم با این پست منتقدان مظلومی کمتر بشن:
1_از بین رفتن اسکلت تیم:
حیدری:موتور محرکی بود که تیم رو جلو می برد.
کاظمی:نبودش این فصل خیلی خالی بود سال قبل در پست هافبک دفاعی عالی بود وخیلی کم اشتباه می کرد در ضمن شوت زن خوبی هم بود.
جانواریو:بازی ساز تیم که دو سال برای تیم بازی کرد و بسیار محبوب بود.
این سه بازیکن که رفتنشون بسیار به تیم ضربه زد مخصوصا حسین کاظمی که اصلا نتونستیم جانشین خوبی براش پیدا کنیم یعنی رحمتی که اصلا در حد تیمی مثل استقلال نیست و اشوبی هم قدرت بدنی برای جنگیدن نداره.
برای جانشینی جانواریو،ایمان مبعلی رو اوردیم که نسبتا خوب کار کرد نوسان زیادی داشت در طی فصل ولی در کل خوب بود.
اما بجای حیدری اصلا نتونستیم بازیکن خوبی بگیریم اندره لوئیز که اصلا مناسب تیم ما نیست فقط خصوصیت خوبش اینکه پرتاب های بلندی داره وگرنه چیز خاصی طی فصل ازش ندیدم و فقط یک بازی برای استقلال انجام داد که تونست مفید واقع بشه اونم بازی رفت با سپاهان تو تهران بود.
2_مصدومیت بازیکنان:
مصدومیت بازیکنان یکی دیگه از عواملی بود که تیم ما نتونست مقامی بیاره.
روانخواه: که یه هافبک نفوذی و همین طور یه بازیکنی که در کناره ها بود بسیار عالی بازی میکنه و سرعت بالایی داره که می تونه مدافع های حریف رو جا بزاره متاسفانه این بازیکن بعد از اینکه از دوره ی مصدومیت خودش خارج شده بعد از چند بازی برای تیم باز هم مصدوم شد و از ترکیب کنار رفت.
جباری و سد صالحی و شکوری:دو بازیکنی که وقتی از مصدومیت خارج شدند و به ترکیب تیم اومدند تازه نبودشون در طول فصل حس شد سید صالحی با اینکه خودم دل خوشی از بازی هاش ندارم ولی گل های بسیار مهمی رو برای تیم به ثمر رسوند که باعث شد تیم در کورس قهرمانی لیگ بمونه و همین طور جباری وقتی اضافه شد با مبعلی در میانه میدان زوج خوبی تشکیل دادن فقط حیف که دیر بهم رسیدند شکوری هم که مدافع بسیار با تجربه ای هست از میانه های راه به تیم اضافه شد.
میداوودی:تا موقعی که مصدوم نشده بود از نظر اکثر هوادار ها بهترین بازیکن استقلال بود و در ابتدای فصل که استقلال اصلا بازی های خوبی نمی کرد فقط این میداوودی بود که به تیم کمک می کرد که این بازیکن هم مصدوم شد و از تیم کنار رفت.
3_تعویض سر مربی:خب بعد از مرفاوی مربی بعدی ما مظلومی بود.
مظلومی ازش انتظارات زیاد بود ولی انتظارات بی جا چون مظلومی خط هافبک خودش رو از دست داده بود و باید خط هافبک جدیدی برای استقلال بسازه و همین ساختن خط هافبک بسیار وقت گیر که ما شاهد بودیم تا 7یا8 بازی لیگ هنوز خط هافبکمون با هم هماهنگ نبودن و توپ های بسیار از دست میدادیم.
4_کمبود بازیکن:ما وقتی میداوودی مصدوم شد و همین طور در نبود سید صالحی و اینکه مهاجم برزیلی تیم اضافه وزن داشت و می خواست تیم رو به دلایل شخصی ترک کنه باعث شده بود دچار کمبود مهاجم بشیم ترکیب تیم ما طوری بود که ما سه مهاجم بازی می کردیم یعنی یک نفر وسط و دو نفر در کنار ما بازی های بسیاری رو فقط با دو مهاجم یعنی برهانی و مجیدی انجام دادیم و در طول بازی بازیکنی نداشتیم که بخوایم تعویض کنیم همین باعث شد که در فصل نقل و انتقالات شریفات و هوار رو خریدیم.
از نظر من این عوامل باعث شده بود تیم ما نتونه این فصل نتایج خوبی بگیره ولی نایب قهرمانی و پیشروی در جام حذفی تا این مرحله با این همه مشکلات باز هم خوب بود و جا داره به بازیکن ها و عوامل تیم خسته نباشید بگم.
خوب نبود دیگه استقلال با این همه بایکن و خرجی که کرده یعنی نباید حداقل یه قهرمانی توی یه فصل بیاره
من پتانسیل رو میدیدم ولی خیلی محتاط عمل میکردن
تیم همش باید گل میخورد تا بیاد حمله کنه و گل بزنه
فقط پرسپولیس رو این فصل بردن که اونم بیشتر برای ضعف قرمز ها بوده به نظر من
KiAn MuNiCh
03-06-2011, 19:19
به نظر من نتايجمون با توجه به وضعيت وخيمموناول فصل بد هم نبود.
من از اين نظر از دست استقلال ناراحتم كه ما در خيلي از بازي ها زيبا بازي نكرديم و بعضياشم به هيچ وجه تاكتيك خاصي نداشتيم.تاكتيك داشتن و زيبا بازي كردن حتما بازيكناي خوب نمي خواد.تازه ما بازيكن خوب هم داشتيم(درسته نسبت به فصل قبل خيلي بازيكنان خوبمون كمتره ولي باز هم خوب كسايي رو داشتيم).من حذف از آسيا رو مقصر اصلي مظلومي ميدونم چون اون هم مشكل مشتركي رو با مرفاوي داره.اينكه تا ميفته جلو بدجوري ميره تو دفاع.نتيجش هم اينكه ما تعداد اندكي از بازيامونو با اختلاف بيش از 2گل برديم.(قلعه نوعي رو به ياد بيارين.اين يه جا كارش درست بود و هست(تو سپاهان)جلو كه ميفته بدتر از قبل حمله ميكنه و از منافذ به وجود اومده استفاده ميكنه.)
خلاصه اينكه من از اين استقلال نه راضيم نه ناراحت.راضي نيستم چون هيچ جامي نگرفتيم و زيبا هم بازي نميكرديم.ناراحت نيستم چون پرسپوليس رو دابل كرديم و با بدشانسي از آسيا حذف شديم و نايب قهرمان ليگ شديم(بالاتر از ذوب آهني كه 3،4ساله تيمش همينه كه هست)و تا نيمه نهايي جام حذفي هم اومديم.كاري كه سپاهان و ذوب آهن انجام ندادن.
ودر آخر به فصل بعد اميدوارم(يادتون باشه مظلومي همون كسيه كه مس بدون ستاره و جوون رو با اون بازيهاي بي نظير سوم كرد و برد آسيا)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1