توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما بهترین بازیکن استقلال تهران در فصل 89-1388 کدام گزینه است؟
سلام. وقت بخیر.
امیدوارم که حال همه آبی دلان عزیز خوب باشه. مسابقات لیگ برتر به پایان رسید و استقلال تهران با کسب 59 امتیاز بر رده سوم جدول لیگ برتر 89-88 تکیه زد.
فارغ از همه مسائل فنی و حاشیه ای این عنوان با مشورت بعضی از کاربرای آبی دل عزیز (Rabin) تصمیم گرفتم تا یه نظرسنجی دیگه ترتیب بدم. از همه کاربران محترم هم خواهشمندم بدور از هیاهو و حاشیه فقط به بحث و تبادل نظر در مورد گزینه های داده شده بپردازند. در غیر اینصورت پست ارسالیشون اسپم به حساب میاد و حذف میشه!
در ضمن كاربران عزيز مجازند كه نام بازيكن منتخب خود را هم اعلام كنند.
ممنون. ایام به کام. :72:
سلام.
نظرسنجی به موقع ای بود.من به فرهاد رای دادم چون واقعا لیاقتش رو داشت و خوب بازی و گل می زد در فصلی که گذشت.
به نظرم اگه محمد محمدی رو می ذاشتی بد نبود.
انتخاب من فابيو
1.اگه نبود اينقدر موقعيت نميساخت 2تا لاشخور(اکبرپور و مجيدي ) خراب كنن
2.حس انجام وظيفه
3.بدون حاشيه
CraZy Man
19-05-2010, 23:08
به نظر من عمران زاده بهترین بازیکن فصل ما بود هر کدوم از بازیکن های تیم ما در زمان هایی فوق العاده بد بازی می کردن و در بعضی از موقع ها خوب بازی می کردن البته این رو هم بگم خسرو هم حقش بود ولی خب من به حنیف رای دادم چون از نیم فصل به تیم اضافه شد و عالی کار کرد و زودتر از چیزی که فکر میشد با تیم هماهنگ شد.
امسال به نظر من وسط خط دفاع ما رو فقط حنیف بسته بود و صادقی کار زیادی رو در خط دفاعی نکرد به جز اینکه سوتی بده و اشتباه کنه ولی حنیف هم برای تیم گل های حساسی رو زد و هم اینکه در مرکز خط دفاعی سد محکمی رو درست کرده و اکثر توپ ها رو دور می کرد و کمتر دیده میشد جا بمونه و دریبل بخوره یه در نبرد های هوایی کم بیاره.
با تشکر از آرمین عزیز بابت این نظرسنجی
من به کاپیتان فرهاد رای دادم به نظرم یکی از بهترین فصول فوتبالیش رو در این سن و سال انجام
داد و رفت و برگشت به پرسپولیس گل زد و گلهای حساسی هم تو آسیا هم تو لیگ زد
Nastaran
20-05-2010, 00:50
من به خسرو رای دادم.
فکر میکنم این فصل خسرو کمترین افت و خیز و داشت.
ss_ss gahreman
20-05-2010, 01:39
من که خسرو حیدری رای دادم
انصافا اگه خسرو نبودش کی میخواست به فرهاد پاس بده و فرهاد گل بزنه؟
پس خسرو به نظر من عالی بود
فقط اگه ممد ممدی رو میذاشتی هم خوب میشد
hadis blue girl
20-05-2010, 08:22
با احترام بهکاپیتان فرهاد و خسرو حیدری من به حنیف رای دادم !!
alireza77777m
20-05-2010, 10:04
به نظر من امسال بهترین بازیکن استقلال فرهاد مجیدی بود که واقعاً استقلال را در آسیا و لیگ متحول کرد.البته از بازی خوب این فصل سیاوش اکبرپور هم نمیشه گذشت.
hadis blue girl
25-05-2010, 10:07
وحید عزیز
حنیف عمران زاده
فرهاد مجیدی
خسرو حیدری
...
.:HoomaN:.
25-05-2010, 11:39
خداییش حقه حنیفه بعد از نیم فصل بازی نکردن اومد و بهنرین دفاع استقلال شد و گلهای خوبی هم به ثمر رسوند بعد حنیف هم کاپیتان مجیدی
Leo Messi
25-05-2010, 12:02
من به خسرو رای دادم،بازیکنیه که به حاشیه ها کاری نداره،بااخلاقه و خیلی تاثیر گذار.:d0s69thbefhifftitrz
کلا خیلی هم پاس گل داده این فصل
Proffesor
31-05-2010, 11:03
به نظره من حنیف عمران زاده !!
بازیکنی که از نیم فصل به تیم اضافه شد و خیلی غیرتی برای استقلال بازی کرد ! پولی که گرفت حلالش باشه
Ali Chelsea
31-05-2010, 11:18
من می خواستم به محمد محمدی رای بدم! به نظرم بهترین بازیکن استقلال بود تو این فصل!! خیلی خوب در نبود طالبلو افت کرده از دروازه حفاظت کرد!
تعجب کردم که تو لیست نبود!!!:164:
saeed_cris
31-05-2010, 12:59
مجيدي
حيدري
حنيف
ESTEGHLAL F.C
31-05-2010, 13:26
من به خسرو حیدری رای دادم که هم با نفوذاش بی امانش و هم با دفاعش تو تیم خیلی خوب کار کرد هر چند که مثل پارسال صمد نتونست ازش استفاده کنه و جالبه بدونید خسرو حیدری با 14 تا پاس گل بهتر پاسور لیگ محسوب میشه.
با سلام:
بهترین بازیکن: خسرو حیدری
ضمن عرض تشكر فراوان از همه عزيزاني كه در اين نظرسنجي شركت كردند. نتيجه آن به شرح ذيل اعلام مي گردد:
--- بهترين بازيكن استقلال تهران در فصل 89-88 از نگاه كاربران انجمن فوتيران:
رتبه اول : فرهاد مجيدي با 22 راي
رتبه دوم: خسرو حيدري با 15 راي
رتبه سوم: حنيف عمران زاده با 10 راي
نظرسنجي بسته شد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1