PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قهرمانی - خرگوش از خط گذشت

Aria.KD
18-05-2010, 20:58
.

تبریک! تبریک! اینم از جشن قهرمانی!

این تاپیک رو به پیشنهاد دوست خوبم ماهماتا و به مناسبت قهرمانی سپاهان باز کردم
به امید موفقیت و سرافزازی روز افزون برای تیم سپاهان و همه طرفداران گل سپاهان با نماد خرگوش زرد
که نماد سپاهان در اولین قهرمانی سپاهان در لیگ برتر و آغاز موفقیت و افتخار آفرینی سپاهان عزیزمون بود.

M-Nerazzurri
18-05-2010, 21:13
منم به نوبه خودم تبریک میگم عجب فصلی بود چه شادی ها و غم های زیادی داشت غم هاش از دست دادن مهدی عزیز بود و شادی هاش هم که زیاد بود خدا را شکر میکنم بالاخره حق به حق دار رسید
زنده باد سپاهان

Raha
18-05-2010, 23:13
خواب منم به همه سپاهانی ها تبریک می گم و انصافا این فصل قهرمانی حقتون بود.:72:

Mahmata
19-05-2010, 11:27
سلام
من هم تبريك ميگم به همه سپاهاني‌هاي عزيز اين قهرماني باشكوه و مقتدرانه رو. و تبريك بايد گفت به همه اونايي كه از جون مايه گذاشتند واسه اين قهرماني، از پرسنل باشگاه و كادر فني و بازيكنا.
معمولاً براي قهرماني‌ها كمتر از مديرعامل باشگاه‌ها تشكر ميشه ولي درباره سپاهان همه ميدونيم كه بدون زحمت‌هاي ساكت و همكاراش شايد ما الان يه تيم ساده شهرستاني بوديم نه يك تيم پرافتخار در اين دهه! پس ساكت جون مچكريم :دي
يه تبريك دوباره هم بگم به سپاهاني‌هاي اين سايت كه واقعاً در طول اين فصل (بخصوص اوايلش:دي) براي هر بازي صد بار مردن و زنده شدن و خون دل خوردند تا آخر جام قهرماني رو بالاي دستاي محرم ديدند.
خلاصه اينكه مبارك باشه ديگه:دي

[Only registered and activated users can see links]

MeHDi ArSeNaL
19-05-2010, 14:13
مبارکه اگه قلعه نوعی سرمربیتون نبود بیشتر خوشحال میشدم
انشا الله در آسیا آبروی ایران رو بخرید(سال بعد)
چند تا عکس از قهرمانی داشتم اینجا میزارم

alireza77777m
19-05-2010, 15:16
من هم قهرمانی تیم سپاهان رو در لیگ نهم تبریک میگم.امیدوارم سال بعد با مربی جدید(چون قلعه نویی تو آسیا خوب نتیجه نمی گیره)تو آسیا هم موفق باشه.
این پست ([Only registered and activated users can see links]) جالب رو هم حتماً بخونید.گزارشی از بازی دیشب پرسپولیس - سپاهان هست.

Masoud Golden
19-05-2010, 22:30
امشب شب عروسیه مبارک و مبارک مبارکه تتتتببببریک به همه ایشالا قهرمانی اسیا

Sepahan 4 Ever
20-05-2010, 01:33
خب منم با تاخیر بسیار این قهرمانیو برای بار سوم به همه اصفهانیا و سپاهانیای عزیز تبریک میگم[Only registered and activated users can see links]
جاتون خالی دیروز ورزشگاه بودیم.....
الان که گل کریمیانو دانلود کردم و دیدم فهمیدم خیلی خیلی از تلویزیون بازی بی حال بوده...
مرتیکه مزدک اصلا خوشحالی نکرد از گل سپاهان!!! [Only registered and activated users can see links]
خیلی بی حال بود بازی از پای تلویزیون
شاید حال تو ورزشگاه بودن 100 برابر بیشتر از پای تلویزیون بودن باشه
من دیروز 7 صبح رسیدم تهران رفتم یه کاری داشتم انجام دادم و ساعت 3 رفتم ورزشگاه
عجب مجموعه ای هست این آزادی...دست اونکه ساخته(!) درد نکنه...اگه اینم نداشتیم..
جزو اولین نفراتی بودیم که رفتیم تو استادیوم
اولش سپاهانیا خیلی بیشتر از لنگیا بودن ولی کم کم تعداد اونا بیشتر شد.محسن و احسان و خشایار(Alexi) هم بعدا(حدود 2 ساعت قبل از بازی) به من پیوستند[Only registered and activated users can see links]که خیلی با دوستان خوش گذشت.[Only registered and activated users can see links]
سپاهانیا حدود سه هزار تا بودن پرسپولیسیام یه 10 هزار تایی میشدن
ناکسا(!) رفته بودن پشت دوربین و بقلش نشسته بودن تا صدای شعاراشون از تلویزیون بیاد.نکته جالب این بود که نه ما صدای لنگیارو میشنیدیم نه لنگیا صدای مارو...[Only registered and activated users can see links]
البته بعضی از شعارارو فک کنم شنیدیم.هم ما هم لنگیا
از قبل شروع بازی سپاهانیا کری خونی رو شروع کردن (البته مودبانه[Only registered and activated users can see links]) از 2 ساعت قبل از بازی تا پایان نیمه اول سپاهانیا یه ضرب تشویق کردن...(دستشون درد نکنه)البته صدای ما مث اینکه از تلویزیون شنیده نمیشده.ولی مهم اون خبرنگارای عقده لنگ و مسئولانی بودن که تو جایگاه نشسته بودن.[Only registered and activated users can see links]
یه سری استقلالی هم بودن که معلوم از نوچه های امیر قلعه نویی هستند.اولش اومده بودن تو سپاهانیا نشسته بودن که وقتی چنتا شعار دادن برا قلعه نویی و استقلال با واکنش هواداران سپاهان مواجه شدن.نیروی انتظامی برای جلوگیری از تنش بین نوچه های امیر خان و طرفدارای سپاهان مجبور شدن نوچه هارو ببره روبه روی دروازه(یه دو-سه سکو اونطرف تر).
به محسن گفتم توهم پاشو برو قاطی اینا.گفت دیگه کیک و ساندیسشو بهم نمیدن نمیرم دیگه!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]
خب بگذریم بیایم تو سپاهانیا[Only registered and activated users can see links]
رسیدیم به نیمه دوم.هنوز بازی شروع نشده گلو خوردیم.تماشاگرام خیلی ساکت شدن بعد از گل.تا حدود 10 دقیقه.[Only registered and activated users can see links]
یکی از لیدرا اومد داد زد پس اون غیرت سپاهانیتون کوجا رفتس!؟؟؟؟؟[Only registered and activated users can see links]اینو که گفت یه ذره تماشاگرا به خودشون اومدن
کم کم تماشاگرا شروع کردن به تشویق .
تو آزادی عروسی راه انداختن با اینکه تیم 1-0 عقب بود!!!همه وایساده رو صندلیا...پرچما بالا ...به به
یه لحظه بعد از گل دوم پرسپولیس که آفساید گرفته شد پرسپولیسیا یه چیزی گفتن انگار گفتن قهرمان پولکی یا همچین چیزی[Only registered and activated users can see links]
گفتم شعارا تا اینجا مودبانه بود...
از اینجا به بعد هوادارا هرچی فحش بود دادن دمشا....[Only registered and activated users can see links]
1-2-3-4 سپهر...
از آسمون پسته میاد...
اصفهان عروسیه...
جامو ندادیم بهتون....
لنگیه پاره پاره....
و هر شعار کری و غیر کری که فکرشا بکنید...
اه اه اه اه سپهر ضد فوتبال هم وقتی سر دادن که خودشو انداخته بود زمین...
سپاهان سراسر حمله بود تمشاگرام اینطرف وایساده ورجه وورجه...شعار...پرچما بالا...خلاصه یه عروسی بود تو آزادیا...ایستاده...به سبک ژاپنیا...پشت به دروازه جلو به دروازه همه جوره تشویق میکردیم....
تو همین حین هم گلو زدن که دیگه منفجر شد آزادی...
ایول به غیرت این تماشاگرا...اینا از صبح تو راه بودن.تو اتوبوسی که به قول احسان سونا بود...
ولی عجیب 90 دقیقه تشویق کردن[Only registered and activated users can see links]
پرسپولیسیا خیلی بی بخار بودن به خدا...
قدر این تماشاگرارو بدونیم.تو ایران تکیم.تا حالا تماشاگر با آتیشی مث آتیش سپاهانیا ندیدم
بعد از گل پرسپولیسیا ساکت ساکت شدن.
پرسپولیسیام دیگه آخرای بازی دقیقه 90 91 ورزشگاهرو ترک کردن...یعنی شروع کردن به ترک کردن[Only registered and activated users can see links]
راستی یادم رفت.سکوی قهرمانی رو قبل از بازی اووردن تو پیست دو و میدانی شروع کردن به چسبوندن بنرها و چیزای تبلغاتی روش...اونم پایه خنده بود.مث پت و مت بودن.باد میومد این بنره از دستش در میرفت بعد دوباره میگرفتش تا میومد ببنده دوباره باد میزد میبردش
جشن قهرمانی رو کسایی از تلویزیون دیدن خیلی بیشتر حال کردن.ما که چیز خاصی ندیدیم.چون زاویه خوبی نداشتیم.
بعدشم که با اتوبوسا راه افتادیم برا اصفهان جاتون خالی(!) یه تن ماهی نجوشیده با نون به عنوان شام ساعت 1 نصف شب بهمون دادن!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]
کلا شب خاطره انگیزی بود.یکی این بازی تو این فصل چسبید یکیم بازی رفت با همین پرسپولیس که تو برف با اون وضع به شکل معجزه آسایی بردیم...[Only registered and activated users can see links]
اینم خلاصه ای از بازی سپاهان-پرسپولیس به سفارش یه عزیز.[Only registered and activated users can see links]

faezeh10
01-06-2010, 16:01
ایول... بالأخره به حقمون رسیدیم و سپاهان باز هم قهرمان شد و برای هواداران پرشمارش افتخار آفرین شد. این قهرمانی بر تمام هواداران پر شور و شریف سپاهان قهرمان، مبارک باد... بین همه ی تیم های دنیا عشق است سپاهان...:13: