PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Arsenal Best Goals 09-10

ArSeNaL
17-05-2010, 09:49
به نام خدا

بالاخره تموم شد:shame::دی
اسم تاپیک رو نمیشد گذاشت Top Ten چون آرسنال امسال بیش از 10 گل زیبا زده منم 14 تا از گلها رو انتخاب کردم و کلیپی 8 دقیقه ساختم امیدوارم خوشتون بیاد و در آخر هم من رو از نظراتتون بی نصیب نزارید :Green::6qwup3:

[Only registered and activated users can see links]

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Mediafire ([Only registered and activated users can see links])

دوستانی که با رپیدشیر مشکل دارند 7 تا پارت زیر رو از سایت رپیدباز مستقیم کنید بعد با نرم افزار HJsplit ([Only registered and activated users can see links])فایلها را join کنید.

Rapidshare
Part01 ([Only registered and activated users can see links])| Part02 ([Only registered and activated users can see links])| Part03 ([Only registered and activated users can see links])| Part04 ([Only registered and activated users can see links])| Part05 ([Only registered and activated users can see links])| Part06 ([Only registered and activated users can see links])| Part07 ([Only registered and activated users can see links])

ArSeNaL
17-05-2010, 18:35
لیست گلهایی که تو کلیپ گذاشتم.

14. فابرگاس به بولتون، هفته بیست و دوم لیگ برتر
13. دیابی به آلکمار، دور گروهی لیگ قهرمانان
12. فابرگاس به برنلی، هفته بیست و نهم لیگ برتر
11. مریدا به لیورپول، دور چهارم جام اتحادیه
10. دنیلسون به اورتون، هفته اول لیگ برتر
9. گل دوم ورمائلن به ویگان اتلتیک، هفته ششم لیگ برتر
8. گل اول فابرگاس به استون ویلا، هفته نوزدهم لیگ برتر
7. دنیلسون به هال سیتی، هفته هجدهم لیگ برتر
6. فن پرسی به فولام، هفته هفتم لیگ برتر
5. آرشاوین به لیورپول، هفته شانزدهم لیگ برتر
4. ورمالن به بلکبرن، هفته هشتم لیگ برتر
3. آرشاوین به منچستریونایتد، هفته چهارم لیگ برتر
2. نصری به پورتو، دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا
1. فابرگاس به تاتنهام، هفته یازدهم لیگ برتر

papa-Arsene
19-05-2010, 18:02
اول تشکر از یاسر عزیز به خاطر کلیپ فوقالعادش:72: راستش کل فصلی که گذشت برام تداعی شد البته لحظه های شیرینش:labkhand: به نظرم گل ورمائلن به یونایتد هم میتونست تو این لیستت باشه یاسر جان اما در کل کار تکی بود که انجام دادی! 1 پیشنهاد دارم اگه میتونی 10 حرکت برتر گلر هامونم توی این فصل انتخاب کن(البته اگه به 10 حرکت برسه):109b: