PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:| FA CUP | Final | Goals & Highlights |:|

ÐroGoÐ
15-05-2010, 17:24
[Only registered and activated users can see links]

In The Name Of God

The FA CUP | 2009/2010

FINAL | 15 May

[Only registered and activated users can see links] 0-1 Chelsea [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] - x264 | itv |English Comm | 1400 Kbps[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 0-1
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

ا[Only registered and activated users can see links] 0-1
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Chelsea Celebration [ 19:03 Min | 148 MB ]l
PART 1 = DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
PART 2 = DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
PART 3 = DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

Highlight | German Comm | HQ | SPORT1

تبریــک :چلسی:

Michael Ballack 13
15-05-2010, 20:10
یه خواهش داشتم حسین بالاک گفت که یکی از تماشاگرها شعار نوشته بود که:
Ballack Forever Chelsea
دقیقشو اون می دونه اگه شما هم دیدین و ضبط کردین لطف کنید برای دانلود بذارید.
خیلی ممنون

Ali Chelsea
15-05-2010, 20:27
رضا جون لطفا طولانی ترین مراسم قهرمانی که پیدا کردی رو بزار!

اگر بتونی خلاصه ای بازی رو هم در بیاری که خیلی ممنونت می شیم!!!:72:

terry army
15-05-2010, 20:29
از حسین تشکر میکنم به خاطر زحمتاش و یه خواهش داشتم اگه میشه هایلایت بازی را هم بزاری همچنین اگه تونستی جشنی که فردا چلسی تو لندن برگزار میکنه را از جایی بذاری.
قهرمانی دوبار هو دوباره را تبریک میگم ولی برای بالاک خیلی متاسفم اگه به جام جهانی نرسه

ÐroGoÐ
15-05-2010, 20:54
Ballack Forever Chelsea
خیلی ممنون

من ندیدم . امـا اگه دقیقه اش رو لطف کنید حتمـاً میزارم . >:D<

رضا جون لطفا طولانی ترین مراسم قهرمانی که پیدا کردی رو بزار!

اگر بتونی خلاصه ای بازی رو هم در بیاری که خیلی ممنونت می شیم!!!:72:
به روی چشــم , پس یکمی صبر کنید ( تا زمانی که جشن کـاملش بیاد ) چون من از itv گرفتم و بعد از اهدای جـام تبلیغات داد و جشن شامپاین و ... رو نزاشت .

در مورد هـایلـایت هم امروز آی تی وی میزاره . منم از آی تی وی براتون می زارم .

از حسین تشکر میکنم به خاطر زحمتاش و یه خواهش داشتم اگه میشه هایلایت بازی را هم بزاری همچنین اگه تونستی جشنی که فردا چلسی تو لندن برگزار میکنه را از جایی بذاری.
قهرمانی دوبار هو دوباره را تبریک میگم ولی برای بالاک خیلی متاسفم اگه به جام جهانی نرسه من رضـا هستم :دی رضـا دروگبـا :6qwup3:
چشم هایلایت رو امشب ضبط و فردا می زارم . فردا هم خودم دارم میرم واسه جشن چلسی !! ولی تا حـالا من ندیدم تلویزیون و جایی جشن خصوصی باشگـاه رو پوشش بده . امـا اگه جایی گذاشت می زارم . شایدم خودم اختصاصی یه فیلمی گرفتم و گذاشتم :2qcmh45: .

- فقط یه خـواهش دارم . درخواست هاتون رو سریع تر و با ذکر دقیقه بگید . و برای هایلایت دیگـه درخواست ندید خودم میزارم براتون . برای جشن اول بازی و آخر بازی هم منتظرم کاملترینش بیاد و بعد براتون بزارم چون اکثر دوستـان منتظر جشن کـامل هستند . پس اگـه شده 1-2 روز هم صبر کنید امـا یه چیز حسابی دانلود کنید ...

این فصلـم تموم شـد .

از همه ی بچــه های گـل چلسی به خاطر اینکه در این مدتی که براتون ویدیو های چلسی رو میزاشتم ممنونم و به خاطر حمایت ـتون ازتون تشـکر ویژه می کنم . امیدوارم هرچی کم و کسری و بدی و تأخیر و مشکـل از ویدیو هـای من دیدید ببخشیــد .

امیدوارم در فصـل دیگـه بهتر از این سـال اگر خدمتتون بودم خدمت کنم .

از همتون ممنونم . همه :72:

Michael Ballack 13
15-05-2010, 22:36
راستی اگر ممکنه صحنه خطای بوتنگ روی بالاک و تعویض میشائیل رو بذارید.

HoseinBallack13
16-05-2010, 14:58
بعد از خوشحالی بازیکنها یکی از تماشاچی ها روی پرچم نوشته بود BALLACK FOREVER CHELSEA بعد از خوشحالی بازیکنان ببینی پیدا میکنی

Farid Chelsea
16-05-2010, 15:56
رضا جام میتونی اون تیکرو که پیتر چک جلوی دوربین فریاد میکشه و یه چیزی میگه رو جدا بزاری؟ آخر بازی رو میگم

HoseinBallack13
16-05-2010, 16:06
با اجازه آقا رضا
:چلسی:ویدیئو قهرمانی چلسی در جام حذفی 2009-2010 :چلسی:

[Only registered and activated users can see links] 0-1 Chelsea [Only registered and activated users can see links]

Chelsea Celebration [ | 150 MB ]l

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ArtesheSorkh
16-05-2010, 16:55
لطفا تیرک دقیقه 26 تیم چلسی قرار بدید ...

ممنون

ÐroGoÐ
16-05-2010, 20:34
Ballack Forever Chelsea
خیلی ممنون
قهرمانی دوبار هو دوباره را تبریک میگم ولی برای بالاک خیلی متاسفم اگه به جام جهانی نرسه

راستی اگر ممکنه صحنه خطای بوتنگ روی بالاک و تعویض میشائیل رو بذارید.
بعد از خوشحالی بازیکنها یکی از تماشاچی ها روی پرچم نوشته بود BALLACK FOREVER CHELSEA بعد از خوشحالی بازیکنان ببینی پیدا میکنی
رضا جام میتونی اون تیکرو که پیتر چک جلوی دوربین فریاد میکشه و یه چیزی میگه رو جدا بزاری؟ آخر بازی رو میگم
لطفا تیرک دقیقه 26 تیم چلسی قرار بدید ...

ممنون

تمـــام درخواست هـاتون در هـایلایت بازی هست و به پست اول اضافه شده است .

خوشحـالی بعد از بازی و جشن قهرمانی هم در سه پارت 50 مگابایتی اضافه شد . ولی این جشــن , جشــن کـامل نیست و بعد از اهدای جـام جـشن شامپـاین تیم رو به صورت اسلو موشن در چند ثانیه نشون می ده .
منم تا حـالا هیچ جشن دیگـه ای نتونستم پیدا کنم که جشن شامپـاین رو کـامل داشته باشه توش . امـا بازم خوبه :دی . خلاصه بازم می گردم گرچـه فکر نکنم پیدا کنم , اما اگه پیدا کردم حتمـاً میزارم .

جشــن امروز هم که بازیکنان با اتوبوس اومدن بیرون , شبکه ی چلسی داشت پوشش می داد , امـا من دسترسی به این کانال رو نداشتم و فکر می کنم جشن امروز در سی دی آخر فصل منتشر بشه که اگه خریدم براتون میزارم .

موفق و پایدار باشید . :d0s69thbefhifftitrz

HoseinBallack13
17-05-2010, 11:10
با اجازه آقا رضا
:چلسی:ویدیئو قهرمانی چلسی در جام حذفی 2009-2010 :چلسی:

Chelsea Celebration [ | 150 MB ]l

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

بچه ها توی این جشن قهرمانی چلسی از تری دروگبا گرانت و آنجلوتی شبکه itv sport مصاحبه میکنه متاسفانه کلیپ قهرمانی کامل نبود اگه رضا چیز خوبی گذاشت که هیچی اگه نذاشت من براتون میزارم