توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ¤¤دعوت به همکاری با سایت¤¤
بسمه تعالی
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت کاربران محترم
نظر به توانمندیهای موجود در بخش تحریریه سایت و به پشتوانه شما کاربران عزیز، قصد داریم نسبت به انتشار ماهنامهای اینترنتی در رابطه با فوتبال اقدام نمائیم. بدین منظور از همه کاربران گرامی دعوت به عمل میآید تا با توجه به تواناییهای خود در این امر ما را یاری نمایند. در وهله اول و برای انتخاب نام این مجله اینترنتی از شما تقاضا میکنیم نامهای مورد نظر خود را در این بخش اعلام کنید تا در نهایت از بین موارد مطرح شده، یک نام مناسب مورد انتخاب قرار گیرد.
ضمناً در زمینههای زیر از افراد علاقهمند، دعوت به همکاری به عمل میآید. با این توضیح که واجدان شرایط از طریق پیام خصوصی با مسئول مورد نظر تماس برقرار کنند:
1- صفحهبند مسلط به نرمافزار In Design و یا دوستانی که در زمینه نگارش مقالات فوتبالی تبحر دارند - مراجعه به behnaminho ([Only registered and activated users can see links])
2- دوستانی که در زمینه طراحی لوگو، کارهای گرافیکی و Photoshop تسلط کامل دارند - مراجعه به Loverboy ([Only registered and activated users can see links])
3- افرادی که در رابطه با ترجمه مطالب تخصصی فوتبال توانایی و تمایل به همکاری دارند - مراجعه به Clemenza ([Only registered and activated users can see links])
4- عزیزانی که در بخش تبلیغات، بازاریابی و جذب اسپانسر مایل به همکاری هستند - مراجعه به Mehdi ([Only registered and activated users can see links])
منتظر ایدهها، نظرات و نامهای پیشنهادی شما هستیم.
با تشکر
behnaminho
11-05-2010, 22:46
دوستان قراره كه ما تو اين ماهنامه به فوتبال داخلي هم بپردازيم.. كساني كه تو اين حوزه هم مي تونن كمك كنن حتما اعلام كنن.. چون ماشاا.. تاحالا هركي اومده خواسته فوتبال خارجي بنويسه :winksmiley02:
TIFOSI DELLA JUVE
13-05-2010, 10:58
خوب در مورد اسم خیلی از نکات باید روشن بشه
اینکه اصلا این مجله چی هست ؟
خبریه ؟ تحلیلیه ؟ یا هر2 با هم هست
هر کدوم از این 3 تا اسم های خاص خودشو میطلبه
من اول از بهنام میخوام بیاد یه توضیح جامع و کامل از چگونگی این Magazine بده ، تا بعد رو کلیتش بحث بشه
behnaminho
13-05-2010, 11:09
خوب در مورد اسم خیلی از نکات باید روشن بشه
اینکه اصلا این مجله چی هست ؟
خبریه ؟ تحلیلیه ؟ یا هر2 با هم هست
هر کدوم از این 3 تا اسم های خاص خودشو میطلبه
من اول از بهنام میخوام بیاد یه توضیح جامع و کامل از چگونگی این Magazine بده ، تا بعد رو کلیتش بحث بشه
خب ببينيد شما قطعا تو حوزه فوتبال و با اين همه خبرگزاري و روزنامه نمي تونيد ماهنامه خبري منتشر كيند.. پس مشخصه كه اين ماهنامه بايد تو بحث تحليل، ترجمه، مصاحبههاي جذاب و همينطور مطالب آموزشي ( مثل همين مطلب كاتاناچيوي خودت) فعاليت كنه.. اين بيس كاره
بايد فوتبال داخلي و خارجي به يك اندازه پوشش داده بشه اما هنوز تعداد صفحات و فرمت كار مشخص نشده.. داريم بررسي مي كنيم و پيشنهادات رو كنار هم قرار مي ديم.. من خودم با چند تا از روزنامه نگاراي حرفه اي مثل پژمان راهبر صحبت كردم و از اونم يه سري نظراتي گرفتم كه اونم با همين بحثي كه من گفتم كاملا موافق بود.. از اين پروژه هم خيلي استقبال شده و مطمئن باشيد روزنامه نگاراي حرفه اي هم گاهي اوقات به ما كمك خواهند كرد
شما بايد در حال حاضر به ما هم فكري بديد و اينكه چه بخش هايي تو اين ماهنامه لازمه.. خود من دارم بر اساس پيام هايي كه مي ياد افراد رو طبقه بندي مي كنم تا تحريريه داخلي و خارجي و مترجم و تحليل گر و غيره از هم جدا بشن... ولي درنهايت ما فعلا تو مرحله تحقيقات هستيم و كارا هم از نظر من ريتم قابل قبولي داره
TIFOSI DELLA JUVE
13-05-2010, 13:28
اتفاقا من میخواستم یه نکته ای رو گوش زد کنم
من به عنوان کسی که 10-15 ساله دارم نشریات مختلف خارجی و داخلی رو میخونم به این نتیجه رسیدم که تمام نشریات ورزشی ما ، اعم از ماهنامه و هفته نامه و روزنامه و غیره همه نقطه اتکاشون به فوتبال داخلی هست
یعنی چون اینها همشون خبرنگار هستن و میتونن اخبار داغ داخلی رو خودشون در بیارن ، میتونن تو حوزه اخبار داخلی یه سر و گردن از بقیه بالا تر باشن
ولی تو حوزه فوتبال خارجی و اروپایی به علت های مختلف که یکیشم عدم داشتن اطالاعات فوتبالی کافی از قاره سبز هست ، همشون نقش مصرف کننده رو دارن و یا نهایتا مترجم هستن
یعنی مقاله رو پیدا میکنن ، ترجمه میکنن ، کمی پردازش میکنن و در روزنامه خودشون چاپ میکنن
به اون صورت دیده نمیشه که یه خبرنگار بشینه خودش فوتبال اروپا رو تحلیل کنه و یه مطلب بنویسه
تو خودت دستت تو کاره بهتر میدونی
اونم باز علل مختلفی داره که شاید یکیش کشش کم خبرنگارا به قضیه فوتبال اروپایی باشه که مطالبشون به گوش اروپایی ها نمیرسه و نهایتا بتونن نظرشون رو به هم وطن خودشون برسونن
بر خلاف نشریات عظیمی مثل World Magazine با FourFourTwo و یا امثالهم ....
برای همین من فکر میکنم نقطه قوت این ماهنامه یا Magazine ما میتونه فوتبال خارجیش باشه و تحلیل ها و قسمت های دیگه ای که داره
التبه قطغا فوتبال داخلی برای ماِ ایرانی یه اصل حساب میشه ، من نمیخوام از اون بگذرم و اگر فرصتی هم بشه قطعا حرفهای زیادی هم در اون زمینه چه به لحاظ اماری چه به لحاظ تحلیلی خواهم داشت ولی از حیث فوتبال اروپا من فکر میکنم "اگر" بتونیم سازماندهی شده و با برنامه ریزی عمل کنیم ، و مطالب بار فنی بالا رو درج کنیم میتونیم حتی به یه الگو برای مابقی جرائد تبدیل بشبم که البته راه بس سختی هست و نیاز به همون سازماندهی شدنه که گفتم داره
خوب پس اگر ماهنامه مون بیشتر تحلیل و ترجمه ای هست ، حالا با یه فکر بازتر میشه براش یه اسم مناسب انتخاب کرد
و قسمتی دیگه حرفام که بر میگرده به نظرم راجع به ماهنامه اینکه ما چون بحث اقتصادی رو نداریم ، یعنی بودجه و صفحه بندیو چاپ و از اینجور بحثا نداریم ، منهای بحث کیفیت ، بحث کمیت نداریم
یعنی اگر واقعا مطلب به درد بخور داشته باشیم تا 100 صفحه هم میتونیم چاپ کنیم ، چون دغدغه افتصادی بابت چاپ نداریم
البته اگر مطلب خوب باشه !
همینطور ما میتونیم الگو برداری هم بکنیم
چه از نظریات خارجی و چه از نشریات داخلی
مثلا در روزنامه گل ، احسان پیربرناش که شابد خودت یه اشنایی باهاش داشته باشی یه بخش خیلی جذاب تو روزنامه گل برا خودش درست کرده بنام صورتک که همیشه هم خوانندگان خاص خودشو داره
منظور اینکه اینطور قسمتهای طنزی-فوتبالی هم مد نظر قرارا داده بشه که تو جذب هر چه بیشتر مخاطب خیلی کمک میکنه
یا مثلا چون مجله مجازی هست میتونیم بحث WallPaper ها یا ScreenSaver ها یا امثالهم رو در صفحه های جداگانه داشته باشم
در کل از این بحثای کمی فرعی و لی مهم غافل نیشم ، البته در وحله اول فقط و فقط بار فنی بالای مطالب
MeHDi ArSeNaL
13-05-2010, 14:00
درسته اگه یادتون باشه روزنامه دنیای فوتبال که به جرات میتونم بگم تنها روزنامه ای بود(البته ورزشی) که ارزش خوندن رو داشت.اونم به خاطر خبرهای تحلیلی خوبش.ولی اکثر خواننده هاش میخواستن که رو بخش فوتبال خارجی اش بیشتر از اینها کار بشه و صفحات بیشتری به فوتبال جهان اختصاص داده شه .البته متاسفانه این روزنامه به دلیل شکایت چند تا باشگاه بسته شد.
در کل من هم با نظر سینا موافقم و معتقدم فوتبال داخلی به اندازه کافی بهش بها داده میشه ولی اگه بخوایم موفق باشیم باید فوتبال خارجی رو تقویت کنیم.
ماهنامه آفتاب ورزشی رو اگه دیده باشین با اینکه قیمت نسبتا بالایی داره ولی فروش فوق العاده ای هم داره که فکر میکنم علتش اختصاص دادن50%مجله به بخش فوتبال خارجی باشه.(البته من این مجله رو تایید نمیکنم چون فقط یک کار ترجمه و چاپ پوستر رو انجام میدن و هیچ بار فنی ای نداره)
در مورد اسم مجله اگه اسم سایت(Top Goal) رو بزاریم خیلی بهتر خواهد چون وقتی کپی برداری می شه معلوم میشه برای کدوم سایته.
به غیر از تاپ گل اینارو پیشنهاد می دم:
Sky Soccer - Sky Football - FootBall - جهان فوتبال - نود
Atomic Ant
13-05-2010, 17:30
منم به نوعی با نظرات همگی موافقم فقط فکر می کنم سینا به مسئله ی خوبی اشاره کرد.
اینکه در حال حاضر جو کلی مطبوعات ما خیلی به سمت فوتبال داخلی سوق پیدا کرده و متاسفانه گاها اینقدر این عمق زیاد شده که حاضریم به یه سری مسائل بی مورد و حاشیه وار هم بپردازیم ولی اصل رو فراموش کنیم.
فکر می کنم فقر مطبوعات ما در حوزه ی فوتبال خارجی بیش از حد بالاست.
همین ماهنامه ی آفتاب ورزشی که دوست خوبمون مهدی اشاره کرد با اینکه یکی از پر فروش ترین مجله های ورزشی هست بازم در نظر من اصلا به اون تکامل مورد نظر نرسیده.
مطالب این ماهنامه کاملا ترجمه شده هست و حتی یادمه آخرین باری که این ماهنامه رو در سال اخیر خریدم یه سری اشتباهات ساده رو هم درش شاهد بودم که نشون می داد در امر ترجمه هم ضعف واضحه.
بعد از راه افتادن تحریریه به وضوح این مساله رو شاهد بودیم که بعضی بچه های همین سایت قدرت نوشتن مطالبی در سطح اون مطالب ترجمه شده رو دارند و این جای بسی خوشحالی رو داشت.
مسلما این فقط و فقط بخاطر دنبال کردن به روز فوتبال کشورهای اروپایی توسط بچه ها بود که بهشون این قدرت رو می داد که بتونند فراتر از انتظار فکر خودشون رو تبدیل به جوهر قلمشون بکنند.
کاملا موافقم که به فوتبال داخلی هم باید توجه اکید بشه ولی اصلا نه در حدی که الان مطبوعات کنونی رو در این راه می بینم.
گاهی اوقات مسلما پرداختن به ظرافت های اروپا و تحلیل اونا خیلی خیلی بیشتر ارزش داره تا نوشتن یه کلمه ی مخفف ح.ک در تیتر روزنامه های کشور و حدود یه هفته حول دوپینگ اون حرف زدن!
این فقر شناخت به فوتبال اروپا حتی در کارشناس های تلویزیونی هم به وضوح دیده میشه و شاید به جرئت بشه گفت در طول این چند سال فقط دو کارشناس تونستند اون سواد خودشون درباره فوتبال نوین رو به مردم ارائه بدند که یکی دکتر صدر بوده که از لحاظ شناخت تاریخی فوتبال بی رقیب بوده و یکی مجید صالح که قبل از رفتن به ذوب آهن و هنگام حضورش در برنامه های گزارش ورزشی از لحاظ تاکتیکی تقریبا کم نقص بود.
مسائل بالا همه به وضوح ضعف شدید مطبوعات و کارشناسای ایرانی رو در شناخت فوتبال اروپا نشون میده و اینا در حالیه که سواد بعضی بچه های این سایت در مورد فوتبال اروپا واقعا من یکی رو امیدوار کرده.
در مورد اسم هم فعلا نظری ندارم.
منم یه نظری در مورد اسم Magazine بدم:
1-Magazine sports
2-soccer Magazine
3-world football
4-گل کوچک:6qwup3::labkhand:
راستی اسم مجله فارسی باشه بهتره یا انگلیسی؟
ronaldo9ghadimi
13-05-2010, 22:27
Soccer World
MeHDi ArSeNaL
14-05-2010, 05:01
اسمهایی که پیشنهاد میدین بهتره از اسمهای روزنامه های ورزشی انتخاب نشه چون ممکنه بیننده فکر کنه این مجله وابسته به همون روزنامه است
اسمهای پیشنهادی زیر تکراریه:
جهان فوتبال --- نود---Soccer World----گل کوچک---world football
Prison Break
14-05-2010, 09:44
سلام
به نظر من توی این مجله بیشتر به موضوعات خارجی اشاره بشه تا ایرانی . اولا که فوتبال خارجی بیشتر استقبال میشه و بعدشم بهتره .
میتونیم مطالب اختصاصی و ترجمه شده رو بزاریم که با توجه به اینکه دوستان خیلی توی این کارا مهارت دارند .
مطالب خارجی هم خیلی بهتره و به نظرم بیشتر استقبال میشه .
اخبار خارجی رو هم مهما رو میتونیم توش قرار بدیم . ایرانی هم قرار بدیم اما خیلی کم ...
دوستان توی نوشتن و ترجمه مهارت دارند و به نظرم این خودش خیلیه . الان خیلی مجلات که مقاله ترجمه میکنند مشکل ترجمه دارند ...
اسمش رو من پنالتی پیشنهاد میدم اگه وجود نداره .
1. سلام
2. به نظرم اگه صفحات به صورت Wide باشه بهتره، (البته به استثناي صفحه اول)
3. همون طور كه دوستان اشاره كردن ما واقعا تو ايران هيچ روزنامه اي نداريم كه واقعا چند صفحه رو اختصاص بده به صفحات خارجي...
5. يه سري مجله داريم كه اين كار رو ميكنه كه واقعا هيچ بار فني توش ديده نميشه...
6. عكس هايي كه استفاده ميكنن هم زياد چنگي به دل نميزنه...
7. ولي كلا حيف تاپگل مجله نداشته باشه :72:
mostafa-gi-sung
14-05-2010, 10:15
حیف یکم دیر شد وگرنه یک ویژه نامه جام جهانی راه می نداختیم توپ:164:
در ضمن چون سرعت کمه و نمی تونیم هر روز و هفته یکی منتشر کنیم تحلیل کلی یا ویژه نامه بهتره.
شما میای خبر جمع می کنی.
تا وقتی به حد نصاب صفحه می رسه یک ماه گذشته و خبره از آسیاب افتاده:D
تو ویژه نامه من فکر کنم بتونم کمکتون کنم.:D(انشا...)
واسه اسم یه پیشنهاد:
خواهشاً اسمش رو انگلیسی نذارید!اسمهایی نظیر ساکر ورلد و اسکای ساکر و از این چیزا که دوستان پیشنهاد میکنن!من نمیدونم چرا ما اینقدر علاقه مون به زبان انگلیسی زیاده!!الان توی امضاهای بچه های سایت هم دقت کنید بیشتر افراد از جمله های انگلیسی استفاده میکنن.حتی خیلیا توی کشور ما هستند که انگلیسی امضا میکنن!مثلاً اسمشون رو به انگلیسی مینویسن میشه امضاشون!الان یه انگلیسی میاد اسم مجلش رو فارسی بذاره که ما بذاریم؟!یا میاد رو کاغذ فارسی امضا کنه؟!مسلماً نه!حتی اسمهای سایت رو هم به نظر من نذارین روش چون اونها هم توشون از واژه های انگلیسی استفاده شده(footiran یا Topgoal ).درسته که همین فوتبالی هم که ما میگیم انگلیسیه ولی خب این واژه در فرهنگ ما باب شده و معادل خوب دیگه ای که همه استفاده کنن نداره.ولی استفاده از واژه هایی مثل world،soccer،sky و...اصلاً درست نیست.سعی کنید یه اسم فارسی خوب پیدا کنید.
TIFOSI DELLA JUVE
14-05-2010, 16:50
نشریه چون همه ابعاد رو در بر میگیره و اصطلاحا نفسش و ارمانش بین المللی بودن هست خواه نا خواه باید اسیر بین المللی بودن بشه
چون این Magazine فوتبال اروپا رو هم در بر میگیره و بحث داخلی صرف نیست باید اسمی همه جانبه داشته باشه
الان زبان EN یک زبان منطقه ای نیست
چیزی هست که حتی در کشورهای پیشرفته ای مثل المان و فرانسه و ایتالیا هم یک اصل حساب میشه
منحصر به کشور ما و یا منطقه ما یا اصولا جهان سومیها نیست
یک اصول جهانی هست
از نظر من چون این نشریه با زحمت بچه های سایت TopGoal یا FootIran ساخته میشه ، و اینکه محصولی هست از جانب سایت ، باید ماهیت سایت روش باشه
از اسمهای تقلیدی که بگذریم ، فکر میکنم دوره اسمهای 2 بخشی هم گذشته باشه، اسمهایی مثل Sky Soccer یا World Football و امثالهم.
اسم پیشنهادی من با توجه به ماهیت نشریه این هست
TopGoal Predicative & Analytic Magazine
مجله خبری و تحلیلی تاپگل
Amir United
14-05-2010, 17:52
اسم پیشنهادی من با توجه به ماهیت نشریه این هست
TopGoal Predicative & Analytic Magazine
مجله خبری و تحلیلی تاپگلاولا که صحبتای دوستمونو تایید میکنم در مورد دید بین المللی این مجله.
در مورد اسم به نظر من اگه predicative اِش رو برداریم و سه بخشه باشه راحت تره و می شه رو اسم مخففش هم مانور داد:
Topgoal Analytic Magazine یا اسم مخففش: TAM
البته اگه رو اسمای سه بخشه بیشتر هم فکر کنیم که بتونه مخفف بهتری رو داشته باشه بهتره.
اگه از بحث اسم خارج بشم باید بگم از حرفای محمد حسین (Atomic Ant) عزیز هم لذت بردم و همونطوری که اون هم اشاره کرد
و همینطور من با دید و شناختی که نسبت به کاربران این سایت دارم و بعضیاشونو به جز یک مترجم قوی، واقعا به عنوان تحلیلگر، مقاله نویس کار آزموده و کسایی که واقعا قلم قوی ای در کنار اطلاعات و دید فوتبالی عالی برخوردارند قبول دارم هیچ لزومی نداره که base این مجلرو رو کار ترجمه مقالات متمرکز کرد.
درسته این هم باید باشه اما به نظرم باید بهای زیادی به تحلیل ها و مقالات احتمالی بچه ها بدیم.
بها دادن به استعداد های تحلیل گرانانه افراد با استعداد، کاریه که تو کشور ما خیلی کم رو اون مانور داده شده و ما به زحمت به اندازه انگشتان دو تا دست تحلیل گر مسائل فوتبالی اروپا داریم و کار روزنامه نگارای ما ترجمه با دید بسته نسبت به اون چیزی هست که دارن ترجمه میکنن و این باعث مشاهده نتیجه ضعیف اون از دید همه هست.
چرا ما نباید 20 تا از آقای صدر بهتر داشته باشیم. الان نمی گم ما اینجا کسایی داریم که مثل صدر و ... ( که شاید هم داشته باشیم) هستند اما شک ندارم با یه ذره بها دادن و فرصت دادن بهشون در زمانی نه چندان دور، تعداد بسیار زیادی با همین مجله تحلیلی که در راهه امثالی مانند صدر، مجتبی صالح و غیره می تونیم تقدیم روزنامه ها، خبرگزاری ها و صدا و سیما کشورمون بکنیم.
اگه همه با هم همت کنیم و واقعا اینو بخوایم. هم در این راه موفق می شیم هم در ادامه اون و با دقت به این نکته که همیشه کارهای نو در این شکل بازتاب خوبی داشته می شه مجله اینترنتی قوی ای رو هم عرضه کرد.
من هم فکر کنم اگر به اسم سایت ربط داشته باشه بهتره
topgoal
topplayer
topmagazine
ArtesheSorkh
16-05-2010, 17:02
سلام ...
نامهای پیشنهادی من ...
1-دنیای فوت ایران ; 2- فوت ایران من ; 3-تماشاگر فوت ایران ; 4-دوسیه ی فوت ایران ; 5-وقت اضافه
امیدوارم مورد قبول واقع بشن ...
خیر پیش!!
behnaminho
18-05-2010, 16:27
به نام خدا
از به نام خداي اين پست بايد متوجه بشيد كه قراره حرف مهمي بزنم:wavesmile: بحث راجع به نشريه هستش و خب به خاطر اين كه خداروشكر يه بخش مهمي از از كار به عهده من هست پيام هاي خيلي زيادي تو چند روز گذشته دريافت كردم كه باعث شد تصميم بگيرم حالا و بعد از ارزيابي اونها يه گزارشي از وضعيت كار رو خدمتتون ارائه بدم..
--- اول
در مورد اسم نشريه حقيقتش اينه كه ما پيشنهادهاي زيادي دريافت نكرديم.. هرچي هم بود خيلي ضعيف و دم دستي بود كه معلوم بود رو بعضي از اونها هيچ فكري نشده ( ضمن تشكر از همه دوستاني كه به هرحال پيشنهاداتشون را ارائه دادن) اما تو بين همين اسما يه اسم واقعا رفته تو مغز و دل من و بيرونم نمياد:N_aggressive:
خودم من دوست داشتم يه اسم يه كلمه اي روي اين نشريه گذاشته بشه مثل همون پنالتي كه يكي از دوستان گفت اما يه دوستمون اومد و يه اسم برام فرستاد كه واقعا برام خاطره انگيز بود
.................................................. .دنياي فوتيران .................................................
ياد دنياي فوتبال خودمون افتادم و تمام خاطرات قشنگي كه اونجا داشتم.. تمام چيزايي كه ياد گرفتم و تمام آدماي حرفه اي كه ديگه مثل شون نديدم.. نمي دونم.. شايد اين اسم واسه خيلي ها معمولي باشه اما تو دل من رفته و بدون هيچ ترديدي من از اينكه اين اسم روي نشريه اينترنتي شما دوستان گذاشته بشه قاطعانه حمايت مي كنم...:72::72: هرچند اسم، چيزيه كه كل جمع بايد راجع بهش تصميم بگيرن اما من فكر مي كنم تو اين اسم همه چيز وجود داره.. ( اين فقط يه نظر شخصيه و شايد احساساتي باشه)
--- دوم
اسم بايد سريع انتخاب بشه تا بچه هاي گرافيست براش لوگو بسازن.. اين كاريه كه الان مي تونيم انجامش بديم پس از دوستان و به خصوص مديراي سايت مي خوام كه يا خودشونم پيشنهاد اسم بدن يا يكي از همين هايي كه گفته شده رو انتخاب كنن و برن سراغ طراحي لوگو
--- سوم
100 درصد موافقم كه درصد بيشتري از اين مجله بره و رو بخش فوتبال خارجي زوم كنه.. اين آرزوي خودم هم بوده هميشه كه يه همچين مجله اي بوجود بياد...
--- چهارم
يه دوستي پيشنهاد داده كه صفحه ها wide باشه، يعني به صورت دوبل و روبه روي هم بسته بشه كه از نظر من هم باعث ميشه كار خيلي چشم نواز بشه و كلا پيشنهادخوبيه به شرطي كه يه صفحه بند حرفه اي داشته باشيم
--- پنجم
رسيديم به بحث اصلي كه همون صفحه بند مسلط به برنامه IN Desing هستش... نااميد شده بوديم كه يه دوستي اومده اعلام كرده كه يكم مي تونه كار كنه با اين نرم افزار.. حالا اينكه تا چه حد، در حال مذاكره هستيم.. اميدواريم كه اينم اوكي بشه
--- ششم
بيش از اون چيزي كه فكر كنيد تك تكتون رو از صميم قلب دوست دارم و افتخار مي كنم كه يكي از شماهام.. بچه هايي كه بهم نزديكن مثل loverboy مي دونن كه چقدر گرفتارم اما واقعا با علاقه لحظه به لحظه و هروقت كه اينترنت دم دستم باشه ميام اينجا تا ببينم كارا چطور پيش رفته.. ازتون مي خوام انگيزه بيشتري داشته باشيد.... همتون
--- هفتم
آروم آروم بايد كارگروه ها تشكيل داده بشن.. فوتبال داخلي و مسئولش.. فوتبال خارجي و ليگ هاي مختلف و مسئولاش... گروه آناليز و مطالب فني و آموزشي و گروه ترجمه.. معاون سردبير و درنهايت سردبير
اينارو بايد سريعتر انتخاب كرد و شرح وظايفشون رو در اختيارشون گذاشت// چون شماره اوله يكم پيچيدست ماجرا اما درست ميشه
&
بيشتر كمك كنيد و همينطور پشت سر هم پيشنهاد بديد.. هرچيزي كه در ظاهر شايد بي اهميت به نظر بياد مي تونه يه ايده خوب باشه.. من اينو تجربه كردم.. پس هرچي به ذهنتون مياد رو بگيد..
موفق باشيد
TIFOSI DELLA JUVE
18-05-2010, 17:08
باهات موافقم .....
1- اسم همیشه و هم جا در وحله اول یه چیز پیش پا افتادس ..
همه سعی میکنن بقیه چیزاشون جور شه و در نهایت روش اسم میزارن
قطعا همین سایتم که خواست درست بشه اول ماهیتش معلوم شد بعد اسمش که خوب طبیعی هم بود
ولی برای نشریه من فکر مکینم اسم یه چیز حیاتی هست
اسم هست که مخاطبو جذب میکنه
شما همین الانم برید کیوسک روزنامه فروشی ، اگر اولین بارتون باشه که دارید روزنامه ورزشی مثلا میخرید دنبال اسمهای جذاب هستید تا مطلب به درد بخطور و این هم طبیعی هست
پس این فرانید اسم سازی رو هر چه زودتر به پایان برسونیم که یکی از حیاتی تر این هاست ...
2-بحث قیافه و بطور کلی Design مجله نکته مهم بعدی هست
به قول معروف انسانها ظاهر ببین هستن در درجه اول
پس بروبچه هایی که بحث طراحی رو به گردن دارن کارشون رو شروع کنن (ممل با تو اَم دست بجنبون:دی)
3-بحث تقسیم مسئولیت شاید از اولین چیزهایی بود که من به بهنام تذکر دادم و گفتم قبل از هر چیز باید اینا مشخص بشه
الانم فکر مکینم اگر مسئولیتها مشخص بشه کارها به مراتب سریعتر انجام میشه
دقیقا مثل سایت که وقتی سرپرست مشخص میشه ، متناسب اون همکار سرپرست و تقسیم بندی بخشها و ... هم صورت میگیره
پس تقسیم وظایف هم اولویت بعدی هست ...
و بحث دیگه صفحه بندی و این مسائل تخصصی روزنامه نگاری هست که رو دوش خودت هست بهنام
اینجا جز خودت و افرادی مثل من که صرفا با خود روزنامه اشناییت دارن و نه چن و خم کارش ،خیلی نمیتونن صاحب نظر باشن
این موضوع چیزیه که دست خودتو میبوسه .....
و صحبت اخر هم برمیگرده به مطالب ، الان باید اینقدر مطلب پربار و خوب دست بهنام باشه که نتونه یکودومو انتخاب کنه ، بنابراین همه باید هرچی مطلب به درد بخور و سطح بالا دارن و تا حالا انجام دادن ، به دستش برسونن که بتونه به قول معروف ، با دست باز انتخاب کنه و تو سرعت انتشار نشریه هم کمک بشه
از نظر من با توجه به نزدیکی جام جهانی ، اگر نشریه تا اون موقع قابلیت انتشارر داره ، ابتر هست که نشریه انتشار بشه و مطلبی از بزرگترین رویداد فوتبال دنیا توش نباشه ...
پس با این حساب باید یه تیم از همین الان جمع شه که "اگر" مجله تا اون موقع انتشار یافت ،بتونن مطالب خودشونو از همین الان جمع و جور کنن
و همه اینا بر میگرده و به تسریع کارها از طرف خود ما
Torres 9
18-05-2010, 18:14
سلام من پیشنهاد میدم برای طراحی جلد و ... که نیاز به دانش فنی بالایی در فتوشاپ داره به انجمن هایی نظیر :
[Only registered and activated users can see links]
مراجعه کنید و با هماهنگی مدیر سایت تاپیک رو در اونجا بسازید تا فاراد خبره زیادی به شما کمک کنن.
موفق باشین.
Loverboy
18-05-2010, 18:50
متاسفانه طراح کم داریم و خود منم از بس سرم شلوغه امروز بعد از یک ماه که مریض بودم نیم ساعت وقت گیر آوردم رفتم دکتر !
از اونهایی که میتونند طراحی کنند یک صفحه پیش فرض با هر سلیقه ای طراحی کنند ببینیم چه کاره هستند
behnaminho
20-05-2010, 19:55
به نام خدا
بازم از به نام خدا مي تونيد حدس بزنيد كه خبر مهميه:wavesmile:
خب خداروشكر و بعد از مذاكرات بسيار نام نهايي مجله اينترنتي تاپ گل مشخص شد تا يه بخش مهم از كار انجام بشه
دنياي فوتيران
اسمي بود كه دوستي با نام كاربري ارتش سرخ پيشنهاد داد و به دل من نشست. من هم با دلايلي كه تو پست قبلي بهتون گفتم اين اسم رو پيشنهاد كردم و بچه هاي تحريريه و مديران سايت هم حرف مارو زمين ننداختن و لطف كردن كه اين اسم در نهايت انتخاب بشه.. البته يه مخالف عزيز هم داشتيم كه من به صورت خصوصي ازش حلاليت طلبيدم:d0s69thbefhifftitrz ايشالا كه دنياي فوتيران ما خيلي زود آوازه اش همه گير خواهد شد... با توكل به خدا و تلاش شماها
خب حالا ما مي تونيم وارد مرحله بعدي بشيم.. دوستان گرافيستي كه همش مي پرسيدن بايد چيكار كنن برن و واسه اسم مجله شروع به طراحي لوگو كنن.. ما با يه نظرسنجي بهترين لوگو رو انتخاب مي كنيم و از طراحش هم به صورت معنوي 127fs3556139 تقدير خواهد شد... طرح هاتون رو مي تونيد هم واسه من و هم واسه Loverboy بفرستيد.. ببينم چه مي كنيد
ضمنا شعار يك عشق، يك فوتبال هم كه توسط امير يونايتد عزيز پيشنهاد شد به عنوان شعار مجله انتخاب شد و كساني كه لوگو رو طراحي مي كنن توجه داشته باشن كه اين شعار رو هم كنار لوگو درج كنن
موفق باشيد
ArtesheSorkh
21-05-2010, 21:34
سلام
یه 2 تا لوگو طراحی کردم برای مجله امیدوارم اینم مثل نام مجله انتخاب بشه:3925:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MeHDi ArSeNaL
22-05-2010, 16:14
خیلی قشنگن ولی به نظر من اگه بتونین همون بر پایه دنیای فوتیران لوگویی طراحی کنین بهتره
یعنی همون کلمه دنیای فوتیران به شکل فانتزی
vecchiasignora
25-05-2010, 07:34
اين هم طرح هاي پيشنهادي من براي لوگوي مجله. اميدوارم خوشتون بياد:
behnaminho
25-05-2010, 10:43
تشكر بسيار از آقاي vecchiasignora ([Only registered and activated users can see links]) بابت لوگوهاي زيباشون... فقط اگه شما لطف كنيد و بجاي Footiran world ، دنياي فوتيران رو بنوسيد بهتره و ما طرح اصلي رو مي بينيم... Footiran world هم مي تونه يه جاي ديگه لوگو و خيلي كوچك كار بشه.. يك عشق يك فوتبال هم همينطور.. اينا حتما بايد فارسي باشن... ضمنا اگه يه رنگي هم به اين لوگوها بديد بيشتر ميتونه خودش رو نشون بده
به نظر من این لوگوی دوم ارتش سرخ خوبه:
behnaminho
25-05-2010, 13:40
ضمن تشكر از تمام دوستاني كه مشخصه زحمت كشيدن و براي ماهنامه لوگو طراحي كردن لازم مي دونم يه نكته اي رو روشن كنم.. دوستان طراح توجه داشته باشن كه منظور ما از لوگو، نوشتن اسم دنياي فوتيران به يك شكل فانتزي هستش.. مثل همه روزنامه ها كه داريد هرروز مي بينيدشون... ما از اين شكل هايي كه ارسال شده هم ميتونيم تو صفحه بندي استفاده كنيم اما لوگو بايد دنياي فوتيران فارسي با يك فونت طراحي شده مخصوص باشه و اگه قراره شكلي هم به كار داده بشه كنار اين اسم قرار بگيره... مثل خبر ورزشي كه دورش شكل كره زمين هست... اميدوارم به اين موضوع توجه كنيد... بازهم ممنون از زحمات همتون
MeHDi ArSeNaL
25-05-2010, 16:13
این طرح نیستا
خواستم به دوستان نشون بدم که رو چه مدل طرحی کار کنن.مثلا:
این دو تا رو هم الان درست کردم127fs3556139
اولی ([Only registered and activated users can see links])
دومی ([Only registered and activated users can see links])
به جان خودم با پاور پوینت بهتر از این نمیشد:109b::6qwup3:
MeHDi ArSeNaL
25-05-2010, 17:37
اینم برای اینکه حس نوستالوژیک بهنام برانگیخته شه:6qwup3:
میگم چطوره همین لوگو رو تغییر بدیم به نام دنیای فوتیران:lol:
vecchiasignora
26-05-2010, 15:35
نظرتون راجع به اين چيه؟
behnaminho
26-05-2010, 15:49
اینم برای اینکه حس نوستالوژیک بهنام برانگیخته شه:6qwup3:
میگم چطوره همین لوگو رو تغییر بدیم به نام دنیای فوتیران:lol:
:39::39::39::39::6::6:
Torres 9
26-05-2010, 16:56
سلام اگه میخواین این کار رو برای همیشه ادامه بدین به نظرم باید یک رنگ خاصی رو برای خودتون در نظر بگیرین.
لوگو باید سبک جدیدی داشته باشه یهنی هم اسم سایت رو داشته باشه و هم طرح مورد نظر و این که فر با اولین نگاه متوجه شه که این مربوط به فوتباله
مورد دوم این که سعی کنین فقط از یک دامین استفاده کنین، چون توی رتبه الکسا سایت وضع بسیار بهتری خواهد داشت و خیلی مسائل دیگه
موفق باشیــد...
vecchiasignora
27-05-2010, 04:53
اين هم طرح اصلاح شده
Torres 9
27-05-2010, 12:04
سلام خیلی خوب شده ولی میشه رنگ مشکیشو حذف کنی ؟
یعنی با چند تا طیف رنگ بزار ببینیم چطور میشه.
TIFOSI DELLA JUVE
27-05-2010, 13:40
خوب بعد از بحث لوگو میرسیم سر موضوع اصلی مجله
من خودم با توجه به شرایطی که داریم ، تو فکرم بود مجله رو روی 40 صفحه نهایتا ببندم
با بهنام صحبت کردم ، نظرات رو 60 صفحه بود .....
البته تو نگاه اول به نظرم خیلی زیاد اومد و فکر نمیکردم بتونیم پر کنیم ولی مخالفتی هم نکردم و ترجیح دادم فعلا بحثو انالیز کنم
به هر جهت روش برنامه ریزی کردم ، و در انتها چیزی که مشخص شد اینکه 60 برای مطالب تعیین شده کم هست !!
ما طبق معمول 4 لیگ اروپایی داریم
* ایتالیا
* انگلستان
* اسپانیا
* المان
که مجموعا 12 تیم رو پوشش میدن
یوونتوس - میلان - اینتر - رم
یونایتد - ارسنال - لیورپول - چلسی
مادرید - بارسلون - والنسیا
بایرن
برای هر کدوم از تیمها 3 صفحه در نظر گرفتم :
1 صفحه اخبار باشگاه اعم از مصاحبه ها و نقل انتقالات احتمالی و مصدومیتها و اخباری از این دست
2 صفحه ، مقاله ها و تحلیلهایی که نویسنده ها باید در مورد باشگاه بنویسن
که با این حساب تا به حال 36 صفحه پر میشه ...
بحث جام جهانی رو هم داریم و برای هر 8 گروه 1 صفحه تحلیل گروهها در نظر گرفته شده که 8 صفحه کنار هم رو در بر میگره
به علاوه 16 تیم راهیافته به مرحله حذفی که برای 14 تیم 1 صفحه کنار هم و برای 2 فینالیست ، 2 صفحه Double در نظر گرفته شده ، که با این حساب 18 صفحه دیگه هم پر میشه
و تا الان 54 صفحه پر داریم به علاوه اینکه جلد اول و اخر و پشت جلد اول و اخر هم هر کدوم 1 صفحه در نظر گرفته شده با این حساب 4 صفحه برای اینها ، به اضافه سخن سردبیر و فهرست و HEAD LINE ها هم مجموعا 61 صفحه استفاده شده ....
برای هر بار انتشار مجله ، 1 صفحه بیوگرافی بازیکنان بزرگ دنیا + 1 صفحه معرفی باشگاه رو داریم که اینها بصورت Double کنار هم هستن ...
و 1 صفحه هم اختصاص دادیم به عکس کفش ها و توپها ی جدید ساخته شده توسط کمپانیهای معروف که برای جذب مخاطب به شدت لازم هست که هر کدوم از این ها هم 1 صفحه رو اشغال میکنه که اینها هم بصورت Double کنار هم زده خواهد شد ....
و مجموعا تا اینجا 64 صفحه مورد استفاده قرار گرفته
چون مجله بعد از اتمام جام جهانی منتشر میشه ، 1 صفحه و یا نهایتا 2 صفحه Double رو کنار هم داریم برای عکسهای جام جهانی و لحظاتی که شاید کمتر بیننده ای از TV اونو دیده باشه و مشئولینش باید با ذوقی که به خرج میدن این عکسها رو انتخاب کنن
برای قسمت مقالات ترجمه شده ، 4 صفحه Double در نظر گرفتم که هر 2 صفحه ی کنار هم مختص یک مقاله هست تا احیانا اگر سایز عکسی که مترجم خودش انتخاب میکنه بزرگ بود مشکلی برای مقاله ترجمه شدش ایجاد نکنه رو با طیب خاطر بتونه کارش رو انجام بده ...
70 صفحه تا اینجا اشغال شد ،
و در اخر یک قسمت جذاب دیگه تحت عنوان The Knowledge About Football داریم که دوستانی که پیگیر مجلات اروپایی هستن قطعا باهاش اشنایی دارن
قسمتی جذابی هست که در اون رخداد های عجیب و جذاب دنیای فوتبال استخراج میشه و اونجا قرار داده میشه .
برای مثال مجله WORLD SOCCER در شماره 45 خودش چند مبحث رو قرار داده بود از جمله :
انتقال 8 میلیون یورویی باجو به یوونتوس که رکورد نقل انتقالات رو در زمان خودش شکست ،
انتقال جنجالی فیگو از بارسلون به مادرید ،
انتقال ازاد دنیس لا از یونایتد به سیتی و گلی که این بازیکن افسانه ای در الدترافورد به یوناتید زد ،
نظر سنجی جهانی محبوب ترین و پرطرفدار ترین بازیکن فوتبال که چند هفته قبل از جام جهانی 2002 انجام شد و الکس دلپیرو با بیش از 1 میلیارد هوادار در دنیا محبوب ترین انتخاب شد و ...
من فکر میکنم این قسمت از مجله میتونه جز جذاب ترین ها باشه ....
و 3 صفحه هم برای معرفی محصولات سایت برای بیننده در نظر گرفتیم که از این نظر هم مشکلی وجو نداشته باشه...
نهیاتا تا اینجا 74 صفحه برای مجله طرح ریزی شده که البته قطعا ممکنه اضافه و یا کم بشه ولی Base کار همین خواهد بود
در پست بعدی یک شمایلی از مجله که دستی طراحی شده رو میزارم ....
TIFOSI DELLA JUVE
27-05-2010, 14:04
طرح روی جلد که به عهده محمد هست و کسایی که قراره باهاش هم کاری کنن
برای خود مجله 2 تا مسئله اساسی وجود داره
اینکه ما میخوایم مجله JPG باشه ، GIF باشه ، فلش باشه و یا PDF ...
و اینکه قراره Wide کار بشه یا نه
من طرحو روی Wide در نظر گرفتم ، یعنی 2 صفحه پهلوی هم ، مثل تمام روزنامه ها و مجلات معمول
نظر خود من روی PDF هست با توجه به اینکه کار خیلی حرفه ای تر هست
ولی هر کدوم از این فرمتها مشکلات خاص خودشو داره که بررسی میکنیم
بعد از جلد مجله که صفحه 1 هست
صفحه پشت جلد رو داریم برای نمایش تبلیغات و اسپانسرهای احتمالی و صفحه کنارش که من برای این صفحه ، سخن سردبیر رو در نظر گرفتم و در حاشیبه عواملی که در تهیه مجله شرکت داشتن پرداخته میشه و معرفی میشه
زیر اسم اون افراد لوگو طراحی شده به شکل عمودی قرار میگره و بالای اسمشون یه عکس در ابعاد کوچک از عکس جلد قرار گرفته میشه :
بالای صفحه تاریخ و موضوع صفحه رو هم داریم و پایین صفحه هم شماره صفحه قرار گرفته میشه :
پشت این صفحات و در برگه بعد ، فهرست مجله به تفکیک موضوع ها و بخش ها قرار میگیره در کنار HEAD LINE هایی که میتونه بصورت نقشه اروپا باشه که بصورت زیر نمایش داده بشه :
و بعد از اون بخش اصلی مجله هست که برای هر تیم اختصاص پیدا کرده که بالای صفحه به همراه لوگو که در تمام صفحات وجود داره بخش اصلی با فونت بزرگتر و زیر گروه با فونت کوچکتر زیرش قرار میگره
موضوع صفحه به همراه نویسنده مطلب هم در خود صفحه قرار میگیره
برای صفحه کنارش (2 صفحه مقاله) مقاله هایی که نوشته میشه قرار میگیره که با توجه به اینکه 2 صفحه هست یکی هم پشت صفحه میخوره و بخش بعدیش دقیقا کنارش صفحه دوم مقاله در میاد
بر فرض مثال اگر بخش یووه روبروی ماست ، صفحه اخر بخش یووه در کنار صفحه اول بخش میلان قرار میگیره
البته این طرح ها صرفا یک پیش زمینه هست برای فهم بهتر مسئله
بالای هر صفحه اگر بتونیم فلش کار کنیم میتونیم عکسهای فلش رو بزاریم که نقش HEAD LINE ها رو بازی کنن و خواننده بتونه در هر لحظه به اکثر صفحات دسترسی داشته باشه ...
البته همونطور که گفتم این یک شمایل پایه ای و معمولی هست که صرفا نقش یک پیش زمینه رو بازی میکنه و رنگ های در نظر گرفته شده صرفا برای تمایز بخش ها بکار رفته
یه چیزی هم هست انتخاب فونت مناسب هست.
من اینارو در نظر دارم:
برای رنگ تیتر ها به نظر من هم خبر مال هر تیمی بود رنگ تیتر به رنگ پیراهن اون تیم دربیا مثلا اگه استقلال یا چلسی بود تیتر آبی بشه یا یووه بود سیاه بشه.
در مجله باید برای این موضوعات هم صفحه در نظر بگیریم:
لیگ قهرمانان اروپا - لیگ قهرمانان آسیا - جام ملت های آسیا - جام جهانی - نقل و انتقالات باشگاه ها - بررسی فوتبال داخلی - تیم ملی ها و . . .
MeHDi ArSeNaL
27-05-2010, 16:35
فوتبال داخلی اصلا بهش پرداخته نشده
علاوه بر این در صورتی که 3صفحه به هر باشگاه اختصاص داده میشه ضرورتی نداره که معرفی باشگاه داشته باشیم علاوه بر این حداقل 2 صفحه پوستر کم یاب برای جذب بیشتر لازمه.گالری عکس،یک صفحه مقالات خوانندگان یک صفحه پیامهای خوانندگان میتونه کیفیت کار رو بالا ببره
البته همه اینها یک پیشنهاده
Mohammad_AcMilan
27-05-2010, 17:08
خوب بعد از بحث لوگو میرسیم سر موضوع اصلی مجله
.
.
.
.
در پست بعدی یک شمایلی از مجله که دستی طراحی شده رو میزارم ....
خیلی خوبه ، اما یه مسئله ای. اون اول که بحث مطالب مجله شد، قرار شد فوتبال داخلی هم تا حدی پوشش داده بشه، اما این چیزایی که گفته شد که اصلا توش فوتبال ایران نداشت!؟! البته من به شخصه به نظرم فوتبال خارجی فقط باشه بهتره، اما نظر مسئولان مهمه!
behnaminho
27-05-2010, 19:16
خيلي ممنون از تك تك دوستان عزيز كه دارن راجع به محتواي مجله نظر ميدن..اين واقعا خوشحال كننده است وقتي مي بينم كه همه به اين مجله به چشم مجله خودشون نگاه مي كنن:72:
در مورد طراحي صفحاتي كه سيناي عزيز زحمتش رو كشيده بايد اولا يه تشكر ويژه همه بچه ها ازش بكنن كه با وجود مشغله زياد وقت گذاشت و اين ماكت رو برامون طراحي كرد.. من با توجه به اعتمادي كه بهش داشتم اين مسئوليت رو بهش دادم و مي تونم بگم حدود 60 درصد اين ماكت پياده خواهد شد.
اين ماكت قطعا يك سري نقايص داره، همونطور كه اگه من هم طراحي اش مي كردم يك سري ايرادات ديگه داشت.. ما با بچه هاي تحريريه خيلي زود جلسه اي برگزار مي كنيم و راجع به همين ماكت و ساير بحث ها تصميم مي گيريم.. پس فكر نكنيد كه طرح سينا آخرين طرحه.. ما تو مجله همونطور كه خودتو ن هم گفتيد قطعا فوتبال داخلي رو پوشش مي ديم، حتما از مقاله هاي خوبي كه بچه هاي سايت بدون توجه به اسمشون يا اينكه عضو تحريريه هستن يا نيستن استفاده خواهيم كرد و در نهايت مطمئن باشيد كه تو اين مجله تا اونجايي كه بشه از پتانسيل همه بچه هاي لايق استفاده ميشه... اين قولي هستش كه من به عنوان سردبير اين مجله بهتون مي دم
راجع به بحثي هم كه دوستي راجع به فونت و رنگ تيتر و اينا كرده بود ضمن تشكر از نگاه موشكافانه اش، بهش قول مي دم كه از نظر گرافيكي اين مجله غوغا خواهد كرد.. ازتون هم ميخوام كه به مجموعه ما و همينطور خوددتون اطمينان كنيد...:labkhand:
بازهم تشكر از حضور موثر تك تكتون و درخواست كمك بيشتر
موفق باشيد
Atomic Ant
27-05-2010, 20:30
منم از سینا که می دونم تا حدودی مشغله هم داره به نوبه ی خودم بابت طرح اخیر تشکر می کنم.
خوب و جامع بود و خب باعث شد نمای کلی این ماهنامه هم تا حدودی مشخص بشه.
فقط یه موردی رو از نظر خودم بد ندونستم بگم.
اینکه گفتی بخشی از صفحات به نقل و انتقالات و اخیار مربوط بشه به نظر من بهتره نفس این دو مسئله انعکاس داده نشه بلکه تحلیل روی اونا بشه Base.
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یانه.
در واقع می گم چون ماهنامه هست و خب با فاصله ی یک ماه بیرون میاد بهتره تحلیلی تر باشه چون اگه جنبه ی خبری به خودش بگیره شاید زیاد جذاب نباشه. چیزی که فعلا زیاده تو اینترنت خبره و اونم از نوع جدید.
برای ملموس تر شدن قضیه یه مثال می زنم.
مثلا در ماه جاری دیوید ویا به بارسلونا رفت و این مسئله میشه موضوع اصلی قسمت نقل و انتقالات بخش بارسلونا در این ماهنامه..حالا ما ضمن یه مقدمه ی کوتاه و اعلام مختصر از رفتن ویا و قیمت و این مباحث , ستون اصلی مقاله رو شروع می کنیم.
این ستون می تونه به بررسی حالات ممکن برای ویا در بارسلونا اختصاص پیدا کنه و اینکه احتمالا در جای زلاتان قرار می گیره و خلاصه یه تحلیل کلی حول این ترنسفر که البته این چند تا موردی که گفتم فقط گوشه ای از نقاط این انتقال بود.
در حوزه ی خبر هم یه مثال می زنم.
مثلا یوونتوس اگه دقت کرده باشید این فصل تعداد مصدومینش آمار غیر قابل باوری داشت.
حالا ما میایم ضمن گفتم این مسئله طی یه مقاله ی تخصصی عواملی که منجر به این مسئله در فصل اخیر شده رو بررسی می کنیم.
مثلا کادر پزشکی یا بدنسازهای تیم و یا زمین های تمرینی وینوو می تونه عوامل اصلی این قضیه باشه که خب هر کدوم باز به صورت ریزتر باید مشکلش بررسی بشه.
راستی یه مساله ی دیگه اینکه بد ندونستم صفحه ای عمومی رو هم برای هر لیگ داشته باشیم.
در واقع فکر می کنم بهتره مثلا همه چیز مختص یووه و اینتر و میلان و رم در ایتالیا نباشه و مباحث عمومی تر هم جایی داشته باشه.
این مباحث عمومی هم می تونه حول عملکرد بقیه ی تیم ها باشه و هم حول مثلا کل سری آ.
بهترین مربی ماه و شاید یه مقاله ی قشنگ به منظور دلایلش.قیاس سبک تیم های مختلف یک لیگ که خیلی این مبحث آموزنده است و بعد شاید یه سری مباحث آماری در مورد هر لیگ.
یه بررسی دقیق حول روند ساخت ورزشگاه های جدید در هر کشور و...
اینا فقط مثال هایی بود که ما می تونیم باهاش بخش های باشگاه ها رو رنگین تر و پرمحتواتر بکنیم و در واقع با عنصر متفاوت بودن این ماهنامه در این بخش ها نسبت به دیگر نشریات موجود مخاطب های بیشتری داشته باشیم.
یه قسمتم گفتی مربوطه به مقالات روز دنیا که فکر می کنم فوق العاده جذاب خواهد شد.
Benjamin Aguero
27-05-2010, 22:29
خب با توجه به اینکه از همون اول دارم کاملا روند صحبت ها رو پیگیری میکنم و هه ی پست ها رو کامل خوندم، با اجازه ی اساتید میخواستم منم یه سری نظر که به ذهنم رسیده رو بگم:
اول از همه باید از همه ی دوستان تشکر کنم که واقعا کارشون قابل تحسینه و به راحتی میشه توجه زحماتشون شد.
درمورد لوگو:
به نظر من این لوگوی طراحی شده ی آخری واقعا قشنگه فقط به نظرم یک سری ایرادهای جزئی داره که به راحتی میشه برطرفش کرد.
پرچم ایران ک اون وسط قرار داده شده واقعا ایده ی خوبی هست که باید به طراحش آفرین گفت. ولی اگه این رنگای قرمز و سبزش یک کم روشنتر باشن، به نظرم بهتره. نظر من اینه که بهتره سه رنگ پرچم یه جوری باشه که بیشتر آدم رو جذب کنه. بهتره قرمز و سبز شادتری توش بکار گرفته بشه.
یه نکته ی دیگه اینکه به نظرم لوگو بهتره که یه جوری باشهتا بشه با رنگای مختلف روش کار کرد. یعنی کلا یه رنگ نباشه. نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه. یه چیزی شبیه به لوگوی روزنامه ی گل. اگه دقت کنید هر روز با یه رنگی کار میشه. این برای تنوع خوبه فکر میکنم.
یه چیز دیگه هم که قبلا دوستمون Torres 9 ([Only registered and activated users can see links]) گفت و منم خیلی باهاش موافقم نوشتن فقط یک دامین از سایت توی مجله هست. فکر کنم باید مشخص بشه که آخر فوتیران یا تاپ گل؟ باید یه جورایی یه اسم رسمی انتخاب بشه. البته چون اسم مجله «دنیای فوتیران» انتخاب شده، قطعا اگه این اسم فوتیران باشه خیلی بهتره. هرچند من خودم تاپ گل رو بیشتر می پسندم تا فوتیران.
درضمن منم کاملا با نظر Atomic Ant ([Only registered and activated users can see links]) عزیز درمورد چگونگی پوشش خبار و اینا موافقم. الآن دیگه ب نظر میرسه اخبار جدید خوندن حتی توی یک روزامه هم دیگه معنایی نداره! چه برسه به ماهنامه! شاید خودتون هم تجربه کرده باشد؛ من الان هر روزی که روزنامه ی گل میخرم بیشتر خبرهاش و عینا روز قبلش خوندم!
شاید برای سی که زیاد دستسی به اینترنت نداره خوندن اخبار توی روزنامه ها مناسب باشه ولی برای افرادی مثل من که تقریبا بیشتر وقتشون پای اینترنته دیگه خریدن روزنامه برای خوندن فقط اخبار، بی معنی باشه.
یه پیشنهاد هم دارم اونم اینه که یه قسمتی رو هم میشه توی مجله قرار داد که دو نفر از دوستان هرکدوم تحلیل های خودشون رو درمورد یک مساله ی خاص بکنن. نمیدونم میتونم منظورم رو درست برسونم یا نه. یه چیزی مثل مناظره؛ ولی نه بین دو هوادار از دو تیم مخالف یا چیزی در این سبک. بلکه بین دو کارشناس با دو دید متفاوت. امیدوارم که منظوم رو رسونده باشم درست. ولی این فقط در حد یه ایده س. درمورد اینکه چه جوری باید اجرا بشه میشه بحث کرد.
با تشکر از زحمات همه ی دوستان. :72:
ArtesheSorkh
27-05-2010, 22:30
سلام!
من هم يك سري انتقاد و پيشنهاد داشتم!
انتقادات:
1. همونطور كه Atomic Ant گفت نبايد فقط در مورد تيمهاي مطرح هر ليگ مطلب نوشت و بايد به ساير تيمها و كل ليگ آن كشور پرداخت!
2.طبق اين ماكتي كه سينا داده يعني مطالب ايران هيچ! كه به نظر من براي يك ماهنامه ايراني تقريبا غيرممكنه!
پيشنهادات:
1.ايجاد بخش سرگرمي: ميتونيد 2 صفحه رو پوشش ميده كه براي پر كردن اون 1 صفحه كلا يك جدول ورزشي شرح در متن يا كلاسيك ميشه و صفحه ديگه يك سري سوال و مسابقه و طنز و ...
2.در هر شماره با يكي از هواداران تيمي در فروم مصاحبه كنيم!
3.هر هفته از هر ليگ تيم منتخب انتخاب كنيد!
4.در هر شماره بيوگرافي يك بازيكن رو بنويسيد.
5. در 4 صفحه آخر گزيده مطالب مهم رو به زبان انگليسي قرار بديد.
ممنون از توجه و همكاريتون
The Better One
28-05-2010, 08:23
ميگم ماهنامه چند صفحه ست ؟ اگه زياده اون وسطاش يه پوستر هم از يه بازيكني بزنيد براي هر شماره ي ماهنامه :دي
ميگم ماهنامه چند صفحه ست ؟ اگه زياده اون وسطاش يه پوستر هم از يه بازيكني بزنيد براي هر شماره ي ماهنامه :دي
فکر کنم نزدیک 80 ، 90 صفحه بشه.پوستر هم صد در صد داریم.
به نظر من یه قسمت بزاریم برای ماهنامه برای دانلود تمام گل های اون ماه.
همین طور یه قسمت هم برای کلیپ های جالب ورزشی بزاریم.
نظرتون چیه؟
Clemenza
28-05-2010, 12:33
سلام!
من هم يك سري انتقاد و پيشنهاد داشتم!
انتقادات:
1. همونطور كه Atomic Ant گفت نبايد فقط در مورد تيمهاي مطرح هر ليگ مطلب نوشت و بايد به ساير تيمها و كل ليگ آن كشور پرداخت!
2.طبق اين ماكتي كه سينا داده يعني مطالب ايران هيچ! كه به نظر من براي يك ماهنامه ايراني تقريبا غيرممكنه!
پيشنهادات:
1.ايجاد بخش سرگرمي: ميتونيد 2 صفحه رو پوشش ميده كه براي پر كردن اون 1 صفحه كلا يك جدول ورزشي شرح در متن يا كلاسيك ميشه و صفحه ديگه يك سري سوال و مسابقه و طنز و ...
2.در هر شماره با يكي از هواداران تيمي در فروم مصاحبه كنيم!
3.هر هفته از هر ليگ تيم منتخب انتخاب كنيد!
4.در هر شماره بيوگرافي يك بازيكن رو بنويسيد.
5. در 4 صفحه آخر گزيده مطالب مهم رو به زبان انگليسي قرار بديد.
ممنون از توجه و همكاريتون
در خصوص انتقادات فکر کنم اگر پست بهنام رو می خوندید جواب داده شده بود.
پیشنهادات
1- قراره یک مجله اینترنتی داشته باشیم بخش سرگرمی و جدول نمی تونه جایی داشته باشه
2- فکر کنم هدف مجله رو درست ارزیابی نکردید. مجله تحلیلی و اموزشی قراره باشه. مصاحبه با یک عضو فروم رو یک نفر که می خواد مجله رو دانلود کنه به چه دردش می خوره. بخش هایی مثل استودیو 90 و Fan vs Fan برای پرسش و پاسخ با اعضا قبلاً پیش بینی شده.
3- مجله فعلاً هر دو ماه یک بار در میاد.
4- این هم در خود سایت بخش هایی هست که پوشش بده.
5- مجله هم فعلاً برای ایرانیان ترتیب داده شده و قرار نیست مجله اینترنشنال بدیم بیرون.
فکر کنم نزدیک 80 ، 90 صفحه بشه.پوستر هم صد در صد داریم.
به نظر من یه قسمت بزاریم برای ماهنامه برای دانلود تمام گل های اون ماه.
همین طور یه قسمت هم برای کلیپ های جالب ورزشی بزاریم.
نظرتون چیه؟
پوستر گذاشتن یک بحث سلیقه ای هست و ما این رو نمی پسندیم.
تو مجله اینترنتی دانلود تمام گل های اون ماه رو قرار بدیم؟
پوستر گذاشتن یک بحث سلیقه ای هست و ما این رو نمی پسندیم.
تو مجله اینترنتی دانلود تمام گل های اون ماه رو قرار بدیم؟
چرا نمی پسندید؟مگه چه اشکالی داره پوستر بزارید؟
گذاشتن گل ها دیگه چه اشکالی داره؟
Clemenza
28-05-2010, 13:29
یه موقع هست شما داری مجله چاپ می کنی وسطش پوستر میذاری و همون جدول و سرگرمی و این چیزا که مخاطب جذب کنی. گذاشتن پوستر وسط مجله اینترنتی به چه درد می خوره. اون هم پوستری که نهایتاً با سرچ هم خود شما می تونی به دست بیاری.
اولاً دانلود گل های ماه یک پکیج هست که در فروشگاه به فروش می رسه.
دوماً ما یک مجله 70، 80 صفحه ای داریم که به صورت یک فایل برای دانلود عرض خواهد شد. این وسط گل های ماه رو هم یه لینک بذاریم بغلش؟ من اصلاً متوجه نمیشم آخه یعنی چی دانلود گل های ماه بره تو مجله اینترنتی
یه موقع هست شما داری مجله چاپ می کنی وسطش پوستر میذاری و همون جدول و سرگرمی و این چیزا که مخاطب جذب کنی. گذاشتن پوستر وسط مجله اینترنتی به چه درد می خوره. اون هم پوستری که نهایتاً با سرچ هم خود شما می تونی به دست بیاری.
اولاً دانلود گل های ماه یک پکیج هست که در فروشگاه به فروش می رسه.
دوماً ما یک مجله 70، 80 صفحه ای داریم که به صورت یک فایل برای دانلود عرض خواهد شد. این وسط گل های ماه رو هم یه لینک بذاریم بغلش؟ من اصلاً متوجه نمیشم آخه یعنی چی دانلود گل های ماه بره تو مجله اینترنتی
مگه قرآن خدا غلط میشه ما دانلود گلها و پوستر بزاریم؟
درسته به صورت پکیج برای فروش هستش ولی اگه اونطوری که شما فکر می کنید نباید گلها رو برای دانلود تو سایت بزاریم.حالا چه فرقی می کنه که گلها تو سایت برای دانلود باشه یا تو مجله.حالا گلهای یک ماه نه گلهای بازی های مهم و تیم های پرطرفدار.
پوستر هم کسایی مثل لاوربوی می تونند طراحی کنند که تو هیچ جای اینترنت گیر نیاد.و با سرچ کردن پیدا نشه.اگه مدیر روزنامه و مجله ها هم فکر می کردند با سرچ کردن پوستر پیدا میشه دیگه پوستر برای نشریه شون نمی ذاشتند.ولی چون خودشون طراحی می کنند می ذارند.
Alamate Soal
29-05-2010, 20:10
آقا من ميگم اين مجله تون رو يه چيز با كيفيت درست كنين كه پول هم بگيرين و بفروشينش :imoksmiley:
Sir.Armando
29-05-2010, 20:34
سلام دوستـان .
یک پیشنهـادی در رابطه با magazine داشتم . البته پیشنهـاد من در صورتی جـواب می ده که مجلمون در کنار بقیه ی نشریات به دنیای واقعی قدم بزاره و به صورت جـدی چـاپ شه . و فعلـاً که فقط و فقط داریم روی یک مجله ی با کیفیت اینترنتی کفایت می کنیم جـواب نمی ده .
نظر من اینـه که هر شمـاره از مجله یک عدد دی وی دی هم بزاریم به عنوان گـلها و اتفاقات مهم هفته یا مـاه ( بسته به مجلمون داره که هفته نامه باشه یا مـاه نامه ) . توی اون دی وی دی هـا یکی از بچـه ها باید زحمت بکشه و گـلهـا و اتفاقات مهم اون هفته یا مـاه اروپـا و ایران رو جمع کنه ( از خود سایت که بچه هـای همکـار برای دانلود می زارن ) و در اون دی وی دی رایت کنه .
این موضوع در پیشرفت و فروش بالای مجله خیلی کمک می کنه و در این عرصه مـا از تمام رقیبـامون جـلو میوفتیم . این ایده رو الان می تونیم در مـاه نامه هـای بازی هـای کامپیوتری مثل بازی نمـا و ... در ایران دید که واقعــاً جواب داده و خیلیا فقط و فقط به خـاطر دی وی دی داخـل اون می رن مجله رو می خرن .
البته در این موضوع شاید کسانی باشند که بدون دی وی دی و باقیمت ارزونتر خریدار باشند که برای این روش هم می تونیم مجله رو به دو دسته تقسیم کنیم , 1 . مجله بدون دی وی دی / 2. پکیج تاپگل که هم مجله هست در اون و هم گلهـا و ...
در پـایان هر فصل هم می تونیم یه سری شمـاره ی ویژه به چـاپ برسونیم که در اون شمـاره هـا قهرمانی تیم هـا گنجندانه شده . این روش علاوه بر گسترش محبوبیت مجلمون باعث می شه درآمد اون بیشتر بشه و فروشگـاه سایت هم کـه فعلاً تنها محصولاتش رو به سفارشـات عرضه می کنه ، در اون زمـان در کنـار مجله عرضه کنه .
در مورد اسم مجله هم کـاملاً با بهنـام عزیز موافقم . تنهـا یک اسم معمولی است ولی برای کسـانی که مفهمومی به یک چیز نگـاه می کنند شاید خـاطرات خیلی زیبایی رو در بر داشته باشه .
امـا در مورد پوستر ، من زیاد با این مورد موافق نیستم . گرچـه شاید علاقه مندانی پیدا کنه ولی خوب هیچ پوستری نیست که با سرچ پیدا نشه . و مـا با مضمون مجلمون داریم خـواننده هـایی رو جذب می کنیم که از فوتبـال به دید حرفه ای نگـاه می کنند نه به دید یک پوستر و یک بازیکن خـاص و یا ... .
روی این موضوع مـا می تونیم خیلی پیشرفت داشته باشیم و خیلی ایده هـای جدید پشت این پروژه خوابیده که توی هر کدوم از اون ایده هـا کـلی سود ( از هر جنبه ای ) هست . منم از تمـام دوستـان خـواهش می کنم پیشنهـادات سازنده بدن تـا بتونیم از تمـام ایده هـای مفید و سازنده اشون استفاده کنیم . این قسمت خیلی مهمه و پیشرفت آینده ی سایت به این قسمت بسته هست پس بهتره کمک کنیم .
از تمـامی مسئولین از جمله بهنـام که در این قسمت دارند زحمـت می کشند ممنونم .
Alamate Soal
29-05-2010, 20:46
روی این موضوع مـا می تونیم خیلی پیشرفت داشته باشیم و خیلی ایده هـای جدید پشت این پروژه خوابیده که توی هر کدوم از اون ایده هـا کـلی سود ( از هر جنبه ای ) هست . منم از تمـام دوستـان خـواهش می کنم پیشنهـادات سازنده بدن تـا بتونیم از تمـام ایده هـای مفید و سازنده اشون استفاده کنیم . این قسمت خیلی مهمه و پیشرفت آینده ی سایت به این قسمت بسته هست پس بهتره کمک کنیم . پسشنهادهايي كه ميخواين فقط در رابطه با مجله هست يا در مورد ساير انواع نشريات براي سايت هم ميشه اينجا پيشنهاد داد؟
چون ميدونين كه وضعيت انتشار مطبوعات در كشور چطور هست و چه محدوديت هايي وجود داره تازه نشرياتي هم كه يه دفتر با پروانه ارشاد نداشته باشن بهشون مجوز انتشار نميدن . :1b14:
من پيشنهاد ميكنم يه ماهنامه اينترنتي بزنين كه تمام حوادث مهم فوتبال جهان رو توش داشته باشه در يك ماه گذشته و هينطور يه گالري كه شامل گل ها و هايلايت ها و . . . هستند رو روي DVD بزنين و براي كساني كه ميخوان كلكسيون فوتبالي داشته باشن بفرستين :winksmiley02:
Torres 9
30-05-2010, 11:21
سلام چی شد تصمیم دارین قبل از جام جهانی درست کنین این مجله رو یا نه ؟
Clemenza
30-05-2010, 18:29
مگه قرآن خدا غلط میشه ما دانلود گلها و پوستر بزاریم؟
درسته به صورت پکیج برای فروش هستش ولی اگه اونطوری که شما فکر می کنید نباید گلها رو برای دانلود تو سایت بزاریم.حالا چه فرقی می کنه که گلها تو سایت برای دانلود باشه یا تو مجله.حالا گلهای یک ماه نه گلهای بازی های مهم و تیم های پرطرفدار.
پوستر هم کسایی مثل لاوربوی می تونند طراحی کنند که تو هیچ جای اینترنت گیر نیاد.و با سرچ کردن پیدا نشه.اگه مدیر روزنامه و مجله ها هم فکر می کردند با سرچ کردن پوستر پیدا میشه دیگه پوستر برای نشریه شون نمی ذاشتند.ولی چون خودشون طراحی می کنند می ذارند.
این بحث ها ربطی به قرآن خدا نداره که غلط میشه یا نمیشه.
وقتی پکیج برای فروش هست نتیجه میشه که برای دانلود قرار نمی گیره. حالا این که چگونه از عبارت "پکیج گل های ماهانه برای فروش هست و دانلودی نیست" ===» (نتیجه می شود) "پس یعنی گل های رو هم نباید برای دانلود توی سایت قرار بدیم" چیزی هست که من متوجه نمیشم.
مشکلی که من دارم و چند بار هم دارم بیان می کنم اینه که فکر می کنم این مجله برای شما جا نیفتاده چی جوری می خواد عرضه بشه. قرار نیست مجله ای چاپ بشه یا سی دی بشه فرستاده بشه برای یه عده که بگیم یک پکیج هم بگذاریم کنارش. مجله قراره به صورت لینک قرار بگیره برای دانلود علاقه مندانش. (جزئیاتش به وقت مقتضی به اطلاع خواهد رسید)
به عبارت دیگه من منظور این جمله رو متوجه نمیشم که
گلها تو سایت برای دانلود باشه یا تو مجلهتو مجله ای که خودش به صورت یک فایل پی دی اف هست چی جوری میشه گل ها برای دانلود باشه؟ من واقعاً متوجه نمیشم.
و در خصوص طراحی پوستر هم ما همین الان هم به اندازه کافی دچار کمبود گرافیست برای کارهای مجله و خود سایت هستیم و لاوربوی عزیز علاوه بر مسؤولیت های زندگی خودش و سرپرستی بخش پرسپولیس و همکار تاپگل بودن به این موارد قطعاً نمیرسه. باز هم میگم اون مجله ها چاپ میشن دوست عزیز مجله ی ما چاپی نیست.
سلام دوستـان .
یک پیشنهـادی در رابطه با magazine داشتم . البته پیشنهـاد من در صورتی جـواب می ده که مجلمون در کنار بقیه ی نشریات به دنیای واقعی قدم بزاره و به صورت جـدی چـاپ شه . و فعلـاً که فقط و فقط داریم روی یک مجله ی با کیفیت اینترنتی کفایت می کنیم جـواب نمی ده .
نظر من اینـه که هر شمـاره از مجله یک عدد دی وی دی هم بزاریم به عنوان گـلها و اتفاقات مهم هفته یا مـاه ( بسته به مجلمون داره که هفته نامه باشه یا مـاه نامه ) . توی اون دی وی دی هـا یکی از بچـه ها باید زحمت بکشه و گـلهـا و اتفاقات مهم اون هفته یا مـاه اروپـا و ایران رو جمع کنه ( از خود سایت که بچه هـای همکـار برای دانلود می زارن ) و در اون دی وی دی رایت کنه .
این موضوع در پیشرفت و فروش بالای مجله خیلی کمک می کنه و در این عرصه مـا از تمام رقیبـامون جـلو میوفتیم . این ایده رو الان می تونیم در مـاه نامه هـای بازی هـای کامپیوتری مثل بازی نمـا و ... در ایران دید که واقعــاً جواب داده و خیلیا فقط و فقط به خـاطر دی وی دی داخـل اون می رن مجله رو می خرن .
البته در این موضوع شاید کسانی باشند که بدون دی وی دی و باقیمت ارزونتر خریدار باشند که برای این روش هم می تونیم مجله رو به دو دسته تقسیم کنیم , 1 . مجله بدون دی وی دی / 2. پکیج تاپگل که هم مجله هست در اون و هم گلهـا و ...
در پـایان هر فصل هم می تونیم یه سری شمـاره ی ویژه به چـاپ برسونیم که در اون شمـاره هـا قهرمانی تیم هـا گنجندانه شده . این روش علاوه بر گسترش محبوبیت مجلمون باعث می شه درآمد اون بیشتر بشه و فروشگـاه سایت هم کـه فعلاً تنها محصولاتش رو به سفارشـات عرضه می کنه ، در اون زمـان در کنـار مجله عرضه کنه .
در مورد اسم مجله هم کـاملاً با بهنـام عزیز موافقم . تنهـا یک اسم معمولی است ولی برای کسـانی که مفهمومی به یک چیز نگـاه می کنند شاید خـاطرات خیلی زیبایی رو در بر داشته باشه .
امـا در مورد پوستر ، من زیاد با این مورد موافق نیستم . گرچـه شاید علاقه مندانی پیدا کنه ولی خوب هیچ پوستری نیست که با سرچ پیدا نشه . و مـا با مضمون مجلمون داریم خـواننده هـایی رو جذب می کنیم که از فوتبـال به دید حرفه ای نگـاه می کنند نه به دید یک پوستر و یک بازیکن خـاص و یا ... .
روی این موضوع مـا می تونیم خیلی پیشرفت داشته باشیم و خیلی ایده هـای جدید پشت این پروژه خوابیده که توی هر کدوم از اون ایده هـا کـلی سود ( از هر جنبه ای ) هست . منم از تمـام دوستـان خـواهش می کنم پیشنهـادات سازنده بدن تـا بتونیم از تمـام ایده هـای مفید و سازنده اشون استفاده کنیم . این قسمت خیلی مهمه و پیشرفت آینده ی سایت به این قسمت بسته هست پس بهتره کمک کنیم .
از تمـامی مسئولین از جمله بهنـام که در این قسمت دارند زحمـت می کشند ممنونم .
ضمن تشکر از پیشنهاد رضای عزیز به هیچ وجه قصد چاپ مجله رو نداریم.
پسشنهادهايي كه ميخواين فقط در رابطه با مجله هست يا در مورد ساير انواع نشريات براي سايت هم ميشه اينجا پيشنهاد داد؟
چون ميدونين كه وضعيت انتشار مطبوعات در كشور چطور هست و چه محدوديت هايي وجود داره تازه نشرياتي هم كه يه دفتر با پروانه ارشاد نداشته باشن بهشون مجوز انتشار نميدن . :1b14:
من پيشنهاد ميكنم يه ماهنامه اينترنتي بزنين كه تمام حوادث مهم فوتبال جهان رو توش داشته باشه در يك ماه گذشته و هينطور يه گالري كه شامل گل ها و هايلايت ها و . . . هستند رو روي DVD بزنين و براي كساني كه ميخوان كلكسيون فوتبالي داشته باشن بفرستين :winksmiley02:
توضیحات در این خصوص داده شد.
سلام چی شد تصمیم دارین قبل از جام جهانی درست کنین این مجله رو یا نه ؟
سلام. قبل از جام جهانی مجله حاضر نمیشه.
TIFOSI DELLA JUVE
01-06-2010, 14:00
در درجه اول من اول پستمم گفتم این صرفا یک Base و بدون شک به این صفحات اضافه یا حتی کم خواهد شد
بحث فوتبال داخلی ، با صحبتی که قبلا انجام شده بود بر عهده خود بهنام هست و خودش اون بخش رو بر عهده گرفته
ایده ای هم در رابطه با بخش فوتبال داخلی باشه خودش مطرح میکنه
تا این لحظه هم که من این پست رو میدم به من نه طرحی داده و نه ایده ای ، هنوز بخش فوتبال داخلی تو حالت Stand By هست ....... پس صفحه ای هم برای فوتبال داخلی فعلاً در نظر گرفته نشده
همونطور که علی گفت صفحات PDF هست ! PDF مثل فایل Word تصورش کنید ...
ایا تو فایل Word میشه لینک دانلود و پوستر و امثالهم رو تعبیه کرد !!؟ قطعا نه
برای فهم بهتر بهتره یه سر به سایت روزنامه گل ([Only registered and activated users can see links])بزنید و یکی از صفحاتش رو دانلود کنید و متوجه منظور ما بشید
تو یه همچین فرم مجله ای ، قطعا تحت هیچ شرایطی خیلی از امکانات یه مجله حقیقی وجود نداره و نخواهد داشت
تو همچین مجله ای قطعا عرضه هر نوع محصولی به عنوان Package اعم از دی وی دی و هر نوع اضافات دیگه ای عملا غیر ممکن خواهد بود
و اما چیزی که حائز اهمیت اینکه هدف از انتشار مجله جذب مخاطبانی به غیر از اعضای سایت هست
چون خواه نا خواه اعضای سایت به هر طریقی ، از این مجله بازدید میکنن و خیلی کار مهمی صورت نگرفته
هدف ما اینکه بتونیم علاوه بر اعضای سایت ، مابقی کاربران جامعه مجازی رو به خواندن این مجله اغوا کنیم
پس بحث مصاحبه با اعضای سایت و Fan Vs Fan و امثالهم کاملا منتفی هست... البته شاید بشه رو اینها به صورت تحلیل یک سری کار انجام داد ولی به این شکل امکان پذیر نخواهد بود
برای خواننده ای که عضو سایت نیست مدیر سایت با کسی همسایه 2 تا کوچه بالاترش که نمیشناسه ، هیچ فرقی نمیکنه و هر 2 براش نا آشنا هستند پس دلیلی نداره بخوایم از اعضای سایت به این شکل استفاده بکنیم
راجع به گلها و اینکه لینک قرار داده بشه قبلا صحبت شد ، ولی من قبلا صفحاتی رو صرفا برای معرفی محصولات سایت تعبیه کردم که از اون جهت میتونه تبلیغ محصولات انچام بشه ولی هیچ برنامه ای برای دانلود گلها نداریم چون عملا همچین کاری غیر ممکن هست !
MeHDi ArSeNaL
01-06-2010, 14:23
یک نظری داشتم
سایت روزنامه ایران ([Only registered and activated users can see links]) رو ببینید:*:84:*:
جالبه اگه به جای pdf ما هم این شکلی طراحی کنیم
یا بصورت فلش
milla.online
13-06-2010, 11:29
سلام .. شرمنده من پا برهنه می پرم تو بحث ..
به نظر من PDF عرضه شه ، خیلی بهتره ..
به نظر من یه کد اشتراک تو PDF ها اضاف می کنین .. یه قسمت مخصوص می ذارین ..
و بخش های متنوعی رو براش تعیین می کنین .. هر کد رمز فقط 1 ماه اعتبار داره .. فقط مشکل اینجاس که به همراه PDF باید یه فایل txt یا هر چیز دیگه ای عرضه شه که کد مختلف و غیر تکراری توش باشه ..
کد رو که تو قمست مجله سایت وارد کردی میشه عضوش و می تونی دانلود گل های برتر یا تیم های معتبر رو دانلود کنی + پوستر های با کیفیت که توسط خود طراحان سایت تولید شده + موزیک های ورزشی و قسمت های متنوعی از این قبیل ...
قیمتشم طوری باشه که اکثرا بتونن تهیه کنن ..
و چون ماهنامس ، خبرها حاشیه ای مث زندگینامه و کارهای روزمره بازیکنان باید بیشتر توش گنجونده بشه .. همینطوری اطلاعات کاملی در مورد بازی های اروپا ، آسیا و جام های مختلف ..
حتی میشه این امکان رو اضافه کرد کسی که تو یک سال مثلا 10 تا مجله حالا یا کمتر یا بیشتر خرید از امکانات کابران ویژه یا حداقل امکانات اونا استفاده کنه و در مورد خرید پکیج ها با تخفیف رو به رو شه ..
اینم میشه اضافش کرد ، تو هر مجله معرفی یک عضو .. که فکر کنم چندتا عکس و با رضایت خود فرد کمی از زندگی شخصیش بیان شه .. فکر کنم این قسمت واسه هر فردی :2: باشه ..
سلام دوستان ، خواستم چند جمله اي به عنوان يك برادر كوچكتر بنويسم. اميدوارم سوئ تفاهمي پيش نياد و كسي منظور بد نگيره!
=-=-=-=-
از دوستان ميخوام بيش از حد پيشنهادهاي رويايي و خيال پردازنده ندن، دوستان براي اولين بار هست كه اين گروه ميخواد ميخوايد مجله بزند. شايد تك تك شما چندين بار مجله زدين اما اين اولين بار هست كه عضو هاي اين سايت با هم ديگه ميخوان مجله چاپ كنند.
به نظر من و به عنوان يك برادر كوچكتر بهتره كه بدون اينكه انتظارات رو بالا ببريد و بدون تشريفات خاص و امكانات زياد مجله رو چاپ كنيد. باور كنيد كه اگر اينقدر حساس نبوديد الان شماره دوم مجله تاپ گل هم چاپ ميشد.
اگر اينطور ادامه بديد خودتون دلسرد ميشيد و حتي اگر مجله هم چاپ بشه شايد به دلتون نچسبه كه اميدوارم اينطور نشه. ببينيد شما همين سايت رو در نظر بگيريد. ماه به ماه امكانات جديدي به سايت اضافه شد كه الان سايت رو خيلي مجهزتر به دو سال قبل كرده. مثلا همين سيستم پيش بيني آنلاين رو در نظر بگيريد.
خب واسه مجله هم فعلا مجله رو چاپ كنيد و بعدا كم كم امكانات جديدي به مجله اضافه كنيد.
با تشكر :72:
largestudio
22-07-2010, 01:08
مجله هنوز راه اندازی نشده؟
طراحیشو من میتونم انجام بدم ...
در ضمن 2 تا دامین هم دارم که جون میده برای این کار ...
بچه ها یک مشورتی کنید تا 1 تیم خوب تشکیل بدیم برای این کار
من تخصص کاملش رو دارم
دوست داشتید خبرم کنید تا یک تیم خوب برای این کار تشکیل بدیم..
22-07-2010, 01:39
مجله هنوز راه اندازی نشده؟
طراحیشو من میتونم انجام بدم ...
در ضمن 2 تا دامین هم دارم که جون میده برای این کار ...
بچه ها یک مشورتی کنید تا 1 تیم خوب تشکیل بدیم برای این کار
من تخصص کاملش رو دارم
دوست داشتید خبرم کنید تا یک تیم خوب برای این کار تشکیل بدیم..
گير ما همين طراحيه.. شما يه لطفي بكنيد هرچه زودتر با من در تماس باشيد تا ببينيم چيكار ميشه كرد.. بقيه بچه ها هم بدونن كه ما تمام كارارو انجام داديم و الان به صفحه بند نياز داريم فقط.. همين.. هيچ چيزي فراموش نشده، بلندپروازي در كار نبوده و يه نياز ساده بوده كه بايد حل ميشده تا صفحات مجله بسته بشه
گير ما همين طراحيه.. شما يه لطفي بكنيد هرچه زودتر با من در تماس باشيد تا ببينيم چيكار ميشه كرد.. بقيه بچه ها هم بدونن كه ما تمام كارارو انجام داديم و الان به صفحه بند نياز داريم فقط.. همين.. هيچ چيزي فراموش نشده، بلندپروازي در كار نبوده و يه نياز ساده بوده كه بايد حل ميشده تا صفحات مجله بسته بشه
شما خودت نميتوني با in Design كار كني!؟ اگر ميتوني فعلا يه نسخه آزمايشي بزن تا ببينيم چطوره؟
largestudio
22-07-2010, 22:05
من روز گذشته تماس گرفتم با آی دی یاهو اما کسی جوابی نداد!
طراحی حرفه ای بخواهید هستم، به نظر مت یا کاری انجام نشه یا وقتی انجام میشه همه بپسندن ... :2:
ایمیلتو بده یا با ایمیل من در ارتباط باش: info[at]largestudio.com
منتظرم
behnaminho
23-07-2010, 00:47
من روز گذشته تماس گرفتم با آی دی یاهو اما کسی جوابی نداد!
طراحی حرفه ای بخواهید هستم، به نظر مت یا کاری انجام نشه یا وقتی انجام میشه همه بپسندن ... :2:
ایمیلتو بده یا با ایمیل من در ارتباط باش: info[at]largestudio.com
منتظرم
شما مطمئنيد كه با آيدي من تماس گرفتيد؟ همه بچه هاي سايت آيدي منو دارن منم معمولا تو طول روز آنلاينم... [Only registered and activated users can see links]
اين ايميل و آيدي منه.. سريعتر با من در تماس باشيد.. ايميل يه مقدار كنده.. آيدي مو اد كنيد سريع تر مي تونيم به نتيجه برسيم.. منتظرم
largestudio
27-07-2010, 18:28
ایمیل هم زدم اما خبری نشد ...
largestudio
06-08-2010, 01:19
کسی گویا اینجا نیست ...
جدا" تصمیم دارید مجله راه بندازید یا نه؟ :297:
تو مجله ای که خودش به صورت یک فایل پی دی اف هست چی جوری میشه گل ها برای دانلود باشه؟ من واقعاً متوجه نمیشم.
.
سلام......ببخشيد كه دخالت ميكنم...ولي آخه مگه PDFنميتونه لينك بگيره واسه سايت ها؟ (واسه دانلود) شما اگه مجله هاي گرافيكي مثه گرافيك نو ...گاما....بوم...رو با دقت ديده باشي ميبينيد كه يكي از پر طرفدار ترين قسمت هاي مجله همين قسمت دانلود هست كه براش و پلاگين هاي فتوشاپ رو واسه دانلود ميزارن...يا بعضي هاشون هم يه لينك از شماره قبلي مجله
توي قسمت دانلود يا آخر صفحه ميزارن....با اين كه ميگين پكيج گل هاي ماه مخصوص فروشگاه هست و واسه دانلود نيست كاملا موافقم. ولي اين به اين منظور نيست كه هيچ گلي رو يا هيچ چيزي رو واسه دانلود نزاريم. مثلا قرار دادن 10 گل برتر فلان بازيكن يا همين گل ها يا هايلايت هايي كه خودمون واسه دانلود ميزاريم فكر نكنم مشكلي داشته باشه....حالا ميخواين يه تجديد نظر هم بكنيد.در هر صورت من به نظرتون احترام ميزارم و تصميم نهايي با خودتونه..:72:
FERNANDO 9 TORRES
08-08-2010, 20:08
کی قراره این مجله راه بیفته؟ اصلا کسی پیگیره؟
Ronaldinho80
09-08-2010, 19:20
سلام به همگي
خدا قوت
من پايه ام شديد
در هر موردي كه بخواين مي تونم واسه مجله مطلب بنويسم چه ايراني و چه خارجي
در مورد والپيپر هم كه بچه ها گفتن به نظر من اگه از والپيپرهاي طراحي شده توسط خود بچه هاي سايت استفاده كنيم بد نميشه من خودم هم مي تونم اين وظيفه رو برعهده بگيرم.
يه چيزي اگه بتونيم مجله رو تا تابستون اوكي كنيم خيلي عالي ميشه.
در مورد لوگو هم اگه تا حالا امشب يه كارايي ميكنم ميزارم ببينيد شايد خوشتون اومد.
به اميد هرچه سريع تر متولد شدن دنياي فوتيران !
سلام ما هنوز منتظر دستور به نوشت هستیم به نظر من اگر بشه تا لیگ های خارجی داغ نشدند مجله را راه انداخت خیلی عالی می شه
منم قلم ندارم ولي تو كار طراحي ميتونم كمك كنم...
هم عكساي خوبي ميتونم پيدا كنم، هم طراحي هاي خوبي دارم...
behnaminho
03-09-2010, 11:50
پنجشنبه، نهم ارديبهشت ماه 1389
تو اين روز بود كه پست بالايي وارد قسمت بحث و تبادل نظر بچههاي تحريريه شد. هدفم از دادن اين پيشنهاد هم كاملا روشن بود. به نظرم فعاليتهاي بسيار خوبي تواين سايت داره انجام ميشه كه به خاطر فرمت فروميش كسي كه به سوراخ سنبههاي اينجا وارد نباشه نميبينتش و من دنبال راهي ميگشتم كه كار بچههاي مستعد اينجا اونطور كه شايسته هست به چشم بياد.
بعد او پيشنهادات داده شد و ما فقط تو همون بخش " بحث و تبادل نظر اعضاي تحريريه" كه واسه ساير اعضا قابل مشاهده نيست تا همين دقيقا 228 پست در مورد روند كاري مجله، تعيين اسم،تعيين گروهها و مسئولينش، تعيين مطالب واسه شماره اول و خيلي از چيزاي ديگه بحث كرديم. اين پستها سواي دو جلسه 2 ساعتهاي بود كه به صورت ياهو كنفرانس برگزار كرديم و همينطور بحثهايي كه تو همين بخش فراخوان دعوت به همكاري با سايت همتون داريد مي بينيد... اين دو عكس رو هم براي كساني مي ذارم كه باورشون نميشد ما تو اين مدت داشتيم كار ميكرديم.
كار خيلي خوب داشت پيش ميرفت اما مشكل ما در نهايت و تا همين امروز پابرجا موند و اون هم پيدا نشدن صفحهبند مسلط به نرمافزار In Designبود. باور كنيد روزي كه من پيشنهاد رو مطرح كردم، فكر ميكردم با توجه به اينكه ما تو اين سايت همهجور آدم پيدا ميكنيم، قطعا يه گرافيست حرفهاي كه مسلط رو اين نرمافزار هم باشه گير خواهيم آورد اما خب زمان ثابت كرد كه اشتباه كردم.. بابت اين اشتباه هم از همينجا از همه معذرت ميخوام. بعد اين ماجرا تصميم گرفتم يه سري هم به صفحهبندهاي حرفهاي كه ميشناسم بزنم. اونا قطعا بدون پول حاضر به همكاري نبودن و مناسبترين قيمتي كه به من داده شد، چيزي حدود 600 هزارتومان براي هرشماره بود. با مديران سايت در اين باره هم حرف صحبت كرديم اما اون بندههاي خدا هم تاكيد كردن كه سايت قطعا همچين پولي نداره كه بخواد واسه اين مجله هزينه كنه...
روند كارها خيلي كند شد. بعدش هم كه درگير جامجهاني شديم و هم سر من شلوغ تر از هميشه شد و هم سر بقيه بچهها... بعد او مسابقات و تو اين هفتههاي اخير آمار متلكهايي كه داره مخصوصا به من انداخته ميشه خيلي بالا رفته.. اينكه يه سريا دارن ميگن معلوم بود اين كار نشدنيه، معلوم بود فقط حرفه، چرا هيچكس هيچكاري نميكنه و ... از اين حرفها خيلي شنيديم.
اما فقط دوست دارم يه نكته رو بگم و اونم اينه كه بعد حدود 7 سال كار حرفهاي تو مطبوعات، در آوردن يه ماهنامه 60،70 صفحهاي واسه من كار نشدني و خيلي سختي محسوب نميشه.. همونطور كه همين الان مسئوليت سردبيري ماهنامه كانون مربيان فوتبال ايران كه به لحاظ محتوا يكي از سنگينترين ماهنامههاي ورزشي هستش هم بيش از يك ساله كه دست منه و خداروشكر هيچكدوم از مربيا از كيفيت اين ماهنامه چه به لحاظ فرم و چه به لحاظ محتوا ناراضي نبودن. شايد اگه خدا ميخواست و وضع ماليام اونقدري خوب بود كه بتونم ماهي 600 هزارتومن از جيب خودم براي صفحهبندي اين ماهنامه هزينه كنم، اين همه متلك نصيبمون نميشد اما خوبه كه اكثر بچههاي سايت خداروشكر من رو ميشناسن و هم اينكه بچههاي درجريان كار خودشون ديدن كه من واقعا با وجود تمام گرفتاريهايي كه دارم واسه اين پروژه حتي سرسوزني كم كاري نكردم.
من يه قول مهمي به بچههاي اين سايت دادم كه عملي نشد. نتيجهاش رو هم دارم تو همون قسمت تبادل نظر اعضاي تحريريه ميبينم. تا قبل از ارديبهشت كه من بيام و اون پيشنهاد رو بدم كارا داشت خوب پيش ميرفت. فضا اونقدر گرم بود و پرانگيزه كه هيچكس باورش نميشد. پيشنهاد من فضا رو براي چند ماه به داغ ترين شكلش رسوند اما حالا اونقدر سردش كرده كه باورنكردنيه. مقصر اين ماجرا هم قطعا منم.
قول داده بودم كارهاشونو رسانهاي كنم اما بدقول شدم. به همين دليل بود كه بعد كلي ناراحتي و اينا يه فكر ديگه به ذهنم رسيد. اينكه ما بيايم تمام هنرمونو تو خود همين سايت خرج كنيم اما با يك شكل ديگه. پيشنهاد من اين بود كه اين سايت، بياد و يه صفحه اول داشته باشه. اون صفحه بشه مثل يه خبرگزاري معتبر. مثل goal.com يا حتي skysport.com. با طراحيهايي كه ميشه تمام بچههاي گروههاي تعريف شده بيان و كارشونو اونجا بذارن. قسمت تحريريه از فروم فعلي جدا بشه و كسي هم خبر و مقاله تو ساير قسمتها نذاره. كارمون هم مختص فوتبال خارجي باشه و بشيم اولين خبرگزاري رسمي فوتبال خارجي در ايران. كاري با فوتبال ايران نداشته باشيم و بخش خبري رو هم اونقدر قوي كنيم كه بشيم مرجع اخبار فوتبال خارجي.
در ادامه پيشنهادم آوردم كه ما تو اون صفحه اصلي دوتا لينك اصلي داشته باشيم. يكي بخش دانلود گلها كه امين و تيمش دارن خيلي خوب كاراشونو انجام ميدن و دوم هم فروم فعلي كه با جدا شدن قسمت تحريريه و اخبار و مقالهها و اينا و همينطور بخش دانلود گلها، ساير بخشهاش رو داشت و مثل سابق به فعاليتش ادامه ميداد. اينطوري ما يه خبرگزاري بزرگ ميشديم كه نه تنها كار رو از صفر شروع نميكرد، كه نزديك به 50 هزار عضو هم تو انجمنش داشت. اين شروع بينظير بود. اما يه پيشنهاد اصلي هم بود كه اون به تغيير دومين سايت برميگشت. تاپگل و فوتيران هيچكدوم ماهيت يه خبرگزاري فوتبال خارجي رو نشون نميدادن و من تو پيشنهادم گفتم كه ما يه دومين ديگه انتخاب ميكنيم براي صفحه اصلي اما با كليك رو بخش گلها topgoal.ir باز بشه و با كيلك رو بخش فروم، footiran.ir.
من اين پيشنهاد رو با مديران سايت مطرح كردم. حتي يكي از مديران گفت كه ما خودمون دقيقا مي خواستيم همين كار رو بكنيم اما بعد چند روز اين ور و اونور درنهايت به اين نتيجه رسيدن كه اين كار انجام نشه. دوست داشتم اين كار نو تو خود تاپگل انجام شه اما خب اونا صلاح سايت رو بر اين ديدن. مثلا يه دليل منطقي كه امين آورد اين بود كه با تغيير دومين سايت مجبوره از صفر شروع كنه و اينكه مثلا با لينك رو يه قسمت يه دومين ديگه باز شه خوب نيست.. به نظرم غيرمنطقي هم نبود اما به هرحال يه ريسكي بود كه يا بايد ميشد يا نه كه خب نشد.
اما من رو داشتن همچين سايتي همچنان مصر هستم. اين سايت تو قلب تاپگل نخواهد بود اما خودش رو هميشه جزئي از فروم دوست داشتني تاپ گل و فوتيران خواهد دونست. من الان در حال صحبت با همون بچه هايي هستم كه قرار بود كاراي مجله رو انجام بدن. گروه ها رو هم تا حد زيادي مشخص كرديم. تمام بچه هاي تاپ گل كارها رو دارن انجام ميدن و هركي هم دوست داشت به اون مجله كنه مي تونه حالا به اون سايت ملحق بشه.
البته اون سايت هم مشكلات خودش رو داره. ما واسه مجله صفحهبند ميخواستيم و واسه سايت هم با مشكل مالي مواجهايم. چون برنامهنويسي كه قراره سايت رو طراحي كنه يه پولي نزديك به 4 ميليون تومان ميخواد كه واسه ما خيلي زياده اما من فكر ميكنم تو فضاي نت پيدا كردن كسي كه تو كار طراحي سايت باشه راحت تر از پيدا كردن صفحه بند خواهد بود.
درنهايت اينكه باور كنيد من فقط خواستم يه كار كوچيك واسه بچه هاي فوتيران و تاپ گل انجام بدم. رفاقت من با مديران و خيلي از اعضاي اينجا اونقدر زياد هست كه منو بشناسن و بدونن واقعا هدفم از انجام دادن اين كار چيه. اميدوارم در نهايت به يه سرانجام برسيم و من بيشتر از اين شرمندتون نشم.
TIFOSI DELLA JUVE
03-09-2010, 13:54
در درجه اول من هم به عنوان کسی که از اول این پیشنهاد با بهنام بودم و صحبت ها و گفتگوهای زیادی با هم داشتیم باید بگم ، تمام بچه های سایت ، بالاخص بچه های تحریریه از پیشنهاد فوق العاده عالی که دادی ممنون هستن ، بویژه خود من
هممون هم به قدری که درگیری روزمرگی خودمون هستیم ، به چم و خم و گرفتاری های این کار اشنا هستیم ؛ و کاملا هم به تو حق میدیم که نتونی به تنهایی از پس این کار بر بیای
نه تنها تو ، بلکه هیچ کس نمیتونه این ادعا رو داشته باشه که به تنهایی بتونه هر کاری رو جلو ببره ، حالا چه مجله باشه چه هر کار دیگه ای
صراحتاً بگم کسی هم نه حق داره و نه باید این اجازه رو به خودش بده ، نه به تو و نه به هیچ یک از بچه های تحریریه با دیدی طلبکارانه نگاه کنه
اگر کاری قراره انجام بشه ، نه وظیفه کاری شما هست و نه ما ، صرفا یک زحمت هست که برای عشق و علاقه ای که به فوتبال داریم ؛ میخوایم انجام بدیم
همین و نه بیشتر
نه دیدی مادی داریم و نه دید شهرت و دیده شدن و از این طور بحث ها
شما یه زحمتی کشیدی ، یه فکری کردی ، یه راهنمایی کردی و حالا این تنها وظیفه شما نیست که پیگیر باشی ، شما به عنوان یکی از بچه های تحریریه یا بهتر بگم نماینده تحریریه ، یک پیشنهاد عالی رو مطرح کردی که مستلزم همکاری کل سایت هست
تمام صحبت های بالا رو کردم که هم دلجویی از شما شده باشه ، و هم تذکری به دوستانی که به هر طریقی موجبات ناراحتی شما رو فراهم کردن ، چه با گوشه و کنایه ، چه با اعتراضات بیجای خودشون ، که البته خود ما هم در این راه کم تقصیر نبودیم
از این بحث ها که بگذریم ، به نظرم پیشنهاد دومی که مطرح کردید ، هم منطقی تر و شدنی تر هست ، هم در فضایی نزدیک تر به این فضایی که هستیم صورت میگیره و ملموس تر هست
به علاوه به اون شکل افراد متخصص رو طلب نمیکنه ، مخصوصا اینکه طراحی سایت الان دیگه جزء ویژگی های هر کاربر اینترنتی شده که فکر میکنم از این لحاظ به اندازه پیدا کردن یک In Designer به مشکل نخواهیم خورد
با این پیشنهاد که اینجا هم حالت تبادل نظر به خودش بگیره و گل ها قرار داده بشه کاملا موافق هستم
به نظرم اگر مقاله ها و ترجمه ها رو به یه قسمت مستقل تر و حرفه ای تر انتقال بدیم ، میتونیم خیلی بیشتر و حرفه ای تر رشد کنیم و دست و بالمون هم برای خیلی از کار ها باز تر هست ، ضمن اینکه برای پیگیری بحث اسپانسرینگ سایت هم ، میتونیم راحت تر و مستقل تر عمل کنیم
فقط نکته ای که همه باید بهش توجه کنیم که نباید تمام کارها رو از بهنام توقع داشته باشیم ، حالا که کار رو از اون حالت حرفه ای و تخصصی کمی در آوردیم ، پس همه میتونیم به نحوی کمک بکنیم و مسئولیت ها رو از شونه یک نفر خارج کنیم
RealMadrid7
03-09-2010, 14:59
یه نفر قول ساختن یه ساختمون بزرگ رو داد،رفت همه ی مصالح مورد نیاز رو خرید،زمین رو خرید،پروانه ساخت رو گرفت،نیرو جمع کرد همه کار کرد آخرش یه مهندس میخواست که طراحی کار رو بسپاره دستش هرچی گشت پیدا نکرد!مردم فکر کردن این کلا هیچکاری نکرده!در حالی که اگه یه خورده فکر میکردن شاید پی میبردن به اینکه اون بنده خدا همه کارا رو کرد ولی تو خونه آخر به مشکلی برخورد که پیش بینیش رو نکرده بود.....
behnaminho
03-09-2010, 15:53
ممنون دوستان
الان ما واسه استارت كار نياز به يه برنامه نويس خيلي خوب داريم كه حاضر باشه با يه مبلغ منطقي و البته تخفيف اين سايت رو واسه ما طراحي كنه.. از بقيه دوستاني هم كه دوست دارن تو اين كار به ما كمك كنن مي خوام كه از طريق پيغام خصوصي با من در تماس باشن.. مخصوصا كساني كه توانايي ترجمه دارن
messi72j
10-09-2010, 14:27
اقا منم یه نظری دارم برای این مجله:
این اسمه فارسیشه: یک دنیا فوتبال
اینم انگلیسیش: A world soccer
arshavin777
16-10-2010, 21:15
سلام بچه ها من با این که دیر به دیر تو سایت میام نمیخوام نظر زیادی بدم
اسم پیشنهادی من: ماهنامه ی ایران وجهان
با تشکر از شما دوستان
:thankyou::thankyou:
DEL P!ERO
16-10-2010, 21:44
ممنون دوستان
الان ما واسه استارت كار نياز به يه برنامه نويس خيلي خوب داريم كه حاضر باشه با يه مبلغ منطقي و البته تخفيف اين سايت رو واسه ما طراحي كنه.. از بقيه دوستاني هم كه دوست دارن تو اين كار به ما كمك كنن مي خوام كه از طريق پيغام خصوصي با من در تماس باشن.. مخصوصا كساني كه توانايي ترجمه دارن
درود
من میتونم سایت طراحی کنم و برنامه نویسی هم بلدم
شما برنامه نویسی برای سایت رو به چه زبانی میخوای ؟ مثلا ASP یا PHP یا ... ؟
کلا CMS خبری نیاز دارید ؟
یا یک سایت دینامیک میخوایید با قابلیت آپدیت دستی ؟
یا با استفاده از پایگاه داده مثل MySQL ؟
کمی بیشتر توضیح بدید من میتونم کمک کنم و این کار رو انجام بدم و البته امیدوارم بتونم کمک کوچیکی به این سایت کنم
از نظر طراحی و ... هر نیازی باشه میتونم رفع کنم و کمکی به سایت دوست داشتنی فوتیران کنم
درود
کمی بیشتر توضیح بدید من میتونم کمک کنم و این کار رو انجام بدم و البته امیدوارم بتونم کمک کوچیکی به این سایت کنم
از نظر طراحی و ... هر نیازی باشه میتونم رفع کنم و کمکی به سایت دوست داشتنی فوتیران کنم
سینا جون مابقی استعدادهات رو هم لو بدم ؟؟ :دی
پرشین گیگ رو میگم :دی :D
آقا بهنام اینم گزینه ی خوبی هست. کلا مثل پیمانه :D
behnaminho
16-10-2010, 22:52
درود
سینا جون مابقی استعدادهات رو هم لو بدم ؟؟ :دی
پرشین گیگ رو میگم :دی :D
آقا بهنام اینم گزینه ی خوبی هست. کلا مثل پیمانه :D
ضمن تشكر بسيار زياد از تمام دوستان بايد بگم كه سايت نزديك به 1 ماه هست داره مراحل طراحي رو طي مي كنه و با توجه به اينكه آپشن هاي زيادي واسه اين سايت در نظر گرفته شده و فقط هم يك نفر زحمت طراحيش رو داره ميكشه، يه مقدار كار به دارازا كشيده شده.. اما طراح اين سايت داره نهايت تلاشش رو انجام ميده و ايشالا تا چند روز آينده اگه اتفاق خاصي پيش نياد نسخه آزمايشي سايت واسه تست روي نت قرار مي گيره...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1