PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرهاد مجیدی در بین نفرات نظر سنجی جام ملت‌های آسیا قرار گرفت (به مجیدی رای بدین)

ss_ss gahreman
17-04-2010, 00:01
نـظـرسـنـجـی سـایـت فـدراسـیـون بـیـن الـملـلـی فـوتـبـال فـیـفـا
|تاثیرگذارترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا کیست؟ |

سایت فدراسیون بین المللی فوتبال (FIFA) در یک نظر سنجی در صفحه نخست خود قصد دارد تاثیرگذارترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا را انتخاب کند که در فهرست اعلام شده نام فرهاد مجیدی بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران نیز ثبت شده است. سایت فیفا از کاربران خود خواسته است تاثیرگذارترین بازیکن این دوره از رقابتها را معرفی کنند.فرهاد مجیدی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا عملکرد خوبی داشته و در این بازی ها برای استقلال چهار گل به ثمر رسانده است ، علاوه بر مجیدی نام یاسر القحطانی، لی دونگ گوک، کرونوسلاو لورک و کوجی ناکاتا از دیگر تیم های آسیایی نیز در این نظرسنجی ثبت شده است.

[Only registered and activated users can see links]

برای شرکت در نظرسنجی وارد سایت فیفا شوید و از سمت راست در قسمت Poll (نظرسنجی) میتوانید گزینه Farhad Majidi (فرهاد مجیدی) کلیک کنید و بعد روی کلمه Vote (رای) کلیک کنید تا رای شما ثبت شود.

" برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیک کنید " ([Only registered and activated users can see links])

*only_Esteghlal*
18-04-2010, 00:39
دوستان فرهاد از یاسر قحطانی عقب افتاد.
اطلاع رسانی کنید و به فرهاد رای بدید که الحق شایسته انتخاب هم هست.

cinablue
18-04-2010, 14:34
اقایون خانوما خواهشا بیاین رای بدین

مجیدی بیاد بالا

دیگه الان بحث قرمز و ابی زرد و بنفش نیست

بحث ایرانه

که این عربه نیاد بالا

اطلاع رسانی کنید

S K i L L E T
18-04-2010, 15:57
با این که قرمزم ولی برای کشورم :دی بهش رأی دادم!
خدایی دو فصله فوق العادس و شایستگیشُ داره!
دو سطح آسیا و برای ایران دیگه آبی و قرمز مفهومی نداره بهتره همه رأی بدن!

Death Angel
18-04-2010, 16:08
آره بهتره اطلاع رسانی بشه تا فرهاد اول بشه.خداییش شایستش هست.خیلی شایسته تر از اون عربه
زدن 4 تا گل تا اینجای مسابقات خودش حرف منو اثبات میکنه

S K i L L E T
18-04-2010, 20:24
میشه هر 24 رأی داد مثه بقیه نظرسنجیا ؟! :1::دی

اینا چیکار میکنن یه دفعه اینطوری میشه ؟! :164:

1) Yasser Al Qahtani
45.42%
2) Farhad Majidi
14.07%

12Temp
18-04-2010, 20:57
تو کشور های مختلف فرق می کنه:

هر کدوم رو بزنید یه کشوره

S K i L L E T
18-04-2010, 21:39
تو کشور های مختلف فرق می کنه:

هر کدوم رو بزنید یه کشوره

چه فایده ای داره ؟ اصلش آماره کلّه که فرهاد بدجوری عقب افتاده!

p30blog
19-04-2010, 13:55
این نظر سنجی حدود یک هفته است که به راه هستش ...
تا یکی - دو روز پیش فرهاد مجیدی نزدیک 45 درصد بود ...
اما خوب این عرب ها کار خودشون رو کردند دیگه ...
حالا ببینیم چی میشه ، امیدوارم همگی همت کنند و فرهاد برگرده سر جای اصلیش

12Temp
19-04-2010, 23:10
چه فایده ای داره ؟ اصلش آماره کلّه که فرهاد بدجوری عقب افتاده!

اینم غیرت ما ایرانی ها . . .
نذاشتیم اون عرب (...) اون بالا به مونه.
بازگشت فرهاد مجیدی به صدر نتایج نظرسنجی با 52%

نتیجه کلی نظرسنجی:

نتایج نظرسنجی در کشور های مختلف(مجیدی در 4 کشور پیشتاز،یاسر در دو کشور):

شاید باور نکنید ولی من دیروز یه سیمکارت خریدم و به خدا نفر اس ام اس زدم(تعدادش از دستم در رفته:دی) و اطلاع رسانی کردم.تو فروم های مختلف هم اطلاع رسانی کردم.

saeid51
20-04-2010, 00:58
منم راي دادم ولي غير از افتخار واسه ايران چيز ديگه اي هم داره يا نه مثلا جايزه اي چيزي ديگه خودتون ميدونيد......

hadis blue girl
20-04-2010, 07:33
.

شاید باور نکنید ولی من دیروز یه سیمکارت خریدم و به خدا نفر اس ام اس زدم(تعدادش از دستم در رفته:دی) و اطلاع رسانی کردم.تو فروم های مختلف هم اطلاع رسانی کردم.

آفرین به شما استقلالی متعصب !! باید اطلاع رسانی کرد تا هوادارا همه شون رای بدن ،
درواقع ایرانی ها همه شون رای بدن ... چون این مساله بیشتر جنبه ی ملی داره !

انشاا... کاپیتان به حقش می رسه و اول می شه !

hadis blue girl
20-04-2010, 10:59
به فرهاد مجیدی رای بدهید !

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

چند بار هم میشه رای داد فقط باید :

history/ cookies رو توی internet explore بعد از رای دادن delete کنید بعد صفحه رای رو refresh کنید و دوباره رای بدهید .

روش پاک کردن Cookies:

در منوی tools عبارت Internet Options را انتخاب نمایید در زبانه General تیک گزینه ی Delete Browsing history on exit را بزنید ، سپس گزینه ی Delete را انتخاب کنید ، یک صفحه باز می شود باز هم گزینه ی Delete را انتخاب کنید ، حالا می توانید با refresh کردن سایت فیفا دوباره به کاپیتان فرهاد رای بدهید .

s-a-l-i-m
20-04-2010, 12:51

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

history/ cookies رو توی internet explore بعد از رای دادن delete کنید بعد صفحه رای رو refresh کنید و دوباره رای بدهید .

روش پاک کردن Cookies:

در منوی tools عبارت Internet Options را انتخاب نمایید در زبانه General تیک گزینه ی Delete Browsing history on exit را بزنید ، سپس گزینه ی Delete را انتخاب کنید ، یک صفحه باز می شود باز هم گزینه ی Delete را انتخاب کنید ، حالا می توانید با refresh کردن سایت فیفا دوباره به کاپیتان فرهاد رای بدهید .
برای من این کار نکرد.....الان مجیدی فقط در 2 کشور اول هست ....سعی کنید تو خود عرب ها بهش رای بدید که از تو بسوزند...
100% عرب ها تبلیغات زیادی می کنند در رسانه برای رای دادند اما ایران:-&:-&:164:

hadis blue girl
20-04-2010, 13:41
برای من این کار نکرد.....الان مجیدی فقط در 2 کشور اول هست ....سعی کنید تو خود عرب ها بهش رای بدید که از تو بسوزند...

بله متاسفانه رسانه های ایرانی به این چیزها توجه نمی کنن ، به ویژه که مربوط به استقلال هم باشه ،
اگر مرور گرت فایر فاکسه راه زیر رو امتحان کن :

cookieدر Firefox
باید در منوی ‌tools گزینه Option را انتخاب کنید.
سپس‌ ‌‌در بالاترین ‌قسمت‌ روی privacy کلیک‌ ‌‌کنید ‌و روی ‌دکمه ‌cookie کلیک‌‌‌کنید بر Remove individual cookies کلیک کنید و سپس Remove All cookies

اینم برای فایر فاکس !!

امیدوارم کاپیتان اول بشه !

Torres 9
20-04-2010, 14:08
سلام بین فرهاد مجیدی و یاسر القطری شک داشتم !!:laugh4:
ولی فرهاد رو انتخاب کردم :2:
عکس زیر هم مال آخرین آخرین نظر سنجیه :

MeHDi ArSeNaL
20-04-2010, 14:24

البته تو اخبار اعلام کردند

DaNiOK
20-04-2010, 15:18
:3925: فرهاد برگشت به صدر... :3925:

ايول دوستان سعي كنن اطلاع رساني بيشتري كنن :d0s69thbefhifftitrz

خدائيش من كلي رفيق پرسپوليسي دارم كه از استقلال متنفرن، ولي از هر كدومشون بپرسي از فرهاد و خسرو حيدري خوششون مياد :6qwup3:

guaje villa
20-04-2010, 19:43

روش پاک کردن Cookies:

آره همين طور كه حديث خانوم گفت از اين راهم ميشه راي داد...:labkhand:
خيلي سخت نيست فقط شما در بالاي صفحه روي كلمه ي Tools كليك ميكنيد و گزينه ي Internet Options انتخاب ميكنيد و بعد يك صفحه ي جديد باز ميشه و تو همون صفحه روي گزينه ي: Delete Cookies كليك ميكنيد و وقتي كه انتخاب كردين يك صفحيه كوچك باز مي شود و آن را OK كنيد و در آخر هم در پايين صفحه ي قبلي كه باز شده بود آن را هم OK ميكنيد. حالا وقتي كه روي صفحه ي سايت فيفا refresh كنيد دوباره مي توانيد به داش فرهاد:d0s69thbefhifftitrz راي بدين....:13:
سريع برين راي بدين تا اين عربه....:-& از ما جلو نزده :labkhand:

12Temp
20-04-2010, 20:12
یاسر فقط در کشور های عربی از فرهاد بالاتره.
بروبکس اطلاع رسانی یاسر دوباره نیاد بالا.

guaje villa
20-04-2010, 21:14
:177::177:بشتابيد....بريد به فرهاد:d0s69thbefhifftitrz راي بدين:177::177:

سريع اطلاع رساني كنيد و به فرهاد راي بدين كه راي گيري تا پايان روز 20 آوريل هستش، يعني امشب.....ساعت 00:00 به وقت كرينويچ راي گيري به پايان ميرسه
مثل اينكه اين عربه داره ميزنه جلوهااااااااااااا127fs3556139:-&
يالا سريع بريد به همه بگيد راي بدن تا دير نشده:2qcmh45:
زود باشييييييين.....:*:84:*:

guaje villa
21-04-2010, 12:03
بچه ها ببخشيد مثله اينكه اشتباه كردم و راي گيري تموم نشده و فكر كنم تا پايان ماه آوريل ادامه داره...:6qwup3:
پس سريع بريد راي بدين كه فرهاد داره عقب ميفته...127fs3556139
الان فرهاد:d0s69thbefhifftitrz %49 هستش و ياسر :-&%45

azad63
21-04-2010, 12:27
فرهاد مجيدي

تشكر از سايت فوق العاده زيبا و ديدني شما

موفق باشيد
ف . ز

ss_ss gahreman
21-04-2010, 17:32
بچه ها شما رو به خدا یکم بیشتذ اطلاع رسانی بکنید توی سایت های دیگه اختلاف کمه احتمال داره این سوسمار خور ها بیان بالای داش فرهاد

guaje villa
21-04-2010, 20:05
نظرسنجي تموم شد و داش فرهاد:d0s69thbefhifftitrz اول شد....:13:
داش فرهاد با %50 اول شد....:177: تبريك به همه:72::72::72:

hadis blue girl
01-05-2010, 10:02
سلام بعد از اتمام نظرسنجی سایت فیفا ، حالا سایت کنفدراسیون آسیا داره نظر سنجی می کنه ،
فعلا کاپیتان جلوست اما ؛
ناصر ال قحطی زده !!!!!!! داره به کاپیتان فرهاد می رسه از همون روشی که تو پست 13و 15 همین تاپیک گفتم استفاده کنید و چند بار رای بدید .

برای رای دادن به لینک زیر بروید :

انشاا... ایران و ایرانی ، استقلال و استقلالی هر جا که هست سربلند باشه !

ILovE$s
02-05-2010, 15:24
من همه ی این کارهارو انجام دادم اما وقتی دوباره رای میدم تعداد رای ها تغییر نمی کنه....~x(

saeed_cris
04-05-2010, 16:10
در نظرسنجي سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا مجيدي در رتبه اول موثرترين گلزنان ليگ قهرمانان قرار گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال در تازه‌ترين نظرسنجي سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در صدر جدول موثرترين گلزنان ليگ قهرمانان قرار دارد .:d0s69thbefhifftitrz

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در تازه ترين اقدام خود درباره موثرترين گلزنان ليگ قهرمانان آسيا در مرحله گروهي نظرسنجي كرده است.

مخاطبان سايت AFC به ترتيب زير راي داده اند:
1-فرهاد مجيدي از استقلال 34%
2-ياسر القحطاني از الهلال 27%
3-جوئل گريفيث از بيجينگ گوان 17%
4-محمد نور از الاتحاد عربستان 14%
5-محمد رضا خلعتبري از ذوب آهن 4 %
6-اوديل احمدف از پاختاكور 2 %
7-مهدي رجب زاده از مس كرمان 1% <

منبع ([Only registered and activated users can see links])