PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 23 فروردین 1389 ::><::

Mohsen_Bar3lona
13-04-2010, 01:28
[Only registered and activated users can see links]

منتخب برنامه 90 مورخ 23 فروردین ماه 1389

ازین پس فایل ها بصورت تک فایل قرار خواهند گفت !!!

ضمنا قرار گرفتن لینک مستقیم بدلیل اینکه فعلا رپید لیچ سایت مشکل داره و فایل های حجیم رو سخت میشه لیچ کرد بهمین جهت کمی ممکنه با تاخیر گذاشته بشه که پیشاپیش از حضور کاربران ویژه پوزش میطلبیم.ولی تلاش بر این هست که با سرعت هرچه تمام تر کار انجام بشه.

1.برنامه نود ازین هفته به بعد فقط بصورت درخواستی قرار داده خواهد شد و ازین پس از کلیپ های پیش فرض خبری نخواهد بود.

2.سعی کنید "حتما" آدرس دقیق بدید تا بتونیم پیداش کنیم.تاکید میکنم که آدرس تون دقیق و قابل فهم باشه !!!

3.از درخواست های کهکشانی خودداری کنید که شرمندتون نشم.چون به هیچ وجه گذاشته نخواهد شد و هیچ اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

4.درخواست احتمالی "بعضی" از دوستان رو هم بدلیل هتک حرمت به هیچ عنوان نخواهم گذاشت.

مکالمه تلفنی دایی (هر دو مکالمه)

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] hsen_Bar3lona.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

تمامی حواشی بازی مس - گسترش

صدا نداشت.صبر کنید تا ویدئوی سالم رو قرار بدم
پوزش میخوام بچه ها

خلاصه بازی مس رفسنجان و گسترش فولاد

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] a.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

حواشی مربوط به پیشنهاد رشوه به بازیکنان راه آهن

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] na.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

دوربین نود

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] a.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

داستان تبانی تیم دسته سومی

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] en_Bar3lona.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

گفتگوی ویژه نود با حضور آقایان چراغ پور و دکتر ذوالفقارنسب

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] n_89__By_Mohsen_Bar3lona.rar.html)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

Majid_4553
13-04-2010, 02:02
سلام
صحبتهای دایی (هر دو دفعه)
دوربین نود
بخشهای مربوط به تبانی راه اهن و اون لیگ دسته سه
خلاصه بازی و صحبتهای و داوری بازی مس رفسنجان

ho_ho95
13-04-2010, 13:21
سلام
صحبت های علی دایی و تبانی دسته سه لطفا!

navid1749
13-04-2010, 15:20
سلام
خسته نباشید
صحبت های آقای علی دایی و تبانی دسته سه لطفااگر امکان داره .
باتشکر فراوان

MUNICH_58
13-04-2010, 21:38
لطفاً صحبت های پیروانی، چراغپور و ذوالفقار نسب رو بذارین. خیلی خیلی ممنون.

Mohsen-juve
15-04-2010, 09:37
سلام.انصافا دستت درد نکنه محسن جان بابت این ویدئوهایی که گذاشتی.
بی زحمت میتونی یه خلاصه ای از حرفهایی که کفاشیان بعد تلفن دایی زده رو بذاری؟

barcelona2011
15-04-2010, 18:40
جان من مستقیم هم بذارین

Mehdi
15-04-2010, 19:21
لینکهای مستقیم اضافه شد.

Orange
16-04-2010, 03:48
تمامی حواشی بازی مس - گسترش

سلام خسته نباشید من اینو از لینک مستقیم دانلود کردم منتها صدا نداره میخواستم ببینم اشکال از فایلی هست که آپ شده یا از منه .
با چندتا پلیر امتحان کردم بازم صدا نداره :297:.
ممنون.:72:

zidane
17-04-2010, 00:35
خسته نباشید

حضور کفاشیان در 90 رو کامل میخوام.

پیشاپیش از لطفتون ممنونم

Mohsen_Bar3lona
17-04-2010, 23:31
سلام خسته نباشید من اینو از لینک مستقیم دانلود کردم منتها صدا نداره میخواستم ببینم اشکال از فایلی هست که آپ شده یا از منه .
با چندتا پلیر امتحان کردم بازم صدا نداره :297:.
ممنون.:72:

بله چک کردم دیدم صدا نداره.قصور از طرف بنده بوده و از تمام کسانی که این کلیپ رو دانلود کردن رسما غذر میخوام.لطفا صبر کنید تا درستش کنم ...

خسته نباشید

حضور کفاشیان در 90 رو کامل میخوام.

پیشاپیش از لطفتون ممنونم

بهتره نسخه کامل برنامه نود رو که بعضی از سایت ها قرار میدن ، دانلود کنید.من نمیتونم همچین درخواستی رو قرار بدم :1b14:
(درخواست کهکشانی)

panda
19-04-2010, 03:02
بله چک کردم دیدم صدا نداره.قصور از طرف بنده بوده و از تمام کسانی که این کلیپ رو دانلود کردن رسما غذر میخوام.لطفا صبر کنید تا درستش کنم ...

بهتره نسخه کامل برنامه نود رو که بعضی از سایت ها قرار میدن ، دانلود کنید.من نمیتونم همچین درخواستی رو قرار بدم :1b14:
(درخواست کهکشانی)

هر کدوم از دوستان که میخواد کل برنامه ی 90 رو دانلود کنه یا انلاین ببینه بهم پیام شخصی بده براش سایتش رو بدم برای دانلود هم کل برنامه رو میتونید تو 460mg دانلود کنید .هر هفته بدون تاخیراینجا نمیشه سایتش رو بدم چون بی احترامی به این سایت میشه و نمیخوام زحمات مدیر ها هدر بشه با اینکه میدونم این پست پاک میشه.:-t

MUNICH_58
24-04-2010, 17:53
صحبت های شاغلام رو نمیذارین؟