PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 10 اسفند 1388 ::><::

Mohsen_Bar3lona
14-03-2010, 01:50
[Only registered and activated users can see links]

منتخب برنامه 90 مورخ 10 اسفند ماه 1388

فایل ها اکثرا بجز تکو توک زیر 20 مگ هستند.ازین پس لینک های مگاآپلود هم اضافه خواهند شد.کسانی که میخوان از سرور رپید شیر دانلود کنن میتونن برای مستقیم و آسان تر کردن دانلود فایل ها ، از سایت rapidbaz.ir استفاده کنند.

ضمنا قرار گرفتن لینک مستقیم بدلیل اینکه فعلا رپید لیچ سایت مشکل داره و فایل های حجیم رو سخت میشه لیچ کرد بهمین جهت کمی ممکنه با تاخیر گذاشته بشه که پیشاپیش از حضور کاربران ویژه پوزش میطلبیم.ولی تلاش بر این هست که با سرعت هرچه تمام تر کار انجام بشه.

1.برنامه این هفته بصورت کاملا درخواستی قرار داده خواهد شد.

2.سعی کنید آدرس نسبتا دقیق بدید تا بتونم پیداش کنم.

3.از درخواست های کهکشانی خودداری کنید که شرمندتون نشم.

panda
14-03-2010, 03:29
یهو بگید دیگه نمیتونیم ما هم بریم یه جا دیگه.چه بلایی سر سایت اومده خدا میدونه.

Mohsen_Bar3lona
14-03-2010, 06:27
یهو بگید دیگه نمیتونیم ما هم بریم یه جا دیگه.چه بلایی سر سایت اومده خدا میدونه.

مطمئنا اگر جای دیگه بشکلی که ما پوشش میدیم ، پوشش میدادند شما حتی یک ثانیه هم اینجا نمیموندید.هیچ بلایی هم سر انجمن نیومده.نزدیک سال نو هستیم و همه مشغول کارای شخصی خودمون و سمون هم شلوغ.بنده هم چندین روزه که بشدت مریض هستم.

پس بذارید الانم یهو بگم که : "نمیتونیم"
تشریف ببرید جای دیگه که وقتتون تلف نشه.بدرود !!!

ArtesheSorkh
14-03-2010, 11:09
مطمئنا اگر جای دیگه بشکلی که ما پوشش میدیم ، پوشش میدادند شما حتی یک ثانیه هم اینجا نمیموندید.هیچ بلایی هم سر انجمن نیومده.نزدیک سال نو هستیم و همه مشغول کارای شخصی خودمون و سمون هم شلوغ.بنده هم چندین روزه که بشدت مریض هستم.

پس بذارید الانم یهو بگم که : "نمیتونیم"
تشریف ببرید جای دیگه که وقتتون تلف نشه.بدرود !!!

بابا کاربرای محترم کم بی انصاف باشید ... همکاران بعضی وقتها از خواب و زندگی خودشون زدن تا برای شما ها سریعتر گل و برنامه نود و از این جو رچیزها رو آماده کنن ولی شما هم به جای دلداری آنها و تشویق برای دلگرمی آنها هرگاه یه مشکل اینجوری پیش میاد اینطوری اعتراض میکنید ...

این افرادم مثل ما آدمم ... روبات نیستن که ... بیچاره آقا محسن داره میگه مریضه ... هرچی دلت میخواد بگو برات بزاره چرا بهانه میگیری...

در ضمن اینو هم بدون توی هیچ جای دیگه ای مثل اینجا برنامه نودو دیگر چیزها پوشش داده نمی شه و در کل در هر جایی درخواست بدی اصلا جوابتو نمیدن:wha5D:

hosseincantona
14-03-2010, 14:54
سلام. در منتخب نود های 23 و 30 آذر یک سری لینک های هات فایل بود که من نتونستم اونها رو بردارم و الان از سرور حذف شده اند. تو رو خدا یه جوری از یک سرور دیگه اینها رو به من برسونید. ممنون.
[Only registered and activated users can see links](1).AVI.html
آقا به خدا هر کسی این لینک ها رو به من برسونه، پیش من یک ایمیل ویژه جایزه داره.

ITALIANO
14-03-2010, 15:19
اون آيتم حضـور بازيكنان استقلال اهواز پشت وانت و خداداد عزيزيه خر سوار!! جاشـو نميدونم كجاست دقيق . خلاصه بازيهاي اين هفته رو هم ميخوام.

meysam_malavan
14-03-2010, 19:02
خلاصه ی بازی ملوان

Mohsen_Bar3lona
14-03-2010, 20:58
برنامه 10 اسفند و همچنین 14 بهمن رو جناب عزیز کامل خواهد گذاشت.تا زمانی که ایشون تاپیکش رو بزنه درخواست هاتون رو همینجا مطرح کنید تا رسیدگی بشه.گویا توی آپلود ویدئو ها به مشکل برخورده که بزودی قرار داده خواهد شد.فقط کمی صبور باشید.

panda
15-03-2010, 09:35
داش محسن من معذرت میخوام کمی تند رفتم :72:
اقا ایشاالله زودی خوب شی بازم بازی هارو پوشش بدی خیلی گلی :72:

من فقط یه خلاصه ی مفید از بازی پرسپولیس و ملوان میخوام چون ندیدم بازی رو اگه تونستید بذارید بازم معذرت :72:

Mehrnaz
15-03-2010, 13:56
آقا محسن امیدوارم زودتر حالتون خوب خوب بشه
ممنون که بازم با این حالتون اومدین
اما یه نکته...14 بهمن رو نذاشتید هم نذاشتید،حضور محسن خلیلی توی نود مربوط به 17 اسفند رو بذارید....البته این یه مزاح بیش نبود!:33:
ولی بی صبرانه منتظرم مشکلاتتون حل بشه و ویدئوی اونو بذارید
ممنون:177:

Mohsen_Bar3lona
17-03-2010, 16:17
این بخش نود فکر کنم نفرین شده یه جورایی ... یه سری مشکلات عجیب غریب داریم ... ایشالا حل میشه میرسیم خدمتتون ...

شرمنده ایم واقعا ... میدونم این جمله تکراری شده ولی چاره ای نیست پس :

صبور باشید داریم ویدئو ها رو آماده میکنیم !!!

ZAHRA59
18-03-2010, 09:54
لطفا فایل صوتی مصاحبه جواد نکونام رو به همراه عکس مصاحبه برام بزارین ممنون میشم

Mehrnaz
05-04-2010, 07:59
سلام سال نوتون مبارک
نود 17 اسفند رو نمی ذارین؟می دونم سرتون شلوغه فقط لطفا بگید که ویدئوهاش رو دارین که آپلود کنین یا نه...:2qcmh45:

ITALIANO
09-04-2010, 17:24
واقعاً نمیدونم این چه حرکتیه ! لابد الان داریم زحمات همکاران رو می بریم زیر سوال !
یک درخواستی که کلاً 2 دقیقه هم نمیشه ، انقدر باید براش صبر کرد ؟! ما صبر حضرت ایوب رو نداریم .
اگر واقعاً این بخش به عنوان قشنگی ازش استفاده میشه و فقـط برای مسخره کردن کاربرا این بخش رو راه انداختید ، بهتره یه تجدید نظری تو رفتارتون بکنید. . .
خیلی موفق شدم و کوتاه اومدم که خودمو کنترل کنم...
تاریخ درخواست ما 14-03-2010 است ! چیزی بالغ بر 20 روز. . .
این اسمش انتظار نیست ، این اسمش توهین ، تحقیر ، کوچک کردن و ... هست .
دیگه هم نمیخوام درخواستمو کسی بذاره ، اون پستی که توش درخواست داده بودم رو هم پاک می کنم ، ولی درخواست های بقیه کاربرا رو بهش اهمیت بدین...

Mohsen_Bar3lona
09-04-2010, 23:14
واقعاً نمیدونم این چه حرکتیه ! لابد الان داریم زحمات همکاران رو می بریم زیر سوال !
یک درخواستی که کلاً 2 دقیقه هم نمیشه ، انقدر باید براش صبر کرد ؟! ما صبر حضرت ایوب رو نداریم .
اگر واقعاً این بخش به عنوان قشنگی ازش استفاده میشه و فقـط برای مسخره کردن کاربرا این بخش رو راه انداختید ، بهتره یه تجدید نظری تو رفتارتون بکنید. . .
خیلی موفق شدم و کوتاه اومدم که خودمو کنترل کنم...
تاریخ درخواست ما 14-03-2010 است ! چیزی بالغ بر 20 روز. . .
این اسمش انتظار نیست ، این اسمش توهین ، تحقیر ، کوچک کردن و ... هست .
دیگه هم نمیخوام درخواستمو کسی بذاره ، اون پستی که توش درخواست داده بودم رو هم پاک می کنم ، ولی درخواست های بقیه کاربرا رو بهش اهمیت بدین...

متاسفانه از تو انتظار نداشتم مهدی جان.عذر میخوام که اینجوری باهات صحبت میکنم ولی سعی میکنم مثل خودت باشه شان منزلت صحبت کردنم باهات :

خودت قبلا همکار بودی.پستت واقعا خجالت آوره.من 9 ماهه که بشدت با درسام درگیرم و مثل خیلیا نمیتونم شب امتحانی پاس کنم.عادت ندارم برم اینور و اونور جار بزنم که فلان مشکل رو دارم ولی دیگه آدم رو به تنگ میارید.الانم داغدارم و نه اعصاب درستی دارم و نه حوصله کسی رو دارم حتی حوصله خودمم ندارم!!! من نه اینجا حقوقی میگیرم و نه "نوکر دستورات شما بودن" برای من سودی داره.(اون بخشی که در جمله قبل هایلایت شده مشمول کسانی که رعایت ادب رو میکنن و صبور هستن نمیشه).پس وقتی درخواستی رو عنوان میکنی و قرار نمیگیره بدون که یه مشکلی هست که قرار نمیگیره.اگه فکر کردی من اینجا زیر دین شما هستم بشدت در اشتباهی ! سخت ترین بخش تاپگل همین برنامه 90 هست.نشد یه هفته بیام پوشش بدم یکی نیاد غر بزنه.

به جهنم که صبر ایوب نداری ! شما دیگه نمیخواد اینجا حرف از "تحقیر و توهین" بزنی.این نوید رو هم به شما بدم که یا بخش 90 رو حذف میکنیم یا من ازین بخش کنار میکشم.هرکس دوست داره بیاد اینجا رو بگردونه.شاید بگید اگه این بخش نباشه پس چرا دیگه کاربر Mohsen_Bar3lona لازمه که همکار تاپگل باشه؟ باشه اگه با این قضیه هم مشکل دارید لازم شد از همکاری هم کنار میکشم تا از دست توهین ها و حقارت هایی که از سوی بنده متحمل میشید به طور کلی راحت بشید.اگرم تا حالا با فعالیت ناچیز و بی ارزشم به شما و هر احد دیگری توهینی شده و رسما همینجا از همشون عذر خواهی میکنم !!!

از همین لحظه دیگه بخش نود به من هیچ ارتباطی نداره.این شما و اینم بقیه دوستانی که میخوان پوشش بدن.شاد و خرم باشید !!!

nekou66
02-06-2010, 21:42
سلام درخواستی داشتم که اگر فراهم کنید ممنون میشم اگه میشه برنامه منتخب 90 در10 بهمن ماه که با حضور جواد نکونام بود بذارید mer30 :wavesmile:

nekou66
02-06-2010, 22:01
سلام درخواستی داشتم که اگر فراهم کنید ممنون میشم اگه میشه برنامه منتخب 90 در10 بهمن ماه که با حضور جواد نکونام بود بذارید mer30 :wavesmile:

Mohsen_Bar3lona
02-06-2010, 22:32
علیک سلام. وا لا 10 بهمن مصادف میشه با روز شنبه ! که برنامه نود روز های شنبه اصلا پخش نداره ... البته منظور از روز همون شب هست.

ولی اگه منظورتون 5 بهمن هست متاسفانه پوشش داده نشد از طرف تیم تاپگل ... متاسفم دوست عزیز :winksmiley02:

nekou66
04-06-2010, 09:57
سلام دوست عزیز یه اشتباهی صورت گرفته منظور من 10 اسفند ماه بود :imoksmiley:

nekou66
05-06-2010, 19:19
علیک سلام. وا لا 10 بهمن مصادف میشه با روز شنبه ! که برنامه نود روز های شنبه اصلا پخش نداره ... البته منظور از روز همون شب هست.

ولی اگه منظورتون 5 بهمن هست متاسفانه پوشش داده نشد از طرف تیم تاپگل ... متاسفم دوست عزیز :winksmiley02:

سلام دوست عزیز یه اشتباهی صورت گرفته در وارد کردن تاریخ برنامه منظور من 10 اسفند ماه بود بازم از اینکه سری قبل به درخواستم توجه کردی نهایت تشکر دارم :164: :girl_sigh: