PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 3 اسفند 1388 ::><::

Benjamin Aguero
25-02-2010, 20:20
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

منتخب برنامه نـود

3 اسفند 1388 | 22 فوریه 2010

90 درجه (معرفی برنامه سابق!)

8.21 MB
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه ی بازی استقلال - مس کرمان

13.83 MB
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه ی بازی ذوب آهن - سپاهان

22.24 MB

حواشی قبل از بازی مقاوت سپاسی - پرسپولیس

4.94 MB

خلاصه ی بازی مقاومت سپاسی - پرسپولیس

16.64 MB

دوربین 90

26.94 MB

حواشی بازی شهرداری نوشهر و گاز سرخس! :292: :-t:susel:

8.98 MB

آخرین نتیجه ی نظرسنجی برنامه ی 90 مورخ 3 اسفند 1388

توضیح: با توجه به بی اهمیت بودن گفتگوی ویژه ی این برنامه، این قسمت رو که طولانی هم بود، برای دانلود نذاشتم.

پ.ن: هرگونه درخواست پذیرفته میشود! :D

Benjamin Aguero
26-02-2010, 17:38
ویرایش: تمامی لینک ها قرار داده شدند.

توجه: درصورت داشتن هرگونه درخواست، هرچه سریع تر اقدام کنید.

Mehrnaz
26-02-2010, 23:02
درخواستی نداریم جز این که....
توروخدا....اگه می تونید از سایت دیگه ای آپلود کنید....به خدا من که دایال آپی هستم نمی تونم از رپیدشیر دانلود کنم...مگا آپلود هم که ف ی ل ت ره...آخه باید چی کار کنم؟
با رپیدباز هم نمی تونم لینک مستقیم بگیرم....

Sepahan 4 Ever
03-03-2010, 14:42
حواشی سپاهان-ذوب آهن
ترو خدا بذارید:34:

hosseincantona
05-03-2010, 11:00
سلام. در منتخب نود های 23 و 30 آذر یک سری لینک های هات فایل بود که من نتونستم اونها رو بردارم و الان از سرور حذف شده اند. تو رو خدا یه جوری از یک سرور دیگه اینها رو به من برسونید. ممنون.
[Only registered and activated users can see links](88-09-23)_By_Hanrish(1).AVI.html
[Only registered and activated users can see links](88-09-30)_By_Hanrish.AVI.html

ZAHRA59
06-03-2010, 13:28
سلام خسته نباشید اگه میشه فایل صوتی مصاحبه جواد نکونام با برنامه نود این هفته رو به همراه یه عکس از مصاحبه بزارین ممنون میشم

hosseincantona
07-03-2010, 09:40
سلام. در منتخب نود های 23 و 30 آذر یک سری لینک های هات فایل بود که من نتونستم اونها رو بردارم و الان از سرور حذف شده اند. تو رو خدا یه جوری از یک سرور دیگه اینها رو به من برسونید. ممنون.
[Only registered and activated users can see links](1).AVI.html
اگه از مگا آپلود برسونین ممنون میشم.

art5635
08-03-2010, 17:17
سلام.مصاحبه عابدزاده و شریفی بعد از کمیته انضباطی رو خواهش میکنم بذارین.توروخداااااااااا

okok2
08-03-2010, 21:03
سلام، من هایلایت بازی استقلال و استیل آذین رو می خوام ؛ مربوط به جام حذفی ( با گزارش عادل )
با تشکر

barcelona2011
09-03-2010, 00:27
فقط لینک مستقیم یا مدیافایر . این لینکایی که آپ میکنید ( رپیدشیر ، مگاآپلود ) از هر ده نفر یه نفر میتونه دانلود کنه

meysam_malavan
10-03-2010, 15:21
خلاصه ی بازی ملوان رو نمیزارید ؟

Mehrnaz
11-03-2010, 10:49
توروخدا بچه ها اگه می شه زودتر نود 17 اسفند با حضور محسن خلیلی رو بذارید....
خواهش می کنم از یه جائی آپلود کنید که قابلیت ادامه داشته باشه....
لظفا اگه حجمش زیاد می شه چند پارت کنید توروخدا ..

bolka
23-08-2010, 04:55
گلهای هفته دوم انگلیس کووووو؟