PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبادل نظر و اخبار مربوط به دیدارهای ذوب آهن اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا

صفحه ها : 1 [2]

pandora tomorrow
27-09-2010, 17:35
به به خواهران عزیز الهلالی رو عشقه :دی!! جهت تضعیف روحیه:دی

[Only registered and activated users can see links]

اصلا نترسیدن ها !!!

alhilal الهلال ksa
27-09-2010, 17:43
به به خواهران عزیز الهلالی رو عشقه :دی!! جهت تضعیف روحیه:دی

اصلا نترسیدن ها !!!

جميع ملاعبكم ممتلئه بالنساء ..
بالفعل يبدوا أنكم تأثرتوا بجماهير النصر الغبية !:D

faezeh10
27-09-2010, 18:03
ذوب آهن حتما تا فینال میره. اصلا مگه این الاهلی چیه که اینقدر بزرگش کردید؟ بابا مگه اون پوهانگ فلک زده رو نزدیم؟ خب اینم روش... دیگه از قهرمان فصل قبل آسیا که بالاتر نیست!

alhilal الهلال ksa
27-09-2010, 18:06
از دست تیم خودتان هستید؟
آیا آسیب؟

Seyed
27-09-2010, 18:26
اللهم اشف کل مریض من النوع العرب و بالخصوصیة، اعراب من المملکة السعودی :781:

اللهم هم فاقد من ذرة المنطق و الفهم و هم اکثر صخیة من سباق الانسان و هم مصداق هذه الآیة القرآن الکریم : (( صم بکم عمی و هم لا یبصرون )) ، و هم جاهلون و کانوا الجاهلون حتی قال رسول الله صلی الله علیه و آل و سلم : (( انا من العرب و لیس العرب منی )) ، هم لا مسلم و هم مرتد من الدین الرسول الله و هم وهابی فاقد من ذره الدین و هم جاهلون کما جاهلون فی الصدر الاسلام و لا غیر !!
اللهم فک هذا امت بهذا النوعيت ، آمین یا رب العالمین

پ.ن : هی من میگم اینا رو تو زمین خودشون پرس کنید هی این دیوونه ها رو میارید اینجا :D

Super
27-09-2010, 18:48
Faberegas خواهید دید که چگونه تیم هلال احمر حل توهین شکست خورده ب 3-0
نعم نعم!
6-0 فی فولاد شهر
3-0 فی کینگ فهد!
ذوب آهن سیفوز کاس الاسیا و الهلال سعودی ان اذل.

Prison Break
27-09-2010, 20:35
معا من أجل جميع الناس مجنون وغيور الصلاة
بالنسبة لأولئك الذين لا يتكلم رأسي
نأمل أن يجيب ذوب آهن كل ما عندي من يفوز ويعطي ليالي
حظا سعيدا :thumbsup:

R9TheBest
28-09-2010, 04:33
از بس سید جنگ جنگ گفت اینا باورشون شد ! :دی
عزیز دل من .. حبیبی :دی موش خور :دی اینقدر شعر نگید :دی

متاسفانه باید بگم که نه فقط این تاپیک بلکه تمام تاپیک های مربوط به بازی ذوب اهن و هلال در سایت مختلف از بحث اصلی منحرف شدن که این به دو دلیل برمیگرده :
اولین دلیل که از همه مهمتره موضوع دین و اعتقادات مذهبی هست که علیرغم اینکه ما به اعتقادات اونا احترام میزایم ولی متاسفانه از اونا کلی بی احترامی میبینیم . این نشان دهنده فرهنگ و تمدن موش خوراست ! تو یه سایتی داشتم خودندم که یکی از هلالی ها گفته بود که چرا ایرانی ها به ما موش خور میگن ؟ دو پست بعد یکی از جنس خودشون در جوابش گفته بود اونا هم حق دارن چون ما هم با اعتقادات اونا توهین میکنیم و از این چیزا ! بعدش دیگه این کاربر رو که طرفدار تیم خودشون رو محروم کردن! ( حتی با خودشونم نمیسازن از جونورا ! :دی ) کلا باید واسه اینا تدارک یه برنامه راز بقا ببینیم :دی
دومین دلیل هم برمیگرده به اختلافات بین خودشون . تیم نصر و هلال تو تیم 100% ضد هم هستند . تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن از هم دیگه طرفداری کنند ! واسه همینم شما اگه دقت کنید متوجه میشید که دلیل اومدن اعراب به این سایت فقط و فقط به خاطر کاربر النصراوی العالمی میباشد که به خاطر اون پستش بقیه هم پشت سرش اومدن!

در کل امیدوارم که با این شرایط و جوی که الان حاکمه تیم ذوب اهن بتونه این عربا رو نفله کنه و سربلند از این بازی بیرون بیاد .. بازی کردن تو عربستان کار سختیه اما ذوب اهن هم تو تمامی شرایط سخت خودشو خوب نشون داده به مردم . من از اینکه ذوب اهن این عربا میزنه شکی ندارم و به عنوان یک استقلالی به این تیم ایمان دارم!
اون دوستانی که قراره برن ورزشگاه امیدوارم بترکونن !:smoke:

Only Gerrard 8
28-09-2010, 06:00
بازی ذوب آهن - الهلال کی برگزار میشه ؟؟؟ تو سایتا نزده تاریخشو :297:

lovely reds
28-09-2010, 08:46
فکر میکنم 13 مهر باشه و اول تو اصفهانه

Damiano
28-09-2010, 12:57
بازی ذوب آهن - الهلال کی برگزار میشه ؟؟؟ تو سایتا نزده تاریخشو

کنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي داوران ديدار ذوب آهن ايران و الهلال عربستان در چارچوب رقابتهاي نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا در دور رفت را که چهارشنبه 14 مهر 89 در فولاد شهر اصفهان برگزار مي شود اعلام کرد.
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال،اسامي داوران به شرح زير اعلام شد :
ناظر بازي :محمد موزاميل از سنگاپور
ناظر داوري:حسين غضنفري از کويت
داور:سوبخيدين موهد صالح از مالزي
کمک داور اول :يوژين مو از چين
کمک داور دوم:موهد صبري از مالزي

Moein-Chelsea
28-09-2010, 13:32
توی همین ایران الهلال کارش تمومه و اون هم میره ور دست پوهانگ:D
واقعا آفرین به ابراهیم زاده با این تیمی که آماده کرده و ایران میتونه توی آسیا سرش رو بالا نگه داره

Kamyar
28-09-2010, 14:34
دلیل: این کاربر ایرانیه نه عربامان از پیری:2qcmh45:شرمنده:دی
در این مقطع ذوب آهنم برا من عین پرسپولیسه
ایشالله که بعد بازی هم این دوستان ملخ خور حاضر باشن:دی
برای ذوب آهن هم آرزوی موفقیت میکنیم:thankyou:

زعيم آسيا
28-09-2010, 14:51
I like to thank the members' participations that do not associate any religious or ethnic or cultural issues with sports

I am against writing such things in a sports site no matter whatsoever was the reason from both sides

I can not apologize for anyone, but I know that I have this commitment myself

We will have a very competitive match between zobahan & alhilal in Asia Champions League, between two teams, both from asia. and we will appreciate and value any good discussions about these two up-coming games

Thank you all, and sorry to write in english, because I think that it is easier to me, and can express what I want to say in better way

Let's talk FOOTBALL in this forum , like the players play FOOTBALL in the field

Aria.KD
29-09-2010, 01:37
با توجه به اینکه این سایت یه سایت فارسی زبان هست و زبان رسمی ما فارسی محسوب میشه، از کاربران عزیز خواهش می کنم از نوشتن به زبان عربی خودداری کنن.

به امید موفقیت ذوب آهن نماینده کشور عزیزمون در لیگ قهرمانان آسیا

:iran:
کشور ایران تنها کشوری هست که بعد گرایش مردم به دین اسلام همچنان زبان و طرز گویش خود رو حفظ کرده، اگر زبان فارسی نبود، ما هیچ وجه تمایزی با یک کشور عربی نداشتیم. (همچنان که کشورهایی همانند سوریه، اردن، لبنان، فلسطین، مصر و سایر کشورهای شمال آفریقا همزمان با از دست دادن زبان خود، فرهنگ خود رو هم از دست دادند). ایران تنها کشوری هست که با این روند مقابله کرده و فرهنگ و پیشینه خود رو حفظ کرده، زبان پارسی فرهنگ و تمدن ما و گذشته پر افتخار ما هستش.

R9TheBest
29-09-2010, 22:28
پوهانگ بدشانسی نیورد به نظر من . اشتباه خودشون بود اواخر بازی اصلا خوب نبودن و نتها هدفشون زدن زیر توپ بود تیمی هم که بره تو لاک دفاعی اخرشم گل خورده اینو تاریخ میگه نه من! دیدی که بعد گل خلعتبری 8 9 دقیقه به بازی مونده بود ( غیر از وقته اضافه ) تازه ذوب اهن 10 نفره هم شده بود ولی خوب تونستن بازی رو کنترول کنن

Omid
30-09-2010, 01:21
بعضی از دوستان ما از همین الآن دارن شروع می کنن به آیه ی یاس خوندن.نمیشه و نمی تونن و شانسی اومدن بالا و از این دست حرفا اصلا شایسته نیست.
پارسال تو لیگ قهرمانان اروپا اکثرا فکر می کردن بارسا یا رئال یا تیم های دیگر به مراحل بالا برسند ولی کسی گفت با بدشانسی حذف شد؟
به هر حال ما به آینده امید واریم.امید یعنی زندگی. اگه امید نباشه و از همین الان شروع کنیم به پارازیت منفی دادن که واویلا.
من به شخصه معتقدم که این تیم حتی می تونه قهرمان بشه.
به امید پیروزی

زعيم آسيا
30-09-2010, 12:11
European players who are playing with asian teams are having conflicting schedules with their national teams preparing for EURO 2012 qualifying games
so some of them will be missing palaying games with their asian teams in Asia champions league.

Like Radoi and Wilhelmsson of alhilal.

when asian federation will understand that they are not living alone in this world.

EURO 2012 qulifying games dates are set long time ago.

بازیکن اروپایی که در حال بازی با تیم های آسیایی هستند داشتن برنامه متناقض با تیم های ملی خود را آماده شدن برای بازی های مقدماتی یورو 2012
بنابراین برخی از آنها خواهد شد از دست رفته بازی بازی با تیم های آسیایی خود در لیگ قهرمانان آسیا.

مانند Radoi و Wilhelmsson از alhilal.

زمانی که فدراسیون آسیا را درک است که آنها زندگی می کنند نه تنها در این جهان است.

مقدماتی یورو 2012 بازی های خرما مدت ها قبل مجموعه.

red bavaria
06-10-2010, 16:07
تا ساعاتی دیگر نماینده شایسته باشگاههای ایران در مقابل نماینده عربستان قرار خواهد گرفت امیدوارم بعد از شکست تیم ملی و دو شکست پشت سر هم تیم ملی جوانان و حذفش امروز پیروزی خوبی را کسب کنیم ! :-tمن که خداییش با این باختهای پشت سر هم و با توجه به اینکه تیم مورد علاقه ام بایرن مونیخ هم چپ و راست توی بوندس لیگا می بازه روحیم و از دست دادم ! :27: امیدوارم ذوب اهن دل همه را شاد کند !ذوب اهن می تواند پیروز قاطع اینم میدان باشد به شرط انکه دقت و تمرکز خود را در بازی از دست ندهد ! در بازیهای این مرحله هر تیمی کمتر اشتباه کند برنده نهایی خواهد بود نه تیمی که قوی تر است ! :13:

Only Gerrard 8
06-10-2010, 17:56
چقدر شانس داشت این الهلال :-tچندتا موقعیت نزد ذوب آهن :imoksmiley: شانسم اوردیم که پنالتی اونا گل نشد :2qcmh45: شهاب گردان باید بره تو دفترچه خاطراتش بنویسه که تونسته پنالتی ویلهمسون رو بگیره :thumbsup:
خیلی خوب گرفت دمش گرم
خعلتبری داغون کرده دفاعه الهلال رو . فقط خدا کنه نیمه دوم بزنه گلو ذوب آهن

red bavaria
06-10-2010, 18:06
بازی از این بهتر که از ذوب اهن نمیشه توقع داشت !!! فکر:27: کنم این روزها بخت هم از فوتبال ما برگشته !!! امیدوارم پیروز بشیم ! در هر صورت نخوردن گل بسیار مهم است !

Mehryar
06-10-2010, 18:56
خوب به کوری چشم بعضی از دوستان اجنبی (!) :دی تیم ذوب آهن نتیجه مثبت گرفت! 0-1 توی خونه خیلی عالیه ولی حیف که توی ایران کاتناچیو کار نمیشه :دی !

الجزیره اسپورت رو ببینین! همه اش می گن داور داور :lol:

Seyed
06-10-2010, 19:05
اووووووووووووووووووووف :D خدایی این تیم ابراهیم زاده خیلی خوب بازی می کنه ، منتها مسئله اصلی اینه که وقتی جلو میوفته یه دونه اورژانس پیش هر ایرانی باید باشه که در صورت لزوم ببرتش بیمارستان :D

میگم کی به این گزارش گر اصفهانی دسترسی داره ؟ :-L از قول من یکی بره یه دونه بزنه تو سرش با اون چشم شورش اینقدر تعریف نکنه ، هر موقع که این از هرچیه ذوب آهن تعریف کرد ، به آن واحد اون قسمت فلج شد :D مخصوصا اون صحنه که داشت می گفت دفاع نشکستنی ذوب آهن ، چنان دوری زده شد دفاع که گفتم الان گله :D

بهش از طرف من قول بدید بازی فینال که تموم شد ، 45 دقیقه آنتن بهت میدیم تعریف کن از تیم :D با اون سق سیاهت فلا حرف نزن :D

راستی بر ذوب آهن هم مبارک :D با عرض معذرت به دوستان ایرانی :D یه جمله به این موش خورا بگم :D

ایها الاعراب السعودی ، ها :2qcmh45: ،الان الزعیمی فی الآسیا ، لکم کنوم الاطفال :2qcmh45:

.:AoShiMa SaN:.
06-10-2010, 19:15
خب جا داره من یه تبریک حسابی بگم :72:، ذوب آهن داره کاری رو می کنه که حسرتش با پرسپولیس به دل من مونده ، این تیم لیاقت قهرمانی رو داره و امیدوارم قهرمانیش باعث شه غیرت بعضی آقایون به قل قل بیفته واسه پرسپولیسم یه آستینی بالا بزنن ، دق کردیم با آدمای نیم مغز :hanghead:

ایها الاعراب السعودی ، ها :2qcmh45: ،الان الزعیمی فی الآسیا ، لکم کنوم الاطفال :2qcmh45:

منم پای این بیانیت یه امضا می زنم :lol:

red bavaria
06-10-2010, 19:46
خوب فعلا به خیر گذشت هرچقدر که ذوب اهن در نیمه اول بد شانس بود در نیمه دوم خوش شانس بود ! و به حقش که پیروزی بود رسید امیدوارم در عربستان هم پیروز بشه و به فینال برسه ! به همه تبریک می گم بخصوص اصفهانیها:wavesmile: !:13::thumbsup::love070:
:177::thankyou::30::30::30:

Omid
06-10-2010, 19:58
:25::25:
راستش بازی رو ندیدم.ولی از خبر پیروزی تیم خوبمون واقعا خوشحال شدم.امید وارم تو عربستان هم موفق از زمین بیرون بیاد و ان شا الله به فینال برسیم.دلمون لک زد واسه یک فینال که تو یه نشونی از ایران باشه.

Godfather
06-10-2010, 21:51
تبریک میگم بسیار.
واقعا از اینکه ذوب اهن تونست جلوی این عرب های ****** به پیروزی برسه خوشحالم.
به نظرم اگه بچه ها ذوب یکم حواسشون رو جمع میکردن راحت میتونستن4-5 تا بزنن اونم توی نیمه اول!!!!
در هر صورت امیدوارم ذوب توی عربستان هم بتونه پیروز بشه بره به فینال و اونجا هم قهرمان بشه.
به امید خدا دور بعد استقلال هم دوباره جون میگیره و همه ور لوله میکنه همچنین پرسپولیس و سپاهان .
امیدوارم تیم های ایرانی همیشه در جریان های جهانی موفق باشند.

Milad Peser
06-10-2010, 21:56
توهین نکنید.
ذوب اهن هم به كوري چشم بعضي ها بازي رو برد و با خيال راحت ميره سراغ بازي برگشت
با اين تيمي كه من ديدم خيلي به قهرمانيش اميدوارم
ايمدوارم پس از سال ها بتونيم دوباره قدرت اول اسيا بشيم چه در سطح ملي چه باشگاهي
به احتمال زياد هم بايد فينال دو تيم از غرب اسيا رو مشاهده كنيم
ايشالله كه با قهرماني ذوب آهن همراه بشه
هر چند كه من از ذوب اهن خوشم نمياد حتي دلم ميخواد سر به تنش نباشه :D ولي حاظرم ذوب اهن قهرمان بشه اين اجنبي ها روشون كم بشه هم فوتبال واقعي ايران رو بشناسن :6:

زعيم آسيا
06-10-2010, 22:01

I thought zobahan would do better!

zobahan is an easy team for us

referee neglected 2 penalty kicks for al hilal, All tv analysts and certified asian referees said that

red card must have been given to zobahan defender

zobahan players were overly excited with 1-0 win 127fs3556139

in riyadh 20-10-2010 al hilal will win 4-0 easily, NO MERCY.

"He laughs best who laughs last" [Only registered and activated users can see links]

C.Ronaldo 7
06-10-2010, 22:23
باز هم دم اصفهانی ها گرم که حداقل تو این بی برنامگی فوتبال ایران یه حالی به هوادارای فوتبال ما دادن تا یکم زخم باخت به کویت رو فراموش کنیم.
ایشالا که تو عربستان هم حالشون رو بگیریم.

Valencia
06-10-2010, 23:08
همون نیمه اول و قبل صحنه پنالتی ذوب آهن باید کاره الهلال رو تموم می کرد انصافا حقش رسیدن به فینال و امیدوارم قهرمانی باشه.
فقط از یک چیز خلعت بری ناراحتم شدم که الکی اخطار میگیره ! ممکنه فینال رو از دست بده !
اما عجب بازیکنی هست . حیف که به بازی با برزیل نمی رسه.
همیشه تو این مراحل تیمی که اول میزبانه به نفعشه چون بازی برگشت یک گل تو خونش آب پاکی رو میریزه !
من فکر می کنم 95 % ذوب آهن صعود می کنه چون هرچقدر هم گل بخوره قابلیت جبرانشو داره مخصوصا تو خونه حریف.
تبریک به نماینده خوب ایران
ذوب آهن > الهال

06-10-2010, 23:15

referee neglected 2 penalty kicks for al hilal, All tv analysts and certified asian referees said that

"He laughs best who laughs last" [Only registered and activated users can see links]

حالا داریم براتون ابوالاخوی ، سرنوشت تیمتون چنان تراژیکه که به خنده و ... نمی رسه :gun:

Boomb
07-10-2010, 00:26
خوب خدا رو شکر تیم برد! نیمه اول باید حداقل 2 تا میزدیم. اما بازم همین که گل نخوردیم خیلی عالیه.
گردان هم یه پنالتی گرفت که حکم 2 تا گل رو داشت! دستش درد نکنه

ما هم توفیق داشتیم (!) بریم ورزشگاه و یوخده گلومون رو بپوکونیم! :دی

به امید بازی برگشت! راستی این همه ویلهمسون ویلهمسون میکردند همین بود؟؟!!! :1::1: :دی :دی

Damiano
07-10-2010, 00:35
منم نبریک میگم به همه ایرانی ها این پیروزی دلچسب رو ....
درسته نتیجه قابل اطمینانی نیست اما اجازه ندادیم یه تیم عربی در کشور خودمون با پرچمش برقصه ...
تا همین جای کار هم ذوب آهن بیش از توانش کار کرده و رسیدن به این مرحله و شکست دادن تیم های درجه اول آسیا مثل بنیادکار ، الاتحاد ، پوهانگ و حالا الهلال کار بسیار بزرگی است ....
متاسفم که در شرایط فعلی این پیروزی تحت الشعاع بازی دوستانه تیم ملی با برزیل قرار گرفته ...

....................................

این بازی یه ستاره داشت به نام شهاب گردان که به نظر من اگر اون پنالتی رو مهار نمی کرد کار ذوب آهن در همین اصفهان تموم شده بود ... چون با توجه به نوع بازی ذوب که بیشتر روی برنامه دفاع و ضد حمله کار می کنه اگر در این بازی عقب می افتاد جریان بازی کاملا عکس می شد و با این خط حمله قوی تیم حریف چه بسا گل های بعدی رو هم می خوردیم ...
در کل :
دم همه بازیکنای با غیرت ذوب آهن گرم ....

اینم کل کل دو تا مربی در پایان بازی :

اریک گرتس :
در بازی برگشت و با حمایت 55 هزار تماشاگرمان بسیار امیدواریم به نتیجه‌ای که می خواهیم دست یابیم.

منصور ابراهیم زاده :
نگران حضور تماشاگران تیم الهلال عربستان نیستم زیرا ما تمام تشویق‌های آنها را به عنوان تشویق تیم ذوب آهن می‌شنویم

اریک گرتس :
شاید ما در بازی برگشت 3-4 گل زدیم و به مرحله بعد صعود کردیم

منصور ابراهیم زاده :
مربی پوهانگ هم گفته بود که ما ذوب آهن را در کره با تعداد گل‌های زیاد شکست می دهیم ولی ...

کلا ذوب آهن شاخ تیم ها و آدم هایی که زیاد ادعاشون میشد در آسیا رو شکوند ...

Javad Nekounam
07-10-2010, 00:38
خدایش ذوب آهن عالی بازی کرد اما متاسفاانه شانس نداشت
حداقل باید 4 تا میزدیم بهشون
اما اونا هم چند تا موقعیت خطرناک داشتن اما به پای حملات ذوب آهن نمی رسید
اما منکه خیلی امیدوارم به رفتن به فینال
ذوب آهن اگه خدای نکرده یک گل هم بخوره بازم امید داره
اما باید فراموش نکنیم الهلال تو خونش خیلی خیلی خطرناکه

Masoud Golden
07-10-2010, 01:26
من هم تبریک میگم
زنده باد حج منصور
فوتبال یعنی این
نیمه اول بی نظیر بودن
فقط امیدوارم بازی 20 دقیقه اخرو تو عربستان نکنن
فقط حج منصور

Super
07-10-2010, 10:00

"He laughs best who laughs last
in riyadh 20-10-2010 You Can Only Cry Near Alhilal Players.....

Only Gerrard 8
07-10-2010, 11:39
:laugh4::laugh4::laugh4:

این عربای مارمولک خور همیچین سوختن نمیدونن باید چیکار کنن :laugh4:
بابا عیب نداره ایشااالله سال بعد میرین فینال :laugh4: اون یارو ولهمیسون بود کی بود همچین ازش تعریف کردن گفتم الان هتریک میکنه
پنالتی رو که گردان گرفت سوزش از سرتاپاش میبارید که چرا اینجوری شد :D
گردان پنالتیه زیدان رو میگیره تو که جوجه ای :lol:
اینارو نوشتم این عربا بیان بخونن یکم بسوزن
ولی خدایی ترکوند ذوب آهن خعلتبری ترکوند :gun:یکم بیشتر دقت میکردن 3 تارو راحت میزدن
عجب رکوردی زد ذوب آهن . همه بازیهایی که تو خونه خودش بود رو برد و هیچ بازی ای رو هم تا الان تو آسیا نباخته :11234:
این تیم شایسته قهرمانیه . شایسته تز از ذوب آهن نیستش :2qcmh45:
به امید قهرمانی و سوسک کردن این مارمولک خور ها :Green::2qcmh45:

lovely reds
07-10-2010, 11:39
سلام
منم این پیروزی خوبو تبریک میگم. امیدوارم این بردها ادامه داشته باشه. ذوب آهن واقعا تیم خوبیه و امیدوارم با وجود مربی با کلاس و هوشمندی به نام مجید صالح که به نظر میرسه پشت قضیه نقش خیلی پررنگی داره تو عربستان هم موفق باشه.
ذوب آهن تو مرحله گروهی هم جلو این اعراب نتیجه خوبی گرفت و به همین دلیل من به رسیدن این تیم فینال امیدوارم.
علاوه بر این رسیدن رجب زاده هم تو بازی برگشت خیلی امیدواری ها را زیاد میکنه.
در ضمن ایشالا بعد از رسیدن به فینال و قهرمانی همه این پیروزی را به مردم تقدیم کنند

gerrardm
07-10-2010, 13:00
به نظر من پوکوندنشون حداقل باید 3 تا می زدیم :6qwup3:ولی حال کردم عربا پوکیدن از اونطرفم الشباب نتیجه زیاد خوبی نگرفت ای حال میده هیچ عربی فینال نیاد
ONnLy ZoOb AhHaN :D

*c*f*c*
07-10-2010, 14:18
به نظر من پوکوندنشون حداقل باید 3 تا می زدیم :6qwup3:ولی حال کردم عربا پوکیدن از اونطرفم الشباب نتیجه زیاد خوبی نگرفت ای حال میده هیچ عربی فینال نیاد
ONnLy ZoOb AhHaN :D

نه اشتباه نکن هرچی باشه عربا پخمه ئتر از کره ای ها هستن دعا کن اون عربه بیا که راحت ذوب اهن بتونه قهرمان بشه

*c*f*c*
07-10-2010, 14:37
ابراهیم زاده: برای رسیدن به قهرمانی خسته نمی شویم

خوشحاليم كه با نگراني‌هايي كه وجود داشت، توانستيم با پيروزي جلو برويم. اگر مسير هميشه هموار باشد، آدم خوابش مي‌برد. گاهي دست‌انداز خوب است تا آدم از خواب بپرد

منصور ابراهيم زاده ، سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن بعد از پيروزي يك به صفر مقابل الهلال گفت: از نتيجه اي كه به دست آمده راضي هستم و مي توانم اميدوار باشم كه ذوب آهن در فينال خواهد بود.

ابراهيم زاده افزود:خوشحاليم كه با نگراني‌هايي كه وجود داشت، توانستيم با پيروزي جلو برويم. اگر مسير هميشه هموار باشد، آدم خوابش مي‌برد. گاهي دست‌انداز خوب است تا آدم از خواب بپرد. الهلال حريف پرقدرتي بود، ولي ما موقعيت‌ گل بيشتري داشتيم. آنها چهار پنج بازيكن خوب داشتند و خيلي خوب تغيير تاكتيك مي‌دادند. خوشحالم اين هفته براي فوتبال ايران بد تمام نشد. ازاول هدفمان جام‌جهاني باشگاه‌ها بود وبايد قهرمان آسيا شويم.

سرمربي ذوب آهن در جواب اين سوال كه چرا تيمش نتوانست از موقعيتهاي زيادش استفاده كند ،گفت: در هر جلسه تمريني روي اين مسايل كار مي‌كنيم. يك روز ممكن است گل نزنيم، ولي مهم اين است كه برنامه‌هايي را كه در تمرينات انجام داده بوديم،‌ توانستيم در زمين پياده‌ كنيم. آنها خيلي سرعتي در زمين ما مي‌آمدند، ولي ما نمي‌توانستيم موقعيت‌هايمان را گل كنيم.

با وجود اين پيروزي اميدوار كننده ابراهيم‌زاده حاضر نشد قول قهرماني بدهد:ما فقط يك هدف داريم و آن جام‌ باشگاههای جهان است. من قول قهرماني نمي‌دهم، ولي همه تلاشم را مي‌كنم كه قهرمان شويم. ما براي رسيدن به قهرماني هيچ وقت خسته نمي‌شويم.» سهميه آسيا در جام جهاني يك تيم است و تنها قهرمان ليگ قهمانان آسيا مي تواند به اين افتخار دست پيدا كند.

الهلالي‌ها مدعي‌اند كه دربازي برگشت بيش از 50 هزار تماشاگر دارند. اما به گفته ابراهيم‌زاده، ذوب‌آهن كه تجربه بازي در ورزشگاه آزادي و جلوي تماشاگران پرتعداد استقلال و پرسپوليس را دارد، ترسي از اين موضوع ندارد: در بازي استقلال و پرسپوليس جلوي جمعيتي بيش از اين هم بازي كرده‌ايم. تماشاگر نمي‌تواند در زمين به تيم كمك كند. 50 هزار نفر هم باشند ما 11به 11 مقابل آنها بازي مي‌كنيم. وقتي كه شهاب گردان پنالتي را گرفت، تماشاگران كاري نكردند، خودش پنالتي را گرفت.

سرمربی تیم الهلال: در ریاض 3-4 گل به ذوب آهن می زنیم؛ الهلال را در فینال می بینم

- اريک گريتس ، سرمربي بلژيكي تيم فوتبال الهلال با وجود شكست 1- صفر مقابل ذوب آهن اصفهان ، گفت كه تيمش را در فينال ليگ قهرمانان آسيا مي بيند.

گريتس در پايان بازي عصر ديروز در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا كه با تنها گل قاسم حدادي فر تمام شد ، در كنفرانس خبري تيمش را بدشانس خواند ولي در عين حال تاكيد كرد كه اميدش را از دست نداده است:هر دوتيم بازي خوبي را انجام دادند. ما شانس بزرگي را در پنالتي و ضربه ‌اي كه به ديرك خورد، از دست داديم. براي موفقيت در اين بازي به كمي شانس نياز داشتيم. ذوب‌آهن مي‌توانست گل‌هاي بيشتري هم بزند. كاش ما فقط يك گل مي‌زديم.در بازي برگشت از حمايت 55 هزار نفر برخورداريم. ما هميشه در بازي برگشت خوب بوده‌ايم. اميدوارم اين بار هم در بازي برگشت ما برنده باشيم.

او در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كند با اين باخت بايد از جام خداحافظي كند، گفت:‌من فكر مي‌كنم ما بايد به فينال سلام كنيم. بعد از اين ادعا، خبرنگاري به او ياد آوري كرد كه ذوب آهن در 10 بازي خارج از خانه تنها 5 گل خورده است و گريتس در جواب گفت: آمار براي من مهم نيست. ما در زمين خودمان خوب بازي مي‌كنيم و فكر مي‌كنم مي‌توانيم سه چهار گل به ذوب‌آهن بزنيم. براي آنها احترام قائلم، ولي ما مي‌توانيم موفق شويم.

منبع

horry potter
07-10-2010, 14:57
نه اشتباه نکن هرچی باشه عربا پخمه ئتر از کره ای ها هستن دعا کن اون عربه بیا که راحت ذوب اهن بتونه قهرمان بشه

کاملا داره راست میگه آره باید منتظر بمونیم که این عرب های خوش زبان یه ضد حاله خوشگل بمون نزنن ............ از این عر بها همه چی بعیده که یهو قاطی کنند............

gerrardm
07-10-2010, 15:25
نه بابا کره ای رو حساب کتاب بازی می کنند با بازی خونی خوبه ابراهیم زاده و.... میشه بردهشون ولی عربا معلوم نیست چه جوری بازی می کنند یک گل بزنند تمومه دیگه همه ولواند

*c*f*c*
07-10-2010, 15:30
نه بابا کره ای رو حساب کتاب بازی می کنند با بازی خونی خوبه ابراهیم زاده و.... میشه بردهشون ولی عربا معلوم نیست چه جوری بازی می کنند یک گل بزنند تمومه دیگه همه ولواند

نه اینطوری نیست عربا سرعتشون خیلی پایینه ذوب اهن با سرعت تیمی میتونه بخوردشون به نظر من عربه بیا بهتره مثل اون سال سپاهان دیدی اوراوا ردز نذاشت سپاهان حمله کنه تیم حرفه ای هستن دیگه

gerrardm
07-10-2010, 16:01
نه اینطوری نیست عربا سرعتشون خیلی پایینه ذوب اهن با سرعت تیمی میتونه بخوردشون به نظر من عربه بیا بهتره مثل اون سال سپاهان دیدی اوراوا ردز نذاشت سپاهان حمله کنه تیم حرفه ای هستن دیگه
الیته از نظر سرعت اره راست میگی :thumbsup:

زعيم آسيا
07-10-2010, 20:43
in riyadh 20-10-2010 You Can Only Cry Near Alhilal Players.....

In asian championship 1997

in kuwait alhilal lost from alarabi in first game 0-1

after one week .....

in riyadh alhilal won alarabi in second game 6-0

He laughs best who laughs last

ما أشبه اليوم بالبارحه
آنچه امروز می خواهم به گذشته

Dr.Mehrdad
07-10-2010, 20:59
الهلال تیم خوبی است

بازی برگشت الهلال 2 - ذوب 1

البته اگه باز خوش اقبالی نیاره و پنالتیا ... نشن و. .... . .

Clemenza
07-10-2010, 22:48

after one week .....

ما أشبه اليوم بالبارحه
آنچه امروز می خواهم به گذشته

The first point I wanted to state is your logical answers brings my admiration but you know that the history won't play upcoming fortnight.

Your sentence (He laughs best who laughs last) is completely true and we believe that our team (Zob Ahan) has great potential and will defeat Al Hilal and my lovely country has a representative in Japan.

Aria.KD
08-10-2010, 01:39
منم این برد به همه ایرانهای عزیز تبریک می گم، امیدوارم ذوب آهن با کسب نتیجه لازم در دیدار برگشت به فینال صعود کنه.

:72::72::72::72::72:

نه اشتباه نکن هرچی باشه عربا پخمه تر از کره ای ها هستن دعا کن اون عربه بیا که راحت ذوب اهن بتونه قهرمان بشه

امیدوارم ایل هوا چونما حریف ذوب آهن توی فینال باشه، چون اول اینکه کره ای ها فوتبال سالمی انجام می دن، ثانیا به هیچ وجه دوست ندارم حتی افتخار نایب قهرمانی نصیب عربها بشه، علی الخصوص عربستانی ها.

گفتم به این عربها رو ندید، تشکرهایی که از ایشون کردید جوابش همینه، این قوم اصولا هیچ آدم مؤدب و منطقی توش وجود نداره، حالا که باختن به داوری گیر دادن، خدا به داد ذوب آهن و داوری تو دیدار برگشت برسه.

after one week .....

Hey Arab People
Don't Predict Befor the Match , We'll Speak in the Field And Never Have Speaking Out of the Field , Then Wait for second match and see us in the field

08-10-2010, 01:50
پست بالایی پست کاملی بود ، ممنون :72:

اصلا دوست نداشتم نیمه نهایی با سعودیا و کره ایا باشیم ، حالا درسته که کره ایها جلو این سوسمارخورا فرشته ان ولی اصلا با اونا هم حال نمی کنم ، یاد فینال سپاهان به خیر با ژاپنیا افتاد ، عجب فینال قشنگی هم بود ، دوست داشتم امسالم فینال بین ایران و ژاپن باشه که نشد ، قطعا ذوب آهن شانس اول قهرمانیه و خیلی خوشحالم که یه سری فعلا مشغول تحقیر کردن تیم ملین و ذوب آهن مصون مونده وگرنه قطعا این افتخار رو با هزار و یک دلیل که هزار و یکمیش بی رگیه لکه دار می کردن

Prison Break
08-10-2010, 08:23
برد نماینده شایسته ایران رو به همه ایرانی ها تبریک میگم :72:

جداً توی این چند سال اخیر تیمی به کاملی و خوبی ذوب آهن توی ایران ندیدم . واقعاً خیلی خوب و منطقی بازی میکنه . از وقتی که ابراهیم زاده به این تیم اومده تیم از رده 14.15 رسیده به نایب قهرمانی و الان در راه رسیدن به فینال و شاید قـهرمانی .
ذوب آهن خیلی سرتر از اهلال بود! چند توپ خیلی خوب رو دروازه بانشون گرفت . چند بار هم دفاع این اجازه رو نداد . ذوب آهن 5.6 موقعیت 100% گل رو از دست در حالی که الهلال دو یا سه بار بیشتر روی دروازه ذوب آهن نیومدند که یک پنالتی و یک تیرک حاصل کارشون بود! تیم الهلال کلاً توی زمین حریف خیلی دست و پا بسته است . باور کنید اگر ضعیف ترین تیم بنگلادش هم بازی کنه باهاش توی تیم بنگلادشی بازم نمیتونند پیروز بشن! واقعاً پر افتخار ترین تیم عربستان سعودی اینجوری باشه براشون جـای تاسف داره . تیم ذوب آهن توی زمین حریف هم نشون داده که تیم دست و پا بسته ای نیست و خیلی خوب می تونه بازی رو در دست بگیره . مطمئناً الهلال قوی تر از پوهانگ نیست و تیمی نیست که بتونه به راحتی به گل برسه مقابل ذوب آهن . ذوب آهن الان خیلی روحیه داره و یک مربی خوب و بازیکنان خوب به راحتی میتونه به فینال برسه . امیدوارم فینال الشباب نیاد که به احتمال زیاد هم نمیاد . چون دوست ندارم حتی نایب قهرمان بشن . اگر بیان جلو بی افتن فقط وقت تلف میکنند! این توی خون همه عرب ها هست و کاریش نمیشه کرد . امیدوارم تیم کره ای بیاد و لااقل یک بازی زیبا رو ببینیم و انشالله که ذوب آهن میتونه الهلال رو متوقف کنه و به فینال برسه و قهرمان بشه .

زعيم آسيا
08-10-2010, 12:19
Hey Arab People

Don't Predict Befor the Match , We'll Speak in the Field And Never Have Speaking Out of the Field , Then Wait for second match and see us in the field

Before the match, we can only predict

After the match, we just write history

زعيم آسيا
08-10-2010, 12:51
The first point I wanted to state is your logical answers brings my admiration but you know that the history won't play upcoming fortnight.

Your sentence (He laughs best who laughs last) is completely true and we believe that our team (Zob Ahan) has great potential and will defeat Al Hilal and my lovely country has a representative in Japan.

First, I thank you and appreciate your comment especially that they came from such a person like you.
:love070:

Well, I know that the past has already passed, but you know history repeats itself sometimes

Al Hilal is the TEAM of CENTURY in asia with 6 asian championships. they really know how to deal with these games

Al Hilal played Zob ahan in Asfahan, about 20,000 spectators were present at Fooland shahr stadium

In Riyadh, 70,000 of Al Hilal fans are expected to show up

They said; first half of the game for players, second half, for coaches, and now I say, first game for players & coaches, second game for FANS

If Al Hilal could not win, and Al Shabab lost against Seongnam, I wish Zob ahan win the the championship because they are from (west asia). which is unfortunately has the least representation in AFC

Zob ahan is good team, they defeated Al ittihad and Bohang Steelers , the champion and the runner up, BUT, they are not lucky, beacause they have Al Hilal on their road to the final. Al Hilal is a Night-Mare

08-10-2010, 12:55
Before the match, we can only predict

After the match, we just write history

خب شما که مطمئن نیستم بفهمی ولی از اعضای سایت خواهش می کنم از زبان فارسی فقط استفاده کنن تا خدای نکرده روی شما بالا نره ، سایت با شما هماهنگ نمیشه شما باید با سایت هماهنگ شید

Valencia
08-10-2010, 14:28
امیدوارم ایل هوا چونما حریف ذوب آهن توی فینال باشه، چون اول اینکه کره ای ها فوتبال سالمی انجام می دن، ثانیا به هیچ وجه دوست ندارم حتی افتخار نایب قهرمانی نصیب عربها بشه، علی الخصوص عربستانی ها.

کاملا به نکته خوبی اشاره کردی.
با یک مثال توضیح می دم تا به حال فکر کردید چرا تیم های عربی نمی تونند تو فوتسال نتیجه بگیرند؟
چون اونجا زمان رو نگه می دارند و همچنین خطاها محدودیت و داوری و کنترل شدید تره پس نمی تونن ضد فوتبال بازی کنند و همچنین وقت کشی پس هیچ موفقیتی رو بدست نمی آورند.:thumbsup:

Damiano
08-10-2010, 15:49
خب شما که مطمئن نیستم بفهمی ولی از اعضای سایت خواهش می کنم از زبان فارسی فقط استفاده کنن تا خدای نکرده روی شما بالا نره ، سایت با شما هماهنگ نمیشه شما باید با سایت هماهنگ شید
اشکالی نداره ... ما ایرانی ها انسان های مهمان نوازی هستیم به شرطی که مهمان حقوق میزبان رو رعایت کنه ... این دوستمون هم نهایتا تا هفته آینده مهمان ماست ... چند حالت داره : یا بازی رو می بازیم و ایشون میرن سراغ رقیبشون در فینال ... یا اینکه می بریم و همه چی تموم میشه ... و یا در بدترین حالت ما می بریم و میریم فینال و از اون طرف هم الشباب صعود می کنه که اون موقع این که نمی ره هیچی دو تا دیگه هم بهشون اضافه میشن ...:D

If Al Hilal could not win, and Al Shabab lost against Seongnam, I wish Zob ahan win the the championship because they are from (west asia). which is unfortunately has the least representation in AFC
Zob ahan is good team....

به به ، خیلی ممنونم ، ...
آقا دمت گرم دادا به انگلیسی چی میشه ؟
thanks
Breathing you very hot brother ....:D

Al Hilal is the TEAM of CENTURY in asia with 6 asian championships. they really know how to deal with these games

real madrid is the BEST TEAM in europe with 9 championships but Fc porto or inter have the cup

&

BRAZIL is the BEST TEAM in WORLD with 5 championships in world cup but Spain reached the Cup

IT IS FOTBALL ....no Fictional stories
ZOB aHAN IS Revolutionary IN ASIAN FOTBALL

My coach team ( MANSOR EBRAHIM ZADE ) : NO PEROBLEM
زحمت ترجمه اش رو خودت بکش:D :
منصور ابراهیم زاده :نگران حضور تماشاگران تیم الهلال عربستان نیستم زیرا ما تمام تشویق‌های آنها را به عنوان تشویق تیم ذوب آهن می‌شنویم!
آنها در برگشت از حمايت هواداران خود برخوردار هستند البته ما تجربه زيادي مقابل هواداران داريم و مقابل استقلال و پرسپوليس نيز چنين شرايطي را تجربه كرده ايم و نتيجه هم گرفته ايم، بنابراين با برنامه ريزي در عربستان نيز سربلند مي شويم.

And :-t

best player of asia now : yaser ??? :viannen_38:

no ... no ... no ... it's Exaggeration :no:

ali karimi
ali daei
khodadad azizi
mehdi mahdavikia
javad nekonam

and now
mohamad reza khalatbari

faezeh10
08-10-2010, 16:17
اول تبریک به خاطر برد شیرین بهترین تیم کنونی ایران: ذوب آهن مقابل تیم فلک زده ی الهلال.
دوم یه کری قشنگ: الهلال منتظر باش توی دیار خودت به ذوب آهن سرافراز خواهی باخت، شک نکن.
و سوم: نصف جهان دیار ماست / ذوب آهن افتخار ماست

Aria.KD
08-10-2010, 22:53
Well, I know that the past has already passed, but you know history repeats itself sometimes

Al Hilal played Zob ahan in Asfahan, about 20,000 spectators were present at Fooland shahr stadium

They said; first half of the game for players, second half, for coaches, and now I say, first game for players & coaches, second game for FANS

Zob ahan is good team, they defeated Al ittihad and Bohang Steelers , the champion and the runner up, BUT, they are not lucky, beacause they have Al Hilal on their road to the final. Al Hilal is a Night-Mare

Then, know the history never can play in the field!i
if this (History can play in the field) was true, the spain never became the worldcup champions
Uruguay 2 times was the worldcup champion, now where is the Uruduay?i

Then You, Know We'll Say It in the Field!, Therefore don't say us the history
If You speak about history I should say:i
?where was your internatinal soccer team when we were the Asia Champion

زعيم آسيا
09-10-2010, 23:55
Then, know the history never can play in the field!i

if this (History can play in the field) was true, the spain never became the worldcup champions
Uruguay 2 times was the worldcup champion, now where is the Uruduay?i

France was 1998 champion, they were kicked out in first round in 2002
Forget Uruguay 1930, 1950 --- 60-80 years ago

Then You, Know We'll Say It in the Field!, Therefore don't say us the history

I meant 5-10 year history, Al Hilal is team of 20th century in asia, that is the history that can not be changed for centuries to come

Zob ahan can do it too, but they need to wait 90 years to achieve what Al Zaeem did already, yes, that's history

If You speak about history I should say:i
?where was your internatinal soccer team when we were the Asia Champion

No where? at that time

I really don't care much about the international teams, anyway, since 1984 till now, my team and japan dominates the asian football, your team used to be the dominant, it is still strong team though

Even if Zob ahan wins, that doesn't change the fact that Al Zaeem is one of the most victorious teams in asia, history proved that already, but for the time being, present hasn't proven anything for Zob Ahan yet

To break Al Hilal records in asia, asian teams need years and years ahead to just equalize
:thankyou:

زعيم آسيا
10-10-2010, 00:24
real madrid is the BEST TEAM in europe with 9 championships but Fc porto or inter have the cup

&

BRAZIL is the BEST TEAM in WORLD with 5 championships in world cup but Spain reached the Cup

Brazil - 5 championships --- best, and still best
Spain - 1 championship -- not bad
Brazil can not win each and every world cup to be the best, but if they played 10 friendly games with spain now, Brazil will win all

IT IS FOTBALL ....no Fictional stories
ZOB aHAN IS Revolutionary IN ASIAN FOTBALL

Revolutionary is the magic word :lol:

My coach team ( MANSOR EBRAHIM ZADE ) : NO PEROBLEM

Of course, he would say so ,,,,, what do you expect him to say? : WOW, it is a disaster

best player of asia now : yaser ??? :viannen_38:

no ... no ... no ... it's Exaggeration :no:

He was, in 2007, he did win the tropy
127fs3556139Now he is not

L . F . C
20-10-2010, 19:47
خب حدود 45 دقیقه تا شروع بازی فوق العده حساس ذوب آهن _الهلال باقیست .
منم مانند تمام ایرانی های دیگه امیدوارم این بازی در نهایت با صعود نماینده کشورمون به پایان برسه !!
چیزی که مشخصه ما باید در 20 دقیقه اول بازی رو کنترل کرده تا به نوعی ازهیجان و سرعت حریف کاسته بشه بعد با بازی تاخیری و همچنین حفظ توپ سعی باید سعی کنیم توپ و میدان در اختیار الهلال که انصافا تیم خیلی قوی هستش نیفته
از طرف دیگر حریف ذوب آهن در این دیدار از 2-3 بازیکن اصلی و خوبش که در بازی رفت نبودن استفاده میکنه !

به امید صعود ذوب آهن به فینال

Valencia
20-10-2010, 20:01
1 گل در خانه حریف = 1 تیر خلاص
اول امیدورام ذوب صعود کنه ، دوم زیر فشار نره ، کنترل بازی رو بدست بگیره ، خلعت بری کارت نگیره ، بازی همه بازیکنانش و مخصوصا خط دفاعیش بگیره ، از موقعیت هاش بخوبی استفاده کنه و در نتیجه بهترین کار ممکن رو انجام بده و نتیجه لازم رو بگیره و ==========> جشن صعود در عربستان و در جلوی چشمان هواداران این تیم

The Better One
20-10-2010, 21:51
1 گل زدیم به الهلال

حالا الهلال باید 3 تا بزنه تا بره بالا !!!

به سوی فینال و قهرمانی آسیا !!

ایول با غیرت های ذوب آهن

من این عرب هارو که میومدن توی سایت رو نمیبینم ؟ کجا هستن ؟؟

راستی اون یارو که آبروی سپاهان رو برده بود جاش خالی :1:

Omid
20-10-2010, 22:28
:25:تبریک :25:

به تمام دوستان عزیز این صعود ارزشمند را تبریک می گم.به امید قهرمانی ذوب آهن و رفتن به جام باشگاهای جهان.:wavesmile:
به امید موفقیت های بیشتر این تیم:72:

ADEL OFFROAD
20-10-2010, 22:29
روشون نمیشه بیان چون دیگه حرفی برای گفتن ندارن خوب روشون رو کم کردیم

آفرین به بروبچه های ذوب آهن واقعا آفرین

:999:فقط ایران:999:
:5:تبریک به همه:5:

Liverpudlian
20-10-2010, 22:31
باید به ابراهیم زاده تبریک گفت ... پله به پله با دستیاری و اینا رشد کرد و حالا با یه تیم بدون ستاره و بدون بازیکنان آنچنانی پای به یک فینال بزرگ میذاره ...
بازی قشنگی بود و البته لذت بخش . کنترل بازی , دفاع منطقی , ضد حمله های فوق العاده + گل و بازم هم دفاع منطقی .... این 4 اصل باعث شد تیم شایسته و خوب ذوب آهن به فینال بره و برای این تیم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم تو فینال هم موفق باشه ... از تیم ملی که فعلاً خیری نرسیده . بلکه باید به همین تیمهای شایسته ی خوب کشورمون امیدوار باشیم تا افتخاراتی رو برامون به ارمغان بیارن ...

کلاً حال کردم این عرب ها به فینال نرسیدن ... الشباب هم از انور باخت 1-0 و دستش از جام کوتاه موند .

خوشحالی بازیکنان تو خاک این عرب ها چقدر لذت بخشه ....

red bavaria
20-10-2010, 22:35
تبریک می گم این پیروزی دلچسب و سزاوارانه ذوب اهن نماینده شایسته ایران را !!! پیروزی قاطعانه بازی تاکتیکی و مقتدرانه جایزه اش صعود به فینال است ! به امید قهرمانی اهنین مردان ایران !

:thumbsup: :2qcmh45::love070: :wavesmile: :thankyou::13: :13::177::999::29dz8zk::25:

alireza77777m
20-10-2010, 22:35
من هم صعود نماینده ی شایسته ی کشورمان رو به فینال لیگ قهرمانان آسیا تبریک می گویم.امیدوارم در بازی فینال در مقابل حریف نامدار شرقی خود پیروز شود.صعود تیم ذوب آهن رو به جام باشگاه های جهان رو هم تبریک میگم.:d0s69thbefhifftitrz

Valencia
20-10-2010, 22:39
1 گل در خانه حریف = 1 تیر خلاص
اول امیدورام ذوب صعود کنه ، دوم زیر فشار نره ، کنترل بازی رو بدست بگیره ، خلعت بری کارت نگیره ، بازی همه بازیکنانش و مخصوصا خط دفاعیش بگیره ، از موقعیت هاش بخوبی استفاده کنه و در نتیجه بهترین کار ممکن رو انجام بده و نتیجه لازم رو بگیره و ==========> جشن صعود در عربستان و در جلوی چشمان هواداران این تیم

خوب هرکاری گفتم بچه ها انجام دادند:دی
واقعا عالی بازی کردند بعد چند وقت جشن صعود تو زمین تیم حریف با برد آرامش خوبی رو بهم داد و کمی از باخت مقابل عربستان تو آزادی راحت شدم:دی
بازی پاس و العین رو هیچوقت یادم نمیره تو ورزشگاه بودم تا دقیقه 89 3 1 جلو بودیم با دنیزلی اما 3 3 شد!عرب ها جلوی ما چجوری شادی کردن (البته اونا اماراتی بودند اما عرب عربه دیگه :دی)
منتظر قهرمانی نماینده خوب ایران در آسیا هستیم و واقعا باید به این تیم تبریک گفت
یکی بود عجم نبود میگفت 4 0 می زنه بازی برگشت:دی
و پز تماشاگرای الهلال رو میداد اما عجب لذتی داشت برد تو زمین عربستان جلوی این همه چشم عرب در مرحله نیمه نهایی در دو روز دو تا تیم عربی حذف شدند از آسیا
پیش به سوی قهرمانی :13:

manchester7
20-10-2010, 22:43
فکر میکنم بدترین صحنه واسه مردم دو کشور اینه که تیم حریف تو زمینشون خوشحالی بکنه. همونطور که وقتی ایران رو حدود یک و نیم سال پیش بردن دلم میخواست از هر تیم دیگه ای و با هر نتیجه ای باخته میباختیم اما به این عربای ... نمیباختیم. الانم واقعا خوشحالم که تلافی اون روز رو سرشون در اوردیم و تو زمین خودشون بچه ها جشن صعود به فینال رو گرفتن. تلویزیون که نشون نداد اما خدا کنه یه توانی هم واسشون مونده باشه و یه دور افتخار درست حسابی جلوی عربا زده باشن:13:
واقعا ذوب اهن شایسته فینال و قهرمانی تو این بازیهاست چون تنها تیم ایرانه که حساب شده بازی میکنه.

یه نکته دیگه هم الان به ذهنم رسید فکر میکنم الان ناراحت ترین فرد تو ایران حسن اشجاریه که ذوب اهن رو ول کرد و حضور تو فینال اسیا رو از دست داد:2mo5pow:

R9TheBest
20-10-2010, 22:46
به این میگن بازی منظقی ..
ذوب آهن بر خلاف سایر تیم های امروزی به جای اینکه بیاد برای مساوی بازی کنه اومد واسه بردن جنگید و نتیجش رو دیدیم . واقعا باید به ابراهیم زاده و بازیکنان ذوب آهن تبریک گفت چون مستحق رسیدین به فینال و قهرمانی هستن . تیمی که جلوی 70 هزار عرب شاید گفتنش اسون باشه ولی خیلی حرفه که جلوی 70 هزار تماشگر عربستانی کم نیاری ..
کاری کردن که عربستانی ها به بازیکناشون بطری پرت کنن 127fs3556139

واسه اون دسته از دوستانی که کُری میخوندن و میگفتن ذوب آهن کم میاره همین نتیجه 1-0 بهترین جواب واسشونه !

6369849
20-10-2010, 22:47
تبریک.
چه حالی داد ضایع شدن عربها و بخصوص رقصیدن بعد از بازی :2:(بازی ایران و عربستان و حرکت عربها بعد از بردشون که خاطرتون هست)

Armin
20-10-2010, 22:49
من هم به نوبه خودم صعود تیم بی ادعا اما بسیار حرفه ای و هماهنگ ذوب آهن ایران به فینال باشگاههای آسیا رو به همه ایرانیهای وطن پرست بخصوص اصفهانیهای عزیز تبریک میگم. شیرینی این صعود زمانی دو چندان شد که ما تونستیم یک تیم عربی اونهم از نوع عربستانیش رو توی خاک خودش شکست بدیم. خدائیش از فوتبال امروز ذوب آهن لذت زیادی بردم. یک تیم فوق حرفه ای و بسیار هماهنگ که برای تمام دقایق بازی برنامه داشت و این نشان از لیاقت و کاردانی مربی با دانشی چون ابراهیم زاده داره.

اما یه نکته از دقیقه 80 فکر من رو به خودش مشغول کرده بود! یاد خاطرات تلخ بازی اخیر ایران و عربستان در تهران و رقص عربهای سرمست از پیروزی بودم! هر چقدر از تلخی اون بگم کم گفتم. مطمئنا همه ایرانیها مثل من همین احساس رو داشتند. پیش خودم گفتم یعنی ممکنه که شیرمردان ذوب آهن بعد از برد احتمالی این دیدار تلافی کنند و در جلوی چشمان تماشاگران عرب همون رقص رو اینبار در اینجا انجام بدن که خوشبختانه آرزوی من برآورده شد و در کمال ناباوری شاهد این صحنه بودم! نمی تونم حس و حالم رو در اون لحظه توصیف کنم اما غرور خاصی تموم وجودم رو در برگرفت و احساس آسودگی عجیبی کردم.

در پایان باید بگم: بچه ها متشکریم... به خاطر اینکه غرور بیجای عربهای پرادعا رو در خاک خودشون لگدمال کردند و باعث افتخار همه ایرانیهای عزیز شدند.

درود و دوصد بدرود. :72:

lovely reds
20-10-2010, 23:06
من هم تبریک میگم. به همه ایرانی ها. واقعاً فوتبال را قشنگ بازی می کنه این ذوب آهن. ه رجا که لازم باشه حمله می کنه و هر وقت توی زمین حریفه قدری قرار گرفت، بسیار منطقی دفاع میکنه. کاملاً معلوم بود که ذوب آهن برای تک تک دقایق بازی برنامه داره. هیچ وقت دفاع زیر توپ نمی زد. خلعتبری مثل همیشه عالی بود. خیلی حال میکردم وقتی اونو رجب زاده و کاسترو و حتی قاضی به این راحتی دفاع این عرب ها را به هم میریختند. دریبل میزدند و خلاصه خیلی عالی بود. این را هم اضافه میکنم که واقعاً تیم شایسته اییه و امیدوارم بتونیم اونو تو باشگاه های جهان هم ببینیم.

Aria.KD
20-10-2010, 23:08
من هم به نوبه خودم این برد و افتخار آفرینی نماینده ایران رو به همه ایرانی های عزیز تبریک می گم

:72::72::72::72::72:

باز هم می گم زنده باد و سرافراز ایران ما

:iran:

یک بازی کاملا منطقی بدون اینکه تحت فشار حریف مغرور عربی خودمون قرار بگیریم، خوب بازی کردیم خوش موقع گل زدیم و بعد از گل هم منطقی و با برنامه کار کردیم، اخراج بازیکن الهلال نشان از عصبی شدن بازیکنان این تیم داشت، و تعویض های عالی و تاکتیک بسیار خوب ابراهیم زاده جای تقدیر و تشکر داره، محمد قاضی رو بلافاصله بعد از خسته شدنش بیرون کشید، و این قضیه رو به قضا و قدر نسپرد، دفاع ذوب آهن عالی کار کرد، و به جرأت می گم در دیدار برگشت الهلال نصف از موقعیتهای مسلمی که ذوب آهن روی دورازشون ایجاد کرد نتونست به دست بیاره، به راستی این تیم شایسته قهرمانی توی آسیا هستش.

در ضمن کار گزارشگر بازی و گزارشگر شبکه 3 مزدک میرزایی هم خوب بود، چون این بار فقط به طرفداران ذوب آهن و نهایتا مردم اصفهان تبریک گفته نشد، بلکه فقط به همه مردم ایران تبریک گفته شد.

ضمنا خذف دیگر نماینده عربستان رو هم به همه دوستان تبریک می گم!!!

فینال مابین ذوب آهن و ایل هواچونما یک فینال رویایی هستش.

به امید قهرمانی ذوب آهن نماینده کشورمون در لیگ قهرمانان آسیا.

:iran::iran::iran::iran::iran:

Rossonery
20-10-2010, 23:10
من هم این برد بسیار شیرین رو به همه ی هم وطن های خوبم تبریک میگم.:72:
قبل اینکه چیزی بگم، پستا رو خوندم و بیشترشون هم حرفای منطقی و عینی که تو بازی دیدیم رو زدند و نظر من هم مشابه دوستانه
واقعاً اومدن ابراهیم زاده با ذوب آهن چه ها کرده. ذوب آهن از اون در جا زدنای فصلای پیشش خیلی خوب فاصله گرفت و به ثبات و موفقیت خیلی خوبی رسیده که من بیشترش رو مدیون آقای ابراهیم زاده میدونم که فوتبال رو امروزی درک میکنه و امروزی مربیگری میکنه. انصافاً فوتبال ذوب آهن تو این دو سال ارزش دیدن رو خیلی داشت و حقش هم هست. با برنامه کار کرد و حتی اگه فینال هم نتونه نتیجه بیاره ( که خدا نکنه!) بازم عملکردش قابل تحسینه که خیلی توپ از گروه مرگ رو طی کرد و قهرمان سال پیش و این تیم عربی پر ادعا رو حذف کرد

behnaminho
20-10-2010, 23:12
براي اولين بار هستش كه تو يكي از تاپيك‌هاي بحث و تبادل نظر راجع به يه بازي داخلي پست مي‌دم.. قبلا فقط يه بار واسه بازي انگلستان و آلمان تو جام جهاني وارد بحث شدم و اينجا هم برد ذوب‌آهن، شايسته‌ترين و پاك‌ترين تيم‌ حال حاضر ايران اونقدر بهم چسبيد و مزه داد كه تصميم گرفتم بيام و نظرمو بگم...
من فكر مي‌كنم يه مربي مثل پرويز مظلومي اگه بازي امروز ذوب‌آهن رو ديده باشه، ديگه هيچ‌وقت نبايد بياد و به خودش حق بده و بگه كه ما واسه تك‌تك دقايق يه بازي مثل بازي با پرسپوليس برنامه داشتيم! چون برنامه داشتن واسه تك‌تك دقايق يه بازي يه پروسه كاملا پيچيده است كه مربياي ما متاسفانه فقط بلدن اينو به زبونشون بيارن و تو زمين ما چيزي به اسم برنامه ريزي نمي‌بينيم اما اين مسئله در مورد ذوب‌آهن و سرمربي‌اش صدق نمي‌كنه و مربيايي مثل مظلومي اگه دوست داشته باشن مي‌تونن معني برنامه‌ريزي واسه تك‌تك دقايق رو از يه مربي بي ادعا و بدون سروصدا مثل منصور ابراهم زاده ياد بگيرن، چون تيم اين مربي تو بازي امشب نه تنها فراتر از ايران كه مي‌تونم بگم فراتر از آسيا بازي كرد... فشردگي بي‌نظير خطوط سه‌گانه كه باعث مي‌شد اين تيم تو حالت دفاع با 9 نفر ( منهاي خلعتبري) دفاع كنه و تو حمله هم با اضافه شدن كاسترو و رجب‌زاده اون‌قدر قشنگ باز بشن كه مدافعاي عربستان جرات نكنن از يك سوم خودي جلوتر بيان، مهم‌ترين ويژگي بازي امروز ذوبي‌ها بود... باور كنيد وقتي مي‌ديدم كاسترو چطور داره تو كارهاي دفاعي شركت مي‌كنه به ذوب‌آهن و تفكرات اهالي كادر فني اش افتخار مي‌كردم چون ديگه هممون درك مي‌كنيم كه جا انداختن اين مدل بازي تو يه تيم ايراني تا چه حد سخت و زمان بره... راجع به اين بازي حرف زياد دارم كه همش رو تو يه مقاله تا فردا جمع و جور مي كنم و هم رو سايت گل و هم تو تحريريه مي ذارمش... فقط خواستم به تمام هواداران فوتبال ناب و پاك ايراني تبريك بگم و به خصوص به ذوب‌آهني‌هاي عزيز و اينكه شخصا مطمئنم اين تيم تو بازي فينال هم ايلهوا چونماي كره رو مي‌بره و به اون چيزي كه شايستگيش رو داره مي‌رسه... به احتمال فراوان بازي فينال رو از نزديك تماشا خوااهم كرد و اميدوارم ابراهيم زاده و بقيه بر و بچه‌هاي با لياقت ذوب‌آهن آخرين مرحله از ماموريتشون رو هم با موفقيت كامل به اتمام برسونن..
بازم تبريك و تبريك و تبريك :thankyou:

Mehryar
20-10-2010, 23:14
:iran: :iran: :iran: :iran:

برد شیرین ذوب آهن نماینده کشورمون توی لیگ قهرمانان آسیا رو به همه ی هوادارای این تیم و همه ی ایرانی ها تبریک می گم

امیدوارم فینال رو هم به همین ترتیب بازی کنیم و به همین ترتیب باز هم نام ایران رو بالا ببریم

امیدوارم دیگه صدای دوستان الهلالی! هم در نیاد که جلوی 70 هزار نفر تحقیر شدن!

کاتناچیو هم واسه یه تیم ایرانی جواب داد !!! :دی

saeed_cris
20-10-2010, 23:20
من هم جا داره اينجا به همه ي فوتبالدوستان ايراني يه تبريك ويژه بگم و بايد يه خسته نباشيد گرم به بر و بچه هاي ذوب آهن بابت اين برد شيرين و فيناليت شدنشون تو آسيا گفت.
از صميم قلب آرزوي قهرماني براي نماينده شايسته ي ايران تو آسيا دارم و اميدوارم اين طلسم ناكامي تيم هاي ايراني تو آسيا توسط ابراهيم زاده و يارانش شكسته بشه..
راجع به بازي هم بايد بگم ذوب آهن واقعا منطقي بازي ميكرد.در دفاع عالي بود و ضد حملات خطرناكي داشت و به گلم رسيد تا ركورد شكست ناپذيري الهلال رو تو خونه بعد از مدت ها شكسته بشه..
راجع به خوشالي بازيكناي ذوب آهن هم قبل از سوت پايان منتظر اين حركات از بازيكنا بودم تا شايد تلافي باشه به حركاتشون كه در آزادي جلو اون همه تماشاگر انجام دادن..
بازم تبريك به همه ي عزيزان ايراني..
به اميد قهرماني تيم ذوب آهن در آسيا

L . F . C
20-10-2010, 23:23
خب منم این پیروزی دلچسب و لذت بخش رو به همه ایرانیان تبریک میگم !:72::72::72:
امیدوارم پس از چند سال نحسی که برای فوتبال ما در زمینه باشگاههای آسیا بود ذوب آهن بتونه این طلسم رو بشکنه و در نهایت به قهرمانی در آسیا با توجه به تیم فوق العاده خوبی که داره دست پیدا کنه .
تو این بازی از دروازه بان گرفته تا مهاجم کل تیم عالی بود و قدرت خودش رو به بازیکنان الهلال که نیمی از بازیکناش برای تیم ملی عربستان بودن نشون داد .
همچنین کاسترو با گل زیباش نشون داد که به کل بازیکنان خارجی و گران الهلال می ارزه ! بازیکنانی چون ویلهمسون -تیاگو -رادوی و لیونگ پیو :2qcmh45:

در کل باید گفت هیچ چیز لذت بخش تر از شادی پایانی بازیکنان در خاک عربستان نبود !!!
بدرود

*c*f*c*
20-10-2010, 23:25
اقا منم تبریک میگم این برد دلچسبو و شکسته شدن رکورد ایرانیا به امید قهرمانی و حفظ عابروی ایران

Er Pupone
20-10-2010, 23:28
بازی عالی و بردن عربها جلوی چشم خودشون یک طرف , صحنه ی خوشحالی برنامه ریزی شده و فوق العاده غرورآمیز و انتقامی بعد از بازی هم یه طرف . :2qcmh45:
فقط باید تبریک گفت که توی ایران هم یه تیم به معنای واقعی حرفه ای پرورش پیدا کرده.

amin_danger3
20-10-2010, 23:34
اون یارو رعب ها چی چی بودم زعیم اسیا و اینا کجان؟:دی
من فوتبال بودم با گوشی نتیجه رو دیدم خیلی ذوق کردم باورم نمیشد! واقعا دمه ذوب گرم...
تبریک

s h b
20-10-2010, 23:51
منم به همه ایرانیا و مخصوصا اصفهانی ها این برد با حال و دل چسبو می تبریکم
انشالله که فینالم نتیجه بگیریم

Damiano
21-10-2010, 00:39
اینجا عربستان است ... صدای ما را از ورزشگاه 71 هزار نفری ملک فهد شهر ریاض می شنوید ...

..... الهلال ترکید .......

هفتاد هزار تماشاگر ...

پر افتخار ترین تیم عربستان ...

تیم قرن آسیا ...

17 بازی بدون شکست ...

قهرمان سابق لیگ قهرمانان آسیا ...

همه و همه با اراده و باور چند جوون ایرانی و با درایت منصور خان ابراهیم زاده بهترین مربی حال حاضر ایران و آسیا شکسته شد ...

منم به نوبه خودم پیروزی " ذوب آهن اصفهان " رو به همه ایرانی ها الخصوص همشهری های خودم تبریک میگم امیدوارم جام قهرمانی پایان بخش رویایی آهنین مردان دیار نصف جهان باشه ...
و متاسفم برای اون صدا و سیمایی که با نام جعلی رسانه ملی برای یه بازی جام حذفی یک ساعت قبل و بعد از بازی ویژه برنامه تدارک می بینه اما برای تنها نماینده ایران تنها به ذکر چند جمله کوتاه بسنده می کنند ...
و متاسفم برای ده ها روزنامه ورزشی ایران که حتی خبر تراشیدن سر یک بازیکن هم براشون بیش از این بازی ارزش داشت ....
این آپارتاید لعنتی رو کنار بگذارید و واقع بینانه از کسانی که بدون ادعا برای این کشور افتخار کسب می کنن تجلیل کنید ....
فکر می کنید اگر ذوب آهن نبود چند سال طول می کشید که به بتونیم انتقام اون فاجعه آزادی رو اون هم در کشور خودشون بگیریم ؟

Masoud Golden
21-10-2010, 01:04
تبریک به همه
زنده باد حاج منصور:2qcmh45::thumbsup::laugh4::lol:
مرگ بر دشمنانش
1 خبر بد حدادی فر فینال نیست:-L:N_aggressive:

ACMilan
21-10-2010, 01:34
توی این اوضاع داغون فوتبال ما که بین هر 9 تا بازی تو 1 هفته یه دونش درست و حسابی انجام نمیشه یه چیز فقط امیدوارمون میکنه
ذوب آهن
واقعا از بردش خوشحال شدم
تیمی بی حاشیه ، با برنامه و بدون ادعا که فوتبالشو بازی میکنه و هیچ وقت هم بازیکنی نداره که حاشیه سازی کنه
ذوب آهن یه قهرمانی لیگ کم داره که امسال انشالا اونو هم میگیره ( اگه پرسپولیس نشد:دی )
به امید قهرمانی آسیا و بردن اینتر تو جام باشگاه های جهان :دی

Seyed
21-10-2010, 01:43
خب تبریک میگم برد ارزشمند ذوب آهن اصفهان رو جلوی یه تیم سعودی پر مدعا :D نمردیم و توی عمر ورزشیمون منظور برد 4-0 هم فهمیدیم :D ، واقعا که تفاوت بین مربی های یه کشوری مثل ایران با اون لیگ اینجا مشخص میشه ، واقعا باید به امثال ابراهیم زاده نازید ، که اینطوری بازی انجام میدن و اینقدر قشنگ علم فوتبال رو می فهمند و با کمترین به اصطلاح ستاره ، بهترین نتیجه ممکن رو میارند . :D

امشب ( دیشب یعنی :D ) ابراهیم زاده فوتبالی نشون داد که همه چی توش داشت :D از فنون بازی فوق العلاده دفاعی و زد حمله ، تا بازی به روش خود اعراب که با این روش سال ها بر فوتبال ایران ضربه وارد می کردند ، و حالا خوب از همین روش خوردند :D نوش جونشون :D باشد چیز های دیگه هم بخورند :D

واقعا به عنوان یک ایرانی ، تبـــریک :D

پ.ن : از اونجا که می دونم اون آقایون موش خور عزیز میان فعلا اینجا :D و از طرفی سعادت نداریم تو فینال یکی دیگشون رو ... کنیم :D یه جمله عربی به عنوان حسن ختام بهشون میگم برند حال کنند :D

ها ، ایها أتباع السعودی قیل لی ، الزعیمی فی الآسیا لکم کنوم الاطفال و لا ریب فیه :d الان رویة حقیقة فی هذا کلام :D

الان يمكن سيكون موضع ترحيب :D

پ.ن 2 : ار شر اینا که راحت شدیم ، حالا کسی اینجا کره ای بلده ؟ :d اگر اونام اومدن یه کم حالشون رو بگیریم ؟ :D البته باز صد رحمت به کره ای ها :D سوسک خوری اونا به صد تای این سعودی ها میارزه :D

Hanrish
21-10-2010, 01:57
خوب جا داره من هم این برد غروز آفرین رو به همه تبریک بگم و انشالا فینال هم سئونگنام رو بترکونیم و قهرمان بشیم تا حداقل سهمیه چهار تایی حفظ بشه
آفرین بر غیور مردان ذوب آهن که روز بدی برای عربها رقم زدن :D تازه باید خوشحال باشن که از فینالیست این جام شکست خوردن و حذف نشدن چون بازی قبلی رو شانسی اومدن بالا

کل یوم برد برد خوبی بود و همچنین صعود هم صعود بزرگوارنه بود :D

به امید قهرمانی آسیا و بردن اینتر تو جام باشگاه های جهان :دی

امید بشدت امید خوبی بود بزرگوار :دی ولی فکر کنم مثل اون سال سپاهان چون از آسیا دو تا تیم میره بالا احتمالاً ذوب آهن باید با یه تیم قطر میزبان اول بازی کنه

SASAN
21-10-2010, 02:00
منم این برد و صعود رو تبریک میگم. جالب هم اینجاست که کل اصفهانیای سایت ریختن توی این تاپیک :دی

منصور ابراهیم زاده و مجید جلالی واقعا یک سر و گردن از تمام مربیان ایرانی بالاتر هستند و در کل سبکشون هم شبیه به هم دیگه هست. امیدوارم ذوب آهن قهرمان آسیا بشه تا یکم از حیثیت فوتبال ایران دفاع بشه. :72:

Tom Riddle
21-10-2010, 02:06
پیروزی مقتدرانه ی ذوب آهن در خاک عربستان رو تبریک میگم.:thumbsup:
واقعا شایستگیش رو داشتن،امیدوارم که قهرمان آسیا بشن تا بعد از سالها یه قهرمانی بین المللی داشته باشیم.
پیروزی در زمین الهلال اون هم در عربستان و بیش از 70 هزار نفر کار آسونی نیست که ابراهیم زاده و تیمش انجام دادند.
تبریک میگم به تمام ملت ایران مخصوصا اصفهانیها:72:
به امید پیروزی ذوب آهن در بازی فینال
موفق باشید:love070:

Sepahan 4 Ever
21-10-2010, 02:55
خدایا شکرت که به ما اصفهانیا انقدر عزت دادی....
بعد از سه سال دوباره یه تیم اصفهانی آّبرو داری کرد...

تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک جانانه به همه اصفهانی ها و اونهایی که از فینالیست شدن ذوب آهن اصفهان خوشحال شدن...
خیلی خوشحالم...به افتخار دیگه برای فوتبال اصفهان....
پیروزی ذوب آهن اصفهان و صعود به فینال یه طرف اون خوشحالی مخصوص ذوب آهنی ها در جواب خوشحالی مخصوص عربا تو آزادی روز 8 فروردین هم یه طرف
جیگرم حال اومد وقتی اینطوری خوشحالی کردن...
(تیتر روزنامه خبر رزشی در روز بازی ذوب آهن در نیمه نهایی:فتح الله زاده:استقلال داری رو برد پرسپولیس مسابقه اس ام اس را!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما یه چیزی قبل از بازی دیدم نشون میداد
یه پارچه نوشته بود که روش نوشته شده بود الله معکم یا هلال...(از طرف طرفداران النصر) میدونید که النصر و الهلال رقیب سنتی هستند...
این نشون میده تا این حد اینا همه کاری کرده بودن تا به فینال برسند...
خدایا بازم شکرت...
بعد از بازی رفتیم رو به روی باشگاه تو شمس آبادی...
بزن و بکوبی بود...
سپاهانی هم توشون زیاد بود.دوتا پرچم زرد و سبز رو به هم گره زده بودن و وسط خیابون تکون میدادن
شعارایی هم که میدادن میشه به اینا اشاره کرد
سپاهان ذوب آهن دو قهرمان ایران
و...

MeHDi ArSeNaL
21-10-2010, 06:46
این برد رو به همه فوتبالدوستان تبریک میگم.بدون تعصب عرض میکنم حقیقتا بهترین و زیباترین و با برنامه ترین فوتبال رو ارائه میدن.شروع مجددهای گردان عالی بود هرکدومشون تبدیل به موقعیت میشد.
خلعتبری اونقدر زهردار نشون داد که جرات نمیکردن دفاع رو ول کنن و با تمام قدرت حمله کنن.
روی صحنه اخراج بازیکن الهلال هم خیلی هوشمندانه عمل کرد.
نکته جالب جشن ذوبی ها بود که دقیقا مثل خود عربها ادا در می آوردن
ن 2 : ار شر اینا که راحت شدیم ، حالا کسی اینجا کره ای بلده ؟ اگر اونام اومدن یه کم حالشون رو بگیریم ؟ البته باز صد رحمت به کره ای ها سوسک خوری اونا به صد تای این سعودی ها میارزه
AoShiMa SaN:.بلد بود حیف محروم شد:297:

Javad_M
21-10-2010, 07:36
سلام
منم صمیمانه تبریک میگم به همه ی مردم ایران این افتخار بزرگی که توسط باشگاه خوب و بی حاشیه ی ذوب اهن به دست اومده ... :thankyou:

انشا ا... بعد از قهرمانی همین جا جشن باشکوهی برگزار میکنیم :285:

lovely reds
21-10-2010, 08:39
جیگرم حال اومد وقتی اینطوری خوشحالی کردن...
من هم یه بار دیگه این برد و صعود را تبریک میگم. این یه واقعیته. شبکه 3 .......... روز بازی استقلال و پرسپولیس نظر سنجی میگزاره و میگه شما طرفدار کدام تیم هستین. همه دیگه این رو خوب میدونن که دیگه فوتبالمون هر چیزش پیشرفت نکرده باشه تو این یه زمینه پیشرفت کرده که مردم یه چیز هایی از فوتبال میفهمند.
میفهمند که باید طرفدار تیم شهر خودشون باشن نه یه تیم 1000 کیلومتر اون طرف تر که بهشون میگن شهرستانی؟!
حالا دیگه اون دوره گذشت که وقتی استقلال و ذوب آهن میرفتن هر ده یا شهری همه طرفدار اونها بودن. حالا خوشبختانه تو استان ها و شهر های مختلف (شمال، شمال غرب، شرق، جنوب ، جنوب شرق و مرکز تیم هایی دارند خودشون رو نشون میدن و دیگه وقتی این دوتا تیم اونجا میرن دیگه خبری از طرفدار های قبل نیست.
این از این و صدا و سیما:
ببخشین ولی واژه کثیف بهترین واژه هست.
ببینم پارسال شبکه 3 مسابقه حاکی را پخش مستقیم میکرد ولی مسابقه فوتبال سپاهان یاذوب آهن را یا هر تیم مهم و بالای جدولی را ...
فکر کنم خیلی از مردم ایران از این بازی و این پیروزی خوشحای شدند.
کسانی که در فروردین با باخت جلو عربستان تعطیلات عیدشون خراب شد، گریه کردندو . ..
ولی حالا خوشحالند چون یک تیم از ایران رفته فینال باشگاه های آسیا. و اگه قهرمان شد میره باشگاه های جهان. مشخصا اونها یی که این رو دست کم گرفتند نه از فوتبال و نه از غیرت و ملی گرایی چیزی نمی فهمند.
متاسفم برای شبکه 3 فقط چون میدونم خیلی از مردم ایران و تهران از این برد خوشحالند.
و روزنامه ها:
اوناه که تکلیفشون مشخصه. آخه این هفته پیروزی با ذوب آهن بازی داره و اگه از ذوب اهن تعریف کنند حتما جیرشون قطع میشه. این یه واقعیت تلخه
و یه چیز دیگه اینکه یه تیم با اخلاق، بی حاشیه و حرفه از فوتبال کشور ایران رفت فینال. هر وقت بقیه تیم ها با چنین تیمی رفتند فینال می تونند اینقدر که الان طرفدارهای ذوب آهن خوشحالند، خوشحال باشند.
آفرین بر تیم سرافراز ذوب آهن

depor
21-10-2010, 08:54
منم این برد و صعود رو تبریک میگم. خدا کنه قهرمان هم بشه ولی من خودم دوست داشتم ای بازی الهلال بیاد بالا اونم به خاطر 3 4 تا بازیکنش

hadis blue girl
21-10-2010, 09:09
تبریک صمیمانه به همه مردم ایران عزیز !

Leo Messi
21-10-2010, 09:35
تبریک میگم به کل ایران و مخصوصا هوادارای این تیم خوب اصفهانی.واقعا این کادر ذوب آهن اگه کمتر از قهرمانی نصیبش بشه در حقشون ظلمه!
تیمی که تو خونه تمام حریفا رو با2-3تا میفرستاد خونه هاشون،در مقابل ذوب آهن نتونست حتی1گل بزنه.
ایشالله فینال رو هم حساب شده بازی کنه و ببره.
البته اینم بگم این افتخاری که تا اینجا نصیب ذوب آهن شد به هیچیه فوتبال ایران ربط نداره!همه چیز تلاش خود تیم و کادرش بود.
بعضیا نیان این موفقیت رو به تیم ملی آشفته خودشون نچسبونن!
بازم تبریک.به امید پیروزی در ورزشگاه ملی توکیو:13:

gerrardm
21-10-2010, 09:53
مگه این اصفهانی ها کاری بکنن ..........:13:
از تهرانی ها که بخاری بلند نمیشه...........:125e:
منم صعود مقتدرانه ذوب اهن ایران(اصفهان) را به کل مردم ایران مخصوصا اصفهانی ها تبریک می گم
ایشلا تو فینال هم می پوکنند و قهرمان می شند و افتخاری برا ایران کسب می کنند:fkr:
خیلی حال کردم عرب ها به فینال نرسیدند ال اشباب هم که حذف شد :smoke:

Loverboy
21-10-2010, 10:47
خدایا شکرت که به ما اصفهانیا انقدر عزت دادی....
بعد از سه سال دوباره یه تیم اصفهانی آّبرو داری کرد...
اصفهان عروسیه تهران ....سوزیه[Only registered and activated users can see links]
و...

سلام محمد هاشم عزیز
اگه طرز فکرت اینه که تهرانیها از برد ذوب آهن اصفهان یا بهتره بگیم ایران مقابل یه تیم عربستانی ناراحتند واقعاً برای طرز فکرت متاسفم ! دقیقاً پست شما توهین علنی به کساییه که جونشون رو واسه سربلندی ایران میدن ! بنده اونقدر که دیشب تو نیمه اول استرس داشتم تو دربی 1/5 اش هم نداشتم ! متاسفانه من چون این جوی که شما و دوستانتون 3 سال پیش انجام دادید و قبل از نیمه نهایی به قول خودتون متحد بودید و بعد نیمه نهایی کلاً رنگ عوض کردید و تهرانیها رو به تمسخر گرفتید یادمه اینگونه پستهاتون رو پیش بینی میکردم ! برای من افتخاره که یه تیم از ایران عزیز رسیده فینال و از همه مهمتر برام افتخاره که تو خاک عربستان این پیروزی بدست اومد و اون خوشحالیهای آخر بازی حسابی جیگر منو خنک کرد ! اصفهانی باشه یا هرجای دیگه ی ایران میخواد باشه مهم اینه که ایرانی باشه ! متاسفانه همیشه این جو رو علیه ماها درست میکنید و خودت هم بخوبی میدونی هیچ پایه و اساسی نداره !

حاضرم قسم بخورم به قرآن که وقتی پرسپولیس یا استقلال بازی داره تو آسیا شما ته دلتون آرزوی موفقیت میکنه ، هرچند تو ظاهر جوری برخورد میکنید که خودتون رو از ایران جدا میکنید ! اینکه ایران جزئی از تهرانه رو اصلاً قبول ندارم ! چیزیه که ساخته ی ذهن شما بوده و البته دلایلش هم بهتره نگم چون ربطی به موضوع نداره ! بنده هیچ وقت از اینکه تیم مملکتم مقابل اعراب یا هرچیز دیگه ای بازی داره هیچ وقت نمیسوزم چون نماینده ی ایران یعنی تیم ملی ایران ! نماینده ایران چه استقلال باشه چه سپاهان و چه ذوب و چه پرسپولیس ! امیدوارم به این نگرش برسی که مهم افتخار برای ایرانه ! بهتره این جوی که تهران ... اصفهان عروسیه رو بذارید تو بازیهای داخلی چون بنده شخصاً بعد از گل کاسترو جوری داد زدم که هنجرم فکر کنم آسیب دید ! همونجور که سر پنالتیهای نیمه نهایی 3 سال پیش سپاهان داد زدم و خوشحالی کردم ! نماینده ی ایران واسه من حکم تیم ملی ایران رو داره و از شما خواهش میکنم از این الفاظ حداقل تو این بخش استفاده نکنی چون کسی که موفقیت ایران و ایرانی براش نسبت به رنگها ارجحیت داره با این حرفها خیلی دلسرد و ناراحت میشه و مثل بنده تاسف میخوره که ما تهرانیها رو با اعراب مقایسه میکنید و مثل هواداران الهلال مارو فرض میکنید !

در پایان آرزوی موفقیت میکنم برای ذوب آهن و اگه بازیش تو ایران بود ( فینال ) بنده یکی از افرادی بودم که با شال گردن سبز به استادیوم میرفتم !

Atomic Ant
21-10-2010, 11:05
فوق العاده بود...! :72:
اینقدر تریپ جدایی طلبی برندارید جان من :D
من خودم اصفهانی ام ولی شک ندارم دیشب کل ایران موفقیت ذوب آهن رو می خواست کما اینکه اگه یه تیم از یه شهر دیگه هم به اینجا می رسید بازم برای همه ی ایران مهم بود.
گر چه الان دیگه زیادی به خودم افتخار می کنم که لااقل شهرم یه تیم داره که فوتبال رو می فهمه و به روش های علی اصغری بازی نمی کنه :D

زیاد صحبتی ندارم و مضمون پستم هم برمی گرده به همون تبریک همگانی ولی یه نکته ای رو می خوام اشاره کنم که نشون میده اصلا ذوب آهن به لحاظ تاکتیکی تو ایران یه تافته ی جدا بافته اس و دقیقا داره با روال روز دنیا پیش میاد.
سیستم پایه ی ذوب آهن 1-4-1-4 هست که تو جام جهانی تیم های زیادی این سیستم رو بازی می کردند و اکثرا هم موفق بودند و از نظر من موفق ترینشون هم با توجه به بضاعت ژاپن بود که من خیلی خیلی از بازی اونا لذت بردم.
اگه دقت کرده باشید ذوب آهن هم دیشب به همین سبک بازی می کرد که واقعا جای تحسین داره.ابراهیم زاده و صالح یکی از بهترین زوج های فنی کل آسیا هستند.

amin_danger3
21-10-2010, 11:08
سلام
راستی فینال کجا برگزار میشه ؟! فینال که رفت و برگشت نیست ؟!

gerrardm
21-10-2010, 11:20
اینقدر تریپ جدایی طلبی برندارید جان من :D
من خودم اصفهانی ام ولی شک ندارم دیشب کل ایران موفقیت ذوب آهن رو می خواست کما اینکه اگه یه تیم از یه شهر دیگه هم به اینجا می رسید بازم برای همه ی ایران مهم بود.
گر چه الان دیگه زیادی به خودم افتخار می کنم که لااقل شهرم یه تیم داره که فوتبال رو می فهمه و به روش های علی اصغری بازی نمی کنه :D

کی تریپ جدایی برداشت من گفتم از تهرانیا بخاری بلند نمیشه :2mo5pow:
معلومه که وقتی ذوب اهن صعود کرد همه ایران خوشحال شدن ولی ما اصفهانیا بیشتر:13:
این دوستون Sepahan 4 life اشتباه کرد این حرف ها را زد از برد ذوب اهن همه خوشحال شدن تهرانی و شیرازی و..... نداره که

terry army
21-10-2010, 11:24
من اول همه فقط همین که دیگه اینجا صدای عرب نمیشنوم خوشحالم چون دیگه نه نیازی به مترجم هست نه به کسی که عربی بلده خودشون رفتند تو همون سایت خرابشدون قایم شدند و دیگه جرات ندارند بیاند اینجا یه کلمه سلام کنند

ولی واقعا باید گفت اگه تو این همه فوتبالی که همش برای ادم ناامیدی هست کورسوی امیدی مونده باشه تیم ذوب اهن کادر ذوب اهن و سیاست باشگاه ذوب اهنه که به نظر من باید این شیوه را به همه باشگاه ها و مدیرها یاد بدند.

دیشب ذوب اهن یه چیزی که خیلی وقت بود ار فوتبال ملی ما رفته بود را بازگردوند اونم غرور بود دست همشون درد نکنه .

در مورد دوستانی که هی میاند کل کل های لیگ را اینجا راه میاندازند واقعا کار بدیه من خودم هم اصفهانیم هم استقلالی ولی حقیقت این برد از برد دربی بیشتر به من چسبید چون من تو این 10 سال که فوتبال دیدم کم دیدم تیم های ایرانی بیاند تو این ورزشگاه عرب ها را لوله کنند اونم الحلال که دیگه گنده باشگاه کل تیم های عربیه و با این شکست دهن تمام تیم های عربی بسته شد. بعضی دوستان جو را تهران و اصفهان میکنند به نظر من اشتباه من مطئنم تهرانی ها کمتر از من خوشحال نیستند فقط مشکل اینه که شما صدا و سیما را مال تهران میدونید که به نظر من کاملا غلطه چون اصلا این صدا و سیما ایرانی نیست که بخواد تهرانی باشه اینا بیشتر عرب هستند دیروز هم تو صدا و سیما برای باخت عربهای عزیز که ما همیشه باید سنگ صبورشون باشیم عذاداری بوده
به نظر من اگه حتی فنیال چمپیونز لیگه هم بعد این بازی بود بازم باید رو این برد مانور میدادند چون مطمئن باشید این برد ها مثل برد تو ملبورن کم پیدا میشه

در اخر به امید پیروزی این چشم بادومی ها و واقعا چه حالی میده ادم شکست این کره ای ها را تو تلویزیون های کره ای ببینه :2qcmh45:

amin_danger3
21-10-2010, 11:48
خب گویا بازی 22 ابان تو ژاپن برگزار میشه!

Damiano
21-10-2010, 12:18
مسلمه که همه مردم ایران به جز عده ای خاص کوته فکر و تنگ نظر از این افتخار خوشحال هستند ...

همونطور که من از موفقیت استقلال و پرسپولیس و مس و ... در رقابت های برون مرزی خوشحال میشم ...

متاسفانه بیشتر منابع خبری اعم از رسانه های نوشتای و تصویری که صدا و سیمای میلی شاخص ترین اون هست در تهران واقع شده و این غیر قابل انکاره و غیر قابل انکارتر این هست که اگه نگم همه شاید بیش از 80 درصد مسئولین این رسانه ها از هواداران دو تیم قرمز و آبی هستند ....

من روزنامه ورزشی پیروزی رو نماد باشگاه پیروزی می دونم که طبق میل هواداران خودش اقدام به انتشار مطلب می کنه و ملاک من برای فهمیدن نظر جناح قرمز پوش پایتخت این روزنامه هست ولی مثل اینکه نفت محبود آباد سوژه جذاب تری برای سردبیر محترم ! این روزنامه و روزنامه های دیگس ...

منظور ما هوادارهای فهیم تیم های تهرانی نیستند ... مخاطب من و بعضی دوستان اون رسانه ای است که اگر استقلال یا پرسپولیس بازی داشت ده ها خبرنگار و انواع اقسام خویشاوندان رو با هزینه مردمی به عربستان می فرستاد اما الان از عدم همکاری باشگاه ذوب اهن برای اعزام گزارشگر دم می زنه ...

به هر حال میل شخصی شون هست و هر رسانه ای یک صاحب امتیاز داره که همه هزینه ها رو تقبل می کنه و حقش هست که هر چیزی که دلش خواست بیان کنه اما دیگه انتظار ندارم بعد از برد بیان و خودشون رو به این افتخار بچسبونن یا حتی پا رو فراتر بگذارند و مثل رسانه میلی حقی رو از باشگاه ذوب آهن طلب کنند ...

اما به همون اندازه که از این بی توجهی رسانه ها به ذوب آهن ناراحتم به همون اندازه هم خوشحالم چرا که علت اصلی موفقیت ذوب اهن کم حاشیه بودن این تیمه و همونطور که همه می دونیم ریشه همه حاشیه ها از رونامه ها و برنامه های پر مخاطب هست ...

مطمئنآ سیاست باشگاه ذوب آهن هم همین هست که بدون حاشیه و در آرامش به کارش ادامه بده و برای خودش و هواداراش موفقیت کسب کنه ... حالا بعد از برد هر کسی دلش خواست می تونه این موفقیت رو به خودش و کشورش ربط بده ... مهم این هست که الان همه ایران فهمیدند که ذوب آهن برترین تیم ایرانه ....

red bavaria
21-10-2010, 12:47
این حرفها باز چیه!!! از این بخار بلند نمیشه اون عرزه نداره!!!؟؟؟؟؟ تیم نماینده ایرانه !!! حداقل چهار بازیکن ستاره این تیم از ابو مسلم خراسان به فوتبال ایران شناسانده شدند ( خلعتبری ، گردان ، محمد حسینی ، صلصالی ) بقیه هم از شهرهای مختلف و در تیمهای مختلف تربیت شده اند ! صد در صد افتخاری بزرگ برای اصفهانیها ست این تیم ! ولی اینکه به دیگران بخواهیم سر کوفت بزنیم کاری اشتباه است ! این تیم نماینده اصفهانی ایران بزرگ است !!!:iran:

Gezal
21-10-2010, 13:29
صعود با اقتدار ذوب آهن به فينال روتبريک ميگم
به اميد قهرماني اين تيم بسيار عالي و تاکتيکي.
همين که جلوي يه مشت عرب سوسمار خور شکست نخورديم باعث افتخاره.
زنده باد سربازان سرزمين پارس
ايرن هميشه سربلند باشي.

Damiano
21-10-2010, 13:53
یک روز پس از 28 مهر :

منصور ابراهیم زاده :
باید به همه بازیکنانم خسته نباشید بگویم که در این بازی تمام خواسته‌هایم را به خوبی در زمین پیاده کردند. این موفقیت را باید به همه مسئولان باشگاه، کارکنان کارخانه ذوب آهن(اصفهان)، تماشاگران و هواداران تیم و کلیه ایرانیان عزیز تبریک بگویم و آن را تقدیم آقای دلیلی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن (اصفهان) کنم.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن (اصفهان) در مورد حضور بیش از 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه ملک فهد و جوی که علیه تیم ذوب آهن (اصفهان)وجود داشت گفت: ما در تهران وقتی با استقلال و پرسپولیس بازی می کنیم تماشاگرانی بیشتر از این تعداد به ورزشگاه می آیند. در این بازی هم ما ابتدا بازیکنان‌مان را به داخل زمین فرستادیم تا قبل از بازی صدای تماشاگران را بشنوند. به همه آنها گفتیم که این صداها دارند شما را تشویق می کنند. آنها هم به این باور رسیدند که تماشاگران الهلال در تشویق‌هایشان می گویند" ذوب آهن"(اصفهان) . با این حربه بازیکنانم را با آرامش بیشتری به میدان فرستادم.

.................................................. .................................................. ...

"اريک گرتس"
پس از شکست تيمش برابر ذوب آهن (اصفهان) در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا از سمت سرمربيگري تيم الهلال عربستان برکنار شد.
مسئولان باشگاه الهلال عربستان چهارشنبه شب و لحظاتی پس از شکست یک بر صفر خانگی این تیم برابر ذوب آهن در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض، سرمربی بلژیکی خود را برکنار کردند.

پ.ن : این همون مربی ای بود که می خواست 4 تا بزنه ... :297:

.................................................. .................................................. ........

بهترین خط دفاعی آسیا برای ذوب آهن( اصفهان) ؛ 5 گل خورده در 11 بازی

تیم ذوب آهن یکی از فینالیست های لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2010، بهترین خط دفاعی را در بین 32 تیم حاضر در این مسابقات به خود اختصاص داده است. ذوبی ها در 11 بازی خود در این مسابقات فقط 5 گل دریافت کرده اند : 2 گل از الاتحاد، 2 گل از پوهانگ و یک گل از الوحده. نکته جالب اینکه آنها فقط در یک بازی دروازه شان دو بار باز شده است و نکته دیگر اینکه در 7 بازی گل نخورده اند و 5 گل فقط در 4 بازی وارد دروازه این تیم شده است.

پ.ن : حریف ذوب آهن اصفهان در فینال یعنی سئونگنام ایلهواچونما در 11 بازی 13 گل خورده ....:1:

.................................................. .................................................. ........

و این هم ستاره برزیلی
IgoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOr
Castro

Root
21-10-2010, 14:34
تبریک می گم، بردن این عرب ها اون هم در زمین خودشون خیلی دلچسبه ! :13:

به ذوب آهنی ها تبریک می گم، تیم خوب و بی حاشیه ای دارن، امیدوارم که در بازی بعدی در آسیا هم موفق باشن.

ali.messi10
21-10-2010, 14:37
وای الان که دارم این عکس ِ خوشحالی ایگور کاسترو رو میبینم موهای تنم سیخ میشه!!
چه حالی داشت.... 1-0 تو زمین خودت ببازی و حذف بشی و تیم حریف جشن فینالیست شدن بگیره جلوی چشمت!!
فکر کن......!
عالی بود. عالی. خوشحالم که همه اعم از آبی و قرمز و شاید هم زرد از برد سبز های ایرانی خوشحالن.
واقعا غیرت رو این مثلا ستاره های گران قیمت ِ تیم های پولدار و پول ندار! از این بازیکن های بی ادعای ذوب یاد بگیرن
تا حالا تیمی از ایران ندیده بودم که اینقدر خوب بتونه بازی رو اداره کنه اونم توی خاک حریف، توی عربستان!
به جز قهرمانی هیچ چیز پاداش این بازیکنان خوب ِ ذوب نیس...
امیدوارم 22 آبان کولاکشون ُ کامل کنن و توی ژاپن جشن قهرمانی بگیرن

در ضمن ناراحتم از کم لطفی روزنامه ها و خصوصا صدا و سیما! و جناب سرهنگ علیفر ***** که وسط بازی میگه "دوستداران جام باشگاههای اروپا نگران هستن که نکنه بازی به وقت اضافه بکشه و نتونن بازی اینتر و تاتنهام رو ببینن"!!!!
از کم لطفی یه عده هم چی بگم؟؟!! هیچی بابا ولش کن.
با آرزوی موفقیت ِ همیشه ی ایرانی ها

Ghermezeteh
21-10-2010, 14:46
منم به نوبه خودم این بد دلچسب رو به همه ایرانی های عزیز تبریک میگم و واقعاً از برد ذوب خیلی خوشحال شدم، اگه بولوف نباشه اینقدری که دوست داشتم ذوب آهن تو این بازی پیروز بشه، دوست نداشتم پرسپولیس استقلال رو ببره.

جا داره از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن هم تشکر میکنم که خیلی با منطق و هدفمند پست میدن و تایپیک رو به حاشیه نمیبرن.

2 تا خواهش دارم :
1- اینکه که بحث قرمز و آبی رو به اینجا داخل نکنید. قبلاً هم گفتم درسته که این تایپیک به اسم ذوب آهن درست شده و در واقع ما داریم در مورد ایران نظر میدیم و دیگه رنگ خاصی رو پیروی نمیکنیم.
2- بحث های سیاسی رو هم اینجا مطرح نکنید و به حاشیه نره، من چند تا پست رو دیدم که امین زحمت کشید و در نبود من ویرایش کرده بود، توش به صدا سیما و نفراتی خاصی توهین کرده بودند. خواهشاً به این مسائل نبپردازید و سعی کنید بحث فوتبالی رو مطرح کنیم و این نوع بحث ها رو توی گروهایی (مشورتی، خصوصی و... Off Topic و ...) که عضو هستید مطرح کنید.

به امید قهرمانی تیم فوتبال ذوب آهن و افتخار آفرینی بچه های ایران زمین :72:

Mehryar
21-10-2010, 19:32
اینم شیرینی بچه های طرفدار الاتحاد سعودی برای ایرانیا :781::781::781::781:

Persian Se7en
21-10-2010, 21:07
دومین تیم اصفهانی هم به فینال رسید تا نشون بده ثبات مدیریت و کادر فنی چه قدر میتونه موثر باشه. خیلی برای منصور ابراهیم زاده خوشحالم که تیمش و کادر فنیش به حق خودشون رسیدن. امیدوارم قهرمان هم بشن تا این پسوند تیم نایب قهرمان از روشون برداشته بشه. ذوب آهن لیاقت این فینال رو داشت و یادمون نره از گروه مرگ به اینجا رسید. گروهی که به قول ابراهیم زاده توش زندگی کردن و با شایستگی به فینال رسیدن.
امیدوارم گام اخر رو با موفقیت بردارن و بعد از نزدیک به دو دهه یه تیم ایرانی رو قهرمان آسیا بکنن.
ضمنا نابود شدن رویای فینال تمام عربی هم دستاورد بزرگه دیگه بود :D دمشون گرم :d0s69thbefhifftitrz

Sepahan 4 Ever
22-10-2010, 02:19
سلام محمد هاشم عزیز
اگه طرز فکرت اینه که تهرانیها از برد ذوب آهن اصفهان یا بهتره بگیم ایران مقابل یه تیم عربستانی ناراحتند واقعاً برای طرز فکرت متاسفم ! دقیقاً پست شما توهین علنی به کساییه که جونشون رو واسه سربلندی ایران میدن ! بنده اونقدر که دیشب تو نیمه اول استرس داشتم تو دربی 1/5 اش هم نداشتم ! متاسفانه من چون این جوی که شما و دوستانتون 3 سال پیش انجام دادید و قبل از نیمه نهایی به قول خودتون متحد بودید و بعد نیمه نهایی کلاً رنگ عوض کردید و تهرانیها رو به تمسخر گرفتید یادمه اینگونه پستهاتون رو پیش بینی میکردم ! برای من افتخاره که یه تیم از ایران عزیز رسیده فینال و از همه مهمتر برام افتخاره که تو خاک عربستان این پیروزی بدست اومد و اون خوشحالیهای آخر بازی حسابی جیگر منو خنک کرد ! اصفهانی باشه یا هرجای دیگه ی ایران میخواد باشه مهم اینه که ایرانی باشه ! متاسفانه همیشه این جو رو علیه ماها درست میکنید و خودت هم بخوبی میدونی هیچ پایه و اساسی نداره !

حاضرم قسم بخورم به قرآن که وقتی پرسپولیس یا استقلال بازی داره تو آسیا شما ته دلتون آرزوی موفقیت میکنه ، هرچند تو ظاهر جوری برخورد میکنید که خودتون رو از ایران جدا میکنید ! اینکه ایران جزئی از تهرانه رو اصلاً قبول ندارم ! چیزیه که ساخته ی ذهن شما بوده و البته دلایلش هم بهتره نگم چون ربطی به موضوع نداره ! بنده هیچ وقت از اینکه تیم مملکتم مقابل اعراب یا هرچیز دیگه ای بازی داره هیچ وقت نمیسوزم چون نماینده ی ایران یعنی تیم ملی ایران ! نماینده ایران چه استقلال باشه چه سپاهان و چه ذوب و چه پرسپولیس ! امیدوارم به این نگرش برسی که مهم افتخار برای ایرانه ! بهتره این جوی که تهران ... اصفهان عروسیه رو بذارید تو بازیهای داخلی چون بنده شخصاً بعد از گل کاسترو جوری داد زدم که هنجرم فکر کنم آسیب دید ! همونجور که سر پنالتیهای نیمه نهایی 3 سال پیش سپاهان داد زدم و خوشحالی کردم ! نماینده ی ایران واسه من حکم تیم ملی ایران رو داره و از شما خواهش میکنم از این الفاظ حداقل تو این بخش استفاده نکنی چون کسی که موفقیت ایران و ایرانی براش نسبت به رنگها ارجحیت داره با این حرفها خیلی دلسرد و ناراحت میشه و مثل بنده تاسف میخوره که ما تهرانیها رو با اعراب مقایسه میکنید و مثل هواداران الهلال مارو فرض میکنید !

در پایان آرزوی موفقیت میکنم برای ذوب آهن و اگه بازیش تو ایران بود ( فینال ) بنده یکی از افرادی بودم که با شال گردن سبز به استادیوم میرفتم !وای...
نه عزیزم من منظورم از تهران رسانه های تهرانی بودن و صدا و سیما...
بله...من میدونم همه ایران خوشحال شدن و مطمئنا تهرانی ها و خود شما هم جزوشون بودید.اصلا منظورم خود مردم تهران نبودن...
منم وقتی استقلال تو عربستان به الشباب باخت در حالی که بازی رو برده بود اصلا حس و حال خوبی نداشتم و حق با شماست.
اما فکر کنم نظر منو تایید کنی در مورد کم لطفی رسانه ها در مورد ذوب آهن چه قبل و چه بعد از بازی نیمه نهایی...
قبل از بازی نیمه نهایی که برنامه نود میاد نظر سنجیشو میذاره یه سوال آبکی(آبکی ترین سوال تاریخ سیما):این توپه رو گل میگرفت پرسپولیس میباخت یا نه :laugh4:؟
و فقط به یه آرزوی موفقیت برای ذوب آهن بسنده میکنن جناب عادل خان!
روزنامه ها هم که همشون از 1 ماه قبل تو جو داربی کذایی و آبکی تهران بودن و اصلا انگار نه انگار که تیمی از ایران نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا بازی داره اونم بازی برگشت تو عربستان...
بعد از بازی نیمه نهایی هم که فقط ببینید تیتر روزنامه های صبحش چی بوده...
همون طور که پیش بینی کرده بودم ، هیچ اثری از فینالیست شدن ذوب آهن در بیشتر روزنامه های ورزشی کشور نیست!

خبر ورزشی: یه تیتر وسط صفحه بدون عکس و... در وسط صفحه عکس بزرگ از بازی پرسپولیس

ایران ورزشی : بالای صفحه یک عکس کوچک از ذوب آهن ، وسط صفحه یه عکس بزرگ از پرسپولیس

گل: دمش گرم یه عکس بزرگ وسط صفحه از ذوب آهن

پیروزی : اینو که ولش کن...

استقلال: ذوب آهن کیه؟

90: عکس بزرگ از پرسپلیس در وسط صفحه یه عکس کوچیک از ذوب آهن کنار صفحه!

برای من که جالب بود!
پیروزی پرسپولیس مقابل نفت محمود آباد و راهیابی به یک هشتم جام حذفی براشون مهم تر از برد ذوب آهن مقابل الهلال عربستان و راهیابی به فینال جام باشگاهای آسیا بوده[Only registered and activated users can see links]

حالا فقط فرض کنید پرسپولیس به جا ذوب آهن رفته بود فینال...چه کارا که نمیکردن همین روزنامه ها و سیمای میلی!

Masoud Golden
22-10-2010, 02:51
همون طور که پیش بینی کرده بودم ، هیچ اثری از فینالیست شدن ذوب آهن در بیشتر روزنامه های ورزشی کشور نیست!
ما که به این جور چیزها عادت کردیم
جواب اینها باشه تو زمین
سپاهان قهرمان جام حذفی شد تیتر زدن میرزاپور به تیم پروین رفت
عادیه
مورد نداره

Damiano
22-10-2010, 13:23
هر چند کم توجهی رسانه ها به تیم ذوب آهن مخصوصا در مسابقات برون مرزی که جنبه ملی داره بر کسی پوشیده نیست و هیچ دلیل و توجیه پذیرفته نیست اما از یه دیدگاه دیگه هم به این قضیه میشه نگاه کرد که جنبه مثبت قضیه است...

خود باشگاه ذوب اهن هم چندان برای رسانه ای شدن تلاش نمی کنه و شاید یکی از دلایل موفقیت این تیم همین دور بودن از دنیای خبری رسانه هاست ...

به هر حال هر رسانه ای نیازمند سوژه های داغ برای مخاطبانش هست و سوژه هم همیشه حاشیه و تنش به همراه داره که تیم رو از یکدست بودن دور می کنه ...

به نظر من یکی از علت های اصلی موفق نبودن تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس همین حاشیه های بیش از حدی هست که از خود تیم شروع میشه و در جراید گسترده میشه و اتفاقاتی نظیر جریان شیث رضایی ، بیژن کوشکی و یا حتی هادی عقیلی و امیر قلعه نوعی رو به وجود میاره ...

از این قبیل اتفاقات در ذوب اهن هم رخ داده مثلا درگیری مصطفی صالحی نژاد و منصور ابراهیم زاده ، ناراحتی محمد حسینی ، قرارداد خلعتبری ، ناراحتی قاسم حدادی فر و ... که مطمئنا اگر کار به روزنامه ها می کشید قضیه دامنه دار میشد و ممکن بود عامل موفقیت کنونی ذوب آهن یعنی یکدلی رو از بین ببره ...

پس این بی توجهی رو به فال نیک می گیریم و امیدوارم بقیه تیم ها هم با الگوبرداری از این شیوه هم برای هواداران خودشون و هم برای ایران افتخار آفرین باشن و برای سالهای آینده به جای کره جنوبی این ایران باشه که در مراحل بالاتر لیگ قهرمانان آسیا چهار نماینده داشته باشه ....

در مورد روزنامه ها هم بگم معمولا مطالب روزنامه رو ، روز قبل از انتشار تا ساعات پایانی شب جمع بندی می کنند و چون بازی ذوب اهن تا ساعت 22:30 طول کشید زمان کافی برای ایجاد تغییرات نبود ...

این مورد رو من چند سال پیش هم در مورد یکی از بازی های حساس تیم ملی ، بازی ایران و اردن ( اگه اشتباه نکنم) دیدم که روزنامه های روز بعدش فقط یه عکس از بازی رو روی جلد قرار داده بودند اما هیچ مطلبی از بازی درون روزنامه نبود ...

ADEL OFFROAD
22-10-2010, 16:52
ایران ورزشی : بالای صفحه یک عکس کوچک از ذوب آهن ، وسط صفحه یه عکس بزرگ از پرسپولیس

گل: دمش گرم یه عکس بزرگ وسط صفحه از ذوب آهن

90: عکس بزرگ از پرسپلیس در وسط صفحه یه عکس کوچیک از ذوب آهن کنار صفحه!

horry potter
22-10-2010, 22:41
تیمی که همه غولها را شکست داد:...وحالا فریاد ذوب آهن

شاید این روزها تهرانی ها دل خوشی از تیم های نصف جهان نداشته باشند اما ذوب آهن آن تیمی است که تمام مرزها را شکسته و آنقدر سالم و دوست داشتنی است که در خارج از زمین فوتبال هیچ دشمنی ندارد..................

اینم از عکسه دوست داشتنیه >>>>>>>>>>>>>>>
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به امید بچه های اصفهون...................................... ..........................................._______ ______________________________

Ghermezeteh
22-10-2010, 23:01
12 نکته اي که باعث صعود ذوب آهن به فينال شد

خوردن تنها 5 گل در بازي هاي در اين سطح نشان از لياقت تيمي دارد که به بهترين شکل ممکن دفاع منطقه اي را انجام مي دهد. آنها مدافعان قوي داشتند که به بهترين شکل ممکن توسط هافبک ها و در صورت لزوم از حمايت يک مهاجم برخوردار مي شدند اين کار به تيم ذوب آهن اين امکان را مي داد که از دفاع به حمله و از حمله به دفاع به راحتي سويچ کنند

1- ذوب آهن با فوتبال اش حرف زده نه با رکورد هواداران بیشمار بعضی از تیم ها که همیشه با آن خود را در آسیا مطرح شده می پندارند، باید بپذیریم که این بار در آسیا با فوتبالمان حرفی برای گفتن داریم.

2- پوهانگ کره جنوبی نمی تواند ذوب آهن را شکست دهد، الهلال هم برایمان دردسر ساز نیست، این بار در مقابل فوتبال سرعتی کره جنوبی کم نیاوردیم و اجازه برای ارائه فوتبال کم رمق و وقت کشی به عرب ها را از ابتدا ریشه یابی کردیم، این همان نکته ای است که ذوب آهن به ما یاد داد، در فوتبال مدرن دنیا آن کسی پیروز است که برنده به خانه حریف می رود، نه بازنده.

3- چه کسی به ما از ستاره ها حرف زد؟ چه کسی از پشتوانه مالی فراوان بعنوان یکی از دلایل اساسی در فوتبال سخن گفت؟ سپاهان با آنهمه ستاره و با مربی معروف اش آنهم در مرحله گروهی پیش پای حریفان نه چندان قدر زانو زد، گرچه نمی توان از نقش خلعتبری بعنوان تک ستاره ذوب آهن در پیروزی های تیم ذوب آهن به راحتی چشم پوشی کرد، اما این همان خط بطلانی است که ذوب بر آن می کشد تنها ستاره ها سازنده فوتبال نیستند، این روح تیمی است که در زمین مسابقه فوتبال را می سازد. این بار زندگی کردن در فوتبال را با روح تیمی خوب یاد گرفتیم.

4- ذوب آهن تیمی بود که می دانست در مقابل حریفان اش چگونه ظاهر شود، آنها در هر دو دیدار یک چهارم نهایی و نیمه نهایی توان شان را نه با کار دفاعی بلکه با فوتبال منظمی که ارائه دادند به رخ حریفان کشیدند، قانون فوتبال مدرن در دنیای امروز بخوبی در فوتبال آسیا توسط ذوب آهن معرفی شد، فوتبالی منظم و بدون حتی یک اشتباه، این قانون آقای خاص در اینتر میلان ایتالیا به قانون منصور ابراهیم زاده در آسیا بدیل گشته است، گرچه مربیان ما همیشه بلد بوده اند خود را از دایره این فوتبال خارج نگاه دارند.

5- بازیکنان ذوب آهن در دیدار های مرحله نیمه نهایی و یک چهارم نهایی دچار هیجانات ناشی از التهاب بی خودی چنین دیدارهای حساسی قرار نگرفتند، خونسردی آنها در مقابل هواداران الهلال عربستان در دیدار برگشت و در ورزشگاه کینگ فهد قابل ستایش بود، در لیگ کشوری که التهابات و هیجانات ناشی از تنش ها و عصبیت های فراوان حرف اول و آخر را می زند، دیدن چنین خونسردی از تیمی بیرون افتاده از همین لیگ واقعا جای ستایش دارد.

6- منطق فوتبال تیم ذوب آهن در برابر الهلال عربستان در بازی برگشت دفاع مطلق نبود، ذوب آهن ثابت کرد تبم های موفق آنهايي هستند که مي توانند به سرعت از حمله به دفاع و همين طور از دفاع به حمله روي آورند. ضد حمله‌هاي کارساز مبتني بر ارسال پاس‌هاي دقیق بودند. ذوب آهن به خوبی در بازی برگشت از عهده این کار بر آمد، به فوتبال مدرن ذوب آهن وقت سلام دادن فرا رسیده است.

7- ضد حمله استراتژی کليدي تيم هاي بزرگ در جام جهانی بود، ذوب آهن این درس را به خوبی یاد گرفته است، گل این تیم برابر الهلال در دور برگشت سرآمد این تاکتیک بود که ذوب آهن را به فینال سوق داد.

8- در فوتبال عربی که الهلال نمونه موفق آن بود نفوذ به پشت مدافعان آن تیم چه در اصفهان و چه در ریاض کار دشواری به نظر می رسید، آنها با 8 یا نه بازیکن دفاع می کردند و به همين دليل تيم‌ها به بازيکناني با توانايي هاي فردي قابل توجه نياز دارند تا در نبردهاي يک به يک و خصوصا در جناحين پيروز شوند.می توانیم بگوئیم که خلعتبری با یک فوتبال کم نقص و کم اشتباه این کار را به نحو احسن انجام داد.

9- خوردن تنها 5 گل در بازی های در این سطح نشان از لیاقت تیمی دارد که به بهترین شکل ممکن دفاع منطقه ای را انجام می دهد. آنها مدافعان قوی داشتند که به بهترین شکل ممکن توسط هافبک ها و در صورت لزوم از حمایت یک مهاجم برخوردار می شدند این کار به تیم ذوب آهن این امکان را می داد که از دفاع به حمله و از حمله به دفاع به راحتی سویچ کنند، باید قبول کنیم ذوب آهن دفاع فشرده و حملات برق آسا را به تاکتیکی فوق العاده موثر برای پیروزی در مقابل حریفان تبدیل کرده است.

10- نظم، نظم و نظم تیمی ذوب آهن بلای جان اکثر تیم های آسیایی شد، حفظ این اصل همان تیر خلاصی بود که بر پیکر پوهانگ در کره جنوبی وارد شد، باید قبول کنیم بعد از مدت ها و فارغ از هرگونه های ها و هوی ها صاحب تیمی شده ایم که دیسیپلین فوق العاده زیادی دارد.

11- ذوب آهن کاری بزرگ و تاریخی را در فوتبال کشور انجام داد، این کار از دو واقعیت فوتبال ما هیچگاه سرچشمه نمی گیرد، اولا با باشگاه و تیمی روبرو هستیم که در طول سه فصل گذشته از مدیریت و کادر فنی گرفته تا بازیکنان اش کمترین سهم را در حاشیه های فوتبال ایرانی داشته اند، دوما با مربی طرف بودیم که از اشتباهات اش همیشه درس گرفته است، منصور ابراهیم زاده هیچگاه در هیچ کنفرانس مطبوعاتی شکست را توجیه نکرده و از زیر بار مسئولیت اش در قبال باخت طفره نرفته و بازی حریف را در هم تحقیر نکرده، درس گرفتن از اشتباهات و احترام به بازی حریف، امروز ذوب آهن را به فینال جام باشگاه های آسیا رهنمون کرده است، اصولی ساده اما گویا که کاش مربیان مطرح کشور از آن درس بگیرند.

12- هوادار همه چیز فوتبال نیست و گاها فوتبال است که هوادار با خود به همراه می آورد. فوتبال همان اصلی است که تفاوت تیمی چون ذوب آهن با استقلال و پرسپولیس را در آسیا مشخص می کند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

horry potter
23-10-2010, 17:38
ذوب آهن سی و هفتمین فینالیست آسیا

- تیم ذوب آهن اصفهان که برای اولین بار در تاریخ خود به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده است، در حالی مقابل سئونگنام کره جنوبی قرار می گیرد که این تیم 3 بار سابقه حضور در فینال جام باشگاههای آسیا و لیگ قهرمانان را دارد. ذوب آهن سی و هفتمین تاریخ فوتبال آسیاست که حضور در فینال معتبرترین رقابتهای باشگاهی آسیا را تجربه می کند.
در 28 دوره گذشته این رقابتها 36 تیم حضور در فینال را تجربه کرده اند که ذوب آهن به عنوان چهارمین تیم ایرانی پس از استقلال، پاس و سپاهان در فینال حضور می یابد. ایرانی ها از 6 فینال قبلی 3 قهرمانی و 3 نایب قهرمانی بدست آورده اند.

ویرایش : اخبار بدون منبع حذف خواهد شد/ در ضمن با رنگ قرمز پست ارسال نکنید و از رنگ پیش فرض استفاده کنید :thankyou:

N A V I D
24-10-2010, 13:10
اسامي کامل ناظران و داوران فينال ليگ قهرمانان آسيا

اسامي ناظران و داوران فينال ليگ قهرمانان آسيا که 22 آبان ماه در توکيوي ژاپن برگزار مي‌شود، اعلام شد.

کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي اسامي داوران فينال ليگ قهرمانان آسيا بين ذوب آهن ايران و سئونگنام ايلهوا چونما کره جنوبي را به شرح زير اعلام کرد:
ناظر بازي: عبدالحميد عبدالغفور از مالديو
ناظر داوري: احمد جاسم محمد از بحرين
داور: يويچي نيشيمورا از ژاپن
کمک داور اول: تورو ساگارا از ژاپن
کمک داور دوم: توشيوکي ناگي از ژاپن
داور چهارم: هيروشي تاکاياما از ژاپن

MeHDi ArSeNaL
24-10-2010, 14:50
پس از ديدار مديرعامل ذوب آهن با رئيس سازمان تربيت بدني، جوايز وعده داده شده از سوي سعيدلو به بازيكنان اهدا شد.

به گزارش فارس، پس از برتري تيم فوتبال ذوب آهن در ديدار نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل الهلال عربستان، علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني وعده اهداي يك دستگاه اتومبيل سواري را به بازيكنان و كادر فني ذوب آهن داده بود.
پس از بازگشت اين تيم از عربستان، صبح امروز اصغر دليلي، مدير عامل ذوب آهن به ديدار علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني رفت كه وي نيز با اهداي مبلغ خودروي وعده داده شده در قالب چك اين وعده را عملي كرد.
سعيدلو در اين ديدار با تعريف و تمجيد از بازي دلاورانه ذوبي‌ها در عربستان اظهار اميدواري كرد كه اين تيم پس از سال‌ها بتواند قهرماني آسيا را براي ايران به ارمغان آورد.
وي گفت: شما با اين كار افتخار ورزش كشور شده‌ايد و خوشحالم كه موفق شديد به فينال ليگ قهرمانان راه پيدا كنيد. اميدواريم كه با كسب جام قهرماني اين افتخار را كامل كنيد.

horry potter
28-10-2010, 00:12
استادیوم ملی توکیو؛ محل برگزاری فینال لیگ قهرمانان آسیا( عکس)

([Only registered and activated users can see links])
سایت گل- کمتر از 15 روز دیگر استادیوم ملی توکیو برای دومین سال متوالی میزبان فینال لیگ قهرمانان آسیاست و تیمهای ذوب آهن ایران و سئونگنام کره جنوبی در این ورزشگاه زیبا به مصاف هم می روند تا قهرمان سال 2010 آسیا مشخص شود. این استادیوم 48 هزار نفری در آوریل 1958 افتتاح شده است و استادیوم اصلی المپیک 1964 توکیو بود.
به جز فینال لیگ قهرمانان آسیا در سال 2009، این استادیوم میزبان جام باشگاههای جهان در سال های2005، 2006، 2007 و 2008، جام باشگاههای جهان بین قهرمان اروپا و آمریکای جنوبی از سال 1981 تا 2002، جام جهانی نوجوانان در سال 1993 و جام جهانی جوانان در سال 1979 بوده است.

Ghermezeteh
28-10-2010, 14:34
منم یه چرخی تو نت زدن و آمار ورزشگاه رو گرفتم :

ورزشگاه ملی المپیک و یا استادیوم ملی ژاپن، در حال حاضر به عنوان ورزشگاه تیم های ملی فوتبال ژاپن برای مسابقات داخل خانه و جام های بزرگ فوتبال در آسیا از آن بهره برداری می شود.
این ورزشگاه تا قبل از فینال لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2010-2011 میزبان :
* بازی های المپیک تابستانی در سال 1964
* مسابقات قهرمانی جهانی دو و میدانی ، کاسه سراب (فوتبال کالج) بازی 1،976 - 1،993 ،
* فینال جام بین قاره ای (جام تویوتا) 1،980 - 2،001 در سال 1991
* بازی نهایی جام امپراطور در روز سال نو ، و جی لیگ جام در ماه نوامبر ، و همچنین فوجی زیراکس جام در پایان ماه فوریه یا اوایل ماه مارس ، به طور مداوم در هر سال
* بازیهای راگبی دانشگاه ها به طور سالانه

سال تاسیس : 1958
ظرفیت : 47000 نفر نشسته و 57363 نفر هم میتونن ایستاده بازی رو نگاه کنن که احتمال زیاده این آمار برن ورزشگاه :D

من فکر کردم ورزشگاهی قراره توش فینال برگزار بشه به سبک ورزشگاه های انگلیسی هستش و تماشاگرا خیلی نزدیک به زمین هستند، ولی اینجوری که از آمارها پیداست این استادیوم طبق آماری که خودشون دادن که بازیهای دو و میدانی توش برگزار شده و از عکس هم پیداست که پیست دو میدانی داره بیشتر به سبک ورزشگاه آزادی میخوره که با این تفاسیر فکر کنم استرس بچه های ذوب آهن کمتر بشه !!!

ایشالله شب 2 آذر همینجا جشن قهرمانی ذوب آهن رو به هم دیگه تبریک بگیم !!

labkhande_ejbari20
31-10-2010, 20:17
ژاپن به تماشاگران ايرانی ويزا نمی‌دهد

آفتاب: تماشاگران ايرانی برای تماشای ديدار فينال ليگ قهرمانان باشگاه‌های آسيا با مشكل ويزا روبه‌رو هستند.
تيم فوتبال ذوب‌آهن قرار است روز 13 نوامبر مصادف با 22 آبان ماه در فينال ليگ قهرمانان باشگاه‌های آسيا در توكيو ژاپن به مصاف تيم سئونگنام كره جنوبی برود.
اين امر در حالی صورت می‌گيرد كه شرايط اخذ ويزای ژاپن مقررات ويژه و مخصوص به‌خود را دارد و مسئولان باشگاه ذوب‌آهن با مشكلات خاص خود به منظور اخذ رواديد ورود به كشور ژاپن روبه‌رو هستند.
در حالی كه كاروان تيم فوتبال ذوب‌آهن با مراحل سخت صدور رواديد اين كشور روبه‌رو‌ست، مشتاقان ديدار پايانی ليگ قهرمانان باشگاه‌های آسيا با مشكلی جدی‌تر مواجه هستند.
اين در حاليست كه فدراسيون فوتبال ژاپن تنها يک‌هزار و 200 صندلی ورزشگاه بين‌المللی توكيو را به باشگاه ذوب‌آهن ايران اختصاص داده است.
چندي پيش تيم ملي فوتبال‌دستی ايران نيز به دليل عدم صدور رواديد نتوانست در مسابقات آسيايی ژاپن شركت كند.

Ghermezeteh
06-11-2010, 22:26
/فينال ليگ قهرمانان آسيا/
سفر ‌١٨ ساعته‌ي ذوب آهن به توکيو پس از ديدار با وزير صنايع

کاروان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان به منظور برگزاري ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا سفري 18 ساعته را به توکيو پايتخت سرزمين آفتاب انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد اصفهان، اعضاي کادر سرپرستي، فني، مربيان و بازيکنان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان بعدازظهر شنبه به ديدار علي اکبرمحرابيان وزير صنايع و معادن خواهند رفت.

اين جلسه به منظور افزايش روحيه و انگيزه ي بازيکنان ذوب آهن براي رسيدن به عنوان قهرماني ليگ قهرمانان آسيا ترتيب داده شده است.

كاروان ذوب آهن اصفهان پس از ديدار با وزير صنايع قرار است جلسه اي هم با علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني داشته باشند.

کاروان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان ساعت 21و20 دقيقه شنبه از تهران به دبي پرواز خواهد کرد تا سفر 18ساعته‌ي خود به سمت توکيو را آغاز کنند. ذوب‌آهني‌ها پس از پنج ساعت و نيم توقف در دبي ساعت 2و50 دقيقه بامداد به وقت امارات، راهي توکيو خواهند شد تا طبق برنامه راس ساعت 17و30دقيقه به وقت توکيو به سرزمين آفتاب برسند.

صدرنشين ليگ برتر، سه روز در کمپ مجهز تيم هاي ملي ژاپن اردو خواهد زد.

ديدار نهايي ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2010 روز شنبه 22 آبان بين دو تيم ذوب آهن اصفهان از ايران و سئونگنام ايلهوا چونما از کره ي جنوبي در ورزشگاه ملي المپيک توکيو برگزار خواهد شد.

كاروان تيم ذوب آهن اصفهان براي حضور در ديدار فينال 56 نفر خواهد بود كه در سه بخش به ژاپن سفر مي‌كنند. بخش اول بازيكنان و كادر فني هستند كه امروز (شنبه) اعزام مي شوند.بخش دوم دليلي مدير عامل، تركان ماساژور، حاج رسول نيا مربي، حميد پروار بازيكن و نمايندگان حراست هستند كه فردا (يكشنبه) اعزام خواهند شد.

بخش سوم گروه اصحاب رسانه هستند كه نوزدهم آبان به توكيو مي روند.

از مسوولان فدراسيون فوتبال تاكنون حضور عزيز محمدي رييس سازمان ليگ در ژاپن قطعي است. شايد مهدي تاج نايب رييس و نبي دبير كل فدراسيون هم براي ديدن فينال به توكيو بروند.

Ghermezeteh
09-11-2010, 14:00
نخستين تمرين ذوب آهن در ژاپن برگزار شد

تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان اولين تمرين خود را در ژاپن برگزار کرد.

تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان که براي برگزاري ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا در شهر توکيو ژاپن به سر مي‌برد بعدازظهر دوشنبه اولين تمرين خود را در اين شهر انجام داد.
تمام بازيکنان ذوب آهن در اين تمرين حضور داشتند و با انگيزه خوبي تمرين کردند.
به گفته شيرزادي مسول رسانه‌اي تيم ذوب آهن اصفهان، مسوولان اين تيم درصددند تا اگر هماهنگي‌هاي لازم انجام شود فردا (چهارشنبه) يک ديدار دوستانه با تيم منتخب توکيو برگزار شود.
ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا بين تيم‌هاي ذوب آهن ايران و سئونگنام ايلهوا چونما کره جنوبي 22 آبان در ورزشگاه المپيک شهر توکيو ژاپن برگزار خواهد شد.

KiAn MuNiCh
12-11-2010, 14:54
خب فردا فينال آسياست و از صميم قلب براي ذوب آرزوي قهرماني مي كنم.
انصافا هم كه استحقاقشو داره و تواناييش رو هم مهمتر از همه داره.
اول از همه بازي جوان مردانه دم برد و سوم هم بازي زيبا رو از ذوب آهن ايران انتظار دارم.انشالله كه فردا اين موقع داريم به هم تبريك ميگيم و احساس غرور مي كنيم.

red bavaria
12-11-2010, 21:10
منصور، منصور است

گفتند كه منصور بهترين مربي ايران است، ديدم كه منصور نيست. گفتند كه منصور همانند استادان خويش است، ديدم كه منصور نيست. گفتند كه منصور، مورينيوي آسيا است، ديدم كه بازهم منصور نيست. بر اين باورم كه منصور شبيه هيچكس نيست، منصور فقط منصور است. منحصر به فرد و با خصوصيات و شيوه خاص خودش.

محمد ياوري از مربيان فوتبال ايران و سرمربي اسبق تيم ملي زير 14 سال ايران در آستانه بازي فردا (شنبه) اين تيم در فينال ليگ قهرمانان آسيا يادداشتي را درباره منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم ذوب‌آهن نوشته كه متن آن در زير مي‌آيد:

گفتند كه منصور بهترين مربي ايران است ديدم كه منصور نيست. گفتند كه منصور همانند استادان خويش است، ديدم كه منصور نيست. گفتند كه منصور، مورينيوي آسيا است، ديدم كه بازهم منصور نيست. بر اين باورم كه منصور شبيه هيچكس نيست منصور فقط منصور است. منحصر به فرد و با خصوصيات و شيوه خاص خودش.

امروز لياقت و كارداني مربي با برنامه اي مثل ابراهيم زاده نه فقط براي مردم و مسوولين كشور خودمان كه در فوتبال آسيا اثبات شده، او كه اجراي برنامه هاي پيش بيني شده جاي هر كنش و واكنش مقطعي را برايش گرفته، از آنجا كه سالهاست از نزديك او را مي شناسم و با برنامه هاي زندگي حرفه اش آشنايي كامل دارم نيك مي‌دانم كه براي او برنامه ريزي و اجراي دقيق آن مهمترين عامل است؛ كه در كنار آن چاشني صبر را با فراگيري علم روز فوتبال همراه نموده و نه اتفاقات و نه آدمها نتوانسته اند جاي اين اصل را در زندگي حرفه اي او بگيرند. و اين همان چيزي است كه نزد مسوولين ورزش و مديران باشگاه‌ها و ساير مربيان كمتر ديده‌ايم.

«رمز موفقيت منصور اصرار و تاكيد بر اجراي برنامه هاي اصولي اش است»

حال اگر در وطن عزيزمان يك چنين نيروي قوي و تاثير گذاري را در اختيار داريم يعني كسي كه تمام عمر خود را در خدمت به جوانان كشور گذرانده، چه در زمينه شغلي چرا كه سالها دبير ورزش بوده چه در زمينه كار مربيگري چرا كه تمامي مدارج لازم براي يك مربي بزرگ شدن را گذرانده و در كنار بزرگان فوتبال زندگي كرده و از هر كدام از آنان نكاتي را بر داشته‌هاي خود افزوده تا امروز كه در عين جواني با كوله باري از تجربه و دانش، فوتبال ما را به يكي از بلندترين قله هاي افتخار برساند، سوال اين جاست كه چرا فوتبال ملي ما بيش از اين از وجود اين مربي ايراني استفاده نمي‌كند؟! بنا به همه اين دلايل مي گويم كه منصور شبيه هيچكس نيست بلكه منصور – منصور است منحصر بفرد و ويژه.

Super
13-11-2010, 12:50
خوب امیدوارم 4 ساعت دیگه همین جشن قهرمانی ذوب تو اسیا رو در کنار دوستان داشته باشیم :)
ما که دست به دعاییم :دی اما ذوب گنده تر از سئونگنام رو حذف کرده و قطعا بی ترس باید بازی کنه.!

SpEeD
13-11-2010, 15:24
بازی یه طرف گزارش مزخرف خیابانی طرف دیگه .واقعا رو اعصاب میره با این گزارش مسخرش
حیف شد ذوب قهرمان نشد اما چیزی از ارزشهای ابراهیم زاده کم نمیشه

Keyvan360
13-11-2010, 15:36
بابا این بازیکنای کره خیلی تو ضربات آخر تعطیل بودن !! :دی دروازه بان ذوب آهن هم خیلی خوب کار کرد. رسما 2 تا گل 100 درصد رو تو نیمه دوم گرفت.

بعد این خیابانی میگه ذوب آهن بد شانس بود !!! ، زورش نرسید به تیم کره ای رسما ! ، اونا کاملا سازمان یافته بازی میکردن. مخصوصا زمان حمله کردن برنامه داشتن.

بعد یک صحنه هم پنالتی به نفع تیم کره ای شد ولی داور نگرفت ! البته کامل مطمئن نیستم ! ولی جالب اینجا بود که تلویزیون ژاپن اصلا نشون نداد صحنه مشکوک هَند رو !

الان تیم کره‌ای حریف اینترمیلان شد در بازی‌های قهرمانی جام باشگاه‌های جهان !!

Valencia
13-11-2010, 15:38
فوتبال روی بد خودشو به ذوب نشون داد .....
و باز هم ناکامی تیم های ایران در رسیدن به قهرمانی در آسیا ................
گل های کره یکی از یکی زشت تر و اصلا حرکت خاصی جز موقعیت طلبی بازیکنانشون ، شانس و اشتباه مدافعین ذوب نداشت
اصلا دفاع ذوب در حد و اندازه های بازی های قبلیشون نبود و جو فینال روشون اثر منفی گذاشته بود با اینکه گردان عالی بود
قاضی هم اصلا رو فرم نبود و سرعت بازی رو گرفته بود
بنظرم از شروع بازی این تیم رو کمی دست کم گرفتیم و ناکام از جام کار رو به پایان رسوندیم
اما امسال تیم ذوب واقعا کلی خوب کار کرد و بهش تبریک باید گفت و بزرگترین کاری که کرد در هم کوبیدن تیم های عربی بود که کار بسیار خوب و نسبتا بزرگی بود

Moein-Chelsea
13-11-2010, 15:38
حیف شد که بعد از چندین سال باز هم باید منتظر بمانیم و در حصرت قهرمانی در لیگ قهرمانان انگشت به دهان باشیم
روی هر 3 گل اشتباهات بچه گانه ای انجام دادند وگر نه این تیم کره ای خیلی ضعیفتر از حریفهای قبلی ذوب آهن بود و بیشتر بازی در اختیار بچه های ایرانی بود
باز هم به یاران ابراهیم زاده خسته نباشید میگوییم

Masoud Golden
13-11-2010, 15:57
زنده باد حاجی
حقش نبود ببازه
دلم براش کباب شد :N_aggressive::27:
حاجی تاجی سری
9کرتم به مولا
روی خیلی هارو کم کردی
خواب فینال اسیا رو میبینن بعضی ها
دوست دارم حج منصور
ایشالا سال بعد با سپاهان قهرمانی اسیا میاری

حاجی هیچ وقت مغرور نشد تنها مربی خاکی و منطقی تو ایران حج منصور
با این کم بود بازیکن همینم غنیمته
از نداشتن هافبک مجبوره اینطور ارنج کنه
تو بازی های لیگ هم فرهادی و میزاره هافبک از زور نداشتن بازیکن
بعضی ها یاد بگیرن با این همه بازیکن اسمی ......

تنها دلیل باخت استرس بازیکنان بود
بازیکن ایرانی جون تو جونش کنی استرس داره

red bavaria
13-11-2010, 16:04
امروز ذوب اهن باخت ! اگر چه این باخت حاصل اشتبا هات فردی و عدم شناخت و تحلیل تیم کره ای توسط مربیان ذوب اهن بود ولی یک چیزی نظر من را به شدت به خود جلب کرد ! شانس هم از ما روی برگردانده !!! ایا تا به حال شنیده اید که می گویند پول ،پول می اورد !!! یا هر چی سنگه مال پای لنگه !!! دقیقا حکایت ماست ! نا کامی گریبان ما را گرفته و رها نمی کند! و شانس هم انها را بغل کرده و ول نمی کند !!! برد انها حاصل کامروایی انان در تمام سطوح ورزشی و اقتصادی و... در واقع ما به ملت کره باختیم ! سی و سه چهار سال قبل مااز لحاظ توسعه یافتگی چند پله از انها جلو بودیم با دریایی از نفت و...انها عقب بودند بدون هیچ ماده معدنی و ثروت طبیعی !!! انچه که بدست اورد ه اند حاصل تلاش جمعی ، تعقل اجتماعی و دوری از رویا پروری و خیال پردازی ، قهرمان پروری بیهوده ، تحجر و بکار گیری همت و اتفاق و کار گروهی و
همگا نیشان بوده است ! ا کنون انچه کاشته اند را درو می کنند و ما نیز انچه کاشته ایم را درو می نما ییم ! انکه باد کا شته اکنون طوفان درو می کند !!! واقعیت این است ما در ورزش هم ما نند سایر امور از انها عقبیم ! پشتوانه انان قدرت علمی تکنیکی ، مدیریتی و توسعه اقتصادیشان است ! بنا براین شانس هم با انها ست ! انان کامروایند بنابراین بخت با انان همراهی می کند و بد بختی هم از ان ما و امثال ماست ... در عرصه ورزش و بخصوص فوتبال من مطمئنم که دیگر توان مقابله با انان را نداریم و باید رویای قهرمانی در اسیا را ببینیم ! هر چه هم دروغ گویانی مانند خیابانی روز روشن را شب جلوه دهند باز هم حقیقت مانند افتاب روشن است !

SASAN
13-11-2010, 16:07
ذوب آهن 1-3 سئونگنام
بازی رو از دقیقه 15 بود فکر کنم که دیدم. این خط هافبک ذوب آهن خوب کار میکرد. فقط اونجایی که نباید توپ رو از دست میدادن، اشتباه میکردن. سمت چپ حسین ماهینی کلا توی نفوذ مشکل داره! یعنی بازیکنی نیست که نفوذ کنه و سانتر انجام بده، سمت راست سید محمد حسینی یه چند تا نفوذ خوب انجام داد. اما اون سمت چپ درسته به ماهینی گفته بودند کمتر نفوذ کنه، اما اونجاهایی هم که وقتش بود که نفوذ کنه خیلی بد کار میکرد و فقط منتظر بود توپ به بیرون بره تا پرتاب بلند کنه.

ساشا مدافع مقدونیه ای یا استرالیایی ما که آخر نفهمیدیم. اما هر چی که بود خیلی سنگین بود. کلا مدافع با صلابتی بود و بهتر بود به جای این همه سانتر ، چند بار شوت از راه دور رو هم امتحان میکردیم. یا اینکه از عمق استفاده میکردیم. چون خط هافبک ذوب خیلی خوب میتونست وسط زمین رو در اختیار بگیره، اما نمیدونم چه دلیل داشت که بازی رو به کناره ها میبردن و سانتر میکردند!

روی بیشتر سانترهایی که ایرانی ها انجام دادند بازیکنان کره در هم ریخته عمل کردند و چند بار هم باعث شد تا توپ اتفاقی به ایرانی ها برسه، پس به نظر من ابراهیم زاده بهتر بود نیمه دوم ریسک این رو کنه و به بازیکنانش دستور بده همون حفظ توپ و بازی منطقی هافبک رو روی زمین رو به جلو تا پشت محوطه جریمه انجام بدن! تنها گل ما روی همین بازی از عمق به ثمر رسید!

در مورد خیابانی هم بعد بازی ایران و استرالیا تا حالا گزارش اینطور ازش ندیده بودم خیلی فریاد میزد. اسم بازیکنان رو هم اشتباه میگفت و سوتی های فراوانی هم داد که اینجا جای بحث در موردشون نیست. اما جالب اینجا بود که مولینا رو از بازیکنان ایرانی هم بهتر می شناخت و یه طورایی حال میکرد با بازی این مولینا!

برای مهار مولینا کافی بود که بهش فضای حرکت به کناره های زمین رو میدادند و اونجا باهاش درگیر میشدند چون این دسته از بازیکنان فقط در صورتی میتونند مدافع رو از پیش رو بردارند که مدافع بخواد باهاشون درگیر بشه و وقتی که چند مدافع با هم بخوان باهاش درگیر بشند خیلی راحت تر میتونه از بهم ریختگی اونها استفاده و نفوذ کنه!
چند باری هم که بهش فضا برای رفتن به کناره ها رو ندادن و باهاش درگیر شدن خیلی راحت به تو و به وسط زد و روی یکی از حرکتهاش هم فکر کنم گل سوم سنونگنام هم به ثمر رسید.
اما در کل نیمه دوم فکر کنم ابراهیم زاده به حسینی گفته بود که به مولینا فضا برای رفتن به کناره ها رو بده و فکر میکنم به همین دلیل بود که مولینا به سمت ماهینی رفت در دقایقی از بازی!

داور مسابقه از نکات جالب بازی بود توی کل بازی بزور 5 تا خطا اعلام کرد! خیلی جالب بود! یک نکته جالب دیگه هم عملکرد ضعیف مدافعین ذوب آهن به فرماندهی طالبی در آفساید گیری بود.

اما با این حال به این نماینده کشورمون خسته نباشید میگم که تونست با این شرایط بدی که توی فوتبال ایران هست و این شرایطی که تیم های ایرانی اصلا حمایت نمیشن و فوتبال ما اسیر زد و بند شده تونست در میان این همه تیم آسیایی که با برنامه ریزی و سرمایه گذاری به این مسابقات اومدن تا فینال بیاد و نائب قهرمان بشه :72:

Artilleros
13-11-2010, 16:10
بازی زیبایی بود دستشون درد نکنه بچه های ذوب آهن
اما یه بازیکن که نظرم رو جلب کرد موریلا بود از تیم حریف
خیلی مسلط بود رو توپ و خوب بازی میکرد
خیلی دوست داشتم بازی رو ببریم اما نشد جو هم وحشتناک آنتی ایرانی بود با آرزوی موفقیت برای همه ی ایرانی ها

manchester7
13-11-2010, 16:15
:29:

با 1000امید و ارزو کلاسارو پیچوندم سریع اومدم خونه که قهرمانی ذوب اهن رو ببینم اما بازم ارزوی قهرمانی یک تیم فوتبال ایران در اسیا (در رده بزرگسالان) به دلم موند.:29: فکر میکنم این ارزو رو باید با خودم به گور ببرم دیگه:27:
ذوب اهن واقعا شایسته ی قهرمانی بود اما هر چقدر تو تمام بازیها بدون اشتباه بودن تو این بازی اشتباه کردن. پاسای اشتباه در مرکز زمین و اشتباهات زیاد در خط دفاع باعث شد تیم شایستمون مثل دو لیگ گذشته ایران باز هم به نایب قهرمانی رضایت بده. واقعیت اینه که ما هرچقدر هم حرفه ای باشیم باز هم تو لحظات حساس برمیگردیم به همون بازیهای احساسی خودمون. همون کاری که ذوب اهن بعد از خوردن دو گل انجام داد و اگه گردان نبود بازی همون موقع 4-0 یا 5-0 میشد حتی بعد از اینکه بازی رو 2-1 کردن باز هم بازی احساسی خودشون رو دنبال کردن و دیگه خبری از اون بازی منطقی که ما از ذوب اهن دیده بودیم نبود.
اما در کل واقعا ذوب اهن حیف شد ...:27:

KiAn MuNiCh
13-11-2010, 16:34
واقعا ناراحت شدم چون استحقاق برد و قهرماني رو داشتيم ولي با اشتباهات يچگانه بازي رو باختيم.به همين راحتي.حسرت قهرماني به دلمون موند.
لعنت به اين شانس.ديگه حرفي برا گفتن ندارم.

ADEL OFFROAD
13-11-2010, 17:01
این باخت خیلی ناراحت کننده بود:27:

ولی عیبی نداره ذوب به خیلی از تیم ها نشون داد که با کار اصولی و به دور از جار و جنجال و حاشیه میشه خیلی از کارها رو انجام داد

امیدوارم این روند تو سایر باشگاه های ایران هم دنبال بشه (ولی بعیده:no:)

ولی انصافا حقشونه که مثل یه تیم قهرمان ازشون استقبال و تقدیر بشه

دوستتون داریم

Talaye_Nesfejahan
13-11-2010, 17:20
يادم مياد بهار سال پيش بود كه ذوب آهن در اهواز به مصاف فولادخوزستان ميرفت...ذوب با يك تساوي قهرمان ايران ميشد ولي چيزي كه باعث شد 4تا بخوره قدرت فولاد نيود...دليلش اين بود كه بازيكناي ذوب آهن كار را تمام شده ميدونستن.....اون روز گذشت و گذشت تا رسيد به پاييز امسال و بازيه فينال آسيا....بازيه كه همه از جمله خودم ذوب آهن رو برنده اون ميدونستن....ولي يه چيزي تو اين يه هفته قبل از بازي من رو نگران ميكرد و اون اين بود كه اتفاق سال پيش دوباره تكرار شه و همين هم شد.....تو اين يه هفته قبل از بازي بازيكناي ذوب مصاحبه هايي كردند كه نشون ميداد اونا خودشونو 100 در 100 قهرمان ميدونن و فقط تنها كسي كه اين وسط ذوب آهن رو از پيش برنده نميدونست خود ابراهيم زاده بود......ولي با اين وجود همگي يه فوتبال خوب رو از ذوب و بازيكناني مثل گردان ,ماهيني, كاسترو, حدادي فر و... ديديم و انصافا حقش نبود اينطور ببازه.....حيف شد...ذوب آهن درست مثل سپاهان در عين شايستگي جامو از دست داد و جالبتر اينكه با همون نتيجه 3-1 سه سال پيش اين اتفاق افتاد......

به هر حال به منصورابراهيم زاده عزيز و تمام بازيكنان ذوب آهن خسته نباشيد ميگيم و نايب قهرماني اين تيم شايته اصفهاني كه باعث شد افتخاري ديگر براي فوتبال اصفهان رقم بخوره را تبريك ميگيم
ویرایش : نیازی به گفتن این حرفا نیست، طرفداری از این تیم (ذوب آهن) طرفداری از حیثیت ملی ما محسوب میشه

Damiano
13-11-2010, 17:47
سیگار برگی که باز هم روشن نشد

بازی بچه های ذوب آهن از نظر فنی هیچ مشکلی نداشت ...
حتی بر خلاف گذشته کمی هجومی تر هم بازی کردند ....
فقط و فقط روی 3 اشتباه گل خوردند ... تیم کره ای چیز خارق العاده ای نبود ...
تاکتیک ذوب اهن متاسفانه یا خوشبختانه به گونه ای هست که توپ و میدان رو در اختیار حریف میگذاره و از تک فرصت ها استفاده می کنه ...
اما اگه مثل امروز یا بازی فینال گونه ذوب آهن - فولاد خوزستان از حریف عقب بیوفته شرایط براش سخت میشه ...
هر بار که بچه ها رفتند برای جبران ، یه نفر اشتباه کرد و یه گل دیگه خورده میشد ...
منصور خان ابراهیم زاده باید بیش از گذشته روی بازی های آخر تمرکز کنه ...
4 نائب قهرمانی و 1 قهرمانی خودش گواه این هست که تمرکز در بازی آخر کلیدی تر از تمام مسیری است که برای قهرمانی طی می کنید ...
خستگی تمام این دو فصل با همه فراز و نشیب هاش به تن بچه ها موند ... فقط امیدوارم روحیه شون رو برای قهرمانی در ایران از دست ندن ...

romass100
13-11-2010, 18:18
خیلی جالبه ! بعد از گذشت 4 سال از فینالیست شدن باز هم در فینال تیم های ایرانی نشون دادن که اختلافشون با قله ی اسیا هنوز هم که هنوزه 2 تا گل هستش !!!

حالا من موندم اسمشو پیشرفت بزارم؟پسروفت بزارم؟یا همونی که بود بزارم؟

دوستان توجه کردید که توی این چند سال 2 بار تیم های ما فینالیست شدن که هر دوبارش دوتا تیم اصفهانی بودن !!

دقت کردید که توی هر دو تا دوره ای که تیم های ما فینالیست شدن تیم استقلال هم حضور داشته و اثری از پرسپولیس نبوده !!

و نکته ی بعدی اینکه توی هر دو دوره تیم های ایرانیی که به فینال رسیدن از طریق جام حذفی بالا اومدن و استقلال توی هر دو دوره قهرمان لیگ شده !!

و نکته ی بعد اینکه هر دو تیم اصفهانی برای کسب سهمیه در جام حذفی یک تیم تهرانی را شکست دادند !!!

راست میگن قدیمیا که هر قفلی با کلید خودش باز میشه !

دوستانی که محاسبه کردن میدونن که طبق امار ریاضی این فصل نوبت جام گرفتنه استقلال هستش چون استقلال طبق امار جام میگیره.

پس به امید باز شدن قفل اسیا توسط شاه کلیدش استقلال در این فصل.

Prison Break
13-11-2010, 18:29
همچنان در انتظار قهرمانی. اوراوا 3 - 1 سپاهان و حالا سئونگ نام 3 - 1 ذوب آهن !!!
اول از همه جا داره به بچه های ذوب آهن و همچین مربی خوبشون خسته نباشید بگم و بگم واقعاً حق این تیم قهرمانی بود... امروز ما سرتر بودیم از حریف. حتی با اینکه جو ورزشگاه هم به نفع تیم کره ای بود! خیلی خوب بازی کردند بازیکنان ذوب آهن. فقط دو گل روی اشتباه خیلی بد دفاغ ذوب آهن بود. واقعاً از چنین تیمی که بهترین خط دفاع رو توی آسیا داشت انتظار نمی رفت دو گل بسیار بد بخوره. ولی ذوب آهن و مربیش غیرت خودشو ثابت کرد. دمش گرم. بازم خوبه که تا اینجا اومد... خیلی هم خوب بازی کرد و حقش قهرمانی بود ولی نشد!

و اما این گزارشگر :D جواد خیابانی کلاً موقع مسابقاتی که تیم های ایران دارند خیلی جو میگیرش. گل زدن خلعتبری گفت : گل گل گل گل :دی شده بود گزارشگر خوزستان :D
و تیکه خیلی باحال بود که بلافاصله که گفت یادداشت کردم که یادم نره چی گفت :D
اگر فیلمشو یا اون تیکه رو یادتونه یا میتونید ببینید حتماً ببینید.
دقیقه 71 .
قبل از اینکه داور اجازه بده سوت زده شد :laugh4:

کلاً بازی خوبی بود. ذوب آهن تیم شایسته ای بود و با قوی ترین تیم ها هم افتاد و همرو برد جز این آخری که شانس نداشت. سخت ترین گروه ، مس ، پوهانگ ، الهلال و سئونگنام...

موفق باشید :72::72::72::72:

MeHDi ArSeNaL
13-11-2010, 18:47
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان نایب قهرمانی تیم فوتبال ذوب آهن در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا را با تبریک گفت.

بر اساس این خبر در این اطلاعیه آمده است: مردمان اصفهان پایتخت فوتبال ایران به افتخار آفرینی ها و بزرگی های هر ساله شهرشان در رقابت های فوتبال عادت کرده اند و هر سال خود را برای جشن های باشکوه قهرمانی های دو تیم بزرگ این خطه آماده می کنند.

پس از اینکه در دور جدید رقابت های جام باشگاه‌های قاره موسوم به لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان طلسم یک موفقیت بزرگ آسیایی برای تیم های شهرستانی را شکست و ضمن نایب قهرمانی در آسیا به عنوان اولین تیم ایرانی در رقابت های جام باشگاه های جهان حاضر شد بار دیگر تیم دوم شهر پر گهر اصفهان با پشت سر گذاشتن بسیاری از تیم های نامدار به شایستگی نایب قهرمانی این رقابت ها در آسیای 2010 را از آن خود کرد تا اصفهان با عبور از مرزهای ایران ثابت کند که فرای بزرگی و آقایی در ایران قطب جدید فوتبال آسیاست.

آنچه در رقابت های لیگ قهرمانان 2010 حاصل شد نتیجه زحمات و تلاش‌های بی وقفه مجموعه مدیریت ، پرسنل و هیات مدیره کارخانه و باشگاه ذوب آهن اصفهان و منصور ابراهیم زاده و شاگردانش بود که در رقابت های قاره به زیبایی به اکران در آمد و نشان داد که ذوب آهن اصفهان از چه پتانسیل های مطلوبی سود می برد.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و کانون هواداران این باشگاه با تبریک این افتخارآفرینی که در تاریخ ورزش ذوب آهن، اصفهان و ایران جاودان می ماند، از همه هواداران بی شمار خود در اصفهان می خواهد تا همزمان با ورود شاگردان سرافراز منصور ابراهیم زاده به اصفهان با استقبال از این عزیزان لذت نایب قهرمانی در آسیا را برای این تیم اصفهانی شیرین کنند.

sepahan-zard
13-11-2010, 18:59
سلام.از این باخت ناراحتیم.ذوب آهن تیم شایسته ای بود.
ذوب آهنی که الاتحاد عربستانی را که 2بار در سال های 2004 و 2005 قهرمان آسیا و در سال 2009 نایب قهرمان آسیا شده بود.
ذوب آهنی که بنیاد کار ازبکستان را با سرمربیگری فیلیپ اسکولاری در هم کوبید.
ذوب آهنی که پوهانگ استیلرز کره ی جنوبی که با سه قهرمانی در آسیا پرافتخار ترین تیم این رقابت ها و مدافع عنوان قهرمانی بود شکست داد.
ذوب آهنی که تیم الهلال عربستان را که با دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی در آسیا دومین تیم پرافتخار است را در مقابل 70هزار تماشاگر عربستانی حذف کرد.
آیا قهرمانی حق ذوب آهن نبود؟:N_aggressive:

Ghermezeteh
13-11-2010, 19:06
بازی قشنگی بود و به نظرم ذوب آهن اگه کمی تو ضربات آخر دقت بیشتری به خرج میداد، حتماً الآن داشتیم در مورد قهرمانی صحبت می کردیم، ولی در کل باید به تمامی دست اندرکاران اینتیم از مدیر عامل گرفته تا اون کسی که چایی تبریک گفت که تیم به این منظمی و بدون حاشیه دور هم جمع کردن که تونست با حضورش توی فینال لیگ، تضمینی به AFC بده که ایران هنوز هم حرفی برای گفتن داره و نباید سهمیه اش رو کاهش داد.

ناراحتم از اینکه این تیم نتونست به قهرمانی لیگ برسه، ولی از بابتی خوشحالم که قبلاً فقط اسم پرسپولیس و استقلال بود حالا می شه اسم چندتا تیم دیگه رو به این لیست اضافه کرد و تیمهای آسیایی از بازی کردن از آزادی فقط ترس نداشته باشن و بدونن که هرجای ایران بخوان بازی کنن به سادگی نمیتونن امتیاز جمع کنن.

باز هم به بر و بچه های ذوب اهن تبریک میگم.:72:

پ.ن: متاسفم برای اون دوستی که اینجا میآد در مورد استقلال و پرسپولیس و .. حرف میزنه، دوست من اگه میبینی من خودم رو میگم، اینجا دارم نظر میدم فقط بخاطر ذوب آهن نیست به خاطر ایرانه و ذوب آهن رو طرفداری میکنم چون از حیثیت یه ملت دفاع میکرد و از طرف یه ملت میجنگید.:72:

F . C . B
13-11-2010, 19:20
براهيم‌زاده: شكست تلخي داشتيم اما زندگي ادامه دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: شكست تلخي برابر سئونگنام داشتيم اما زندگي ادامه دارد.

ه گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم‌زاده پس از شكست 3 بر يك برابر سئونگنام كره جنوبي و از دست دادن قهرماني آسيا گفت: به بازيكنانم افتخار مي‌كنم. آنها فوتبال خوبي را بازي كردند اما متاسفانه اشتباهات ساده‌اي را مرتكب شدند. ما به هدف، كه همان قهرماني بود خيلي نزديك شده بوديم اما نتوانستيم به آن دست پيدا كنيم. زندگي ادامه دارد و ما به تلاشمان ادامه خواهيم داد. بايد مبارزه كنيم تا در آينده اين اشتباهات را مرتكب نشويم.
وي ادامه داد: زماني كه وارد مسابقات شديم كمتر كسي تصور مي‌كرد تيم ما بتواند به مراحل بالا صعود كند اما به فينال رسيديم و اكنون همه تيم‌ها ما را مي‌شناسند. باخت ناراحت‌ كننده‌اي را برابر سئونگنام پذيرا شديم. در پي اين شكست بايد تلاش كنيم كه در آينده بهتر شويم. بازيكنانم بايد از اين مسابقه درس‌هاي زيادي ياد بگيرند.
سرمربي ذوب آهن با اشاره به مسابقات ليگ ايران گفت: فردا اولين روز استراحت ما در زندگي است و ما به ايران بازمي‌گرديم تا در ليگ برتر ايران به بهترين شكل مسابقه بدهيم.
ابراهيم زاده هنگام ورود به سالن نشست خبري به سرمربي تيم سئونگنام كره جنوبي قهرماني را تبريك گفت.

Ali Chelsea
13-11-2010, 20:11
کاری به اینکه گل های کره شانسی بود یا نه ندارم!

ولی واقعا تیم کره بهتر از ذوب اهن بازی کرد و واقعا حقش برد بود!

البته درخشش دروازه بان ها هم خوب بود وگرنه مثلا بازی باید 4-2 میشد !

در کل نمیشه از گزارش افتضاح خیابانی هم نگذشت! :دی واقعا که چه می کنه!!!
در واقع ما فکر می کنیم زمان زود میگذره ! وگرنه زمان داره به طور عادی میگذره :دی
یکی شوت میزد از 10 متری دروازه میرفت بیرون: بله! موقعیت خطرناک!! بازیکنای ذوب اهن بدشانسی میارن!:hanghead:

L . F . C
13-11-2010, 21:18
سلام
خب بازم حسرت کسی یه مقام قهرمانی تو دل ما ایرانی ها موند !:N_aggressive:
البته هیچ چیز از ارزش های ذوب اهن کم نمیشه و لی به نظر من تو این بازی خیلی بهتر میتونست بازی کنه !
آخه کی میگه دفاعی بازی کردن عیب داره ؟ مطمئن باشید اگر ذوب آهن همانند بازی قبلی مقابل الهلال با تاکتیک دفاعی به بازی میومد الان حد اقل با این نتیجه بازی رو نمی باخت و چه بسا با این کار بازی رو میبرد !

فقط میتونیم به یه جمله بسنده کنم :
زنده باد ذوب آهن که آبروی فوتبال ایران رو خرید

Artilleros
13-11-2010, 21:33
دقت کردید که توی هر دو تا دوره ای که تیم های ما فینالیست شدن تیم استقلال هم حضور داشته و اثری از پرسپولیس نبوده !!

و نکته ی بعدی اینکه توی هر دو دوره تیم های ایرانیی که به فینال رسیدن از طریق جام حذفی بالا اومدن و استقلال توی هر دو دوره قهرمان لیگ شده !!

.
الان میشه به من توضیح بدی که چه ربطی دارن اینا به بازی ذوب آهن؟:-L

alireza77777m
13-11-2010, 21:42
من به دلیل مدرسه فقط توانستم نیمه ی دوم این بازی را تماشا کنم.ذوب آهن در نیمه ی اول گل بسیاری بدی را دریافت کرد.در نیمه ی دوم بیشتر بازیکنان خسته شده بودند و ابراهیم زاده با تغییرات در ترکیب تیم شرایط بازی را عوض کرد و حتی به گل هم رسیدند ولی با اشتباهات زیاد بازیکنان این تیم گل سوم را هم دریافت کرد و جام قهرمانان آسیا را از دست داد.همین که این تیم توانست تا این جا برسد و ابرقدرت های آسیا را از پیش بردارد برای تمام هواداران فوتبال ایران کلی ارزش دارد.امیدوارم تیم های ایرانی در سال های آتی این مسابقات به قهرمانی برسند.:72:

Rossonery
13-11-2010, 22:00
انصافاً با این اختلاف سطح فوتبالی که کره با ایران داره، ذوب آهن خوب و شایسته بازی کرد
حداقلش این بود که بازی یه طرفه نبود. فینال چند سال پیش که سپاهان بود، بازی برگشتش یک طرفه شد و عذاب آور شده بود
ولی ذوب آهن اینطوری نبود. بازی رو که میدیدیم، ذوب آهن توی 30 دقیقه اول بازی خیلی عالی بازی کرد و سرعت پاس دهی و حرکتش لذتبخش بود.
گل اول رو که سر اشتباه فردی خورد، برای من یکی مثل یه تیر غم بود:دی چون با پیشینه ی ذهنی از تیمهای کره ای میشد استنباط کرد کار تمومه. اما ادامش هم خیلی خوب بازی کرد. حسینی سر اون ضربه ی آزاد ترکیبی خلعتبری و فرهادی، خیلی خوب شوت زد ولی دروازه بان کره هم خیلی آماده بود.
نیمه ی دوم هم ذوب آهن خیلی خوب کار کرد. اگه خلعتبری روی اون موقعیت باد آوردش دقت بیشتری میکرد و تیم زودتر به گل میرسید، میتونست شرایط رو خیلی عوض کنه. ادامش رو که گل کرد، فرهادی با اون شوتش که کاسترو فکر کنم براش توی محوطه ارسال کرد میتونست نتیجه رو برگردونه که نشد.
در نهایت هم، به نظرم بیشتر سئونگنام با بازیکنهای قویتری که داشت، تونست این بازی رو ببره. یکی مثل مولینا با تکنیکش همه کار کرد توی بازی

بهرحال، ذوب آهن گرچه باخت، شایستگی هاش باز ستودنیه. همین که به فینال رسید، باعث شادی خیلی از ایرانی ها شد
به امید روزهای درخشان فوتبال ایران:72:

Nastaran
14-11-2010, 06:24
شاید جمله ی معروف چیزی از ارزش های تیم کم نشد که بعد از هر باخت میگن برای اولین بار واقعا درست باشه
ذوب آهن با شایستگی کامل به فینال رسید اما برد نصیبش نشد
به حج منصور تبریک میگم واقعا تو ایران بهترینه

adam johnson
14-11-2010, 08:01
خیلی حیف شد . به نظر من در کل جام اگه حساب کنیم ذوب آهن شایسته تر از حریف بود. ولی به هر حال همین که الاتحاد و الهلال رو در جده و ریاض خوار و خفیف کرد کلفیه.

Persian Se7en
14-11-2010, 12:44
باید بازیکن های خارجی بهتری داشته باشیم. نفراتی که بتونن یک تنه نتیجه بازی رو عوض بکنن.. حقیقتش بازیکن های خارجی ذوب اهن تفاوت سطح آشکاری با ایرانیا ندارن..ولی تو تیم کره ای بازیکن های خارجیشون واقعا خوب بودند. به هرحال ذوب شایسته قهرمانی بود. ولی کم تجربگی و بدشانسی بهشون ضربه زد. امیدوارم برای دوره بعدی یک فینالیست ایرانی باز هم داشته باشیم.

Super
14-11-2010, 19:50
ما با این جمله ها که : از ارزش های _____ کم نشد چقدر سر خودمونو کلاه بذاریم؟
والا هر چی میشه تقی به توقی میخوره اینو میگند....
باید بیاند و بازیابی کنند ببینند مشکل چی بوده! والا تو جام جهانی بهترین تیم تاریخ ایران به افتضاحترین شکل حذف میشه همینو میگند!
میره جام ملتها 40 ساله قهرمان نمیشند همیشه اینو میگند!
فوتبال رو باید برد! نتیجه مهمه که هیچ تیم ایرانیی نگرفتتش! اگه به موقعیت گل و... بود که الان ابراهیم توره رو باید اقای موقعیت گل میکردند و سپاهان هم هجومی ترین تیم که هر بازی 10 تا گل نمیزد....
این شکست مطمعنم که تجربه ای برای دوره های بعدی نخواهد بود!4 5 سال دیگه هم یکی دیگه هم میره فینال میگن چیزی از ارزشش کم نشد!!!
اگه اینطوریه که از ارزش پوهانگ کره که دروازه خالی و تیرک و... رو نزد که هم کم نشد و به حقش نرسید!
استدلالاتون برا توجیه خودتونه! (مون=مون!)

Dr.Mehrdad
15-11-2010, 20:38
با سلام
بعضيا انگار يه بازيه ديگرو داشتن ميديدن ?!
اون بازي كه ما ديديم با دوستان
جريانش اين بود كه تيم كره اي فرصت هاي بسيار بيشتري داشت و واقعأ حرفه اي بود و تو فينال هم احساسي نشد
درسته ذوب هم فرصتهايي داشت اما نبايد با ديد تعصبي خنده دار قضاوت كرد
چون ديدم بعضيا اومدن ميگن ذوب رو سه تا بدشانسي گل خورد!
در صورتي كه سئونگنام بسيار سرتر بود و شايد با كمي دقت 5گله ميكرد ذوب رو...
به هر حال خوش شانسي جلوي پوهانگ رو بايد قبول كرد كه هميشه نميشه انتظارشو داشت و بعد چند بازي اگه خوش شانسي نياورد تيم بيايم بناليم ...
بنظرم فاصله ايران با سطح اول آسيا هرسال بيشتر شده و بايد فكري كرد اين جرقه ها محكوم به فنا هستن

بعضيا اصل جواد خيابانين!

Death Angel
16-11-2010, 13:17
متاسفانه عادت کردیم تا توی فینال شکستی چیزی متحمل بشیم بگیم چیزی از ارزشهای این تیم کم نشد و از این جور مسائل.سپاهان هم از اوراوا باخت همینا رو گفتیم.باید ببینیم مشکل کجاست؟تیمهای ایرانی فوتبال و حتی ورزشکاران ایرانی مشکل بدی که دارن اینه که توی لحظات حساس بدترین نتیجه رو میگیرن.ورزشکارا خیلیاشون شاید به راحتی به فینال مسابقات ورزشی مختلف میرسن ولی به مدال نقره بسنده میکنن.ولی شاید کشورهای دیگه رو ببینی که به صد تا ضرب و زور یکی از ورزشکاراشون به فینال میرسه و مدال طلا رو هم میگیره.شاید یه کاروان ورزشی رو ببینی که از بین 100 200 نفر ورزشکار دو نفرشون به فینال یکی از مسابقات رسیدن و جفتشون هم طلا بردن
به هر حال اینجوری نمیشه که هر چند سال یک بار برسیم به فینال و توی فینال ببازیم و حسرت لیگ قهرمانان آسیا به دلمون بمونه.شاید مشکل اصلیمون این باشه که آدمهای قانعی هستیم.قبل از فینال همه میگفتن همین که به اینجا هم رسیده خوبه و مدال نقره هم خوبه و .......

Ghermezeteh
17-11-2010, 13:26
خوب این دوره از لیگ قهرمانانان هم با قهرمانی تیم سئونگنام ایلهوا و نائب قهرمانی تیم مسنجم ذوب آهن به اتمام رسید و این تایپیک هم بسته و به آرشیو منتقل میشه.
لازمه از همه دوستانی که با نظرتاشون این تایپیک رو رونق دادن و باعث شدن که بحثهای مفیدی اینجا مطرح بشه هم تشکر کنم ، باشه که ایشاالله تو دوره بعد حتماً قهرمان رو از ایران بببینیم.