PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @@@ < اطلاع رسانی، تبادل نظر و انتقادات و پیشنهادات بخش برنامه نود >@@@

Mohsen_Bar3lona
10-02-2010, 08:42
به نام خدا

با سلام.همونطور که از نام تاپیک پیداست از این پس در این تاپیک به بحث و تبادل نظر و همچنین اطلاع رسانی (در مورد چه موقع قرار گرفتن کلیپ ها و چگونگی قرارگرفتنشون و همچنین مشکلات غیر مترقبه همکاران حین انجام کار و و و) پیرامون بخش نود خواهیم پرداخت.

از دوستان تقاضا دارم توی تاپیک های عادی بخش نود از ارسال پست هایی با مضمون (نود فلان هفته رو کی میذارید؟ ... چرا برنامه 2 هفته پیش هنوز قرار نگرفته؟... چرا دیر میذارید؟...و... ) اکیدا خودداری کنید و اگر قصد ارسال چنین پست هایی رو دارید به همین تاپیک مراجعه کنید و پستتون رو ارسال کنید.

ضمنا اگر پیشنهاد یا انتقادی هم پیرامون بخش نود داشتید در همین تاپیک عنوان کنید.

پست های بی مورد و بی ارتباط با برنامه 90 هفته در تاپیک های عادی ، بدون اطلاع و بدون هیچ توجیهی ، از سوی همکاران تاپگل و مدیران حذف خواهند شد.

موفق باشید.

Mohsen_Bar3lona
10-02-2010, 15:22
با سلام.دوستان این روزها بدلیل مسائل امنیتی و سی ـاسی سرعت نت پایین هست و آپلود کاربسیار مشکلی هست خصوصا فایل های حجیم و بالای 30 مگ.

از شما تقاضا دارم کمی صبور باشید.بعد از تعطیلات پایان هفته و با بهتر شدن سرعت نت جبران میکنیم ...

zidane
11-02-2010, 19:03
مگاآپلود که فیلتره.رپید هم که همیشه قاطی داره و همه رو کلافه کرده...

برای آپلود فایلها بهتر نیست از 2shared یا 4share استفاده شود؟

MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) یا MirrorCreator ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links])هم که نورعلی نورن!

Mohsen_Bar3lona
12-02-2010, 17:48
مگاآپلود که فیلتره.رپید هم که همیشه قاطی داره و همه رو کلافه کرده...

برای آپلود فایلها بهتر نیست از 2shared یا 4share استفاده شود؟

MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) یا MirrorCreator ([Only registered and activated users can see links])هم که نورعلی نورن!

در ابتدای ایجاد کاربران ویژه همه مخالف بودن که چرا فقط رپید !!! ما مگا رو هم اضافه کردیم.
مگاآپلود همه جا فیلتر نیست.رپید هم ارور آی پی میده که به ما مربوط نمیشه متاسفانه.برای لینک های مگاآپلود همونطور که قبلا هم در تاپیک های مختلف عنوان کردم میتونید از روش زیر استفاده کنید :

[Only registered and activated users can see links]

آپلود در سایت های دیگر برای ما مقدور نیست.

ad2007
13-02-2010, 00:58
آقا محسن این ارور آی پی که میگی همینه که اینجا میاد؟
خوب اینطوری که خیلی بده...حالا حالاها نمیشه چیزی گرفت...و چیزی گذاشت!

41898file:///C:/Documents%20and%20Settings/Atest/Desktop/IP.JPG

DR.DISH
13-02-2010, 03:22

نه عزیز این ارور آیپی نیست ! ارور آیپی موقعی ظاهر میشه که شما یک فایل رو که قبلآ دانلود کردید بخواید دوباره دان کنید
برای فایل های زیر 20 مگ بهترین راه استفاده از سرویس رپیدباز هست.....................

Majid_4553
13-02-2010, 03:25
در ابتدای ایجاد کاربران ویژه همه مخالف بودن که چرا فقط رپید !!! ما مگا رو هم اضافه کردیم.
مگاآپلود همه جا فیلتر نیست.رپید هم ارور آی پی میده که به ما مربوط نمیشه متاسفانه.برای لینک های مگاآپلود همونطور که قبلا هم در تاپیک های مختلف عنوان کردم میتونید از روش زیر استفاده کنید :

آپلود در سایت های دیگر برای ما مقدور نیست.

محسن جان هر کاری میکنید بکنید این مگااپلود رو از راه نندازید :6qwup3:

Mohsen_Bar3lona
13-02-2010, 04:01

اوهوم ! ارور ها چندتاست ولی اینم یکی از اوناست.خب منم واسه همین سعی میکنم توی بخش نود ویدئو ها رو زیر 20 مگابایت بذارم که شماهم بتونید با استفاده از سایت rapidbaz.ir اونا رو مستقیم کنید و براحتی دانلود کنید.خدا وکیلی انعطاف بیشتر از این؟!!! من هر کاری کردم تا مشکلات بچه ها کم بشه.حتی قبلا وقت زیاد داشتم با کیفیت پایین و دایال آپ هم میذاشتم ولی الان دیگه پیر شدیمو وقت نداریم :6qwup3:
مگا آپلود هم تا اونجایی که من یادمه واسه دانلود مشکلی نداره.نمیدونم چرا دانلود از مگا آپلود برای کاربرای ایرانی سخته !!!

panda
13-02-2010, 04:22
داداش صحنه های درخواستی از 90 رو باید اینجا بگیم یا تو تاپیک خودش؟:wavesmile:

DR.DISH
13-02-2010, 04:29
اوهوم ! ارور ها چندتاست ولی اینم یکی از اوناست.خب منم واسه همین سعی میکنم توی بخش نود ویدئو ها رو زیر 20 مگابایت بذارم که شماهم بتونید با استفاده از سایت rapidbaz.ir اونا رو مستقیم کنید و براحتی دانلود کنید.خدا وکیلی انعطاف بیشتر از این؟!!! من هر کاری کردم تا مشکلات بچه ها کم بشه.حتی قبلا وقت زیاد داشتم با کیفیت پایین و دایال آپ هم میذاشتم ولی الان دیگه پیر شدیمو وقت نداریم :6qwup3:
مگا آپلود هم تا اونجایی که من یادمه واسه دانلود مشکلی نداره.نمیدونم چرا دانلود از مگا آپلود برای کاربرای ایرانی سخته !!!
ممکنه تایم اوت های مگا آپلود باعث ناراحتی دوستان بشه:6qwup3:

ad2007
13-02-2010, 10:23
مگا که زیاد مشکل نداره...یعنی بعضی جاها مشکل داره بعضی جاها نداره ولی مشکل اصلی اینه که وقتی این ارور که واست گذاشتم رو میده حتی با رپیدباز هم نمیشه دانلود کرد.یعنی لینک سالم که ارور آی پی نداشته باشه رو میشه با رپیدباز گرفت چون من اکانت رپیدباز رو گرفتم با حجم بالا هم تست کردم...نشد:27:

DR.DISH
13-02-2010, 10:46
مگا که زیاد مشکل نداره...یعنی بعضی جاها مشکل داره بعضی جاها نداره ولی مشکل اصلی اینه که وقتی این ارور که واست گذاشتم رو میده حتی با رپیدباز هم نمیشه دانلود کرد.یعنی لینک سالم که ارور آی پی نداشته باشه رو میشه با رپیدباز گرفت چون من اکانت رپیدباز رو گرفتم با حجم بالا هم تست کردم...نشد:27:
ببخشید عزیز من که چیزی متوجه نشدم !
دقیقآ با کدوم فایل به مشکل برخوردی ؟ لینکش رو محبت کن :labkhand:

ad2007
13-02-2010, 20:30
ببخشید عزیز من که چیزی متوجه نشدم !
دقیقآ با کدوم فایل به مشکل برخوردی ؟ لینکش رو محبت کن :labkhand:
دستت درد نکنه... ولی مشکل از مناطق هست. یعنی تو یه منطقه میشه تو یکی نمیشه! یا همون isp های مختلف.

Mohsen_Bar3lona
14-02-2010, 13:50
نه عزیز این ارور آیپی نیست ! ارور آیپی موقعی ظاهر میشه که شما یک فایل رو که قبلآ دانلود کردید بخواید دوباره دان کنید
برای فایل های زیر 20 مگ بهترین راه استفاده از سرویس رپیدباز هست.....................

خوب اینی که گفتی بازم بر میگرده به همون مشکل آی پی ها دیگه!!! یه نفر با همین آی پی یا آی پی شبیه اون اون لینک رو دانلود کرده قبلا یا یه چیزی شبیه این.مشکل ما توی ایران اینه که شرکت های isp ای دی اس ال نمیتونن یا بهتره بگم براشون هزینه داره که بخوان IP خصوصی برای کاربراشون ارائه بدن واسه همین همه ما توی ایران حتی خوده "من" این مشکل رو دارم.

داداش صحنه های درخواستی از 90 رو باید اینجا بگیم یا تو تاپیک خودش؟:wavesmile:

نه درخواست هاتون رو باید حتما "توی تاپیک مربوط به خود برنامه نود مرتبط با درخواستتون" ارائه کنید.یعنی اگر از برنامه نود دوشنبه هفته گذشته(19بهمن) درخواستی دارید درخواستتون رو توی تاپیک همون هفته ارسال کنید و اگر احیانا تاپیکش موجود نبود میایید اینجا و ارسال می کنید ...

ممکنه تایم اوت های مگا آپلود باعث ناراحتی دوستان بشه:6qwup3:

این مشکل برای تمام سرور های SHARE وجود داره و مختص مگا نیست.ما همچنان به رویه قبلی ادامه می دهیم :6qwup3:

خب این دیگه ته بد شانسیه . نمیدونستم همچین مشکلی هم هست.یعنی فکر میکردم با رپیدباز دیگه این مشکل حل میشه.ولی من هنوز شک دارم اینجوری باشه.شما با چند نفر دیگه هم که مشکل مثله تو دارن صحبت کن ببین اونا هم همین مشکلو دارن؟
اگه اینجوری باشه که میگی ، یعنی طوریه که رپیدباز هم از IP شما به سایت رپید متصل میشه برای لیچ و این مشکل بوجود میاد که این فرضیه خیلی محال به نظر میاد.من مطمئنم مشکل شما یه جای دیگست ...

amir_fireboys
15-02-2010, 13:35
سلام لطفا بفرمایید چرا برنامه نود 5 بهمن ماه هیچکجا گذاشته نشده :42kmoig:
اون قسمت تراختور سازی رو میخواستیم دانلود کنیم خیلی خنده بازاره :laugh4:
اونجایی که یارو میگه 100 درصد دنیا تراختوره :781:

Mohsen_Bar3lona
15-02-2010, 23:38
سلام لطفا بفرمایید چرا برنامه نود 5 بهمن ماه هیچکجا گذاشته نشده :42kmoig:
اون قسمت تراختور سازی رو میخواستیم دانلود کنیم خیلی خنده بازاره :laugh4:
اونجایی که یارو میگه 100 درصد دنیا تراختوره :781:

والا اون برنامه وسط کوران امتحانات ترم من بود و من نگرفتم.ولی بقیه بچه ها فکر میکنم گرفته باشن.

panda
20-02-2010, 05:17
داش محسن راستش من دنبال اون برنامه هستم که کریم باقری تو 90 علیه شیث حرف زده بود و جنجالی شده بود فکر میکنم چهارشنبه پخش شده بود ولی نذاشتید میشه درخواست بدم اون مصاحبه رو بذارید به خدا دقیقا نمیدونم کدوم تاریخ بود ولی روزش چهارشنبه بود ممنون میشم راهنماییم کنی:41:

Benjamin Aguero
20-02-2010, 09:55
دوستان عزیز و محترم نکاتی هست که باید خدمتتون عرض کنم:
متاسفانه عوامل زیادی روی هم رفتند و باعث شدند که در یکی دو ماه اخیر برنامه ی 90 بطور قابل قبولی در اختیارتون قرار نگیره. از مهم ترین این عوامل میشه به شروع امتحانات پایان ترم، مشکلات اینترنت و... اشاره کرد.
ببینید اینجا ما 3 نفریم که این وظیفه رو به عهده داریم. ولی بعضی از مواقع اتفاقاتی میوفته که باعث میشه هر سه تامون به مشکل بخوریم.
بعد از شروع امتحانات ترم آقا محسن به همین دلیل موقتا وظیفه رو بر عهده ی بنده و آقا داریوش گذاشتند.
بنده با توجه به مسافرتی که باید میرفتم با آقا داریوش برنامه ریزی کردیم تا یه برنامه رو من بذارم و بعدی رو که من نمیتونستم ضبط کنم ایشون. من برنامه رو ضبط کردم، دو سه روزه هم همه ی قسمت هاش رو قرار دادم و رفتم مسافرت. برنامه ی 5 بهمن رو من مسافرت بودم و حتی نتونستم ببینم. آقا محسن هم که موقتا نمیتونستند ضبط کنند. پس این بار نوبت آقا داریوش بود خب ایشون برنامه رو ضبط کرده اند ولی مشکلاتی که در ادامه برای اینترنت بوجود اومد باعث شد که ایشون نتونند به موقع برنامه رو در اختیارتون بذارن.
وش بختانه مشکلات مربوطه در حال حل شدن هست و برنامه ی 5 بهمن ماه توی همین هفته هرچی زودتر براتون قرار داده میشه.
بعد از اینکه من از مسافرت برگشتم تا الآن 3 تا برنامه پخش شده که شامل 12 14 و 21 بهمن هست.
12 بهمن رو من ضبط کردم و ریختم توی کامپیوترم ولی اون روزا هارد کامپیوترم شدیدا قاطی کرده بود. هارد رو عوض کردم ولی توی هارد جدید که برنامه ی مربوطه نبود! توی این یکی دو هفته هم هرچی هارد رو وصل میکنم به کامپیوتر تشخیص داده نمیشه! ~x( به این دلیل بود که برنامه ی 12 بهمن به تاخیر افتاد.
14 بهمن (بعد از دربی+حضور مهدوی کیا و کریم باقری) هم من ضبط کردم و توی هارد جدیدم موجوده ولی یک سری مشکلاتی برای خودم بوجود اومد که جدا گرفتار بودم نمیشد! در ضمن هم تعطیلات بود (و دوباره ما مسافرت بودیم!:6qwup3:) و همینطور که میدونید شدیدا اینترنت مشکل داشت. اگه خدا بخواد همین هفته براتون همه رو میذارم.
میرسیم به 19 بهمن! برنامه ی 19 بهمن رو هم که آقا محسن با توجه به در خواست های خودتون قرار داده.

ان شا الله که مشکلی بوجود نیاد و از این هفته به بعد بتونیم اون طوری که ازمون انتظار دارید در خدمتتون باشیم.:72:

zidane
21-02-2010, 01:02
خسته نباشید

حالا 90بعد از دربی رو میزارین؟

شدیدا به دنبال صحنه ی دعای حقیقی با شیث و مامور حراست هستم!!

Benjamin Aguero
21-02-2010, 01:11
خسته نباشید

حالا 90بعد از دربی رو میزارین؟

شدیدا به دنبال صحنه ی دعای حقیقی با شیث و مامور حراست هستم!!

دوست عزیزم لطفا اول به پست بالا توجه کن بعد پست بده!
14 بهمن (بعد از دربی+حضور مهدوی کیا و کریم باقری) هم من ضبط کردم و توی هارد جدیدم موجوده ولی یک سری مشکلاتی برای خودم بوجود اومد که جدا گرفتار بودم نمیشد! در ضمن هم تعطیلات بود (و دوباره ما مسافرت بودیم!:6qwup3:) و همینطور که میدونید شدیدا اینترنت مشکل داشت. اگه خدا بخواد همین هفته براتون همه رو میذارم.

Mehrnaz
11-03-2010, 22:43
با عرض خسته نباشید خدمت همه و تشکر
در مورد برنامه ی نود و ویدئوهای درخواستی اون
یه خواهش عظیم داشتم
می شه از سایت هایی آپلود کنید که قابلیت ادامه داشته باشه که ما دایال آپی ها یا کسایی که وقتمون محدوده هم بتونیم استفاده کنیم؟:33:
اگه می شه چند پارتشون هم بکنید که حجم هاش کم تر باشه...واقعا ممنون می شم اگه این کارو بکنید...مثلا 16 مگابایت رو من در عرض 2 ساعت تونستم دانلود کنم:N_aggressive:
اگر وقت ندارید هم تعداد کسانی که همکاری می کنن رو بیش تر کنید لطفا
مرسی

sina1100
12-03-2010, 14:13
ولي بازم هنوز براي من خيلي جاي سواله كه چرا مديراي عزيز از سرور رايگان و پرقدرتي مثل mediafire استفاده نميكنن ؟؟؟

panda
13-03-2010, 18:29
اقا این برنامه ی 90 چی شد پس اخریش همون 3اسفند مونده هااااااااااااادلمون به این سایت خوش بود که از اینجا 90 رو ببینیم:N_aggressive:

Mohsen_Bar3lona
14-03-2010, 01:31
با عرض خسته نباشید خدمت همه و تشکر
در مورد برنامه ی نود و ویدئوهای درخواستی اون
یه خواهش عظیم داشتم
می شه از سایت هایی آپلود کنید که قابلیت ادامه داشته باشه که ما دایال آپی ها یا کسایی که وقتمون محدوده هم بتونیم استفاده کنیم؟:33:
اگه می شه چند پارتشون هم بکنید که حجم هاش کم تر باشه...واقعا ممنون می شم اگه این کارو بکنید...مثلا 16 مگابایت رو من در عرض 2 ساعت تونستم دانلود کنم:N_aggressive:
اگر وقت ندارید هم تعداد کسانی که همکاری می کنن رو بیش تر کنید لطفا
مرسی

سایت هایی که من باهاش کار میکنم فقط rapidshare و megaupload هست که برای استفاده از قابلیت ادامه میتونید عضو ویژه بشید که خدا وکیلی هزینش خیلی ناچیزه که بخوام هی بگم که برید عضو بشید اگرم نمیخواید عضو بشید خب ویدئو ها رو ببرید توی سایت رپید باز و اونجا مستقیمش کنید دیگه کار ازین ساده تر؟.خدایی من یکی زبونم مو در آورد از بس این نکته رو تکرار کردم ... من خودم ویدئو هایی که میذارم رو دارم به پارت های 20 مگا بایتی تبدیل میکنم میذارم.بقیه دوستانی که میذارن هم به خودشون بستگی داره که این کارو بکنن یا خیر.چون کار وقت بر و مشکلی هست ما نمیتونیم اون ها رو مجبور به این کار کنیم.همین چند پارت کردن ویدئو ها جدا از اینکه کلی واسه ما دنگ و فنگ داره کلی اعتراض نیز بهمراه داره.دوست عزیز شما به خودت نگاه نکن که دایال آپی یا هر مشکل دیگه ای که داری و دوست داری که فایل ها کم حجم باشن،اونایی که adsl هستن و تعدادشون هم چندین برابر شماست چه گناهی کردن که یه فایل 50 مگا بایتی رو باید 3 مرتبه و از 3 پارت دانلود کنن؟!!! بار ها گفتم بازم میگم ! خواهشا شما هم کمی انعطاف تون رو افزایش بدید من که نمیتونم به ساز همه برقصم.ناراحت نشید از من چون اینجا هر کس میاد یه چیزی میگه و یه درخواستی میکنه ولی هیچکس به فکر ما نیست.از آخرش هم متلک بار ما میشه و یا میگید همکار رو عوض کنید .. همکار اضافه کنید .. نمیتونید بگید نمیتونیم .. 100 جور حرفی که رو دل ما میمونه ...بگذریم !!!

ولي بازم هنوز براي من خيلي جاي سواله كه چرا مديراي عزيز از سرور رايگان و پرقدرتي مثل mediafire استفاده نميكنن ؟؟؟

دانلود خیلی راحته ازین سایت ولی دهن ما واسه آپلود سرویس میشه.دلیل اینه عزیز :2qcmh45:

اقا این برنامه ی 90 چی شد پس اخریش همون 3اسفند مونده هااااااااااااادلمون به این سایت خوش بود که از اینجا 90 رو ببینیم:N_aggressive:

صبور باشید :D

Benjamin Aguero
19-03-2010, 09:11
اطلاع رسانی
و باز هم مشکلات عجیب غریب! :shame:

با عرض سلام و تبریک سال نو به همه ی عزیزان باید خدمتتون عرض کنم که به نظر میرسه مشکلات کلا نمیخوان دست از سر من یکی بردارن!!!!~x(
شما فکرشو بکن! الآن مدت هاست که بخاطر مشکلات فراوان که توضیش خیلی طول میکشه، نتونستم برنامه های مربوط به 14 بهمن (بعد از داربی 68) و برنامه ی 10 اسفند (با حضور قطبی و جواد نکونام) رو براتون آماد کنم.
بالاخره بعد از این همه مدت، موقعیتش پیش اومد و ویدها رو آماه کردم. (تا ساعت 5 دیشب پنجشنبه 27م طول کشیده.)
بعد ویدیوها رو گذاشتم واسه آپود رفتم خوابیدم.
الآن بلند شدم میبینم که روی 99% فرآیند آپلود متوقف شده. و لینکی هم موجود نیست!!!!! :292:~x(:imoksmiley:
دقت بفرمایید:
درضمن باید بگم که امروز میخوایم بریم مسافت و تا آخر عید تهران نمیایم.:shame:
خب الآن فقط از شما میپرسم:
میشه بگید الآن من باید واقعا چیکار کنم؟!!! ~x( :imoksmiley: :shame:

پ.ن: بالاخره این سال کذایی (درمورد این قسمت سایت.)، داره به پایان میرسه! امیدوارم که از این مشکلات واقعا عجیب توی سال 89 نیوفته که دوباره شرمنده تون نشم. سال نو تون مبارک:72: و ازتون میخوام که لطف کنید و تا بعد عید برای اون ویدیوها صبر کنید! :41:

Mehrnaz
16-04-2010, 21:48
بچه ها من جون به لب شدم فقط توروخدا بگید ویدئوهای نود 17 اسفند با حضور محسن خلیلی رو دارین برای آپلود یا نه؟توروخدا خبرشو حداقل بدید فقط....دارم می میرم تروخدااااااااااااا

zidane
17-04-2010, 00:31
خسته نباشید

حضور کفاشیان در 90 رو کامل میخوام.

پیشاپیش از لطفتون ممنونم

meysam_malavan
04-05-2010, 13:32
بازی ملوان - پاس و دوربین 90 رو اگه میشه بزارید ...

MeHDi ArSeNaL
04-05-2010, 14:32
دوست عزیز برای دیدن مصاحبه کفاشیان در نود به اینجا ([Only registered and activated users can see links]) برو

Majid_4553
03-08-2010, 01:38
90 امروز رو هم کسی ضبط کرده؟

Benjamin Aguero
03-08-2010, 10:23
90 امروز رو هم کسی ضبط کرده؟

بله من ضبط کردم. :wavesmile: ویدیوهاش آماده س و ان شا الله امشب میذارم برای آپلود و فردا صبح همه رو قرار میدم. :winksmiley02:
به نظر میرسه که 90 این فصل بیشتر بر عهده ی منه. :wavesmile:
سعی میکنم بیشترین تلاشم رو بکنم تا همه راضی باشن و مشکلات فصل پیش بوجود نیاد. :72:

درمورد برنامه ی اخر فصل گذشته هم بگم که تمامی ویدیوهاش آماده س. مشکل حجم داشتم که برطرف شد. ایشالا توی چند روز آینده اون رو هم براتون میذارم.
واثعا شرمنده م که دیر شد.
امیدوارم که دیگه از این مشکلات بوجود نیاد. :winksmiley02:

MUNICH_58
23-08-2010, 00:01
برنامه پنجشنبه شب نود که مهمونش علی دایی بود رو سایت قرار نمیگیره؟

armin619
31-08-2010, 15:19
سلام.لطفا برنامه ی 90 هشتم شهریور را بگذارید
مخصوصا دوربین 90 رو

danielbahrami
24-09-2010, 11:29
لطفا برنامه ی 90 تاریخ 29 شهریور 89 را با لینک های تک پارت قرار دهید. هر چه زودتر

Mohsen_Bar3lona
24-09-2010, 12:42
برنامه 29 شهریور به احتمال زیاد قرار نخواهد گرفت

Hanrish
24-09-2010, 13:02
برنامه 29 شهریور به احتمال زیاد قرار نخواهد گرفت

چرا قرار میگیره به احتمال خیلی زیاد هم قرار میگیره :fkr:

اخه وقتی من خلاصه هاش رو دادم برای چی قرار نگیره ؟؟ :D
چرا توی ذوق بچه های مردم میزنی داش محسن؟

A-R-D-A-L
24-09-2010, 15:49
به جای اینکه گلهای تیمهای مثل لیون و شالکه با کیفیت hD بزارید به این نود خودمون برسید و اینو HD بزاریم...
بعدش بگید ایران چرا عقبه..
وقتی بهترین برنامه تلویزیون ایران توسط بهترین سایت ایران قرار داده نمیشه انتظار پیشرفت ورزش ایران هم نباید داشته باشیم

بیژن ذوالفقار نسب.

quiet
25-09-2010, 22:04
آقا خواهشن برنامه نود 29 شهريور را براي دانلود بذارين
حد اقل بازي شهرداري و پرسپوليس و تمام حواشي اون و صحبتهاي مدير عامل شهرداري رو هم بذارين

Mehrnaz
26-09-2010, 11:02
بچه ها یه سوال
من یادم نیست محمد غلامی توی کدوم برنامه نود اومده بود
تاریخش رو یادم نیست
می خواستم ببینم اصلا ویدئوی حضورش قرار داده شده توی انجمن یا نه؟:smoke:

Mohsen_Bar3lona
26-09-2010, 14:32
به جای اینکه گلهای تیمهای مثل لیون و شالکه با کیفیت hD بزارید به این نود خودمون برسید و اینو HD بزاریم...
بعدش بگید ایران چرا عقبه..
وقتی بهترین برنامه تلویزیون ایران توسط بهترین سایت ایران قرار داده نمیشه انتظار پیشرفت ورزش ایران هم نباید داشته باشیم

بیژن ذوالفقار نسب.

تکبیرررررر :1h4:

دوست عزیز شما مثله اینکه توی ایران زندگی نمیکنید.نود رو با کیفیت hd بذاریم؟ما رو گرفتی یا داری جک میگی یا فکر میکنی ما مشنگیم؟:1::297:
مثلا بیاییم جنگو دعوای بین علی دایی و فدراسیون فوتبال سر 800 میلیون پول رو با کیفیت اچ دی بذاریم؟!!! مسئله ای که به ما هیچ ربطی هم نداره؟! اصلا مگه 90 با کیفیت اچ دی پخش میشه که ما اچ دی بذاریم؟!!! :laugh4:

ورزش ایران با گذاشتن برنامه ای که 2 زار جنبه آموزشی و بار فنی نداره و توی کل 3 ساعت زمان برنامه نود فقط و فقط به حواشی پیرامون بازی ها پرداخته میشه و یا شخصی مثل عادل فردوسی پور که به ظاهر دلسوز فوتبال ماست دائما در حال ایجاد تنش و درگیری بین اهالی فوتبال (به هر نحو ممکن) هست ، پشیزی پیشرفت نخواهد کرد بلکه پسرفت میکنه.چطور شما معتقدید که پوشش همچین برنامه ی جنجالی ای باعث پیشرفت فوتبال ما میشه؟!!!
شما از پشت کوه اومدید یا ما زیادی میدونیم ... دوست عزیز ما باید بریم از ریشه کار خودمون رو درست کنیم و باید یاد بگیریم به کسی تهمت نزنیم و سعی کنیم عقل رو سر لوحه کار هامون قرار بدیم تا بتونیم مملکت موفقی داشته باشیم چه در فوتبال چه جاهای دیگه.این فوتباله آکنده از دروغ ، تهمت ، بی وجدانی و و و با پوشش یه برنامه 90 سه ساعته درست نمیشه جناب ... هر وقت یاد گرفتیم که هر آدمی رو بر اساس اعمالش بسنجیم نه حرف دیگران میشه امیدوار بود که افشین قطبی شاید بتونه یه کاری واسه تیم ملی ما بکنه.هر وقت یاد گرفتیم بجای طعنه بی جا زدن به اشخاص مورد هدف ، مثه بچه آدم از تیم ملی حمایت کنیم و باند بازی و مسخره بازی های سیاسی رو بذاریم کنار اون وقت شاید بتونیم توی فوتبال پیشرفت کنیم ...
کجای کاری رفیق !

گلی به جمال لیگ آلمان که حداقل با پوشش اون بازی ها میشه امیدوار بود که اهالی فوتبال ایران با دانلود اون ها 2زار مطالب فنی فوتبال رو یاد میگیرند.
اما نود چه؟!!! :no:

Loverboy
29-09-2010, 20:37
محسن جان با تمام احترامی که به نظرت دارم ولی اصلاً قبولش ندارم چرا ؟
دلیل : توی فوتبال ما هر کسی انتقاد کنه دشمن درجه 1 محسوب میشه ! همه دنبال این که یه جوری از پا درش بیارن ! و ...
به نظر تو جناب قلعه نوعی کارهاش پاکه ؟
محمد مایلی کهن چی ؟
اهالی فدراسیون چی ؟
ببین دقیقاً افرادی مخالف برنامه نود هستند که گند و کثافت ازشون میباره ! چون نود میاد میگه جناب ایکس با دارو دستش به بازیکنهای حریف پیشنهاد رشوه میدن که بیاد جلو تیمشون بد بازی کنه !
فدراسیون میاد میگه ما تمام حق دایی رو دادیم از اون طرف میبینیم نه خیر 800 میلیون گم شده این وسط !
عباس انصاریفرد میاد میگه 1 میلیارد و 800 میلیون خرج دو بازیکن برزیلی و مربی خارجی شده تحقیق که میشه 500 میلیون بازیکنها گرفتند و مربی هم 600 میلیون . این وسط 700 میلیون چی شده خدا میدونه !

نه محسن جان اگه نود نبود الان خیلی عقب تر بودیم ! ورزشگاهها حتی شیر آبخوری ندارند ولی تو نود که پخش میشه به خاطر آبروشون هم که شده هفته بعد آبسرد کن میذارند ! این کوچیکشه !

اگه نود نبود خیلی از کثافت کاریهای آقایون رونمایی نمیشد که با چه کارهای کثیفی دارن دنبال منافع خودشون میگردند ! از دوپینگ گرفته که از 11 نمونه ارسال شده به کلن 9 تاش مخدوشه !
بخوام بگم یه پست 10000 کاراکتری میشه و از حوصله ی شما به دوره !
یا حق

Omid
29-09-2010, 22:56
با سلام
نظرات دوستان رو دیدیم ولی از هر چه بگذریم سخن دوست خوشتراست. حالا با استناد به این مطالب مذکور آیا منتخب نود روی سایت قرار خواهد گرفت؟
با تشکر

R9TheBest
05-10-2010, 16:59
الان به حرف کاربر لاور بوی میرسیم
فکر کنم دیشب اکثرتو برنامه نود رو دیده باشید .. دیدین چه وضعی داشتن پیشکوست ها فوتبال ایران ؟
واقعا واسه این فدراسیون مزخرف و دروغگو متاسفم که هیچی مثل ادما نیست ..
اگه برنامه نود نبود ما هیچ وقت از گند کاری های فدراسیون با خبر نمیشدیم . مثلا همین لباس ایران جلوی کره فاجعه بود . اگه نود نبود از کجا میخواستین اینو بدونید ؟
من یکی که هیچوقت از کار این اقایون جاه طلب و بی عرضه با خبر نمیشدم اگه برنامه نود نبود

Amin-TopGoal
05-10-2010, 17:07
الان به حرف کاربر لاور بوی میرسیم
فکر کنم دیشب اکثرتو برنامه نود رو دیده باشید .. دیدین چه وضعی داشتن پیشکوست ها فوتبال ایران ؟
واقعا واسه این فدراسیون مزخرف و دروغگو متاسفم که هیچی مثل ادما نیست ..
اگه برنامه نود نبود ما هیچ وقت از گند کاری های فدراسیون با خبر نمیشدیم . مثلا همین لباس ایران جلوی کره فاجعه بود . اگه نود نبود از کجا میخواستین اینو بدونید ؟
من یکی که هیچوقت از کار این اقایون جاه طلب و بی عرضه با خبر نمیشدم اگه برنامه نود نبود
پیرهنا رو که از پخش مستقیم بازی که صبح بود می تونستی با خبر بشی. پیشکسوتا هم همونطور که گفتن کمی هم تقصیر خودشونه. مگه مایلی کهن و فرکی و پورحیدری و پروین و چنگیز و نامجو مطلق و پنجعلی و درخشان و حجازی و عابدزاده و هزار تای دیگه پیشکسوت نیستن؟ چطور اینا تونستن حداقل مربی یه تیم دسته دویی باشن اما اونای دیگه نه!؟

درسته که تقصیر فدراسیون و چند جای دیگه هم هست اما خودشونم کم تقصیر نداشتن. به هر حال هدف برنامه نود این بود که بگن به اینا توجه کنید که موفق هم بوده فکر کنم.

پ.ن: حالا جالب اینه که بعد از صحبتهای هر کدوم از اینا حاج رضایی می گفت چهره ویران شده و داغون فلانی رو دیدیم :دی بدبخت رو با خاک کوچه یکی می کرد :دی

R9TheBest
05-10-2010, 17:27
پیرهنا رو که از پخش مستقیم بازی که صبح بود می تونستی با خبر بشی. پیشکسوتا هم همونطور که گفتن کمی هم تقصیر خودشونه. مگه مایلی کهن و فرکی و پورحیدری و پروین و چنگیز و نامجو مطلق و پنجعلی و درخشان و حجازی و عابدزاده و هزار تای دیگه پیشکسوت نیستن؟ چطور اینا تونستن حداقل مربی یه تیم دسته دویی باشن اما اونای دیگه نه!؟

درسته که تقصیر فدراسیون و چند جای دیگه هم هست اما خودشونم کم تقصیر نداشتن. به هر حال هدف برنامه نود این بود که بگن به اینا توجه کنید که موفق هم بوده فکر کنم.

اخه امین جان ساعت 10 صبح دوشنبه کی تو خونست ؟ اکثر بچه های این فرم جونا تشکیل میدن خودت بهتر از من میدونی . یا بچه ها مدرسه هستن یا دانشگاه یا خواب :دی

اینکه پیشکوست ها خودشونم مقصر نبودن هیچ شکی نیست . ولی مثلا شما میدونستی پیشکسوت فوتبالمون که یه عمری واسه فوتبال ملی زحمت کشیده الان داره واسه دو لقمه نون مسافر میکشه ؟! نمیگم تاکسی رانی شغل بدیه ولی به خدا زشته واسه این بازیکنی که قبلا واسه خوش کسی بوده و تو بدترین وضع تیم ملی رو همراهی میکرده . الان باید اینجوری جواب زحمتاش رو بدن ؟
یا یه بازیکنی مثل باوی باید الان اینجوری راه بره ؟ نباید فدراسیون یا هر نهادی بیاد بگه اقا من وظیفمه که پای شما بدون هیچ هزینه ای عمل کنم ؟ خوب وقتی که کسی حاضر نیست بخواد چنین مسئولیت های رو قبول کنه چجوری میخوان اونو به هنوان مربی قبول کنن؟ چجوری توقع دارید که به جایی برسن ..

nihat
06-10-2010, 13:11
ببخشید قرار نیست برنامه نود این هفته را بذارید؟!!!

SpEeD
06-10-2010, 15:39
در مورد برنامه 90 وفیلم هندیش .
به طور قطع تو این ماجرا ها همون پیشکسوت ها بیشتر از همه مقصر هستن. یکیشن بود که گفت تو خیابون خوابیده ولی به همه چیز رسیده . مهمتر از اون اینه که اینا بیشترشون بازیکن معمولی بودن وگرنه بازیکن مثل پروین که خیلی قدیمیتر از اونا بوده به علت محبوب بودنش در تمام دوران بازیگریش تو ذهن مردم مونده وبدیهی است که بازیکنان معمولی از یاد خواهند رفت . مثلا توپرسپولیس حسین خانمحمدی و امامی فر و انتطاری ، رضا جباری ، ابراهیم اسدی و... رو میشه با اون پیشکسوت های از یاد رفته مقایسه کرد چون بازیکن معمولی بودن. اما با اینکه از مایلی کهن خوشم نمیاد ولی اینکه ضد تو ذوق حاج رضایی ودروغاش خوشحال شدم . گفت حاج رضایی زمانی که 20000 تومن میگرفته واز طبقه مرفه اون موقع جامعه بوده حاج رضایی جا خورد . بنده خودم از پدرم پرسیدم وگفت حقوق اون موقع من 1500 تومن بوده .

اما خاج رضایی که میگفت تو فوتبال ناپاک نمیمونم ومیخوام جدا شمم چرا دودستی چسبید بهش؟؟!!! آیا دلیل بدبختی فوتبال ما امثال همین آقایونا نیستن که همه رو ناپاک وخودشونو پاک میبینن.؟

Majid_4553
10-10-2010, 13:13
نود این هفته رو اگه زحمت بکشید خیلی عالی میشه.