PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |&| دانلود گلهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی ایران 89-88 |&|

Hanrish
08-02-2010, 16:05
[Only registered and activated users can see links]

به نام خالق هستی

Iranian Cup 1388 - 88

گلهای مرحله یک شانزدهم - جام حذفی ایران

[Only registered and activated users can see links] استیل آذین 2-0 سپاهان نوین[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه تهران | فرمت AVI x264[Only registered and activated users can see links]

مهدی مهدوی کیا 1_0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | 4ُShared ([Only registered and activated users can see links])

غلامی 2_0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | 4ُShared ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]استقلال 13-0 ذرت کاران پارس آباد دشت مغان اردبیل[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| شبکه 3 | فرمت AVI XivD[Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی
با تشکر از یه بنده خدایی همکاری که دستش بشدت درد نکنه گذاشت:3895:

سید صالحی [Only registered and activated users can see links]
اکبرپور [Only registered and activated users can see links]
برهانی (پ)
برهانی [Only registered and activated users can see links]
میلاد نوری[Only registered and activated users can see links]
هادی شکوری [Only registered and activated users can see links]
پائلو رینالدو (پ)
برهانی [Only registered and activated users can see links]
اکبرپور [Only registered and activated users can see links]
میلاد نوری [Only registered and activated users can see links]

با توجه به سال صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف فقط خلاصه بازی گذاشته خواهد شد

[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس 2-1 ایرانجوان بوشهر[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| شبکه جام جم 3 | فرمت AVI x264[Only registered and activated users can see links]

کریم باقری 1_0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| 4ُShared ([Only registered and activated users can see links])

احتشام ساسانی 1_1 [Only registered and activated users can see links]

هوار ملا محمد 2_1 [Only registered and activated users can see links]

پنالتی هدر رفته باقری

Mohsen_Bar3lona
08-02-2010, 17:24
Hanrish ([Only registered and activated users can see links]) جان میدونم کار سختیه ولی اگه میشه خلاصه بازی استقلال زودتر بزار خیلی لازم دارم خیلی ممنون.

خلاصه بازی استقلال و ذرت کاران پارس آباد

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 1000 | فرمت AVI - x264| زمان 4:57 | حجم: 40 MB [Only registered and activated users can see links]

قسمت اول
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

قسمت دوم
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

قسمت سوم

برای مشاهده خلاصه می بایست تمام قسمت ها را دانلود نمایید

خلاصه بازی استیل آذین و سپاهان نوین

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 1000 | فرمت AVI - x264| زمان 1:44 | حجم: 14 MB [Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی ملوان و سپیدرود

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 1000 | فرمت AVI - x264| زمان 2:44 | حجم: 23 MB [Only registered and activated users can see links]

قسمت اول
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] ml)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

قسمت دوم
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] ml)| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

برای مشاهده خلاصه می بایست تمام قسمت ها را دانلود نمایید

Amir Argentina
08-02-2010, 19:03
گلهای بازی شاهین کسی نداره بزاره
ممنون میشم اگه بزارید

saeed_cris
08-02-2010, 19:25
هانريش جان دمت گرم كه اكثر بازي ها رو پوشش ميدي.>:D<
ميخواي هر 13 گل رو بزاري...:6qwup3:
فكر كنم برات زحمت باشه.به نظر من خلاصه بازي رو بزار كه امشب از نود پخش ميشه..
هم خودت راحتتري و هم حجم كمتري رو اشغال ميكنه.:labkhand:

romass100
09-02-2010, 11:46
کاش 13 تا گل را تک تک میزاشتید.اینجوری همه راحت بودن و گل ها هم کامل تر بود.خلاصه ی 90 اصولا مختصر هستش.

حد اقل اگه قراره خلاصه بزارید گل برگردون ارش برهانی را با گل اخر که فوق العاده زیبا بودن را جدا بزارید و کامل.

aghaesi
09-02-2010, 13:57
ویرایش شد. لطفاً فارسی تایپ کنید.

REZAIZADPANAH
09-02-2010, 19:42
از شما خواهش ميكنم گل هوار (گل دوم) را هرچه زودتر فعال كنيد .با تشكر

Clemenza
09-02-2010, 19:47
لطفاً از این گونه درخواست ها بپرهیزید. با این وضعیت اینترنت تمام تلاش همکارا بر همینه که در اسرع وقت گل های مورد نظر رو قرار بدن. پس مرض ندارند که گلی رو دیر آپ کنند.

hamekasam
09-02-2010, 21:11
اصلا دانلود نمیشه

ویرایش:دوست من چیزی الان مگه آپلود شده که بتونین دانلود کنین!

hjalali
10-02-2010, 11:21
سلام
نمیدونم فقط برای من اینطوریه، یا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند؟
کلمات رپیدشر و 4شرید فقط بصورت تایپ شده هستند، لینگ دانلود نیستند

Clemenza
10-02-2010, 11:33
نمیدونم فقط برای من اینطوریه، یا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند؟
کلمات رپیدشر و 4شرید فقط بصورت تایپ شده هستند، لینگ دانلود نیستند

دوست عزیز به علت مشکلات فراوان از جمله مشکل اینترنت همکار عزیزمان هنوز نتوانسته اند گل ها را اپلود نمایند. لطفاً کمی صبر و تحمل بیشتری بفرمائید.

meysam_malavan
10-02-2010, 13:59
اگه میشه خلاصه ی بازی ملوان - سپیدرود رو که نود پخش کرده واسه دانلود بزارین ... ممنون

saeed-wwe
10-02-2010, 15:49
Hanrish ([Only registered and activated users can see links]) جان میدونم کار سختیه ولی اگه میشه خلاصه بازی استقلال زودتر بزار خیلی لازم دارم خیلی ممنون.

azeraksh
11-02-2010, 02:27
Hanrish ([Only registered and activated users can see links]) اگه ميشه گل هاي پرسپوليس رو بزار:27:

hjalali
11-02-2010, 19:11
سلام
امروز پنج شنبه بود، یعنی 48 ساعت (و بلکه بیشتر) از تاریخ بازی پرسپولیس گذشته، نمی خواید گلهاشو بذارید؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanrish
12-02-2010, 04:28
سلام
امروز پنج شنبه بود، یعنی 48 ساعت (و بلکه بیشتر) از تاریخ بازی پرسپولیس گذشته، نمی خواید گلهاشو بذارید؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گلهای بازیهای مربوطه به پستهای مربوطه اضافه گشت

santaclaus
15-02-2010, 13:40
سلام یه خواهش داشتم اگه میشه از این به بعد گل ها رو حداقل تو 4shared.com هم آپلود کنید ممنون

reza88
15-02-2010, 14:17
با تشکر از زحماتتون میخوستم بپرسم لینک مستقیم دل بخواهیه؟ چون ما مثلآ کاربر ویژه شدیم که از لینک های مستقیم و مزایای دیگه استفاده کنیم اما معمولآ مجبوریم به خاطر اینکه لینک مستقیم نمیزارید یا دیر آپ میکنید مثل عضو های معمولی از رپیدشیر و. . . استفاده کنیم خواهش میکنم رسیدگی کنید.

Clemenza
15-02-2010, 14:21
دوست عزیز الان همه ی فایل ها لینک مستقیم دارند. شما بفرمائید الان کجا لینک مستقیم نیست تا رسیدگی شه.

saeed7zadmirza
15-02-2010, 15:31
من بازی سپیدرود و ملوان را دانلود کردم ولی فقط صدا داشت و تصویر نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza88
15-02-2010, 18:11
clemenza جان دوست عزیز همین گلهای جام حذفی تمام لینکهای مستقیم غیر فعالند و آپ نشدند

Clemenza
15-02-2010, 18:39
دوست عزیز به دلیل گل های زیاد بازی همکار بخش تصمیم گرفت فقط خلاصه بازی را بگذارد ولی به دلیل درخواست کاربران دو گل برهانی و میلاد نوری (گل دوم) که زیباتر بودند نیز قرار داده شدند بقیه گل ها اصلاً آپلود نشده اند که لینک مستقیم داشته باشند یا خیر.

من بازی سپیدرود و ملوان را دانلود کردم ولی فقط صدا داشت و تصویر نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به این لینک مراجعه کنید

حل مشکلات اجرای ویدئو ها ([Only registered and activated users can see links])

reza88
16-02-2010, 20:16
لینک میتقیم خلاصه بازی استقلال فعال نیست clemenza جان من منظورم اونا بود ببخشید اگه ممکنه زحمتشو بکش

m_taba2005
17-02-2010, 02:08
گل کریم به استقلال رو اگه میشه بذارین
ممنون

ويرايش مدير: به تاپيك «« دانلود گلهای هفته بیست و ششم لیگ برتر ایران | فصل 89-1388 »» ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنيد.

Mohsen_Bar3lona
21-02-2010, 20:59
لینکای مستقیم رو اضافه کردم !!! شرمنده دیر شد !

Mehrnaz
26-02-2010, 23:05
صحنه ی درخواستی هم می ذارید؟
اگه می ذارید دقیقه ی 43 و 60 بازی پرسپولیس و آلومینیوم رو بذارید لطفااا...

Tooraj
27-02-2010, 01:01
با عرض سلام وخسته نباشید
گلهای بازی پرسپولیس و آلومینیم هرمزگان رو آپلود نمیکنید؟!!!!

santaclaus
28-02-2010, 19:36
بازی پرسپولیس با آلومینیوم و استقلال با استیل آذین رو کی مزاری؟؟؟؟؟

otis
28-02-2010, 23:16
خلاصه بازی استقلال و استیل :Dخواهشا :41:من ندیدم بازیو :N_aggressive:

©ßlÜË-ßÖÿ©
28-02-2010, 23:31
اه
کی خلاصه استقلال و استیل آذین رو میذارید؟؟؟!!!!!!!!
گندت بزنه شانس
این اس اس منه دوسش دارم یه عالمه
قشنگ بازی میکنه و نتیجه نمیگیره
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههه:N_aggressive:

Javad_M
01-03-2010, 01:26
این ارسال توسط InTeR mIrIfIcA حذف شده است. دلیل: اطلاعیه شماره دو بالای صفحه برای 100دمین بار!!

حداقل خودتون گلها رو بذارید تا بچه ها استفاده کنن :2mo5pow:

.:AoShiMa SaN:.
01-03-2010, 03:35
ای بابا جام حذفیو بایکوت کردین که :wha5D:

اقلا این کاشته مهدوی کیارو یکی از یه جا گیر بیاره بذاره

گلای کریمم که نذاشتید حسرتش به دلمون موند

ssghahreman
01-03-2010, 04:28
بچه من دیدم تو سایت irangoals.com گلهای بازی امروز بود

otis
01-03-2010, 13:05
اسقلال استییییل:susel:

.:AoShiMa SaN:.
01-03-2010, 14:21
تو ایران گل دو تا گل اولو نذاشته ، من گلارو دیدم خدایی گلی که کعبی زد اوج اسگلی بودا ، اون دفاعه کی بود اون سوتیو داد؟ گل مردود استقلالم تازه نبود میگن سالم بوده ، به نظر من که استیل از قبل بازی به عنوان برنده مشخص شده بود ، بازی فرمالیته بود ، پول آقای هدایتی چه کارا که نمی کنه

otis
01-03-2010, 15:50
تو ایران گل دو تا گل اولو نذاشته ، من گلارو دیدم خدایی گلی که کعبی زد اوج اسگلی بودا ، اون دفاعه کی بود اون سوتیو داد؟ گل مردود استقلالم تازه نبود میگن سالم بوده ، به نظر من که استیل از قبل بازی به عنوان برنده مشخص شده بود ، بازی فرمالیته بود ، پول آقای هدایتی چه کارا که نمی کنه

کیانوش رحمتی بود
بابا گل ها رو داشتم . اونجا خلاصه بازی نذاشته:-w
فکر کنم امشب باید از نود ببینیم :lol:

amir_fireboys
01-03-2010, 17:32
گلهای بهترین بازی دهه های اخیر ایران؟!!!!!!!!!!!
استقلال - استیل آذین :2mo5pow:
صحنه های ناداوری
صحنه پنالتی روی مجیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Amin-TopGoal
01-03-2010, 17:55
تمامی صحنه های مربوط به بازی استقلال و استیل امشب از نود اضافه خواهد شد. لطفا در اینباره پستی نفرستید