توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقالالت: "حمایت داوران یا حسادت ناباوران؟"
Sepahan 4 Ever
07-02-2010, 00:53
سلام :D
در این تاپیک، مقالات و دیدگاه های هواداران سپاهان که در سایت های خبری مختلف در نت ارسال میشه ، قرار داده میشه و هر دفعه در مورد یک مقاله بحث میشه
اولین مقاله ای که در موردش بحث میشه مقاله ی زیر هست
کار جالب و درخور تحسین رسانه ملی!!! ([Only registered and activated users can see links])
پی نوشت بسیار مهم: قبل از ایجاد این تاپیک با مدیر بخش هماهنگی های لازم به عمل اومده و کسی از روی شیطونی و جنجال و این چیزا این تاپیکو ایجاد نکرده.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
حمایت داوران یا حسادت ناباوران؟ ([Only registered and activated users can see links])
kia_lazio
07-02-2010, 03:17
البته تقریبا با شما موافقم. من به هیچ وجه سپاهانی نیستم و این تیم مثل استقلال برای من نفرت انگیزه. اما دلیل نمیشه که انصاف رو رعایت نکرد. یادتون هست که با فشار فیفا و AFC قرارداد 30 میلیارد تومانی بابت حق پخش تلویزیونی منعقد شد. اما هنوز که هنوزه یک ریال صدا و سیما پرداخت نکرده. تازه با کلی منت داره بازیهای دو تیم پایتخت رو اونم به خاطر هوادارای میلیونیش تو کل ایران - پخش میکنه. مطمئن باش اگه این دو تا تیم نباشن سیمای ملی فوتبال داخلی پخش نمیکنه. مگر اینکه یه تیمی مثل استیل آذین برعکس تمام دنیا به صدا و سیما پول بده تا بازیهاشو پخش کنن. من به شما دوست عزیز کاملا حق میدم. اما برعکس عقیده شما اعتقاد دارم بار فنی بازی نسبتا خوب بود. و اینکه منم همیشه موقع تفسیر بازی سپاهان توسط کارشناسان حوصلم سر میره و کسل میشم. این یه امر طبیعی برای همه اتفاق میفته. منم با فوتبال دو قطبی کاملا مخالفم. اما دو قطبیهای خوب هم داریم. مثل لیگ اسپانیا.
amini_bio
07-02-2010, 08:54
گور بابشون
اصلا برام مهم نيست كه بازي هاي سپاهان پخش نميشه و دوست هم ندارم پخش بشه. دوست دارم بدون پخش حتي يك بازي از سپاهان، چند هفته ديگه قهرماني را جشن بگيريم تا ماتحتشون بسوزه.
خداییش بازی سپاهان با سایپا چقدر قشنگ بود. سپاهان از تیمهای رده برتر اروپایی هم بهتر بازی کرد. گل برگردون عماد رضا واقعا در لیگهای معتبر اروپا هم بندرت اتفاق میفتد. اما تف به این صدا و سیما که چشمهاش کوره و گوشهاش کره.
از همشون بدم میاد
از همشون متنفرم
حالم ازهمشون بهم می خوره
همشون برن به درک
همشون الهی گور به گور بشن
الهی پیر نشن
و...............:2mo5pow:
Sepahan 4 Ever
08-02-2010, 02:04
آدمی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده باشه به خواب اصلا و ابدا نمیشه بیدار کرد
نقل همین صدا و سیمای ؟؟؟ هست
niloofar_yellow girl
08-02-2010, 02:09
واقعا حیف شد نذاشتند صدر حرف بزنه و گرنه آنچنان گره می زدشون که لکنت بگیرن
وقتی منصوریان و پیروانی ناگهانی کارشناس بشن تا آخرش مشخصه:1:
آخرش هم به این نتیجه میرسن که بودجه نداریم...
سعیدلو ماهی 1 میلیارد بهشون کمک می کنه بازم می نالن
همچین آه می کشن که انگار صورتشونو با سیلی سرخ نگه می دارن...
خوبه هم خود کاشانی گفت 8 میلیارد و 500 میلیون خرج کردن هم اخبار گفت استیل آذین جزء متمول ترین باشگاه های آسیاست وگرنه...:125e:
همون بهتر که پخش نشه بازی ها که اینا فوتبال نخ نما به خورد ملت بدن...
تازه با کلی منت داره بازیهای دو تیم پایتخت رو اونم به خاطر هوادارای میلیونیش تو کل ایران - پخش میکنه. مطمئن باش اگه این دو تا تیم نباشن سیمای ملی فوتبال داخلی پخش نمیکنه. مگر اینکه یه تیمی مثل استیل آذین برعکس تمام دنیا به صدا و سیما پول بده تا بازیهاشو پخش کنن. من به شما دوست عزیز کاملا حق میدم. اما برعکس عقیده شما اعتقاد دارم بار فنی بازی نسبتا خوب بود. و اینکه منم همیشه موقع تفسیر بازی سپاهان توسط کارشناسان حوصلم سر میره و کسل میشم. این یه امر طبیعی برای همه اتفاق میفته.
دوست عزیز اگه متنو درست خونده بودی نوشته بود، که سوال تماشاگرای داخل استادیوم بدون بار فنی بود، البته این موضوع در مورد بازی هم صدق می کنه: و برای بیان بدون بار فنی بودن اون همین بس که بدونیم دو تا از سه تا گل به ثمر رسیده توی این دیدار روی اشتباهات فردی مدافعان بود!!
در ضمن در مورد تفسیر بازی های سپاهان یادم نمی یاد که اصلا رسانه ملی بازی های سپاهان رو پخش کرده باشه چه برسه به اینکه تفسیر کنن! تعجب من از اینه که شما از چی کسل شدید!
در مورد منت گذاشتن صدا و سیما برای پخش بازی های این دو تیم دوست عزیز! وقتی کاری با منت انجام بشه اینقدر کامل و با آب و تاب انجام نمیشه!
توی رسانه ملی نقل محفل فوتبال فقط سرخابی ها هستن! هر جا حرف فوتبال میشه بحث راجع به این دو تا تیم پیش کشیده میشه! اگه صدر جدول باشن راجع به دلایل موفقیتشون و بازی های غرور آفرینشون صحبت میشه و اگه پایین تر باشن راجع به دلایل ایجاد بحرانشون صحبت میشه! بحث محوری ورزش از نگاه دو آقای کوثری، ورزش و مردم بهرام شفیع، نود عادل فردوسی پور، و فوتبال برتر پیمان یوسفی، همه و همه فقط دو رنگه: قرمز و آبی و تقابل این دو!
با این اوصاف فکر نمی کنم که پخش بازی های این دو تیم از سر منت باشه!!!
چونکه رسانه ملی صبح تا شب ملت رو به طرفداری و هواداری از این دو تا تیم ترغیب می کنه!!!
اینکه بازی های تیم صدرنشین لیگ و حتی ذوب آهن تیم دوم باید پخش مستقیم بشه واقعا یک حرف منطقیه ولی اینکه به دلیل پخش نشدنش تیم های دیگرو بکوبیمو یه جورایی به اونا بی احترامی کنیم فکر نمیکنم درست باشه
مسوولای سپاهان این همه خرج میکنند یا این همه بیانیه صادر میکنن خوب یکیم علیه صدا و سیما صادر کنن! شاید جواب داد!
دلیل پخش بازیهای تیم های پایتخت طرفدارای اوناس نه مسائل دیگه بازم میگم کل ایران دوست دارند بازی های 2 تیم اصفهانو ببینن و حق هواداراشونه اینم برمیگرده به نبود شبکه ورزش در کشور و ضعف صدا و سیما نگذارینش پای حساب بقیه تیمها
montazeri1
10-02-2010, 11:07
سلام :D
در این تاپیک، مقالات و دیدگاه های هواداران سپاهان که در سایت های خبری مختلف در نت ارسال میشه ، قرار داده میشه و هر دفعه در مورد یک مقاله بحث میشه
اولین مقاله ای که در موردش بحث میشه مقاله ی زیر هست
کار جالب و درخور تحسین رسانه ملی!!! ([Only registered and activated users can see links])
پی نوشت بسیار مهم: قبل از ایجاد این تاپیک با مدیر بخش هماهنگی های لازم به عمل اومده و کسی از روی شیطونی و جنجال و این چیزا این تاپیکو ایجاد نکرده.
در حالیکه بازی های تیم صدر نشین لیگ برتر پخش مستقیم نمی شود، بازی داربی سرخابی بین تیم های سوم و چهارم جدول علاوه بر پخش مستقیم از رسانه ملی و کلی تفسیر و تعبیر کسل کننده بعد از بازی توسط دو کارشناس سرخابی و سؤالات تکراری و خارج از بار فنی شرکت کنندگان حاضر در استادیوم رسانه ملی، که کارشناسان سرخابی بعد از کلی تعبیر و کلنجار رفتن با دکتر صدر به همراه مجری برنامه به این نتیجه می رسند که فوتبال دو قطبی به نفع تیم ملی است، پخش مجدد جریان کامل این بازی که با هنر رسانه ها و تلاش های مسؤولین امر بعد از 6 تساوی پیاپی در یک بازی کسل کننده و بدون بار فنی ، بالأخره یک برنده داشت (بخوانید تیم محبوب تر نزد مسؤولین)، 24 ساعت بعد به روی آنتن رفت!!!
و این در شرایطی می باشد که 2 سال پیش که بازی رفت سپاهان تنها نماینده ایران در لیگ قهرمان آسیا با وردی کاواساکی ژاپن نه تنها پخش مستقیم نشد، بلکه طرفدارن فوتبال از مشاهده غیر مستقیم جریان این مسابقه محروم شدند، در حالیکه تنها با تلاش شبکه اصفهان این بازی به صورت زنده تقدیم حضور فقط تماشاگران اصفهانی شد!، که این امر تنها نشانگر یک چیز می باشد سپاهان متعلق به ایران نیست!!!
کم لطفی صدا و سیما در سال 86-87 به این مورد خلاصه نمی شود، هنگامی که سپاهان در دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا در مجموع دیدار رفت و برگشت الوحده امارات را شکست داده و به عنوان اولین تیم باشگاهی ایران راهی فینال لیگ قهرمانان و همچنین جام باشگهای جهان می شود، مجری برنامه ورزشی رسانه ملی حتی یک تبریک خشک و خالی هم به ملت ایران بابت این پیروزی نگفته و به بهانه برنامه بعدی سریعا از بینندگان خداحافظی می کند، در حالیکه در همان فصل یک بازی کم اهمیت تیم های سرخابی در لیگ با یک تیم ته جدولی یک ساعت توسط کارشناس و مجری مربوطه تعبیر و تفسیر می شود، این نیز نشان دهنده غیر ایرانی بودن این تیم غریبه می باشد!!!
با این اوصاف انتظار پخش شدن بازی تیم صدر جدول لیگ برتر و جدی ترین مدعی قهرمانی، حتی در روزی که سرخابی ها بازی ندارند انتظاری بس زیاده و بیهوده می باشد!!!
حال برگردیم به بحث پر بار و پر محتوای کارشناسان محترم سرخابی، در حالیکه رسانه ملی بدون توجه به بازی مقتدرانه صدرنشین بلا منازع لیگ برتر در روز قبل، سرگرم بحث در مورد دربی سرخابی و اینکه بالاخره یک تیم سربلند از این دربی بیرون آمد، می باشد، کارشناس بزرگ فوتبال کشور اشاره ای نیز به موفقیت تیم های شهرستانی می کند، که این امر کافی بود با واقع بینی کارشناسان سرخابی همراه شده و با یک تأیید حتی جزیی قضییه را فیصله دهند، که جبهه گیری شدید این دو کارشناس علیه دکتر صدر بحث را به سوی دعوای فوتبال دو قطبی و قطبهای جدید کشانده، و بحث تیم ملی را زمانیکه که نیم قرمز و نیم آبی بوده، پیش کشیده و با همراهی و حمایت مجری برنامه نتیجه بحث را به سمت مفید بودن فوتبال دو قطبی برای تیم ملی رسانده، که این امر با سکوت معنی دار دکتر صدر همراه می شود!! (که در این صورت می توان گفت بهتر است دو قطب را تلفیق کرده و تنها یک قطب داشته باشیم، برای اینکه فوتبال ملی مان با ترکیبی هما هنگ تر به مسابقات اعزام شود).
در حالیکه دو کارشناس سرخابی، حلقه اصلی، یعنی یک سال و اندی بی سرپرست بودن فدراسیون و بی سرمربی بودن تیم ملی را گم کرده اند!، حرف این دو کارشناس بر می گردد به نسل طلایی فوتبال ایران در سال 1996 که یکی از بهترین ها و به جرات می توان گفت بهترین تیم این قاره کهن بود. که این نسل، بهترین نسل فوتبال ملی ایران در سالهای بعد از انقلاب بوده و تبعات این نسل طلایی حضور به نسبت موفق ملی پوشان ایران در تیم هایی نظیر بایرن مونیخ، هامبورگ، هرتابرلین، بوخوم و راپید وین اتریش بود، مشابه این نسل در فوتبال ایران هر دو دهه یکبار ظهور میکنند که عدم تداوم و همیشگی نبودن حضور این نسل در عرصه فوتبال ملی مان به دلیل مدیریت ناکارآمد و بی ثبات فوتبال کشورمان می باشد.
با وجود این، بایستی از مدعیون فوتبال دو قطبی بایستی پرسید: چرا تیم ملی پس از گذشت چند سال هنوز نتوانسته مهاجمی در حد و اندازه های علی دایی، خداداد عزیزی و وحید هاشمیان پیدا کند؟ چرا کریم باقری پا به سن گذاشته و فرهاد مجیدی پا به سن گذاشته بایستی ستاره های سرخابی ها در لیگ برتر باشند؟ چرا تیم ملی هنوز جایگزینی در خور مهدی مهدوی کیا پیدا نکرده است؟ غیر از این است که همه اینها ثمره مدیریت ناکارآمد فدراسیون و تیم های باشگاهی علی الخصوص تیم های سرخابی می باشد.
این دو تیم زمانی مدعیان همیشگی قهرمانی در لیگ بوده اند، که ستاره های سرشناس تیم های شهرستانی را ربوده و در ترکیب خود جای می دادند، حال که به یمن فوتبال حرفه ای تیم های شهرستانی و همچنین غیر سرخابی های پایتخت، استطاعت نگه داشتن ستاره های خود را پیدا کرده اند. این دو تیم به مشکل برخورده اند. از طرفداران فوتبال دو قطبی بایستی پرسید کدامیک از ستاره های فعلی دو تیم سرخابی (البته اگر شرایط دو تیم اجازه درخشیدن را به بازیکنان بدهند) متعلق به امید، جوانان، نوجوانان و کلا تیم های سطوح پایه این باشگاهها می باشند.
ضعیف شدن فوتبال ملی ایران، هر چند وقت یکبار حتی در فوتبال دوقطبی نیز اتفاق افتاده است، زیرا هر دو دهه یکبار ما می توانیم شاهد نسل طلایی فوتبالمان باشیم، که این به ضعیف شدن فوتبال دو قطبی ارتباطی نداشته و ناشی از مدیریت فاسد و ناکار آمد فوتبال کشورمان که تفکر فوتبال دو قطبی در آن ریشه دوانده است می باشد. فوتبال ملی ایتالیا در حالیکه چند تا از بزرگترین باشگاههای آن با محرومیت ها و مجازات های سنگین مواجه شده اند، قهرمان جام جهانی می شود. که این مجازات ها تنها و تنها برای خشکاندن ریشه فساد در فوتبال این کشور می باشد، و فوتبال ما تا زمانیکه این ریشه ها را نخشکاند، قادر نخواهد بود حتی در اسیا عرض اندام کند!، که به نظر من این وقایع در بر دارنده حرف های نا گفته دکتر صدر در برنامه فوتبال برتر می باشد.
نویسنده:آریا
من قبول دارم که الان سپاهان قویترین تیم ایرانه، ولی حتی جزو ده تیم پرطرفدار ایران نیست، بازی این تیمو پخش کنن واسه کی؟ شما که بازی با مقاومتتون فقط 6 هزار نفر اومده چتور ادعا میکنید که باید بازیهاتون پخش مستقیم بشه
بابا هرکی بخواد ببینه که کاری نداره!میزنه شبکه اصفهان میبینه دیگه!
BLACK BIRD
10-02-2010, 11:58
همینم مونده فردا طرفدارائه تراکتور بیان بگن چون تعداد هوادارای تراکتور از منچستر و رئال بالاتره در نتیجه شبکه 3 باید بازی های تراکتورو زنده نشون بده...
دوستان اصفهانی در اینکه سپاهان یکی از تیم های بزرگ ایرانه هیچ شکی نیست ول اینم در نظر بگرید به جز دوستان اصفهانی هیچ یک از افراد سایر استان علاقه ای به دیدن بازی های سپاهان ندارن!!! اگه سپاهان واقعا طرفدارای دو آتیشه داره توی نظر سنجی نود از تراکتور و شاهین عقب تر نمیموندن!!!
حرفه شما هم واقعا غیر منطقیه که میگی بازی دربی رو نباید پخش کنه و بازی سپاهان رو بزاره!!!!
همینم مونده فردا طرفدارائه تراکتور بیان بگن چون تعداد هوادارای تراکتور از منچستر و رئال بالاتره در نتیجه شبکه 3 باید بازی های تراکتورو زنده نشون بده...
دوستان اصفهانی در اینکه سپاهان یکی از تیم های بزرگ ایرانه هیچ شکی نیست ول اینم در نظر بگرید به جز دوستان اصفهانی هیچ یک از افراد سایر استان علاقه ای به دیدن بازی های سپاهان ندارن!!! اگه سپاهان واقعا طرفدارای دو آتیشه داره توی نظر سنجی نود از تراکتور و شاهین عقب تر نمیموندن!!!
حرفه شما هم واقعا غیر منطقیه که میگی بازی دربی رو نباید پخش کنه و بازی سپاهان رو بزاره!!!!
اولا از شاهین عقب نموند.
ثانیا خیلی ها بازی ها رو به دلیل اینکه طرفدارش هستند یا نه نگاه نمیکنندو اونا بازی جذاب میخواند که اونم حداقل توی 10 بازی گذشته (به غیر از بازی با صبا) سپاهان انجام داده. مردم اینو دوست دارند.
ما نگفتیم دربی رو پخش نکنند. ما میگیم بازی سپاهان که روز قبلش بود و با بازی هیچ کدوم از تیمای به اصطلاح پرطرفدار تداخلی نداشت رو پخش کنید.
من قبول دارم که الان سپاهان قویترین تیم ایرانه، ولی حتی جزو ده تیم پرطرفدار ایران نیست، بازی این تیمو پخش کنن واسه کی؟ شما که بازی با مقاومتتون فقط 6 هزار نفر اومده چتور ادعا میکنید که باید بازیهاتون پخش مستقیم بشه
جزو 10 تیم پرطرفدار که هیچی، فکر کنم جزو 100 تیم پر طرفدار ایران هم نباشه.
BLACK BIRD
10-02-2010, 12:10
ثانیا خیلی ها بازی ها رو به دلیل اینکه طرفدارش هستند یا نه نگاه نمیکنندو اونا بازی جذاب میخواند که اونم حداقل توی 10 بازی گذشته (به غیر از بازی با صبا) سپاهان انجام داده. مردم اینو دوست دارند.
آره مثلا من که طرفداره رئالم همیشه بازیای بارسا رو نگاه میکنم و لذت میبرم...نه فوتباله ایران که هیچ جذابیتی نداره و بار فنییه لیگ بنگلادش هم ازش بالاتره....همین پرسپولیس هم به خاطر علاقم بهش نگاه میکنم و شاید هم به زور!!!
اگه یه شبکه ی ورزشی اختصاصی داشتیم و بازیه سپاهان پخش نمیشد حرفتون رو می پذیرفتم ولی الان نه!!!
آره مثلا من که طرفداره رئالم همیشه بازیای بارسا رو نگاه میکنم و لذت میبرم...نه فوتباله ایران که هیچ جذابیتی نداره و بار فنییه لیگ بنگلادش هم ازش بالاتره....همین پرسپولیس هم به خاطر علاقم بهش نگاه میکنم و شاید هم به زور!!!
اگه یه شبکه ی ورزشی اختصاصی داشتیم و بازیه سپاهان پخش نمیشد حرفتون رو می پذیرفتم ولی الان نه!!!
با این حرف شبکه ورزشت موافقم.
ولی همه جای دنیا (حتی همون بنگلادش که گفتی) ، چند هفته مونده به پایان رقابتها که مدعیان اصلی معرفی شدند، بازیای اونا رو پخش میکنه.
ولی چرا اینجا که دم از لیگ حرفه ای میزنیم این اتفاق نمیفته؟
در مورد صدا و سيما حرف زدن فايده اي نداره. ديگه همه مديران كثيف اين سازمانو ميشناسن...نفعشون تو طرفداري از تيماي سرخابيه...
در مورد منصوريان و پيرواني هم ميخوام بگم كي گفته هر فوتباليستي (حتي ملي پوش )وقتي بازنشست ميشه بايد كارشناس(!)بشه؟
اخه اين دو تا بيسواد كارشناسن دكتر صدر هم كارشناس؟
aliridha
10-02-2010, 12:27
سلام
من هم با شما موافقم حتما باید بازیها رو پخش کنن ولی باید قبول کنیم که استقلال و پرسپولیس پرطرفدارترن(البته خودم سپاهانیم)اما همین یک افتخاره که با طرفدارهای به مراتب کمتر در قهرمانی با اون ها مساوییم
صدا و سیما هم کلا به دوقطبی علاقه داره مثلا همش داره بازی های رئال و بارسا رو پخش میکنه
اما یک خواهش از برادرهای سپاهانی یک مودبتر صحبت کنید در شان ما سپاهانیها نیست
ببینید niloofar_yellow girl چقدر قشنگ صحبت کرده ممنون از شما niloofar_yellow girl
mahsa_saina
10-02-2010, 12:30
چه طرفدار داشته باشه يا نداشته باشه سپاهان اين حق وداره كه بازي هاشو پخش مستيم
بذارن در ضمن ما كاري به كيمت نداريم كار به كيفيت تيم داريم
la sagrada barca
10-02-2010, 12:47
من طرفدار سرسخت پرسپولیسم ولی با نظر دوستان موافقم واین نشون دهنده اینه که رسانه ای که ادعای ملی بودن میکنه تریبونی است برای گروهای خاص .در ضمن سپاهان تو این چند سال اخیر شایستگیهای خودش رو نشون داده چه به مذاق من یا امثال من خوش بیاد یا نیاد .مدیریتی اصولی که براین تیم (همچنین ذوب اهن )میشه تا چند سال دیگه میتونه تو همه ضمینه ها از استقلال و پرسپولیس پیش بیفته در ضمن افسوس برای فوتبال دوستان که از دیدن فوتبال این روزهای سپاهان در قحطی فوتبال زیبای ایرانی محرومند. ولی افسوس برای شهر ما بوشهر که با داشتن این همه منابع هنوز تیمها مون ساپورتی نمیشند و به تک بازیها دلخوشیم.
amini_bio
10-02-2010, 13:14
ساعت 2:30 بعد از ظهر روز 3 شنبه انتظار داري چند نفر برند ورزشگاهي كه 30 كيلومتر بيرون شهره.
دوست داشتم بازيا تو نقش جهان و مثلا روز جمعه برگزار ميشد تا بفهمي سپاهان چقدر طرفدار داره.
حالا همه اونا به یه طرف، همین الان اخبار ورزشی شبکه 3 رو میدیدم.
ساعت 1:26 دقیقه و اخبار بانوان آغاز شده ولی یک کلمه از بازی سپاهان - مقاومت حرفی نزده!!! :laugh4:
تعبیر شما از این کار چیه؟ :laugh4:
ویرایش: ساعت 1:31 و توی اخبار کوتاه هم هیچ گونه اشاره ای به این بازی نشد!!!!! :laugh4::laugh4:
دوست عزیز همیشه پاک کردن صورت سوال راه حل اون نیست!
اولا سعی کن حرفی بزنی که با منطق جور در بیاد اینکه گفتی سپاهان حتی جزو 10 تیم پر طر فدار هم ایران نیست رو از کجا اوردی؟ نظر سنجی نود هم با اینکه اصول در ستی نداشت نشون داد سپاهان چهارمه!!!
و راجع به بازی مقاومت اولا وسط هفته بوده، دوم ورزشگاه فولاد شهر بعد از باز سازی نهایتا 10 هزار نفر رو تو خودش جا میده سوم من خودم ورزشگاه بودم تعداد تماشاگرا بیش از 7 هزار نفر بودش! چهارم اینکه جمعیت تهران 16 میلیون نفره و اصفهان 4 میلیون نفر و شما هم تماشاگراتون به زور به 20 هزار نفر برسن اونم توی بازی آخر هفته با یک تیم وسط جدولی! پنجم ورزشگاه فولاد شهر 30 کیلومتر بیرون از شهر قرار داره!
دوستان اصفهانی در اینکه سپاهان یکی از تیم های بزرگ ایرانه هیچ شکی نیست ولی اینم در نظر بگرید به جز دوستان اصفهانی هیچ یک از افراد سایر استان علاقه ای به دیدن بازی های سپاهان ندارن!!!
فرضا سپاهان کم طرفدار، آیا مردم ایران حق ندارن بازی نماینده کشورشون توی لیگ قهرمانان آسیا رو ببینن؟ مگه طرفدارای سپاهان از برق شیراز کمتره که توی جام در جام باشگاههای آسیا بازیهاش پخش شد!!!!!!!!!!!!!
اگه سپاهان واقعا طرفدارای دو آتیشه داره توی نظر سنجی نود از تراکتور و شاهین عقب تر نمیموندن!!!
اینم از اون حرفاس، دیگه همه، هم نتایج نظر سنجی 90 رو دیدن، هم اینکه آمار سایت فوتبال 3 در دسترسشون هست!
بابا هرکی بخواد ببینه که کاری نداره!میزنه شبکه اصفهان میبینه دیگه!
پس لطف کنید بگید بازی های استقلال پرسپولیس رو هم فقط شبکه تهران نشون بده!
دوست من شبکه ملی متعلق به همه مردم ایران هستش!!!
Sepahan 4 Ever
05-03-2010, 11:45
سپاهان نیوز-یک روز تا بازی مهم و حساس دو نماینده شایسته اصفهان و آذربایجان مانده است.بازی ای که حقایق بسیاری را می تواند در دل خود داشته باشد و به عنوان یکی از مهم ترین بازی های لیگ برتر امسال معرفی شود.اما چرا حساس؟
حساس از آن جهت که موفق ترین و فنی ترین تیم دهه 80 ایران یعنی سپاهان اصفهان در یک طرف میدان قرار دارد و در طرف دیگر میدان نیز تیم باانگیزه تراکتورسازی تبریز با انبوهی از هواداران خود قرار دارد.سپاهان با کوله باری از تجربه از میادین مختلف داخلی و بین المللی قرار است قدرت خود را نه تنها به رخ فوتبال ایران بلکه به رخ آسیا نیز بکشد.هر چند که سپاهان در آسیا و جهان از اعتبار و عزت بیشتری نسبت به خود ایران برخوردار است ولی وجود خیل عظیم هواداران تراکتور باعث خواهد شد که قدرت سپاهان بیش از پیش به نمایش همگان گذاشته شود.مطمئناً این بازی اگر با کیفیت فنی بالایی نیز برگزار گردد بازتاب های فراکشوری گسترده ای خواهد داشت.سنت شکن فوتبال دو قطبی به لحاظ ابعاد وسیع فنی و البته بر هم زننده اولیه معادلات هواداری یعنی سپاهان به عنوان نماد پیشرفت و توسعه فوتبال ایران و تراکتور سازی تبریز سنت شکن فوتبال به لحاظ ابعاد گسترده شور و حضور هواداری، جاذبه های بسیاری را برای فوتبال ایران و آسیا خواهند داشت.
قطعاً در این بازی نقطه قوت تیم سپاهان تجارب ارزنده این تیم و بازیکنانش از بازی های هست که در لیگ قهرمانان آسیا و در مقابل تیم های شرق آسیا با آن هواداران پرسر وصدا و متعصب شان داشته است.سه بار بازی در ورزشگاه های ژاپن یعنی بازی با تیم کاوازاکی فرونتال و کسب پیروزی در ضربات پنالتی در آن جو سنگین ورزشگاه،بازی فینال مقابل اوراوا ردز و همینطور بازی با همین تیم در جام باشگاه های جهان نشان دهنده این است که گستردگی حضور هواداران تراکتور چندان برای بازیکنان سپاهان عجیب و غریب نیست.در بازی مقابل تراکتور سازی تبریز بزرگترین رقیب سپاهان هواداران بسیار زیاد و پر شور تراکتوری هستند که با حمایت های بی دریغ خود در فصل جاری باعث شده اند که اکنون این تیم نیز از کاندیداهای حضور در بین چهار تیم بالای جدول باشد.اما شیرمردان طلایی پوش سپاهان نیز به همین دلیل با توانی مضاعف به مقابله این تیم و آن ورزشگاه خواهند رفت تا به همگان ثابت کنند که سپاهان قدرتمندتر از آن است که از حضور پرتعداد هواداران تراکتور هراسی به دل داشته باشد.تیمی که مدعی کسب قهرمانی در جام باشگاه های آسیاست و به امید خدا و دعای هوادارانش در مراحل بالاتر باید در ورزشگاه های کشورهای شرق آسیا بار دیگر حاضر شود نه تنها از ورزشگاه لبریز از تماشاگر یادگار امام تبریز ترسی ندارد بلکه این واقعه را به فال نیک می گیرد و از آن برای مراحل آتی لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهد کرد.قطعاً حضور گسترده دوستداران تراکتور بزرگترین خدمت را به نماینده شایسته فوتبال ایران در راه قهرمانی جام باشگاه های آسیا خواهد کرد.آوردگاهی که در آن بازیکنان سپاهان شرایط یک بازی پرفشار را تمرین خواهند کرد.پس با آغوش باز و از سر کسب تجربه ای دیگر پای به این میدان خواهند گذاشت.
اما کلامی با بازیکنان سپاهان،
ای برترین ها و بهترین های فوتبال ایران به یاد داشته باشید که این بازی نیز همچون بازی های آتی فینالی است برای قهرمانی در لیگ برتر و پله ای است که با برد در آن یک پله دیگر به سوی سکوی اول فوتبال ایران نزدیک خواهید شد.روزی را به خاطر آورید که هواداران سپاهان از صبح تا بعدازظهر سرما و بارش برف و باران را برای حمایت از شما به جان خریدند و از شدت سرما 90 دقیقه سرپا ایستادند و با گل های شما گرم شدند.این بار نیز به عشق این هواداران از این بازی دست پر بگردید و البته دست پرتر از همیشه.نشان دهید که بازی های پرگل سپاهان در این فصل تا آخرین هفته ادامه خواهد داشت و این بازی فرازی از پرگل ترین نتایج تیم سپاهان در طی این فصل خواهد بود.
و در آخر اینکه با توکل بر خداوند بزرگ که هیچ قدرتی بالاتر از اون نیست با دست پر از تبریز بازگردید.
حالا همه اونا به یه طرف، همین الان اخبار ورزشی شبکه 3 رو میدیدم.
ساعت 1:26 دقیقه و اخبار بانوان آغاز شده ولی یک کلمه از بازی سپاهان - مقاومت حرفی نزده!!! :laugh4:
تعبیر شما از این کار چیه؟ :laugh4:
ویرایش: ساعت 1:31 و توی اخبار کوتاه هم هیچ گونه اشاره ای به این بازی نشد!!!!! :laugh4::laugh4:
تعبيرش اينه كه سپاهان داره با تراختور آذربايجان بازي ميكنه به همين خاطره
چرا تمام بازي هاي سپاهان رو اعلام ميكرد ولي الان كه با تراختور هست نميگه
همه با آذر بايجان مشكل دارند و لي ما آذربايجاني ها هم تا جايي كه بتونيم حمايت ميكنيم و دست از تيم مهبوب مان برنميداريم
:susel::susel::susel:~x(~x(~x(~x(
سپاهان نیوز-یک روز تا بازی مهم و حساس دو نماینده شایسته اصفهان و آذربایجان مانده است.بازی ای که حقایق بسیاری را می تواند در دل خود داشته باشد و به عنوان یکی از مهم ترین بازی های لیگ برتر امسال معرفی شود.اما چرا حساس؟
حساس از آن جهت که موفق ترین و فنی ترین تیم دهه 80 ایران یعنی سپاهان اصفهان در یک طرف میدان قرار دارد و در طرف دیگر میدان نیز تیم باانگیزه تراکتورسازی تبریز با انبوهی از هواداران خود قرار دارد.سپاهان با کوله باری از تجربه از میادین مختلف داخلی و بین المللی قرار است قدرت خود را نه تنها به رخ فوتبال ایران بلکه به رخ آسیا نیز بکشد.هر چند که سپاهان در آسیا و جهان از اعتبار و عزت بیشتری نسبت به خود ایران برخوردار است ولی وجود خیل عظیم هواداران تراکتور باعث خواهد شد که قدرت سپاهان بیش از پیش به نمایش همگان گذاشته شود.مطمئناً این بازی اگر با کیفیت فنی بالایی نیز برگزار گردد بازتاب های فراکشوری گسترده ای خواهد داشت.سنت شکن فوتبال دو قطبی به لحاظ ابعاد وسیع فنی و البته بر هم زننده اولیه معادلات هواداری یعنی سپاهان به عنوان نماد پیشرفت و توسعه فوتبال ایران و تراکتور سازی تبریز سنت شکن فوتبال به لحاظ ابعاد گسترده شور و حضور هواداری، جاذبه های بسیاری را برای فوتبال ایران و آسیا خواهند داشت.
قطعاً در این بازی نقطه قوت تیم سپاهان تجارب ارزنده این تیم و بازیکنانش از بازی های هست که در لیگ قهرمانان آسیا و در مقابل تیم های شرق آسیا با آن هواداران پرسر وصدا و متعصب شان داشته است.سه بار بازی در ورزشگاه های ژاپن یعنی بازی با تیم کاوازاکی فرونتال و کسب پیروزی در ضربات پنالتی در آن جو سنگین ورزشگاه،بازی فینال مقابل اوراوا ردز و همینطور بازی با همین تیم در جام باشگاه های جهان نشان دهنده این است که گستردگی حضور هواداران تراکتور چندان برای بازیکنان سپاهان عجیب و غریب نیست.در بازی مقابل تراکتور سازی تبریز بزرگترین رقیب سپاهان هواداران بسیار زیاد و پر شور تراکتوری هستند که با حمایت های بی دریغ خود در فصل جاری باعث شده اند که اکنون این تیم نیز از کاندیداهای حضور در بین چهار تیم بالای جدول باشد.اما شیرمردان طلایی پوش سپاهان نیز به همین دلیل با توانی مضاعف به مقابله این تیم و آن ورزشگاه خواهند رفت تا به همگان ثابت کنند که سپاهان قدرتمندتر از آن است که از حضور پرتعداد هواداران تراکتور هراسی به دل داشته باشد.تیمی که مدعی کسب قهرمانی در جام باشگاه های آسیاست و به امید خدا و دعای هوادارانش در مراحل بالاتر باید در ورزشگاه های کشورهای شرق آسیا بار دیگر حاضر شود نه تنها از ورزشگاه لبریز از تماشاگر یادگار امام تبریز ترسی ندارد بلکه این واقعه را به فال نیک می گیرد و از آن برای مراحل آتی لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهد کرد.قطعاً حضور گسترده دوستداران تراکتور بزرگترین خدمت را به نماینده شایسته فوتبال ایران در راه قهرمانی جام باشگاه های آسیا خواهد کرد.آوردگاهی که در آن بازیکنان سپاهان شرایط یک بازی پرفشار را تمرین خواهند کرد.پس با آغوش باز و از سر کسب تجربه ای دیگر پای به این میدان خواهند گذاشت.
اما کلامی با بازیکنان سپاهان،
ای برترین ها و بهترین های فوتبال ایران به یاد داشته باشید که این بازی نیز همچون بازی های آتی فینالی است برای قهرمانی در لیگ برتر و پله ای است که با برد در آن یک پله دیگر به سوی سکوی اول فوتبال ایران نزدیک خواهید شد.روزی را به خاطر آورید که هواداران سپاهان از صبح تا بعدازظهر سرما و بارش برف و باران را برای حمایت از شما به جان خریدند و از شدت سرما 90 دقیقه سرپا ایستادند و با گل های شما گرم شدند.این بار نیز به عشق این هواداران از این بازی دست پر بگردید و البته دست پرتر از همیشه.نشان دهید که بازی های پرگل سپاهان در این فصل تا آخرین هفته ادامه خواهد داشت و این بازی فرازی از پرگل ترین نتایج تیم سپاهان در طی این فصل خواهد بود.
و در آخر اینکه با توکل بر خداوند بزرگ که هیچ قدرتی بالاتر از اون نیست با دست پر از تبریز بازگردید.
اولا كه از حق نگذريم بازيكناي تيم ها رو اگه با هم مقايسه كنيم ميبينيم كه چه تيمي پر مهره است و لي باز هم ما اينقدر بازيكن مترح نداريم اما با اين حال در مقابل تيمهاي بزگ بهترين بازي ها رو كرديم چه برسه به سپاهان
فقط من در يك جمله جواب شما رو ميدم و همه اصفهاني ها
Sepahan 4 Ever
08-03-2010, 02:05
حمایت داوران یا حسادت ناباوران؟ ([Only registered and activated users can see links])
دیروز سپاهان در خانه تراکتورسازی یک بازی سخت را پشت سر گذاشت. تیم تراکتورسازی با حمایت تماشاگران خوب و پرشورش بیش از حد انتظار در لیگ امسال ظاهر شده و همین نکته باعث شد تا سپاهان ـ یکه تاز قدرتمند لیگ ـ روی این بازی حساب ویژه ای باز کند. حساسیت این بازی با توجه به برد سه تعقیب کننده سپاهان بیشتر هم شده بود. پیش از بازی داستان تکراری جوسازی علیه سپاهان با همان ادعاهای سابق که هنوز هیچ کدام به اثبات نرسیده آغاز شد که مهمترین آن جوسازی های هواداران تراکتور ضد سپاهان و اتهاماتی تکراری در مورد داوری بود.
بازی در حالی آغاز شد که این جوسازی ها و پیش داوری ها روی جو ورزشگاه تاثیر زیادی گذاشته بود و بر خلاف آنچه که گزارشگر متعصب تبریزی در مورد فرهنگ بالای تماشاچیان تراکتور داشت این تماشاچیان کمتر به تشویق تیم خود پرداختند و در بیشتر زمان بازی به فحاشی و شعار علیه سپاهان و اصفهان پرداختند تا حدی که گاهی صدای استادیوم از طرف کارگردان بسیار کم میشد تا صدای فحاشی ها شنیده نشود و درهمین حین گزارشگر تبریزی از انگلیسی بودن تماشاچیان تراکتور پرده برمیداشت و بر این نکته تاکید داشت که در ورزشگاه اختصاصی تراکتور که به سبک انگلیسی ها ساخته شده تماشاچیان نزدیک زمین هستند و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید. در همین اثنا تماشاچیان مشغول پرتاب اشیائی به سمت حاج صفی بودند و گزارشگر تبریزی در کمال ناباوری ما گفت: حاج صفی هم به خاطر یک بطری آب نمیخواد ضربه رو بزنه!! و ما کم کم متوجه تعریف این دوستان از فرهنگ هواداری شدیم.
در تمام طول مسابقه تماشاگران هیچ گونه سوتی که به نفع سپاهان زده شود را بر نمی تابیدند و اسکناس هایشان را به نشانه اینکه سپاهان به داور پول داده است بیرون آورده بودند. بله البته من تایید میکنم که داوری ضعیف بود وگرنه خطای روی عقیلی در محوطه جریمه را اعلام میکرد تا بعد از آنکه بازیکن تراکتور نتوانست توپ را به دست آورد و خودش را به زمین زد شائبه خطای پنالتی نداشته باشد و یا به جاسم کرار به خاطر دایوینگ کارت زرد نشان میداد تا هواداران تراکتور اینچنین به فحاشی علیه اصفهان و سپاهان .نپردازند و گزارشگر بازی یک تنه زحمت بحث کارشناسی داوری را متحمل نشود
.این قصه ها را از وقتی که سپاهان یکه تاز مسابقات شد دامن زدند هر بار هم یک دسته و گروهی این نقش را بازی میکرد یکبار استقلال و صمد مرفاوی یکبار مایلی کهن و حالا هم تبریزی ها و کمالوند و احتمالا بازیگر بعدی هم علی دایی و قرمزهای پایتخت و جالب اینجاست که هنوز هیچ سند و مدرکی دال بر این موضوع نیافته اند و تنها برای ایجاد جنگ روانی قبل و حین و بعد از هر بازی این گفته ها را منتشر میکنند. و بیشتر این موضوع را دنبال میکنند تا لااقل اگر به سپاهان نمیرسند کاری کنند تا قهرمانی احتمالی را کمرنگ کنند. زیرا که نمی خواهند باور کنند که این موفقیت که نه تنها در یکی از تیمها که در بسیاری از تیمهای یک باشگاه حادث شده به علت همدلی و انسجام, کفایت مدیران و حمایت اصولی مردم اصفهان است که اگرچه هنوز در خور نیست ولی به این علت که در کمتر باشگاهی همه این عوامل با هم جمع می شود سپاهان توانسته است در دوره های اخیر همیشه یک مدعی باشد.و از باقی حریفان پیشی بگیرد.
در پایان آرزو میکنم که کسانی که اینگونه خود را به ناباوری زده اند از کوچه های علی چپ بیرون بیایند و اگر منفعتی در این فضاهای آلوده به شک و تهمت ندارند به فکر راه صحیح پیشرفت برای باشگاههای محبوبشان باشند.
alireza1886
23-03-2010, 16:16
اول این که سپاهان جزو 10تیم پر طرفدارایران است واگه می گی نه پس ده تای اول را نام ببر.
و دوم این که برای بازی با یک تیم مثل مقاومت 6هزار نفر هم زیاد است.
مگر در بازی استقلال با مقاومت بیش از 3هزا نفر به ورزشگاه می آیند؟؟؟؟؟؟:devil:
ffffrrrr
14-09-2010, 19:02
چه طرفدار داشته باشه يا نداشته باشه سپاهان اين حق وداره كه بازي هاشو پخش مستيم
بذارن در ضمن ما كاري به كيمت نداريم كار به كيفيت تيم داريم
من با حرفت مخالفم . كدوم كيفيت ؟به غير از سالي كه با قلعه نويي سپاهان قهرمان شد كي فوتبال بازي كرده اين تيم:297: كه شما توقع پخش سراسري داري ؟
به نظر من غير از بازي هاي استقلال و پرسپوليس بازي 3 تيم اول جدول رو پخش كنند خيلي عادلانه تر هستش . اينجوري يك رقابتي هم به وجود مياد.
zarrinsepahan
03-02-2011, 22:50
این نشانه عدم عدالت تو فوتبال ایران است که تیم های اول و دوم لیگ (کاری به اسمشون نداریم) بازی دارند ولی صدا و سیما از پخش بازی اونها تفره میره
البته دیگه هر چی به این کارش ادامه بده بیشتر ضربه میبینه دیگه دوران یکه تازی سرخابی به سر اومده و سایر تیمهای شهرستانی از ذوب اهن و سپاهان و تراکتور و مس گرفته تا تیم های تازه صعود کرده روز به روز در حال پیشرفت هستند
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1