توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکاس برزیلی × کریستین رونالدو!
R9TheBest
09-05-2008, 02:44
به نام خدا
همان طور که از اسم تاپیک پیداست , چند نفر داشتم از کریستین رونالدو با لباس تیم ملی پرتغال عکس و فیلم می گرفتن و بعد این عکاس برزیلی جو می گیرش و با رونالدو رقابت می کنه و مهارت هاشوت رو به رخ هم می کشن ...
به نظر من اون عکاس برزیلی بهتر از رونالدو بود....
دانلود : [Only registered and activated users can see links]
Totti10hr
09-05-2008, 03:10
اين عكاس برزيلى نيست!!!
اسمش بلى وينگرو (Billy Wingrov) هست كه استاد فرى استايله
تو كليپ هاى جديد جوگا بونيتو هم حضور داره و با خيلى ها مثل رونالدو،رونالدينو و ابراهيموويچ كليپ پر كرده
اخيرا يه DVD داده بيرون به اسم "Learn FreeStyle Football" كه تمام حركات كه بلده را ياد ميده
[Only registered and activated users can see links]
ويديو هاش رو يوتيوب هست ميتونى نگاه كنى
به هر حال توصيه ميكنم اين ويديو رو از دست نديد
R9TheBest
09-05-2008, 03:15
ولی اگر بری و سابقش رو ببینی میفهمی که عکاس هست(البته الان رو نمیدونم که هست یا نه) ...که از طریق همین شغلش مشغول به حرکات فوتبالی شده .
ایشون هم با کمک یک گروه دست به درست کردن فیلم آموزشی زده است که تمام حرکاتی که انجام می دهد را کاملا به صورت عملی نشان می دهد که چگونه آنها را فرا گرفته است. این فیلم آموزشی بسیار کمیاب و پر ارزش است و قصد داشتیم آن را فقط در گروه پخش کنیم ولی به دلایل زیادی همچنین فرستادن زیادی از ایمیل ها از سمت دوستان و تقاضای آن ، این فیلم آموزشی را در اختیار عموم می ذاریم تا به راحتی دانلود کنند.
دانلود با حجم 136 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به نام خدا
همان طور که از اسم تاپیک پیداست , چند نفر داشتم از کریستین رونالدو با لباس تیم ملی پرتغال عکس و فیلم می گرفتن و بعد این عکاس برزیلی جو می گیرش و با رونالدو رقابت می کنه و مهارت هاشوت رو به رخ هم می کشن ...
خیلی فاز داد. دمت گرم. یک تیکه Billy Wingrov یه حرکت خفن زد چشام 4 تا شد :117: :-O (دقیقه 1:36 )
ایشون هم با کمک یک گروه دست به درست کردن فیلم آموزشی زده است که تمام حرکاتی که انجام می دهد را کاملا به صورت عملی نشان می دهد که چگونه آنها را فرا گرفته است. این فیلم آموزشی بسیار کمیاب و پر ارزش است و قصد داشتیم آن را فقط در گروه پخش کنیم ولی به دلایل زیادی همچنین فرستادن زیادی از ایمیل ها از سمت دوستان و تقاضای آن ، این فیلم آموزشی را در اختیار عموم می ذاریم تا به راحتی دانلود کنند.
دانلود با حجم 136 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
داش حمید چرا پسوندش EXE هست؟ :-?? دارم دانلود می کنم
داش حمید چرا پسوندش EXE هست؟ :-?? دارم دانلود می کنم
من دانلود کردم. جریان exe بودنشم فهمیدم. همونطور که حدس میزدم از اینا بود که باید با پسورد سایت extract بکنیش. :winksmiley02:
خیلی ویدئوی جالبیه. از دست ندین. فرمت اصلی ویدئو هم wmv هست. داش حمید دمت گرم. :13:
آقا قابلی نداشت:5: خودم از چند وقت پیش تو کفش بودم که دیشب توی یه سایت پیداش کردم خیلی باحاله:2:
Ardalan Club
10-05-2008, 17:36
به نام خدا
ااینجا رونالدو واسه PES2008 داره عکس می گیره واسه جلد رو دی وی دی
هم چنین تهیه کلیپ واسه بازی
BOROAMOO
13-05-2008, 08:49
حمید واقعا فوق العاده بود دستت درد نکنه قسمت های بعدیش رو نداری؟
ITALIANO
15-05-2008, 20:51
این کلیپ فوق العاده بی نظیر بود:13:
واقعا از دیدنش لذت بردم...یکی از کلیپ هایی بود که تو اینترنت نظیرش پیدا نمیشه.
کسانی که دیال آپ دارن حداقل اون کلیپ زدشیری که R99 گذاشته رو دانلود کنن حجمش 3مگ بیشتر نیست...مطمئن باشید پشیمون نمیشین.
من دارم الان 136مگ رو دانلود می کنم مطمئنم فوق العاده است:2:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1