PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 28 دی 1388 ::><::

Benjamin Aguero
21-01-2010, 01:22
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

منتخب برنامه نـود

28 دی 1388 | 18 ژانویه 2010

توضیح: سعی کردم که یه تعادلی بین کیفیت حجم و تعداد فایل ها برقرار کنم. بنابراین فکر میکنم که دیگه مشکلی برای دانلود یا unzip کردن نداشته باشید همچنین کیفیت ها هم با توجه به اهمیت خود ویدیو ها متغیر است. همچنین دوتا از مصاحبه ها رو چون تصویریش با صوتیش خیلی فرق نمیکرد صوتی گذاشتم.

حضور کامل حسین شمس و عباس ترابیان در برنامه

قسمت اول (21.9 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] ar.html)

قسمت دوم (16.7 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] ar.html)

مصاحبه با ناصر حجازی (صوتی)

2.1 MB
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

90 درجه (معرفی برنامه سابق!)

8.5 MB
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه بازی فولاد خوزستان و ملوان بندر انزلی

6.3 MB

ویدویی درمورد تعویض پیاپی مدیران باشگاه ها در فصل 88/89

8.4 MB

خلاصه بازی سپاهان و پاس همدن

12.23 MB

مصاحبه با امیر قلعه نوعی (صوتی)

1 MB

دوربین 90

قسمت اول (20 MB)

قسمت دوم (18.4 MB)

حواشی قبل از بازی استقلال و تراکتورسازی

19.6 MB

خلاصه ی بازی استقلال و تراکتورسازی

14.5 MB

داوری بازی استقلال و تراکتورسازی

5 MBMEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

حواشی قبل و بعد از بازی شاهین بوشهر و پرسپولیس

13.4 MB

معرفی محمد احمدپوری

قسمت اول (14.3 MB)

قسمت دوم (12.3 MB)

حضور کامل محمد احمدپوری در برنامه (و کری خوانی های اون برا پرسپولیسی ها! :292::susel:)

قسمت اول (15.3 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] ml)

قسمت دوم (11 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] ml)

90 ثانیه

4.19 MBMEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه بازی شاهین بوشهر و پرسپولیس (:29:~x(127fs3556139)

21.7 MB

داوری بازی پرسپولیس و شاهین بوشهر

6.6 MB

حواشی بعد از بازی ذوب آهن و مس (قاطی کردن آقای ابراهیم زاده! :susel:)

12.4 MB

مصاحبه با فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی تبریز (صحبت های جالب ایشون درمورد شجره نامه ش و نظرسنجی برنامه :laugh4:)

قسمت اول (15.3 MB)

قسمت دوم (13.5 MB)

مصاحبه با اکبر میثاقیان (صحبت های ایشون درمورد تیم شهرداری تبریز و مخصوصا اعمال شوک به بازیکنان و غیره! :laugh4::laugh4:)

10.4 MB

جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته ی 23 ام:

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

آخرین نتیجه نظرسنجی برنامه 90 مورخ 28 دی 1388:

-----------------------------------------------------------------------

پ.ن: درصوت داشتن هرگونه درخواست هرچه سریع تر اقدام فرمایید.

توضیح خیلی مهم: ازتمامی کابران خواهش میکنم که اینقدر زودتر ازموعد (بلافاصله بعد از پخش برنامه هفته ی بعدی) پست ندید که "ویدیوهای مربوط به این هفته رو هم میذارید؟!" یا اینکه درخواست ندید. این کار خیلی وقت میگیره. طول میکشه تا هم ادت بشه هم آپلود. برای اینکه بدونید میگم که من الان از دوشنبه شب به بعد چند دقیقه درست و حسابی نیومدم توی انجمن! همش داشتم روی این برنامه کار میکردم! شاید باورتون نشه ولی توی این دو روز من فریم به فریم این برنامه رو دیدم! شما رو به خدا یک کم حوصله کنید. هیچ کس اینجا سرکارتون نذاشته! ما سعی میکنیم کهدر اولین فرصت ویدیوها رو قرار بدیم. فقط یک کم صبر کنید. (از این پس پست های درخواستی قبل از قرار گرفتن برنامه اسپم محسوب خواهد شد.)

Benjamin Aguero
21-01-2010, 10:50
لینک تمامی ویدیو ها (به جز یکی (مصاحبه با امیر قلعه نوعی)) قرار داده شد.
درضمن لینک آخری هم تا بعدازظهر اضافه خواهد شد.

تاکید میکنم: درخواست های احتمالی خودتون رو هرچه سریع تر بگید تا بذارم.
چون از امشب به بعد تا یک هفته به اینترنت دسترسی ندارم.

Majid_4553
21-01-2010, 16:26
کارت بیسته :72:
دیگه جایی برای درخوست نزاشتی :دی

خلاصه بازی فجر رو هم بزار.
ممنون

Benjamin Aguero
21-01-2010, 18:15
فایل صوتی مصاحبه امیر قلعه نوعی هم اضافه شد.

کارت بیسته :72:
دیگه جایی برای درخوست نزاشتی :دی

خلاصه بازی فجر رو هم بزار.
ممنون

چاکریم :D:72:
ولی تو که آخرش درخواستت رو دادی!:-w:D:7:
بفرما! (تقدیم به همه ی شیرازی های عزیز! :d0s69thbefhifftitrz:D):

خلاصه ی بازی سایپا و مقاومت سپاسی شیراز

7.3 MB

Majid_4553
22-01-2010, 01:32
چاکریم :D:72:
ولی تو که آخرش درخواستت رو دادی!:-w:D:7:
بفرما! (تقدیم به همه ی شیرازی های عزیز! :d0s69thbefhifftitrz:D):

گفتم دستت رو پس نزنم :lol:
هر هفته همینطوری کامل باشه و خلاصه فجر رو هم بزاری دیگه فکر نکنم چیزی بمونه :D

barcelona2011
22-01-2010, 14:32
ما که اینترنت دانشگاهیم پدرمون در میاد از رپیدشیر یا مگاآپلود دانلود کنیم . وای به حال اینترنت معمولیا . مگه اینکه اکانت رپیدشیر داشته باشن . توروخدا مدیافایر یا لینک مستقیم بذارین وگرنه اینجوری زحمتی که میکشین بی فایده میشه . چون خیلی کم میتونن دانلود کنن .

dashtekahe
29-01-2010, 12:22
اگه امکان داره لطف کنید و بخش برنامه نود رو از سایتتون حذف کنید. چون این قسمت اصلا به روز نمیشه و هرچی هم صبر می کنیم فایده نداره. اکر هم جایی هست که بشه منتخب نود رو دید به من هم بگید لطفا.ممنون از تلاشتون

ad2007
29-01-2010, 13:51
اگه امکان داره لطف کنید و بخش برنامه نود رو از سایتتون حذف کنید. چون این قسمت اصلا به روز نمیشه و هرچی هم صبر می کنیم فایده نداره. اکر هم جایی هست که بشه منتخب نود رو دید به من هم بگید لطفا.ممنون از تلاشتون

این بخش هنوز اونقدر حرفه ای نشده که دوشنبه که نود پخش میشه سه شنبه صبح آماده دانلود باشه...
خوب کمی تا حرفه ای شدن طول میکشه ولی باز هم دارن زحمتشون رو میکشن...
کار راحتی نیست...

Benjamin Aguero
30-01-2010, 10:41
دوست عزیز من اگر زحمت بکشید و پست های قبلی مربوط به 90 رو توی هفته های اخیر بخونید درمورد این مساله صحبت شده!
ولی من برای اطلاع شما دوباره میگم که:
کار ادیت و آپلود برنامه 90 به مراتب سخت تر و وقت گیرتر از جدا کردن گل از داخل یک بازی و آپلود اون هست.
لطفا یک کم واقع بین باشید. جدا کردن تکه های مهم برنامه ی 90 که هر لحظه ی اون رو آدم حیفش میاد از دست بده (حداقل من اینجوری هستم!) با وجود تکه پرانی های عادل و... سخت هست. همونطور که من توی توضیحات مربوط به برنامه 28 دی گفتم. من فریم به فریم برنامه رو نگاه کردم تا گل این ویدیوها رو براتون قرار دادم.
شما باید فقط یک بار این کار رو انجام بدی بعد متوجه منظور من خواهی شد.
به خدا اصلا اینطور نیست که من بخوام منت بذارم و از این حرف ها.فقط میخوام بگم که بدونید. من چون دوبار این کار رو تا به حال انجام دادم. خودم رو مسئول میدونم که از این به بعد این کار رو باز هم انجام بدم وقتم رو هم میذارم اصلا هم اعتراضی ندارم چون به این کار علاقه دارم. ولی شما هم لطف کنید و یک کم واقع بین باشید و خودتون رو جای ماها بگذارید.
این بخش هنوز اونقدر حرفه ای نشده که دوشنبه که نود پخش میشه سه شنبه صبح آماده دانلود باشه...
خوب کمی تا حرفه ای شدن طول میکشه ولی باز هم دارن زحمتشون رو میکشن...
کار راحتی نیست...
شما لطف دارید دوست من ولی به نظر من حرفه ای شدن به این معنی نیست که اگر ساعت 2 2:30 برنامه ی 90 تموم میشه من یا دوستان عزیز همکارم (جناب هانریش و محسن عزیز) تا صبح بیدار بمونند تا برنامه رو برای شما اماده کنند.
هرکدوم از ما کارهایی داریم که باید انجام بدیم. نمیشه که چنین کاری رو انجام بدیم.
ما وظیفه مون هست که این کار رو انجام بدیم چون مسئولش هستیم. این درست. ولی باید به فکر بقیه چیزها هم باشیم!
من و دوستان تا جایی که کارهامون و وقت بهمون اجازه بده این کار رو هرچه سریع تر انجام میدیم.
به نظر من حرفه ای بودن به کیفیت کار برمیگرده نه به سرعت کار.
شما به ویدیوهای حضور افراد در برنامه نگاه کنید. در این دو برنامه ای که من قرار دادم بیشترین وقتم رو روی این قسمت ها گذاشتم. چون قسمت های بیموردی هست که باید از داخلش حذف بشه و اگر حذف نشه الکی حجم ویدو رو بالا میبره و دانلودش رو برای خیلی از افراد مشکل تر میکنه. پس باید این ها رو حذف کرد و ویدیوها رو کنار هم قرار داد. تا یک فیل درست بشه.(باز هم به دلیل راحت تر شدن دانلود.) خب همین باعث شده که من فریم به فریم برنامه رو ببینم و گوش کنم تا این ویدیوها قشنگ و با کیفیت از آب دربیاد و فقط قسمت های مفید برنامه در اختیارتون قرار بگیره.
درضمن آپلود حدود 200 تا 300 مگابایت وقت زیادی میبره که یه شب تا صبح طول میکشه (برای من اینجوریه شاید سرعت اینترنت شما خیلی بالاتر باشه.)
پس لطفا یک کم واقع بین باشید و به جای اینکه به سرعت کار توجه بکنید به کیفیت کارها توجه بکنید.

امیدوارم روزی برسه که همه از کارمون راضی باشد.
موفق باشید.:72:

ad2007
30-01-2010, 11:17
شما لطف دارید دوست من ولی به نظر من حرفه ای شدن به این معنی نیست که اگر ساعت 2 2:30 برنامه ی 90 تموم میشه من یا دوستان عزیز همکارم (جناب هانریش و محسن عزیز) تا صبح بیدار بمونند تا برنامه رو برای شما اماده کنند.
هرکدوم از ما کارهایی داریم که باید انجام بدیم. نمیشه که چنین کاری رو انجام بدیم.
ما وظیفه مون هست که این کار رو انجام بدیم چون مسئولش هستیم. این درست. ولی باید به فکر بقیه چیزها هم باشیم!
من و دوستان تا جایی که کارهامون و وقت بهمون اجازه بده این کار رو هرچه سریع تر انجام میدیم.
به نظر من حرفه ای بودن به کیفیت کار برمیگرده نه به سرعت کار.
شما به ویدیوهای حضور افراد در برنامه نگاه کنید. در این دو برنامه ای که من قرار دادم بیشترین وقتم رو روی این قسمت ها گذاشتم. چون قسمت های بیموردی هست که باید از داخلش حذف بشه و اگر حذف نشه الکی حجم ویدو رو بالا میبره و دانلودش رو برای خیلی از افراد مشکل تر میکنه. پس باید این ها رو حذف کرد و ویدیوها رو کنار هم قرار داد. تا یک فیل درست بشه.(باز هم به دلیل راحت تر شدن دانلود.) خب همین باعث شده که من فریم به فریم برنامه رو ببینم و گوش کنم تا این ویدیوها قشنگ و با کیفیت از آب دربیاد و فقط قسمت های مفید برنامه در اختیارتون قرار بگیره.
درضمن آپلود حدود 200 تا 300 مگابایت وقت زیادی میبره که یه شب تا صبح طول میکشه (برای من اینجوریه شاید سرعت اینترنت شما خیلی بالاتر باشه.)
پس لطفا یک کم واقع بین باشید و به جای اینکه به سرعت کار توجه بکنید به کیفیت کارها توجه بکنید.

امیدوارم روزی برسه که همه از کارمون راضی باشد.
موفق باشید.:72:
الان هم همه از کارهاتون راضی هستند. من هم که گفتم کار سختیه ولی خوب منظورم این بود که تو سایت های مشابه(البته نه سایتهای ایرانی) کارهایی با حجم بالاتر به مراتب زودتر انجام میشه.
ولی خوب شاید مهم همون واقع بینانه بودن باشه...مثلا یک هفته برای این کار شاید زیاد واقع بینانه نباشه چون کسانی که این ویدئو ها رو میخوان دانلود کنند برای فردا یا پس فردای دوشنبه شب میخوان تازه این فقط برای وقتی هست که نود هفته ای یک بار پخش بشه و مثلا برای این هفته که قرار دوبار تو هفته پخش بشه فکری کردین؟
بهرحال تو این که کار بزرگی دارین میکنین شکی نیست ولی شاید با یک برنامه ریزی بهتر و اولویت دادن به مسئولیت هایی که قبول میکنیم بشه کاری کرد که اون چند نفر ناراضی هم راضی باشن:winksmiley02:
موفق باشی.

dashtekahe
30-01-2010, 11:53
من واقعا از زحمات شما متشکرم. راستش من ایران نیستم و برنامه نود جایی که هستم ساعت 3 صبح شروع میشه. وقتی که صبح بیدار میشم و مثلا خبرها رو چک می کنم، می بینم که دیشب یه اتفاقی تو برنامه نود افتاده و همه جا صحبت از اونه، ابن موقع هست که به هر دری میزنم تا شاید تو سایتی یا جایی خلاصه یا تکرار رو ببینم ولی می بینم که هیچ ویدیویی موجود نیست.برا همین گفتم اگه نباشه دیگه آدم حرص نمی خوره.:27::164:

ITALIANO
01-02-2010, 00:15
سلام چرا برنامه نود 5 دی رو نذاشتین لطفا هرچه سرعتر بذارین خیلی جالب بود ممنون

فعـــلا علل حساب ويدئوي كاملــشو داشته باشيد تا همكاران در اسـرع وقت ويدئوهارو براتون با كيفيت بهتر قرار بدن...

Megaupload
([Only registered and activated users can see links])

ad2007
01-02-2010, 13:11
فعـــلا علل حساب ويدئوي كاملــشو داشته باشيد تا همكاران در اسـرع وقت ويدئوهارو براتون با كيفيت بهتر قرار بدن...

Megaupload
([Only registered and activated users can see links])

بیچاره کسایی که دیال آپ دارن با این ویدئو چی کار کنن!؟
اسرع وقت.......؟! امشب نود جدید پخش میشه و چهارشنبه هم دوباره برنامه داره...
فکر نمیکنم اسرع وقت کلمه مناسبی برای این همه تاخیر باشه...

Benjamin Aguero
01-02-2010, 13:38
بیچاره کسایی که دیال آپ دارن با این ویدئو چی کار کنن!؟
اسرع وقت.......؟! امشب نود جدید پخش میشه و چهارشنبه هم دوباره برنامه داره...
فکر نمیکنم اسرع وقت کلمه مناسبی برای این همه تاخیر باشه...
دوست عزیز من!
یه لطفی بکن و ببین که ویدیوهای مربوط به برنامه هایی که توی آذر ماه پخش شدن کی قرار داده شدن! (هنوز یک هفته هم نمیگذره!)
انگار دیگه باید حتما بگم که چرا قرار داده نمیشه! شماها صبر و تحمل ندارید اصلا! (هرچند میدونم که حق دارید.)
به عرض همه تون برسونم که من هفته ی گذشته رفته بودم مسافرت.(مشهد)
از دو هفته ی پیش با جناب هانریش هماهنگ کردم که 28 دی رو من کامل بذارم و 5 بهمن رو هانریش جان کامل قرار بدن.
من با کلی عجله و تا جایی که میتونستم سریع ویدیوهای 28 دی رو آماده کردم و تا حدی که جایی واسه ی درخواست باقی نمونده باشه همه رو آپلود کردم و گذاشتم.
بعدش رفتم مسافرت (پنجشنبه شب(1 بهمن)) و جمعه ی بعدش یعنی 9 بهمن برگشتم.
با توجه به مشکلاتی که بود من اصلا حتی برنامه 5 بهمن رو ندیدم چه برسه به این که بخوام اون رو ضبط کنم!
این درمورد خودم.
محسن خان هم که بدلیل امتحانات و مشغله ی کاری 10 12 روزی میشه که موقتا نمیتونن فعالیت اینطوری (از قبیل ضبط و اپلود و غیره) داشته باشند. که به زودی و طی روزهای اتی برمیگردند.
بنابراین مسئولیت قرار دادن ویدیوهای مربوط به برنامه 5 بهمن بر عهده ی جناب هانریش عزیز هست.
ایشون برنامه رو ضبز کردند و ویدیوها اماده هست.
ولی باید این رو عرض کنم که بدلیل مشکلاتی که در اینترنت ایشون وجود داره هنوز موفق نشدند که فایل ها رو آپلود کنند. (همینطور که درمورد برنامه های 90 آذر ماه مشاهده شد.)

پس مشکل از تنبلی یا عدم احساس مسئولیت نیست. من اگر خودم تهران بودم برنامه رو ضبط کرده بودم و تا الآن هم قرار داده بودم. محسن جان هم اگر دوران امتحاناتشون نبود حتما این کار رو میکردند.
جناب هانریش هم اگر مشکل اینترنتی نداشتند به مانند قدیم سریعا ویدیوها رو براتون میذاشتند.
پس لطفا کمی بیشتر صبر داشته باشید.

در پایان اضافه میکنم: همونطور که احتمالا همه تون میدونید متاسفانه مشکلات اینترنتی بوجود اومده بدلیل دستکاری های یک سری عوامل در سیستم اینترنتی کشور میباشد.

ad2007
01-02-2010, 22:11
دوست عزیز من!
یه لطفی بکن و ببین که ویدیوهای مربوط به برنامه هایی که توی آذر ماه پخش شدن کی قرار داده شدن! (هنوز یک هفته هم نمیگذره!)
انگار دیگه باید حتما بگم که چرا قرار داده نمیشه! شماها صبر و تحمل ندارید اصلا! (هرچند میدونم که حق دارید.)
به عرض همه تون برسونم که من هفته ی گذشته رفته بودم مسافرت.(مشهد)
از دو هفته ی پیش با جناب هانریش هماهنگ کردم که 28 دی رو من کامل بذارم و 5 بهمن رو هانریش جان کامل قرار بدن.
من با کلی عجله و تا جایی که میتونستم سریع ویدیوهای 28 دی رو آماده کردم و تا حدی که جایی واسه ی درخواست باقی نمونده باشه همه رو آپلود کردم و گذاشتم.
بعدش رفتم مسافرت (پنجشنبه شب(1 بهمن)) و جمعه ی بعدش یعنی 9 بهمن برگشتم.
با توجه به مشکلاتی که بود من اصلا حتی برنامه 5 بهمن رو ندیدم چه برسه به این که بخوام اون رو ضبط کنم!
این درمورد خودم.
محسن خان هم که بدلیل امتحانات و مشغله ی کاری 10 12 روزی میشه که موقتا نمیتونن فعالیت اینطوری (از قبیل ضبط و اپلود و غیره) داشته باشند. که به زودی و طی روزهای اتی برمیگردند.
بنابراین مسئولیت قرار دادن ویدیوهای مربوط به برنامه 5 بهمن بر عهده ی جناب هانریش عزیز هست.
ایشون برنامه رو ضبز کردند و ویدیوها اماده هست.
ولی باید این رو عرض کنم که بدلیل مشکلاتی که در اینترنت ایشون وجود داره هنوز موفق نشدند که فایل ها رو آپلود کنند. (همینطور که درمورد برنامه های 90 آذر ماه مشاهده شد.)

پس مشکل از تنبلی یا عدم احساس مسئولیت نیست. من اگر خودم تهران بودم برنامه رو ضبط کرده بودم و تا الآن هم قرار داده بودم. محسن جان هم اگر دوران امتحاناتشون نبود حتما این کار رو میکردند.
جناب هانریش هم اگر مشکل اینترنتی نداشتند به مانند قدیم سریعا ویدیوها رو براتون میذاشتند.
پس لطفا کمی بیشتر صبر داشته باشید.

در پایان اضافه میکنم: همونطور که احتمالا همه تون میدونید متاسفانه مشکلات اینترنتی بوجود اومده بدلیل دستکاری های یک سری عوامل در سیستم اینترنتی کشور میباشد.
دوست عزیز من....
من که اولش برای کارتون تشکر کردم و گفتم که واقعا سخته ولی اگه قراره کلا هیچ انتقادی نکنیم...باشه نمیکنیم...
بعدش هم اینکه من برای خودتون گفتم...
شما که سه نفری برنامه ریزی میکنین و برای یک برنامه به مشکل برخورد میکنید چطور میخواهید تو یک هفته سه تا نود رو بزارین...اون هم یک نفری.
باز هم موفق باشین

Mohsen_Bar3lona
10-02-2010, 15:20
همه ما میدونیم قرار دادن این بخش چقدر سخته.
من به همتون حق میدم ولی میخوام که حداقل یه تاپیک بزنید و بگید تا فلان تاریخ 90 قرار نمیگیره تا ما هم بدونیم

5 بهمن...تو رو خدا...مخصوصا اون قسمت تراکتوریا!!!!

سلام...

از این پس اطلاع رسانی بخش نود در تاپیک زیر ... از ارسال چنین پست هایی در تاپیک های عادی نود خودداری کنید: