PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 14 دی 1388 ::><::

Benjamin Aguero
08-01-2010, 11:45
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

منتخب برنامه نـود

14 دی 1388 | 4 ژانویه 2010

قرعه کشی با حضور دکتر ذولفقارنسب و سوتی آقای دکتر! :163: :781:

MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] 8_.rar.html)

حضور کامل دکتر ذولفقارنسب در برنامه

MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] tml)

خلاصه ی بازی ایران و مالی

MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه ی بازی ایران و کره ی شمالی

MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه ی بازی ایران و سنگاپور مربوط به سال 58

دوربین 90

اتفاقات فوتبال ایران بعد از دوره ی دادکان

توضیح: این فایل رو یک بار با کیفیت عالی (مثل همونی که پخش شده و بدون تغییر!) و یک بار با کیفیت خیلی پایین تر گذاشتم تا همه بتونند دانلود کنند.:6qwup3:
(پیشنهاد میکنم اگر این قسمت رو ندیدید از دستش ندید!)
کیفیت عالی

قسمت اول (62 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] rar.html)
قسمت دوم (62 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] rar.html)
قسمت سوم (51 MB)

کیفیت کم برای دایل آپی ها

قسمت اول (6 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] p.part1.rar.html)
قسمت دوم (6 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] p.part2.rar.html)

حضور کامل دکتر دادکان (به همراه مصاحبه های کفاشیان و مصطفوی)

قسمت اول (63.4 MB)
قسمت دوم (63.4 MB)
قسمت سوم (63.4 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] )
قسمت چهارم (17.5 MB)
MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] )

پ.ن1: این اولین باری بود که چنین کاری رو انجام دادم. کم و کاستی ها رو به بزرگواری خودتون ببخشید. پیشنهادها و انتقادهاتون رو درمورد این پستم لطفا بهم بگید تا اصلاح بشه.
پ.ن2: میخواستم توی مدیا فایر هم آپلود کنم که نمدونم چرا ولی هرکار کردم نشد!
پ.ن3: در فکر هستم که مصاحبه ی دکتر دادکان رو که خیلی طولانی هست و حجمش خیلی زیاده رو برای دایل آپی ها هم به یک صورتی بگذارم. دو راه هست یکی اینکه کیفیتش رو خیلی پایین بیارم که فکر نکنم خیلی حجمش کم بشه و باز هم دانلودش مشکل خواهد بود. ولی میشه فایل صوتیش رو بگذارم. حالا لطفا خودتون بگید که کدوم رو بگذارم تا سریعا قرار بدم.:6qwup3:

Benjamin Aguero
08-01-2010, 13:19
ویرایش: لینک "خلاصه ی بازی ایران و کره ی شمالی" و "خلاصه ی بازی ایران و سنگاپور مربوط به سال 58" به پست اول اضافه شدند.

Benjamin Aguero
08-01-2010, 18:42
ویرایش 2: لینک قسمت های "قرعه کشی با حضور دکتر ذولفقارنسب " و "حضور کامل دکتر ذولفقارنسب در برنامه" هم به پست اول اضافه شدند.

توضیح: میدونم که همتون منتظر مصاحبه ی دادکان هستید. ولی بهم حق بدید. مدت زمانش 1 ساعت و 15 دقیقه هست! هم ادیتش طول میکشه هم آپلودش. مخصوصا برای من که بار اولمه. :D همه چیز آماده شده بود که یکهو یه مشکل جزئی توی ویدیو دیدم. :53: مشکل رو همین امشب حل میکنم و فایل رو قرار میدم. :6qwup3:
لطفا هرکی دانلود کرده اگه پیشنهادی انتقادی چیزی داره بگه. (چون بار اولمه میگم.)
بازم شرمنده ی همتون هستم.
موفق باشید:72:

ArSeNaL
08-01-2010, 19:53
دستت درد نکنه با اینکه بار اول بود که ویدئو میزاری ولی کیفیتشون خیلی خوبه، ولی فکر کنم بیت ریت رو یکم بالا میگیری، 1400، 1500 بزاری بهتره، خیلی هم کیفیت پایین نمیاد.
:72:

ad2007
08-01-2010, 21:58
سلام
دستت درد نکنه...
اگه میشه یه لطفی کن و نتیجه پایانی مسابقه اس ام اس را هم که عادل اعلام میکنه بزار.(با تصویر نتایج مسابقه)
دست گلت درد نکنه.

Michael Owen
09-01-2010, 20:31
عالی بود ... منتظر مصاحبه دادکان هم هستیم ... دستتمت خیلی درد نکنه ... کیفیت هم عالیه ، مرسی ....

panda
10-01-2010, 04:32
مرسی برادر منتظر مصاحبه ی دادکان هستیم خیلی گلی خسته نباشی:72:

Benjamin Aguero
10-01-2010, 10:14
ویرایش 3: بالاخره بعد از گذشت مدت 7 روز از پخش برنامه لینک های قسمت "حضور کامل دکتر دادکان (به همراه مصاحبه های کفاشیان و مصطفوی)" هم قرار داده شد.

توضیحات:
1. بدلیل مشکلی که توی ویدیو پیش اومده بود (در شماره 3 درموردش توضیح دادم.) حدود 6 ثانیه از ویدیو (از ثانیه 54:06 تا 54:12) مشکل صدا و تصویر داره که بعدش درست میشه.
2. قسمت مربوط به اتفاقات فوتبال ایران بعد از دوره دادکان رو بخاطر پایین اومدن حجم ویدیو از داخلش حذف کردم که میتونید اون رو جدا دانلود کنید. (اگر هر دو ویدیو رو دانلود بکنید هیچ ثانیه ای رو از دست نداده اید! :D) درضمن همون طور که از عنوانش معلومه هر دو مصاحبه کفاشین و مصاحبه ی مصطفوی هم درون این ویدیو موجود هست.
3. درحالی که همه چیز درست پیش میرفت تا همون روز جمعه که پست اول رو فرستادم همه ی لینک ها رو قرار بدم اتفاقات عجیب و غریبی افتاد! اول از همه همه ی ویدیو ها رو کنار قرار دادم و فایل اصلی رو ساختم ولی بعد که حجم فایل رو دیدم دهنم باز موند! 800 مگ! :292: با کلی کلنجار رفتن با فایل مورد نظر حجمش رو به 300 مگ رسوندم و اومدم که آپلودش کنم گفتم بذار یه چک بکنم ببینم ایرادی نداره. چک کردم دیدم که بخاطر یه اشکال توی سیگنال (! :1:) در حدود چند ثانیه از ویدیو خراب هست. بدتر از اون اینکه به بعدش تا حدود 10 تا 15 دقیقه صدا با تصویر همخونی نداشت! ~x( حالا باید این دو تا رو هماهنگ میکردم. کلی صدا رو نسبت به تصویر عقب جلو کردم تا بالاخره تونستم باهم هماهنگشون کنم! تا اینجا شد دیشب (شنبه شب)! :6qwup3:زدم که فایل ویدیویی اماده بشه که تا ساعت 1 طول کشید. منم سریع 4 قسمت فایل rar ای که ساخته بودم رو با خیال راحت گذاشتم آپلود بشه تا صبح و گرفتم خوابیدم! :smoke: ساعت 5:30 بیدار شدم که ادرس ها رو سیو کنم برای اینکه صبح بذارم روی سایت :32: که وقتی مانیتور رو روشن کردم دیدم آپلود فقط 9% رفته جلو! :292::53::53: این بار ساعت 5:30 دوتا فایل اول رو گذاشتم برای آپلود و تا ساعت 8 هم دوتا فایل آپلود شدن که الان گذاشتم اینجا. :6qwup3: دو تا فایل دیگه هم مونده که همین امروز قرار میدم. (البته اگه باز مشکلی پیش نیاد!! ~x( :D)
4. با تشکر از همه تون. خدمت جناب ad2007 عرض کنم که آخرین قسمتش رو دیدم هیچ چیز خاصی نداشت ولی توی همین ویدیوی مصاحبه ی دادکان یک بار نتایج رو نشون میده. ولی باز هم اگر واقعا میخوای اون رو هم میگذارم.
5. مهم تر از همه اینکه از تاخیر بوجود اومده و بدقولی ام مبنی بر قرار دادن لینک ها عذر خواهی میکنم. امیدوارم این رو به حساب اولین تجربه ام بگذارید. :imoksmiley:

Benjamin Aguero
11-01-2010, 00:22
ویرایش 4 و پایانی: تمامی لینک های باقی مانده قرار داده شدند.

توجه: درصورت درخواست احتمالی هرچه سریع تر اقدام کنید.
باتشکر از همه.
موفق باشید.:72:

ad2007
11-01-2010, 01:28
4. با تشکر از همه تون. خدمت جناب ad2007 عرض کنم که آخرین قسمتش رو دیدم هیچ چیز خاصی نداشت ولی توی همین ویدیوی مصاحبه ی دادکان یک بار نتایج رو نشون میده. ولی باز هم اگر واقعا میخوای اون رو هم میگذارم.

سلام!
اولا دستت درد نکنه زحمت کشیدی ویدیوها رو آماده کردی...دوما خوب شما گفتی درخواستاتون رو بگین ما هم گفتیم حالا درخواست ما چیز خاصی داشت یا نداشت به هر حال یه درخواسته دیگه نه؟!:1:
سوم اینکه اگه توسنتی بزار اگه هم کات کردن و جدا کردن و ... سخته ولش کن ! )
چهارم اینکه : بازم دستت درد نکنه. موفق باشی.

Benjamin Aguero
11-01-2010, 18:58
سلام!
اولا دستت درد نکنه زحمت کشیدی ویدیوها رو آماده کردی...دوما خوب شما گفتی درخواستاتون رو بگین ما هم گفتیم حالا درخواست ما چیز خاصی داشت یا نداشت به هر حال یه درخواسته دیگه نه؟!:1:
سوم اینکه اگه توسنتی بزار اگه هم کات کردن و جدا کردن و ... سخته ولش کن ! )
چهارم اینکه : بازم دستت درد نکنه. موفق باشی.

دوست عزیزم من نگاه کردم دیدم که آخرین باری که نتایج رو اعلام میکنه هم در ویدیوی حضور دادکان هست.
برای راحتی هم میگم که زمانش از 1 ساعت و 14 دقیقه و 2 ثانیه تا 1 ساعت و 14 دقیقه و 26 ثانیه هست (نمیشد عددی بنویسم!).
موفق باشی:72:

Majid_4553
12-01-2010, 01:31
سلام
ممنون دستت درد نکنه. انشالله بازم ادامه بدی همین روند گزاشتن ویدئو های برنامه 90 رو.

راستی ایندفعه زیر 60 مگ بزار تا راحت بشه دانلود کرد بالای 60 مگ رپیدشیر دردسره :29:

راستی لینک مگا فایل 1-2 حضور دادکان یکیه.

Javad_M
12-01-2010, 03:31
خدا خیرت بده که بلاخره بعد از چند هفته یکی پیدا شد و درست و حسابی این برنامه رو اپ کنه
قبلا که هر کس این کار رو میکرد بعد از یه مدتی ناپدید میشد امیدوارم این اتفاق برای شما نیفته و این کار ادامه بدین

Mohsen_Bar3lona
12-01-2010, 04:19
در ابتدا از دوست عزیز جناب khashayar_noor ([Only registered and activated users can see links]) تشکر میکنم که این کار ارزش مند رو انجام دادند.امیدوارم بازم شاهد فعالیتش باشیم.به عنوان کار اول واقعا کارت عالی بود...

خدا خیرت بده که بلاخره بعد از چند هفته یکی پیدا شد و درست و حسابی این برنامه رو اپ کنه
قبلا که هر کس این کار رو میکرد بعد از یه مدتی ناپدید میشد امیدوارم این اتفاق برای شما نیفته و این کار ادامه بدین

شما هم یکی دیگر از چند هزار نفر از کاربران بی انصاف ایرانی هستید که فقط چیزی که می بینید رو قضاوت میکنید بدون اینکه از چیزی با خبر باشی ...

نفر اولی که نشونه رفتی با پستت من بودم.ترمی که گذشت ما از 3 شنبه کلاسمون شروع میشد تااااا شنبه هفته بعدش.یعنی من فقط 1شنبه و دوشنبه خونه بودم.گذاشتن ویدئو های 90 حداقل 2 روز وقت میخواد.من چجوری باید بذارم؟!!!

نفر دوم هم جناب هانریش هست که اونم این چند روز مشغله داشت و به دلیل درسش نتونسته پوشش بده.هرچند اگه خودم وقت داشته باشم خودم پوشش میدم !

سوما همین جناب khashayar_noor ([Only registered and activated users can see links]) هم مطمئنا پیش میاد که نتونه یه موقعی ضبط کنه و یا به هر دلیلی نتونه فعالیت کنه.این دلیل میشه که شما بیای اینجا فعالیتش رو ببری زیر سوال؟

بخش نود مثل قرار دادن گل های بازی ها نیست که سری 4 تا گل رو آپلود کنی و بری.بشدت مکافاتش بیشتره.سختی کار بالاست و تیکه پرونی های 4 تا امثال شما هم باره ما بشه که دیگه از بس انگیزه در ما ایجاد میکنه که ...

زشته نکنید این کار ها رو ... :72:

Javad_M
12-01-2010, 08:56
شما هم یکی دیگر از چند هزار نفر از کاربران بی انصاف ایرانی هستید که فقط چیزی که می بینید رو قضاوت میکنید بدون اینکه از چیزی با خبر باشی ...

نفر اولی که نشونه رفتی با پستت من بودم.ترمی که گذشت ما از 3 شنبه کلاسمون شروع میشد تااااا شنبه هفته بعدش.یعنی من فقط 1شنبه و دوشنبه خونه بودم.گذاشتن ویدئو های 90 حداقل 2 روز وقت میخواد.من چجوری باید بذارم؟!!!

نفر دوم هم جناب هانریش هست که اونم این چند روز مشغله داشت و به دلیل درسش نتونسته پوشش بده.هرچند اگه خودم وقت داشته باشم خودم پوشش میدم !

سوما همین جناب khashayar_noor هم مطمئنا پیش میاد که نتونه یه موقعی ضبط کنه و یا به هر دلیلی نتونه فعالیت کنه.این دلیل میشه که شما بیای اینجا فعالیتش رو ببری زیر سوال؟

بخش نود مثل قرار دادن گل های بازی ها نیست که سری 4 تا گل رو آپلود کنی و بری.بشدت مکافاتش بیشتره.سختی کار بالاست و تیکه پرونی های 4 تا امثال شما هم باره ما بشه که دیگه از بس انگیزه در ما ایجاد میکنه که ...

زشته نکنید این کار ها رو ...

با سلام
نه به خدا من منظور خاصی نداشتم اقا محسن اگه ناراحت شدید همینجا هم از شما و هم از اقایون دیگه که زحمت ویدئوها رو میکشیدن معذرت میخوام من منظورم این چیزی که شما برداشت کردین نبود ولی به هرحال شرمنده

Majid_4553
12-01-2010, 09:31
محسن جان نمیشه کار بین شما 3 نفر تقسیم بشه. اینطوری به یه نفر هم فشار نمی اد و به کارهاتون هم میرسید. هر 3 نفر نود رو ضبط کنه بعد هر کدوم یه قسمتش رو بزاره.

Benjamin Aguero
12-01-2010, 09:45
سلام
ممنون دستت درد نکنه. انشالله بازم ادامه بدی همین روند گزاشتن ویدئو های برنامه 90 رو.

راستی ایندفعه زیر 60 مگ بزار تا راحت بشه دانلود کرد بالای 60 مگ رپیدشیر دردسره :29:

راستی لینک مگا فایل 1-2 حضور دادکان یکیه.

باشه چشم از این به بعد سعی میکنم حجم ویدیو ها کمتر باشه ولی آخه این برنامه قضیه اش فرق میکرد. حیفم اومد واقعا که کیفیتش رو کم کنم.
درمورد لینک ها هم مرسی از اینکه اطلاع دادی. لینک ها رو برای خودم سیو کردم. الآن سرکارم بهشون دسترسی ندارم. عصر که رفتم خونه چک میکنم.

خواهش میکنم!
شما هم اینطوری نگو چون واقعا دوستان گرفتارن نمیتونن همه ی وقتشون رو برای من و شما بذارن. خدایش تا انجام ندی نمیفهمی چقدر سخته! گل های مسابقات رو گذاشتن خیلی راحت تره به خدا!(هرچند من تابحال نذاشتم!) کلی باید رویبرنامه کار کنی! گل رو صحنه اش رو میبینی cut میکنی ولی این برنامه رو باید در حین cut کردن همش گوش بدی ببینی چیزی از دستت در نرفته باشه. آخه نمیشه که وقتی داری edit میکنی هی مدام play هم بکنی ببینی چه خبره!

در ابتدا از دوست عزیز جناب khashayar_noor ([Only registered and activated users can see links]) تشکر میکنم که این کار ارزش مند رو انجام دادند.امیدوارم بازم شاهد فعالیتش باشیم.به عنوان کار اول واقعا کارت عالی بود...

سوما همین جناب khashayar_noor ([Only registered and activated users can see links]) هم مطمئنا پیش میاد که نتونه یه موقعی ضبط کنه و یا به هر دلیلی نتونه فعالیت کنه.این دلیل میشه که شما بیای اینجا فعالیتش رو ببری زیر سوال؟

زشته نکنید این کار ها رو ... :72:

تشکر میکنم از محسن عزیز که اینقدر زحمت میکشه.:72:
اگه چیزی برای ما بمونه(!) من حتما فعالیتم رو ادامه میدم! :D چون درسته که خیلی سخت بود ولی جدا برای من لذت بخش بود! البته شاید به این دلیله که بار اولم بوده.
به هر حال به هم شما آقا محسن و هم جناب هانریش خسته نباشید میگم. و اینکه شرمنده که تو کارتون دخالت کردم! :D
حالا این دوستمون چنین قصدی نداشتن شما به دل نگیر پیش میاد دیگه.

در پایان هم امیدوارم که هروقت تونستم و موقعیتش پیش اومد وظیفه ام رو به خوبی انجام بدم
با تشکر از همه. :72:

پیشنهاد جالبی هست. منم یه همچین چیزی توی ذهنم بود که میخواستم بگم.
میشه روش فکر کرد.

Majid_4553
12-01-2010, 18:10
باشه چشم از این به بعد سعی میکنم حجم ویدیو ها کمتر باشه ولی آخه این برنامه قضیه اش فرق میکرد. حیفم اومد واقعا که کیفیتش رو کم کنم.
درمورد لینک ها هم مرسی از اینکه اطلاع دادی. لینک ها رو برای خودم سیو کردم. الآن سرکارم بهشون دسترسی ندارم. عصر که رفتم خونه چک میکنم.

کیفیت رو نه :دی حجم فایل فشرده رو منظورمه :33:

Benjamin Aguero
12-01-2010, 18:41
کیفیت رو نه :دی حجم فایل فشرده رو منظورمه :33:
خب دوست من وقتی حجم ویدیو ها کم باشه حجم فایل فرده اش هم کم میشه دیگه! :D

راستی لینک "قسمت دوم ویدیوی حضور دادکان..." اشتباه بود که اصلاح شد.

Mohsen_Bar3lona
12-01-2010, 22:11
آقا خشایار قرار هست هماهنگ کنیم با شما و جناب هانریش که با هم بخش 90 رو آباد کنیم که جزئیاتش رو خودم به هر دوتون اطلاع میدم ...

eng.hadi1
06-02-2010, 23:41
آقا خواهش میکن توی مدیا فایر هم بزارین.لطفا بیشتر تلاش کنید...