PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::|:: دانلود گلهای سنگاپور - ایران | مقدماتی جام ملتهای آسیا ::|::

Loverboy
06-01-2010, 16:48
به نام خدا

بازيهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا 2011
AFC Cup 2011 Qualifying

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] سنگاپور 1-3 ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC Sports 1| گزارش عربی | فرمت AVI - x264[Only registered and activated users can see links]

عقیلی 0-1 (پ)
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

معدنچی 0-2 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

نوح عالم شاه 1-2 [Only registered and activated users can see links]

غلامرضا رضایی 1-3 [Only registered and activated users can see links]

amini_bio
06-01-2010, 23:47
اگه باز هم پستم پاک نمیشه، میشه درخواست کنم یه تیکه هایی از صحنه هایی که تماشاگرا اون شعارهای انگلیسی امریکایی! را میدادند بذارید؟

panda
07-01-2010, 03:34
بابت گل ها ممنون مثل اینکه بازی خوبی بوده من ندیدم میشه لطف کنید یه خلاصه مختصر هم بزاریند ممنون میشم:72:

sonada
07-01-2010, 14:11
اگه باز هم پستم پاک نمیشه، میشه درخواست کنم یه تیکه هایی از صحنه هایی که تماشاگرا اون شعارهای انگلیسی امریکایی! را میدادند بذارید؟

اولا یه بار برو کادر اطلاع رسانی رو بخون بعد اینجا مطلب بزار...حیف اینجا نمیتونم جوابتو بدم....:-w:-w:-w

Loverboy
07-01-2010, 14:24
اولا یه بار برو کادر اطلاع رسانی رو بخون بعد اینجا مطلب بزار...حیف اینجا نمیتونم جوابتو بدم....:-w:-w:-w
شما در جایگاهی نیستی که راجع به هر مسئله ای پاسخگو باشی ، پس تو کار مدیریت دخالت نکنید

------------------------------------

amini_bio ، این بازی شعارهای زیادی داده شد و چون شبکه الجزیره هیچگونه سانسوری نداشت و چون گفته شده هیچگونه بحث سیاسی و ... توی سایت انجام نشه ، از گذاشتن درخواستتون معذورم !

spaceboy
07-01-2010, 17:26
لاور جون اگه های لایت بازی توش اون شعار های اشمشو نیار هم شنیده میشه لطف کن های لایت رو بذار که دانلود کنیم.البته اگه وقتشو داری و مشکلی نیست.مرسی.

amini_bio
08-01-2010, 00:01
من خودم گیر آوردم اون صحنه ها با شعارها را.
اگه مشکلی نیست بذارم.

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟