توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیایید از تیم ملی کشورمان حمایت کنیم
Benjamin Aguero
21-12-2009, 14:43
با توجه به شرایطی که درحال حاضر برای تیم ملی فوتبال کشورمان بوجود آمده این تیم بیشتر از همیشه نیاز به حمایت فوتبال دوستان داره
از همه ی عزیزان فوتبال دوستمون دعوت میکنم که بیایید از تیم ملی مون حمایت کنیم.
در هر کجا که هستید و طرفدار هر تیمی که هستید بیایید از این تیم حمایت کنیم.
چه استقلالی و چه پرسپولیسی چه سپاهانی و چه طرفدار هر تیم باشگاهی دیگر
بیایید به این تیم فرصت بدهیم تا به روزهای اوج خود برگردد.
بعد از تمام شدن نسل طلایی 98 و ستاره های دیگری که کمی بعد از آن سال ها آمدند حالا تیم ملی از بازیکنان جدیدی تشکیل شده است.
دیگر مهدی مهدوی کیا نخوایم داشت تا با فرارهای زیبایش گل های به یاد ماندنی بزند (مانند گلی که به آمریکا زد) دیگر سانترهای طلایی او را نخواهیم داشت.
دیگر علی دایی نخواهیم داشت تا آن ضربه سرهای عالی را بزند. دیگر او را نخواهیم داشت که پنالتی هایمان را به راحتی به گل تبدیل کند. دیگر او را نخواهیم داشت که به راحتی در همه ی بازی ها برایمان گل بزند.
دیگر کریم باقری نخواهیم داشت.
احمدرضا عابدزاده..... خداداد عزیزی...... وحید هاشمیان....... یحیی گل محمدی..... و شاید حتی علی کریمی و شاید خیلی های دیگر
مردان بزرگ فوتبال سال های پیشمان را به یاد بیاوریم و فکر کنیم که چرا به آن مقام ها رسیدند.
خیلی بازیکن هایی را داشتیم که قدرشان را ندانستیم. آنطور که باید و شاید از آنها حمایت نکردیم. به راحتی به جام جهانی رفتند ولی با حاشیه سازی بی مورد شرایط را برایشان سخت کردیم تا فقط یک نیمه دوام بیاورند.
حیف بود آن نسل طلایی که تمام شد.
حالا نوبت جوانانی هست که تازه به تیم ملی رسیده اند.
باید از آنها نسل جدیدی بسازیم. نسلی که به مانند نسل 98 باشد.
این بازیکنان نیاز به حمایت دارند.
فحش دادن به ناموس مربی و بازیکنانمان وقتی بازی برده را در ورزشگاه خانگی و در حضور 100 هزار تماشاگر با مساوی عوض کرده اند هیچ نتیجه ای ندارد به جز اینکه روحیه تیم تضعیف شود و یک گل دیگر هم بخوریم.
شاید اگر فریادهای "سلطان علی دایی" که قبل از به ثمر رسیدن گل عربستان از تمام ورزشگاه شنیده میشد بعد از گل اول عربستان هم ادامه پیدا میکرد و به فحش های ناموسی تبدیل نمیشد تیم میتوانست یک گل دیگر بزند و آن بازی را ببرد. آن وقت تیم به این روز نمی افتاد.
بازیکنان و سرمربی به امید همان چند هزار نفر تماشاگر پا به ورزشگاه گذاشته اند.
چرا باید انها را تضعف کنیم؟ مگر ما هواداران تیم ملی کشورمان نیستیم؟
آیا توهین به شخصیت بازیکنان و سرمربی تیم ملی (هر کسی که باشد چه داخلی و چه خارجی چه برانکو باشد چه امیر قلعه نوعی چه علی دایی و چه افشین قطبی و چه هرکس دیگر) مشکلات را حل میکند؟
بازی آلمان - ایتالیا در نیمه نهایی جام جهانی 2006 آلمان را به یاد دارید؟ ایتالیا در دقیقه ی 119 و 121 دو گل به ثمر رساند تا آلمان میزبان از راهیابی به فینال رقابت ها باز بماند. ولی تماشاگران چه کردند؟! میتوانید تصور کنید که اگر چنین شرایطی برای ایران پیش بیاید تماشاگران چه میکنند؟!
بیایید این بار متفاوت باشیم بیایید تحقیر نکنیم. تضعیف روحیه نکنیم. به خدا نتیجه اش را خواهیم دید. باید به این تیم ملی فرصت داد. بیایید همگی با هم به استادیوم برویم و حتی در صورت باخت هم تشویقشان کنیم.
بیایید حامی تیم ملی کشورمان باشیم تا به روزهای اوج مان برگردیم.
Benjamin Aguero
23-12-2009, 09:57
به قسمتی از صحبت های افشین قطبی در نشست خبری اخیر توجه کنید:
... سرمربی تیم ملی فوتبال در ادامه نشست خبریاش پای بحثی را وسط می کشد که نگاه همه خبرنگاران را به خودش معطوف می کند.او می گوید: «: وقتی سرمربی تیم ملی شدم، عدهای به من گفتند اگر میخواهی صندلیات را حفظ کنی همیشه از بازی با تیمهای بزرگ فرار کن و بهترین بازیکنان ایرانی را در مقاطع مختلف به تیم ملی دعوت کن اما من چنین نکردم و همیشه سختترین انتخابها را داشتم. ما باید قبول کنیم نسل فوتبال ایران عوض شده و بازیکنانی که ده سال برای این تیم بازی میکردند دیگر نیستند. اینجاست که سعی میکردم شجاع باشم مبارزه و کار کنم. علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال به من گفت به این مسابقات برو و اگر ببازی هم بدان که تا آخرش هستی. ما داریم تیم جدیدی میسازیم که نتیجه دادن آن نیازمند حوصله و زمان است. معتقدم اگر تیم ملی در تورنمنت قطر هم بازنده باشد چیزی از این تیم کم نشده چرا که هدف دیگری برای شرکت در این مسابقات دارد. من اعتماد به نفس زیادی دارم و تا روزی که مردم بخواهند در تیم ملی میمانم. در گذشته هم نشان دادم که مرد روزهای سخت بوده و همیشه کارهای سخت کردهام. »
قطبی ادامه می دهد: «دوست دارم به حضورم در تیم ملی کره جنوبی اشاره کنم. کره جنوبی پیش از مسابقات جام جهانی شکستهای زیادی را برابر تیمهای مختلف متحمل شده که همگی به مثابه ویتامینی برای ساختن این تیم بود، مردم، کارشناسان و رسانههای این کشور اجازه دادند تا هیدینگ تیمشان را بسازد و همه دیدیم که این تیم به افتخار کره جنوبی و مسابقات جام جهانی 2002 تبدیل شد. آن موقع هم تغییرات زیادی در ترکیب بازیکنان دعوت شده از سوی هیدینگ لحاظ میشد و با تیمی با میانگین سنی 25 سال کارش را ادامه داد و در نهایت میوه آن حضور دوباره در جام جهانی بود و اکنون کره یکی از بهترینهای آسیاست. می خواهم تیم ایران را بسازم. من پشتیبانی بیش از پیش مردم نسبت به خودم را حس میکنم. قطبی جادوگر نیست که با یکی دو ماه کار کردن بتوانم تیمی در حد قهرمانی دنیا بسازم. برای پیشرفت یک تیم زمان و ابزار لازم است. ثانیهای نیست که به موفقیت تیم ملی وفوتبال ایران فکر نکنم لذا از مردم هم میخواهم برای رسیدن به این مهم صبور باشند. معتقدم صندلی مربیگری تیم ملی دست هر کسی بوده انتقادهای زیادی از او شده است. لذا من هم سعی میکنم انتقادپذیری بیشتری داشته باشم و بگویم رسانهها هرچه میخواهند بگویند. »اما حرف های پایانی سرمربی تیم ملی که درباره یک درخواست است.درخواست از تیم های باشگاهی برای کمک به تیم ملی.قطبی به خوبی به این نکته واقف است که منتقدان زیادی در ایران دارد و کمی لغزش او را در تیررس بدترین انتقادات قرار می دهد.
با این حال او درخواستش را مطرح می کند و می گوید: «تیم ملی، لیگ برتر و دیگر تیمهای ردههای سنی مختلف مثلثی هستند که هرچقدر این مثلث متحدتر و قویتر باشد فوتبال ایران پیشرفت میکند. این مثلث باید سالم باشد و همه در آن به یکدیگر کمک کنند. باید قبول کنیم لیگ برتر ما در سطح متوسطی از آسیا است و کمک کنیم که تقویت شود، فدراسیون نیز هزینههای زیادی کرده که 8 تیم ملی در ردههای سنی مختلف بتوانند تجربیات بین المللی را در مسابقات خارج از کشور کسب کنند که واقعا جواب داد و میبینیم بازیکنانی چون کریم انصاری فرد و احسان حاج صفی میوههای بهاد دادن به تیمهای پایه است. همچنین میخواهم تیمهای لیگ هم به ما کمک کنند تا بازیکنانشان دارای تجربیات بینالمللی بیشتری شوند. قطعا بازی در جایی که یک سال دیگر جام ملتها در آن برگزار میشود برای تیم ایران مفید است.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
اگر به قسمت هایی که بصورت پر رنگ مشخص شده اند بیشتر توجه کنید متوجه منظور حرفهای من در پست اولم میشوید.
میخواهم بدانم که واقعا دلیل شما برای این مخالفت ها چیست؟ چه هدفی را دنبال میکنید؟
باز هم میگویم مربی برای من هیچ فرقی نمیکنه و مهم تیم ملی هست که داره ضرر میکنه و هر روز داره بدتر میشه. و باور کنید که بزرگترین دلیل آن عدم حمایت مردم هست.
لطفا نظر خود را بگویید تا حداقل به یک نتیجه ای برسیم!
موضوع جالبی بود
من نظرم رو بدون سانسور می گم! ببخشید البته.. همین تیم ملی از سر مردم ایران یا بهتر بگم فوتبال دوست های ایران زیادیه!
این مردم همونایی هستن که از برد عربستان جلوی ایران خوشحال بودند چون علی دایی باخته!!!!!!!!! من ایران زندگی نمی کنم و در کشور عربی هستم! اینجا همه پدر خودشون رو در اوردن که ما ایرانی ها رو بردیم .. اون وقت چهارتا بچه تو ورزشگاه آزادی و سایت هاشون از باخت تاریخی ایران جلوی عربستان ابراز سرافرازی می کنن!
یک سر به سایت ها پرطرفدار مربوط به فوتبال داخلی بزنید و ببینید چه خبره ! دارن دعا می کنن که ایران ببازه تا افشین قطبی ضایع بشه!!!!!!!!!
تو سایت برد و باخت که سایت خیلی معروف و پرطرفداری هست نویسنده ی سایت رسما نوشته که دعوت سوشا مکانی برای برای تیم ملی به دلیل "پاس گلش" به پرسپولیس بوده !!!!!!!
چه انتظاری از این فوتبال داری؟ اینجا تیم ملی امارات 10 بازی پشت سر هم می بازه! با هندوستان مساوی می کنه ولی مردمش 1% هم به تیمشون پشت نمی کنن... تو بدترین شرایط میرن استادیوم و 1 کلمه هم ناسزا تحویل تیم و سرمربی نمی دن!
بعد ما ایرانی ها ادعای فرهنگ غنی و علم و سواد زیاد هم می کنیم! همین اشخاص بودن که آرزو می کردن از بین دایی و قلعه نویی و قطبی , قطبی سرمربی تیم ملی بشه! ولی حالا چی شد؟
همین امروز ببین چه نظراتی توی این تاپیک دریافت می کنی! قول می دم 90% استقلالی ها میان اینجا و یه چیزایی راجع به قطبی و انتخاب هاش میگن که شاخ در میاری!
در ضمن این دلایل زیر سوال بردن قطبی از لحاظ فنی!! به مسائل 30اسی هم مربوط میشه!! که ایران در این زمینه نوبرشه..
وقتی می بینم یه هموطنم میاد و با افتخار میگه "تیم قطبی امروز با 800 تا تماشاگر بازی کرد" ... چی باید بهش بگم؟
ورزشگاه امارات و سعودی همیشه پر بوده! چه تیمشون باخته چه برده... ولی ورزشگاه ما پر بشو نیست! هرچی بشه...
کشوری که مردمش از باختن تیم ملی اش جلوی رقیب دیرینه اش شاد میشن همون بهتر که به جایی نرسن!
مهريار جان يه نكته اي هست كه بهش دقت نكردي...
بازيكناي ايران با پول به اينجا رسيدن. اگه خواستي من كسي رو ميشناسم كه دقيقا بهت ميگه 70% بازيكناي معروف ايراني با پول دادن فوتباليست شدن...
اونوقت ما بايد از فوتبالمون چه انتظاري داشته باشيم... :wagfinger1:
اينكه هر روز پيشرفت كنيم!!!
ما بايد همينجوري زمين بخوريم... انقدر زمين بخوريم تا بتونيم رو پامون وايسيم :2mo5pow:
Benjamin Aguero
23-12-2009, 13:09
خب دوست عزیز این دلیل میشه که ما بیایم شخصیت مربی و بازیکن ها و خانواده شون رو در همه جا و حتی در استادیوم ها زیر سوال ببریم؟!
این سوالی هست که باید جواب داده بشه.
متاسفانه تنها چیزی که الان توی فوتبال این کشور رایج شده همین هست.
Leo Messi
23-12-2009, 13:09
حالا هدفتون از این تاپیک چیه رو نمیدونم.اما از این تیم ملی هیچ حمایت کردنی نداره.دو روز دیگه از کره شمالی و مالی می بازه میاد میگه تجربه اندوزی شد.
به خدا حاضرم علی دایی برگرده و این قطبی نباشه تا پول مملکت رو به تاراج نبره.
بازیکنایی که دعوت کرد رو نگاه کن.سوشا مکانی چنگرترین دروازبان که حقش نیست دروازبان5تیم ملی باشه.خلیلی رو که به پسرش معروف شده.بازیکن بدی نیست اما الان آماده نیست و....
مهریار جان، البته اینکه ورزشگاه پر نمیشه بخاطر اون 90% استقلالی که ذکر کردین ربطی نداره!! اگه اینطوره خب چرا پرسپولیسیا نمیرن ورزشگاه؟؟؟ اونا که قطبی عشقشونه!!! من خودم کار تماشاگرای تیم ملی رو اصلا درست نمیدونم و این رفتارا هم فقط به تیم ملی مربوط نیس. شما همین الانم میتونین تو اس اس و پرسپولیس هم همین رفتارا و ناهنجاریها رو ببینید. اما به عقیده من بزرگترین تقصیرات برمیگرده به روزنامه نگارا، سایتها و خبرنگارا و مربیای ناسازگار (امثال ناصر ابراهیمی، عزیزی و غیره) که فوق العاده تاثیر دارن تو مسیر فکری جامعه و جو رو بهم میریزن. بی شک میتونی تو تمام نوشته ها و نظراتشون مسیر انحرافی رو ببینی و متوجه بشی که چه هدف هایی رو دنبال میکنن.
من خودم از طرفدارای قطبی ام و اتفاقا آرزو میکنم تا پایان جام ملتهای آسیا مربی تیم ملی باشه. اونوقت میشه در موردش نظر داد نه الان که هنوز 10 بازی رو نیمکت تیم ملی نبوده........
در ضمن من خودمم تو اماراتم. ولی هیچ وقت تو بازیهای ملیشون ورزشگاه پر نشده هـــــــــــــا! :wagfinger1:اتفاقا سر بازی با آلمان تماشاگرای آلمانی بیشتر از اماراتیا بودن که بخاطر عدم حضورشون کلی شاکی بودن . الان بری کافی شاپ ها وقتی بارسا بازی داره بیشتر جوونای اماراتی رو میبینی تا وقتی تیم ملی کشورشون بازی داره. خب این هم طبیعیه . اینجا آسیاس نه اروپا. 127fs3556139
ایشالا تیم ملی ما هم یه چندتا نتیجه خوب بیاره دوباره مردم آشتی میکنن با تیم ملیمون و استادیوم ها پر میشن.........به امید اونروز...:thankyou:
ITALIANO
23-12-2009, 14:36
من نميدونم محور اين بحث چيه ! طرفداري از تيم ملي ، مديريت ، سازماندهي بازيكنان ، . . . ولي...
كلمه مديريت تو فوتبال كشـور ما تعريف نشده ! ( اعم از تيم هاي باشگاهي و ملي )
مردم ، از اين تيم ملي واقعا خسته شدند ، چــون از مسائل دروني فوتبال آگاه هستند ، 2 تا از فاكتور هاي مهم براي فوتبال كردن در ايران "پول و رابطه" است ! به غير از اين نميتونه باشه اصلا!
مسئله قهر و آشتي مردم با فوتبال ملي هم همينه ! شما ببينيد ، سر دربي استقلال و پرسپوليس ، 80 تا 90 هزار تماشاگر به ورزشگاه مياد ، ولي درست دو روز بعد از اين بازي ، كلا 20 هزار نفر هم براي ديدن بازي تيم ملي به ورزشگاه نمياد !!! اين يعني پايين اومدن سطح كيفي تيم ملي !!
اوكادا ( سرمربي ژاپن ) با اينكه تيمش در مرحله مقدماتي به 1 امتياز احتياج داره تا به جام ملت هاي آسيا صعود كنه ، 13 بازيكن زير 21 سال رو براي اولين بار به تيم ملي دعوت ميكنه و به بازيكنان اصلي خودش استراحت ميده...!!! ولي ما هروقت ، تو هر زمان كه يه تورنمنت واقعا چيپ هم برگزار بشه ، با تمام نفرات اصلي به اردو ميريم و تمام مشكلاتش رو به جون مي خريم تا فقط در تورنمنت شركت كنيم!! در اصل ژاپن "جام ملت هاي آسيا " رو يك زنگ تفريح براي خودش قرار داده تا بتونه تو تورنمنت رسمي جام جهاني بهتر ظاهر بشه!
الان ژاپن با اين كارش ، انگيزه بازيكنان جوانان و اميد خودشون رو بالا ميبره و باعث ميشه سطح ليگ كشورشون هم بالاتر بره و اين بازيكنان هم ميتونند يك اسم و رسمي براي خودشون ثبت كنند ! وقتي بازيكن سابقه ملي در پرونده داشته باشه ، به يه خودباوري بالا مي رسه كه ميتونه در تيم ملي توپ بزنه !! ولي ما فوتبال پايه رو فداي تيم ملي بزرگسالان و ليگ كرديم. . .
يا مثلا وقتي افشين قطبي قبل از شروع ليگ ، اسامي بازيكنان تيم ملي رد مي كنه!! بازيكن تيم باشگاهي كاملا انگيزه خودشو از دست ميده و براي تيمش هم نميتونه مثمر ثمر باشه...
موارد خيلي بيشتر از اين چيزاست كه بخوام بهش اشاره كنم. . .
Benjamin Aguero
23-12-2009, 15:00
شما درست میگی دوست من ولی آخه مگه میگذارن که آدم جوون دعوت کنه؟!
هرکی رو دعوت کنی یکی یه حرفی میزنه. تازه حرف که نمیزنن. فحش میدن. چرت و پرت میگن تخریب میکنن. شخصیت رو زیر سوال میبرن و...!
آخه این چه وضعشه؟!
اعتقاد من اینه: ما یک طرف قضیه هستیم و اون ها هم یک طرف دیگه. بیاید خودمون رودرست بکنیم تا اون ها هم مجبور بشند خودشون رو درست کنند.
تا وقتی که ماها (نه من و شما بلکه امثال ما دوستان ما و اطرافیان) مرند استادیوم و به مربی تیم ملی فحش رکیک میدند.نباید انتظار داشته باشیم که اون ها هم خوب عمل کنن.
هدف از این تاپیک همینه. که بیایم ما وضیفه ی خودمون رو درست ااجام بدیم بعد از اون ها انتظار داشته باشیم درست عمل کنند.
نباید با یک گل زده یا خورده به کل نظرمون راجع به یه تیم عوض بشه
نباید توی استادیوم علنا به داور فحش بدیم. خوب معلومه بعدش داور هم خوب عمل نمیکنه!
آخه من چی بگم؟! هرچی بگم کم گفتم!
شما هم حرف هات رو بگو تا به یه نتایجی برسیم و حداقل چند نفر رو اصلاح کنیم.
تو فوتبالي كه فدراسيون فوتبال برانكو رو مجبور ميكنه تا از دايي حتما استفاده بشه چه نتيجه اي ميشه گرفت ؟جز اينكه امثال دايي و همراهان اون فوتبال به كثافت كشيدن
تو فوتبالي كه دايي تو 5 گزينه نيست ويك سبه مربي ميشه بدون كوچكترين مدرك مربي گريمي چهخ انتشاري ميشه داشت
تو فوتبالي كه مربيش با يك شب مياد وميره (مايلي كهن ) چه انتظاري ميشه داشت
تو فوتبالي كه به جرم انتقاد كردن برنامه 90 رو تحريم ميكنند چه انتظاري ميشه داشت
به قول يكي از دوستان خيلي ها با پول به جاهايي رسيدن
ما تو مملكتمون اونقدر استعدادداريم اما پول ندارن تا به بالا دست ها بدن تا به تيمي برسن
يه مثال همه علي كريمي رو ميشناسن با تكنيك نابش وبازيسازيس اما همين كريمي وقتي رفته تست بده اصلا راش ندادن (تا اينكه پروين تو بازيهاي داخل سالن كريمي رو ديد وبا شايسته نگري اونو آورد به فوتبال )
ما تو مملكتمون مثل كريمي زياد داريم اما ديگه كساني مثل پروين نيستند كه شايساه نگر باشند حرف اول وآهر اين فوتبال كثيف پول و مافيا است
مردم ديگه از اين كثافت كاريها آگاهند و براي همين كسي به تيم ملي علاقه نداره
تيم ملي مرد وبه تاريخ پيوست
تمام
saeed_cris
23-12-2009, 15:02
به نظر من دليل اصلي عدم حمايت از تيم ملي خود افشين قطبيه..
خوب كسي كه به راحتي اون حرفا رو در مقدماتي جام جهاني زد وگفت براحتي همه ي تيم ها رو ميبريم وشيرهاي آفريقا منتظر ما هستن وميريم جام جهاني..
يعني چي؟مربي كه فقط حرف به زنه وعمل نكنه..هر مربي ديگه اي هم بياريد با حرف ميتونه تيم رو قهرمان جام جهاني هم كنه ولي در عمل مهمه..
آقا وقتي ازش ميپرسن چرا اين قدر مطمئن بودي تيم رو به جام جهاني ميبرم در جواب ميدونسد چي ميگه؟
اين آقاي قلب شير ميگه خواستم روحيه تيم رو ببرم بالا..
واقعا جالبه..:2mo5pow:
آقا از اين ور مياد قول قهرماني در جام ملت ها رو ميده..ميخواد فقط با اين حرف ها و خيالپردازي ها جاي خودش رو تثبيت كنه چه رو نيمكت و چه در دل هواداران..
ولي همه خوب ميدونن با اين نتايج وبازي هاي افتضاح تيم ملي كسي نمياد از اين تيم حمايت كنه..
الانم گفته من 9 ماه زمان ميخوام تا تيم ملي رو بسازم..
واقعا حرف هاي ضد ونقيص از صحبتاش پيداست..
از نظر من اگه قطبي تو ترنمنت قطر نتايج لازم رو نگيره بهتره خودش استعفا بده تا اخراجش نكردن.
يه چيز ديگه كه يادم رفت بگم محبوبيت اين آقا بين ايراني هاست..
اگه اين آقا محبوب بود حداقل هواداراي پرسپوليس رهاش نميكردن .
مربي كه دقيقه 97 قهرماني ليگ رو براشون آورد..
در هر حال اگه قطبي ميخواد تاتكتيك وبرنامه ريزي و نحوه ي دعوت كردن بازيكنان تيم ملي رو تصحيح و عوض نكنه بزودي بركنار ميشه..
اگه بركنار شد هم زياد تعجب نكنيد..
Valencia
23-12-2009, 15:16
بنظر من فوتبال سیاسی اصلا ارزش توجه نداره!!!تا وقتی سیاست تو فوتبال ما دخیله اصلا برای من یکی مهم نیست!!!
مثلا ما کفاشیان رو داریم که نقش مترسگ رو داره و از خودش هیچ اختیاری نداره!!
وقتی مربیان تو ایران دیدن چشم همیدیگه رو ندارن دیگه چه انتظاری از مردم دارند؟
تو روزنامه خودم قطبی بیچاره گفته واسه پرواز ها هواپیمای اختصاصی بگذاریم اگه بدونید بقیه چیکار کردند.مدیر روستا نوشته بود وقتی درخواست قطبی رو دیدم هنگ کردم!!
تا وقتی طرز تفکرا انقدر احماقه هست پیشرفت که هیچ پسرفت هم می کنیم یک نگاه به کشورهای عربی بکنید که از لحاظ فنی 1/10 ایرانی ها هم نیستن اما از یکی مصاف کوتاه به یک جا میخوان برن پرواز اختصاصی که هیچ چنان امکاناتی دارند که انگار می خوان برن جام جهانی !!!
فقط متاستفم
Benjamin Aguero
23-12-2009, 15:19
آقایون عزیز
من دارم میگم اصلا انتخاب دایی غلط
انتخاب قطبی هم غلط
ولی بیاین ما وظیفه مون رو انجام بدیم.
به خدا نتیجه ی منفی نمیگیریم
قطبی اگه اون حرف ها رو نمیزد ما عمرا میتونستیم از دو کره حتی امتیاز بگیریم.
این ها مسائل روانشناسی دوستان من
قطبی خیلی بهتر از من و شما با این مسائل آشناست.
اینو قبول کنید.
تعصب الکی رو بگذارید کنار
ن .
مربي كه دقيقه 97 قهرماني ليگ رو براشون آورد..
شواهد داره نشون ميده كه استيلي تيم رو قهرمان كرد نه اين بابا كه فقط بلده حرف بزنه ، البته سطح فرهنگش خيلاي خوبه ،روانشناس خوبيه اما از لحاظ فني هيچي نيست ، تاكتيكش فقط سانتر از جناحين هست وبس
كه همين خيلي چيزارو ميرسونه
اینو قبول کنید.
داداش حرف تو با همه فرق داره معلومه از يه جايي بهت چيزس ميماسه ، برو به اون تاج و كفاشيانت(و..)بگو ویرایش شد تو تيم ملي و فوتبال كه ديگه مردم هيچ اهميتي به فوتبال نحواهند داد
درست صحبت کنید
Benjamin Aguero
23-12-2009, 15:31
چرا اینجوری میگی؟
من به چی صم بخورم؟!
والله من این ها رو دارم از خودم میگم.
این چه حرفیه که شما میزنی؟!
چرا نمیخواید قبول کنید؟!
شخصیت یک آدم فرق داره با اطلاعاتش و از این حرف ها
قطبی بار فنیش کمه؟ قبول
ولی چرا به شخسیتش توهین میکنید؟
چرا به شخصیت دایی توهین کردید؟ چرا به شخصیت قلعه نوعی و برانکو توهین کردید؟ چرا واقعا؟
saeed_cris
23-12-2009, 15:33
آقایون عزیز
من دارم میگم اصلا انتخاب دایی غلط
انتخاب قطبی هم غلط
اینو قبول کنید.
دوست عزيز من به نظراتت كامل احترام ميزارم ولي اين رو ديگه همه ميدونيم آقاي قطبي بايد به جاي حرف زدن عمل كنه..
خداييش يه نگاه به تيم ملي از زمان آقاي قطبي بندازين تا ببينين چه نتايجي كسب كرديم..
ذخيره هاي امارات رو 1-0 بردن شاهكاره
با دو تيم كره كه آقاي قطبي كاملا شناخت روي اون تيم ها داشت تساوي گرفت درسته كه بايد هر دو بازي رو ميباختيم..
اردن و ايسلند رو 1 - 0 بردن تو تهران واقعا نتيجه جالبيه.
ايسلند هر چند يه تيم اروپايي ولي رنكينگش رو تو فيفا ببينين كه چندمه..
تا مديريت تيم ملي اصلاح نشه به جايي نميرسيم..
در زمان دايي كه نتيجه هاي بدي نداشتيم.اون بازي كه با عربستان تو تهران باختيم واقعا بد شانس بوديم.ببينيد چقدر موقعيت رو گل نكرديم..
يكي ديگه از محور هاي عدم حمايت مردم از تيم ملي كفاشيانه كه هيچي از مديريت وبرنامه ريزي حاليش نيس ..:1:
قطبی بار فنیش کمه؟ قبول
ولی چرا به شخسیتش توهین میکنید؟
اين كه بار فنيش كمه توهين به شخصيته اين درمورد قطبي
چرا به شخصیت دایی توهین کردید؟
مگه دايي شخصيت داره كه انجور به خبر نگار ميگه تو اصلا بلدي تاكتيك چيه
مگه دايي شخصيت داشت كه با حرف كارشناس ومردم وروزنامه وعالم وادم مخالف بود وميگفت من من
دايي هيچ شخصيتي نداره چون از مزذم ايران معذزت خواهي نكرد و 800 مليون ناقابل از اون كسي كه آورده بودش گرقت ورفت ومصبب اين همه بدبهتي شد
چرا به شخصیت قلعه نوعی و برانکو توهین کردید؟ چرا واقعا؟
فكر كنم دچار توهم شدي پستهاي منو دوباره بخون
در مورد قلعه نويي هم بگم كه عودش گفت چون من به يك نفر جواب نه دادم از نيم ملي كنار رفتم (اون يه نفر هم دايي بود )
دايي همه چيز رو به كثافت ولجن كشيده
Benjamin Aguero
23-12-2009, 15:47
خب نظر شما هم درسته
من که طرفدار قطبی یا دایی نیستم
(اگر میبینی اون کنار نوشتم افشین قطبی بخاطر شخصیتشه نه مربی گریش)
من تیم ملیم رو دوست دارم.
باید بهشون فرصت داد.
و بازهم میگم بیاید به شخصیتشون احترام بگذاریم چرا باید توی استادیوم فحش بدیم بهشون؟
من تیم ملیم رو دوست دارم.
باید بهشون فرصت داد.
همه تيم ملي رو دوست دارن اما وقتي تيم ميشه ملك شخصي شد ديگه تيم ملي نيست وبهتر همون مالكانش براش طرفدار بيارن
POORIA BAYERNI
23-12-2009, 15:54
سلام بر همه. . .
مردم ، از اين تيم ملي واقعا خسته شدند ، چــون از مسائل دروني فوتبال آگاه هستند ، 2 تا از فاكتور هاي مهم براي فوتبال كردن در ايران "پول و رابطه" است ! به غير از اين نميتونه باشه اصلا!
به جز پول و رابطه بهتره تظاهر كردن هم اضافه كنيم......طرف ميبره بازيو ميبره ميگه امام زمان و غيره كمك كرد..اون يكي ميگه عنايت خدا بود...آيا واقعآ اعتقاد دارند يا متظاهرند..منظورم شخص خاصي نيست...همه همينجور هستند.....
طرف ميره توي مراسم رئيس جمهور شركت ميكنه..آيا واقعآ اعتقاد داره؟؟،آيا براي اين نيست كه سمت خودشو توي تيم حفظ كنه.....
در مورد همين رابطه كه ميگيد..توي برنامه نود هروقت 1مربي با 1مسئول فدراسيون يا مدير باشگاهش پشت خطه همش ازش تعريف ميكنه با سلام خدمت مهندس فلاني كه خيلي توانمنده خيلي با تجربس خيلي صادقه.....آيا اينارو ميگه براي اين نيست كه پستي گيرش بياد يا توي سره سمتش باشه؟.....
اينارو مردم ميبينند،ميگند حتمآ بازيكنا هم كه انتخاب ميشند با رابطه هست ميگند تيم ملي ما كه نيست تيم ملي چند نفره پس به ما چه كه ببازه. . .
تازه بعد از عدم صعود به جام جهاني اين طبيعي هست كه مردم تا مدتي استقبال نكنند
خب دوست عزیز این دلیل میشه که ما بیایم شخصیت مربی و بازیکن ها و خانواده شون رو در همه جا و حتی در استادیوم ها زیر سوال ببریم؟!
این سوالی هست که باید جواب داده بشه.
متاسفانه تنها چیزی که الان توی فوتبال این کشور رایج شده همین هست.
در اين مورد مشكل اصلي اينه كه تماشاگرا نميدونند چطور اعتراض كنند ولي آيا تمامي امكانات براي تماشاگرا فراهم شده كه ازشون انتظاراتي داشته باشيم؟. . .
Benjamin Aguero
23-12-2009, 16:01
من که نگفتم شما به قلعه نوعی توهین کردی. منظورم همه ی مردم بود. بدبخت اومده بود توی آخرین برنامه ی جام چهاردهم توی شبکه ی 3 داشت گریه اش میگرفت.
ببین مشکل اصلی من میدونی چیه؟
1. تماشاگرا به شخصیت هیچکس احترام نمیگذارن چه مربی چه بازیکن چه داور و چه هرکسی. تماشاگرا که هیچی اصلا بقیه ی مردم هم به هیچکی احترام نمیگذارن. همه فقط خودشون براشون مهمه. این خیلی بده.
2. به مربی تیم ها فرصت داده نمیشه تا کارشون رو بکنن. سریع با 2 تا باخت مربی رو میندازن بیرون! میگن دلیلش مدیریته ولی من اینو نه اینکه قبول نداشته باشم. ولی تا حدودی باهاش مخالفم. خب وقتی تماشاگرا میان هی به مربی و مدیرعامل و غیره فحش میدن و حیا کن رها کن راه میندازن خب خود شما هم مدیرعامل باشی برنمیداری مربی بدبخت رو بندازی بیرون؟
به برانکو وقت دادیم 4 سال تا حدودی حمایتش کردیم (تا قبل جام جهانی) راحت بردمون جام جهانی. ولی مگه به به قلعه نوعی وقت دادیم کارشو بکنه؟ مگه به دایی وقت دادیم کارشو بکنه تا یه باخت داد انداختنش بیرون! حالا بیاید به قطبی وقت بدیم (هرجور آدمی که هست چه خوب باشه چه بد)
مردم ایران از فوتبال زده شدن، نه فقط از تیم ملی. میشه کاملا بهشون حق داد. فوتبالمون بجز باند بازی های آنچنانی و سیاسی کاری های فدراسیون هیچی نیست. شما توی این فوتبال کاپلو رو هم بیاری به تیم آقای X که تحصیلات دبستانش رو هم تموم نکرده میبازه. طبیعتا دلیلش هم مسائل فنی نیست، دلیلش اینه که مسائل فنی و خود فوتبال در کشور ما بی معنیه.
ALi ReZa
23-12-2009, 17:28
روزی که تو تاپیک پرسپولیس اومدم گفتم قطبی هیچی بارش نیست (بعد از بازگشت دوباره اش به پرسپولیس ) همه ی کاربرای اونجا بلااستثنا ریختن رو سرم که قطبی خداست و فلانه و فلانه و بعد 7 سال تیمت رو قهرمان کرده و خیلی بی چشم و رویی و ...
کلی هم تخلف دادن بهم و انداختنم بیرون از تاپیک !!!
حالا کاملا مشخص شده دنیا دست کیه
به قول اون دوست استقلالی :
قطبی همان امپراطوری بود که ساختیم و به جان خود انداختیم !!!:2mo5pow:
Valencia
23-12-2009, 22:55
من نمیدونم چرا قطبی رو مقصر می دونید!
تو این جوی که فوتبال ایران داره والا هیچ مربی نمیتونه درست کار کنه!!!حتی برانکو که به نحو احسنت برای ایران کار کرد!!!
گاس هیدینگ رو ببینید !مربی به اون بزرگی نتونست روسیه رو ببره جام جهانی !!!من قطبی رو با گاس هیدینگ مقایسه می کنم نه دایی رو باهاش چون :
1. دایی تجربه لازم رو نداشت و زود اومد رو کار و خودش رو بد خراب کرد
2.علت منفور شدن دایی در حال حاضر بخاطر لجبازی با اقلیت و نیاوردن کریمی به تیم ملی بود که اگه دایی لاقل با کریمی به عربستان می باخت هم کمتر تاثیر گذار بود هم بهانه ای برای گفتن داشت اما غد بودنش کار دستش داد.
قطبی کاملا دستش بستش و گرفتن دو مساوی تو خونه دو کره و برد تو زمین خودمون امتیازات خوبی بود!!
اگه یک نفر باشه که حاضر باشم ازش حمایت بشه اون قطبی هست که باید بهش زمان داد
روزی که تو تاپیک پرسپولیس اومدم گفتم قطبی هیچی بارش نیست (بعد از بازگشت دوباره اش به پرسپولیس ) همه ی کاربرای اونجا بلااستثنا ریختن رو سرم که قطبی خداست و فلانه و فلانه و بعد 7 سال تیمت رو قهرمان کرده و خیلی بی چشم و رویی و ...
کلی هم تخلف دادن بهم و انداختنم بیرون از تاپیک !!!
حالا کاملا مشخص شده دنیا دست کیه
به قول اون دوست استقلالی :
قطبی همان امپراطوری بود که ساختیم و به جان خود انداختیم !!!:2mo5pow:
میشه شما دو تا مربی خوب ایرانی واسه من نام ببرید که میتونستن جایه قطبی رو در تیم ملی بگیرن و در صورت نتیجه نگرفتنش خود شما ازش انتقاد هایه .... نمیکردید!!!
در هر صورت تا بساط باند بازي تو فوتبال هست فوتبال ايران روز به روز صعيف تر ميشه ، يكي از برنامه كه معلومه توسط باندي خاص چرخيده ميشه دلقك از نگاه 2 هست كه اونم بيننده نداره چون ماهيتش لو رفت ولي اينا براي گند زدن به فوتبال ساكت نميشينند وهمه كار ميكنند
با عرض پوزش از اونایی که جواب من رو دادن و احیانا منتظر جواب هستن...
من ترجیح میدم با کسایی که اعتقاد دارن و دوست دارن که تیم ملی کشورشون ببازه بحث نکنم چون واقعا کاری بی معنی هستش!
ببخشید!
Valencia
24-12-2009, 00:22
من ترجیح میدم با کسایی که اعتقاد دارن و دوست دارن که تیم ملی کشورشون ببازه بحث نکنم چون واقعا کاری بی معنی هستش!
باور کنید کسی دوست نداره تیم ملیش ببازه!! نظر شخصی خودم اینه که قطبی بهترین گزینه هست و اگه از اول (همون موقعی که دفعه اول انتخاب شد) سرمربی می شد الان ما تاپیکی تو این سایت بنام ((بررسی و بحث تیم ملی ایران و هم گروه هیاش در جام جهانی )) داشتیم!
قطبی یک بازی رسمی بی ارزش رو به اردن باخت!!ما نباید جو رو بخاطر این یک باخت خراب بکنیم!!!
هیچ مربی در سطح A جهانی هم نمیتونه تو ایران کار بکنه!!!تمام مسائل تیم ملی فقط به سرمربیش بر نمی گرده بلکه اگه دید کلی داشته باشیم اختلاف نظراتی که بین خودمون هست بدترین عامله نتیجه نگرفتن بود!!حساب کردید اگه عربستان و کره شمای یکشون گل می زد ما الان تو جام جهانی بودیم و قطبی یک فوق اسطوره محبوب می شد؟
امیدورام با قطبی قهرمان آسیا بشیم (البته اگه مسئولین بذارند))
متاسفم برای کسایی که فکر میکنن قطبی بهترین گزینست
(هر چند به نظرشون احترام میذارم)
و متاسفم برای کسایی که فکر میکنن این تیم ملی یه روزی دوباره
برمیگرده به روزهای خوب سال 98 و 99
هنوز قطبی رو نشناختین؟
کسی که از ضعف همیشگی ایرانیا داره سو استفاده میکنه و فقط و فقط با
ادبیات به اصطلاح منحصر به فردش داره همه رو سیاه میکنه
کسایی که از نتایج قطبی حمایت میکنن به سوالای من جواب بدن:
1.گرفتن 2 مساوی از دو کره و برد امارات در آزادی خیلی سخت بود؟؟؟
انصافا کلنگ هم میذاشتن بالا سر تیم ملی همین نتایج رو میگرفت
رفتن قطبی رو آوردن و قطبی روزی 1000 بار قول میداد تیم ملی رو ببره جام جهانی
خب اگه میخواستن نرن جام جهانی همون دایی رو نگه میداشتن....اگه میخواستن از
3 بازی 5 امتیاز بگیرن اصلا سرمربی نمیخواستیم
2.کسی در خورده شیشه داشتن قطبی شک داره؟
الف)قضیه مارکو
ب)قرارداد نجومی با پرسپولیس(نزدیک 2 میلیون دلار خرج کادر فنی شد)
ج)قول های واهی و تو خالی
د)ول کردن یه دفعه ای پرسپولیس و فرار به امارات و مصاحبه با بی بی سی
ه)قضیه دی کارمو
دست بردارید از بستن چشمها و تکرار کردن مسائل کذب و خنده دار
تیم فعلی قطبی جذاب بازی میکنه؟؟؟؟
شما رو راضی میکنه
خداییش من حتی 15 دقیقه از بازیهای این تیم ملی با مربی بین المللیش رو نمیتونم
تحمل کنم...چه برسه که بیام و حمایت کنم...کیو جمایت کنم؟قطبی رو که با مصاحبه هاش
فکر میکنه من نوعی احمقم؟کسی که به زور داره میگه شب سفیده؟؟؟؟
کسی که قول میده و بعدش خیلی راحت از زیرش در میره و بهونه میاره؟
دقت کردین تو هر برنامه ی تلویزیونی که حضور پیدا میکنه از سوالات طفره میره
و هر چی مجری ازش بپرسه یه جواب دیگه میده؟
در مورد دعوت بازیکنا به تیم ملی هم هر چی نگم بهتره
کسی که سوشا مکانی و محسن خلیلی(که 3 تا بازی پشت سر هم فیکس بوده!!!)
و هاشم بیک زاده رو دعوت میکنه و این طالب لوی نا آماده رو دعوت میکنه و این همه
شایسته رو نمیبینه جایی برای بحث نداره
این تیم ملی خیلی وقته مرده....خیلی وفته
تا وقتی که یه سرمربی درجه اول خارجی نیاد بالا سر تیم و یه سرمربی درست و حسابی
نیاد تو تیمهای پایه (البته حساب علی دوستی جداست)این تیم ملی لیاقت حمایت نداره
وقتی سرمربی درجه اول اومد و تاکتیک به تیم تزریق کرد و از پایه همه چیز رو درست کرد حتی
با باخت هم تیم ملی رو حمایت میکنیم....ولی الان چیزی به اسم تیم ملی باقی نمونده
با یه سری بازیکن داغون و یه سرمربی دروغگو و سیاه باز که فقط 1 سال تجربه سرمربیگری
پرسپولیسه استیلی رو داره...کسی که افتخار میکنه آنالیزور کره بوده............وای بر این تیم ملی
...انقدر بیچاره شدیم که باید همچین آدمهایی بشن نماینده ایران...........
MBeckham
24-12-2009, 00:55
فوتبال ایران 99% 30 یا 30 هست پس درست نمیشه!
هنوز قطبی رو نشناختین؟
الف)قضیه مارکو
ج)قول های واهی و تو خالی
ه)قضیه دی کارمو
شما رو راضی میکنه
وقتی سرمربی درجه اول اومد و تاکتیک به تیم تزریق کرد و از پایه همه چیز رو درست کرد حتی
با باخت هم تیم ملی رو حمایت میکنیم....ولی الان چیزی به اسم تیم ملی باقی نمونده
با یه سری بازیکن داغون و یه سرمربی دروغگو و سیاه باز که فقط 1 سال تجربه سرمربیگری
پرسپولیسه استیلی رو داره...کسی که افتخار میکنه آنالیزور کره بوده............وای بر این تیم ملی
...انقدر بیچاره شدیم که باید همچین آدمهایی بشن نماینده ایران...........
90% منتقدان قطبی(که البته نمیشه اسمشون رو منتقد گذاشت!!!) طرفدار هایه استقلال هستن!!البته با احترام به بقیه استقلالی هایه فهیم
من میدونم مشکل شما با قطبی چیه شما با این مشکل داری که قطبی پرسپولیس رو قهرمان کرده و تمامه این حرفا از سره حسادته!! لیاقته شما ها یکی مثل قلعه نوعی که وقتی از تیمه قبلیش میره شروع میکنه به نابود کردن اون تیم تا بگه که چون من رفتم تیم خراب شد.زمانه حجازی زمانه فیروز و الان هم که صمد!!! خلایق هر چه لایق!!!
90% زمانه حجازی زمانه فیروز و الان هم که صمد!!! خلایق هر چه لایق!!!
شیرم فقط پرسپولیس:-&
:-&:-&:-&:-&
مال پیروزی اصلا چیز ها نبوده
خلایق هر چه لایق!!:laugh4::laugh4::laugh4::laugh4::41::41:
saeed_cris
24-12-2009, 11:07
90% منتقدان قطبی(که البته نمیشه اسمشون رو منتقد گذاشت!!!) طرفدار هایه استقلال هستن!!البته با احترام به بقیه استقلالی هایه فهیم
من میدونم مشکل شما با قطبی چیه شما با این مشکل داری که قطبی پرسپولیس رو قهرمان کرده و تمامه این حرفا از سره حسادته!! لیاقته شما ها یکی مثل قلعه نوعی که وقتی از تیمه قبلیش میره شروع میکنه به نابود کردن اون تیم تا بگه که چون من رفتم تیم خراب شد.زمانه حجازی زمانه فیروز و الان هم که صمد!!! خلایق هر چه لایق!!!
دوست عزيز اصلا اين طور كه فكر ميكني نيست..دليل نداره كسي الكي با قطبي مشكل داشته باشه شايد از نظر شما ها اينجور باشه كه چون قطبي پيروزي رو قهرمان كرده استقلالي ها ازش متنفرند.
من به عنوان يه استقلالي اعتقاد خاصي به قطبي داشتم وبعد از اينكه دايي انتخاب شد 100 درصد مخالف بودم..
ولي شما بايد الان رو ببيني.همه دارن ازش انتقاد ميكننئ.از رسانه ها بگير و از مردم بيرون كن .فرقي نمي كنه طرفدار كدوم تيمي باشند چون الان مساله تيم ملي ماست..
نمي خوام حرفام رو دوباره تكرار كنم ولي همه ميدونين قطبي فقط حرف ميزنه واين رو در بازي هاي اخير تم ملي ديديم..
هنوز يه نتيجه در خور تيم ملي رو نگرفته..
قول قهرماني جام ملت ها رو داده ولي ازون طرف اگه قهرمان نشد ميگه خواستم روحيه تيم و مردم رو ببرم بالا مثل بردن ايران به جام جهاني ..
همه ي اينها فقط عوام فريبي .ما كاري نداريم كه كي و چه كساني مي خوان مربي تيم ملي شن فقط ميخوايم تيم مليمون موفق بشه.
حرف آخرم اينه كه اگه يه نگاه به رنگينگ تيم ملي در فيفا بندازين همه چيز مشخص ميشه..:164:
دوست عزيز اصلا اين طور كه فكر ميكني نيست..دليل نداره كسي الكي با قطبي مشكل داشته باشه شايد از نظر شما ها اينجور باشه كه چون قطبي پيروزي رو قهرمان كرده استقلالي ها ازش متنفرند.
اقا سعید مثل اینکه پستم رو کامل نخوندی!! نوشتم با احترام به بقیه استقلالی هایه فهیم و منظرم به شما نبود!
ولي شما بايد الان رو ببيني.همه دارن ازش انتقاد ميكننئ.از رسانه ها بگير و از مردم بيرون كن .فرقي نمي كنه طرفدار كدوم تيمي باشند چون الان مساله تيم ملي ماست..
شما به من بگو اینایی که گفتی کی انتقاد نکردن؟؟؟!!! زمانه قلعه نوعی؟! زمان بلازویچ؟! یا زمانه برانکو؟!! زمانه برانکو که انقدر انتقاد کردن که تیم رو به حاشیه کشوندن و تیم ملی رو نابود کردن!!! مشکل من اینه که قطبی هم بره هر یکی دیگه بیاد این انتقاد ها مزخرف تمومی نداره!!
نمي خوام حرفام رو دوباره تكرار كنم ولي همه ميدونين قطبي فقط حرف ميزنه واين رو در بازي هاي اخير تم ملي ديديم..
هنوز يه نتيجه در خور تيم ملي رو نگرفته..
قول قهرماني جام ملت ها رو داده ولي ازون طرف اگه قهرمان نشد ميگه خواستم روحيه تيم و مردم رو ببرم بالا مثل بردن ايران به جام جهاني ..
همه ي اينها فقط عوام فريبي .ما كاري نداريم كه كي و چه كساني مي خوان مربي تيم ملي شن فقط ميخوايم تيم مليمون موفق بشه
هرمربی احتیاج به زمان داره و قطبی هم فقط به زمان نیاز داره و درمورده حرفاش هم که گفتی! اگه یه نفرم تو فوتبال این مملکت بشه که راست بگه همین قطبی هست جون تو ایران بزرگ نشده!!! اگه اونهم تو ایران بزرگ شده بود و فوتبال رو همونطور که امثال قلعه نوعی و ... یاد گرفتن یاد میگرفت الان یکی مثل همینا بود!!
حرف آخرم اينه كه اگه يه نگاه به رنگينگ تيم ملي در فيفا بندازين همه چيز مشخص ميشه..:164:
این روندی که شروع شد و تیم ملی شروع به پسرفت کرد از قطبی شروع شد؟؟؟!!! نه بخدا یکم صبر داشته باشید!میدونی مشکل من چیه؟؟ مشکل اینه که همینایی که گفتی انتقاد میکنن زمانی که ما با برانکو تیم 20 هم شدیم همین انتقاد هارو میکردن چون متاسفانه هیچی از فوتبال نمیفهمن!!!!!! وسلام
ITALIANO
24-12-2009, 15:24
فوتبال ما كاملا سياسيه ، چـون توش پول هاي هنگفتي رد و بدل ميشه...
در مورد قطبي...
منم اينو قبـول دارم قطبي آدم ساده و بي ريايي هست ، اين رو ميشه از شـركت دادنش در جلسه تنفيذ رياست جمهـوري ( عليرغم ميل باطنيش ) كاملا فهـميد. . .شـايد اگـر شركت نمي كرد حق كار كردن در ايران رو نداشت...
قطبي هم يه سري اشتباهاتي داره ولي كاملا طبيعيه ! وقتي آدم ميبينه گرگ هاي زيادي در اين مملكت هستند كه پشت خط ايستادند تا قطبي رو تخريب كنند تا براش جانشين پيدا كنند ... بايد همه كمك كنيم تا تيم ملي به اون جايي كه لياقتشو داره برسه. . .
Prison Break
24-12-2009, 15:55
قهرمان کردن پرسپولیس توسط قطبی هیچ ربطی به ما و قضیه ی تیم ملی نداره . قطبی رو انقدر بهش رو داده شد که اینجوری شد .
ما قطبی رو آوردیم که صعود کنیم . مثلاً گفتیم شناخت داره از کره ها اما چی شد ؟
آقا ما قلعه نویی رو دوست داریم بازم حمایتش میکنیم . چشم حسود کور که هر موقع میاد مارو داره قهرمان میکنه . ما به قلعه نویی مدیونیم و اون اگر هر کاری کنه بازم نزد ما محبوبه . فعلاً دارید میبینید که قلعه نویی الان توی سپاهانم که هست داره بازی ها رو پُر گل میبره و شک نکن امسال سپاهان قهرمانه . پس این ما نیستیم که حسودیم شما دارین حسودی میکنید.
Benjamin Aguero
24-12-2009, 16:04
آقایون عزیز و مخصوصا rabin جان
من برای همه ی حرف هاتون جواب منطقی و قانع کننده دارم البته اگر واقع بینانه حرف هام رو بخونید و تعصب رو برای لحظاتی کنار بگذارید.
امیدوارم که همه ی حرف هام رو بخونید. چون واقعا همه شون جدی و مهم هستن.
امیدوارم واقع بینانه صحبت هام رو بخونی و اگه درست هستند قبول شون کنی
هنوز قطبی رو نشناختین؟
این حرفت رو اصلا قبول ندارم دلیلش رو هم خواهم گفت.
بله سخت بود خیلی هم سخت بود! میدونی چرا؟
اولا اینکه همه ی ما میدونیم تیم های ایرانی یکی از بزرگترین مشکلاتشون اینه که روحیه ی درست و حسابی ندارند برای چی درحالی که میتونیم مثلا کره ی جنوبی رو درحالی که بازی دست ماست توی آزادی ببریم اونم خیلی راحت بعد یه گل میزنیم ولی بعد از خوردن گل مساوی تیم از هم میپاشه! همه میدونن که مشکل اصلی تیم های ما حتی باشگاهی همینه که تیم ها راحت خودشون رو با خوردن یک گل میبازند. (مثال های خیلی زیادی دارم هم توی ملی هم باشگاهی که میتونم بگم.)
حالا از تیمی که بازی رو توی آزادی جلوی 100 هزار تماشاگر فحاش (!) باخته (که اون باخت هم یکی از دلایلش همونی هست که گفتم.) بعد فشار مردم و مسئولین هم هست
انتظار داری بیاد 3 4 تا گل به امارات بزنه و دو کره رو هم با یکی 2 گل توی زمینشون ببره؟!
تیم اصلا روحیه نداشت. شما ذهن خودتو ببر به اون زمان. یادت میاد چه وضعی توی کشور بود؟
بعدش هم شما نمیخوای بگی که تیم توی اون سه بازی هم بد بازی میکرد که؟!
مطمئن باش اگه بازی ها هم زمان بود تیم به یه جاهایی میرسید. ولی همه مون میدونیم که این عربا خرده شیشه دارن و خیلی هم تابلو داشتن بازی میکردن. واقعا اون مدل بازی اونم توی ریاض از عرب ها بعید بود. کره هم که اصلا به برد نیاز نداشت پس خیلی تلاش نمیکرد. کلا اون بازی یکی از مذخرف ترین بازی هایی بود که من توی عمرم دیدم! چون همه ی بازیکن ها انگار خودشونو زده بودن به نفهمی.
این قول ها برای روحیه بود چون قطبی بعد از یک فصل و نیم کار توی فوتبال ایران به این مشکلی که اشاره شد پی برده بود. مطمئنم اگه قطبی به تیم روحیه وارد میکرد حتی از امارات هم میباختیم.
الف)قضیه مارکو
ج)قول های واهی و تو خالی
ه)قضیه دی کارمو
شدیدا با این قسمت حرف هات مخالفم لطف کن تعصبت رو به استقلال بخاطر تیم ملی چند لحظه ای کنار بذار.
و اما جواب حرف هات:
الف: اگه اشتباه نکنم مارکو همون مربی ای هست که نیومد و از این حرف ها. به نظر من اینکه مارکو زیر قولش که به قطبی داده بود زده به خودش مربوطه. یعنی باید اون بازخواست بشه نه قطبی. قطبی که نیومده الکی یه نفر رو معرفی کنه که وجود خارجی نداره و بعد بفهمیم اصلا چنین فردی وجود نداره!
ب: اینکه مسئولای پرسپولیس چقدر به قطبی پیشنهاد دادن و چی گفتن که قطبی با وجود فشار همسرش مبنی بر اینکه دیگه دوست نداره توی ایران زندگی کنه باز هم به خود اون ها مربوطه.
خب قطبی راضی نمیشده همسرش رو تنها بذاره بیاد ایران! باید یه چیزی میگفتن تا قبول کنه دیگه!!! درضمن دستیار خارجی هم پول میخواد دیگه!
ج: اون قول ها هیچکدومشون واهی نبوده فقط به شرطی که مثل فصل 86-87 بهش وقت بدن تا کارشو بکنه.
د: شما میگی ول کردن پرسپولیس و فرار به امارات!
شما اگر میدونستی که مردم با یه تیمی که توی خانه مساوی کرده بعد از دو بار جلو افتادن چیکار کردن دیگه نمیگفتی ول کردن پرسپولیس. من تو استادیوم بودم اون روز (بازی رفت پرسپولیس - صبا فصل قبل ورزشگاه آزادی). اگ میدیدی مردم با زنش که توی جایگاه بود چیکار میکردن. و بعدش چه حرکت هایی کردن وقتی میخواستن دوتایی با ماشین از ورزشگاه برن. خب آدم بهش برمیخوره دیگه. اون که توی ایران بزرگ نشده که بفهمه که اگه مردم به خوار و مادر و زنش فحش میدن این از علاقه ی وافرشونه!!!~x(
ه: من هنوز هم اعتقاد دارم اگه دی کارمو میموند و اجازه میدادن میتونست بازیکن خوبی بشه. مشکل ما اینه که انتظار داریم بازیکن بیاد هی گل بزنه هی گل بزنه! خب طول میکشه تا بازیکن مچ بشه با تیم نباید اینجوری با خودشو مربیش برخورد کرد که!
شما رو راضی میکنه
این هایی که گفتم کدومش دروغ بود که شما میگی حرف کذب؟!
نه! خود منم میگم نه1 ولی باید دقت کرد که دیگه این اون تیمی نیست که رفتن پی یونگ یانگ یا سئول بازی کردن. باید فرصت داد و دید در تورنومنت های مهم چی میشه.
اولا که قطبی کی چنین چرت و پرت هایی گفته؟! چرا الکی شلوغش میکنی؟!
دوما هم کی از زیرش در رفته؟ مثلا قطبی میگه من پرواز اختصاصی میخوام چون همه ی تیم های بزرگ ازش استفاده میکنن. فرداش روزنامه ها همه تیتر میزنن قطبی هواپیمای اختصاصی میخواد! میدونی این دوتا چقدر با هم فرق دارن؟!!! خب معلومه بعدش قطبی میاد میگه من اینو نگفتم. این از زیر در رفتن و بهونه اوردنه؟
باز هم مثال بزنم؟!
کی طفره رفته؟! سوال نامربوط باشه ببینه برای تیم حاشیه درست میکنه جواب نمیده. همین.
اتفاقا من در این مورد خیلی موافق طرز جواب دادن هاش توی برنامه ها هستم. مخصوصا برنامه ی نود با اون سوال های حاشیه درست کنش.
دوست عزیز هنوز متوجه نشدی که داره خیلی از بازیکن ها رو عوت میکنه تا بهترین ترکیب رو پیدا کنه؟!
شما واستا تا جام ملت ها بعد ببین کی رو دعوت میکنه. اون وقته که باید برای فهرست بازیکن هاش نطر داد.
مگه بازیکن هایی که برای اون 3 تا بازی اول دعوت کرده بود مشکلی داشت؟
وقتی سرمربی درجه اول اومد و تاکتیک به تیم تزریق کرد و از پایه همه چیز رو درست کرد حتی با باخت هم تیم ملی رو حمایت میکنیم....ولی الان چیزی به اسم تیم ملی باقی نمونده
من مطمئنم بهترین مربی هم برای تیم ملی بیاد (اسم نمیبرم چون نظرها متفاوته.) باز هم با یه باخت کوچیک مردم چنان فحش هایی بهش میدن که تا بحال هیچ وقت توی عمرش نشنیده! این مشکل تماشاگرای ما هست و به این راحتی ها هم حل نخواهد شد.
پرسپولیسه استیلی رو داره...کسی که افتخار میکنه آنالیزور کره بوده............وای بر این تیم ملی ...انقدر بیچاره شدیم که باید همچین آدمهایی بشن نماینده ایران...........
اشتباهت همینجاست عزیز من!
این بازیکن ها رو باید ساخت. به شرطی که به مربی (هرکسی که هست) فرصت بدیم.
هیچ هم دروغ گو نیست و حرف هایی که زدم هم این رو ثابت میکنه. اگه یک نفر توی فوتبال این مملکت دروغگو و سیاه باز نباشه اون قطبی هست. جون شخصیت داره و توی ایران بزرگ نشده تا...!:1:
بله باید هم افتخار کنه. میشه بگی آنالیزور تیم کره توی جام جهانی 2002 با آنالیزور تیم پرتغال توی جام جهانی 2006 چه فرقی دره؟! کره چهارم جهان شد اون سال! میدونی اصلا این چه معنی ای داره؟! چهارم جهان! یه تیم آسیایی! همون کره ای که ما همیشه ادعای برتری نسبت بهش داشتیم و داریم!تیم ایران تا بحال در بهترین شرایطش هم از گروهش صعود نکرده! حالا کره اومده شده چهارم جهان. میگن ایتالیا و اسپانیا رو با ناداوری حذف کرده. ولی میشه لطفا بگی ایران اگه با این دوتا تیم همون سال بازی میکرد چندتا ازشون میخورد؟! مساوی گرفتن از اون تیم ها توی بازی دوستانه خیلی سخته چه برسه به این که توی تورنومنتی مثل جام جهانی که اون ها برای قهرمانی اومدن ببریشون. یادتونه همون سال ها بود که با رم بازی کردیم چندتا خوردیم؟!!! همش یه تیرک زدیم و بعد... اگه اشتباه نکنم یه 6 تایی خوردیم!
پس باید هم افتخار کنه که آنالیزور اون تیم بوده.
ما باید به امثال دایی و قطبی و برانکو و بلاژوویچ افتخارنیم که یکیشون از بزرگ ترین بازیکن های جهان فوتباله. اون یکی آنالیزور یکی از بهترین تیم های آسیایی بوده. و دوتای دیگه شون هم کرواسی رو توی جام جهانی سوم کردن. ولی متاسفانه ما قدر هیچ کدومشون رو ندونستیم و داریم یکی دیگه از اون ها رو هم از دست میدیم. خیلی از کشورها آرژوشونه یکی از این ها رو داشته باشن. ولی ما...
saeed_cris
24-12-2009, 16:09
دوستان نيومديم اينجا كه بحث استقلال. پيروزي يا سپاهان يا هر تيم ديگه اي راه بندازيم ..
اينجا فقط راجع به تيم ملي بحث ميشه و اونم در زمان حال ..
در اين زمان از فوتبال ايران ما كار نداريم به تيم ملي در دوره هاي مربي گري كساي ديگه.كه چه كار ونتايجي بدست آوردن.
خوب همه ميدونن كه تيم ملي الان در شرايط خوبي نيست .مردم هم توقعات بالايي دارن ودوست ندارن تيم ملي شون رو در اين وضعيت ببينند.
به نظرم براي موفقيت تيم ملي تمام مردم و فدراسيون فوتبال و اعضاش بايد از تيم ملي و قطبي حمايت بشه..
در طرفي ديگه قطبي هم بايد به عنوان سر مربي تيم ملي پاسخ گوي انتظاراتي كه ازش داريم باشه..
تنها مشكل قطبي اعتماد به نفس بيش از حدشه كه بعضي مواقع براش دردسر سز شده..
در هر حال..
هيچ كس دوست نداره تيم مليش ببازي يا بد بازي كنه ومهم نيست چه كسي سرمربي تيم مليه.فقط موفقيت تيم ملي برامون اهميت داره..
همين..
اون دوستی که گفت از روی حسادت و این حرفها که اصلا
حسابش جدا و حرفاش جواب نداره
دوست عزیزم خشایار هم یه سری حرفهایی زد ولی متاسفانه من قانع نشدم
و یک بار هم گفتم من به نظر کسایی که تیم ملی رو با قطبی میپسندن احترام میذارم
ولی واقعا من نمیتونم نه شخصیت قطبی رو مثبت بدونم نه تیم ملی و بازیهاشو
تیم ملی ما هیچ پیشرفتی نداشته و باز هم میگم قطبی بیشتر شعار داده و دروغ میگه
خشایار جان اگه تو به عنوان یه ایرانی از 5 امتیاز از بازی با تیمهای امارات و کره جنوبی و کره شمالی
ارضا میشی بخثش جداست ...ولی من به عنوان یه ایرانی هر کس دیگه ای هم سرمربی تیم
ملی بود و از اون 3 بازی 5 امتیاز میگرفت ، حتی اگه قول هم نمیداد ، ازش انتقاد میکردم
تو میگی تیم ملی تو اون 3 بازی خوب بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟این هم از اون حرفها بود
بازی با امارات که فقط رو هنرنمایی کریمی ، بازی با کره شمالی هم پسرش (خلیلی) رو با اینکه
1 سال بود مصدوم بود به میدان فرستاد و همه دیدیدم چی شد.......
در کل من ملاکم خیلی هم نتیجه نیست...تیم قطبی حتی قشنگ هم بازی نمیکنه
خداییش اگه قشنگ بازی میکرد و میباخت بحث چیز دیگه ای بود.....
هم بد بازی میکنه هم بد نتیجه میگیره
یه بازی از زمانی که قطبی سرمربی شده و تیم ملی قشنگ بازی کرده (به نحوی که لذت ببریم)
رو معرفی کنین.
Benjamin Aguero
24-12-2009, 17:18
اون دوستی که گفت از روی حسادت و این حرفها که اصلا
حسابش جدا و حرفاش جواب نداره
دوست عزیزم خشایار هم یه سری حرفهایی زد ولی متاسفانه من قانع نشدم
و یک بار هم گفتم من به نظر کسایی که تیم ملی رو با قطبی میپسندن احترام میذارم
ولی واقعا من نمیتونم نه شخصیت قطبی رو مثبت بدونم نه تیم ملی و بازیهاشو
تیم ملی ما هیچ پیشرفتی نداشته و باز هم میگم قطبی بیشتر شعار داده و دروغ میگه
خشایار جان اگه تو به عنوان یه ایرانی از 5 امتیاز از بازی با تیمهای امارات و کره جنوبی و کره شمالی
ارضا میشی بخثش جداست ...ولی من به عنوان یه ایرانی هر کس دیگه ای هم سرمربی تیم
ملی بود و از اون 3 بازی 5 امتیاز میگرفت ، حتی اگه قول هم نمیداد ، ازش انتقاد میکردم
تو میگی تیم ملی تو اون 3 بازی خوب بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟این هم از اون حرفها بود
بازی با امارات که فقط رو هنرنمایی کریمی ، بازی با کره شمالی هم پسرش (خلیلی) رو با اینکه
1 سال بود مصدوم بود به میدان فرستاد و همه دیدیدم چی شد.......
در کل من ملاکم خیلی هم نتیجه نیست...تیم قطبی حتی قشنگ هم بازی نمیکنه
خداییش اگه قشنگ بازی میکرد و میباخت بحث چیز دیگه ای بود.....
هم بد بازی میکنه هم بد نتیجه میگیره
یه بازی از زمانی که قطبی سرمربی شده و تیم ملی قشنگ بازی کرده (به نحوی که لذت ببریم)
رو معرفی کنین.
دوست عزیز امیدوارم که پست قبلیم رو که یکی دو ساعتی وقتم رو گرفت تا نوشتم کامل خونده باشه
درمورد بازی های مقدماتی جام جهانی و مسائلی که مطرح کردید من حرف هام رو زدم و با توجه به این که نظر ما کاملا با هم متفاوته از این مساله میگذرم.
ولی درمورد سوال آخرت باید بگم که شما می پرسی از وقتی سرمربی شده. من به عنوان کسی که لیگ برتر ایران هیچ اهمیتی نداره و طرفدار هیچ تیمی هم نیستم میگم که اون سال از بازی های پرسپولیس جدا لذت میبردم.
البته شما چون طرفدار استقلال هستی حرف من رو به صورتی که مد نظرم هست به هیچ عنوان قبول نخواهی کرد! این رو از همین الان میدونم!
بازهم تکرار میکنم که من طرفدار هیچ تیم ایرانی ای نیستم. اگر هم مبینی که اون روز استادیوم رفته بودم بخاطر این بود که یکی از فامیل ها از شهرستان اومده بود و گفت میای بریم منم چون بی کا بودم رفتم استادیوم که با دیدن اون حرکت ها و شعارها از تماشاگرها بعدش پشیمون کردم که رفتم!
درمورد بازی های تیم ملی هم بگم که بازی های مقدماتی جام جهانی قابل قبول بود و برای بقیه ی بازی ها هم باید صبر کنیم ببینیم تیم توی تورنومنت های بزرگ چیکار میکنه.
Alireza59sg
24-12-2009, 23:51
باید قبول کرد تیم ملی زیبا بازی نمیکنه و سیستم مشخصی نداره که اگر زیبا بازی میکرد جای تعجب داشت جه توقعی میشه داشت وقتی لیگمون هر روز داره سراشیبی افول و طی میکنه تیم ملی مون صعود کنه!؟!
همونطور که خود قطبی گفت از وقتی تیم ملی و دستش دادن شاید 5 جلسه هم کامل با تمام بازیکن ها تمرین نکرده مربی تیم ملی نمیتونه سر تمرین های تیم ملی اوت انداختن به بازیکن ها یاد بده چند وقت پیش تو یکی از روزنامه ها نوشته بود قطبی 20 دقیقه به چندتا بازیکن ها اوت انداختن یاد میداده
فوتبال تو کشور ما محبوبیت زیادی داره و سیاسی های زیادی رو به ورزش کشیده که نمیدونن فوتبال و با کدوم ت مینویسن بعد ما توقع داریم تو این کثافتی که فوتبال و گرفته تیم ملیمون موفق باشه.
شما به هر سمت فوتبال ایران نگاه کنید یک نقطه سفید توش نمیبینید یکی از دوستان از انتقاد مطبوعات گفت همین مطبوعات با گرفتن پول میتونن یکی و در حد خدا بالا ببرن مثل اینکه در جریان فسادی که مطبوعات و گرفته بود نیستی سال قبل چندین سردبیر روزنامه های از جمله خبر ورزشی و گرفتن الیته دیواری کوتاه تر از مطبوعات پیدا نکردن نه اینکه بخوان مقابله کنن با فساد و ............
در یک صورت فوتبال ایران پیشرفت میکنه اون هم اینکه تیم ملی و بدن به یک مربی درجه 1 خارحی بذارن 4 سال واقعا کار کنه چون اوضاع از این بدتر نمیشه وگرنه اوضاع همینه
hitman47
25-12-2009, 00:15
دوستان ببینید مشکل از قطبی نیست. مشکل از باشگاههامون هست. باشگاههامون از بس تو حاشیه رفته دیگه به فکر پرورش بازیکنهاش نیست. اگه یکی دوتا ظاهر بشن از روی خلاقیت فردیشونه مثل خلعتبری وانصاریفرد همین. تیم ملی باید حاصل دسترنج باشگاهها رو درو کنه. وقتی نباشه میره سراغ لژیونر های نیمکت نشین.
فوتبال هر کشوری از لیگ دسته اولش شروع میشه بعد میره به لیگ برترش وحاصل زحمت این دو باید تقدیم تیم ملیش بشه. وقتی این دو لیگ تمام باشگاههاش به روش 50 سال پیش مدیریت میشن وتا خرخره غرق حاشیه هستند دیگه از تیم ملی توقع نداشته باشین که خوب باشه.
این تیم ملی با این بازیکنها واین وضع فوتبال ایران اگه فرگوسن یا ونگر یا گواردیولا بشن سرمربیش وآنجلوتی وهیدینگ ومورینیو بشن دستیارشون واولیور کان ووالتر زنگا وپیتر اشمایکل بشن مربی دروازه بانانش باز هم همین آشه وهمین کاسه.
مشکل از ریشه ست که باید درست بشه، توی یکی دو سال هم درست نمیشه، باید یک برنامه طولانی مدت بزارن که با این اوضاع مدیریتی فک نکنم برنامه طولانیشون از سه ماه فراتر بره.
اینجا همه باشگاهها دولتی هستند ورئیسشون دو سه سال بیشتر نمیمونه (تو امثال استقلال پرسپولیس که یک سال به یک سال عوض میشن) هر رئیسی هم میخاد انجاز به نام خودش ثبت بشه برای همین برنامه طولانی مدتی نمیزاره که بعدی ازش استفاده کنه. برای همین به قول بچه تورکها : پیشرفت یوخته.
Benjamin Aguero
25-12-2009, 14:11
امروز داشتم دوباره مصاحبه های بازیکن های تیم ملی ([Only registered and activated users can see links])رو میخوندم
باید به یک سری صحبت هایی که میکنند بیشتر توجه کنیم:
مصاحبه با جواد نکونام:
...
•نظرت در مورد جوانگرايى كه قطبى در تيم ملى كرده است، چيست؟
- فكر مى كنم مفيد باشد. ما بايد به جوانان هم بها بدهيم. چرا كه همين نفرات در آينده مى توانند تبديل به مهره هاى ارزشمندى شوند. اميدوارم اين رويه ادامه داشته باشد و نتيجه اش هم مثبت باشد.
•قطبى قول قهرمانى در جام ملت هاى آسيا را داده است تو هم چنين قولى را مى دهى؟
- قطبى به خاطر بالا بردن انگيزه و روحيه بازيكنان چنين قول هايى را مى دهد. بايد بگويم تيم ما پتانسيل قهرمانى در جام ملتها را دارد و اين مهم با تلاش نفرات حاصل خواهد شد. اميدوارم در اين راه مشكلى بر سر راهمان به وجود نيايد.
--- منبع ([Only registered and activated users can see links])---
مصاحبه بامسعود شجاعی:
وقتى بازيكن گل نمى زند، مربى چه تقصيرى دارد؟
مسعود شجاعى: با قطبى قهرمان آسيا مى شويم
...
• در اين ديدار (بازی رفت با اردن) استقبال تماشاگران نسبت به بازى با ايسلند بهتر بود. در اين خصوص صحبت كن!
- من از تمام اين عزيزان تشكر مى كنم. بعد از اتفاقاتى كه در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى رخ داد، مردم كمى از تيم ملى دور شدند اما حالا آنها كم كم دارند با فوتبال ملى آشتى مى كنند. اميدوارم اين پيروزى باعث شود در بازى هاى بعدى تماشاچيان بيشترى به ورزشگاه بيايند. ما به حمايت آنها نياز داريم و ديديد كه تشويق هاى بى امان آنها در بازى با اردن هم به داد ما رسيد.
• افشين قطبى در ليست جديد بازيكنان جوان زيادى را به تيم ملى دعوت كرده است. با توجه به اين كه جوانگرايى در زمان دايى نتيجه داد، فكر مى كنى حالا چه نتيجه اى در بر دارد؟
- ببينيد در زمان دايى اين موضوع نتيجه نداد. چون ايران با تيم هاى قدرتمندى بازى داشت. الان كه تيمها نسبت به كره جنوبى، عربستان و ... راحت تر هستند، بايد اين جوانگرايى انجام شود تا بازيكنان كم تجربه ما تجربه زيادى كسب كنند و در آينده بتوانند براى تيم ملى مثمر ثمر باشند. هر چه باشد آنها بايد آينده تيم ملى را تأمين كنند. در كل معتقدم كار قطبى قابل تحسين است.
...
• مسأله اى كه مطرح مى باشد اين است كه تيم ملى در زمان قطبى در تمام بازى هاى رسمى به هيچ تيمى بيش از يك گل نزده است. نظرت در اين خصوص چيست؟
- متأسفانه ما فقط نيمه خالى ليوان را مى بينيم و دنبال انتقاد هستيم. ما در همين بازيهايى كه گفتيد موقعيت هاى گلزنى بسيارى داشتيم كه مهاجمان و حتى خود من آنها را از دست داديم. وقتى بازيكن توپ را گل نكند، مربى چه تقصيرى دارد؟ انشاءالله در ديدار هاى آينده با انجام تمرينات بيشتر اين مشكل حل مى شود و تيم ملى گل هاى بيشترى مى زند.
•به نظرت تيم ايران مى تواند قهرمانى آسيا را با قطبى تجربه كند؟
- چرا كه نه، ايران همواره يكى از قدرت هاى بلامنازع آسيا بوده است و همين به ما قوت قلب مى دهد. ما توانايى اش را داريم اما بايد امكاناتش هم مهيا شود. اگر از همه جهت حمايت شويم بدون شك قهرمان آسيا خواهيم شد.
--- منبع ([Only registered and activated users can see links]) ---
مصاحبه با میلاد میداوودی:
...
اين روزها گفته ميشود كه در تيم ملي جوانگرايي شده است! با اين قضيه موافقي؟
بله، قطبي نشان داده قصد دارد تيم ملي را از نو بسازد. به همين منظور بازيكنان جواني را نيز به اردو دعوت كرده است تا آنها را آزمايش كند. فكر ميكنم ما بايد كمك كنيم تا در مسابقات جام ملتها تيمي هماهنگ و جوان داشته باشيم.
...
مصاحبه با آندرانیک تیموریان:
قطبى ببرد يا ببازد، از او انتقاد مى كنند
...
تيموريان : الان تيم درجه ۲ آسيا هستيم اما دوباره به سطح اول آسيا برمى گرديم
• پس از باخت مقابل اردن، انتقادات زيادى نسبت به افشين قطبى مطرح مى شود. در اين رابطه چه نظرى دارى؟
- قطبى اگر ببرد يا ببازد، از او انتقاد مى كنند. فرقى به حال قطبى نمى كند و در هر صورت از او انتقاد مى كنند. ما در تهران اردن را برديم اما در آنجا به آنها باختيم كه فشار تماشاچى و خستگى راه باعث شد اين باخت رقم بخورد. فوتبال برد و باخت دارد البته ما در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم بهتر كار كرديم اما در نهايت باختيم. در ايران هميشه انتقاد هست و فرقى نمى كند قطبى سرمربى تيم ملى باشد يا آلكس فرگوسن اما با كمى صبر و حوصله درست مى شود. يك روزه نمى شود قهرمان شد، بايد تلاش كنيم و حوصله داشته باشيم.
...
• كفاشيان اعلام كرده كه تيم درجه ۲ آسيا هستيم. در اين رابطه چه صحبتى دارى؟
- در حال حاضر كره جنوبى، ژاپن و استراليا تيم هاى درجه اول آسيا هستند. ما بدشانسى آورديم و در رنكينگ فيفا پايين آمديم. بله ما تيم درجه ۲ آسيا در حال حاضر هستيم اما با نتايج خوبى كه در جام ملت هاى آسيا خواهيم گرفت، دوباره بالا مى آييم. در حال حاضر تيم ملى شرايط خوبى ندارد اما اميدوارم تيم ملى از اين فضا خارج شود.
• اين روزها بحث بركنارى قطبى مطرح شده است. بركنارى قطبى چاره ساز هست؟
- فكر مى كنم نرفتن ما به جام جهانى و شرايط امروز تيم ملى، به خاطر اين بود كه تيم ملى زود به زود سرمربى عوض مى كند. بعد از برانكو، قلعه نويى، دايى، مايلى كهن و قطبى سرمربى تيم ملى شده اند. متأسفانه در ايران ۲ ساعته يا ۱۰ روزه فكر مى كنند. فكر نمى كنم ۴،۳ ماه، وقت كافى براى يك مربى باشد. مربيگرى در تيم ملى با باشگاهى فرق مى كند و زمان مى برد تا مربى بازيكنان را بشناسد و بتواند تفكراتش را در تيم پياده كند.
• فكر مى كنى فوتبال ما با قطبى موفق مى شود؟
- قطبى كارنامه خوبى درگذشته داشته و با مربيان خوب اروپايى كار كرده است. اميدوارم آقاى قطبى بتواند با تيم ملى ايران موفق شود چون موفقيت تيم ملى، موفقيت كشورمان است.
...
صاحبه با وحید هاشمیان:
...
• چه شد كه بعد از اينكه تيم ملى از صعود به جام جهانى بازماند، به طور ناگهانى تصميم به خداحافظى گرفتى؟
- فوتبال ما بايد واقعيت ها را قبول كند. من از نسل قديم تيم ملى بودم و لازم بود جايم را به جوان ترها بدهم. البته از لحاظ بدنى مشكلى نداشتم و مى توانستم حداقل ۲ سال ديگر براى تيم ملى بازى كنم اما شرايط طورى بود كه بايد تيم جوان مى شد. خوشحالم كه در اين سالها هر وقت احساس كرده ام به درد تيم ملى مى خورم با جان و دل آمده ام و زحمت كشيده ام و وجدانم از اين بابت راحت است.
• پس از خداحافظى چند بازيكن اصلى و باتجربه، تيم ملى ما نتايج خوبى كسب نكرده است!
- در فوتبال بايد استعدادسازى و برنامه ريزى خوبى انجام شود. بايد نفرات جايگزين خوبى داشته باشيم تا با نبود چند بازيكن با مشكل مواجه نشويم. اميدوارم در آينده اين موضوع حل شود.
• در ايران بعد از باخت مقابل اردن افشين قطبى بدجورى زير فشار انتقادات قرار گرفته است. در اين مورد چه نظرى دارى؟
- اين بى انصافى است. كمى به گذشته برمى گردم. بازى با پرتغال در جام جهانى در خاطرتان هست؟ ما در آن مسابقه خوب كار كرديم اما با بدشانسى به تيم چهارم دنيا باختيم. ما را زير منگنه قرار دادند كه چرا به پرتغال باخته ايد! در آن زمان هيچكس فكر نمى كرد روزى فرا برسد كه به اردن ببازيم! معتقدم تنها مقصر باخت قطبى نيست. فوتبال ما روند نزولى را طى كرده است و اين براى آينده فوتبال ايران خوب نيست. متأسفانه تمام كشورهاى آسيايى با سرعت تندى پيشرفت مى كنند و ما درجا مى زنيم.
• به نظرت قطبى مى تواند به قولى كه مبنى بر قهرمانى تيم در آسيا داده وفا كند؟
- من پيشگو نيستم و نمى توانم چيزى بگويم. معتقدم قهرمانى آسيا به اين راحتى ها حاصل نمى شود. به هر حال اگر ايران قهرمان آسيا شود، خوشحال مى شوم!
روی این صحبت ها فکر کنید
این بازیکن ها میدونن که توی تیم ملی چی میگذره
باید صبر و حوصله داشته باشیم و حمایت کنیم تابه نتیجه برسیم.
همونطوری که این بازیکن ها گفتند.
لطفا کمی واقع بین باشید و منطقی صحبت کنید.
seedorf10
25-12-2009, 14:19
با توجه به شرایطی که درحال حاضر برای تیم ملی فوتبال کشورمان بوجود آمده این تیم بیشتر از همیشه نیاز به حمایت فوتبال دوستان داره
از همه ی عزیزان فوتبال دوستمون دعوت میکنم که بیایید از تیم ملی مون حمایت کنیم.
در هر کجا که هستید و طرفدار هر تیمی که هستید بیایید از این تیم حمایت کنیم.
چه استقلالی و چه پرسپولیسی چه سپاهانی و چه طرفدار هر تیم باشگاهی دیگر
بیایید به این تیم فرصت بدهیم تا به روزهای اوج خود برگردد.
بعد از تمام شدن نسل طلایی 98 و ستاره های دیگری که کمی بعد از آن سال ها آمدند حالا تیم ملی از بازیکنان جدیدی تشکیل شده است.
دیگر مهدی مهدوی کیا نخوایم داشت تا با فرارهای زیبایش گل های به یاد ماندنی بزند (مانند گلی که به آمریکا زد) دیگر سانترهای طلایی او را نخواهیم داشت.
دیگر علی دایی نخواهیم داشت تا آن ضربه سرهای عالی را بزند. دیگر او را نخواهیم داشت که پنالتی هایمان را به راحتی به گل تبدیل کند. دیگر او را نخواهیم داشت که به راحتی در همه ی بازی ها برایمان گل بزند.
دیگر کریم باقری نخواهیم داشت.
احمدرضا عابدزاده..... خداداد عزیزی...... وحید هاشمیان....... یحیی گل محمدی..... و شاید حتی علی کریمی و شاید خیلی های دیگر
مردان بزرگ فوتبال سال های پیشمان را به یاد بیاوریم و فکر کنیم که چرا به آن مقام ها رسیدند.
خیلی بازیکن هایی را داشتیم که قدرشان را ندانستیم. آنطور که باید و شاید از آنها حمایت نکردیم. به راحتی به جام جهانی رفتند ولی با حاشیه سازی بی مورد شرایط را برایشان سخت کردیم تا فقط یک نیمه دوام بیاورند.
حیف بود آن نسل طلایی که تمام شد.
حالا نوبت جوانانی هست که تازه به تیم ملی رسیده اند.
باید از آنها نسل جدیدی بسازیم. نسلی که به مانند نسل 98 باشد.
این بازیکنان نیاز به حمایت دارند.
فحش دادن به ناموس مربی و بازیکنانمان وقتی بازی برده را در ورزشگاه خانگی و در حضور 100 هزار تماشاگر با مساوی عوض کرده اند هیچ نتیجه ای ندارد به جز اینکه روحیه تیم تضعیف شود و یک گل دیگر هم بخوریم.
شاید اگر فریادهای "سلطان علی دایی" که قبل از به ثمر رسیدن گل عربستان از تمام ورزشگاه شنیده میشد بعد از گل اول عربستان هم ادامه پیدا میکرد و به فحش های ناموسی تبدیل نمیشد تیم میتوانست یک گل دیگر بزند و آن بازی را ببرد. آن وقت تیم به این روز نمی افتاد.
بازیکنان و سرمربی به امید همان چند هزار نفر تماشاگر پا به ورزشگاه گذاشته اند.
چرا باید انها را تضعف کنیم؟ مگر ما هواداران تیم ملی کشورمان نیستیم؟
آیا توهین به شخصیت بازیکنان و سرمربی تیم ملی (هر کسی که باشد چه داخلی و چه خارجی چه برانکو باشد چه امیر قلعه نوعی چه علی دایی و چه افشین قطبی و چه هرکس دیگر) مشکلات را حل میکند؟
بازی آلمان - ایتالیا در نیمه نهایی جام جهانی 2006 آلمان را به یاد دارید؟ ایتالیا در دقیقه ی 119 و 121 دو گل به ثمر رساند تا آلمان میزبان از راهیابی به فینال رقابت ها باز بماند. ولی تماشاگران چه کردند؟! میتوانید تصور کنید که اگر چنین شرایطی برای ایران پیش بیاید تماشاگران چه میکنند؟!
بیایید این بار متفاوت باشیم بیایید تحقیر نکنیم. تضعیف روحیه نکنیم. به خدا نتیجه اش را خواهیم دید. باید به این تیم ملی فرصت داد. بیایید همگی با هم به استادیوم برویم و حتی در صورت باخت هم تشویقشان کنیم.
بیایید حامی تیم ملی کشورمان باشیم تا به روزهای اوج مان برگردیم.
من چند نکته تو حرف شما دیدم که جالب به نظر اومد ،
اولا نصل طلایی 98 : تیم 98 کجاش طلایی بود ؟!! شما به من بگو دقیقه آخری رفتن جام جهانی اونم با گل آفسایدی که خود کریم باقری هم بهش اعتراف کرد ، تازه اونم در شرایطی که بازیکنای حرفه ای استرالیا رو غرور کاذب گرفته بود (همین حالتی که برای میلان فینال 2005 پیش اومد) ، تو جام جهانی هم که دلمون خوش رفتیم آمریکا رو بردیم که شاید از امارات هم ضعیف تر بود ، البته فراموش نشه که آمریکایی هم ظاهرا میلی به گل زدن نداشتن خودمون گل رو با عشق تقدیمشون کردیم ،
نکته دوم : اون علی دایی و بازی عربستان : ببخشید من نفهمیدم وقتی تیم بدون هیچ تاکتیکی داره تو زمین بازی میکنه تماشاچی باید دلش به چی خوش باشه ؟! اصلا من نمیدونم این چیه که ایرانیا فکر میکنن فقط به اینه که تمشاگر تشویق کنه ، بابا بارسلونا جلوی این همه رئالی تو جو وحشتناک سانتیاگو برنابئو رئال رو له کرد ، اون پاتو که سنش به زور 20 سال میشه میاد تو هیمن جو به رئال دوتا گل میزنه ، اون جریان تماشاگر و ... که دیگه از مد افتاد ، آقایان باید فکر یه بهانه دیگه باشن ،
من میتونم به جرات بگم 90 درصد این بازیکنا و مربیانی که گفتی به عشق مردم اومدن اصلا خدا میدونه برای چی اومدن !!! ولی مطمئنم به خاطر اینی که شما گفتی نیومدن .
تازشم بابا اون عهد بوق بود که عشق و ... مهم بود الان تو دنیای حرفه ای باید حرفه ای کار کرد دیگه عشق به مردم به درد ما نمیخوره ، به عشق به مردم امتیاز نمیدن به فوتبال حرفه ای امتیاز میدن ، اگر واقعا عشق به مردم در کاره پس باید فوتبال حرفه ای باشه من خودم به شخصه دلم میخواد این نکونام وقتی منو تو خیابون میبینه بیاد بزنه زیر گوش من ولی تو زمین فوتبال قشنگ کار کنه ،
نکته سوم : شما گفتی بیاید از این نصل جدید نصلی مثل نصل 98 بسازیم ، به نظر من اگر قراره نصل جدید مثل گزشته ایران باشه مثل اون تیم قبل انقلاب ناصر حجازی و علی پروین و ... باشه که 3 قهرمانی پشت سر هم رو توی آسیا به دست آوردن تو سه دوره . نه اینکه مثل تیم 98 بخواد به زور بره جام جهانی اونجا هم سوم بشه بعد از 10 سال که الان باشه همشون دارن گوشت هم رو میخورن ،
نکته چهارم : آلمان با برنامه بازی میکرد و هواداراش مطمئنن که اگر هم تیم میبازه واقعا دلیل بر این نیست که تیمشون بد بوده ، ممکنه حداقل فقط اون روز بد باشه ، نه تیم ملی ما که همه ی سال بده و فقط بعضی بازی ها رو به اتکا به بازی انفرادی ستاره هایی مثل علی کریمی گل میزنیم و رحمتی توپ میگیره و ...
نکته آخر : اگر تیم ملی قشنگ بازی کنه و هوادار احساس کنه که این تیم داره با برنامه کار میکنه حتی اگر 10 تا هم بخوره بازم از تیم حمایت میکنه ، ولی وقتی ما داریم میبینیم که آقایان میان از فوتبال برای مقاصد سیاسی خودشون استفاده میکنن ، هواداری که من باشم که دیگه حالش از فوتبال به هم میخوره ، خداوکیلی من که هوادار دو آتیشه پرسپولیس بودم امسال حتی یه نیمه که هیچ حتی یه ربع بازی پرسپولیس رو ندیدم و شاید نخواهم دید حتی اگر پرسپولیس قهرمان بشه که بازم مطمئنم برای این قهرمانی دست هایی پشت پرده بوده ،
اون دوستمون عکس سنگ قبر فوتبال ایران رو گزاشته بود آواتورش راست میگفت فوتبال ایران مرد و الان استخونش هم پوسیده .
hitman47
25-12-2009, 22:19
گفتم که مشکل ما از ریشه ست. دیگه غیرت واین حرفها از مد افتاده. فوتبال حرفه ای باید مدیریت حرفه ای داشته باشه. وقتی مدیرها همش به فکر بیانیه علیه همدیگه هستند. وقتی مربیان همیشه از باخت استرس دارند که یک دفعه اخراج نشند. وقتی مسئولین فدراسیون به جای فکر کردن به ورزشگاه وامکانات خوب برای باشگاهها رفتند وبه فکر منشور اخلاقی هستند وبازی با آبروی مربیانی مثل فیروز کریمی وفرهاد کاظمی. وقتی که کمیته انظباطی به جای مادام العمر محروم کردن مربی بد اخلاق وبی تربیتی مثل مایلی کهن به فکر گذاشتن طرح ریش وسیبیل ملی هست. وقتی یک مدیر یک روز رئیس فدراسیون دوچرخه سواری هست روز بعد کشتی روز بعدش تکواندو روز بعدش والیبال وقتی هم علاف وبیکار میشه میاد میشه مدیر یک باشگاه مثل استقلال وپرسپولیس.
وقتی که مدیرهامون همشون سیاسی هستند وهر کدومشون یا عضو شورای شهرند یا عضو مجلس یا نمیدونم کدوم قبرستون حکومتی...
وقتی که تو مصاحبه مربیان همه جور حرفی میشنویم الا مسایل فنی فوتبال وتیمشون.
دیگه از این لیگ توقع نداشته باشید یک تیم درجه یک ملی تحویل گرفته بشه.
فک کنم اولی وبهترین شروع برای حل این مشکلات خصوصی سازی همه باشگاههاست. شما ببینید موفق ترین باشگاه تو این پنج شش سال اخیر سپاهان بوده. همیشه هم سهمیه آسیا رو میگرفته فقط وفقط چون مدیر عوض نمیکنه. چون نیمه خصوصی هست(صنعتی هست)
فوتبال ايران مرده ودرشو بايد گل گرفت
فوتبال ايران هيچ وقت زير بنايي نداشته و هر چي بزرگ فوتبال ايران هست فقط با استعداد ي كه خدا به اونا داده بالا اومدن نه با كار زير بنايي مربيان و....
اين استعداد هم هم مربوط به زماني هست كه تو كوچه وخيابون و زمين هاي خاكي بازي ميكردن اونم با توپ پلاستيكي بازيكناني مثل علي كريمي ، باقري ،مهدويكيا، عابدزاده،حجازي ، پروين ، پيرواني، و.. از اين دسته اند
من يك پسر دايي دارم كه 3سال پيش براي تست دروازباني رفته بود باشگاه پيكان(جوانان) من خودم هم با هاش بودم 30 دقيق تو زمين بود و تا تونستن پنالتي و شوت و تك به تك و.. با هاش كار كردن كه فقط از 5 پتالتي 2 تاش رو خورد واز تك به تك ها 1 گل
10 دقيقه بعد يك بچه سوسول با باباش اومد اونم از اون مايه داره ا _ باباش يك چك ناقابل به مربي داد وبچه سوسولش رفت تو دروازه وتا اونجا كه ميتونست گل خورد ولي مربي ميگفت باريكلا ، ماشالله ، احسنت
سرتونو به درد نيارم پسر دايي مارو رد كردن و اون بچه پولدارو آوردن
حالا با اين چيزهايي كه من خودم از نزديك ديدم مطمئنم هر كي به فوتبال ايران مياد يا با پول مياد يا با رابطه ونتيجشم اينه كه ميبينيد
حالا حي بيايد بگيد از تيم ملي حمايت كنيم ، اين تيم ملي نيست اين تيم رابطه هاست و به قول مجمد عزيز loverboy فوتبال ايران مرده
Benjamin Aguero
26-12-2009, 12:59
آخه دوستای عزیز من
من که نگفتم که فوتبال ایران پاکه پاکه و اصلا مدیریتش توی سطح جهانی اوله و فساد مالی هم اصلا نداره و ...!
یک بار دیگه هم گفتم. من همه ی این مسائل رو قبول دارم. ولی میگم مدیرها و بازیکن هایه وظیفه دارن تماشاچیها هم یه وظیفه ی دیگه. هرجای کار بلنگه ... شده به فوتبال مملکت!
ولی اگه یه طرفش درست بشه طرف دیگه هم سعی میکنه خودش رو اصلاح کنه.
از نظر من بزرگترین مشکلی که توی جامعه ی ما وجود داره و نمیذاره که ماپیشرفت کنیم اینه کهاگه کسی یه کار اشتباهی میکنه بهش میگی آخه این چه کاریه نکن میگه مگه بقیه درست رفتار میکنن که من هم درست رفتار کنم. حالا من کار درست کردم بقیه رو میخوای چیکار کنی!!!
این مذخرف ترین و در عین حال قانع کننده ترین جوابی هست که میشه داد.
مثلا به طرف میگی آشغالت رو ننداز توی رودخونه میگه رودخونه رو نگاه کن! کی اشغال نریخته؟! خب حالا من نندازم رودخونه تمیز شد؟!!!!
این ها درست نیست. هرکس وظیفه داره خودشو اصلاح کنه.
تا وقتی که تماشاگر میاد توی اسادوم به مدیر باشگاه فحش خوار و مادر میده خب مدیر هم میگه گور باباشون .. میخورن میان ورزشگاه فحش میدن. منم مگه بیکارم درست کار کنم. من چه درست کار کنم چه اشتباه اینا فحششون رو میدن. خب چه فرقی به حال ما داره؟!
تا وقتی که ما تماشاگرها خودمون رو اصلاح نکنیم بازیکن ها و مربی ها هم درست نمیشن.
به اون ها هم میگی خودت رو درست کن میبینه تماشاگرا اینجورین. میگه اول اون ها رو درست کن!
بیاید خودمون رو درست کنیم تا اون ها هم مجبور بشن خودشون رو درست کنن.
حالا منظورم رو فهمیدین؟!
Reza_Borriello
26-12-2009, 14:13
این فوتبال با سیاست های پشتش اصلا جای حمایت کردن نداره.بیخیال شین
تا وقتی که ما تماشاگرها خودمون رو اصلاح نکنیم بازیکن ها و مربی ها هم درست نمیشن.
به اون ها هم میگی خودت رو درست کن میبینه تماشاگرا اینجورین. میگه اول اون ها رو درست کن!
حالا منظورم رو فهمیدین؟!
مطمئن باش تماشاگرا مشكلي ندارن
وقتب ديكارمو رو ار برزيل ميارن واونو اين همه بزرگ مي كنند (دلالان) وميبينيم همه رشته اي به غير از فوتبال بلده بازم تماشاگرا مقصرند كه اونو هو كنند حتي تيم كوثر لرستان هم اونو نپذيرفت
امثال ديكارمو كه ايراني هستند تو ليگ زياده كه به واسط پول ودلاليسم اومدن وچون هيچي بارشون نيست مردم هم حقشونو تو كف دستشون ميزارن
.:AoShiMa SaN:.
27-12-2009, 19:03
تو این مدت که محرومبودم یه تایپک جدید وا کردین ، ممنون ولی آدم دلش می گیره که تو تایپک حمایت از تیم ملی میگن باید در فوتبال ایرانو گل گرفت
تیم ملی روند رو به رشد داشت ، اول آسیا بود مدعی بود که میخواد جز بیست تیم اول دنیا شه تو جام جهانی بیاد بالا ، سی و ششم دنیا بود ، توجام جانی به هزار و یک دلیل که ممکنه به مذاق بعضیا خوش نیاد از جمله ضربه ی کریمی به تیم ، نتونستیم صعود کنیم ولی نتایجمون فاجعه آمیزم نبود ، گفتن وقتشه مربی ناب ایرانی بیاریم ، قلعه نویی با کلی دادار دودور سرمربی شد ، تیترای روزنامه ها همش به نفع آقا بود ، علی کریمی رو به اوج می رسونم آمادی کام داره ، یهگروه بیست نفره آنالیزور فرستادم تیم حریفو زیر ذره بین موشکافی کنه ، من باهوشم هرکی بگه نه چشم نداره منو ببینه
جام ملتها شروع شد ، تیمی که تو اوج بود زمانیکه تیمای دیگه ی مطرح آسیا تو بحران بودن حذف شد تا عراق قهرمان شه ، قلعه نویی همه چیزو گردن گرفت ولی گفت هیچ اشتباهی نداشته ، گفتن بای جوونگرایی کنیم پس ، دایی اومد و تیم جوون ، نسبت به بازیکنای بی تجربه ای که اومدن تو تیم ملی بد نتیجه نگرفت ولی... ضربه ی دمو از جوونگرایی خوردیم و تیمی که اول آسیا بود از پس بحرینم بر نمیومو دیگه امپراطور اومد دوباره ستاره هارو آورد ، یه خورده بهتر شد ولی... دیگه نه فوروترد شیش دنگ مثل هاشمیانو داریم نه هوادارای پرشمار قدیم ، باید از نو مهندسی کرد این تیمو
بایدقید مربی ایرانی رو بزنیم یه مغز متفکر بیاریم رو نیمکت ، و با سالم سازی لیگ زمینرو برا پرورش بازیکن فراهم کنیم ، کار یه نفر و دو نفر نیست کار یه سال و دو سالم نیست
forza_juve
28-12-2009, 13:38
الان توی رسانه ها به خصوص مطبوعات دارن به شدت از دادکان حمایت می کنن و دادکان هم خیلی خودش رو تحویل می گیره ( چند وقت پیش تو تلویزیون دیدم که گفت : فدارسیون فوتبال رو به من ندین یکی از فدراسیونهای ضعیف رو به من بدین تا برم و اوضاعش رو بهتر کنم :-o ) به اعتقاد من تمامی ضعفهای تیم ملی به دوران این آقا بر می گرده که تیم ملی فقط 11 تا بازیکن داشت و به غیر اون تعداد کسی تو تیم ملی مجال بازی پیدا نمی کرد . بازیکنانی که می تونستن تو اون دوران تجربه بازی تو تیم ملی رو کسب کنن فقط نیمکت نشین بودن و الان همشون فیکس تیم ملی شدن و ما ازشون انتظار داریم نتایج خوبی رو کسب کنن در حالی که تجربه کافی رو ندارن .
بعد از این که یک نسل از فوتبالیستهامون به خاطر بالا رفتن سن و کم شدن انگیزه سطح بازیشون به شدت پایین اومد تیم ملی احتیاج به نسل تازه ای داشت که این دوران داشت با قلعه نوعی به خوبی پیش می رفت به خصوص بجود اومدن تیم ب فرصت خوبی بود تا تیم ملی بتونه نسل جدیدشو بسازه ولی خوب نشد ( خدمت همه ی دوستان عرض کنم که من نه استقلالی هستم و نه پسر خاله ی قلعه نوعی . ولی باید باور کنیم که تیم های این مربی بسیار عالی کار می کنن . تیم ملی هم تو دوران ایشون خیلی بهتر از تیم ملی دوران دایی و قطبی بوده )
یکی از عوامل دیگر ضعف تیم ملی سیستمهای مدیریتی افتضاح باشگاه هاست که به طور اساسی گند زده به تیم ملی !:D
در آخر هم بگم که : این مملکت چه چیزش خوبه که فوتبالش هم خوب باشه . اوه یادم رفت چیزهای خوب زیادی داریم : مثل کسب رتبه اول عزاداری و گریه کردن و خودزنی و ... تو کل جهان :D
بهترین دوران فوتبال شاید 8-9 سال اخیر ایران همون دوران دادکانه!
ولی اینقدر راحت تیمو بردن جام جهانی که دچار خود بزرگ بینی شدیم!
واقعیت فوتبال ایران همین چیزیه که الان داریم میبینیم ولی تو اون مقطع زمانی با درایت دادکان و دانش مربی گری برانکو راحت تر از اونی که فکرشو بکنیم رفتیم جام جهانی!
در ضمن واسه این تیم ملی فعلی همین کفاشیان هم زیاده
ArtesheSorkh
29-12-2009, 10:25
شما میگید بیایید و از تیم ملی حمایت کنید ... از وقتی این تاپیکو زدید من پست ندادم تا ببینم این بازی ها چی میشه ...
وقتی دقایق 6 و 9 گل می خوریم و با هزار زحمت و پشت کار جوونا بازی رو 2-2 میکنیم و با یک اشتباه با تجربمون 3-2 می بازیم شما بازم قصد حمایت دارید
ولی واقعا این قطبی همون قطبی نیست ... ترکیب داغون بود ... ولی باید بگم حاج صفی و زنید پور عالی بودند
forza_juve
29-12-2009, 21:12
بهترین دوران فوتبال شاید 8-9 سال اخیر ایران همون دوران دادکانه!
ولی اینقدر راحت تیمو بردن جام جهانی که دچار خود بزرگ بینی شدیم!
واقعیت فوتبال ایران همین چیزیه که الان داریم میبینیم ولی تو اون مقطع زمانی با درایت دادکان و دانش مربی گری برانکو راحت تر از اونی که فکرشو بکنیم رفتیم جام جهانی!
در ضمن واسه این تیم ملی فعلی همین کفاشیان هم زیاده
صعود به جام جهانی به چه قیمتی ؟؟؟ به قیمت از دست دادن یک نسل از استعدادهای فوتبال کشورمون ؟؟؟ مدیر کار بلد کسی هست که هم بتونه تیمش رو به جام جهانی بفرسته و هم برای تیم سالهای آینده برنامه ریزی داشته باشه . تیم برانکو چه تاکتیکی داشت ؟؟ باور کنید ما هم اندازه ی شما فوتبال نگاه کردیم . فوتبال نیمه حرفه ای بازی کردیم . باور کنید اندازه ی شما ما هم فوتبال می فهمیم تیمی که فقط و فقط روی خلاقیت بازیکنانش بازی می کنه چه تاکتیکی رو می شه بهش نسبت داد .
seedorf10
29-12-2009, 22:27
آخه دوستای عزیز من
من که نگفتم که فوتبال ایران پاکه پاکه و اصلا مدیریتش توی سطح جهانی اوله و فساد مالی هم اصلا نداره و ...!
یک بار دیگه هم گفتم. من همه ی این مسائل رو قبول دارم. ولی میگم مدیرها و بازیکن هایه وظیفه دارن تماشاچیها هم یه وظیفه ی دیگه. هرجای کار بلنگه ... شده به فوتبال مملکت!
ولی اگه یه طرفش درست بشه طرف دیگه هم سعی میکنه خودش رو اصلاح کنه.
از نظر من بزرگترین مشکلی که توی جامعه ی ما وجود داره و نمیذاره که ماپیشرفت کنیم اینه کهاگه کسی یه کار اشتباهی میکنه بهش میگی آخه این چه کاریه نکن میگه مگه بقیه درست رفتار میکنن که من هم درست رفتار کنم. حالا من کار درست کردم بقیه رو میخوای چیکار کنی!!!
این مذخرف ترین و در عین حال قانع کننده ترین جوابی هست که میشه داد.
مثلا به طرف میگی آشغالت رو ننداز توی رودخونه میگه رودخونه رو نگاه کن! کی اشغال نریخته؟! خب حالا من نندازم رودخونه تمیز شد؟!!!!
این ها درست نیست. هرکس وظیفه داره خودشو اصلاح کنه.
تا وقتی که تماشاگر میاد توی اسادوم به مدیر باشگاه فحش خوار و مادر میده خب مدیر هم میگه گور باباشون .. میخورن میان ورزشگاه فحش میدن. منم مگه بیکارم درست کار کنم. من چه درست کار کنم چه اشتباه اینا فحششون رو میدن. خب چه فرقی به حال ما داره؟!
حالا منظورم رو فهمیدین؟!
عزیز دل من ریش و قیچی دست اوناست ما کاره ای نیستیم ، مگه برای کدوم تیم تو آسیا تا حالا 95 هزارتا تماشاچی اومده اونم برای بازی مرحله یک هشتم که پارسال برای پرسپولیس اومد ؟!! بابا به خدا این عربا دارن پول نقدی میدن دست ملت که بیان بازی رو نگاه کنن تازه بلندگو هم میدن بهشون که گلوی عزیزشون خراب نشه ، اونوقت ما تو سرما و گرما توی استادیوم میکپیم اینه که هست ،
عزیز دل اونا باید به ما یاد بدن نه ما به اونا .
SoRoUsH2010
29-12-2009, 22:41
بیاییم از تیم ملی کشورمان حمایت کنیم؟
با اون کاپیتانش؟ با اون ابروهای نازو جنیفر لوپزیش؟
با اون مربی خالی بندش؟فقط بلد وعده بده
با ا.ن خط دفاعش ؟ که کلش سپاهانی اند و از اتوبان هم بدتره
دوست عزیزمون منظورش اینه که وظیفه تماشاگر حمایت از تیم هست ، وظیف بازیکن در اختیار گذاشتن خودش و سرپیچی نکردن از دستورات سرمربی ، وظیفه سرمربی مدیریت صحیح ، وظیفه رئیس فدراسیون ..... و ....
دوستمون میگه که ما که تماشاگر هستیم بیایم وظیفه خودمون رو که حمایت از تیم ملی هست رو درست انجام بدیم! تا اونها به خودشون بیان! و ربطی نداره به اینکه اونها بد کار میکنن ، پس ما هم فحش بدیم و این مسئله رو با یک مثال که انداختن آشغال توی رودخونه بود رو نشون دادند!
اما جواب من به ایشون :
عزیزم کی گفته وظیف تماشاگر فقط حمایت کردنه! وقتی تماشاگر میبینه که تیمش و استعداد کشورش پتانسیل اول بودن توی آسیا رو داره ، و به خاطر بی درایتی و سو مدیریت از تیم های درجه چند آسیا هم میبازه! باید شکایت کنه!
وقتی ما میبینم که از نظر فیزیکی و استعدادی ما هم سطح اروپایی ها هستیم و از لحاظ نژادی و فیزیکی نسبت به کشور های اطرافمون ( به غیر از عراق {اونم عراق از ایران پایین تر هست} ) برتر هستیم و معمولا فیزیک قوی تری داریم! و توانایی اول شدن توی آسیا رو داریم ، چرا باید وضع ما این باشه!
با یک مثال میگم!
مثل اینه که یه مشت آدم رو بندازی توی رودخونه زلال و نزاری که آب بخورند! و تعدادی هم اصلا به آب دسترسی نداشته باشند ، خب این طبیعی هست که اون عده که توی آب هستند و نتونن آب بخورن دست به گله و شکایت میزنن ، اما اون عده ای که به آب دسترسی ندارند هیچ گله وشکایتی نمیکنن!
در خصوص تیم ملی آلمان هم باید بگم ، آلمان توی جام جهانی فوق العاده بود ، توی اون بازی هم با ایتالیا برابر بود! و توی آخرین دقایق گل خورد ، اما تیم علی دایی چی؟
چقدر روبروی عربستان ، کره جنوبی ، عمان (فکر کنم عمان بود درسته؟ ) توی کشور خودشون شانس آوردیم ، تا جایی که به مهدی رحمتی جایزه دادیم ، حق ایران بود توی بازی برگشت با کره جنوبی حداقل 7 گل بخوره!!!
یعنی اگر تیم ملی ثبات و چارچوب محکمی داشته باشه ، بعد طبق بدشانسی جایی کم بیاره ، کسی معترض نمیشه ! مطمئن باش!
با ا.ن خط دفاعش ؟ که کلش سپاهانی اند و از اتوبان هم بدتره
هیچ کدوم از انتقاد هات رو قبول ندارم ، به خصوص مورد دوم رو!!!
بیشتر اوقات انتقاد میکنیم که فوتبال سیاسی نمیخوایم اما از بستن مچ بند سبز بازیکنان مقابل کره جنوبی حمایت میکنیم.
فدراسیون گیر میده میگه که بازیکنان باید ظاهری مرتب داشته باشند و موهاشون بلند نباشه! ما تماشاگران شکایت میکنیم! اما حالا ابروهای کعبی واسه شما یک جور کار اشتباه هست که اینطور کنایه زدید!
شما که از فوتبال اروپا حمایت میکنید فکر میکنم ابروهای بازیکن مورد علاقه ات که عکسش هم توی آواتار شما هست از ابروهای کعبی خیلی کمونی تر و جنیفری تر باشه!!!!!!!
یعنی چون کعبی ایرانیه ، نباید ابروهاش اینطوری باشه؟
فوتبال ايران تمام شد وبه تاريخ پيوست
از ما هم كاري بر نمياد
تيم ايران در حد تيم درجه 3 آسيا هم ديگه نيست
ديگه قطر رو كم داشتيم كه اونم باختيم
پس فردا بهع گوام ومالديو ميب بازيم
Valencia
29-12-2009, 23:49
انصافا بازی خوبی رو مقابل قطر کردیم
آخه به مربی چه ربطی داره یکی دقیقه 90 اونجوری سوتی بده و قبلشم چند تا موقعیت خوب هدر بره!!!!!تازه بدون لژیونر ها!!!!
تازه بازی های دوستانه به همین درد می خوره که بعدا تو بازی های آسیایی از این کارا نکنیم!!!
از اولش هم گفتم و باز هم میگم افشین قطبی یک مرد شیاد و زبان بازه که هیچ چیزی از فوتبال نمیفهمه و گرنه پتانسیل فوتبال ایران خیلی بیشتر از این حرفاست
بهترین ریاست فدراسیون هم زمان آقای صفایی فراهانی بود که واقعا فوتبال ایران رو متحول کرد
اگر الان یه کمپ خوب داریم و کمی امکانات از سر محبتهای صفایی فراهانیه
همون کسی که الان خوب قدر زحماتش رو دونستیم
افشین قطبی بلای جان فوتبال ایرانه و تا وقتی که این مردک سرمربی ایرانه از باخت ایران خوشحال و خوشحال تر میشم
:Dاز اولش هم گفتم و باز هم میگم افشین قطبی یک مرد شیاد و زبان بازه که هیچ چیزی از فوتبال نمیفهمه و گرنه پتانسیل فوتبال ایران خیلی بیشتر از این حرفاست
بهترین ریاست فدراسیون هم زمان آقای صفایی فراهانی بود که واقعا فوتبال ایران رو متحول کرد
اگر الان یه کمپ خوب داریم و کمی امکانات از سر محبتهای صفایی فراهانیه
همون کسی که الان خوب قدر زحماتش رو دونستیم
افشین قطبی بلای جان فوتبال ایرانه و تا وقتی که این مردک سرمربی ایرانه از باخت ایران خوشحال و خوشحال تر میشم
افشین قطبی زبون باز نیست ، بیش از حد دلش خوشه :laugh4: هر باختی میاریم دوس داره روحیه بده ، کعبی دقیقه 94 گل خودی زده بود ، واسه اش دست میزد و میگفت اشکال نداره ، اگر دایی ، مایلی یا قلعه نوعی مربی بودند ، دهن کعبی رو سرویس میکردند 127fs3556139
----
واقعا صفایی بزرگترین خدمتگاز به فوتبال ایران بوده و خواهد بود! :29:
Benjamin Aguero
30-12-2009, 00:32
دوست عزیزمون منظورش اینه که وظیفه تماشاگر حمایت از تیم هست ، وظیف بازیکن در اختیار گذاشتن خودش و سرپیچی نکردن از دستورات سرمربی ، وظیفه سرمربی مدیریت صحیح ، وظیفه رئیس فدراسیون ..... و ....
دوستمون میگه که ما که تماشاگر هستیم بیایم وظیفه خودمون رو که حمایت از تیم ملی هست رو درست انجام بدیم! تا اونها به خودشون بیان! و ربطی نداره به اینکه اونها بد کار میکنن ، پس ما هم فحش بدیم و این مسئله رو با یک مثال که انداختن آشغال توی رودخونه بود رو نشون دادند!
اما جواب من به ایشون :
عزیزم کی گفته وظیف تماشاگر فقط حمایت کردنه! وقتی تماشاگر میبینه که تیمش و استعداد کشورش پتانسیل اول بودن توی آسیا رو داره ، و به خاطر بی درایتی و سو مدیریت از تیم های درجه چند آسیا هم میبازه! باید شکایت کنه!
وقتی ما میبینم که از نظر فیزیکی و استعدادی ما هم سطح اروپایی ها هستیم و از لحاظ نژادی و فیزیکی نسبت به کشور های اطرافمون ( به غیر از عراق {اونم عراق از ایران پایین تر هست} ) برتر هستیم و معمولا فیزیک قوی تری داریم! و توانایی اول شدن توی آسیا رو داریم ، چرا باید وضع ما این باشه!
با یک مثال میگم!
مثل اینه که یه مشت آدم رو بندازی توی رودخونه زلال و نزاری که آب بخورند! و تعدادی هم اصلا به آب دسترسی نداشته باشند ، خب این طبیعی هست که اون عده که توی آب هستند و نتونن آب بخورن دست به گله و شکایت میزنن ، اما اون عده ای که به آب دسترسی ندارند هیچ گله وشکایتی نمیکنن!
در خصوص تیم ملی آلمان هم باید بگم ، آلمان توی جام جهانی فوق العاده بود ، توی اون بازی هم با ایتالیا برابر بود! و توی آخرین دقایق گل خورد ، اما تیم علی دایی چی؟
چقدر روبروی عربستان ، کره جنوبی ، عمان (فکر کنم عمان بود درسته؟ ) توی کشور خودشون شانس آوردیم ، تا جایی که به مهدی رحمتی جایزه دادیم ، حق ایران بود توی بازی برگشت با کره جنوبی حداقل 7 گل بخوره!!!
یعنی اگر تیم ملی ثبات و چارچوب محکمی داشته باشه ، بعد طبق بدشانسی جایی کم بیاره ، کسی معترض نمیشه ! مطمئن باش!
خیلی خوشحالم که حرف هام رو فهمیدی
من هم کاملا حرف هات رو قبول دارم ولی میخوام چیز هایی رو بگم که امیدوارم کامل بخونی شون:
ببین مشکلی که الآن توی کشور حاکمه اینه که ماها فقط به نتیجه نگاه میکنیم.
ولی من چندتا حرف دارم که شاید به هم مربوط بهم زیاد نباشه.
چرا باید وقتی که تیم اینجوری به قطر میبازه ما مربی و حتی بازیکن ها رو زیر سوال ببریم؟! تیم خوب بازی کرد و اشتباه فردی باعث باخت شد. خب اشتباهه دیگه پیش میاد خیلی از بازیکن های بزرگ هم اشتباه میکنن. اشتبا های بعضا مرگ بار. این که چیزی نبود آخه.
تازه همین کعبی خیلی موقع ها به داد تیم ما رسیده. با یه اشتباه نباید بهش توهین بشه که آخه. ولی الآن شما نگاه کنید که چه وضعیتی پیش اومده و به کعبی چی ها که نمیگن!
وقتی کعبی میاد جلوی کره توی جام ملت های 2004 فوق العاده بازی میکنه و ما 4-3 کره رو میبریم هیچ کس نمیاد بگه کعبی. ولی تا میاد یه اشتباه میکنه ما هی میگیم کعبی فلان کعبی بهمان!
یا یه ایراد دیگه هم هست:
وقتی رحمان رضایی با اونه همه سابقه ی بازی توی ایتالیا میاد توپ رو راحت دراختیار مهاجم مکزیکی میذاره. قبلش توی اون یکی جام میخوابونه زیر گوش بازیکن ما اونم جلوی دوربین وسط بازی. بعدش توی جام ملت های بعدی جلوی ازبکستان گل به خودی میزنه. هیچکس نمیاد بگه رحمان رضایی چیکار کرد فقط شخصیت میرزاپور رو میارن پایین!!! آخه چه ربطی داشت به میرزاپور؟! وظیفه ی اون دفاع خیر سرش لژیونر ما هست که توپ رو نگه داره. بعد میان به دروازه بان و کاپیتان فحش میدن و حتی شخصیت مربی تیم رو که از بهترین مربی های تاریخ ایران بوده رو زیر سوال میبرن. تا حدی که بدبخت برنمیگره ایران وسایلشرو برداره! از همون آلمان برمیگرده کشورش!
من نمیگم که باید به رحمان رضایی چیزی میگفتیم. همون رحمان رضایی هم کلی زحمت برای تیم ملی کشیده بود.
میگم که هیچ وقت نیومدیم درست رفتار کنیم با یه تیم یا بازیکن یا مربی.
فقط بلدیم شخصیت زیر سوال ببریم. کاری هم نداریم طرف کیه! هرکی که ازش خوشمون نیاد سریع دنبال بهونه میگردیم خرابش کنیم. به خدا این درست نیست.
دیدین علی دایی توی مصاحبه اش بعد از انتخابش به عنوان سرمربی پرسپولیس چی گفت؟
گفت بیاید با این که تیم باخته باز هم تشویق بکنیم بعد ببینیم اگه تیم نتیجه نگرفت.
من میگم باید دیگاهمون رو عوض کنیم.
تماشاگرای ما خیلی بد شدند و متاسفانه روز به روز هم دارن بدتر میشن. این فقط ما هستیم که میتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم.
هدف از این تاپیک هم همینه. یک نفر هم یک نفره. برام اهمیت نداره که همه چی فکر میکنن. مهم اینه که به هدفم که اصلاح کردن حتی یک تماشاگر هست برسم.
اگر کسی حرف ها رو منطقی گوش کرده باشه و پنجره ی این تاپیک رو بسته باشه میدونم که دفعه ی دیگه که میره استادیوم یا توی خونه که نشسته داره بازی های تیم دلخواهش رو میبینه واقع بینانه به قضیه نگاه میکنه و همینجوری الکی نمیاد به هرکی دم دستش میرسه فحش بده.
کسی که واقع بین باشه نه زمان قطبی بلکه تا وقتی زنده هست و بازی های تیم ملی رو میبینه دیگه همه چیز رو الکی نمیندازه تقصیر مربی بدبخت.
الآن ما داریم مربی رو خراب میکنیم. حالا مربی هرکی باشه.
همه این جمله رو صدها بار گفتن ولی متاسفانه انگار توی گوش هیچ کس نمیره:
انتقاد با تخریب خیلی فرق داره.
ولی ما همیشه داریم تیم هامون رو و مخصوصا تیم ملی مون رو تخریب میکنیم. کاری هم نداریم که مربیش بلاژوویچ ه برانکو ه قلعه نوعی ه دایی ه مایلی کهن ه یا قطبی یا هر کس دیگه.
فقط و فقط بلدیم تخریب کنیم. به خدا یک روزنامه رو ندیدم که بیاد درست از قطبی انتقاد کنه. همه تخریب میکنن.
کی ما میخوایم درست بشیم واقعا؟
Benjamin Aguero
30-12-2009, 01:21
از اولش هم گفتم و باز هم میگم افشین قطبی یک مرد شیاد و زبان بازه که هیچ چیزی از فوتبال نمیفهمه و گرنه پتانسیل فوتبال ایران خیلی بیشتر از این حرفاست
...
من نمیدونم چرا این حرف رو میزنی واقعا؟!
نمیدونم چرا تعصبات تیم باشگاهیت رو وارد تیم ملی میکنی.
مردم اسپانیا با اون شرایطی که توی کشورشون حاکمه وقتی بازی تیم ملی شون هست اونم توی شهر مادرید نمیان فقط کاسیاس و ژابی آلونسو و مادریدی ها رو تشویق کنن. بلکه اینیستا و ژاوی و پویول و غیره رو هم تشویق میکنند.
اونوقت ما...
واقعا جای تاسف داره.
به جای اینکه تیم ملی مون رو با هر مربیای که هست حمایت و تشویق کنیم ...
افشین قطبی زبون باز نیست ، بیش از حد دلش خوشه :laugh4: هر باختی میاریم دوس داره روحیه بده ، کعبی دقیقه 94 گل خودی زده بود ، واسه اش دست میزد و میگفت اشکال نداره ، اگر دایی ، مایلی یا قلعه نوعی مربی بودند ، دهن کعبی رو سرویس میکردند
دوست من چرا اینجوری فکر میکنی؟
مگه روحیه دادن به یه بازیکن که یه اشتباه کرده کار بدیه؟!
من تعجب میکنم. به جای اینکه یاد بگیریم این حرکت ها رو دوست داشته باشیم که بقیه هم این رفتار ها رو انجام بدهند اینطوری رفتار میکنیم.
میدونید اشکال از کجاست؟!
اشکال از اینه که ما توی کشورمون تابحال اینجور حرکت ها رو ندیدیم و فکر میکنیم هرچی تا الآن بوده درست بوده هست و خواهد بود!
دوست نداریم فرهنگ های اشتباه گذشته مون با فرهنگ های درست جایگزین بشند.
چپ و راست کردن یک بازیکن (!) که یه اشتباه میکنه کار درستیه از نظر شما؟! مگه چاله میدونه؟! این کارها مال دوران خیلی قدیم بود عزیز من!
saeed_cris
30-12-2009, 01:48
به ميبينيم كه هنوز داره از تيم ملي حمايت ميشه اونم در حد تيم ملي:flirtysmile2:
دوستان عزيز.سروران گرامي.چرا بيخودي سره مباركتون رو درد ميارين.
هيچكس در فهيم بودن و علم آقاي قطبي از فوتبال شكي نداره.ولي عزيزان اينجا ايرانه و تيم ملي رو دادن دسته يه ايراني با اعتقادات خارجيش كه سال هاي زيادي از ايران دور بوده..
دوستان كسي منكر نكرده كه روحيه دادن بده يا هميشه تيم بايد ببره و از اين حرفا.ولي اينو بدونين كه براي يه مربي اول نتيجه مهمه بعد بازي زيبا و بعد در كنارش چيزاي ديگه.ولي تيم ملي ما چي :
نه نتيجه ميگيره 4 برد . 4مساوي و 4 شكست بدترين نتيجه ممكن ميتونه براي قطبي باشه.
نه بازي زيبايي انجام ميده كه بشه ازشون تعريف كرد..
خداييش تو اين 12 بازي كه قطبي مربي بوده فقط ميشه گفت يه 30 دقيقه مقابل قطر بازي خوبي رو انجام دادن بقيه بازي ها كه در حد يه تيم درجه 2 آسيا هم نبود.
اي كاش نتيجه نميگرفت حداقل بازي زيبايي رو به نمايش ميزاشت تا مردم دلشون به بازي هاي بعدي خوش باشه..
در هر حال منم مثل بقيه دوستان اين عقيده رو دارم كه بايد يه شوك حسابي به تيم ملي داده بشه اونم تا قبل از جام ملت ها..
اگه واقعا قطبي و تيم ملي اين روند نزولي رو ادامه بدن ديگه چاره اي نيست جز بركناري قطبي.
اين شوك چيزي نيست با آوردن يه مربي مطرح خارجي...
مثل دنيزلي..
همين /........
خیلی خوشحالم که حرف هام رو فهمیدی
من هم کاملا حرف هات رو قبول دارم ولی میخوام چیز هایی رو بگم که امیدوارم کامل بخونی شون:
ببین مشکلی که الآن توی کشور حاکمه اینه که ماها فقط به نتیجه نگاه میکنیم.
ولی من چندتا حرف دارم که شاید به هم مربوط بهم زیاد نباشه.
چرا باید وقتی که تیم اینجوری به قطر میبازه ما مربی و حتی بازیکن ها رو زیر سوال ببریم؟! تیم خوب بازی کرد و اشتباه فردی باعث باخت شد. خب اشتباهه دیگه پیش میاد خیلی از بازیکن های بزرگ هم اشتباه میکنن. اشتبا های بعضا مرگ بار. این که چیزی نبود آخه.
تازه همین کعبی خیلی موقع ها به داد تیم ما رسیده. با یه اشتباه نباید بهش توهین بشه که آخه. ولی الآن شما نگاه کنید که چه وضعیتی پیش اومده و به کعبی چی ها که نمیگن!
وقتی کعبی میاد جلوی کره توی جام ملت های 2004 فوق العاده بازی میکنه و ما 4-3 کره رو میبریم هیچ کس نمیاد بگه کعبی. ولی تا میاد یه اشتباه میکنه ما هی میگیم کعبی فلان کعبی بهمان!
یا یه ایراد دیگه هم هست:
وقتی رحمان رضایی با اونه همه سابقه ی بازی توی ایتالیا میاد توپ رو راحت دراختیار مهاجم مکزیکی میذاره. قبلش توی اون یکی جام میخوابونه زیر گوش بازیکن ما اونم جلوی دوربین وسط بازی. بعدش توی جام ملت های بعدی جلوی ازبکستان گل به خودی میزنه. هیچکس نمیاد بگه رحمان رضایی چیکار کرد فقط شخصیت میرزاپور رو میارن پایین!!! آخه چه ربطی داشت به میرزاپور؟! وظیفه ی اون دفاع خیر سرش لژیونر ما هست که توپ رو نگه داره. بعد میان به دروازه بان و کاپیتان فحش میدن و حتی شخصیت مربی تیم رو که از بهترین مربی های تاریخ ایران بوده رو زیر سوال میبرن. تا حدی که بدبخت برنمیگره ایران وسایلشرو برداره! از همون آلمان برمیگرده کشورش!
من نمیگم که باید به رحمان رضایی چیزی میگفتیم. همون رحمان رضایی هم کلی زحمت برای تیم ملی کشیده بود.
میگم که هیچ وقت نیومدیم درست رفتار کنیم با یه تیم یا بازیکن یا مربی.
فقط بلدیم شخصیت زیر سوال ببریم. کاری هم نداریم طرف کیه! هرکی که ازش خوشمون نیاد سریع دنبال بهونه میگردیم خرابش کنیم. به خدا این درست نیست.
دیدین علی دایی توی مصاحبه اش بعد از انتخابش به عنوان سرمربی پرسپولیس چی گفت؟
گفت بیاید با این که تیم باخته باز هم تشویق بکنیم بعد ببینیم اگه تیم نتیجه نگرفت.
من میگم باید دیگاهمون رو عوض کنیم.
تماشاگرای ما خیلی بد شدند و متاسفانه روز به روز هم دارن بدتر میشن. این فقط ما هستیم که میتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم.
هدف از این تاپیک هم همینه. یک نفر هم یک نفره. برام اهمیت نداره که همه چی فکر میکنن. مهم اینه که به هدفم که اصلاح کردن حتی یک تماشاگر هست برسم.
اگر کسی حرف ها رو منطقی گوش کرده باشه و پنجره ی این تاپیک رو بسته باشه میدونم که دفعه ی دیگه که میره استادیوم یا توی خونه که نشسته داره بازی های تیم دلخواهش رو میبینه واقع بینانه به قضیه نگاه میکنه و همینجوری الکی نمیاد به هرکی دم دستش میرسه فحش بده.
کسی که واقع بین باشه نه زمان قطبی بلکه تا وقتی زنده هست و بازی های تیم ملی رو میبینه دیگه همه چیز رو الکی نمیندازه تقصیر مربی بدبخت.
الآن ما داریم مربی رو خراب میکنیم. حالا مربی هرکی باشه.
همه این جمله رو صدها بار گفتن ولی متاسفانه انگار توی گوش هیچ کس نمیره:
انتقاد با تخریب خیلی فرق داره.
ولی ما همیشه داریم تیم هامون رو و مخصوصا تیم ملی مون رو تخریب میکنیم. کاری هم نداریم که مربیش بلاژوویچ ه برانکو ه قلعه نوعی ه دایی ه مایلی کهن ه یا قطبی یا هر کس دیگه.
فقط و فقط بلدیم تخریب کنیم. به خدا یک روزنامه رو ندیدم که بیاد درست از قطبی انتقاد کنه. همه تخریب میکنن.
کی ما میخوایم درست بشیم واقعا؟
یک جواب کلان نوشته بودم که متاسفانه اینترنت اکسپلورر قات زد و همش پرید
دوباره مینویسم
در مورد نتیجه ها ، مشکلی که توی کشور حاکمه در خصوص نتیجه هاست! و مردم به نتیجه نگاه میکنن نه به بازی!
هم موافقم هم نیستم!
باور کن من باخت 2 بر 1 رم مقابل میلان رو بر برد 3 بر 1 رم مقابل چلسی ترجیح میدم! و در مورد تیم ملی هم باخت 2 بر 1 ایران مقابل عربستان توی آزادی رو بر تمام بازیهای مقدماتی ایران ترجیح میدم ، تیم ملی توی اون بازی فوق العاده بود ، واقعا ایران عالی کار کرد!
----
باز هم به مثال خودت رجوع میکنم!
تیم ملی آلمان توی جام جهانی 2006 وقتی از ایتالیا باخت تشویق شد! آیا اگر چنین اتفاقی واسه ایران بیفته تشویق میشه؟
خب این دو شرایط داره! :
1 - تیم خوب بازی کنه و ببازه!
2 - تیم خوب بازی نکنه و ببازه!
منظورم همون بازی نیست ، منظورم در کل بازیهای تورنمنت هست!
اگر یک تیمی خوب و قدرتمند بازی کنه ، مطمئنا نتایج خوبی هم میگیره ، درست مثل آلمان توی جام جهانی 2006 ، آلمان توی جام جهانی 2006 فوق العاده بود ، توی بازی اول به دل همه هوادارانش نشست! در بقیه بازیها هم خوب بود ، وقتی یک تیم مثل آلمان با ثبات و پایداری تا مرحله نیمه نهایی بالا میاد ، در حالی که از بازیکنانی جوون استفاده میکنه و بر همگان هم ثابت شده که معمولا تیم های جوان شخصیت قهرمان شدن توی تورنومنت های حذفی رو ندارند! ، و توی بازی با ایتالیا در مقابل اون همه ستاره! بازی برابری رو نشون میده و توی وقت های تلف شده شکست میخوره ، خب هر هوادار عاقلی که باشه از تیمش حمایت میکنه!
فکر میکنم شکست آلمان در مقابل ایتالیا برای هواداراش شیرین بود ، منظورم اینه که هواداران همه دیدن که آلمان در اون بازیها چه عملکرد خوبی از خودش نشون داد و در پایان شکستی با افتخار داشت!
حالا مثال ایرانی میزنم!
گفتی ایرانی ها به نتیجه نگاه میکنن! من در کل این جمله ها که ایرانی ها فلانن و یا فلانن رو قبول ندارم! و فکر میکنم سطح فکر مردم در مورد چنین مسائلی توی ملت های مختلف تقریبا یکسان هست! تقریبا!
بازیهای آسیایی 2004 رو به یاد بیار ، ایران توی اون بازیها سوم شد ، اما خودت شاهد بودی که همه ما از تیم ملی راضی بودیم ، بدون شک ایران اون موقع با اون همه سرکوب های داخلی ، بهترین تیم آسیا بود! و هیچ کس به خاطر سوم شدن ایران ، تیم رو مورد تخریب قرار نداد ، مگر عده محدود و کوته نظری!
اما دو سال بعد ....
توی جام جهانی 2006 ، عده ای از داخل برای حفظ منافع خودشون ابتدا بحث استفاده از مربی ایرانی رو پیش کشیدند و وقتی موفق نشدند ، سعی کردند تیم ملی رو مورد تخریب قرار بدهند که این کار رو هم انجام دادند ، اول بحث دو رگه ها و فریدون زندی رو پیش کشیدند بعد درست قبل از بازی با مکزیک از سوی مدیریت پرسپولیس اعلام شد که یحیی گل محمدی دیگه جایی توی پیروزی نداره!! و خیلی خیلی مسائل دیگه ، کوبیدن تیم ملی توسط مطبوعات هم که بیداد میکرد! در حین بازیها تعدادی از بازیکنان باند بازی کردند و کارهایی رو بر ضد برانکو و دایی انجام دادند ، خب تیم اینطوری نابود شد و اینها دلیل بر این شدند که مردم گول بخورند و پس از باخت مقابل مکزیک و پرتغال داد و فریادشان بالا بره!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی! منظورم اینه که مردم گول منافقین رو خوردند!
---
در خصوص نحوه بر خورد با بازیکنان هم باید بگم ، با شما کاملا موافقم ، بنده که توی هیچ کدوم از مطالبم از کعبی انتقاد نکردم!!!
در مورد قطبی هم باید بگم !
همونطور که گفتم ما از نژاد آریایی هستیم و از لحاظ فیزیکی بسیار سرآمد و برتر از کشور های دیگه آسیایی هستیم ! من به تمام کشورها و مردمان مختلف احترام میزاریم و منظورم از برتری ، برتری فیزیکی هست نه برتری دیگه! و الا همه انسان ها با هم برابرند!
به نظر من ایران و تا حدودی عراق از لحاظ جسمانی و فیزیکی نسبت به مردم دیگر آسیا برتری دارند! خب پس چرا شکوفا نمیشه!
الان میگم!
فرضا آراگونس ( اگر درست گفته باشم و فعلا سرمربی اسپانیا باشه ) میخواد تیم ملی اش رو بچینه!
خب وقتی اون ویا رو دعوت میکنه و یا ژاوی یا اینیستا و پویول و .... دیگه نیازی به آموزش فردی به این بازیکنان نداره ، تازه از نظر تاکتیک پذیری هم از اونجایی که این بازیکنان توی تیم های باشگاهی که در سطح بالایی قرار دارد فعالیت میکنند ، مشکلی ندارند و دستورات آراگونس رو هم به راحتی اجرا میکنند ، خیلی ها برتری برانکو رو در این میدونستن که برانکو علی کریمی ، مهدوی کیا ، دایی و رضایی رو در اختیار داشت که زیر نظر بزرگترین مربیان و تیم ها کار میکردند و ارکان اصلی تیم بودند!
اما در جواب اون عده باید بگم ، که برانکو وقتی مشاهده کرد که بازیکنان ایرانی توی باشگاه چیزی یاد نمیگیرن و لااقل در حد بین الملل نیستن! بر خلاف قطبی که معلوم نیست تا کی میخواد بازیکنان رو آزمایش کنه ، شروع کرد به این کار که لژیونرها رو چارچوب اصلی قرار داد و بازیکنانی رو که از لحاظ آمادگی جسمانی در سطح فوق العاده ای بودند به تیم ملی دعوت کرد نظیر : علوی ، کعبی ، بداوی ، کاملی مفرد ، نیکبخت و تا حدودی مبعلی!
خب وقتی برانکو این ها رو به تیم دعوت کرد ، به غیر از نیکبخت بقیه بازیکنان تازه وارد و بدون دانش بودند ، برانکو دانش روز رو به این عده یاد داد و از یک مشت بازیکن که تا چند وقت قبل ، در حد لیگ ایران بودند ،بازیکنانی بین المللی ساخت.
و در کل و در زمان برانکو مشاهده کردیم که بازیکنان توی تیم ملی شکوفا میشدند نه توی باشگاه ( به غیر از مبعلی )! این یعنی اینکه بر خلاف اون حرفی که شما زدید و گفتید که مربی که نمیاد بشینه و فوتبال رو به بازیکن یاد بده! فعلا و با توجه به شرایط لیگ و سطح بسیار پایین بازیکنان لیگ ، بهتره که قطبی هم مثل برانکو به تعدادی بازیکنان با استعداد بر فرض مثال مثل : می داوودی و خلعتبری ، فشنگچی و ... دانش روز رو یاد بده و یک تیم قدرتمند بسازه ، و الا تا 10 سال دیگر هم که بازیکنان رو آزمایش قرار بده ، با توجه به شرایط لیگمون این بازیکنان نمیتونن به خودی خود و زیر نظر مربیان لیگمون شکوفا بشند!
و در کل این رو میگم ، اگر تیم ملی چارچوب اصلی اش رو بسازه و نمایشی با ثبات و پایدار داشته باشه ، اگر یک بازی رو ببازه ، این همه انتقاد نمیکنن!
در خصوص اشتباه فردی توی دقیقه 94 هم گفتی که مگه تقصیر مربیه ؟
باید بگم موافقم مقصر مربی نیست ، اما مقصر مربی هست که هر توپی میاد روی دروازه ایران بوی گل میده ، فقط موقعیت های ایران رو یادآوری نکنیم ، موقعیت های قطر رو هم یاد اوری کنیم
و در کل اگر بخوام توی یک تک جمله از خودم دفاع کنم
این پست رو من بعد از بازی ایران نوشتم در اخر تمام انتقاداتم این جمله رو نوشتم
"با آروزی موفقیت برای تیم ملی ایران ایران و قطبی"
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
باور کن من موافق حضور قطبی نیستم!
مردم اسپانیا با اون شرایطی که توی کشورشون حاکمه وقتی بازی تیم ملی شون هست اونم توی شهر مادرید نمیان فقط کاسیاس و ژابی آلونسو و مادریدی ها رو تشویق کنن. بلکه اینیستا و ژاوی و پویول و غیره رو هم تشویق میکنند.
اونوقت ما...
واقعا جای تاسف داره.
دوست من چرا اینجوری فکر میکنی؟
مگه روحیه دادن به یه بازیکن که یه اشتباه کرده کار بدیه؟!
من تعجب میکنم. به جای اینکه یاد بگیریم این حرکت ها رو دوست داشته باشیم که بقیه هم این رفتار ها رو انجام بدهند اینطوری رفتار میکنیم.
میدونید اشکال از کجاست؟!
اشکال از اینه که ما توی کشورمون تابحال اینجور حرکت ها رو ندیدیم و فکر میکنیم هرچی تا الآن بوده درست بوده هست و خواهد بود!
دوست نداریم فرهنگ های اشتباه گذشته مون با فرهنگ های درست جایگزین بشند.
چپ و راست کردن یک بازیکن (!) که یه اشتباه میکنه کار درستیه از نظر شما؟! مگه چاله میدونه؟! این کارها مال دوران خیلی قدیم بود عزیز من!
عزیزم سوئ تفاهم شد ، منظورم رو دوستمون آقای Saeed_Cris گفتن ، منظورم همونه که ایشون گفتند ، من در کل میخواستم به آقای faraz_n بگم که قطبی شیاد نیست ، بلکه دوست داره همیشه روحیه بده و منکر این کارش هم نیستم ، اتفاقا کار خوبی هم میکنه!
باز هم برای دفاع از خودم ، لطفا رجوع کنید به تبادل نظر در مورد بازی یوووه و بایرن ، من مهمترین دلیل برد بایرن رو روحیه این تیم میدونستم که توسط ونگال به تیم داده شده بود ، اتفاقا روحیه رو مهمترین اصل در ورزش و زندگی میدونم و این روحیه رو خیلی قبول دارم! و این حرکت قطبی فوق العاده بود و اینکه اگر دایی و ... بودند چه میکردند واسه خنده بود! :D
---
در کل
---
ما همونطور که سابقا از تیم ملی حمایت کردیم ، الان هم میکنیم ، اما شما هم بین کسانی که از تیم ملی تخریب میکنن با کسانی از تیم ملی انتقاد میکنن ، حد فاصلی قرار بده!
---
با آرزوی موفقیت برای قطبی و تیم ملی ایران!
---
موفق باشید! :72:
به نظر بنده قطبي كه مقصر هست چون فقط تا حالا حرف زده ولي بنده خدا بايد اين حق رو هم بهش داد كه اينجور بلايي سرش بياد
اون به اميد بازيكنان بزرگ تيم ملي اومده بود كه همگي اونا از تيم ملي خداحافظي كردن
حتي قطبي دوباره مجبور شد پيشنهاد برگشتن به تيم ملي رو به كريمي بده كه با اين كارش غرورشم زيرپاگذاشت
شما بگيد بااين بازيكناني كه معلوم نيست با چه باندبازي به ليگ برتر اومدن وحتي بلد نيست 2 پاس ساده بدن قطبي چه گنا هي ميتونه داشته باشه
ما تو كشورمون به قول دوستمون توتي از لحاظ فيزيكي سر هستيم ،به خدا از لحاظ فني هم سريم ، اما چه فايده كساني كه فوتبال بلدن اكثر پول وپله اي ندارن تا به بالادست ها بدن وبراي همينه كه فوتبال ما شده اين
يك مشت كه همه چيز بلدن به غير ازفوتبال شدن بازيكن ليگ برتري ما
اونقت انتظار داريمن با اين شايسته نگريها واين جور كشف استعداد ها به جايي برسيم ، عمرا تا وضع استعداد يابي و آمدن رفتن بازيكنا با پول ورابطس فوتبال ايران هم همينه
Moein-Chelsea
30-12-2009, 07:56
تیم ملی باید حمایت بشه اما به شرطی که اون لیست دعوت شدگان به این تیم مورد بازنگری قرار بگیره و واقعا اونهایی که لایق پوشیدن این پیراهن هستند به این تیم دعوت بشن
Benjamin Aguero
30-12-2009, 09:32
به نظر بنده قطبي كه مقصر هست چون فقط تا حالا حرف زده ولي بنده خدا بايد اين حق رو هم بهش داد كه اينجور بلايي سرش بياد
اون به اميد بازيكنان بزرگ تيم ملي اومده بود كه همگي اونا از تيم ملي خداحافظي كردن
حتي قطبي دوباره مجبور شد پيشنهاد برگشتن به تيم ملي رو به كريمي بده كه با اين كارش غرورشم زيرپاگذاشت
شما بگيد بااين بازيكناني كه معلوم نيست با چه باندبازي به ليگ برتر اومدن وحتي بلد نيست 2 پاس ساده بدن قطبي چه گنا هي ميتونه داشته باشه
ما تو كشورمون به قول دوستمون توتي از لحاظ فيزيكي سر هستيم ،به خدا از لحاظ فني هم سريم ، اما چه فايده كساني كه فوتبال بلدن اكثر پول وپله اي ندارن تا به بالادست ها بدن وبراي همينه كه فوتبال ما شده اين
يك مشت كه همه چيز بلدن به غير ازفوتبال شدن بازيكن ليگ برتري ما
اونقت انتظار داريمن با اين شايسته نگريها واين جور كشف استعداد ها به جايي برسيم ، عمرا تا وضع استعداد يابي و آمدن رفتن بازيكنا با پول ورابطس فوتبال ايران هم همينه
از بین همه ی حرف هایی که زدی فقط همین یکی رو تا حدودی قبول دارم!
خب آدم از کاپیتان تیم یه انتظاراتی داره. ولی وقتی چنین اشتباهی از کاپیتان تیم یا اشتباه مشابهش از بازیکن لژیونر و باتجربه ی تیم اونم توی جام جهانی و بازی ای که ما داریم واقعا عالی بازی میکنیم و فقط روی یه حمله ی ساده گل خوردیم سر میزنه واقعا جای تامل داره.
منم همین رو میگم. میگم که هیچ کس دوست نداره با شخصیتش بازی کنند ولی تا الآن مشاهده شده که به ناحق با شخصیت خیلی ها توی این فوتبال بازی شده.
برای مثال برانکو یا قطبی مقصر باخت به مکزیک و قطر نبودند ولی چوبش رو به نا حق یکی خورد و اون یکی هم داره میخوره متاسفانه.
تیم ملی باید حمایت بشه اما به شرطی که اون لیست دعوت شدگان به این تیم مورد بازنگری قرار بگیره و واقعا اونهایی که لایق پوشیدن این پیراهن هستند به این تیم دعوت بشن
خب بله شما کاملا درست میگی و هیچ کس منکر این نیست ولی باید فرصت شناخت داده بشه به سرمربی.
به اعتقاد من اگر صرف نظر از هر نتیجه ای که توی قطر پیش میاد سرمربی رو عوض نکنند برای بازی های بعدی مشکل دعوت بازیکنان هم حل میشه.
ولی من خیلی میترسم که بعد از این تورنومنت کادر فنی رو عوض بکنند. این یعنی بیهوده بودن این باخت های اخیر و وقتی که این افراد برای تیم گذاشتند.
ولی مطمئن باشید اگر کادر فنی دستخوش تغییرات نشود در آینده ی نزدیک به سودی که این باخت ها برایمان داشته پی خواهیم برد.
Benjamin Aguero
30-12-2009, 10:36
در مورد نتیجه ها ، مشکلی که توی کشور حاکمه در خصوص نتیجه هاست! و مردم به نتیجه نگاه میکنن نه به بازی!
خب بله این کاملا درسته متاسفانه . ما باید سعی کنیم این تفکر رو تغییر بدیم و یکی دیگه از هدف های ایجاد این تاپیک برای من همینه
هم موافقم هم نیستم!
... و در مورد تیم ملی هم باخت 2 بر 1 ایران مقابل عربستان توی آزادی رو بر تمام بازیهای مقدماتی ایران ترجیح میدم ، تیم ملی توی اون بازی فوق العاده بود ، واقعا ایران عالی کار کرد!
خب این رو قبول دارید که تیم خوب بازی کرد. ولی ببینید بعد از اون باخت چه اتفاقاتی افتاد. زیر سوال بردن شخصیت سرمربی تیم که بدون شک اسطوره ی فوتبال این کشوره و بعدش هم اخراج ایشون. این باعث شد تا علی دایی ماه ها سکوت کنه و شاید اگر از تیمی مثل پرسپولیس پیشنهادی مطرح نمیشد اصلا دیگه تا مدت های بسیار زیادی اسمی ازش برده نمیشد. ولی خوش بختانه این اتفاق افتاد و خیلی خوشحال هستم که دوباره میتونم اسطوره ی فوتبال کشورم رو هرچند هم که اخلاق های بدی داشته باشه توی تلویزیون ببینم!
خداییش میگم من یکی که دلم برای صدا و لحجه ش تنگ شده بود. (به خدا مسخره نمیکنم!)
باز هم به مثال خودت رجوع میکنم!
تیم ملی آلمان توی جام جهانی 2006 وقتی از ایتالیا باخت تشویق شد! آیا اگر چنین اتفاقی واسه ایران بیفته تشویق میشه؟
خب این دو شرایط داره! :
1 - تیم خوب بازی کنه و ببازه!
2 - تیم خوب بازی نکنه و ببازه!
منظورم همون بازی نیست ، منظورم در کل بازیهای تورنمنت هست!
اگر یک تیمی خوب و قدرتمند بازی کنه ، مطمئنا نتایج خوبی هم میگیره ، درست مثل آلمان توی جام جهانی 2006 ، آلمان توی جام جهانی 2006 فوق العاده بود ، توی بازی اول به دل همه هوادارانش نشست! در بقیه بازیها هم خوب بود ، وقتی یک تیم مثل آلمان با ثبات و پایداری تا مرحله نیمه نهایی بالا میاد ، در حالی که از بازیکنانی جوون استفاده میکنه و بر همگان هم ثابت شده که معمولا تیم های جوان شخصیت قهرمان شدن توی تورنومنت های حذفی رو ندارند! ، و توی بازی با ایتالیا در مقابل اون همه ستاره! بازی برابری رو نشون میده و توی وقت های تلف شده شکست میخوره ، خب هر هوادار عاقلی که باشه از تیمش حمایت میکنه!
فکر میکنم شکست آلمان در مقابل ایتالیا برای هواداراش شیرین بود ، منظورم اینه که هواداران همه دیدن که آلمان در اون بازیها چه عملکرد خوبی از خودش نشون داد و در پایان شکستی با افتخار داشت!
بله خب درست شما میگی منم نمیگم که تیممون داره قشنگ بازی میکنه که.
تیم آلمان تیم بزرگی هست و نباید با ایران مقایسه بشه. من فقط تماشاگراش رو با تماشاگرای خودمون مقایسه کردم.
الآن ببین شما میگی تیم توی بازی با عربستان خوب کار کرد. منم قبول دارم. ولی بعدش چی شد؟! بالا گفتم دوباره نمیگم.
خب پس با اینکه تیم خوب بازی کرد ولی مردم اونجوری کردند توی استادیوم و اون اتفاقات افتاد.
پس حرف شما درسته ولی درمورد تماشاگرای ما صدق نمیکنه.
حالا مثال ایرانی میزنم!
گفتی ایرانی ها به نتیجه نگاه میکنن! من در کل این جمله ها که ایرانی ها فلانن و یا فلانن رو قبول ندارم! و فکر میکنم سطح فکر مردم در مورد چنین مسائلی توی ملت های مختلف تقریبا یکسان هست! تقریبا!
بازیهای آسیایی 2004 رو به یاد بیار ، ایران توی اون بازیها سوم شد ، اما خودت شاهد بودی که همه ما از تیم ملی راضی بودیم ، بدون شک ایران اون موقع با اون همه سرکوب های داخلی ، بهترین تیم آسیا بود! و هیچ کس به خاطر سوم شدن ایران ، تیم رو مورد تخریب قرار نداد ، مگر عده محدود و کوته نظری!
خب اینم کاملا درسته ولی چرا اون موقع شرایط اونجوری بود ولی درمورد بازی با عربستان اینجوری نبود؟!
این جای تامل داره.
اون موقع همه از تیم حمایت میکردن. تیم داشت خوب نتیجه میگرفت. روحیه ی مثبتی توی بازیکنا بود. و اون هم نتیجه اش بود. آیا تیم برانکو در همه ی موارد و از همون اول که برانکو یا بلاژوویچ سرمربی شدند. خوب کار میکرد؟! خوب نه. تیم توسط سرمربی یعنی بلاژوویچ شناخته شد و رو به پیشرفت گذاشت. تیم به خوبی از طرف مسئولان حمایت میشد. حالا سر هر اتفاقی که بود تیم به بحرین باخت و در عین شایستگی صعود نکرد. اون موقع هم کسی چیزی نگفت. باز هم بخاطر حمایت مسئولان. خب بعدش دستیار سرمربی قبلی شد سرمربی تیم خوب اون هم چند سالی با تیم کار کرده بود. پس تیم و بازیکن ها رو خوب میشناخت. حمایت هم که میشد از طرف فدراسیون و البته مردم در ادامه اش. خب نتیجه اش رو هم دیدیم. برانکو سه چهار سالی با تیم کار کرد. و از تجربیات قبلی خودش به عنوان مربی توی تیم استفاده کرد و در کل بعد از 5 تا 6 سال و شاید هم بیشتر یه تیم عالی رو ساخت و ما رو برد جام جهانی. 9 روز بعد از صعود ایران به جام جهانی (18 خرداد 84 تا 27 خرداد 84) انتخابات ریاست جمهوری بود. خب رئیس جمهور عوض شد و مانند همیشه به دنبال اون همه عوض شدند. فقط این رئیس فدراسیون بود که مونده بود. و چون رفته بودیم جام جهانی کسی جرات نکرد این یکی رو عوض بکنه. به دنبالش هم اتفاقاتی افتاد که خودت گفتی:
اما دو سال بعد ....
توی جام جهانی 2006 ، عده ای از داخل برای حفظ منافع خودشون ابتدا بحث استفاده از مربی ایرانی رو پیش کشیدند و وقتی موفق نشدند ، سعی کردند تیم ملی رو مورد تخریب قرار بدهند که این کار رو هم انجام دادند ، اول بحث دو رگه ها و فریدون زندی رو پیش کشیدند بعد درست قبل از بازی با مکزیک از سوی مدیریت پرسپولیس اعلام شد که یحیی گل محمدی دیگه جایی توی پیروزی نداره!! و خیلی خیلی مسائل دیگه ، کوبیدن تیم ملی توسط مطبوعات هم که بیداد میکرد! در حین بازیها تعدادی از بازیکنان باند بازی کردند و کارهایی رو بر ضد برانکو و دایی انجام دادند ، خب تیم اینطوری نابود شد و اینها دلیل بر این شدند که مردم گول بخورند و پس از باخت مقابل مکزیک و پرتغال داد و فریادشان بالا بره!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی! منظورم اینه که مردم گول منافقین رو خوردند!
خب پس دیدیم که فرصت دادن به مربی و نرفتن به جام جهانی در آینده ی نزدیکش نتیجه داد و ما از سال 2004 به بعد فوق العاده بودیم. ولی متاسفانههمون طور که خوت گفتیاتفاقات عجیب دیگه ای افتاد که اصلا انتظارش نمیرفت.
همه واستاده بودن تا اتفاق کوچیکی بیفته و اون اتفاق کوچیک دقیقا زمانی رخ داد که رحمان رضایی به اشتباه توپ رو از دست داد و در ادامه...
در خصوص نحوه بر خورد با بازیکنان هم باید بگم ، با شما کاملا موافقم ، بنده که توی هیچ کدوم از مطالبم از کعبی انتقاد نکردم!!!
منم نگفتم که شما انتقاد کردی صحبت من با همه بود. با کسانی که صحبت هایی ازشون شندیده میشه توی چند روز اخیر
در مورد قطبی هم باید بگم !
همونطور که گفتم ما از نژاد آریایی هستیم و از لحاظ فیزیکی بسیار سرآمد و برتر از کشور های دیگه آسیایی هستیم ! من به تمام کشورها و مردمان مختلف احترام میزاریم و منظورم از برتری ، برتری فیزیکی هست نه برتری دیگه! و الا همه انسان ها با هم برابرند!
به نظر من ایران و تا حدودی عراق از لحاظ جسمانی و فیزیکی نسبت به مردم دیگر آسیا برتری دارند! خب پس چرا شکوفا نمیشه!
میخواد شکوفا بشه ولی همونطور که گفتم با کمی صبر و حوصله. درصورتی این اتفاقات میوفته که این طوری که الآن داره با شخص قطبی برخورد میشه نباشه.
ولی مگه یک سری میگذارن!!!~x(:1:
الان میگم!
فرضا آراگونس ( اگر درست گفته باشم و فعلا سرمربی اسپانیا باشه ) میخواد تیم ملی اش رو بچینه!
خب وقتی اون ویا رو دعوت میکنه و یا ژاوی یا اینیستا و پویول و .... دیگه نیازی به آموزش فردی به این بازیکنان نداره ، تازه از نظر تاکتیک پذیری هم از اونجایی که این بازیکنان توی تیم های باشگاهی که در سطح بالایی قرار دارد فعالیت میکنند ، مشکلی ندارند و دستورات آراگونس رو هم به راحتی اجرا میکنند...
خب درسته فقط میگم که سرمربی اسپانیا بعد از جام ملت های 2008 عوض شده و فرد دیگه ای جایگزین آراگونس شده که الان یادم نیست اسمش چیه! ولی درکل حرفت رو قبول دارم.
... خیلی ها برتری برانکو رو در این میدونستن که برانکو علی کریمی ، مهدوی کیا ، دایی و رضایی رو در اختیار داشت که زیر نظر بزرگترین مربیان و تیم ها کار میکردند و ارکان اصلی تیم بودند!
اما در جواب اون عده باید بگم ، که برانکو وقتی مشاهده کرد که بازیکنان ایرانی توی باشگاه چیزی یاد نمیگیرن و لااقل در حد بین الملل نیستن! بر خلاف قطبی که معلوم نیست تا کی میخواد بازیکنان رو آزمایش کنه ، شروع کرد به این کار که لژیونرها رو چارچوب اصلی قرار داد و بازیکنانی رو که از لحاظ آمادگی جسمانی در سطح فوق العاده ای بودند به تیم ملی دعوت کرد نظیر : علوی ، کعبی ، بداوی ، کاملی مفرد ، نیکبخت و تا حدودی مبعلی!
خب وقتی برانکو این ها رو به تیم دعوت کرد ، به غیر از نیکبخت بقیه بازیکنان تازه وارد و بدون دانش بودند ، برانکو دانش روز رو به این عده یاد داد و از یک مشت بازیکن که تا چند وقت قبل ، در حد لیگ ایران بودند ،بازیکنانی بین المللی ساخت.
و در کل و در زمان برانکو مشاهده کردیم که بازیکنان توی تیم ملی شکوفا میشدند نه توی باشگاه ( به غیر از مبعلی )! این یعنی اینکه بر خلاف اون حرفی که شما زدید و گفتید که مربی که نمیاد بشینه و فوتبال رو به بازیکن یاد بده! فعلا و با توجه به شرایط لیگ و سطح بسیار پایین بازیکنان لیگ ، بهتره که قطبی هم مثل برانکو به تعدادی بازیکنان با استعداد بر فرض مثال مثل : می داوودی و خلعتبری ، فشنگچی و ... دانش روز رو یاد بده و یک تیم قدرتمند بسازه ، و الا تا 10 سال دیگر هم که بازیکنان رو آزمایش قرار بده ، با توجه به شرایط لیگمون این بازیکنان نمیتونن به خودی خود و زیر نظر مربیان لیگمون شکوفا بشند!
این حرفت هم کاملا درسته. ولی میخوای بگی که اون اول هیچکس از برانکو انتقاد نمیکرد؟!
من دقیقا یادمه زمانی بود که همه میگفتن آی تیم ملی فلانه آی بد بازی میکنه باید خداداد دعوت بشه و ...
خب برانکو هم خداداد رو دعوت کرد ولی نتیجه ای حاصل نشد و آخر هم کار خودش رو کرد که نتیجه هم گرفت. این ها فقط بخاطر فرصتی بود که بهش داده شد. و همچنین حمایتی بود که از طرف مسئولان و در ادامه اش مردم ازش میشد.
و در کل این رو میگم ، اگر تیم ملی چارچوب اصلی اش رو بسازه و نمایشی با ثبات و پایدار داشته باشه ، اگر یک بازی رو ببازه ، این همه انتقاد نمیکنن!
خب آره. جوابت رو توی پست قبلیم دادم.
در خصوص اشتباه فردی توی دقیقه 94 هم گفتی که مگه تقصیر مربیه ؟
باید بگم موافقم مقصر مربی نیست ، اما مقصر مربی هست که هر توپی میاد روی دروازه ایران بوی گل میده ، فقط موقعیت های ایران رو یادآوری نکنیم ، موقعیت های قطر رو هم یاد اوری کنیم
و در کل اگر بخوام توی یک تک جمله از خودم دفاع کنم
این پست رو من بعد از بازی ایران نوشتم در اخر تمام انتقاداتم این جمله رو نوشتم
"با آروزی موفقیت برای تیم ملی ایران ایران و قطبی"
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
باور کن من موافق حضور قطبی نیستم!
خب به هر حال ایشون الان سرمربی تیم ملی هست و باید ازش حمایت بشه و مهم تر از همه شخصیتش زیر سوال نره تا بتونه تاثیر خودش رو بگذاره و به ترکیب مشخصی دست پیدا بکنه و توی بازی ها مهم نه تورنومنت های دوستانه مثل تورنومنت قطر ازشون استفاده کنه.
ما همونطور که سابقا از تیم ملی حمایت کردیم ، الان هم میکنیم ، اما شما هم بین کسانی که از تیم ملی تخریب میکنن با کسانی از تیم ملی انتقاد میکنن ، حد فاصلی قرار بده!
---
با آرزوی موفقیت برای قطبی و تیم ملی ایران!
---
موفق باشید! :72:
خب خدا رو شکر که قبول کردید که باید حمایت بشه تا نتیجه بگیریم.
چشم. من هم نگفتم شما داری تخریب میکنی. اگه چنین اعتقادی داشتم هیچوقت اینقدر وقت نمیذاشتم تا جوابت رو بدم.
با آرزوی مفقیت همچنین برای شما.:72:
و باز هم میگم الآن یه چیزی خیلی کم شده بین فوتبال دوستان کشورمون درمورد تیم ملی:
صبر! صبر! صبر!
hitman47
30-12-2009, 11:12
من گفتم که مشکل از قطبی نیست، این تیم اگه فرگوسن هم روی سرش بیاد بازهم همین نتیجه رو میگیره.
قطبی اگه به قول شما هیچی بارش نمیشد که از کره بهش پیشنهاد نمیدادن.
میخاید بفهمید چرا مربیان با تجربه اینجا خوب نتیجه نمیگیرن، به این دلایل:
1- تو اوروپا فقط به بازیکن میگن کجا وایسه وکجا حرکت کنه، ولی تو ایران باید بهش نحوه سانتر ودریبل کردن رو توضیح بده! چیزی که قاعدتاً باید تو آکادمی باشگاه وتو رده جوانان ونوجوانان یاد گرفته باشه، (مثل اینکه استاد دانشگاه تخصص ریاضی بخاد به دانشجوهاش جدول ضرب رو دوباره یاد بده)
2- تو اوروپا میانگین دویدن یک بازیکن 9 کیلومتر تو هر بازی هست ولی تو ایران 5 کیلومتر رو هم به زور میدون.
3- که دلیل این ضعف قدرت بدنی هم اینه که بازیکنها به جای تمرین کردن به کارهای حاشیه ای مشغولند وفوتبال رو آخرین هم وغمشون میدونند. (یکی کارخونه داره یکی باشگاه یکی نمیدونم چه پروژه ای، خدا پدر ومادر مهران مدیری رو بیامرزه که همه چیز رو توضیح داد)
4- تو اوروپا حداقل روزی دو سه جلسه تمرین میکنند ولی تو ایران شاید روزی یک جلسه هم همه حاظر نشن.
5- تو اوروپا سرمربی حرف اول وآخر رو میزنه، ولی تو ایران سرمربی حرف میزنه بعدش مدیر عامل رو حرفش حرف میزنه، بعضی وقتها هم سازمان تصمیم ترکیب رو میگیره!(قضیه بادامکی وبازی استقلال پرسپولیس که همتون میدونید) کلا تو ایران سرمربی شخصیت خودشو نداره.
6- تو اوروپا وقتی تو بارسلونا گواردیولا 20 نفر از تیمشو به خاطر پنج دقیقه تاخیر تو تمرینات صبحگاهی نفری حدود 5000 دلار جریمه میکنه، که لابه لای این بازیکنها مسی وهانری واتوئو وپویول واینیستا هم بودند، هیچی کوچکترین اعتراضی نمیکنه ومثل آدم جریمشون رو قبول میکنند وبه حرف مربی احترام میزارن. ولی تو ایران تا یک بازیکن 100 تومن جریمه بشه قهر میکنه ودیگه تو تیم دیده نمیشه، بعضی وقتها هم مربی شغلشو به خاطر جریمه کردن این بازیکن از دست میشه. ببینید چقدر بازیکنها تیتیش مامانی هستند.
7- تو اوروپا بر اساس کیفیت بازیکنها انتخاب میشن، ولی تو ایران براساس اسم وشهرت وپارتی بازی انتخاب میشن.
مشکلات اداری وسازمان ومدیرها رو هم که تو پست های قبلی گفتم.
شما از این بازیکنها توقع دارید جام جهانی برن؟!!!!
واقعاً ظلم بود اگه ایران با این وضع جام جهانی میرفت، مخصوصاً اگه کره شمالی قربانیش میشد. همین کره شمالی صد برابر ایران استحقاق جام جهانی رو بیشتر داره.
من گه هزار بار گفتم مشکل ایران از ریشه ست وتو یکی دو روز هم حل نمیشه.
فوتبال ایران پرحاشیه ترین فوتبال دنیاست، اینو با کمال اطمینان میگم. فوتبال ایران یکی از بینظم ترین فوتبالهای دنیاست، چطور میخاید با اینهمه حاشیه وبینظمی ومشکلات وباند بازی تیم ملی همچین کشوری موفق باشه.
بهتون قول میدم اگه این روند ادامه پیدا کنه، به قطر که هیچی، به مالدیو وگوام وویتنام وهند هم میبازیم.
من که خدا وکیلی دیگه نفس ندارم نه بازیهای تیم ملی رو نگاه کنم، نه باشگاهی رو. وقتی بازیکنها سانتر بلد نیستند، وقتی موقع شوت به دروازه کمک داور باید فرار کنه، وقتی پنالتی ها 90٪ خراب میشه. شما به این میگید فوتبال. بریم طرفدار بسکتبال ووالیبال وکشتی وتکواندو بشیم بهتره. اصلاً بریم طرفدار فوتسال بشیم که خیلی توش پیشرفت کردیم. اصلاً چرا بازیکنهای فوتسال رو نیاریم تو تیم ملی فوتبالمون، شاید بهتر نتیجه بگیریم. حداقل غیرتشون از این مانکنهای تیم ملی بهتره.
اصلاً چرا بازیکنهای فوتسال رو نیاریم تو تیم ملی فوتبالمون، شاید بهتر نتیجه بگیریم. حداقل غیرتشون از این مانکنهای تیم ملی بهتره.
فكر كنم فيفا با اين موضوع مخالفت داره وگفته هركي تو فوتسال هست نميتونه بياد فوتبال وبرعكس
اما يك بار هم شمسايي براي كمك به استقلال در جام باشگاههاي آسيا اومد كه آبروي خودش رو برد
نه بلبود شوت بزنه نه ميتونست دريبل كنه ومهمتر از همه نفس براي دويدن نداشت وخلاصه هيچ كاري نكرد
CraZy Man
30-12-2009, 13:10
همچنان باید از تیم ملی حمایت کرد چون تازه این تیم داره بعد از مدت ها یه جونی می گیره بعد از جام جهانی که برانکو برکنار تیم ملی می تونیم بگیم دیگه پنچر شد و نتونست اون روند خوب و رو به جلوش رو حفذ کنه در ضمن دیگه نه مهدوی کیا و نه دایی و هاشمیان اون بازیکن ها قبل بودن و افت کرده بودن به خاطر همین الان تیم ملی ما تازه داره نفرات جدید رو برای تیم ملی می سازه:72:
Leo Messi
30-12-2009, 14:54
بعد مدتها یه بازی نسبتا خوب از تیم ملی دیدم.خوب بازی کرد(البته بعضی دقایق)اما نتایجش اصلا رضایت بخش نیست.خشایار جان که پست قبلیم رو پاک کردید!منم از خدامه که تیم ملی خوب نتیجه بگیره.کی هست که از نتیجه نگرفتن تیم خوشحال بشه؟اما شما بیش از اینکه از تیم حمایت کنید از قطبی حمایت می کردید.
امیدوارم امروز هم مثل بازی قبل خوب کار کنیم و خدا کنه دفاعمون هم خوب بازی کنه.
من نمیدونم چرا این حرف رو میزنی واقعا؟!
نمیدونم چرا تعصبات تیم باشگاهیت رو وارد تیم ملی میکنی.
اونوقت ما...
واقعا جای تاسف داره.
!
من اتفاقا هیچ وقت نسبت به تیمم تعصب خاصی نداشتم و فکر میکنم این دوستای پرسپولیسیمون هستن که تعصب غیر منطقی به قطبی دارن و همیشه گفتم و میگم
یکی از طرفداران علی کریمیم
علی پروین رو دوس دارم
و خیلی از مربیا و بازیکنای دیگه ی قرمز پوش
در ضمن دوست عزیز چه ربطی داره من الان از مرفاوی هم متنفرم
من میگم افشین قطبی فقط یک انالیزوره و بس
یه انالیزور درجه 2 که معلوم نیست چجوری به تیم ملی کره رفت
آخه اگر قطبی خوب بود یک سال تمام بیکار بود حداقل یک تیم (حتی مالدیو) هم بهش پیشنهاد میداد
ایران به مربی کلاس بالا احتیاج داره
همه ی ما هم میدونیم افشین قطبی یه خالی بند به تمام معناست
به خدا قسم منصور ابراهیم زاده و فیروز کریمی و قلعه نوعی که تازه خیلی ها قبولشون ندارن
و یا حتی حمید استیلی یه سر و گردن از این مردک بالاتره
مطمئن باش آنالیزور خوبی هم نبود وگرنه هیدینگ ولش نمیکرد
در ضمن باخت تیم پر افتخارمون به مالی رو هم به تمام حماینت کنندگان عزیز میهنم تبریک میگم
افشین جان میخوان از خجالت گوام هم در بیان به فدراسیون بگیم یه دوستانه بازی بزاره دیگه فک کنم فقط گوام مونده
بدترین تیم ملی تاریخ = تیم افشین قطبی (نه بازیکنان بلکه مربی)
چون این بازیکنا خودتون هم میدونین که واقعا بد نیستن
مربیی که یه بازیکن رو با یه بازی به تیم ملی دعوت میکنه معلومه کیه
خیلی خوب میشه ایران ماتیوس رو برای مربیگری بیاره
البته با این فدراسیون و رئیسش و بالاتری ها فکر میکنم تا آخرش باید با این آنالیزور درجه 2 بسازیم
در ضمن حرف من رو تخریب در نظر نگیرید من فقط اینا رو میگم چون دلم برای اون روزایی تنگ شده که تو رده بندی فیفا تا پله 17 هم رفتیم و تیمایی مثل ژاپن و کره رو هم راحت میبردیم
مهندس صفایی کجایی که یادت بخیر:27:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1