توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما آقای گل لیگ چه کسی خواهد شد؟
labkhande_ejbari20
13-12-2009, 23:19
به نظر شما آقای گل لیگ چه کسی خواهد شد؟
sajad_shahin999
14-12-2009, 09:02
به نظر من علی کریمی آقای گل لیگ میشه چون همه کاره استیل آذینه و کاشته ها و پنارتی های بیشماری که به لطف داورا گیرش میاد می تونه آقای گل لیگ شه :2mo5pow:
Devils Master
14-12-2009, 11:33
علی کریمی خیلی عالی بازی میکنه ار همه هم اماده تر هست فکر کنم اقای گل لیک بین کریم انصاری فر و علی کریمی باشه خیلی علی بازی میکنن
Ronaldinho80
14-12-2009, 11:40
با این شرایط صد در صد کریمی آقای گل میشه
Sepahan 4 Ever
16-12-2009, 22:52
کریمی فکر کنم از 11 گلی که زده هشتاش پنالتی بوده :781:
اگه آقای گل بشه با ادامه این روند یک رکورد فوق العاده رو به جا میذاره
ولی اگه پنالتی های استیل رو کریمی نزنه صد در صد عماد رضا میشه
100% کـــــــریم باقــــــــــــــــری
niloofar_yellow girl
17-12-2009, 01:38
کلا استیل آذین کریمی رو برای همین خریده که اوت دستی هاشونم اون بندازه!
البته انتخاب جادوگر در پایان فصل به عنوان بازیکن اخلاق محتمل تر به نظر می رسه!:1:
.:AoShiMa SaN:.
17-12-2009, 02:27
کریمی نصف گلاش پنالت بوده ولی کریم یک سوم بازیا نبوده اینقد گل زده اگه بازی کنه صد در صد آقای گل میشه
R.Madrid
17-12-2009, 04:42
کریم انصاری فرد اگه بیشتر بهش توجه بشه اقای گل این فصل میشه.
شک نکنید
سپاهان قهرمان لیگ میشه
عماد رضا هم آقای گل لیگ
[Only registered and activated users can see links]
la sagrada barca
17-12-2009, 11:09
میلاد میداوودی شانس اول :2:عماد محمد رضا شانس دوم :wagfinger1:علی کریمی شانس سوم :7:.
ArtesheSorkh
17-12-2009, 17:07
دقیقا نمیدونم ولی مطمئنم بین عماد رضا و علی کریمیه
اگه داوران لیگ یه خورده همت کنن اینقدر پنالتی الکی واسه استیل نگیرن شک نکنید عماد رضا میشه
Devils Master
17-12-2009, 18:18
سلام فکر کنم که علی کریمی با اقتدار اقای گل بشه نه که همه پنالتی گل زده پنالتی هم جذئ از گل حساب میشه چه پنالتی و چه غیر
فکر کنم چندتا گل هم غیر از پنالتی زده
پیشبینی واقعا سخته!
ولی من دوست دارم این عنوان به علی کریمی برسه
سلام فکر کنم که علی کریمی با اقتدار اقای گل بشه نه که همه پنالتی گل زده پنالتی هم جذئ از گل حساب میشه چه پنالتی و چه غیر
فکر کنم چندتا گل هم غیر از پنالتی زده
درسته که پنالتی جزیی از فوتباله ولی پنالتیش پنلاتی باشه شما اگه عادلانه قضاوت کنی میفهمی که هیچ جای دنیا اینطوری نمیشه که تو همه بازی ها پنالتی گرفته بشه
Devils Master
17-12-2009, 18:43
درسته که پنالتی جزیی از فوتباله ولی پنالتیش پنلاتی باشه شما اگه عادلانه قضاوت کنی میفهمی که هیچ جای دنیا اینطوری نمیشه که تو همه بازی ها پنالتی گرفته بشه
اگه هر کسی قبول داشته باشه که پنالتی جذئی از فوتباله که دیگه نباید گفت که هیچ جای دنیا اینطور نیست که هر بازی پنالتی گرفته نمیشه مثلا این بازی استیل اذین پنالتی گرفته نشد حالا باید گفت داورها ازشون برگشتند :2qcmh45:اتفاقه تو هر بازی میفته حالا باید چه کار کرد :34:
اگه هر کسی قبول داشته باشه که پنالتی جذئی از فوتباله که دیگه نباید گفت که هیچ جای دنیا اینطور نیست که هر بازی پنالتی گرفته نمیشه مثلا این بازی استیل اذین پنالتی گرفته نشد حالا باید گفت داورها ازشون برگشتند :2qcmh45:اتفاقه تو هر بازی میفته حالا باید چه کار کرد :34:
من قبول دارم که پنالتی جزیی از فوتباله و شما هم باید قبول داشته باشی که امسال واسه استیل زیادی پنالتی گرفته شده عالم ادم می فهمند
Devils Master
17-12-2009, 18:58
من قبول دارم که پنالتی جزیی از فوتباله و شما هم باید قبول داشته باشی که امسال واسه استیل زیادی پنالتی گرفته شده عالم ادم می فهمند
درسته گرفته شده منظور شما اینه که پول به داور دادن
اینا شاید 1 یا 2 تا اشتباه داوری باشه بقیه که درست بوده تو برنامه 90 هم که نشون داد:gun:
درسته گرفته شده منظور شما اینه که پول به داور دادن
اینا شاید 1 یا 2 تا اشتباه داوری باشه بقیه که درست بوده تو برنامه 90 هم که نشون داد:gun:
برنامه 90 :6qwup3::5:
مگه میشه تو هر بازی 2 پنالتی گرفته بشه به سود یک تیم
صد در صد اقای هدایتی سر کیسه رو شل کرده
مگه میشه تو هر بازی 2 پنالتی گرفته بشه به سود یک تیم
صد در صد اقای هدایتی سر کیسه رو شل کرده
آره عزیزم، اگه جلو یه مشت مدافع علی اضغری آماتور یه بازیکن باهوش و فوق حرفه ای بزاری هر بازی میتونه ازشون 4-5 تا پنالتی بگیره.
saeed_cris
19-12-2009, 19:10
به نظرم بين عماد رضا و برهاني باشه..
خوب شايد بگين چرا كريمي رو نگفتم چون اكثر گلاي اين فصلش از رو نقطه پنالتي بوده و دليل ديگه كريمي يه بازي سازه حرفه اي تا يه گلزن قهار وپست بازيش اينه كه پشت مهاجما قرار ميگيره...
البته ميشه از انصاريفرد وميداوودي هم به عنوان گزينه هاي بعدي آقاي گلي ياد برد..
♥♥Stan♥♥
19-12-2009, 20:12
فقط علی کریمی
Devils Master
19-12-2009, 20:19
100% علی کریمی هست اینا الکی شلوغش کردن یعنی با این حرفها که اینا میزنن که باید حادی عقیلی هم اقای گل بشه
Prison Break
19-12-2009, 20:37
100% علی کریمی هست اینا الکی شلوغش کردن یعنی با این حرفها که اینا میزنن که باید حادی عقیلی هم اقای گل بشه
حادی؟؟:6qwup3:
دارین زیادی شلوعش میکنین. هر کی بیاد نظر خودشو بگه چرا تبدیلش میکنید به جنگ و دعوا ! هر کسی احتمال داره آقای گل بشه و در ضمن هر کس به هر شکلی بیشتر گل بزنه آقای گله . بهتره فقط نظر خودتونو بگید .
Devils Master
19-12-2009, 21:04
حادی؟؟:6qwup3:
دارین زیادی شلوعش میکنین. هر کی بیاد نظر خودشو بگه چرا تبدیلش میکنید به جنگ و دعوا ! هر کسی احتمال داره آقای گل بشه و در ضمن هر کس به هر شکلی بیشتر گل بزنه آقای گله . بهتره فقط نظر خودتونو بگید .
از من که شروع نشد من بحث رو تموم میکنم
کسی شلوغش نکرده شما یه خورده واقعیت رو قبول نداری وگرنه کسی شلوغش نکرده
در ضمن : هادی اینطوریه نه اینطوری حادی
Nastaran
20-12-2009, 01:13
فقط آرش برهانی
Arsenal-FC
22-12-2009, 18:31
درسته که علی کریم آماده هست ولی با این حاشیه هایی که براش درست کردن و خواهند کرد نمیشه گفت که اول بشه. به آرش برهانی رای میدم چون با اینکه وقعیت زیاد خراب میکنه ولی از اون دسته مهاجمانیه که اگه بازیش بگیره احتمال هتریکش زیاده چون خیلی خوب خودش رو تو موقعیت گل قرار میده. به نظر من هیچ مهاجمی تو ایران به اندازه برهانی اینقدر خوب جا گیری نمیکنه.
100% بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران جادوگر خودمون يا مارادوناي آسيا اول ميشه
البته به كوري چشم خيلي ها
روی اینکه علی کریمی یکی از بهترین های این لیگ بوده هیچ شکی نیست. منم قصد انکارشو ندارم. اتفاقا میخوام تعریفشو بکنم.
علی کریمی توی پست هافبکی یه بازیکن و بازیساز تمام عیار هست. ولی برای آقای گلی به نظرم گزینه خوبی نیست. چون اکثر گلهاش (تا اونجایی که من میدونم) از روی نقطه پنالتی بوده. در حالی که برای عمادرضا یا کریم انصاری فرد یا ادینهو، تعداد گلهای پنالتی خیلی کم و تقریبا صفر هست.
به نظر من بهترین لقب برای علی کریمی، سلطان پاس گل هست.
پ.ن: بعدا نگید من با کسی بد هستما! بی طرفانه قضاوت کردم.
Only Gerrard 8
29-12-2009, 04:38
من به عمادرضا راي دادم چون ميدونم ميشه مهاجمه قابلي هست خيلي فرصت طلبه ولي كريمي 50 % گلهاش پنالتي بوده
Amir Argentina
29-12-2009, 11:12
احتمال 100% علی کریمی
تا حالا که اینطور بوده
mahdi torabi
29-12-2009, 11:18
باید بگم تنها کسی که لیاقت همه چیز رو در لیگ داره فقط علی کریمیه که دنیا داره زیر پاهاش می چرخه.
فقط علی کریمی
dr mehdi
18-01-2010, 21:11
به نظرِ من كريمى بازيكن خوبیه ولى آقاى گل شك نكنيد عماد رضا هست چون نويد کیا اومد
حالا از من گفتن بود
:271:
Ali Chelsea
18-01-2010, 21:21
به نظر من هم کریمی میشه!
چون تو تیم یه بازیکن کاملا محوریه و تمام پاسها به اون خطم میشه و علاوه بر این پنالتی زن تیمش هم هست!!
arsalan7
18-01-2010, 21:44
آره علی کریمی عالیه اما سپاهان چون تیمش از استیل آذین به مراتب بهتره به نظر من عمادرضا بهتر گل میزنه!
حتما عماد رضا ميشه.
چون سپاهان واقعا هافك هاي خوبي داره.
:winksmiley02:
ArtesheSorkh
25-01-2010, 14:55
این طوری که داره بوش میاد ... باید عماد رضا بشه!!!
sajad_shahin999
26-01-2010, 08:06
نظر ابتدایی من علی کریمی بود ولی نمیدونم چرا افت کرده با این حال هنوزم میگم جادوگر آقای گل میشه
mostafa-gi-sung
04-02-2010, 14:18
خیلی نامردین:N_aggressive:
مگه ما هوادارای ابومسلم دل نداریم؟:N_aggressive:
چرا ناصحی رو نیاوردین؟:N_aggressive:
اول ناصحی
دوم اسچاچت
سوم شهرکی
چهارم خانی
پنجم علی کریمی.
فقط نفر پنجم لیستمو داشتی.:6qwup3:
khaf Esteghlali
04-02-2010, 16:52
به نظر من اول عماد رضاو بعد از اون توره یا علی کریمی می شن
més que un club2
05-02-2010, 00:27
16 گل: عماد رضا (سپاهان)
12 گل: علي كريمي (استيلآذين)
10 گل: كريم انصاريفرد (سايپا)، ادينيو (مس كرمان)، داود حقي (صباي قم)، آرش برهاني (استقلال تهران)
9 گل: مهدي رجبزاده (مس كرمان)، هادي اصغري (پاس همدان)، محمدرضا خلعتبري (ذوبآهن)، ميلاد زنيدپور (راهآهن)، ميلاد ميداودي (استقلال اهواز)، ابراهيم توره (سپاهان)، محمدحسن ابراهيمي
(تراكتورسازي)، كريم باقري (پرسپوليس)
8 گل: احمد جمشيديان (سپاهان)، فرهاد مجيدي (استقلال تهران)
7 گل: محمد غلامي (استيلآذين)، امير محبي (تراكتورسازي)، محمد احمدپوري (شاهين پارس)
6 گل: اسماعيل فرهادي (ذوبآهن)، ايمان رزاقي راد (پيكان)، آدريانو آلوز (ملوان)، ابراهيم صادقي (سايپا)، فريدون فضلي و عباس محمدرضايي (صباي قم)، رضا ناصحي (ابومسلم)، هادي نوروزي(پرسپوليس)
منبع ([Only registered and activated users can see links])
با این اوصاف تقریبا مشخصه که عماد رضا شانس بیشتری در آقای گل شدن داره.
ehsun_sky
05-02-2010, 02:01
کریمی
من ميگم با با اختلاف پنج گل كه عماد محمد رضا داره و رسيدن ابراهيم توره به علي كريمي , آقاي گل يا عماد محمد رضا است يا ابراهيم توره .
Amir Argentina
13-02-2010, 18:30
من قبلا میگفتم کریمی ولی دیگه انگار باید گفت عماد رضا داره خیلی جلو میوفته
حیف کریمی افت کرد
ولی خودم دلم میخواد کریمی بشه
saeed_cris
13-02-2010, 18:37
امسال فكر كنم بايد آقاي گلي رو از حالا به عماد رضا بدن چون واقعا يه گلزن بي نظيره وحتي ميتونه ركورد جالبي رو از خودش به جا بزاره..
اگه اشتباه نكم اولين خارجي ليگ ميشه كه آقاي گل خواهد شد در صورت كسب اين عنوان..
Prison Break
13-02-2010, 20:16
اگه اشتباه نكم اولين خارجي ليگ ميشه كه آقاي گل خواهد شد در صورت كسب اين عنوان..
2،3 سـال پـیش بـود که عـرفان اولروم و مهـدی رجـب زاده مـشترکـاً با 17 گـل آقـای گـل لـیگ شـدند.
2،3 سـال پـیش بـود که عـرفان اولروم و مهـدی رجـب زاده مـشترکـاً با 14 گـل آقـای گـل لـیگ شـدند.
3سال پيش، ليگ ششم بود، كه رجب زاده و الروم با 17گل آقاي گل مشترك شدن.
با اين كه من اون اول به عمادرضا راي ندادم ولي فكر كنم با توجه به اين كه سپاهان افتاده رو غلتك و عمادرضا هم رو فرمه احتمالا عمادرضا آقاي گل ميشه
عمادرضا.چون امیرخان مربیشه
من به شخصه دوست دارم علی کریمی شه اما با این بازی عماد رضا معلومه عماد رضا
گفته بودم و ميگم و خواهم گفت : عماد محمد رضا
ArtesheSorkh
12-03-2010, 16:50
عماد رضا شانس اوله .. ولی باقری هم خوب داره گل میزنه ... رسید رسید ...
shahrooz67
21-03-2010, 23:04
به نظر من آقای گل میلاد میداوودی میشه
همه کاره استقلال اهوازه
همتون گفتید ولی من میگم توره!!!!!!
AMIR J.Z.4
22-03-2010, 13:54
به نظرم عماد رضا میتونه راحت اقای گل بشه چون رقیب خاصی نداره فقط 1 علی کریمیه که اونم از 5تا گل 4 تا پنالتی میزنه ، مگه قراره چند تا دیگه برا استیل اذین پنالت بشه؟!
ارش هم اگه بیشتر بهش بازی میرسید میتونست مدعی باشه ....حیف....:N_aggressive:
L . F . C
22-03-2010, 15:38
1- عماد رضا
2- توره
3-کریمی
.:AoShiMa SaN:.
23-03-2010, 01:39
مورچه چیه کله پاچش چی باشه ، کلا لیگ ما چند تا فوروارد حسابی داره که حالا بخوان رقابت کنن برا آقای گلی ، لیگ تقریبا تموم شد هیشکی هنوز نتونسته از مرز بیست گل بگذره ، کریم بیشتر از نصف بازیارو نبوده ، هافبکه ، مدعی آقای گلیه ، همین نشون میده واقعا چه رقابت فشرده ای بین فورواردای شیش دنگ هست
توره هم نزدیکه به 10 بازی رو نبوده! نیم فصل اول که نصفش هیچی! نیم فصل دوم هم اولش نبود! 1 بازی هم اخراج شد!
Rossonery
18-05-2010, 07:52
خب ختم نظرسنجی رو یکم دیر اعلام میکنم:دی
اما آقای گل لیگ با نتیجه ی نظرسنجی تطابق یافت و عمادرضا آقای گل شد:دی
جدول گلزنان لیگ (منبع: فوتبال سه ([Only registered and activated users can see links]))
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1