توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} بحث و تبادل نظر بازیهای پرسپولیس در نیم فصل دوم 88-89 {::}
Loverboy
30-11-2009, 18:51
به نام خدا
یاران همیشگی ارتش سرخ در این تاپیک در مورد بازیهای پرسپولیس در نیم فصل دوم ( 88-89 ) تبادل نظر خواهد شد . از زدن پستهای اسپم به شدت خودداری کنید .
[Only registered and activated users can see links]
به امید پیروزیهای پرسپولیس کبیر
اسم تاپیک برای هر بازی تغییر خواهد کرد
مس الان تو اوج نا آمادگیشه و بهترین موقیته که با تعدا گلهای زیاد بازی رو ببریم و به نظرم این بازی هم میتونه شروع خوبی برای خلیلی و آرفی باشه اگر بازی بهشون برسه !
وسلی برازیلیا هم که اخراج شد حوار هم جریمه نمیدونم چرا هیچ وقت یکدونه خارجی درست حسابی نداشتیم !
Sir Amir
30-11-2009, 21:03
به نظرمن بازی با مس فرصت خوبی برای ما هستش که بتونیم با چندگل بازی رو ببریم در ورزشگاه آزادی یک دلیلی که مس الان وضعیت خوبی نداره استفعا پرویز مظلومی از سمت مربیگری مس هستش که برامون بسیار خوشاینده.
البته منظور من سوم شدن مس ربطی به مظلومی نداشت،خود بازیکنان مس هم تاثیر زیادی در سوم شدنشون در لیگ پارسال بوده.
ولی الان مس یک مربی کرمانی داره که تجربه تازه ای داره برای این سمت.
ولی در کل نبودن مظلومی تاثیر بدی در روحیه بازیکنان تیم میذاره.
به امید پیروزی سرخپوشان.
با سلام به دوستان پرسپولیسی خودم
به نظر من نباید تیم پیروزی تیم مس رو ضعیف ببینه شما نتایج شاهین رو ببینید بعد چطور با پیروزی بازی کرد وبازی بعدش 4تا به مس زد(اون بازی تو استادیوم بودم من اینطور بودم:2::177::5:
جمعه 16 مرداد ساعت : 18:00 ملوان 1 - 1 [Only registered and activated users can see links]شاهین جمعه 23 مرداد ساعت : 18:00 [Only registered and activated users can see links]شاهین 1 - 0 سایپا جمعه 30 مرداد ساعت : 17:45 تراکتورسازی 2 - 4 [Only registered and activated users can see links]شاهین جمعه 6 شهريور ساعت : 21:00 [Only registered and activated users can see links]شاهین 2 - 1 استيلآذين جمعه 13 شهريور ساعت : 21:00 ابومسلم 1 - 1 [Only registered and activated users can see links]شاهین دوشنبه 23 شهريور ساعت : 21:00 [Only registered and activated users can see links]شاهین 2 - 2 پرسپوليس شنبه 28 شهريور ساعت : 21:00 مس 4 - 1 [Only registered and activated users can see links]شاهین
Amir Matador
01-12-2009, 00:29
وسلی که اخراج شد کاش بائو هم دیر میومد تمرین اونم بیرون مینداختنش
تو این بازی هم خدا نه خلیلی رو ثابت بزاره
1 دفعه زوج خلیلی اشپیتین رو بزاره !:2mo5pow:
این کرانچار هم قاطی داره
هر دفعه پروین رو آورد 1 تاثیری داشت تو بازی یا گل زد یا پاس گل داد حالا اصلا نمیزارتش!
The Joker
01-12-2009, 01:32
اگه از زوج خلیلی - آرفی استفاده بشه میشه امیدوار به برد با تعداد گل زیاد بود اما اگه قرار باشه باز این نوروزی رو اون جلو ببینیم باید منتظر یه سوهان روح دیگه باشیم
خدا کنه کریم به این بازی برسه حداقل ...
این ممد پروین هم خداییش از این میثم بائو بهتره , نمیدونم چرا اینقدر لجبازی میکنه این زلاتکو
من اصلان این کرانچارو قبول ندارم اگه مربیه خوبی بود از لیگه درو پیته اسلواکی بیرون نمینداختنش لیگ واسه من تمومه با این بازیکنا با این مربی مقامی که استقلال با فیروز کریمی کسب کرد راظیم پوله مفت دادن ارفی یه بازیه درستد حسابی بلد نیست حکایته شیر و موشه هر کی ستاره تیمش بود شیر تا میان پرسپولیس موش میشن نمونش ابراهیم توره امیدوارم حداقل تو جامه حذفی بتونیم قهرمان شیم تا سهمیه اسیارو کسب کنیم اونم بعید میدونم
.:AoShiMa SaN:.
01-12-2009, 03:39
نامردا آشوبی رو که ندادن اگه می خریدیمش از نظر بازیکن شصت درصد و کلا پونزده درصد مشکلا حل بود
باید با ترکیبی حجومی بازی کنیم چون الان مسی ها تو شرایط خوبی ندارن و میشه با یه بازی حجومی راحت شکستشون داد
باید خلیلی ثابت بازی کنه به خدا همه تیمها ازش میترسن
این کرانچار آخرش مارو دق میده با این ترکیباش
اگه دیگه بد شانسی نیاریم قهرمانیم
به امید قهرمانی : یااااااااااااااا علییییییییییییییییی
Moein-Chelsea
01-12-2009, 08:50
این مربی از شواهدی که معلومه با بعضی از بازیکنا خصومت شخصی داره که اونا رو نمیگذاره توی زمین
بهترینها رو روی نیمکت میگذاره و اونایی که بازی بلد نیستند رو فیکس ما یک تیم خوب بیرون اززمین داریم و حصرتش رو داریم میخوریم
بازی با مس هم نمیشه بگی بازی آسونی هست و نه سخت از اون جهت نمیشه گفت بازی سخته چون اونا یک تیم بحران زده هستند و تازه مربی آوردند و نمیشه گفت آسون از اون بابت که این روزها تیم مرغ و تخم مرغ نا کجا آباد هم برای پرسپولیس شاخ میشه
sajad_shahin999
01-12-2009, 09:39
باشگاه پرسپوليس در اين نامه اعلام كرده است بر اساس بند 10 ماده چهارم قرارداد اين باشگاه با وسلي برازيليا، به صورت يكطرفه قرارداد خود را با اين بازيكن فسخ كرده است.
به نظرتون میبخشنش؟! یا فسخ شد رفت ؟!
only red
01-12-2009, 11:08
وسلی بازیکن خوبی بود یعنی یکی از بازیکنایی که میگفتن اگه جا بیفته بازیکن خوبی میشه.
به نظر من در مورد وسلی یکم عجله کردند میشد وسلی رو جریمه نقدی یا کمی از پول قرار دادش
هم کم کنند.
اینم بگم که این کار درس عبرتی برای بازیکنایی که اینکارها رو میکنند!
ای کاش سر توره هم فصل پیش همین جور می کردند.
ولی من فکر میکنم که وسلی رو میبخشند.
01-12-2009, 13:09
اتفاقا اخراج وسلی از هوشمندانه ترین کارای این فصل بود ، شکل ما امسال بی خیالی بازیکنا بوده یه بخشیش و اینکه همه طاقچه بالامیذاشتن برا تیم ، زهر چشم گیری لازمبود ، فقط کاش این بادامکیم غیبت می کرد
Amir Matador
01-12-2009, 13:39
حالا این مس که از عالم و آدم باخته جلو ما شیر میشه
نمیدونم چرا ما تو افت تیما نمیبریم برعکی باعث تحولشون میشیم
قهرمانی لیگ که تعطیله اید به فکر جام حذفی بشیم
حالا این مسی که از ابومسلم خورد میاد جلو ما شاخ میشه
شیث هم که به سلامتی به خاطر انداختن بازوبند محروم شد نمیدونم 3 جلسه گفتن با 5 جلسه یادم نیست
تکلیف مدیر عامل چی میشه؟
کاشانی گفته از شورای شهر بیرون نمیاد
فعلا هم سرپرست !
تکلیف تیم کی معلوم میشه؟
سه جلسه!
به نظر من باید با جریمه نقدی سر و ته قضیه رو هم میوردن!
مس رو فکر کنم بتونیم راحت بزنیم
با توجه به اینکه وضع اونا خیلی خیلی خراب تر از ماست!
ای کاش به جایه محرومیت از بازی فقط جریمه نقدی میشد! اینجوری به تیم ضربه میخوره و باید از زوج رویایی حیدری و نبی استفاده کنیم!!!!
درباره مس هم تو این هفته ها خیلی افت کردن و امیدوارم اوج گرفتنشون از بازی با ما شروع نشه تو این چند ساله هر تیمه بحران زده ای خورد به ما مارو بردو روند روبه رشدش شروع شد الان هم که به قول خودشون به تیم شوک دادن و منتظر بازی جمعه هستن.امیدوارم بتونیم بعد از ا نیم فصل فوتبال بازی کنیم نه ... . البته من با دیدن بازی سپاهان امیدوار شدم و فکر میکنم نیم فصل خوبی رو پیشه رو داشته باشیم
با پرسپولیسیها قبل از دیدار با مس کرمان
ميثم بائو در ليست سياه كرانیکار؟
بازيكنى كه در ابتداى فصل، چشم و چراغ زلاتكو كرانیکار سرمربى كروات پرسپوليس به حساب مى آمد و حرف و حديث هاى زيادى در مورد بازى هاى پياپى اش در پرسپوليس، آن هم تحت هر شرايط به گوش مى رسيد، اين روزها كمتر در برنامه هاى تاكتيكى پرسپوليس و كرانیکار جايى براى خود پيدا مى كند؛ گفته مى شود ظاهراً كرانیکار براساس توصيه هايى فعلاً بائو را در ليست نفرات اصلى خود قرار نمى دهد. در تمرينات روزهاى اخير هم در سيستم تاكتيكى مورد نظر كرانیمار براى بائو جايى در نظر گرفته نشده است، البته بايد تا روز بازى هم صبر كرد.
فرصت بيشتر كرانیکار به خليلى
محسن خليلى به احتمال زياد يكى از مهاجمان پرسپوليس مقابل مس كرمان است. اين روزها كرانیکار از خليلى در تركيب مورد نظرش استفاده مى كند و مى خواهد فرصت بيشترى براى بازى كردن به اين بازيكن بدهد. خليلى در بازى مقابل سپاهان 30 دقيقه اى بازى كرد كه اخراج شيث باعث شد تا كرانیکار او را از زمين خارج كند. گفته مىشود دراين بازى فرصت بيشترى نصيب خليلى مى شود تا او زمان كافى براى هماهنگ شدن و پيدا كردن چهارچوب دروازه مس داشته باشد.
جلال اكبرى حق اعتراض ندارد
نيمكت نشينى جلال اكبرى در پرسپوليس ادامه دارد. البته كار از نيمكت نشينى گذشته و اين مدافع چپ پاى سرخپوش، كمتر در ليست 18 نفره سرخپوشان قرار مى گيرد. نكته جالب اين است كه اكبرى حق اعتراض به اين نيمكت نشينى را ندارد. باشگاه قصد داشت او را در نيم فصل به تيم ديگرى منتقل كند اما اكبرى اين انتقال را قبول نكرد و قول داد كه به نيمكت نشينى اش هم اعتراض نكند.اكبرى فعلاً مجبور است سكوت كند ومنتظر گذشت زمان بماند.
نمايشى بودن مصدوميت شيث تكذيب شد!
فريد زرينه، پزشك پرسپوليس شايعه نمايشى بودن مصدوميت شيث رضايى را تكذيب كرد. زرينه كه اين موضوع را از زبان چند خبرنگار شنيده بود اعلام كرد كه MRI پاى اين بازيكن نشان داده كه از كشيدگى كشاله ران رنج مى برد و هيچ دليلى هم براى نمايش بازى كردن شيث وجود ندارد. شيث در بازى با سپاهان اخراج شده و مشخص است كه در بازى با مس نمى تواند براى پرسپوليس به ميدان برود و دليلى براى اين كار شيث وجود ندارد. البته شیث روز گذشته از سوی باشگاه با سه جلسه محرومیت مواجه شد.
حقيقى باز هم در منتخب تاكتيكى كرانیکار
هفته قبل هم اين اتفاق افتاد كه كرانیکار از حقيقى در برنامه هاى تاكتيكى خود استفاده كند اما در نهايت ميثاق معمارزاده در چهارچوب دروازه قرار گرفت و مقابل سپاهان به ميدان رفت.حالا همين اتفاق دوباره تكرار شده و كرانیکار از حقيقى در برنامه هاى تاكتيكى موردنظرش استفاده مى كند. مى گويند او در بازى مقابل مس، درون دروازه پرسپوليس قرار مى گيرد اما تا بازى شروع نشده به هيچ كدام از اين حرف ها نمى توان اطمينان كرد!
برادران شيرى باز هم نيمكت نشين؟
اينطور كه از تمرينات پرسپوليس مشخص است، زلاتكو كرانیکار سرمربى كروات اين تيم براى بازى مقابل مس قصد ندارد از برادران شيرى در تركيب اصلى تيمش استفاده كند. مدتى است مهدى و مجتبى شيرى كمتر در تركيب پرسپوليس قرار مى گيرند و اين شرايط براى مهدى ظاهرا بدتر از مجتبى است. جالب است كه خود اين 2 بازيكن هم اميدى به حضور ثابت در بازى مقابل مس ندارند. در بازى اصفهان، مهدى شيرى به خاطر نوع بازى اش روى سكوها رفت و بعدا كرانیکار اعلام كرد كه بازى فانتزى اين بازيكن به درد زمين لغزنده اصفهان نمى خورد. اين 2 برادر فعلا سكوت كرده اند تا ببينند در آينده چه اتفاقاتى در پرسپوليس خواهد افتاد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
ArtesheSorkh
03-12-2009, 11:00
پرسپولیس مس رو میبره ...!
به خاطر اینکه
1.کرانچار تمام تلاششو میکنه تا اخراج نشه
2.بازیکنان تمام تلاششونو میکنن تا جریمه نشنن
3.مس اوضاع خوبی نداره
4.هوار برگشته
5.بازی توی آزادیه
Fenrir Greyback
03-12-2009, 11:30
3.مس اوضاع خوبی نداره
گرگ زخمي از گرگ سالم خطرناك تره :devil:
اتفاقا بايد از اين مس ترسيد چون هر تيمي كه به پرسپوليبس رسيد يك شك مديريتي ويا كادر فني داده و موفق بوده اين جور مواقع انگيزه حرفهاي زيادي براي گفتن دازه اما با تمام اين تفاسير من ميگم پرسپوليس مي بره چون يواش يواش داره به يك خودباوري مي رسه اگه اون نتيجه با سپاهان اين جور رقم نمي خورد رنگ روحيه جور ديگه بود اما باز هم ما سرتريم
در مورد مربی که همه الان گیر دادن! باید بگم من هیچ وقت از کرانچار و کارهاش حمایت نکردم! خیلی اشتباه داره توی ترکیبش از نظر من!
ولی تمام حرف من اینه:
آزموده را آزمودن خطاست!
ما فصل پیش هم وسط کار مربی عوض کردیم بدتر شد که بهتر نشد!
شما بگید کدوم مربی ای بهتر از کرانچار هستش و بیکاره یا حاضره با شرایط این تیم کنار بیاد که الان میگید کرانچار اخراج بشه!
کرانچار که نمیتونست بره پنالتی بزنه که! این نشانه سطح پایین بازیکنانمون در امسال هست که یکیشون پنالتی بلد نیست بزنه!
اینجا سپاهانیا و استقلالیا دارن میگن پرسپولیس بدشانسی آورد و سپاهان با شانس بازی را برد بعد خودی ها اینطور!
یه نقدی هم بکنیم این چند هفته رو! دوستان خواهشا اگر جایی اشتباه کردم کمک کنن :
هفته اول :بازی با مس نتیجه مساوی در کرمان برای اولین بازی نتیجه ای بدی نبود و همه از کرانچار تعریف کردند
هفته دوم:بازی با استقلال اهواز اشتباه بچه گانه سپهر و میثاق که باعث از بین رفتن3امتیاز شد
هفته سوم:بازی با پاس تعویض های طلایی کرانچار و ورود پروین و وسلی
هفته چهارم:بازی با صبا بازی که تیم پرسپولیس با ارائه بازی خوب صبا را شکست داد
هفته پنجم:بازی با ذوب اهن در فولاد شهر که پرسپولیس بازی خوبی ارائه داد هر چند موفق به برد نشد
هفته ششم:بازی با تیم شاهین که تازه بهش شوک داده شده بود هرچند تساوی در این بازی اصلا قابل قبول نبود ولی از اشتباه میثاق نمیتوان گذشت
هفته هفتم:بازی با راه اهن که باز هم یک تساوی نا امید کننده دیگر
هفته هشتم:بازی با پیکان که باعث باخت شد هرچند که در این بازی اشتباهات داوری بسیار زیاد بود
نکته ای که در این 3بازی بود حاشیه های کنار تیم که مربوط به مدیر سابق بود هست که در عدم نتیجه گیری پرسپولیس بی تاثیر نبود
هفته نهم:بازی با استقلال و تساوی همیشگی
هفته دهم:پیروزی خوب مقابل مقاومت
هفته یازدهم:تساوی مقابل فولاد که راضی کننده نبود
هفته دوازده:تساوی مقابل ملوان که این تساوی هم راضی کننده نبود ولی باز هم اشتباه سپهر
هفته سیزدهم:برد خوب مقابل سایپا
هفته چهاردهم:برد خوب پرسپولیس با تعویض های خوب در نیمه دوم مقابل تراکتور
هفته پانزدهم:باخت به انگیزه کریمی و اشتباه حقیقی
هفته شانزدهم:برد ابومسلم
هفته هفدهم:باخت به سپاهان در عین شایستگی و خراب کردن 2پنالتی
در کل اینها رو گفتم که بگم هم کرانچار اشتباه داشته و هم بازیکنان ولی چیزی که مشخص هست کرانچار برای اولین فصل در ایران تا حالا بد کار نکرده و اگه اشتباهات مضحک بازیکنان نبود حداقل در بین 3تیم اول بود و مقداری از نتیجه نگرفتن تیم به خاطر حاشیه های کنار تیم و ناداوری ها هم بوده
و به نظر من اگه به کرانچار فرصت داده بشه ضرر نمیکنیم ...
03-12-2009, 23:38
من فکر می کنم همین نتیجه هایی که گرفتیمم به خاطر وزن هوادارا و کاشانی بوده و مهمتر اینکه بقیه تیما هم مشکل داشتن در واقع اینکه ما هنوز یه جورایی شانس قهرمانی داریم به خاطر خوب بودن ما نیست بلکه به خاطر بد بودن بقیس ، اگه مس این حاشیه هاش سر بازوبند و ... شروع نمی شد ، اگه استقلال و سپاهان برا هم حاشیه درست نمی کردن ، اگه قضیه زندی و کریمی کمر استیلو نمی شکوند ، اگه فولادو سایپا تا اینحد افت نمی کردن ، ما الان کجای جدول بودیم؟؟ در واقع داریم نون دل پاک هوادارا و کاشانی رو می خوریم و نون اینکه بقیه اگه بدتر از ما نباشن بهترم نیستن ولی اگه امسال تو آسیا هم بودیم می تونستیم حتی سوم گروه شیم؟؟ ما اصا تاکتیکمون چی بوده این دو فصل؟؟ تاکتیک کرانچار چیه؟؟ هر بازی یا توپارو لو میدن یا اگه رو شانس باشیم کریم یه شوت از راه دور بکنه یا یه سانتری از زیر دست حریف در ره بره تو گل ، ما الان بهترین گلزنمون کریمه که همه گلاش رو تواناییهای فردیش بده ، بازیایی که بردیم هم تواناییای فردی کریم بوده اکثرا ، آخریش همین ابومسلم ، دو تا سانتر مزخرفو کریم تونست وارد دروازه کنه ، اگه تو زمین نبود ما اون بازیو می بردیم؟؟ ما تو اون بازی تاکتیک حمله داشیم؟؟
MeHDi ArSeNaL
04-12-2009, 07:19
بردمون حتميه چون كرانچار ميدونه اگه بازي رو نبره وضعش بحراني ميشه
only red
04-12-2009, 09:53
تیم مس تیمی هست که تو ازادی همیشه جلوی پرسپولیس شیر میشه!
تیم پرسپولیس همیشه تیمهای که تو بحران هستند و مقابل پرسپولیس بازی میکنند از بحران در میاند
نمونش شاهین بوشهر که تا قبل بازی با پرسپولیس اصلا نتیجه های خوبی نگرفته بود ولی بعدش 4 تا به همین مس زد.
پس نباید گول این رو بخوریم که مس تو بحران است.
L . F . C
04-12-2009, 09:55
امیدوارم که پرسپولیس این بازیو ببره چون اگر این بازی رو بخصوص با برد پرگل ببره هم میتونه هواداران رو با فوتبال آشتی بده و هم میتونه در جدول صود کنه و تفاضل گلشو با بیاره !
فقط امیدوارم که کرانچار دیگه دیت از بازی احتیاطی برداره و سیستم تیم رو حداقل با 2 مهاجم بچینه تا بتونیم این بازیو ببریم !
به امید پیروزی و خروج از بحران :72:
BLACK BIRD
04-12-2009, 15:03
ایول بالاخره بعد از مدتها محسنو دیدیم اون جلو خوب میدوئه , ای خدا خودت کاری کن......
حیف این بازوبند کاپیتانی که روی بازوی این بادامکیه مزخرفه....
sajad_shahin999
04-12-2009, 16:09
فعلا که نیمه اول 0-0 شد.اصلا بازی جالبی نبود.من از حملات مس بیشتر میترسیدم تا خودمون!فقط تنها چیزی که خیلی خوشم اومد بازی شکوری بود.
چه عجب در عین اینکه قشنگ بازی نمیکنیم داریم میبریم !
بادامکی بهترین بازیکنه نمیدونم چرا اینقدر هوادارا روش حساسند به نظرم بازیکن با انگیزه ای هست و بازوبندم بهش میاد :1:.
محسن خلیلی هم که به لطف بادامکی گل زد حاضرم شرط ببندم اگر کسه دیگه ای بجای بادامکی بود اون توپو خودش میزد بازم دمه بادامکی گرم که با استفاده از تجربش باعث شد خلیلی هم روحیش بیشتر شه !
به نظرم اینه کسی که باید بازوبند رو بدستش ببنده نه کسی که بازوبند رو پرت میکنه !
تبریک میگم این برد ارزشمند رو به همه دوستان
بادامکی بعد از مدت ها یه بازی خوب رو از خودش به نمایش گذاشت
خلیلی هم بالاخره پاش به گلزنی باز شد،انشا الله تو بازی های بعدی بتونه کمکمون کنه
شیری هم فکر میکنم از وقتی اومد روند بازی بهتر شد و رو هر دو گل تاثیر داشت
به امید بردهای بعدی
only red
04-12-2009, 18:09
برد رو تبریک میگم!
من متاسفانه بازی رو ندیدم مسابقه داشتیم ولی خیلی خوشحالم که بازی رو بردیم.
خوشحالم چون محسن هم پاش به گلزنی باز شده!
امیدوارم با میدون دادن به ارفی اون هم بتونه خودش رو نشون بده.
فردا هم بازی استقلال و سپاهان میتونه خیلی برای ما تاثیر گذار و حساس باشه.
alireza77777m
04-12-2009, 19:10
پرسپولیس بعد از چند هفته عجب بازی زیبایی کرد.محسن خلیلی بالاخره گل زد.:2:
گزارش بازی:
1-تیم پرسپولیس با شروع فصل زمستان توپ های جدیدی که این نوشته بر روش حک شده بود خریده:(برگزاری مسابقه ی فینال لیگ قهرمانان)آخه لیگ قهرمانان کجا برتر کجا ؟:wagfinger1:
2-قبل از بازی فرزاد آشوبی و فراز فاطمی دسته گلی را به سمت تماشاگران جایگاه 22 پرتاب کردند.
3-کریم باقری،حبیب کاشانی،برهانی نژاد و علی عسگر این دیدار را از جایگاه V.I.P دیدند.
4-نیمکت مس با نشاط ترین نیمکتی بود که من تا به حال در لیگ برتر دیده بودم !:laugh4:
5-تدارکات پرسپولیس برای هدر نرفتن آب از آب معدنی با درهایی مثل قمقمه استفاده کردند.
6-زلاتکو کرانچار از سرما در لا به لای عابدزاده و مترجمش نشسته بود.(عبدی جاشو رو نیمکت گرفته بود !)
7-بازیکنان پرسپولیس خیلی از قبل با هم هماهنگ تر بودند،همش برای تمرین های حرفه ای کرانچار می باشد.
8-روی پای آشوبی به حدی باد کرد که زمانی که امدادگران او را به نیمکت آوردند از درد گریه می کرد.:27:
9-هادی نوروزی پس از چند هفته فیکس بودن امروز در لیست 18 نفره نبود.
10-به علت مسافرت مردم و خلوتی تهران خیلی زود ساعت 54/17 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
04-12-2009, 19:20
تبریک میگم بردو اما بیشتر از اون ظهور دوباره ی فوروارد شی دنگمونو تبریک میگم
بادامکی لیاقت بازوبندو نداره ، نمیشه تا یه بازیکنی گلزد یا پاس داد بگیم بهترینه ، همین بادامکی تو ده تا بازی گره ی کور خط هاقبک بود ، اما کاپیتان شدنش دیگه ساهکار بود به نظرم محسن باید بازوبندو می بست ، برا کاپیتان دومی هم شیث فعلا مناسبترین کیسه
Visente-delBoske
04-12-2009, 19:58
منم تبریک میگم به همه
مهمترین نکته بازی امرزو از نظرِ من بازی بسیار زیبای شکوری بود
سلام به همه برو بکس عزیز:72:
این برد شیرین رو به همه تبریک میگم و فکر میکنم بعد از 1 نیم فصل کامل فوتبال بازی کردیم! از بازی تیم به عنوان یک هوادار واقعا راضیم و فکر میکنم بازی که ارائه دادیم از همه بازی هایه قبلیمون یه سرو گردن بالا تر بود! اینو میشد تو امار بازی و حرکات ترکیبی و تاکتیکی تیم دید. و تونستیم این بار به جایه 2-1 خوشبختانه 2- 0 ببریم و مهم تر این بود که گل نخوردیم و به جز یه اشتباه تو نیمه اول که فکرکنم اقا زمانی کرد دیگه هیچ موقعیتی به مس ندادیم و از لحاظ دفاع تیمی عالی بودیم و بازیکن ها خیلی خوب از تو زمین حریف پرس میکردن.تو حمله هم خوب بودیم و اگه یکم باهوش تر کار میکردیم میتونستیم به گل هایه بیشتری هم برسیم.خوشبختانه محسن هم پاش به گلزنی باز شدو با گلی که زد فکر کنم تا حدودی نظر کرانچارو جلب کرد.به امید پیروزی هایه بعدی
tichismor
04-12-2009, 23:04
دوستان منم تبریک می گم برد شیرین پرسپولیس رو امیدوارم از این به بعد شکوری تو بازی باشه و محمد پروین هم باشه که این دو تا امروز ترکوندن باشن تا تیم همیشه بترکونه
به امید قهرمانی
حاشیههای بازی پرسپولیس و مس کرمان
پرسپولیس در روزی که پای محسن خلیلی هم به گلزنی باز شد، با دو گل از سد مس کرمان گذشت. حاشیههایی از این بازی را میخوانیم...
* در جلسه پیش از شروع بازی تیم های پرسپولیس تهران و مس کرمان که میان سرپرستان دو باشگاه، تیم داوری، مسئولان یگان ویژه ورزشگاه، ناظر بازی و ... انجام شد، اتفاق جالبی افتاد. تیم داوری این بازی معتقد بود که کارت زردی که میثاق معمارزاده در بازی مقابل سپاهان دریافت کرده اشتباه بوده و دروازه بان پرسپولیس می تواند از همان رنگ لباس در این بازی استفاده کند.
* کریم باقری و شیث رضایی که به دلیل مصدومیت و محرومیت از غایبان بازی امروز هستند. با لباس شخصی به همراه تیم به ورزشگاه آمده و در رختکن تیم حضور یافتند.
* حبیب کاشانی و عبدالرضا برهانی نژاد مدیران دو باشگاه پیش از شروع بازی دقایقی طولانی با یکدیگر گفت و گو کردند.
* احمدرضا عابدزاده مربی دروازه بانان پرسپولیس در رختکن اقدام به گرم کردن دروازه بان پرسپولیس کرد.
* باشگاه پرسپولیس به مناسبت عید غدیر خم برنامه مولودی خوانی را پیش از آغاز بازی تدارک دیده بود و یکی از مداحان اهل بیت علیهم السلام دقایقی را در ورزشگاه آزادی به اجرا برنامه پرداخت.
* غیبت محمد پروین بر روی نیمکت پرسپولیس این شایعه را به وجود آورده بود که او قهر کرده است. اما با آغاز نیمه دوم و فراخواندن این بازیکن مشخص شد که او قهر نکرده بود بلکه در پشت دروازه مشغول گرم کردن بوده است. محمد پروین از دقیقه 76 برای تیم پرسپولیس وارد زمین شد.
* حبيب كاشانى سرپرست تيم پرسپوليس قبل از ديدار تيمش با مس برگردن فرزاد آشوبى و فراز فاطمی دو بازيكن سابق اين تيم گل انداخت تا اينگونه از زحمات آن ها در زمان حضورشان در پرسپوليس تشكر كند.
* پرسپوليسى ها حتى درحين بازى با مس هم پيگير نتايج ساير تيم ها بودند آنها وقتى متوجه شدند ذوب آهن و پيكان بازى هاى خود را واگذار كردند خيلى خوشحال شدند تا اين نتايج را بهترين فرصت براى بالا كشيدن خود در جدول بدانند
* پس از مصدوميت فرزاد آشوبى هافبك دفاعى تيم مس بازيكنان پرسپوليس بعد ازاتمام بازى جوياى حال وى شدند پرسپوليسى ها حتى در مصاحبه هايى كه انجام مى دادند از آشوبى به خوبى ياد مى كردند و يادآور شدند كه وقتى فرزاد مصدوم شد و به رختكن رفت، مس باخت.
* بعد از به پايان رسيدن ديدار پرسپوليس - مس كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس به رختكن تيم ميهمان رفت و با بازيكنان اين تيم به خوش و بش پرداخت. برهانى مديرعامل مس هم به كاشانى گفت اميدواريم براى بازى هاى آسيايى يك بازيكن قرضى در اختيار ما قرار دهيد.
Visente-delBoske
05-12-2009, 14:46
من نمیدونم چرا پیروز قربانی انقدر بد بازی میکرد ؟!!
سلام
منم بعد حدوداً يه ماه برگشتم (البته بودن و نبودنم فرق نميكنه:6qwup3:)
برد پرسپوليس مبارك:دي
ديروز نيمهي اول خوب نبوديم ولي نيمهي دوم بهتر شديم، راستي مس هم خيلي بد بازي ميكرد.
يه نكتهي مهم بازي ديروز همكاريه خوب بازيكنا بود كه آدمو اميدوار ميكنه
راستي محسن هم گل زد كه اينم خيلي خوب بود
بازم تبريك
راستي عيد همتون مبارك
sajad_shahin999
07-12-2009, 09:34
محمد پروین و زارعی هم هر روز با هم دعوا دارن.
کاشکی حاجی جلوشون رو بگیره.
من نمیدونستم اوم سری که زارعی به خبرنگارا گفته بود از همه عکس نگیرید , حس میکنن بزرگ شدن , منظورش با پروین بوده.
عجججججججب
Moein-Chelsea
07-12-2009, 10:06
برد مبارک باشه تقریبا نتایج دیگه هم به نفع پرسپولیس بود به غیر از نتیجه سپاهان
انگار چشمش نزنم بادامکی توی این بازی بهتر شده بود و میتونست پاس هم بده:6qwup3:به هر حال ما به این برد نیاز مبرم داشتیم باز هم میگم کاشکی پروین رو از اول توی ترکیب بگذاره
و اما بازی با استقلال اهواز که تو اهواز بازی داریم تو آزادی که بازیمون 1-1 شد ولی به 3 امتیاز بازی با استقلال اهواز نیاز داریم چون اگر به هر صورتی امتیاز از دست بدین باید بگم متاسفانه دیگه باید کلا قید قهرمانی رو بزنیم با این اختلافی که با سپاهان داریم.
استقلال اهواز هم هفته پیش از ابومسلم باخت و الان میاد برا جبران چیزی که یادم میاد ما همیشه تو اهواز مشکل داشتیم :164:
Liverpudlian
07-12-2009, 16:35
خب بعد از مدتها كه به اين تاپيك سر نزده بودم حالا اومدم يه تحليلي از بازيهاي پرسپوليس در اين چند وقته بكنم ببينم چي ميشه
خيليها معتقدند كه پرسپوليس ميتونه اين فصل قهرمان بشه درسته ؟!
الان پرسپوليس نميشه گفت يه تيم ضعيف هست و هم نميشه گفت چون مس رو برده و در برابر سپاهان هم باخت اونقدر بدي نداشته تيمه قدرتمندي هست
پرسپوليس الان يك تيم كاملا متفاوت هست تيمي كه يهو استقلال اهواز رو تو اهواز ببره بعد بياد تو تهران به پاس ببازه
واسه همون ميگم يك تيم كاملا متفاوتيه و هيچ چيزش معلوم نيست
تو يه بازي بازوبند كاپيتاني اينقدر بي ارزش ميشه كه شيث او رو بعد از اخراج شدنش پرتش ميكنه اونور بعد تو يه بازي اينقدر بازوبند كاپيتاني با ارزش ميشه كه بادامكي وقتي به بازو ميبندتش سرشار از انگيزه ميشه
خواستم بگم كه هيچ چيز تو پرسپوليس قابل پيش بيني نيست و اتفاقاتي ميوفته كه شايد هواداران فكرش رو هم نكنن
ولي با اين حال باز خوشحالم كه از حريفه سنتيمون بالاتر هستيم و شايسته اين هم هستيم
فقط اميدوارم استقلال اهواز رو ببره تا با حاشيه امنيت بهتر به كارش ادامه بد
با اينكه بردن استقلال اونم تو اهواز كمي مشكل به نظر ميرسه ولي غيرممكن نيست !
alireza77777m
07-12-2009, 19:21
به نظرم با توجه به هماهنگی که بین بازیکنان پرسپولیس پیش اومده از این به بعد بتونیم بازی های خوبی رو از این تیم شاهد باشیم،مخصوصاً با برگشتن محسن خلیلی ! استقلال اهواز مربی تازه کاری داره که به نظر من جای پیشرفت زیادی داره.اگر مدافعان پرسپولیس حمله های سرعتی استقلال اهواز رو بگیرند،پرسپولیس به راحتی این بازی را می برد.:wubpink:
Amir Matador
08-12-2009, 01:05
تیم تو بازی با مس نشون داد خیلی هماهنگ شده
خبر بهتر از اون این بود که خلیلی گل زد
کاشکی به اشپیتین و پروین هم بیشر بازی بده
sajad_shahin999
08-12-2009, 08:51
همیشه از زمین تختی اهواز با کمترین امتیاز اومدیم بیرون ... خداییش یاد ندارم که با برد اومده باشیم بیرون ...
امیدوارم واسه حد اقل یه بارم شده بعد از چند سال طلسم اهواز رو با همت بچه ها بشکونیم ...
Moein-Chelsea
08-12-2009, 09:49
اگه هوا خوب باشه من مطمئن هستم از این روحیه خوبی که بدست اومده نهایت استفاده رو میکنن و برنده از این بازیبه بیرون میان فقط باید مراقب فرارهای میداوودی باشن چون بازیکن خطرناکی هست
sajad_shahin999
08-12-2009, 19:27
استقلال اهواز الان یه تیم سراسر انگیزستهمیشه رو به روی ما خوب بوده , مخصوصا تو زمین خودش!تیم پرسپولیس هم که اصلا قابل پیش بینی نیست! من فکر میکنم روز راحتی رو در پیش نداریم.مخصوصا با حقیقی که اصلا دروازه بان مطمئنی نیست.استقلال شوتهای از دور زیاد میزنه و حقیقی هم اصلا خوب شیرجه نمیزنه و زیاد هم جلو میاد.فکر کنم دفاع هم روز سختی رو در پیش داره.
سلام
اين اهوازيها تا اونجايي كه من ياد حال مارو گرفتن. فكر كنم آخرين بردمون تو اهواز واسه ليگ دوم بود كه دو هيچ برديم، كه تازه اونم فولاد بود نه استقلال اهواز:53: (مطمئن نيستنم)
استقلال اهواز كه توي تهران جلوي استقلال خيلي خوب بازي كرد (3-2 برد:2:) ولي خدا كنه پنجشنبه روز خوبش نباشه.(جلوي ابومسلم كه باخت خدا كنه يه باخت هم به مابده:دي)
به نظر من اگه پرسپوليس بتونه اول وسط زمينو در اختيار بگيره بعدشم جلوي حملههاي سرعتي استقلالاهواز رو بگيره راحت ميبره. اما انجام اين كار سخته
خدا كنه خليلي اين بازي هم بتونه گل بزنه:wavesmile:
only red
08-12-2009, 22:57
با تیمی بازی داریم که همیشه جلوی پرسپولیس تو اهواز یه جورایی شیر میشه و رگ جنوبیشون میگیره.
خیلی باخت به اهواز یادم میاد از اون 4 تا گل و دیگه فکر کنم یه بار هم 3 تا تو جام حذفی به ما زدند و همین فصل گذشته 2-1 عجیب و .....خیلی از بازیهای دیگه هم که به ما زدند.
باید این بازی یه جورایی طلسم بشکونیم و تو اهواز استقلال رو ببریم زیادم کار سختی نیست
استقلال جلوی تراکتور تو اهواز 3-2 باخت پس ما هم میتونیم این تیم رو ببریم بازی قبلیشون
هم که به ابومسلم باختند.
Amir Matador
09-12-2009, 21:26
اگه تیم مثل بازی قبل هماهنگ بازی کنه به راحتی میبریم خلیلی هم که گل زد و انگیزه بالای داره واسه اومدن تو ترکیب اصلی فقط خدا کنه هوار رو بزاره واسه بازی
تیم رو اون میچرخید خداوکیلی وقتی بازی میکرد!
اگه پرسپوليس شانش داشته باشه شايد يك مساوي بگيره
چون جو اهواز كاملا آبي و تيم اميد پرسپوليس تحت جو قرار ميگيرن وميبازن
ss_ss gahreman
10-12-2009, 00:33
بچه های اهواز 90% استقلالین ولی حیف که بازی ساعت 2 وگر نه استادیومو پر از تماشاگرمیکردیم ولی اینو بدونید که پرسپولیس بازی سختی توی جهنم اهواز داره!
ویرایش شد ...
only red
10-12-2009, 11:52
امروز خیلی بازی سختی داریم!
درسته بازی کردن جو استادیوم اهواز خیلی سخت ولی پرسپولیس هم تیم کم تجربه ای نیست
و تو این جو ها زیاد بازی کرده درسته تیم این فصل پرسپولیس یکم جوان شده ولی پرسپولیس همیشه پرسپولیس هست.
هوار هم فکر نکنم در این بازی بازی کنه؟ و میگه اگه جریمم کم نشه از ایران میرم نمیدونم
حق با کی هست ولی زیاده روی تو جریمه هم زیاد خوب نیست!
ما توی اوجمون زمان قطبی 4 تا خوریدیم و کلا در این زمین زیاد خاطره خوبی نداریم و فکر کنم یه
هفت سالی میشه توی اهواز به استقلال نزدیم.
پ.ن.چرا اینقدر اینجا خلوته پر هواداترین تیم اسیا هستیما!!!!
گلی که پرسپولیس خورد یه گل استثنایی بود. یعنی دفع کردن این توپها کار هر دروازه بانی نیست! شاید یکی دوتا از دروازه بانای ایران توانایی دفع این توپ رو داشته باشند! (که اونام مطمئنا دروازه بانای پرسپولیس نیستند!)
ولی توی کل بازی، همه چیز برابر بود. بازی هم به من یکی اصلا حال نداد (به غیر از صحنه گل)
ازتیم کودکان پرسپولیس جز این انتظار نمیره
بله
اینم از این!
90 دقیقه بازی بی هدف و دست آخر یه اعصاب خوردی دیگه که واسه ما موند
only red
10-12-2009, 17:29
باز هم باختیم
واقعا این تیم متحول شده در نیم فصل دوم هست!!!!
تا حالا تیمی ندیدم در طول فصل اینقدر بازیکن تغییر بده واقعا جای تعجب هست یه نیم فصل گذشته ولی هنوز هم داریم از سیستم چرخش استفاده میکنیم؟
تیمی که بادامکی باید ستارش بشه بهتر از این هم نمیشه!!
در این بازی فقط نبی و تیاگو خوب بازی کردند و بقیه در سطح لیگ 2 هم نبودند؟
نمیدونم چرا بیخودی با بازیکنانی مثل هوار و خیلی های دیگه الکی گیر میدند و جریمه میکنند
مگه تیم ما خیلی بازیکن های شاخی داره که بازیکنایی مثل وسلی و هوار هم جریمه می کنند.
تو این بازی حتی یه حرکت امیدوار کننده از منصوری ندیدیم و بازیکنایی هم که تعویضی وارد میدان شدند هیچ کار مثبتی انجام ندادند که همش از بی انگیزگی هست.
در چند جا هم میتونستیم به گل برسیم که با خود خواهی چند تا از بازیکنان موقعیت ها هم هدر رفت.
در کل امیدوارم که این تیم به شرایطی برسه که بتونه به روزهای اوجش برگرده.
در کل امیدوارم که این تیم به شرایطی برسه که بتونه به روزهای اوجش برگرده.
اين تيم كي اوج داشته تا بخواد برگرده به دوران اوج؟
اين تيم يك مشت مفت هور بي غيرت هستند
ببينيد چه بلايي سر پرسپوليس اومده كه نه تو ورزشگاه كسي براي تماشا مياد نه تو اين سايت
البته من خودم طرفدار استيل آذينم چون يه نفر اونجا يك نيم رو ميچرخونه و ما بايد حسرت نداشتنش رو بكشيم
به اميد اينكه فصل بعد علي كريمي برگرده
ببينيد چه بلايي سر پرسپوليس اومده كه نه تو ورزشگاه كسي براي تماشا مياد نه تو اين سايت
البته من خودم طرفدار استيل آذينم چون يه نفر اونجا يك نيم رو ميچرخونه و ما بايد حسرت نداشتنش رو بكشيم
تيم پرسپوليس بهترين تيمه ايرانه و توي اين شكي نيست فقط الآن به خاطر نالايقي مديراش افت داشته. كه اونم با يه فصل حرص خوردن ما هوادارا درست ميشه.
من خودم علي كريميو دوست دارم ولي اگه با برگشتن كريمي پرسپوليس بخواد بهش وابسته بشه و با نبودن تو يه بازي كاسهي چه كنم چه كنم دستش بگيره همون بهتر كه نياد. اين اصلا خوب نيست كه يه تيم به يه بازيكن وابسته بشه اينجوري خود پرسپوليس زير سوال ميره.
من خودم طرفدار استيل آذينم
شما طرفداره عليكريمي هستي نه استيل آذين. مطمئن باش اگه كريمي بره استقلال شما هم استقلالي ميشي
ALi ReZa
10-12-2009, 20:47
کم کم صدای نفس های دایی شنیده میشود ... :177:
...LaDy...
10-12-2009, 21:06
تيم پرسپوليس بهترين تيمه ايرانه و توي اين شكي نيست فقط الآن به خاطر نالايقي مديراش افت داشته. كه اونم با يه فصل حرص خوردن ما هوادارا درست ميشه.
من خودم علي كريميو دوست دارم ولي اگه با برگشتن كريمي پرسپوليس بخواد بهش وابسته بشه و با نبودن تو يه بازي كاسهي چه كنم چه كنم دستش بگيره همون بهتر كه نياد. اين اصلا خوب نيست كه يه تيم به يه بازيكن وابسته بشه اينجوري خود پرسپوليس زير سوال ميره.
شما طرفداره عليكريمي هستي نه استيل آذين. مطمئن باش اگه كريمي بره استقلال شما هم استقلالي ميشي
ببین دیگه از اون زمونه گذشته که بگی پرسپولیس (یا استقلال) بهترین تیم های ایرانند چون الان این تیما به خاطر حاشیه هایی که دارن مدام ضربه می خورن در صورتی که تیم های خصوصی با خیال راحت به کارشون ادامه می دن الان به نظر من سپاهان بهترین تیم ایران( هم از نظر مربی وهم از نظر بازیکن ومدیر عامل) پس این حرف شما یکم خود خواهیه
در ضمن اگر کریمی بر گرده یه بازیکن خیلی بزرگ به تیم تون برگشته که اگر باز هم مثل خلیلی نکنش خوب نتیجه می ده.
کم کم صدای نفس های دایی شنیده میشود ... :177:
این دیگه نهایت حرف و یا شایدم هم خبر بود...
وباز هم دایی محبوب...:Green:
ALi ReZa
10-12-2009, 21:13
اتفاقا بنده به ضرس قاطع به شما اطمینان میدم که اگه همین الان دایی رو بیارن تیم بشه مدعی شماره 4 قهرمانی (مدعیان 1 و 2 3 به ترتیب ===> سپاهان , ذوب , فجر ) :5:
خدایی هیچ وقت از گل خوردن پرسپولیس این قدر کیف نکرده بودم
عدل کپی کریس زد لامصب
خیلی توپ بود ...
R.Madrid
10-12-2009, 21:22
من کاری به بازی دو تیم ندارم اما بنظرم بابد بیشتر به میداوودی میدان بدن ! خداوکیلی خوب کاشته میزنه.
دم میلاد گرم عجب گلهایی میزنه!
یادش به خیر اون فصلی که حق استقلال و کریمی رو توی بازی یکی مونده به آخر که فکر کنم با مس بود خوردند! رفته بودم ورزشگاه! البته توی یک بازی دیگه!
میلاد سمت راست زمین توپ رو گرفته بود و رو به داخل توپ رو آورد و میخواست با پای چپ توپ رو سانتر کنه(سانتر عمقی) و یه آقایی توی تماشاگران داد زد:"بابا پاس بده، تو هم پا چپ داری؟"
آقا نگو ، میلاد میخواست شوت بزنه!
اونم چه شوتی!
با پای چپ سه کنج دروازه رو از فاصله ای دور آورد پایین ما همه خوشحال و اون مرده اینطوری بود :32:
-------
من میگم مشکل اصلی پرسپولیس مدیریتش هست که هر فصل بازیکن خرید و فروش میکنه ، بابا برای یک سال هم که شده دست به ترکیب تیم نزنید و بزارید ترکیب ثابت بمونه!
ViVa LiverP♥♥L
10-12-2009, 22:13
خوب بازی کردیم اگه یه کم شانس داشتیم و در زدن ضربات آخر دقت می کردیم شاید می تونستیم بازیو ببریم.
خودمونیما این میداوودی شده بود یه پا رونالدو!!!:32::susel:
فكر كردي چرا پرسپوليس پر طرفدار ترين ايم ايرانه ؟ چون همه بزرگان فوتبال ايران پرسپوليسي هستند
از جمله علي كريمي ،مهدويكيا،پروين،باقري،پير واني،عابدزاده،گل محمدي،و...
به خاظر همين بازيكنه بوده كه پرسپوليس پرسپوليس شده
اگه قرار باشه دو تا بچه سوسول بيان پرسپوليس اين تيم هيچ فرقي با تيم دسته 8 هم نداره من اسم اين تيم رو كودكان پرسپوليس ميزارم وهمونطور كه ميدونيد مردم به بازي كودكان ونوجوانان اهميت نميدت الانم ميبينيد نه كسي ورزشگاه ميره نه كسي وقت خودش رو براي ديدن بازي اين بچه ها تلف كنه (نه تنها پرسپوليس بلكه تيم ملي الان بچه بازي شده واين كودكان ما هيچ غلطي نميكنند وبه اردن ميبازن)
من خودم علي كريمي و دوست دارم ولي اگه با برگشتن كريمي پرسپوليس بخواد بهش وابسته بشه و با نبودن تو يه بازي كاسهي چه كنم چه كنم دستش بگيره همون بهتر كه نياد. اين اصلا خوب نيست كه يه تيم به يه بازيكن وابسته بشه اينجوري خود پرسپوليس زير سوال ميره.داداش عزيز اين مطلب رو از حاج رضايي نقل قول ميكنم (فوتبال ايران واقعا مديون باريكناني مثل كريمي هست،وبايد سالها منتظر موند تا چنين بازيكناني ظهور كنند)
از همه شواهد بر مياد كه نه تنها پرسپوليس بلكه تيم ملي تو اين 10 سال به كريمي وابسته بوده،نمونه آخرش با نبود كريمي ايران از جام جهاني باز ماند ودايي رو مردم با تك پا اخراج كردن(اما با بودن كريمي وضع برعكس شد وكريمي به تنهايي 3 امتياز آورد كريمي بهنرين ومحبوب ترين بازيكن تاريخ ايران هست)
پس بدون ايران با كريمي ايران شد پس بدون فوتبال ايران مرد چون كريمي از اين فوتبال كثيف خداحافطي كرد واين تيم اينجوري در به در و در حد ايم درجه 3 آسيا شده
شما طرفداره عليكريمي هستي نه استيل آذين.
من طرفدار كريمي نيستم من عاشق كريمي هستم وهميشه توخواب ميبينمش وگلي رو كه كريمي به امارات زد رو تو خواب ديدم همه بچه هايي كه تو تايپيك هستند ميدونند پسنش هم هست برات پيدا مي كنم
مطمئن باش اگه كريمي بره استقلال شما هم استقلالي ميشي
100% استقلالي ميشم_شك نكن ، هرجا عشقم باشه منم هستم
يه پيشنهاد داترم يه سرچ تو اينترنت بزن و حركات كريمي رو ببيت مثل من عاشق ميشي چون تو رو جادو ميكته با حركاتش
فكر كردي چرا پرسپوليس پر طرفدار ترين ايم ايرانه ؟ چون همه بزرگان فوتبال ايران پرسپوليسي هستند
از جمله علي كريمي ،مهدويكيا،پروين،باقري،پير واني،عابدزاده،گل محمدي،و...
به خاظر همين بازيكنه بوده كه پرسپوليس پرسپوليس شده
حرفا ميزنيا:32: اوج افتخارهاي پرسپوليس واسه دههي 50 و 60 بود. واسه زماني كه بازيكنايي مثل ايرانپاك، كلاني، عربشاهي، پروين،..... واسه پرسپوليس زندگيشونو گذاشتن كه اون موقع كريمي و مهدويكيا و ... تو قنداق بود. البته من نميگم كريمي واسه پرسپوليس هيچ كار نكرده، ولي اين كه بگيم پرسپوليس واسهي اين بازيكنهاست فكر نكنم حرف درستي باشه
داداش عزيز اين مطلب رو از حاج رضايي نقل قول ميكنم (فوتبال ايران واقعا مديون باريكناني مثل كريمي هست،وبايد سالها منتظر موند تا چنين بازيكناني ظهور كنند)
از همه شواهد بر مياد كه نه تنها پرسپوليس بلكه تيم ملي تو اين 10 سال به كريمي وابسته بوده،نمونه آخرش با نبود كريمي ايران از جام جهاني باز ماند ودايي رو مردم با تك پا اخراج كردن
خوب منم ميگم همينش بده ديگه، چرا يه تيم بايد اينقدر وابسته به يه بازيكن باشه كه نبودش تيمو بيچاره كنه. به قول عادل شما توي كدوم تيم اروپايي ميبيني كه با نبود يه بازيكن تيم بپوكه؟
پ.ن. ميگم اگه ميخوايم بحثو ادامه بديم يا بريم توي ياهو يا توي پروفايل همديگه بحث كنيم. اگه اينجا بحث كنيم اينجا بهم ميريزه
پ.ن.2 علي كريمي از فوتبال خداحافظي كنه شما طرفدار چه تيمي ميشي؟:6qwup3:
اتفاقا بنده به ضرس قاطع به شما اطمینان میدم که اگه همین الان دایی رو بیارن تیم بشه مدعی شماره 4 قهرمانی (مدعیان 1 و 2 3 به ترتیب ===> سپاهان , ذوب , فجر ) :5:
خدایی هیچ وقت از گل خوردن پرسپولیس این قدر کیف نکرده بودم
عدل کپی کریس زد لامصب
خیلی توپ بود ...
منم با وجود اینکه از دایی خوشم نمیاد ولی از اومدنش به شدت استقبال میکنم
حرفا ميزنيا:32: اوج افتخارهاي پرسپوليس واسه دههي 50 و 60 بود. واسه زماني كه بازيكنايي مثل ايرانپاك، كلاني، عربشاهي، پروين،..... واسه پرسپوليس زندگيشونو گذاشتن كه اون موقع كريمي و مهدويكيا و ... تو قنداق بود.
اسم همه يازيكتاني كه گفتي + كريمي ومهدويكيا تو ليست اسطوره هاي باشگاه است
اما كريمي علاوه بر اسطوره بودن در پرسپوليس در فوتبال ملي بيشتر اسطوره بوده
از بين همه اينا كه گفتي فقط پروين و كريمي ومهدويكيا جز اسطوره هاي فوتيال ايران هستند
به قول حاج رضايي استقلالي كريمي اگه بهترين بازيكن تاريخ ايران نباشه جز 11 نفر بهترين تاريخ فوتبال ايران هست
2 علي كريمي از فوتبال خداحافظي كنه شما طرفدار چه تيمي ميشي؟
من هم تيم ملي رو الان تحريم كردم هم پرسپوليس رو چون هر دو لياقت كريمي رو نداشتن
اگه كريمي خداحافظي كرد من ديگه فوتبال ايران رو تماشا نميكنم
11-12-2009, 03:29
آره طرح خوبیه ، فصل بعدم با کریمی و مهدوی کیا و این ستاره های دهه ی قبلی کلی بدهی بالا بیریم و یه تاکتیک برا حمله نداشته باشیم ، تیممون فقط به درد این بخوره که بذاریم رو طاقچه ازش عکس بگیریم ، این تیم بودجه فصل بعدش باید اول همه باید به دنیزلی یا یه سرمربی در حد اون اختصاص پیدا کنه تا تیم مغز داشته باشه ، ستاره اگه نخریمم تو تیم تاکتیک دارمون می تونیم تولید کنیم ، مثل زمان دنیزلی ، نه اینکه تمام ستاره های لیگو بخریم فصل بعد بشن بدترینا ، تا زمانی که سرمربیمون ینگادا و کرانچار و ... باشه وضع همینه ، اگرم یه وقتی می بریم یا شانس بوده یا تیم حریف وضعش از ما خرابتره
پرسپولیس نیست که باید لیاقت بایکنو داشته باشه ، بازیکنه که باید لیاقت این تیمو داشته باشه ، تیم ملی هم تو بدترین شرایطشم بازیکنا باید افتخارشون باشه توش بازی کنن ، اگه اینجوری بود تو دوران اول مثلا انگلستان جرارد و تری و ... نباید بازی می کردن چون اون تیم لیاقتشونو نداشت.
کریمی اگه بازیکن کاملی بود تو بایرن می موند ، اوج افتخارات این بازیکن مال دوران الاهلیه
اگه قرار باشه دو تا بچه سوسول بيان پرسپوليس اين تيم هيچ فرقي با تيم دسته 8 هم نداره من اسم اين تيم رو كودكان پرسپوليس ميزارم وهمونطور كه ميدونيد مردم به بازي كودكان ونوجوانان اهميت نميدت الانم ميبينيد نه كسي ورزشگاه ميره نه كسي وقت خودش رو براي ديدن بازي اين بچه ها تلف كنه (نه تنها پرسپوليس بلكه تيم ملي الان بچه بازي شده واين كودكان ما هيچ غلطي نميكنند وبه اردن ميبازن)
داداش عزيز اين مطلب رو از حاج رضايي نقل قول ميكنم (فوتبال ايران واقعا مديون باريكناني مثل كريمي هست،وبايد سالها منتظر موند تا چنين بازيكناني ظهور كنند)
100% استقلالي ميشم_شك نكن ، هرجا عشقم باشه منم هستم
يه پيشنهاد داترم يه سرچ تو اينترنت بزن و حركات كريمي رو ببيت مثل من عاشق ميشي چون تو رو جادو ميكته با حركاتش
تیم ملی بدون کریمی از جام جهانی بازموند؟؟ علی کریمی تو جام ملتها تونست کاری کنه؟؟ تو مقدماتی جام جهانی تو سه بازی آخر که بود ، چرا موفق نشدیم پس؟؟
پرسپولیس با طرفداراشه که پرسپولیسه ، نه بازیکناش
کریمی اگه بازیکن کاملی بود تو بایرن می موند ، اوج افتخارات این بازیکن مال دوران الاهلیه
آره شما تقصيري نداريد چنين سطحي نگاه كنيد چون كريمي تمام تصميماتش بچه گانه بوده
1-اولا كريمي سال 79 از اتلتيكو مادريد پيشنهاد 5 ملبون دلاري داشت كه به خاطر افكار بچه گانش به اين تيم نرفت
2-فصل اول كه نو بايرن بود باستين شوان اشتاينگر رو نيمكت نشين كرده بود كه الان يك پاي ثابت تيم آلمان هست . والبه ماگات خيلي خيلي از كريمي راضي بود وبراي فصل با پيشتهادي عالي خواهان كريمي بودنداگه كريمي تو اون بازي با هامبورگ تا4 ماه مصدوم نشده بود نيمكت نشين نميشد
3- وقني قرارداد كريمي باب بايرن تمام شد 3 تيم بوندس ليگا و 2 تيم لاليگا به كريمي پيشنهاد دادن كه آقا براي اينكه بچه هاش 6 سال و5 سال داشتند اونموقع پيشنهاد اونا رو نپذيرفت تا بچه هاش تو ايران به مدرسه برند وبا فرهتگ ايراني بزرگ بشن، اين تصميم بچه گانه كريمي خشم مدير برتامه هاشو بر انگيخت و تا مدتي جواب كريمي رو نميداد ( بچه بازي كرده بود)
4- اگه كريمي بازيكن كاملي نبود تيم ملي آلمان رو بهم نميريخت تا بعد از اون يك ضرب از بايرن پيشنهاد داشته باشه .اگه فيلم بازي رو نديدي برو تو اينترنت پيدا ميكني
5-اگه كريمي بازيكن كاملي نيود شوان اشتاينگر رو نيمكت نشين نميكرد
6- اگه كريمي كامل نبود تو بازي رم همه رو به هم نميريخت وتوتي رو اونجور انگشت به دهن نمي زاشت
7- اگه كريمي بازيكت كاملي نبود گزارشگر ايرلندي اينچنين از دريبل خوردن مدافعان تيم ايرلتد با دريبل هاي كريمي ذوق زده نميشد و لقب جادو گر رو به اون نميداد
8- اگه كريمي كامل نبود اونو با رونالديتيو تو 90 مقايسه نميكردن
9- به قول پروين اگه يك بازيكن تو ايران باشه اونم كريمي هست
10-اينم جمله دشمن خوني كريمي يعني دايي: دايي تو 90 گفت بازي كريمي در حد بارسلونا ورئال مادريد هست ،اما كريمي مشاور ودلسوز نداشته
11-يك حقيقت: كريمي از لحاظ تصميم گيريها كاملا بچه گانه تصميم گرفت
تیم ملی بدون کریمی از جام جهانی بازموند؟؟فكر كنم بدون تو از جام جهاني باز موند
اگه توجه كرده باشي اين بچه سوسول ها با دايي كه تو سنگشونو به سينه ميزني هيچ غلطي نكردند وتو تمام بازيها بازيكتان قديمي با بدبختي بازيها رو مساوي كردن
1-بازي با عربستان نكونام
2-بازي با كويت نيكبخت
3-بازي با امارات باقري
4- بازي با كره شمالي مهدويكيا
اما همه اين گل ها بدون تاكنيك .اتفاقي و با شانش وهمه با سانتر از جنا حين وبا ضربه سر گل شدند
كه همه كارشناسان به غير از برنامه هاي دايي ( دلقك از نگاه 2 و دلقك ومردم ) معتفد بودند تيم ملي هيچ كس رو تو وسط زمين نداره و فوتبال زميتي انجام نميشود وتيم بي برتامه است
خوب تيم دايي (كودكان دايي ) از 5 بازي كه 3 بازي تو خونه و 2 بازي تو بيرون بود 6 امتياز آورد
اما با قطبي كه كريمي رو آورد از 3 بازي 5 امتياز گرفت كه 3 امتيازش به تنهايي كريمي آورد اين در حالي است كه با تيمهاي كره جتوبي و شمالي در خارج از خانه بازي داشت و با بدشانسي مساوي كرد
اگه دايي كريمي رو مياورد اونجوري تك پاش تميگرفتند
حالا بيا اون تيم قطبي رو با اين سوسول ها مقايسه كن و بازي با كره هاي شمالي .جنوبي رو با اردن
اينم يك حرف از دادكان : امروز بايد ناكارشتاساني كه از تيم جوان دايي حمايت كردند جواب مردم را بدهند
حالا بايد اقرادي مثل تو كه از سوسولها حمايت ميكنيد واينچنين فونبال رو به گند كشيديد با كونه فكري حرف ميزتيد بايد جواب اين بازيهاي تيم ملي و پرسپوليس رو بديد
اينم قطبي : بازيكتان بزرگ ايران ( كريمي ،مهدويكا) از تيم ملي خداحافظي كردن وايران تيم درجه 2 آسياست
علی کریمی تو جام ملتها تونست کاری کنه؟؟اين حرف تو دقيقا جمله دايي است ، يك مثل هست كه ميگه حسود كور وكر هست وچشم نداره ببينه
خوشبختانه او عصر ارتباطات همه فيلم ها موجود هست ، اتفا قا وغتي دايي حسود اين حرف رو زد من رفتم فيلم جام ملت هاي آسيا 2007 رو به علاوه مصاحبه قلعه نويي پيدا كردم
به گفته قلعه نويي علي كريمي بهتريت بازيكت ايران تو اين تورنومنت بوده
.صد البته فيلمش هسن كه 100 % ميارم تو هم ميفهمي حسود كور است وچشم نداره
اينم علي كريمي در جام ملت هاي آسيا 2007 ([Only registered and activated users can see links])
اينم لينك:[Only registered and activated users can see links]
انشالله چشمان كور باديدن اين حركات شفا پيدا كنند
رسپولیس با طرفداراشه که پرسپولیسه ، نه بازیکناش نه داد اين بازيكتا پرسپوليس رو پر طرقدار ترين تيم آسيا كردن ، نه الان به دليل فقز بازيكن هيچ كسي وقت خودش رو براي تماشاي اين تيم تلف نميكنه
در پايا ن يك جمله از عادل در باره كريمي ميگم: با اين استعدادي كه كريمي داشت بايد تا عرش بالا مي رفت اما حيف هودش نخواست
11-12-2009, 13:59
آره شما تقصيري نداريد چنين سطحي نگاه كنيد چون كريمي تمام تصميماتش بچه گانه بوده
1-اولا كريمي سال 79 از اتلتيكو مادريد پيشنهاد 5 ملبون دلاري داشت كه به خاطر افكار بچه گانش به اين تيم نرفت
2-فصل اول كه نو بايرن بود باستين شوان اشتاينگر رو نيمكت نشين كرده بود كه الان يك پاي ثابت تيم آلمان هست . والبه ماگات خيلي خيلي از كريمي راضي بود وبراي فصل با پيشتهادي عالي خواهان كريمي بودنداگه كريمي تو اون بازي با هامبورگ تا4 ماه مصدوم نشده بود نيمكت نشين نميشد
3- وقني قرارداد كريمي باب بايرن تمام شد 3 تيم بوندس ليگا و 2 تيم لاليگا به كريمي پيشنهاد دادن كه آقا براي اينكه بچه هاش 6 سال و5 سال داشتند اونموقع پيشنهاد اونا رو نپذيرفت تا بچه هاش تو ايران به مدرسه برند وبا فرهتگ ايراني بزرگ بشن، اين تصميم بچه گانه كريمي خشم مدير برتامه هاشو بر انگيخت و تا مدتي جواب كريمي رو نميداد ( بچه بازي كرده بود)
4- اگه كريمي بازيكن كاملي نبود تيم ملي آلمان رو بهم نميريخت تا بعد از اون يك ضرب از بايرن پيشنهاد داشته باشه .اگه فيلم بازي رو نديدي برو تو اينترنت پيدا ميكني
5-اگه كريمي بازيكن كاملي نيود شوان اشتاينگر رو نيمكت نشين نميكرد
6- اگه كريمي كامل نبود تو بازي رم همه رو به هم نميريخت وتوتي رو اونجور انگشت به دهن نمي زاشت
7- اگه كريمي بازيكت كاملي نبود گزارشگر ايرلندي اينچنين از دريبل خوردن مدافعان تيم ايرلتد با دريبل هاي كريمي ذوق زده نميشد و لقب جادو گر رو به اون نميداد
8- اگه كريمي كامل نبود اونو با رونالديتيو تو 90 مقايسه نميكردن
9- به قول پروين اگه يك بازيكن تو ايران باشه اونم كريمي هست
10-اينم جمله دشمن خوني كريمي يعني دايي: دايي تو 90 گفت بازي كريمي در حد بارسلونا ورئال مادريد هست ،اما كريمي مشاور ودلسوز نداشته
11-يك حقيقت: كريمي از لحاظ تصميم گيريها كاملا بچه گانه تصميم گرفت
فكر كنم بدون تو از جام جهاني باز موند
اگه توجه كرده باشي اين بچه سوسول ها با دايي كه تو سنگشونو به سينه ميزني هيچ غلطي نكردند وتو تمام بازيها بازيكتان قديمي با بدبختي بازيها رو مساوي كردن
1-بازي با عربستان نكونام
2-بازي با كويت نيكبخت
3-بازي با امارات باقري
4- بازي با كره شمالي مهدويكيا
اما همه اين گل ها بدون تاكنيك .اتفاقي و با شانش وهمه با سانتر از جنا حين وبا ضربه سر گل شدند
كه همه كارشناسان به غير از برنامه هاي دايي ( دلقك از نگاه 2 و دلقك ومردم ) معتفد بودند تيم ملي هيچ كس رو تو وسط زمين نداره و فوتبال زميتي انجام نميشود وتيم بي برتامه است
خوب تيم دايي (كودكان دايي ) از 5 بازي كه 3 بازي تو خونه و 2 بازي تو بيرون بود 6 امتياز آورد
اما با قطبي كه كريمي رو آورد از 3 بازي 5 امتياز گرفت كه 3 امتيازش به تنهايي كريمي آورد اين در حالي است كه با تيمهاي كره جتوبي و شمالي در خارج از خانه بازي داشت و با بدشانسي مساوي كرد
اگه دايي كريمي رو مياورد اونجوري تك پاش تميگرفتند
حالا بيا اون تيم قطبي رو با اين سوسول ها مقايسه كن و بازي با كره هاي شمالي .جنوبي رو با اردن
اينم يك حرف از دادكان : امروز بايد ناكارشتاساني كه از تيم جوان دايي حمايت كردند جواب مردم را بدهند
حالا بايد اقرادي مثل تو كه از سوسولها حمايت ميكنيد واينچنين فونبال رو به گند كشيديد با كونه فكري حرف ميزتيد بايد جواب اين بازيهاي تيم ملي و پرسپوليس رو بديد
اينم قطبي : بازيكتان بزرگ ايران ( كريمي ،مهدويكا) از تيم ملي خداحافظي كردن وايران تيم درجه 2 آسياست
اين حرف تو دقيقا جمله دايي است ، يك مثل هست كه ميگه حسود كور وكر هست وچشم نداره ببينه
خوشبختانه او عصر ارتباطات همه فيلم ها موجود هست ، اتفا قا وغتي دايي حسود اين حرف رو زد من رفتم فيلم جام ملت هاي آسيا 2007 رو به علاوه مصاحبه قلعه نويي پيدا كردم
به گفته قلعه نويي علي كريمي بهتريت بازيكت ايران تو اين تورنومنت بوده
.صد البته فيلمش هسن كه 100 % ميارم تو هم ميفهمي حسود كور است وچشم نداره
اينم علي كريمي در جام ملت هاي آسيا 2007 ([Only registered and activated users can see links])
اينم لينك:[Only registered and activated users can see links]
انشالله چشمان كور باديدن اين حركات شفا پيدا كنند
نه داد اين بازيكتا پرسپوليس رو پر طرقدار ترين تيم آسيا كردن ، نه الان به دليل فقز بازيكن هيچ كسي وقت خودش رو براي تماشاي اين تيم تلف نميكنه
در پايا ن يك جمله از عادل در باره كريمي ميگم: با اين استعدادي كه كريمي داشت بايد تا عرش بالا مي رفت اما حيف هودش نخواست
فکر می کنم این حرفا که پیشنهاد داشت واسه فرهنگ بچش نرفت بهونه باشه هرکسیم می توه همچین ادعایی کنه ،اما مساله اینه که فوتبال کره و ژاپن و نرکیه چه جوری رسیدن به یه قدمی کلاس یک اروپا؟؟ کره با پارک رسید یا با وربیک؟؟ ترکیه با دنیزلی و فاتح تریم رسید یا با نهات؟؟ فرانسه با اون همه ستاره چرا تیم درجه دو شده الان؟؟ جواب همه اینا واضحه ، فوتبال حرفه ای جنگ تاکتیکها و نخب هاس نه ستاره ها ، البته ستاره مهمه ، ولی اگه تاکتیک هوشمندانه باشه ستاره خود به خود تولید میشه ، یادون نره که تو تیم دنیزلی تقریبا ستاره ای نبود ، اما نیکبخت که دفاع بودو به محبوبترین فوروارد ایران تبدیل کرد ، باقری مصدوم شد کسیو نداشتیم آشوبی رو آورد پدیده ی لیگ شد ، همه اینا واس این بود که م تاکتیک و برنامه داشتیم کمر قوی ترینارو می شکوندیم ، یادتون نره که اون سال اگه ناداوری نبود قهرمان هر دو جام بودیم و سال بعدش با دنیزلی می رفتیم آسیا
اما این بحث که محبوبیت تیما به ستاره هاشونه پس لابد تیمای عربی که پول هنگفت می دن بازیکن می خرن محبوبترینای آسیا هستن نه پرسپولیس ، کریمی هم زمانی که تو القطر بود اون تیم محبوبتراز تیم ما بود ؟؟؟
فقر بازیکن معنا نداره ، مشکل فقر تاکتیکه ، تو لیگ ما الان اینجوری نیست که هر تیمی بهتر بود بالاتره ، در واقع هر تیمی کتر از بقیه بد باشه صدرو می گیره ، اگه امروز شیش تا مدعی قهرمانی داریم معنیش این نیست که شیش تا تیم عالی داریم که شونه به شونه رقابت می کنن معنیش اینه که هیچ تیمی نبوده که بتونه خودشو بکشه بالا و با برنامه و بدون نوسان بره برا قهرمانی
مقدماتی جام جهانی هم دیدیم که ستاره ها گرد و خاکی کردن ، البته بیشتر امیدو دایی به باد داد ولی تیر خلاصو تو بازی با کره شمالی خوردیم ، تو جام ملتها هم این ستاره ها بودن و اونجور شد ، اگه بازی با کره ستاره هایی که میگی به جا سیاسی کاری و دو دستگی تیم تمرکز می کردن واسه برد احتمالا وضعمون بهتر می شد ، به هر حال قرار نیست تا قیامت با این ستاره ها بازی کنیم ، اگه لیگمون مغز توش باشه ، فصلی چهار پنج تا ستاره در حد اونا تولید می کنیم
ArtesheSorkh
11-12-2009, 14:19
با سلام
اصولا بعد از يک باخت ناگوار، آنهم با گلي که در آخرين دقيقه بازي به ثمر مي رسد حوصله اي براي نوشتن باقي نمي ماند. ولي بايد گفت که بازي تيم، در يک برآورد کلي بد نبود و پرسپوليس به اشتباهات فردي، نداشتن يک مهاجم شش دانگ و دست بسته کرانچار در روي نيمکت باخت.
امروز شاهد بوديم که وقتي تيم براي گل زدن به بن بست رسيده بود، کرانچار مجبور شد چند بازيکن ضعيف بازيهاي قبل را به عنوان يار تعويضي به ميدان بفرستد، مانند ميثم بائو و نوروزي. اين دو بازيکن هيچ تحولي که در بازي تيم به وجود نياوردند هيچ، نوروزي در تنها فرارش به سوي دروازه حريف، به راحتي از دفاع عقب افتاد و بائو نيز در تنها مرتبه لمس توپ اش، مرتکب خطائي شد که آن ضربه تبديل به تنها گل بازي شد. مجتبي زارعي که در بازي قبل فقط به فکر دريبل بود، در اين بازي حتي کم فروغ تر از پيش بود. اين موارد نشان مي دهد که کرانچار احتمالا جايگزين هاي خوبي ندارد که دست به دامن مهره هايي مي شود که در افت کامل به سر مي برند. در بازي امروز که خط دفاع مان (بجز صحنه گل) اشتباهات زيادي نداشت و خط هافبک تيم، نسبتا خوب بازي کرد، تمام طرحهاي هجومي تيم تا پشت محوطه جريمه حريف ادامه داشت و آنجا بخاطر ضعف حمله وران تيم، به بن بست مي خورد.
در آخر به دو نکته بايد اشاره داشت، اولي اشتباه و کم کاري محرز عليرضا حقيقي در هنگام ارسال ضربه ميداوودي است که منجر به گل شد و دوم، چرائي عدم استفاده از آرفي است که مسلما نمي توانست ضعيف تر از نوروزي (حتي خليلي فعلي) باشد.
به نظرم دیروز جز روزهای خوب پرسپولیس بود ولی باز کمبود یه گلزن و ضربه استثنائی میداودی اجازه نداد در روزی که پرسپولیس ترکیب خوبی داشت به نتیجه ای برسه
κįДИooSH
11-12-2009, 14:59
من دیروز تو ورزشگاه بودم!
بازی کاملا برابر بود!
در ضمن 70% از ورزشگاه رو به استقلالیا دادن در حالی که باید 80%رو میدادن! این از این!
حقیقی و عابدزاده تو کل عمرشون این قد فوش نخورده بودن من کلا مخالف فحاشی تو ورزشکاهم ولی خدایی حقشون بود! 2 حرکت زشت واسه تماشاگرا انجام دادن!که واقعا ازشون بعید بود127fs3556139بعد میگن فرهنگ سازی کنین آخه وقتی یکی مثل عابدزاده میاد چیزشو واسه تماشاگرا میگیره!میخوای تماشاگرا آروم بشینن!
ولی خدایی حق میلاد رو تو تیم ملی خوردن!
یه تنه داره تیم استقلال اهواز رو میچرخونه!:(( ولی کسی توجه نمیکنه!
به سایپا و استیل آذین هم از این گلها زده!
فکر می کنم این حرفا که پیشنهاد داشت واسه فرهنگ بچش نرفت بهونه باشه هرکسیم می توه همچین ادعایی کنهفكر كنم ترك هستي ،همين يك جمله يعني 100 خط مطلب
داداش من اينو از عادل خان فردوسي پور شنيدم ، برو تو سايت 90 ازش بپرس برات تاييد ميكنه
فوتبال حرفه ای جنگ تاکتیکها و نخب هاس نه ستاره هاميشه فرق نخبه و ستاره رو برا م بگي
اما این بحث که محبوبیت تیما به ستاره هاشونه پس لابد تیمای عربی که پول هنگفت می دن بازیکن می خرن محبوبترینای آسیا هستننميدونم از كدوم تيم ستاره دار عربي حرف ميزني ،اسم چند تا از ستاره هاشون رو بگو ،شايد تعريف تو از ستاره چيزي ديگه باشه
فكر كنم محبوبيت بارسلونا براي اينه كه تو يا من توش توپ ميزنيم وگرنه مسي وهانري وزلاتان وپويول و ژاوي و اينيستا وماركز .. هيچ نيستن من و تو بارسلونا رو محبوب ترين تيم دنيا كرديم
اگه لیگمون مغز توش باشه ، فصلی چهار پنج تا ستاره در حد اونا تولید می کنیمخواهشا معتي ستاره رو برام بگو
يادمه بازي ابومسلم واستقلال تو همين فصل بود كه تو برنامه فوتبال برتر يكي از حضار در استوديو از حاج رضايي پرسيد چرا در نيمه اول استقلال با اين همه ستاره كاري نكرد
حاج رضايي جواب داد ستاره هاي فوتبال ايران كريمي و باقري ومهدويكيا هستند كه متاسفانه از تيم ملي خداحافظي كردن آقاي يوسفي بايد وافع بين باشيم ديگه فوتبال ايران ستاره اي نداره ، ستاره اين نيست كه عضو پرسپوليس يا استقلال باشي الان درليگ ما به غير از كريمي وباقري ستاره اي به معني واقعي كلمه ستاره نداريم
شايد ورزش از تگاه 2 رو زياد ميبيني كه با همين حرفا وتحريك دايي ريدن تو تيم
مقدماتی جام جهانی هم دیدیم که ستاره ها گرد و خاکی کردنخوب 3 بازي 5 امتياز با ستاره (دوبازي خارج از خانه يكي داخل)
تيم كوذكان 5 بازي 6 امتياز (3بازي داخل خانه 2 بازي بيرون)
اگه آدم سوادش در حد نهضت باشه هم فرق رو ميفهمه اما ترك تو 100 بار براش بگو همون تركه
تو جام ملتها هم این ستاره ها بودن و اونجور شدخوب با همين ستاره ها بدون اگر و اما به عنوان تيم اول به جام جهاني 2006 رفتيم
با همين ستاره ها تو جام ملتهاي آسيا 2004 با حق كشي داوران به نفع چين سوم شديم وگرنه ايران به فينال مي رفت(علي كريمي همون سال آقاي گل جام شد والبته بهترين بازيكن آسيا والبته سومين دريبل زن جهان )فيلمش رو دارم اونم برات ميزارن
خواهشا حرفات با مصداق بزن من براي تمام حرفام مصداق آوردم
11-12-2009, 17:16
فكر كنم ترك هستي ،همين يك جمله يعني 100 خط مطلب
داداش من اينو از عادل خان فردوسي پور شنيدم ، برو تو سايت 90 ازش بپرس برات تاييد ميكنه
ميشه فرق نخبه و ستاره رو برا م بگي
نميدونم از كدوم تيم ستاره دار عربي حرف ميزني ،اسم چند تا از ستاره هاشون رو بگو ،شايد تعريف تو از ستاره چيزي ديگه باشه
فكر كنم محبوبيت بارسلونا براي اينه كه تو يا من توش توپ ميزنيم وگرنه مسي وهانري وزلاتان وپويول و ژاوي و اينيستا وماركز .. هيچ نيستن من و تو بارسلونا رو محبوب ترين تيم دنيا كرديم
خواهشا معتي ستاره رو برام بگو
يادمه بازي ابومسلم واستقلال تو همين فصل بود كه تو برنامه فوتبال برتر يكي از حضار در استوديو از حاج رضايي پرسيد چرا در نيمه اول استقلال با اين همه ستاره كاري نكرد
حاج رضايي جواب داد ستاره هاي فوتبال ايران كريمي و باقري ومهدويكيا هستند كه متاسفانه از تيم ملي خداحافظي كردن آقاي يوسفي بايد وافع بين باشيم ديگه فوتبال ايران ستاره اي نداره ، ستاره اين نيست كه عضو پرسپوليس يا استقلال باشي الان درليگ ما به غير از كريمي وباقري ستاره اي به معني واقعي كلمه ستاره نداريم
شايد ورزش از تگاه 2 رو زياد ميبيني كه با همين حرفا وتحريك دايي ريدن تو تيم
خوب 3 بازي 5 امتياز با ستاره (دوبازي خارج از خانه يكي داخل)
تيم كوذكان 5 بازي 6 امتياز (3بازي داخل خانه 2 بازي بيرون)
اگه آدم سوادش در حد نهضت باشه هم فرق رو ميفهمه اما ترك تو 100 بار براش بگو همون تركه
خوب با همين ستاره ها بدون اگر و اما به عنوان تيم اول به جام جهاني 2006 رفتيم
با همين ستاره ها تو جام ملتهاي آسيا 2004 با حق كشي داوران به نفع چين سوم شديم وگرنه ايران به فينال مي رفت(علي كريمي همون سال آقاي گل جام شد والبته بهترين بازيكن آسيا والبته سومين دريبل زن جهان )فيلمش رو دارم اونم برات ميزارن
خواهشا حرفات با مصداق بزن من براي تمام حرفام مصداق آوردم
من ترک نیستم ولی اگه بودم احتمالا افتخار می کردم که اگه درخشش ایران تو این هفتصد سال بیشترش مال آذریا نبوده باشه قطعا سهم کمتری از دیگر قومیتا ندارن ، بهتره از این توهینا نکنی ، ایرانی بودن افتخاریه که همه ی این قومیتها ثابت کردن لیاقتشو دارن
فردوسی پور خیلی وقتا خیلی چیزا می گه ایشون فصل الخطاب نیستن ، حرفشونم وحی نیست که نفیش کفر باشه ، نیکبختم ادعا می کرد از اتلتیکو پیشنهاد داشته به عشق هوادارا نرفته ، این همه بازیکن لژیونر تو دنیا هست اونا بچه هاشون فرهنگ ندارن؟؟
فرق نخبه و ستاره مثل فرق ژنرال و سربازه ، سرباز شجاع افتخار هر ارتشیه و خیلی کمک می کنه ولی نتیجه ی جنگو تاکتیکای فرمانده ها تعیین می کنه ، فوتبالم همینه ستاره نقش خیلی موثری داره ، تعصب ستاره هم شخصیت تیمه ولی نتیجه رو مغز متفکر تیم که سرمربی باشه وتاکتیکاش تیین می کنه ، بوردو تو تورینو به یووه چهارتا زد ، ستاره هاش بیشتر بودن؟؟ فک کنم تاکتیکای مناسب و هوشمندانشون این نتیه رو رقم زد
هر چهار تا تیمی که پارسال با فضاحت تو آسیا حذف شدن نق زدن که عربا پول زیاد داشتن بهترین بازیکنارو خریدن ، احتمالا اون بازیارو ندیدی ، یه نمونش بنیاد کار که البته عربی نیست ولی به لطف پول دختر رئیس جمهورشون بهترین بازیکن پارسال آسیا ریوالدو و ... رو خریده ، تیمای عربی هم یه نمونش تاره های ایرانی که تو اماراتن که البته می بینی ستاره های تیمای اماراتی جلو تیمای سعودی هیچن
بارسلونا محبوبه به خاطر شناسنامش نه تعداد ستاره هاش ، مثلا زنیت به خاطر آرشاوین محبوب نبود که با رفتنش محبوبیتشو از دست بده ، به خاطر افتخاراتش و اینکه نماینده ی سن پترزبورگه محبوبیت داره ، اگه با ستاره بود امسال سیتی از لیورپول محبوبتر می شد به نظرم ، اگه یه تیم در پیت منتخب دنیارو بخزه محبوبتر از رئال و چلسی و ... میشه؟؟
ستاره معنیش واضحه توشیحی قرار نیست راجه به بدم اما ستاره ی تولیدی لیگ که گفتم یه مثال باش می زنم اسپانیا قهرمان جام ملتها شد ، دقت کردی که ترکیبش ترکیب ستاره ها بود به اضافه ی لیورنته ، گویزا و اون هافبک ویارئال که اسمش یادم نیست ، این یعنی اینکه لیگشون تونسته تولید ستاره کنه و خلا ستاره هایی که افت می کنن رو پر کنه مثلا حضور گویزا رو نیمکت جای خالی مورینتس تو سالای قبل رو پر کرده بود ، ولی لیگ ما که تولید ستاره نمی کنه ، جای خالی مثلا هاشمیان رو نتونته هنوز پر کنه
لالیگه با اون همه ستاره از نظر کیفی به گرد پای لیگ چزیره هم نمی رسه می دونی چرا؟؟ برا اینکه تو لیگ جزیره بنیتز و ونگر و فرگوسن و ... کار می کنن
یه بار دیگه به ترکا توهین کردی ، اون بالا برات توضیح دادم دوباره تاکید می کنم سعی کن تکرار نکنی
اون فرقی که تو گفتی فک می کنم از بین بد و بدتر بود ، ضمنا با سه بازی و دو بازی حساب نمی کنن ، تیم نباید نوسان داشته باشه ، چیزی که مهمه تاکتیکه ، پیارسال ما قهرمان شدیم ولی از نظر کیفی و فنی و زیبایی به گرد پای پرسپولیس دنیزلی سال قبلشم نمی رسیدیم ، مهم نتیجه نیست مهم کیفیته ، ما دو ساله تاکتیک نداریم فرقی نمی کنه چند بار بردیم چند بار باختم مهم اینه که تیم ما مغز نداره ممکنه سه تا بازی بعدی رو پشت سر هم ببریم ولی اگه بدون برنامه و مثل بردای قبلی باشه نباید بهش دل خوش کرد
جام ملتهایی که سوم شدیم مغز برنامه ریزم داشتیم فرموش نکن ، تقریبا هون ستاره ها تو جام ملتهای بعدی اومدن ولی دیدی که نیجش چی شد ، من نمی گم ستره تاثیر نداره ولی چیزی که نتیجه رو تعیین می کنه مغزیه که پشت تیمه ، نمی دونم چه جوری منظورمو دیگه باید برسونم ، همین مسی که میگی بهترین دریبل زن دنیاس چیرا آرژانتین نتیجه نمی گیره پس؟؟ فک نمی کنی علتش بی تجربگی مارادونا باشه؟؟ اگه ستاره ها تعیین کننده ی نتیجه ان چرا فرانسه و آرژانتین با اون همه ستاره هشتشون گرو نهشونه؟؟ چرا انگلیس با اون همه ستاره اونجوری نتیجه گرفت جام جهانیو از دست داد؟؟
چرا روسیه هلندو زد رفت فینال جام ملتها؟؟ در درجه ی اول به خاطر تاکتیکای هوشمندانه ی هیدینگ و در درجه ی بعد به خاطر درخشش آرشاوین و پاولیوچنکو
چرا سپاهان با بوناچیچ نایب قهرمان آسیا شد ولی با مون ترکیب که تازه قویترشم کردن تو نقل و انتقالات فصل بعدش اونجور نتیجه گرفت؟
که اگه درخشش ایران تو این هفتصد سال بیشترش مال آذریا نبوده باشه قطعا سهم کمتری از دیگر قومیتا ندارن ،
آره بيشترش مال آذري ها واهوازي هاسات اما من ترك رو از لحاظ فهمش ميگم كه با جك هايي كه همه جا در بارشون ميگن همه چيز مشخص هست
فردوسی پور خیلی وقتا خیلی چیزا می گه ایشون فصل الخطاب نیستن ، حرفشونم وحی نیست که نفیش کفر باشه
آره فصل الخطاب نيستن ولي اطلا عاتش 1000 برابر من وتو هست ، عيب نداره برو تو اينترنت به انگليسي سرچ كن يا از هر كس كه فوتبال رو دنبال ميكته بپرش اصلا برو از كجري محبوبت كوثري بپرس
فرق نخبه و ستاره مثل فرق ژنرال و سربازه
تا اونجا كه من از توضيحاتت ديدم تو نخبه رو سرمربي و ستاره رو بازيكن ميدوني:177::177:
نتیجه رو مغز متفکر تیم که سرمربی باشه وتاکتیکاش تیین می کنه
فلعه نويي از ديد استقلالي ها بهترين مربي هست اما همين آقا كه ادعا ميكرد تيمش به اندازه بارسلونا گل زده تو باشگاه هاي آسيا ريد تو تيم
بوردو تو تورینو به یووه چهارتا زد ، ستاره هاش بیشتر بودن
استثنا هميشه هست مثلا پارسال بارسا 6 تا به رئال زد ، پرسپوليس 5 تا از الغرافه خورد
ولي اينظرط نيست چون نهايتا يوه بالاتر از تورينو قرار ميگيره
بارسلونا محبوبه به خاطر شناسنامش نه تعداد ستاره هاش
شناسنامه رئال خيلي بزرگتر از بارسا هست زماني كه زيدان تو رئال بود رئال محبوب ترين تيم دنيا بود اما الان ديگه نيست ولي بارسا محبوب ترين هست چون از ليست بهترين بازيكتان اروپا 5 تا ش مال بارسا بود
ستاره ی تولیدی لیگ که گفتم یه مثال باش می زنم اسپانیا قهرمان جام ملتها شد ، دقت کردی که ترکیبش ترکیب ستاره ها بود به اضافه ی لیورنته ، گویزا و اون هافبک ویارئال که اسمش یادم نیست
آره قهرمان شد چون تركيبي از ستاره وجوان داشت اما ايران چي ، دايي تيم ملي رو به كودكستان تبديل كرده بود ونتيجشم ديد
لالیگه با اون همه ستاره از نظر کیفی به گرد پای لیگ چزیره هم نمی رسه می دونی چرا
طوري گفتي به گرد پاي جزيره نميرسه فكر كردم لاليگا هشتمين ليگ دتياس ، داداش لاليگا دوم درمد بعد از ليگ جزيره ، اما معيارشون براي اين انتخاب تعداد تماشاگر در هر بازي ،كيفيت فيلم برداري ،امكانات ورزشگاه ها و... هم بوده نه فقط مربيان
ون فرقی که تو گفتی فک می کنم از بین بد و بدتر بود ، ضمنا با سه بازی و دو بازی حساب نمی کنن ، تیم نباید نوسان داشته باشه
آقا تو هر بچه اي رو آوردي من قبول دارم ببينيم آيا فرق فاحش هست يا نه چه برسه كه آدم كمي عقل داشته باشه واين دودوتا 4 تاي ساده رو حساب كنه
جام ملتهایی که سوم شدیم مغز برنامه ریزم داشتیم فرموش نکن
نه داداش اون موقع فوتبال ايران كثيف نبود به خاطر همين نتيجه گرفت
البته نقش برامكو هم تبايد فرموش بشه اگه الان با همين وضعيت فوتبال ايران فرگوست رو هم بياري كاري نميتونه بكنه چون نه ابزاري داره ونه از كثافت كاري هاي فوتبال ايران خبر داره
همین مسی که میگی بهترین دریبل زن دنیاس چیرا آرژانتین نتیجه نمی گیره پس
مشكل تو اينه كه فكر ميكني با بودن اين ستاره در آرژانتين وكريمي در تيم ملي تيم بايد بهترين باشه مسي وكريمي فوق العاده هستند اما دبگه تا حدي ميتونند جور تيم رو بكشتد
مثلا كريمي ميتونه به اندازه 6 نفر بازي كنهاما براي 5 تاي ديگه نميتونه يا مسي همينطور
چرا سپاهان با بوناچیچ نایب قهرمان آسیا شد
چون تو سپاهان بازيكن داشت اما وقاي رفت فولاد چون بازيكني نداشت 2 امتياز تنها آورد واخراجش كردن
11-12-2009, 19:12
آره بيشترش مال آذري ها واهوازي هاسات اما من ترك رو از لحاظ فهمش ميگم كه با جك هايي كه همه جا در بارشون ميگن همه چيز مشخص هست
آره فصل الخطاب نيستن ولي اطلا عاتش 1000 برابر من وتو هست ، عيب نداره برو تو اينترنت به انگليسي سرچ كن يا از هر كس كه فوتبال رو دنبال ميكته بپرش اصلا برو از كجري محبوبت كوثري بپرس
تا اونجا كه من از توضيحاتت ديدم تو نخبه رو سرمربي و ستاره رو بازيكن ميدوني:177::177:
فلعه نويي از ديد استقلالي ها بهترين مربي هست اما همين آقا كه ادعا ميكرد تيمش به اندازه بارسلونا گل زده تو باشگاه هاي آسيا ريد تو تيم
استثنا هميشه هست مثلا پارسال بارسا 6 تا به رئال زد ، پرسپوليس 5 تا از الغرافه خورد
ولي اينظرط نيست چون نهايتا يوه بالاتر از تورينو قرار ميگيره
شناسنامه رئال خيلي بزرگتر از بارسا هست زماني كه زيدان تو رئال بود رئال محبوب ترين تيم دنيا بود اما الان ديگه نيست ولي بارسا محبوب ترين هست چون از ليست بهترين بازيكتان اروپا 5 تا ش مال بارسا بود
آره قهرمان شد چون تركيبي از ستاره وجوان داشت اما ايران چي ، دايي تيم ملي رو به كودكستان تبديل كرده بود ونتيجشم ديد
طوري گفتي به گرد پاي جزيره نميرسه فكر كردم لاليگا هشتمين ليگ دتياس ، داداش لاليگا دوم درمد بعد از ليگ جزيره ، اما معيارشون براي اين انتخاب تعداد تماشاگر در هر بازي ،كيفيت فيلم برداري ،امكانات ورزشگاه ها و... هم بوده نه فقط مربيان
آقا تو هر بچه اي رو آوردي من قبول دارم ببينيم آيا فرق فاحش هست يا نه چه برسه كه آدم كمي عقل داشته باشه واين دودوتا 4 تاي ساده رو حساب كنه
نه داداش اون موقع فوتبال ايران كثيف نبود به خاطر همين نتيجه گرفت
البته نقش برامكو هم تبايد فرموش بشه اگه الان با همين وضعيت فوتبال ايران فرگوست رو هم بياري كاري نميتونه بكنه چون نه ابزاري داره ونه از كثافت كاري هاي فوتبال ايران خبر داره
مشكل تو اينه كه فكر ميكني با بودن اين ستاره در آرژانتين وكريمي در تيم ملي تيم بايد بهترين باشه مسي وكريمي فوق العاده هستند اما دبگه تا حدي ميتونند جور تيم رو بكشتد
مثلا كريمي ميتونه به اندازه 6 نفر بازي كنهاما براي 5 تاي ديگه نميتونه يا مسي همينطور
چون تو سپاهان بازيكن داشت اما وقاي رفت فولاد چون بازيكني نداشت 2 امتياز تنها آورد واخراجش كردن
از نظر فهم؟؟ یعنی تو این هفتصد سال ما نتونستیم از خودمون حفاظت کنیم محتاج یه سری آدم نفهم بودیم؟؟ خب اینجوری باشه که ما از اونا نفهمتریم لابد ، این بحثو درز بگیری بهتره ، ظاهرا نه اطلاعات تاریخی داری در این زمینه نه فرهنگی
کوثری استقلالی دو آتشیس ، من از اولش پرسپولیسی بودم تا آخرشم هستم ولی تو با رفتن کریمی به استقلال استقلالی میشی و اونموقع احتمالا تعصب کوثری رو هم می کشی ، بنابراین تو ممکنه یه روزی سنگ کوثری رو به سینه بزنی ولی من تا دنیا دنیاس داخل آدم حسابش نمی کنم
این بخش از توضیحاتو تقریبا فهمیدی ، وظیفه ی نخبه فکر کردن و مهندسی کردن سیستمه و وظیفه ی ستاره به بهترین نحو اجرا کردنشه ، تو همه زمینه هم این مساله صدق می کنه ، تیمی که ستاره داره خوشبخته ولی وقتی مهندسیش از پایه غلط باشه فایده ای نداره ، به اندازه کافی مثال زدم دیگه ادامه نمی دم
قلعه نویی همونجور که گفتی از دید استقلالیا بهترین مربی هست ، من منظورم از مغز ایشون نبود ، مغز دنیزلیه که به جا اینکه بیاد نق بزنه بگه ما تموم کننده نداریم با تیمی که فوروارد نداشت بیشترین گل زده رو به دست آورد با آوردن معدنچی و نیکبخت و کعبی به خط حمله
استثنا وقتیه که نتیجه ای که با روند بازی انتظار میره با نتیه ای که نهایتا به دست میاد فرق داشته باشه ، متاسفم که باید باز این قشیه رو تکرار کنم ولی فوتبال جنگ تفکرات و تاکتیکهاس و ساره ها نقششون فقط اجرای بی نقص برنامه هاسباز مسی رو مثال می زنم این بازیکن تو بارسا وظایفش یه چیزه و می درخشه ولی تو تیم ملیش وظایفش یه چیز دیگس و نمی تونه اونجور بدرخشه
لیگ جزیره فاکتور اولش سرعت گردش توپه ، همه اونایی که گفتی تاثیر داره ولی برتری لیگ جزیره چیز دیگریه
دایی باستاره ها هم به جایی نمی رسید چون متاسفانه تجربه ی سرمربیگری و حتی به نظر من استعدادشم نداشت ، دایی حتی نمی تونست از گلی که می زنه تیمش محافظت کنه
این تقصیر دفاع نیست چون چند تا بازی تکرار شد ، نشون میده که فقط تاکتیکی داریم در این زمینه
کثافتکاری تو همهی فوتبالا هست ، اصلا یه بخشی از فوتباله ، مشکل ایران اینه که لاپوشونیش می کنن ، اما ما قصمون آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچیه ، تو نقل و انتقالات لردی خرج می کنیم ستاره رد و بدل می کنیم اما یه سرمربی خوب نمیاریم تو سه سال اخیر کدوم سرمربی متفکر تو لیگمون وارد کردیم؟؟ آخرین تجربه ی موفق دنیزلی بود که استیلی فراریش داد
برانکو موفق شد چون برنامه داشت ، هوش داشت ، سبک داشت ولی دیدیکه همون تیم با قلعه نویی به کجا رسید
اتفاقا من دارم میگم تیم بایدبه تاکتیک تکیه کنه نه به ستاره شما اصرار داری که با آوردن کریمی و به اندازه شیش نفر بازی کردنش مشکل تیم حل میشه ، دو برابر پولی که برا کریمی لازمه رو هم اگه شده باید بدن دنیزلی یا یکی همقدشو بیارن ، رئال چرا بدون رونالو زمینگیره؟؟ چون مغز بزرگی رو نیمکتش نداره
بوناچیچ تو فولاد موفق نشد چون ابزارشو نداشت، انگیزشو نداشت و از همه مهمتر اینکه تو لیگ ما نیجه توافقیه ، توافق این بود که امسال نوبت سپاهانه و باید با ژنرال قهرمان بشه ، تو آسیا معلوم میشه هر تیمی چند مرده حلاجه
Loverboy
11-12-2009, 20:03
این تاپیک مربوط به بازیهای پرسپولیسه نه کنفرانس مباحث تاریخی ! لطفاً به اقوام مختلف هم توهین نکنید . ادامه بحث هم بهتره در پ.خ ادامه بدید چون بعد از پست من اگه ادامه بدید پاک میشه !
پ.ن : اگه تو بحث راجع به پرسپولیس شرکت نمیکنم دلیلش اینه که 3-4 هفته است 1 دقیقه هم از بازیها رو ندیدم ! خیلی سرم شلوغه هوای پستهاتون رو داشته باشید که مشکلی پیش نیاد
کوثری استقلالی دو آتشیس ، من از اولش پرسپولیسی بودم تا آخرشم هستم ولی تو با رفتن کریمی به استقلال استقلالی میشیدر مورد كوثري بايد بگم يك دلقك تمام عيار استقلالي هست و برنامش مزخرف ،البته اون تخصصش تهيه كنندگي فيلم است وهيچس از فوتبال بارش نيست
اما درمورد اينكه اگه مثلا يك زماني كريمي بره استقلال منم استقلالي ميشم اين ديگه بحث عشق هست وربطي به كوثري وهيچ استقلالي نداره
مثلا يكي رو ميبيني عاشق دختر ميشه من عاشق كريمي هستم وهر جا باشه من هم اونجا رو دوست دارم
بوناچیچ تو فولاد موفق نشد چون ابزارشو نداشت،اين حرفت تاييد ميكته اگه بهترين مربي جهان باشي ولي بازيكنان معمولي داشته باشي هيچ كاري نميتوني بكني
استثنا وقتیه که نتیجه ای که با روند بازی انتظار میره با نتیه ای که نهایتا به دست میاد فرق داشته باشه
نميدونم معني استثتا تو زبان شما چيه ولي اينا كه گفتي هيچ ربطي به كلمه استثتا در زبان فارسي نداره:177::177::177::177:
من کاری به کار بحث و علی کریمی ندارم ، فقط باید از اسطوره ام دفاع کنم :D
منظورم توتی هست ، با تمام احترامی که برای آقای SpEeD ([Only registered and activated users can see links]) قائلم اما یک جا اینو گفتن که من چون سرعتم پایینه نمیتونم نقل قول کنم ، به بزرگی خودتون ببخشید
اگه كريمي كامل نبود تو بازي رم همه رو به هم نميريخت وتوتي رو اونجور انگشت به دهن نمي زاشت
عزیزم من کریمی رو خیلی دوس دارم ، شاید به اندازه خودت ، اما واقع بین باش:D
توی بازی رم و ایران ، فکر کنم این توتی بود که با 3 گل توی یک نیمه ، اونم با یک بازی ساده و بدون اینکه به خودش فشار بیاره ، همه رو انگشت به دهان کرده بود!
و نیمه دوم هم وقتی کاسانو تعویض شد ، حواست بود با توتی چه حرکتی انجام دادند، تقریبا حرکتشون اینطوری بود :781: جان خودم کپ همین بود :D
کریمی هم به جز همون یک حرکت دیگه کاری نکرد ،
گل اول رو که دایی روی سانتر مبعلی زد ، عادل فردوسی گفت : بهتره به جای بازی با تیم هایی مثل رم با تیمهای بزرگی مثل رئال مادرید و .... بازی کنیم :laugh4:
---
من این پست رو تنها به خاطر حمایت از اسطوره ام ، ستاره جاودانه فوتبال کاپیتان توتی دادم!
خوشم نمیاد یکی بگه کریمی یا هر کس دیگه ای توتی رو انگشت به دهان کرد! توی اون بازی درخشش توتی ، 100 برابر کریمی بود!
موفق باشید
11-12-2009, 22:39
دوستان عزیز زشته پستهاتونو پاک کنم و بگم نامربوط به تاپیک ! مراعات کنید خواهشاً !
11-12-2009, 22:52
بازی با پاس امیدوارم ببریم اقلا امسال سهمیه آسیارو بگیریم تا سال بعد اگه یه سرمربی حسابی اومد تو آسیا هم بازی کنیم ، آرفی هم یه جا خوندم چون مال آلبانیه و کرانچار کرواته بازیش نمیده اگه اینجور باشه باید قرارداد آرفی رو از رو قرار داد کرانچار کم کنن پول ندادیم بازیکن بخریم که آقاسیاسی کاری کنه نمیخواد خودش باید پول قراردادشو بده
sajad_shahin999
12-12-2009, 10:13
مشکل اصلی امثال پرسپولیس :1-نداشتن بازیکن درست حسابی و با تجربه.2-نداشتن یک هافبک تغذیه کننده که برای مهاجمان موقعیت سازی بکنه البته جز خلیلی مهاجم تموم کننده نداریم.3-نداشتن یک مربی درست حسابی که بتونه ترکیبو پیدا بکنه!!!4-ونا آماده بودن گلرها.
only red
12-12-2009, 10:30
من هم همین نظر رو دارم میگم دیگه قهرمانی از سر ما گذشته و باید یا تو جم حذفی یا لیگ سهمیه اسیا سال دیگه رو بگیریم
تازه معلوم نیست شاید با این گندی که امسال هم تیمهای ایرانی بزنند سهمیه اسیا رو کم کنند.
در لیگ هم که فکر نکنم کسی بتونه سپاهان رو بگیره حیف این امتیازاتی که از
دست دادیم و داریم میدیم.
این تیم هم خیلی با اون تیمی که 6 امتیاز ازش کم کردند فرق داره و دیگه نمیشه سپاهان رو گرفت.
sajad_shahin999
13-12-2009, 09:30
اگر سوال تو برنامهء نود بذارن و بگه کدوم بازیکن ناشی ترین بازیکن ایران من میگم حقیقی.
آخه من نمیدونم 4 فصل گلری کنه و این همه پیشه دروازبان های تجربه ای چون مهدی واعظی و رودباریان و..... کار کنه بد بیاد تو یک بازی حساس ایستگاهیو وسط وایسته!!!!
یعنی یک گلره بی تجربه هم باشه میدونه که موقع ایستگاهی فقط باید زاویهء خودشو ببنده و اون طرفو به دیوار دفاعی بسپوره.
13-12-2009, 15:46
حالا با فرض اینکه دروازه بان شیش دنگم داشته باشیم مشکلی حل نمی شه ، فوقش بازی صفر صفر میشد ، مشکل اینه که ما حرف و برنامه تو زمین نداریم در نتیجه بازی اتوماتیک میفته تو دست حریف ، اگه ما دقیقه نود که اخرین شانسمون برا برد بود برنامه ی حمله داشتیم که اصلا توپ لو نمی رفت
only red
13-12-2009, 20:35
منم میگم مشکل ما دروازبانی نیست مشکل تیم ما خیلی کلی تر از دروازبان هست.
حیف که بازیکنی مثل ارفی و هوار رو داشته باشی ولی بازیشون ندی؟
خیلی عجیبه که وسلی و هوار و ارفی پولی که بهشون دادند فکر کنم به اندازه 10 تا بازیکن تیم باشه
ولی هیچکدوم از اینها رو تو زمین نمیبینیم؟
درباره ارفی منم قبول دارم که باید بازی کنه و نمیدونم چرا کرانچار اصلا بهش بازی نمیده!!!!
ولی درباره هوار و وسلی بنظرم کرانچار بهترین کار رو کرد بالاخره باید یه فرقی بین بازیکنی که به تیم احترام گذاشته و به تمرین ها منظم اومده و بازیکنی که به باشگاه و قراردادش متعهد نبوده باشه!
sajad_shahin999
14-12-2009, 09:22
به نظر من با عوض شدن مربی پاس خیلی وضعیتش نسبت به نیم فصل اول تغییر کرده
اما ما باید ببریم
که حداقل جزئ 3 تیم اول باشیم البته اگه نوروزی و حقیقی نباشن
Moein-Chelsea
14-12-2009, 11:39
به نظرم با اومدن شیث یه خورده از کم کیفیتی دفاع کاسته بشه البته مدیر روستا ثابت کرده که مربی با شعوری هست و مبارزه با تیمهای سرخابی رو بلده و باید هوشیار عمل کرد تا بتونیم نتیجه بگیریم
اگه میدونستیم ترکیب احتمالی تیم چه جوری هست میشد حدسهایی زد ولی تیم پرسپولیس تا حالا با هزار ترکیب مختلف وارد زمین شده:D
حالا جالب ترین نکته ی بازی اهواز کتک خوردن احمد رضا عابدزاده توسط اهوازی ها و دعوت حقیقی به کمیته ی انضباطی برای رو پایی زدن
خیلی خنده داره روپایی زدن در فوتبال ایران ممنوع شده چون ممکنه هوادار های کم ظرفیت تحریک بشند و بزرگ ترین دروازه بان ایران عقاب اسیا را کتک بزنند عامل این کار حقیقی و مجرم
واقعا این کمیته ی انضباطی هم شورش را در آورده هر روز به یکی گیر می ده
حالا فرض کنید اگر اتفاق بر عکس میوفتاد یعنی یکی از اعضای کادرفنی استقلال اهواز در تهران کتک میخورد
الان چه بلایی سر پرسپولیس که نیاورده بودن سر اینکه حق شهرستانی ها و ...... خورده تا الان!کمیته انظباطی احتمالا تا الان رای هم داده بود
كاشاني: كرانچار براي ابقا در پرسپوليس 2 بازي فرصت دارد
مثل اینکه کاشانی قاطی کرده ! :-t
کرانچار هم بعد از این همه که از لیگ گذشته قول داده مشکل خط حمله رو حل کنه ! :viannen_38: یکی نیست بگه الان این همه از لیگ گذشته نتونستی بعد میخوای الان که بهت اولتیماتوم دادن خط حمله رو درست کنی !
بازی با پاس هم برخلاف اونچه که به نظر میاد بازی سختیه چون پاس میاد که بصورت انتهاری بازی کنه ما هم که نمیدونم تیممون چه مرگشه که نمیتونه دوتا بازی پشت سر هم ببره !
15-12-2009, 16:27
مرگ یه بار شیون یه بار ، یه جا را همیشه باید به سلسله ی مربیهای بنجل پایان دیم
برا عابدزاده هم واقعا متاسفم که بعد از یه عمر فداکاری برا ایران باید تو اهواز همچین برخوردی باهاش بشه ، دل سنگم که باشه آتیش می گیره
ArtesheSorkh
16-12-2009, 10:24
پرسپولیس واقعا بازی سختی رو پیش رو داره ... پاس با مدیرروستا واقعا جون گرفته
اگه پرسپولیس بتونه معمارزاده رو استفاده کنه و یه هماهنگی عالی بین هافبکها و خط حمله ایجاد کنه میتونه پاس رو ببره
امیدوارم کرانچار ترکیب خوبی توی این بازی قرار بده و از تمام قوا استفاده کنه...
راستی کسی از آقا کریم خبری نداره ...؟ آماده است یا مصدومه
Fenrir Greyback
16-12-2009, 10:51
مثل اینکه کاشانی قاطی کرده ! :-t
کرانچار هم بعد از این همه که از لیگ گذشته قول داده مشکل خط حمله رو حل کنه ! :viannen_38: یکی نیست بگه الان این همه از لیگ گذشته نتونستی بعد میخوای الان که بهت اولتیماتوم دادن خط حمله رو درست کنی !
بازی با پاس هم برخلاف اونچه که به نظر میاد بازی سختیه چون پاس میاد که بصورت انتهاری بازی کنه ما هم که نمیدونم تیممون چه مرگشه که
دوستان! اگه تو این مقطع زمانی مربی تعویض کنیم باور کنید پرسپولیس آخر فصل حتی نمیتونه به جام باشگاه ها هم بره (که با این وضع همون بهتر که نره!) . دیگه واسه خیلی کار ها دیر شده . فکر نکنید من طرفدار کرانچار هستم ولی باور کنید در یه همچین بره زمانی تعویض مربی مساوی هستش با مرگ تدریجی . در ضمن شاید یکی از دلایلی که تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس فشار رو مربی هاشونه خوب نتیجه گرفتن سپاهانه . اگه سپاهان الان با 10 12 تا امتیاز در صدر جدول نبود و اینقدر خوب نتیجه نمیگرفت خبری از این اولتیماتوم ها نبود!
در مورد تعویض مربی هیچ سرمربی ایرانی ای در حد پرسپولیس و یک صدم کرانچار هم نیست فعلا! من قطبی را خارجی حساب میکنم ! با یک مربی خارجی هیچ تفاوتی نداشت اون سال اول!
پ.ن. گل بود به سبزه نیز آراسته شد! یه بازیکن خوب داشتیم مثل هوار محمد اونم که قراردادش فسخ شد! :53:
only red
16-12-2009, 11:34
توی این چند سال تونسته بودند یک بازیکن خوب خارجی بیارند که اونم فراری دادند نمیدونم مشکل کاشانی با جماعت خارجی چیه ولی هوار که به قول خودش 700 هزار دلار خرج داشت فقط 4-5 تا بازی
از ابتدا بازی کرد؟
منم موافقم که اگه مربی عوض بشه حتی بد تر فصل پیش هم میشیم کی رو اصلا میخوان بیارن همه مربیان خوب ایرانی در حال حاضر تیم دارند.
شاید به جایی که به فکر بازی با رئال باشند به فکر مشکلات تیم باشند چون مطمئن هستم این
بازی برگزار نمیشه و با یه نفر اشنا تیم بزرگی مثل رئال نمیاد بازی کنه! اگر هم رئال راضی به بازی بشه
باید پول زیادی بهشون بدیم.
که با این پول مشکلات تیم رفع بشه بهتره.
sajad_shahin999
17-12-2009, 08:01
من احساس میکنم کاشانی میدونه احتمال قهرمانی خیلی نیست و برای همین میخواد زا الان همه چیز رو مهیا کنه برای بهانه
به خصوص اینکه توجه همه به انصاریفرد برگرده
وگرنه 2 سال پیش هیچوقت انقدر راحت راجع به هیچ پولیس صحبت نمیکرد
اصلا با وسلی و هوار کنار نیومد این فصل در حالی که دو فصل پیش با مامانی و شیث رضایی تا اخرین لحظه مدارا کرد تا زمانی که کارشون بیخ پیدا کرد و دیگه چاره ای جز برخورد نبود!
تیم خیلی خلوت تر شده خودمونیما
Moein-Chelsea
17-12-2009, 10:30
منم با دوستان موافقم که امسال واقعا بازیکنان خارجی خوبی خریدیم ولی نتونستیم چه طوری از انا استفاده کنیم و فقط خرجشون کردیم واقعا چرا به زور وسلی رو بیرون کردند بیچاره عذر خواهی هم کرده بود ولی پذیرفته نشد اون بلا رو هم که هوار آوردند به آرفی هم که بازی نمیدند معلوم نیست چه خبره کاشکی توی بازی با پاس آرفی رو بیاره تو
17-12-2009, 13:14
اتفاقا تنها کار درست این فصل اخراج وسلی بود اگه پارسال همین کارو با توره می کردن امسال بازیکنا اینقدپرو نمی شدن
only red
18-12-2009, 17:07
یک برد دیگه در بازی خیلی سرد و کسل کننده
خوب شد بازی رو بردیم و به رده سوم اومدیم!
اشپیتیم هم بعد از مدتها بازی کرد و انصافا خوب بود و دوندگی زیادی داشت
بقیه بازیکنان در حد معمولی بودند
تیاگو هم خیلی پاسهای خوبی میده و بدون هیچ اضافه کاری کار می کنه.
استقبال تماشاگران خیلی کم بود و خیلی این موضوع ناراحت کنندست؟
حضور کم تماشاگران در روند سرد بودن بازی هم تاثیر داشت.
sajad_shahin999
18-12-2009, 17:52
منم برد سخت و به زور اما شیرین امروز رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم ....
ایشالا که برد ها ادامه داشته باشه ...
پرسپولیس نیمه 2 خیلی دفاعی بازی کرد و فقط چند تا موقعیت رو از ضدحمله به دست آورد که از دست داد . نیمه اول هم خوب بود و از محدود موقعیت خودش استفاده کرد و 1 گل زد ....
.
.
امیدوارم این برد ها ادامه داشته باشه
alireza77777m
18-12-2009, 18:35
بازی خیلی زیبایی بود.هوا بسیار ناجوانمردانه سرد بود.
گزارش بازی:
1-حدود 13000 تماشاگر پرسپولیسی این بازی را از نزدیک تماشا کردند.
2-در لحظه ی درگیری محسن و مکانی فکر کنم مکانی فحش داد،چون کریم باقری هیچ وقت اونجوری به کسی نمی پره !:2mo5pow:
3-عبدی قبل از بازی زمین بازی را چک کرد.
4-حدود 1000 تماشاگر همدانی که پارچه نوشته هایی هم داشتند در جایگاه منتسب به استقلالی ها حضور داشتند.
5-تماشاگران با وجود عدم حضور محمد پروین در استادیوم او را تشویق کردند.:1:
6-تماشاگران جایگاه 36 لحظاتی از بازی ناصر حجازی را تشویق کردند.:d0s69thbefhifftitrzخداوند شفایش دهد.:41:
7-کریم باقری پس از مدت ها در ترکیب تیم پرسپولیس قرار گرفت.
8-آب از تمام سقف های نم کشیده استادیوم به پایین می ریخت.:wagfinger1:
9-پس از مصدومیت نیمه ی اول سوشا مکانی،دروازبان ذخیره ی پاس شروع به گرم کردن کرد.
10-لحظات پایانی بازی ماموران یگان ویژه برای امنیت بیشتر به زمین بازی آمدند.
11-آزادی خلوت بود و ساعت 46/18 به خانه رسیدم.
پایان
sajad_shahin999
21-12-2009, 10:24
فهرست 25 نفره تيم ملي براي حضور در رقابتهاي چهارجانبه قطر از سوي كادر فني به شرح زير اعلام شد:
مهدي رحمتي، وحيد طالبلو، هادي عقيلي، سپهر حيدري، سيدجلال حسيني، مهرزاد معدنچي، كريم انصاريفرد، هاشم بيگزاده، اميرحسين فشنگچي، مجيد غلامنژاد، احسان حاجصفي، خسرو حيدري، حسين كعبي، محمد رضا خلعتبري، محسن خليلي، سوشا مكاني، ميلاد ميداودي، محرم نويدكيا، محمد نصرتي، محمد نوري، پژمان نوري، غلامرضا رضايي، آندرانيك تيموريان، فريدون زندي و ميلاد زنيدپور
اين نفرات بايد حداكثر تا ساعت 1 بامداد روز پنجشنبه خود را به كادر فني در هتل كمپ تيمهاي ملي معرفي كنند.
بچه ها به نظرتون این بازیها واسه رسوندن محسن به شرایط ایده آل کمک میکنه ؟!
اسامی بازیکنان پرسپولیس برای دیدار با صبای قم اعلام شد
کانون هواداران پرسپولیس: زلاتکو کرانچار در پایان تمرین امروز پرسپولیس نام 18 بازیکن را برای دیدار با تیم صبای قم اعلام کرد. اسامی بازیکنان پرسپولیس برای دیدار با صبای قم اعلام شد و حقیقی، شیری، پروین و اکبری خط خوردند. براساس تصمیم کرانچار مهدی شیری و علیرضا حقیقی به علت مصدومیت و محمد پروین، جلال اکبری، مجید الحایی، مهران فرضیات و حمید علی عسگری به خاطر مسائل فنی در لیست 18نفره قرار نگرفتند. اسامی بازیکنان به شرح زیر است: میثاق معمارزاده، سپهر حیدری، مجتبی شیری، نبی باقریها، شیث رضایی، ابراهیم شکوری، علیرضا محمد، میثم بائو، غلامحسین بادامکی، هادی نوروزی، مجتبی زارع، ضیاءالدین نیک نفس، سامان آقا زمانی، امید ناهیجی، محسن خلیلی، اشپیتیم آرفی، تیاگو فراگا و کریم باقری.
ArtesheSorkh
23-12-2009, 16:15
واقعا از گل آرفی خوشحال شدم ... واقعا فرصت طلبه ... گلی زیبا بود ...
در ضمن هماهنگی اون با خلیل واقعا عالیه ... سپهر حیدری هم واقعا داره خوف دفاع میکنه ...ولی بازم معمارزاده مثل ... داشت توپو نگاه میکرد ... میتونست به راحتی اون توپو بگیره امیدوارم پرسپولیس برنده شه!!!!
ArtesheSorkh
23-12-2009, 16:57
پرسپولیس مساوید و برگشت به مکان سوم جدول ... عجب تیتری شد...
نیمه دوم واقعا هجومی بازی کردند ولی حیف که نتونستیمک بازی رو ببریم ... به امید برد ذوب آهن
راستی ضد حملات آخر بازی صبا واقعا خطرناک بود ولی درکل پرسپولیس خوف بازی کرد...
only red
23-12-2009, 22:06
من بازی رو ندیدم استادیوم بودم ولی با توجه به اینکه سپاهان داره همه بازیهاش رو میبره مساوی نمیتونه نتیجه خوبی باشه.
خوشحال شدم که ارفی گل زد و نشون میده میدون دادن به بازیکن چقدر تاثیر داره.
هر روز داریم کوچکتر میشیم!! چند تا بازی از دهه 60 پرسپولیس ببینید و قضاوت کنین هجومی بازی کردن یعنی چی!
این از لیگ افتضاح امسال هست که تیمی مثل پرسپولیس که بدترین نتیجه های چند سال اخیرشو تو امتیاز جمع کردن گرفته به زور یه بازی نصفه و نیمه و یه تساوی میتونه تا رده سوم بیاد بالا...
پارسال که یادتون نرفته 5 تا تو جام باشگاها خوردیم...امسالم اینجوری بازی کنیم همون میشه...
AmiR Tifo36
24-12-2009, 01:38
با اين كه بازي كسل كننده اي بود و مساوي وسمون حكم باخت رو داشت ولي خوشحالم كه مانكن محبوب تيممون بالاخره تونست حال كرانچي رو بگيره و بهش بفهمونه كه يك نيم فصل نيمكت نشيني حقش نبوده...
فقط منتظر اون لحظه اي هستم كه حاج حبيب اون كرانچي بي مغز! رو (به همراه بائوي يابو) بفرسته به مرخصي دائمي و حداقل بجاش استيلي رو بياره
چون ديگه پرسپوليس غير قابل تحمل شده و نه زيبا بازي ميكنه و نه نتيجه ميگيره
ستاره هاشم كه همه نيمكت نشينن...
به قران تيم هاي ديگه از خداشونه ستاره هايي مثل مهدي شيري و مملي پروين و شيث و حوار و مجتبي زارع و جلال اكبري و كلاه كج آرفيو....داشته باشن تا بازيشون بدن و نتيجه بگيرن اونوقت اين احمق به اين چند نفر وبتي هم بازي نميده!!!!!!!!!!!!!!!
خدا لعنت كنه انصاريفر رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
راستی ضد حملات آخر بازی صبا واقعا خطرناک بود ولی درکل پرسپولیس خوف بازی کرد...پرسپولیس خوف بازی کرد ؟ !!!
یعنی خدایی بخوایم بحث فنی کنیم کلا سرجمع بزنم پرسپولیس و صبا با هم 5 دقیقه درست بازی نکردند !
اینو به کی برم بگم بازیکن نمیتونه استپ کنه !
دروزاه بانم که کلا باید توپ تو دستش باشه تا بتونه بگیره وگرنه شیرجه عمرا ! اوف میشه آقا میثاق شیرجه بزنه !
سرمربی هم که قربونش برم خودشم نمیفهمه چی به چیه دیگه مابقی بماند !
کلا استراتژی پرسپولیس این بود که معمار زاده بده دفاع دفاع بده علیرضا محمد ، محمد هم بکشه زیرش ! حالا کاش بلد بود بکشه زیرش اونم یاد نداره ! من تو همین کوچه و خیابون باور کن استعدادهایی میبینم که بازیکنان ایرانی امروز مقابلشون صفرند !
محد یک سانتر نتوست بکنه ! میدوید تا یک دفاع جلوش میومد یا میکشید زیرش یا میومد دریبل بزنه قشنگ توپ رو لو میداد !
تو این بازی محسن خلیلی هم هر جا توپ دستش اومد میخواست از همونجا گل بزنه شوتهای ضعیفش رو اعصاب بود !
یکی بیاد برای من توضیح بده یکی دوتا از نکات فنی این بازی رو لطفا !
پ.ن. بعد خوشم میاد با این طرز بازی سوم جدولیم نتیجه میگیریم که لیگ ایران ..............
صباى قم ۱- پرسپوليس ۱
گل: عباس محمدرضايى (دقيقه ۳۱) براى صباى قم و اشپيتيم آرفى (دقيقه ۴۴) براى پرسپوليس
داور: مسعود مرادى
كمكها: حسن كامرانى فرو محسن فريمانى
اخطار: نبى الله باقريها و تياگو فراگا (از پرسپوليس)
تماشاگر: ۱۲ هزار نفر
ورزشگاه: يادگار امام (ره)
صباى قم
ارشاد يوسفى (۱۵)، سهراب بختيارى زاده (۱۴)، مرتضى اسدى (۱۶)، جابر انصارى(۱۲)، محمد همرنگ (۱۵) از دقيقه ۸۱ محسن بيات، ابوالفضل حاجى زاده (۱۶)، اميرحسين فشنگچى (۱۶)، محمد نورى(۱۶)، عباس محمدرضايى (۱۵) از دقيقه ۶۸ عليرضا لطيفى و محسن بياتى نيا (۱۶) از دقيقه ۷۰ احمد تقوى و ديه گو كلمنتينو (۱۶)
سرمربى: محمدرضا كربكندى (۱۵)
پرسپوليس
ميثاق معمارزاده (۱۳)، سپهر حيدرى (۱۶)، ابراهيم شكورى (۱۵)، عليرضا محمد (۱۵)، نبى الله باقريها (۱۵)، ميثم بائو (۱۳)، محمد منصورى (۱۵) از دقيقه ۶۶ كريم باقرى، حسين بادامكى (۱۲) تياگو فراگا (۱۴)، اشپيتيم آرفى (۱۵) و محسن خليلى (۱۵) از دقيقه ۸۰ هادى نوروزى
سرمربى: زلاتكو كرانچار (۱۶)
شرح گلها
گل صباى قم:
روى پاس خوب محسن بياتى نيا، عباس محمدرضايى با يك ضربه پاى چپ نخستين گل بازى را به نفع صباى قم به ثمر رساند.
گل پرسپوليس:
اشپيتيم آرفى از اشتباه ارشاد يوسفى در خروج از دروازه نهايت استفاده را برد و توپ را از روى دستهاى او به درون دروازه قمى ها فرستاد.
لحظات حساس
دقيقه :۱۲ كلمنتينو پشت محوطه جريمه پرسپوليس صاحب يك موقعيت خوب شد اما مدافع پرسپوليس درحالتى مشكوك به خطا او را سرنگون كرد كه مسعود مرادى به سادگى از آن گذشت.
دقيقه :۲۳ روى يك پاس عمقى خوب توسط محمدرضايى، محسن بياتى نيا با معمارزاده تك به تك شد كه اصرار بيهوده او براى پيشروى باعث شد تا اين موقعيت خوب از صبايى ها گرفته شود.
دقيقه :۳۰ اشپيتيم آرفى در يك موقعيت خوب از پشت محوطه جريمه ضربه خوبى را راهى دروازه صباى قم كرد كه يوسفى با يك واكنش عالى موقعيت خوب سرخپوشان را به كرنر فرستاد.
دقيقه :۳۶ ضربه سر ميثم بائو را ارشاد يوسفى به آسانى مال خود كرد.
دقيقه :۴۰ محمد همرنگ روى پاس محمد نورى و در حاليكه ميثاق معمارزاده از دروازه بيرون آمده بود، ضربه اش را به بالاى دروازه پرسپوليس فرستاد.
دقيقه :۵۰ روى پاس اشتباه اميرحسين فشنگچى، خليلى صاحب يك بخت خوب گلزنى شد كه ضربه روى پاى او را يوسفى با دشوراى به كرنر فرستاد.
دقيقه :۷۲ روى سانتر كوتاه سپهر حيدرى از راست، ضربه آرام باقريها مدافع پيش تاخته پرسپوليسى ها آرام در دستان يوسفى قرار گرفت.
دقيقه :۸۰ پاس ارسالى از چپ صبايى ها توسط احمد تقوى پس از برخورد به تير دروازه پرسپوليس به بيرون رفت.
دقيقه :۸۳ در شلوغى مقابل دروازه صباى قم ، حسين بادامكى در زدن ضربه آخر تعلل كرد تا يك موقعيت خوب براى سرخپوشان از دست رفته باشد.
دقيقه :۸۵ ضربه هادى نوروزى روى پاس خوب كريم باقرى در درون محوطه جريمه صباى قم توسط ارشاد يوسفى مهار شد.
شرح بازى
كرانچار در بازى با صباى قم با تركيبى به ميدان رفت كه از آن نمى شد انتظار پيروزى داشت.
عدم حضور كريم باقرى، مهدى و مجتبى شيرى، عادل كلاه كج و... در زمين باعث شد تا باز پرسپوليسى ها سردر گم در زمين ظاهر شوند، هرچند كه از زمان حضور كريم باقرى در زمين باز تغييرى در نحوه بازى سرخپوشان حاصل نشد.
پرسپوليسى ها در نيمه اول و درحاليكه مشغول اداره حريف خود بودند، بر روى ضربه خوب عباس محمد رضايى دروازه شان را باز شده ديدند، گلى كه در دريافت آن ميثاق معمارزاده هم چندان بى تقصير نبود.
گل صبايى ها بسان آب سرد بر پيكر پرسپوليسى هايى بود كه به قصد گرفتن امتياز به قم سفر كرده بودند، آنها در دقايقى پس از گل بر شدت حملات خود افزودند و توانستند در واپسين دقايق نيمه اول و برروى خلاقيت فردى اشپتيم آرفى گل خورده خود را جبران نمايند، گلى كه درآن دقايق سخت به كمك سرخپوشان آمد تا آنها بازى را در نيمه نخست با نتيجه تساوى به پايان برسانند.
با شروع نيمه دوم هر چند ۲ تيم تلاشهايى را براى باز كردن دروازه يكديگر داشتند اما قدرت حملات آنها به قدرى نبود كه بتواند دروازه يكى از ۲ تيم را باز كند. هرچند كه ۲ تيم در نيمه دوم با تعويض هاى خود قصد تغيير روند بازى را داشتند كه اين مهم حاصل نشد و درنهايت بازى ۲ تيم در ورزشگاه يادگار امام(ره) با تساوى يك بر يك به پايان رسيد. از اين تساوى مثل تساوى استقلال، تيم هاى اصفهانى سپاهان و ذوب آهن بهره بردند.
در حاشيه بازى پرسپوليس - صبا
شيث سرماخوردگى را بهانه كرد تا نيمكت نشين نباشد
شيث رضايى وقتى فهميد در ديدار مقابل صبا در ليست ۱۸ نفره حضور دارد اما نمى تواند به ميدان برود سرماخوردگى خود را بهانه اى قرار داد تا نيمكت نشين اين ديدار نباشد.
ناراحتى كلاه كج
عادل كلاه كج هافبك تيم پرسپوليس در ديدار مقابل صبا ناراضى بود. او انتظار داشت حداقل در اين بازى بتواند در زمين حضور داشته باشد و براى تيمش ايفاى نقش كند اما برخلاف انتظارش از وى هيچ درخواستى نشد. عدم حضور در بازى با استقلال اهواز كه در شهر خودش برگزار شد و همچنين عدم حضورش در ۲ ديدار اخير بيشتر باعث ناراحتى اين بازيكن شد.
مسئولان پرسپوليس ناراضى از كرانچار
مسئولين تيم پرسپوليس از عملكرد كرانچار بعد از تساوى مقابل صبا ناراحت بوده و عدم رضايت خود را اعلام كردند. كاشانى گفت كه امكان هر تصميمى در مورد كرانچار وجود دارد. وى معتقد بود كه تعويض هاى انجام شده از سوى كرانچار در نيمه اول و دوم درست نبوده و همين امر سبب افت تيم شده است كه نتوانند در اين ديدار ۳ امتياز را كسب كنند.
زارع با انگيزه گرم كرد اما بازى نكرد
قرار بود مجتبى زارعى در ديدار مقابل صبا در زمين حضور داشته باشد. او با انگيزه بالا در حال گرم كردن در كنار زمين بود اما در كمال تعجب همگان خصوصا خودش از حضور وى در زمين استفاده نشد و همين مسائل باعث شد تا همه نگاه ها به سمت كرانچار تيز شود.
نام على عسكرى آخرين لحظه خط خورد
اميدوارى حميد على عسگرى مهاجم جوان پرسپوليس براى حضور در بازى اين تيم مقابل صباى قم در آخرين لحظه از بين رفت. على عسكرى مدتها بود كه در تركيب اصلى پرسپوليس جايى نداشت. روز سه شنبه در آخرين لحظه متوجه شد كه كرانچار نام او را به جاى نام شيث رضايى در ليست خود قرار داده اما ديروز لحظاتى قبل از حضورتيم در استاديوم قم به على عسگرى اطلاع داده شد كه نامش در ليست ۱۸ نفره نيست و بايد از روى سكوها تماشاگر بازى همبازيانش باشد!
فحاشى عامل نيمكت نشينى كلاه كج
نيمكت نشينى عادل كلاه كج هافبك تيم پرسپوليس به يكى از علامت سوال هاى موجود در اين تيم تبديل شده است.
عادل كلاه كج پس از پيوستن به پرسپوليس تا حدودى مشكلات خط ميانى سرخپوشان را حل كرد و بازى هاى خوبى از خودش به نمايش گذاشت اما درست در زمان اوج گيرى پرسپوليس نيمكت نشين شد.
قطعاً افكار همه به سمت اين رفت كه دليل نيمكت نشينى كلاه كج نمى تواند به مسائل فنى مربوط باشد كه همين طور هم بود. اخبار رسيده از جمع سرخپوشان حاكى از اين موضوع است كه عادل كلاه كج در يكى از بازى هاى پرسپوليس در ليگ برتر به نيمكت نشين خود با الفاظ اعتراض كرده كه اين الفاظ خطاب به كرانچار، سرمربى تيم بوده است.
جالب اينكه ايتكوويچ دستيار كرانچار حرف هاى عادل كلاه كج را براى كرانچار ترجمه كرده و همين موضوع باعث شده تا اين بازيكن به يك نيمكت نشين تبديل شود.
sajad_shahin999
09-01-2010, 08:57
امیدوارم یک بازی یک دست و روان از تیم ببینیم من که از زمانی که دایی آمده فعلا بی خیال تیم شدم
فقط براش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بلاخره یک روز هم بشه که پرسپولیس روی خوش آرامش را ببینه و باز قلب ما هوادار ها شاد بشه
ذوب تیم یک دست و خوبیه علی دایی امتحان سختی پیش رو داره
خلعتبري نشون داده خيلي آمادس و تو تيم ملي هم همين رو نشون دادعه من روز سختي رو براي خط دفاعي پرسپوليس ميبينم
البه سخت تر براي دايي
Moein-Chelsea
09-01-2010, 10:38
من دلم به این بازی خوش بین هست و مطمئنم موفق میشیم ذوب رو شکست بدیم و این یک استارت خوبی میتونه باشه حالا باید ببینیم دایی برای بازی امروز چه ترکیب متفاوتی رو روانه میدان میکنه بعد قضاوت کنیم با اومدن کلاه کج- پروین-آرفی و کسانی که قبلا نیمکت نشین بودند روح تازهای میتونه توی تیم دمیده بشه
only red
09-01-2010, 12:15
این بازی میتونه برای طرفدارهای پرسپولیس خیلی جذاب باشه
- -چون دایی برای اولین بار روی نیمکت میشینه!
-تیم با ترکیبی جدید شاید بازی کنه و همه منتظر ترکیب جدید پرسپولیس هستند!
-با تیم ذوب اهن که خیلی تیم خوبی هست بازی داریم و باید با برد در این بازی بتونیم بهشون نزدیک بشیم.
-بعد از تعطیلی لیگ شاید پرسپولیس متفاوتی رو در این بازی ببینیم (امیدوارم ببینیم).
09-01-2010, 14:53
دایی قطعا این بازیو می بره به سه دلیل:
تو این بازی تازه ترکیب واقعی پرسپولیسو می بینیم ، آرفی و پروین و کلاه کج که تا حالا نبودن خیلی عیار ترکیبو می برن بالا
دایی گذشته از این که انگیزه ی بالایی برا موفقیت تو پرسپولیس داره انگیزه ی بالایی هم برا برد تو بازی اول و محبوبیت داره
کلا من همیشه دلم روشنه که می بریم
09-01-2010, 17:09
خب بازیو نبردیم ولی فکر کنم تیم خیلی متحول شده بود یا شاید من اینجور به نظرم رسید اما خیلی بهتر و روونتر بازی کردن ، فرصت خوبی بود برا خیز برداشتن برا یه رتبه بالاتر اما مهم اینه که تیم خوب بازی کنه اساسی مشکلش حل شه
ArtesheSorkh
09-01-2010, 17:17
خب بازیو نبردیم ولی فکر کنم تیم خیلی متحول شده بود یا شاید من اینجور به نظرم رسید اما خیلی بهتر و روونتر بازی کردن ، فرصت خوبی بود برا خیز برداشتن برا یه رتبه بالاتر اما مهم اینه که تیم خوب بازی کنه اساسی مشکلش حل شه
کجا تیم متحول شده ...هرچی بازیکن نیمکت نشین بود اومدند توی بازی هرچی فیکس بود نیمکت نشین شد
واقعا باید حق رو به کرانچار مظلوم بیچاره داد که پروین و آرفی رو بازی نمیداد
ولی در کل بازی چنگی به دل نمیزد ... فقط گلزنی محسن خلیلی با حال بود و بس:999:
کجا تیم متحول شده ...هرچی بازیکن نیمکت نشین بود اومدند توی بازی هرچی فیکس بود نیمکت نشین شد
بابا پرسپوليس خيلي روونتر و تاكتيكي تر از قبل بود به خصوص در نيمه دوم
پاسكاري هاشون خيلي بيشتر بود
در ضمن اين تساوي را نميتونيم به نام دايي بنويسيم و فكر كنم از بازي بعد بهتر ميشه نقش دايي را حس كرد
در كل اين بازي من خيلي اميدوارانه ديدم و اگه تيم را چشم نزنيم يه چيزي ميشيم:6qwup3:
بهترين بازيكن = شيث رضايي و مجتبي شيري
بدترين بازيكن = محمد پروين
only red
09-01-2010, 17:43
یه مساوی دیگه که تعدادش خیلی بالا رفته!
من که به قهرمانی لیگ امیدی ندارم ولی بهتر بازی کردن تیم خیلی مهم هست تا بتونه حداقل تو جام حذفی امیدی برای قهرمانی داشته باشه و در لیگ هم بتونه جزو 3 تیم بالای جدول باشه.
من فکر میکنم خیلی از نظر بازیکن مشکل داریم و خیلی از بازیکنان در این بازی نبودند مثل کریم و هوار و زارعی
شیری ، سپهر و محسن هم تو تیم ملی بودند و دیر به تیم رسیدند.
09-01-2010, 17:44
خب اگه قرار بود همون ترکیب کرانچار بره تو زمین که سرمربی رو عوض نمی کردن ، این نیمکتنشینها بعد از مدتها بازی کردن بذار دو تا بازی بگذره بعد نتیجه رو به حساب دایی و بازیکنا بذار ، بابا کلی پاسکاری و حرکات تیمی داشتیم ، این تیمیم که باش مساوی کردیم داماش گیلان نبودا!! همینو ببین که سیستم دفاعی دایی تونست خلعتبری رو آچمز کنه و گل رو هم رو اشتباه میثاق خوردیم
با سلام
بهتره به جای گفتن متحول و روون و تاکتیکی تر بگین که چون بازی اول دایی بودش اون تونست نتیجه خوبی بگیره وگرنه ماکه تاکتیک و کار تاکتیکی از این تیم ندیدیم
البته باید صبور باشیم و صبر کنیم تا هفته های بعدی که دایی بتونه تیمشو با میل خودش هماهنگ کنه و اون موقعه که عیار تیم مشخص میشه وگرنه اگه این بازیو میبرد هم نشون دهنده عیار دایی نیست عزیزان
با اومدن هوار مولا تیم بهتر هم میشه اگه بازیکنایی مثل پروین و منصوری قفل نیمکت بشن هم فکرکنم بنفع تیم باشه
زت زیاد
09-01-2010, 17:46
یه مساوی دیگه که تعدادش خیلی بالا رفته!
من که به قهرمانی لیگ امیدی ندارم ولی بهتر بازی کردن تیم خیلی مهم هست تا بتونه حداقل تو جام حذفی امیدی برای قهرمانی داشته باشه و در لیگ هم بتونه جزو 3 تیم بالای جدول باشه.
من فکر میکنم خیلی از نظر بازیکن مشکل داریم و خیلی از بازیکنان در این بازی نبودند مثل کریم و هوار و زارعی
شیری ، سپهر و محسن هم تو تیم ملی بودند و دیر به تیم رسیدند.
کریم اگه باشه کلا تیم زیر و رو میشه ولی زارعی فک کنم بد نباشه یه مدت میخ شه رو نیمکت ، هوار هم خیلی به تیم کمک می کنه اما نظم تیمی مهمتره باید تنبیه شه
تو این بازی تازه ترکیب واقعی پرسپولیسو می بینیم ، آرفی و پروین و کلاه کج که تا حالا نبودن خیلی عیار ترکیبو می برن بالا
ديديم چه عياري داشتن پروين و آرفي وكلاه كج به نطرم نيمكت هم براشون زياد هست
یم خیلی متحول شده بود
نميدونم شما چه تحولي تو تم ديدين البته منم چند تا تحول ديدم
1- معمارزاده مشخص بود كمه يحيوي روش كار كرده ودذروازه باني رو ازيادش برده
2- اشتباهات داوري از اين به بعد به سود تيم دايي خواهد شد (چيز جديدي نيست )
3- شانس مثل هميشه بادايي خواهد بود وگرنه بايد بازي رو ميباخت
پ . ن : اگه واقع بين باشيم ميبينيم تيم دايي فقط با كمك تيم داوري وگرفتن اون پنالتي كهاصلا نبود بازي رو مساوي كرد و گرنه همه ديديد كه ذوب آهن بايد مي برد وتيم دايي هيچژگ برنامه اي نداشت
خواهشا جانب دارانه وهمين جوري حرف نزنيد يكم واقع بين باشيد
Loverboy
09-01-2010, 18:38
جناب SpEeD مسئولیت حرفهاتون با خودتونه و فقط کافیه حرفهاتون جو اینجا رو به هم بریزه ! مطمئناً تا الان خیلی مراعاتت رو کردم و شما هم باید حواستون باشه و بی جهت تهمت نزنید !
ALi ReZa
09-01-2010, 18:38
اگه واقع بين باشيم ميبينيم تيم دايي فقط با كمك تيم داوري وگرفتن اون پنالتي كهاصلا نبود بازي رو مساوي كرد و گرنه همه ديديد كه ذوب آهن بايد مي برد وتيم دايي هيچژگ برنامه اي نداشت
دوست عزیز مطمئنی داشتی بازی پرسپولیس رو میدیدی ؟
دیگه باید چیکارش میکرد که پنالتی بگیره ؟!!!
در ضمن اون توپ دقیقه ی 90 رو هم که خطای امرایی بود فک کنم رو شیث رو نگرفت و نزدیک بود تیم ببازه رو ندیدی گویا !!!
به تیم دایی میشه امید داشت !
حیف از اون موقعیت خلیلی ...
09-01-2010, 18:39
ديديم چه عياري داشتن پروين و آرفي وكلاه كج به نطرم نيمكت هم براشون زياد هست
نميدونم شما چه تحولي تو تم ديدين البته منم چند تا تحول ديدم
پ . ن : اگه واقع بين باشيم ميبينيم تيم دايي فقط با كمك تيم داوري وگرفتن اون پنالتي كهاصلا نبود بازي رو مساوي كرد و گرنه همه ديديد كه ذوب آهن بايد مي برد وتيم دايي هيچژگ برنامه اي نداشت
خواهشا جانب دارانه وهمين جوري حرف نزنيد يكم واقع بين باشيد
من نمی دونم شما چه قدر تحلیلت فنیه چه قدر احساسی ، ولی یادمه گفتی شروع درخشان پیارسال که قهرمان شدیم رو باید به حساب استیلی گذاشت نه امپراطور ، یه سرمربی بلا فاصله تاثیر نمیذاره رو تیم و از این حرفا...
نیمکت نشینا هم فک می کنم باید بهشون فرصت داده بشه تا بتونن جایگاهشونو تو تیم پیدا کنن ، ضمنا خوشحالم که پیش بینیها در مورد دشمنی دایی با شیث غلط از آب در اومد...
اشتباهات داوری به نفع تیم داییه؟ شما نبودی که می گفتی هیچ مربی به اندازه دایی با داورا تنش نداره؟ اینقدر آخه رنگ عوض نکن
احتمالا اگه بازیو می دیدی می فهمیدی که تیم ما سر تر از ذوب آهن بود و تیمی که از باخت فرار کرد تیم ابراهیم زاده بود نه پرسپولیس
جناب SpEeD مسئولیت حرفهاتون با خودتونه و فقط کافیه حرفهاتون جو اینجا رو به هم بریزه ! مطمئناً تا الان خیلی مراعاتت رو کردم و شما هم باید حواستون باشه و بی جهت تهمت نزنید !
محمد من اون چيزي رو كه ديدم ميگم
خوب موقعيت گلها كه 7 به 4 بود به نفع ذوب
معمارزاده هم كه چند پاس دودستي به مهاجمان ذوب آهن هديه كرد ،رو شوت ها هم كه دوضرب ميگرفتشون
درمورد پروين وآرفي و كلاه كج كه همه اتفاق نطر دارن كه خوب نبودن
Loverboy
09-01-2010, 18:51
محمد من اون چيزي رو كه ديدم ميگم
خوب موقعيت گلها كه 7 به 4 بود به نفع ذوب
معمارزاده هم كه چند پاس دودستي به مهاجمان ذوب آهن هديه كرد ،رو شوت ها هم كه دوضرب ميگرفتشون
درمورد پروين وآرفي و كلاه كج كه همه اتفاق نطر دارن كه خوب نبودن
من خودم یک دروازه بان هستم ! تمرینات گلری همه مثل همه و هیچ کس نمیتونه بگه از فلان کس بهتره ! مهم اینه که خود گلر استعداد و انگیزه داشته باشه و به یحیوی یا عابدزاده هیچ ربطی نداره !
قطعاً بازی رو ندیدی ! گلی که ذوب زد رو حاضرم قسم بخورم آفساید بود ! خیلی جلوتر بود کاسترو و اون خطای دقیقه 90 ! بهتره به قول خودت واقع بین باشیم ولی تو فقط بد بینی و تنفر از دایی باعث شده چشماتو رو خیلی چیزها ببندی ! مسلماً اگه کریمی هم میدونست طرفدارای افراطی ای مثل شما داره برای خودش متاسف میشد !
دایی اگه شانس داشت ایرانی نمیشد که یکی مثل شما بیاد ازش انتقاد کنه که هیچ درک فوتبالی جز کریمی نداره !
ضمنا خوشحالم که پیش بینیها در مورد دشمنی دایی با شیث غلط از آب در اومد...
شرمندم دوست عزيز چون من دقيقا گفته بودم برخلاف نظر همه با شيث مشكلي پيدا نميكنه
گفته بودم با سپهر و عابدزاده مشكل پيدا ميكنه ، خوشبختانه 2 تا از پيش بيني هام درست درومد كه اين نشون ميده كه چه كشي احساسي حرف ميزنه چجه كسي از ديد فني
پ . ن : لينك پستم رو برات پيدا مي كنم تا ببيني من رنگ عوض كردم يا شما حرف تو دهن ملت ميزاريد
اشتباهات داوری به نفع تیم داییه؟
صبر ميكنيم تا دوشنبه تا 90 در اين رابطه قضاوت كنه
حتمالا اگه بازیو می دیدی می فهمیدی که تیم ما سر تر از ذوب آهن بود و تیمی که از باخت فرار کرد تیم ابراهیم زاده بود نه پرسپولیس
والا من كه بازي رو ديدم موقعاهاي گل دوب خيلي زياد وصد البته جدي بودن نمونه بارزش همون پاس منعمارزاده به بازيكن ذوب كه همه ديدذن
7 به 4 به نفع ذوب آهن
درصد گردش توپ هم كه تو محوطه هاي جريمه به سود ذوب بود
حالا نميدونم شما بازي امروز رو ميگيد كه بايد پرسپوليس ميبرد يا بازي هاي قديمي رو دربارش حرف مي زنيد ؟؟؟؟؟؟
alireza77777m
09-01-2010, 18:57
بازی خیلی پر برخورد و زیبایی بود.
گزارش بازی:
1-حدود35 هزار تماشاگر مشتاق از این بازی دیدن کردند.
2-30 نفر از هواداران ذوب آهن هم در جایگاه استقلالی ها حضور داشتند.
3-در نیمه ی اول بازی زانوی شلوار میثاق معمار زاده پاره شد.:Dدر نیمه ی دوم شرت پایش کرد.
4-کریم باقری،افشین قطبی،حبیب کاشانی،سامان آقازمانی در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
5-علی دایی در اولین بازی خود به شدت از سوی هواداران پرسپولیس تشویق شد.:177:
6-تماشاگران پرسپولیس ابتدا یحیوی(مربی دروازبانان) را تشویق نکردند.ولی در ادامه تصمیم گرفتند ازش حمایت کنند و او را تشویق کردند.
7-هواداران از علی دایی خواستار حضور احمدرضا عابدزاده شدند.:d0s69thbefhifftitrz
8-شهاب گردان قبل و بعد از مسابقه با دوستم خوش و بش کرد و در پایان بازی دستکش خود را به او اعطا کرد !:41:
9-مجید صالح(مربی ذوب آهن) که یکی از اقوام ما هست به شدت مرا تحویل گرفت.
10-از کادر فنی زمان کرانچار فقط احمدرضا عابد زاده کنار گذاشته شده است و بقیه ی کادر فنی به کار خود ادامه می دهند.
11-سرپرست ذوب آهن در نیمه ی دوم نیمکت ذوب آهن رو ترک کرد.:1:
12-در بازی امروز برای اولین بار در ضلع شرقی زمین هم بنرهای تبلیغات مشاهده می شد!:wagfinger1:
13-خیلی سریع راه افتادم و ترافیک سبک بود و در ساعت 41/18 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
من خودم یک دروازه بان هستم ! تمرینات گلری همه مثل همه و هیچ کس نمیتونه بگه از فلان کس بهتره ! مهم اینه که خود گلر استعداد و انگیزه داشته باشه و به یحیوی یا عابدزاده هیچ ربطی نداره !
منم با شما موافقم اما بايد شما اين سوال رو از دايي بپرسيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دايي گفته بود من آبروي خودم رو بيشتر از عابد زاده دوست دارم ،،
اينم نظر دايي در مورد دروازه بانها
وقتي دروازه بان از زاويه بسته گل ميخوره مشخصه روش كار نكردن --عين جمله دايي هست كه تو روزنامه ها گفته
طعاً بازی رو ندیدی ! گلی که ذوب زد رو حاضرم قسم بخورم آفساید بود ! خیلی جلوتر بود کاسترو و اون خطای دقیقه 90 ! بهتره به قول خودت واقع بین باشیم
من ميگم پنالتي ، پنالت نبود وگل دوب هم آفسايد بود
اما واقع بينانه اگه باشيم بايد بپذيريم بايد روب ميبرد
دایی اگه شانس داشت ایرانی نمیشد که یکی مثل شما بیاد ازش انتقاد کنه که هیچ درک فوتبالی جز کریمی نداره !
اگه خواستي ميتوني اينو تو يك نطر سنجي مطرح كنيم تا ببينيم دايي خوش شانس هست يا نه
Loverboy
09-01-2010, 19:07
منم با شما موافقم اما بايد شما اين سوال رو از دايي بپرسيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دايي گفته بود من آبروي خودم رو بيشتر از عابد زاده دوست دارم ،،
اينم نظر دايي در مورد دروازه بانها
وقتي دروازه بان از زاويه بسته گل ميخوره مشخصه روش كار نكردن --عين جمله دايي هست كه تو روزنامه ها گفته
اگه خواستي ميتوني اينو تو يك نطر سنجي مطرح كنيم تا ببينيم دايي خوش شانس هست يا نه
عابدزاده یک مربی دروازه بانی هستش ، نه سرمربی ! اون عابدزاده ای که من دیدم متاسفانه خیلی تو کار سرمربی دخالت میکرد که در حیطه ی کاریش نبود ! قطعاً اگه باهم بودند به مشکل میخوردند !
اون پنالتی هم کاملاً از طرف حسینی شارژ شد و به نظرم خیلی کاسه ی داغتر از آش شدی !
در واقع بینی شما که شکی ندارم ولی تیم پرسپولیس اگه شانس داشت باید برنده میشد !
پ.ن : هر گونه تهمتی بزنی شرمنده ی اخلاق ورزشیت میشم !
09-01-2010, 19:11
شرمندم دوست عزيز چون من دقيقا گفته بودم برخلاف نظر همه با شيث مشكلي پيدا نميكنه
گفته بودم با سپهر و عابدزاده مشكل پيدا ميكنه ، خوشبختانه 2 تا از پيش بيني هام درست درومد كه اين نشون ميده كه چه كشي احساسي حرف ميزنه چجه كسي از ديد فني
پ . ن : لينك پستم رو برات پيدا مي كنم تا ببيني من رنگ عوض كردم يا شما حرف تو دهن ملت ميزاريد
صبر ميكنيم تا دوشنبه تا 90 در اين رابطه قضاوت كنه
والا من كه بازي رو ديدم موقعاهاي گل دوب خيلي زياد وصد البته جدي بودن نمونه بارزش همون پاس منعمارزاده به بازيكن ذوب كه همه ديدذن
7 به 4 به نفع ذوب آهن
درصد گردش توپ هم كه تو محوطه هاي جريمه به سود ذوب بود
حالا نميدونم شما بازي امروز رو ميگيد كه بايد پرسپوليس ميبرد يا بازي هاي قديمي رو دربارش حرف مي زنيد ؟؟؟؟؟؟
هم من پیش بینی کردم با شیث مشکل پیدا می کنه هم تو ، ولی خوشحالم که دایی تفکرات حرفه ای رو ملاک قرار میده و مشکلات شخصیشو وارد تیم نمی کنه...
عابدزاده جزوی از کادر فنی بود و همه جای دنیا وقتی سرمربی عوض میشه این اختیارو داره که کادری که باهاش هماهنگه رو رو کار بیاره ، اینقدر این قضیه رو تکرار نکن
سپهر هم از اردوی تیم ملی تازه به تیم ملحق شده بود ، حتی خلیلی هم اگه بازی نمی کرد من به دایی خرده نمی گرفتم ، ضمنا شما نبودی که می گفتی سپهر سوتی؟؟؟ فک می کنم کسایی که بازی امروزو دیدن تغییرات مثبت خط دفاعی رو انکار نمی کنن اقلا عین بازی رفت خلعتبری رو اعصاب نبود ، تو بازی با سنگاپورم دیدیم خلعتبری چه قد آمادس
پرسپولیس امروز کاملا از حریف برتر بود ، اینو همه دارن میگن نمی خوای قبول کنی مساله ای نیست
ضمنا خوشحالم که امروز تماشاگرا با اینکه از نتیجه راضی نبودن دایی رو تشویق کردن ، هوادار داریم تا هوادار... استیل آذین و امثال هدایتی خودشونو بکشن همچین هوادارای وفاداری گیرشون نمیاد
پنالتی صد در صد پنالتی بود ، گل ذوب آهنم مردود بود اگه تو استادیوم بودی می دیدی داور از طرف کدوم تماشاگرا محکوم شد ، ---تبانی تبانی فوتبال اصفهانی----
نیازی به نظر سنجی نیست نظر سنجی نودو یادته؟؟ امروزم تماشاگرا کم مایه نذاشتن واسه اسطورشون ، لابد همه ترک بودن تو آزادی که از دایی حمای می کردن نه؟؟ اگه اینا اون به قول تو یه درصد فارسین که طرفدار دایین ببین دایی چه قدر محبوبه که یه درصد از طرفداراش اینقده
اين پست من تقديم به Issatice تا بدونن همين جوري حرف نزنن وببينند نظرات من احساسي هست يا نطرات ايشون كه حرف تو دهن ملت ميزارن
اينم پست من كه در موقع مربي شدن دايي گفته بودم
در ضمن با اومدن دايي ديگه بايد از عابد زاده خداحافظي كمرد چون اين بابا با همه عالم وآدمك دعوا داره
2- شيث رضايي هم 100% برخلاف چيزي كه دوستان ميگن بازيكن ثابت تيم ميشه
والبته سپهر حيدري نيمكت نشين ميشه
امكان نيمكت نشيني كلاه كج هم وجود داره
اين پست منو بزاريد و 2 هفته ديگه ببينيد اينجور هست يا نه
اونموقع دلايل خودمو ميارم
اينم لينك پيش بيني من از وصعيت پرسپوليس با آمدن دايي ([Only registered and activated users can see links])
خوشحالم كه دو تا ازپيش بيني هاي من درست درومد البته من با كمي واقع بيني به اين نتيجه رسيدم
شما هم اگه واقع بين باشيد به همه چيز ميرسيد
09-01-2010, 19:18
این نکته رو هم اضافه کنم که الان تو روم سپاهان و ذوب که می ریم ادعا نمی کنن با ناداوری از برد محروم شدن ، درواقع خوشحالم هستن که نباختن ، دلیلی نداره تو روم خودمون همین یه امتیازم که از دست داور در امون موند مورد حمله قرار بگیره
Loverboy
09-01-2010, 19:22
اين پست من تقديم به Issatice تا بدونن همين جوري حرف نزنن وببينند نظرات من احساسي هست يا نطرات ايشون كه حرف تو دهن ملت ميزارن
[QUOTE]در ضمن با اومدن دايي ديگه بايد از عابد زاده خداحافظي كمرد چون اين بابا با همه عالم وآدمك دعوا داره
من نمیدونم چی رو شما میخواید ثابت کنید ! باشه شما درست میگید ، برید بذارید خود پرسپولیسیها مشکل خودشونو خودشون حل کنند ! شمایی که از نتیجه نگرفتن پرسپولیس خوشحال میشی حیفه که راجع به تیم بزرگی مثل پرسپولیس اظهار نظر کنی ! نذارید بگم که حق ندارید راجع به پرسپولیس حرفی بزنید چون دوباره دارید اعصاب منو به هم میریزید !
امروزم تماشاگرا کم مایه نذاشتن واسه اسطورشون ، لابد همه ترک بودن تو آزادی که از دایی حمای می کردن نه؟؟ اگه اینا اون به قول تو یه درصد فارسین که طرفدار دایین ببین دایی چه قدر محبوبه که یه درصد از طرفداراش اینقده
والا من فكر ميكردم حد اقل 40000 تماشاگر بياد
چون بازي تراكتور سازي وپرسپوليس تو آزادي طرفداراي تراكتور بيشتر بودن
09-01-2010, 19:31
اينم لينك پيش بيني من از وصعيت پرسپوليس با آمدن دايي ([Only registered and activated users can see links])
خوشحالم كه دو تا ازپيش بيني هاي من درست درومد البته من با كمي واقع بيني به اين نتيجه رسيدم
باشه عزیزم تو نوستروداموسی!!
آخه بنده ی خدا اصلا مگه من تورو می شناسم که نقشه بکشم حرف دهنت بذارم
شیث مگه قبل از اومدن دایی فیکس نبود؟ مگه بد بازی می کنه؟ کنارش میذاشت خوب بود؟ بس کن دیگه اون بازیکنی که گذاشته رو میگی چرا گذاشته اونی که نذاشته رو میگی چرا نذاشته ، گلی که زدیمو قبول نداری گلی که خوردیمو قبول داری ، الان هر مصاحبه ای هم دایی بعد از بازی کنه میاری اینجا می زنی میگی به خدا واکذارت می کنم و ...
نیمه دوم یه ذره بهتر شدیم!
ولی کلا تیم تعطیل بود
محسن قهرمانی هم که آخرش بود
هم گل ذوب آفساید بود.هم دقیقه 90 خطا رو شیث رو نگرفت که داشتیم گل دوم رو هم میخوردیم!
جالب ترین نکته بازی هم بازی افتضاح پروین بود!
ولی شیث و شیری و بادامکی بهتر از بقیه بودن
09-01-2010, 19:33
والا من فكر ميكردم حد اقل 40000 تماشاگر بياد
چون بازي تراكتور سازي وپرسپوليس تو آزادي طرفداراي تراكتور بيشتر بودن
آخه یعنی چی؟؟
شما هم اگه طبق حرفی که زده بودی برا هو کردن دایی از شهرستان تا آزادی اومده باشی قطعا از محبوبیت دایی شوکه شدی!!
خطاب به SPEED :
با اين افكارت برو در مورد همون تيم استيل آذين اظهار نظر كن و بازيهاي اون رو تحليل كن نه تيم بزرگي مثل پرسپوليس
خيلي برات بهتره:34:
باشه عزیزم تو نوستروداموسی!!
آخه بنده ی خدا اصلا مگه من تورو می شناسم که نقشه بکشم حرف دهنت بذارم
شیث مگه قبل از اومدن دایی فیکس نبود؟ مگه بد بازی می کنه؟ کنارش میذاشت خوب بود؟ بس کن دیگه اون بازیکنی که گذاشته رو میگی چرا گذاشته اونی که نذاشته رو میگی چرا نذاشته ، گلی که زدیمو قبول نداری گلی که خوردیمو قبول داری ، الان هر مصاحبه ای هم دایی بعد از بازی کنه میاری اینجا می زنی میگی به خدا واکذارت می کنم و ...
دوست خوب فرا فكني نكن پستم رو با لينكش گداشتم تا اين جرفا رو نرني اما .................
ولي ديگه خوب شد ديگه از اين به بعد نميتوني حرف تو دهن كسي بزاري
شما هم اگه طبق حرفی که زده بودی برا هو کردن دایی از شهرستان تا آزادی اومده باشی قطعا از محبوبیت دایی شوکه شدی!!
من هنوز رو حرف خودم هستم در مورد ظرفدارا وبيش از 10 تاا پست توئ اين زمينه دادم
در مورد تشويث شدن دذايي همين قدر بگم كه ليدر هايي كه از رفتن عابد زاده به شدت عصباني بودن يكدفعه رنگ عوض كردن وعابدزاده رو از ياد بردن ........
09-01-2010, 19:52
دوست خوب فرا فكني نكن پستم رو با لينكش گداشتم تا اين جرفا رو نرني اما .................
ولي ديگه خوب شد ديگه از اين به بعد نميتوني حرف تو دهن كسي بزاري
من هنوز رو حرف خودم هستم در مورد ظرفدارا وبيش از 10 تاا پست توئ اين زمينه دادم
در مورد تشويث شدن دذايي همين قدر بگم كه ليدر هايي كه از رفتن عابد زاده به شدت عصباني بودن يكدفعه رنگ عوض كردن وعابدزاده رو از ياد بردن ........
برو بابا مگه لیدرا مثل تو هستن که تا یکی میره بر علیه باشگاه موضع بگیرن و آرزوشون بشه باخت تیم؟؟ پول میگیرن که حمایت کنن ، وظیفشونم حمایته ، تیم ما نظم داره مثل استیل آذین نیست که نه معلومه مدیرش هدایتیه یا مهریزی نه معلومه سرمربیش استیلیه یا مهاجرانی..
به قول دوستمون شما بهتره از همون استیل آذین حمایت کنی و من از صمیم قلب به آقای هدایتی تبریک می گم که بعد از دو سال و نیم پول خرج کردن موفق به جذب یکی از هواداری پرسپولیس شدن:d0s69thbefhifftitrz
برو بابا ، لیدرا مگه مثل تو هستن که با رفتن یکی بیان بر علیه تیم کار کنن آرزوشون بشه باخت تیم؟؟ وظیفشونه حمایت کنن ، تیم مثل استیل آذین بی صاحاب نیستش که هر کی یه چیزی بگه معلوم نیست مدیرش مهریزیه یا هدایتی معلوم نیست سرمربیش استیلیه یا مهاجرانی ، پرسپولیس یه تیم منظمه، روشنه؟؟
به قول دوستمون شما بهتره از همون استیل آذین حمایت کنی و من از صمیم قلب به آقای هدایتی تبریک می گم که بعد از دو سال و نیم پول خرج کردن موفق به جدب یکی از هواداری پرسپولیس شدن :d0s69thbefhifftitrz
من 100 بار گفتم بازم ميگم اولا بنده 4 سال بيشتر ازشما طرفدار پرسپوئليس واقعي بودم
وگفتم من با آقايون مخالفم كه تيم محبوب پرسپوليس رئو ميخوان بيچاره كنن ، اما منم مثل يكي از همون كسايي كه به ورزشگاه نميرن اين تيم رو دوست ندارم چون اين تايم تنيم آقايون هست نه تيم پرسپوليس:164::164::164:
پ . ن : بنده هميشه منتقد بودم اما تو جامعه ورزشي ما اگه منتقد باشي اجازه هيچ كاري رو بهت نميدن ..به خدا من دلم به حال اين تيم ميسوره .اما تا انتقاد ميكنم .... برام مياد وبايد دست به عصا باشم
سلام به همه بروبکس پرسپولیسی:72:
به نظر من اصلا بازی خوبی ارائه ندادیم مخصوصا تو دقایق اخر ولی نتیجه خوبی گرفتیم! چون داشتیم در مقابل یکی از بهترین تیم هایه لیگ پارسال و امسال بازی میکردیم! و به نظرم باید توقع خودمون رو از پرسپولیس پایین بیاریم! به نظر من اگه با اینهمه تغییرات از مدیر و مربی بگیر تا بازیکنا سوم شدن تو این لیگ نتیجه خیلی خوبی خواهد بود!! مطمئنا وقتی مربی مثل کرانچار با تجربه بالا و علم زیاد نمیتونه بعد از یک نیم فصل به ثبات برسه! علی دایی هم نخواهد توانست! ولی دیگه زمان انتقاد از دایی گذشته و به نظرم باید از اینجا به بعد فقط از دایی حمایت کنیم و امیدوارم که دایی بتونه چند سال تو پرسپولیس کار بکنه! به نظر من مشکل تیم ما اینه که یک هافبک طراح تو وسط زمین نداریم و متاسفانه هر وقت توپ رو میگیریم سریع به حریف میدیم و دوباره شروع میکنیم به دویدن برایه پس گرفتن توپ! پاس هایی که بازیکن هامون به هم میدادن به 5 تا نمیرسید!! و کل شوت هایی که سمت دروازه زدیم تو کل بازی 4 تا بود که فقط یکیش با کیفیت بود! و متاسفانه تو دقایق اخر افتضاح بودیم و ممکن بود بازی رو هم ببازیم ولی خوش بختانه 1 امتیاز گرفتیم! امیدوارم تیم روند رو به رشدی رو طی بکنه.به امید پیروزی در بازی هایه بعدی:72:
در ضمن با اومدن دايي ديگه بايد از عابد زاده خداحافظي كمرد چون اين بابا با همه عالم وآدمك دعوا داره
کلاه کج که امروز از اول بازی کرد(حالا خوب یا بد بازی کردنش به عهده کارشناس ها)
سپهر حیدری هم که خود دایی بعد از بازی که فردوسی پور ازش پرسید گفت مطمئنآ به دلیل خستگی سفر تیم ملی و اینکه با ما تمرین نداشتن نتونست بازی کنه
شیث هم این بازی تو ترکیب بود معلوم نیست بازی های دیگه تو زمین باشه(چون اگه دایی این کار رو هم از روز اول انجام میداد تعداد مخالفایی که مثل شما بیشتر میشدن)
ولی جدآ بازی ترکیبی خوبی از پرسپولیس شاهد بودیم
تا قبل از اینکه گل بخوریم پرسپولیس خیلی خوب صاحب توپ و زمین بود و نشونش هم اون شوت خلیلی که میلیمتری از کنار دروازه بیرون رفت
در مورد معمارزاده هم که گفتی نظر من اینه که اشتباهات فردی رو نمیتونه از زیبایی بازی کم کنه ؛حالا یه توپ رو انداخت جلوی بازیکن ذوب آهن باید بگیم پرسپولیس بد بازی کرد؟
من به شخصه به این تیم امید دارم و به نظرم روندمون از قبل خیلی بهتر میشه...
SoRoUsH2010
09-01-2010, 21:27
speedمعلومه که فوتبالو میشناسه بعضی ها نمیدونن کیا تو این فوتبال دست دارن فوتبال ایران در ... رتبه ی اولو داره به نظر من دایی افتخار این فوتباله ولی محبوبیتش خیلی کم و بسیار مغروره و همونجور که این دوست عزیزمون گفت این تیم ماله اقایونه البته ببخشید در مورد پرسپولیس حرف زدم
Loverboy
09-01-2010, 21:41
پ . ن : بنده هميشه منتقد بودم اما تو جامعه ورزشي ما اگه منتقد باشي اجازه هيچ كاري رو بهت نميدن ..به خدا من دلم به حال اين تيم ميسوره .اما تا انتقاد ميكنم .... برام مياد وبايد دست به عصا باشم
شما اگه دلسوز بودی پدر مارو در نمیاوردی ! فقط به همه تهمت میزنی و توهین میکنی اسمش میذاری انتقاد ! این اسمش انتقاد نیست ! انتقاد راه داره نه اینکه چشمتو ببندیو هر چیزیو که به نفعت بود رو بگی خوبه هر چیزی که به ضررت بود رو با تهمت زدن بخوای ثابت کنی ! اینو به عنوان یک دوست بهت میگم که برای همیشه تو ذهنت بمونه . طرفدار تیمی بودن یعنی عاشق اون تیم بودن ! نه اینکه چون 4 نفر آدم که ازشون خوشت نمیاد اومدن تو تیم بری طرفدار یه تیم دیگه شی ! بعد جالبتر از اون آرزوی نتیجه نگرفتن اون تیم رو کنی ! نه عزیزم همون علی کریمی هم الان آرزو میکنه که پرسپولیس با دایی نتیجه بگیره ، چون عاشق این تیمه و حزب باد نیست ! رفته به استیل ولی باز هم نشون داد عاشق پرسپولیسه ! شما اگه هوادار واقعیه تیم بودی الان من انقدر نگران بخش نبودم ، چون معلوم نیست که از فردا که من رفتم چه بلایی سر اینجا خواهد آمد ! شما به اندازه ی 10 تا طرفدار حریف منو اذیت کردی ولی دلم نیومد دسترسیت رو به اینجا رو ازت بگیرم و ناراحت شدن خودمو به جون میخریدم به خاطر شمایی که 1 ذره بنده رو درک نمیکنی !
مسئولیت اینجا کار خیلی سختی بود که اینو محمد بهم گفته بود ولی باور نمیکردم ! الان میفهمم چی میگفت چون انواع و اقسام نظرات تو اینجا گفته میشه و باید مدیریتش کرد !
بارها سر همین کارهاتون خسته شدم و استعفا دادم ولی مدیران که تا این لحظه از بین اونهایی که اینجا کامنت میذارند کسی رو پیدا نکردند که بتونه جایگزین من بشه ! الانم که دارم میرم و معلوم نیست چه بلایی سر اینجا خواهد آمد . امیدوارم حرمت بخش خودتون رو نگه دارید تا دیگه مشکلی پیش نیاد ! هر چند بعید میدونم ، چون هر چی که میگم نه تنها گوشتون بدهکار نیست بلکه بدتر هم میشه !
یا حق
09-01-2010, 21:58
speedمعلومه که فوتبالو میشناسه بعضی ها نمیدونن کیا تو این فوتبال دست دارن فوتبال ایران در ... رتبه ی اولو داره به نظر من دایی افتخار این فوتباله ولی محبوبیتش خیلی کم و بسیار مغروره و همونجور که این دوست عزیزمون گفت این تیم ماله اقایونه البته ببخشید در مورد پرسپولیس حرف زدم
معلومه شما هم تیم پارسال خودتون و امسال قلعه نویی رو خوب می شناسی ، من هیچوقت نتونستم تحمل کنم استقلال رتبش بالا تر از پرسپولیس باشه اما پارسال اصلا ناراحت نبودم چون کاملا واضح بود که استقلال نمایشی داره می بره ، تو آسیا هم دیدیم چی گذشت... دیدیم کدوم تیم بود که یه کم بیشتر از بقیه تیمای ایرانی مقاومت کرد و کدوم تیم بود که ادعا داشت با الاتحاد به فینال میرسه ولی..!!
اما بهتره این تصوراتو به تیم امسال ما منتقل نکنی ، این تیم اگه مال آقایون بود نه تو بحث بودجه اینقدر تحت فشارش میذاشتن ، نه تو داوری و حاشیه و .. بهش بی مهری میشد ، اتفاقا چون تیم آقایون نیست این همه مصائب داره تا بلکه کم بیاره و تیم آقایون شه که نمیشه
دایی هم نمی دونم دیگه چی باید بشه تا بعضیا محبوبیتشو به رسمیت بشناسن ، امروز کم شعار حمایت حمایت برا دایی سر دادن؟؟
دایی قطعا از اونجایی که برخوردای قاطع و صریح داره کینش به دل بعضیا نشسته ولی این دلیل نمیشه که حرمتش شکسته شه ، هم دشمنی راه داره هم انتقاد ، هر کی با هرکی دشمنه که فحش ناموسی بهش نمی کشه ، حالا مایلی کهن سنش از دایی بیشتره یه چیزی میگه ایرادی نداره ، ولی خیلیا هنوز سنشون نصف سن دایی هم نیست از یه الفاظی برا این آدم استفاده می کنن که ...
میگن زمستون می ره رو سیاهیش به ذغال می مونه ، قصه ی فوتبال ماس منتها با فرق اینکه ذغاله از رو نمیره ، نه قلعه نویی با نتایجش تو آسیا از رو رفت ، نه مثلث تاج شریفی کفاشیان با این همه گندی که بالا آوردن از رو رفتن ، نه ... به هر حال دایی کمربندشو سفت بسته واسه یه هفتخوان تا آبرویی که حقشه رو پس بگیره ، ما هم کمربندمونو سفت بستیم تا افتخاری که حق تیممونه رو پس بگیریم ، چه از دایی خوشمون بیاد چه نیاد فعلا هدف مشترکی داریم باید پای هم وایسیم
ALi ReZa
10-01-2010, 02:58
من واقعا نمی فهمم این همه بحث بیخود واسه چیه ؟!!!
واسه اثبات علی کریمی ؟
بابا به خدا هیشکی منکر توانایی هاش نیست !
من یه چند وقت اینجا نمیومدم ولی این چند وقته که دوباره میام و میرم حس میکنم اینجا زیادی بچه بازی شده !
بابا بسه دیگه
محمد بیچاره رو که مجبور کردین استعفا بده
از رو نمیرین هنوزم ؟!!!
عجبا !
Moein-Chelsea
10-01-2010, 09:05
در نیمه دوم خیلی سطح بازی بهتر شد و تونستند با برنامه تر بازی کنند
معمار زاده که به نظرم عالی کار کرد ولی باز هم تا حدودی خط دفاعی متزلزل نشون داد به نظرم کلاه کج و پروین روز خوبی نداشتند ولی خلیلی با نشاط بازی کرد و حیف شد اون توپ گل نشد و خدا رحم کنه که مصدوم نشده باشه به منصوری هم باید نمره قبولی رو داد
Ali Chelsea
10-01-2010, 11:33
من به عنوان یه کسی که طرفدار هیچ تیمی تو ایران نیستم این نظرات رو می نویسم! :1:
به نظرم پرسپولیس بهتر از زمان قبلش که با کرانچار بود بازی کرد!
نمیخوام بگم اخراج کرانچار کار درستی بود! ولی خوب الان علی دایی واسه بازی اول خوب کار کرد!
یه کم هافبک های گوشه پرسپولیش ضعیف بودن تو این بازی!!
چون تو فوتبال علی اصغری ایران هافبک گوشه ها باید قوی باشن و مهاجم ها بتونن هد بزنن یا پنالتی بگیرن! تنها روش گل زنی همینه!!:6qwup3:
داوری هم که .... بهتره راجع بهش حرف نزنیم چون طبیعی شده این اشتباه های مکرر ! ولی به نظرم این همه اشتباه تو کل لیگ غیر طبیعیه!:164:
ولی آرفی هم اصلا خوب بازی نکرد! تو پیام چی بود و الان چی شده؟؟؟
10-01-2010, 14:48
من به عنوان یه کسی که طرفدار هیچ تیمی تو ایران نیستم این نظرات رو می نویسم! :1:
به نظرم پرسپولیس بهتر از زمان قبلش که با کرانچار بود بازی کرد!
نمیخوام بگم اخراج کرانچار کار درستی بود! ولی خوب الان علی دایی واسه بازی اول خوب کار کرد!
یه کم هافبک های گوشه پرسپولیش ضعیف بودن تو این بازی!!
چون تو فوتبال علی اصغری ایران هافبک گوشه ها باید قوی باشن و مهاجم ها بتونن هد بزنن یا پنالتی بگیرن! تنها روش گل زنی همینه!!:6qwup3:
داوری هم که .... بهتره راجع بهش حرف نزنیم چون طبیعی شده این اشتباه های مکرر ! ولی به نظرم این همه اشتباه تو کل لیگ غیر طبیعیه!:164:
ولی آرفی هم اصلا خوب بازی نکرد! تو پیام چی بود و الان چی شده؟؟؟
بنده خدا آرفی اومد پرسپولیس که آقای گل شه یه فصل نشست رو نیمکت شیرینکاریای نوروزی و وسلی رو دید ، منم بودم کلا شخصیت و اعتماد به نفسم منهدم می شد
Loverboy
10-01-2010, 21:03
پستهای بیهوده پاک شد ! به مسبب این بی نظمی و ادامه دهندگان آن نیز اخطار داده شد . در صورت تکرار برخورد جدی تری انجام میشود !
پنالتى مشكوك هم به داد پرسپوليس نرسيد
پرسپوليس ۱- ذوب آهن ۱
گل ها: محسن خليلى (دقيقه ۵۲) از روى نقطه پنالتى براى پرسپوليس، كيوان امرايى (دقيقه ۸۶) براى ذوب آهن
داور: محسن قهرمانى
كمك ها: رسول فروغى ومسعود فرح نيا
اخطار: حسين بادامكى (پرسپوليس)، على احمدى (ذوب آهن)
تماشاگر: ۲۰ هزار نفر
ورزشگاه: آزادى
پرسپوليس
ميثاق معمارزاده (۱۱)، شيث رضايى (۱۳)، عليرضا محمد(۱۵)، محمد پروين (۱۰) از دقيقه ۴۶ محمد منصورى فهيم (۱۵)، مجتبى شيرى (۱۶)، تياگو فراگو (۱۴)، هادى نوروزى (۱۲) از دقيقه ۷۲ ميثم بائو، عادل كلاه كج (۱۳)، ابراهيم شكورى (۱۵)، اشپيتيم آرفى (۱۲) از دقيقه ۴۶ محسن خليلى (۱۳)، حسين بادامكى (۱۵)
سرمربى: على دايى
ذوب آهن
شهاب گردان (۱۴)، سيدمحمد حسينى (۱۵)، محمد صلصالى (۱۵)، فرشيد طالبى (۱۴)، محمد منصورى (۱۶)، على احمدى (۱۴)، حسن اشجارى (۱۷)، محمد قاضى (۱۵) از دقيقه ۷۰ كيوان امرايى، قاسم حدادى فر (۱۴)، از دقيقه ۶۵ محسن مسلمان، محمدرضا خلعتبرى (۱۶) از دقيقه ۸۵ ايگوركاسترو، اسماعيل فرهادى (۱۵)
سرمربى: منصور ابراهيم زاده
شرح گل ها
گل پرسپوليس:
روى خطاى مشكوك سيدمحمد حسينى كه حرف و حديث هاى بسيارى را با خود به همراه داشت، هادى نوروزى در داخل محوطه جريمه تعادلش را از دست داد كه محسن قهرمانى اعلام پنالتى كرد و ضربه را محسن خليلى برخلاف حركت شهاب گردان به گل اول بازى تبديل كرد.
گل ذوب آهن:
روى كنترل و پاس خوب ايگور كاسترو، كيوان امرايى صاحب يك بخت خوب گلزنى شد كه ضربه اول او به مدافع پرسپوليس برخورد كرد و دوباره توپ جلوى پاى او افتاد كه اين بار ضربه او به دور از دستهاى معمارزاده به گل تساوى بازى تبديل شد.
لحظات حساس
دقيقه :۳ شيث رضايى روى فشار اسماعيل فرهادى به اشتباه يك پاس به عقب خطرناك را براى ميثاق معمارزاده فرستاد كه چيزى نمانده بود دروازه سرخپوشان باز شود كه دروازه بان پرسپوليس توپ را با دشوارى تمام از آن خود كرد.
دقيقه :۲۸ شوت ناگهانى محمد قاضى از پشت محوطه جريمه پرسپوليس مى رفت كه دروازه سرخپوشان را با مشكل مواجه نمايد كه ميثاق معمارزاده توپ را از زير طاق دروازه به كرنر فرستاد.
دقيقه :۲۹ ضربه اسماعيل فرهادى مى رفت كه وارد دروازه پرسپوليس شود كه عليرضا محمد توپ را در آستانه ورود به دروازه دفع كرد.
دقيقه :۴۶ حسن اشجارى روى يك فعل و انفعال توپ در پشت محوطه جريمه پرسپوليس، صاحب يك فرصت خوب شد كه ضربه اش با فاصله از كنار دروازه به بيرون رفت.
دقيقه :۷۵ محمد منصورى از چپ توپى را عرضى براى خليلى فرستاد كه ضربه اين بازيكن پس از برخورد به پاى مدافع ذوب آهن با فاصله كم از كنار دروازه اين تيم اصفهانى به بيرون رفت.
دقيقه :۸۳ محمد منصورى با عبور از ۳ مدافع ذوب آهن ضربه آخرش را كم جان زد تا گردان براحتى آن را مال خود كند.
دقيقه :۸۵ روى ارسال يك كرنر بلند از چپ توسط حسن اشجارى، ضربه سر صلصالى را معمارزاده با يك شيرجه خوب مهار كرد.
دقيقه :۸۹ روى ضربه كرنر بلند اشجارى و دفع ناقص معمارزاده، محمد صلصالى صاحب يك بخت بادآورده شد كه ضربه اش فضاى بالاى دروازه را شكافت.
شرح بازى
پرسپوليس در ديدار با ذوب آهن نشان داد كه به لحاظ نفرى در كادر فنى خود مشكل نداشته است، چرا كه با آمدن دايى هم وضعيت پرسپوليس از آن چيزى كه قبل از آن بود بهتر نشد.على دايى، تيمش را با چند تغيير نسبت به ديدارهاى گذشته به ميدان فرستاد اما تغييرى در آهنگ بازى سرخپوشان به چشم نيامد و باز اين تيم، چشم بسته به دروازه اى مى زد كه روز چندان سختى را پشت سر نگذاشت.
حضور محمد پروين و اشپيتيم آرفى از ابتداى بازى در زمين نشان داد كه على دايى هم ممكن است در بازيخوانى بازيكنانش مرتكب اشتباه شود، اشتباهى كه پس از پايان ديدار ۲ تيم سرمربى جديد سرخپوشان به آن اعتراف كرد.با ۲ تغيير همزمان محسن خليلى و محمد منصورى فهيم به جاى آرفى و پروين از دقيقه ۴۶ بازى تقريباً نظم تيمى سرخپوشان بهتر شد اما باز عجله پرسپوليسى ها براى رسيدن به پيروزى باعث شد كه فرصت ها يكى پس از ديگرى براى اين تيم از دست برود تا جايى كه دايى نوروزى را هم به دليل تعدد اشتباهاتش از زمين بيرون كشيد و ميثم بائو را جايگزين او ساخت.
هر چه پرسپوليسى ها در مقابل اصفهانى ها پر اشتباه ظاهر شدند اما در عوض ذوب آهنى ها يك فوتبال تاكتيكى و مبتنى بر برنامه را از خود به نمايش گذاشتند، ديدارى كه نتيجه تساوى عادلانه ترين نتيجه براى آن بود.منصور ابراهيم زاده و تيمش كه آمده بودند تا دست خالى از تهران خارج نشوند، به خواسته خود رسيدند و باوجود شكست يك بر صفر هرگز نا اميد نشدند و با يك فوتبال تهاجمى، فكورانه و زيبا و البته با تعويض هاى طلايى توانستند پرسپوليس دايى را متوقف كنند، كارى كه نشان داد تعويض هاى منصور ابراهيم زاده هم با حساب و كتاب انجام شده است.
javad_13888
12-01-2010, 19:25
بازي اون طور كه انتظار مي رفت تماشاگر پسند نبود ولي نكته هاي جالبي هم در اين بازي ديده شد مثل بازي عالي شيث در خط دفاع كه حتي روي گل هم در صحنه ي اول جلوي توپ رو گرفت ولي در صحنه دومم توپ از زير دستاش رفت تو گل . من به اين تيم اميد بيشتري دارم تا تيم كرانچار اما براي اظهار نظر كردن هنوز زوده و تا 3 يا 4 تا بازي ديگه ميشه گفت دايي چند مرده حلاجه . در اين بازي پيروزي جون دار تر از هميشه بود ولي كار خاصي رو در حمله ما از پيروزي نديديم و گل هم روي يك پنالتي مشكوك زده شد . تيم ذوب آهن هم مثل هميشه نبود كه احتمال زياد خستگي بيش از حد خلعتبري رو ميشه يكي از عوامل روند كند بازي ذوب آهن دونست . در كل تو اين هفته آمار نشون داد كه تعطيلي ليگ تا چه حد روي كيفيت ليگ تاثير گذاره :winksmiley02:
sajad_shahin999
13-01-2010, 09:04
برای دایی آرزوی موفقیت می کنم البته از بعد بازی شاهین
پرسپولیس بازی سختی در بوشهر داره من که در تهران نیستم که بازیهای پرسپولیسو از نزدیک تماشا کنم ولی شنبه که پرسپولیس در بوشهر بازی داره بازیشو از نزدیک تماشا میکنم ولی من اول از اینکه پرسپولیسی باشم شاهینی هستم
البته اگه استادیوم جا گیر بیاد که برم
با توقف صدر نشین الان بهترین موقعیته برای کم کردن فاصله ولی بدیش اینه که حریفمون شاهینه که به همین راحتی امتیاز اونم در خونش نمیده ! محمود یاوری هم همیشه تیمهاشو جوری جلوی پرپسپولیس میفرسته که انگار بازکناش دارند جلوی تیم اروپایی بازی میکنند و با تمام جون و دل برای برد و امتیاز گرفتن میان امیدوارم فردا جوونی و مدرن بودن دایی به تجربه یاوری و انگیزه بازیکناش بچربه.
تیم هایی مثل شاهین بیشتر از اینکه از لحاظ تاکتیکی تیم خوبی باشن از لحاظ امادگی جسمانی و فیزیکی خوب هستن و سعی میکنن با دوندگی زیاد ضعف تکنیکی بازیکنان هاشون رو پوشش بدن وتیم ما هم اگه بخواد نتیجه بگیره باید مثل اونا دونده باشه!! درحالی که تو این چند وقته نشون دادیم که از لحاظ امادگی جسمانی ضعیفیم که این قضیه تو بعضی از بازیکن ها مشهود تر بود!! که فکر کنم بدلیل تمرینات بدنسازی بی برنامه پیش فصل باشه!
امیدوارم فوتبال خوبی بازی کنیم و نتیجه خوبی هم بگیریم
Moein-Chelsea
16-01-2010, 08:55
من هم به برد امروز خیلی خوش بین هستم ضمن اینکه نمیشه از ارزشهای تیم بوشهری هم گذشت و مهمترین فاکتورشون هم حضور پر شور تماشاگر ها هست که دردسر سازه دیگه مثل اون موقع نیست که تیمهای پایتختی هیچ جا غریب نباشند و امروز همه تیم محبوبشون رو حمایت میکنند
دایی امروز برای تحمیل خودش به مخالفاش محکوم هست که این بازی رو ببره که ایشالا هم میبره
El Capitán7
16-01-2010, 16:51
واقعا برای پرسپولیس متاسفم ، بر می دارن علی دایی رو میذارن مربی و ... واقعا شاهین تیمیه که 4 تا گل بخوره ؟
16-01-2010, 16:59
آخه علي دايي هم شد مربي ؟؟؟؟؟ چرا پرسپوليس با 4 تا از شاهين بخوره ؟؟؟؟ درسته شاهين خوب بازي كرد ولي نبايد از بازي ضعيف سرخپوشان رو نديده گرفت .... اين پرسپوليس ديگه پرسپوليس بشو نيست.....:-&
El Capitán7
16-01-2010, 17:03
پرسپولیس این قدر بد بازی کرد که به نظرم 4 تا گلم کم بود
alireza77777m
16-01-2010, 17:05
شاهین تیم با انگیزه ای بود و پرسپولیس جلوی اون همه هوادار نتونست خوب بازی کنه.به نظر من این تیم با دایی هر هفته بهتر میشه.امیدوارم پرسپولیس بازی با راه آهن رو ببره.
ArtesheSorkh
16-01-2010, 17:05
واقعا عجب بازی شد ... واقعا ثابت شد دایی نه اینکه کاری نکرده بلکه کارهارو بدترم کرده
ما بازی رفت 1-1 کردیم با مربیگری کرانچار الان تا دقیقه 80 4-0 باختیم
به خدا باید زار زار به حال این فوتبال گریه کرد
من که پاک نا امید شدم
یه خبر خوب دقیقه 94 هوار ملا محمد گل زد ... واقعا خودشو نشون داد دوباره
ولی با این وجود پرسپولیس تیم بشو نیست:imoksmiley:با دایی
حيف نام پرسپوليس كه روي پيراهن اين بازيكنهاست
به خدا اگه فرگوسن هم بياد و مربي اين تيم بشه باز هم هيچي نميشه
هيچ ربطي به علي دايي نداره
با اين بازيكناي بيغيرت و بي تعصب و پولكي ما هيچي نميشيم
هاشا به غيرت اين بازيكنا
اين بازيكناي حيف نون كه فقط بلدند بيت المال را حروم كنند به درد لاي جرز ميخورند
بازم ميگم اين باخت هيچ ربطي به دايي نداره
Devils Master
16-01-2010, 17:14
سلام
خیلی ضایع با این پرسپولیس خیلی شانس اووردیم واگرنه یه 2 تا دیگه هم باید میخوردیم ~x(
واقعا با دایی همینه این پرسپولیس فکر کنم اسیا هم باید بی خیالش باشه :42kmoig:
خسته شدیم از این بازیها
SoRoUsH2010
16-01-2010, 17:16
به هوادارای پرسپولیس تسلیت میگم خدا وکیلی کرانچار عمرا به شاهین نمیباخت دایی اگه مربی بود ایرانومیبرد جام جهانی فوتبال ایرن همه جاش داغونه اون از تیم ملیش اینم از استقلال و پرسپولیس
abbaspmz
16-01-2010, 17:17
بازی خیلی بدی بود ، من که پاک ناامید شدم ، متاسفانه دو دفاع کناری یعنی علی محمد و شکوری تو کل بازی 1 سانت نتونستن انجام بدن مه هیچ ، پشت سرشون هم خالی بود و تمتم حملات شاهین با خالی شدن جای ایندوتا شکل میگرفت ، معمارزاده هم روز خوبی نداشت ، کلا دروازه بانی که نشون داده هر جور اشتباهی بلد بکنه و نمیشه بهش اطمینان کرد ، خط میانی هم که تعطیل بود.
هر چی فکر میکنم نمیتونم دلیلی واسه شکست پیدا کنم که ته دلم آروش شه ؟!
ITALIANO
16-01-2010, 17:18
مشكل امــروز فوتبال اين مملكت اين سـرمربي هاي بدبخت نظـير دايي ، صمـد و ... نيستند!
مشكل اون قــرار داد هاي هنگفت بازيكنان تهــروني هست كه صد برابر تيم هاي شهرستاني پول مي گيرن ولي به اندازه 1/3 اون پـــول هم بازي نمي كنن!
طــرف وقتي با پولش يك خونه تو ظفــر ، نياوران ، . . . ميخره ديگه بيخيال فوتبال كردن ميشه!
بايد به حال اين فوتباليست ها!! خون گريه كـــرد.
abbaspmz
16-01-2010, 17:21
مشكل امــروز فوتبال اين مملكت اين سـرمربي هاي بدبخت نظـير دايي ، صمـد و ... نيستند!
مشكل اون قــرار داد هاي هنگفت بازيكنان تهــروني هست كه صد برابر تيم هاي شهرستاني پول مي گيرن ولي به اندازه 1/3 اون پـــول هم بازي نمي كنن!
شما بازی بهادر عبی و پتروویچ رو وقتی که تو پرسپولیس بودن با بازی امروزشون مقایسه کن ، یا بائو ، منصوری رو وقتی که تو ابومسلم بودن.
وقتی میان به یکی از این دو تا تیم پاک بیخیال میشن همه چی رو.
4تا خوردیم
4 تا هم نخوردیم!
این کادر فنی و این بازیکنا حتی لایق فحش دادن هم نیستن!
اون معمار زاده انگار اومده مرغ شکار کنه مرتیکه یابو!
دم همه شاهینی ها گرم !
خداییش با کمترین امکانات با کم ترین حقوق بین بقیه تیم ها با چه شور و اشتیاقی بازی میکردن!
نوش جونشون
اسم این تیم هم از این به بعد باید بزارن قرمزپوشان بی غیرت پایتخت نه اسم کبیر پرسپولیس
Good bad ugly
16-01-2010, 17:23
یعنی واقعا هیچ چیزی نمیشه گفت.یعنی افتضاح به طور کامل
اقای معمارزاده هنوز ادعا داره که از رحمتی هم بهتره و باید فیکس تیم ملی باشه
دفاع هم که ابکش بود ,محمد هم خیلی وقته که هیچی نیست و شکوری هم از اون بدتر
هافبک هم که اصلا هیچ,صد رحمت به همون بادامکی
واقعا افتضاح بودیم نمیدونم اینا چه هدفی داشتن از این بازی اون از اون دروازه بانمون که توپ رو نمتونه بگیره میره تو گلش اون از مدافع هامون که قشنگ شاهین نقطه عفمون رو فهمیده بود بازی اگه 20 دیقه دیگه ادامه داشت من مطمئنم مارو شیش تایی میکردن
خدایی کی فکرشو میکرد این نتیجه بدست بیاد؟=====>>>>[Only registered and activated users can see links]
واقعا نمی دونم چرا باید فوتبال ما این بلا سرش بیاد که یکی از دو تیم بزرگ فوتبال ایران به این حال بیفته و 4-1 ببازه از تیم چهاردهم جدول واقعا چرا باید این اتفاقا بیفته؟
یه حمله درست حسابی نداشتیم گلیم که زدیم سوتی دروازه بان اونا بودش وگرنه عمرا گل میزدیم خدایی کی فکرشو میکرد بازی اینطوری باشه؟
تازه داشتیم تو رتبه سوم جا میگرفتم که یهو فک کنم الان بیفتیم 7
شماها خدایی تو این بازی چنج تا پاس درست دیدید؟ولی اونا چی قشنگ با تاکتیک و برنامه ریزی شده مال ما فقط دنبال توپ
ببینید دوستان اصلا این بازی ربطی به مربی و اینا نداره هرکی دیگه هم بود شاید همین نتیجه رو میگرفت این تیم از همون ابتدا بد بسته شد وقتی یه تیمی تو یه فصل 18 تا تغییر انجام میده چه انتظاری میشه ازش داشت؟
همین پتروویچ امروز بیچاره کرد پرسپولیسو من همون فصل پیشم گفتم با فروختن پتروویچ هافبک بدجوری صدمه میبینه همینطورم شد واقعا امروز ترکوند عالی بود
دفاع پرسپولیس عبور آزاد بود هرکی دلش میخواست میومد و رد میشد و گل میزد به سادگی آب خوردن
بازیکنا دیگه مثه اون موقع ها نیستن فقط شده براشون پول چه براشون مهمه مردم چی میگن فش میدن و اینا اونا پولشونو میگیرن میرن مردم هرچی میخوان پشت سرشون حرف بزنن دیگه یکم غیرت تو وجودشون نیست کاملا با Marco ([Only registered and activated users can see links]) عزیز موافقم کاملا درست میگین
مثلا این بائو فقط لباس قرمز پوشیده بود وگرنه در اصل داشت برای اونا بازی میکرد یه حرکت درست حسابیم نداشت
وقتی هم مربی در اول فصل دو روز بیشتر بهش وقت داده نمیشه یعنی انقدر دیر میارنش که نمیتونه با کسی آشنا شه باید در مدت 10 هفته تازه تو جو تیم بیاد از این تیم چه انتظاری میره دیگه؟
دایی هم اونقدر ها بهش گیر ندین چند وقته اومده تو تیم که توقع دارین ببره ازش طرفداری نمی کنم ولی بهش حق هم میدم چون این تیم کلا از ریشه مشکل داره هر کسی دیگه ای هم بیاد نمیتونه این تیمو جمع کنه حتی فرگوسن!
مگه اینکه یه معجزه رخ بده
واقعا امروز افتضاح بودیم اگه اون گلو هوار نمیزد سنگین ترین شکست تاریخ باشگاهمون رو متحول میشیدم که در نوع خودش رکورده البته از این سنگین ترین ها 3 تا در سالهای اخیر بوده اینم روش
دفاع خیلی بد بود هر توپی میمود میرفت تو گل خدایی شانس اووردیم بیشتر نخوردیم
جایه آقا محمد لاور واقعا خالی واقعا با آوتارشون موافقم فوتبال ایران به رحمت ایزدی پیوست وقتی که دو تیم بزرگ کشورشون اینجوری کار میکنن و افتادن سره یه امتیاز به جون هم بعد تیم های اصفهانی دارن روز به روز پیشرفت میکنن ولی تیم های بزرگ کشور دارن داغون میشن
امیدوارم که هر اتفاقی میفته دیگه اینجوری نبازیم و تحقیر نشیم
خب خدا رو شکر بعضی ها نیستند که من یکی دو ماهه اینجا نیومد به یمن وجود همون خیلی ها :D
اما در مورد بازی باید بگم که احساساتی نشید و با یه بازی قید همه چی هم نزنید خواهشا !!! تیم ما امروز خوب بازی نکرد و باخت و تیم شاهین و یاوری هم مثل همیشه جلو پرسپولیس خوب بازی کرد و برد !!! هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاده !!!
من نمی دونم تو ایران چرا 4-1 و 1-4 اینقدر فرق داره که یه آدم رو از عرش به فرش میاره و از بهترین مربی که حقش رو خوردن میرسونه به جانشینی خدا و بالعکس ؟
بازیه و برد و باخت داره و نتیجه هم ثابت کرده که تیم های جنوبی تیم هایی هستند که اگر رو دور بازیشون بیوفتند منچستر هم حریفشون نیست !! مگه 2 سال پیش بازی پرسپولیس و استقلال اهواز نبود و مربیمون قطبی و مدیر عاملمون همین کاشانی و تیم در بهترین وضع نبود ؟ 4-1 باختیم !!! مگه پارسال ذوب آهن برای مرگ و زندگی نمی جنگید و یه مساوی بسش نبود برا قهرمانی ؟ مگه فولاد 4-1 نزدش و قهرمانی حاصل یه فصل رو ازش نگرفت ؟ تازه اینا مخصوص ایران هم نیست و طبعا تو ذات فوتباله !!!
فوتبال هم همینه !! دیدم یکی از بچه ها هم نوشته بود باید به حال این فوتبال گریست !!! که حالا نمی دونم منظورش از این فوتبال بازی امروز پرسپولیس بود یا کل فوتبال ایران ، اما اگر منظورش بازی پرسپولیس بود که خب باهاش موافقم امروز خیلی بد بازی کردیم و باختیم و به جاش شاهین با اون پاس کاریاش فوق العلاده بود و برد و ما حق داریم ناراحت باشیم .
اما اگر منظورش در مورد کل فوتبال بود که باید بگم اتفاقا زیبایی فوتبال همین نتیجه های غیر منتظره هست ، اگر قرار باشه که تیم پرسپولیس همیشه برنده باشه که خب چه فوتبالیه یه جدول درست کنید و پرسپولیس 102 امتیاز قهرمانش و خیال همه راحت !!!
به هر حال منم مثل همه شما ناراحتم اما خواهشا احساسی برخورد نکنید !! با این بازی نه دایی بدترین مربی دنیا میشه ، نه کاشانی بدترین مدیر دنیا و نه این بازیکنا بی خود ترین بازیکنای دنیا و البته اگر روزی تیم X رو 5-0 زدیم بر عکسشم رخ نمیده !!!
یادمون باشه همین احساسات ماست که به این تیم لطمه میزنه !! همیشه اینقدر به مدیر و مربی فشار میاریم که کرانچکار که یه مربی تا حدی تراز اول بود رو از دست دادیم و الان حسرت می خوریم و این البته محدود به کرانکار هم نبوده و حداقل 7-8 ساله که من میبینم این تیمو همین مشکل بوده و خیلی ها رو از دست دادیم که بعد همونم آرزو شده برامون !!!
ویرایش : البته اون نظر مهدی مارکو که غیر قابل انکاره واقعا و اگر بخوایم وا شکافی کنیم در مورد کلیت فوتبال پرسپولیس و استقلال مهم دلیل همونه !! من نکات بالا رو در مورد یک تک بازی و مقطعی و باخت سنگینی مثل امروز گفتم
خواهشا صمد رو با دایی مقایسه نکنید
چون دایی در حد یک توپ جمع کن هم نیست
یادمه وقتی دایی مربی شد گفتم چون عاشق پرسپولیسم ازش حمایت میکنم هر چند خیلی متنفر بودم ازش ، امیدوار بودم این تنفرم کم بشه اما خیلی بیشتر شد ، از مسئول تربیت بدنی که دایی رو با پارتی آورده پرسپولیس این سوال رو دارم که معیارشون برای انتخاب دایی چی بوده؟؟؟
ایا تحقیر تیم ملی کم نبود ؟؟
گفتیم ما هواداران پرسپولیس غیرت داریم وباید از این تیم حمایت کنیم اما بی غیرت اون کسی هست که بخواد بعد از این از دستنشانده بالایی ها حمایت کنه ، این تیم تیم مردم نیست تیم یکسری افراد هست که میخوان فوتبال رو نابود کنند
به نظر من علتش نداشتن یک ترکیب واحد و نداشتن همبستگی بین بازیکنان
SoRoUsH2010
16-01-2010, 17:28
بهترین بازیکن پرسپولیس یعنی علی کریمی به خاطر بستنه مج بندسبز در بازی با کره ی جنوبی انداختن بیرون ویه سری بازیکنه پولکی اوردن اونم با قیمت های سرسام اور واقعا به حال این فوتبال باید گریه کرد
Benjamin Aguero
16-01-2010, 17:32
اینقدر مربی رو نبرید زیر سوال!
دلیل این باخت و این جور بازی ها از تیم های بزرگ (بیشتر توی ایران) فقط فقط همون هست که جناب Marco ([Only registered and activated users can see links]) گفتن!
آخه دایی چه گناهی کرده؟ مرفاوی چه گناهی کرده؟!
باید واسه هر باخت (مخصوصا از این نوعش!) یه 10 20 درصد از قراردادهاشون رو کم بکنن تا حالیشون بشه پولی که دارن میگیرن واسه چیه!
متاسفانه کم فروشی توی این کشور خیلی فراوونه! خیلی! یه نمونه اش همین بازیکن ها!
فقط دنبال پولن همه! پول رو بگیرن دیگه هیچ غلطی نمیکنن! اگرم کاری بکنن برای اینه که ماه بعد دوباره پول بگیرن! وگرنه نه هیچ کس فوتبال بازی میکنه نه کسی میره سرکار تا خدمت کنه به مردم. اصلا هیچی! همه فقط به فکر خودشون و شکمشونن!
دوره ی غیرت توی این کشور تموم شد! غیرت مال زمان علی دایی و عابدزاده و مهدویکیا و استیلی و ... یا قبل ترش پروین و حجازی و ... بود. که متاسفانه داریم این ها رو هم با کارهامون خراب میکنیم تا اینکه یا بذارن برن یا اصلا دیگه کار نکنن مثل پروین و امثالش.
داریم با این کارهامون غیرت اون قدیمی ها رو هم از بین میبریم!
واقعا که!
با سلام
منم مثل شما شوکه شدم نمیدونم چی بگم تسلیت بگم ،تبریک بگم نمیدونم واقعا نمیدونم .
اون عزیزانی که اینجا میومدن و کورکورانه از دایی حمایت میکردن و 20 صفحه پست حمایتی برای دایی دادن کجان ببینم توضیحشون برای این افتضاح تاریخی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم واقعا پرسپولیس اینه ؟؟ واقعا صدرحمت به کرانچار بابا اینا تو کل بازی چهار تا پاس درست پشت سرهم نتونستن بدن بهم برنامه که فداش بشم اصلا هیچی نمیدونم دایی واسه چی اومده ؟ بزرگترین عیب زلاتکو استفاده زیاد از بازیکنای بی استعدادی مثل علی عسگر بود که امروز باز هم تکرار شد و اینم شد نتیجش
واقعا برای خودم و همه هوادارا متاسفم و البته به اون عده قلیل تبریک میگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El Capitán7
16-01-2010, 17:36
فکر کنم تیم پرسپولیس امروز در حد یه تیم دسته3 هم بازی نکرد ، باید خدا رو شکر کنیم که 6 تایی نشد ، اگه همین سرخپوشان دلوار افزار از دسته 1 با شاهین بازی میکرد این جوری تحقیر نمی شد ، اگه همین بازیکنای باغیرت توی دربی هم باشن باید فاتحه بخونیم
abbaspmz
16-01-2010, 17:38
فکر کنم تا زه به ایران اومدی!
دلیل این همه بدبختی وفلاکت فقط دایی هست فقط دایی فقط دایی
متشکرم از توضیحت ، واقعا قانع شدم .
ولی مگه اولین بار که پرسپولیس بد میبازه ، اونا تقصیر کی بوده ؟!
من نمیخوام تصور کنید که دارم کورکورانه از دایی حمایت میکنم ، ولی نتیجه این بازی که آخر دنیا نیست ، مشکل اساسی اول فصل بوده جایی که انصاری فر 2 فصل تمام بیچارهمون کرد.
با این شرایط امیدی به سهمیه هم نمیشه داشت.
هم بازیکنا هم کادر فنی باهم مقصرن
هیچ برنامه ای واسه گل زدن نداشتیم
و در کنارش یه سری بازیکن ناآماده مثل خلیلی و آرفی و علیعسگر هم کمر تیمو میشکونن!
واقعا متاسفم
این آبروی پرسپولیسه که داره کم کم از بین میره
و در نهایت روزی رو میبینم که دیگه هیچی ازش باقی نمیمونه
متشکرم از توضیحت ، واقعا قانع شدم .
ولی مگه اولین بار که پرسپولیس بد میبازه ، اونا تقصیر کی بوده ؟!
من نمیخوام تصور کنید که دارم کورکورانه از دایی حمایت میکنم ، ولی نتیجه این بازی که آخر دنیا نیست ، مشکل اساسی اول فصل بوده جایی که انصاری فر 2 فصل تمام بیچارهمون کرد.
با این شرایط امیدی به سهمیه هم نمیشه داشت.
با این شرایط باید واسه بقا تلاش کنیم
3 بازی و فقط 2 امتیاز
دیگه نتیجه ای بوده که رقم خورده و تغییر هم نمیکنه و دوستان شماها هم انقدر با هم دعوا نکنین تا سرپرست بخش بیاد و بهتون تذکر بده الان مثلا ما داریم دعوا میکنیم ولی بازیکنامون الان دارن چیکار میکنن دارن لابد یه دوش میگیرن و پولاشونو میشمرن دیگه ورزش همش شده پول دیگه هیچ وقت اون غیرت پرسپولیسی رو نمیبینیم که از جون برای تیمشون مایه میذاشتن و اگرم میباختن مثه مرد میباختن نه ایینجوری تحقیر بشن با این نتایج
دوستان برای آرام شدن بخش هم که شده لطفا با هم کل کل بیهوده نکنید اتفاقیه که افتاده و با کل کل ماها اتفاقی درست نمیشه ما تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که دعا کنیم که تیم به شرایط خوبه خودش برگرده البته این فصلم دیگه باید قیدشو زد اون سپاهانی که من دیدیم بارسا هم نمیتونه جلوشو بگیره در ضمن ما هم عمرا با این شرایط جزو 5 تیم اول جدول باشم وقتی از تیم چهاردهم 4 تا 4تا گل میخوریم
چون دایی در حد یک توپ جمع کن هم نیست
حواست باشه به كي داري توهين ميكني
آيا توپ كه از لاي بغل معمارزاده در ميره تقصير داييه
يا اينكه هافبكها حتي يه سانتر درست بلد نيستند انجام بدند
يا اينكه يه مشت بازيكنه بيغيرت حتي پاس دادن بلد نيستند
همين دايي تيم سايپا را قهرمان كرد
بدي ما همينه كه فقط بلديم كوركورانه يه چيزي بگيم
اینقدر مربی رو نبرید زیر سوال!
دلیل این باخت و این جور بازی ها از تیم های بزرگ (بیشتر توی ایران) فقط فقط همون هست که جناب Marco ([Only registered and activated users can see links]) گفتن!
آخه دایی چه گناهی کرده؟ مرفاوی چه گناهی کرده؟!
باید واسه هر باخت (مخصوصا از این نوعش!) یه 10 20 درصد از قراردادهاشون رو کم بکنن تا حالیشون بشه پولی که دارن میگیرن واسه چیه!
متاسفانه کم فروشی توی این کشور خیلی فراوونه! خیلی! یه نمونه اش همین بازیکن ها!
فقط دنبال پولن همه! پول رو بگیرن دیگه هیچ غلطی نمیکنن! اگرم کاری بکنن برای اینه که ماه بعد دوباره پول بگیرن! وگرنه نه هیچ کس فوتبال بازی میکنه نه کسی میره سرکار تا خدمت کنه به مردم. اصلا هیچی! همه فقط به فکر خودشون و شکمشونن!
دوره ی غیرت توی این کشور تموم شد! غیرت مال زمان علی دایی و عابدزاده و مهدویکیا و استیلی و ... یا قبل ترش پروین و حجازی و ... بود. که متاسفانه داریم این ها رو هم با کارهامون خراب میکنیم تا اینکه یا بذارن برن یا اصلا دیگه کار نکنن مثل پروین و امثالش.
داریم با این کارهامون غیرت اون قدیمی ها رو هم از بین میبریم!
واقعا که!
سلام دوست عزیز واقعا از شما انتظار بیان منطقی تری داشتم یعنی اگه این بازی نتیجش برعکس میشد شما نمیومدی دایی رو به اسمون نمیبردی
اگه اینطوری که شما میگی باشه پس مربی برای چی هستش تو تیم فلانی بیچاغره بهمانی بیچاره اینم شد حرف
چیزایی که شما میگی تو بحث کلان فوتبال کشورمونه ولی هیچکدومش از نقش و اثر مربی تیم کم نمیکنه اگه اینطور نبود که باید قهرمانی قطبی رو بپای سازمان و دار و دستش نوشت و گفت قطبی هیچکاره بوده ولی این اصلا درست نیستش و من قبولش ندارم همونطور که موقع برد مربی نقش داره و بالا میره موقع باخت هم باید جواب پس بده
من واقعا نمیدونم شما چرا چشمتون رو حقایق بستین و با این حرفا میخواین خودتونو قانع کنین و بگین دایی بی تقصیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
زت زیاد
حواست باشه به كي داري توهين ميكني
آيا توپ كه از لاي بغل معمارزاده در ميره تقصير داييه
يا اينكه هافبكها حتي يه سانتر درست بلد نيستند انجام بدند
يا اينكه يه مشت بازيكنه بيغيرت حتي پاس دادن بلد نيستند
همين دايي تيم سايپا را قهرمان كرد
بدي ما همينه كه فقط بلديم كوركورانه يه چيزي بگيم
سلام دوست من
نمیدونم چرا شما اینقدر مصرانه میخواید تقصیرا رو از گردن دایی بردارین ولی میخوام یه سوالی ازتون بپرسم این چیزایی که گفتین بازیکنا بلد نیستن کی باید یادشون بده پس مربی تیم چیکارست یا تو تمرینات چیکار میکنن میرن حکم بازی میکنن با بازیکنا .
خوب اون بازیکن بی غیرت که سانتر بلد نیست بکنه برای چی تو زمینه ؟ کی اونو فیکس انداخته تو زمین که شما اینجور بی غیرتیش بهتون ثابت شده و غیره ....
چطور قهرمانی سایپا رو به پای دایی نوشتی ولی این باخت و نتایج ضعیف و بازی افتضاح رو بپای بازیکنا و مدیریت میندازی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ناراحت نشو ولی معنی کورکورانه رو باید در پستی که خودت دادی جستجو کنی
باتشکر
زت زیاد
ali zerang
16-01-2010, 18:11
مشگل پرسپولیس بازیکنهای درجه 2 و3 تیم هست آخه بازیکنی که زورش نمیرسه یک استارته 2متری بزنه جاش تو کدوم تیمه بازیکنها اونقدر ادعا دارن که هرکی ببینتشون فکر میکنه الان منچسترو بارسلونا در به در دنبالشونه این عادل کلاه کج اصلا خلاقییت نداره اون پستی که بازی میکنه بازیکن دونده و پاسور قوی میخواد نه بازیکنی که یک بقل پا نمیتونه بده مشگل تیم الان بازیکنه وقتی بازیکن مشگل فنی داشته باشه بهترین مربی دنیارو داشته باشی هیچ کاریش نمیشه کرد
به به گل بود و به سبزه آراسته شد :D.به معنایه واقعی امروز تیم ترکید بصورتی که هر تیکش یک طرف جهید :2qcmh45:.( قافیش باحال بود )
از نظر فنی که هیچی نداشت من امروز بازی رو 60 دقیقشو که سرجمع دیدم به این نکته رسیدم که مشکل پرسپولیس اینه که نمیدونه داره چیکار میکنه سانتر کنه یا پاس بده اصلا هیچ برنامه ای تو تیم نبود به فاصله 40 متری دروزاه که میرسیدند زیره توپ برا خلیلی یا آرفی میکشیدند اینم شد تاکتیک تازه خداوکیلی اگر دوتا سانتر درست میکردند دلمون خوش بود ولی همون تاکتیک علی اصغریشون هم دیگه به مزخرفترین حالت ممکن اجرا شد !
داشتم با خودم میگفتم اگر من سرمربی تیم بودم چیکار از دستم برمیومد ؟ !
شما هم همیچین فکری بکنید میفهمید چی میگم ؟
من با خودم گفتم یک عده بیکار استخدام میکردم که میزان دوندگی هر بازیکن و تعداد پاس و درصد درست بودنه هر نفر رو آخر بازی دریارند بعد که آمار درست میشد میومدم همه رو تو یک کلاس توجیهی جمع میکردم بعد آمارو نشون میدادم بعدشم میگفتم خاک بر سرتون یک عده شآدم حیف ... به هم افتادید یک عده بی تعصب که سرجمع بزنیم کله 11 بازیکن به اندازه یک ژاوی تو بارسا ندویدن یعنی خاک بر سرتون که 11 تای شماها حریف اون یک نفر نمیتونید بشید حالا چه برسه به کل تیم بارسا تعداد پاسهای درست هم که قربونش برم کل پاسهای درست پرپسولیس تو یک فصل به اندازه کل پاسهای بارسا تو 4 تا بازی نمیشه بعد میگن چرا مردم از فوتبال ایران زده شدند خوب هر آدم با شعوری هم که باشه بشینه اینجور بازی رو ببینه بعد با نوع خارجیش مقایسه کنه میفهمه که داره به شعورش و از همه مهمتر وقتش رو تلف میکنند ! این مختص فقط پرسپولیس نیست همه تیمها اینجوریند منم نمیگم در حده تیمهای خارجی ولی مگه 5-6 سال پیش اینقدر ما بد بازی میکردیم ما پیشرفت نخواستیم همون بازی اون سالها رو هم انجام بدند عالیه از سمون هم زیادیه.
اینو جدی میگم لیگ ما در حده لیگ سوریه و عراقه و همینجوری ادامه بدیم میرسیم به مالزی و مالدیو ......... .
بعد میگند قطبی فلانه خوب عزیزان شما لیگ رو ببینید بعد از تیم ملی انتظار معجزه داشته باشید !
آقای دایی هم که به حساب اومده تیم رو جمع کنه من خودم موافق حضورش بودم ولی دایی تو این مدت کاری نتوسته بکنه امیدوارم بتونه از پس این بازیکنها بربیاد.
Amir Argentina
16-01-2010, 20:09
من امروز تو استادیوم بودم هنوز هم باورم نمیشه پرسپولیس 4 تا خورده
البته از حق نگذریم که شاهین خیلی بهتر بازی کرد و حقش برد
معدود هوادارای پرسپولیس بعد از خوردن گل سوم استادیوم رو ترک کردند
از اینکه تیم شهرم برد خیلی خوشحالم
ولی از طرفی هم چون هوادار پرسپولیس هستم ناراحتم که پرسپولیس با این وضعبت امسال هم سهمیه نگیره
من امروز طرفدار شاهین بودم و الان هم خوشحالم چون تیم شهرم نشون داد که باید تو لیگ بمونه
برام هم سخت بود که از گل خوردن پرسپولیس خوشحال باشم
امیدوارم وضعیت پرسپولیس هر چه زودتر درست بشه تا حداقل جام حذفی رو از دست ندیم
یا حداقل سهمیه رو به دست بیاریم
ss_ac.milan
16-01-2010, 20:10
پرسپولیس به پولکی ها باخت
خدایی دلم میخواد یه بار یکی از شما بیاد استادیوم نفت اهواز که الان دسته ی یک هم نیست دسته 2 بازی میکنه
انصافا فقط شماره 12 :d0s69thbefhifftitrz(مهاجممون سعیداوی)بیشتر از بازیکنا اس اس و پرسپولیس دوندگی داره
مشکل ما اینه که به بازکنا تیم های پایتخت پول مفت میدیم
مثال میزنم
معمارزاده با کلی ادعا پیش خودش میگه
فرت دادم که دادم پول رو بچسب
اگه یه بار این بازیکنا برن سر سکو آدم میشن
به نظر من از این لیگ کثیف تر فاسد تر و......نیست
این هم اولین باری نیست که شاهد یک کم فروشی عظیم بودیم
کجان پیروانی و پروین و استیلی و منصوریان و حجازی که الان یه مشت اسکناس جاشون رو پر کرده
من نه تنها به اس اس و پرسپولیس بلکه به این لیگ امیدی ندارم
وقتی قبل از شروع لیگ قهرمان(سپاهان)مشخص شده و همه میدونن دیگه بازیکن پیش خودش میگه برا چی بدوم؟
اون اندک بازیکنایی هم که میدون و تلاش میکنن به خاطر غیرت و عشقی که به هوادارا دارن
من دیگه چیزی ندارم بگم
Benjamin Aguero
16-01-2010, 20:34
سلام دوست عزیز واقعا از شما انتظار بیان منطقی تری داشتم یعنی اگه این بازی نتیجش برعکس میشد شما نمیومدی دایی رو به اسمون نمیبردی
اگه اینطوری که شما میگی باشه پس مربی برای چی هستش تو تیم فلانی بیچاغره بهمانی بیچاره اینم شد حرف
چیزایی که شما میگی تو بحث کلان فوتبال کشورمونه ولی هیچکدومش از نقش و اثر مربی تیم کم نمیکنه اگه اینطور نبود که باید قهرمانی قطبی رو بپای سازمان و دار و دستش نوشت و گفت قطبی هیچکاره بوده ولی این اصلا درست نیستش و من قبولش ندارم همونطور که موقع برد مربی نقش داره و بالا میره موقع باخت هم باید جواب پس بده
من واقعا نمیدونم شما چرا چشمتون رو حقایق بستین و با این حرفا میخواین خودتونو قانع کنین و بگین دایی بی تقصیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
زت زیاد
به خدا نمیومدم بگم! من اصلا آدمینیستم که بخوام با یه برد یا یه باخت نظرم رو اج به یه مربی عوض کنم. من هنوز روی دایی پرسپولیس شناخت ندارم پس نمتونم فعلا بگم که دایی مربی خوبی برای پرسپولیس هست یا نه.
من که نگفتم مربی بی تاثیره! من گفتم که نباید بعد دو بازی دایی رو زیر سوال برد. بعدش هم مربی گری توی تیم باشگاهی با تیم ملی فرق داره به خدا! اینقدر نیاید بگید دایی تو تیم ملی اینکار رو کرد اون کار رو کرد!
من چشمم رو روی حقایق نبستم. متاسفانه این شمایید که دارید کورکورانه و متعصب عمل میکنید.
دایی تاز اومده توی تیم. باید بهش وقت داد. ما یچوقت نخواستیم به یه مربی وقت بدیم قطبی میاد انقدر قشنگ بای پرسپلیس کار میکنه همه میگن امپراطور امپراطور! به محض اینکه تیم به استقلال اهواز (حالا به هر دلیلی) 4-1 میبازه کلا قطبی رو میبرن زیر سوال! بعد همش از قطبی بد میگن! یک هو تیم توی دقیقه ی 96 و بسیار معجزه آسا میشه قهرمان دوباره قطبی میشه امپراطور!!!
این کارها درست نیست آخه! اگه قطبی امپراطوره خب چرا با یه 4-1 بهش فحش میدید؟! (شما رو نمیگم ها کلا میگم.) اگر حالیش نیست خب برای چی لقب امپراطور بهش دادید؟!!!
یا یه مثال دیگه تیم 1-0 جلوئه تو آزدی جلوی 100 هزار تا تماشاگر. هم داد میزنن "سلطان علی دایی" به محض اینکه عربستان گل میزنه فحش رو میکشن به علی دایی!!!! آخه این یعنی چی؟!!!
منظورم رو فهمیدید یا بازم بگم؟!
دایی گناهی نداره فقط با بالایی ها رفت وامد داره ، اینقدر دایی رو با مرفاوی مقایسه نکن دایی هیچی از مربیگری نمیدونه ، دایی فقط پارتی داره پارتی !!
دایی اومده تا پرسپولیس رو نابد کنه از اونور عقاب رو اخراج کرد چون چشم نداشت ببینه
از این طرف هم دیگه باید قید علی کریمی رو که بهترین بازیکن تاریخ ایران هست روزد باید مننتظر شاهکار دایی برای سقوط باشیم.
فقط دایی دنبال پول هست چون 1.5 ملیارد ناقاببل از بیت المال برداشته ونوش جون کرده تا پرسپولیس رو به لیگ 1 ببره ؟؟
به نظر شما آیا این پول دایی حلال هست بعد از اینکه اونهمه لجبازی کرد وتیم ملی رو حذف کرد؟؟ آیا این پول سهم من وشماها نیست که دایی داره مفتی بدون هیچ کار مفیدی بالا میکشه ؟؟
من کاری به این ندارم که دایی چه جوری اومده! چون تو.ی فوتبال ما دیگه این مسال عادی شده.
اولا که دایی عاشق پرسپولیسه! مرض نداره بیاد تیم رو به فنا بده این رو مطمئن باش.
دوست من فوتبال حرفه ای که عقاب مُقاب نمیشناسه که!!!
ب دایی با عابدزاده هماهنگ نبوده گفته نمیخوامش! دلیل نمیشه که اگه عابدزاده بهترین دروازه بان تاریخ ایران بوده باید حتما تا ابد و پرسپولیس بمونه!
درمورد کریمی هم بگم که مگه ندیدی چند رو پیش دایی چی گفت؟! ولی خود کریمی نخواست! مگه تو استیل چه مشکلی داشت! ولی پول چه کارها که نمیکنه!!! دوباره بلند شد رفت امارات!
به خدا نمیومدم بگم! من اصلا آدمینیستم که بخوام با یه برد یا یه باخت نظرم رو اج به یه مربی عوض کنم. من هنوز روی دایی پرسپولیس شناخت ندارم پس نمتونم فعلا بگم که دایی مربی خوبی برای پرسپولیس هست یا نه.
من که نگفتم مربی بی تاثیره! من گفتم که نباید بعد دو بازی دایی رو زیر سوال برد. بعدش هم مربی گری توی تیم باشگاهی با تیم ملی فرق داره به خدا! اینقدر نیاید بگید دایی تو تیم ملی اینکار رو کرد اون کار رو کرد!
من چشمم رو روی حقایق نبستم. متاسفانه این شمایید که دارید کورکورانه و متعصب عمل میکنید.
دایی تاز اومده توی تیم. باید بهش وقت داد. ما یچوقت نخواستیم به یه مربی وقت بدیم قطبی میاد انقدر قشنگ بای پرسپلیس کار میکنه همه میگن امپراطور امپراطور! به محض اینکه تیم به استقلال اهواز (حالا به هر دلیلی) 4-1 میبازه کلا قطبی رو میبرن زیر سوال! بعد همش از قطبی بد میگن! یک هو تیم توی دقیقه ی 96 و بسیار معجزه آسا میشه قهرمان دوباره قطبی میشه امپراطور!!!
این کارها درست نیست آخه! اگه قطبی امپراطوره خب چرا با یه 4-1 بهش فحش میدید؟! (شما رو نمیگم ها کلا میگم.) اگر حالیش نیست خب برای چی لقب امپراطور بهش دادید؟!!!
یا یه مثال دیگه تیم 1-0 جلوئه تو آزدی جلوی 100 هزار تا تماشاگر. هم داد میزنن "سلطان علی دایی" به محض اینکه عربستان گل میزنه فحش رو میکشن به علی دایی!!!! آخه این یعنی چی؟!!!
منظورم رو فهمیدید یا بازم بگم؟!
با سلام
فهمیدم نمیخواد دوباره بگی :gun:نزن بابا:imoksmiley:
ببین من از اولش کاری به کار تیم ملی و اینکه دایی اونجا چیکار کرد نداشتم من بحثم با تیم خودمونه آخه من تو این دو بازی هیچ اثری از تغییر یا یه ذره حرکت متفاوت در تیم ندیدم که هیچ تیم کلی پسرفت هم کرده . آخه عزیز من من که دشمن تیم نیستم و نمیخوام جای علی دایی رو هم بگیرم که بخوام اینطوری زیرابش رو بزنم فقط دلم برای تیمی که سالهاست هوادارشم میسوزه
با تشکر زت زیاد
Benjamin Aguero
16-01-2010, 20:59
با سلام
فهمیدم نمیخواد دوباره بگی :gun:نزن بابا:imoksmiley:
ببین من از اولش کاری به کار تیم ملی و اینکه دایی اونجا چیکار کرد نداشتم من بحثم با تیم خودمونه آخه من تو این دو بازی هیچ اثری از تغییر یا یه ذره حرکت متفاوت در تیم ندیدم که هیچ تیم کلی پسرفت هم کرده . آخه عزیز من من که دشمن تیم نیستم و نمیخوام جای علی دایی رو هم بگیرم که بخوام اینطوری زیرابش رو بزنم فقط دلم برای تیمی که سالهاست هوادارشم میسوزه
با تشکر زت زیاد
خب این دقیقا همون مشکلی هست که فقط با گذر زمان حل میشه.
فط بایدبه مربی وقت داد. ولی ما هیچوقت این وقت رو به مربی نمیدیم متاسفانه :53:
ArtesheSorkh
16-01-2010, 21:11
نقش اصلي باخت امروز ما ضعف خط دفاعي بود كه نه خوب دفاع مي كردن و نه خوب توپ رو به هافبك ها مي رسوندن
به قول مزدك انگار تيم اصلآ تمرين نداشته و يه جوري بود. دروازبان هم كه اصلآ در حد پرسپوليس نبود [Only registered and activated users can see links]
با اين وضع بايد خيلي خوش شانس باشيم كه سهميه آسيا رو بگيريم [Only registered and activated users can see links]
واقعا امروز پرسپولیس افتضاح بود به خصوص معمارزاده
King_Of_BOYS
16-01-2010, 21:54
من نيمه اول رو نديدم ولي وقتي اومدم و ديدم بازي 2-0 به نفع شاهينه واقعا تعجب كردم . ولي گفتم تيم دايي ميتونه بازي رو برگردونه . ولي بعد از 5 دقيقه فهميدم اين تيم بدون باقري و شيث و زارعي هيچي نيست . دفاع كه به هيچ توپي نه نميگفت. بازيكنان هم كه تو زمين سر درگم بودن . ماشالا تاكتيكم كه همون سانتر از جناحين بود و نه شوتي نه `اس تو عمقي نه يك و دويي . همه `اسها هم از دو سه تا بيشتر نميشد و همه رو بازيكنان شاهين ميگرفتند. همون لحظه ياد بازي پرسپوليس و استقلال اهواز دو سال پيش افتادم كه پرسپوليس 4 بر 1 باخت . همون لحظه گفتم اين بازي هم مثه همون ميشه و شد . البته از حق نگذريم شاهين هم فوق العاده بازي كرد و حتي حقش بود بييشتر هم گل بزنه . البته تيم شاهين به غير از منسجم بودن و بابرنامه تر بودنشون اين حسنها رو هم نسبت به پرسپوليس داشتند:
1- سرمربي با تجربه.
2- بازيكنان با انگيزه كه هم براي دعوت به تيم ملي و هم چون بازيشون پخش زنده ميشد و هم جلوي پرسپوليس بود فوق العاده با انگيزه بودند .
3- پرسپوليس تازه سرمربيشو عوض كرده تا بخواد به روش علي دايي بازي كنه و با تاكتيك و برنامه هاي اون عادت كنه طول ميكشه.
4- تماشاگرانشون كه واقعا سنگ تموم گذاشتند.
در كل من به تيم دايي اميدوارم و مطمئنم بعدا ميتونه به تيم قدري تبديل بشه مخصوصا سال بعد كه من از همين الان كريم انصاري فرد و حسن اشجاري و احسان حاج صفي و غلام نژاد رو تو پرسپوليس ميبينم البته اگر دايي باشه.
Moein-Chelsea
17-01-2010, 08:16
نقش اصلي باخت امروز ما ضعف خط دفاعي بود كه نه خوب دفاع مي كردن و نه خوب توپ رو به هافبك ها مي رسوندن
به قول مزدك انگار تيم اصلآ تمرين نداشته و يه جوري بود. دروازبان هم كه اصلآ در حد پرسپوليس نبود [Only registered and activated users can see links]
با اين وضع بايد خيلي خوش شانس باشيم كه سهميه آسيا رو بگيريم [Only registered and activated users can see links]
واقعا امروز پرسپولیس افتضاح بود به خصوص معمارزاده
باهات موافقم من هم میکم حقیقی خیلی بهتر از این... هست
بابا با این وضع باید دعا کنیم تیم نره دسته یک اونوقت شما داری میگی سهمیه بگیریم و بریم افتضا به بار بیاریم اون هم جلو عربها:viannen_38:
sajad_shahin999
17-01-2010, 10:24
صد حيف كه «اين» باخت صد شكر كه «آن» برد
مجسم كردن خيابان هاى شلوغ بوشهر با آن ساحل دل انگيز و از يادنرفتنى اش اصلاً كار سخت و دشوارى نيست.
مخصوصاً اگر شاهين بوشهر چنين سرخوش بال گشوده باشد به پرواز، آن هم چه پروازى، پر از خيال، پر از رؤيا، پر از اميد، پر از نشاط، پر از شادكامى، پر از خنده. مى دانى؟! لب هاى مردم جنوب وقتى به خنده باز شود، يعنى همه چيز مرتب است. يعنى ايام به كام است. خنده جنوبى ها را اگر نديده باشى، معناى خنديدن را احتمالاً نمى دانى. خنده هاى هيچ كس غير از خنده هاى جنوبى ها، شبيه خنده نيست. بخنديد بوشهرى ها دنيا به كام شماست.
اشك هاى آن هوادار كلاه به سر پرسپوليسى را ديدى وقتى تك گل تيم محبوبش به ثمر رسيد بى آنكه نشانى از افتخار يا ذره اى از اميد داشته باشد؟ آن صورت عزادار را ديدى؟ آن ابروهاى گره خورده، آن چشم هاى خيس و آن دندان هاى فشرده شده را ديدى؟
آن حالت ناراحتى و يأس را ديدى؟ انگار كه دنيايى خراب شده باشد روى سر صاحبش. انگار كه كشتى هايش غرق شده باشند در درياى بى رحم زندگى. انگار كه آسمانش همه ابرى باشد و آفتابش، همه خاموش و روزهايش همه بارانى و گوش هايش پراز صداى رعد و برق. حالا فكرش را بكن كه در سراسر اين سرزمين، چه بسيار بوده اند مردمى كه ديروز ، روزشان آفتابى نبوده و آفتابشان گرمايى نداشته و گرمايشان جاى خود را داده باشد به سردى زمهرير آب هاى قطب جنوب و كشتى شان غرق شده باشد در درياى بى رحم زندگى و دنيايشان انگار اصلاً خراب شده باشد روى سرشان.شنبه براى مردمانى از مردمان ديار ما روز بدى بود. روز تيره روزى. روز نامرادى.
برگرديد به بوشهر و به بوشهرى ها بينديشيد كه چه شادمان در خيابان ها پايكوبى مى كنند. حافظان و وارثان بى ادعا و فروتن خليج فارس حق دارند براى چنين روزى.
شكر كن. شكر كن براى برد شاهين. بگو صد شكر كه شاهين برد و لبخند بوشهرى ها را ديديم. لبخند آنها «قشنگ» است.
اشك هاى پرسپوليسى ها را ديدى؟ اشك مصيبت و غم را لمس كردى؟ اگر پرطرفدارترين تيم ايران زمين پرسپوليس باشد پس شنبه براى فوتبال باشگاهى ايران بايد تلخ ترين روز ممكن باشد. روز تحقير سرخ ها. روز تلخ آنها كه دلشان در گروى تيم قديمى و كهن خويش است.
پس بگو حيف... چه حيف اگر حالا كه مقدربود پرسپوليس ببازد، اينگونه باخت. بگو صد حيف كه پرسپوليس باخت.
--------------------------------
نويسنده: - هومن جعفرى ([Only registered and activated users can see links])
only red
17-01-2010, 11:41
شاید باورم نمیشه که این بازی با این نتیجه به پایان رسیده !
همه گفتنیها رو دوستان گفتند
ولی اگر بازیهای شاهین رو بوشهر دیده باشید از این نتیجه تعجب نمیکنید
درسته پرسپولیس خوب بازی نکرد ولی من هنوز هم به این تیم امید دارم البته نه در لیگ
بلکه در جام حذفی!
چند تا نکته از بازی هست که بگم !
-پرسپولیس هر جایی به هر ورزشگاهی میره تقریبا تعداد تماشاگرانش با تیم میزبان
نصف هست ولی در بوشهر تماشاگران پرسپولیس بیشتر از 600 نفر نبودند و
تماشاگران شاهینی 25 تا 30 هزار نفر بودند البته خیلی از اینها طرفدار پرسپولیس بودند(مثل خودم)
ولی به خاطر تاصب به تیم شهرمون همه شاهینی شده بودند!
-محدود هوادارای پرسپولیس بعد از اینکه این گلها رو خوردند خواستند ورزشگاه رو ترک کنند
ولی خیلی هاشون رو نگذاشتند برن!
-بعد از اینکه پرسپولیس گل زد کل استادیوم این تیم رو تشویق کرد !
- هوادارای شاهین محمود خوردبین رو تشویق کردند!
- ساعت 11 صبح ورزشگاه تقریبا پر شده بود!
از یک طرف خوشحال شدم که تیم شاهین برد از یک طرف هم ناراحت که تیم محبوبم
پرسپولیس این جور باخت! شاید با اینکه قهرمانی پرسپولیس تو لیگ تقریبا غیر ممکن
شده و شاهین هم تو خطر سقوط بود تو این بازی بیشتر دلم میخواست شاهین ببره.
abbaspmz
17-01-2010, 11:55
این هم پرسپولیس شما ... آقای انصاری فرد
این عادت اهالی فوتبال است تا زمانی که آب گل آلود می شود به ماهیگیری بپردازند و هر چه دل تنگشان می خواهد بگویند. اظهارات برخی از افراد اسما پرسپولیسی بعد از شکست سنگین این تیم مقابل شاهین بوشهر همانند نمکی بود که بر زخم ها پاشیده می شد و از نمونه های آن می توان به صحبت های عباس انصاری فرد اشاره کرد. او ادعا کرده که اگر این باخت در زمان او اتفاق می افتاد چه بلاهایی که به سرش نمی آوردند و البته حتی به عنوان مزاح هم از بلاهایی که او بر سر پرسپولیس آورده صحبتی نکرده است.
به نظر می رسد مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس فراموش کرده تیمی که این روزها همه را به دردسر انداخته دستپخت خود ایشان است و شاید بیش از علی دایی و کاشانی می توان او را مقصر این اتفاقات دانست. ردپای عباس انصاری فرد در تمام اتفاق های بد پرسپولیس دیده می شود. چه آن زمان که پرسپولیس در هنگام حمله مانند طفلی مادرگم کرده سردرگم است و جای خالی بازیکنی مانند علی کریمی احساس می شود و چه آن زمانی که حضور بازیکنانی مانند عادل کلاه کج و تیاگو و مدافعان پرسپولیس این تیم را به شهری بی دفاع تبدیل کرده و دلمان برای حضور پژمان نوری و دوندگی هایش تنگ می شود جای انصاری فرد را خالی می کنیم و از بلایی که او برسر این تیم آورده یاد می کنیم. تیمی که چوب بدنسازی نصفه و نیمه ابتدای فصلش را می خورد و مدافعانش به قدری از لحاظ بدنی بد هستند که بیش از تماشاگران حاضر روی سکوها کمکی به تیم نمی کنند. البته در این مقال تنها به ذکر نیمی از خدمات ارزشمند شما در پرسپولیس بسنده می کنیم.
مدیرعامل محترم پرسپولیس عنوان کرده بود که برای مشخص شدن ارزش کارهایی که او برای این تیم انجام داده احتیاج به زمان است و گذر زمان همه چیز را به خوبی نشان می دهد.. آقای انصاری فرد اگر این نتایج پرسپولیس را توطئه کاشانی برای خراب کردن خودتان نمی دانید باید خدمتتان عرض کنیم این شما و این گذر زمان و این هم پرسپولیسی که شما تحویل دادید.
ArtesheSorkh
17-01-2010, 12:16
با سلام؛ واقعا بازگوئي معايب و نوشتن درباره اين پرسپوليس خسته کننده و تکراري شده و هيچ نکته جديدي نيست که به گفته هاي قبلي اضافه کنيم به جز اينکه در پايان هر بازي بنويسيم صد رحمت به بازي قبلي.
فقط بايد به مديرعامل تيم اشاره کنيم و بگوئيم آقاي کاشاني ، شما ديگر چرا ؟ شما واقعا ايراد را از کادر فني مي دانستيد که کادر قبلي را با گذشت 5 ماه تعويض کرديد يا چون کرانچار منتخب عباس انصاريفرد بود خواستيد منتخب خود را جايگزين کنيد ؟ اين پنجمين سرمربي پرسپوليس در مدت زماني حدود يک فصل و نيم است که بر راس تيم گمارده شده و آيا شما گمان مي کرديد هر چهار گروه قبلي مربيگري ضعيف بوده اند که باز هم اقدام به تعويض نموديد يا عقيده شما مبني بر ارجحيت مربيان ايراني باعث اين کار شد ؟
بنده در زماني که حبيب کاشاني بجاي انصاريفرد نشست در مطلبي يادآوري کردم که با وجود اينکه شخصا مديريت انصاريفرد را قبول نداشته ام و ندارم اما از کاشاني هم در موقعيت فعلي نمي توان توقع معجزه داشت و تابحال هم که همينطور بوده . آنچه که تاکنون مشخص بوده مشکل پرسپوليس در کادر مربيگري نيست . مشکل از آنجا شروع شد که کادر موفق تيم قهرمان دو سال پيش با ندانم کاري و لجبازي راس ورزش کشور از هم پاشيد و بعد هم به تبع آن تيم با تغييرات پياپي مديرعامل و سرمربي روبرو شد و بدنبال آن ، بازيکناني به تيم آورده شدند که اصلا در قد و قواره بازي در پرسپوليس نيستند . با بازيکنان بي تعصب فعلي اگر امثال فرگوسن يا کاپلو را هم بياورند هيچ تحولي در اين تيم نخواهيم ديد .
بازي امروز پرسپوليس يکي از فاجعه آميز ترين بازيهاي سالهاي اخير اين تيم محسوب مي شد که بازيکنان اسمي و پر مدعا ولي بي خاصيت تيم در حد بازيکنان محلات نيز حاضر نشدند . از دوستاني که بازي را نديده اند يا توجه کافي بدان نداشته اند تقاضا مي کنم يکبار آنرا بدقت مشاهده کنند ، چون شايد باورش برايشان مشکل باشد اگر يک نفر به ايشان بگويد که پرسپوليس در کل نيمه اول (به جز يک مرتبه که بائو توپ را قل داد و دروازه بان حريف با پا آنرا استپ کرد) حتي يک بار هم پايش به محوطه جريمه حريف نرسيد و حتي يک مرتبه هم دروازه بان حريف مجبور به واکنش نشد يا حتي توپ از طرف پرسپوليسي ها به دستش نرسيد!!!!!
امروز تيمي مثل شاهين بوشهر ، پرسپوليس را به تمام معنا تحقير کرد و مي توانستند خاطره شش تائي ها را زنده کنند . در تمام زمان بازي حتي موقعي که 4 گل عقب بوديم انگار اين شاهين بود که عقب افتاده و يکسره در حمله بودند و بازيکنان ستاره و پرتعصب!!!!!! پرسپوليس بيشتر در نيمه خودشان شاهد هنرنمائي و بازي زيباي حريف بودند .
ESTEGHLAL F.C
17-01-2010, 13:59
من تعجب میکنم از اینکه زمانی که پرسپولیس سوم جدول بود چرا سرمربی رو برکنار کردند.خوب هم نتیجه میگرفتید ولی...
abbaspmz
17-01-2010, 15:28
متاسفانه اصلا نمیشه گفت پرسپولیس چون در رده سوم بوده پس کرانچار با تیم خوب نتیجه گرفته.
لیگ های حرفه ای رو یه نگا بندازین ، البته از نظر کیفیت تیم اول میگم :
چلسی در انگلیس : 2.3 امتیاز از هر بازی گرفته و اول هست.
اینترمیلان در ایتالیا : 2.3 امتیاز از هر بازی گرفته و اول هست.
بایر لورکوزن در آلمان : 2.2 امتیاز از هر بازی گرفته و اول هست.
بارسلونا در اسپانیا : 2.6 امتیاز از هر بازی گرفته و اول هست.
بوردو در فرانسه : 2.3 امتیاز از هر بازی گرفته و اول هست.
این کیفیت تیم اول جدول در لیگ های حرفه ای هست از لحاظ کسب امتیاز.
در 8 دوره گذشته لیگ برتر میانگین امتیاز تیم اول معمولا 2 بوده از هر بازی.
به نظر من امسال سپاهان نتایج خوبی نگرفته و اول بودنش فقط و فقظ ضعف تیم های دیگست .
پرسپولی امسال با 1.55 امتیاز در رده سوم بود .
ولی !؟؟
سال 87-88 پرسپولی در رده 5 قرار گرفت ، افشین قطبی فرار کرد ، نلو وینگادا برکنار شد ولی میانگین امتیازش در پایان فصل 1.62 بود یعنی بهتر از الان!
سال 86-87 پرسپولی با میانگین 1.92 در پایان قهرمان شد.
سال 85-86 ، پرسپولیس سوم شد و 1.72 میانگین پایان فصلش بود از 30 بازی ، ولی تیمی 5 یعنی سپاهان میانگین امتیازاتش بالاتر از میانگین رده سوم امسال ما بود یعنی 1.63
سال 84-85 ، پرسپولی نهم شد ولی تیم 6 ام که ذوب آهن بود وضعیتش در کسب امتیاز عین دره سوم امسال ما بود.
سال 83-84 ، با اینکه پرسپولیس چهارم شد ولی وضعیتش به مرتب بهتر از الان بود چون 1.83 امتیاز در هر بازی کسب کرده بود ، میشه گفت نتایج فولاد خیلی خیلی خوب بود ، همون چیزی که در مورد سپاهان امسال میگن ولی اصلا صحت نداره.
سال 82-83 پرسپلی با 1.5 امتیاز در هر بازی پنجم شد.
سال 81-82 هم که قهرمان شدیم.
اینا به خاطر اینکه از عملکرد کاشانی در برکنار کردن کرانچار انتقاد میشه
ولی با یکم مطالعه به این نتیجه میرسیم که کاشانی وضعیت رو میدونست و در شرایطی که پرسپولیس میتونست در کورس قهرمانی قرار بگیره از 5 بازی فقط 7 امتیاز گرفت (از بازی قبل از ذوب آهن). و بازی هایی مثل : استیل آذین در آزادی ، سپاهان در اصفهان ، پیکان در آزادی رو که با تیم های صدر جدولی بود و 6 امتیازی محسوب میشد رو باخت
کرانچار رو برکنار کرد.
اطلاعات جالبی بود
مربی جدید هم زمان میخواد
ولی دقیقا به خاطر همین بحث زمان من میگم بهتر بود با کرانچار تا آخر فصل ادامه میدادیم وعلی دایی رو واسه فصل بعد میووردیم
ESTEGHLAL F.C
17-01-2010, 23:11
به هر حال لیگها پارسال و اروپایی رو نمیشه با لیگ امسال وایران مقایسه کرد ولی کرانچار اصلا از هر بازی 0 امتیاز هم که گرفته تیمش سوم بود پس نباید برکنار میشد
17-01-2010, 23:15
باخت عجیبی بود! من دقیقه 87 رسیدم وتلویزیون رو که روشن کردم چشام 4 تا شد!!!!!!!!
واقعا باورم نمیشد! حالا بازی رو که ندیدم ولی گلهاش رو دیدم که ماشالا به خط دفاع پرسپولیس!! و دروازه بانش....
در کل اصلا نمیشه باخت رو به اسم 1 نفر زد!!!!!!
دایی هم باید دید در ادامه فصل چی کار میکنه! قطعا تا آخر فصل که میمونه!:D ولی نباید کرانچار رو برکنار میکردن در هر صورت! تا بازیکنا بیان با دایی عادت کنن هم زمان میبره!
reza_fara
18-01-2010, 09:28
سلام من شاهینی هستم .. منو نزنیدا ولی به نظرم تقصیر بازیکنا بود .. من تو ورزشگاه بودم درسته جو خیلی بدی واسه تیم پرسپولیس ساخته بودن ولی همون طور که علی دایی گفت پرسپولیسی ها یه پاس ساده هم نمی تونستن بدن به هم .. من خیلی دقت کردم و دیدم بیشتر از 4 پاس صحیح نتونستن به هم بدن ..
sajad_shahin999
18-01-2010, 10:17
نمیدون چرا وقتی تیم نتیجه نمی گیره فقط سرمربی بازنده رو میزنن من علت باخت رو این طور بیان میکنم البته این نظر شخصیه بنده است
1_تماشاگران شاهین که واقعا استاد روحیه خراب کردن هستند (البته نه با ناسزا گویی)
2_بازی خوب و روان شاهین که متاسفانه کمتر کسی به این موضوع اشاره میکنه
3_پولکی بودن بازیکنان پریپولیس که غیروتو فراموش کردن
.
.
.
1001_علی دائی
نمیدون چرا وقتی تیم نتیجه نمی گیره فقط سرمربی بازنده رو میزنن من علت باخت رو این طور بیان میکنم البته این نظر شخصیه بنده است
1_تماشاگران شاهین که واقعا استاد روحیه خراب کردن هستند (البته نه با ناسزا گویی)
2_بازی خوب و روان شاهین که متاسفانه کمتر کسی به این موضوع اشاره میکنه
3_پولکی بودن بازیکنان پریپولیس که غیروتو فراموش کردن
.
.
.
1001_علی دائی
البته ناسزا هم میگفتن!
که صداش حتی از تلویزیون هم کاملا واضح بود
بوشهر عروسیه تهران ......
(که من میگم خوب شد ما یه شعاری ساختیم تا بقیه تیم ها بی شعار نمونن)
یا بعد گل چهارم که به میثاق میگفتن
دروازه بان نداشتن به جاش ..... گذاشتن!
و خوب البته کاملا واضحه که اینا ناسزا به حساب نمیاد
ARTESHE SORKH
18-01-2010, 12:01
البته ناسزا هم میگفتن!
حتی گه بر فرض محال به قول شما ناسزا هم میگفتن...ولی اینقدر معرفت داشتن که قبل و بعد بازی تیم پرسپولیسو تشویق کنن...ما اومدیم تهران ،حالا تشویق نخواستیم ولی جز فهش و تهقیر کار دیگهیم کردید؟حرف خیابانیم که یادت میاد تو گزارشش؟ ما جواب امثال خیابانیو تو زمین با غیرت جنوب دادیم...
من نگفتم که تو تهران پرسپولیسی ها چیکارکردن!
اون دوستمون گفت شاهینی ها بدون توهین روحیه تیم حریفو خراب میکنن منم تو جوابش گفتم که توهین هم تو شعارهاشون بود
مگه غیر اینه؟
اینم که خیابانی چه حرفی زده به خودش مربوطه نه به طرفدارای پرسپولیس
sajad_shahin999
19-01-2010, 08:51
البته ناسزا هم میگفتن!
طرفدارای بوشهری مثله بعضی تماشاگرانه تیمها نیستند که 90 دقیقه ناسزا بگن (البته ناسزا داریم تا ناسزا ) تا تیم برنده بشه
من که در استادیوم بودم قبل و بعد از بازی هواداران تشویقه پرسپولیس کردن و این نشون میده که بوشهریها فرهنگ بالایی دارن
در طوله بازی هم طبیعیه از این گونه شعارها سر بدن چون تماشاگر به همین دلیل به استادیوم میاد که تیم نتیجه بگیره و من هم به شخصه از بدگویی به کسی ناراحت میشم چه برسه به مهمان
در کل من که فحشی نشنیدم البته باید بگم تا دلتون بخواد شعارهای تحقیر آمیز شنیدم که شما هم به دوتاشون اشاره کردین
و در آخر تشکر میکنم که شما این شعارها رو ساختین والا ما نمیدونستیم در ورزشگاه چه شعارهایی بدادیم و باید تا آخر بازی ساکت کنجی مینشستیم و بازی رو تمشا میکردیم
major_magic_majid
20-01-2010, 07:46
یاشاسن پرسپولیس شاهین خوب بازی کرد حقش بود
تقصیر دایی نبود باید چیکار می کرد دیگه بدبخت بیاد جای بازیکنا بدوئه
این شعارم برای اولین بار بازی ایران و بحرین مقدماتی جام جهانی 2006 آلمان ساخته شد (تهران عروسیه) و یه شعار ملی به حساب میاد:D و همه اقوام و قومیتهای کشور می تونن استفاده کنن مشکلی نداره
پرسپولیس پر طرفدار ترین تیم آسیاس و با علی دایی به روزهای دهه 60 بر می گرده (اگه صبر داشته باشیم) به چند دلیل : تیم های پرسپولیس و استقلال به مربی هایی احتیاج دارن که شخصیت و کاریزمای علی پروین داشته باشن نمونش امیر خان که خودم به شخصه خیلی قبولش دارم و علت موفقیتش شخصیتش که همراه با اون علم روز فوتبالم حالیشه و علی دایی درسته که محبوب نیست ولی از هر دو نظر یه سرو گردن از امیر قلعه نویی بالاتره و احتیاج به تجربه داره
(هنوزم معتقدم که اگه میذاشتن علی دایی کارشو تا انتها برسونه تیم میرفت جام جهانی)
در ضمن:
باید به تیم شاهین تبریک گفت خوب بازی کردن و باغیرت حاشا کردن نداره که
بهترین فوتبال پرسپولیس از ده هفتاد به بعد با مربیگری دنیزلی بود
مقصر اصلی عباس انصاریفرده تیمی که 10 روز مونده به شروع فصل تازه می فهمه که سرمربیش کیه
(یادمه گزارشگر شبکه شیش ازش مصاحبه گرفت گفت آقای انصاری فرد 15 روز مونده به آغاز لیگ و تیم هنوز سرمربی نداره و جواب : اینها همش برای حاشیه سازیه و میخوان تیمو ببرن تو حاشیه :D :D :D :D :D )
شاه کار مردی به نام حاج عباس اینکاره به عنوان نمونه :
جذب : مجتبی زارعی (عالی) ، شيث رضايی (خوب) ، میثم بائو (متوسط) ، جلال اکبری (ضعیف) ، عادل کلاه کج (خوب) ، سامان آقازمانی (ضعیف) ، سعيد حلافی (؟) ، محمد حسين نائيجی (؟) ، مهدی شيری (خوب) ، ابراهيم شکوری (خوب) ، اکبر صغيری (؟) ، اشپیتیم آرفی (عالی) ،محمد پروين (خوب) ، تياگو آلوز فراگا (متوسط) ،وسلی برازد آلميدا (متوسط)
فروش :
عليرضا نيکبخت واحدی (عالی) ، پژمان نوری ({فوق عالی} به اندازه همه بازیکنای این فصل یه دوجین غیرت پیرهن پرسپولیس و داشت) ، مسعود زارعی (خوب) ، ايوان پتروويچ (عالی) ، ابراهيم توره (عالی) ، مهدی واعظی (متوسط) ، علی کريمی (فوقه فوق عالی) ، رحمان رضايی (ضعیف) ، فرانک آتسو (خوب) ، فرهاد خیرخواه (خوب) ، بهادر عبدی (متوسط) ، مازيار زارع(فوق عالی)
( یه مصاحبه با مزه تر همه اینا که اومدن پرسپولیس تو پرسپولیس بازیکنای عالی و خوبی شدن :D :D :D :D :D مگه مقاومته از کی پرسپولیس بازیکن می ساخته ما خبر نداشتیم پرسپولیس نام بزرگی و بازیکنای بزرگ هر تیم که وزنه تیمشون محسوب میشده میومند پرسپولیس تا اونجاکه ما تو خاطرمون هست)
شاید الان بگید چه ربطی داره هفته بیست و سومیم؟ ، تیمی که خوب شروع نکنه روحیشو از دست میده بهترین بازیکناشو از دست داده فقط بخاطر مدیریت (به غیر از مازیار که در هر صورت میرفت) و میشه اینی که الان هست
به امید روزی که نتایج بشه مثله دهه شصت نوع بازی هم بشه مثل زمان مصطفی دنیزلی
L . F . C
22-01-2010, 13:18
سلام
کسی در مورد ترکیب احتمالی پرسپولیس خبری نداره ؟
راستی مجتبی زارع بازی میکنه ؟ اگه اون باشه اوضاع خیلی فرق میکنه !
ArtesheSorkh
22-01-2010, 15:53
پرسپولیس نیمه اول خوب بازی کرد ... یک گل زد و تا آخر نیمه حمله کرد و بازی رو کنترل کرد ... هوار و باقری هم عالی بودند ... امیدوارم نیمه دوم هم همین روندو ادامه بدنند چون هم به گل بیشتری میرسن و هم برنده میشن
با اینکه بردیم ولی هنوز این تیم حالا حالا ها کار داره دمه تماشاچیها هم گرم این همه تماشاچی اومده بود حیف شد یک گل بیشتر نتونستیم بزنیم .
فرق دایی با کرانچار و بهتر بگم فرق یک مربی ایرانی با خارجی در همینه دیگه بازی دادن به خلیل و آرفی و ستاره های قبلی تیم که کرانچار بجاش به نوروزی و جوون ها بدون محدودیت بازی میداد در حالی که باید با تجربه کنار جوون قرار بگیره امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.:winksmiley02:
Bayern+Munchen
22-01-2010, 17:32
تبریک میگم این برد پرسپولیس رو و تبریک دیگری بابت اشتی تماشاگران با تیم محبوبمون . . :72:
Good bad ugly
22-01-2010, 17:48
تبریک میگم بازی خوبی بود و بازیکنا نسبتا خوب بودند
دفاع تقریبا امروز خیلی خوب بود و در خط هافبک هم هوار و کلاه کج خوب بودند و خلیلی هم خوب بود
ولی با اینحال هنوز تیم خیلی کار داره تا تیم بشه چون اشتباهاتی هم داشتند
only red
22-01-2010, 18:38
هم بردیم و هم تماشاگران بیشتری اومدند و لی باید هم بیشتر ببریم هم تماشاگران بیشتری نسبت به بازی امروز بیان ورزشگاه !
نسبت به بازیهای قبل خیلی بیشتر تونستیم موقعیت خلق کنیم خلیلی میتونست 2-3 تا گل دیگه
هم بزنه !
فکر کنم دایی برای دربی به یه ترکیب خوبی رسیده باشه.
Ali Chelsea
22-01-2010, 18:42
تبریک میگم
بالاخره پرسپولیس با دایی به پیروزی رسید!
روحیه بازیکن ها هم خیلی خوب شد بعد اون باخت که البته نتیجه 4-1 رو نمایش میداد ولی همش رو ضد حمله و اشتباهات..... بود
امیدوارم پرسپولیس بتونه همین روند رو تا آخر فصل ادامه بده و حد اقل دوم بشه
alireza77777m
22-01-2010, 18:53
امروز پرسپولیس جبران باخت 1-4 را انجام داد و توانست با یک بازی حساب شده بازی را ببرد.
گزارش بازی:
1-حدود 35000 هزار نفر از این بازی دیدن کردند.
1-هواداران پرسپولیس بنری از نظر سنجی برنامه ی این هفته 90 به استادیوم آورده بودند.:2mo5pow:
3-حبیب کاشانی و میثم بائو در جایگاه V.I.P استادیوم حضور داشتند.
4-حدود 500 نفر از تماشاگران راه آهنی در جایگاه استقلالی ها حضور داشتند.
5-کریم باقری پس از مدت ها از داور کارت زرد دریافت کرد.
6-تماشاگران قبل از بازی مجتبی محرمی و بهروز رهبری فرد را تشویق کردند.
7-فرشید کریمی قبل از بازی با بیشتر بازیکنان پرسپولیس خوش و بش کرد.
8-پس از خوردن چهار گل در بازی با شاهین،امروز دایی از حقیقی بجای معمارزاده استفاده کرد.
9-پسرداییم در جایگاه V.I.P بود به همین دلیل برگشتنه با هم برگشتیم،خیابان ها خلوت بود و ساعت 47/18 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
major_magic_majid
23-01-2010, 13:07
major میگه : اگه پرسپولیس بازی با پیکان رو ببره شانس اول قهرمانی میشه فقط با برد مقابل پیکان اگه پرسپولیس برد و بعد قهرمان شد همه بیاید بگید ایول major تو خدای پیش بینی هستی
Moein-Chelsea
23-01-2010, 13:11
نیمه اول یک بازی حساب شده رو به نمایش گذاشتند و اگه سعی میشد میتونیتند چند تا گل هم بزنند ولی در نیمه دوم برنامه ای در تیم دیده نمیشد ضمن اینکه میتونست پروین رو به جای بادامکی که حضورش احساس نمیشد به داخل زمین بفرسته در کل خدا رو شکر که 3 امتیاز بازی رو گرفتیم
1-حدود 35000 هزار نفر از این بازی دیدن کردند.
فکر کنم بیشتر از اینها تماشاچی بود ها ! :33:
از صحنه هایی که نشون میداد یه چیزی حدود 50 هزارتا تماشاچی میخورد که اومده بودند برای تماشای بازی !
دمه حقیقی هم گرم که یکجورایی خودش رو به دایی داره تحمیل میکنه میثاق معمار زاده با اون 4 تا گلی که خورد شانسش برای دربی خیلی کم شد.
VCF BATS
23-01-2010, 13:28
پرسپولیس1 ـ راه آهن 0
گل: محسن خلیلی(14) برای پرسپولیس
ورزشگاه آزادی تماشاچی 50هزارنفر
داور: تورج حقوردی
اخطار:بادامکی، باقری، نوروزی(پرسپولیس)، نورمحمدی،کامیابی، کریمی(راه آهن)
پرسپولیس: علیرضا حقیقی، جلال اکبری، شیث رضایی، سپهر حیدری، علیرضا محمد، عادل کلاهکج، حسین بادامکی،کریم باقری(80 مهدی شیری)، حوار، هادی نوروزی(65 مجتبی زارعی)، محسن خلیلی(95 تیاگو)
سرمربی: علی دایی
راه آهن: مسعود همامی، علیرضا نورمحمدی، ابراهیم کریمی، حسین کوشکی، محسن زاهدی(46 احمدمومنزاده)، میلاد زیندپور، ابراهیم کریمی، حسین پاشایی، مجید نورمحمدی(78 ایمان حیدری)، کمال کامیابی، ابوذر رحیمی، محمود آمنه(88 پیمان میری)
سرمربی: مهدی تاتار
شرح بازی:
این یکی از پربرخوردترین مسابقات لیگ بود که با نزدیک به 50 خطا به پایان رسید. مسابقهای دشوار بین یک تیم مدعی قهرمانی و تیمی که برای فرار از سقوط میجنگد. پرسپولیس در شرایطی فاتح این بازی شد که به نسبت بازی قبلی پیشرفت فوقالعادهای کرده بود. اما ترکیب جدید و پرتغییر پرسپولیس به نسب بازی گذشته و بازی قبلتر کمی برای قرمزها دردسر درست کرد و آنها نیمه دوم را به سختی تمام کردند. شاید اگر اشتباه تأثیرگذار حقوردی نبود راه آهن میتوانست به گل تساوی هم برسد با این حال اولین برد دایی با پرسپولیس این اعتماد به نفس را به وی خواهد داد تا شیوه خود را با استرس کمتری در پرسپولیس حاکم کند. این در حالی است که راه آهن با پیروزی رقبای خود در انتهای جدول به رده هفدهم سقوط کرد آنها تیم خوبی هستند اما مثل همیشه میتوانند از داوری و بدشانسی شکایت کنند.
شرح گل:
1ـ0(پرسپولیس): سماجت هادی نوروزی و دریبل نورمحمدی از گوشه چپ محوطه جریمه راه آهن توپ را به محسن خلیلی رساند و او با کنترلی خوب با پای راست در حالت نامتعادل از روی خط شش قدم توپ را وارد دروازه راه آهن کرد.
بهترین بازیکن: محسن خلیلی با گلی که در این مسابقه به ثمر رساند سه امتیاز برای پرسپولیس به ارمغان آورد او با تحرک داخلی و دائمی و یکی دو پاس خوب نشان داد که به روزهای آمادگی رسیده است.
اتفاق ویژه: خطای هَند مسلم شیث رضایی در اوایل نیمه اول باید راه آهن را صاحب یک ضربه پنالتی میکرد که داور از این صحنه گذشت. مهدی تاتار در پایان مسابقه به تیم داوری تبریک گفت و اعلام کرد پرسپولیس در این بازی با دو دروازهبان بازی کرده است.
alireza77777m
23-01-2010, 18:55
فکر کنم بیشتر از اینها تماشاچی بود ها ! :33:
از صحنه هایی که نشون میداد یه چیزی حدود 50 هزارتا تماشاچی میخورد که اومده بودند برای تماشای بازی !
نه من شمردم.هر جایگاه 1000 نفر جا میگیره چه جوری میگی 50000 نفر !!!:1:
sajad_shahin999
26-01-2010, 08:22
الان دیگه وقتشه که با یه برده خوب به استقباله دربی بریم
پیکان الان در وضعیت بحرانیه و فکر کنم از 4 بازی گذشتش 3 باخت و یه مساوی گرفته و ارتش سرخ میتونه با یه پیروزیه دلچسب به استقباله دربی برن
آقا صمد هم که شکر خدا در پستش ابقا شد و این میتونه بهترین حالت ممکن برای بازی دربی باشه چون آقا صمد استاد دربیه:6qwup3:
only red
29-01-2010, 11:21
امروز با پیکان داریم
فکر کنم 2-3 تا بازی قبلی خودش رو باخته!
اگه پیکان رو ببریم برای دربی هم روحیه خوبی میگیریم
هم از باخت ذوب و مساوی سپاهان میتونیم استفاده کنیم و فاصله خودمون رو کمتر کنیم.
6 بازیکن هم 2 اختاره داریم که هیچکدومشون نباید کارت بگیرند.
alireza77777m
29-01-2010, 11:52
پس از برد هفته ی پیش مقابل راه آهن پرسپولیس روحیه ی خوبی داره.پیکان هم در شرایط نسبتاً خوبی به سر می بره.فکر می کنم این بازی مساوی بشه.درخشان چون بازی های پرسپولیس رو زیاد دیده این تیم رو خوب آنالیز کرده و دست پر به میدان خواهد آمد.
خوب رسيديم به بازي با پيكان
اين بازي قبل دربي هست و بازيكنا براي بالا رفتن روحيشون بايد اين بازي رو ببرن. دايي هم براي اثبات كردن خودش بايد اينو ببره، در ضمن بايد حواسمون باشه كه بازيكنامون 3كارته نشن كه بدبخت بشيم:D.
پیکان هم در شرایط نسبتاً خوبی به سر می بره.فکر می کنم این بازی مساوی بشه.
:292: كجا شرايط پيكان خوبه؟:D نيگاه كن: ابومسلم(تيم آخر جدول) 2-1 پيكان // استيلآذين 1-0 پيكان // تراكتورسازي 1-0 پيكان // سايپا 1-1 پيكان. اين نتايج پيكان توي 4بازيه آخرشه كه فقط يه امتياز گرفته. ولي از اونجايي كه هر تيمي كه تو بحرانه ميخوره به پرسپوليس و با برد پرسپوليس از بحران خارج ميشه ميتونه بازيه سختي باشه(مثل استقلال اهواز:دي) :D
درخشان چون بازی های پرسپولیس رو زیاد دیده این تیم رو خوب آنالیز کرده و دست پر به میدان خواهد آمد.
اينو قبول دارم. كلا هر تيمي جلوي پرسپوليس و استقلال بازي ميكنن ميشن رئالمادريد. حالا درخشان و اينا كه جاي خود دارند، پيكان هم كه هميشه جلوي استقلال و پرسپوليس خوب نتيجه گرفته.
راستي اين بازي جنبهي انتقامي هم داره، نيم فصل اول تو بازيي كه حقشون نبود مارو تو آزادي بردن. ايشاا... ميتركونيمشون:6qwup3:
hitman47
29-01-2010, 13:42
دربی هم مساوی میشه، وقتتونو درباره ش تلف نکنید، این مسئولین مارو خر تصور کردند. فکر کردند نمیفهمیم که پشت پرده این بازی ها چه تبانیهایی هست، واقعاً یک کالچو پولی ایرانی میتونه یک شوک به این فوتبال وارد کنه. که بعید هم نیست اتفاق بیافته
ArtesheSorkh
29-01-2010, 14:19
خوف پرسپولیس این بازی واقعا داره هماهنگ و زیبا بازی می کنه بازم مثل بازی قبل یه گل زود هنگام زد و داره پشت سر هم حمله می کنه ... در ضمن چه کرنری زد این عادل مستقیم رفت توی دروازه ...امیدوارم گلهای بیشتری ببینیم
BLACK BIRD
29-01-2010, 15:35
پرسپولیس این نیمه فوق العاده بود.....تنها بازی بود که با برنامه حمله رو پی ریزی میکردن....محمد عالی بود....کریم هم همینطور.....
حالا محمد هم سه اخطاره شد؟
عجب گلی زد خلیلی.....یکی از اون گلایی بود که نادر هست تعدادشون داخل ایران.....پاس های متعدد یک ارسال موفق و یک بغل پای ساده....
زنده باد علی دایی
Amir Argentina
29-01-2010, 15:42
خلیلی گل سوم رو زد پرسپولیس داره خوب بازی میکنه
با برد تو این بازی با روحیه بالا به مصاف استقلال میره
امیدوارم دیگه این دربی مساوی نشه
Good bad ugly
29-01-2010, 16:17
بازی خیلی خوبی بود و با یک برد روحیه ساز به داربی میریم
متاسفانه محمد سه کارته شد و داربی رو از دست داد و بادامکی 2 کارته شد و تو داربی هست
خلیلی هم تو دور برگشت 4 گل تو 8 بازی زده که امار خوبیه که امیدوارم تو دربی بازم گل بزنه
فقط کریم باید بعد از زدن گل سوم تعویض میشد چون قبل بازی هم مصدوم بود وهم کارت داشت و من از این میترسیدم که یا مصدوم بشه یا قرمزبگیره .اگه کریم نباشه نصف تیم لنگه
پیکان هم فقط زیر توپ میزد و به امید اشتباه دفاع بود
hitman47
29-01-2010, 16:44
به خاطر این برد به دربی امیدی نداشته باشید، این دربی هم مساوی میشه، مگه مسئولین میزارن برنده داشته باشه، از اون بالا بالاها دستور هست که هیچ دربیی برنده نداشته باشه، تابلو هست.
NaDeR ShaH
29-01-2010, 18:03
به به چه می کنه این تیم دایی ، با غیرتا دوباره اومدن ، کریم و محسن :2:
ویرایش : این بخش فقط مختص به باشگاه پرسپولیسه نه تیم دیگه ای
abbaspmz
30-01-2010, 02:20
برد پرسپولیس رو مقابل پیکان تبریک میگم به همه .
اینشالا که بازی استقلال رو هم ببریم که اگه ببریم چی میــــــــــــــــشه.
امروز یه مطلبی خوندم در مورد شیث توی خبر ورزشی که حسابی اعصابم رو خورد کرد ، واقعا چه بی همه چیزایی پیدا میشن بین این خبرنگارها .
خودتون مقایسه کنید دیگه ؟!؟!؟
خبر ورزشی ، صفحه 9 ، 10 بهمن ([Only registered and activated users can see links]) ، بخش مطلبی رو که در مورد شیث نوشته ضمیمه کردم
مصاحبه شیث ، فارس نیوز ، 7 بهمن ([Only registered and activated users can see links])
Moein-Chelsea
30-01-2010, 08:31
امیدوارم که بازی تماشاگر پسندی از آب در بیاد و لااقل این دفعه با نتیجه مساوی تموم نشه که اعصاب همه خورد شده
کری خوندن هم به نظر من فایده نداره و همه چیز توی زمین معلوم میشه که امیدوارم سهم پرسپولیس برد باشه ولی معلوم نیست چرا بازی به این مهمی رو گذاشتند روز چهارشنبه مگه جمعه چش بود؟
sajad_shahin999
31-01-2010, 10:46
میگم اگه کریمو بذاره مرکز دفاع رو رهبری کنه و سپهر و شیث کناره ها رو پوشش بدن بد نمی شه ها نه؟
مخصوصا که الان کریم دیگه اون هافبک دونده سابق نیستش
راستی دروازه بانمون کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میثاق یا علیرضا؟!
خط حمله که اصلا صحبت در موردش جایز نیست نوکمون محسن تاج سوراخ کنه اگه بازم 1-3-2-4 باشه سیستم
اگرم بخواد دو تا مهاجم بذاره به نظر من گزینه خوب میثم بائو هست نه اشپیتیم
البته بستگی به دایی داره که تمرینا رو زیر نظر بگیره و ببینه کدومشون از همه آماده تره
NaDeR ShaH
31-01-2010, 13:24
میگم اگه کریمو بذاره مرکز دفاع رو رهبری کنه و سپهر و شیث کناره ها رو پوشش بدن بد نمی شه ها نه؟
مخصوصا که الان کریم دیگه اون هافبک دونده سابق نیستش
راستی دروازه بانمون کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میثاق یا علیرضا؟!
خط حمله که اصلا صحبت در موردش جایز نیست نوکمون محسن تاج سوراخ کنه اگه بازم 1-3-2-4 باشه سیستم
اگرم بخواد دو تا مهاجم بذاره به نظر من گزینه خوب میثم بائو هست نه اشپیتیم
البته بستگی به دایی داره که تمرینا رو زیر نظر بگیره و ببینه کدومشون از همه آماده تره
درسته که این فصل فرار بوده کلاه کج و بائو هافبک طراحا باشن ولی تا اینجاش که نشون دادن اگه کریم نباشه خط هافبکمون بازدهیش در حد کنسرو نخوده ، ضمن اینکه کریم بیشتر از نصف بازیارو نبوده ، مدعی آقای گلی و بهترین گلزن ماس ، جلو باید باشه پشت فورواردا ، آرفی و خلیلی مشترکن نوک
only red
31-01-2010, 18:49
داریم به دربی نزدیک میشیم
هم امتیاز بودن دو تیم خیلی این دربی رو حساس میکنه! ( ولی اگه باز مساوی نشه)
محمد محروم هست و فکر کنم شیث بیاد دفاع راست و شیری و سپهر اخر بزنند
دایی همیشه با سیستم تک مهاجم بازی میکنه و بازی کردن اشپیتیم مهال هست البته اگر محسن مصدوم نشه.
ArtesheSorkh
02-02-2010, 13:03
ان شالله به امید خدا و بازی هماهنگ و عالی بازیکنان می تونیم استقلال رو شکست بدیم و این طلسم تساوی رو بشکنیم ... ولی من مطمئنم اگه عین بازی با پیکان زود به گل برسیم و چشم به ضد حمله های دیگه چشم بدوزیم ... حتما برندیم ... در کل باید امیدوارم باشیم حقیقی مثل بازی با پیکان سر حال باشه و با عکس العمل های عالیش بتونه از گل خوردن جلوگیری کنه
در ضمن داور مظفری زاده هستش امیدوارم مثل بازی با سپاهان سال 86 پرسپولیس برنده بشه
Bayern+Munchen
02-02-2010, 13:40
حکم اخراج صمد در دستان خلیلی !!
اگه اقایان بزارن دربی بنده داشته باشه مطمئن هستم تیمی جز پرسپولیس برنده این بازی نیست !!!
با وجود هافبک طراح و باهوشی مثل هوار و خط حمله ای سرعتی مثل خلیلی میتونیم این دربی رو به نفع خودمون تموم کنیم !!!
امیدوارم مظفری زاده با یک قضاوت خوب و بی طرف خاطره بازی سپاهان رو واسمون زنده کنه !!
HoseinBallack13
02-02-2010, 13:56
بازی که همیشه مساوی شده و مساوی خواهد بود من نمی دونم چرا این قدر بزرگش می کنند همش هم به خاطر تماشاچی ها هستش چون تخرب زیاد نکنند بازی رو مساوی می کنند اون هند تابلو بازیکن استقلال توی محوته جریمه و پنالتی های الکی گرفته شده برای هردو تیم مثلا پرسپولیس یا استقلال جلو بودن داور سعی کرده یه پنالتی برای اون تیمی که عقب بگیره
من نظرم اینکه بازی فردا 1 بر 1 می شه
Torres 9
02-02-2010, 14:21
منم نظر حسین رو تایید میکنم
بازی قطعا مساوی میشه
حالا فرقش با دربی های قبل اینه که این دفه یا صفر- صفر میشن یا 1-1 .
خیلی دوست دارم مصاحبه های مربیان و بازیکنا رو بعد از تساوی ببینم !
NaDeR ShaH
02-02-2010, 14:53
دایی زیر بار این چیزا نمیره ، اولا سازمان و کمیته انظباطی و تتمه ی آقایون رو هم بازم زورشون به دایی نمی رسه ، دوما دایی مستقیم به فیفا وصله دیگه با حضور دایی نمی تونن از این گندکاریا کنن ، سوم اصولا کاراکتر دایی این مدلی نیست که این چیزارو تحمل کنه ، چهارما پرسپولیس همیشه پیشاپیش برنده ی داربیه مگه اینکه خلافش ثابت شه ، ضمنا صمدم با تمام احترامی که براش قائلم سایزش به این حرفا نمی خوره که از تیم دایی امتیاز بگیره دایی و صمد دو بار با هم رو به رو شدن هر دو بار دایی سه یک بردش
Loverboy
02-02-2010, 22:20
دوستان اگه بحث و کل کلی دارید فقط با پیغام خصوصی و پروفایل . به حقوق دیگران هم که اینجا رو میبینند احترام بذارید تا کسی به خودش اجازه نده که بهتون بی احترامی کنه ! پاک کردن پستهاتون که زیرش میخوره به دلیل اسپم به خدا خیلی زشته ! خواهشاً مراعات کنید که دربی تو اینجا محرومی نداشته باشه !
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1