PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} بحث و تبادل نظر بازیهای پرسپولیس در نیم فصل دوم 88-89 {::}

صفحه ها : 1 2 [3]

Good bad ugly
12-05-2010, 23:56
تبریک به خاطر برد
به نظرم نتیجه خوبی بود.با توجه به بازی تو خونه حریف و تماشاگر و میزبانی نتیجه راضی کننده بود
احتمال خیلی زیاد ما قهرمان میشیم

Behnam
13-05-2010, 01:54
در کل روند بازی نسبت به بازیهای قبل که فاجعه بودیم و دو تا پاس سالم بازیکنا نمیتونستن به هم بدن بهتر شده بود اما هنوز خیلی کار داریم. سپهر حیدری ، محسن خلیلی، علی عسکر و علیرضا محمد خیلی ضعیف بودند.
محمد که فکر کنم به اندازه ی سهمیه یه فصل توپ لو داد. سپهر حیدری هم هنوز اصول دفاع کردن رو نمیدونه و همینجور واسه خودش میچرخه تو خط دفاع، خلیلی هم از اون دسته بازیکنانیه که پتانسیل بازی خوبشون فقط در حد یک یا دو فصله.
اگه پنالتی گل میشد که قطعا قهرمان بودیم اما خب ابانم بالای 95 درصد قهرمانیم و باید صبر نیم ببینیم برگشت رو چیکار میکنیم.

only red
13-05-2010, 08:58
بردیم ولی چه بردی که تیم فولاد گستر هم روت فشار بیاره؟
خیلی بد بازی کردیم یاد تیم دنیزلی بخیر !
فقط میزدیم زیر توپ تا دو تا پاس به هم میدادیم توپ لو میرفت !
خلیلی تو این چند تا بازی اخری یه حرکت امیدوار کننده ازش ندیدیم پنالتی هاش هم به قول شفیع یه بچه هم بزاری میفهمه کدوم طرف میزنه !
درسته قهرمانی راحت شده و حتی اگه قهرمان بشیم هم باید کل تیم عوض بشه!
اصلا تیم زیبا بازی نمیکنه و یه حرکت تاکتیکی هم ندیدیم.
در کل باید به فصل بعد و خریدهای جدید امیدوار بود.

LINCHAN
13-05-2010, 18:28
تبريك ميگم به همه پرسپوليسيا
تو فوتبال مهم برده به بازي خوب امتياز نميدن
همين كه بازي رفتو تو خونه حريف بريدم عاليه
فوتبال يعني برد وكسب 3 امتياز

POUYA
13-05-2010, 18:43
دیگه آخر شاهکار بود این بازی!!!!
گردش توپ تو 3 منطقه زمین رو که دیدم از عصبانیت داشتم منفجر میشدم!
فقط 8% تو زمین گسترش فولاد!
محسن خلیلی هم بدجور رفته رو اعصاب!!!
فقط دوست دارم یکی آمار بگیره ببینه پرسپولیس تو این 3-4 سال گذشته چندتا پنالتی خراب کرده!
اگه قرار بود عدالت رعایت شه باید میباختیم!
طرفدارای اونا هم انگار یه چیزایی میگفتن [Only registered and activated users can see links]
در کل با این بازیکنای در حد لیگ 1 بهتر از اینم نمیشه بازی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دایی هم خداییش به عنوان مربی چیز خاصی نشون نداده!
تیم کرانچار به مراتب با برنامه تر بازی میکرد!

.:AoShiMa SaN:.
13-05-2010, 18:50
ایراد به نظر من بازیکنان ، البته بدم نمیاد دنیزلی یا فاتح تریم سرمربی فصل بعدمون شن که اگه پا شن بیان پرسپولیس خیلی خرن ولی اگه بازیکنا همچنان اینا باشن فرقی نمی کنه ، خلیلی هم با این حرکتش تقریبا از چشم افتاد ، ده تا پنالتی خراب کرده باشی بعد سرمربی یکی دیگه رو پنالتی زن بذاره تو بری خودت دوباره پنالتی بزنی خیلی رو و اعتماد به نفس میخواد واقعا

RVN10
13-05-2010, 21:30
خیلی وقته تو این تاپیک پست ندادم و انهم به این دلیل بوده که پرسپولیس فوتبال بازی نکرده که بخوایم دربارش بحث فنی کنیم! واقعا افتضاح فوتبال بازی میکنیم! اصلا شاید بهتره بگم که ما اصلا فوتبال بازی نمیکنیم!!! سیستم علی اصغری 10 ساله پیشمون خیلی بهتر از الان بود! دوست ندارم اینو بگم ولی تیم هایه دایی اصلا فوتبال بازی نمیمکنن چه تیم ملی و چه سایپا و الان هم پرسپولیس!! تنها کار مثبتی که علی دایی کرد این بود که حس رقابت رو تو تیم به وجود اورد ولی از لحاظ تاکتیکی ما هیچی نداریم.....

POUYA
13-05-2010, 21:56
آره از لحاظ تاکتیکی واقعا هیچی نداریم!
حتی همون سیستم علی اصغری هم نمیتونیم تو زمین پیاده کنیم!!!
ولی مربی اگه واقعا مربی باشه از چوب خشک هم بازیکن میسازه!

RVN10
13-05-2010, 22:05
مساله اینه که مربی مربی نیست و بازیکن ها هم به خاطره شاهکاره جنابه انصاریقرد افتضاحند!! واقعا بعضیاشون در حدو اندازه هایه پیرهن پرسپولیس نیستن. نمیدونم قراره سر پرسپولیس چی بیاد ولی اگه قرار باشه با این وضع بازی به اسیا بریم فولاد گستر بره بهتره چون همین ابروی هم که داریم میره!!!

Behnam
13-05-2010, 22:09
با اینکه بازیکنا در حد لیگ 1 و حتی پایین تر هستند کاملا موافقم. روز خوش نبینه آقای انصاری فرد که به این روز انداخت تیمو. اما در مورد دایی فر میکنم هنوز خیلی زود باشه در مورد کارش اظهار نظر کنیم. منهم میگم عوض کردن کرانچار در اون شرایط اشتباه بود اما این رو هم باید در نظر بگیریم کرانچار تو یه برهه 7 تا بازیه پشت سر هم تو آزادی بازی کرد اما برای دایی اینچنین نبود. در کل من فکر میکنم اگه تیم رو برای فصل بعد دایی ببنده از اونجایی که دایی زیر بار حرف زور و توصیه نمیره یه تیم خیلی خوب میبنده و از نظر فنی هم من میگم خیلی چیزهای بیشتر از این برای عرضه خواهد داشت.

POUYA
13-05-2010, 22:15
در صورتی که تیم خوب بسته شه(یعنی 5-6 تا بازیکن تاپ بیان به تیم) دیگه نتیجه گرفتن باهاش زیاد نباید کار سختی باشه!!!
مثل قلعه نویی تو سپاهان!!!
مهم اینه که بتونی با همین بازیکن هایی که در اختیار داری یه حرکتی بکنی!
تازه اونقدرها هم وضعمون خراب نیست!
شیث و سپهر بازیکن های بدی نیستن!
هوار و خلیلی و باقری هم نسبت به سطح لیگ ایران واقعا بازیکن های تاپی به حساب میان!
ولی به نظر من مشکل از مربیه!
همون زمان دنیزلی هم به اون صورت بازیکن نداشتیم ولی بهترین فوتبال رو ارائه میدادیم!
(حاجی زاده و باقری دفاع وسط های تیم بودن -ابراهیم اسدی :2qcmh45: هم بازی سازمون بود)

Behnam
14-05-2010, 00:50
من با نظرتون مخالفم، بازیکنهایی مثل محسن خلیلی پتانسیلشون فقط در حدیه که یه فصل، دو فصل تو سطح اول بازی کنن بعدشم میشن یه بازیکن در حد معمولی و ضعیف. سپهر حیدری که واقعا جز مدافعان درجه 3 4 ایرانه. آقای حیدری هنوز اصول بازی تو خط دفاع رو بلد نیست. شما ببین هر وقت هافبک های حریف در حال حمله هستند و به نقطه ای میرسن که میخوان پاس رو به عقب بدن این آقا تو محوطه به جای اینکه بازیکن حریف رو بگیره داره واسه خودش میچرخه و میخواد عین بچه هایی که عشق توپن بدوئه سریع بیاد رو پای بازکن حریف توپ رو بگیره.
بستن خوب تیم هم حتما نباید 5 6 تا بازیکن تاپ بیاد، مگه پارسال که اینهمه بازیکن تاپ تو تیم بود تونستیم رتبه ای بهتر از پنجم کسب کنیم؟
ما در حال حاضر یه مدافع، دو تا هافبک و یه مهاجم خوب میخوایم، و صد البته با این وضعیت اگه دروازه بانا به خودشون نیان یه دروازه بان مطمئن.

14-05-2010, 01:38
شکی نیست که دنیزلی از دایی بهتره و پرسپولیس بیاد از میثاق هم آقای گل می سازه ولی آخه مگه مغز خر خورده پاشه بیاد یا ما باید با دایی ادامه بدیم یا یکی مثل خاکپور بیاد یا پولو ببندیم به سیبیل وینگادا

mahtab
14-05-2010, 11:00
در صورتی که تیم خوب بسته شه(یعنی 5-6 تا بازیکن تاپ بیان به تیم) دیگه نتیجه گرفتن باهاش زیاد نباید کار سختی باشه!!!
هوار و خلیلی و باقری هم نسبت به سطح لیگ ایران واقعا بازیکن های تاپی به حساب میان!
ولی به نظر من مشکل از مربیه!
همون زمان دنیزلی هم به اون صورت بازیکن نداشتیم ولی بهترین فوتبال رو ارائه میدادیم!
(حاجی زاده و باقری دفاع وسط های تیم بودن -ابراهیم اسدی :2qcmh45: هم بازی سازمون بود)
حیدری که اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد این اقا نمیتونه خودشو تکون بده چه برسه بخواد مدافع خوبی باشه.
خلیلی هم واقعا افتضاحه بعد از اون مصدومیت طولانی دیگه نتونست به دوران خوبش برگرده پرسپولیس به اینجور بازیکن ها هیچ احتیاجی نداره پس بهتره جای خلیلی یک مهاجم خیلی خوب بگیریم. این بازیکن ها یه درد نمیخورن فقط اسم و رسم دارن
در اینکه تیم دنیزلی فوق العاده بود هیچ شکی نیست اما فکر نمی کنم عقلشو از دست داده باشه که دوباره بخواد بیاد پرسپولیس

Good bad ugly
14-05-2010, 16:32
در مورد مربی به نظرم دنیزلی بهترین بود که اگه 4 تا دفاع درست درمون داشت قطعا پرسپولیس قهرمان بود.ضمن اینکه تو اون فصل ما با داوری قهرمان نشدیم و تو حذفی هم که همه دیدن چه بلایی سر تیم تو 2 فصل اوردن.
اما به نظرتون اگه دایی بره چه کسی میتونه پرسپولیس رو موفق کنه.اصلا مربی درست درمون داریم که بخوایم دایی رو برکنار کنیم؟؟؟
در هر صورت اگه یک مربی درست درمون خارجی بیاد من موافق این تغییر هستم ولی در غیر این صورت نه
الان وجود دایی حداقل حسنی که داره اینه که میتونه پای یکسری بازیکنان بزرگ ر. به پرسپولیس باز کنه.یکسری بازیکن خوب که به خاطر اسم دایی به پرسپولیس میان
بازیکنهایی مثل حسینی -خلعتبری-انصاری فر-کعبی-میداوودی-زنیدپور و اشجاری و اشوبی و نوری و ...
ناکامی این فصلمون هم قبلا گفتم به خاطر انصاری فرد هست.
در مورد تیم هم به نظرم بازیکن خوب نداریم.دفاع که تعطیله و هافبک بازیساز و کناری خوب هم که نداریم.مهاجم که فقط خلیلی هست.
باز دم دایی گرم که حداقل تونست دروازه رو درست کنه تا مثل اول فصل سوتی ندن.
به نظرم بازیکنهایی مثل شیری ها -حیدری-باقریها -اکبری-بادامکی-منصوری-ارفی(مهاجم خیلی خوبیه ولی رفتنش به نفع خودشه)برازیلیا -بائو و ...باید برن

14-05-2010, 17:31
کاملا درسته ، آخه مربی بزرگ مگه خر به مغزش لگد زده که بیاد تو این لیگ با این وضع و با این بودجه کار کنه ، حالا یه دنیزلی به ایران علاقه داشت با انصاریفرد کوچیکه هم دوست بود قبول کرد فکر کنم اونم دیگه پشت دستشو داغ کرده ولی ماه پیش مصاحبه کرده بود گفته بود بدش نمیاد شرایطش جور شه دوباره بیاد پرسپولیس ، حتی اگرم بیاد به قول انگلیسیا اسب به درشکه ، درشکه به درشکه چی باید بیاد ، نمیشه سرمربیمون دنیزلی باشه بازیکنا این وضع لیدرا این وضع و ... باید اصلاحات انجام شه ، فوقش اینه که یه فصل قید قهرمانیو می زنیم با برنامه ریزی یه تیم با ثبات می سازیم بهتر از اینه که هر سال ژست قهرمانی بگیریم پنجم شیم
به هر حال اینا همه حرفه سرمربی خوب خارجی نمیاد و تو ایرانم دایی بهترینه اگه خداداد دستیارش شه عالیه

اسم تایپکو من دقت نکرده بودم چه جالب شده :imoksmiley:

alex 8
14-05-2010, 17:57
سلام
به نظر من دایی برای پرسپولیس خیلی خوبه
باید یه خرده وقت بهش بدن
اگه بازیکنایی که گفتن میان پرسپولیس بیان حتماً قهرمان فصل بعد ما هستیم
به امید خدا

only red
14-05-2010, 19:09
اگه بخوایم مربی ایرانی برای فصل بعد داشته باشیم همین دایی ببهترین گزینه داخلی هست
اگه مربی خارجی بخوان بیارن یا باید جز مربی های بزرگ باشه یا دنیزلی که فقط اون رو قبول دارم !
چرا دنیزلی با اینکه جامی رو نگرفت ولی اینقدر بین هواداران محبوب شد و همه گفتن مربی خوبیه ، چون تیمش زیبا بازی میکرد.
ولی دایی اصلا و به هیچ عنوان نه تو تیم ملی نه تو پرسپولیس تیمش زیبا بازی نمیکنه ، حتی اگه نتیجه بگیری و قهرمان هم بشی بازم اون قهرمانی چنگی به دل نمیزنه و مثل همین بازی که پرسپولیس برد و چه بازی حساسی هم بود ولی شادی طرفداران بعد این بازی رو با شادی بعد برد زمان پروین دنیزلی یا همین قطبی مقایسه کنید.
درسته فوتبال شده فقط نتیجه گرفتن ولی اگه زیبا بازی نکنی هر چی هم کنی باز زیبا بازی کردن چیز
دیگه ایه !

Behnam
14-05-2010, 19:19
بحث در مورد مربی که یه چیز مشخص و واضحیه، همونطور که خیلی از بچه ها گفتن بین مربی ها و نا مربیهای ایرانی حتی کسی که یک میلیاردم هم بهتر از دایی باشه برای پرسپولیس نیست اما در مورد مربیه خارجی باید واقع بین بود، با توجه به وضعیتی که الان داریم، هیچ مربی درست حسابی پاشو ایران نمیذاره مگر امثال همون وینگادا، که فکر میکنم اگه قرار به حضور چنین مربیهایی باشه همون بدون مربی بازی کنیم بهتره. البته کرانچار هم بد نبود اما...
از این اماها زیاده. فعلا باید به دایی زمان داد به نظر من. شاید هیچوقت به قشنگیه زمان دنیزلی بازی نکنیم اما فکر میکنم بتونه تیمی رو ببنده که یه چیزایی از خودش نون بدهو
روحیه ی جنگندگی و جاه طلبیه دایی چیزیه که هر کسی نداره و این خودش یه نعمته.

بازی با سپاهانم یه بازی فوق حیثیتیه، و تو این بازیها دایی نشون داده هر چی باشه قافیه رو به این راحتیا نمیبازه تو چنین نبردهایی، امیدوارم بازی رو ببریم هر چند که خیلی سخته.اینجوری هم پنجم نمیشیم هم روی آقای مربی پر افتخار! رو کم کردیم.

14-05-2010, 21:57
دنیزلی پیشنهادنجومی استیل آذین راردکرد

سرمربی تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه پیشنهاد هفت میلیون دلاری مسئولان باشگاه استیل آذین تهران را برای قبول مسئولیت این تیم نپذیرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه مسئولان باشگاه استیل آذین هفته گذشته رسما تمایل خود را برای همکاری با فاتح تریم اعلام کردند، رسانه‌های ترکیه‌ای خبر از مذاکره نافرجام مسئولان این باشگاه با مصطفی دنیزلی دادند.

سایت خبری "فرم" در این خصوص با اشاره به پیشنهاد هفت میلیون پوندی مسئولان باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی در خبری آورده است: مصطفی دنیزلی یک رقم نجومی را که از سوی باشگاه استیل آذین ایران به وی پیشنهاد شده بود را نپذیرفت. این رقم چیزی در حدود 5/2 برابر مبلغی است که دنیزلی از باشگاه ترکیه‌ای بشیکتاش دریافت می کند.

این سایت خبری همچنین از مذاکرات مسئولان باشگاه استیل آذین با مصطفی دنیزلی در منزل این مربی 61 ساله خبر داده و خاطر نشان کرده است: دو هفته پیش مسئولان باشگاه ایرانی استیل آذین در منزل دنیزلی حاضر شده و در مذاکراتی که حدود دو ساعت به طول انجامید با وی برای پذیرفت هدایت تیم فوتبال این باشگاه گفتگو کردند.

دنیزلی که در ایران سابقه هدایت تیم‌هایی چون پرسپولیس و پاس تهران را دارد، پیشنهاد چشمگیر باشگاه استیل آذین را نپذیرفت و با اشاره به اینکه با باشگاه بشیکتاش قرارداد دارد از حضور در تیم این تیم تهرانی عذرخواست.

رسانه‌های دیگر ترکیه همچون روزنامه ملیت، سایت‌های خبری اچ تی اسپورت، ماراتن و ... نیز خبر پیشنهاد هفت میلیون پوندی باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی را منتشر کرده‌اند.

link ([Only registered and activated users can see links])

Fenrir Greyback
14-05-2010, 21:59
بهتره پرسپولیس اصلأ هیئت مدیره نداشته باشه حداقل الان یکی دو نفر براش تصمیم میگیرن وقتی بشن چند نفر هر روز باید شاهد دعواها و اختلاف نظرهای اونا باشیم و البته به دنبالش از آب گل آلود ماهی گرفتن روزنامه ها که کی یقه کی رو گرفت و کی قلبش از جا دراومد و .....
کم مشکل نداره که ناز کشیدن از آقایون هم بهش اضافه بشه
یک واقعیت تلخ وجود داره متاسفانه که چه یک نفر راس امور داشته باشیم و چه دارای هیئت مدیره باشیم در عمل هیچ کاره اند!!!ولی باید قبول کنیم که در همون تصمیم گیری های ظاهری و سطحی که میتونند اعمال نظر کنند عقل و خرجد جمعی بهتره چون حداقل درصد خطا و اشتباه را کاهش میده چون کمتر پیش میاد که اکثریت به یک چیز نا مطلوب رای مثبت بدهند(البته به شرط اینکه اعضا بدرستی و شایستگی انتخاب شوند)

میگم تو این لیست که همه با هم بد هستن؟؟؟؟انصاری فرد که پس از برکناریش وقتی تلفنی داشت با ورزش و مردم حرف میزد تا میتونست توپید به کاشانی که فقط برای سیاست اومده و از این حرفا و دیگه فقط گریه نکرد
پروین و انصاری فرد هم که اولین مدیری که تونست پروین رو اخراج کنه همین بود و رفت اری هان رو اورد و چندان دل خوشی از هم ندارن حالا چه جوری و توسط کی این لیست داده شده بیرون خودش یه علامت سواله

من تقریبا مطمئنم لیستی که لو رفته لیست قطعی نیست هرجور که فکر می کنم می بینم نمی شه که واسه کنار هم گذاشتن این آدم ها این همه وقت گرفته باشند! سعیدلو دنبال نفراتی که با هم هماهنگ باشن تو این لیست هستن کسایی که سایه هم دیگه رو با تیر می زنن! در ثانی این اقتصاد دانی که قرار بود پرسپولیس و از نظر مالی مستقل کنه هم تو این لیست اصلا وجود خارجی نداره! محمد حسن هم یا برای مدیرعاملی می یاد یا اصلا نمی یاد و اگه قرار مدیرعامل بشه پس چرا اینهمه معطل کاشانی موندن تا کارهاش برای مدیریت در پرسپولیس درست بشه؟!فریدون معینی که خودش تو فدراسیون مسئولیت داره این وسط چکاره است؟!
احتمالا فقط باید حضور پروین و کاشانی رو از این لیست باور کرد و بقیه ....!

همه این امکانات رو پرسپولیس هم میتونه داشته باشه !! پس چرا ما باید هر 6 سال یه بار اونم تو دقیقه 96 قهرمان بشیم ؟؟اقا رضا این فصل ما هم کم خرج نکردیم . .

در مقایسه خرجها جدا تفاوت وجود داشت ، ما فکر نکنم نصف سپاهان هزینه کرده باشیم ، گرچه حرفت رو قبول دارم ما هم کم خرج نکردیم ، اما دیروز عرض کردم ، سالی که ما محمد و اتسو و منصوری رو اوردیم استقلال با نصف این پول خسرو حیدری و جان واریو و ....اورد ! خرجکرد و مدیریت صحیح خیلی نقش داره....البته مسائل زیاد دیگری هم هست که نباید دست اویز ما برای توجیح شکست بشه اما وجود داره..مثلا مطمئن باش پنالتی که علیه ما مقابل ابومسلم گرفته شد هرگز برای سپاهان گرفته نمیشد... یا دیشب در 90شاهد بودی که گل درست پیکان رو کوتوله چطور بر سر داور عربده میکشید ... عمدا یا سهوا ،من در طول 9 دوره لیگ هیچوقت اینچنین شاهد حمایت داوران از یک تیم نبودم ...

محمدحسن انصاری فرد با ترانسفر مهرداد اولادی(سرباز) به الشباب 800 میلیون تومان درآمدزایی کرد
.
باز هم خدا رو شکر طی ده سال یکی دو نمونه پیدا میشه.....اما مقایسه کنید ... مهدوی کیا ، میناوند ، امامی فر ، دایی ، باقری ، کریمی ، پیروانی ، خاکپور و.....البته نمیگم همه اینها توسط عابدینی به اروپا و جاهای دیگه رفتن اما واقعا قابل مقایسه نیست.....امروزه قراردادها یکساله و اکثر بازیکنان بصورت ازاد به امارات و قطر و....میرن . مثل کاظمیان و مازیار و عنایتی و .....

mahtab
14-05-2010, 22:49
یک واقعیت تلخ وجود داره متاسفانه که چه یک نفر راس امور داشته باشیم و چه دارای هیئت مدیره باشیم در عمل هیچ کاره اند!!!ولی باید قبول کنیم که در همون تصمیم گیری های ظاهری و سطحی که میتونند اعمال نظر کنند عقل و خرجد جمعی بهتره چون حداقل درصد خطا و اشتباه را کاهش میده چون کمتر پیش میاد که اکثریت به یک چیز نا مطلوب رای مثبت بدهند(البته به شرط اینکه اعضا بدرستی و شایستگی انتخاب شوند) .....
خرد جمعی؟ تو رو خدا شما دیگه این حرفارو نزنید خرد جمعی یعنی دموکراسی و ازادی....
چی بگم دیگه توضیح نمیدم... هیج گونه خرد جمعی وجود نداره و همه تصمیمات رو یک نفر میگیره
هیئت مدیره و اینا همه فرمالیتست!!

Loverboy
14-05-2010, 22:57
مشکل ما دایی و مربی خارجی و ... نیست ! مشکل ما جو فوق العاده کثیف فوتبال کشورمونه که من به عینه یک سال از نزدیک طعمشو چشیدم ! هر کی از تیم دور شد یار کشی میکنه و یه باند واسه خودش راه میندازه و میفته به جون اون کسی که داره کار میکنه و براش نه پرسپولیس مهمه نه اون کسی که داره باهاش میجنگه و نه هواداران ! هم استقلالش اینجوریه هم پرسپولیسش ! پارسال تو استادیوم میگفتند : « دایی یادت باشه کریمی سرورته » امسال همون هوادارا کریمی رو هو میکردند و دقیقاً جو برعکس شد ! تا وقتی فوتبالمون تو این لجنزار داره طی میکنه مطمئن باشید دنیزلی که عددی نیست ، کاپلو و مورینیو و گواردیولا هم نمیتونند آسیا که هیچ مال خودشون نمیتونند حتی قهرمان جام حذفی بشن ( مگه اینکه مثل امسال ما بخورند به 4 تا لیگ یکی ) ! بارها میخواستم آواتارمو عوض کنم ولی یک ساله دست نزدم بهش چون به این معنا پی بردم که فاتحه ی فوتبالمونو باید بخونیمو بریم طرفدار رشته هایی بشیم که هنوز پول توش نرفته !

mahtab
15-05-2010, 08:46
اگر بخواهیم با این دید نگاه کنیم کل ورزش ایران به رحمت ایزدی پیوسته تا بوده باند بازی و پارتی بازی بوده و این امر نه تنها در فوتبال و ورزش بلکه در کل شریان های اقتصادی و اجتماعی کشور وجود داره
حالا رسانه ها بیشتر به فوتبال توجه میکنند ما هم بیشتر پیگیر هستیم بیشتر متوجه میشیم
پس بهتره با وضع موجود کنار بیایم!

15-05-2010, 11:53
خرد جمعی؟ تو رو خدا شما دیگه این حرفارو نزنید خرد جمعی یعنی دموکراسی و ازادی....
چی بگم دیگه توضیح نمیدم... هیج گونه خرد جمعی وجود نداره و همه تصمیمات رو یک نفر میگیره

بله همین خرد جمعی بود پروژه ی سرمربی ملی رو با یه آقایی کلید زد ، تو فوتبال که دموکراسی و آزای و اینا معنی نداره ، حالا گیریم به جای اینکه تاج تصمیم بگیره تاج و پنج تا دیگه از آقایون تصمیم بگیرن فرقی می کنه؟ اصلا مگه این چیزا به اکثریت اقلیته؟ مشکل فوتبال ما به نظر من سه تا چیزه اول اینکه یا اهرم مبارزه با فساد نداریم به ریش بازیکنا گیر میدن منشور طراحی می کنن ولی دوپینگ و باندبازی و تبانی و سلامت داوری و ... رو زیرسبیلی رد می کنن

مشکل بعدی پوله ، اتفاقا آزادی بلای فوتباله ، یه رفته گر یا معدنچی یا آتش نشان سالی چه قدر به حقوق و در آمدش اضافه میشه؟ ده هزار تومن؟ بیست هزار تومن ؟ سی هزار تومن؟ یه فوتبالیست چی؟ پیارسال بالاترین رقم قراردادا سیصد تا سیصد و پنجاه بود پارسال شیشصد هم دادن ، امسال قراره چی بشه؟ مشکل اینه که آزادیه مثلا آقای ساکت عشقش می کشه قرارداد هفتصد میلیونی هم ببنده خب این قضیه تورم ایجاد می کنه رقمارو بالا می بره یعنی اون ثروتی که یه قشری از خروس خون تا بوق سگ کار می کنن تا تولید شه با چند تا امضا میره تو جیب دلال و یه مشت بازیکن در پیت ، نتایج فوتبالیش چیه حالا ، اینکه هر بازیکنی فصل به فصل تیم عوض می کنه ، اخلاق بازیکن میشه شیث رضایی و نیکبخت و ...

مشکل آخرم به نظرم شبیه مشکل دومه ، اگه باشگاه نافش به جایی وصل نباشه درآمد تولید کنه و خوب در بیاره تا خوب خرج کنه ، طبیعتا مدیری که موفقه می مونه مدیری که موفق نیست مجبوره استعفا بده و بازم طبیعتا مدیر برا نتیجه گرفتن فقط مجبوره بعد فنی رو در نظر بگیره و با یه تیم کارشناس یه سرمربی موفق رو برا تیم پیدا کنه و سرمربی هم اگه مثل بعضیا نتونه تبانی و ... کنه و لیگ سالم باشه مجبوره بازیکن خوب بخره یا بسازه ، یعنی مشکل سوم خود به خود اگه دو تا مشکل اول حل شن حل میشه

mahtab
15-05-2010, 12:21
بله همین خرد جمعی بود پروژه ی سرمربی ملی رو با یه آقایی کلید زد ، تو فوتبال که دموکراسی و آزای و اینا معنی نداره ، حالا گیریم به جای اینکه تاج تصمیم بگیره تاج و پنج تا دیگه از آقایون تصمیم بگیرن فرقی می کنه؟ اصلا مگه این چیزا به اکثریت اقلیته؟ مشکل فوتبال ما به نظر من سه تا چیزه اول اینکه یا اهرم مبارزه با فساد نداریم به ریش بازیکنا گیر میدن منشور طراحی می کنن ولی دوپینگ و باندبازی و تبانی و سلامت داوری و ... رو زیرسبیلی رد می کنن

مشکل بعدی پوله ، اتفاقا آزادی بلای فوتباله ، یه رفته گر یا معدنچی یا آتش نشان سالی چه قدر به حقوق و در آمدش اضافه میشه؟ ده هزار تومن؟ بیست هزار تومن ؟ سی هزار تومن؟ یه فوتبالیست چی؟ پیارسال بالاترین رقم قراردادا سیصد تا سیصد و پنجاه بود پارسال شیشصد هم دادن ، امسال قراره چی بشه؟ مشکل اینه که آزادیه مثلا آقای ساکت عشقش می کشه قرارداد هفتصد میلیونی هم ببنده خب این قضیه تورم ایجاد می کنه رقمارو بالا می بره یعنی اون ثروتی که یه قشری از خروس خون تا بوق سگ کار می کنن تا تولید شه با چند تا امضا میره تو جیب دلال و یه مشت بازیکن در پیت ، نتایج فوتبالیش چیه حالا ، اینکه هر بازیکنی فصل به فصل تیم عوض می کنه ، اخلاق بازیکن میشه شیث رضایی و نیکبخت و ...

مشکل آخرم به نظرم شبیه مشکل دومه ، اگه باشگاه نافش به جایی وصل نباشه درآمد تولید کنه و خوب در بیاره تا خوب خرج کنه ، طبیعتا مدیری که موفقه می مونه مدیری که موفق نیست مجبوره استعفا بده و بازم طبیعتا مدیر برا نتیجه گرفتن فقط مجبوره بعد فنی رو در نظر بگیره و با یه تیم کارشناس یه سرمربی موفق رو برا تیم پیدا کنه و سرمربی هم اگه مثل بعضیا نتونه تبانی و ... کنه و لیگ سالم باشه مجبوره بازیکن خوب بخره یا بسازه ، یعنی مشکل سوم خود به خود اگه دو تا مشکل اول حل شن حل میشه
متاسفانه شما درک درستی از ازادی ندارید یعنی چی ازادی و دموکراسی معنی نداره؟ اگر ازادی و دموکراسی بود که به قول شما فدراسیون دست افراد جاهلی مثل تاج نمیفتاد اگر ازادی بود با خلاف یک بازیکن یا یک باشگاه همه چی سریع رو میشد یعنی یک روزنامه یا یک برنامه تلویزیونی همه چی رو میگفنتد و بعد از اون هیچ کس جرات خلاف و دوپینگ نداشت فضا سالم میشد فوتبال پیشرفت میکرد به این میگن فضای باز و ازادی. منظور من از ازادی اینه.
چرا ساکت هر کاری دوست داره انجام میده؟ چون هیچ کس جرات نداره چیزی بهش بگه چرا؟ چون ازادی نیست چون اقای ساکت با این ها یکی شده و هر کاری بخواد میکنه.

15-05-2010, 12:33
من فکر می کنم شما احساسی دارید به قضیه نگاه می کنید و شعار می دید ، یه اصطلاحی هست میگن طرف سوراخ دعارو گم کرده ، شما مرثیه ی دموکراسی می خونی کره ی شمالی می ره جام جهانی همه هم می گن پدیده میشه

mahtab
15-05-2010, 12:39
من فکر می کنم شما احساسی دارید به قضیه نگاه می کنید و شعار می دید ، یه اصطلاحی هست میگن طرف سوراخ دعارو گم کرده ، شما مرثیه ی دموکراسی می خونی کره ی شمالی می ره جام جهانی همه هم می گن پدیده میشه
نه! کاملا در اشتباهید من به مسائل بنیادی نگاه میکنم و متاسفانه شما متوجه منظور من نمیشید جام جهانی رفتن مساله جداست که شما یه دفعه میای مطرح میکنی و ربطی به موضوع نداره!!

15-05-2010, 12:45
اتفاقا شما اشتباه می کنید جام جهانی رفتن خیلی به مشکلات فوتبال ما ربط داره اونی که ربط نداره سیاسته که متاسفانه شما اصرار داری با فوتبال قاطیش کنی و با یه فرض مبهم یه نتیجه ی قاطع می گیری ، شما میگی آزادی و دموکراسی خوبه و ما از این خوب کاملا بی بهره ایم و اگه با بهره بودیم وضع فوتبالمون درست میشد ، شما نظرت محترمه ولی اینکه دموکراسی و آزادی که شما منظورته خوبه فقط یه فرضه اینکه ما نداریم بازم یه فرضه اینکه اگه داشته باشیم وضع فوتبال درشت میشه هم یه فرض دیگه

بهتره سیاستو با ورزش قاطی نکنیم نه لزوما کشورای لیبرال و آمریکا تو فوتبال آقایی می کنن نه کشورایی که موضع متفاوتی دارن از نعمت حضور تو عرصه ی ورزشی بی بهره ان ، کشورای موفق تو عرصه ی ورزش اونایی هستن که کاملا حوزه ی ورزشو و خصوصا فوتبالو از مسائل دیگه جدا کردن

lampard2
15-05-2010, 14:14
اینجا بحث بازی پیروزی-سپاهانه یا من اشتباه اومدم؟!!

Fenrir Greyback
15-05-2010, 15:23
میشه نمونه ای از بی احترامی آذری ها به پرسپولیس رو بگین؟!

در خبرهای امروز بخصوص روزنامه معلوم الحال خبر ورزشی جنجال زیادی در خصوص توهین هوادار های پرسپولیس در یکی از سایت های وابسته ، به اذری ها راه انداختن که عزیز محمدی هم گفته شدیدا پیگیری میکنیم و سایت مزبور رو تعطیل خواهیم کرد و......

زمانی که در تبریز دو بار ( بازی تراکتور و گسترش ) در استادیوم ملی این کشور ، به بیش از 30 ملیون هوادار پرسپولیس لقب افغانی داده شد ، چه کسی کوچکترین واکنشی نشان داد ؟ روزنامه ای که بر اساس تحقیق سایر روزنامه هااز 34 کارمند ان 32 نفر استقلالی هستند این وسط معرکه گردان چه کسانی شده ؟! چرا خبر ورزشی حتی از محکوم کردن یا درج چنین خبری هم دریغ کرد ؟!
میدونی خنده دار ترین جنبه قضیه کجاست؟! دیروز مدیر عامل فولاد گستر تو ورزش از نگاه دو همه چیزو کتمان کرد!! بعد جالبتر اینکه بعد از 5 دقیقه گفت سنگ اندازی بوده اما خیلی شدید نبوده :laugh4: نمیدونم شما بگین سنگ اندازی شدید و خفیف داره؟! :D

از طرف ما هرگونه توهینی به هر قوم و نژادی همیشه محکوم بوده و هست ، و در خود پرسپولیس از گذشته تا کنون اذری های زیادی از جانشان مایه گذاشته اند....اما اقایان ....!؟ ما ملیونها هوادار ارتش سرخ ایران که افغانی هستیم ....! شما که ایرانی اصیل هستید خواهشا ....... ..!!
هوار و خلیلی و باقری هم نسبت به سطح لیگ ایران واقعا بازیکن های تاپی به حساب میان(حاجی زاده و باقری دفاع وسط های تیم بودن -ابراهیم اسدی هم بازی سازمون بود)
برای پست دروازه بانی ما که نمیتونیم رحمتی رو بگیریم دروازه بان سطح بالا هم که توی ایران دیکه نداریم که از حقیقی خیلی سرتر باشه به نظرم توی این پست با بها دادن به حقیقی ضرر نمیکنیم
توی دفاع وسط مشکلات پیچیده ای داریم با این که 4 تا دفاع وسط داریم ولی عملا 2تاشون که از رده خارجن سپهر هم کم سوتی نمیده به نظرم بعد از هافبک طراح مهمترین پستی که توش باید بازیکن خوب جذب بشه یه دفاع وسطه که کنار شیث بازی کنه
از عقیلی اصلا خوشم نمیاد حسینی هم سنش بالا رفته دیگه ولی یکی از بین این دو میتونه خوب باشه
برای دفاع راست تیم حتما یه بازیکن میخایم که من هرجی گشتم جز خسرو حیدری بازیکن دیگه ای پیدا نکردم که به درد بخوره و اونم که در دسترس نیس
دفاع چپ تیم هم کم مشکل نداره شکوری خوب بوده ولی یکی مثل فشنگ چی یا اشجاری خیلی بهتره
هافبک دفاعی :اگه تیاگو بره این پست به شدت خالی میمونه
نظر من توی این پست فرزاد اشوبیه و اگه تیاگو هم بمونه فکر میکنم زوج خوبی باشن
هافبک طراح :اولین و مهم ترین پستی که باید توش یه ستاره جذب بشه همین جاس
ارزوم این بود که کریمی باشه ولی خوب مشخصا این ارزوی من بر باد رفته و هافبک طراح ایرانی سطح بالا فکر نمیکنم داشته باشیم
گوش راست تیم مشخصا غلام رضا رضایی خواهد بود دیگه این پست اصلا جای بحث نداره
گوش چپ تیم هم من دوس دارم معدنچی باشه ولی اگه نشه اونو جذب کرد میلاد زنید پور هم بدک نیست
واسه پست مهاجم هم این جوری که بوش میاد 3 نفر مد نظر هستن که عماد رضا انصاری فر و خلعتبری هستن
با این تفاصیل لیست انتخابی من برای فصل بعد اینه
دروازه بان :حقیقی -معمار زاده - ناییجی
دفاع :شیث - حیدری-حسینی@-شکوری-فشنگچی(اشجاری)@-کعبی@-فرضیات
هافبک:باقری-تیاکو-معدنچی-اشوبی@-اقازمانی-بادامکی-ناصحی-علی عسکر
مهاجم:عماد رضا@(خلعتبری)-انصاری فر-میداوودی-رضایی@-اون مهاجمی که از صنعت نفت گرفتیم و الان قرضی یه جای دیگه است
یه چندتای دیگه از امیدها میمونن که اسم اونا دقیق یادم نیست
اینجوری درصد بالایی از تیم عوض میشن ولی خوب چاره ای هم نیست گندی که انصاری فر زده رو یه جوری باید جمعش کرد

آقا کسی نکته ای آماری چیزی از فینال جام حذفی نداره؟.
من دارم اینم به نقل از جایی هست و از خودم نیست :D :
در آستانه بازی رفت فینال جام حذفی، مرور اعداد و ارقام مربوط به فینال 22 دوره گذشته برای دوستداران فوتبال می تواند جالب توجه باشد.
1- امیر قلعه نویی تنها کسی است که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی قهرمان جام حذفی شده است. قلعه نوعی در سال 74 به عنوان بازیکن و در سالهای 80 و 86 به عنوان مربی همراه با استقلال جام حذفی را بدست آورده است.
2- مهرزاد معدنچی و امیر وزیری هر کدام با زدن 3 گل بهترین گلزنان دیدار فینال جام حذفی بوده اند. معدنچی هر 3 گل خود را برای تیم سپاسی زده، اما وزیر دو گل برای ذوب آهن و یک گل برای سپاسی به ثمر رسانده است.
3- در 5 دوره جام حذفی ، قهرمان در ضربات پنالتی تعیین شده است. استقلال ، بهمن ، سپاسی ، ابومسلم و پرسپولیس تیمهای ناکام در ضربات پنالتی بوده اند.
4- در 8 دوره جام حذفی ، دیدار فینال به صورت تک بازی برگزار شده است و در 14 دوره دیگر دیدارهای رفت و برگشت قهرمان را مشخص کرده است. بطور کلی برگزاری دیدار فینال جام حذفی تابع قانون خاصی نبوده است، در حالی که در اکثر کشورهای دنیا فینال جام حذفی به صورت تک بازی و در ورزشگاه ملی پایتخت برگزار می شود.
5- سایپا تنها تیمی است که با استفاده از قانون گل زده در خانه حریف (جنوب اهواز )موفق به کسب عنوان قهرمانی در سال 72 شد. دیدار دو تیم در تهران بدون گل به پایان رسید و در اهواز سایپا با تساوی 1-1 قهرمان شد.
6- 18 تیم حضور در فینال جام حذفی را تجربه کرده اند که در بین آنها تیمهایی مثل خیبر خرم آباد ، جنوب اهواز ، بهمن و پگاه گیلان امروز وجود خارجی ندارند. فولادگستر نوزدهمین تیمی است که فینال جام حذفی را تجربه می کند.
7- از بین تیمهایی که به فینال رسیده اند ، تیمهای تراکتورسازی ، هما ، خیبر ، جنوب ، ابومسلم، پگاه و راه آهن موفق به کسب عنوان قهرمانی نشده اند. تراکتور سازی دو بار و بقیه تیمها یک بار فینالیست شده اند.
8- بهمن تنها تیم غیر لیگی است که در سال 73 موفق به قهرمانی شد. تراکتور سازی نیز در سال 55 به عنوان یک تیم دسته دومی به فینال رسید.
9- در مجموع تاکنون 90 گل در فینال به ثمر رسیده است. فینالهای سال 67 و 81 با 8 گل پرگل ترین فینالهای جام حذفی بوده اند.
10- فقط در فینال فصل 69 گلی به ثمر نرسید و استقلال و ملوان به تساوی بدون گل رسیدند. در ضربات پنالتی نیز ملوان به برتری رسید.

یه دو سه باری خوندم پستتو تا فهمیدم با من موافقی :D
اول فکر کردم نقض حرفامه بعد فهمیدم در تائید حرفام اینو گفتی :D

15-05-2010, 16:09
بدبخت ما ، سرمربیمونو چاقو می زنن ، بتون و کلوخ پرت می کنن سر بازیکنامون ، افغانی هم بمون می گن اونوقت دکتر ! شریفی محمدو احضار می کنه که خورده به کمک داور ، بعد حالا همه ی این قضایا یه طرف حرف و حدیث تحت حمایت سازمان بودن و تبعیض به نفع ما قائل شدن و ... هم یه طرف خیلی زور داره به خدا

POUYA
15-05-2010, 17:05
حیدری که اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد این اقا نمیتونه خودشو تکون بده چه برسه بخواد مدافع خوبی باشه.
خلیلی هم واقعا افتضاحه بعد از اون مصدومیت طولانی دیگه نتونست به دوران خوبش برگرده پرسپولیس به اینجور بازیکن ها هیچ احتیاجی نداره پس بهتره جای خلیلی یک مهاجم خیلی خوب بگیریم. این بازیکن ها یه درد نمیخورن فقط اسم و رسم دارن
در اینکه تیم دنیزلی فوق العاده بود هیچ شکی نیست اما فکر نمی کنم عقلشو از دست داده باشه که دوباره بخواد بیاد پرسپولیس

ما با همین سپهر حیدری+نصرتی(که جز پر اشتباه ترین مدافعان ایرانه )قهرمان شدیم!
تازه مدافع های ایرانی اکثرا تو یه سطح بازی میکنن!
همون عقیلی و حسینی هم سوتی های وحشتناکی میدن
من با نظرتون مخالفم، بازیکنهایی مثل محسن خلیلی پتانسیلشون فقط در حدیه که یه فصل، دو فصل تو سطح اول بازی کنن بعدشم میشن یه بازیکن در حد معمولی و ضعیف. سپهر حیدری که واقعا جز مدافعان درجه 3 4 ایرانه. آقای حیدری هنوز اصول بازی تو خط دفاع رو بلد نیست. شما ببین هر وقت هافبک های حریف در حال حمله هستند و به نقطه ای میرسن که میخوان پاس رو به عقب بدن این آقا تو محوطه به جای اینکه بازیکن حریف رو بگیره داره واسه خودش میچرخه و میخواد عین بچه هایی که عشق توپن بدوئه سریع بیاد رو پای بازکن حریف توپ رو بگیره.
بستن خوب تیم هم حتما نباید 5 6 تا بازیکن تاپ بیاد، مگه پارسال که اینهمه بازیکن تاپ تو تیم بود تونستیم رتبه ای بهتر از پنجم کسب کنیم؟
ما در حال حاضر یه مدافع، دو تا هافبک و یه مهاجم خوب میخوایم، و صد البته با این وضعیت اگه دروازه بانا به خودشون نیان یه دروازه بان مطمئن.

همه بازیکن های ایرانی کم و بیش این وضعیت رو دارن!
کی رو سراغ داری که تو لیگ ایران 3-4 فصل پشت سر هم تو یه سطح و بدون نوسان بازی کرده باشه!(شاید فقط خسرو حیدری تو این 2فصل گذشته و کریم باقری)
در مورد سپهر هم که گفتم!
دروازه بان نداریم!(جفتشونو بزاری رو هم یه بازیکن از توشون در نمیاد!)
دفاع کناری چپ و راست نداریم!
هافبک دفاعی نداریم!
هافبک خلاق(یکی مثل جباری یا نوید کیا) نداریم!
وینگر نداریم(به جز زارع )که اونم وضعیتش مشخصه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فوروارد هم که نداریم!
پس 2تا حالت بوجود میاد:
یا کل تیم باید عوض شه (که اینجور قهرمانی 2زار ارزش نداره به نظر من اگه خواستید میتونم منظورمو کامل بشکافم)
یا یه مربی کار بلد مثل همون دنیزلی با چندتا تغییر بتونه تیم رو درست کنه!(مربی مهمترین فاکتور یه تیم به شمار میره از نظر من)

mahtab
15-05-2010, 17:33
ما با همین سپهر حیدری+نصرتی(که جز پر اشتباه ترین مدافعان ایرانه )قهرمان شدیم!
تازه مدافع های ایرانی اکثرا تو یه سطح بازی میکنن!
همون عقیلی و حسینی هم سوتی های وحشتناکی میدن

حیدری اون زمان تا این اندازه بد نبود! بازیکن دوره داره دورش که تموم میشه باید بره!
دوره خلیلی و حیدری و ... تموم شده به درد پزسپولیس کبیر نمیخورن

15-05-2010, 19:27
حیدری به نظر من بازیکن خوبیه ، اول اینکه بازیکن با اخلاق و بی حاشیه و با غیرت تو فوتبال ما کیمیاس و تعدادش از انگشت دست کمتره دوما از نظر فنی سپهر افتش از فصل پیش شروع شد و علتش می تونه این باشه که جفت ثابت نداره ، جفت دفاع وسط باید مچ هم باشن ، از همه ی اینا گذشته ما تو فوتبالمون فقر تاکتیک دفاعی داریم ، همین قربانی و صادقی یه فصل بهترین دفاع لیگن یه فصل بدترین ، حسینی هم همینطور

خلیلی فوروارد خوبیه که اونم باید ساپورت بشه دیگه ، نیستلروی رو هم جلو این خط هافبک بذاری فکر نکنم گلی بزنه ، حالا از خلیلی بدتر آرفیه ، طفلک حتی تو تمرینم بهش پاس نمیدن تعمدی بایکوتش می کنن ، آرفی اگه بمونه و فصل بعد با یه ترکیب قدرتمند بره تو زمین شانس اول آقای گلیه ، از بین خریدای پست هافبک خلعتبری و معدنچی انگار از همه جدیترن ، جفتشون هافبک نفوذین و توانایی موقعیت سازی رو دارن

قضیه هاشمیانم انگار جدیه این درست که تو آلمان درخششی نداشته ولی تو لیگ ما که فوروارد شیش دنگ که هیچی سه دنگشم غنیمته هاشمیان سرزن می تونه خیلی کمک کنه

رحمتی هم اگه بیاد خوبه اگه نیادم به جهنم فکر کنم یه دروازه بان خوب خارجی بیاریم بد نباشه ، حد اقل از این دو تا بچه تقسی که داریم بهترن ، حسن هوری هم خیلی خوبه نمی دونم چرا هیچ تیم خوبی برش نداشته

Loverboy
15-05-2010, 19:32
کلاً تاپیک از دست رفت !

POUYA
15-05-2010, 19:45
آخه در مورد بازی با سپاهان چی میشه گفت؟
تیم هم هیچ تاکتیکی نداره شکر خدا که بخوایم در موردش صحبت کنیم!!!
زیر توپ زدن هم بلد نیستن این بنده های خدا!
اونا هم که قهرمان شدن !
بازی کاملا تشریفاتی!
شنیدم قراره دقیقه 85 همه ورزشگاه رو ترک کنن که جشن قهرمانی سپاهان تو ورزشگاه خالی برگزار بشه :2qcmh45:(دمشون گرم)

Loverboy
17-05-2010, 19:18
دوستان رفاقت جای خودش نظم و انضباط هم سر جای خودش ! لطفاً جو تاپیک رو با اسپمهاتون منوّر نکنید !

alireza77777m
17-05-2010, 20:56
بحث فنی زیاد جالبی تو پست های اخیر ندیدم.گفتم بیام یه پست بدم ملت حالشو ببرن.:D
فردا بازی پرسپولیس و سپاهان در شرایطی برگزار میشه که هیچ کدوم از تیم ها نتیجه ی بازی براشون مهم نیست،چون هر دو سهمیه ی آسیا رو کسب کرده اند و سپاهان هم که قهرمان شده.
حتی تکلیف آقای گل لیگ هم مشخص شده و عمادرضا کفش طلای امسال رو دریافت می کنه.
فکر می کنم تقابل دو مربی سابق تیم ملی رو علی دایی که حقاً مربی فنی تر از قلعه نویی هست،ببره.البته پرسپولیس از امتیاز هواداران خود هم سود می بره که امیدوارم فردا به استادیوم بیان و نزارن بیشتر از 10% به اصفهانی ها بدن.
عکسها و حاشیه های مفصل از بازی رو شب بازی و فردای آن قرار می دهم.
من خودم فکر می کنم که این بازی به دلیل استرس زیاد بازیکنان با نتیجه مساوی تموم بشه.

پ.خ:چه پست فنی دادم !:11234:

17-05-2010, 21:07
من بعید می دونم اساسا بازی تموم شه ، دایی خیلی احتمالا برا بردن تیم قلعه نویی و قدرت نمایی تو آخرین بازی انگیزه داره ، هوادارا هم همینطور ، ولی بعید می دونم بازیکنا زحمت دویدن به خودشون بدن ، اگه این بازیکنا حداقل اکثرشون غیرت داشتن که امسال وضعمون این نبود ، البته این احتمالم هست که با همون نظریه ی شریفیسم بازی یک یک ! تموم شه

Behnam
18-05-2010, 00:04
بازی فردا اگر چه تا حدی تشریفاتیه اما به هیچ عنوان از اهمیت بازی کم نمیکنه. شاید بعضی از دوستان عزیز که نظر میدن مثل امثال بنده پرسپولیسی نباشند اما این نکته ها رو از زبون من که پرسپولیسیه 2 آتیشه هستم قبول کنید.

1-همونطور که مطلع هستید(شاید هم نباشید) طی سالها و یا بهتر بگم ماههای اخیر کل کل ها و مواردی از این دست بین طرفداران پرسپولیس و سپاهان زیبا شده و اونهم برمگیرده به اون گل دقیقه 96 و ... پس از این جهت یک بازی حیثیتی هستش.
2-قلعه نوعی وقتی تو استقلال بود پرسپولیس هیچوقت نتونست شکستش بده و از این جهت هم یه انگیزه ی دیگه برای دایی هستش.
3-موضوع بعدی برمیگرده به استیل آذین و مسائلی که بین ما (پرسپولیسیها) و استیل آذین پیش اومد و الان به هیچ وجه نمیخوایم با نتیجه ی این بازی استیل آذین تو جدول ازمون بالاتر بره.
این نکات همه دال بر حساس بودن بازیه. اما متاسفانه طبق معمول تو این بازیه م کریم باقری رو نداریم. هوار هم مصدومه و همچنین شکوری. یعنی پرسپولیس کلا 3 تا بازیکن به درد تیم خور!(عجب اصطلاحی) داره که هیچکدوم به این بازی نمیرسن و تنها امیدمون روحیه ی جاه طلبی دایی باید باشه بلکه تونست یه نتیجه ی خوب بگیره و با سربلندی فصل رو تموم کنیم.

18-05-2010, 13:02
سرباز احمدی: تمام عمر نفرین من و خانواده ام پشت سپاهان و هوادارانش خواهد بود

28 ارديبهشت 1389 ساعت 12:49
[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس: سرباز فداکار نیروی انتظامی که در دیدار دو فصل پیش پرسپولیس و سپاهان بر اثر پرتاب نارنجک از سوی هواداران این تیم اصفهانی بینایی خود را از دست داد امروز برای پیروزی پرسپولیس دعا می کند.
می دانی امروز قرار است چه اتفاقی بیفتد؟
نه مگر اتفاق خاصی قرار است رخ دهد؟
امروز پرسپولیس و سپاهان یکبار دیگر به مصاف هم می روند.
این اتفاق هیچ اهمیتی برای من ندارد. من هیچ وقت فوتبالی نبودم و پس از آن ماجرا هم از سپاهان و هوادارانش متنفر هستم.
قهرمانی لیگ نهم هم به سپاهان رسید.
نمی دانم این قهرمانی برای آن ها چه ارزشی دارد! در حالی که تا ابد نفرین من و خانواده ام پشت این تیم و هوادارانش خواهد بود. آن ها چطور می توانند خوشحال باشند؟

امروز مسابقه را تماشا می کنی؟
این چه سوالی است؟! چطور می توانم تماشا کنم؟ اما پای گیرنده می نشینم و برای پیروزی پرسپولیس دعا می کنم.
بالاخره داماد شدی؟
نامزد دارم و مراسم ازدواج هم قرار است یکماه دیگر برپا شود.
وضعیت خودت چطور است؟
هر روز کنج خانه می نشینم و به اتفاقاتی که افتاده فکر می کنم. به این ترتیب صبح را شب و شب را صبح می کنم.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

به نظرم سرپرست روم با آدمایی که اصطلاحا کرم دارن اونجور که لیاقتشونه برخورد کنه
خیلی بهتره ، برخورد محترمانه جنبه میخواد که همه ندارن

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2010, 19:41
بازیه بدی نبود البته به جز دقایق ابتدایی بازی که خیلی افتضا بود!
دو تیم موقعیت هایی داشتن که استفاده نکردن!
کل بازی یه طرف حرکات خونسرد شیث:D و واکنش های حقیقی یه طرف

دمه هادی نوروزی گرم عجب گلی زد !:2:
نیمه دوم خیلی قشنگه خواهد شد با این گل.

امیدوارم ببریم تا حاله این سپاهانیا گرفته شه بازیه آخر که با توپه پر اومدن بودن آزادی!:lol: [Only registered and activated users can see links]

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2010, 20:29
واقعا حیف شد ما مستحق برد بودیم . در مورد اون گل هم که آفساید گرفته شد خیلی مشکوک بود که همه چیز در نود مشخص خواهد شد!~x(:2qcmh45:

حقیقی خیلی عالی بود. و نکته دیگه بازیه زیبا و موثر منصوری بود که خیلی از قبل بهتر شده.

18-05-2010, 20:29
آی حال میداد تو وقت اضافه گل دومیرو بزنیم ، حیف شد ولی عجب دریبل نازی خورد این بنگر :laugh4:

حقیقی امروز شاهکار بود ، خب لیگ سفارشی و کثیف امسالم تموم شد نوش جون سردار عزیزمحمدی و رفقا ، ایشالا شیش روز دیگه جام حذفی رو تو همین استادیوم بالا می بریم

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2010, 20:40
آی حال میداد تو وقت اضافه گل دومیرو بزنیم ، حیف شد ولی عجب دریبل نازی خورد این بنگر :laugh4:

حقیقی امروز شاهکار بود ، خب لیگ سفارشی و کثیف امسالم تموم شد نوش جون سردار عزیزمحمدی و رفقا ، ایشالا شیش روز دیگه جام حذفی رو تو همین استادیوم بالا می بریم

ایشالا قهرمان میشیم و ساله بعد تو آسیا میترکونیم.

ولی خودمونیم شانس آوردن داور 3 دقیقه بیشتر وقته اضافه نگرفت!:D تازه داور نذاشت اون صحنه آخری هم بزنیم! [Only registered and activated users can see links]

Behnam
18-05-2010, 22:02
ویرایش : بحث رو بیش تر از این کش ندید

اما در مورد بازی هم اینو بگم یک بازی حیثیتی و پر تلاش از سوی بازیکنان با غیرت تیم. در خط دفاع بی نقص بودیم، مخصوصا عمق دفاع، البته روی سانترها یکی دو بار دروازمون تهدید شد که خوشبختانه به خیر گذشت. میونه ی میدان رو آقای شیری یک تنه عهد بسته بود تمام توپ ها رو لو بده و تمام کاشته ها رو تقدیم سپاهانیا کنه که ضد حمله بزنن! علی عسکر هم علی رغم تلاشی که میکنه و خوب فضا سازی میکنه بسیار بسیار آماتور و خودخواهانه ضربات آخر رو میزنه. فقط همین دو نکته، نکات منفی بازی امشب بود و در سایر مواقع تیم عالی و خوب بازی کرد و تابوی سپاهان رو حداقل برای من شکست.نوروزی انصافا بسیار پرتلاش کار میکنه و بازهم میگم هرچند از نظر فنی بالا نیست اما هر آنچه در توان داره واسه بازی میذاره.
من بهترین نمره رو تو این بازی به دایی میدم که یک ترکیب عالی رو چید و با نیمکت نشینی خلیلی و محمد نشون داد خیلی عالی تیم رو زیر نظر داره.

نکته ی دیگه هم که از آمار سانترها میشد برداشت کرد این بود:

سپاهان 21 سانتر در مقابل فقط 4 سانتر پرسپولیس. تو فوتبالی که از سانتر به عنوان یه اهرم رفع تکلیف استفاده میشه و هر کی دید نمیتونه کاری کنه میکشه زیرش به عنوان توپ(سیستم علی اصغری) کم بودن سانتر ها امیدوار کننده تر از آمار بالای سانتر هست. همونطور که دیدیم از موقعیت های متعددی که پیش اومد فقط یکی دوتاش اونم نه صد در صد از روی سانترها بود..

18-05-2010, 22:33
خب نقل و انتقالات از کی شروع میشه؟

اگه نظر منو می خواستن:

رفتنیا: همه به جز هوار ، تیاگو- بستگی به مبلغ داره- ، خلیلی ، کریم ، سپهر ، حقیقی -بستگی به اخلاق داره که خبر ندارم خوبه یا نه- ، نوروزی ، شکوری ، آرفی

اومدنیا: معدنچی:d0s69thbefhifftitrz ، آشوبی:13: ، سید جلال ، رحمتی یا هوری ، رضایی ، غلامنژاد ، شیرزاد ، میداوودی-پرسپولیسیه؟- ، کاسترو یا عمادرضا:devil:

POUYA
18-05-2010, 22:48
بازی خیلی خوبی بود مخصوصا تو نیمه دوم!
پرسپولیس هم نسبت به 4-5 تا بازی آخرش تو لیگ واقعا متحول شده بود و داشت خوب کار میکرد!
اون گل هم من مطمئنم که 100% سالم بود!
کمک داور گند زد!
نکته جالب قهر محرم بود(به جای اینکه کاپ رو بدن به کاپیتان تیم اون کت و شلواری ها که از همه تشنه تر بودن جام رو گرفتن و باعث دلخوری محرم شد)
داشت با عصبانیت میرفت تو رختکن که حاج حبیب بهش دسته گل داد!:laugh4:
ویرایش : دوستان خواهشاً اسم هر کسیو که میخواید خطاب کنید به تمسخر نگیرید

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2010, 22:49
اومدنیا: معدنچی:d0s69thbefhifftitrz ، آشوبی:13: ، سید جلال ، رحمتی یا هوری ، رضایی ، غلامنژاد ، شیرزاد ، میداوودی-پرسپولیسیه؟- ، کاسترو یا عمادرضا:devil:
چیزه دیگه ای میل ندارید براتون سفارش بدم!؟:6qwup3:
سپاهان 21 سانتر در مقابل فقط 4 سانتر پرسپولیس. تو فوتبالی که از سانتر به عنوان یه اهرم رفع تکلیف استفاده میشه و هر کی دید نمیتونه کاری کنه میکشه زیرش به عنوان توپ(سیستم علی اصغری) کم بودن سانتر ها امیدوار کننده تر از آمار بالای سانتر هست. همونطور که دیدیم از موقعیت های متعددی که پیش اومد فقط یکی دوتاش اونم نه صد در صد از روی سانترها بود..
به نکته قشنگی اشاره کردی اتفاقا یکی از دلایلی که باعث شد امشب خوب بازیکنیم نسبت به بازی های قبلی همین کنار گذاشتن سانترهای زیاد و بیهوده بود. نشون دادیم که روی زمین هم خوب میتونیم بازی کنیم.

only red
18-05-2010, 23:30
یکم از بازی های قبلی بهتر شده بودیم ولی بازم نه خیلی اینم بخاطر تغییری بود که دایی تو ترکیب داده بود !
وقتی نوروزی تو پست مهاجم نوک خوبه چرا خلیلی نا اماده رو بازی بدیم !
این علی عسگر هم عجب اینده ای داره !
باید میبردیمشون تا مزه جام گرفتن رو براشون تلخ کنیم ! هر چند خیلی هم جام دادنشون شاخ نبود!
با تماشاگران هم حال بکردم به قول مزدک فقط 10 تا پرسپولیسی تو ورزشگاه بودند!!!
حالا مزه این جام کجا و ان جام کجا !

Meysam
19-05-2010, 00:03
مهم تر از نقل و انتقالات بازيه هفته‌ي بعد جلوي گسترش فولاده. به نظر من اگه پرسپوليس بتونه بازيه نميه‌ي دوم خودش جلوي سپاهان رو انجام بده راحت ميتونه نتيجه بگيره. توي اون بازي 10،20 دقيقه‌ي اول خيلي مهمه، اگه گل نخوريم استرس بازيكناي گسترش‌فولاد ميره بالا و گل زدن واسشون سخت ميشه، ولي اگه ما توي اون دقايق گل بخوريم همين حالت براي پرسپوليس پيش مياد.
خدا كنه براي اون بازي كريم برسه و مهدي شيري مصدوم شه:6qwup3: واقعا امروز يكي از بدترين (شايد هم بدترين) بازيكن زمين بود

خب نقل و انتقالات از کی شروع میشه؟
اگه نظر منو می خواستن:

رفتنیا: همه به جز هوار ، تیاگو- بستگی به مبلغ داره- ، خلیلی ، کریم ، سپهر ، حقیقی -بستگی به اخلاق داره که خبر ندارم خوبه یا نه- ، نوروزی ، شکوری ، آرفی

نقل و انتقالات بلافاصله بعد از فينال جام حذفي شروع مِره

به اون رفتنيا كاش آرفي رو هم اضافه ميكردي. زارع هم خوبه بذار باشه، بيچاره مثه اسب ميدوئه:6qwup3: اگه اون باشه بساط خنده به پاست، ولي جدي جدي با اين كه شعور فوتبالش پايينه ولي از دقيقه‌ي 60،70 به بعد كه دفاع حريف خستست ميتونه به عنوان يار تعويضي بياد تو و از سرعتش استفاده كنه.

برادر من اينا كه شد 7تا سهميه ليگ برتري:6qwup3: 5تا بيشتر نميشه خريد كرد. الآن يه چند تا شايعه واسه نقل و انتقلات هست، يكي ميگن آندو و هاشميان مي‌خوان بيان كه من با هر دوشون موافقم چون خيلي باتجربن. ميگن مهدويكيا و كعبي هم ميخوان بيان كه من با هر دوشون مخالفم:دي به نظرم ديگه فوتبال اين دو تا تموم شده. اونجوري هم كه من توي روزنامه ها خوندم مثل اين كه كار غلام‌نژاد و رضايي با پرسپوليس تموم شده. حالا بايد منتظر باشيم ببينيم چه بلايي سر پرسپوليس مياد.

بعد ما چرا به بازيكنان جوانانمون اعتماد نمي‌كنيم؟ يه چند مورد اعتماد كرديم كه نتيجشم خوب بود، مثل حقيقي و علي‌عسگر كه خوب بودن. نميدونم چرا اين تو سياست‌هاي باشگاه نيست؟ اين كار هم ميتونه از نظر شرايط مالي به تيم كمك كنه هم اين كه اينجوري بازيكنايي ميان توي باشگاه كه يك شبه فوتباليست نشدن.

به نکته قشنگی اشاره کردی اتفاقا یکی از دلایلی که باعث شد امشب خوب بازیکنیم نسبت به بازی های قبلی همین کنار گذاشتن سانترهای زیاد و بیهوده بود. نشون دادیم که روی زمین هم خوب میتونیم بازی کنیم.

يه نكته‌ي ديگه حركتاي بدون توپ و كارهاي تركيبي بازيكنا بود كه يه چند وقتي بود نديده بوديم، يعني تقيبا از زمان قطبي به بعد، كه اين ميتونه روي روند بازي تاثير زيادي داشته باشه و بازي رو قشنگ كنه. نمونه‌ي بارز اين حركات زمان دنيزلي بود.

Loverboy
19-05-2010, 05:58
دوستان خواهشاً لقب واسه تیم یا شخصی نذارید . تشکر

Moein-Chelsea
19-05-2010, 07:42
تصور میشد بازی پرگلی از آب در بیاد ولی دلیلش رو من حیثیتی بودن بازیهای این دو تیم میدونم که بازیکنا محتاط عمل میکردند
من هم با بچه ها موافقم که خط حمله زهر دارتر از همبشه نشون داد حقیقی هم نشون داد که حقش رو توی تیم ملی خوردن و عالی بود و طبق معمول بادامکی جالب بازی نکرد(به نظر من)
نفراتی رو که دوستان برای نقل و انتقالات بیان کردند من هم موافقم

19-05-2010, 10:46
بازیکن خارجی و تیم سقوط کرده هم مگه سهمیه لیگ برتری حساب میشه؟ تازه عمادرضا اگه اشتباه نکنم قراردادش تموم میشه ، هاشمیان و آندو بیان خیلی خوبه ولی مهدوی کیا و کعبی ... تو همون استیل آذین کم سر و کله هم نمی زنن این ستاره ها

گل دوم ما هم صحیح بوده ، غیاثی و فغانی و یه کارشناس دیگه تایید کردن در واقع کسی ناصحیح بودنشو تایید نکرده ، دفعه چندمه سپاهانیا با زور داوری یک یک میگیرن؟؟ همینه که جشن ما با صد و سی هزار تا تماشاگر برگزار میشه مال اونا با زیر صد تماشاگر و البته آقایون تاج و عزیزمحمدی ، خیلی این فصل این دو عزیز زحمت کشیدن

Meysam
19-05-2010, 12:02
بازیکن خارجی و تیم سقوط کرده هم مگه سهمیه لیگ برتری حساب میشه؟

تيم سقوط كرده نه ولي بازيكن خارجي‌اي (هر بازيكني) كه فصل قبل توي ليگ بازي كرده باشه سهميه ليگ برتري محسوب ميشه مثل عمادرضا يا همون ايگوركاسترو. با اين قانون ديگه نميشه يه بازيكن رو برد يه تيم دسته دويي بعد قرضي گرفتش.
پرسپوليس ميتونه روي بازيكن‌هاي خوب تيم‌هاي سقوط كرده هم حساب كنه مثل ميداوودي يا ناصحي‌، چون هم ميتونن راحت از تيم قبليشون جدا بشن و هم نسبت به بقيه بازيكناي ليگ برتري قيمت كمتري دارن

alireza77777m
19-05-2010, 15:01
دوستان ببخشید که قدری دیر این گزارش رو قرار میدهم.دیشب واقعاً خسته بودم و تماشاگران هم زود ورزشگاه رو ترک کردند و ما هم اتوبوسی نداشتیم که باهاش راهی خونه شیم.
گزارش بازی:
1-3000 تماشاگر اصفهانی ساعاتی قبل از بازی در ورزشگاه حضور داشتند.

2-تماشاگران سپاهانی انواع و اقسام پلاکارد ها(که یکی از آنها عکس تک تک بازیکنان بود)را آویزان کرده بودند.بعد از بازی یکی از آنها که به این مضمون بود را در ورزشگاه جا گذاشتند:
آنچنان نماز بخوان که گویی آخرین نماز توست پیامبر اکرم(ص)
شاید براشون این پلاکارد مهم نبوده !

3-هوار ملامحمد ، حبیب کاشانی و ساکت از جایگاه V.I.P این بازی را تماشا کردند.

4-شاهین خیری و مهدی رحمتی بچه های خود را آورده بودند که بارها با جام و بچه هایشان عکس یادگاری گرفتند.

4-برعکس سالهای پیش جام قهرمانی قبل از اهدا در زمین نبود و در دفتر ناظر بازی تا زمان اهدای جام نگهداری شد.

5-سپاهانی ها با 16 نفر از اعضایشان کنار زمین(هنگام تمرین بازیکنان) رکورد رویایی در آوردن کادر را ثبت کردند.:*:84:*:

6-سفیر سنگال به استادیوم آمده بود و بعد از بازی پیراهن ابراهیم توره را از او گرفت.

7-مدال طلای احمد جمشیدیان گم شد که بعداً معلوم شد که یکی از افراد کنار زمین آن را دو در کرده است.(حرومش!):1: البته پس از آن دوباره به او مدال دیگری دادند.

8-طبق شنیده های من از یکی از همبازیان سابق علی عسگر،او دوره ی جوانان فروارد بوده و با 27 گل آقای گل رقابت ها بوده که الان به اشتباه او را دفاع راست می گذارند و او را محدود کرده اند(متذکر می شوم که علی عسگر دیروز چند موقعیت بسیار خوب را به دست آورد)

9-در اقدامی جالب و خنده دار معاون سازمان تربیت بدنی جام قهرمانی را به سپاهان اهدا کرد.:D

10-وسلی برازیلیا در آخرین بازی پرسپولیس در لیگ برتر برای اولین بار در زمان مربیگری علی دایی به میدان رفت.

11-هادی عقیلی توسط تماشاگران پرسپولیس تشویق می شد و آنها خواستار حضور او در سال بعد در پرسپولیس بودند.تماشاگران پرسپولیس قهرمانی سپاهان رو با تبانی و پول زیاد این تیم می دانستند.

12-هادی عقیلی بعد از بازی در آغوش حبیب کاشانی رفت و لحظاتی با هم گفت و گو کردند.

13-بعد از اینکه جام رو دادند هر کس به یک طرف می دوید و با جام خوشحالی می کرد،که این نشان می دهد که این مراسم اصلاً با سالهای قبل فرقی نکرده و همان بی نظمی های سال های قبل وجود دارد.:11234:

14-300 تماشاگر طرفدار قلعه نویی در جایگاه 14 حضور داشتند.

15-حدود 15000 تماشاگر پرسپولیسی از این بازی دیدن کردند.که 13000 نفر از آنها پس از اتمام بازی ورزشگاه را ترک کردند که سپاهان در ورزشگاه خالی از تماشاگر جام را دریافت کند.:177:

16-من همانند عکاس ها به سمت بازیکنان رفتم و عکسهایی رو گرفتم که حتماً امشب در بخش گالری پرسپولیس(به دلیل میزبانی این بازی) قرار میدهم.

17-عکسی از دیروز من که نشون میده من چقدر فعال بودم :

[Only registered and activated users can see links]

18-خیابان ها بسیار خلوت بود،ولی اصلاً ماشین گیر نمیومد و من در آخرین بازی لیگ برتر،دیر ترین زمان ممکن یعنی ساعت 25/23 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

SpEeD
19-05-2010, 22:41
سلام خدمت همه دوستان
آمارمربی گری دایی در لیگ برتر
دایی در 6 بازی اخیر در لیگ برتر پیروز نبوده ( یا باخته یا مساوی کرده ) اینو در برابر 5 برد پیاپی قرار میدیم ، البته بردهایی که در برابر تیمهای پایین جدول ومیانه جدول بوده _ فراموش نکنیم دایی تیم سوم جدول رو گرفت وچهارم تحویل داد

اینم تمام نتایج دایی با تیم در لیگ برتر

ذوب‌آهن 1 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 4 شاهين

راه‌آهن 0 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 3 - 1 پيكان

استقلال 1 - 2 پرسپوليس

پرسپوليس 2 - 1 مقاومت

فولاد 0 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 1 ملوان

سايپا 2 - 0 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 1 تراکتور‌سازي

استيل‌آذين 0 - 0 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 3 ابومسلم

سپاهان 1 – 1 پرسپولیس
-----------------------------------
برسی جایگاه تیمهای بازنده در 5 دیدار متوالی که تیم دایی برنده بود

راه آهن رتبه 15 جدول

پیکان 11 جدول

استقلال 3 جدول

مقاومت 16 جدول (سقوط به دسته 1)

فولاد 10 جدول
.............
میبینیم که دایی اصلا تو لیگ عملکرد خوبی نداشته

Loverboy
20-05-2010, 10:16
برسی جایگاه تیمهای بازنده در 5 دیدار متوالی که تیم دایی برنده بود
.............
میبینیم که دایی اصلا تو لیگ عملکرد خوبی نداشته
بله وقتی خودت دادگاه تشکیل بدی و قاضیش هم خودت باشی مشخصاً رای رو به ضرر خودت نمیدی !
ما تیمی به اسم یاران دایی داریم که در لیگ برتر تهران داره بازی میکنه که اتفاقاً داداش دایی ( محمد دایی ) سرمربیشه و اگه منظورت از تیم دایی اون تیمه حق با توئه نتایجشون افتضاح بوده ! ولی ما توی لیگ برتر ایران تیمی به اسم تیم دایی نداریم !! پرسپولیس رو اگه منظورته که باید عرض کنم من به شخصه از نتایج نه راضی ام نه ناراضی ! تیمهایی که خوب بدنسازی نکرده باشن آخر فصل نسخشون پیچیدست که الحمدالله ما از ابومسلم هم که سقوط کرد بدتر بدنسازی کردیم و یا به عبارتی اصلاً بدنسازی نکردیم ! شما 4 تا نتیجه رو میذاری جلوت روی اونا نظر میدی و با تمام احترامی که برات قائلم میتونم بگم علم ورزشی نداری ! فقط دنبال یه سوراخی هستی که بیای دایی رو زیر سوال ببری ! تیمی که دایی تحویل گرفت یک تیم مرده بود و با همون وضع استقلال رو زدیم ! چرا اونا به چشمت نمیاد که بعد از 6 تا بازی 1-1 تونستیم استقلال رو بزنیم ! سپاهان رو تو آخرین بازی هلاک کردیم و رحمتی مثل بازی رفت فوق ستاره تیمش بود ! عیبهایی هم داشتیم با تیمهای ضعیف که الحمدالله بازیکنامون از بس از لحاظ بدنی فاجعه بودند نتونستیم جلوشون کاری بکنیم ! شما سال دیگه بیا این اظهارات رو داشته باش و تیمی که خود دایی بسته و تمرین داده رو آنالیز کن !

Behnam
20-05-2010, 10:34
دوست عزیزم، speed جان، میتونم بپرسم شما منظورتون از عملکرد خوب و بد رو بفرمایید و بعد تحلیل کنید قضیه رو؟
اولا اینکه فلانی تیم رو تو رتبه ی فلان تحویل گرفته فلان رتبه تحویل داده رو که کلا باید دورش خط کشید، چون حتی ملاکی بری مقایسه هم حساب نمیشه.چون شاید در یک برهه تیم های لیگ ضعیف کار کنند یه تیم با میانگین امتیاز 1.7 1.8 تو هربازی صدر باشه یه وقت هم تیمها انقدر خوب کار کنند که با امتیاز بالای 2 در هر بازی صدرنشین معلوم بشه. و در ضمن مثل اینکه یادتون رفته پرسپولیس نیم فصل اول 7 بازی پیاپی داخل خونه انجام داد و زمان دایی تو کل بازیهاش 7 تا بازی داخلی انجام داده!!

دایی حس و روحیه برتری جویی رو به تیم منتقل کرد و اگر این داوری های افتضاح تا این حد تو نتایج تاثیر نمیذاشتن پرسپولیس حداقل 4 امتیاز دیگه داشت.
و همچنین رسیدن پرسپولیس به فینال جام حذفی یه نتیجه کاملا مقبول و خوب نزد هوادارانه.
شما که 3 ماه صبر کردی 3 ماه دیگه هم صبر کن تا با شروع لیگ بعدی تغییر و تحول رو تو پرسپولیس ببینی.
دایی دارای شخصیت فوق العاده جاه طلب، برتری جو و با پرستیژه که به مرور تمام این خصوصیات به تیم پرسپولیس هم منتقل خواهد شد. و نکته ی دیگه ای که یک حسن بزرگ محسوب میشه اینه که دایی به هیچ احدالناسی باج نمیده و توصیه و سفارش هیچ شخصی رو قبول نمیکنه و این خودش هم توی نقل و انتقالات هم تو طول فصل کمک شایانی به موفقیت پرسپولیس میکنه.

20-05-2010, 11:10
باز یه بحث تکراری و بازی با عددا و خرفت حساب کردن ملت

یعنی امسال تا قبل از اومدن دایی ما خوب می بردیم و دایی که اومد این نتایج به دست اومد؟ چرا میانگین امتیازها و نمودار روند تیمی که معمولا ملاکه رو استفاده نمی کنی آقای اسپید؟

دایی تیم رو سوم تحویل گرفت چهارم تحویل داد هم شد منطق؟ یعنی وقتی دایی اومد سوم بودیم فاصله با بالای جدول شیش امتیاز بود تا چهار رتبه پایینتر سه امتیاز ، یعنی با مشکلات تیم سوم موندن شاهکاره ، چهارم شدن هم یعنی خطر از بیخ گوشمون گذشت وگرنه امسال با این تیم بندی و بدنسازی هفتم هشتم بودیم ، توجه داشته باشید که افت آخر فصل به دلیل بدنسازی الکی تو پرسپولیس چیز جدیدی نیست

دایی به سپاهان و ذوب و استیل نباخت استقلال رو هم برد ، یعنی اقلا بازیای بزرگ لیگو نباختیم و تو هر چهار بازی نیمه ی دوم بهتر از نیمه اول بودیم ، یعنی سرمربی بازیای بزرگو مدیریت کرده

اینکه ما بازیکن نداریم کریم اول زمان کرانچار بازی می کرد و هشت تا گل زد زمان دایی مصدوم بود اینکه خلیلی افت کرد اینکه نوروزی افت کرد و افت هردوی اینا به قبل از اومدن دایی مربوط میشه ، اینکه هافبک حسابی نداریم و مدیر قبلی کلکسیون دور ریز جمع کرده و ... فکر می کنم وقتی اثبات میشه که دایی تیم خودشو ببنده پرسپولیسش رونمایی شه

ضمن اینکه از نظر حاشیه دایی بعد از دنیزلی تنها سرمربی بوده که با مدیریت و کادر تیم و بازیکنا و هوادارا مشکل پیدا نکرده ، برعکس پیش بینی خیلیها

هنرش در مدیریت بازیهای بزرگ

زیر بار اسگل گریهای امثال شریفی نرفتن و بازی یک یک رو قبول نکردن

خود رو بعد از همچین بردی گم نکردن ، دایی می تونست از این برد حسابی بهره برداری کنه ولی بعد از کنفرانس خبری بازی دیگه هیچوقت به موضوع اشاره نکرد

SpEeD
20-05-2010, 11:18
ما تیمی به اسم یاران دایی داریم که در لیگ برتر تهران داره بازی میکنه که اتفاقاً داداش دایی ( محمد دایی ) سرمربیشه و اگه منظورت از تیم دایی اون تیمه حق با توئه نتایجشون افتضاح بوده !دایی از این کارا زیاد میکنه ، به عیر از اون تیمی که تو لیگ تهران هست وبه اسم خودش زده ، تو اردبیل هم برا خودش ورزشگاه درست کرده !! اما این پولهای کلان از کجا میان ؟؟ از 3 ملیارهایی که برای حذف تیم ملی گرفته میشه و قراردادهایی امثال اون !!
اما درمورد تیم دایی ، بنده در زمان مربیگیری این بابا در تیم ملی عرض کردم ، این تیم تیم ملی نیست ، تیم دایی هست واصلا قبولش ندارم ، چون دایی فقط وفقط بالابی انتخاب شده بود ونه معیار فنی ،همونطوری که خودش تو 90 اعتزاف کرد، علی آبادی اونو. آورده ونه کفاشیان ، الان هم همین وضع درمورد پرسپولیس صدق میکنه وبالابی همون تزبیت بدنی اومده که این بار فقط زئیسش عوض شده ، همونطور که گفتم این انتصاب ها معیار فنی ندارن ، وفقط بارابطه تعیین میشن ، که برای بنده که از دید حرفه ای نگاه میکنم اعتباری ندارن
تیمی که دایی تحویل گرفت یک تیم مرده بود و با همون وضع استقلال رو زدیم ! چرا اونا به چشمت نمیاد که بعد از 6 تا بازی 1-1 تونستیم استقلال رو بزنیم ! سپاهان رو تو آخرین بازی هلاک کردیم و رحمتی مثل بازی رفت فوق ستاره تیمش بود ! عیبهایی هم داشتیم با تیمهای ضعیف که الحمدالله بازیکنامون از بس از لحاظ بدنی فاجعه بودند مگه همین شرایط برای کرانچار نبود ،در حالی که کرانچار تیم رو سوم لیگ کرد و میتونست به راحتی هر چه تمام تر در برابر دو تیم دسته اولی پیروز بشه و... اما سوم بود نه مثل دایی که تیم رو تا رده چهارم آورده
اینم نظر کارشنای برنامه فوتبال برتر
به قوال کارشناس برنامه فوتبال برتر(صدر) پرسپولیس وکرانچار قربانی بازگشت دایی به فوتبال شدن ، انتصاب دایی در تیم ملی وپرسپولیس هیچ بار فنی نداشته وفقط به خاطر یک سری روابط که همگان از آن باخبرند اتفاق افتاده
در مورد بازی با استقلال درهمون برنامه هم گفت ، نه از پرسپولیس نه از استقلال ،تاکتیک خاصی دیده نشد ، وتنها کریم باقری روی خلاقیت فردی (شوت) بازی رو به سود پرسپولیس کرد ، نه تاکتیک دایی

در ضمن بهتره شما به ستاره بودن حقیقی در بازی با فولاد گستر تبریز هم اشاره ای بکنید که 12 موقغیت گل رو از حریف گرفت وستاره طمین دربرابر تیم دسته اولی شد

حرف آخر :
1- کسی که با خدا لابی کرد ، مطمئنا برنده هست ، اما کسی که با خلق الله لابی کرد به جایی نمیرسه
.........................
2-شاید بادروغ بشه تا مدتی مردم رو فریب داد اما برای همیشه نه
جناب behnam ([Only registered and activated users can see links]) شما هم این پست رو بخونید ،جوابتونو میگیرد

دایی تیم رو سوم تحویل گرفت چهارم تحویل داد هم شد منطق؟
میشه بفرمایی منطق چیه ؟؟
اون دایی که اول الومد ، برای قهرمانی میجنگید
بعد دید وضع خرابه گفت دوم میشیم
بعد گفت نه برای کسب سهمه آسیا وسوم شدن میریم
الانم که چهارم تیم رو تجویل داد با گرفتن نصف امتیاز های ممکن اونم با 6 بازی آخر که بردی نداشت .
اینکه ما بازیکن نداریم کریم اول زمان کرانچار بازی می کرد و هشت تا گل زد زمان دایی مصدوم بود اینکه خلیلی افت کرد اینکه نوروزی افت کرد و افت هردوی اینا به قبل از اومدن دایی مربوط میشه ، اینکه هافبک حسابی نداریم و مدیر قبلی کلکسیون دور ریز جمع کرده و ...
من کاری با مصدومیت باقری ندارم ، درمورد نوروزی هم نمیدونم شما چطور قضاوت کردیدی، بعد از باقری بهترین بازیکن پرسپولیس همین نوروزسی بوده
درمورد خلیلی هم بگم ،اون برمیگرده به دایی که حتی یک مهاجم رو نیمکت نمیزاره تا خلیلی به خودش بیاد وبهتر بازی بکنه ، برا همین خلیلی با خیالی اسوده همه توپ هارو خراب میکنه چون میدونه تعویض نمیشه

درمورد بازی با استقلال هم تو پست قبلی توضیح دادم

Loverboy
20-05-2010, 11:35
دایی از این کارا زیاد میکنه ، به عیر از اون تیمی که تو لیگ تهران هست وبه اسم خودش زده ، تو اردبیل هم برا خودش ورزشگاه درست کرده !! اما این پولهای کلان از کجا میان ؟؟ از 3 ملیارهایی که برای حذف تیم ملی گرفته میشه و قراردادهایی امثال اون !!
اما درمورد تیم دایی ، بنده در زمان مربیگیری این بابا در تیم ملی عرض کردم ، این تیم تیم ملی نیست ، تیم دایی هست واصلا قبولش ندارم ، چون دایی فقط وفقط بالابی انتخاب شده بود ونه معیار فنی ،همونطوری که خودش تو 90 اعتزاف کرد، علی آبادی اونو. آورده ونه کفاشیان ، الان هم همین وضع درمورد پرسپولیس صدق میکنه وبالابی همون تزبیت بدنی اومده که این بار فقط زئیسش عوض شده ، همونطور که گفتم این انتصاب ها معیار فنی ندارن ، وفقط بارابطه تعیین میشن ، که برای بنده که از دید حرفه ای نگاه میکنم اعتباری ندارندر مورد اینکه شما میگید قبول ندارید باید بگم شما نباید نظراتتون رو تحمیل کنید ! شما شاید قبول نداشته باشید ولی شاید خیلیها نظرشون خلاف نظر شما باشه که قطعاً هست ! باز هم تهمت باز هم تهمت ! عزیزم طرف داره دوست داره تیم داری کنه و سهام خرید تیم لیگ برتری تهران 10-15 میلیونه نه چند میلیارد !
مگه همین شرایط برای کرانچار نبود ،در حالی که کرانچار تیم رو سوم لیگ کرد و میتونست به راحتی هر چه تمام تر در برابر دو تیم دسته اولی پیروز بشه و... اما سوم بود نه مثل دایی که تیم رو تا رده چهارم آورده
اینم نظر کارشنای برنامه فوتبال برتر کارشناسای لیگ برتر ؟ نگو تو رو خدا خندم میگیره ! همچین میگی کارشناس که آدم خیال میکنه کاپلو یا دل بوسکه نظر دادند ! بچه خواهر من که 6 سالشه درک فنیش از این کارشناسایی که میارن و به سیستم استقلال که 4-2-2-2 بوده میگه 4-3-3 خیلی بیشتره ! به قول خداداد که میگفت طرف یه بار نوکمپ رو از نزدیک دیده شما میاریدش اینجا به عنوان کارشناس راجع ب دایی و منو خیلیا حرف میزنه ! دکتر صدر ! بحث رو از فوتبال میبره جنگ جهانی سوم و .... ! همش حرف خودتو میزنی تیمو سوم کرد ! استقلال هم با مرفاوی نیم فصل اول اول بود و سپاهان چهارم و الان میبینی که همه چیز عوض شده ! مستاقهات خیلی بچه گانه است و فوق العاده احساسی !
در ضمن بهتره شما به ستاره بودن حقیقی در بازی با فولاد گستر تبریز هم اشاره ای بکنید که 12 موقغیت گل رو از حریف گرفت وستاره طمین دربرابر تیم دسته اولی شد 12 موقعیت ؟ یا من یه بازی دیگرو آنالیز کردم و دادم دست یه بابایی یا شما داری یه بازی دیگه رو میگی ! خواهشاً فرافکنی نکن و توپهایی که از 3 کیلومتری دروازه بیرون رفته رو موقعیت خطرناک محسوب نکن !

حرف آخر :
1- کسی که با خدا لابی کرد ، مطمئنا برنده هست ، اما کسی که با خلق الله لابی کرد به جایی نمیرسه
2-شاید بادروغ بشه تا مدتی مردم رو فریب داد اما برای همیشه نه1- قطعاً همینطوره
2- شاید با فریب دادن و آمار خود ساخته بشه مردمی که فوتبال رو سطحی نگاه میکنند فریب داد ولی کسی که جنسش فوتبالیه با این آمارها خام نمیشه برادر من !

و اما حرف آخر من ! قبلاً هم گفتم بهت که علی کریمی از داشتن طرفداران افراطی مثل شما نه تنها خوشحال نیست بلکه عذاب داره میکشه که این همه حاشیه دارید براش درست میکنید و با دایی دارید تو روی هم قرارش میدید که دادید !

SpEeD
20-05-2010, 12:04
در مورد اینکه شما میگید قبول ندارید باید بگم شما نباید نظراتتون رو تحمیل کنید ! شما شاید قبول نداشته باشید ولی شاید خیلیها نظرشون خلاف نظر شما باشه که قطعاً هست ! باز هم تهمت باز هم تهمت ! عزیزم طرف داره دوست داره تیم داری کنه و سهام خرید تیم لیگ برتری تهران 10-15 میلیونه نه چند میلیارد !
شما هم دارید نظرتونو تحمیل میکنید ، من نظر خودم رو گفتم ، شما هم نظر خودتونو بگین ، مطمئنا خیلی ها با نظر من یا شما مخالف هستن ،در این مورد هیچ شکی نیست !!
کارشناسای لیگ برتر ؟ نگو تو رو خدا خندم میگیره ! همچین میگی کارشناس که آدم خیال میکنه کاپلو یا دل بوسکه نظر دادند ! بچه خواهر من که 6 سالشه درک فنیش از این کارشناسایی که میارن و به سیستم استقلال که 4-2-2-2 بوده میگه 4-3-3 خیلی بیشتره ! به قول خداداد که میگفت طرف یه بار نوکمپ رو از نزدیک دیده شما میاریدش اینجا به عنوان کارشناس راجع ب دایی و منو خیلیا حرف میزنه ! دکتر صدر ! بحث رو از فوتبال میبره جنگ جهانی سوم و .... ! همش حرف خودتو میزنی تیمو سوم کرد ! استقلال هم با مرفاوی نیم فصل اول اول بود و سپاهان چهارم و الان میبینی که همه چیز عوض شده ! مستاقهات خیلی بچه گانه است و فوق العاده احساسی !
میشه بفرمایید کارشناس که بهتر از صدر هست کیه ؟؟
نکنه منظورت همون تهیه کننده تلویزیون جهانگیر کوثری هست یلا شاید منظورت بهرام شفیعی رئیس فدراسیون حاکی یا شایدم برادران معینی که همگی توبرنامه های مزخرفشون با پشتیبانی واهی از تیم ملی زمان دایی ، تیم رو نابود کردن ؟؟ منظورت همینا هست
12 موقعیت ؟ یا من یه بازی دیگرو آنالیز کردم و دادم دست یه بابایی یا شما داری یه بازی دیگه رو میگی ! خواهشاً فرافکنی نکن و توپهایی که از 3 کیلومتری دروازه بیرون رفته رو موقعیت خطرناک محسوب نکن !

بهتره فرافکنی نکنی !!
برای اینکه به این مطلب برسی آرشیو نظرات هوادارا رو تو دو هفته پیش در سایتهای مختلف پرسپولیس رو ببینی بد نیست .
- شاید با فریب دادن و آمار خود ساخته بشه مردمی که فوتبال رو سطحی نگاه میکنند فریب داد ولی کسی که جنسش فوتبالیه با این آمارها خام نمیشه برادر من !
دقیقا با این حرف شما موافق و 100% حرفتون درسته ، دایی وقتی از تیم ملی کنار گذاشته شد ، با اعداد بازی میکرد ومردم ساده دل مارو گول میزد ، ایی میگفت با اولین باختم منو اخراج کردن ، اما هیچ اشاره ای به امتیازات فوقالعاده ضعیفش نمیکرد ، که از 15 امتیاز ممکن ، 6 امتیاز رو گرفته

آیا نمیشه اینطور گفت که این امتیازات با 2 برد و3 باخت هم همین امتیاز میشه !!
آیا گول دادن مردم با گفتن جمبه من یک باخت داشتم ، فرافکنی نیست ،،آیا نتایج دلیلی برای این فرافکنی نیست که امتیازات فوقالعاده ضعیف خودشو لوس کنه

یه پیشنهاد هم برای شما داشتم ، اینکه ساده انگارانه چیزی رو سطحی قبول نکینید .با کمی تامل حقیقت کاملا مشخص هست

Loverboy
20-05-2010, 12:12
شما هم دارید نظرتونو تحمیل میکنید ، من نظر خودم رو گفتم ، شما هم نظر خودتونو بگین ، مطمئنا خیلی ها با نظر من یا شما مخالف هستن ،در این مورد هیچ شکی نیست !!
من تحمیل نکردم و فقط به شما تذکر دادم که هر کسی نظر خودشو داره و با پرونده سازی الکی واسه کسی حاشیه درست نکنید !
میشه بفرمایید کارشناس که بهتر از صدر هست کیه ؟؟
نکنه منظورت همون تهیه کننده تلویزیون جهانگیر کوثری هست یلا شاید منظورت بهرام شفیعی رئیس فدراسیون حاکی یا شایدم برادران معینی که همگی توبرنامه های مزخرفشون با پشتیبانی واهی از تیم ملی زمان دایی ، تیم رو نابود کردن ؟؟ منظورت همینا هست
من صدر رو در حد یه نونهال که هنوز نمیدونه توپ گرده یا بیضی هم قبول ندارم ! نظر منه ولی کارشناس یعنی محصص و حاج رضایی که حتی فیفا هم قبولشون داره و از مدرسین فیفا هستند !
بهتره فرافکنی نکنی !!
برای اینکه به این مطلب برسی آرشیو نظرات هوادارا رو تو دو هفته پیش در سایتهای مختلف پرسپولیس رو ببینی بد نیست .
من اون چیزی که خودم دیدمو قبول میکنم !
دقیقا با این حرف شما موافق و 100% حرفتون درسته ، دایی وقتی از تیم ملی کنار گذاشته شد ، با اعداد بازی میکرد ومردم ساده دل مارو گول میزد ، ایی میگفت با اولین باختم منو اخراج کردن ، اما هیچ اشاره ای به امتیازات فوقالعاده ضعیفش نمیکرد ، که از 15 امتیاز ممکن ، 6 امتیاز رو گرفته

آیا نمیشه اینطور گفت که این امتیازات با 2 برد و3 باخت هم همین امتیاز میشه !!
آیا گول دادن مردم با گفتن جمبه من یک باخت داشتم ، فرافکنی نیست ،،آیا نتایج دلیلی برای این فرافکنی نیست که امتیازات فوقالعاده ضعیف خودشو لوس کنه

یه پیشنهاد هم برای شما داشتم ، اینکه ساده انگارانه چیزی رو سطحی قبول نکینید .با کمی تامل حقیقت کاملا مشخص هست
شما جوری حرف میزنی که انگار ایران هر دوره تو جام جهانی بوده و فقط این دوره نرفته بالا ! نه عزیزم عربستان هم نرفت و من مقصر اصلی رو دایی نمیدونم !

پ.ن : این بحث مسخره بعد از پست من ادامه پیدا نخواهد کرد ! ادامه بحث منجر به پاک شدن پست میشود چون هیچ ربطی به بخش ندارد و نبش قبر گذشته است !

20-05-2010, 12:27
من اصلا نمی فهمم این بحثا برای چیه ، چی قراره اثبات شه ، مشکل تمدید قرارداد داییه؟ یا کاشانی باید محاکمه شه؟ والا دایی سرمربی شد من شخصا توقع نایب قهرمانیم ازش نداشتم با این وضع تیم ، باید واقع بین باشیم

یه صورت مساله داریم اونم اینه که وضع تیم خرابه ، به شدت خرابه ، حالا باید روند تدریجی اصلاح رو طی کنیم یا هرکی میاد یه کاری کنه خوردش کنیم؟ بابا دایی اومد اقلا یه نظمی به تیم داد ، هر بازیکنی جای خودشو فهمید ، شیثم حتی حساب کار دستش اومد مثل بچه آدم دیگه فقط بازی می کنه ، از زیر فشار کمیته انظباطی و سازمان تیم داره یواش یواش در میاد ،حالا دو ماه دیگه صبر کنیم ترکیب بازیکنا هم اصلاح میشه ، این اصلاحات ساختاری که انجام شه مثل همون شاهین قدیم تیم میفته تو سرازیری رشد هم از بعد فنی هم از بعد ثبات ، عین ذوب آهن تو ایران عین کاشیما تو ژاپن

SpEeD
20-05-2010, 14:33
واقعا خیلی بد هست که هیچ وقت اجازه نمیدین مسائل روشن بشه ، هرچیطزی که باب دل خودتون هست بیان میکنید ، کسی هم جواب بده ، بهش اجازه نمیدید، ومیگید پست شما پاک میشه ، من حقیر به عنوان یک هوادار رو که هیچ کاره ای نیستم اجازه نمیدید حرفی بزنم و به این تهدیدم میکنید که پستم پاک میشه ، دیگه از شما بالاتر و اون گردن کلفت ها که اجازه نمیدن کسی ازشون انتقادی بکنه ،نباید هیچ انتظاری داشت

برای ما که نه زوری در کف داریم ونه دلمان به مدارکی که داریم خوش هست ،چه چیزی باقی میماند جز اینکه سکوت کنیم وخون دل بخوریم !!!

20-05-2010, 17:26
دو تا خبر باحال تو پرسپولیس نیوز زده ، پتروویچ تلویحا گفته داره با تراکتور و پرسپولیس مذاکره می کنه ، غلامنژادم روند انتقالش شروع شده ، یه خبرم تو یکی از این سایتا خوندم پیداش کردم لینکشو میذارم ، رضایی با دایی به توافق رسیده

Loverboy
21-05-2010, 12:45
واقعا خیلی بد هست که هیچ وقت اجازه نمیدین مسائل روشن بشه ، هرچیطزی که باب دل خودتون هست بیان میکنید ، کسی هم جواب بده ، بهش اجازه نمیدید، ومیگید پست شما پاک میشه ، من حقیر به عنوان یک هوادار رو که هیچ کاره ای نیستم اجازه نمیدید حرفی بزنم و به این تهدیدم میکنید که پستم پاک میشه ، دیگه از شما بالاتر و اون گردن کلفت ها که اجازه نمیدن کسی ازشون انتقادی بکنه ،نباید هیچ انتظاری داشت

برای ما که نه زوری در کف داریم ونه دلمان به مدارکی که داریم خوش هست ،چه چیزی باقی میماند جز اینکه سکوت کنیم وخون دل بخوریم !!!
هوادار ؟ شما هوادار پرسپولیسی ؟ نگو خنده ام میگیره ! هوادار پرسپولیس بودن افتخار میخواد که خیلیها ندارند ! هوادار پرسپولیس بودن یعنی حتی در سخت ترین شرایط هم هوادار تیم باشی ! هوادار تیم بودن اینطور نیست که چون فلانی رفته و من از فلانی بدم میاد بشم دشمن تیم ! نه عزیزم این هواداریه شما چیزی جز حزب باد بودن نیست ! شما نه تنها پرسپولیسی نیستی و من شخصاً نمیتونم به عنوان یک پرسپولیسی قبولتون کنم بلکه میتونم بگم از اون استقلالی و سپاهانی بیشتر دوست داری که پرسپولیس کبیر بازنده ی میدون شه !

تا الان خیلی بهت حال دادم ولی متاسفانه اگه کوچکترین چیزی علیه پرسپولیس تو این بخش بگی مثل همون هوادار سپاهانی و استقلالی باهات برخورد میکنم ! خوش باشی

Amir Argentina
21-05-2010, 14:17
اینجا انگار خیلی بحث بالا گرفته
من که خیلی وقته اینجا نیومدم ببینم اینجا چه خبره
ولی بچه تو رو خدا بزارین این بازی حساس تموم بشه
امیدوارم بتونیم بازی برگشت رو ببریم
البته من شخص دوست دارم بازی فینال با حضور 100 هزار هوادار سرخ پوش برگزار بشه

Behnam
21-05-2010, 17:19
بالاخره تموم شد. خوب یا بد، قشنگ یا زشت، پاک یا ناپاک، هر جور و ناجوری بود این فصل هم به ایستگاه آخر رسید که البته ایستگاهه تقریبا شیرنیه!
یه مرهم خوب به اسم قهرمانی جام حذفی که ناکامی نسبی در لیگ رو کاملا برامون جبران میکنه. بازی رفت رو بردیم اما اگه اون پنالتی گل میشد که دیگه خیالمون تخت بود اما الانم شانسمون بالای 95 درصده و انشالا با یه برد خوب قهرمانی رو جشن بگیریم.
و این بازی آخرین فرصت برای بازیکنانی هست که میخوان فصل آینده هم در برنامه تاکتیکی دایی جایی رو داشته باشند.
قبل از فینال با اینکه همه میگفتن بازی با تیم دسته یک میتونه حتی سخت تر باشه چون انگیزه دارن و نباید دست کم گرفت و .... از این حرفا، من گفتم رفت برگشت رو میبریم و قهرمان میشیم که تا اینجا خوشبهتانه همینجور شده. من فکر کنم بازی برگشت رو هم با اختلاف یک گل ببریم و قهرمان بشیم.
اطلاعات یکی از دوستان رو هم اصلاح میکنم. ایشون فرمدند در 9 فصل اخیر دو بار قهرمان جام حذفی شدیم که اشتباهه و پرسپولیس از فصل 78-79 که استقلال رو تو فینال برد و قهرمان شد دیگه قهرمان حذفی نشده و قبل از اون هم سال 70 قهرمان شد که تو فینال هم ملوان رو شکست داد.

Behnam
21-05-2010, 18:33
من نمیدونم آخه بحث کریمی چه ربطی به بازی پرسپولیس-گسترش و حتی خود تیم پرسپولیس داره؟!! کریمی هم بازیکن پرسپولیس بوده، محبوب بوده و هست و زحمت کشیده ام الان تو پرسپولیس نیست.
من خودم کریمی رو به عنوان یکی از بهترین و نیز محبوب ترین بازیکنای تاریخ پرسپولیس قبول دارم اما چه خوب بود به جای ینکه فقط سنگ یه نفرو به سینه بزنیم به بقیه اسطوره ها هم توجه کنیم. مجتبی محرمی که به گفته خیلیا میتونست دفاع چپ منچشتر و میلان باشه یه زمان و مظهر تعصب تو تاریخ پرسپولیس هست 10 سال کنج خونه افتاد کسی گفت آقای محرمی! چته؟ کسی گفت چت شده که به این روز افتادی؟ کسی گفت چه جوری خرجتو در میاری؟؟ کسی از امثال جمشید شاه محمدی و محسن آشوری و ... سراغی میگیره؟
کسی قبل از مرگ صفر ایرانپاک گفت آقای گل دربی! حالت چطوره؟ همین که خدا بیامرز مرد تو صف وایسادن واسه گرفتن زیر تابوت ایرانپاک. همین الان امثال کلانی و بهزادی و قلیچ خانی و ... رو کسی ازشون خبر داره؟ این بحث هارو بذارین کنارو انقدر تک خواه نباشین. پرسپولیس مال تمام هواداران و تمام هواداراست و هیچکس نمیتونه ادعای تملک قلب و احساسات رو بکنه و هیچوقت نمیشه با پول تجارت عشق کرد. هر چند همین الان اسطوره های ما(در راس اونها عقاب عزیز) تو استیله اما هیچوقت از ذهن و قلب ما نمیرن و تا همیشه پرسپولیسی خواهند موند و هیچ بنی بشری با پول یا با هر ابزار دیگه ای نمیتونه ما رو از اسطوره هامون دلزده کنه و فقط خودشو تو زحمت انداخته.

پرسپولیس تا همیشه پرسپولیس است....

Loverboy
21-05-2010, 22:05
پستهای نامربوط پاک شد و کاربر SpEeD ([Only registered and activated users can see links]) بدلیل ادامه روند گذشته خودشون و اینکه بخش پرسپولیس ربطی به بازیکنان تیمهای دیگه نداره 70 درصد تخلف دریافت کردند که با کوچکترین پست ایشون که بحث گذشته رو ادامه بدند محروم خواهند شد !

ACMILAN 1899
24-05-2010, 09:03
امروز ساعت 6 در فینال جام حذفی پرسپولیس به میدان میره تا ناکامی های این فصلشو با یه برد ایده آل در فینال جام حذفی جبران کنه.
گسترش تیم خطر ناکیه و هر لحظه میتونه خطر ساز بشه پرسپولیس هم این فصل نشون داده خط دفاع خوبی نداره ام کاره گستر خیلی سخته دو گل در مقابل حداقل 60 هزار طرفدار پرسپولیس واقعا سخته

nesta
24-05-2010, 09:31
ليست 18 نفره پرسپوليس اعلام شد

ميثم بائو و ميثاق معمارزاده مهمترين غائبان فهرست دايي براي بازي فردا هستند

سايت گل ـ در پايان تمرين امروز كه دقايقي پيش به پايان رسيد. علي دايي ليست 18 نفره ديدار با فولادگستر را اعلام كرد.
به گزارش گل ميثم بائو، محمد پروين، نبي‌الله‌ باقري‌ها، ميثاق معمارزاده، مهران فرضيات و مهدي الهايي از ليست 18 نفره خط خوردند، گفتني است كه اين ليست تقريباً‌ شبيه ليستي است كه علي دايي براي ديدار با سپاهان برگزيده بود.
سرخپوشان بلافاصله پس از اتمام تمرين، زمين شركت واحد را به مقصد هتل لاله ترك كردند.
در ضمن، مسعود مرادي به عنوان داور ديدار فردا اعلام شد.

alireza77777m
24-05-2010, 09:33
به نظرم پرسپولیس امروز به لطف هوادارانش جلوی گسترش فولاد کار زیاد سختی نداره.چون فولادی ها توی زمین خودشون و با اون همه تماشاگر،از موقعیت هاشون استفاده نکردن،ورزشگاه آزادی و 100 هزار تماشاگر که جای خود را دارد.امیدوارم تماشاگران پرسپولیس تو این بازی حتماً علی انصاریان رو تشویق کنند،چون خیلی برای این تیم زحمت کشیده.
پرسپولیس با این قهرمانی سهمیه ی آسیا را کسب می کند و به جمع چند تیم سال بعد لیگ قهرمانان می پیوندد.:1:
گزارش مفصل و عکسهای کامل از این بازی رو فردا براتون قرار می دهم.:winksmiley02:

24-05-2010, 12:14
کانون هواداران پرسپولیس: احمد رضا عابدزاده با حضور سرزده خود در جمع بازیکنان تبریزی، در آستانه فینال جام حذفی به نوعی خبر ساز شد. دروازبان سالهای نه چندان دور پرسپولیس و مربی ماه های اخیر این تیم دیشب در محل اقامت بازیکنان فولاد حاضر شد و مورد استقبال مسئولان این تیم قرار گرفت. در این مراسم عابدزاده مورد استقبال ویژه حریف پرسپولیس در دیدار فینال جام حذفی قرار گرفت و از سوی مسئولان باشگاه گسترش فولاد تبریز به وی لوح فرشی اهدا شد. با توجه به اتفاقات اخیری که بین وی و باشگاه پرسپولیس روی داد و در نهایت منجر به قطع همکاری وی با سرخ پوشان پایتخت و حضور وی در کادر فنی استیل آذین شد، این حضور می تواند شبهات بسیاری را برای فوتبال دوستان ایجاد کند.

واقعا گریه نداره؟؟ مشکلات باشگاه یه طرف بی معرفتی یه عده یه طرف دیگه ، روزای خوب ما هم می رسه ، در رو یه پاشنه نمی چرخه همیشه

ss_ss gahreman
24-05-2010, 13:14
من یک استقلالی 100% ولی امیدوارم که پرسپولیس قهرمان شه. اخه گسترش بخواد قهرمان بشه که چی؟ مثلا بره تو اسیا چه غلطی بکنه؟؟

Tom Riddle
24-05-2010, 14:01
مطمئن باشید قهرمانیم
و جام رو توی دستان شیث میبینیم:*:84:*:
راستی کسی از این که کریم (30 متری:109b:) میرسه یا نه خبر نداره؟

reza ghermez
24-05-2010, 16:24
مطمئن باشید قهرمانیم
و جام رو توی دستان شیث میبینیم:*:84:*:
راستی کسی از این که کریم (30 متری:109b:) میرسه یا نه خبر نداره؟

دوست عزيز اگه كريم هم نرسه براي جشن قهرماني كه مياد وكاپيتان اونه حتي شيث هم اينا گفته و مثل دو سال پيش يه كنسرت100000نفري لالاي ديگه...
به نظرم اشتباه ميكني علي انصاريان اون سال به لجبازي مسئولين پرسپوليس از اين تيم رفت يه چيزي مثل علي كريمي پارسال منتها اي كاش حداقل به تيم ديگري جز استقلال مي رفت ولي هيچ كس زحمات وغيرتش را در زمان بازي در پرسپوليس از ياد نمي بره خودش هم بارها گفته پشيمونم...

Amir Argentina
24-05-2010, 18:03
نیمه اول رو بردیم چرا این تاپیک این همه خلوته
خوب بود
انگار نه انگار که فیناله
جشن قهرمانی باشکوه در راهه

ArtesheSorkh
24-05-2010, 18:21
چه کرد پرسپولیس در نیمه اول ... واثعا دمش گرم ...

واقعا زیبا و هماهنگ بازی میکرد ...

از همه بهتر تیاگو و علی عسگر و بادامکی بودند ...

از الان قهرمانی رو به همه تبریک میگم

24-05-2010, 18:57
دم دایی گرم ، واقعا امروز قشنگ بازی کردن ، تا چشم اونایی که میلیارد میلیارد خرج کردن همچین روزی نرسه در آد برنده ی برنده ی برنده ی استقلال و برنده ی برنده ی استیل :-&رو آبکش کردیم :13:

Amir Argentina
24-05-2010, 19:02
تبریک میگم قهرمانی رو به همه هوادارا
میتونستیم بیشتر بزنیم ولی نزدیم
بازم تبریک میگم
پرسپولیس قهرمان شد

ArtesheSorkh
24-05-2010, 19:03
قهرمانی رو به همه هواداران تیم تبریک میگم ... به امید موفقیت های بیشتر ...

راستی عجب سوتی ای داد این دروازه بان تیم گسترش:2qcmh45:

sambik
24-05-2010, 19:03
تبریک میگم قهرمانی شایسته ارتش سرخ ایران رو به همه سرخ دلان ایران

Raha
24-05-2010, 20:02
[Only registered and activated users can see links]قهرمانی پرسپولیس رو بهتون تبریک میگم.:72:[Only registered and activated users can see links]

RVN10
24-05-2010, 20:07
اول از همه قهرمانی مبارکه همه پرسپولیسی ها:72:
این فصل چه خوب و چه بد دیگه به پایان رسید و من بعنوان یک هوادار اصلا از شرایط تیم راضی نبودم امیدوارم با مدیریت کاشانی و انگیزه و پشتکار دایی سال دیگه یک تیم واقعی باشیم!
به امید روزهایه بهتر برایه پرسپولیس:wavesmile:

24-05-2010, 20:08
منم تبریک میگم بازی قشنگی بود ، خوبه امسال جلو این زردا و سرمربیشون کم نیوردیم یک یک ، یه جام ما یکی اونا ، فصل بعد ایشالا سه تاش مال ماس

only red
24-05-2010, 20:11
قهرمانی پر هوادار ترین تیم اسیا رو تبریک میگم !
معلوم بود قهرمانیم برای همین خیلی مثل لیگ قبلی حال نداد جام گرفتن ولی بازم ...........!
از نیمه دوم بازی با سپاهان تا این بازی دوباره یاد پرسپولیس زلزله افتادیم ...!یه چند وقتی بود چند وقت که چی بگم خیلی وقت بود پرسپولیس اینجوری بازی نکرده بود چقدر گل خراب کردیم !!
ولی حریف هم همچین نمیشه گفت تیم سر سختی بود خیلی میتونستیم بیشتر بزنیم!
هنوزم تیم خیلی کار داره و باید بازیکنای جدیدی بیان ......
سپهر که هر توپی میاد روی گل باید با هزار صلوات اون توپ گل نشه خیلی ضعیف شده سپهر
نوروزی هم نشون داد بهتر محسن تو مهاجم نوک و هدف هست
علی عسگر اگه همینجور بازی کنه قول میدم پیشرفت زیادی کنه (بشه در حد اروپا !!!)
تو این دو سال شوم یه جامی هم دیدیم.

ViVa LiverP♥♥L
24-05-2010, 20:21
ای بابا چرا اینجا اینقدر خلوته !!! ناسلامتی قهرمان شدیما!!! [Only registered and activated users can see links]
اول از همه تبریک میگم به [Only registered and activated users can see links] پرسپولیسی [Only registered and activated users can see links] های عزیز امیدوارم این قهرمانی شروعی دوباره باشه برای پرسپولیس و با گرفتنه چندتا بازیکن تاپ سال بعد بتونیم تو لیگ قهرمان بشیم و در آسیا هم موفق باشیم.
خیلی بازی قشنگ و پر هیجانی بود.
عالی بازی کردیم مخصوصا نیمه اول . شیث :lol: مثله همیشه خونسرد و خوب بود همین طور سپهر . اکبری و محمد هم عالی بودن و تو حملات خیلی خوب شرکت می کردن مخصوصا محمد که واقا حرکاتش با علی عسگر سمته راست بد جوری آزار داد گسترش رو.
منصوری هم خوب بود مثله بازیه رفت به نظرم این بازیکن در آینده خیلی میتنه کمکون کنه.
نیمه دوم بعد از اخراج دروازبانشون خیلی بد بازی می کردیم و هرکی هر کاری دوست داشت می کرد تو زمین تا اینکه دایی با دوتا تعویض خوب روند بازیو تغیر داد . واقعا تعویضاش عالی و به موقع بود.
راستی تیاگو هم مثله همیشه عالی و موثر بازی کرد.

جشن قهرمانی خیلی افتضاه بود [Only registered and activated users can see links] مثله همیشه. معلوم نبود جامو باید کریم بگیره بالا یا اون بیست سی نفری که اونطرف زودتر رو سکو بودن!!! :6qwup3:
به هر حال بهتر از قهرمانی هفته پیش بود که ورزشگاه خالی بود ! :D امروز حداقل یه 100 هزارنفری [Only registered and activated users can see links] تو ورزشگاه بودن!

Amin-28
24-05-2010, 20:59
گزارش ویژه :ليدرها جشن قهرماني پرسپوليسي‌ها به هم زدند

اعتراض هواداران پرسپوليس به حضور ليدرهاي سكوي قهرماني

سايت گل ـ‌ در حالي كه سازمان ليگ برتر و فدراسيون فوتبال براي مراسم جشن قهرماني فينال جام حذفي باشگاه‌هاي كشور، تمهيدات ويژه‌اي انديشيده بودند تا اين مراسم با نظم و ترتيب خاصي برگزار شود، اما به يكباره پيش از تحويل جام به كاپيتان پرسپوليس ليدرها در حالي كه سد مأموران امنيتي و حراست ورزشگاه آزادي را شكستند وارد تارتان شدند و روي سكوي قهرماني رفتند. اتفاقي كه با اعتراض هواداران پرسپوليس روي جايگاه‌ها مواجه شد.
ليدرها در حالي كه پيراهن‌هاي نارنجي به تن كرده بودند، هيچ هارموني با پيراهن‌هاي سفيد و قرمز پرسپوليس كه براي قهرماني تدارك داده شده بود، نداشتند. در اين ميان علي دايي به شدت ناراحت شد و به هر كسي كه دستش مي‌رسيد كه كاري كنند تا ليدرها از سكوي قهرماني پايين‌ بيايند.
اما آنها با آن پيراهن‌هاي نارنجي غيرمتعارف روي سكو قرار گرفته بودند و بالا و پايين مي‌پريدند، جالب اينجا بود كه كريم باقري متعجب از اين اتفاق به حبيب كاشاني گفت كه ليدرها را از روي سكو پايين ببرد، اما حاج حبيب كه ليدرها به او ارادت خاصي دارند به حرف كاپيتان كريم گوش نكرد تا آنها روي سكو بمانند و با بازيكناني كه پشت آنها قرار گرفته بودند. جشن قهرماني بگيرند.
اين اتفاق با تعجب علي سعيدلو و علي كفاشيان هم مواجه شده بود، آنها زماني كه كاپ را به كاپيتان كريم تحويل دادند به دليل ازدهام بيش از اندازه روي سكو مواد محترقه كه براي آتش‌بازي در نظر گرفته شده بود، درست زير پاي بازيكنان پرسپوليس و حتي خود حبيب كاشاني قرار گرفته بود.
با روشن شدن اين مواد محترقه حبيب كاشاني، كريم باقري و بازيكناني كه در لبه سكو قرار داشتند دزمعرض آتش قرار گرفتند و از لبه سكو در حالي كه تصاوير تلويزيوني آنها را نشان مي‌داد به دنبال فاصله گرفتند بودند، اما ازدحام آنقدر زياد بود و حتي كت حاج حبيب هم تا حدودي سوخت. ازدهام به حدي بود كه برخي افراد غيرمرتبط با پرسپوليس هم كه به احتمال زياد از مسئولان بودند روي سكو همراه با بازيكنان و ليدرها شادي مي‌كردند.
برخي ديگر از بازيكنان مثل مجتبي زارع، عليرضا حقيقي، محسن خليلي نزديك بود كه از روي سكو به پايين پرتاب شوند. وقتي كاپ تحويل كريم باقري شد تا بازيكنان پرسپوليس با آن دور افتخار بزنند، در حالي كه هنوز قرمزها به نيم دور هم نرسيدند، ليدرها روي سر عليرضا حقيقي ريختند و كاپ را از او قاپيدند. آنها در حالي كه براي گرفتن كاپ با همديگر زد و خورد مي‌كردند هر كدام قصد داشتند كاپ را در آغوش بگيرند و با آن بدوند. طرفداران پرسپوليس روي سكوها در حالي كه به اين عمل معترض بودند، سكوها را ترك كردند.
اما همچنان كاپ قاپي ادامه داشت و بازيكنان جرأت نمي‌كردند كه به ليدرها نزديك شود تا اينكه محسن خليلي كه خيلي از دست ليدرها عصباني بود كاپ را از ليدر اصلي پرسپوليس يعني عباس اسماعيل‌بيگي قاپيد تا آن را به بازيكناني بدهد كه نتوانسته بودند با كاپ دور افتخار بزنند، اما او هم حريف ليدرها و افراد غيرمرتبط نشد و در حالي كه كارگردان تلويزيوني هم از اين اتفاق ناراضي بود،‌تصاوير جشن قهرماني حذف شد تا پيمان يوسفي و مزدك ميرزايي به اين اتفاق واكنش نشان دهند و از اين اتفاق به شدت انتقاد كنند.
جالب اينجا بود كه عكاسان حاضر در بازي هم به شدت از اين اتفاق ناراحت بودند. جشن قهرماني پرسپوليس با ورود ليدرها به كام هواداران مثل برد مقابل فولادگستر شيرين نشد.

منبع ([Only registered and activated users can see links] 3%99%C2%86/2010/05/24/1940712/%C3%9A%C2%AF%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C 3%98%C2%B4-%C3%99%C2%88%C3%9B%C2%8C%C3%9A%C2%98%C3%99%C2%87-%C3%99%C2%84%C3%99%C2%8A%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1%C 3%99%C2%87%C3%98%C2%A7-%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%B4%C3%99%C2%86-%C3%99%C2%82%C3%99%C2%87%C3%98%C2%B1%C3%99%C2%85%C 3%98%C2%A7%C3%99%C2%86%C3%99%C2%8A-%C3%99%C2%BE%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%B3%C3%99%C2%BE%C 3%99%C2%88%C3%99%C2%84%C3%99%C2%8A%C3%98%C2%B3%C3% 99%C2%8A%C3%99%C2%87%C3%98%C2%A7-%C3%98%C2%A8%C3%99%C2%87-%C3%99%C2%87%C3%99%C2%85-%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%AF%C3%99%C2%86%C3%98%C2%AF)
<script type="text/javascript" src="[Only registered and activated users can see links]"></script>[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Behnam
24-05-2010, 22:26
من امروز باورم نمیشد این تیم پرسپولیسه که انقدر روون و شناور و فوق العاده زیبا بازی میکنه. اینو به دور از احساس میگم یکی از بهترین بازیهای 3 4 سال اخیر پرسپولیس بود. اما بازیکنا ضربات آخر رو خیلی خیلی بچه گانه میزدن مخصوصا علی عسکر که فوق العاده در زدن ضربات آخر ضعیفه. باور کنید اگه دی کارمو هم بود یکی از اون دوتا گل خالی ها رو گل میزد. اما خب، این مشکل حادی نیست و با تمرین حل میشه و میتونیم صاحب یه هافبک راست کلاسیک خوب باشیم فصل بعد.
هادی نوروزی داره سطح فنیش بالاتر میره روز به روز مخصوصا این که دایی خودش هم پست نوروزی بوده.
تنها ضعفمون توی بازی امروز باز هم همون هافبک وسط بود، همونطور که دیدیم اکثر حملات از گوشه ها پی ریزی شد. البته خط دفاعیمونهم که دیگه مشکل همیشگی داره و مربوط به امروز و دیروز نمیشه.
تیاگو داره به یه وزنه ی محوری تبدیل میشه و بزرگترین کاری که میتونیم تو نقل و انتقالات انجام بدیم حفظ تیاگو و حواره چون اگه 3 4 تا بازیکن خوب کنارشون باشن تواناییشون به همه اثبات میشه.
علی محمد هم یکم بهتر شده بود امروز اونجوری رو اعصاب نبود.
در کل فکر میکنم 11 موقعیت 100% گل داشتیم که حداقل باید 5 یا 6 تاشو میزدیم اما خب نشد دیگه. گل نزدیم و گل خوردیم.
ضمن اینکه علی انصاریان هم اونور واقعا عالی بازی میکرد ، یاد اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه 80 افتادئم با او تعصب خاص خودش.

خیلی چسپید.انصافا نقش دایی تو این جام کم نبود.

تبریک به تمام پرسپولیسیهای عزیز.

Bayern+Munchen
24-05-2010, 23:31
منم تبریک میگم قهرمانی پر طرفدار ترین تیم اسیا روبه طرفداران این تیم . زنده باد پرسپولیس .

Aria.KD
25-05-2010, 03:27
.
.

من به نوبه خودم قهرمانیتون رو تبریک می گم امیدوارم سال دیگه توی لیگ قهرمانان موفق باشید.

nesta
25-05-2010, 06:55
حالا مى توانى گريه كنى. مى توانى دلت را خالى كنى روى شانه هاى طلايى رنگ جام و اشك هاى بى رنگت، سرخى صورت سرخ شده از سيلى ات را تميز كنند.يك فصل، يك سال، يك ليگ صورتت را سرخ كردى با همين سيلى هاى پنهانى تا «رخت» هم مثل «دلت» و «تيمت» رنگ انار بگيرد. حالا ديگر تمام شد. حالا ديگر مى توانى سرت را بگذارى روى دسته هاى جام و اشك سر بدهى مى توانى دلت را خوش كنى به افتخار روز آخر. افتخارى كه پس از يك سال انتظار، يك سال حسرت و خون دل خوردن، سرانجام پايش را گذاشت در ويترين خالى افتخارات تيمت در فصل ۸۹-.۸۸گريه هايت را بريز بيرون رفيق. تعارف براى چه؟ غريبه نداريم اينجا. اينجا همه اهل فوتبال هستند و دلى دارند در گروى تعلق خاطر به تيمى. اينجا، در اين سرزمين پهناور كه در وجب به وجب خاكش، آجر مى گذارند روى زمين تا بشود «دروازه آرزو ها» و «توپ پلاستيكى» مى اندازند روى زمين، تا بشود روياى ستاره شدن را دمى «نقد» كرد، كسى غريبه نيست با اشك شوق تو هوادار.پس نه با خودت تعارف كن و نه با ديگران. بنشين و هق هق گريه ات را سر بده و ياد آن روز ها باش كه فوتبال روى خوش نشان نداد به تو و تيمت.ياد آن روزها كه تيمت روى بورس نبود و كم مى آورد و بد مى آورد و مى باخت و بد مى باخت يا نه. ياد آن روزها كه مى برد و تو اشك مى ريختى از سر شوق. غريب حكايتى است حكايت تو و تيمت هوادار! مى بازد و گريه مى كنى. مى برد و گريه مى كنى. قهرمان مى شود و گريه مى كنى. جام مى گيرد و گريه مى كنى. شايد دوست دارى رنگ چشمانت نيز مثل دلت و مثل تيمت «سرخ» باشد. نه؟نفرين به جاده اگر معنايش جدايى است. نفرين به گريه اگر معنايش غم است. درود به اشك اگر معنايش رسيدن باشد. هوادار پرسپوليس، تبريك. بالاخره رسيدى به روز آرزوها.

تبریک به همه ی هوادار
:perspolis:

Moein-Chelsea
25-05-2010, 07:38
تبریک میگم به خاطر آسیایی شدنمون و ایشالا با خریدهای خوب بتونیم فصل بعد هم در لیگ و هم در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم
در اواخر بازی به نظر میرسید که هر کس میخواد خودش گل بزنه و اگه حس همکاری بیشتر بود بیشتر هم میتونستیم گل بزنیم ای کاش هوار رو از ابتدا به میدان آورده بود
بیچاره آرفی چه خوشحالی میکرد روی سکو و انگار که نه انگار که یک فصل نیمکت نشین بوده
به هر حال دست خالی فصل رو تموم نکردیم و خدا رو شکر میکنیم

ACMILAN 1899
25-05-2010, 09:06
تبریک به همه ی پرسپولیس های عزیز
بازی کاملا دست پرسپولیس بود اما از وفتی که آریان شد دروازه بان فولاد پرسپولیس دیگه تیم حریف و دست کم گرفت و هر کی میخواست همینجوری شوت بزنه بعد بره تو گل
اگه دروازه بان اصلیشون بود بیشتر میزدیم اما بزم بردیم:177:

25-05-2010, 09:57
خیلی حال داد اصلا از دیروز یه وجب با زمین فاصله دارم ، حالا زودتری اخراج بازیا و فرارداد بستنارو شروع کنن وگرنه بازیکن در پیتا باز می مونن واسه ما ، خیالمون از ترکیبمون که راحت شه ایشالا فصل بعد واقعا برا سه جام می ریم تو زمین

aleiex
25-05-2010, 12:10
تبریک میگم به خاطر آسیایی شدنمون و ایشالا با خریدهای خوب بتونیم فصل بعد هم در لیگ و هم در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم
منم تبریک میگم قهرمانی پر طرفدار ترین تیم اسیا روبه طرفداران این تیم . زنده باد پرسپولیس
واقعا تبريك ميگم
پرسپوليسهميشه قهرمان

POUYA
25-05-2010, 12:15
تبریک بابت قهرمانی

همه چیز عالی بود!
به جز اون تیکه آخرش که لیدرها ریختن بالا و گند زدن به مراسم!
حتی بازیکن ها هم نتونستن درست و حسابی با جام خوشحالی کنن!
مرتیکه 200 کیلو وزنش بود عین خرگوش بالا پایین میپرید!

MeHDi ArSeNaL
25-05-2010, 13:40
:perspolis::perspolis::perspolis:
به قول افشین قطبی یه تبریک بزرگ میگم:D
علاوه بر قهرمانی علی دایی یه بار دیگه خودشو ثابت کرد عشق است دایی
اون چه سکویی بود؟:wha5D::wha5D:آبروی قهرمانی و پرسپولیس و ایران رو بردند.:-&:-&قالی سلیمان:-&127fs3556139

MasihArsenaL
25-05-2010, 14:16
تبریک بابت قهرمانی:d0s69thbefhifftitrz
عالی بازی کردیم. باید حداقل پنج تا بهشون می زدیم چون واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.
فقط حیف که آخر کار لیدرها گند زدن به همه چیز :45:~x( هیچ جای دنیا این جوری جشن قهرمانی برگزار نمی شه:-?? من فقط خداخدا می کردم که یه وقت تو این اوضاع یکی یه بلایی سر جام نیاره.
ولی بازم خدا رو شکر که با قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی این فصل تموم شد.

MeHDi ArSeNaL
25-05-2010, 14:53
دیروز کریم باقری با این ماشین در هتل محل اردوی پرسپولیسی ها حاضر شد تا همه را شگفت زده کند.

POUYA
25-05-2010, 15:49
خوب گویا کاشانی خبر مذاکره رسمی با نوری و رضایی رو تایید کرده!
بعد قهرمانی این بهترین خبره!
هر دوتاشون بازیکن های خوبی هستن مخصوصا میلاد نوری که دقیقا همون بازیکنیه که احتیاج داریم یعنی بازی ساز

only red
25-05-2010, 15:57
یه جا که نزدیک بود موقع جام دادن کاشانی رو بندازند پایین !!! بیچاره باقری هر چی داد
میزد کسی حرفش رو گوش نمیگرفت!
لیدر های پرسپولیس هم کلا خیلی عجیب هستند!
به قول فردوسی پور جام دست همه بود به جز بازیکنان!

25-05-2010, 16:50
اساسا ده دفعه دیگه هم سکو بشکنه بیفتن و ... باز به عقل اون عزیزمحمدی نمی رسه که حد اقل این مشکل کوچیکو حل کنه ، هر سال همین مشکله ، حالا این به کنار لیدرم دویست کیلویی هم که فقط پول گرفته واسه هو کردن و ها کردن اصرار داره به هر قیمتی بره بالا سکو عکس بگیره

کاشانی خوشم میاد بازیکن شناسه ها ، نوری و رضایی ، قیمت مناسب بی حاشیه روابط خوب با دایی و کم افت و خیز ، الان اگه انصاریفرد بود می رفت یه کلکسیون از دورریزای استقلال و سپاهان جمع می کرد :Green:

alireza77777m
25-05-2010, 17:07
بازی خیلی جذابی بود.بازیکنان گسترش فولاد از همان اول بازی با بد شانسی محض رو به رو بودند.قهرمانی پرسپولیس رو به تماشاگران این تیم تبریک میگم.:d0s69thbefhifftitrz
گزارش بازی:
1-نیم ساعت قبل از بازی تمام استادیوم پر شده بود.

2-5 هزار تماشاگر تبریزی برای دیدن این بازی آمده بودند،که در طبقه ی دوم سکونت داشتند.

3-تمام وسایل از قبیل پرچم و ... گسترش فولادی ها توسط یه وانت آورده شده بود.
4-پنالتی روی علی عسگر 100% درست بود.

5-پیرمردانی ورزشکار،3 ساعت قبل از بازی دور زمین دور افتخار زدند و در پیست تارتان مسابقه ی طناب کشی برگزار کردند.

6-مراسم اهدای جام بی نظم تر از قهرمانی سپاهان و با اتلاف وقت بسیاری برگزار شد.:1:

7-مسوولان سازمان لیگ با هم سر بیشتر کارها،اختلاف نظری داشتند.صدای تماشاگران پرسپولیس هم بالا آمد و می گفتند:محمدی حیا کن سازمان لیگ رو رها کن.:13:

8-به دلیل اعتراض به مسوولان فدراسیون و سازمان لیگ،تماشاگران پرسپولیس چند لحظه پس از اهدای جام و حتی لحظاتی قبل از آن ورزشگاه رو ترک کردند.

9-مدیرعامل سابق ذوب آهن،آذری پس از بازی به رختکن پرسپولیس رفت.

10-لیدر های پرسپولیس نظم اهدای جام رو به هم زدند و هنگام اهدای مدال ها به روی سکو آمدند.

11-پس از اهدای جام بازیکنان پرسپولیس دور افتخار زدند.

12-داریوش خواجه نوری و چندی از بازیکنان پرسپولیس نظیر:معمار زاده و حیدری برای تماشاگران کنسرت زنده اجرا کردند.

13-اشپیتیم آرفی با آهنگ های گذاشته شده توسط مسوولان جلوی خوردبین می رقصید که این حرکت او تعجب سرپرست پرسپولیس رو برانگیخت.سرپرست پرسپولیس هم همان لحظه او را بغل کرد.(اشپیتیم خواستار همراهی خوردبین در رقص با خود بود.:6qwup3:
14-برعکس مراسم های اهدای جام کشور های دیگر همه جور آدمی در زمین وجود داشت و هر کس کاپ را به هر طرف می برد و خوشحالی می کرد.:297:

15-افراد معمولی و بی ربط به باشگاه لباس قهرمانی پرسپولیس رو به تن داشتند و به روی سکو رفته بودند و با بازیکنان خوشحالی می کردند !!!

16-عکس های زیبا از این بازی رو امشب در گالری پرسپولیس قرار می دهم.

17-خیابان ها بسیار شلوغ بود و من ساعت 17/22 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

پایان

منتظر گزارش های من در فصل بعد هم باشید.

nimaperspolisy
26-05-2010, 00:13
با سلام به همه دوستان گل:labkhand:
این قهرمانی رو به همه پرسپولیسیها تبریک میگم. انصافا عالی بازی کردیم و لایق قهرمانی بودیم. مسئولین فدراسیون هم یک بار دیگه ثابت کردند از پس ساده ترین برنامه ریزیها، حتی یک جشن قهرمانی ساده هم برنمی آیند.