توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : || هادی عقیلی در جمع بهترین های قاره کهن ||
سلام به همه
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ([Only registered and activated users can see links]) یه نظر سنجی گذاشته در رابطه با عنوان "بازیکن سال 2009 فوتبال آسیا" که گزینه های این نظر سنجی دو بازیکن ژاپنی، دو بازیکن عرب و هادی عقیلی از ایران هستند.
[Only registered and activated users can see links]
قسمت مربوط به این نظر سنجی رو در سمت چپ سایت AFC ([Only registered and activated users can see links]) خواهید دید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ویرایش: نظر سنجی به تاپیک اضافه شد.
این تاپیک حالت اطلاع رسانی داره ولی چون ممکنه شما هم نظری داشته باشید، بسته نمیشه. اما بعداً درباره سرنوشت پستهای این تاپیک تصمیم میگیرم.:دی
Madridista
21-11-2009, 14:06
ما هم رائیدیم :دی خوب خوشبختانه اختلاف هادی با بقیه بسیار زیاده
HoseinBallack13
21-11-2009, 14:16
t;ر مکی گنید این نظر سنجی تاثیر داره برای انتخای هادی عقیلی من که فکر نمی کنم من هم رای خودم دادم ولی می دونم بی تاثیره :42kmoig:
R9TheBest
21-11-2009, 14:43
[Only registered and activated users can see links] Who will win the AFC Player of the Year 2009 award?
Hadi Aghily (IRN) 348 69%
Firas Al Khatib (SYR) 64 12.7%
Kengo Nakamura (JPN) 42 8.3%
Yasuhito Endo (JPN) 37 7.3%
Sayed Mohamed Adnan (BHR) 13 2.6%
Prison Break
21-11-2009, 20:40
یه آمار خیره کننده:
Hadi Aghily (IRN) 5723 94.4%
Firas Al Khatib (SYR) 192 3.2%
Kengo Nakamura (JPN) 65 1.1%
Yasuhito Endo (JPN) 56 0.9%
Sayed Mohamed Adnan (BHR) 29 0.5%
هادی عقیلی با اختلاف 5 هزار و خوره ای از نفر قبل خودش جلو هست و 94% رای به هادی عقیلی تعلق گرفته . هر چند خیلیا چند بار رای دادن.
دوستان یه کاری بکنید بعد از سال 2006 که نکونام رای آورد، هادی عقیلی امسال رای بیاره!!!! >:D<
فکر نکنم این نظر سنجی تاثیری در انتخاب بازیکن سال آسیا داشته باشه ها !
چیزی که من فهمیدم اینه که نوشته
who will win the afc player of the year 2009 award
و طبق معنیش میشه چه کسی برنده بازیکن سال آسیا خواهد شد ؟
خوب معنیش این نیست که ما میتونیم انتخاب کنیم و رای دادن ما تاثیری نداره بیشتر این سوال حالت پیش بینی داره تا انتخاب !
Sepahan 4 Ever
22-11-2009, 00:54
میدونیم اینو....
بیشتر شبیه یه سواله تا یه نظر سنجی....
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سایت ای اف سی رسما سرویس شد [Only registered and activated users can see links]
عقیلی 7500تا
نفر بعدش 200 تا
Loverboy
22-11-2009, 01:41
به عنوان یه بیطرف بخوام انتخاب کنم اول به یاشوهیتسو اندو ، بعدش کنگو ناکامورا و بعد به عقیلی رای میدادم ! انصافاً معیارهای انتخاب بازیکنان تو afc خنده داره . بازیکنان خیلی بهتری از این 4 تا هم بودند ولی چرا این 4 تا اومدند یه خورده آدمو قلقلک میده . البته اندو باز یه سرو گردن از اینا بالاتره ! در کل این نظرسنجیشونم مثل انتخابهاشون خنده دار و مسخره است و با بودن 2 ژاپنی امیدی به انتخاب بهترین بازیکن از ایران نداشته باشید . خنده دار تر از همه اینه که فدراسیون ایران با این همه گند کاری پارسال بهترین فدراسیون شد و امسال هم با نابود کردن فوتبال ما باز هم به عنوان بهترین فدراسیونها انتخاب شده و نامزد کسب این عنوانه ! کلاً همه چیز afc وارونه است اینم روش !
.:AoShiMa SaN:.
22-11-2009, 01:57
من فک می کنم نفر اول نکونامه ، بعدی پارکه په هیچ کدومشون تو لیست نیستن ولی تو این لیست عقیلی وبعدش اندو بهترینن ، این بازیکن بحرینیه که تو لست بودنش شاهکاره واقعا اون یکی ژاپنیرم نمی شناسم
عقیلی یه کوچولو عقب افتاد دوباره برگشت به صدر جدول! :5:
فکر نکنم این نظر سنجی تاثیری در انتخاب بازیکن سال آسیا داشته باشه ها !
چیزی که من فهمیدم اینه که نوشته
who will win the afc player of the year 2009 award
و طبق معنیش میشه چه کسی برنده بازیکن سال آسیا خواهد شد ؟
خوب معنیش این نیست که ما میتونیم انتخاب کنیم و رای دادن ما تاثیری نداره بیشتر این سوال حالت پیش بینی داره تا انتخاب !
مطمئن باشید رای مردم توی نظر ای اف سی و کارشناساش تاثیر داره. درسته که مستقیما مردم انتخاب نمیکنن، ولی رای و نظر مردم هم میتونه نظر کارشناسا رو عوض کنه.
Death Angel
22-11-2009, 16:14
این سه تا بازیکن دیگه کیا هستن؟میشه یه توضیح کوچیکی درموردشون بدید؟
Chelsea London
22-11-2009, 16:15
اخبار جدید
مث اینکه عربا فاطی کردن رفتن اینترنت و هرکی میتونستن گفتن رای بدین با فارس الخطیب
الان با 50 درصد رای اوله این الخطیب
دوستان بازم میتونین رای بدین برین حال عربا رو بگیرین
maxpower00062
22-11-2009, 17:12
عقیلی با بلیت بیزنس کلاس در کوالالامپور
سایت گل -
([Only registered and activated users can see links] 9%BE%D9%88%D8%B1)
هادی عقیلی ، مدافع ملی پوش باشگاه سپاهان بعد از بازی امشب تیم ملی مقابل اردن از عمان به دبی خواهد رفت تا درپروازی جداگانه به کوالالامپور مقر کنفدراسیون فوتبال اسیا برود. مجید بصیرت سرپرست سپاهان می گوید: الان هادی صدر نشین نظر سنجی سایت فوتبال آسیاست و به نظر ما شانس خیلی بالایی در مراسم امسال دارد. پارسال هم سرورچپاروف به دلیل آرای بالای مردم این عنوان را کسب کرد. به گفته بصیرت AFCیک بلیت بیزنس کلاس برای عقیلی ارسال کرده و هزینه ها بر عهده آنها خواهد بود. عقیلی فردا در مراسم پیش از اهدای جوایز که سه شنبه برگزار می شود به همراه کنگو ناکامورا و فراس خطیب در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهد کرد. برنده توپ طلای فوتبال آسیا در مراسم روز سه شنبه معرفی خواهد شد و امیدواریم که این برنده هادی عقیلی باشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها برید تو سایت ای اف سی و برای هادی عقیلی رای بدید که این یارو عربه داره داخل رایگیری از ما و هادی وایران پیشه میگیره ...این کارو حتما انجام بدید حتی برای ایرونی بودن..........
Majid_4553
22-11-2009, 17:25
فقط 2000 تا اختلاف هست بین عقیلی و این فارز خطیب. البته به نظر منم هیچ تاثیری نداره و فقط میخوان بدونن از نظر مردم کی انتخاب میشه.
♥♥Stan♥♥
22-11-2009, 17:55
اقا من که رای دادم این عرب شاخ شده :2mo5pow:
ایشالاه هادی میشه:177:
FrankinG
22-11-2009, 19:35
This is not a scientific poll and does not necessarily reflect the views of AFC or the AFC Officials.
اين نظرسنجي هيچگونه تاثيري در انتخاب نهايي نداره
♥♥Stan♥♥
22-11-2009, 19:44
This is not a scientific poll and does not necessarily reflect the views of AFC or the AFC Officials.
این یه نظرسنجی اساسی(خیلی مهم) نیست و تاثیر زیادی تو نظر AFC نمیذاره
ناراحت نشی دقیقترشو نوشتم :wubpink:
بازم میگم مطمئن باشید این نتیجه نظر سنجی توی انتخاب بهترین بازیکن بی تاثیر نخواهد بود!
عقیلی، 50 درصد ، بازیكن سال آسیا می شود
سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان اعلام كرد: به احتمال 50 درصد عقیلی بهترین بازیكن آسیا در سال 2009 خواهد شد .
"مجید بصیرت" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره انتخاب عقیلی به عنوان بازیكن سال آسیا گفت : هادی عقیلی ، مدافع ملی پوش باشگاه سپاهان بعد از بازی امشب تیم ملی مقابل اردن از عمان به دبی خواهد رفت تا در پروازی جداگانه به كوالالامپور مقر كنفدراسیون فوتبال آسیا برود.
مجید بصیرت سرپرست سپاهان افزود: هم اكنون هادی صدر نشین نظرسنجی سایت فوتبال آسیاست و به نظر ما شانس خیلی بالایی در مراسم امسال دارد. پارسال هم سرورچپاروف به دلیل آرای بالای مردم این عنوان را كسب كرد.
به گفته بصیرت AFCیك بلیت بیزنس كلاس برای عقیلی ارسال كرده و هزینه ها بر عهده آنها خواهد بود.
عقیلی فردا در مراسم پیش از اهدای جوایز كه سه شنبه برگزار می شود به همراه كنگو ناكامورا و فراس خطیب در كنفرانس مطبوعاتی شركت خواهد كرد.
برنده توپ طلای فوتبال آسیا در مراسم روز سه شنبه معرفی خواهد شد و امیدواریم كه این برنده هادی عقیلی باشد.
سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان افزود : به احتمال 50 درصد عقیلی بازیكن سال آسیا در سال 2009 خواهد بود و شانس خوبی برای این دارد كه پنجمین ایرانی باشد كه بهترین بازیكن سال آسیا می شود .
وی با اظهار بی اطلاعی از درگیری باشگاه سپاهان با شورای تامین اصفهان گفت : از اینكه باشگاه بر سر اختصاص بلیت به تماشاگران پرسپولیس مشكلی با شورای تامین داشته باشد بی اطلاعم ولی طبق مقررات فقط باید 10 درصد از بلیت های بازی پرسپولیس و سپاهان به تماشاگران پرسپولیس برسد و بر سر این موضوع اصرار داریم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
خدا رو شکر که هادی دوباره برگشت به صدر جدول!
Valencia
22-11-2009, 21:28
میگن کلا آسیا از همجا عقبه راسته!!
آخه نظر سنجی می ذارید لاقل طوری قرارش بدید که هر سیستم فقط 1 رای بتونه بده نه با یک رفرش 50 بار بشه رای داد!
Liverpudlian
22-11-2009, 21:36
میگن کلا آسیا از همجا عقبه راسته!!
آخه نظر سنجی می ذارید لاقل طوری قرارش بدید که هر سیستم فقط 1 رای بتونه بده نه با یک رفرش 50 بار بشه رای داد!
اگه راي گيري واقعي و دقيق بود و البته تاثیر گذار بود اين كار رو نميكردن كه !
با همين كارشون كه ميشه با يه رفرش 30 باره ديگه به عقيلي راي داد به همه نشون دادن كه اين نظرسنجي تاثیري تو انتخابه بازيكنه سال اسيا نداره
Loverboy
22-11-2009, 21:47
بابا چرا انقدر ساده این ؟ معیار انتخاب بازیکن اینه که مربیان و کاپیتانهای تیمهای ملی حاضر در کنفدراسیون اون قاره نظر بدند و در صورتی که اون کشور بازیکنی تو این لیست داشته باشه حق ندارند به هموطن خودشون هم رای بدند ! این نظرسنجیشونم مثل خودشون کشکه انقدر هم خودتونو عذاب ندین که هادی خان دوم یا سوم بشه !
Sepahan 4 Ever
22-11-2009, 22:21
وای چقدر داره فشار میاره
...
سپاهان 6-7 ساله مدام تو آسیاست....این بیشترین تاثیرو توی انتخابش داشته...مطمئن باشید
چون بیشتر خودشو نشون داده و بیشتر امتیاز جمع کرده...
اینم فکر کنم همه میدونن که با نظر سنجی بازیکن انتخاب نمیشه...
زشته این حرفا به خدا...زشته
باز به عقیلی که بین 5 تای اول آسیا هست...
البته اینم میدونم که شانس بازیکنان شاغل در اروپا به خاطر حضور نداشتن در لیگ حرفه ای آسیا خیلی کمه...
و فقط تو بازیهای ملی میتونن امتیاز جمع کنن
و محض اطلاع خود عقیلی هم وقتی تو لیست 50 نفره بود گفت که بهترین بازیکن آسیا نکونامه...
و معیار انتخاب بازیکن تو آسیا خیلی خنده داره...
واقعا متاسفم برای بعضی از آقایون که فقط ادعا دارن
بابا چرا انقدر ساده این ؟ معیار انتخاب بازیکن اینه که مربیان و کاپیتانهای تیمهای ملی حاضر در کنفدراسیون اون قاره نظر بدند و در صورتی که اون کشور بازیکنی تو این لیست داشته باشه حق ندارند به هموطن خودشون هم رای بدند ! این نظرسنجیشونم مثل خودشون کشکه انقدر هم خودتونو عذاب ندین که هادی خان دوم یا سوم بشه !
نکات کل یوم نکات خوبی بزرگوار :D خانه از پای بست ویران است خواجه در پی نقش ایوان است کنفدرسیوانی که نتونه یه انتخاب رو مثل آدمها برگزار کنه چه امیدی به پیشرفتش هست با این جور انتخاب باید به جای نکونام و شجاعی یاسر قحطانی و اون ازبکی انتخاب بشه چون کشور خودشون بازیکن درستی ندارن بفرستن اروپا لجشون گرفته و گفتن فقط کسانی که توی آسیا هستن و میتون (توجه داشته باشین میتونن) توی مراسم شرکت کنن جایزه رو میگیرن
اون سال که کریمی انتخاب شد اصلاً نمیخواست بره چون توی بایرن بود وقتی رفت مثل این عربهای ندیده نبود کاپ رو گرفت خیلی بی خیال انگار نه انگار افتخار نسیب شده
از نظر رای دادن هم بد نیست سه چهار تا کاپیتان داریم همه شون رو ببریم رای بدن ما ایرانیها توی این زمینه واردیم که :D حالا اومدیم تقی به توقی خورد و هادی انتخاب شد چه اشکالی داره رکورد بزنیم در این زمینه
البته ذکر این نکته ضروریه که اگه بازیکنی از خطه آذری یا بازیکن نیمکت نشین فیکس تیم استقلال و پرسپولیس بود تعداد آرا چیزی فراتر از حد انتظار میشد :1:
Loverboy
22-11-2009, 22:42
اصلاً بحث بود و نبود ایرانی تو جمع اینا نیست . بحث سر اینه معیارشون چیه از این انتخاب ؟ تو آفریقا که میگن عقب موندست به خدا از اینجا خیلی بهتره . عربها چون فهمیدند تا امثال شجاعی و نکونام و پارک که دارن تو سطح اول دنیا بازی میکنند هیچ وقت نوبت به انتخاب اعراب تو 4 تا نامزد هم نمیشه از این قوانین من در آوردی از خودشون درآوردند ! فدراسیون ما هم نمونه کوچکتری از اوناست که قوانینش به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره !
اونسال هم مجبور شدند که کریمی رو انتخاب کنند چون واقعاً یه تیم بود وگرنه شک نکنید جایزه رو میدادند به اون بحرینیه !
ما که از خدامونه با این گندکاریهایی که فوتبالمون داره بالا میاره حداقل عقیلی پرچمو بالا بگیره ولی متاسفانه میشه گفت با لابی گری این عنوان ازش سلب خواهد شد . دوستان هم بهتره به فکر خودشون باشند و واسه خودشون تاسف بخورند تا تاسف خوردن واسه دیگران چون هنوز هیچی نشده دارن کری بازیکنشونو میخونند و خبر ندارند که ایشون ایرانی هستند و بازیکن تیم ملی ایران و ما همیشه به ایرانی بودن خودمون افتخار میکنیم نه به آبی و قرمز و زرد بودنمون !
Sepahan 4 Ever
22-11-2009, 22:59
فدراسیون با afc زدوبند داره...
این یارو عربه که رئیس کنفدراسیون آسیاست به خاطر رایی که ایران بهش داد تونست رئیس بمونه
اسمش یادم رفته
اتفاقا من احساس کردم بعضیا ایرانی و غیر ایرانی یادشون رفته....که دارن این بحثارو میکنن...
و پستای قبلیشونو میدیدند و قضاوت میکردند
تقریبا همه قبول داریم که حق این 5 بازیکن نیست که مرد سال آسیا بشن
در مورد ملاک ها هم به زودی میذارم
ملاک بازیهای لیگ حرفه ای آسیا و بازیهای ملی هست و ...
من معذرت میخوام
بله عقیلی ایرانی هست و من نباید کریشو میخوندم
و ای کاش دوستان هم کری کریمی و مهدوی کیا رو نمیخوندند
Loverboy
22-11-2009, 23:12
پستهای قبلی بنده این بود که اگه به عنوان یک بی طرف بخوام نظر بدم عقیلی سوم میشه فکر نکنم مشکل داشته باشه ! همونطور که اگه بخوام بی طرف به فوتبال ایران رتبه بدم و به تیم ملیم تو رنکینگ آسیایی نمره بدم نمره 7 و تیم هفتم میدم ! چیزی که عیانه همینه ! بازیهای این دو ژاپنی رو من دیدم و واقعاً بازیکنهای فوق العاده ای بودند . ولی اگه به عنوان یه هموطن رای بدم شک نکنید نه تنها خودم بلکه کل خانواده رو هم میارم که بهش رای بدن ولی تا وقتی این نظرسنجی جنبه ی سرکاری داره و رای ما سوت میشه میره هوا چرا الکی جوش بزنم ؟! من تا به حال کری کریمی و مهدوی کیا و ... نخوندم چون اگر هم اینها افتخار کسب کردند برای ایران و ایرانی افتخار کسب کردند و ایران کشوریه که همه ی ما بهش افتخار میکنیم !
من موندم عقیلی چی داره آخه!!
شاید توی مدافعای ایرانی از همه بهتر باشه ولی در این حد که بره توی بهترینهای سال دیگه نیست!
شاهکار خط دفاعی رو هم امشب جلو اردن دیدیم...
من با شما مخالفم دیر هم شده بین این بازیکنا من کسی رو نمیبینم که شایستگیش از هادی بیشتر باشه امیدوارم که موفق باشه
Sepahan 4 Ever
23-11-2009, 00:01
عقيلي سومين مدافعي که بازيکن سال اسيا خواهد شد
سايت گل- هادي عقيلي مدافع ملي پوش تيم سپاهان اصفهان در صورتي که به عنوان بازيکن سال 2009 اسيا انتخاب شود، سومين مدافع در تاريخ 16 ساله اين جايزه معتبر قاره اسيا خواهد بود.
در تاريخ انتخاب بهترين بازيکنان فوتبال در قاره هاي مختلف و حتي تورنمنت هايي مثل جام ملتهاي يا جام جهاني در همه رده هاي سني، معمولا اولويت اول با مهاجمان بوده است و بازيکنان اين پست بيشترين جوايز را در اين انتخاب ها به خود اختصاص داده اند. گلزني و تعيين نتيجه بازيها نکته اي است که باعث مي شود دست اندر کاران اين گونه انتخاب ها در اولين گام چشمشان به دنبال بازيکنان مهاجم باشد. هافبک ها در رده دوم اين گونه گزينش ها قرار دارند و مدافعان در اولويت سوم انتخاب هستند. بازي در پست دفاع باعث مي شود که بازيکن کمتر به چشم بيايد، ضمن انکه در اشتباهات احتمالي و از دست رفتن نتيجه بازي نيز مدافعان مقصر اصلي محسوب مي شوند. در پست دروزاه بان نيز وضعيت بدتر از ديگر پست هاست و تنها لو ياشين معروف موفق به کسب جايزه بازيکن سال اروپا شده است. از بين مدافعان نيز در سالهاي اخير کاناوارو جايزه فيفا و فرانس فوتبال را برده و در سالهاي دور نيز ماتياس سامر و ماتيوس موفق به کسب اين جايزه شده اند.
اما در قاره آسيا وضعيت با ديگر مناطق جهان متفاوت بوده است و در 15 دوره گذشته، دو بار مدافعان جايزه بازيکن سال آسيا را برده اند و اين نکته اي است که باعث مي شود ما اميدوار باشيم که هادي عقيلي نيز شانس بالايي براي کسب عنوان بازيکن سال اسيا خواهد داشت.. ماسامي ايهارا کاپيتان سابق ژاپن در سال 1995 و زماني که 28 ساله بود موفق به کسب جايزه بهترين بازيکن قاره کهن شد. حمد المنتشري مدافع ملي پوش تيم الاتحاد عربستان در سال 2005 به عنوان دومين مدافع جايزه بازيکن سال آسيا را به خود اختصاص داد. منتشري در ان سال با الاتحاد قهرمان اسيا شد.
از سال 2005 سيستم انتخاب بازيکن سال در قاره اسيا تغيير يافت و حضور در مسابقات قاره اي و جهاني در سطح ملي و باشگاهي تعيين کننده در کسب جايزه بازيکن سال شد. بدين ترتيب هر بازيکني که در اين گونه مسابقات از سوي ناظر بازي به عنوان MVP انتخاب شود، شانس بيشتري براي کسب عنوان بازيکن سال خواهد داشت. با اين سيستم انتخاب، بازيکنان حاضر در اروپا شانس کمتري براي انتخاب شدن دارند و در عوض بازيکنان حاضر در قاره اسيا شانس شان افزايش يافت. اين روش انتخاب بازيکن سال باعث مي شود که بازيکنان پست هاي مختلف شانس نسبتا مساوي براي انتخاب شدن داشته باشند، اگرچه نبايد فراموش کرد که انتخاب MVP در هر بازي نيز سليقه اي است و بستگي به نظر ناظر بازي دارد که در نهايت انتخاب برترين بازيکن قاره نيز بر اساس همين نظرات خواهد بود. بنابراين مي توان گفت اين روش انتخاب بازيکن سال اسيا کمتر جنبه فني دارد و بيشتر سليقه اي است.
----------------
حضور مدام عقیلی تو لیگ حرفه ای آسیا خیلی خیلی تاثیر داشته
niloofar_yellow girl
23-11-2009, 01:43
شاید حق هادی نباشه که جزو برترین های آسیا قرار بگیره اما تو ملاک انتخاب این 5نفر هادی امتیاز بالایی گرفته!
همه قبول دارن بعضی وقتا یه سوتی هایی میده اما انصافا در حال حاضر یه سرو گردن از بقیه مدافع های ایران بالاتره!
برد هادی برد ایرانه...:72:
حتی اگه این نظر سنجی بی تاثیر باشه بیایید برای یک شب رنگ تیمامونو فراموش کنیم
به امید سربلندی هادی و ایران:iran:
Sepahan 4 Ever
23-11-2009, 02:00
سايت گل- نظر سنجي سايت AFC در مورد بهترين بازيکن سال اسيا که از دور روز پيش اغاز شده است، بحث هاي زيادي را در محافل فوتبالي ايران بدنبال داشته است، طوري که برخي از رسانه ها نتيجه اين نظر سنجي را در انتخاب بازيکن سال تعيين کننده دانسته اند و حتي اين موضوع باعث شد تا باشگاه سپاهان نيز ديروز براي حضور در اين نظر سنجي و راي گيري اينترنتي فراخوان بدهد. اما بد نيست بدانيم که نتيجه اين نظر سنجي تاثيري در انتخاب بازيکن سال اسيا ندارد، چرا که اين گزينش بر اساس معيارهاي AFC انجام مي شود و همانطور که بارها اعلام شده است، حضور در بازيهاي ملي و باشگاهي در سطح قاره و کسب امتياز در اين بازيها ملاک اصلي انتخاب بازيکن سال است. نکته جالب در مورد سوال مطرح شده در سايت AFC است که در اين سوال فقط از کاربران خواسته شده که پيش بيني کنند کدام بازيکن برنده اين جايزه خواهد شد . ضمن انکه در صفحه اعلام نتيجه نظر سنجي جمله اي نوشته شده است که خيلي چيزها را مشخص مي کند" اين نظر سنجي علمي نيست و نتيجه ان نيز نظر کنفدراسيون فوتبال اسيا و مقامات ان نيست"!
اما تا ديشب در اين نظر سنجي هادي عقيلي با 50% و فراس الخطيب با 48% ارا پيشتاز بودند که نشان دهنده حضور پر رنگ کاربران ايراني و سوري در اين نظر سنجي است.
فکر کنم نویسنده این مطلب این تاپیکو دیده
بنا بر پاره ای مصالح:D یک نظر سنجی به تاپیک اضافه شد.
niloofar_yellow girl
24-11-2009, 01:12
عقیلی:d0s69thbefhifftitrz مرد سال فوتبال آسیا
هادی عقیلی از سوی طرفداران فوتبال آسیا به عنوان بهترین از میان کاندیدای دیگر لقب گرفت
درحالی که تنها چند ساعت به برگزاری مراسم گالای آسیا باقی مانده است ، شانس هادی عقیلی برای کسب توپ طلا افزایش یافت.
روز گذشته و درحالی که مدافع تیم ملی آماده می شد برای حضور در گالای آسیا به مالزی برود در تماسی از AFC شنید که باید خود را آمده سخنرانی روی سن کند. اتفاقی که معمولا فقط برای مرد اول سال فوتبال آسیا رخ می دهد. اگرچه وقتی در این باره از علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران که در مالزی به سر می برد ، علت این اتفاق را پرسیدیم گفت:« بگذار با شاهین رحمانی در کنفدراسیون آسیا تماس بگیرم.»و لحظه ای بعد گفت :« شاهین گفته در پاکتی که اسم بهترین توی آن قرار دارد را بستند پس من هم نمی دانم هادی این افتخار را بدست آورده یا نه!»
البته عقیلی به لطف فراخوان باشگاه سپاهان با اختلافی فاحش از سوی کاربران فوتبال آسیا به عنوان بهترین بازیکن سال از نظر مردم انتخاب شده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
Sepahan 4 Ever
24-11-2009, 20:34
بعضیا روشون نشد تو نظر سنجی شرکت کنند...
چون اگه شرکت میکردن ....
بگذریم
اندو بهترین آسیا شد و به نظر من بین این 5 تا بهترین بود ولی عجب حالی میداد اگه عقیلی میشد:2:
اندو تا فینال آسیای پارسال رفت و خیلی تاثیر گذار بود تو تیمش
ولی عقیلی تو مرحله گروهی تیمش حذف شد و نتونست بیشتر امتیاز جمع کنه
در کل من فکر میکنم همین که هادی جزو 5 تای تاپ آسیاس خیلی افتخاره برای خودش ، سپاهان و ایران
حداقل میتونیم بگیم هادی بهترین بازیکن شاغل در آسیای ایرانیه
هادی عقیلی چهارم شد/ اندو : این افتخار بزرگی برای من محسوب می شود :164:
مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در بین پنج نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال آسیا در رده چهارم قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا عصر سه شنبه و پس از معرفی برترین های این قاره نوشت: "یاسوهیتو اندو" که در تیم گامبا اوزاکا لیگ فوتبال ژاپن توپ می زند، امسال در سه رقابت مقدماتی جام آسیا 2011 و شش رقابت قهرمانی AFC شرکت کرده است، وی همچنین در سه رقابت مقدماتی جام جهانی فیفا حضور داشته است که در نهایت توانست 120 امتیاز از مسابقات سال 2009 بدست آورد.
اندو سال گذشته نقش پررنگی در بازیهای ژاپن برای فینال جام جهانی ایفا کرد، در حالیکه گامبا که سال گذشته قهرمان آسیا شد امسال به جمع 16 تیم نهایی راه یافت تا اینکه با نتیجه 3 بر 2 مقابل کاوازاکی از لیگ ژاپن عرصه را واگذار کرد.
همچنین سید محمد عدنان و ناکامورا که مشترکا جایگاه دوم را به خود اختصاص دادند، 20 امتیاز با اندو فاصله داشتند. ضمن اینکه هادی عقیلی از ایران 95 امتیاز کسب کرد و در رده چهارم قرار گرفت. در حالیکه الخطیب به 85 امتیاز بسنده کرد و در رده پنجم ایستاد.
اندو که سال گذشته نیز نامزد دریافت جایزه شده بود به دلیل اختلاف امتیاز با جباروف در جایگاه دوم قرار گرفت، پس از دریافت جایزه گفت: از AFC به خاطر دریافت این جایزه ممنونم. این افتخار بزرگی برای من محسوب می شود. سال گذشته نیز اینجا بودم اما متاسفانه نتوانستم جایزه را دریافت کنم.
وی با بیان اینکه خوشحال است که این افتخار امسال نصیبش شده است، افزود: امیدوارم بتوانم الگویی برای بازیکنان جوان در هرجا باشم و اینکه در فوتبال آسیا به دیگران انگیزه و امید بدهم.
منبع: مهر
باز جای شکرش باقیه که حق به حقدار بین این پنج تا رسید و اندو انتخاب شد و مثل گذشته و براساس رابطه یه عرب انتخاب نشد
حالا همینکه هادی بین 5 تا بود افتخار کمی نیست
دم شما گرم مستر ماهاما دیگه ما شدیم اسپم و ارسال منو پاک میکنی به قول شاعر میگه چه کنیم از دوست که هر چه میکشیم از اوست بابا تو دیگه اخرش هستی
به نظر من هم یه جورایی حق اندوی بود که برنده این عنوان باشه.چون علاوه براینکه تیم ژاپن یک سال رویایی رو داشت، خودش هم بازیکن خوب و با کلاس جهانیه.
ایشالا سالهای آینده این عنوان رو برای هادی ببینیم.:72:
دم شما گرم مستر ماهاما دیگه ما شدیم اسپم و ارسال منو پاک میکنی به قول شاعر میگه چه کنیم از دوست که هر چه میکشیم از اوست بابا تو دیگه اخرش هستی
دم شما گرم داریوش جان:دی
اگه نیگا کنی می بینی که من پستت رو پاک نکردم. بلکه مدیر انجمن این کارو کرده.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1