توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قلعه نويي : براي دايي دعا ميكنم , اين بنده خدا كمبود اطلاعات دارد ( سال 86-87 )
امير قلعهنويي موفق شد در كوتاهترين زمان پس از انتخاب دايي بهعنوان سرمربي سايپا را شكست دهد؛ اما وقتي با او تماس گرفتيم در كمال فروتني معتقد بود كه سايپا هم ميتوانست برنده ميدان باشد. او ميگويد: «از نظر من اين بازي مثل بقيه ديدارهاي ليگ سه امتياز داشت و تنها مساله با اهميت بازي با سايپا بهبود شرايط جدولي ما بود. من خدا را گواه ميگيرم كه به غير از اين سه امتياز اين بازي براي من تفاوتي با ساير ديدارهاي ليگ نداشت. ما در اين بازي دو بدشانسي آورديم. در مقابل پيروزي مس، علي دايي در پايان بازي باخت تيمش را به قضاوت نامطلوب داور ارتباط داد با شنيدن اظهارنظر دايي امير قلعهنويي هم سر درددلش باز شد: «والله هميشه بدترين داوريها كه براي مس بوده. ما بيشترين ضرر را هم داديم. من با مدرك به شما ثابت ميكنم. بازي با ذوبآهن كارشناس داوري معتقد بود كه داور صددرصد يك پنالتي را براي مس نگرفت. بازي با پاس هم همينطور بود. در ديدار با صنعتنفت هم داور گل سالم ما را در دقيقه 10 مردود اعلام كرد در صورتي كه برنامه 90 هم نشان داد كه اين گل صحيح بود. در همين بازي با سايپا هم در دقيقه 45 مجيد خدابنده در شرايط تكبهتك قرار گرفته بود كه داور به اشتباه آفسايد اعلام كرد. حتي در صحنه گل دوم ما هم داور بايد بهخاطر خطاي گلر او را اخراج ميكند و پنالتي به سود ما اعلام ميكرد كه اين كار را نكرد اما خدا را شكر ما گل را زديم. حالا هم فقط بهخاطر بردمان خوشحالم چون بعد از 10، 11 سال تجربه مربيگري دليلي نميبينم كه بخواهم بيشتر از اين به اين نتيجه فكر كنم. سالهاي اول و دوم مربيگريام نيست كه بردوباخت را بزرگ كنم.» پس از بحث در مورد بازي نوبت به صحبت پيرامون مصاحبه علي دايي در روزنامه ايران رسيد. در طول مدتي كه صحبتهاي دايي را براي امير قلعهنويي بازگو ميكرديم، او در كمال آرامش تمام نظريات دايي را گوش داد و بدون اينكه حتي ذرهاي صدايش تغيير كند، پاسخ داد: «من هميشه گفتم كه هيچ رقابتي با علي دايي يا كانديداي ديگر سرمربيگري تيم ملي ندارم. حالا هم كه او به اين سمت برگزيده شده، اميدوارم كه موفق شود. در مورد حرفهاي ايشان هم فكر ميكنم كه اين بندهخدا بهدليل كمبود اطلاعاتش چنين اظهارنظري انجام داده. در مراسمي كه بحث عكس مطرح ميشود، اين برنامه بهدعوت رسمي Fifa بود كه من و برانكو به آن دعوت شديم. ضمن اينكه فكر ميكنم بهترين قاضي در مورد حرفهاي او خود مردم باشند و صحيح نيست كه من بخواهم براي كسي توضيح بدهم كه آيا كلاس مربيگري رفتهام يا خير؟ چون كسي كه مربي است بايد حرفش را در زمين بزند. براي همين لطفا زياد به اين مسائل نپردازيد. هرچي علي دايي گفته اشكال نداره. ايشان مربي تيم ملي ما است و من برايش دعا ميكنم.»
Elbimbo deoro
03-04-2008, 23:54
آقاي دايي فكر كرده مالديو و گوام را گير آورده و گل زده كيه ؟
نمي دونم چي شد آقاي اخلاقي شده مربي تيم ملي ، خودش مي گفت مربي تيم ملي با لابي انتخاب ميشه هفته بعدش مي گفت لابي من با خداس [Only registered and activated users can see links]
بشدت از قلعه نويي حمايت مي كنيم .
CHAMPION
05-04-2008, 09:22
نمي دونم چي شد آقاي اخلاقي شده مربي تيم ملي ، خودش مي گفت مربي تيم ملي با لابي انتخاب ميشه هفته بعدش مي گفت لابي من با خداس [Only registered and activated users can see links]
اینطور هم که شما می گین نیست.بی انصافیه!!!
متاسفانه تو مملکت ما به جای اینکه از این افراد تقدیر تشکر بشه بیشتر مورد انتقاد قرار میگیرن.
دایی در زمان بازیگری به تیم های بزرگ هم گل زده.مگه همین تیم ملی با سوریه کاستاریکا و.. بازی نکرد ولی نتونست حتی یه گل هم بزنه.
بعد از رفتن دایی از تیم ملی ضعف خط حمله ایران کاملا مشهوده
Elbimbo deoro
05-04-2008, 10:54
چون اين تاپيك به دايي ربط داره پس بد نيست سوالي بپرسم :
بنظرت دايي از نظر اخلاق و فرهنگ بيان در چه جايگاهي قرار داره ؟
دايي در مقدماتي جام جهاني 2006 و خود جام جهاني چندتا گل زد ؟
دايي يه زماني عالي الآنم بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ايرانه ولي تو طوري ميگي انگار بايد تا 50 سالگي بازي مي كرده .
به هرحال دايي حق نداره در مورد قلعه نويي اظهار نظر كنه چون امير بزرگتر از دايي هست ولي دايي فقط پول داره و غرور و بددهني .
CHAMPION
05-04-2008, 11:54
بنظرت دايي از نظر اخلاق و فرهنگ بيان در چه جايگاهي قرار داره ؟
دايي در مقدماتي جام جهاني 2006 و خود جام جهاني چندتا گل زد ؟
دايي يه زماني عالي الآنم بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ايرانه ولي تو طوري ميگي انگار بايد تا 50 سالگي بازي مي كرده .
به هرحال دايي حق نداره در مورد قلعه نويي اظهار نظر كنه چون امير بزرگتر از دايي هست ولي دايي فقط پول داره و غرور و بددهني .
چکار به اخلاق این جور چیزا داریم چه ربطی داره.همه چیز رو با هم قاطی نکن.
من طرفدار فرد خاصی نیستم همه دست اندرکاران فوتبال و پیش کسوتان فوتبال ایران محترم هستن.
مگه در زمان دایی ایران چندبار به جام جهانی رفته ودر کل چنتا گل زده شده
در ضمن کلی یت موضوع مهمه نه جزییات.
در مورد بازی کردن دایی درسته اقتضای سنی مهمه ولی فکر کنم کریم باقری در دربی پرسپولیس و استقلال بهترین بازیکن شناخته شد.
هر صحبتی یه نقدی داره. در زمان سرمربی گری قلعه نوعی در برنامه نود مگه آقای مایلی کهن پیش کسوت تراز قلعه نوعی نبودن در این برنامه مستقم همچین قلعه نوعی به مایلی کهن پرخاشگری کردن که تا مدتها طرفداران قلعه نوعی روی این رو نداشتن که آفتابی شن مبادا که وضع از اینی که هست بدتر شه.
به هر حال جای که اسم تیم ملی در میان هست بهتر اینه همه ملی باشیم
اولا چرا همش میگین دایی به مالدیو گل زده و اینجور چیزا مثه اینکه گلای دایی به میلان وچلسی رو فراموش کردین در ضمن در مورد نوع حرف زدن که دیگه همه حرف زدن قلعه نوعی رو میشناسن!:d
Elbimbo deoro
05-04-2008, 14:46
صحت هاي دوستان مثل صحبت هاي اون دسته از بازيكنايي هست كه تا ديروز به دايي بدوبيراه مي گفتن حالا هرروز تو روزنومه ها ازش تعريف مي كنند
قلعه نويي هرچي بود با زدوبند و پول و پارتي بازي مربي تيم ملي نشد .
صحت هاي دوستان مثل صحبت هاي اون دسته از بازيكنايي هست كه تا ديروز به دايي بدوبيراه مي گفتن حالا هرروز تو روزنومه ها ازش تعريف مي كنند
.
آره بابا آخه همونطور که دیدی هم من هم CHAMPION نود دقیقه بازی کویت روی نیکمت بودیم الان برای اینکه بازی با امارات فیکس بازی کنیم نیاز شدیدی به این پاچه خواریا داریم!!!!:10:
CHAMPION
05-04-2008, 17:55
قلعه نويي هرچي بود با زدوبند و پول و پارتي بازي مربي تيم ملي نشد .
حتما پارتیشم کفاشیان بوده:1:
Elbimbo deoro
05-04-2008, 18:20
آره بابا آخه همونطور که دیدی هم من هم champion نود دقیقه بازی کویت روی نیکمت بودیم الان برای اینکه بازی با امارات فیکس بازی کنیم نیاز شدیدی به این پاچه خواریا داریم!!!!:10:
منظورم اين بود كه اونا در قالب بازيكن و شما بعنوان هوادار ييهو شدين حامي و طرفدار دايي :d
من خداییش تو جام جهانی از دایی بدم میومد ولی تقریبا از اواسط پارسال شدم حامی علی آقا!:d
امير قلعهنويي موفق شد در كوتاهترين زمان پس از انتخاب دايي بهعنوان سرمربي سايپا را شكست دهد؛ اما وقتي با او تماس گرفتيم در كمال فروتني معتقد بود كه سايپا هم ميتوانست برنده ميدان باشد.
در طول مدتي كه صحبتهاي دايي را براي امير قلعهنويي بازگو ميكرديم، او در كمال آرامش تمام نظريات دايي را گوش داد و بدون اينكه حتي ذرهاي صدايش تغيير كند،
به نظر میرسه ماجرای درگیری لفظی قلعه نویی با مایلی کهن در برنامه نود چند سال پیش براش تجربه شده و آرامش رو سرلوحه کارش قرار داده!
پاسخ داد: «من هميشه گفتم كه هيچ رقابتي با علي دايي يا كانديداي ديگر سرمربيگري تيم ملي ندارم. حالا هم كه او به اين سمت برگزيده شده، اميدوارم كه موفق شود.
کاملاً مشخصه که گوشه چشمی هم به نیمکت تیم ملی نداشته!!!
آخرین باری که به برنامه نود اومد (قبل از انتخاب دایی)، 200 تا پوشه و ورقه و... آورده بود که ثابت کنه برای تیم ملی برنامه داشته و فرصتی که بهش داده شده کم بوده!
آقای دایی اگه به مالدیو و گوام گل زده، به آث میلان و چلسی هم زده، توی بایرن هم بازی کرده، امیر قلعه نوعی چیکار کرده؟
در مورد لابی هم، همین حرف دایی (که سرمربی با لابی انتخاب میشه) نشون میده که روحش هم خبر نداشته که سرمربی خواهد شد و گرنه کدوم آدم عاقلی حتی اگه 1 درصد هم شانس برای خودش قائل باشه میاد همچین حرفی بزنه؟!
1-بنظرت دايي از نظر اخلاق و فرهنگ بيان در چه جايگاهي قرار داره ؟
2-دايي در مقدماتي جام جهاني 2006 و خود جام جهاني چندتا گل زد ؟
3-به هرحال دايي حق نداره در مورد قلعه نويي اظهار نظر كنه چون امير بزرگتر از دايي هست ولي دايي فقط پول داره و غرور و بددهني .
1و3- فرض می کنیم دایی از این منظر هیچ جایگاهی نداشته باشه، در مورد قلعه نوعی چه دفاعی داری؟ ادبیاتش در مقابله با مایلی کهن (که من به عنوان بیننده خجالت کشیدم)، ماجرای حذف استقلال و اون مصاحبه معروف که بعد مثل آب خوردن منکرش شد و...
2- مساله اصلاً جام جهانی و گل نیست. هر کسی توی زندگی مرتکب اشتباه میشه، ما که نمی گیم دایی معصومه، ولی اصولاً با قلعه نوعی قابل مقایسه نسیت.
Elbimbo deoro
06-04-2008, 18:45
دايي و قلعه نوعي همانطور كه در دوران بازيگري قابل قياس نيستند از نظر محبوبيت هم قابل قياس نيستند .
در مورد اينكه ميگي دايي روحش خبر نداشته مربي ميشه كه منم همينو گفتم مشكل من اينه كه دايي چون مقام بالايي داره همه همكاراشو مسخره مي كنه :
چند وقت پيش گفته بود قطبي مدرك مربيگري نداره و انواع اهانتها به شخص قطبي
حالا هم كه وقتي تيمش به مس باخته از فرط زور مياد عقده هاشو سر يه مسئله ديگه سر قلعه نويي خال مي كنه
مشكل من با آقاي دايي يه همچين مسائليه لابد اينم قبول ندارين.
دايي و قلعه نوعي همانطور كه در دوران بازيگري قابل قياس نيستند از نظر محبوبيت هم قابل قياس نيستند .
در مورد اينكه ميگي دايي روحش خبر نداشته مربي ميشه كه منم همينو گفتم مشكل من اينه كه دايي چون مقام بالايي داره همه همكاراشو مسخره مي كنه :
چند وقت پيش گفته بود قطبي مدرك مربيگري نداره و انواع اهانتها به شخص قطبي
حالا هم كه وقتي تيمش به مس باخته از فرط زور مياد عقده هاشو سر يه مسئله ديگه سر قلعه نويي خال مي كنه
مشكل من با آقاي دايي يه همچين مسائليه لابد اينم قبول ندارين.
خوب!
این شد یه چیزی!
آره، منم قبول دارم دایی هیچ وقت مسئولیت باخت رو به گردن نمی گیره، زود از کوره در میره، بیشتر باخت های تیمش رو گردن داور می اندازه، ولی با تمام این اوصاف، به نظر من مقایسه دایی با قلعه نوعی بی انصافیه محضه، اصلاً قابل مقایسه با هم نیستند.
Hassan_Bar3lona
07-04-2008, 01:35
به نظر من که اکثر حرفاش درست بوده.سال قبلم که دایی با سایپا قهرمان لیگ شد به خاطر لورانت بود نه خود دایی.نتایج این فصلشم بیانگر ضعف مربیگری داییه.در ضمن تجربه نشون داده مربیایی که برا تیم ملی میان و اخلاق ندارن با سلام و صلوات بدرقه میشن حالا بماند سلام و صلوات چیه
MamadMunchen
07-04-2008, 03:33
1- به نظر من که اکثر حرفاش درست بوده.
2- سال قبلم که دایی با سایپا قهرمان لیگ شد به خاطر لورانت بود نه خود دایی.
3- نتایج این فصلشم بیانگر ضعف مربیگری داییه.در ضمن تجربه نشون داده مربیایی که برا تیم ملی میان و اخلاق ندارن با سلام و صلوات بدرقه میشن حالا بماند سلام و صلوات چیه
1- :117:
2- قهرماني سال قبل سايپا هيچ ربطي به لورانت نداره و همش برميگرده به زحمات دايي ! اگه بعد از بازي ها حرفاي كارشناسا رو هم گوش ميكردي يه همچين حرفي نميزدي !!!
پارسال سايپا هر بازي كه ميكرد و دايي تو بازي يه تغيير تاكتيك يا يه تعويض ميكرد كارشناسان ميگفتند كارش خوب بوده
يا اون افت شديدي كه سايپا اواخر فصل قبل داشت , اينو ديگه همه يادشون هست كه كارشناسان همه تائيد كردن كه دايي دوباره تونسته بود تيم رو از اون بحران خارج كنه
3- نتايج اين فصلش ربطي به مربي گريش نداره , به خاطر اينه كه بهترين بازيكناي فصل قبلش مثل خليلي و يزداني و ..... رو نتونست نگه داره و از تيم رفتن
پ.ن : من بچه كرجم [Only registered and activated users can see links]
Hassan_Bar3lona
07-04-2008, 14:38
1- :117:
2- قهرماني سال قبل سايپا هيچ ربطي به لورانت نداره و همش برميگرده به زحمات دايي ! اگه بعد از بازي ها حرفاي كارشناسا رو هم گوش ميكردي يه همچين حرفي نميزدي !!!
پارسال سايپا هر بازي كه ميكرد و دايي تو بازي يه تغيير تاكتيك يا يه تعويض ميكرد كارشناسان ميگفتند كارش خوب بوده
يا اون افت شديدي كه سايپا اواخر فصل قبل داشت , اينو ديگه همه يادشون هست كه كارشناسان همه تائيد كردن كه دايي دوباره تونسته بود تيم رو از اون بحران خارج كنه
3- نتايج اين فصلش ربطي به مربي گريش نداره , به خاطر اينه كه بهترين بازيكناي فصل قبلش مثل خليلي و يزداني و ..... رو نتونست نگه داره و از تيم رفتن
پ.ن : من بچه كرجم [Only registered and activated users can see links]
یعنی چی؟یعنی فکر میکنین بدنسازی عالیه لورانت تاثیر نداشت رو قهرمانی سایپا؟زمانی که لورانت مربی سایپا بود این تیم صدر جدول بود و داشت حتی فاصله میگرفت اما وقتی دایی اومد با سختی هر چه تمامتر و اونم به دلیل اینکه رقیب جدی نداشت و با کلی شانس اول شد.
بعدشم مربی بزرگ باید با امکانات کم بتونه خوب کار کنه رفتن خلیلی و اینا خیلی مهم بود ولی اینکه 1 جاهایی از فصل خطر صغوط رو احساس کنه دیگه نه؟به هر حال تساوی با ضعیف ترین تیم گروه نشون داد که قلعه نویی خیلیم بد نمیگه :6:
پ.ن :منم بچه جنوب شهر تهرانم:1:
بابا اینا چقدر بی انصافا
بازم به معرفت ممد
آخه دایی کجا این قلعه نویی کجا؟ تا دیروز کسی اینو نمی شناخت حالا میخواد به همه درس آمار بده
لورنت فوقش ده درصد تو قهرمانی سایپا نقش داشت
وقتی لورنت داشت از سایپا میرفت یه مصاحبه با دنیای ورزش کرد و تو اون مصاحبه گفت به چند دلیل از ایران میره یکیش امکانات کم بود یکیشم قشنگ یادمه گفت مدیران سایپا به دروغ به من گفتن سایپا امسال شانس قهرمانی داره در حالی که من با مطالعه فهمیدم شانس تیمهایی مثله استقلال،پرسپولیس،پاس و سپاهان خیلی بیشتر از سایپاسبعدش کویت کجاش ضعیفترین تیم گروهه؟از نظر من هر سه تا تیم گروه(غیر ایران)تقریبا در یک حدن همین قلعه نوعیِ شما هم اگه یادتون باشه کارشو با یک مساوی خانگی مقابل سوریه شروع شد(البته قبلش با را آهن هم یه بازی داشت:D) البته در مورد برخی مصاحبه هاش هم من قبول دارم از کوره در میره اما قلعه نوعی که وضعش از دایی هم بدتره!
مربی که از تیم خودش 4 تا بازیکن بیاره معلومه چی از آب در میاد من فکر میکردم دایی بیشتر از اینها با انصافه!!!!!!!!!!:22:
اقاي قلعه نويي بعد از 3 سال با تيمي كه بازيكناش هيچ تغييري نكردن تو ليگ قهرمان شده فكر مي كنه خيلي مربي!قلعه نويي هر كاري كنه ناخون كوچيكه علي دايي نميشه...:iran:
:perspolis::perspolis:
من نمیدونم علی دایی به چی چیش می نازه به 130 تا گلی که به تیمهای بد بخت بیچاره زده یا 1 سال مربیگری سایپا؟!!!!!!!!!!
Elbimbo deoro
10-04-2008, 22:37
انقزه من از این بحثا خوشم بیاد
ولی دوستان کل مطلب تاپیک بحث فنی نبود بلکه مساله سر رفتار و اخلاق آقایونه
من خودم بر طبق مثال از دایی خوشم نیامده باشه چرا که همه بدونیم دنیا فوتبال ایرانو با اسم دایی بشناسه ولی ایشون از نظر اخلاقی مشکل داره
من فکر بکنم دایی باید در رفتار و لحن کلامش و احترام به بزرگترای ورزشیش بیشتر دقت کنه
انقزه من از این بحثا خوشم بیاد
ولی دوستان کل مطلب تاپیک بحث فنی نبود بلکه مساله سر رفتار و اخلاق آقایونه
من خودم بر طبق مثال از دایی خوشم نیامده باشه چرا که همه بدونیم دنیا فوتبال ایرانو با اسم دایی بشناسه ولی ایشون از نظر اخلاقی مشکل داره
من فکر بکنم دایی باید در رفتار و لحن کلامش و احترام به بزرگترای ورزشیش بیشتر دقت کنه
کاملا با هات موافق هستم تازه دایی از سال پیش خیلی بهتر شده
MamadMunchen
10-04-2008, 22:54
1- یعنی چی؟
2- یعنی فکر میکنین بدنسازی عالیه لورانت تاثیر نداشت رو قهرمانی سایپا؟
3- زمانی که لورانت مربی سایپا بود این تیم صدر جدول بود و داشت حتی فاصله میگرفت اما وقتی دایی اومد با سختی هر چه تمامتر و اونم به دلیل اینکه رقیب جدی نداشت و با کلی شانس اول شد.
4- بعدشم مربی بزرگ باید با امکانات کم بتونه خوب کار کنه رفتن خلیلی و اینا خیلی مهم بود ولی اینکه 1 جاهایی از فصل خطر صغوط رو احساس کنه دیگه نه؟
5- به هر حال تساوی با ضعیف ترین تیم گروه نشون داد که قلعه نویی خیلیم بد نمیگه :6:
پ.ن :منم بچه جنوب شهر تهرانم:1:
1- يعني همين :D
2- شخصا هيچ اعتقادي به لورانت نداشتم و بايد بگم بله به نظر من لورانت هيچ نقشي در قهرماني سايپا نداشت ( حالا يه كوچولو چرا :D )
3- ببينم فاصله گرفتنش رو از كجا ديدي ؟ اون فاصله 10 , 11 امتيازي سايپا با استقلال پس چي بود ! يا فاصله هفت امتيازي سايپا و استقلال از پرسپوليس !
تازه سايپا بايرن مونيخ :D نيست كه حريف جدي نداشته باشه !
و اما در مورد شانس ! پارسال جلالي ( كه خيلي قبولش دارم ) تو برنامه 90 گفت : آقاي فردوسي پور تيمي كه بخواد قهرمان بشه هميشه شانس هم مياره , كه بعد از رفتن سايپا به رتبه دوم جدول بازم سره حرفش ايستاد و ديديم كه سايپا واقعا با شانس قهرمان شد ( همون قضيه پنالتي گرفتن داور براي اون تيم كه نميدونم اسمش چي بود جلوي استقلال اهواز )
به جدول فصل قبل يه نگاه بنداز و فاصله امتيازي رو ببين ! مشخصه كه همه تيمها قوي بودن چطور حريف جدي نداشته !؟
4- شخصا معتقدم يه تيم با بهترين بازيكناي دنيا بدون يه مربي خوب و بهترين مربي دنيا بدون بازيكناي خوب هيچ نتيجه خوبي نميتونه كسب كنه .
5- :117:
بابا این 2تا ممدها چقدر باحالن هر چی میخام بگم اینا می گن:13:
حمیدجان شما انگارزیاد فوتبالی نیستی:1:
بابا این 2تا ممدها چقدر باحالن هر چی میخام بگم اینا می گن:13:
حمیدجان شما انگارزیاد فوتبالی نیستی:1:
ببخشید شما رو نشناختم پدر فوتبال چقدر زود فهمیدی من فوتبالی نیستم و از روی بیکاری میام تو فوتیران عضو میشم خیلی ببخشید پدر فوتبال:kap:
این طفلی چه بهش برخورده:d
اگه من پدرشم تو مادر خوندش شو:10:
Totti_M72
12-04-2008, 08:58
ببخشید شما رو نشناختم پدر فوتبال چقدر زود فهمیدی من فوتبالی نیستم و از روی بیکاری میام تو فوتیران عضو میشم خیلی ببخشید پدر فوتبال:kap:
از روی اواتارش باید میفهمیدی که با پدر فوتبال داری صحبت میکنی:10::10::10::loudlaff::loudlaff:
من نمیدونم علی دایی به چی چیش می نازه به 130 تا گلی که به تیمهای بد بخت بیچاره زده یا 1 سال مربیگری سایپا؟!!!!!!!!!!
از طرز نوشتنت معلومه اس تق لالي هستي!!! اين همه بازيكن توي اسيا هستن چرا اونا به اين تيماي به قول شما بد بخت بيچاره نتونستن گل بزنن؟علي دايي بعد از 1 سال سايپارو قهرمان كرد ولي قلعه نويي بعد از 3 سال اس تق لال رو قهرمان كرد تازه شرايط اين 2 تا با هم فرق داشت.شرايط قلعه نويي خيلي بهتر بود با داشتن هوادار و ...!!!
از طرز نوشتنت معلومه اس تق لالي هستي!!! اين همه بازيكن توي اسيا هستن چرا اونا به اين تيماي به قول شما بد بخت بيچاره نتونستن گل بزنن؟علي دايي بعد از 1 سال سايپارو قهرمان كرد ولي قلعه نويي بعد از 3 سال اس تق لال رو قهرمان كرد تازه شرايط اين 2 تا با هم فرق داشت.شرايط قلعه نويي خيلي بهتر بود با داشتن هوادار و ...!!!
به قول خودت هیچ بازیکنی این همه سال بازی نمیکنه این آقا نمیخواست از فوتبال دست برداره:22: بعدش هم استرس و انتظاراتی که روی تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس هست کجا روی تیم سایپا وبازیکناش بود که تا آخرین هفته ها استقلال شانس اول قهرمانی بود:29: ولی به دلیل همین استرس نتونستن هفته های آخر نتیجه رو حفظ کنه.
خوب این قلعه نویی بعد از 3سال با اون همه بازیکن و هوادار قهرمان شد وگرنه قبلش بزرگترین افتخارش کتک خوردن ازمحرمی بود:loudlaff:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1