PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ++ مصاحبه خصوصی و جنجالی مجری صدا و سیما با علی دایی ++

Amin-TopGoal
06-05-2008, 21:05
سلام به فوتبالی های عزیز

حتما ماجرای شکایت دایی از مایلی کهن رو میدونید. این وسط مازیار ناظمی ( مجری اخبار ورزشی صدا و سیما ) که از دوستان صمیمی علی دایی محسوب میشه طی یک تماس تلفنی از دایی میخواد که از شکایتش منصرف بشه اما دایی با گفتن جملاتی چون " پدرشو درمیارم " این خواسته مازیار ناظمی رو رد کرد.

[Only registered and activated users can see links]

این مجری تلویزیون هم گفتگوی شخصی خودش با سرمربی تیم ملی رو در وبلاگ شخصیش منتشر کرد و باعث جنجال زیادی شد. البته خود مازیار خان ناظمی گفته: « این فایل بخشی از گفتگوی شخصی من و ‌دایی بود و تصور نمی‌کردم گذاشتن این فایل در وبلاگ شخصی و خصوصی‌ام این همه حواشی را در پی داشته‌باشد. به همین دلیل، سریع به اشتباه حرفه‌ای‌ام پی‌بردم و فایل را از روی وبلاگم برداشتم. »

بعد از حذف لینک از سایت، مازیار ناظمی به بینندگانش این گونه توضیح میده که: « با دایی مکالمه ای داشتم و از او خواستم از شکایت خود از مایلی کهن صرف نظر کند دایی هم بدون ملاحظه بد وبیراه و کلمات تندی را نسبت به معلم سابق خود (مایلی کهن ) در تیم ملی روا داشت ( نظیر روانی است و پدرش را در می آورم ) که به نظرم حق مایلی کهن این نبود و در هر صورت احترام ایشان باید نگه داشته شود ، موضوع اینقدر سخت بود که مایلی کهن به من گفت تمام این بد وبیراه ها نثار خود دایی باشد و ...وبلاگ یک محیط شخصی و یک منبع غیر رسمی خبر است ... بنده همین جا عرض میکنم با هر دو این عزیزان رفیق هستم و تصورم بر این است که دعوای حال حاضر بازنده ای جز تیم ملی فوتبال در این شرایط حساس مقدماتی جام جهانی نخواهد داشت. اختلافات را کنار بگذاریم و به فکر تیم ملی و احساسات هزاران هوادر آن باشیم. »

اما این باعث نشده که کسی این فایل رو دریافت نکرده باشه! پس این فایل کوتاه رو می تونید از این تاپیک دریافت کنید

[Only registered and activated users can see links] با تشکر ویژه از ITALIANO ([Only registered and activated users can see links]) که این لینک رو در اختیار من گذاشت [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دانلود مصاحبه ناظمی و دایی ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

Elbimbo deoro
06-05-2008, 21:25
هه هه هه هه هه :loudlaff:
البته این تازگی نداره من مدتها بود دمبال سندی برای اثبات بی فرهنگی این آقا می گشتم دمتون جیز

Mehryar
06-05-2008, 21:56
ایران همش همینه!

Elbimbo deoro
06-05-2008, 22:33
اینم مصاحبه حاجی مایلی با رادیو که تو همون سایت مازیار ناظمی بود و خوبه گوش بدیم

Download ([Only registered and activated users can see links])

RealMadrid7
06-05-2008, 22:43
امین خان دستت درد نکنه که یه شب قبله ال کلاسیکو ما رو شاد کردی:10:

خداییش هرچی دایی گفت درست گفت مایلی کهن اصلا خوش سابقه نیست تو این موضوعا

راستی علی دایی تیکه آخر رو خیلی باحال اومد 5 دقیقه یه ضرب داشتم میخندیدم:10:

Alessandro
07-05-2008, 00:17
علی دایی کلن با همه ی مربیا مشکل. اون از امیر قلعه نوعی و قطبی و حالا اینم از مایلی کهن .
به نظر من اگر همچین مساله ای برای دیگر بازیکنان بزرگ شکل میگرفت کسی کار رو به دادگاه نمیکشوند:2::2:

naseria
07-05-2008, 02:32
چقدر این مایلی کهن پررووووووو
می گه میخوام خودمو فدای مردم کنم:loudlaff:
این حاجی فکر کرده زمان جنگ

Scouser
07-05-2008, 06:17
به به
از یه طرف دایی مایلی کهن رو میکشه دادگاه
از یه طرف قلعه نویی حاجیلیو رو میکشونه پاسگاه
چه فوتباله شیر تو شیری داریما

mahtab
07-05-2008, 09:30
عالى بود واقعا ممنون .

yasaman_kaka
07-05-2008, 09:40
يك ويدئوي جالب از برحورد علي دائي با خبر نگاران و اظهار نظر مايلي كهن راجب به اين موضوع::loudlaff:
باز هم برخورد علی دایی با خبرنگاران
این بار به همراه نظرات مایلی کهن در این باره

Download ([Only registered and activated users can see links][SimaeIran.com].wmv)

hamed6429
07-05-2008, 09:44
از پيدا كننده، گذارنده، آپلود كننده، اظهار نظر كننده، و ديگر بانيان خير ممنون. خيلي باحال بود:5:

hamed6429
10-05-2008, 09:22
آقا دقت كنيد دايي در 30 ثانيه آخر صحبتاش 6 با ميگه ببخشيد معذرت ميخام.:loudlaff:

Scouser
10-05-2008, 12:48
یه جاهاییش چرت و پرت میگه
نمیشه فهمید چی میگه!!:loudlaff:

Mehdi.A
10-05-2008, 20:50
مصاحبه دايي با ناظمي را به فتو كليپي فوق العاده تبديل كردم.عكسهايي از دايي ، ناظمي و حاجي هست كه هيچ جا پيدا نمي شود .بد نيست يادي از محسن بار3لونا هم بكنم كه استاد ساختن اين فيلمها بود.فيلم دوم براي موبايل و اولي براي كامپيوتر (WMV) است.

Daei & Nazemi wmv ([Only registered and activated users can see links])
Daei & Nazemi 3gp ([Only registered and activated users can see links])

quiet
24-07-2008, 02:02
سلام به فوتبالی های عزیز

حتما ماجرای شکایت دایی از مایلی کهن رو میدونید. این وسط مازیار ناظمی ( مجری اخبار ورزشی صدا و سیما ) که از دوستان صمیمی علی دایی محسوب میشه طی یک تماس تلفنی از دایی میخواد که از شکایتش منصرف بشه اما دایی با گفتن جملاتی چون " پدرشو درمیارم " این خواسته مازیار ناظمی رو رد کرد.

این مجری تلویزیون هم گفتگوی شخصی خودش با سرمربی تیم ملی رو در وبلاگ شخصیش منتشر کرد و باعث جنجال زیادی شد. البته خود مازیار خان ناظمی گفته: « این فایل بخشی از گفتگوی شخصی من و ‌دایی بود و تصور نمی‌کردم گذاشتن این فایل در وبلاگ شخصی و خصوصی‌ام این همه حواشی را در پی داشته‌باشد. به همین دلیل، سریع به اشتباه حرفه‌ای‌ام پی‌بردم و فایل را از روی وبلاگم برداشتم. »

بعد از حذف لینک از سایت، مازیار ناظمی به بینندگانش این گونه توضیح میده که: « با دایی مکالمه ای داشتم و از او خواستم از شکایت خود از مایلی کهن صرف نظر کند دایی هم بدون ملاحظه بد وبیراه و کلمات تندی را نسبت به معلم سابق خود (مایلی کهن ) در تیم ملی روا داشت ( نظیر روانی است و پدرش را در می آورم ) که به نظرم حق مایلی کهن این نبود و در هر صورت احترام ایشان باید نگه داشته شود ، موضوع اینقدر سخت بود که مایلی کهن به من گفت تمام این بد وبیراه ها نثار خود دایی باشد و ...وبلاگ یک محیط شخصی و یک منبع غیر رسمی خبر است ... بنده همین جا عرض میکنم با هر دو این عزیزان رفیق هستم و تصورم بر این است که دعوای حال حاضر بازنده ای جز تیم ملی فوتبال در این شرایط حساس مقدماتی جام جهانی نخواهد داشت. اختلافات را کنار بگذاریم و به فکر تیم ملی و احساسات هزاران هوادر آن باشیم. »

اما این باعث نشده که کسی این فایل رو دریافت نکرده باشه! پس این فایل کوتاه رو می تونید از این تاپیک دریافت کنید

[Only registered and activated users can see links] با تشکر ویژه از italiano ([Only registered and activated users can see links]) که این لینک رو در اختیار من گذاشت [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دانلود مصاحبه ناظمی و دایی ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
:-? اینکه دانلود نمیشه مخوام دانلود کنم error میده :-l

Joga Bonito
24-07-2008, 08:30
اینکه دانلود نمیشه مخوام دانلود کنم error میده

اینجا هم یکی گذاشته شده