PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حق با کدامیک است: مایلی کهن یا قلعه نوعی؟

Benjamin Aguero
10-11-2009, 00:40
با توجه به درگیری های پیش آمده بین محمد مایلی کهن و امیر قلعه نوعی به نظرم رسید که یک تاپیکی ایجاد کنم تا در این مورد کمی بحث کنیم!

ماجرای دعوای این دو مربی از مدت ها پیش آغاز شده و متاسفانه روز به روز هم در حال بدتر شدن است.

سوال اصلی در این تاپیک این است:
شما حق را به کدامیک میدهید؟
مایلی کهن یا قلعه نوعی؟
ایا تماشاگران بازی برگشت استقلال - سایپا در فصل پیش از پیش خودشان شروع به فحاشی به مربی وقت تیم ملی کردند یا واقعا مسائلی پشت پرده بوده. یا اینکه این مایلی کهن است که دارد بی مورد با بیانیه ها و مصاحبه های عجیب و غریب خود علیه قلعه نوعی به مساله دامن میزند.

خوشحال میشم اگه نظر شما رو بدونم.

Sepahan 4 Ever
10-11-2009, 02:27
با اینکه طرفدار سپاهانم ولی حقو میگم

قلعه نویی یه کاسه ای زیر نیم کاسشه
کلا مربی سالمی نیست
حالا مایلی کهنم همچین خودش آدم پاکی نیست که داره اینجا .... میکنه

niloofar_yellow girl
10-11-2009, 02:32
انصافا بعضی حرف های مایلی کهن درسته!
اینکه واقعا از بعضی ها حمایت های بیجا میشه واقعیتی انکار ناپذیره .از عنایت و حمایت های بی موردش از داورها بگیر تا حضور یه خط در میون علی کریمی به خاطر اخراج و سکوت همه به دلیل مکدر نشدن خاطر علی حضرت همایونی!
اما اینکه بخوای پای اصل و نسب کسی رو وسط بکشی واقعا شرم آوره!
مصاحبه ای که نود ازش نشون داد ثابت می کنه تحصیلات هیچ ربطی به شعور نداره!
مایلی کهن حتی اگر بهترین گزینه برای سرمربیگری تیم ملی بود با این ادبیات همون بهتر که نیومده رفت...
این ره که سرو رعنای فوتبال ایران می رود به ترکستان است...

Only Gerrard 8
10-11-2009, 02:36
حق كاملا با مايلي كهن هست امير زيادي شر و ور ميگه

Tom Riddle
10-11-2009, 02:57
منم حق رو كاملا به مايلي كهن ميدم
كلا آدمي نيست كه الكي حرف بزنه
روي سند و مدرك حرف ميزنه

hamedss
10-11-2009, 05:51
منم حق رو كاملا به مايلي كهن ميدم
كلا آدمي نيست كه الكي حرف بزنه
روي سند و مدرك حرف ميزنه

احتمالا منظور از سند و مدرک موجود مایلی کلنگ ببخشید مایلی کهن فحش های ناموسی هست که خورده ولی کسی انجام شدن اون وقایع رو ندیده پس نمیشه بهش استناد کرد:34:
خارج از شوخی هر دوشون مسخرش رو در آوردن آخه یکی نیست به مایلی بگی تو چیکاره ای همش بیانیه میدی خوبه یه کاره ای تو مملکت نشدی امیر هم خودش رو هم دهن این مردک کرده هردوشون شورش رو درآوردن ولی مایلی کلنگ یه مقداری بیشتر حق داره توهین هاش هم از سر سوزش زیادیه چون طرفدارای امیر اینبار خیلی زیاده روی کردند و مستقیما به مایلی فحش ناموس دادند

hamedss
10-11-2009, 06:11
حاجي را به حال خود رها كنيد

ظرفيت رواني مايلي‌كهن پرشده

امير عابديني - رئيس اسبق فدراسيون فوتبال

تمام انسان‌ها معمولا در تجزيه و تحليل‌هاي ذهني خودشان تصور مي‌كنند در زندگي شخصي به آنچه استحقاقش را داشته‌اند نرسيده‌اند. عده‌اي از اين افراد خودشان را مقصر مي‌دانند و ايرادها را در رفتار، شخصيت و تصميمات خودشان جست‌و‌جو مي‌كنند و عده‌اي ديگر محيط پيرامون و اطرافيان‌شان را در مظان اتهام قرار مي‌دهند و هميشه تصور مي‌كنند مثلا اگر فلان ناهنجاري در فضاي فعلي نبود، امكان پيشرفت و رسيدن به جايگاه مطلوب برايشان فراهم مي‌شد. اين دسته از افراد معمولا از روحيه شكننده‌اي برخور‌دارند و اغلب در برابر مشكلاتي كه مي‌توان به‌سادگي از كنار آنها گذشت و دست‌كم اشاره صريحي به آن نكرد، موضع‌گيري‌هاي تندي دارند. اين تاكتيك البته در بيشتر موارد براي در سايه قرار دادن ناكامي‌هاي احتمالي، اتخاذ مي‌شود.
حرف زدن در مورد رفتار و اظهارات جنجال‌برانگيز محمد مايلي‌كهن مستلزم بررسي و تحليل شخصيت استثنايي و منحصربه‌فرد او به‌عنوان يك شخص صريح‌اللهجه و عصبي است. مايلي‌كهن مستعدترين مربي فوتبال ايران براي وارد شدن به جرياناتي است كه سوژه و خوراك جالب‌توجهي براي مطبوعات و رسانه‌هاي ورزشي قلمداد مي‌شود. در اين بين انتخاب او به‌عنوان سرمربي تيم‌ملي، انتشار بيانيه‌هاي استثنايي كه اين روزها به‌شدت در فوتبال ايران باب شده، مايلي‌كهن را در شرايط و موقعيت ويژه‌اي قرار داد كه سال‌ها منتظر آن بود. چنانكه وي در دوران مربيگري‌اش در تيم ملي بارها به‌دليل اتخاذ تصميمات جنجالي و اختلاف‌نظر با چهره‌هاي مختلف فوتبال ايران در كانون مسائل حاشيه‌اي قرار گرفته بود، مايلي‌كهن در همان سال‌ها مدعي بود مي‌تواند يك‌تنه در مقابل تمام ناهنجاري‌هاي فوتبال ايران بايستد و با شجاعت تمام مسائلي را بازگو كند كه كسي جرات اشاره كردن به آنها را هم ندارد. امروز اما مايلي‌كهن با شدت بيشتري به اين رفتار خود ادامه مي‌دهد و كار به جايي رسيده كه با يك سوال پيش‌‌پاافتاده يا اتفاق معمولي، عصبي‌ترين رفتار ممكن را از خود بروز مي‌دهد. درگيري‌ با فيروز كريمي و صادر كردن بيانيه عليه قلعه‌نويي تا حد بسيار زيادي شأن و منزلت مايلي‌كهن به‌عنوان يكي از مربيان و چهره‌هاي تاثيرگذار فوتبال ايران را خدشه‌دار كرده است.

واقعيت اين است كه مايلي‌كهن به‌شدت عصبي شده. تيتر شدن حرف‌هاي جنجالي و چاپ عكس‌هاي تمام‌قد او روي جلد نشريات و ارزشي هم مزيد بر علت شده تا ظرفيت رواني او پر شود.

تصور من اين است كه بايد در مقطع فعلي مايلي‌كهن را به حال خود رها كرد. تجربه نشان داده چنين افرادي وقتي در كانون توجه قرار مي‌گيرند، رفتارهاي عصبي‌تر و جنجال‌آفرين‌تري را در پيش مي‌گيرند.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

Pato
10-11-2009, 07:35
مایلی کهن من از این آدم زرنگتر توی عمرم ندیدم :laugh4:

Moein-Chelsea
10-11-2009, 07:44
فقط بیشتر آبروی رفته شده فوتبال این مملکت رو میبرند و باید برای اینچنین آدمها تاسف خورد
نه به اون آدم که ادعای مومنیش میشه و نه به اون که ادعای پاک بودنش میشه نمیشه اعتماد کرد

sio1983
10-11-2009, 09:23
در اینکه قلعه نویی یه ذره خورده شیشه داره شکی نیست و همه ملت اینو میدونن. ولی من نمیدونم چرا مایلی کهن هر وقت نتیجه نمیگیره جار و جنجال راه میندازه و بقولا مشکلات فوتبال ایران جلو چشماش میاد. باور کنین اگه تیمش صدرنشین جدول بشه عمرا بیاد و تیتر اول روزنامه ها بشه. بعدش شما که ادعای راست و پاک بودنو داری در مقام سرمربی تیم ملی اونجوری باید شخصیت یکی رو زیر سوال ببری؟؟ من فکر کنم اگه واقعا هم حق با مایلی کهن بود، با اون لحن بیانیه اش نظر مردم ازش برگشت. راستی یه چیز تازه ای رو هم تو فوتبال ایران باب کرد و اون اینکه همه یاد گرفتن با کلمات بازی کنن و بیان دم به دم بیانیه بدن. به حال خودم افسوس میخورم که برنامه نود ما بجای اینکه زیبایی های فوتبالو نشون بده، همیشه پر از سوژه های جنجالی و حاشیه است!
در ضمن فکر کنم فضای فوتبال ما الان طوریه که اگه بخوای موفق باشی یا باید اصلا کاری به حاشیه ها نداشته باشی و خیلی چیزها رو ندید بگیری مثل جلالی،غلام پیروانی و قطبی (هر چند درصد موفقیت کم میشه و سال بعدش میاد صفر) یا اینکه خیلی قلدر و بقولا گردن کلفت باشی تا بتونی از پس همه اینا بر بیایی و خودت بشی استاد حواشی مثل قلعه نویی........
هر چند حالا حالاها محاله، ولی امیدوارم روزی بیاد که فوتبالمون پاک ، بدون حاشیه و منظم باشه تا در کنارش یک تیم ملی خوب هم داشته باشیم و دوباره دل مردم شاد بشه.....به امید اون روز...............

Benjamin Aguero
10-11-2009, 09:43
من اصلا از قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی مایلی کهن رو نه این که بگم دوست داشتم ولی حداقل قبولش داشتم. ولی با خوندن بیانیه ای که فصل پیش داد و شنیدن مصاحبه ای که دیشب توی 90 ازش پخش شد واقعا نظرم برگشت!
اصلا ازش انتظار نداشتم که بعد از مربی شدنش توی تیم ملی این جوری شخصیت خودش رو خراب کنه.

الآن یاد اتفاقات فینال جام جهانی 2006 افتادم! اصلا از اسطوره ای مثل زیدان انتظار نداشتم درحالی که تیمشون بهتر از ایتالیا بازی میکرد راحت میتونست برنده ی بازی باشه بیاد اینقدر راحت قهرمانی تیمش رو به حرفی که ماتراتزی زد بفروشه.(اصلا هر حرفی هم که زده باشه!). در حقیقت به نظر من این ماتراتزی بود که برنده ی این میدان بود و به مقصودش رسید. اون با این کارش نقش بسیار بزرگی در قهرمانی تیمش ایفا کرد. و زیدان بازنده ی این میدان بود درحالی که میتونست در آخرین بازی رسمی خودش به عنوان یک اسطوره و کاپیتان جام جهانی رو بالای سر ببره. این میتونست بهترین خداحافظی برای یک استوره در کل تاریخ فوتبال باشه.

قضیه ی مایلی کهن و قلعه نوعی هم خیلی به این چیز شبیهه. قلعه نوعی هر کاری هم که کرده باشه الآن دیگه میشه گفت که برند ی میدان هست. چون مایلی کهن دیگه داره خودشو مسخره میکنه.
مسخره ترین حرفش درمورد اصل و نسب هاشون بود! این بسیار حرف چرتی هست که بگی من شهری ام و تو دهاتی پس من بافرهنگم و تو ...! این رو الآن دیگه پر ادعاترین شهری هاش هم نمیگند!
بعد میگن اروپایی ها نژاد پرستند! این هم یک نمونه از نژاد پرستیه! آخه چه ربطی داره که آدم شهری باشه یا دهاتی بالا شهری یا پایین شهری!
خداییش قلعه نوعی خیل قشنگ جوابشو داد!
"آقا اصلا من پول دارم شیک بودن و تمیز بودن رو هم دوست دارم پس دوست دارم ماشین بنز سوار بشم!"

ولی من هنوز نمیتونم که این قضیه رو هضمش کنم که چرا توی اون بازی استقلالیا به مایلی کهن فحش دادن! آخه اون که هنوز برای تیم ملی روی نیمکت نشسته بود که بفهمن داره چیکار میکنه!

شرمنده خیلی حرف زدم بقیه اش باشه برای بعد!

Benjamin Aguero
10-11-2009, 13:51
پاسخ قلعه نویی به مایلی: بله ، من بالای شهر زندگی می کنم
من افتخار مي‌كنم كه بچه نازي‌آباد، ايستگاه بانك، ميدان انصاري، پلاك 126 هستم و هيچ وقت اصليتم را فراموش نمي‌كنم.
سایت گل - چیزی که همه در انتظارش بودند ، در برنامه 90 اتفاق افتاد، زمانی که عادل فردوسی پور امیرقلعه نویی را روی خط اورد تا سرمربی سپاهان در مورد حرف‌هاي تند و چارواداری مايلي‌كهن صحبت كند.
قلعه نویی که البته خودش هم دل خوشی از فردوسی پور ندارد؛ گفت: «اگر اين حرف‌ها جالب نيست پس چرا شما آن را پخش مي‌كنيد. من افتخار مي‌كنم كه بچه نازي‌آباد، ايستگاه بانك، ميدان انصاري، پلاك 126 هستم و هيچ وقت اصليتم را فراموش نمي‌كنم.» بعد از اين جملات بود كه عادل وسط حرف‌هاي امير پريد و گفت: «زنگ چندم؟» قلعه‌نويي در جواب عادل گفت: «ما خانه داشتيم و يك زنگ هم بيشتر نداشت.» سرمربي سپاهان كه لبخندهاي كوتاهي در ميان حرف‌هايش مي‌زد ادامه داد: «من افتخار مي‌كنم كه پدرم اهل نيشابور و روستاي قلعه‌نو است و بايد بگويم كه سر سفره پدر و مادرم بزرگ شدم. مردم نازي‌آباد هم مي‌دانند كه ده سال در شهرداري آن منطقه كار كرده‌ام و مجموعه ورزشي يادآوران زماني افتتاح شد كه من مشاور ورزشي شهردار بودم.»
قلعه‌نويي در ادامه حرف‌هايش در خصوص صحبت‌هاي مايلي‌كهن مبني بر اينكه او در بهترين نقطه تهران زندگي مي‌كند و بهترين ماشين را سوار مي‌شود، گفت: «شايد از ديد عزيزان تميز بودن و شيك بودن ايراد دارد ولي من اگر پول داشته باشم هواپيماي شخصي هم مي‌خرم. من تميزي و شيك بودن را دوست دارم و هيچ ايرادي ندارد كه در بالاي شهر زندگي كنم و بهترين ماشين را داشته باشم. من پول دارم و هرجا كه دلم بخواهد زندگي مي‌كنم. در نازي‌آباد هم از سال 62 هيات داريم و من ايام محرم به آنجا مي‌روم. در ضمن مهم اين است كه در دل مردم هستم.در ضمن ما نمي‌رويم كسي را ببينيم و بعد به ما تيم بدهند.»
بعد از اين جملات بود كه فردوسي‌پور با كنايه به قلعه‌نويي گفت: «شما سالي پانصد ميليون پول مي‌گيريد و فكر مي‌كنم تا چند سال ديگر مي‌توانيد هواپيماي شخصي بخريد!» امير هم در جواب فردوسي‌پور گفت: «اگر نقد هم نشد شايد ليزينگي بدهند تا بتوانيم بخريم.»
قلعه‌نويي در مورد اتفاقاتي كه بعد از ديدار استقلال و راه‌آهن افتاد واو را در ورزشگاه آزادي تشويق كردند گفت: «استقلال امسال تيم بسيار خوبي دارد و من از مردم مي‌خواهم كه اين تيم را تشويق كنند. صمد مرفاوي دوست من است و جزو بهترين مهاجمان استقلال در سال‌هاي گذشته بوده و الان هم يكي از بهترين مربيان ايران است.» سرمربي سپاهان كه قرار است تيمش به كيش برود در پاسخ به اين سئوال فردوسي‌پور كه آيا حضور همزمان شما با استقلال در اين جزيره باعث نمي‌شود كه حاشيه درست شود، گفت: «ما هيچ مشكلي با هم نداريم و اتفاقا اگر بخواهند يك بازي دوستانه هم انجام مي‌دهيم.»

Devils Master
10-11-2009, 14:31
سلام فکر کنم مایلی کهن خیلی زحمت به خودش داد تا این حرفها رو زد چون که میفهمید که کارشون به مجلس کشیده میشه چون در شان این دو نبود هر دو اینها مربیان بزرگ کشور ما هستن فکر کنم مایلی کهن دیگه با این کارها داره از ارزش مربیگریش کم میکنه واگرنه به غیر از این چیزی دیگه نمیشه گفت چون دارن خودشون رو برای همدیگه خراب میکنن:imoksmiley:

MeHDi ArSeNaL
10-11-2009, 14:39
بابا اينا خودشون پولشون رو ميگيرن كيفشون رو مي كنند تيم هاشون هم كه فوتبال بازي نمي كنند
حالا دعواشون رو آوردن واسه ما
همين قلعه نويي زماني كه تو مس بود روزي2000000 تومن حقوق ميگرفت.
ولي بازم من حق رو به مايلي ميدم

Nastooh
10-11-2009, 15:07
در اینکه قلعه نوعی آدم سالمی نیست کسی شک نداره، ولی مایلی کهن هم خودش زیاد تحفه ای نبوده و نیست. هر دوشون اگه فوتبال ما یک درصد سالم و پاک بود مجبور بودن تو دسته سوم و چهارم مربیگری کنن. در کل من از این درگیری ناراحت نشدم، چون جفتشون خوب دارن شخصیت واقعیشون رو به نمایش میگذارن.

seedorf10
10-11-2009, 16:12
در اینکه قلعه نوعی آدم سالمی نیست کسی شک نداره، ولی مایلی کهن هم خودش زیاد تحفه ای نبوده و نیست. هر دوشون اگه فوتبال ما یک درصد سالم و پاک بود مجبور بودن تو دسته سوم و چهارم مربیگری کنن. در کل من از این درگیری ناراحت نشدم، چون جفتشون خوب دارن شخصیت واقعیشون رو به نمایش میگذارن.حرفت کاملا تایید میشه حیف که تشکر هام تموم شده .
قلعه نوعی که کلا راه علی پروین رو پیش گرفته و شده مثل همون و داره مسخره بازی در میاره ، شاید داره عغده هاشو خالی میکنه ، مایلی کهن هم از اینکه الکی الکی دارن طرف قلعه نوعی و پروین رو میگیرن زورش گرفته ، پروین که توی میدون نیست که بخواد بهش گیر بده به قلعه نوعی گیر میده ،

ویرایش شد

و چرند هم زیاد میگه مثلا اونکه یه دفعه به قلعه نوعی گفت اگر شما 20 سال فوتبال کردی من 30 سال فوتبال کردم ، خوب این چه ربطی داره ؟! :1: یا هر کس سنش از این کمتره به سنش گیر میده همش میگه من اینقدر سنم هست تو سنت اینقدره مثل بچه ها که دوست دارن سنشون از بقیه بیشتر باشه :1:
قلعه نوعی هم که از پشت هر قهرمانی یا هر پول که به دست میاره معلومه که دستی به شکل غیب هست ، البته نه تنها اون بلکه کل فوتبال ایران همینه ، اگر این نبود که دنیزلی و آری هان با تیم های ایرانی که در اختیارشون بود به کهکشان ها میرسیدن .

nima_ch
10-11-2009, 16:27
این اقا هر وقت که نتیجه نمیگیره جنجال رو شروع می کنه و حرفهایی میزنه که خودشم نمیفهمه داره چی میگه

معلوم نیست این اقا به چه استدلالی نام فامیل و زندگی اقای قلعه نوعی رو زیر سوال می بره و چطور به خودش اجازه میده که وارد حریم شخصی افراد بشه

بهتره این اقا کمی به فکر تیم خودش باشه و به جای فرافکنی مواظب باشه که سایپا به لیگ دسته اول سقوط نکنه

در ضمن امیر خان هر جا بوده تیمش جز سه تیم اول جدول بوده و در چند سال اخیر همه قهرمانی های استقلال توسط ایشون به دست اومده حقشه که بیشترین دستمزدها رو بگیره و بهترین جای ایران زندگی کنه

Aliano
10-11-2009, 17:12
در اینکه قلعه نوعی آدم سالمی نیست کسی شک نداره.
اتفاقاً من شک دارم!میشه بگی چرا؟دلیلی هست؟

نه واقعاً قضاوت کنید!
به نظر من مایلی کهن شورشو در آورده.همیشه این مایلی کهنه که شروع میکنه.
من نمیفهمم مگه کنفرانس مطبوعاتی جای تسویه حساب شخصیه؟
دیگه اوج مسخره بازیش میرسه به اونجایی که میگه:مشخصه قلعه نویی بچه کجاست!!!!
واقعاً حرفی بچه گانه تر از این نشنیده بودم!
من برای شخصیت مایلی کهن احترام زیادی قائل بودم و هستم.دقیقاً مثل مجید جلالی چون اعتقاد دارم آدمای پاکی هستن.ولی مایلی کهن داره علناً توهین میکنه!
کل یوم-آدم کوچولو!!!!دقیقاً مثل دعوای بچه های 5-6 ساله!

Devils Master
10-11-2009, 17:14

چو با همه کس حرف داره از اون واعض گرفته تا مایلی کهن و بقیه

Aliano
10-11-2009, 17:20

اگه اینجوریه که باید به حال آدمای ضعیف الاراده ای مثل واعظ که به این راحتی از حرفشون کوتاه میان تاسف خورد.
اگه حرفی زده پاش وایسه نه اینکه با یه تلفن همه چی گل و گلاب بشه!

Devils Master
10-11-2009, 17:29
اگه اینجوریه که باید به حال آدمای ضعیف الاراده ای مثل واعظ که به این راحتی از حرفشون کوتاه میان تاسف خورد.
اگه حرفی زده پاش وایسه نه اینکه با یه تلفن همه چی گل و گلاب بشه!

سلام این بحث ها خیلی کم تو فوتبال میشه خیلی زود هم مثل قلعه نوعی و واعض با یه تلفن تمومش میکنن

ALi ReZa
10-11-2009, 17:29
جفتشون پیش خدا ثواب و اجر اخروی دارن ولی خوب حاجی مایلی بیشتر !
خدایی بیانیه ها و مصاحبه هاش کرکر خنده است !
اصلش هم همینه !
به فوتبال ایران فقط و فقط باید خندید , همین ! :laugh4:

Nastooh
10-11-2009, 18:01

دلیلش زیادی واضحه. قلعه نوعی از هر تیمی رفته واقعا کاری از دستش نبوده که از دستش بر بیاد و بر علیه تیم سابقش انجام نده. دوران حجازی و فیروز کریمی هر کاری تونست واسه نابودی استقلال کرد، کثیف ترین باند بازی های ممکن با بازیکنان سابقش. کلا خوب بلده از سادگی عوام استفاده کنه، درست عین مایلی کهن!!!

Death Angel
10-11-2009, 18:17
به نظرم جفتشون خرده شیشه دارن.من تا کمی هم حق رو به مایلی میدم ولی با این ادبیات کوچه بازاری که شایسته ی هیچ آدمی نیست داره حرفش رو بیان میکنه که اصلا درست نیست

RVN10
11-11-2009, 11:55
حق رو به هیچ کدوم نمیدم چون هیچ کدوم ...
قلعه نوعی محبوبه ولی خورده شیشه داره و این تو این سالها ثابت شده! مایلی کهن هم که این همه ساله تو فوتبال هیچ طرفداری نداره و واسه همین به قلعه نوعی حسودیش میشه! کلا جفتشون بیشتر مایه ننگ اند تا افتخار.جفتشون بازیکن بزرگ و ملی بودن ولی هنوز یه حرف زدن عادی رو بلد نیستن مخصوصا مایلی کهن که واقعا ادم بی ادبیه!!! و فکر میکنه رئیس جمهوره هر دفعه به یکی گیر میده. اول علی دایی بود که کلی مساله پیش اومد بعد به قطبی تیکه انداخت که پارتیش اوباما هست و واسه همین مربی تیم ملی شده!!! الان هم که قلعه نوعی .... البته فیروز کریمی و چند نفر دیگه هم بودن که بگذریم...

Rabin
11-11-2009, 13:16
دلیلش زیادی واضحه. قلعه نوعی از هر تیمی رفته واقعا کاری از دستش نبوده که از دستش بر بیاد و بر علیه تیم سابقش انجام نده. دوران حجازی و فیروز کریمی هر کاری تونست واسه نابودی استقلال کرد، کثیف ترین باند بازی های ممکن با بازیکنان سابقش. کلا خوب بلده از سادگی عوام استفاده کنه، درست عین مایلی کهن!!!
فکر میکنم کاملا داری بدون سند و مدرک حرف میزنی
فوتبال ایران کلش مشکل داره نه فقط قلعه نوعی
قلعه نوعی آدم باهوش و زرنگیه که هر جا رفته موفق بوده و با استقلال 2 بار قهرمان
لیگ برتر شده...کاملا مشخصه خیلی از آدمهایی که الان تو فوتبال هستن مثل مایلی کلنگ
به قلعه نوعی حسودیشون میشه و خیلی از کسایی هم که فوتبال نگاه میکنن چون
نمیدونن چطور باید موفقیت های قلعه نوعی رو هضم کنن ربطش میدن به همین
مسائل که شما داری عنوان میکنی...قلعه نوعی زمان حجازی هیچوقت هیچی نگفت و
حتی از حجازی حمایت هم کرد اونا عرضه نداشتن به قلعه نوعی چه ربطی داره؟
قلعه نوعی تیم نهم رو از کخ با یه سری جوون تحویل گرفت و تیم رو قهرمان تحویل داد
تیم رو سیزدهم تحویل گرفت و باز هم قهرمان تحویل داد
زمانی که خود قلعه نوعی هم برای اولین بار سرمربی استقلال شد 1 فصل کامل بر علیهش
شعار میدادن و حجازی رو تشویق میکردن
لطفا یه کم فکر کن بعد نظر بده
مایلی کلنگ از همه جا رونده شده تیمش 4 تا میخوره واسه اینکه حواس همین عوام رو پرت
کنه گیر میده به قلعه نوعی...فعلا که تیم قلعه نوعی صدر و حاجی مایلی باید سماق بمکه
مایلی کلنگ اگه واقعا دنبال فوتبال پاکه اول باید خودش پاک باشه و یاد بگیره با شخصیت
دیگران بازی نکنه

Prison Break
11-11-2009, 13:34
با اینکه طرفدار سپاهانم ولی حقو میگم

قلعه نویی یه کاسه ای زیر نیم کاسشه
کلا مربی سالمی نیست
حالا مایلی کهنم همچین خودش آدم پاکی نیست که داره اینجا .... میکنه

نه واقعاً قضاوت کنید!
به نظر من مایلی کهن شورشو در آورده.همیشه این مایلی کهنه که شروع میکنه.
من نمیفهمم مگه کنفرانس مطبوعاتی جای تسویه حساب شخصیه؟
دیگه اوج مسخره بازیش میرسه به اونجایی که میگه:مشخصه قلعه نویی بچه کجاست!!!!
واقعاً حرفی بچه گانه تر از این نشنیده بودم!
من برای شخصیت مایلی کهن احترام زیادی قائل بودم و هستم.دقیقاً مثل مجید جلالی چون اعتقاد دارم آدمای پاکی هستن.ولی مایلی کهن داره علناً توهین میکنه!
کل یوم-آدم کوچولو!!!!دقیقاً مثل دعوای بچه های 5-6 ساله!

فکر میکنم کاملا داری بدون سند و مدرک حرف میزنی
فوتبال ایران کلش مشکل داره نه فقط قلعه نوعی
قلعه نوعی آدم باهوش و زرنگیه که هر جا رفته موفق بوده و با استقلال 2 بار قهرمان
لیگ برتر شده...کاملا مشخصه خیلی از آدمهایی که الان تو فوتبال هستن مثل مایلی کلنگ
به قلعه نوعی حسودیشون میشه و خیلی از کسایی هم که فوتبال نگاه میکنن چون
نمیدونن چطور باید موفقیت های قلعه نوعی رو هضم کنن ربطش میدن به همین
مسائل که شما داری عنوان میکنی...قلعه نوعی زمان حجازی هیچوقت هیچی نگفت و
حتی از حجازی حمایت هم کرد اونا عرضه نداشتن به قلعه نوعی چه ربطی داره؟
قلعه نوعی تیم نهم رو از کخ با یه سری جوون تحویل گرفت و تیم رو قهرمان تحویل داد
تیم رو سیزدهم تحویل گرفت و باز هم قهرمان تحویل داد
زمانی که خود قلعه نوعی هم برای اولین بار سرمربی استقلال شد 1 فصل کامل بر علیهش
شعار میدادن و حجازی رو تشویق میکردن
لطفا یه کم فکر کن بعد نظر بده
مایلی کلنگ از همه جا رونده شده تیمش 4 تا میخوره واسه اینکه حواس همین عوام رو پرت
کنه گیر میده به قلعه نوعی...فعلا که تیم قلعه نوعی صدر و حاجی مایلی باید سماق بمکه
مایلی کلنگ اگه واقعا دنبال فوتبال پاکه اول باید خودش پاک باشه و یاد بگیره با شخصیت
دیگران بازی نکنه

دقیقاً حرفایی که خواستم بگمو Aliano و rabin گفتن .

در ضمن نستوه جان در رابطه با حرفی که برای نابودی استقلال همیشه بازی میکنه باید خدمتت عرض کنم الان سرمربی استقلال نیست و دوست داره تیم خودش ببره ! طبیعیه. قلعه نویی تنها نفری که برای استقلال زحمت میکشه و فقط خوبیش رو میخواد.

alireza77777m
11-11-2009, 14:34
به نظرم من قلعه نويي يه جاي كارش مشكل داره.هميشه تو استقلال نبوده چوب لاي چرخ تيم كرده،مثل زمان حجازي و ...
ولي مايلي كهن هم با بيانيه هايي كه صادر كرد و لقب هايي كه به قلعه نويي داد بهونه اي دست قلعه نويي داد و آتيش رو تندتر كرد.در كل فكر مي كنم حق با مايلي كهن باشه.

DR.DISH
11-11-2009, 15:28
حق خداست به اعتقاد من مقصر نه مایلی کهن و نه قلعه نوعی است.مقصر اصلی بی قانونی هست که بر فوتبال ایران حاکم است. ولی در هر صورت خیلی از حرف های مایلی گذشته از نوع ادبیاتشون درسته.

Hanrish
11-11-2009, 22:09
به نظر من مایلی کهن حق داره این قلعه نویی ریگی به کفشش هست دیدین که اون کلیپی که از برنامه ورزش از نگاه دو گذاشتم مشخص بود که حضور نظری جویباری توی قزوین باعث شد قلعه نویی رو تشویق کنن و باید قبول کرد که این بزرگوار!! هر وقت از استقلال رفته بدش نمیاید که تماشاگرها اونو تشویق کنن حالا مایلی کهن هم یه کم سنش رفته بالا یه الفاظ بدی از عصبانیت گفته که اتفاقاً خیلی هم به قلعه نویی میومد :D
این قلعه نویی تیم قهرمان کرده چه تیمی ، استقلال که مهره های اسمی و خوب داشته خوب این کار هنره که دو فصل قهرمان شده اونهم با کمک خدا و آقا امام زمان به قول خودش بوده .یه فصل که خود پاس دو دستی قهرمانی رو تقدیمش کردن و فصل پیش هم ذوب آهن اون طور تقدیمشون کرد اگه خدا و امام زمان میخواستن کمکی کنن به تیم شهر خودشون کمک میکردن که سقوط نکنه توی جام حذفی اگه طالبلو نبود که توی اون دو تا بازی پنالتی بگیره چطور میخواستن قهرمان شن اون دروازه بانی طالب بود که همه وشن رو ابقا کرد پس اگه اینطوره جلالی و پیوس که پاس رو قهرمان کردن چی باید بگن ؟ کاظمی که سپاهان رو قهرمان کرد چی باید بگه .این آقا وقتی توی استقلال بود میخواست همه کاره خودش و نظری جوبیاری باشن و فتح الله زاده فقط میگفت چقدر میخوای تا بنویسم
مایلی کهن نیتش پاکه ولی مدرک نداره و نمیتونه یه تنه فوتبال رو پاک کنه و اصلاً اهل رابطه بازی و اینکه توی کارش دلخوالت کنن و یا با پول بخرنش سفارشی کار کنه یا بازیکن ساری کنه تا تیم موفق شه نیست
اون سال که اومد فولاد هیچ بازیکنی با خودش نیورده و حتی وقتی استعفا داد و رفت اون یه مقدار پولی هم که که پیش قرداد گرفته بود میخواست پس بده .اون دوستمون هم که در مورد دستمزد قلعه نویی توی مس کرمان گفته بود هم باید اضافه کرد که خود بچه های کرمان که از دوستاهام بودن گفتن که برای شش ماه حضورش توی مس 500 میلیون تومن گرفت

Rabin
11-11-2009, 23:08
به نظر من مایلی کهن حق داره این قلعه نویی ریگی به کفشش هست دیدین که اون کلیپی که از برنامه ورزش از نگاه دو گذاشتم مشخص بود که حضور نظری جویباری توی قزوین باعث شد قلعه نویی رو تشویق کنن و باید قبول کرد که این بزرگوار!! هر وقت از استقلال رفته بدش نمیاید که تماشاگرها اونو تشویق کنن حالا مایلی کهن هم یه کم سنش رفته بالا یه الفاظ بدی از عصبانیت گفته که اتفاقاً خیلی هم به قلعه نویی میومد :D
این قلعه نویی تیم قهرمان کرده چه تیمی ، استقلال که مهره های اسمی و خوب داشته خوب این کار هنره که دو فصل قهرمان شده اونهم با کمک خدا و آقا امام زمان به قول خودش بوده .یه فصل که خود پاس دو دستی قهرمانی رو تقدیمش کردن و فصل پیش هم ذوب آهن اون طور تقدیمشون کرد اگه خدا و امام زمان میخواستن کمکی کنن به تیم شهر خودشون کمک میکردن که سقوط نکنه توی جام حذفی اگه طالبلو نبود که توی اون دو تا بازی پنالتی بگیره چطور میخواستن قهرمان شن اون دروازه بانی طالب بود که همه وشن رو ابقا کرد پس اگه اینطوره جلالی و پیوس که پاس رو قهرمان کردن چی باید بگن ؟ کاظمی که سپاهان رو قهرمان کرد چی باید بگه .این آقا وقتی توی استقلال بود میخواست همه کاره خودش و نظری جوبیاری باشن و فتح الله زاده فقط میگفت چقدر میخوای تا بنویسم
مایلی کهن نیتش پاکه ولی مدرک نداره و نمیتونه یه تنه فوتبال رو پاک کنه و اصلاً اهل رابطه بازی و اینکه توی کارش دلخوالت کنن و یا با پول بخرنش سفارشی کار کنه یا بازیکن ساری کنه تا تیم موفق شه نیست
اون سال که اومد فولاد هیچ بازیکنی با خودش نیورده و حتی وقتی استعفا داد و رفت اون یه مقدار پولی هم که که پیش قرداد گرفته بود میخواست پس بده .اون دوستمون هم که در مورد دستمزد قلعه نویی توی مس کرمان گفته بود هم باید اضافه کرد که خود بچه های کرمان که از دوستاهام بودن گفتن که برای شش ماه حضورش توی مس 500 میلیون تومن گرفت
حرفات انقدر بی منطق بود که اصلا نمیخواستم جوابتو بدم...فقط اینو بگم که تمام
قهرمانیهای استقلال شد باد هوا و در اثر چرخش ابر و ماه و خورشید بدست اومد؟
این دیگه اوج بی انصافیست...
قلعه نوعی همینه که گفتم امثال شما و مایلی کلنگ نمیتونین این همه موفقیت رو
هضم کنین و بعضا روی حسادت این حرفها رو میزنین
مایلی کهن حرصش گرفته تیمش 4 تا 4 تا میخوره باید یه چرت و پرتی بگه تا حواس همه
پرت بشه....یادت رفته حاجی مایلی چه بلایی سر پیکان و فولاد و تیم ملی آورد؟؟؟
پیکان و فولاد هر دو رفتن یه دسته پایین تر باز دم قلعه نوعی گرم که هر جا بوده
یه عنوانی کسب کرده...همه ی عناوینش تو استقلال ، نگه داشتن استقلال اهواز تو لیگ
درخشش با مس و صدر نشینی با سپاهان شانسیه و با حمایت بوده؟؟؟؟؟
اگه اینطوریه پس دمش گرم که انقدر قدرت داره که میتونه همچین حمایتی داشته باشه!!!

Valencia
11-11-2009, 23:32
نظر من اینه که به هیچکدومشون نمیشه حقی داد!!! قلعه نوعی فرهنگ صحبت پشت رسانه ها رو نداره!!مایلی کهن هم فقط از خودش تعریف می کنه!!!
ما باید اول به مربی هامون فرهنگ حرف زدن یاد بدیم!!!یکی رو مثل کربکندی بی حاشیه با اینا مقایسه کنید همه چیز روشن میشه!
من خودم از شخصیت قلعه نوعی اصلا خوشم نمیاد و توبار فنیشم اعتقاد خاصی بهش ندارم چرا که تو تیم ملی می تونست کاری می کرد و بجای استفاده از خطیبی و عنایتی 120 دقیقه در پست های غیر تخصصی و بازی ندادن به مبعلی و کاظمیان فهمیدم بار فنی خوبی رو نداره!
مایلی کهن هم که فقط بار منفی تو این چند ساله به فوتبال واردکرده و با حسادت به قطبی و امثال اون خودشو نشون داده!!

POORIA BAYERNI
12-11-2009, 00:49
سلام....
اول من بگم ميخوام كلي حرف بزنم كلآ خصوصيات هردو شونو بگم بعد هم به حق ميرسيم......اينم بگم طرفدار هيچ كدومشون نيستم كه بخوام جانبدارانه بحرفم...

اول مايلي كهن به نظرم صادقه..به اصولي كه اعتقاد داره هميشه عمل ميكنه...البته خيلياشو من قفول ندارم...كارايي هم كه ميخواد بكنه به نظر خودش ميخواد فوتبالو پاك كنه كه فكر نكنم فوتبال ايران پاك شدني باشه....ولي اينم بگم لحن ادبياتش فوق العاده بده...خيليم بده..به نظر منم دانش مربي گريش هم تموم شده....توي 1جمله بخوام بگم آدميه كه باطن و ظاهرش يكيه و بي ادب هم هست به اصوليم اعتقاد داره كه خيلياش چطور بگم قرون وسطيي هست....

دوم قلعه نويي..در مورد دانشش كه به نظرم بهترين نباشه بهتريناست....حالا ميايم سره خصوصيات فرديش....اول به نظرم خيلي متظاهر هست..ميخواد خودشو به اينو اون بچسبونه..باطن و ظاهرش يكي ني....يعني نونو به نرخ روز ميخوره....ادبياتشم كه قفول ندارم مثل ممد مايلي در سطحي پايين تر....

حالا بريم سره دعواي اين آقايون.....يكي دو بحث هم ني....
اول به نظرم مايلي كهن هروقت اعصابش خورده يا تيمش باخته 1گيري به يكي بايد بده حال 1روز فيروز كريميه 1روز هم قلعه نويي...

خيلي از حرفايي كه مايلي كهن هم ميزنه بسيار الكي هست...مثلآ همين كه ميگه ماشين مدل بالا داره...خب داره ميخره خدا بيشترش كنه..از جايي هم دزدي نكرده....انصافآ هم خيلي به قلعه نويي توهين كرد هرچند بي پاسخ نبود ولي هميشه خودش شروع ميكرد....

در مورد اين حرفيم كه ميگه استقلال حمايت شده كه قهرمان شد..كاري به استقلال ندارم..نظر كلي من اينه كه كلآ حمايت از تيم هاي مختلف صورت ميگيره...شك نكنيد حتمآ صورت ميگيره....هم از تيم هم از بازيكن هم از مربي هم از مديرعامل مطمئن باشيد صورت ميگيره....

MILOS KRASIC
12-11-2009, 00:58
حق با هیچکدومشون نیست

دوتاشون آدمای حرف مفت زن و بی خودی هستن.

Nastaran
12-11-2009, 01:47
اگرم حق با قلعه نوعی نباشه حداقل انقدر ادب داره که بعد از باخت تیمش برای خالی نبودن عریضه چرت و پرت نگه.

.:AoShiMa SaN:.
12-11-2009, 02:09
حق با هیچکدومشون نیست

دوتاشون آدمای حرف مفت زن و بی خودی هستن.

صد در صد تایید میشه جفتشون دو تا آدم لمپنن که سالهاس حق امثال مجید جلالی و امپراطورو می خورن ، ادبیات جفتشونم بانمکه و تاسف بار ، جفتشونم خودشونو گم کردن یکی تو پول اون یکی تو توهم ، بنده خدا مایلی کهن فک می کنه لنین فوتبال ایرانه

البته یه نکته هست: میگن حرف حقو باید شنید حتی از دهن کافر ، مایلی کهن خودشم کم مساله نداره و اکثرا الکی گیر میده ولی گاهی ساید برحسب تصادف حرفاش درسته و دلیلی نداره انکارش کنیم ، مثلا حرفایی که در مورد قلعه نویی میزنه تا حد زیادی درسته ، این که مال کجای به کسی ربطی نداره ولی کاملا واضحه که این آدم جنبه ی این پولی که به دست آورده رو نداشته البته این به ما ربطی نداره نمیشه هرکی پولدار شد بش بگیم گدا معتبر شده ولی رفتار قلعه نویی واقعا زنندس و فوق العاده آدم فاسدیه نصف فساد فوتبال ایران یه جوری به این ربط داره تو اکثر تبانیا رد پاش هست ، مثل تبانی با پیام پارسال تبانی با توری دربی رفت پارسال تبانی دو تا استقلالا و خیلی چیزای دیگه که دکتر شریفی ~x( چون سرگرم بررسی ریش و پشم فوتبالیستا بودن فرصت نکردن پی گیری کنن

البته خود مایلی کهنم یه همچین پدیده ایه تقریبا ، از اون بازی ندادنای خداداد بگیرید تا این سرمربی تیم ملی شدنش که ظاهرا به دلیل کفایتشون و کارنامه ی درخشانشون بوده.

کلام آخر: نوشداروی فوتبال ما نه جام جهانیه نه پوله نه سیاسته نه ... نوشداروش یه کمیته ی قوی با ابعاد حقوقی و فنیه که به صورت کاملا قاطعانه با دوپینگ دلالیسم و خصوصا تبانی برخورد کنه و کوچکترین شایعات رو هم ببره زیر ذریه بین و به قول معروف آن که حساب پاک است از محاسبه چه باک است ، باید فوتبال پاکسازی شه

Leo Messi
12-11-2009, 09:26
آن چیز که عیان است...چه حاجت به بیان است

خب مشخصه.من 120%مایلی رو مقصر میدونم.
مایلی با همه مشکل داره.قلعه نویی.دایی.ملکیان(عضو هیئت مدیره سایپا)و به پروین هم که سعی داشت این دو تا رو با هم آشتی بده توهین کرد.
ضمنا اون بیانیه های تاسف بار و خنده دارش اونم در زمانی که سرمربی موقت شده بود.
شاهکار آخرش هم تو استادیوم قدس همدان دور زمین رو با پا متر میکرد:6qwup3:
تازه حرف هایی که در مورد ژنرال میزنه بی ربطه.به روستاش توهین میکنه.بهش میگه خودتو بچه جنوب جا میزنی شمال تهران خونه میخری.ماشین میخری.

مگه پولدار بودن و ماشین و خونه خریدن جرمه؟
منتظر بیانیه های بعدی مایلی کهن باشید...

12-11-2009, 15:19
آن چیز که عیان است...چه حاجت به بیان است

خب مشخصه.من 120%مایلی رو مقصر میدونم.
مایلی با همه مشکل داره.قلعه نویی.دایی.ملکیان(عضو هیئت مدیره سایپا)و به پروین هم که سعی داشت این دو تا رو با هم آشتی بده توهین کرد.
ضمنا اون بیانیه های تاسف بار و خنده دارش اونم در زمانی که سرمربی موقت شده بود.
شاهکار آخرش هم تو استادیوم قدس همدان دور زمین رو با پا متر میکرد:6qwup3:
تازه حرف هایی که در مورد ژنرال میزنه بی ربطه.به روستاش توهین میکنه.بهش میگه خودتو بچه جنوب جا میزنی شمال تهران خونه میخری.ماشین میخری.

مگه پولدار بودن و ماشین و خونه خریدن جرمه؟
منتظر بیانیه های بعدی مایلی کهن باشید...

این که میخوای از بد بودن مایلی کهن خوب بودن قلعه نویی رو ثابت کنی به سپاهانی بودنت بر نمی گرده؟

CraZy Man
12-11-2009, 15:58
من بين قلعه نوعي و مايلي کهن به امير قلعه نوعي حق رو ميدم چون به نظر من امير خان قلعه نوعي حرف بهتري رو ميزنه مايلي کهن ميگه اگه قلعه نوعي بچه پايئن شهر هستش چرا خونش بالاي تهران هستش قلعه نوعي هم جوابش رو رو خوب داد خب موقعي که پول داره ميره مي خره يا مثلا مايلي کهن گفت از فاميليش معلومه واسه ي کجاست که بعد قلعه نوعي ادرس خونشون رو داد به نظر من که قلعه نوعي حق ميگه مگه يه بچه پايئن شهر يابد تا اخر عمر توي پائين شهر باشه خب وقتي پول داره ميره يه خونه خوب توي شمال شهر مي خره.:5:
من هم اگه جاي قلعه نوعي بودم موقعي که ول داشتم حتي هواپيما هم مي خريدم مگه به کسي مربوطه مايلي کهن اين دعوا رو هم شروع کرد دعواي اين دو نفر داشت تموم مي شد ول دوباره مايلي کهن شروع کرد.:labkhand:

likarimi8@
12-11-2009, 23:55
ادبیات مایلی اصلا جالب نیست و در شان یک مربی نیست.

Chelsea London
13-11-2009, 00:43
یه نکته بگم راجع به هر دو شاید یه خورده آتشی باشه.
قلعه نوعی با اینکه یه استقلالی هست اما اصلا از کارهاش خوشم نمیاد.مربی که میره به بازیکن پول میده و .......
اما مایلی کهنی که تو این سالها برام اطمینان شد که مربی حسود و بی تربیتی هست.کسی که داد رضازاده مظلوم رو دراورد دیگه بگیر و برو
کلا باید هر 2 مربی رو محروم کنن تا درس ادبی بشه واسه بقیه مربیا تا به هم نپیچن

Benjamin Aguero
16-11-2009, 14:42
این مرتیکه ول کن نیست!!!!
بعد قلعه نوعی حالا گیر داده به رضازاده!!!

خودکشی شماره 2 مایلی کهن؛بیانیه علیه رضازاده
به نظر می رسد مایلی کهن با این نامه مثل دفعه قبل در تیم ملی شغل خود را از دست بدهداو به رضازاده می گوید:سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي
سایت گل - محمد مایلی کهن به استاد خطابه و بیانیه نویسی تبدیل شده است. سرمربی سایپا این بار در واکنش به حسین رضازاده قهرمان سابق المپیک و عضو هیئت مدیره سایپا که دو روز پیش از وی انتقاد کرده بود ؛ نامه ای نیشدار تحریر کرده است.این نامه با مقایسه رضازاده و تختی آغاز می شود که کنایه ایست اساسی به رفیق سنگین وزن دایی....بخوانید:
یادش بخير، جادوانه ورزش ايران زنده ياد "آقا تختي" كه راز جاودانگي‌اش نه رنگ و تعداد مدال‌هايش، بلكه دفاع او از حق و حقيقت و در نهايت گرفتن حق مظلوم از ظالم بود. چه بسا ورزشكاراني كه در طول دوران آمدند و رفتند و حتي بيشتر از "آقا تختي" مدال گرفتند اما، خيلي زود فراموش شدند.
روزگار غريبي است كه چنان در چنبره‌ي تعارفات چاپلوسانه گير افتاده‌ايم كه هر حرفي خارج از تعارف و تمجيد را حتي اگر در دفاع از حقيقت باشد، بد اخلاقي مي‌ناميم. اگرچه اين روزها همه ژست حرفه‌اي‌گري مي‌گيريم اما، متاسفانه در عمل طور ديگري رفتار مي‌كنيم. چند وقت پيش يكي از اعضاي هيات مديره‌ي محترم باشگاه سايپا، در حالي كه تخصصي در مسايل فني نداشتند وارد مباحث فني تيم و كادرفني شده و مطالب‌شان را به جاي اينكه در جلسه‌ي هيات مديره مطرح نمايند، رسانه‌اي نمودند. علي‌رغم اينكه بيش از 10 روز از اين صحبت‌ها و مصاحبه گذشت هيچ واكنشي از سوي شما آقاي رضازاده! نشان داده نشد اما، چگونه است كه بلافاصله پس از اينكه بنده ناچارا ناگزير به پاسخ آن صحبت‌ها شدم، در كمتر از 24 ساعت عكس العمل شما را مشاهده نموده و شما آقاي رضازاده! به عنوان قهرمان اين مملكت حرف‌هاي بنده را غير حرفه‌اي، غيراخلاقي و كم لطفي دانستيد. آيا اين بدان معنا نيست كه شما يك طرفه به قاضي رفته باشيد و صرفا از آن عضو هيات مديره دفاع نموده باشيد؟
آقاي رضازاده! از نظر من كار غير حرفه‌اي يعني ورود به مسايل فني بدون تخصص لازم، كار غير اخلاقي يعني رسانه‌اي نمودن مسايل داخلي خانواده‌ي باشگاه، از همه مهمتر دروغ گفتن به مردم است. اينك خودتان قضاوت كنيد كه آيا صحبت‌هاي من غير حرفه‌اي و غير اخلاقي بوده يا صحبت‌هاي دوست شفيق و صميمي و به عبارتي مدير برنامه‌هاي شما؟! آقاي رضازاده! در جايي ديگر عنوان كرده بوديد كه مايلي‌كهن محبت‌هاي هيات مديره را ناديده گرفته است.
اي كاش واضح‌تر در اين زمينه صحبت مي‌كرديد زيرا شايد اين شائبه به وجود آيد كه محبت‌هاي هيات مديره يعني گرفتن امتيازهاي شخصي از باشگاه يا گروه خودروسازي سايپا (مانند گرفتن ماكسيما، مگان، زانتيا و يا امتياز نمايندگي محصولات سايپا و ...) در حالي كه همگان مي‌دانند بنده هيچ گاه به دنبال گرفتن ذره‌اي امتياز شخصي نبوده و نيستم و همواره در هر كجا كه مشغول به كار بوده‌ام نهايت تلاش خود را در جهت كاهش هزينه‌ها به كار گرفته و نيتي به جز ارايه‌ي خدمت صادقانه نداشته و ندارم.
آقاي رضازاده! در جاي ديگري عنوان كرده‌ايد كه در هر كجا و در هر زمان از من حمايت كرده‌ايد. مي‌توانيد براي اين صحبت خود شواهدي ارايه دهيد؟ ضمن اينكه قابل ذكر است زماني كه تيم مشكلي نداشته باشد و خوب هم نتيجه بگيرد به حمايت خاصي نيازي نيست بلكه مديريت حرفه‌اي ورزش به هنگام عدم نتيجه‌گيري بايد خود را بروز دهد و از تيم حمايت كند. آقاي رضازاده! شايد من جزو معدود فوتبالي‌هايي باشم كه با تمام وجودم نه تنها با فوتبال بلكه با اكثر رشته‌هاي ورزشي عجين شده باشد و اگر علاقه‌ام نسبت به رشته‌هاي ورزشي ديگر بيشتر از فوتبال نباشد، كمتر هم نيست.
از اين رو يادم نمي‌رود كه اعجوبه‌ي وزنه‌برداري جهان آقاي محمد نصيري در المپيك 1968 مكزيك در مبارزه‌اي سخت و نفس‌گير توانست بر "ايمر فولدي" مجارستاني غلبه كند چگونه اشك شوق از چشمانم جاري شد و پس از آن كه در همان المپيك "واسلي الكسيف" توانست مدال طلا را در فوق سنگين براي شوروي سابق به ارمغان آورد، چقدر غبطه خوردم و از خداوند بزرگ تمنا كردم كه روزي هم ما در اين وزن قهرمان شويم. بعدها با رشادت و با حضور باصلابت شما در المپيك‌هاي سيدني و آتن و با فرياد يا ابوالفضل شما من هم ياابوالفضل گفتم و بار ديگر اشك شوق ريختم، با اين تفاوت كه زماني كه براي قهرماني نصيري عزيز گريستم نوجواني 14 ساله بودم اما، در المپيك آتن به مردي 54 ساله تغيير يافته بودم. آقاي رضازاده! با توجه به اينكه فرزندان من هم سن و سال شما هستند و عمر حضور من در ورزش قهرماني بيش از سن فرزندانم است پس به خودم حق مي‌دهم كه نكاتي را به شما يادآوري كنم. اين روزها متاسفانه، بي‌عدالتي در ورزش ما در اكثر سطوح ورزش ريشه دوانده است و عنوان كردن زشتي‌ها و پلشتي‌ها در كنار واقعيت‌ها و ايستادن در مقابل آنها بسيار سخت و طاقت‌فرسا گرديده است.
در چنين روزهايي كه براي گفتن حرف حق به نداشتن حرفه‌اي‌گري و بي‌اخلاقي متهم مي‌شوي، طرفدار حق و حقيقت بودن واقعا سخت و جان‌فرساست. اما، سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي تا با اين كار نگذاري خاطرات خوش ما با تو به تلخي گرايد و يا روياهايمان شكسته شود. در نهايت حسين عزيز اگر نوشم نه‌اي، نيشم نباشي.

دیگه داره خودشو مسخره میکنه!
از قلعه نوعی متنفرم ولی....
حالم از این مرتیکه بهم میخوره!

ransomer
16-11-2009, 16:06

میشه بقیه شو بگی کیان؟؟؟

به غیر از این 2 نفر

16-11-2009, 16:52
میشه بقیه شو بگی کیان؟؟؟

به غیر از این 2 نفر

اینقد سنگشو به سینه نزن ، قلعه نویی با کسی غیر این دو تا مشکل نداره؟؟ مرتیکه یه مدت می پیچید به پای امپراطور ، یه مدت گیر داد به دایی ، بعد اون اتفاقات جام ملتها یادت رفته چه جوری جواب مردمو می داد؟؟ یادت رفته خطیبی رو فیکس میذاشت چون با کاظمیان مشکل داشت؟ یادت رفته چه قد پاچه حجازیو گرفت؟؟ یادت رفته قصه ای که با کریمی داشتو؟؟ یادت رفته چه جوری با حاج رضایی حرف زد؟؟ یادت رفته قضیه تبانی و زرینچه رو؟؟ یادت رفتهحرفایی که راجع به جلالی زدو؟؟ یادت رفته راجع به برانکو چی می گفت؟؟

Aliano
16-11-2009, 17:20
اینقد سنگشو به سینه نزن ، قلعه نویی با کسی غیر این دو تا مشکل نداره؟؟ مرتیکه یه مدت می پیچید به پای امپراطور ، یه مدت گیر داد به دایی ، بعد اون اتفاقات جام ملتها یادت رفته چه جوری جواب مردمو می داد؟؟ یادت رفته خطیبی رو فیکس میذاشت چون با کاظمیان مشکل داشت؟ یادت رفته چه قد پاچه حجازیو گرفت؟؟ یادت رفته قصه ای که با کریمی داشتو؟؟ یادت رفته چه جوری با حاج رضایی حرف زد؟؟ یادت رفته قضیه تبانی و زرینچه رو؟؟ یادت رفتهحرفایی که راجع به جلالی زدو؟؟ یادت رفته راجع به برانکو چی می گفت؟؟
به نظر من که بی ادبی های مایلی گناهش خیلی بالا تر از اینا هست!
اینا همه اختلاف نظری هست که بین مربیهای مختلف وجود داره.مگه دایی خیلی برخورد خوبی داشت؟دایی چجوری جواب مردم رو داد؟قلعه نویی فقط توی پنالتی ها به کره باخت!حالا چون به کریمی بازی نداد گناه کرده؟قضیه زرینچه هم که اثبات نشد!یه بلف زد جریمه هم شد و رفت.
بهتره از بحث منحرف نشیم.چون این چیزا بحثش جداست.موضوع تاپیک یه چیز دیگه است.
به نظر من که قلعه نویی اینقدر بین استقلالی ها محبوب هست که برای تشویقش نیاز به باند بازی و از این حرفا نداشته باشه.مایلی و فریاد شیران هم طاقت دیدن محبوبیت قلعه نویی رو ندارن!اینو میتونی از هر استقلالی بپرسی.مایلی کهن با حمله به رضازاده کاملاض ماهیت خودشو افشا کرد.به نظر من که بیماری عصبی داره یا یجورایی عقده ای شده.

16-11-2009, 17:36
هیچکدوم از حرفای من در راستای اثبات حقانیت مایلی نیست مایلی از قلعه نویی بدتر قلعه نویی از اون بدتر دایی از جفتشون بدتر ، مایل که اینقد تابلو هست نیازی نداره بخوام اثبات کنم عقده ایه ، دایی هم همینطور ولی در مورد قلعه نویی بعضیا نمی خوان بعضی چیزاشو ببینن ، مثلا تو جام ملتها باخت تو پنالتی به کره خیلی بد نیست ولی وقتی دقت کنیم می بینیم که می تونستیم راحت ببریم ، اگه خطیبی هافبک چپ فیکسمون نبود ، اگه عنایتی فیکس نوک حمله نبود ، اگه معدنچی رو دفاع نمی ذاشت اگه و اگه های دیگه اگه با اون کاروان چهل نفرش اونقد حاشیه درس نمی کرد ، به هر حال آدم سالمی نیست ، تبانی تو فوتبال ما هیچ وقت ثابت نمیشه به دلیل تفکرات آدمایی مثل دکتر شریفی که مشغول کارای مهمی مثل تهیه ی پروژه ی ریش ممتاز هستن ، تبانی قلعه نویی با توره دربی رفت و برگشت پارسال که اتفاقا امسال سر از سپاهان درمیاره در مورد تبانیش با پیام در مورد تبانیش با استقلال اهواز و خیلی چیزای دیگه که تو فوتبال ما هیچ وقت اثبات نمیشه ، من خوب بودن کس دیگه ایرو نمیخوام اثبات کنم ، هرچند که خوب اون مجید جلالیه که یا بی تیم می مونه یا هرکی از را می رسه بش میگه پلی استیشن بازی می کنی ، آخرم میان ببرنش زندان

Aliano
16-11-2009, 17:52
هیچکدوم از حرفای من در راستای اثبات حقانیت مایلی نیست مایلی از قلعه نویی بدتر قلعه نویی از اون بدتر دایی از جفتشون بدتر ، مایل که اینقد تابلو هست نیازی نداره بخوام اثبات کنم عقده ایه ، دایی هم همینطور ولی در مورد قلعه نویی بعضیا نمی خوان بعضی چیزاشو ببینن ، مثلا تو جام ملتها باخت تو پنالتی به کره خیلی بد نیست ولی وقتی دقت کنیم می بینیم که می تونستیم راحت ببریم ، اگه خطیبی هافبک چپ فیکسمون نبود ، اگه عنایتی فیکس نوک حمله نبود ، اگه معدنچی رو دفاع نمی ذاشت اگه و اگه های دیگه اگه با اون کاروان چهل نفرش اونقد حاشیه درس نمی کرد ، به هر حال آدم ، تبانی تو فوتبال ما هیچ وقت ثابت نمیشه به دلیل تفکرات آدمایی مثل دکتر شریفی که سالمی نیست مشغول کارای مهمی مثل تهیه ی پروژه ی ریش ممتاز هستن ، تبانی قلعه نویی با توره دربی رفت و برگشت پارسال که اتفاقا امسال سر از سپاهان درمیاره در مورد تبانیش با پیام در مورد تبانیش با استقلال اهواز و خیلی چیزای دیگه که تو فوتبال ما هیچ وقت اثبات نمیشه ، من خوب بودن کس دیگه ایرو نمیخوام اثبات کنم ، هرچند که خوب اون مجید جلالیه که یا بی تیم می مونه یا هرکی از را می رسه بش میگه پلی استیشن بازی می کنی ، آخرم میان ببرنش زندان
در مورد عملکردش تو جام ملتها باهات موافقم ولی خوب اینجا بحثش یه چیز دیگه است.
باز که گفتی سالم نیست!
آقا مصطفی!هر کی ندونه حداقل من و تو خوب میدونیم که هر ادعایی دلیل و مدرک میخواد!میفهمی که!:1:تهمت زدن گناهش از هر چیزی بالا تره!
ببینید کلاً مایلی با قلعه نویی مشکل شخصی داره!فقط به بازی استقلال-سایپا پارسال هم بر نمیگرده.قبلش هم بوده.توی اون نودی که تو دوران مربیگری قلعه نویی تو تیم ملی پخش شد(یه تیکه هاییش رو هم هفته پیش پخش کرد).اونجا هم مایلی با متلک و کنایه حرف میزد.
پس موضوع سالم یا ناسالم بودن قلعه نویی نیست.مشکل تسویه حساب های شخصیه که مایلی میاد علنی میکنه!

16-11-2009, 18:07
در مورد مایلی کهن باهات موافقم به عنوان یه پرسپولیسی یادم نمیره چه برخوردی با خداداد و امپراطور داشت ، در مورد قلعه نویی نمی تونم چیزیو اثبات کنم قبول ولی بازی توره تو دور رفت که تک به تکو بیرون زد و ... و محروم شدن عجیبش قبل از بازی برگشت و بعد حضورش تو تیم پرستاره ی قلعه نویی واقعا شبهه آفرینه ، ولی به هر حال راس میگی اگه یه درصدم احتمال اشتباه من باشه نباید این حرفو بزنم

Leo Messi
17-11-2009, 10:09
این که میخوای از بد بودن مایلی کهن خوب بودن قلعه نویی رو ثابت کنی به سپاهانی بودنت بر نمی گرده؟نه.اصلا چنین چیزی نیست.من یه استقلالی بودم(به خاطر ژنرال).فقط به خاطر ژنرال سپاهانی هستم و میدونم که به تیم خودش استقلال بر خواهد گشت.(البته وقتی که شرایط مهیا بشه)
منتظر بیانیه های بعدی مایلی کهن باشید...این رو آخر نوشته قبلم گذاشته بودم.دیدید که درست بود.دیگه به حسین رضا زاده هم رحم نکرد.قبلش هم با ملک پوری(اگه اشتباه نکرده باشم) یکی از اعضای هیئت مدیره سایپا یه بحث انجام داد.
من که به آدم بودن این بشر شک دارم.....شما رو نمیدونم

hitman47
20-11-2009, 13:32
مایلی کهن رو اگه اینجوری ول کنند بعداً به رهبر وامام هم شاید گیر بده.
مایلی کهن یک آدم حسود پرکینه بی ادب وبی تربیتی هست. درسته ریش وتسبیح گذاشته وادعای بچه مذهبی بودن وسید بودن میکنه ولی همه سیدها ازش بیزارن.
از همون اول من از این مایلی کلنگ خوشم نمیومد. خیلی آدم عوضی هست هر تیمی هم بره پر حاشیه میشه. همیشه هم زبونش وله. کسی از زبونش سالم نمیمونه. دیگه وقتی به رضازاده گیر داد حقیقتش لو رفت. مساله اختلاف با قلعه نوعی نیست. مساله اینه که این مرتیکه چشم دیدن هیچ مرد پر هواداری رو نداره. ازقبل هم دیدیم که چه طوری با بقیه رفتار داشت.
به نظر من این تاپیک رو تعطیل کنیم چون هممون راجع به مایلی کهن یک نظر داریم. اصلاً این مردک ناچیز ارزش اینو نداره که انگشتهامونو تو کیبورد به خاطرش حرکت بدیم. ارزش اینو نداره که یه تاپیک حرومش کنیم. واقعاً میگم. خودش با این حرفهاش داره قبرشو میکنه.

20-11-2009, 17:14
مایلی کهن رو اگه اینجوری ول کنند بعداً به رهبر وامام هم شاید گیر بده.
مایلی کهن یک آدم حسود پرکینه بی ادب وبی تربیتی هست. درسته ریش وتسبیح گذاشته وادعای بچه مذهبی بودن وسید بودن میکنه ولی همه سیدها ازش بیزارن.
از همون اول من از این مایلی کلنگ خوشم نمیومد. خیلی آدم عوضی هست هر تیمی هم بره پر حاشیه میشه. همیشه هم زبونش وله. کسی از زبونش سالم نمیمونه. دیگه وقتی به رضازاده گیر داد حقیقتش لو رفت. مساله اختلاف با قلعه نوعی نیست. مساله اینه که این مرتیکه چشم دیدن هیچ مرد پر هواداری رو نداره. ازقبل هم دیدیم که چه طوری با بقیه رفتار داشت.
به نظر من این تاپیک رو تعطیل کنیم چون هممون راجع به مایلی کهن یک نظر داریم. اصلاً این مردک ناچیز ارزش اینو نداره که انگشتهامونو تو کیبورد به خاطرش حرکت بدیم. ارزش اینو نداره که یه تاپیک حرومش کنیم. واقعاً میگم. خودش با این حرفهاش داره قبرشو میکنه.

اینجورم نیس ، من اصلا ازمایلی کهن خوشم نمیاد ولی آدم شروری به نظرم نیست یه جورایی ساده و حسود و شدیدا دچار توهمه هنوز تو جو آبکش کردن کره هستش بنده خدا

...LaDy...
20-11-2009, 17:33
ماجرای دعوای این دو مربی از مدت ها پیش آغاز شده و متاسفانه روز به روز هم در حال بدتر شدن است.

شما حق را به کدامیک میدهید؟به هیچ کدوم چون این دوتا کاملا با روحیات هم جور در میان:32:از پس هم بر میان ولی کلا این مایلی کهن که کرم می ریزه:32:
مایلی کهن یا قلعه نوعی؟
ایا تماشاگران بازی برگشت استقلال - سایپا در فصل پیش از پیش خودشان شروع به فحاشی به مربی وقت تیم ملی کردند یا واقعا مسائلی پشت پرده بوده. یا اینکه این مایلی کهن است که دارد بی مورد با بیانیه ها و مصاحبه های عجیب و غریب خود علیه قلعه نوعی به مساله دامن میزند.

ببینید چون مایلی آدم حکومت خیلی خیلی هواشو دارن واگر این اعتراض ها وتوحین ها نبود وضعمون از اینی که هم هست بدتر می شد.وکلا خواستن که سایپا نبازه که نگن این کیه که آوردینش کردینش سرمربی تیم ملی :34:

20-11-2009, 18:16

شما حق را به کدامیک میدهید؟به هیچ کدوم چون این دوتا کاملا با روحیات هم جور در میان:32:از پس هم بر میان ولی کلا این مایلی کهن که کرم می ریزه:32:
مایلی کهن یا قلعه نوعی؟

ببینید چون مایلی آدم حکومت خیلی خیلی هواشو دارن واگر این اعتراض ها وتوحین ها نبود وضعمون از اینی که هم هست بدتر می شد.وکلا خواستن که سایپا نبازه که نگن این کیه که آوردینش کردینش سرمربی تیم ملی :34:

تحلیل بانمکیه ، اتفاقا به نظر منم قلعه نویی رو قهرمان کردن که نگن این کیه اوردین سرمربی کردین ، آدم حکومت دیگه چه صیغه ایه آخه؟؟!!! فوتبال کثیفه درست ولی با این تخیلات که نمیشه مشکلاتو ریشه یابی کرد ، اون یارو پلاتینی هم کثافتکاری می کنه مثل صود ناجوانمردانه ی بارسا به فینال و قهرمانیش و صعود ناجوانمردانه تر فرانسه به جام جهانی ، لابد اونم آدم حکومته؟؟

...LaDy...
20-11-2009, 18:26
تحلیل بانمکیه ، اتفاقا به نظر منم قلعه نویی رو قهرمان کردن که نگن این کیه اوردین سرمربی کردین ، آدم حکومت دیگه چه صیغه ایه آخه؟؟!!! فوتبال کثیفه درست ولی با این تخیلات که نمیشه مشکلاتو ریشه یابی کرد ، اون یارو پلاتینی هم کثافتکاری می کنه مثل صود ناجوانمردانه ی بارسا به فینال و قهرمانیش و صعود ناجوانمردانه تر فرانسه به جام جهانی ، لابد اونم آدم حکومته؟؟
مرسی:72:
وا مگه اون بازی آخر رو نمی گید سایپا واستقلال باهم مسابقه دادن وهمون روز ویا روز قبلش مایلی رو کرده بودن سرمربی تیم ملی.:53:
منظور از مرد حکومت اینکه طرفدار حکومت به خاطر همیت هواش رو دارن:53:
شما هم که رفتی جاده خاکی هی اون بازی لعنتی چلسی رو می گید که اشک آدم در بیاد:29:
پلاتینی که همه کارست هر غلطی رو هم که خواست می کنه...

20-11-2009, 18:40
آره منم بیشتر اعصابم امروز از این پلاتینی خود بود ، با این بازی فرانسه ایرلند یاد اون بازی چلسی بارسا افتادم. خیلی آدم مزخرفیه این یارو

only red
20-11-2009, 18:59
به نظر من حرفهای مایلی کهن هم مثبت هم منفی از یه طرف تمام چیزهایی رو که میبینه بدون شرح میگه و از هیچکی هم نمیترسه چون پشتش از ........ گرمه و هم پره.
مثبتش اینه که همه ادمهایی رو که پشت پرده کارهایی رو میکنند و این فوتبال رو به گند کشیدن میگه.
منفیش هم اینه که با این کارهاش و حرفاش باعث خراب تر شدن جو فوتبال ایران میشه.
من کاری به این ندارم که حق با مایلی کهن یا قلعه نوعی هست ولی فوتبال ایران همه چیزش شده
همین کارها و با این حرفها و دعواها تیم ایران به جام جهانی نمیره و باید نیوزلند بره
قطبی حق داره میگه تیم ملی شده تیم درجه 2 اسیا
با این کارها هم انتظار بیشتر نمیره.

CraZy Man
21-11-2009, 14:47
به نظر من مايلي کهن خيلي خود خواه هستش دعواي اين دو نفر سال پيش بود بعد از مدتي ديگه با هم جر و بحث نمي کردن تا اينکه چند وقت پيش سايپا بازيش رو باخت مايلي کهن گير داد به ژنرال اخه يکي نيست بهش بگه ژنرال چي کارت کرده.
اصلا چه دليلي داشت بعد از يه مدت خيلي طولاني بياد دوباره اسم قلعه نوعي رو وسط بکشه يا اينکه گير بده که قلعه نوعي خونش بالاشهر هستش اره اقا جون پول داره ميره بالا شهر خونه ميخره توهم اگه پول داري برو بالا شهر خونه بخر.:32:

21-11-2009, 14:54
خونه بالا شهر خریدن موردی نداره ولی اگه جنبش نباشه فاجعه می شه ، مثل دایی ، مثل قلعه نویی ، اینا وقتی پولدار میشن خطرناک میشن ، ضمن اینکه قلعه نویی خیلی ادعای بچه مولوی بودن داره ، مایلی کهن از کل چرت و پرتاش میشه یه چند تا نکته خوبو کشید بیرون

hamedss
21-11-2009, 19:55
حاجی مایلی و دادگاه بلخ

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

چه کسی از حاجی مایلی می ترسد؟

در خبر ها آمده است که ستاد منشور اخلاقی به مایلی کهن تذکر کتبی داد. ابتدا متن خبر را بخوانید:

ستاد منشور اخلاقى به مايلى كهن تذكر كتبى داد
پس از اينكه فشار ها روى ستاد منشور اخلاقى شدت گرفت حالا شنيده مى شود اين ستاد براى محمد مايلى كهن سرمربى تيم سايپا هم تذكر كتبى فرستاده است تا نشان دهد بين مربيان تبعيضى قائل نمى شوند.تذكر كتبى براى مايلى كهن در حاليست كه محمد مايلى كهن اظهارات تندى انجام داده و ستاد منشور اخلاقى فقط به يك تذكر بسنده كرده است.

واقعا که باید به این ستاد منشور اخلاقی جایزه زرشک طلایی را تقدیم نمود و از این همه جسارت و شهامت تقدیر به عمل آورد و به اعضای این ستاد گفت برادران دینی و اخلاقی یک بام و دو هوا که نمی شود وقتی شما یک سرمربی قهرمان آسیا را بخاطر یک جمله طنز انتقادی در یک مصاحبه و یک بازیکن بیچاره رابه فقط به جرم بلند بودن 2 سانت مو چندین هفته محروم می فرمایید و یا یک بازیکن نگون بخت را بخاطر کمی عشوه گری و بستن مچ بند و یا زیور آلات و یا بجرم سوار شدن موتور تریل و آن یکی را بخاطر اتهام واهی وارد شده –که در دادگاه هم تبرئه می شود- محکوم به بازی در لیگ دسته یک می فرمایید. چگونه است که وقتی به حاجی مایلی میرسید ناگهان تمامی تمامی ابزار آلات اصلاحتان کند می شود؟

چگونه است که مردی بخود اجازه میدهد که کیان یک لیگ و سایر سرمربیان را فقط بدلیل باخت های پیاپی و کم بودن ظرفیت و عقده های آنچنانی به لجن بکشد و به هرکسی که دلش می خواهد توهین کند و هر اتهامی وارد کند و همچون دیوانگان وعقل باختگان هرازگاهی عده ای را به توپ ببند، شما فقط به ذکر کتبی یا شفاهی بسنده کنید؟ مبنای اینگونه قضاوت ها در کجاست؟ کتاب قانونش کجاست.

میگویند شخصی به شهر بلخ وارد شد و دید که تابوتی میبرند که مرده روی آن نشسته و فریاد می کند که ای مسلمانان من نمرده ام، برای چه مرا به گورستان می برید. پرس و جو می کند که این چگونه تشییع جنازه ایست؟ بدو پاسخ میدهند که این مرد به سفر رفته و دیر بازگشته است.4 نفر شهادت داده اند که او مرده است و و چون ثروت زیادی داشته است و فرزندی نداشته اموالش را مصادره کرده اند و حکم مردن او را داده اند. اکنون که بازگشته به حکم قاضی بلخ می برندش تا دفنش کنند، چون شهادت 4 نفر انسان (عادل!!!!) برای صدور حکم کافی بوده تا حکم بر مردنش صادر شود.

به نظر میرسد که در کمیته انضباطی و ستاد منشور اخلاقی 4 نفر شاهد عادل حاضر و حکم بر برائت حاجی مایلی داده اند

hitman47
21-11-2009, 21:25
بابا مایلی هیچ وقت حقایق فوتبال ایران رو افشا نکرده ونمیکرد چون خودش یکی از علتهاش هست. کسانی که پشتش رو داغ کردن همونایی هستن که فوتبال ایران رو به این روز انداختن.
مایلی کهن آدم مزخرفیه که به خاطر پارتیهاش منصب داره نه کمتر نه بیشتر. حرفهاش هم از خودش مزخرفتر.
اگه شما دنبال کسی هستید که واقعاً داره واقعیتهای این فوتبال رو میگه اون خداداد عزیزی عزیز دل همه ایرانیهاست. واقعاً اگه کسی هم داره چوب راستگوییش رو میخوره هم همین بنده خداست.
چون نمیخاد دلال بازی تو ایران باشه همیشه از تیمها اخراجش میکنند (چون اون مدیر تیمها از همین دلالها جیبشون پره) چون همیشه واقعیتهای فوتبال مزخرفمون رو میگه همیشه به کمیته انظباطی دعوتش میکنند.
هر حرفی هم خداداد تا حالا زده درست بوده (البته تو موضع گیریش علیه قطبی من باهاش مخالفم)
آیا این مایلی کلنگ تاحالا جرآت کرده درباره منشور اخلاقی نظر بده. خداداد گفت کجای فوتبالمون درسته که این درست باشه.
آیا این مایلی کلنگ تاحالا با مربیان بی کیفیت کروات اختلاف داشته. خداداد گفت ویچ ها وساندویچ ها فوتبال مارو به گند کشیدن.
آیا این مایلی کلنگ تاحالا از دلال بازی ها انتقاد کرده. خداداد همیشه به خاطر تحویل نگرفتن دلالها از اون تیمها اخراج شده.
اگه شما میخاید واقعیت فوتبالمون رو بدونید باید به حرفهای خداداد گوش بدید نه این روانی.

21-11-2009, 21:43
بابا مایلی هیچ وقت حقایق فوتبال ایران رو افشا نکرده ونمیکرد چون خودش یکی از علتهاش هست. کسانی که پشتش رو داغ کردن همونایی هستن که فوتبال ایران رو به این روز انداختن.
مایلی کهن آدم مزخرفیه که به خاطر پارتیهاش منصب داره نه کمتر نه بیشتر. حرفهاش هم از خودش مزخرفتر.
اگه شما دنبال کسی هستید که واقعاً داره واقعیتهای این فوتبال رو میگه اون خداداد عزیزی عزیز دل همه ایرانیهاست. واقعاً اگه کسی هم داره چوب راستگوییش رو میخوره هم همین بنده خداست.
چون نمیخاد دلال بازی تو ایران باشه همیشه از تیمها اخراجش میکنند (چون اون مدیر تیمها از همین دلالها جیبشون پره) چون همیشه واقعیتهای فوتبال مزخرفمون رو میگه همیشه به کمیته انظباطی دعوتش میکنند.
هر حرفی هم خداداد تا حالا زده درست بوده (البته تو موضع گیریش علیه قطبی من باهاش مخالفم)
آیا این مایلی کلنگ تاحالا جرآت کرده درباره منشور اخلاقی نظر بده. خداداد گفت کجای فوتبالمون درسته که این درست باشه.
آیا این مایلی کلنگ تاحالا با مربیان بی کیفیت کروات اختلاف داشته. خداداد گفت ویچ ها وساندویچ ها فوتبال مارو به گند کشیدن.
آیا این مایلی کلنگ تاحالا از دلال بازی ها انتقاد کرده. خداداد همیشه به خاطر تحویل نگرفتن دلالها از اون تیمها اخراج شده.
اگه شما میخاید واقعیت فوتبالمون رو بدونید باید به حرفهای خداداد گوش بدید نه این روانی.

خداداد یه آدم رک و روراست و صادق و حرفه ای و مظلومه درست ، ولی اولا حرف حقو باید از دهن کافرم شنید دوما ویچها فوتبال مارو به گند کشیدن؟؟ تو این هفت هشت دوره لیگ یه ویچ بوده که تونسته نایب قهرمانی آسیارو نصیب ایران کنه تیم ملی هم با یه ویچ سی و هفت هشتم بود ، فقط مشکلش باخت به پرتغال بود و گفت دیگه وقتش بریم سراغ مربی وطنی ، قلعه نویی رو اوردن یه تنه همچین .... که پنجاهم شدیم و بعدشم ورژن جوونگرایی شده ی مربی وطنی که اونم همچین ... که الان با وجود اصلاحات محدود امپراطور شصت و سومیم زیر بحرینیم ، هیچ ادعایی تو فوتبال نداریم از پس اردن به زوربرمیایم دیگه حتی تیمایی مثل کره و ژاپن حاضر نیستن با ما بازی کنن چه برسه به اینکه بخوایم بگیم از اونا بهتریم یاد آوری می کنم که اگه برانکو بود قطعا اون جام ملتهای کذایی ما ما بود

Boomb
21-11-2009, 22:11
خیلی ها که اینجا چیز میگن واقعا نمیدونن قضیه چیه. یعنی قضیه رو فکر کنم تو ایران 2 نفر میدونن + خدا!
به نظر من بحث کردن در مورد چیزی که بهش علم نداریم کار درستی نیست! روی صحبتم با شخص خاصی هم نیست. ولی میترسم این وسط یه تهمتهای ناروا به کسی زده بشه و .... :1:

GEORGE CLOONEY
22-11-2009, 00:50
مایلی عددی نیست در مورد ژنرال صحبت کنه...ژنرال پسر خداست او اسطورست...او پیامبر فوتبال است..او نماد تعصب است...او به دنیا امده تا پرسپولیس را نابود کند...او فرشته الهی است...مایلی 1 حیوان کثیف است که باید از دنیا به جهنم سوزان برود...

22-11-2009, 02:00
مایلی عددی نیست در مورد ژنرال صحبت کنه...ژنرال پسر خداست او اسطورست...او پیامبر فوتبال است..او نماد تعصب است...او به دنیا امده تا پرسپولیس را نابود کند...او فرشته الهی است...مایلی 1 حیوان کثیف است که باید از دنیا به جهنم سوزان برود...

بله واقعا جنس ادبیات بعضی از قلعه نویی دوستان ،خب همین شماها مایلی رو خل کردین که اون بیانیه هارو شروع کرد دیگه
عددی نیست !!!
پسر خداست !!!
پرسپولیس را نابودکند !!! -فعلا که زیرش زاییده حالا دو هفته دیگه لولش ی کنیم -
فرشتهی الهی !!!
حیوان کثیف!!!
من که ادبیات مایلی رو به این ادبیات واقعا ترجیح میدم

بهش علم نداریم نباید راجع بهش حرف بزنیم؟ خب فوتبال مگه مایملک پدریشونه که هرکاریش خواستن بکنن ، البته درست مگی این حرفا کار ما نیست کار اون شریفی چلمنه بیشعور بی سواده که داره طرح ریش ملی رو آماده می کنه