توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلهای دربی پایتخت " پرسپولیس - استقلال " هفته بیست و پنجم
Amin-TopGoal
03-04-2008, 13:47
بسم الله الرحمن الرحیم
لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
پرسپولیس تهران - استقلال تهران
[Only registered and activated users can see links] VS [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
فصل 86 - 1385 | دیدار رفت
پرسپولیس 2-1 استقلال
صادقی ([Only registered and activated users can see links])
معدنچی ([Only registered and activated users can see links])
اولادی ([Only registered and activated users can see links])
فصل 86 - 1385 | دیدار برگشت
استقلال 1-1 پرسپولیس
نیکبخت ([Only registered and activated users can see links])
علیزاده ([Only registered and activated users can see links])
فصل 87 - 1386 | دیدار رفت
استقلال 1-1 پرسپولیس
کیفیت معمولی
روانخواه ([Only registered and activated users can see links])
خلیلی ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه بازی ([Only registered and activated users can see links])
کیفیت عالی
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] فصل 87 - 1386 | دیدار برگشت [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
پرسپولیس 1-1 استقلال
کیفیت عادی - 700 کیلوبایت
خلاصه بازی ([Only registered and activated users can see links])
کیفیت عالی - 1500 کیلوبایت
لینک برای موبایل
پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ویدئوهای درخواستی خود از این بازی رو در این تاپیک عنوان کنید تا براتون گذاشته بشه [Only registered and activated users can see links]
ITALIANO
03-04-2008, 15:10
داش امین سعی کن خلاصه بازی رو خودت بزار.
آخه اگر بخوایم صحنه خاصی رو درخواست بدیم پراکنده میشه.
خلاصه بازی به این حساسی رو کامل بزار.
MamadMunchen
03-04-2008, 17:26
اووووف :d عجب سرعتي ! بزار بازيكنا دوششون رو بگيرن :d
اين گل خليلي چرا فرمتش 3gp هست !؟ ......
سرعت عمل عالي مستمر :d
من اون صحنه اي رو ميخوام كه كعبي معتقد بود روش خطا شده , كه 100 % هم خطا بود :D
yasaman_kaka
03-04-2008, 19:05
سلام . اگه میتونی موقعیت های گل پرسپولیس رو برای دانلود بزار. ازت خواهش میکنم . فوریه
راستی این نرم افزاری رو هم که باهاش تبدیل به سه جی پی میکنید رو هم میتونی برای دانلود بزاری؟ اگه بزاری ممنون میشم. هر وقت موقعیتهای خطرناک رو گذاشتی لطفا خبرم کن.
Amin-TopGoal
03-04-2008, 19:08
اووووف :d عجب سرعتي ! بزار بازيكنا دوششون رو بگيرن :d
اين گل خليلي چرا فرمتش 3gp هست !؟ ......
سرعت عمل عالي مستمر :d
من اون صحنه اي رو ميخوام كه كعبي معتقد بود روش خطا شده , كه 100 % هم خطا بود :D
گل خلیلی رو درست کردم
اینم فایلی که خواسته بودی. از این به بعد اگه دقیقه ش رو بگی بهتر می تونم پیدا کنم.
دانلود خطا روی کعبی
([Only registered and activated users can see links])
Amin-TopGoal
03-04-2008, 19:10
سلام . اگه میتونی موقعیت های گل پرسپولیس رو برای دانلود بزار. ازت خواهش میکنم . فوریه
راستی این نرم افزاری رو هم که باهاش تبدیل به سه جی پی میکنید رو هم میتونی برای دانلود بزاری؟ اگه بزاری ممنون میشم. هر وقت موقعیتهای خطرناک رو گذاشتی لطفا خبرم کن.
خلاصه بازی رو میذارم. که توش موقعیت های پرسپولیس هم هست
نرم افزار هم اسمش Video Convert Premier هست. بگردی پیدا میشه
yasaman_kaka
03-04-2008, 19:13
پس کو خلاصه بازی؟
yasaman_kaka
03-04-2008, 19:16
واقعا من به عنوان عضو جدید این سایت باید خیلی از شما تشکر کنم. نمیدونستم واقعا ذیعنی فکرش رو هم نمیکردم که به این سرعت به ماها جواب بدید . واقعا زحمت میکشید . من که خیلی خوشم اومد و جا داره بازم همینجا یک بار دیگه از مدیر کل سایت فوتیران کمال تشکر رو داشته باشم.
yasaman_kaka
03-04-2008, 19:48
خلاصه بازی رو میذارم. که توش موقعیت های پرسپولیس هم هست
نرم افزار هم اسمش Video Convert Premier هست. بگردی پیدا میشه
ببین من نمیتونم یعنی نتونستم پیداش کنم . ببخشید من خیلی خنگم . اگه میشی خودت زحمتش رو بکشی و برام بفرستیش . یا همینجا برای دانلود بزاری.
به ادرس زیر بفرست اگه هم که میتونی برای استفاده همه همینجا بزار:
Amin-TopGoal
03-04-2008, 20:06
ببین من نمیتونم یعنی نتونستم پیداش کنم . ببخشید من خیلی خنگم . اگه میشی خودت زحمتش رو بکشی و برام بفرستیش . یا همینجا برای دانلود بزاری.
به ادرس زیر بفرست اگه هم که میتونی برای استفاده همه همینجا بزار:
این تاپیک راجع به بازی دربیه لطفا از بحث اصلی تاپیک خارج نشو. نرم افزار رو فعلا لینکشو ندارم.
تبلیغ وبلاگتم ننویس چون محرومیت داره
لینک خلاصه بازی رو هم گذاشتم
Amin-TopGoal
03-04-2008, 20:59
agha mishe golharo ba keyfiat tar bezari
کیفیت 1500 رو هم اضافه کردم
لطفا فارسی هم تایپ کنید
امین جان گل سید صالحی به استقلال اهواز رو حتما بذار :2::2::2::2::2::14:استثثثنایی بود...:2::13:
MamadMunchen
03-04-2008, 21:31
گل خلیلی رو درست کردم
اینم فایلی که خواسته بودی. از این به بعد اگه دقیقه ش رو بگی بهتر می تونم پیدا کنم.
دانلود خطا روی کعبی ([Only registered and activated users can see links])
700 ؟؟!؟!!! [Only registered and activated users can see links]
كيفيت 1500 رو نداري ؟ :D
از 1500 هم اگه بيشتر ميتوني بزاري مشكلي واسه دانلود ندارم !
Loverboy
03-04-2008, 21:52
امین جان اون دربی که دعوا شد توش که نتیجش 2-2 شد رو داری ؟ اگه داری یه آمار بده دستت درد نکنه
Amin-TopGoal
03-04-2008, 21:55
700 ؟؟!؟!!! [Only registered and activated users can see links]
كيفيت 1500 رو نداري ؟ :D
از 1500 هم اگه بيشتر ميتوني بزاري مشكلي واسه دانلود ندارم !
ایشالله از دفعه های بعد! :1:
حالا یه خطا چیه که 1500 بزنم :12: :17:
Mohsen_Bar3lona
03-04-2008, 22:12
دوست عزیز در مورد درخواست دومت من ی نرم افزار بی نقص دارم به نام Total video convertor که یکی از کامل ترین نرم افزار های تبدیل فرمت های مختلف ویدئویی اعم از 3gp , wmv, mpg , avi , mpeg4 , و..... ضمنا با این نرم افزار شما قادر خواهید بود که فرمت های مختلف صوتی رو هم به یکدیگر تبدیل کنید...
Download ([Only registered and activated users can see links] 44f83)
حجم: 3.9 mb
yasaman_kaka
03-04-2008, 22:43
راستی اگه میتونی دربی سه پرسپولیس 2 بر 1 استقلال رو برد سال 82 رو بزار . برای دانلود گلهاشو.
MamadMunchen
03-04-2008, 22:47
1-ایشالله از دفعه های بعد! :1:
2-حالا یه خطا چیه که 1500 بزنم :12: :17:
1- يعني از دفعه بعد گلها رو با كيفيت 1500 ميزاري ؟ :D خواهيم ديد :D
2- اگه بازيه رم و لاتزيو بود و رو توتي خطا ميشد با كيفيت 5000 هم ميخواستن ميزاشتي :D
03-04-2008, 22:47
اقا محسن دستت درد نکنه. نرم افزار خوبی بود. اقا امین ببخشید که من یک کم از بحث اصلی خارج شدم. از حضار گرامی هم معذرت میخوام.
Amin-TopGoal
03-04-2008, 22:58
1- يعني از دفعه بعد گلها رو با كيفيت 1500 ميزاري ؟ :D خواهيم ديد :D
نميدونم چرا احساس ميكنم كيفيت تصوير گلهاي 1500 از 700 كمتره !!!!!!!!!!
گلها رو که همون هفتصد میذارم. مگه اینکه بازی مهم باشه. منظورم فایل درخواستیت بود :1:
نميدونم چرا احساس ميكنم كيفيت تصوير گلهاي 1500 از 700 كمتره !!!!!!!!!!
نرم افزار تبدیلش فرق می کنه :13:
Loverboy
03-04-2008, 23:54
امین جان جوابمو ندادیا
Amin-TopGoal
04-04-2008, 00:18
امین جان جوابمو ندادیا
این بازی قدیمیه. من ندارمش. تلویزیون هم که تو ایام عید بازیها رو نشون میداد از این بازی رد شد و چیزی نشون نداد.
Loverboy
04-04-2008, 00:30
دستت درد نکنه عزیز دل
majidgoal
04-04-2008, 14:11
سلام امین جان.
اگه میشه یه صحنه از بازی استقلال-پیروزی رو بزار برام که خیلی واسم مهمه.(از دقیقه75:57 تا 76:03)
هر چی خودم تبدیل میکنم اشکال داره.
ممنون میشم خیلی مهمه.
majidgoal
04-04-2008, 14:14
فقط خواهش میکنم کیفیتش خوب باشه چون کارم مهمه.
ممنون.
yasaman_kaka
04-04-2008, 20:48
دوست عزیز در مورد درخواست دومت من ی نرم افزار بی نقص دارم به نام Total video convertor که یکی از کامل ترین نرم افزار های تبدیل فرمت های مختلف ویدئویی اعم از 3gp , wmv, mpg , avi , mpeg4 , و..... ضمنا با این نرم افزار شما قادر خواهید بود که فرمت های مختلف صوتی رو هم به یکدیگر تبدیل کنید...
Download ([Only registered and activated users can see links] 44f83)
حجم: 3.9 mb
سلام . اقا محسن . شما که زحمت کشیدی و نرم افزار رو برای دانلود گذاشتی اگه میتونی همین نرم افزار رو با پسوند زیپ بزار اخه کامپیوتر من فرمت رار رو باز نمیکنه. اگه اینکار رو بکنی خیلی ممنون میشم
Steven Gerrard
04-04-2008, 20:52
محسن میگم یک چیزشو فراموش کردی
اونم کد کیگنش
سلام . اقا محسن . شما که زحمت کشیدی و نرم افزار رو برای دانلود گذاشتی اگه میتونی همین نرم افزار رو با پسوند زیپ بزار اخه کامپیوتر من فرمت رار رو باز نمیکنه. اگه اینکار رو بکنی خیلی ممنون میشم
پیشنهاد میکنم حتما حتما رار رو بگیرید چون الان اکثر فایل ها بسوند رار داره
چند ارسال کاربر Old Trafford ([Only registered and activated users can see links]) به دلیل فارسی ننوشتن پاک شد.
لطفاً رعایت کنید.
MamadMunchen
04-04-2008, 21:13
خوب شما برنامه Win Rar رو نصب كن تا بتوني همه فرمت هاي فشرده رو باهاش باز كني !
منم يه برنامه بهت ميدم بدك نيست !
نرم افزار Win Rar ([Only registered and activated users can see links])
McFun Soft Video Solution 7.8 ([Only registered and activated users can see links])
Amir Argentina
05-04-2008, 00:25
سلام به همگی
استقلالیها باید قبول کنند که تو این بازی شانس زیاد آوردند
البته یه پنالتی صد در صد هم نگرفتند
امین جان بهت تبریک میگم
دستت طلا گل کاشتی
ITALIANO
05-04-2008, 06:32
امین جون میتونی از اون بازی استقلال1-1پیروزی که نیکبخت به استقلال گل زد شوت آشوبی رو بزاری؟
yasaman_kaka
05-04-2008, 09:39
ُلام. امین جون . میدونم درخواستها ازت زیاده ولی اگه میشه خلاصه بازی رو با کیفیت 1500 بزاری.
بازی قدیمی هایی کهtv نشان می داد رو نداری. مثل با خاطرات فوتبال و صفحه ورزش؟
Amin-TopGoal
05-04-2008, 12:49
1. بازی رو برای فروش ندارم
2. متاسافانه چون حجم ضبط تصاویرم بالاست نمی تونم فایلها رو زیاد نگکه دارم. به خاطر همین بازیرو پاکش کردم. شرمنده که فایلی از بازی نمی تونم بزارم
ITALIANO
05-04-2008, 13:11
امین جوون شوت آشوبی در کل 2مگابایت بود:d که لینکش تو وبلاگ بود ولی الان خیلی وقته خراب شده اگر اینو تو آرشیوت داری برام بزار.
دستت درست
خسته نباشی
Old Trafford
05-04-2008, 13:12
امین جون یا مهدی خان گفتین قسمتهای در خواستی بازی اس.پرسپولیس خواستین بهتون بگم البته امین خان گفت.شوت کریم باقری می خواستم:2:
Amin-TopGoal
05-04-2008, 13:35
امین جون یا مهدی خان گفتین قسمتهای در خواستی بازی اس.پرسپولیس خواستین بهتون بگم البته امین خان گفت.شوت کریم باقری می خواستم:2:
تو خلاصه بازی هست
Old Trafford
05-04-2008, 14:16
تو خلاصه بازی هست
آخه عزیز من چون می خوام برای موبایل بزنم میگم بزار مگر نه می تونستم خلاصهی بازی رو بزنم.جون من بزن
راستی video convert premier چرا بیشتر از 5 دقیقه تبدیل نمی کنه یا همین Mcfunsolf video solution چرا ؟ برنامهی دیگه ای هم سوراغ داری؟
سلام امین جان.
اگه میشه یه صحنه از بازی استقلال-پیروزی رو بزار برام که خیلی واسم مهمه.(از دقیقه75:57 تا 76:03)
هر چی خودم تبدیل میکنم اشکال داره.
ممنون میشم خیلی مهمه.
مجید جان فکر کنم منظور شما صحنه آفساید امیر حسین صادقی باشه.
اگه همون صحنه منظورتونه پس از لینک زیر دانلودش کن. امیدوارم کارت راه افتاده باشه.
OffSide SaDeghi ([Only registered and activated users can see links])
موفق باشید.
Steven Gerrard
05-04-2008, 15:17
آخه عزیز من چون می خوام برای موبایل بزنم میگم بزار مگر نه می تونستم خلاصهی بازی رو بزنم.جون من بزن
راستی video convert premier چرا بیشتر از 5 دقیقه تبدیل نمی کنه یا همین Mcfunsolf video solution چرا ؟ برنامهی دیگه ای هم سوراغ داری؟
به احتمال زیاد کد کیگنش رو نزدید
پیشنهاد میکنم از برنامه های بهتر مثل Total Video Convertor استفاده کنید
yasaman_kaka
05-04-2008, 15:39
چطوری میتونم منم برای دانلود فایلی رو بزارم؟ اگه یکی بلده لطفا بهم بگه
Steven Gerrard
05-04-2008, 15:47
چطوری میتونم منم برای دانلود فایلی رو بزارم؟ اگه یکی بلده لطفا بهم بگه
سلام
شما میتونید فایل خود را ( برای عکس در سایت هایی مثل : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و حتی خود سایت آپلود کنید و برای ویدیو ها هم سایتی مثل: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و یا [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) آپلود کنید و با کپی کردن لینک و گذاشتن توی سایت میتونید فایل خود برای دانلود کاربران بزارید
در ضمن
برای گذاشتن لینک میتونید با کلیک کردن روی آیکون [Only registered and activated users can see links] لینک خود را وارد نمایید:31:
---------------------------------------------
میگم کم کم تاپیک داره تبدیل میشه به آموزش اینترنت:D
شوت کریم باقری ([Only registered and activated users can see links])
yasaman_kaka
05-04-2008, 19:33
مرسی از اینکه راهنمایی کردید. اموزش اینترنت مگه اشکالی داره. بعدش بحث راجب دربی بیشتر ادم رو به سر درد میاره.
David Beckham
06-04-2008, 17:18
به نظر من شوتی که کریم باقری به استقلال زد با اینکه طالب لو زد بیرون ولی بازهم از هر2 تا گل ها قشنگ تر بود
امین جون میتونی از اون بازی استقلال1-1پیروزی که نیکبخت به استقلال گل زد شوت آشوبی رو بزاری؟
خيلي خوش سليقه هستي ايتاليانو چون اين واكنش طالب لو از سوي برنامه نود به عنوان زيباترين واكنش فصل پيش ليگ ايران شناخته شد.
Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 20:23
خيلي خوش سليقه هستي ايتاليانو چون اين واكنش طالب لو از سوي برنامه نود به عنوان زيباترين واكنش فصل پيش ليگ ايران شناخته شد.
یادم نمیاد برنامه ی 90 چنین چیزی رو اعلام کرده باشه...:223:
یادم نمیاد برنامه ی 90 چنین چیزی رو اعلام کرده باشه...:223:
برنامه نود اعلام نكرد.برنامه نود مسابقه نظر سنجي گذاشت و مردم انتخاب كردند.
yasaman_kaka
08-04-2008, 14:12
اقا محسن امضاي من مثل مال شما نمياد!
hami_sami
08-04-2008, 17:31
سلام به برو بكس من تازه اومدم ...
گلها رو با پسوند رار هم بذراي خوبه ها!!
يا علي
سلام
با اجازتون من تازه عضو شدم ،هنوز تازه كارم،خيلي وارد نيستم ،تازه دارم با سايت آشنا ميشم،كمك كنين راه بيفتم.ممنون
ایوب صالحی
12-04-2008, 23:13
دستت درد نکنه عالی بود
.....
ویدیو کانورت مستر - video convert master + Serial
دانلود نرم افزار با لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) - 15 مگابایت
دانلود سریال برنامه ([Only registered and activated users can see links])
اقا محسن امضاي من مثل مال شما نمياد!
امضائ تو به این دلیل نمیاد که از پاسخ سریع پیام ارسال می کنی :1522:
Amin-TopGoal
14-04-2008, 11:52
امضائ تو به این دلیل نمیاد که از پاسخ سریع پیام ارسال می کنی :1522:
البته اگه هنگام ارسال پاسخ سریع تک درج امضا رو بزنی امشا هم میاد
البته اگه هنگام ارسال پاسخ سریع تک درج امضا رو بزنی امشا هم میاد
من اون رو هم آزمایش کردم نیومد امضا :16:
امین جون ازت خواهش میکنم گلهای اون دربی که علی سامره و محمود فکری دوتا گل قشنگ واسه استقلال زدند رو بذاری.
خیلی ممنون.:34:
Mostafa007
15-04-2008, 08:15
Salam
Man az bacheha yek darkhasty daram, age yek varzeshdoosti jadvale leauge bartato bezare yek donya azash tashakor mikonam.
Amin joon age toonesty az toam tashakor mikonam:D
Salam
Man az bacheha yek darkhasty daram, age yek varzeshdoosti jadvale leauge bartato bezare yek donya azash tashakor mikonam.
Amin joon age toonesty az toam tashakor mikonam:D
فارسی بنویس...
جدول لیگ رو هم تو قسمت لیگ برتر میزارم برو ببین
iransima
03-06-2008, 16:19
87
--------------------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]).jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------
گل اول استقلال: 0-1
كيفيت: 500 حجم: 4.74 MB لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]).wmv)
گل اول پرسپوليس: 1-1
كيفيت: 500 حجم: 5.65 MB لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]).wmv)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
86
گل اول استقلال توسط امیدرضا روانخواه حجم:1.30مگابایت دانلود ([Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]).wmv)
گلاول پرسپولیس توسط محسن خلیلی حجم:700کیلوبایت دانلود ([Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]).wmv)
این بازی با تساوی 1-1به پایان رسید
hamid_chelsea
05-06-2008, 18:59
با عرض سلام .بنده تولد دبي هستم عاشق ايران به اميد بيروزي مقابل امارات:13:
gsmbehnam
06-06-2008, 17:54
سلام دوستان .
یه نفر لطف کنه گلی که محمود فکری به پرسپولیس رو زد رو رو سایت بزاره تا دانلود کنیم . ممنون
samet.021
25-11-2008, 05:51
کی گل حامد کاویانپور به استقلال و خلاصه دربی سال 79 رو داره اگه کسی از دوستان داره لطفا بذاره خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم
امید رضا
13-01-2009, 09:23
دانلود نمیشه گلهای دربی
امید رضا
13-01-2009, 09:27
برین بابا مارا مسخره کردین میگم دانلود نمیشه یا لینک دانلود رو بردارید یا ابدیت کنید
mahdi torabi
20-01-2009, 11:57
آقا من گل علی کریمی رو که به استقلال زد رو می خوام اگه کسی داره برام بذاره ممنون می شم
mahdi torabi
20-01-2009, 12:00
آقا من خیلی سعی کردم تا راهی برای دانلود گلها پیدا کنم اما نشد خواهش می کنم یه جوری درستش کنین.
Amin-TopGoal
21-01-2009, 10:30
آقا من خیلی سعی کردم تا راهی برای دانلود گلها پیدا کنم اما نشد خواهش می کنم یه جوری درستش کنین.
آقا من گل علی کریمی رو که به استقلال زد رو می خوام اگه کسی داره برام بذاره ممنون می شم
برین بابا مارا مسخره کردین میگم دانلود نمیشه یا لینک دانلود رو بردارید یا ابدیت کنید
دانلود نمیشه گلهای دربی
گلها به زودی درست میشه. چون فایلهای قبلی هنوز به سرور جدید منتقل نشدند. از چند هفته دیگر می تونید دانلود کنید.
reza ghermez
21-01-2009, 12:11
سلام كسي از دربي 6 تايي ها كليپ نداره؟
armandavoodian
28-02-2009, 17:16
واقعا عالی بود :6qwup3:
mahdi torabi
01-04-2009, 14:18
خسته نباشی. بی زحمت گل علی کریمی رو که به استقلال زده رو برام می ذاری خیلی واجبه ممنونت می شم.
در ضمن سال جدید رو به شما و بقیه دوستانت که زحمت این سایت رو می کشن تبریک میگم.انشا... سال خوبی برای همه ی ما باشه
mahdi torabi
01-04-2009, 15:30
من یک دونه از این گلها رو نتونستم دانلود کنم سرگیجه گرفتم چه کار کنم
mahdi torabi
26-04-2009, 12:37
آقای Amin من گل علی کریمی که به استقلال رو زده رو می خواستم . یه بار درخواست کردم ولی نذاشتین ممنون می شم برام این گل رو بذارید.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1