PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلچين اوتها ، پاس گلها ، گلها و صحنه هاي علي عليزاده

Mehdi.A
05-05-2008, 22:25
بي نظير است .اول بذاريد روي دانلود تا بعد توضيحاتش را بخوانيد.اوتها ،گلها،پاس گلها با اندامهاي مختلف ... همه و همه در اين فيلم گرد آوري شده اند .از فجر سپاسي كه كارش را با آن در ليگ شروع كرد صحنه هست ، از پزسپوليس و استقلال هم صحنه هست.مدت آن 11 دقيقه و حجم آن 60 مگا بايت است و خودم آن را در نهايت ظرافت ساختم .آهنگ روي آن هم بسيار زيبا است.كيفيتش هم توپ است.لينك موبايل خواستيد در خدمتم.از كساني كه فيلم به من دادند ممنون اما فيلمهايشان را داشتم ولي باز هم لطفشان را بي پاسخ نگذاشتم.ببينيد و تعريف هم كنيد.
Ali Alizade Complation ([Only registered and activated users can see links])

Ali Chelsea
07-05-2008, 17:22
دستت درد نکنه:72: ولی به نظرت علیزاده ارزش 58 مگا بایت دانلود رو داره؟:10:

Mehdi.A
08-05-2008, 16:38
دستت درد نکنه:72: ولی به نظرت علیزاده ارزش 58 مگا بایت دانلود رو داره؟:10:
با احتساب اينكه از بازيكنان ايراني تقريبآ كليپ اينگونه اي وجود ندارد ندارد بله.در ضمن خداوكيلي فيلم به دردذ بخوري نبود؟

Ali Chelsea
08-05-2008, 16:42
با احتساب اينكه از بازيكنان ايراني تقريبآ كليپ اينگونه اي وجود ندارد ندارد بله.در ضمن خداوكيلي فيلم به دردذ بخوري نبود؟
چرا خوب بود بود :D

Mehdi.A
19-05-2008, 21:46
لينك تصحيح شد

Joga Bonito
19-05-2008, 22:38
نميشه فقط اوتاش رو بندازي؟ يعني چيز ...بذاري؟:دي

من فكر مي كنم اگر يه ويدئو از اوتايي كه انداخته و تبديل به گل شده يا اوتايي كه خيلي بلند بوده بذاري خيلي بيشتر طرفدار داشته باشه. البته اين فقط يه نظر بود.

Mehdi.A
19-05-2008, 22:46
نميشه فقط اوتاش رو بندازي؟ يعني چيز ...بذاري؟:دي

من فكر مي كنم اگر يه ويدئو از اوتايي كه انداخته و تبديل به گل شده يا اوتايي كه خيلي بلند بوده بذاري خيلي بيشتر طرفدار داشته باشه. البته اين فقط يه نظر بود.
نمي دونم اهل فيلمسازي هستي يا نه اما باور كن دو تا مشكل اساسي داشتم و دارم.
اولآ مووي ميكر برنامه اي است كه در مقابل توتال ويدئو و ادوب پرمير به حساب نمي آيد و فيلم سازي با آن مثل كار با چرخ خياطي دستي هست.
دومآ واقعآ كل فيلمهام همين بود.
سومآ همين هم بد نيست .مي دونم كه اينترنتت محدوديت دانلود دارد اما با احتساب اينكه از بازيكنان ايراني تقريبآ كليپ اينگونه اي وجود ندارد دانلودش كن و حالشو ببر.

Mehdi.A
14-09-2008, 17:40
فيلم ري آپلود شد.خدا لعنت كنه اين ... ([Only registered and activated users can see links]) رو.64 مگ رو فقط براي 1 نفر آپيدم.

Arsenal-4ever
14-09-2008, 17:47
ممنون داش مهدی
خیلی گلی :heartsmile:

ویرایش : اگه از این به بعد تو مولتی آپلودر ها آپ کنی بهتر تره :D
لااقل یه لینک Megaupload میدن که یه 2-3 سالی میشه ازش دانلود کرد

Mehdi.A
14-09-2008, 18:24
ممنون داش مهدی
خیلی گلی :heartsmile:

ویرایش : اگه از این به بعد تو مولتی آپلودر ها آپ کنی بهتر تره :D
لااقل یه لینک Megaupload میدن که یه 2-3 سالی میشه ازش دانلود کرد
قبلآ تو شيربي آپ مي كردم.ولي الان بازي در مياره.الباقي هم كه ول متلند.