PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :..: گلهای هفته سی و ششم لیگ ایتالیا :..:

Mehdi
04-05-2008, 20:17
بسم الله الرحمن الرحیم

SERIE A 2007 - 08

هفته سی و ششم لیگ ایتالیا

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])میلان 2-1 اینتر[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) گلهای بازی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینزاگی ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

کـاکـا ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

کروز ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) خلاصه بازی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])سیه نا 1-0 یوونتوس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) گلهای بازی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

حسین خارجا ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه بازی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] لینک های این بازی اختصاصی از Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])سامپدوریا 0-3 آ.اس.رم[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) 1000 کیلوبایت | شبکه الجزیره اسپورت | گزارش عربی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پانوچی ([Only registered and activated users can see links])

پیزارو ([Only registered and activated users can see links])

سیسینیو ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
04-05-2008, 20:36
بدترین خاطره زندگیم همین امروز رقم خورد.
1ساعت پیش جمع شده بودیم خونه یکی از بچه ها تا قهرمانی زودهنگام اینتر رو جشن بگیریم که خیلی بدجور حالمون گرفته شد.
آخر بازی که تموم شد از خنده داشتم میمردم:D خندم از این بود که با چه شور و شوقی جمع شدیم واسه قهرمانی ولی باختیم...:1:
انصافا نیمه اول هم بازی کامل دست میلان داشت و اینتر بیشتر به این امید اومده بود که تو این بازی گل نخوره که در پایان تسلیم شدیم:kap:

Amin-TopGoal
04-05-2008, 20:53
میلان هم مارو کشت تا تونست ببره [Only registered and activated users can see links]

به هر حال برد میلان باعث شد امیدوار تر بشیم

ITALIANO
04-05-2008, 21:04
آقا یکی جدول لیگ رو بزاره ببینیم چی به چی هست!

MamadMunchen
04-05-2008, 21:12
واقعا قهرمانيه امسال سري آ حق رم هست !

با اينكه ستاره هاي زيادي نداره اما خيلي خوب نتيجه ميگيره !
پارسال كه تو جام حذفي اينتر از رم 6-2 خورد مشخص شد اونقدر ها هم تيم قدرتمندي نيست .

تازه اينتر هم اگه امسال قهرمان شه ديگه زياديش ميكنه :d

چيكار كرد امروز سلطان كاكا :fkr:

laroma
04-05-2008, 21:14
اینتری ها باید امسال قبول کنن که قهرمانی حق رم بوده وهست و انشا ا... اینتر باز هم در دو هفته آتی متوقف بشه اگه به هر حال بگیم اشتباهات داوری که انصافا خیلی زیاد برای اینتر بود که حتی مانچو هم در بعضی بازیا به اون اعتراف کرد برای این تیم اتفاق نمیافتاد شک نکنین که حالا رم بود که حتی با اختلاف در صدر جدول بود به هر حال 10 امتیاز به حق یا ناحق به این تیم اضافه شده به امید قهرمانی:13:

Amin-TopGoal
04-05-2008, 21:43
اینم جدول بازیها تا پایان هفته سی و ششم

[Only registered and activated users can see links]

Totti_M72
04-05-2008, 22:13
عجب هفته ای بود این هفته-برد رم و باخت اینتر:2:(برد پیروزی و مساوی سپاهان).:13:
سینا هم که یوونتوس اماده رو برد-سینا اگه بتونه اینتر رو هم متوقف کنه خیلی کار بزرگی کرده-نیم فصل دوم رم و یوونتوس رو برده!!

به امید قهرمانی رم در سری آ

Amin-TopGoal
04-05-2008, 22:24
دریافت تمام گلهای این هفته سری آ از شبکه رای ایتالیا در یک فایل

دانلود ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

Alessandro
04-05-2008, 23:23
باخت یووه هم به سیه نا بد بود کلا یووه به ته جدولی ها خوب میبازه.

persiamix
04-05-2008, 23:31
رم با کاتانیا و اتلانتا داره و اینتر با چه تیمهایی داره؟ من امیدوارم سیه نا نابود کنه اینتر رو..

Amin-TopGoal
05-05-2008, 00:03
رم با کاتانیا و اتلانتا داره و اینتر با چه تیمهایی داره؟ من امیدوارم سیه نا نابود کنه اینتر رو..

اینتر با همین سیه نایی که گفتی و پارما

گلهای بازی رم رو هم آپلود کردم و واسه دانلود گذاشتم

hamed6429
05-05-2008, 06:47
برد ميلان خيلي مزه داد. اميدوارم دوهفته باقيمانده اينتر تا داشبورد جمع بشه بره پي كارش
تيم فقط رم. :رم:

كسي ميدونه تو ليگ ايتاليا اگه امتيازها مساوي بشه تفاضل گل حساب ميشه يا بازي رو در رو. من شنيدم بايد ي با با هم بازي كنند.:-?

PATO 7
05-05-2008, 08:38
بازي ميلان حال داد انتقام بازي رفت رو گرفتيم

من هم بيشتر دوست دارم تا رم برنده بشه نه اينتر

hamed6429
05-05-2008, 08:47
تو رو امام حسين دعا كنيد رم قهرمان بشه به همه شيريني ميدم همه ميبرم اروپا شماره حساب بدين پولش بريزم به حساب و.........
:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

persiamix
05-05-2008, 09:09
آمار نشون میده که در هر 3بازی گذشته اینتر با تیمهای پارما و سیه نا.. این اینتر بوده که پیروز شده..(متاسفانه)
مثل اینکه همونطور که رم سمپدوریا رو خوب میتونه بزنه اینتر هم این 2 تیم رو خوب شکست میده.

9midstuta
05-05-2008, 10:45
گلهای بازی فیورنتینا رو بی زحمت بذارین
ممنون

Joga Bonito
05-05-2008, 10:49
در صورت قهرماني رم به هر ايراني ماهيانه 50 هزار تومان ميدم.
تو رو امام حسين دعا كنيد رم قهرمان بشه به همه شيريني ميدم همه ميبرم اروپا شماره حساب بدين پولش بريزم به حساب و.........

Amin-TopGoal
05-05-2008, 11:26
گلهای بازی فیورنتینا رو بی زحمت بذارین
ممنون
کالیاری 2-1 فیورنتینا

ناواس ([Only registered and activated users can see links])

کونتی ([Only registered and activated users can see links])

سانتانا ([Only registered and activated users can see links])

Mehdi
05-05-2008, 13:34
كسي ميدونه تو ليگ ايتاليا اگه امتيازها مساوي بشه تفاضل گل حساب ميشه يا بازي رو در رو. من شنيدم بايد ي با با هم بازي كنند.:-?

بازی رو در رو انجام میشه.

arshia 7
05-05-2008, 14:05
خدایی میلان تیم برتر زمین بود و اگه اینزاگی دقت می کرد تو نیمه اول بازی کار تموم می شد . :53:اما خداییش تو دقایق آخر داشتم می مردم !!! :smil4337dd8b9eb25:خدا رو شکر که برد و به اروپا نزدیک شد ... :13: ان شا الله تو فصل نقل و انتقالات درست عمل کنه و تیم خوبی باشه ساله دیگه !!!:smil4337dd8b9eb25:

Jigsaw
05-05-2008, 15:35
اين برد خيلى به من چسبيد، ميلان به بازی زيبا وفا دار موند و نتيجه اش رو هم ديد فقط دو بازى بعد نبايد هيچ امتیازی بديم :میلان:
FoRzA MiLaNooooooooooo

Mehdi.A
05-05-2008, 21:34
برد ميلان خيلي مزه داد. اميدوارم دوهفته باقيمانده اينتر تا داشبورد جمع بشه بره پي كارش
تيم فقط رم. :رم:

بايد بازي كنند آن هم به صورت رفت و برگشت.

Amir Argentina
06-05-2008, 01:10
کاش رم زودتر از اینا به خودش میومد و امتیاز الکی از دست نمیداد
واقعا قهرمانی حق آس رم هست با کمترین مهره بهترین نتایج رو بدست آورده
رئال تو جام باشگاهها رفت و برگشت شکست داد
امیدوارم امسال رم قهرمان بشه
فقط کافیه اینتر یه باخته دیگه بیاره

Totti10hr
06-05-2008, 06:07
امسال رم 13 امتيازش را تو 10 دقايق پايانى از دست داد!!!!:53:
2امتياز : بازى رفت با يووه (2-2) دقيقه 87 روى يك پرتاب اوت گل خورديم
2 امتياز : دقيقه 80 بازى رفت با فيورنتينا (2-2) روى پنالتى گل خورديم
2 امتياز : بازى رفت با ناپولى (4-4) كه دقيقه 84 گل مساوى را خورديم
2 امتياز : بازى رفت با امپولى (2-2) كه دقيقه 90 گل خورديم
2 امتياز : بازى برگشت با اينتر (1-1) كه دقيقه 88 گل خورديم
1 امتياز : بازى برگشت با لاتسيو (2-3) كه دقيقه 90 گل خورديم
2 امتياز : بازى برگشت با ليوورنو (1-1) كه روى ضربه آزاد دقيقه 84 گل خورديم

اين نشون ميده رم نتونسته 90 دقيقه كامل را يكنواخت بازى كنه(خيلى هم بد شانس بوده)

Totti_M72
06-05-2008, 08:55
اینم از شانس مایه-ولی 4 امتیاز بازی با لاتزیو و امپولی رو خیلی الکی از دست دادیم(مخصوصا امپولی دقیقه ی 93 !!:29:)بازی با لیورنو هم که از اون همه حمله نتوستیم کاری بکنیم بعد لیورنو از 1 موقعیتش 1 گل ساخت:27:

:smil4337dd8b9eb25: به امید قهرمانی رم در سری ا:smil4337dd8b9eb25:

sasan_zalaghi
06-05-2008, 14:37
بايد بازي كنند آن هم به صورت رفت و برگشت.

فکر میکنم یک بازی اونم توی زمین بی طرف:301:

R9TheBest
06-05-2008, 17:47
برد شیرین میلان رو به همه تبریک میگم ..

صحنه های قبل از بازی میلان × اینتر :

صحبت های پاتو و کرسپو : [Only registered and activated users can see links]

صحبت های ماترازی : [Only registered and activated users can see links]

صحبت های کالاچ : [Only registered and activated users can see links]

مقابله با بزرگان فوتبال و پیش بینی انها : [Only registered and activated users can see links]

-----------------------------------------

صحنه های بازی میلان × اینتر :

ضد حمله انزاگی در د19 : [Only registered and activated users can see links]

ضد حمله انزاگی در د45 : [Only registered and activated users can see links]

مهارت کاکا در د10 : [Only registered and activated users can see links]

خطای ریواس بر روی کاکا د15 : [Only registered and activated users can see links]

لایی دادن توسط سیدرف بر روی وییرا در د32 :[Only registered and activated users can see links]

دفاع عالی نستا در د48 : [Only registered and activated users can see links]

---------------------------------------------

Rossonery
06-05-2008, 20:14
سلام به همه ی دوستان گلم.
اقا امین جون یه خواهش دیگه ازتون دارم.میشه گل های میلان و رم رو با حجم کمتر و با همون کیفیت 700 کیلو بایت طوری بذارید که حداکثر حجمش 1و نیم مگابایت تا 2 مگابایت باشه؟!
راستی خوشحالم که از برد میلان خوشحال شدید.به نظر من قهرمانی امسال از شما رمی ها بوده.اینتر که هم با اشتباهات داوری خودش رو بالا کشیده:53:
امیدوارم رم قهرمان بشه و شما جالورسی ها حال کنید و با آپ هاتون به ما حال بدید:13:
راستی یه سوال:من چجور میتونم اکانتم رو مثل شما عکس دار و میزون کنم؟
یه سوال دیگه این که شما این فایل 79 ,80 مگابایتی گل ها رو چند دقیقه آپلود کردید؟:2:

Amin-TopGoal
06-05-2008, 20:25
سلام به همه ی دوستان گلم.
اقا امین جون یه خواهش دیگه ازتون دارم.میشه گل های میلان و رم رو با حجم کمتر و با همون کیفیت 700 کیلو بایت طوری بذارید که حداکثر حجمش 1و نیم مگابایت تا 2 مگابایت باشه؟!
راستی خوشحالم که از برد میلان خوشحال شدید.به نظر من قهرمانی امسال از شما رمی ها بوده.اینتر که هم با اشتباهات داوری خودش رو بالا کشیده:53:
امیدوارم رم قهرمان بشه و شما جالورسی ها حال کنید و با آپ هاتون به ما حال بدید:13:
راستی یه سوال:من چجور میتونم اکانتم رو مثل شما عکس دار و میزون کنم؟
یه سوال دیگه این که شما این فایل 79 ,80 مگابایتی گل ها رو چند دقیقه آپلود کردید؟:2:
این گلهای بازی رم با حجم کم با لینک غیر مستقیم

پانوچی ([Only registered and activated users can see links])

پیزارو ([Only registered and activated users can see links])

سیسینیو ([Only registered and activated users can see links])

گلای میلان رو به صورت کم حجم ندارم

برای میزون کردن اکانتت!! برو به کنترل پنل کاربری و واسه خودت یه اواتار با مشخصاتی که همونجا نوشته شده انتخاب کن.

تو این پست هم فایل 80 مگابایتی هم آپلود نکردم!!

R9TheBest
06-05-2008, 20:47
گل های میلان با حجم :

6.15MB پیپو انزاگی : [Only registered and activated users can see links]

5.80MB ریکاردو کاکا : [Only registered and activated users can see links]

-----------------------------
ببین اینا لازمت میشه ...

Rossonery
06-05-2008, 22:38
سلام.برد میلان رو به همه ی میلانی ها و البته رمی ها تبریک میگم:13:
من هم یه عضو میلانی جدیدم هستم.بزودی در اینجا هم فعالیت میکنم