PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..:: عربستان و بحرین ( 3 دقیقه ی رویایی برای بحرین ) ::...

ITALIANO
10-09-2009, 08:57
دوستان چند دقیقه پیش داشتم تو سایت عربی رو می گشتم ، برای اینکه بیشتر به عمق فاجعه پی ببرید گلهای دوم عربستان و بحرین رو از شبکه Saudi Sport!! که برای عربستان هم هست میذارم !!
به صدای گزارشگر دقت کنید : سر گل عربستان به صداش دقت کنید !! اصلا شبکه یه لحظه در حالت انفجار قرار داره...
گزارشگر : هدف صعودی ، هدف صعودی ، یا الهی ، الله ، الله ، الحمد الله ، الحمد الله ، ... !! عجب لذتی داشت برام ، وقتی بحرین گل دوم رو زد...
فکر کنم گزارشگر صعودی از هوش میره سر گل بحرین...
حتما دانلود کنید...

گل دوم عربستان دقیقه 91
Download ([Only registered and activated users can see links])

گل دوم بحرین دقیقه 94

Valencia
10-09-2009, 09:16
آخ دلم خنک شد
به امید برد نیوزلند و نبود هیچ تیم و بازیکن عربی:Green:
بحرین هم به احتمال زیاد حذف میشه دور قبلی به ترینیداد حذف شد امیدوارم مامسالم به نیوزلند

اگه بحرین حذف بشه ، هیچ تیمی از خاور میانه تو جام جهانی نیست

Pou Manchester
10-09-2009, 10:10
وای که دیشب چقدر خندیدم ! :laugh4:
عربستانیهای بیچاره دقیقه 91 گل دومو زدن و دیگه چشن و پایکوبی و ... غافل از اینکه هنوز 2 دقیه مونده !!!
اما بحرین دقیقه نود و سه از روی یک کرنر گل تساوی رو زد تا یه شب رویایی برای بحرین رقم بخوره !
مدافعان عربستان رو صحنه ی گل 3 تا مهاجم بحرین رو ول کرده بودن وایساده بودن کنار هم ! :D
بیچاره پیرو میزد تو سر خودش ! :53: از این اتفاقات فقط تو یه فوتبال کاملا عربی رخ میده ! :D

ALi ReZa
10-09-2009, 10:53
تنها مرهم شکست آرژانتین همین بود ! :29:

Ricardo Kaká 10
10-09-2009, 11:06
آخ که چقدر دلم خنک شد:laugh4: با کره تبانی میکنید که ایران نره بالا؟!؟! یاسر قحطانی دیگه بازی با کره تک به تک خراب نکنیا!!!:6qwup3:

MasihArsenaL
10-09-2009, 11:08
تنها مرهم شکست آرژانتین همین بود ! :29:
تنها مرهم دل ما ایرانیها هم همین بود:5: که ان شاا.. با شکست بحرین مقابل نیوزلند کامل می شه.
FIFA World Cup without Arabs

POUYA
10-09-2009, 11:12
آره اون سال بحرین با پرچم عربستان دور افتخار زد
ولی امسال تو زمین خودشون اشکشونو در اورد

Aliano
10-09-2009, 11:14
هنوز کار تموم نشده:5: .

ای خدا یعنی میشه نیوزیلند بحرین رو ببره:smil4337dd8b9eb25: .

خوشحالم که عربستان اوت شد ! حالا که بحرین اومد بالا امیدوارم جلوی نیوزلند مغلوب بشه تا این عرب هارو تو WC نبینیم...

اینا باید برن wc نه WC :laugh4:

Only Newzeland:*:84:*:

Special Two
10-09-2009, 11:14
جدا از اين بحث ها آدم نگاه ميكنه بازيشونو بحرين وعربستان خيلي تو فوتبال پيشرفت كردند مخصوصآ بحرين كه ميدونستم بالا ميره !وقتي بازي 1-1 بود ته دلم ميگفت 2-2 ميشه در واقع گل عربستان به خاطر مربيشون بود و گل بحرين به خاطر شايتگيشون!!!

ولي خدايي زوره اونجا تو اروپا بهترين تيمها دارند سرو كل ميشكنند اونوقت تو آسيا بايد 4/5 تيم برند بالا!به خاطر چي؟به خاطر اينكه فيفآ ميخواد تيمهاي ضعيف هم پيشرفت كنند!صد سال سياه هم چنين چيزي رخ نميده!ديگه بنيه فوتبال آسيا ثابت كرده خيــــــلي از اين بالاتر نميره!!

ALi ReZa
10-09-2009, 11:21
ای خدا یعنی میشه نیوزیلند بحرین رو ببره:smil4337dd8b9eb25: .
تنها مرهم دل ما ایرانیها هم همین بود:5: که ان شاا.. با شکست بحرین مقابل نیوزلند کامل می شه.

مهم این بود که عربستان حذف بشه که شد , فوتبال ما که قبلا به کرات ثابت کرده سطحش از امثال امارات و قطر و اینا هم اومده پایین تر ! بذارین بحرین بره جام جهانی تا این احمق ها یه فکری به حال خودشون بکنن !
جزیره ای با 700 هزار جمعیت بالاتر از ایرانی با 70 میلیون جمعیت !!!!!!!! :27:

FIFA World Cup without Arabs

AND WITHOUT MESSI & C.RONALDO :53:

...LaDy...
10-09-2009, 11:22
:5::5::5::5:تبریک می گم:5::5::5::5:
:32:خیلی خوشحال شدم:32:

AND WITHOUT MESSI & C.RONALDO :53:
are you sure messi &C.R eliminate of world cup? becuse P.T.L won the game &A.G.N has 2 game for climb in the world cup. :292:

Ali Chelsea
10-09-2009, 11:28
ولی خیلی حال داد!
من یاد بازی ایران 2-2 استرالیا هم افتادم!!:6qwup3:
خیلی خوب میشه عبها تو جام جهانی نباشن:2:

Spyro
10-09-2009, 11:31
متاسفانه اون نيوزلندي كه من ميشناسم با اون بحريني كه من ديدم به نظر من بحرين راحت ميره جام جهاني !! لااقل 8 تايي كه نميشن !!
تا اینجا مثل این که جام جهانی سیاه واقعا فرق خواهد داشت با جام های جهانی دیگه !!

Aliano
10-09-2009, 11:31
جدا از اين بحث ها آدم نگاه ميكنه بازيشونو بحرين وعربستان خيلي تو فوتبال پيشرفت كردند مخصوصآ بحرين كه ميدونستم بالا ميره !وقتي بازي 1-1 بود ته دلم ميگفت 2-2 ميشه در واقع گل عربستان به خاطر مربيشون بود و گل بحرين به خاطر شايتگيشون!!!

ولي خدايي زوره اونجا تو اروپا بهترين تيمها دارند سرو كل ميشكنند اونوقت تو آسيا بايد 4/5 تيم برند بالا!به خاطر چي؟به خاطر اينكه فيفآ ميخواد تيمهاي ضعيف هم پيشرفت كنند!صد سال سياه هم چنين چيزي رخ نميده!ديگه بنيه فوتبال آسيا ثابت كرده خيــــــلي از اين بالاتر نميره!!

با حرفهای این دوستمون موافقم.به نظر من هم 4 تا سهمیه واسه آسیا کافیه تازه اگه زیادیشون هم نباشه!!به نظر من باید سهمیه پنجم رو حذف کنن بدن به اروپا.

مهم این بود که عربستان حذف بشه که شد , فوتبال ما که قبلا به کرات ثابت کرده سطحش از امثال امارات و قطر و اینا هم اومده پایین تر ! بذارین بحرین بره جام جهانی تا این احمق ها یه فکری به حال خودشون بکنن !
جزیره ای با 700 هزار جمعیت بالاتر از ایرانی با 70 میلیون جمعیت !!!!!!!! :27:
جام جهانی نرفتن برا فوتبال ما واقعا نعمتی بود البته اگه قدرشو بدونن!!
ولی خوب اگه به جمعیته پس چین و هند باید برن فینال جام جهانی127fs3556139 .

ALi ReZa
10-09-2009, 11:39
ولی خوب اگه به جمعیته پس چین و هند باید برن فینال جام جهانی127fs3556139منظورم چین و هند و اینا نبود که !
منظورم این بود که جزیره ای که تا همین چند دهه پیش جز استانهای ایران به حساب میومد , امروز خیلی راحت عربستان رو تو ریاض جلوی چشم تماشاگرای خودش نابود میکنه , کاری رو که ما تو تهران نتونستیم !

کل تماشاگرایی که اون بازی اومده بودن آزادی 1/7 کل جمعیت اون بحرین خراب شده بودن !
به حال این فوتبال باید تاسف خورد

اتفاقا من دوست دارم بحرین بره جام جهانی !!!
واسه اینکه این مرتیکه کفاشیان دیگه نیشش باز نباشه بگه اگه ما نرفتیم خوب عربستان هم نرفت !
اون موقع یه چیزی هست که بزنیم تو دهنش و بگیم بفرما !

در ضمن , بیچاره بحرین از اون گروه سخت اومده بالا , عربستان رو اوت کرده , با اینتر ایتالیا بازی دوستانه گذاشته , این همه تدارک دیده , حالا بره به نیوزلند ببازه ؟!
این انصافه ؟
نیوزلند کل یوم چندتا بازی کرده به پلی آف رسیده ؟
بردن امثال فیجی و مجمع الجزایر سلیمان هنر میخواد ؟

واسه اینکه شرایط بحرین الان رو درک کنین برگردین به 12 سال پیش
یادتونه وقتی ایران استرالیا رو اونجوری برد چه حالی داشتین ؟

البته یه وقت فکر نکنین من عشق اعراب :-& و اینا هستما ...
عرب هر که باشد به من دشمن است
بد اندیش و کژ خو و اهریمن است :devil::D

6369849
10-09-2009, 11:47
1-يك بار ديگه ثابت شد فوتبال بيشتر از 90 دقيقه است و تا اخرين لحظه بايد جنگيد.
بازي ديشب .گل ارش برهاني به سايپاوبازي منچستر و بايرن مونيخ و....
2-فرق امثال ماچالا با دايي و قطبي اينجا مشخص ميشه.
قابل توجه اقاي تاج واقاي ویرایش شد...

Aliano
10-09-2009, 11:48
واسه اینکه این مرتیکه کفاشیان دیگه نیشش باز نباشه بگه اگه ما نرفتیم خوب عربستان هم نرفت !

نگران نباش !اون الان عروسی گرفته که پرتغال یا آرژانتین یا فرانسه نرن اونا رو بهونه کنه:53: .

کل تماشاگرایی که اون بازی اومده بودن آزادی 1/7 کل جمعیت اون بحرین خراب شده بودن !
به حال این فوتبال باید تاسف خورد
تماشا گر و اینا بهونه ای بیش نیست مهم اینه که ایران تو آسیا یه قدرت بود!هر کسی که یکم از فوتبال حالیش باشه میفهمه که ایران میتونست با همین بازیکنا ولی با یه برنامه درست تر و یه مربی بزرگتر به جام جهانی بره.واقعا حیفه که از آسیا بحرین و کره شمالی برن ولی ما نه!
البته نباید از این مهم غافل شد که دایی یک ملت رو نابود کرد:53: .
در ضمن پر واضحه که بحرین خواه یا ناخواه میره جام جهانی!بایدم بره چون بهتر بودن و دارن به حقشون میرسن127fs3556139.

khaf Esteghlali
10-09-2009, 12:18
همین بحرین نبود سر جام جهانی 2002 ایران رو برد و پرچم عربستان را دست گرفت حالا عبرا می سوزن تا دیگه از این کارا نکنن

Er Pupone
10-09-2009, 12:38
بازی رو 10 دقیقه اخرش رو دیدم وقتی عربها گل زدن بیخیال شدم !
نگو بعدش چه حادثه ی تاریخی افتاده و از دست دادم :42kmoig:

مهم بود عربستان ضایه بشه که شد :D بحرین و نیوزلاند زیاد فرقی نداره

Armin
10-09-2009, 13:34
سلام دوستان عزیز
میخوام براتون یه ویدئوی بسیار زیبا و جالب بذارم ، امیدوارم که خوشتون بیاد...
دیشب بعد از بازی آلمان و آذربایجان که داشتم ضبط می کردم ، زدم کانال دوبی اسپورت که دیدم داره بازی برگشت بحرین و عربستان رو پخش می کنه و دقیقه 80 بود...
بازی رفت در زمین بحرین 0-0 شد و این بازی در جده برگزار می شد ، و اگر هر نتیجه مساوی 1-1 یا 2-2 یا ... حاصل می شد ، بحرین صعود می کرد...
دیشب بازی تا دقیقه 91 ، 1-1 بود و همه چیز داشت به سود بحرین پیش می رفت که دقیقه 91 منتشری برای عربستان گل زد و بازی 2-1 شد !! همه گفتند دیگه کار تمومه ولی...
بحرین دقیقه 94 و درست در آخرین موقعیت خود موفق شد با یه ضربه سر توسط لطیف عربستان رو اوت کند...
براتون 3 دقیقه وقت تلف شده رو کامل آپ کردم ، حتما دانلود کنید...
خوشحالم که عربستان اوت شد ! حالا که بحرین اومد بالا امیدوارم جلوی نیوزلند مغلوب بشه تا این عرب هارو تو WC نبینیم...

مشخصات :

Type : AVI
Duration : 00:04:55
Dimensions : 640×480
Siza : 62MG

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])

ویرایش : دوستان چند دقیقه پیش داشتم تو سایت عربی رو می گشتم ، برای اینکه بیشتر به عمق فاجعه پی ببرید گلهای دوم عربستان و بحرین رو از شبکه Saudi Sport!! که برای عربستان هم هست میذارم !!
به صدای گزارشگر دقت کنید : سر گل عربستان به صداش دقت کنید !! اصلا شبکه یه لحظه در حالت انفجار قرار داره...
گزارشگر : هدف صعودی ، هدف صعودی ، یا الهی ، الله ، الله ، الحمد الله ، الحمد الله ، ... !! عجب لذتی داشت برام ، وقتی بحرین گل دوم رو زد...
حتما دانلود کنید...

گل دوم عربستان دقیقه 91

گل دوم بحرین دقیقه 94

مهدي جان. واقعا از زحمتي كه كشيدي ممنونم. خيلي باحال بود و مورد توجهم قرار گرفت. واقعا صحنه شكست اين عربهاي بي اصل و نسب و سوسمارخور ديدني و لذت بخشه. دستت طلا رفيق. فقط مي خواستم خواهش كنم اگه از اتفاقات بعد از سوت پايان اين بازي صحنه هايي رو داري لطف كني و بذاري. ضمنا دو گل اول بازي رو هم همينطور. بازم ممنون. :72:

Loverboy
10-09-2009, 14:35
خدایی این نیوزیلندی که من دیدم 6-7 تا از این بحرین میخوره :دی . مهم اینه که عربستان حذف شد .

الان باید به حال خودمون گریه کنیم که مجمع الجزایر بحرین با 80 هزار نفر جمعیت ، که اگه پیرزنو پیرمردو بچه ی شیرخوار و ... رو جمع کنه و بیان استادیوم آزادی ما باز هم 20 هزارتا کم میارن ! کشوری که فوتبالیستهاش از بین 2000 نفر انتخاب میشن داره میره جام جهانی اونوقت ما ... .

seedorf10
10-09-2009, 15:18
آخ دلم خنک شد
به امید برد نیوزلند و نبود هیچ تیم و بازیکن عربی:Green:
بحرین هم به احتمال زیاد حذف میشه دور قبلی به ترینیداد حذف شد امیدوارم مامسالم به نیوزلند

اگه بحرین حذف بشه ، هیچ تیمی از خاور میانه تو جام جهانی نیست

مخلص داش پویا :wubpink:
فکر میکنم اشتباه میکنی آخه احتمالا مصر یا ترکیه به جام جهانی میرسن ، نمیدونم دقیقا وضعیت این دو تیم چطوره ولی خوب یه تیمی مثل مصر که فکر نمیکنم از بقیه تیم های آفریقایی عقب بمونه .
به هر حال ما که حذف شدیم چه اونا برن چه نرن چه فرقی به حال ما داره ؟! عزیزان ما چقدر سر خوشیم :6: اونا حتی اگر برن جام جهانی هم اینقدر کلاسشون بالا رفته که رقیبشون دیگه ما نیستیم ما رو چیزی حساب نمیکنن ، همین امارات و عربستان اینقدر پیشرفت کردن که ما در مقابلشون هیچی نیستیم وقتی ما برای پخش یه مسابقه فوتبال باید تصویر رو از الجزیره عربی بگیریم یه تپاله بندازیم روی آرمش و پخشش کنیم دیگه خود فوتبال که جای خود دارد ، ما الان هممون شاعر شدیم بیاید دست از شعر گفتن برداریم و واقعیت رو ببینیم ، ما فکر میکنیم هنوزم وقتی تیمی ما رو میبره خیلی خوشحال میشه نه خیر اینطور نیست ما دیگه کسی نیستیم که بردنمون برای کسی لذتی داشته باشه ، مگه شکست لائوس و مالدیو جذابیتی داره که شکست ایران داشته باشه ؟! اون زمانی بود که ایرانی سه دوره پشت سر هم قهرمان آسیا شد و بیش از 15 سال سلطان فوتبال آسیا بود و زمانی که امثال این عرب ها و حتی ژاپنی ها زمین خاکی هم نداشتن ما ورزشگاه 100 هزار نفری آریا مهر رو داشتیم . ولی خوب حالا ...
چی میتونیم بگیم به جز این که خودم کردم که لعنت بر خودم باد .

ALi ReZa
10-09-2009, 15:55
حتما دانلود کنید...

گل دوم عربستان دقیقه 91

گل دوم بحرین دقیقه 94

بعد از گل دوم بحرین گزارشگر عربستانیه کرکر خنده بود
میگفت الحمدالله فی کل احوال [Only registered and activated users can see links]

alireza77777m
10-09-2009, 16:05
از یه لحاظ خوشحالم به خاطر اینکه عربستان ضایع شد ولی از طرفی با باخت ایران جلوی بحرین میگم خاک تو سرمون که ما تو کشورمون از عربستان باختیم !:7:

forza_juve
10-09-2009, 16:24
همه دم از عرب ستیزی می زنند در حالی که آواتار همه شب احیا سیاه شده یا تو امضاشون دعای عربی نوشتن . جمع کنید تزویر و ریا رو همین امثال شماهان که باعث و بانی از بین رفتن کل مملکت ما هستن ( که فوتبال هم جزئی از اونه ) . از زبان یکی از دوستان شنیدم که می گفت روزی که ما از عربستان تو ورزشگاه آزادی عقب افتاده بود 100 هزار تماشاگر ایرانی داد می زدن :(( یا علی مدد)) حالا شما فکر کنید اون عربهای توی زمین چه فکری می کنن ( به نظر من پیش خودشون می گن عجب الاغهایی گیر اوردیم ) از روزی که پرچم عربستانو تو دست بحرینها دیدم کلن فوتبال ایران رو بیخیال شدم یادش بخیر هوادار سفت و سخت تیراختور بودم ولی الان هیچی . فوتبال ایران توی سرازیریه الان روزنامه ها و کله گنده ها دارن نقشه چینی می کنن که کسی رو مدیر فدراسیون کنن که 4 سال پیش امتحانشو پس داده ( البته مردود شده بود ایشون ) به قول یکی از دوستان موقعی که ما ورزشگاه 100 هزار نفری داشتیم همین بحرینی ها اصلا نمی دونستن فوتبال چیه . حالا خودتون بگین چی باعث نابودی فوتبال ما شد ؟ :164:

BLACK BIRD
10-09-2009, 16:34
خیلی حال کردم. خداییش حاله این سوسمارای عربستانی جا اومد . واسه اولین بار فهمیدن از پشت خنجر خوردن چقدر بده. ایشالا که نیوزلند هم بیاد این بحرین رو بزنه گرچه احتمالش کمه ولی باز فوتباله دیگه. :دی

*only_Esteghlal*
10-09-2009, 18:12
ايشالاه نيوزلندم بحرينو بزنه تو جام جهاني هيچ اثري از اين 2عرب كثيف نباشه.

ولي چه راحت جام جهاني و از دست داديم،اگه يه ذره مديريت درست داشتيم حداقل از پلي اف ميتونستيم بريم جام جهاني:viannen_38:

ArtesheSorkh
10-09-2009, 18:17
وای که چقدر خوشحال شدم ... دلم خنک شد ... هر سال می رن جام جهانی گند میزنن بر میگردن

اون سال 8-0 به آلمان باختن ... خدا میدونه امسال میرفتن چطوری می باختن

و در نهایت برای این خوشحال شدم چون حق ایرانو خورده بود

just juve
10-09-2009, 18:31
بعد حذف ايران از جام جهاني بايد دلمونو با شكست خوردن تيماي ديگه خوش كنيم :164:
فك كن بحرين يا نيوزلند برن جام جهاني ايران نره عجب سوزشي داره :2mo5pow:

vecchiasignora
27-09-2009, 00:21
همه دم از عرب ستیزی می زنند در حالی که آواتار همه شب احیا سیاه شده یا تو امضاشون دعای عربی نوشتن . جمع کنید تزویر و ریا رو همین امثال شماهان که باعث و بانی از بین رفتن کل مملکت ما هستن ( که فوتبال هم جزئی از اونه ) . از زبان یکی از دوستان شنیدم که می گفت روزی که ما از عربستان تو ورزشگاه آزادی عقب افتاده بود 100 هزار تماشاگر ایرانی داد می زدن :(( یا علی مدد)) حالا شما فکر کنید اون عربهای توی زمین چه فکری می کنن ( به نظر من پیش خودشون می گن عجب الاغهایی گیر اوردیم ) از روزی که پرچم عربستانو تو دست بحرینها دیدم کلن فوتبال ایران رو بیخیال شدم یادش بخیر هوادار سفت و سخت تیراختور بودم ولی الان هیچی . فوتبال ایران توی سرازیریه الان روزنامه ها و کله گنده ها دارن نقشه چینی می کنن که کسی رو مدیر فدراسیون کنن که 4 سال پیش امتحانشو پس داده ( البته مردود شده بود ایشون ) به قول یکی از دوستان موقعی که ما ورزشگاه 100 هزار نفری داشتیم همین بحرینی ها اصلا نمی دونستن فوتبال چیه . حالا خودتون بگین چی باعث نابودی فوتبال ما شد ؟ :164:

واقعا برات متاسفم كه فرق اين دو تا موضوع رو از هم تشخيص نمي دي.
تو با اين افكار پوچت لطفا راجع به فوتبال ايران نظر نده.
شب احيا چه ربطي به فوتبال و جام جهاني و عربا داره.
آخه بچه جون آدم واقعا مي مونه به تو و امثال تو چي بگه.
به قول خودت وقتي ما استاديوم 100 هزار نفري داشتيم عربها نمي دونستن فوتبال چيه، ولي الان چي؟ همينا ميان چهارتا به تيم ملي ميزنن اونوقت تو مياي بحث شب احيا و يا علي گفتن تماشاچيا رو مي كشي وسط.
اين كه دليل نميشه كه ما بگيم ما زودتر استاديوم داشتيم يا ما زودتر فوتبال بازي كرديم پس ما بايد بريم جام جهاني. برو ببين اونها اين عقب افتادگيشون رو چطور برطرف كردن كه حالا مي رن جام جهاني و ما جا مي مونيم.
من خودم حالم از عربا به هم مي خوره اما بيشتر از اون، از حرفهاي بي منطق بعضي آدمهاي مثل تو تنفر دارم.
واقعا برات متاسفم كه اينطوري فكر مي كني.
سعي كن خودتو اصلاح كني.

maxpower00062
27-09-2009, 01:47
بعد از گل دوم بحرین گزارشگر عربستانیه کرکر خنده بود
میگفت الحمدالله فی کل احوال [Only registered and activated users can see links]

بابا من که از خنده روده بر شدم ...[Only registered and activated users can see links]
این عربهای ملخ خور تا دیروز داشتن جای ابگوشت اب ملخ میخوردن الان امدن فوتبال بازی میکنن...بعدشم تو ورزشگاه ازادی مارو شکست میدن~x(~x(~x(

نامردا نامردی میبرین همین بحرین عزاتون نشست ..الحمدالله فی کل احوال..ایخدا به کمرتون بزنه نامسلمونها:gun::gun::gun: